Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Miért jobbak a vidéki lányok?

2016. augusztus 17. - Ethan Wolf

o-woman-country-walk-facebook2.jpg

Egy barátom, akinek nincs nagy szerencséje a párválasztásban, megkérdezte, hogy szerintem, hol érdemes olyan nőket keresni, akikkel egy egyenlőségen alapuló, hagyományos, boldog párkapcsolat kialakítható? A srác itt Pesten belefutott már mindenféle nőbe, de a kapcsolatainak a vége hasonló: a nők leléptek egy jobb miatt. 

Éltem vidéken, randiztam mindenféle nővel az idők során és hezitálás nélkül azt válaszoltam a fenti kérdésre, hogy a legnagyobb esélye egy normális, hagyományos párkapcsolatra, egy vidéki 20-26 év közötti nővel van.

the_countrywoman_is_feeding_a_hen.jpg

Persze ezt kifejtem bővebben is. Valamint, mindenhol vannak kivételek, nem azt mondom, hogy a városban nincs esély normális kapcsolatra manapság, csak vidéken jóval nagyobb az esély.

Kezdeném azzal, hogy vidék alatt nem a többi várost értem (mert ugye van Budapest és minden más vidék), hanem a városnál kisebb településeket. Falvak, községek, ilyesmi. Mondjuk Debrecenben, vagy Pécsett valószínűleg ugyanaz zajlik, ami pesten is csak kisebb mértékben.

tee_shirt_foot_for_woman_big_city_style_gray_tee_shirt-r8fe7e0e91a6a47a194d3d846fcb11074_jyr0a_324.jpg

A divathullám és ezzel együtt az elbaszott új trendek nem igen jutnak el a falvakig. Ott nem divat, hogy amolyan Szex és New Yorkosan, a 35 évesek is húsznak képzeljék magukat és járjanak faszról faszra, miközben lelkesen ordítják a világba, hogy milyen jól érzik magukat. Nem érzik jól magukat. :) 

Amit én tapasztaltam és egybevág mások visszajelzéseivel, hogy míg a vidéki lányok egy férfi mellett, közösen akarnak jövőt építeni, tehát közösen házat, autót venni, addig a városi nők inkább csak megkapni akarják ezeket a javakat. Nem akarnak ők közösen "építeni egy jövőt", azt várják, hogy ami kell, azt teremtse meg a férfi. Mondván, hogy az otthon megteremtése a férfi dolga. Nos, ez már régen sem egészen így ment, manapság meg végképp nem. Arról nem is beszélve, hogy ez nem megy szembe azzal, amit a kiöregedett szinglik hangoztatnak? Miszerint ők erős, független nők? Hát hol függetlenek, mikor olyan pasasra várnak, aki alájuk tolja a lakást és kocsit? :)

small-town-woman2.jpg

Ahogy páran megfogalmazták különböző fórumokon, a városi nők csak bele akarnak ülni a tutiba. Ez egy igen erős érv a vidéki lányok mellett. Velük lehet KÖZÖSEN tervezni és végrehajtani. Nem fog lelépni egy jobbért, egy olyanért, aki többel rendelkezik, hisz azt nem Ő építette azzal a másikkal. Persze erre is lehet ellenpélda, nem azt mondom.

Ebből következik a munkabírás. Jobban kiveszik a részüket belőle, hisz rajtuk is áll, hogy épülget-e a közös jövő. Általában jók a konyhában és a házimunkát sem vetik meg. Miközben a városi nők szerint az megalázó. Dehogy az. Egy férfinak akkor is fontos, hogy a nő tudjon főzni és rendben tartani a házat, hisz ha ezekre nem képes, akkor hogy lesz képest rendben tartani az otthont az utód számára? Hogy fogja ellátni táplálékkal? Lehetne mondani, hogy a mai világban ezekre vannak alternatívák, de ezt a férfi ösztön nem tudja. A férfi ösztöne azt észleli, hogy a csaj nem tud sütni/főzni, akkor nem lesz képes élelemmel ellátni az utódot = alkalmatlan a családalapításra. Most ezt rendesen lesarkítottam, de így van. Másrészt, azért is annyira jó szakácsok, és háziasszonyok a vidékiek, mert külső nyomás is éri őket ezügyben. Mit fog szólni a szomszéd, vagy az utca, ha kiderül, hogy nem tudok zserbót sütni? :)

girl-big-city-hope-woman-pretty-favim_com-563751.jpg

Vidéken kisebb a felhozatal, mind férfi, mind női részről. Ez picit változtat a szabályokon. A női hipergámiának utána lehet nézni, de alapvetően annyit tesz, hogy a nő mindig nyitott egy új/jobb/nagyobb erőforrással rendelkező hím felé. Könnyen otthagy, ha talál nálad jobbat. Ez ösztönös, Ő nem tudja, mi történik, annyit vesz észre, hogy belőled kiszeretett, a másikba pedig beleszeretett (abba a másikba, aki történetesen gazdagabb, mint te). A városokban a merítés nagy, könnyebben ugrálnak az emberek párkapcsolatról párkapcsolatra. Mindig van alternatíva. Ez több okból is rossz: előbb utóbb már képtelen lesz igazán kötődni egyhez, mert annyit ugrált pasiról pasira, másrészt pedig, a kitartása a béka segge alá fog süllyedni. Ez miért is fontos?

ba3b1adffac5f012cbfecf204bfe0564.jpg

Azért mert az élet nem habostorta. Tele van akadályokkal és szívással, amelyeket lehet, hogy csak együtt, közösen tudtok megoldani. Most egy nő, akinek te vagy 25. párkapcsolata hogyan fog veled közösen küzdeni? Sehogy, inkább lelép egy 26.-kal, mert épp ő lesz az igazi (aki a segge alá tol mindent). Egy vidéki nő tudja, mi az a kitartás, ott több nehézséggel jár az élet. Ebből következik az is, hogy ha párkapcsolati gondok merülnek fel, akkor Ő is küzdeni fog, hogy azt rendbe hozza. Már csak azért is, mert veled épített fel eddig közösen valamit, másfelől pedig, mivel vidéken nincs akkora választási lehetőség, hogy csak úgy lecseréljen. Ez utóbbi is külső hatás, valamint az is, hogy ha lecserélne, akkor X csere után, megszólná a falu. :)

A vidéki nők szellemileg érettebbek is. 13 és 20 éves koruk közt kiélik magukat, és húsz fölött a többség már alkalmas komoly kapcsolatra. Képzeld el ezt a városban. Itt 26 alatt esélyed nincs komoly kapcsolatra (ritka kivétellel). 

ashley-with-chickens.jpg

Vidéken pedig az a nő fura, aki közel van a harminchoz, de nincs senkije. :) 

A fentebb leírtak alapján az jöhet le, hogy sokszor a külső nyomás hatására viselkednek a nők vidéken úgy, ahogy az a legtöbb férfi számára vonzó. Ez valóban igaz, hisz ha egy vidéki lány 20 évesen felmegy Pestre, 5-6 évvel később garantáltan megváltozik és olyan lesz, mint a többi városi csaj. A városban megnyílnak előttük a lehetőségek és magával hozza azoknak a dolgoknak az eltűnését, amit mi értékelünk:

- olcsóbb, egyszerűbb kaját rendelni, mint főzni, ezért nem is fog ezzel próbálkozni.

- Több a választási lehetőség, ezért ha gond van a párkapcsolatával, akkor kerít valaki mást.

- Nem akar megdolgozni a közös jövőért, hisz mivel nagy a választék, majd talál olyat, aki alá teszi a lakást.

 

Vidéken a külső nyomás a következőt váltja ki:

- Ha nem tudsz sütni/főzni, nem vagy jó a házimunkában, megszól a falu

- Ha minden apróság miatt lecseréled a párod, akkor megszól a falu

- Ha csak beleülsz a tutiba és kifogsz vidéken egy férfit, aki adja a házat és a kocsit, akkor duplán kell nyomulnod, és mindent megtenned, nehogy azt mondja a falu, hogy csak terpeszted a segged.

A közösség "önszabályzó", nem engedi, hogy kiélje a nő az ösztöneit, nem úgy mint a város, ahol nincs igazán közösség. Itt mindenki azt csinál, amit akar. Erre most sok nő azt mondhatná, hogy szexista, elnyomó dolog egy nő számára ez a vidéki életmód. Lehetséges, hogy a városi nőhöz képest több korláttal szembesül, de egy apró dolgot ne feledjünk, hogy mindenezek ellenére: BOLDOGABBAK! 

Vannak ott is gondok persze, de én azt látom, hogy jobbak a vidéki párkapcsolatok, erősebbek.

Még valami:

a_girl_in_the_city_by_cangurgel_large.jpg

Sokan azzal jönnek, hogy bezzeg régen...és félig igazuk is van, régebben a kapcsolatok többsége működött. Voltak persze rossz házasságok, és nem volt divat válni, kilépni, de a többség, még ha gondok is voltak, idővel összecsiszolódtak. Ez a "keressük a nagy Ő-t" meg a "szerelem mindenáron" mentalitás már a modern kor hülyesége, ami hamis képet táplál a nőkben. Egy régebbi, az ókori Rómában játszódó film, vagy sorozat egyik jelenetben sírt egy fiatal lány, hogy a neki férjül szánt férfi nem tetszik neki. Mire az anyja azt mondta, hogy ha keményen összedolgoznak, majd kialakul a szerelem is. Ez valamiért megragadt bennem. Nem azzal kell összeházasodni akibe szerelmes vagy, az úgyis elmúlik, hanem azzal, akivel együtt fogsz tudni élni.

Manapság már hiányzik az összetartó külső nyomás. Régen, ha kiléptél a házasságodból, akkor valószínűleg éhen haltál. Ha nem tudtál sütni/főzni, éhen haltál. Plusz megszólt a falu, plusz olyan nehéz volt az élet, hogy egyedül esélyed sem volt. Manapság ezek eltűntek, kivéve a vidék "önszabályzó" képességét (ami mára szintén haldoklik). 

Én azt mondom, hogy ha egy férfi hagyományos, igazi párkapcsolatot akar, akkor vegyen feleségül egy vidéki nőt. 

Most jönne ugyanez az írás, csak a férfiakra kivetítve. Biztos létezik ilyen, de mivel férfi vagyok, nem tudok objektív lenni ebben az ügyben. De ha akad olyan nő, aki mögött van tapasztalat és nem csak belemondja a világba 3-4 kapcsolat alapján a tutit, akkor írja meg nekem és kiteszem. :) Kíváncsi lennék, hogy Ők hogyan látják ugyanezt, csak a férfiakra vonatkoztatva.  

És most jöhet az, hogy még nekem jár a pofám, mikor sorozatban randizok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr298846078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.08.18. 04:38:54

Haha csak a címet olvastam de nem is kérdés egyértelműen jobbak!

2016.08.18. 07:18:45

'Nem azzal kell összeházasodni akibe szerelmes vagy, az úgyis elmúlik, hanem azzal, akivel együtt fogsz tudni élni.'- A házasság úgy is nehéz, ha életed szerelme az illető, és épp úsztok a szerelem mámorában.. 10-20 év múlva egy nemszerelemből mi marad?... Bár ki tudja ha nem is volt nem is hiányozhat....

varosilany 2016.08.19. 10:18:41

Nő létemre minden bejegyzésed olvastam és imádom is :)
Ez a bejegyzésed is mert rengeteg igazság van benne, de ha nem írtad volna bele vannak kivételek, akkor még vitatkoznék is :)
Most 29 évesen jutottam oda hogy hosszú idő után egyedül maradtam és a rengeteg "városi lány" miatt szembesülnöm kellett vele, hogy a férfiak 80 %-a használati tárgyként tekint ránk....szóval ha kapcsolatot szeretnék legyek vidéki és ismét 26 :D (a többi adottság megvan :) )

MerylStreep (törölt) 2016.08.19. 13:13:01

'A vidéki élet és vidéki lányok :)

A 'kisvárosok' sokszor belterjesek: értem én ezalatt azt, hogy generációk óta ugyanott, ugyanzok az emberek és azoknak a gyerekei (már ha ma még ott maradnak) élnek. Kívülről fújod ki hol, kivel, miért épp, mit csinál, kivel van együtt...
A 'kisvároskban' élők gyakran szuper korlátoltak. A megszokások, a csak egy helyen beszerezhető dolgok, a bonyolult,de kiszámítható tömegközlekedés, és a generációk óta magaddal hozott 'hagyományok' miatt.
Ahogy írod valóban 'nem divat a faszról-faszra járás' ellenben divat, a ne derüljön ki és kínosan ügyelt látszat tartás. Az igazi dolgok a sötétítő mögött zajlanak.
A vidéki nők szerintem ugyanannyira közösen szeretnék jövőt építeni, ahogy nagyvárosi társaik. Mert semmi kedvük később egy vita kapcsán, a fejükhöz vágva hallani: ezt mind én hoztam össze neked. A vidéki nők, általában kapott építési telekkel, vagy ezeknek eladásából származó indulási tőkével vág neki az életkezdésnek. De ha ez nincs, általában generációk együttlétével oldják meg a nehezebbe kezdeti éveket. Hogy aztán az ez idő alatt összespórolt, félre tett pénzből, lakás részletet fizessenek vagy építkezhessenek. Függetlenség? Ugyan már...Ki független a mai világban? Így vagy úgy mindenki a szülőktől kapott kis batyuval indul..nem? Függetlenség..:) Később is feltenném ezt a kérdést.. !
"Közösen tervezni és VÉGREHAJTANI"- hahaha :) Az én tapasztalatom a következő. Megvan a ház v. lakás, kocsi esetleg gyerek. És aztán a pasik szép lassan elkezdenek beleszarni. Én megteremtettem, most már tartsd fenn. Keressél pénzt- mert te akartad a házat. Főzzél- mert te akartad a gyereket- Lásd el-mert TE akartad a gyereket. Nyírd le-ha Te akarod a kertet, és mert TÉGED zavar.... hogy ők ezalatt a nagy házvásárlásukhoz összegyűjtött pénzkeresés közben kifulladt, fáradt seggüket mereszthessék. ( hogy a szavaiddal éljek)
Aztán az ismerkedési időszak. Rendszeresen a randijaimat Pestre terveztem, mert árgus szemekkel figyeltek és jelentették, ha itt-meg ott láttak ezzel vagy azzal, vagy ne adj isten teljesen másokkal-más heteken. 'Szájára vesz a falu'- valóban. Nem tudsz rendesen ismerkedni, esélyed sincs, mert idejekorán komollyá spekulálják a 'kapcsolataidat' és stressz alatt tartanak, hogy minél előbb, minél hamarabb tegyél végre pontot az 'ügy' végére. Vagy vállald fel, vagy zárd le. Mert nem vagy te kurva. Mert a Julcsika sem az... Sorolhatnám...A szégyennel való nevelés, egyébként is dívik vidéken. Beléd csomagolják útravalóul a hozott szégyenérzetet, ami később szex közben is akár előjöhet. Mert pont nem tudsz hirtelen kurvába átvedleni, (pedig tök jó lenne) mert benned él a jókislányos, kinevelt éned.
Aztán vidék. Vagyis tuti h. van 1-vagy 2 templom, a helyi közösség tagjai járnak is. Sőt az az egyik találkahely. Pletykálnak, kiöltöznek, összeismerkednek, boronálnak...Ki-ki vérmérsékletétől függően.
A vidéki nők burokban élnek. Nem tapasztalnak meg sok mindent, amit a nagyvárosokban kénytelenek. Nincs is akkora versenyló szellem, mint Budapesten. Sem divatkövetésben, sem tanultság kérdésben, sem..sem...
A közösség 'önszabályozó'. A szart...
A (belterjes) közösség frusztráló, nyomasztó, feszítő.
Kb. mint a született feleségekben. Kívül cicoma, belül rohad. Ugyanazok történnek meg, csak senki nem beszél róla. Nem válnak el, helyette kúrogatni járnak a 'szomszédba'. Swinger partik, legális párcserék...válást elkerülve.
A falak mögött 'ál' kedvesség, 'ál' köszönés, 'ál' almás pite.. csak azért h. meg ne szóljanak.
..és hogy mindezt honnan tudom.?! Mert itt élek vidéken. Bp. mellett..

Ps. azért írtam csak negatívat, mert az élet vidéken sem sokkalta pozitívabb..
Normális kapcsolatra, közös jövőre pont ugyanakkora esélyed itt is mint egy nagyvárosban. Mert erre is mint megannyi minden másra, meg kell érni..és ahhoz előtte tapasztalni is kell.

Ethan Wolf 2016.08.19. 17:28:24

@varosilany: Te lehetsz a kivétel, aki ha jól játssza ki a lapjait, akkor még megtalálhatja élete párját.

Ethan Wolf 2016.08.19. 17:43:38

@MerylStreep: Én is vidéken nőttem fel, sok mindenben egyetértek, de a posztod vége felé írtakkal nem, vagy nem ebben a formában találkoztam.
Vannak korlátoltak, de ők inkább az előző generáció tagjai, a fiatalok, hála a netnek már elég nyitottak.

" Swinger partik, legális párcserék" - ez inkább jellemző a sorozatokra, mintsem a magyar valóságra. A vidéki férfi kocsmába jár, hogy levezesse valahogy a feszültséget (akár a szexuálist) és alkoholista lesz, a nők pedig a pletykákban élik ki magukat.

Inkább az szokott még a fiatalabb vidéki körökben jellemző lenni, hogy van egy baráti társaság, mondjuk két csaj és nyolc férfi, aki 10 év leforgása alatt a két lány meglesz mindegyik palinak (mindegyikkel járnak egy ideig), majd amelyiktől teherbe esik, azzal összeházasodnak.

Nos, vannak árnyoldalai a vidéknek, de nem is azt írtam, hogy az első vidéki 25 évest el kell venni. :) Szűrni azért még kell, csak az esélyeid jobbak a vidékiekkel, mintsem a városiakkal.

MerylStreep (törölt) 2016.08.19. 19:47:29

@Ethan Wolf:
Nem. Ez jellemző, itt a szomszédainkra. És h. ezt honnan tudom? :) Áthívtak és körülnéztem, aztán levontam a tanulságot. ...

Ethan Wolf 2016.08.19. 23:12:56

@MerylStreep: "Ez jellemző, itt a szomszédainkra" Azért ebből messzemenő következtetéseket ne vonjunk le :D

MerylStreep (törölt) 2016.08.20. 09:25:45

@Ethan Wolf:
Hol volt, hol nem volt egy határ menti kis falu közelében, a nagytemplomtól balra a negyedik utcában, a kakas kukorékolására már ébren voltak, este pedig még világosban ágyba bújtak. A 'kisemberek' az éj leple alatt, a következőket tették.
Tévét nem volt, ezért egymás szórakoztatására különböző dolgokat találtak.
A szembe szomszéd a kis ház melletti nénikét invitálta egy kis...bőven hatvan felett voltak. Ahogy a nagyszüleim és boldog házasságban ünnepelték az aranylakodalmukat. A szívszerelemért nem kellett messze sétálni, na merthogy a szomszéd bácsika és a nagymamám szerelmesek voltak. ..Olyannyira, hogy a mamám az utolsó időkben szomorúan mesélte, 'drága kislányom, ahhoz menj feleségül aki téged igazán szerethet'.
Hol volt hol nem volt, (talán) igaz se volt.

És persze ez tényleg egy picike kis falu kb. 100 fő lakossal.
Ahol én élek pedig abszolút dívik, a félre kúrogatás. Cserébe a nő, félrenéz, mert.....

cenzurázdcsak (törölt) 2016.08.24. 15:59:22

Értelmes írás, nem gondoltam volna a blogról első ránézésre. :)
Magyarul azt mondod hogy a vidéki nők kevésbé hipergám kurvák vidéken, mint itt pesten?
Gondolj bele: vidéken kevesebb a kínálat pénzes, vagy annak látszó faszokból, tehát vagy ezeket adják körbe, vagy 'reálisabb' célt tűznek ki maguk elé. Legyen közepesen pénzes és nézzen ki kb jól, vagy látszódjon okosnak, stb. :D
Nekem is jobban bejönnek a szolídabb, szerényebb, minimális tiszteletet mutató vidéki lányok.
Bunkó pesti ribancok, akiknek akkora arca van az alakjuk miatt, kevésbé, vagy csak patronra.
Vidéki lányt minden férfinak !

Ethan Wolf 2016.08.24. 17:41:14

@cenzurázdcsak:
"'reálisabb' célt tűznek ki maguk elé"

Itt a lényeg, a vidéki szerényebb kínálat rákényszeríti őket, hogy reálisabban gondolkodjanak.

Dvorák Bence 2021.08.31. 14:29:02

@varosilany: Ez a használati tárgy dolog a 80-20 "szabályból" illetve a cikkben is írt jelenségekből ered miszerint a nők a férfiak felső 20 százalékából választ a nők 80 százaléka, és valóban az alfahímek megtehetik hogy csak használják a nőket, és meg is teszik. A nőkből meg így "alfaözvegy" lesz. akinek alfa alatt, vagy akár a saját szintje már teljesen derogál férfiszámba se veszi, inkább hal meg egyedül macskával, de mivel párszor már részegen megdöntötte pár 10-es pasi úgy érzi onnantól neki az a szintje, az jár.
süti beállítások módosítása