Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A műnő és a hasmenés

2016. április 09. - Ethan Wolf

vawn-and-boon-black-sia-breast-form-bra-42f-for-1400-gram-silicone-breast-forms-crossdresser-tv-0-0.jpg

Volt egy időszak, mikor nagyon beletemetkeztem a munkába és nem volt időm ismerkedni élőben, akkoriban pedig nem voltak még applikációk, amelyekkel könnyen ment volna. Egy ilyen oldalon találkoztam Melindával. Ezek a randioldalak annyira nem jöttek be nekem, nem volt értelme külön levelet írni mindenkinek, mert túl sok időt vett igénybe, pedig a koncepció épp az idő spórolás lett volna. Épp ezért, írtam egy sablon levelet és elküldtem vagy 100 nőnek (amatőr) és reméltem, hogy valaki majd válaszol. Meglepődtem, hogy Melinda válaszolt, mert a képei alapján bombajó csaj volt. Nem az én kategóriám, de az esélytelenek nyugalmával kezdtem levelezni vele. A humorom nem hagyott cserben és ennek köszönhetően két nappal később már egy hozzám közeli kávézóban ültünk.

1_fake3.jpg

Azon is meglepődtem, hogy eljött, és hogy valóban ő volt a képeken. Arra is fel voltam készülve, hogy kamu a kép, vagy nem is ő jön, vagy el sem jön. De ott volt és ő volt az. Gyönyörű arc, formás test, igazi top kategória. Nem is értettem, hogy miért nincs mellette egy BMW-s, pénzes pali, de aztán kiderült. Tök buta volt. De annyira, hogy az durva. Nem az az aranyosan naiv, akit azért jó érzés megdugni, hanem a rosszabbik fajta… Alig tudtam vele miről beszélgetni, csak a plázázás volt terítéken, meg, hogy őt a pasik kihasználják, megfektetik és lelépnek. Nem csodálom, mert a teste dugnivaló, de mint társ szörnyű lehet ilyen kevés ésszel. Szóval, tetovált szemöldök, felfújt ajkak, póthaj, szilikon mellek és még ki tudja micsoda. Elhatároztam, hogy megfektetem, ilyen nőm még úgysem volt és esélyes, hogy nem is lesz soha. :P Épp akkor tört rá az, hogy kicsit jobban megdolgoztatja az utána futó pasikat, ezért első alkalommal esélyem sem volt ágyba vinni.

Azonban, megbeszéltünk egy hivatalosabb randit két nappal későbbre. Nem akartam elaprózni, étterembe vittem (hülye voltam akkoriban), hogy lenyűgözzem.

Egy pénteki napot beszéltünk meg, foglaltam is helyet a kiszemelt étteremben a Jászai közelében. Sajnos aznap arra ébredtem, hogy nem vagyok valami fényesen, elkaphattam valami vírust, mert ment a hasam. :P Ciki, de ez van. Ki is vettem aznapra egy szabit és reméltem estére túl leszek rajta. Délután nem úgy tűnt, ezért elkezdtem széntablettákat szedni (remélve, hogy gyorsabban hatnak, mint ami a dobozra van írva), hogy estére rendben legyek. Úgy is tűnt, hogy minden rendben lesz. Este találkoztam Melindával, puszi-puszi, majd elmentünk vacsorázni. Mikor leültünk az asztalhoz már éreztem, hogy baj lesz, még több széntabletta kellett volna. Előkészítettem kicsit a terepet és azt mondtam, hogy a céges telefonomról átirányítottam a hívásaimat a privát telefonomra, mert sajnos fontos ügyfelekkel kell beszélnem. Megértő volt, nem zavarta. Vacsora közben végig beszélgettünk, ám amikor éreztem, hogy rohanás lesz, akkor felkaptam a telefont és mondtam, hogy basszus ez rezeg, hívnak. Volt élő zene is a háttérben elég hangosan, ezért azt mondtam, hogy nyugodtan akarok velük beszélni telefonon, meg úgyis angolul kell beszélnem, jobb, ha nyugodtabb helyre megyek. Ő azt hitte, kimegyek az étteremből, de a mosdóba rohantam és esküszöm, leülni a wc-re nagyobb élveztet okozott, mint egy orgazmus. :D

silicone-breast-implants.jpg

Miután végeztem, visszamentem az asztalhoz, még fülemen a telefon és úgy tettem, mintha épp akkor köszönnék el. Leültem és folytattuk a beszélgetést, valamint a vacsorát. Akárhányszor közben rámjött a mehetnék, eljátszottam a fontos embert és kirohantam (a mosdóba), igyekeztem nem tovább húzni az időt 3-4 percnél, majd vissza a csajhoz. Még szerintem dobtam is az esélyeimen egy nagyot, hogy ilyen fontos embernek tűntem a szemében. :D

Az este alatt 4-5 alkalommal kellett fontos megbeszélésre rohannom, majd a vacsora végeztével a parkolóban elköszöntünk. Megcsókoltam és csókolóztunk. Lehetett volna több is szerintem, vevő lett volna rá, főleg egy éttermi vacsora után, de tudtam, hogy a nemrég elfogyasztott ételeknek hamarosan nagy visszhangja lesz, ha értitek. :D Azt mondtam, hogy tartsuk be a három randis szabályt (három randis szabályt, ezt az ősrégi szarságot). Imádta, hogy ilyen vagyok. :D Elbúcsúztunk végül, én pedig a szélnél is sebesebben  jöttem haza és olyat trónoltam a wc-n, hogy csak na. Majdnem az egész éjjelt ott töltöttem akkora hatása volt a vacsorának. Szerencsére másnap hétvége és volt időm meggyógyulni.

Rákövetkező héten eljött a harmadik randi is, amit már rutinosan magamhoz szerveztem. Bekísértem és kicsit borozgattunk, miközben beszélgettünk. Azonban valami történt (akkor még nem tudtam mi), mert elég hamar távolságtartó lett. Nem is engedett semmit a csókon kívül, majd egy órával később el kellett mennie. Később, mikor több tapasztalatom lett a randizásban, akkor állt össze a kép, és jöttem rá, mi is történhetett. Nem erre számított. Étterembe vittem, játszottam a nagymenő pasit, aki fontos ember, a belvárosban lakom, ő pedig azt hihette, valami pénzes fószer vagyok. Úgy gondolom, nagyobb lakásra számított. :D  Jó helyen lakom és az átlaghoz képest jó a lakásom is, de tény, hogy csak kétszobás, és tulajdonképpen semmi extra. Ő meg szerintem, valami menőbbre számított és mikor körbenézett és látta, hogy nem vagyok olyan gazdag, mint amilyennek hitt… hát inkább lelépett. Nem is reagált semmire, amikor kerestem.

Persze csak találgatok, nem tudhatom pontosan, mi történt. Az is lehet, hogy talált közben mást, aki előbb reszelt vele. Sosem tudom meg. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr838557662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EzVan:) 2017.10.19. 04:44:51

Baszki, az egész kib@szott blogod olyan, mintha a saját életemet olvasnám vissza... Ilyen nincs, hangosan fetrengek a röhögéstől, ugyanilyen robbanaskozeli helyzetben voltam egy rudtancos oktatási károsult novel vagy tíz éve... Mondjuk az en lakások neki tetszett

Ethan Wolf 2017.10.19. 06:04:17

@EzVan:): Utólag én is röhögök a dolgon, ott akkor nem volt vicces. :)

"rudtancos oktatási károsult "
Ezt úgy kell érteni, hogy rúdtánc közben megsérült?

Reactor 2020.04.02. 02:48:57

Hasmars, na erről bőven tudok tapasztalati beszámolót írni...basszameg... :@

Jótanács, ha legközelebb is ilyen helyzetbe kerülsz: a széntabletta kalap szart nem ér. Kb. mintha franciadrazsét szednél. Az Imódium se ér semmit, sőt, már a Lopediumból is kispórolják a hatóanyagot. Ami elég jól bevált, az a Lopacut, vagy az Enterobene. Ezek mind szabad forgalmúak.
A "nehéztüzérség" pedig a Reasec, de azt csak vényre adják ki, hogy rohadnának meg.

Indián Joe 2020.04.05. 00:25:54

Tok csalodas a post. Mar kezdtem orulni, hogy esetleg a csaj fosta ossze magat a randin.
süti beállítások módosítása