Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Barátság extrákkal Virággal

2016. december 08. - Ethan Wolf

fuck-buddy-dating.jpg

Virággal egy társkeresőn ismerkedtem meg. Ez úgy zajlott, hogy reggel írtam neki, ő pedig azonnal reagált. Könnyen és gyorsan ment a beszélgetés. Elmondtam, hogy valamiért leolvadt a hűtőm és most takaríthatom a konyhát (tönkrement, akit érdekel, másnap vettem újat). Szerinte szexi, ha egy férfi takarít. Mondom, ne nevess rajtam, gyere át segíteni. Szeretne, de ő nem olyan, hogy elsőre felmenjen egy idegenhez. Egész nap fűztem az agyát olyasmikkel, hogy pedig rendelnék pizzát, és ha kifáradtunk a takarításban, akkor egy jó sör mellett kajálhatunk. Visszatöltjük az energiát. Azt kérdezte, hogy ennyire lefárasztana minket egy kis takarítás? Mire én: ja, nem csak takarítás lenne, hanem más, energiaigényesebb dolog is. Hatalmas mosoly tőle, mire én beviszem a humor gyomrost: például porszívózás. :P

tumblr_nspf96n5ur1utuxweo1_12802.jpg

Szó szerint ilyesmi volt egész nap, enyhe szexuális célzatú beszélgetés, de mindig poénnal a végén. A cél a vágy felkeltése volt. A nap végére sikert értem el, mikor közöltem, hogy elég egymás csigázásából, este nyolckor jöjjön ide (egy ismert helyet mondtam, ami nincs messze tőlem), kimegyek elé.

Megdöbbenésemre azt mondta, hogy felkeltettem a kíváncsiságát és tetszik, hogy határozott vagyok, ott lesz a megadott időben és helyen. Itt megjegyzem, hogy a "tetszik, hogy határozott vagy" kijelentés annak köszönhető, hogy addigra már tuti nedves volt a bugyija az egész napos fűzéstől. Ha két-három mondat után jöttem volna elő ezzel, akkor nem határozott férfi lettem volna a szemében, hanem egy bunkó paraszt.

Persze nem hittem neki, hisz még a szokásos menjünk át facebookra dolog is elmaradt. Még számot sem cseréltünk. Mondjuk azt csak azért, mert egy percig sem hittem, hogy sikerrel járok nála és el is feledkeztem erről. :P Gondoltam, max. ha nagyon gáz élőben a csaj, majd azt mondom, hogy „te nem képzeled, hogy első találkozásra felviszek valakit magamhoz?”, megiszunk ott valamit és kész. Azonban élőben is rendben volt a csajszi. Talán a fenekén volt 2-3 kg plusz, de nem volt nagy segge. Arcra olyan volt, mint a képen, átlagos barátnő alapanyag. Széles mosoly, puszi, bemutatkozás.

legs-red-fishnets2.jpg

Elindultunk hozzám, megérintettem séta közben, mosolygott, szemeztünk, minden szép és jó volt. Azzal viccelődtünk, hogy egyikünk sem ilyen elsőre házhoz menős típus (ha-ha-ha), de nagyon kíváncsi, milyen rendet raktam. Természetesen, mire a randira sor került én már befejeztem a takarítást. Ittunk egy kis töményet, és zenét hallgattunk. A találkozásunk óta eltelt úgy 25 perc, mikor már átkaroltam, odahajoltam és megcsókoltam. „ó, te aztán nem húzod az időt” mondta és mosolygott. Újra megcsókoltam és ezúttal hosszan játszottak a nyelveink. Eleinte finom tapizás, majd keményebben nyomultam. Az ölembe ült és hevesen gombolni kezdte az ingemet én pedig megszabadítottam a felsőjétől. Ő sem húzta az időt és én sem. Az előjáték nem volt hosszú, viszont nagyon heves volt, kezem a bugyiba tévedt és éreztem, hogy annyira nedves lett, hogy már készen áll bármire.

Felkaptam és az ágyra dobtam, aztán egy heves 15 perces menet jött. Nem szoktam ennyire korán elmenni, de nagyon forró volt a puncija, ami elég ritka. Viszont utána egy kis ujjazás, csókok, és úgy tíz perccel később újra harcra kész voltam. Szerencsére, az ilyen esetekre is fel vagyok készülve, volt bőven gumi még az ágy mellett. A második és harmadik kör már kemény volt. :P Úgy két órán át keféltünk, 5-6 pózt váltogatva. Volt, hogy lovagolt, és elég jól bírta, vagy 30 percen keresztül, a végén már izzadt, mint az állat, de nem hagyta abba. Láttam, éreztem, hogy egymás után elmegy többször is. Úgy mosolygott, mintha be lenne lőve. De persze nem volt, csak szélesebben vigyorgott, mint előtte bármikor. Az első pár orgazmusa után pörgött és fel volt villanyozva, mint a nők többsége, de mikor már a jó ég tudja hányszor élvezett el, akkor már ő is ki volt. Feküdtünk egymás mellett egy ideig, majd mondta, hogy lassan mennie kell.

mjaxmi1mzdvlzmmymdnlnmjlyzqy.png

Kikísértem addig a helyig, ahol találkoztunk, majd elköszöntünk. Aznap reggel vettem fel vele a kapcsolatot és este már rajtam lovagolt. Nem tudhatom, hogy azért mert ennyire jó dumám volt és ennyire felizgattam, vagy csak annyira ki volt éhezve, hogy alig várta, hogy egy valamirevaló pasi ráhajtson. Merem remélni, hogy az előbbi dolog történt. Ha belegondolok, nem ő az első, akit szövegeléssel magamhoz csábítok. :P

Másnap ő írt rám, hogy milyen kellemes este volt, csak kár, hogy nem tudott segíteni a takarításban. Én annyit írtam, hogy nincs semmi baj, sajnos valami érthetetlen okból kifolyólag elég gyakran van nálam rendetlenség, majd máskor segíthet. Megkérdezte, hogy mikor lesz újra rendetlenség nálam. Én annyit írtam, hogy jövőhéten biztosan… akkora káosz lesz nálam, hogy minden erejére szüksége lesz, hogy segíthessen. :P Nevetett (írásban), és annyit válaszolt, hogy majd szóljak, ha aktuális. :P Azt hiszem, egy újabb barátság extrákkal kapcsolat van kibontakozóban.

Pár nappal később lemondásra került egy programom, ezért dobtam neki egy üzenetet. Nem gondoltam komolyan, hogy reagál rá, tuti előre be van táblázva minden hétvégéje és ezerrel buliznak. Így is volt, de azért válaszolt. Épp úton voltak a barátnőivel valamelyik szórakozóhely felé. Mondtam, hogy az én programom törölve lett, beülős helyre persze mehettem volna barátokkal, de ahhoz nem volt hangulatom. Ő azonnal felajánlotta, hogy beugrik, és majd visszacsatlakozik a barátnőihez utána. Mondom, nekem megfelel. Így is lett, miattam leszakadt a csajoktól és beugrott hozzám. Ha nem tudtam volna már az első alkalom után, hogy ebből csak szexkapcsolat lesz, akkor ezúttal bizonyosságot nyertem volna efelől, ugyanis ha többet akart volna tőlem, akkor nem ajánlja fel, hogy felugrik, hanem elhív magukkal bulizni.

Amint belépett az ajtón (nem mentem ki elé) egymásnak estünk, nem volt „helló,szia, örülök…” csak falhoz lökés és csókolózás. Közben el is nevette magát. Úton az ágy felé ledobáltuk magunkról a cuccokat és abba sem hagytuk a kefélést úgy másfél órán keresztül (kisebb megszakításokkal persze). Aztán a mosdóban összekapta magát, sminkelés, majd elköszönt és ment bulizni. Rohadt izgató volt a gondolat, hogy csak beugrik, semmi köszönés, hanem azonnal kefélés, majd lelép. Olyan hirtelen, spontán, erőteljes esemény volt. Hogy ez miért ilyen ritka? Ez az egyik legizgatóbb, legjobb dolog az életben.

Pár napig még csevegtünk, majd harmadszorra is átjött. És még utána sokszor, úgyhogy nincs értelme részletezni minden aktust. Legyen elég annyi, hogy átlagban heti 1-2 alkalommal jött át és nincs olyan szeglete a lakásnak, ahol ne csináltuk volna. Idővel megbeszéltük, hogy tartjuk az érzelmi távolságot, mert ő nem akar velem kapcsolatot. 

Barátság extrákkal kapcsolatunk úgy fél évig tartott, miközben persze én randizgattam, de szerintem Ő is, mert utána jelezte, hogy összejött egy sráccal és komolynak ígérkezik a dolog. Azóta nem hallottam felőle.

Azért az elgondolkodtatott, hogy miért nem akart tőlem kapcsolatot? Egyértelmű, hogy barátot keresett, hisz végül talált is, vajon én miért nem jöttem szóba, mint komoly eshetőség? Nem mintha érdekelt volna egy kapcsolat, de akkor is. :) Több oka is lehet: nem akart olyannal kapcsolatot, akinek már első találkozáskor odaadta magát. Vagy nem ütöttem meg a "komoly kapcsolatra pasi" mércét, de a szex nagyon jól működött, ezért maradt a dugás. Vagy akart volna, de levágta, hogy én meg nem. Ezt sem tudom meg soha. :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr10011781417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.12.08. 18:59:12

nem voltál elég béta, azért :D kiszórakozta magát az alfa pasival és most talált egy bétát akit rakosgathat, az nyilván leesett neki 1 óra alatt, h ez veled nem fog menni. és ez jól van így.

persze azért az fura, h ennyi ideig összejártatok, de szóba sem került, h legyetek kicsit jobban együtt. mert én pl hajlamos vagyok ilyenkor megkedvelni vkit. de ugye ez ritka, mert sajna nekem kevés nővel jó a szex. (vagyis találom annak).

szerintem ezek már olyan dolgok, amit az emberek különbözőségére kell visszavezetni, mindenkinek vannak egyéni dolgai, szeszélyei, nem lehet mindig megindokolni a viselkedését vmilyen elmélettel.

gondolom sikerült megfognod a legösztönösebb énjét abban az időszakban. nem lepődnék meg akkor sem, ha még találkoznátok, ha megint egykék vagytok.

a bulizós rész tetszett, jól felpumpálta (szó szerint) az egóját a buli előtt az alfával, utána ment húzni a bétákat a bulihelyre, akiknek persze fogalmuk sem volt róla, h 1 órája még te dugtad a csajt és vették neki az italokat, hátha leesik nekik vmi morzsa. de persze nem esett, ellenben a piát állhatták (helyetted) :D :D :D

kiváló poszt, köszönjük. :P

ui: ja bocs, kicsit off, már régen meg akartam kérdezni. mi van ezzel a R.vonallal és hasonló hagyományos oldalakkal? az elmúlt pár hónapban folyamatosan nézegetem és elképesztően gyenge a felhozatal, mind mennyiségben, mint minőségben. már az sincs, h beindulnak a csajok ilyenkor, mert zavarja őket, h ünnepek alatt nincs pasijuk. régen erre fixen számítani lehetett. de egész ősszel nagyon gyenge volt. mindenki átment tinderre, v mi...?

Ethan Wolf 2016.12.08. 21:27:48

@Krisz101: Jövőre tervezem tesztelni a nagyobb ismerkedős oldalakat (kisebbekkel próbálkoztam a múltban). A tinder nagyon ment tavaly és azelőtt, de mostanra csak a sérült áru van fent, idén sokkal nehezebb onnan is szemezni, mint azelőtt. Divat volt, de lecsengett, bár míg a randioldalakra sok nőnek ciki felmenni, addig tinderre nem az és így most. a tinder dugig van sérült nőkkel, EGO pumpálókkal és nyuszikkal. :)

A másik, hogy holtszezonok eddig is voltak, a december kifejezetten az szokott lenni, meg az augusztus. Most mindenki ünnepel, augusztusban meg nyaral. A vadászidény majd január közepén indul, mikor sok csaj akar valakit valentin napra.

Krisz101 2016.12.09. 00:07:24

@Ethan Wolf: ez fura mert mostanában mindenki arról beszél hogy a Tinder marad, és a nők életének is részévé válik, mint a facebook. mivel átlépett egy olyan szintet, ahol már nem ciki fent lenni, nincs ez társkereső effektus, nem fog lecsengeni... pl itt
youtu.be/Pf3WqHkYNtA
de nagyon sok helyen hallottam ezt. akkor úgy látszik nálunk ez sem működik normálisan, ami mindenhol máshol igen. asszem januárban én is megnézem mostmár.

Ethan Wolf 2016.12.09. 17:43:47

@Krisz101: Azt tegyük hozzá, hogy nem fizettem elő tinderre, majd ha lesz kedvem kipróbálom. Hátha úgy más az eredmény, de kétlem. Párszor linkeltél már ilyen PUA videókat és megnéztem elég sokat, tervezek egy posztot, amiben megírom, hogy mi a különbség a hazai és a külföldi tinderezés között. Van, ami itthon tuti nem működik. Ők ugye javarészt L.A., San Fransisco, NY és ilyen nagyvárosokban élnek, ott más a helyzet, mint itthon. Legalábbis marhára nem egyezik az én itteni tapasztalatimmal, míg sok minden mással egyetértek.

sureee. 2016.12.10. 12:24:14

Ez most szemléletesebb volt a megszokottnál. :)
Nálam sose volt még ilyen köszönés nélküli egymásnak esés, mert én ilyen szempontból hangulatgyilkos vagyok, mindig kezet mosatok a csajjal. Ezt egy kajálás előtt is megtesszük, ő meg átbumlizott pesten, fogdosta a kilincseket, tömegközlekedési eszközön hozzáért a dolgokhoz, utána meg egymás nemiszervét... Áh, én erre creepy vagyok.

Mennyi idős volt a csaj? Lehet már férjjelöltet keresett, és azt ennyiből is levágta, h te annak nem vagy alkalmas. Arra lennék igazán kíváncsi, h a 'nyertes' srácnak vajon mennyi idő/randi kellett, amíg eljutott a szexhez? Arra tippelnék, h ennél többl...

@Krisz101: "akkor úgy látszik nálunk ez sem működik normálisan, ami mindenhol máshol igen." Ez azért nem feltétlenül baj.

Krisz101 2016.12.10. 18:01:44

@Ethan Wolf: jó, hát azt tudnod kell, h inkább reklámvideókat linkeltem (ingyenes), csak ez a társaság annyiban jobb, h ők ezekben is sok használható infót adnak ki, nem csak szövegelnek.

haha, viszont ha ezt meg akarod írni, akkor meg kell nézded a Jeff féle execute the program 1.0-t jó nehéz anyag, ideje elkezdeni :D igaz, h kurva jókat lehet rajta röhögni, minden csak nem száraz. valóban kíváncsi leszek a különbségekre.

nekem ami azonnal lejött, h ők a mennyiségi szemlélettel dolgoznak ott, a normál oldalakon is, a fenti programnak is ez az egyik alapja. ami szerintem nálunk nem működik, egy 2M nagyvárosban nincs elég nő ehhez egy 10M-sal szemben, SF, NY, stb.

már ha erre gondoltál.

persze ebben a magyar nők lusta, beleülős mentalitása is szerepet játszik, mondják, h sok a ribanc, meg ilyenek, de szerintem a nők nagyobb része inkább ez a belekényelmesedős típus, egy szar kapcsolatban is elvan évekig, csakhogy a tudat meglegyen, és olyankor persze kiesnek a piacról. Ezért is kérdeztem még az elején ezt a dolgot.

ugyanakkor azért hitetlenkedem is, h mi már, beállok egy friss tinderrel+GPS békásmegyer közelépre, ország legnagyobb lakótelepe, 50e ember, és kapok 3 találatot, ami nem változik később se, WTF. a kertvárosi részen meg, ahol én vagyok, ott nulla.

am 14-ben én is sokat ismerkedtem tinderről, volt is kapcsolatom, meg sok csajnak belinkeltem ott a 444 cikket, h a tinder szexre való, és ne itt keressenek már komoly kapcsolatot, csak szexelni akarjanak velem :D akkor mindig töröltek, nem értem :D szted miért lehetett ez? na jó, akkor még nem nézegettem ismerkedős anyagokat, meg némi trollkodás is volt ebben.

ja, én összel próbáltam egy kamu tinder profilt, amivel kb 90% match ratinget értem el. ez alapján azt mondom, az előfizetésnek nem sok értelme van, mert kiváló képekkel és jó kommunikációval igy is lesz elég match neked. amikor ezzel próbálkoztam, olyan érzésem volt, h az előfizetés inkább annak való, aki béna, és a mennyiség kimaxolásával akarja ellensúlyozni ezt - ami persze rengeteg munkát és folyamatos fent lógást is igényel.

na hát kíváncsi leszek majd egy ilyen posztra, persze ha utána akarsz nézelődni rendesen akkor jan feb előtt nem tartom valószínűnek :P

Krisz101 2016.12.10. 18:05:48

@sureee.: szia! miért is nem baj?

am külföldi anyagokban sokat írtak erről, még a tinder mánia elején, h az emberek gyakorlatilag tinderről mennek át egyből szexelni, csajok is teljesen benne vannak ebben... más kérdés, h azért hiszem ha látom, meg milyen csajok ugyebár. amerikában az átlag nő eleve sokkal rondább, igénytelenebb mint nálunk. ha náluk működik az, h redneck, trailer trash emberkék tinderről dugnak, azzal mi nem vagyunk kisegítve ugyebár.

viszont amit most összel láttam már elég gáz, minden csajnál ottvan h ő csak komoly kapcsolatot keres stb... uncsi, a tinder nem erre való. hanem arra ami itt a blogban van.

de csak hangosan gondolkodom.

Ethan Wolf 2016.12.10. 19:04:49

@Krisz101: Most a nőknél új duma van, nem az, hogy komoly kapcsolatot keres. Hanem, hogy férjet keres. :) Persze viccesen ,de ez is csak egy teszt, hogy aki már itt megijed, az ki is esett a játékból.

Azért akarok előfizetni, mert mióta megjelent az előfizetés opció, azóta nekem is brutálisan leesett a találatok száma. Nem vagyok jóképű, de egész jó kisugárzásom van a képeken :)

Még valami, nem találom ezt a "Jeff féle execute the program 1.0-" azt látom, hogy van már 2-es is. Honnan tudom ezeket beszerezni? Mondjuk nekem az a másik srác szimpatikusabb (Todd). Említetted egy másik poszt kommentjeiben, hogy torrentről elérhetők az anyagok, de a nagyobb, ismertebb site-okon nem lelem. Emailben tudsz iránymutatást adni? sorozatrandizo kukac gmail pont com

Megköszönném, mert akkor nem szeretnék csak a reklámanyagaik alapján összehasonlítást csinálni.

Krisz101 2016.12.11. 23:48:12

@Ethan Wolf: mármint h arra gondolsz, h egy csomó majom előfizetett 5ezeért, és telespammelik a nőket? na ilyen effekt simán lehet. sajnos

a cuccok. figy ha bármi tetszik neked, akkor most spájzolj be belőle, mert gyanusan tünnek el a jó torrent site-ok az elmúlt egy évben. én még a kat.to-ról tankoltam be mielőtt megszünt. nem állítom, h valami készül, de a többi színvonala is meredeken zuhan, tünnek el a jó torrentek (nem csak ebben a témában)

ami neked kell:
torrentz2.eu/5b2559ea1d1b405e7522a14ad2e91b62a82e7c1e

utána a monovát v a lime-ot ajánlanám, és az alsó magnet link kell, mert a felső általában spamet nyit. isohunton is fent van, ha azt jobban szereted, bár nekem már az is spamet nyit. ha nem lenne seed akkor szólj.

a második rész meg sztem soha nem lesz fent. a redditen dobálják össze a pénzt az emberek, h többen egyszerre megveszik. nem hiszem h meg fogják osztani. öszintén szólva ha nem ilyen kevés seed lenne én is csak magánban küldeném, érthető okokból.

sureee. 2016.12.12. 00:29:59

@Krisz101: Miért is nem baj?
Az általad linkelt videóban is a gazdasági folyamatokhoz hasonlítja a társkeresést a srác, és ugye említi is, h nyílik az olló, a szegények egyre csak szegényebbek a gazdagok pedig csak egyre gazdagabbak lesznek. Még ha a nyertesek közé tartozok, akkor se hinném, h ez normális és követendő út. Ráadásul ennek köszönhetően még ha ma jut is csaj, egy hét múlva már lehet kiesel a játékból a túlzott elvárások miatt.

"minden csajnál ott van h ő csak komoly kapcsolatot keres stb... uncsi" ->sima shit test

"a tinder nem erre való. hanem arra ami itt a blogban van." azért ennél szabadabb világban élünk, mindenki arra használja, amire akarja. Ráadásul pasiként sokkal egyszerűbb, nem kell a többi társkeresőnél megszokott nyitólevelek megfogalmazásával pepecselni, hanem már egy kép, profil alapján meglévő szimpátia után kell időt ölnöd a társkeresésbe, mert a jobbra húzogatás azért valljuk be, nem az. Extrém példa, de érted, a kézmosó is kézmosásra van, mégis van aki belehugyozik.

Egyébként ezt a linket, ti értékelni fogjátok. Wolf, még azért te se vagy ennyire jó. :))
www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/

Krisz101 2016.12.12. 17:06:58

@sureee.: ugyanezt megcsináltam a magyar tinderen. no biggie. min. 80% match arány a legjobb nőknél, és volt amelyik down tök durva szövegekre. de ne tudd meg mennyi időt elvesz. ezt a tindersed-t nem ajánlom senkinek amúgy, elég gyenge, lopott cuccok vannak rajta, a többiért meg pénzt kér, de sosem voltak fent torrent oldalon, tehát túl jó nem lehet. baromi sok ilyen olval van egyébként, akik a nagyok farvizén próbálnak evickélni, sztem nem érdemes időt szánni rá

viszont ami vicces, h egy ismert magyar coach profi, saját képeivel, amiknek készítését amúgy pénzért szolgáltatásként hirdeti, semmivel nem értem el jobb eredményt, mint a saját amatör képeimmel. pedig azok tényleg jó fotók voltak. igaz, h én sokkal jobban nézek ki :D . Tehát a fotókra nagyon rá kell gyúrni szerintem, pofátlan módon, mindent ami még nem ciki a randin.

Hallod Wolf :D ?

ja a szöveget le se szarták, az csak később, racionalizálásra jó.

"gazdasági folyamatokhoz hasonlítja " persze, mivel AZ! sajnos. ennek alapja pedig az SMV, Social market value, és a Social capital. Nem tagadom, lehet esély 25 alatt olyan nőt találni, aki nem így gondolkodik, mert olyan neveltetést kapott, ragaszkodóbb, ha már megfogtad, stb, nekem is volt ilyen, bár lehetne megint. de 30 felé már esélytelennek érzem. Sokkal jobb így gondolkodni és utána kellemesen csalódni, mint illuzióba ringani, hogy megfogom a lányt a belső értékeimmel, személyiségemmel és utána kvázi egy free card-om lesz nála...

ja és nem, nem shit teszt. én nem arról beszélek amikor ismerkedésnél mondja ezt, hanem már mindegyiknek, sokaknak erőszakosan, szájbarágósan ki van írva a lapjára. középszerű nők is, nem veszik a fáradtságot, h valami játékosat, flörtölőset írjanak, amivel megfogják a pasit, csak sorolják az igényeket, h milyen kapcsolatot keres, odavágják mint egy rendelést. kezdj amit akarsz vele, de leginkább alkalmazkodj.

ez nem shit, hanem szimpla kalibrálatlanság, társas viselkedéshez való butaság, amire leginkább az ottani töméntelen kepesztésen bátorodnak fel, amit a pasiktól kapnak. van 1 női regem a rvonalon és elképesztő miket írnak a pasik

jaj szia, ne haragudj, kérlek engedd meg, ha nem zavarlak, bocs h zavartalak, esetleg, talán, ismerkedHETNÉNK, stb stb, katasztófa, bár nekünk előny (?)

Krisz101 2016.12.12. 17:08:42

mármint nem AZ, hanem OLYAN.

Ethan Wolf 2016.12.12. 22:28:32

@sureee.: Ez tényleg durva, de nem meglepő, ha 10/10-es pasi vagy, akkor semmire nincs szükség, se szövegre, se humorra.. :D
De ne törjünk pálcát a nők felett, nem vethetjük senki szemére, hogy bukik a szépre. Nem ezzel van a baj, hanem a képmutatással. Mikor azt írja a csaj, hogy a pasik ilyenek meg olyanok, Ő komoly kapcsolatot keres...aztán jön a 10-es csávó és első szóra csusszan a bugyi. Egy férfi legalább tudja, hogy ha jön a 10-es csaj és felkínálja magát, akkor megfogja dugni :P

Ethan Wolf 2016.12.12. 22:35:44

@Krisz101: "viszont ami vicces, h egy ismert magyar coach profi, saját képeivel, amiknek készítését amúgy pénzért szolgáltatásként hirdeti, semmivel nem értem el jobb eredményt, mint a saját amatör képeimmel."

Na, ez nagyon érdekes. :) Nem vagyok benne biztos, hogy ezek a coachok olyan nagyon sikeresek a nőknél, hisz hogy is van a mondás? "Aki nem tudja, tanítja" :D

Nem hiszek ebben az egész "tanuljuk meg könyvből a csajozást" dolgoban (a könyvet nem szó szerint értem). Olyasmi ez, mint hogy eleve nem leszel jó író, ha író kurzusokra jársz. Szerintem a csajozást is magadnak kell felfedezned, elkövetned a hibákat, tanulnod azokból. Ez formálja a jellemed és a karaktered és minden bukással több leszel, és a végén te leszel a karakter, nem pedig csak eljátszod a felszedést. Erről már beszéltünk is talán.

Már várom, hogy legyen időm megnézni ezt a program 1-et, köszi mindenkinek a linket, az előbb sikerült lerántani, majd talán a két ünnep között sort is tudok rá keríteni.

Krisz101 2016.12.13. 19:03:09

@Ethan Wolf: szió, ezt te sem gondolod komolyan :D hogy a kommunikáció/viselkedés ne lenne tanulható? korunk új hatalmi ága, ahol csillagászati összegeket fizetnek egy komolyabb képzésért és adott esetben halandóként be sem juthatsz...?

természetesen akik ebben képzettek, azok 90%ban a nőknél is nagyon jók, mert komoly átjárás, átfedés van a kettő között.

az 1 más kérdés, h ez bigott vagyis nagyon képmutató ország és olyanok oktatják, akik tehetségtelen faszok és éveken keresztül lopott, angolból tükörfordított, ingyenes cuccokból alapozták meg a tudásukat, oktatási gyakorlatukat. bár egyébként már ők is kezdik utolérni magukat, tekintve h rengeteg a jó minőségű torrentes anyag.

és persze rengeteg szekptikus, ami csak nekünk jó. nem is való ez mindenkinek, dugja csak a pókhálós p... barátnőjét 1 életen keresztül :D

de mondjuk azért james marshallra, aki pl itt nálunk nyomul és magyar lányokra hordja rá az angol bénákat jó pénzért, nem mondanám, h aki nem tudja tanítja :D
vagy erre, 3:58tól, szigszalaggal megragasztott converseben :D nekem ez a tavaszi terv...
youtu.be/KCtd3klmB5I?t=3m58s

Ethan Wolf 2016.12.13. 22:31:22

@Krisz101: Most kifejezetten a csajozásról írok, ebben a témában is tanulható a kommunikáció, de azzal csak rövid időre tudod elkapni a másikat. Ha viszont saját tapasztalatból tanulod meg, akkor az nem egy simán megtanult dolog lesz, amit "visszaköpsz", amikor kell, hanem a részeddé válik. Így akár hosszútávra is megszerezhetsz valakit.

Ez a csávó, akit most linkeltél be, jókat mondd, de annyiból nem érzem hitelesnek, hogy a többi videójában látszik, hogy szakáll nélkül Ő biza egy jóképű csávó, persze hogy neki három mondat után megadja egy csaj a számát. De ha egy átlagos férfi követi az ő módszerét, könnyen lehet, hogy nem a várt hatást éri el. De amúgy jól csinálja, csak ehhez kell arcszerkezet is :D

sureee. 2016.12.13. 23:57:13

@Ethan Wolf: Számomra azért nem hitelesek sokszor, mert rengeteg videójukban kelet-európában csajoznak nyugat-európaiként, amerikaiként. Mikor már a mainstream média is megírta évekkel ezelőtt, hogy a magyar lányok külföldi (nyugat-európai, amcsi) pasira vadásznak a Szigeten, vagy épp a magyar srácok a fesztiválon direkt angolul dumálnak, h bevonzzák a csajokat (értsd: ennyire köztudatban van a lányuk velük szemben tapasztalható könnyűvérűsége), akkor jóképű, sportos, nyugat-európaiként/amerikaiként nálunk vagy a lengyeleknél, osztrákoknál, szerbeknél (példák a linkelt cuccokból) felszedni egy csajt, megszerezni a számát, minden komolyabb pua skillset nélkül is gyerekjáték. Ez kb. olyan lehet, mint bármilyen videójátékot cheatkóddal végigjátszani, vagy ha én fehér európaiként ázsiába mennék csajozni.

Ilyen szempontból többre becsülöm Pua Jimmy-t -nem azt mondom, h nagyobb tudása van, sőt, vagy hogy nem röhejes a csávó-, de ő azzal a külsővel a saját, hazai közegében küzd. Ez viszont tiszteletreméltó.

Ethan Wolf 2016.12.14. 18:01:19

@sureee.: Ez a PUA Jimmy az a magyar lenne? Rákerestem most gugliban, csak kérdem, hogy majd jó videókat nézzek...

Ethan Wolf 2016.12.17. 00:28:13

@sureee.: Az igen, ha neki megy, akkor bárkinek. :D :D :D

Krisz101 2017.01.04. 20:06:24

@Ethan Wolf: jaj de gonosz vagy. :-D ő a leghitelesebb szerintem a magyarok között, aki igényesen írja a dolgait. nagyon lentről jött fel és mára szakmai szinten talán a legjobb. egy elég jó fórumot vezet amibe sokan, sok munkát tettek be az elmúlt években. még mindig nagyon jó annak aki hajlandó sokat olvasni. (én nem mert videós vagyok :-D) egyetlen hátránya a srácnak hogy hajlamos skatulyazni a delikvenseket.

ill elég alacsony nála ez a pua marketing nagyotmondas, amikor szövegelnek hogy milyen jó csajokat dugtak és hogyan de azokat a csajokat sosem látod. akiért pl nem nagyon tudom komolyan venni a magyarokat ebben a témában.

szóval ahhoz képest hogy a Maxről azt mondtad h jóképű... ejnye :-D

Ethan Wolf 2017.01.04. 20:39:49

@Krisz101: Van ehhez a fórumhoz linked? Beleolvasnék...

Krisz101 2017.01.05. 11:24:37

@Ethan Wolf: ahhoz kitartást mert rengeteg téma van rajta és elég szerteágazó, minőségben is. van valami milyen sorrendben olvassuk a fórumot topic is :-D ez a puafestival pont kom. per forum vagy a felső menüből is elerheto már nem tudom.

nekem vagy 20 cikk van kibookmarkolva amit el kéne olvasnom. :-D

a jeffy félét legalább letöltötted már? :-D
süti beállítások módosítása