Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A mézesmadzag hatás

2016. június 30. - Ethan Wolf

how-to-know-if-a-woman-is-trying-to-seduce-you-610.jpg

Időnként megesik, hogy egy nőnek nagyon bejössz, de addig nem akar továbblépni a következő szintre (csók, szex), amíg nem győződik meg róla, hogy te kellesz neki. Ő addig nem akar adni neked semmit, amíg nem bizonyosodik meg róla, hogy megfelelsz számára, ellenben te elég sok energiát fektetsz a dologba, hisz elviszed ide-oda, keresed, érdeklődsz, görgeted a kommunikációt, stb. A Férfi pumpálja bele az ismerkedésbe az energiát abban a reményben, hogy hamarosan csurran-cseppen neki is valami, de addig ez nem fog megtörténni, amíg a nő nem lesz biztos benned. Aki randizott már legalább egy tucat alkalommal, az találkozhatott ezzel a típussal.

985b.jpg

Több olyan eset is volt, hogy megismertem egy nőt valamelyik online csatornán és beszélgetni kezdtünk. Ilyenkor feszegetem a határokat, hogy milyen témakörben meddig tudok elmenni, mi az, amire még vevő. Mindegy, hogy filozófia, politika, vagy szex, a lényeg, hogy reagáljon. Általában rövid idő után, mikor már érzem, hogy elég nyitott, a szexet hozom fel, de csak finoman. De a legjobb, amikor olyan magas labdát dobok fel egy általános témakörben, amire a legésszerűbb lecsapás egy erotikus utalás. Ilyenkor tulajdonképpen ő hozza fel a szexet. :)

Szóval, elkezdünk a szexről is csevegni, és ha vevő rá, akkor a téma erősödik. Azt fedeztem fel, hogy a nők ilyenkor olyan lazán beszélnek a szexről, és adják alám a lovat, hogy ezzel azt sugallják, 1-2 találkozó és lesz is valami. És ilyenkor jön a pofáraesés. Kiderül, hogy ők nem szexelnek csak X. randi után. Ezzel még nem is lenne baj, de akkor minek adja alám a lovat? Ha előre tudja, hogy nem lesz semmi eleinte, akkor nem kell leütni a magas labdát a beszélgetések során és nem kell azt ecsetelni, hogy ő milyen jó az ágyban. Akkor jelezze még randi előtt, hogy oké, hogy beszélünk erről, de....

Megint más, mikor megvan az elhatározás, de élőben nincs meg a szimpátia. De ezt mindketten érezzük és nem is erőlteti egyikünk sem a folytatást. Arról beszélek, amikor randin is megvan szimpátia, csókolózás, vagy akár első vagy második alkalommal fel is megy a pasihoz. Tehát minden adott, mégis kihátrál. Akkor minek ez az egész mézesmadzag elhúzás? Akármennyire is szimpatikus élőben a nő, ha azzal húzott, hogy bármi lehet, és ennek folyamatosan jelét adja élőben is, aztán az utolsó pillanatban visszavonulót fúj, akkor átverve érzem magam és nem hívom fel többet.

how-to-seduce-women-1.jpg

Mi az oka annak, hogy amolyan mézesmadzagszerűen húzzák a férfi agyát, hogy lehet bármi, miközben jól tudják magukról, hogy csak akkor lesz valami, ha már meggyőződtek róla, hogy a férfi megfelel neki? A válasz roppant egyszerű. Az előrostán már átmentél. Külsőre, stílusra megfelelsz neki, sőt, esélyes, hogy magasabb szinten vagy, mint ő. De még semmi mást nem tud rólad. Azt viszont sejti, hogy mivel jó party vagy, valószínűleg más nők is könnyen képbe kerülhetnek. Ezért valamivel maga mellett kell tartania, hogy a többi nőt kiüsse a versenyből. Erre a legegyszerűbb megoldás a szex lenne, de ez a típus annyira sokra tartja a punci értékét, hogy csak akkor veti be, ha már teljes a bizonyosság a részéről, hogy te vagy a jó választás. Szóval,  elhúzza előtted a mézesmadzagot. Azt sugallja, bármi lehet, és hogy vele milyen jó lesz, rá megéri várni, stb. :)

Ez persze csak duma, esélyes, hogy teljesen átlagos az ágyban, de a célnak megfelel a taktikája. A férfi szájában csorog a nyál, és várja, hogy történjen valami. De nem fog. Viszont ez valamilyen szinten átverős technika.

Nem azt mondom, hogy előre jelezni kell, hogy mi lehet és mi nem, mert az illúzióromboló, de akkor az első személyes találkozón, ne küldjön olyan jeleket, amelyekből arra következtet a férfi, hogy lehet valami (ne jöjjön fel a lakásomba, csak ha lehet is valami).

womanbeckoning.jpg

A másik kedvencem, amikor tudják, hogy közel vannak a tűzhöz és ki kell találni valamit. Megvolt az első találkozó, megvolt a szikra, megy a beszélgetés, fűtött szexuális tartalmú csevegések és jön a második randi. A férfi egyértelműnek veszi, hogy lesz is valami, de a nő végig csak „kamuzott” és húzta a mézesmadzagot, hogy a férfi érdeklődését fenntartsa. Megijed, hogy bizony jó eséllyel mutatnia kell valamit este, de még nem mért fel rendesen, nem tudja, te vagy-e a jó választás. Valahogy időt kell nyernie. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás: „ma reggel hirtelen megjött”.

Nem zárom ki az esélyét, hogy ez történik valóban, de túl sok ilyen esetem volt, hogy ebben hinni tudjak. :P Nem értek hozzá, de nem lehet ezt előre tudni? Oké, hogy késhet, vagy előbb jöhet, de itt pár nap elcsúszásokról beszélünk. Ha mondjuk, péntek van és a számításaim szerint pár napon belül megjöhet, akkor nem sugallok szexet másnapra, mert ha pont előbb jön 1-2-3 nappal, akkor borul a terv.

Ilyenkor egy tapasztaltabb férfi nem jön zavarba, én is azt szoktam mondani, hogy engem nem zavar egy kis vér. Ha nincs még rutinja, akkor zavarba jön és mivel nem jut eszébe jobb, ezért egy "akkor sem" tőmondattal lezártnak tekinti a beszélgetést. Ha már rutinosabb, akkor annyit mondd, hogy ő nem szereti, számára kellemetlen ilyenkor a szex. :) Ez már jobb válasz, mert ez igaz is lehet.

DE akkor női szemszögből mi lehet a megoldás? Hogyan mérhetné fel, hogy a választott férfinek megéri-e odaadnia magát? A legkézenfekvőbb megoldás a shit tesztek

Mindegy, a mézesmadzagról akartam írni, hogy felesleges a szex belebegtetésével fenntartani a pasi érdeklődését, mert ha odakerül a sor, első vagy második randin és visszakozol, akkor nem valószínű, hogy fel fog hívni, mert átverve érzi magát. Az elején vagy le kell szögezni, mik a játékszabályok, vagy az erotikus jelzésű magas labdáit úgy leütni a beszélgetés során, hogy egyértelmű legyen, hogyan játszol.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr768844868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása