Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 2. rész

2016. augusztus 03. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Nézzük akkor a második alanyunkat, Kittit.

clipboard01_1.jpg

Az első két mondatnak együtt van értelme. Szeretné önmagát és a projektjeit fejleszteni és ehhez keres barátokat. Magyarul, olyan férfit/férfiakat keres, akiket ugródeszkának használhat a saját céljainak eléréséhez. Olyan férfiakat, akik erőforrásokkal így vagy úgy, de az Ő előmenetelét segíteni tudják.

Éhezem, hogy hatékonyan fejleszthessem magam és a projektjeimet. Itt a starving - éhezem szón van a hangsúly. Annyit jelent, hogy tudja, kifut az időből. Most még van olyan alakja, amivel vonzani tudja esetlegesen a modell kinézetű fiúkat, de már nem sokáig. Kitti 31 éves, legalábbis ennyit vallott be. Nem csoda, hogy kell neki egy mentor, hogy fel tudja építeni magát, mert ha ennyi idősen egyedül nem ment, akkor már nem is fog. Ide segítség kell. Reméljük a profi mentor megjelenik és felemeli Kittit a posványságból a fénybe. :D

A zárójeles mondat erre rásegít, miszerint légy a modellem, vagy a mentorom, ha profi vagy. Azaz vagy légy jóképű, hogy modellkedhess nekem, vagy légy olyan férfi, akitől tudást szerezhetek, amely által előrébb jutok. Tehát ha a csávó nem jóképű, akkor legalább kapcsolatrendszere legyen (hisz profi).

Zenéljünk, túrázzunk, kerékpározzunk, fotózzunk együtt. A zenélés annyit tesz, hogy a csávónak kell gitároznia, mert ha Kitti játszana bármilyen hangszeren is, azzal hivalkodna és megírná. Nem írja, azaz nem is játszik semmilyen hangszeren. A bemutatkozó szöveg alján apró ikonok annak, ott van egy mikrofon. Ezek szerint ő énekel? Akkor ezt miért nem írta meg? Ja, és a mikrofon ikon mellett van egy macska ikon is, ami nem jó ómen. :)

Töltsünk el együtt hasznos időt. :) Itt a worthy szón van a hangsúly. Azaz, amire Ő mondja, hogy hasznos, azzal töltsétek az időt. Semmi olyasmi, hogy érezzük jól magunkat együtt, vagy hasonló. Nem, itt kőkemény "munka" van. Munka, hogy kiaknázza az erőforrásaidat. 

Hozd a kutyádat vagy a gitárod. :) A gitáros fiúk a nők kedvencei. A kutya és a hangszer egyértelműen a modell fiúnak szól, a profi mentortól nem elvárás egyik sem, hisz ő más erőforrásokkal rendelkezik (sokkal hasznosabbakkal). A szépfiú viszont, ne csak szép legyen, tudjon már gitározni, vagy legyen kutyája az jól mutat a képeken. Tehát a szépfiú önmagában nem elég, azért neki is kell rendelkeznie valami plusszal. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr218877508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.08.05. 03:44:28

igen puzséros volt :D !
jól nyomod :P
youtube pont com/watch?v=853FP5ydkHU

Ethan Wolf 2016.08.05. 17:57:39

@Krisz101: Na, még valami, amit végig kell néznem/hallgatnom. :D

Krisz101 2016.08.12. 14:21:45

csak egy felvetés. van egy csomó tinder screenshotom az elmúlt 2-2.5 évből... arra gondoltam, h válogatnék mondjuk egy notórius tinderező top 30-at és átküldeném neked. és ha véletlenül van egyezés, tehát belefutottál, stb, akkor csinálhatnál róla jellemzést. Vagy ha arra nincs időd, akkor egy általános véleményt, h igen, találkoztál/kapcsolódtál velük, v épp ellenkezőleg, teljesen más típusokat néztél, stb. Igazából a reakciódra kíváncsi lennék.

Ethan Wolf 2016.08.12. 17:57:53

@Krisz101: Rendben a sorozatrandizo kukac gmail pont com-ra átküldheted. De nem tudom, mikor lesz időm reagálni, de fogok. Pár hét max.
süti beállítások módosítása