Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szűztelenítés

2016. január 31. - Ethan Wolf

clipboard01_2.jpg

Pálmával a Tinder hozott össze. Gyorsan meglett a közös hullámhossz, mivel a sorozatokról kezdtünk el beszélgetni. Két nap alatt megtudtam róla, hogy egyetlen barátja volt eddig, szóval 22 éves kora ellenére elég tapasztalatlan, de azt még nem tudtam ekkor, hogy szűz. Pár humoros, ámde kétértelmű mondat után rájöttem, hogy a csaj nyitott szinte bármire, feltéve, ha első találkozáskor kicsit is szimpatikusnak tart. Úgy éreztem, hogy eléggé hanyagolva lehet szexuálisan. Arra gondoltam, hogy az egyetlen pasi, akivel járt, nem lehetett nagy szám az ágyban. Ezekre abból következtettem, hogy hiába volt nyitott minden témára, mintha nem személyes élményekből adná a válaszait, hanem mintha olvasta volna őket.

Folytatás:

Hamar meg is beszéltünk egy találkozót, és mint kiderült két utcányira laktunk egymástól, ezért meginvitáltam, hogy rögtön jöjjön fel hozzám. Eleinte persze ment a huzavona, de mivel egymás szájában lakunk, így nem tartott sokáig. Én is mehettem volna hozzá, de lakótársa van, egyszerűbb volt így. Előzetesen megbeszéltük, hogy ha még sincs élőben kémia, akkor nem lesz semmi, csak beszélgetés. Ezzel nem is volt gondom.

Aznap este előbb értem ki a megbeszélt helyre, kicsit várnom kellett rá (nem rögtön ide jött, hanem kimentem elé), de nem sokat késett. Első pillantásra egy aranyos arcú lány volt, átlagos testalkatnak mondják manapság, de valójában volt rajta 7-8 kg plusz, főleg a combján és a fenekén. De amúgy teljesen rendben volt, nem is értettem, hogy lehetett eddig csak egy barátja. Felcsillant a szeme, mikor meglátott, úgy éreztem, hogy nyeregben vagyok. Útközben a lakásom felé, elmondta, hogy nem akar semmi érzelgős dolgot, ha lesz is valami, akkor szigorúan csak szex. Sokat randizott, de egyikükkel sem feküdt le, mert mindegyiket túl érzelgősnek tartotta. Neki nem kellenek romantikázó, nyálas pasik, nem kell, hogy állandóan dicsérjék, hogy szép a szeme, a haja, vagy akármi. Ő csak egy férfit akar. Zene füleimnek (méghogy a nők mindig többet akarnak, nem csak szexet, bullshit!)

blackvirgin-girl.jpg

Egy kis körbevezetéssel kezdtem a lakásban, majd megittunk egy pohár bort, beszélgettünk arról, hogy milyen idiótákkal randiztunk eddig (gondolom mások számára én is egy vagyok a sok idióta közül). Fél óra elteltével már egyértelmű jeleket kaptam, ahogy ült mellettem, ahogy nézett, megcirógattam a haját, megkérdeztem, hogy mitől ilyen selymes. Elmondta mit használ rá, majd közölte, hogy többet is kéne foglalkoznia a hajával, kicsit elhanyagolta mostanában. Ez nagyon jó mondat egy nőtől. Rögtön reagáltam: „és másod nincs elhanyagolva?” kérdeztem. „Mire gondolsz” kérdezett vissza. „A szádra”. Ezen meglepődött, valami piszkosabb válaszra számított, de jobb az óvatos nyitás után egy semi-blöffel próbálkozni. Elmosolyodott, mire megcsókoltam.

Legalább tíz percen át csak csókolóztunk, de elég furcsa volt. Túl nagyra nyitotta a száját és nem hagyta azt sem, hogy én kontrolláljam a dolgot. Nem volt egy kellemes smár, de ez van. Közben finoman simogattam, és lassan vetkőztetni kezdtem. Látszott, hogy ki van éhezve, gyorsan az ágyban találtuk magunkat pucéran. És ekkor jöttek a furcsaságok.

blog-pic-young-woman-in-necklace-10798408.jpg

Gumi fel és megkezdődött az ostrom! Vagyis kezdődött volna, de a kapu iszonyat szűk volt. Voltam már szűk nővel, de ez sokkal durvább volt. Magam is meglepődtem. Mosolyogva mondta, hogy hát ő ilyen szűk, de semmi gond, folytassam. Így tettem, nagyjából a harmadáig beraktam, mire felszisszent. Azonnal megálltam és kérdeztem, mi a baj? Semmi – felelte, folytasd. Rendben mondtam és beljebb hatoltam, félig voltam a csajban, mikor újabb szisszenés. Megfordult a fejemben, hogy ez lehet, hogy szűz? De hát volt már egy pasija, és tök laza volt végig, egy szűzike nem lehet ilyen. De azért rákérdeztem, hogy biztosan nem vagy szűz? Mire elmosolyodott, hogy de igen. Megijedtem, hirtelen köpni nyelni nem tudtam (szex közben ez nem a legjobb hasonlat). Az hogy lehet – kérdezem. Mint kiderült, az a pasi, akivel együtt volt, nem tudta rendesen megdugni, mert ezen a szűk kapun nem tudott bejutni. Nálam bentebb még nem járt senki.

Én azt javasoltam, hagyjuk ezt a részét, térjünk vissza az előjátékra, majd ujjazás és esetleg később jöhet a tényleges dugás. De meggyőzött, hogy nincs rá szükség, kicsit zavarban van, de folytassam nyugodtan. Megtettem, beljebb hatoltam és ezúttal már teljesen bent voltam, még egy hangos nyögés tőle, majd egy kis moccanásmentes pihenő. Éreztem, hogy jobb, ha nem mozdulok egy kis ideig. Mikor jelezte, hogy mehet, folytattam. Lassan és óvatosan, majd egy tíz perc után már kaptam olyan visszajelzéseket, amelyekhez hozzá voltam szokva. Kéjes nyögések. Mindig azt hittem, hogy az első alkalom a nőnek kellemetlen és akkor nem is fog elmenni, de ez az ismeretem téves volt. Már úgy keféltem, ahogy másokat szoktam, mikor elment. Nagy kő esett le a szívemről, nem akartam, hogy ne legyen orgazmusa velem, ha már kéjesen nyögött, akkor gondoltam el is fog menni. Sikerült, majd nem sokkal utána én is elmentem.

fish_tail_plat_using_virgin_brazilian_remy_hair.jpg

Normál esetben ilyenkor jön az orális közjáték, nyali-fali és minden, majd a következő kör, de nála nem akartam. Elég stresszes volt nekem ez a szüzesség dolog, gondoltam ennyi elég lesz. Ezután bizonyítékot akartam, hogy tényleg szüzesség elvételt történt, mert azon kívül, hogy baromi szűk volt, és eleinte kellemetlen volt neki, nem volt semmi más, ami igazolta volna. A lepedőmön volt pár csepp vér (azért jobb lett volna, ha előbb mondja hogy még szűz, akkor teszek magunk alá egy törölközőt, de attól félt, hogy akkor nem feküdtem volna le vele, ha tudom, hogy még bontatlan – valószínűleg igaza lett volna), majd az akció után kiment a fürdőbe. Mikor kijött bementem én is és láttam, hogy a wc papír guriga megfogyott és hallottam, hogy valamit kidob a konyhában lévő kukába (miután elment ellenőriztem és véres wc papír volt, ennél több bizonyíték nekem nem kell). Napokkal később gondolkodtam csak el azon, hogy a véres toalettpapírt mindek vitte ki a kukába, miért nem húzta le? Ezt már sosem fogom megtudni. :P

Felöltöztünk, majd a legnagyobb meglepetésemre megölelt, azt mondta, hogy köszönöm, aztán elviharzott. Egyszerűen felvette a cipőt+kabátot és kiment. Soha többet nem láttam.

Több dolog villant át a fejemen. Vajon kihasznált? Csak kellett neki egy tapasztalt pasi, aki elveszi a szüzességét? Vajon, ha előre elmondja, hogy még szűz, akkor lefeküdtem volna vele? Vajon valóban ott lakik pár percnyire tőlem? Lehet, hogy azt is kamuzta? Fogok még találkozni vele?

Úgy döntöttem, másnap ráírok, hogy minden rendben van-e vele. Válaszolt, hogy minden szuper, és mégegyszer megköszönte. A továbbiakban felszínes beszélgetés zajlott. Én nem akartam tőle semmit, ezért nem akartam rákérdezni a folytatás mikéntjére, gondoltam, ha ő mást tervezett, akkor jelezni fogja. Nem jelezte. A beszélgetés lassan elhalt, de azóta is három-négy havonta rám ír, érdeklődik felőlem jól vagyok-e, majd pár mondat után a csevegés elhal, hogy pár hónappal később megismétlődjön. Ez azóta is zajlik, immáron két éve. :P Hiába, nehéz az elsőt elfelejteni. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr528277166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.07.28. 01:29:11

össze kéne vele jönnöd újra. engem egyszer 7 év szünet után megtalált egy csaj, akinek 16 éves korában én vettem el a szüzességét. kb 10 év volt közöttünk. Na szóval nem volt semmi az újratalálkozás, főleg, h még bizonyítani is akart. nagyon meglepett amit akkor láttam, és életem egyik legjobb kapcsolaton kívüli dugása volt. extrákkal meg minden. hát. bepótolta a bénázást az biztos.

Ethan Wolf 2016.07.28. 18:09:57

@Krisz101: Hét év nagy idő, ki tudja mennyire változna meg, lehet hogy akkor már nem kéne nekem. :) Keresni nem fogom, van elég opcióm így is. Ha betalálna, elgondolkodnék a dolgon.
süti beállítások módosítása