Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Nehezen összehozott randi

2016. október 05. - Ethan Wolf

c1c9654f5032432aa7fd089888071582.jpg

Eszterrel nem volt könnyű összehozni egy találkát. Eleinte gyorsan haladtak a dolgok, tinderről át facebookra, majd hirtelen stop tábla. Sehogy sem akart összejönni a személyes kontakt. Pedig írásban haladtak a dolgok, bár nem volt bőbeszédű, de megvolt a közös hullámhossz. Főbb témáink a vezetés és az autók voltak. Épp abban az időszakban járt vezetni tanulni. Kicsit cukkoltam, amin eleinte besértődött (ez sohasem jó jel), de aztán mintha észhez tért volna és elkezdte venni a lapot.

blondes-women_003990132.jpg

Szóval az első találkozót lemondta előtte való nap, mert hirtelen mennie kellett valahová. Pár napra rá a hétvégét mondta le, mert rosszul lett az anyukája. Gyanús volt, de nem akartam ezzel cinkelni, hátha tényleg rosszul lett az anyja. Pár nappal később megfájdult a foga. Itt már nem is vettem komolyan, nem töröltem le valami miatt, de nem is írtam neki. Nem sokkal később ő kezdett írogatni és újabb időpontot javasolt. Természetesen előtte egy órával megint rosszul lett az anyja. :P

Amúgy a nők "kifogás-generátora", nem túl kreatív, ezek a leggyakoribb kifogások: hazautazom vidékre, költözködöm, beteg anyu/mama/kiskutya, vizsgáim lesznek, dolgozom (éjjel-nappal), beteg vagyok/leszek, fáj/fájni fog valamim... :D

A valóság pedig ilyesmi: Félek találkozni, mert csak előadtam magam a neten, inkább otthon nézek valami sorozatot a szakadt pólómban. :P Kicsit túlozva persze.

Én megint nem írtam neki, de aztán újabb kör következett. Ezúttal a lakásához közel akart találkozni, ami viszont tőlem volt nagyon messze, a város másik felén. Rábólintottam, de végig szűkszavú voltam, semmi energiát nem akartam már belefektetni a csajba. Persze nem állt szándékomban elmenni erre a távoli randira. Biztosra vettem, hogy megint közbejön neki valami. De ha mégsem, hát had várjon rám ott. Tudom, hogy gonosz dolog, de őszintén, ki hiszi el, hogy ennyi minden közbejön neki?

amber-heard-woma2.jpg

Gyanúm beigazolódott, a megbeszélt találka előtt fél órával írt, hogy behívták valahova (már nem tudom, hogy hova). Ez azért vicces, mert tudta, hogy a találkahely a város másik felén van hozzám képest, azaz már rég félúton jártam volna, mikor az üzenetét megírta. Csakhogy nem jártam félúton. Itthon ültem egy kávé mellett (a szakadt pólómban és sorozatot néztem) és hat másik nőt fűztem tinderen. Még hangosan fel is röhögtem magamban, hogy ha a csaj szórakozik és utaztatni akart, akkor megszívta.

Ezután már untam az egészet és már zavaró volt, hogy a „chat ablakomban” ott van Eszter, mert azóta több új nő is került oda és akiben nem látok potenciált, azt törölni szoktam. Azonban késztetést éreztem, hogy ultimátumot adjak ennek a kamugép nőnek. Nem akartam megadni neki azt az örömöt, hogy azt higgye félúton jártam és most hoppon maradtam, az sosem jó, ha rinyál egy pasi. Azt mondtam, hogy semmi gond, amúgy is a környéken volt dolgom és onnan mentem volna a randira, de még időben szólt, így nem túráztattam magam feleslegesen. Majd ezután ultimátumot adtam neki. Túl sokszor jön közbe valami én pedig nem akarok más randikat lemondani miatta, így nem sok értelmét látom a próbálkozásoknak. Maximum akkor lenne ennek az egésznek lehetséges jövője, ha ő jön át hozzám pár napon belül, mert amíg nem látom, addig nem akarok vele foglalkozni.

Azt gondoltam, hogy most el fog tűnni, vagy....a vagy következett be, jól tippeltem. Két nappal később írt, hogy a közelben lesz dolga és beugrik hozzám egy kávéra. Kezdett érdekes lenni, de nem éltem bele magam, arra tippeltem megint közbejön neki valami. Nem a pontos címet adtam meg, csak a pár percnyire lévő ismertebb helyet és hogy akkor este ott találkozunk. Így még ha fel is ültet, bukom két percet az életemből, amíg kimegyek, meg vissza.

27-wonderful-curly-hairstyles-for-short-hair-42.jpg

Eljött. Bár késett pár percet és már majdnem elindultam vissza, de megjelent. Olyan volt, mint a képeken, vékony, nálam 10-12 centivel alacsonyabb, szőke vállig érő haj, barna szemek. Tetszett első blikkre. Viccelődtem, hogy csodálkozom, hogy sikerült ezt összehozni, közben pedig elindultunk hozzám. Azzal nyitott, hogy majdnem le kellett ezt is mondania valami miatt, de egy órát tud maradni. Most vagy azért, mert nem jöttem be neki élőben és gyorsan limitálni akarta a randi maximális időtartamát, vagy tényleg dolga volt. Szóval hazahoztam.

Semmit nem akart inni, mert aznap még vezetnie kellett menni. Kóláztunk (a kávéból se lett semmi) és a kanapén beszélgettünk. Mivel szereti az autókat a forma 1 jó témának bizonyult. Elég gyorsan elröppent az az egy óra, de nem történt semmi. Végig zártak voltak a lábai, karok keresztben, épp csak párszor megérintettem, hogy legalább fizikai kontakt legyen. Ezt a legkönnyebb a karórával, vagy karkötővel elérni. „milyen jó órád van, mutasd!”. És már meg is érintheted a kezét. A végére mintha oldottabb lett volna, de annyira nem, hogy bármivel is próbálkozzam. Kikísértem, majd mielőtt eltűnt annyit mondott, hogy találkozzunk még.

Azonban második randit hiába terveztünk, neki mindig közbejött valami. A harmadik sikertelen egyeztetés után nem írtam neki többet, és ő sem keresett.

Update: egy évvel később, megint összeakadtunk valahogy tinderen. Nem ismertem fel, mert más smink, más képek voltak a profilján, csak mikor addig jutottunk, hogy facebook kontakt csere, akkor láttam, hogy én ismerem ezt a csajt. :P Én is újabb fotókkal voltam fent és Ő sem ismert fel elsőre… vagy pedig tudta ki vagyok és szórakozni akart. Mindegy töröltem szó nélkül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2811691855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.10.05. 17:56:01

Azt elárulod, h melyik kerület kb melyik részén lakott a csaj, ha már ennyire nem strapálta magát egy belvárosi paliért? kíváncsi lennék mert ez nekem pont fordítva probléma. amúgy ha jól rémlik neked a deák vagy bazilika környéke a helyed.

sureee 2016.10.05. 20:17:21

Átlagban, mennyi ilyen csak neten vetítő, találkozót folyton lemondó kamu csajba futsz bele?
Egyik legnagyobb fenntartásom az online ismerkedés mellett -azon kívül, h nem vagyok külsőre top 10, így arányaiban többet kell beletennem -, egyszerűen sajnálom az időt ezekre a végképp felesleges, időrabló körökre.
Csodálom a türelmed, én nem hagytam volna szó nélkül, mikor a tőled messzire eső kerületbe akart volna megutaztatni az ő előéletével -értsd folyamatos utolsó pillanatos lemondások. Biztos kiszaladt volna a következő chatalés alkalmával, hogy semmi gond, úgy se indultam el, mert gondoltam, hogy lemondod. :)

Ethan Wolf 2016.10.05. 20:50:47

@Krisz101: Kicsit összemosódnak már az emlékek, de vagy a 18. vagy a 20. kerület, de az is lehet, hogy keverem valakivel.

Ethan Wolf 2016.10.05. 20:56:56

@sureee: Nagyon sok ilyen van, nem akarom a kedved szedni, de ez a típus egy masszív réteget tesz ki. Amit javaslok, hogy olvasd el az egyik régebbi posztomat, ami az online ismerkedés lépcsőfokaival foglalkozik. Ugyanis a legjobb módszer, ezen nők előszűrése. Ezt kitapasztalni fáradtságos "munka" épp ezért, mivel én már átmentem ezen, összefoglaltam abban a posztban, hogy miket kell tenni (mikor érdemes elkérni a telefonszámát, ilyesmi). Mivel, ezek a fajta nők kiszűrhetők, ha már a telefonszámát nem adja meg az intő jel például.

Szóval az egyik megoldás, hogy még csevegés közben megtanulod kiszűrni ezt a típust, a másik megoldás pedig, hogy nem szervezel randit túl messzire a lakásodtól. Így még ha az első módszer cserben is hagy és mégis belefutsz egy ilyenbe, akkor sem nagy veszteség, mert max pár percet vesztesz.

Ha felültetnek, akkor a beszólás pont, hogy nem jó, azzal csak őt erősíted. Ha direkt ültetett fel, akkor még büszkébb lesz magára, hogy úgy megszívatott, hogy tiszta ideg vagy, ha pedig nem direktbe ültetett fel, csak berezelt, akkor pedig okot adsz neki az önigazolásra "na, milyen jó, hogy nem mentem el, ez egy pszichopata, itt mérgelődik nekem".

Wildschwein 2016.10.06. 09:55:06

@Ethan Wolf: Valóban intő jel az, ha egy nő a telefonszámát nem adja meg, de azt is érdemes hozzátenni, hogy ebből még nem következik az, hogy ha viszont megadja a számát, akkor már nem fogja lemondani a randit az utolsó pillanatban (értve ez alatt a tervezett időpont előtti 24 órát). Simán lemondja akkor is.
A kifogás-generátor pedig tényleg nem túl kreatív a nőknél, de hát miért is lenne az? Itt nem fűződik semmi érdekük a kreativitáshoz, így hát nem is azok.
Azt a megjegyzésedet pedig, hogy "az sosem jó, ha rinyál egy pasi", be kellene kereteztetni, és minden iskolában kitenni a falra, kötelező érettségi anyagként tanítani a fiatal fiúknak :) Lépjél tovább, vagy rinyálj a haverodnak, de sosem a nőnek, mert meg fog vetni érte, bármennyire is jogos a panaszod.

sureee 2016.10.06. 14:30:59

@Ethan Wolf: Ugyan, nem vetted el a kedvemet, régóta hanyagolom már az online társkeresőket. Olvastam azt a cikket is, ha újra aktuális lesz számomra az online ismerkedés, biztos, hogy még egyszer átnyálazom előtte.
Ez a baj a virtuális térrel, nem érzékelhetőek a nonverbális jelek. Részemről ez a beszólás, pont az ilyen 'I don't give a shit' attitűd, nem baj cica, van más/lesz más. Az esetek szignifikáns többségében az ilyen személyes találkozót az utolsó pillanatokban folyton lemondó emberekkel (ha nem csak randipiac, nemtől függetlenül az összes élethelyzetre alkalmazható) úgy sem lehet mit kezdeni. Itt most max, csak egy dugást bukik az ember, azt meg ki nem szarja lesz, lesz más. Az időbefektetés miatt pedig a kivételekkel egyszerűen nem éri meg foglalkozni, arra nem lehet alapozni, hogy majd megtalálom az 1000-ből azt az egyet - ilyen folyton mindent lemondósokból- akivel érdemes bármit is kezdeni. Az pedig, hogy ezt a csaj miként magyarázza meg magának, az ő gondja, engem egy cseppet sem tud izgatni. Ismerve a női hörcsögöt, úgyis találna valami megoldást. :)

VT 135 2016.10.06. 16:26:49

A férfirinya pontosan hogyan definiálható?
Az is beletartozik, h ha valami nem tetszett, rosszul esett egy nő viselkedésében és ezt a tudomására hozom?

VT 135 2016.10.06. 16:39:16

A netes párkeresés egyik alapszabálya, h 2-3 levél után találkozni kell! Ez igazából a nő érdeke is, h feleslefesen ne rabolja egyikőtök sem az idejét, nem véletlen, h sokszor a nők is beleírják a bemlapra, vagy az első mailbe, h minél előbb legyen találkozó. Ha ez nem jön össze, akkor érdemes felejtőre tenni az illetőt. Még ha nem is lelki becsípődés miatt képtelen a személyes találkozóra, hanem egyéb, pl. munkaügyi okból, az ugyanúgy nem bíztató arra nézve, h később mennyi időt, energiát hajlandó beletolni a kapcsolatba.

Kivételek persze nagyon ritkán vannak - nekem is volt ilyen, amelyből komoly kapcsolat is lett. De ez esetben látszott a nő írásából, h őszinte az indoka. Másrészt nem estem abba a hibába, h vártam a semmire (bizonytalanra), hanem addig találkoztam más nőkkel is.

sureee 2016.10.06. 18:38:32

@VT 135: Tiszta amit írsz, és abszolút egyet is értek vele, csak ne felejtsd el, hogy 1-1 kapcsolatfelvétel, chatalés során mennyien morzsolódnak le. Hány különböző nővel kell chatelni, míg eljutsz a randiig, utána meg a szexig. Azt hiszem Ethan Wolf írta, (bocs, ha nem ő), 10 randi-ból 1 végződik szexxel. Egy átlag pasinak ez legyen 7 első randinál többet végül nem akaró csajra jut egy befutó, aki a harmadik randin 'beadja' a derekát. Ahhoz, hogy 8 különböző nővel eljussál a randiig, nagyságrendileg 30 nővel kell chatelned -ráadásul a többség számára ez egy bőven optimista prognózis. Mikor időpazarlásról beszélek, akkor a sikerhez vezető út járulékos költségeit is bele kell számolni. Számomra ez a konstrukció, hogy 1 szex fajlagos költsége 10 randi, min 100 chatalés (8 igent mondó csajjal párszor, plusz az ezekre jutó lemorzsolódóval való egyszeri beszélgetés) egyszerűen nem éri meg. Ráadásul ez véleményem szerint bőven optimista számsor.

Nincs ezzel baj, csak levontam a saját adottságaim, lehetőségeim szerinti tanulságot, hogy átlagos pasiként számomra ez a konstrukció nem éri meg, és túl nagy a szex fajlagos költsége. Inkább az esélyeim növelésén dolgozok, mint a zavarosban -online- halászok. Ráadásul a tinder, illetve ahhoz hasonló appok megjelenése pont a férfiak dolgát könnyíti ilyen szempontból. A hőskorban még a kapcsolatfelvétel előtt -anélkül, h tudtad volna, hogy külsőre bejössz-e valamennyire a csajnak- lehetett elég sok időt elpazarolni levélírásokra. Na az volt az igazi időelbaszás. Most már legalább ha van egy kezdeti szimpátia, csak utána kell időt tenni bele, mert a jobbra huzogatás viszont tényleg nem az

VT 135 2016.10.06. 19:32:45

A netes párkeresésnek szerintem is leáldozott. Legalábbis ebben a formában. Esetleg kitörési pont lehet a tematikus társkereső. De leginkább a fizikai találkozásokban látom a lehetőséget, ahol a szervezők játékokkal, játékos feladatokkal könnyítik meg, teszik lehetővé a résztvevőknek, h oldódjanak, h tudjanak nyitni, kapcsolódni egymás felé. (Önmagában az, h összecsődítenek egy halom szinglit, "oszt ismerkedjetek!" pont semmire nem elég.
Bár érdekes az emberi lélek: míg egyfelől egyre többen és többen szenvednek az egyedülléttől és nem találják a lehetőséget, h hol tudnának a másik nem tagjaival ismerkedni, amikor viszont szerveznek ilyen eseményeket, akkor alig megy el ezekre valaki. Akkor is ha pénzbe kerül és akkor is, ha ingyen van. Szóval érdekes jelenség ez.

VT 135 2016.10.06. 19:34:41

A Tinderről nincs saját tapasztalatom, mert egyelőre sikerült távol tartanom magamat az okostelefonoktól. De ahogy olvasom, férfioldalakon, ez is leginkább a jó nőknek, meg az alfahímeknek adott nagyobb lehetőséget a válogatásra. Az átlag semmit nem profitál belőle.

Ethan Wolf 2016.10.06. 19:44:38

@Wildschwein: "ha viszont megadja a számát, akkor már nem fogja lemondani a randit az utolsó pillanatban"

Az egy külön történet, ami a számcsere után jön, de arról is írtam már :)

Ethan Wolf 2016.10.06. 19:47:17

@VT 135: Az is... minden rinya, ami arra irányul, hogy nem történt köztetek semmi. A legnagyobb büntetés, amit "adhatsz" ilyenkor a csajnak, ha semmibe veszed, és leszarom mentalitással mész tovább...

Ethan Wolf 2016.10.06. 19:50:20

@sureee: "1 szex fajlagos költsége 10 randi,"
Ezért csinálja a profi úgy, hogy rögtön magához szervezi a randit, így max a pizzasütés költségét meg az üveg bort bukod... de a pizzát nem is, mert megeheted egyedül is :D

Ethan Wolf 2016.10.06. 19:52:51

@VT 135:

Csak mondom, hogy a tinder lassan le fog futni itthon. Két-három évig nagyon ment, új volt, mindenki felregisztrált rá kíváncsiságból, de ahogy most látom, a jelentős többség (nők) lemorzsolódott és ugyanaz a "sérült" réteg maradt csak, akik a társkeresőkön is. Minél tovább húzod, annál kisebb esélyed lesz a tinderen, mert lassan nem lesz kifogható (értelmes) hal...

VT 135 2016.10.08. 14:05:15

@Ethan Wolf: eh, annyi baj legyen! :) Úgyis inkább a valós életbeli ismerkedési képességeimet fogom fejleszteni.

VT 135 2016.10.08. 14:07:54

Viszont megint meglepődtem, h mennyi minden után is hajlandó voltál még akár egy betűt is pazarolni ilyen fura nőcskékre (volt már máskor is ilyen szitud). Kicsit olyannak tűnik, mintha pina-addikcióban szenvednél: hiába kapsz meg amúgy is rengeteg nőt, mintha akikkel kapcsolatban kerültél, mindet, mindenáron meg akarnád dugni. :) OK, h írtad, h a 2. lemondás után már nem raktál bele energiát, de azért csak adtál neki még esélyt. Minek?

VT 135 2016.10.08. 14:21:05

@Ethan Wolf:
OK, elfogadom. Pláne, ha arra gondolok, amelyik kutatásról olvastam korábban (Férfihangon osztották meg), miszerint a nőknek fontosabb, h legyen drámam, ha ezzel sikerül kibillentenie a férfit az egyensúlyából, mert ezzel érzi azt, h még mindig tud hatni a férfira. Ez mondjuk passzolhat erre az utolsó utáni pillanatban lemondós szituációra is.

Ámde. És ez egy elméleti kérdés, megvitatásra feldodva. Vajon nem jobb megoldás-e ilyen esetben tudomására hozni a kishölgynek, h szórakozzon a jó kurva anyjával (szó szerint)? 1., Ez esetben legalább jobb érzésed van, h elküldted őt a megfelelő helyre, illetve kiadtad magadból a feszültséget.
2., Ha minden férfi, akivel ezt csinálja (nyilván, 1-2 kivételtől eltekintve, a többiekkel is ezt csinálja), csak ilyen szolidan reagál rá, akkor azt hiheti, ez teljesen rendben van. Ha 1-2 férfi elküldi a fenébe, akkor a racionalizáló kishörcsög megmondja neki, h ezek bunkók, jogos, h így viselkedett velük. Viszont! Ha mondjuk egymás után 10-en küldik vissza oda, ahonnan jött, akkor azért szerintem már a Valóság Kismalaca is kopogtatna az ajtón. Biztos nem mindegyiknél, hiszen vannak, akik olyan szinten el vannak zárkózva a valóságtól a saját kis börtön-világukba, h oda nem jut át semmi. De azt gondolom, egy részüket igenis lehetne a minimális, kölcsönös tiszteletre nevelni, ezen a módon is.
Apróbetűs rész: feltehetően ez tényleg csak elmélet, illetve utópia, ugyanis a legtöbb férfi, aki ilyen csatornákon próbál nőhöz jutni, már annyira ki van éhezve a pinára, h még ilyen ultratapló viselkedés után is reménykedne a célba érésen és ezért nem küldené el oda a kishölgyet, ahová való...

Saját sztori: anno, 10-15 éve, mikor még nem volt ennyire mainstream a netes ismerkedés (értsd: talán kevesebb levelet kaptak naponta a nők). Akkor még én sem láttam át ennyire az egész rendszert. Persze akkor is az volt, h kb. 20 levélből 1-re jött válasz (mondjuk ma már ez is jó arány lenne...). No, egyszer aztán olyan kedvem volt, h fogtam a nem válaszolókat és írtam nekik egy újabb levelet, amiben elküldtem őket melegebb éghajlatra. Na találgassatok, szerintetek válaszoltak?
Igen! Jópáran! :)

VT 135 2016.10.08. 14:29:41

@Ethan Wolf:
...vagy egy teázóba: ennek fajlagos költsége mondjuk 1500 Ft, ugyanakkor hangulatos helyszín.

Ethan Wolf 2016.10.08. 19:45:11

@VT 135: A posztban említett eset nem a közelmúltban volt, akkor már volt ugyan rutinom, de nem ennyi, mint most. Ne feledd, nem kronológiai sorrendben teszem ki a posztokat.

A másik téma, hogy ha válaszolsz nekik ingerülten annak úgysem lesz eredménye. A hörcsög megmagyarázza neki, hogy nem csinált semmi rosszat. Soha nem fog ebből tanulni, max ha minden férfi így reagálna, de arra semmi esély. Te is tudod, hogy sokkal több a béta, mint a gerinces, ebből következtetve, sosem fordulhat elő az, hogy a csajjal kapcsolatba lépő férfiak többsége elküldje őt a francba.

MerylStreep (törölt) 2016.10.09. 22:13:27

Olvasgatok itt, és közben folyamatosan azon kérdések 'kattognak' az agyamban szövegértelmezés közben, hogy jézusom, a posztírón kívül, aki nyilvánvalóan saját történeteit jegyzi, ( tehát gondolom éppen nincs 'pinahiánya' bocs ezt ti használjátok) vagyis beszélgettek itt 'pinákról' meg 'fajlagos költségekről' meg 'becserkésző technikákról', 'hörcsögről', meg dühödt nőkről.
Abba belegondoltatok már már amelyikőtök neten 'próbálkozik' miért nem ír k*****ra senki adott estben választ a levélkéitekre?
1. szarul néztek ki
2. sablon, nyomorék levelet írtok.
3. baromira unalmasak vagytok
4. már csevej közben feltűnik a nőknek, egy-egy rohadtul nem tetsző tulajdonságotok pl. smucigság, alul műveltség, csak dugni akarás, sótlanság, okoskodás. lekezelés.
5. szar marketing önmagatokról pl. előnytelen fotó, szar bemutatkozó szöveg, nem frissítés, vagy netán barátnő tesztjén megbukás., hasonló tapasztalat.
Ahogy olvasom, csak nem mindegyikőtök sajnálja a nőkre a pénzét, az idejét, az energiáját, ki van akadva ha késnek, vagy eltolják.. csak a szart mesélitek. ilyen-olyan tapasztalatról meséltek miközben 15 percet sajnáltok várakozni. Kritizáljátok a nők combját, seggét, arcát, műveltségét, ha jó munkája az is baj, ha tanul az is, ha eltartják az is, ha nem akkor tutira haszonleső.
Nézzetek már magatokba, top 10-es nőkről elmélkedtek miközben ti vajon hányasok vagytok ezen nők szemében??? Kurva jól néztek ki, kurva jól kerestek, lakásotok van, kocsitok van, diplomátok van legalább 2, és mellé még baromira is okosak és spirituálisan képzettek-fejlettek.
Persze most jön majd a minek olvasom, meg én hogy nézek ki. :D
Elvárás, elvárás hátán miközben a nyavalygók nagy többsége semmit nem nyújt. A minimális szintet sem.

Ethan Wolf 2016.10.10. 17:42:58

@MerylStreep: Az éremnek két oldala van, az a másik, amiket te is felsoroltál. Mindig mondom, hogy nagyon érdekelne egy ugyanilyen blog csak a másik nemtől, hogy teljes legyen a kép.

Férfi oldalról bőven vannak, akik olyanok, amilyennek leírtad őket és mégis Megan Fox kaliberű nőt akarnak két diplomával. Magyarán, rendesen fölé lövik a saját szintjüket. De azért az is része a történetnek, hogy míg a férfiak esetén ez az arány (akik többnek hiszik magukat) jóval alacsonyabb, mint a nők esetében. Szinte alig van olyan nő, aki be tudja lőni a saját szintjét. A másik, hogy azon férfiak, akik benézik a saját szintjüket, egy részük, a sok pofáraesés után képes tanulni a hibákból és változtatni, vagy az elvárásait lejjebb vinni, vagy a saját szintjét növelni. Nők esetén az ilyesmi ritka, mint a fehér holló.

sureee. 2016.10.10. 18:44:50

@MerylStreep: Sajnos ha valami átlagban kijelenthető, az épp az, hogy a nők többsége nem képes a saját "szintjét" belőni, míg a férfiak reálisabban képesek saját magukat értékelni. Azt nem tudom pontosan, hogy te milyen délibábokkal harcolsz itt, de senki nem írt olyat, hogy 15 perc késés éppenséggel ne férne bele (az utolsó pillanatban lemondás, eltűnés nem az), vagy hálás lennék, ha megmutatnád, hol kritizáltuk mi itt a nők "a nők combját, seggét, arcát, műveltségét, ha jó munkája az is baj, ha tanul az is, ha eltartják az is, ha nem akkor tutira haszonleső." Olyanokkal nem tudok vitatkozni és nem is szoktam, ami nincs ott, arról pedig nem tehetek, hogy te ezt odaképzeled. Azt se tudom, hogy éppenséggel ki elmélkedett itt top csajokról, hol írta itt bárki is, hogy csak egy modellcsaj jöhet szóba, vagy éppenséggel nekünk az jár?

Köszönöm egyébként ismeretlenül is a kedves szavaidat, illetve az aggódásodat, de a saját önértékelésem rendben van, tisztában vagyok az adottságaimmal és saját magam legkeményebb kritikusa vagyok. Az írásod legtanulságosabb része pedig ez volt, ennél jobban nem is lehetne alátámasztani, hogy miről is beszélnek sokan, vagy éppen miért éri meg a Red Pillel foglalkozni. "Nézzetek már magatokba, top 10-es nőkről elmélkedtek miközben ti vajon hányasok vagytok ezen nők szemében??? Kurva jól néztek ki, kurva jól kerestek, lakásotok van, kocsitok van, diplomátok van legalább 2, és mellé még baromira is okosak és spirituálisan képzettek-fejlettek. "
Mindig kibújik végül a szög zsákból, itt van az őszinte női párválasztási stratégia. Jóképű, kigyúrt (kurva jól néztek ki) pénz (lakás, kocsi) státusz, (diploma), hogy a barátnők előtt lehessen villogni vele. Utolsó helyen azért említésre került a személyiség, mintegy bónuszként, de az csak hab a tortán, nem kötelező, csak opcionális jellegű.
(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy aki jól választott és piacképes diplomája van, annak nincs szüksége 'legalább 2' papírra)
Üdv, egy 28 éves, diplomás, saját lakással rendelkező átlagos srác.

MerylStreep (törölt) 2016.10.10. 20:34:00

@sureee.:

Az előző posztokat, ha visszanézed ott megtalálhatod ezen levezetéseket. Nyilván kisarkítva vezettem ide a 'fonalat'.

MerylStreep (törölt) 2016.10.10. 21:12:09

@sureee.: Ps. még valami. Párválasztási stratégiákról nem írtam, hanem megfordítottam az érem másik oldalát.
Mert, 'szép arc, formás idomok- '( feszes popsi, szép cici, vékony combok)'- top 10-es nők körülírása, aztán legyen kurvás, de ne legyen túl 'sok tapasztalata', de azért ne legyen szűz, aztán legyen okos, értse a poént, tudjon értelmesen beszélgetni (ez utóbbi csak szex előtt néhány mondatig aktuális) legyen magas/ne legyen magasabb tőlem- ez utóbbiban még nem jutottatok konszenzusra, legyen vidéki (komolyabb kapcsolatra, jah olyat ti nem kerestek bocs) na akkor szedjük össze mi is még..? ! Legyen külön lakása, mert legyen már önálló- de azért annyira mégsem h. jobb környéken, mint a pasinak, jó ha kap anyucitól 'támogatást', de lehetőleg ne azon élősködjön, nőjön már fel, első randin legyen jófej, laza, csinos, nőcis, legyen magas sarkúban, legyen csók-de azért nehogy már első alkalommal lefeküdjön veletek, ne legyen ribanc, de minél hamarabb kerüljön ágyba veletek. Ohhh. aztán az ágyban legyen kezdeményező, kurvás, jól szopjon- (mert az egyénként is már senki sem tud, az orál alap) persze visszafelé a kölcsönösség nuku, és akkor itt beszélhetnénk nyalási technikákról, h. a mai férfiak hogyan tudnak ha.... de ne kalandozzunk itt el, vissza az eredeti témához.
Mi lenne, ha egyszer csak úgy, nem az órátokat bámulva élveznétek a találkozást egy helyes (szép, cuki, jópofa, ) nem számolgatnátok, sem a perceket, sem a pénzt amit közben elköltetek ( másrészt ki várja el, h. kifizessék a számláját..) És nem az egyszeri minél előbb véghezvihető dugás akarásán dolgoznátok kőkeményen, mert már rohadtul izzadságszagú..
Na mindegy. Nem szeretek személyeskedni, mert mindenki tudja miért olvas itt, és nem is szeretném pukkancs pulykakakas módjára okítást végezni, csak fontos h. ti is lássátok a saját részeteket is abban, mi nők miért működünk úgy-ahogy. És majd amikor nem 'fajlagos költségekről' , meg 10 'randit összehozó munkáról' meg 'nők megnevelésről' folyik az értelmes tárgyilagos vita, akkor lehet h. dugás helyett a szeretkezésnek is helye marad. És akkor a 'hörcsög' sem fog magyarázni odabenn semmit sem, és vissza sem nektek.
Ne megdugható lyukak vagyunk, hanem ész-test-szív is egyben. Akár csak egy órára, két napra, vagy években mérve. ...

sureee. 2016.10.11. 01:04:01

@MerylStreep: Még jó, hogy feljött a reális önértékelés. A 'szép arc, formás idomok' nem olyan jelzős szerkezet, amelynek csakis a top 10 nők tudnak megfelelni. Ez szerintem többségében már a 10/6-s nőkre is jogosan használt megjegyzés, azt pedig bátran ki merem jelenteni, hogy 10/7 és afelett ezt minden nő hozza. (10/7 pedig bőven nem a topmodell kategória) Ezt látva, nem csoda a sok félreértés. (A tisztább helyzetért linkelek egy sokak által elfogadott, közismert skálát)
www.quora.com/How-would-you-rate-your-looks-on-a-1-10-scale

"aztán legyen okos, értse a poént, tudjon értelmesen beszélgetni (ez utóbbi csak szex előtt néhány mondatig aktuális)" Érdekes, én ezt épp fordítva gondolom. Az, hogy egy nővel lefeküdjünk, annak nem feltétele az elragadó személyisége, arra egy buta liba is megfelel (már elnézést), de ha kapcsolatot akarunk, akkor viszont már egyből fontossá válnak ezek a tulajdonságok. Nem is értem, hogy lehet ezt másképp gondolni. A dugás, szeretkezés-féle szemantikai vitába pedig hadd ne menjünk már bele. :)

Elfogadom és megértem, hogy a női létnek is vannak komoly hátulütői, de amíg a párkapcsolat tekintetében a nők kezében van a döntés, szabadon választhatjátok meg, hogy kivel kezdtek kapcsolatba/alkalmi kapcsolatba, addig rajtatok a nagyobb felelősség. Mi pasiként nem tudunk mást tenni, mint igazodni a női döntésekhez, és azt a fajta viselkedésmintát követni, amely a legnagyobb sikerrel kecsegtet. Jelenleg pedig a pálya nem a 'kedves, aranyos szomszéd pasi' típusnak kedvez, pedig pont ők azok akik igazán értékelni és becsülni tudnának titeket. "Ne megdugható lyukak vagyunk, hanem ész-test-szív is egyben." Tisztelet a kivételnek, de pont azokat a kedves srácokat sikerül szembeköpni, akikről útfélen hangoztatva van, hogy csak rájuk vágynak a nők. Nekem csak egy kedves pasi kell... A kognitív disszonancia pedig valljuk be nem jó dolog. Egyébként pedig ne tudd meg, hogy a nagy csajozósok között, hány olyan pasi van, aki valaha az a kedves, aranyos pasi volt. Most azok törik a női szíveket össze, akiét 10-15 évvel korábban a nők törték össze. Az élet egy körforgás. Coelho sureee.

Reactor 2020.04.01. 23:30:32

A jelenségnek, amit említettél, "Nagymama-szindróma" a neve. Csak gondoltam, elárulom :) a lényege pedig, amit leírtál: amikor személyes találkára kerülne a sor, a csaj minden szart kitalál, csak hogy ne kelljen elmennie rá. Mittomén, beteg lett a nővére, iskolai rendezvényre kell mennie (vasárnap!!!), leégett a nagypapa cukorkaüzlete...
Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban :)))
süti beállítások módosítása