Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Olívia és az őszinteség

2016. február 07. - Ethan Wolf

clipboard03_2.jpg

Olíviával szintén a neten ismerkedtem meg, volt fent kép róla egy yorkival, ezért a kutyákról kezdtünk el beszélgetni. A legjobb, amikor egy nőnek van fent kutyás képe, olyankor a nyitás, az első mondat mindig könnyű: „Szia xy, szépek vagytok, főleg a kutya… :D Mi a neve?” Általában veszik a lapot és viccesnek találják, ha meg mégsem veszi a lapot, akkor nem is kár érte. :P

Kibeszéljük a kutyákat, és ilyenkor mindig érdemes szóba hozni a csivavákat, hogy azok milyen őrültek "ésatöbbi". Majd finoman jönnek a sportok, persze nem érdemes úgy rákérdezni a csajnál, hogy "sportolsz?" Mert ha esetleg nem sportol, akkor kínosnak érzi a helyzetet, az pedig még az álmoskönyv szerint sem jó kezdés. :P Érdemes inkább úgy nyitni, hogy követ-e valamilyen sporteseményt, pl.: forma1, kézilabda, stb. Olíviánál itt derült ki, hogy nagy Real Madrid rajongó. Ki is beszéltük, hogy konkrétan melyik focistának drukkol, vagy pedig az egész csapat rajongója. Én is felhozom, hogy kinek drukkoltam, mikor még néztem a meccseket. Ezek a beszélgetések úgy két nap alatt zajlottak le, ennyi elég is, hogy facebook-ra hívjam át. Ott még több képet láttam róla, sportos csajszi, kis mellekkel (ha sokat mozog egy nő, akkor általában kicsik a mellei a zsírégetés nem kíméli azokat sem), de formás fenékkel, és lábakkal, ami bőven kárpótol.

Folytatás:

clipboard01_4.jpg

A feltett képei alapján sok téma merült fel, motorozás, haverok ilyesmi, majd két-három nap face-es csevegés után megterveztük a randit. Sajnos pont egy olyan napon ért csak rá azon a héten, amikor este nekem dolgom volt (egy projektet kellett befejeznem másnapra, itthonról dolgozva), ezért felvetettem, hogy iszogassunk nálam. Persze félig poénra véve a kérdést, hogy ki tudjak hátrálni belőle, hogy "csak vicceltem te, én nem vagyok olyan..." :D De simán belement, bár leszögezte, első randin sosincs szex, és csak azért mer feljönni hozzám, mert az eddig beszélgetéseink alapján tudja, nem vagyok őrült. Most erre mit mondjak? Valóban nem vagyok, de ha az lennék, akkor se okozott volna gondot az elmúlt időszakban zajló beszélgetés lezavarása.

Szóval volt két óránk, amit nálam tölthet aznap este, ez épp elég idő kideríteni lesz-e második találkozó. Kimentem elé és bekísértem, szerencsére pontos volt és már első pillantásra megvolt a szimpátia, szerintem mindkettőnk részéről. Pont olyan volt, mint a képeken, csak még ott volt a vidám kisugárzása, ami sokat dobott a megjelenésén.

Szokásos műsor vette kezdetét, körbevezettem a lakásban, majd leültettem a kanapéra és felbontottam egy pezsgőt. Persze van itthon minden, különféle borok, rövidek, tömények, stb., de ő pezsgőzni akart. Mellé ültem és másfél órán keresztül beszélgettünk, nevettünk, jól éreztük magunkat és az ital is elfogyott. A témakörök ilyenkor olyanok, amelyeknél nekem keveset, de egy nőnek sokat kell beszélni. Haj, fodrászat, őrült frizurák, amelyeket fiatalabb korunkban hordtunk, dilis randik. Sokat megtudtam róla… sajnos túl sokat is. Mivel könnyedén belement, hogy nálam legyen a randi, úgy gondoltam ez egyértelmű jelzés, hogy lesz is valami, még ha azt is mondta, hogy első alkalommal nincs szex. Úgy tűnik félreértelmeztem, mert hiába volt jó a hangulat még megcsókolni sem hagyta magát.

clipboard02_2.jpg

Ennek ellenére sokat beszélgettünk és amiket megtudtam, azok engem elriasztottak attól, hogy második találkozót szervezzek vele. Megtudtam, hogy mélyen vallásos és rendszeresen templomba jár. Sajnos negatív tapasztalat, hogy még olyan vallásos emberrel nem találkoztam, akiben ne lett volna valami apró kis zakkantság. Lehet, hogy előítélet és csak én mozogtam rossz körökben, de ez a tapasztalatom. Hisz a nagy Ő-ben (27 éves), az örök szerelemben, ami szerinte bármelyik percben rátalálhat. Ezek persze egy nőnél természetes dolgok, legbelül a többségük ilyen, de könyörgöm, első randin ilyesmiket nem hozunk fel! Akkor már tudtam, hogy részemről nem lesz folytatása a dolognak. A találkozó végén elmondtam neki, hogy nem látom a lehetőségét egy párkapcsolatnak, de mint nő bejön, és másban benne lennék. Megköszönte, hogy őszinte voltam, megkérdezte mi volt a baj vele? Én elmondtam neki is azt, amit fentebb írtam, hogy mi az, amivel megijesztett és szerintem első randikon ezeket a dolgokat ne mesélje el. :P

praying.jpg

Kikísértem a kocsiig és elköszöntünk. Másnap még írtam neki, hogy rendben hazaért-e és minden oké-e. Kicsit még bájcsevegtünk, elköszöntünk és ennyi.  Amin érdemes elgondolkodni, hogy nem ez volt az első olyan eset, amikor őszintén elmondtam egy nőnek, hogy szerintem mit csinált rosszul, de hiába köszönik meg, hogy igazat mondtam, úgy érzem mindegyik vérig sértődött. Talán, amikor azt kérik, hogy mondd el, mi a baj, akkor valójában nem is akarják tudni az igazat. Csak valami olyasmit akarnak hallani, hogy nem bennük van a hiba. Azt hiszem, ez az oka, hogy a férfiak többsége hazudik a nőknek, mert tudják, hogy a hazugság kevésbé fáj nekik, mint az igazság.

Úgy éreztem, hogy ha lenyelném az ijesztő dolgait, és játszom a bólogató Jánost, akkor könnyedén összehozhattam volna egy második randit, és szerintem két-három randi után megdughattam volna, aztán pedig lepattintom. Helyette őszinte voltam, és szerintem ezzel nagyobb kárt okoztam, mintha lefeküdtem volna vele és eltűnök. Még fogok kísérletezni ezzel kapcsolatban, és ha azt érzem, hogy az igazság jobban fáj nekik, akkor szerintem hagyom a picsába ezt az őszinteség dolgot. Azt mondom, amit hallani akarnak, ők megkapják, ami zene füleiknek, én megkapom a szexet, aztán mindenki happy, majd jön a szakítás.

cross_tattoos_14.jpg

A csajozó férfiak túlnyomó többsége ezt a módszert alkalmazza, csak én vagyok ilyen idióta, hogy azt gondolom, az igazsággal többre jut, mert tudja, mi a „gyenge pont”, amint javítani kell. De mikor meghallom, hogy azt harsogják a nők, hogy őket olyannak kell elfogadni, amilyenek, olyankor elgondolkodom, hogy ezzel most azt sugallják, hogy azt kell mondanom, amit hallani akarnak? Én tudom, hogy ez hülyeség, mélyen legbelül nekik is tudniuk kell, hogy faszságokról ábrándoznak, de mégis… Az emberek ennyire gyengék lennének lelkileg?  

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr558337256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2020.04.02. 03:24:37

Szólj igazat, és betörik a fejed. Bölcs mondás.
Ennek ellenére én fogok hazudni a lánynak csak azért, mert azt jobban beveszi a gyomra. Ha fáj néki az igazság, mehet amerre lát. Előbb vagy utóbb úgyis szembe kell néznie vele.

Reactor 2020.04.02. 03:25:48

NEM fogok hazudni...na.
süti beállítások módosítása