Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 1. rész

2016. július 13. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot fogok indítani, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Ez lesz az első rész és majd folytatódik más csajokkal, amennyiben látok még érdekes profilokat.

Kezdjük.

Első alanyunk Beáta, íme a profilja:

clipboard01.jpg

 

Mivel a neve magyar, illetve magyarul van megadva, ezért azt már tudjuk, hogy honfitársnőről van szó, ellenben maga a bemutatkozó mező angolul van, ami sejteti, hogy milyen típusú férfiba akar beleszeretni. :)

A legelső sor a csillagjegyekről szól, melyikben született, mi az aszcendense, stb. Elég rövid a bemutatkozó mező, ezért jól meg kell választani mit írunk be. Ő elpazarolt erre egy sort, ráadásul rögtön ezzel kezd, azaz nagyon fontos neki az ezotéria. Tényleg ez volt a legfontosabb, ami önmagáról elsőre eszébe jut? Ez lehet amolyan elő-védekezés is, hogy ha valamely tulajdonsága nem nyeri el valaki tetszését, akkor majd arra hivatkozik, hogy hát Ő tipikus "barnamaci, rétisas aszcendenssel", és mint ilyen, őt ezzel meg ezzel a tulajdonsággal kell elfogadni. Illetve jól használható a későbbiekben, mint szakítási ok: "nem illünk össze a csillagjegyeink is ellipszis pályán haladnak, puszi". :)

Második sor, őt érdekli a következő dolog: művészettudományos sportutazás. Jelentkezzen, aki tudja mi ez. :D Ezúttal kihagyta a veszőket, amikkel az első sorban a felsorolást jelezte, ezért gondoltam, hogy most ez a négy dolog valójában egyetlen dolog: művészettudományos sportutazás :D De ne legyünk rosszmájúak, ez csak felsorolás. Érdekli a tudomány (állatokon elvégzett hajfesték tesztek eredményei), a művészet - mozi lesz az, csak coolabb ez így, és persze a színházban valami limonádé előadás. Kiállítás valami modern fotóstól, aki fekete-fehérben fényképezi az éjszakai zajt. :) Sport - értsd, nem mozog semmit, azt is ritkán, vagy valami gagyi sportnak tűnő izét csinál. Ugyanis, ha tényleg sportolna, akkor azt írná: úszás, futás, tenisz, stb... Főleg mert ezekkel lehet kicsit felvágni is, mindegyik jól hangzik. De ha csak "sport", akkor nem mozog az semmit. Utazás - ez a kulcsszó a felsorolásban. Ő szeret utazni, tehát olyan partner kell, aki szintén. Angolul van a bemutatkozó szöveg tehát az utazás mindenképp külföld, nem pedig Lajosmizse. Pénzes pali kell kéremszépen.

A harmadik mondat nagyon izgalmas:

"nem szeretek írogatni, találkozni szeretnék jól iskolázott, érdekes, karakteres személlyel, akinek fantasztikus a fenotípusa." Kicsit magyarosítottam, de a lényeg ugyanaz. Nem szeret pötyögni ez oké, de akkor hogy szűri ki, hogy kivel érdemes találkozni? Naponta százan írhatnak neki, mindegyikkel elmegy randizni? Vagy fényképek alapján dönti el, hogy a másik érdekes személyiség? Gondolom, ha van képem a tengerparton, a piramisok mellett állva, az Alpokban síelve, akkor érdekes személyiség vagyok. :) Jól iskolázott, elemezzük ezt picit. Ez egynél több diplomát jelent, mert egy diplomához nem azt írják, hogy jól iskolázott. Mondjuk érthető, aki tudna utazgatni vele, annak nagy fizuja kell, hogy legyen, és ha van 2-3 diplomád, akkor esélyesebb a jobb fizu is. :) A szöveg utolsó része érdekes még: fantasztikus, vagy lenyűgöző a fenotípusa. Segítségül hívom a Wikipédiát (mert mindent én sem tudhatok):

"Egy egyed fenotípusán érthetjük teljes fizikai megjelenését, vagy egy specifikus jelleg megjelenését,..."

Magyarul, Beáta olyan férfit keres, aki még lenyűgözően szép is. :D

Negyedik mondat: érdekli őt barátság, de kapcsolat is, szeretne férjet és gyereket. Magyarul, ha fenti kitételeknek megfelelsz, de nem akarod őt elvenni, akkor is lóghattok együtt, meglesz melletted, amíg véletlen teherbe nem esik, vagy nem talál egy hozzád hasonlót, aki el is veszi. De addig együtt lehettek. :) 

Utolsó mondat: nem szereti a tipikus kérdéseket és nem is válaszol rájuk. Vagyis, ne kérdezgess olyasmit, hogy egyedül él-e, van-e lakása, stb. Mert ezekből kiderülhet, hogy semmije sincs.

Utolsó érdekesség az "MD"  jelölés az elején. Ez valamilyen orvosra utal, és így már több értelme van a fenotípus szóhasználatának is. Tehát lehet következtetni a munkájára, abból a keresetére is.

Összegezzük: aranyásó. 

29 éves, azaz ketyeg az a fránya biológiai óra, de nem éri be akárkivel, neki egy gazdag, jóképű, jó génekkel rendelkező, intelligens, lenyűgöző személyiségű férfi kell. Wow! Tipikus "herceg fehér lovon" ábránd. Az külön vicces, hogy mennyire erőlteti a sznob stílust: angol "bemutatkozás", idegen szavak használata (fenotípus), ráadásul idegenszavak használata külföldiül, wow... Ezotéria, művészetek, van itt minden kérem.

A slusszpoén: a kép alján a kisebb képeken instagramról, az utolsón egy macska van. :D Mind tudjuk, hogy egy szingli nő macskával rossz ómen. Beáta már előre készül a macskásnéni korszakára. Azt hiszem, ez egy utolsó nagy nekifutás tőle, amolyan mindent vagy semmit játék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr788875306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2016.07.19. 15:09:58

Korrekt elemzés! Erről eszembe jutott, hogy mi az ami a végtelen az univerzumban: a szeretet, az emberi hülyeség és a női elvárások. :)

VT 135 2016.07.19. 15:16:20

Megjegyzem, amelyik nő félmeztelen, csöcskirakós-seggkitolós-pudzsitós képet rak fel magáról, azzal is már elég jól bemutatta magát és a szintet, amit képvisel. Mármint nyilván ne burkában rakjon magáról képet, meg fél km-ről készültet, amelyiken ő az egyik pixel, de a félmeztelen képekkel egyértelműen azt jelzi, h kizárólag testi szinten tartja magát valamire.

Ethan Wolf 2016.07.19. 18:43:43

@VT 135: Az a baj, hogy majdnem mindenkibe bele lehetne kötni. Sokan a diplomaosztójukon készült képpel virítanak, az is torz személyiségre utalhat, hogy ennyire mutatni akarja, hogy sikerült neki.
Vagy az, aki több év edzés után összehozott egy kockahasat és azzal pózol, vagy aki étteremben ül, esetleg elegánsan egy üveg borral, mert az meg biztos sznob. :)
Akinek meg sima, átlagos képe van fent, azzal meg nehezebb beszélgetést kezdeni, mert nem tudsz mire reagálni. Meg akinek átlagos képei vannak, az biztos unalmas ember... :D
Érdemes nem a képek alapján dönteni, bár tény, hogy sokat azok is elárulnak.

Ethan Wolf 2016.07.19. 18:46:33

@VT 135: Einstein mondása átesett egy kisebb aktualizáláson, úgy látom :D

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2016.07.19. 21:48:34

Gondolom doktornénit jelent az MD a 177 meg ugye a magasságot.
Nekem a borned intelligence szúrta nagyon a szemem.

Nagyon tetszett a bejegyzés, sok ilyet még!

lady09 2016.07.21. 08:08:41

Ha nincs kép akkor meg még érdekesebb! :)

Krisz101 2016.07.27. 04:19:20

Szia, ez melyik ismerkedős oldal...? erről a kék desingról nem ismerem fel...

Ethan Wolf 2016.07.27. 18:02:55

@Krisz101: Tinder, csak egy másik kliensről belépve.
süti beállítások módosítása