Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 6. rész

2017. január 12. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Íme a mai alanyunk (első kép):

clipboard01_3.jpgHárom kép lesz róla, mert mindegyik sugall érdekes dolgokat. Ez a nyitókép. Munkamániás álmodozó, befelé forduló optimista. Érdekes kombináció, a munkamániások nem szoktak nagy álmodozók lenni, míg aki befelé forduló típus, nem szokott túlzottan optimista lenni. Tipikus útvonalkeresés, önmegismerés zajlik éppen. Maga sem tudja még, hogy mi jellemző rá, vagyis jelen pillanatban egyszerre minden. Még nem alakult ki a személyisége, szélsőségekben utazik. 

Mostanában divat introvertáltnak hívni magunkat, tudjátok miért? Mert a marhák nem tudják, hogy magyarul a befelé forduló egy vagy két szó, így inkább használják az introvertáltat, még ha leírni nehezebb is. :) Plusz jobban hangzik, olyan tudományosan. 

Angolul írta a bemutatkozást, hogy bizonygassa képességeit, de ironikus módon épp az introvertált szó angol megfelelőjét írta el. Helyesen introvert lenne, de ő intrevert-et írt. :)

Amúgy van olyan is, hogy intrevert, de annak a jelentése olyan ember, aki kényelmetlenül érzi magát nők körében, legalábbis az Urban Dictionary szerint. Kétlem, hogy a mai alanyunk erre gondolt volna. 

Nem hisz a tinderben, de mégis ad neki egy esélyt. Ezzel legalább alátámasztja az álmodozó mivoltát. Ez olyasmi, mint a nem hiszek istenben, de azért nem is szidom, biztos, ami biztos. :)

clipboard02.jpg

A második kép, amit feltöltött. Alatta a szöveg persze ugyanaz, csak egy bemutatkozó mező van. De ez a kép érdekes. Aki olvas, annak jobb a képzelőereje és intelligensebb annál, aki csak a tévét nézi. Ezzel nincs is baj, ezt mindenki tudja. De ő rögtön második képnek ezt töltötte fel, azt sugallva, hogy ő is az intelligensek csoportjába tartozik. ÉS akkor jön a harmadik kép:

clipboard032.jpg

Ácsorog a sokat mondó Brain Bár előtt. Megint egy utalás az elmére, hisz mindenki tudja, aki a Brain Bárba jár, az csak okos ember lehet. Elárulok valamit az intelligenciáról: ha bizonygatnod kell, hogy van...az már régen rossz.

Akárki is is az illető (régebben mentettem le a profilját és szerkesztettem ki a nevét, arcát és mire ide jutottam, elfelejtettem, mi is volt a neve), kisebbségi komplexusban szenved. Igyekszik bizonyítani a világ felé, hogy művelt, okos nő. Ennek több oka is lehet. Lehet, hogy tényleg okos, de mellé még szép is és a szépsége miatt nem nézik ki belőle, hogy tanult. Vagy valóban nem túl okos, hanem inkább az a magolós típus, aki ezzel pótolja a hiányosságait (ami nem feltétlen rossz). Bár, ha belegondolunk, olyan nagyon intelligens mégsem lehet, hisz ha az lenne, akkor nem akarná bizonygatni mások előtt, hogy több, mint aminek látszik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7012075907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2017.01.12. 17:18:15

Na ja, teljesen egyetértek, h aki azt bizonygatja, mennyire intelligens, az csak szeretne az lenni. Az még gázabb, mikor mindezt még a diplomái számával is alá akarja támasztani. Ennél már csak az a rosszabb, ha mindezt egy nő teszi... Mindez több okból származhat:

- Egyrészt a kevésbé intelligens ÉS bizonytalan identitással rendelkező emberek folyamatos megfelelési kényszeréből, h bizonygassák a világnak (azaz maguknak), h ők márpedig mennyire értékesek. Aki kevésbé intelligens - és ez nem negatívum! -, de jól érzi magát a bőrében, az nem érez késztetést arra, h önnön nagyságát állandóan a világ elé tárja, hanem éli a maga életét. És sok esetben még boldogabb is, mint az intelligens ember, mert nem agyal állandóan...
A másik ok a feminista agymosás hatása, amely állandóan azt mondja a nőknek, h ők el vannak, el voltak nyomva, pedig hát ők legalább olyan erősek, mint a férfiak. Ennek első fele masszív hazugság, míg a második felében még lenne is igazság, de ebben a formában ez is félrevezetés: a nők erősek, sőt erősebbek is mint a férfiak - csak nem ugyanabban! Pont ez teszi különlegessé és szükségszerűvé azt, hogy férfi és nő kapcsolódjon, összeálljon, szövetkezzen. Mert együtt, egymást kiegészítve tudnak valami igazán nagyot alkotni! Míg, ha mindkét fél ugyanazt tudja, abból csak versengés lesz, nem együttműködés. Mégis, mivel a nők állandóan az előző hazugságokat hallják, a sokuk (többségük?) a férfias tulajdonságait bizonygatja, nem látván, h ezzel pont egy hatalmas öngólt rúg.

Egy kérdésem lenne még ebben a témában felétek:
- nők felé: mikor azt írjátok társkereső lapokon, h "céltudatos, határozott", mire gondoltok? Mit akartok ezzel bizonyítani?
- férfiak felé: titeket is azonnal taszít ez a két szó, ha egy nő bemlapja A ezzel kezdődik, B - a rövid leírás jelentős részét alkotja C - megtalálható a bemlap leírásában?

Krisz101 2017.01.12. 18:01:30

show don't tell Bro..! - Jeffy ;-)

Krisz101 2017.01.12. 18:19:42

ja és... Jézus... úgy írtad ezt a brain bart hogy ez közismert, gondoltam rákeresek, mert biztos én vagyok a tudatlan... mi ez a szörnyűség??? o_O

ez ilyen uniós ösztöndíjból támogatott gondtalan szépéletű hipszter okoskodásnak tűnik persze erőteljes feminista beütéssel. én ökológikus építész szakon diplomáztam és ha van amitől falnak megyek akkor az ez. amikor olyanok okoskodnak világmegváltásról, akiknek eleve a mostani helyzet miatt van meg a háttere, lehetősége rá - ösztöndíjak, családi háttér, drága egyetem, gazdag országból származás, stb...

együnk e bogarakat hogy megmentsuk a földet... csodás... és az is tuti hogy az a csaj kapott vmi ösztöndíjat, támogatást, stb ehhez a baromsághoz... a sok idióta startupos hipszter csápol neki, utána meg hazamegy az újépítésű légkondis lakásába yogázni egyet szigorúan y-nal!

Nagy Janos 3 2017.01.14. 19:48:14

'má megint kotoszkodok :) - "munkamániások nem szoktak nagy álmodozók lenni"

Hogy a fenebe ne lennenek. Csak az fogja megvalositani aki melozik is. Lasd pl. Schwarzenegger. Almodozo? Munkamanias?

Sportolokkal mi a szitu? Nem sok olyan sztorit ismerek, ahol ne almodozott volna, majd persze hajtott is erte, hogy elerje.

Persze mit ertunk az alatt, hogy munkamanias? na itt be is fejezem, mert vegtelensegig bonthatom :)

Wildschwein 2017.01.19. 09:06:28

@Krisz101: Abszolút egyetértek, különösen tetszett a "szépéletű" szó :) Vannak olyan helyek, pl. Németország, ahol ez egészen beteges méretekben jelentkezik. Amúgy szerintem maga a jelenség nem új dolog, a baloldali forradalmárok mind ilyenek voltak, gazdag családok elkényeztetetett gyermekei, akik valamilyen személyiségzavar miatt szembefordultak a szüleik világával, és azt hitték, hogy meg tudják váltani a világot azzal, ha mindenkit legyilkolnak, aki nem tetszik nekik. Ma talán csak annyi a különbség, hogy már olyan szinten elkényelmesedtek, hogy derogál nekik fegyvert venni a kézbe, mint mondjuk ötven éve Castroék.
süti beállítások módosítása