Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Portugál lány finnyás a borra

2017. augusztus 21. - Ethan Wolf

800x-12.jpg

Badoo-n jelölt vissza ez a csak angolul beszélő (meg gondolom az anyanyelvén is), szőkés/barnás hajú, kék szemű lány. 26 éves és egyedül él itt Budapesten. Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy miben más ez az ország, mint az összes többi. Leginkább negatív dolgok jöttek szóba, amelyeket sajnos nem tudtam cáfolni. Diana pár éve tanult itt, valamelyik cserediák program révén és kialakultak itt kapcsolatai, amelyek segítségével jöhetett ide is dolgozni. Maradhatott volna Portugáliában is, de azt mondta, hogy eltölt itt pár évet, fő a változatosság, és ha nem tudja annyira megszeretni az országot, akkor még mindig hazamehet.

fonstola_ru-2216622.jpg

Hamar váltottunk viberre és a sportról csevegtünk. Megszállottan figyelt az étrendjére, amire mondjuk én is, de nem olyan komolyan. A cukrot és a lisztet kerülöm. A sport mentén beszélgettünk egy napot és másnap estére le is szerveztünk egy találkozót. Azzal hecceltem, hogy szereztem egy spéci bort, és azt kéne megkóstolnunk. Ez fontos, hogy azt a szót használtam (angolul), hogy szereztem. Ennek később lesz jelentősége.

A lakásomhoz közel volt a találkapont, szerencsére ismerte a helyet és könnyen odatalált. Itt egy kitérőt kell most tennem. A nők többsége agyonsminkeli magát és beállított képeket tesz fel az ismerkedéshez, és ezen fotóknak a valósághoz csak kevés köze szokott lenni. Ha számokkal akarok dobálózni, akkor egy a fotóin 10/8-nak tűnő nő, valójában csaj 6-os. Nagyjából két szintet dobnak magukon a trükkjeikkel. Most abba nem mennék bele, hogy mi van, ha azt is hiszi magáról, hogy Ő 8-as, vagy mik a következményei a túlzott képeknek, hisz ezekről értekeztem már régebbi posztok alatt is. Össze lehet rakni a teljes képet, azok elolvasásával. :P A lényeg, hogy mindig úgy indulok neki, hogy amit a képen látok, abból a képzeletbeli pontszámból levonok kettőt és nagy valószínűséggel olyan lesz a csaj élőben.

depositphotos_71414941-stock-photo-beautiful-girl-in-the-wine2.jpg

Diana esetében 7-esnek lőttem be őt. Azaz, kilencesnek tűnt a képeken, épp ezért hetes csajra számítottam. Úgy gondoltam, könnyű lesz. Aztán jött a meglepetés. Diana ugyanis nem használt semmilyen trükköt a képein ÉPPEN olyan volt, mint a fotóin. Azaz kilences! Az már kemény, mivel a kilences már nehéz terep. Nem is gyakori társkeresőkön.

Szóval ott állok a megbeszélt találkahelyen és várom a hetes csajt, erre odaállít egy kilences. Gyönyörű volt. Bomba alak, nem csoda, hogy annyira figyelt a kajájára. Azt hittem, ő is csak ilyen szájkaratés étrendes csaj, aki csak heti két nap figyel arra, mit eszik, aztán meg lecsúszik egy kis ez meg az. De nem. Szép arc, stílusos megjelenés, hatalmas mosoly... Én meg le is döbbentem pár másodperce. És itt el is buktam a játékot szerintem. Kellett kis idő, mire magamhoz tértem, mert ha hasonlattal akarok élni, akkor gokartozásra készültem, erre beültetnek egy forma 1-es autóba és kezdődhet a nagydíj. :D

Azért próbáltam összekapni magam, a dolgot nehezítette, hogy angolul beszéltünk. Még magyarul sem egyszerű sziporkázóan jó humorúnak lenni és csipkelődni, hát még angolul, hát még olyankor, mikor kicsit meg vagy döbbenve. De azért belejöttem. Lassacskán haladtunk a lakásom felé és meséltem neki a borról, amit szereztem. Mikor a lakásom főbejárata elé értünk, akkor értetlenül nézett. Mondtam, hogy a bor, amit szereztem, az ugyebár nálam van, hisz szereztem. Nem azt mondtam, hogy ismerek egy helyet, ahol van ilyen bor, hanem, hogy szereztem ilyen spéci bort. Akit érdekel, tényleg egy ritka, de nem drága, amúgy közepes merlot volt. Csak spéci neve volt, gondolom mert nem túl népszerű, ezért nem is árulják sok helyen.

636002091059638296-6208981_dancing-wine-girl2.jpg

Diana nevetett és mondta, hogy ő ugyan nem megy fel senkihez első randin, inkább üljünk be valahova. Hát ez lelombozott, de egye fene. Bár itt éreztem már másodjára, hogy buktavári van. Ez a boros duma nem jött be, hiába a játék a szavakkal. :P

Kis önreflexió, hogy ha átlagos csaj lett volna, akkor most itt ribancoznék, hogy megint egy idióta, aki eljött a kapuig, de ott meggondolta magát. Viszont, mivel egy kilences nőről van szó, jótékonyan eltekintettem ettől. :D

Visszasétáltunk a forgalmasabb részekre és kerestünk egy beülős helyet. Közben elmesélte, hogy már két éve itt dolgozik és azóta hat helyen lakott. Mindig költözik, ha valami nem tetszik neki az adott környéken. Jó módú volt, hisz kíváncsiságból élt itt. Bár gondolom a lakásokat csak bérelte. Erről nem kérdeztem. Beültünk és ha már annyira a bor körül forgott minden, hát azt rendeltünk. Kinézett egy száraz vöröset, hogy kóstoljuk meg azt. Kihozta a pincérlány, mire Diana majdnem kiköpte a kortyot, amit megízlelt.  Elkezdi mondani nekem, hogy szerinte ez édes bor, nem pedig száraz. De mondom, itt az itallap ide van írva, ez száraz. Hát szerinte nem az. Ennek a végére járok, odamegyek és kikérdezem a pincérlányt. Esküszik, hogy száraz. Kérdezte is, hogy nem ízlik a barátnőmnek? Mondom, szerinte ez édes, de majd kimagyarázom, hogy mitől lehet hasonló íze, mint az édesnek. Csak közben Diana is odajött és elkezdi mondani a pincérlánynak, hogy szerinte ez márpedig édes bor. Kért egy pohár vizet, majd visszaültünk az asztalunkhoz. Kiemelném a pincérlány higgadtságát és meglepően jó angol tudását.

Ezen a ponton már azt éreztem, hogy ettől a nőtől inkább szabadulni kéne, de nyilván maradtam, már csak kíváncsiságból is (kurva kilences). Diana bocsánatot kért az incidens miatt és azt mondta, hogy nagyon figyel, mit eszik és iszik, és hogy az édes borban több a nem tudom mi, amit nem akar. Inkább inna szárazat, mert az kevésbé káros. Most ehhez nem tudok hozzászólni, mert rohadtul nem tudom, hogy ez hogy is van. :P

5525ff761cd8d2.jpg

Szóval, ő nem ivott a borból, csak a vizet kortyolgatta, én azért megittam a sajátomat. Azt ki is hagytam, hogy mikor kihozták a bort és öntöttek, ő épp a telefonját nézte. Mire felnézett a pincérlány már kiöntötte mindkettőnk poharába és indult is. Én nyúltam volna az elém kitett pohár borért, mire Ő odanyúlt és megcserélte az övét az enyémmel. Értem én, hogy félnek a nők attól, hogy valaki valamit beletesz az italukba, de bassza meg, a pincérlány öntötte ki előttünk a bort! Ez így már a pofátlanság teteje. Aztán jött a balhézás a vörös/száraz vonal mentén.

Kicsit még beszélgettünk és szerencsére volt haszna is a vele eltöltött órának. Megtudtam, hogy vélekedik rólunk, Magyar férfiakról egy külföldi bomba nő. Ki is faggattam. Nos, szerinte gyávák vagyunk. Azt mondja, hogy még szemezni csak-csak, de odamenni egy nőhőz, már nincs bátorságunk. Esetleg akkor, ha már részeg a nő. Azt mondja, hogy sok országban járt, de eddig mi vagyunk a legtöketlenebbek. Ezért is jött el velem randizni, mert én már írásban is bátorságot sugalltam.

Persze halottuk már ezt a nőktől, hogy nem vagyunk elég bátrak, de mégiscsak más egy külfölditől hallani, aki talán objektívebb tud lenni. Nem sokkal később indulni akart, én pedig elkísértem egy darabon.  A pincérlánynak adtam borravalót, és elnézést kértem tőle Diana viselkedése miatt. Ha egy vacak borból ekkora ügyet csinál, akkor tényleg nem az a típus, akinek valaha is lesz valakije hosszabb távon. :D

Mivel semmiféle jelet nem küldött és minden arról árulkodott, hogy ebből semmi több nem lesz soha, ezért csak egy darabon kísértem el, aztán elköszöntem. Nem fogom hazakísérni csak azért, hogy legyen társasága, ha nekem semmi előnyöm nem származik ebből. Önzőség, de ő sem azért akarta, hogy kísérgessem, mert örök barátságot akart kötni velem, hanem hogy ne unatkozzon. Gyalog akart lesétálni nem tudom hány kilométert, hogy ledolgozza azt a kemény egy korty bort. Nem leszek udvari bolond, sétáljon egyedül. Azért illő módon elköszöntünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr412741368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2017.08.22. 00:15:20

"Én nyúltam volna az elém kitett pohár borért, mire Ő odanyúlt és megcserélte az övét az enyémmel." - azért, remélem, erre a szokásra gyakorlati saját példa miatt kapott rá :) mondjuk egy durva nigger gangbang után, mert ezt így bevágni, tényleg a pofátlanság teteje.

"Azt mondja, hogy sok országban járt, de eddig mi vagyunk a legtöketlenebbek."
hmmm erre mit válaszoltál neki? Kicsit kollektív sértés szaga van, mivel te is magyar vagy, ezért téged is megsért, mert megteheti, ő egy kilences?
Fura módon a legtöbben nem szólítanak le egy kilences flegmapicsát, tényleg nincs hozzá merszük, avagy, a legtöbben tisztában vannak valamilyen szinten a szintelmélettel, azaz minek próbálkozni, ha meg próbálkoznának, akkor az lenne a baja hogy itt magyarországon mindenki meg akarja szekszuálerőszakolni.
Szimplán az a baja, hogy nem talál magának megfelelő faszit,mivel kevés itthon a gazdag angol perfekt pali,és mert aki elégséges lenne, de nem tökéletes ( pl. Te ) azt elhajtja.

Az még a kérdésem, hogy mi az a sértés mennyiség, ami után, teszem azt, fogod magad, elküldöd burkoltan egy nőbarátabb helyre, és lelépsz? Mert ez a felső kettő már üti a lécet nem?

Ethan Wolf 2017.08.22. 18:18:38

@erkölcsi hulla: Nem gondolkodtam még el ezen. Az is bejátszik, hogy egy jobb nőnek valóban többet nézünk el (óriási hiba).

Csárli atya 2017.08.23. 00:11:12

@Ethan Wolf: Ahogy a jó faszinak is többet elnéznek :D

Amúgy meg szerintem tipikusan annak az esete, hogy baszki viszonylag jobb nő, de kizárt dolog, hogy agya is legyen (normális értékrendje, jóval kevesebb irritáló tulajdonsággal) és ez olyan illúzió romboló. És persze van ilyenből is az az 0.01% kivétel :D

Krisz101 2017.08.23. 22:34:40

öregem ezt elbasztad.
kicsit nehéz erre most bármit mondani, mert épp rollo tomassi rational male-jét hallgatom, és gondoltam eljövök ide kikapcsolódni :D :D

pohárcsere. én simán visszacseréltem volna, szuper lecsapható labda
-exchange of bodily fluids already? naughty girl stb. RSDMax-nek van erre 1 egész rutinja h mit tett a csajok italába stb :D
-vagy honnan tudjam, h nem tettél valamit az italomba én sem figyeltem - keretfordítás
ebből lehetett vna szexuális poénokat kihozni

meg mondjuk tényleg kíváncsi lennék h ki neked egy 9-es csaj, miután akiket én küldtem neked eléggé lehúztad...

csomót olvastam mostanában a normális meg szociopata stb nőkről, és egy normális, főleg aki elég jó ne hari de nem fog felmenni a lakásodra 20 perc után akármilyen kibaszott jó game-ed van... én komolyan ezt tiszteletlenségnek is érzem - 1 rohadt randi férjen már bele

nyilván nem szórakozóhelyre értem, mert ott oké h első alkalommal felmegy hozzád.

az a probléma h azok az apró nüanszok nem derülnek ki a leírásból, ami alapján meg lehetne ítélni a nőt. mert ahogy leírtad, ez lehetett akár egy NPD-s szociopata is, aki már az elején manipulálni akart a hisztijével, lehetett egy szimplán kicsit elszállt picsa, de az is lehet h szimplán pofátlanságnak tartotta, h 20 perc után lakásra akartad vinni.

ne haragudj te akarnál olyan nővel ismerkedni, aki már elért valamit az életben, jó körülményei vannak de mondjuk 20 perc után felmegy egy vadidegennek a lakására? én nem...

más kérdés h ez az erasmus meg hasonló EU-s cserediplomák, csereösztöndíjak... ha van ami káros és hánynom kell tőle az ez... elsők között tiltanám be. az összes

Krisz101 2017.08.23. 22:41:32

*az összes jobb kinézetű törtető kis picsa kimaxolja, ingyen utazgat, bulizik, kapcsolatokat épít, az egekbe pumpálja az egóját a semmire, 2000 FB ismerős stb, és utána semmi nem jó neki.

plusz általában 24 éves kora környékén, amikor az SMV-je csúcson van, arany élete is van ezek miatt. ezekre egyébként screen-elni, szűrni kellett vna, mert a leírtakból már lehetett sejteni ezt... és ilyennel szerintem tök felesleges elcseszni az időt

amúgy meg nem vagyok jó véleménnyel a magyar pasikról, de nevetséges amit beszél. max ők hárman, olasz spanyol portugál tökösebbek nálunk itt, az összes többi töketlen fasz. esetleg még a balkán. esetleg próbáljon egy angol v német pasival kezdeni aztán meglátja. csomó külföldi anyagot nézek és mindenki arról beszél, h a kelet európaiak azok ahol még úgy ahogy megmaradtak a nemi szerepek nincsenek elmanginásodva a férfiak. persze Lengyelo, ukrajna stb nyilván jobban áll nálunk.

IndaMuncher 2017.08.24. 00:41:28

@Krisz101: Te szakmai szinten nyomod ezt a puás szart?

Krisz101 2017.08.24. 01:19:25

@IndaMuncher: persze, én vagyok Budapesten a góré, nem tudtad?
...
szart...? :D

Wildschwein 2017.08.24. 09:07:50

@IndaMuncher: Igazán nem tisztem védeni Kriszt, nem is ismerem, meg érdekem sem fűződik hozzá, hogy védjem, szóval nem emiatt, hanem azért, mert érdekel, hogy miért fikázod az írását. Leírt egy csomó konkrétumot, ezekre lehetne reagálni. Pl. hogy nem jók ezek a game húzások, amiket javasol. Vagy hogy az Erasmuson nem is történik olyasmi, amit ír. Vagy hogy a nők nem is olyanok, mint ahogy ő állítja. De csak így rámondani, hogy puás szar, az szánalmas. Jó, tudom hogy manapság ez a stílus a menő, de esetleg valami konkrétumot is tudsz mondani?

Ethan Wolf 2017.08.24. 21:10:14

@Krisz101: "-exchange of bodily fluids already? naughty girl"
Ebben a helyzetben ez nem segített volna. Van az a nő típus, akin látod, hogy egy ilyen "játék taktika" azonnal véget vetne mindennek, mert átlát rajta.

Abban egyet értek, hogy ennél a típusnál nem kellett volna azonnal a lakásra invitálást erőltetni, lehet hogy valójában annál a pontnál buktam. :)

Krisz101 2017.08.24. 22:51:54

@Ethan Wolf: most nem értelek. És akkor mi van? Nyomod tovább azt a keretet, az a te kereted, ha neki nem tetszik akkor mehet a picsába
Menj el a falig
Szabad országban élünk. Felkelhet az asztaltól ha úgy érzi.

Én egyébként vszinu más miatt nem tudtam volna megoldani ezt a helyzetet, mivel elég erős igazságérzetem van, és jó nevelést kaptam. elképesztő udvariatlanságnak tartottam volna. azonnal rászólok, h legyen szíves visszacserélni a poharakat, vagy itt vége a randinak - ez nekem azzal egyenértékű, mintha nem találna valamit a táskájában és megvádol h biztos én loptam el.

néha nehezen értelek. mert én nem vagyok jó ebben az éjszakai szórakozóhely ismerkedés témában... de a helyedben az ilyen randikat az instant környékére szervezném, van ott is borozó elég. és ha ilyen paraszt a csaj már dobom is és leszólítok még vagy 10-et, máris nem elveszett az estéd. de én abban nem vagyok otthon sajna

ellenben meg ez a csaj, ezeket szűröm. ezek az EU ösztöndíjasok. elképesztő. persze 90%-a nő - mármint aki a jó helyeket megcsípi magának, vagy ahol bulizni, SMV-t építeni lehet. mindent fizetnek nekik, élnek mint marci hevesen elképesztő elvárásokkal, amit persze sok majom ki is szolgál. ebbe a sorba minek beállni? az ágyban is ez lett volna, a faszt is szalvétával fogja meg.

egy aranyos erdélyi csaj sokkal jobb. szűk, forró, odaadó az ágyban, és ha leesik a smink alig néz ki rosszabbul...

Krisz101 2017.08.24. 22:53:01

@Wildschwein: na igen, de ahhoz érvelni kellene. persze azért azt leírhatta volna, h hol volt a hozzászolásomban pua/game dolog, mert én nem találom...

vagy már minden pua, ami nem mangina?

Montanaxy 2017.08.25. 09:55:37

@Ethan Wolf: Szerintem is a lakásra invitálásnál volt az első nagy bukta. Arra tudok gondolni, hogy vagy komoly kapcsolatot keresett, vagy nem voltál neki elég jó pasi az egyéjszakáshoz. Az életmódotok, nyelvtudásotok is valószínű nagyban eltér. Valószínű, most te választottál fölé :)

Azt furcsállom, hogy mégis elment veled borozni. Lehet, adott volna még egy lehetőséget. Utána meg már te visszakoztál, ott buktad el véglegesen. Én amondó vagyok, kinézete ellenére komolyabbat keresett, és ott szigorúbban szűr az ember. A borozóban szerintem végig tesztalany voltál :)

Megnézte, hogy kezelsz egy váratlan, stresszesebb szituációt, majd azt, hogy hogyan tudnál belepasszolni az ő életmódjába, és hogy mennyire vagy partner bizonyos dolgokban (mozgás, stb.). Nem HR-es véletlenül ?:D

Ethan Wolf 2017.08.25. 18:35:16

@Krisz101: Az baj ezekkel a játék, PUA elméletekkel, hogy jól hangzanak, de a gyakorlatban nem mindegyik működik. Írtam régebben, hogy tervbe van véve egy PUA vs nagy büdös magyar valóság poszt, amibe majd beleírom, ha nem felejtem el.

Több erdélyi lánnyal is összejártam az utóbbi években, fele jó az ágyban, a másik fele szörnyű...

Krisz101 2017.08.26. 02:24:12

@Ethan Wolf: az a baj hogy a történeteid és konklúzióid 95 százalékban fedik az általad lehúzott "pua" elméleteket. bár én inkább mondanám férfikommunikacionak, mert a pua egy divatja múlt kicsit pejoratív rendszer ami inkább a felszínen értelmezi a reakciókat és nem a mögöttes pszichológiát keresi.

éppen ezért nem is volt semmi "puás" abban amit írtam.
persze rutinok azért mindig jól jönnek amikor 1-2 másodperc alatt kell lereagalni dolgokat, ahogy egy Pr/kommunikációs szakembernek is megvannak ezek és nagyon is tudja kezelni a hallgatóságát...

de én igazából már nem nagyon fogok ide kommentelni mert itt is csak basszák egymást folyton az emberek jó magyar szokás szerint.

vicces h miközben a külföldi vezető blogokon, csatornákon folyamatosan megerősítenek a gondolataimban, itt nem tudok olyat írni h ne kössenek bele. de ez már csak ilyen. egyszerűbb ha megtartom magamnak a véleményem vagy tapasztalataim

mondjuk ez még érdekelne, már ha arra értetted, hogy kielemezel bizonyos (remélhetőleg nem 10 éve meghaladott) rutinokat, sémákat amik a magyar sajátosságok miatt nem működnek. ez igen érdekes téma lehet. de azzal részemről be is fejeztem a szakértést.

claire85 2017.08.26. 09:21:09

Egyébként 'kikoptak' innen a nők is. Tudjátok miért?

Pontosan azért amit K. is említ, a 'basszák egymást az emberek'. mondjuk ő az egyik 'baszogató', de ha ő is visszakapja vagy is célkeresztbe kerül az már annyira nem tetszik neki sem és egyből megsértődik- jó magyar szokás szerint.

És az, h. nincs itt élet nagyban köszönhetjük az ilyen csodás megnyilvánulásoknak.
Részemről hónapokkal ezlőtt befejeztem, de ma mégis felléptem és pont idekívánkozott.

Ethan Wolf 2017.08.26. 09:47:35

@claire85: Aki olvas kommenteket magyar oldalakon, az tudja, hogy ez ilyen. Ezen besértődni, akár nő, akár férfi az illető felesleges.
Érdekesség amúgy, hogy a posztok közül azok a népszerűbbek, amelyekben lehet fikázni, tipikusan a csajok a netről és az "eszmefuttatásos" posztok azok, míg azok a posztok, amelyek a blog alapját képzik, a randik a kevésbé olvasottak. A magyar sajnos ilyen, szeret vitatkozni, ami nem baj, csak sokan a vitatkozás alatt fröcsögést és a másiknak beszólást értik.

Krisz101: Sajnálom, ha nem akarsz írni többé, mert minden vélemény formálhatja valakinek a látásmódját. Ugyanez vonatkozik azokra akik régen kommenteltek, ma már pedig nem.

Én mindig olyan típus voltam, hogy ha valakiről tudtam, hogy idegesít, vagy nem releváns számomra a véleménye, akkor egyszerűen átugrottam a hozzászólását. De az életben is hasonlóan járok el, egyik fülemen be, másikon ki. De ilyesmi miatt besértődni sosem volt az eszköztáram része. :)

Ethan Wolf 2017.08.26. 09:54:34

@Krisz101: Nem húzom le a PUA-t, mert mint kiderült az évek alatt, amire magamtól rájöttem, annak már rég megvan a pszichológiája. Azóta olvastam a témában is, és nincs ezzel baj, amíg valaki túl nem tolja.

Tipikusan, amiket látok például szórakozóhelyeken is, hogy férfiak nincsenek tisztában a szintelmélettel, amivel kalkulálni kell PUA ide vagy oda. 10/5-ös férfiak próbálkoznak 8-as vagy 9-es nőknél, ami persze nem sikerül (oké, akadhatnak kivételek és általában ezeket ki is emeli a közösség és velük példálóznak), de ez nem gyakori. A PUA élet szemlélet, vagy nevezzük bárhogy, segíthet, hogy 1-2 szinttel feljebbről válassz valakit, de mikor azt látom, hogy az 5-ös csávó nyomja a szöveget a 8-as csajnak, és látni a csajon, hogy le se szarja, a csávó meg csak nyomja és nyomja, aztán mikor nem sikerült, akkor jön a ribancozás... Az szánalmas. Ezért is van rossz híre a PUA-nak, mert sok idióta túltolja. De ez már egy másik téma. :)

claire85 2017.08.26. 10:31:54

@Ethan Wolf:
... 'ha vki túltolja'... persze nem vagyok szakértő, ezért már előre elnézést kérek. :D Már védem magam, mert előre tudom, h. egyből ráugranak, mint kiéhezett keselyűk a rothadó hús szagára. ... és arra egyre kevésbé vagyok kíváncsi.

Épp ez a lényeg. Az egyensúly. Azt látom, h. ha vki minden szabadidejében ezeket olvassa, egyfolytában elemzi a múltbeli kapcsolatati, ha megismerkedik vkivel tudatosan irányítja a szituácitó, tudatosan sorolja be a szemben ülő nőt pl. szocipatává, meg nárcisztikussá -egyébként óvatosan a fogalmakkal.. hogyan lehet vkit 1 óra alatt besorolni, hisz a személyiség eléggé komplex és sok egyéb jellemvonások is tarkítják. Szóval oda akarok kilyukadni, h. egész egyszerűen elvesztődik a spontaneitás, a pillant varázsa, minden irányítani akarsz, minden legyen úgy ahogy te akarod, akkor amikor te úgy gondolod.

Különbség van férfi és kisfiú között. Számomra az akarok most azonnal irányító 'politika' az sokkal inkább emlékeztet egy hisztiző kisfiúra mint egy olyan férfira akit megkívánok.

Persze ez csak a szubjektív, laikus megfigyelésem nőként. Abszolút nem releváns. Majd beleásom magam a pua.-s anyagokba... :)

Krisz101 2017.08.27. 02:48:54

@Ethan Wolf: továbbra sem értelek, sőt egyre kevésbé. magyarországon azt se tudják az emberek mi az a pua, nemhogy még hire is legyen, te hol hallasz ilyeneket?

én az indexen olvastam 1-2 cikket több év alatt, meg pár éve volt az a balaton soundos paródia amiben puáskodtak de túl nagy viszhangja nem volt...

jó én nem járok annyit el mint te de voltam több helyen is a bulinegyedben meg a gozsduban az elmúlt évben és semmi ilyet nem láttam. azt mondjuk nem tudom a bob és hasonló helyeken mi megy. cold approachot nem láttam inkább társaságok vannak, főleg úgy h egy jó nő 2-3 pasival akik láthatóan a haverjaik.

egyáltalán hogy hallod, h mit mond amikor megy a zene? nem lehet h csak szimplán ilyen nyomulós faszokat láttál, akik nyomták a süket szöveget pont úgy mint 20 éve? miből gondolod, h az pua?

nálunk egyébként évek óta nincs "pua" név alatt hirdetett képzés, ami meg volt az inkább ezt a dizsi vonalat követte, taraj frizura stb... most férfikommunikációs képzések vannak, ami stílus, testbeszéd, hang, fellépés, hogy kell normálisan odamenni hova kell állni ilyenek. betanult rutinokat már nagyon keveset tanítanak, tényleg csak a legszükségesebbeket, aki konkrétan kuka és nem tud mit mondani.

főleg kezdőkkel foglalkoznak, tehát aki el se tud indulni, oda se mer menni. ez amit te láttál, h folyamatosan oltja a csajt nagyobb mennyiségű előre betanult dumával ilyen képzés nincs szerintem nálunk...

Krisz101 2017.08.27. 02:58:57

@Ethan Wolf: nem is tudom igazából hogy lehetne túltolni, mert magyarra lefordítva nincs is semmi routines manual és hasonlók. ami pl nekem van azt magam fordítottam nem kevés munkával, és főleg csak a moderneket, jópofákat és amit saját képemre tudok formálni.

angolban vannak hosszabb párbeszédek, példák, ami akár 4-5 szóváltásig is segíthet a kezdőnek, de magyarul csak megnyitások vannak, tehát ami egy mondat, azok is ősrégiek, cikik, inkább falusi diszkóba valók. meg kering egy shitteszt gyűjtemény, de az is detto elég falusi.

tehát nem tudomelképzelni a szituációt, h honnan lenne bárkinek ilyen betanult pua rutinjai, amit rázúdíthat a csajra. ami van az kezdés, és után már saját magának kell továbbvinnie.

tinderen randivonalon meg olyanokat írnak h tragédia a magyar pasik. nemhogy nem rutin, de smalltalknak is szar. szóval azt nem értem ha igaz amit mondasz akkor miért nem látom??

Krisz101 2017.08.27. 03:05:07

"ami persze nem sikerül (oké, akadhatnak kivételek és általában ezeket ki is emeli a közösség és velük példálóznak), de ez nem gyakori. "

ki hol, milyen közösség, kit emel ki...??? :-o ? én azt hiszem elvesztettem a fonalat. az egyetlen magyar érdemi fórum gyakorlatilag halott már legalább egy éve. nagyon pörgött 13-14 felé most alig írnak benne.

illetve van egy RSD budapest facebook csoport ami kb 20 magyar srác de főleg ilyen 20-25 közötti. és egy csomó külföldi jár be mert ott akarnak infót húzni hogy hol lehet magyar puncit dugni

Krisz101 2017.08.27. 03:17:53

@claire85: nah hát akkor hajrá, neked őket kell megtalálnod! azt a 2-3% magyar alfa férfit, aki magyar 8-10-es nők 95%-át bassza felváltva de akár kettesével is. sok sikert hozzájuk. tekintve hogy akit te felnőttnek látsz az még sokkal gyerekebb mint egy adott esetben felelősségteljes, vagy legalábbis becsületes frusztrált béta. csak ugye belőle kijön a hiszti amikor már hónapok óta próbálkozik, ami az általatok alfának látott férfiból UGYANÚGY kijönne csak neki ki van nyalva a segge szó szerint heti 2-3 új csajjal

és ugye minek hisztizzen aki mindent megkap?

az általad említett alfákon kívül még tudsz választani maradék 95% balfasz bétát aki agyonpumpálja a magyar nők egóját, de egy pina és soha nem fog kiállni magért. illetve van egy kicsi töredék férfi aki már bekapta a piros pirulát és képzi magát, próbál jobb lenni, fejleszteni a képességeit az adott viszonyokhoz, a nőközpontúságtól kognitív disszonanciában meghasadt társadalomhoz.

Krisz101 2017.08.27. 03:19:42

@whoamiohmy: na a fentire még te is büszke lennél rám :D :D

claire85 2017.08.27. 09:00:36

@Krisz101: Köszönöm. Van két gyerekem, tekintve h. már a kisfiam is 4 éves lesz, semmi új adalékot nem mondtál férfifejlődés terén. Nagyon valószínűsíthető, h. közvetlen közelről végignézem a folyamatot, sokszor gondolkododm azon nem elég a 'jó nevelés'. Ahogy írtad.

mivel nem vagyok az adott témában kompetens, szerettem itt olvasni, de már őszintén szólva attól is elment a kedvem.

Úgyhogy köszi senki ilyesvkivel nem 'baszatom' magam.

claire85 2017.08.27. 09:05:04

@Krisz101: Te annyira rápörögtél erre a témára, h. ez teszi ki a szabadidőd eltöltésének nagyobb részét?
Majd ha már visszabillentél a hirtelen rád hullott új információk sokkjából, akkor talán visszakattansz 'normálisba'. Most ijesztő vagy.

TopszLee 2017.08.27. 10:40:17

@claire85: "Pontosan azért amit K. is említ, a 'basszák egymást az emberek'. " Azért remélem ennyi baszás mellett megfelelően védekeztek is :P

2017.08.27. 11:39:34

@claire85:
Tudod, itt is csak szolibarna, kigyúrt macsók vannak :)

claire85 2017.08.27. 12:25:23

@TopszLee: Hát.. Nem mindegy, h. basztatunk.. baszunk.. vagy (le)basznak... ;)

claire85 2017.08.27. 14:18:21

@merlen: Hirtelen nem esik le a poén... De biztos... :)

2017.08.27. 14:38:45

@claire85:
Tudod, a 10/10-es pasik :D

Wildschwein 2017.08.28. 09:14:13

@Krisz101: "de én igazából már nem nagyon fogok ide kommentelni mert itt is csak basszák egymást folyton az emberek jó magyar szokás szerint." Ugyan már, ne tedd ezt. Én kifejezetten szeretem a hozzászólásaidat, mert őszinte vagy, nem rettensz meg a valóságtól, nem akarod szépíteni meg elhazudni, mint olyan sokan. Redpill, na. És biztos vagyok benne, hogy vannak, akik tanulnak a hozzászólásaidból.

"vicces h miközben a külföldi vezető blogokon, csatornákon folyamatosan megerősítenek a gondolataimban, itt nem tudok olyat írni h ne kössenek bele. de ez már csak ilyen." Az egy dolog, hogy megerősítenek a gondolataidban. De a Redpilles oldalakon azt is szokták írni, hogy ennek a szemléletnek a felvétele azzal jár, hogy sokan ellened fordulnak. Mégpedig azok, akik nem hajlandóak feladni a bluepilles álomvilágukat. Szóval ez egyrészt természetes jelenség, másrészt pedig nem magyar sajátosság.

erkölcsi hulla 2017.08.28. 10:03:11

@Wildschwein: Én úgy vettem észre, hogy több kommentelőt sikeresen elüldöztek innen, felnagyított álszentséggel, megbotránkozással, trollkodással, sértődéssel, kikérem-magamnak mentalitással. Ez van.

claire85 2017.08.28. 17:40:00

@erkölcsi hulla: Igen. Abszolút egyetértek. És szerintem maradt itt egy szűk réteg ( 2.3 ember) aki a saját pocsolyájában szeretne dagonyázni.

Ahhoz meg nem kell meghívó.

....

Ethan Wolf 2017.08.28. 17:54:16

@erkölcsi hulla: Max nem kommentelnek már, de szerintem olvasnak azért.

whoamiohmy 2017.08.29. 18:55:30

@Krisz101: Most olvasom, el is morzsoltam itt egy virtuális könnycseppet ;)

Egyébként van magyar PUA, de tényleg full az jön le, amit mondasz. Irgalmatlanul szar (3/10 és az alatti) csávók hiszik magukról azt, hogy na, elmennek egy képzésre, és máris térdig gázolnak majd utána a punciban. A dolog érdemi része (a tudatos, éveken át tartó önfejlesztés) kevés hangsúlyt kap a magyar PUA körökben, sajnos egyébként az oktatók részéről is.

Pár éve nyomtam egy olyan külföldi PUA online tanfolyamon (a két srác, aki csinálta, szerepelnek Neil Strauss: The Game című könyvében is), ahol egymásra épülő blokkok voltak.
1. blokk: fizikai paraméterek (testsúly, testzsír) optimalizálása
2. blokk: hormonális állapot (tesztoszteron) optimalizálása
3. blokk: megjelenés, öltözködés, stílus kialakítása
4. blokk: nyitások
5. blokk: szexuális eszkaláció
és így tovább.

Értelemszerűen nem kaptál hozzáférést az online oldalon egy fentebbi blokkhoz, mielőtt az előtte lévő blokkokat nem teljesítetted. A honlapra kellett képeket feltölteni, hogy igazold az oktatóknak az adott blokk teljesítését. Persze minden blokkhoz volt egy külön online kurzus amit vagy az oktatók csináltak vagy ők válogatták össze más PUA-s oktatók anyagaiból. A blokkokhoz tartozó info productokat persze külön ki kellett fizetni (30-50 USD volt darabja) meg volt egy havi előfizetési díj.

Nekem eddig ez a rendszer tetszett a legjobban a PUA-ból. Szinte sehol nem látod ezt, inkább az megy, hogy elmész egy hétvégi kurzusra, jól felcihelnek, ráuszítanak valami szórakozóhelyre, aztán ha összejön 1-2 telefonszám, akkor már kurvára boldog vagy és azt hiszed, te vagy a numerakirály.
süti beállítások módosítása