Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A nők három ellensége

2017. március 01. - Ethan Wolf

slow-down-aging.jpg

Miután kiveséztem, hogyan is működik a párválasztás: 

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/02/01/a_parvalasztas_illuzioja

azaz megvolt az alapozás, nézzünk egy ehhez kapcsolódó eszmefuttatást. A nőknek az életben három nagy ellensége van: az idő, a remény és az önérzetük.

clipboard012.jpg

Az idő: Talán ez az, amivel a legtöbben tisztában vannak. Nem kell félreérteni, az idő mindenkinek az ellensége, de a poszt kifejezetten a párválasztásra koncentrál. Ebben a témakörben pedig, a nők számára nagyobb ellenség az idő, mint egy férfi számára. Egy nő 15-26 éves kora közt, ha csak kicsit is ad magára és nem perches, ami a genetikát illeti (azaz nem vastag csontozatú, hogy polkorrekt legyek), akkor a lába előtt hever a világ. Leakaszthat jó pasit, gazdag pasit, lehet szerelmes (tombolnak még a hormonok), és könnyebb az életben a helyzete. Egy ideig. Aztán jön az öregedés. Innen később folytatom, ugyanis a három ellenség összefonódik.

Az önérzet: Nem biztos, hogy az önérzet a legjobb szó, talán az önámítást kéne használnom, de mindegy is, milyen címkét aggatunk rá. Ez az a tulajdonság, ami miatt rosszul pozicionálja magát egy nő, azaz többnek képzeli magát a valós szintjénél. Egyszerű példa: a csaj mondjuk 10/5-ös, de sminkkel és egyéb trükökkel felturbózza magát 10/6-ra. Egy férfi szemében, így 5-ös, aki 6-nak látszik. De a saját szemében ő inkább 7-es, hisz mindenki többnek hiszi magát a valós helyzeténél. A férfiak lefelé válogatnak, így simán lehet, hogy 8-as pasi hazaviszi egy éjszakára, vagy pár hónapig kapcsolatot színlel vele, hogy legyen mellette egy biztos punci. Aztán lapát. A nőnek ebből nem az jön le, hogy fölé választott, hanem épp ellenkezőleg. Azt fogja gondolni, hogy neki jár a 8-as pasi, hisz itt volt egy. Igaz megtartani nem sikerült, de mégiscsak itt volt. Úgyhogy megint keresni kezd. Megint megismétlődik a dolog, ő benne pedig ahelyett, hogy realizálódna a helyzete, csak tovább erősödik a téves képzet, miszerint, ha ennyi 8-as pasi felcsípte, akkor neki jár egy ilyen, csak sikerül egyet megtartani idővel. Ezt a jelenséget, ha jól értettem, akkor mások "faszkörhintának" is nevezik, mert a csaj felül rá, leesik, majd megint felül rá, leesik és így tovább. Az önérzet diktálja, hogy hiába, hogy csak 5-ös csaj valójában (7-esnek hiszi magát), neki jár a nyolcas pali. Itt jön képbe a harmadik nagy ellenség a remény. Illetve az idő is. De erről később.

A remény: Hogy neki jár a nagy Ő, lesz még szikra. Meglesz az a nyolcas pasi. A kibaszott remény. A fent linkelt egyik előző posztomban megírtam, hogy miért felesleges harminc felett reménykedni a szikrában és nagy szerelemben. Még ha érzi is valahol tudat alatt a nő, akkor is ott van a remény, hogy rá ez nem vonatkozik. Neki más lesz. A remény, amelyet sajnos a média is táplál ezzel nagyobb kárt okozva, mintsem sejtenék. Ismert női bloggerek, aki könyveket adnak ki, és önfelmentő, hamis reményeket táplálnak az olvasóikban. A média is nyomja ezt a szart, hogy 40 évesen is várhat még a nagy szerelem, lehetsz jó háziasszony és sikeres üzletasszony egy személyben, stb. Persze, hisz kivétel mindenre van, tuti akad pár olyan, akinek összejött, de a maradék 999.999 elbukik. A reményt táplálják a francos idézeteikkel miszerint "jó vagy, ahogy vagy", "Eljön hozzád is a nagy Ő, csak várd türelemmel", stb. Ez mind nagyobb pusztítást okoz, mint hinnénk.  Csak pillanatnyi megnyugvást ad a nőnek, aki harminc körül már a falat kaparja egy normális férfiért. Megnyugvást ad, de közben a másik nagy ellenség, az idő tovább pusztít. A remény amúgy magyarázat arra is, amivel sokszor szembesülök és ti is olvastatok már tőlem ilyet, hogy nem értem, mit gondol a csaj, hogy felhozom a lakásomra és mégsem történik semmi köztünk. Ő nem olyan, aki elsőre lefekszik egy pasival, de akkor minek jön fel? Hát mert hajtja a remény. A remény, hogy talán tényleg csak beszélgetünk és ez egy komoly valami lehet. A remény, elnyomja a józan ítélőképességet.

hope1.jpg

Nézzük akkor egy teljes példán keresztül, a három nagy ellenség pusztítását.

Kitalált lányka neve Anna. Anna végig bulizza a fiatalkorát, nincs is ezzel baj. 25-26 éves kora körül eszében sincs leállni, hisz a média tolja a képébe, hogy ráér még, érezze jól magát, a 40-es az új harmincas és a 30-as az új huszas. De közben, alattomosan elkezd pusztítani az idő. Elkezd ketyegni a biológiai óra, a szexpiaci értéke évről évre csökken. 32 évesen nincs már annyi megforduló tekintet utána, mint 22 évesen. Anna átlagos nő amúgy, 10/5-ös (külsőre vonatkozó számítások), aki szokás szerint többnek, legalább hatosnak hiszi magát (és akkor Anna egy szerény lány, mert azért a többség benyögi, hogy Ő egy hetes). Mivel a hipergám ösztönnek hála, a nők igyekeznek felfelé választani, így várja 7-es,8-as férfiakat. Akik jönnek is, mivel dugásra mi akár lefelé is választunk, ha úgy adódik. Anna pörög a faszkörhintán. Mindig kudarcba fullad a kapcsolata a 7-8-as pasikkal. De dolgozik az önérzet, neki jár a jó pasi. De közben az idő óriási pusztítást végez, elmúlt harminc. Ha 20 éve 5-ös csaj volt, akkor mostanra már csak 4-es. Már a 8-9-es pasik is elmaradoznak. Ilyenkor ha nőnek azért van egy kis sütnivalója, akkor realizálja a helyzetét és lejjebb vesz az elvárásokból. Ha nincs, akkor dolgozik tovább az önérzet, és még a remény is rásegít. Harminc fölötti is keresi a nagy szerelmet, hisz ő megérdemli, ja és nagy szerelem persze egy 7-es pasi. Esetleg icurka picurkát lejjebb megy és beéri egy 6-os pasival is. De mire idáig eljut, ő már nem egy 5-ös, sőt, lassan már nem is 4-es csaj.

self-esteem-tips2.jpg

Közel a negyvenhez, túl jó pár sikertelen párkapcsolaton, már szinte túl későn a családalapításhoz. Persze a remény, a hamis remény, amit a média okád, továbbra is dolgozik. Nem vagy elkésve, lehet gyereked negyven évesen is. Persze, lehet, de harmincon túl minden évvel nagyobb a kockázat, hogy valami baja lesz. Vagy történik valami és a nő észbe kap és gyorsan realizálja a helyzetét és aszerint keres párt, vagy örökre egyedül marad két macskával. Esetleg egy futó kalandból lesz egy gyereke, de egyedül fogja nevelni az biztos.

Megoldás erre az egész szarságra:

Az idő ellen nem lehet harcolni. meg kell előzni azt. Itt lenne fontos szerepe a nevelésnek és az önismeretnek. Hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen hátulütői lehetnek annak, ha azt az életmódot folytatjuk, amit. A reménnyel sem kell feladni, hisz az fontos része az életnek, de stabil személyiséggel (ami megint visszavezethető a nevelésre), tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Nem kell elhinni mindent, amit a média ont, néha ők sem tudják, milyen károkat okoznak. Egy írónő ontja magából a magasztosnak ható hamis idézeteket, mert neki, vagy egy-két nőnek bejött, Ő maga még talán hisz is a saját hülyeségében. De nem látja be, hogy a többi millió nőnek mekkora kárt okoz azzal, hogy csak ideiglenes megnyugvást ad nekik. Az már persze más kérdés, hogy a valóságra készen áll-e minden nő. Mert ha nem, nem elég erősek, akkor talán jobb is, hogy hétről hétre belemenekülnek a hamis illúziókba. Az önérzet viszont formálható (nagyon nem jó, hogy önérzetnek nevezem, de most már így marad, akinek van egy kis agya, az tudja mire gondolok), nem kell azt hinni magunkról, hogy mi vagyunk a 10/9-es nők. Van egy egyszerű módszer, amivel megtudhatod, hogy milyen a szexpiaci értéked. Nyitottabb szemmel járj és figyeld, milyen férfiak flörtölnek, szemeznek veled. Mi ugyanis, javarészt be tudjuk lőni a saját helyzetünket (persze vannak férfiak, akik azt hiszik nekik jár egy 8-as csaj, miközben ők maguk jó ha 4-est súrolják). Szóval, ha te egy nő vagy, aki azt hiszi, hogy legalább hetes, akkor figyeld meg TÖBBSÉGÉBEN, milyen férfiak flörtölnek veled. Ha ez a többség szerinted 5-ös pasikból áll, akkor van egy rossz hírem, te nem egy hetes csaj vagy, hanem nagyjából ötös. Különben jobb pasik flörtölnének veled. Ez nehéz, mert egy nő még sértésnek is veszi, ha egy szerinte szinten alul férfi próbálkozik be nála, de próbáld objektíven nézni a dolgot. És persze figyelembe kell venni a kanos magasabb szinten lévő férfiakat, akik 7-8asként csak azért flörtölnek veled, mert tudják, hogy jobbak nálad, ezért pillanatok alatt ágyba vihetnek. Egyszerűbb, ha arra koncentrálsz nőként, hogy milyen típusú férfiak flörtölnek veled KOMOLY kapcsolat céljából. Elég az elején közölni, hogy harmadik randiig nincs szex. Akkor a 7-8-as kanos pasik elhúznak más áldozat után nézni. Aki fennakad a rostán, azoknak nézd meg a szintjét és akkor tudhatod, hogy komoly kapcsolatra, abból a szintből válogathatsz, és te magad is oda tartozol.

Jó reggelt Csipkerózsika! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5611917053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.01. 10:14:03

Alapvetően értelmes a cikk, és sok valós tendenciát elmesél. A párválasztás és elköteleződés azonban az iskoláztatás és karrier miatt IS kitolódik. Ráadásul annyi lehetőség közül választhat ma már egy fiatal, hogy legtöbbször elveszik ezek köztött, hosszú évekig repked egyik iskolából a másikra, külföldi ösztöndíj... stb. És mire észbekap már tényleg jócskán túl van a 30-on.
A másik dolog amivel vitatkoznék, hogy a férfiak reálisan választanak. Ez ügyben rengeteg női blog van a neten, ahol párkaresős horror sztorijaikat mesélik el a nők a való életből.

Ethan Wolf 2017.03.01. 17:56:52

@Kulics: Pár ilyen összeszedettebb történet engem is érdekelne nőktől. De érdekességképp elmesélem, hogy egyszer randiztam egy lánnyal, aki elmesélte hogy a barátnője randizott egy sráccal régebben és elmesélte a randit. Magamra ismertem, mivel volt momentum és helyszín, ami nem tipikus. Valószínűleg az történt, hogy ez a barátnő csak elmesélte a randinkat, de nem mutatott rólam képet vagy ilyesmi, így ennek a lánynak eszébe sem jutott, hogy én ugyanaz a srác vagyok.
De, a lényeg, hogy amit mesélt arról a randiról, az nagymértékben fel volt turbózva. A nők nem igen tudnak objektíven elmesélni valamit, mindig beleszövik a megérzéseiket, érzelmeiket, mintha azok tények lennének. Így a végén a történet ugyanaz, de a "lejtése" teljesen más.

Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem feltétlen hiszem el, amit egy nő elmesél. Elhiszem, hogy a számára olyan volt amilyen, de nem hiszem, hogy a valóság az lenne. Ezért jó az, ha van rá lehetőség, hogy kikéred mindkét fél véleményét, mert az igazság ott lesz középúton.

Krisz101 2017.03.01. 18:03:29

kiváló és kemény cikk. ajánlom az itt kommentelgető nőcikéknek :-D

Krisz101 2017.03.01. 18:08:04

@Kulics: persze :-D az olyan nők mesélik el akik a cikkben említettek szerint min 2 osztállyal feljebb képzelik magukat :-D randizós horror sztorik... hagyjuk már... Ma egy valamire való nő olyan elképesztő bőségben van, hogyha bármilyen szinten reálisan választ akkor horrorsztorinak esélye nincs :-)))

claire85 2017.03.01. 18:43:39

Egyébként van itt némi ellentmondás.

Na már most, ha mi nők nem tudjuk belőni a saját szintünket...akkor valószínűleg a pasikat sem akik flörtölnek velünk. De nem?

Akkor végül is a levezetésed szerint mi, nők illúzionáljuk magunkat és a világunkat is.

Én ezen jókat mosolygok....

claire85 2017.03.01. 18:46:33

..és a szexpiaci értékem nem azonos a kapcsolat piaci értékemmel, azért ezt szeretjük figyelmen kívül hagyni...Mert persze az idő ellenünk dolgozik, viszont kapcsolatra alkalmasság szempontjából viszont értünk is. Tehát csak a megfelelő keresztmetszetben kell tudni jól kilépni a piacról :DDDD

Ethan Wolf 2017.03.01. 19:08:00

@claire85: "a szexpiaci értékem nem azonos a kapcsolat piaci értékemmel"
Na, ezért örülök, hogy hozzászólnak nők is, mert ezt egy az egyben kihagytam. Elkerülte a figyelmem. Mindenesetre, ha idővel még több tapasztalatom lesz, majd javítom, updatelem a posztot. :D

claire85 2017.03.01. 19:21:19

@Ethan Wolf: @Krisz101: Ugye Krisztián?? ;) Ezért is jó, hogy kommentelgetnek a "nőcikék". ..
Túl azon, h. téged idegesítsenek :D

Krisz101 2017.03.01. 19:36:09

@claire85: bocsi mi ismerjük egymást valahonnan v mit találsz meg állandóan? nagyon tryhard ez nem így kell ismerkedni

claire85 2017.03.01. 19:44:46

@Krisz101: Nem. Nem ismerjük egymást!

Miért te beszólogathatsz gond nélkül, többes számban a nőknek, vagy az itt található pár hozzászóló nőnek...

És tudod mi a véleményem, bár nem kérdezted, csak a miértet.

Szerintem döbbentően nagyképűen nyilatkozol, sajnálsz le, vagy szólsz hozzá a témakörökhöz. Megteheted.

Csak akkor én is gondolhatlak magamban egy bunkónak. Bocs. Túl személyeskedő vagyok...

És ha ismerkedni akarnék, szerinted pont itt jönne a kedv?

Hiszen egymást tanítgatjátok... mit és hogy KÉNE!!!! :D

Ettől nem jön meg a kedv.

Eltekintve pár férfitól, akiknek a véleménye itt is normális, korrekt és intelligens formába is képes önteni... javarészt iskolásat játszik. De Wolf jó tanár..nem szégyen tőle 'tanulni'.. :)

..és őt sem ismerem. :)

claire85 2017.03.01. 19:53:12

@Krisz101:

Egyébként is mekkora ego-val kell ahhoz rendelkezni, h. azért mert egy nő ír valamit, mindjárt téged AKAR...

Mi ez óvoda? Meghúzom a haját tutira tetszik??

Akkor ennyi erővel itt mindenki azért szól hozzá, mert fel akarja hívni magára figyelmet?!!!

De akkor már miért nem inkább Wolf-nál "tepernék"... ő a nagyobb hal :D :D :D

Krisz101 2017.03.01. 20:09:55

@claire85: jó de az én fotóm valódi

(bocs Wolf, majd jóvá teszem valahogy :-D)

claire85 2017.03.01. 20:24:46

@Krisz101: ...de az ő történetei meg izgalmasabbak..

Wildschwein 2017.03.02. 09:38:11

Szerintem is kiváló a cikk - egy férfi szemszögéből olvasva mindenképpen. Persze senki nem tud kibújni a bőréből, és itt is ez történik: Wolf ad egy tanácsot a nőknek, hogyan tudják felmérni a valós szexpiaci értéküket, és ennek a tanácsnak fontos eleme az, hogy "próbáld objektíven nézni a dolgot". Márpedig ez egy nőnek nem fog menni. Egy nő szó szerint belehal abba, ha egyszer a valóságot fel kell fognia. Addig tud élni, addig tudja jól érezni magát, amíg a valóság egy rózsaszín szűrőn keresztül tud eljutni hozzá (és persze fordítva is: amíg ő saját magáról a külvilág felé olyan képet tud mutatni, amelyik átment ezen a szűrőn).

varosilany 2017.03.02. 12:17:08

Remélem ez az írás nem mindenkire és nem mindenkiről szól (30 lévén).
Itt most nem arról van szó fáj az igazság vagy nem, de már a második cikked olvasom, és semmivel sem jobban hat az emberre mint egy romantikus blog, ami leírja "40 évesen is rád talál a szerelem...." ez a cikk és a múltkori elgondolkodtatott és feldühített egyben. Valószínűleg mert bírom az írásaid... Nekem nincs önámításom, hogy hányas vagyok és nem azért vagyok ennyi idősen egyedül mert egész életembe buliztam volna vagy karrier stb. De úgy tűnik, ennyi idősen tényleg eláshatja magát az ember :D Francba pedig már kezdtem reménykedni ;)

Ethan Wolf 2017.03.02. 18:11:54

@varosilany: Ha feldühített és elgondolkodtatott az jó, mert azt jelenti, hogy valamibe beletaláltam. :)
De mielőtt elásnád magad, ne feledd, hogy mindig általánosságban beszélek, kivételek mindig vannak. Valamint az én mintavételezésem a fővárosiakra korlátozódik.

varosilany 2017.03.02. 19:43:11

@Ethan Wolf: Feldühített mert amúgy sokszor "töketlenek" a pasik...barátnőn keresztül üzengetés..meg hónapokkal később "amúgymindigisbejöttél" duma...egy férfi számomra otr kezdődik aki lép és nem elvárja én "szedjem fel'...másrészről el se jutok odáig hogy meg akarjon ismerni mert ő csak a barátnője felesége stb mellett akar velem kis kalandot...hát ezt inkább kihagynám :) nem vagyok top 10es de csak olyanokkal találkozok...mi lenne ha még az is lennék?

2017.03.02. 19:57:05

Wolf.

Ez mind szép és jó.
De az, hogy ezzel neked vagy bárki másnak az a képzete legyen, hogy bármelyik nő is elgondolkozik ezen, hogy ebből majd valami olyan következtetést von majd le, hogy változtatnia kellene magán, mert valami nem jó, azt felejtsd el, azt felejtse el minden férfi.

Ugyanis.
Az ember - legyen nő vagy férfi - qrvára egy öntelt lény, aki olyat, hogy bármilyen hibát felismerjen magában, vagy elismerje annak létezését és komolyan tegyen ellene, nos, ez nem igazán van, a nőknél, ebbe a nyugati jóléti társadalomban meg teljesen megzakkant gondolkodású és jellemű nőknél meg ez tökéletesen kizárt.
Ez oximoron: amit leírtál történések és cselekedetek pont amiatt az ostobaság és nulla értékrendű jellem miatt történtek meg, ami nem fogja sem felfogni, sem elfogadni ezen dolgokat.
Innentől csak elemzésnek és ténymegállapításnak jó, de annak korrekt.

2017.03.02. 20:05:49

"Ezt a jelenséget, ha jól értettem, akkor mások "faszkörhintának" is nevezik, mert a csaj felül rá, leesik, majd megint felül rá, leesik és így tovább."

Nem Wolf, ez nem az.
A faszkörhinta egész egyszerűen az, hogy valaki nem "leesik", ahogy fogalmaztad, hanem ő saját akaratából ugrál egyikről a másikra.
De itt egy kis segítség :)

"Faszkörhinta: a nő életében az a korszak, amikor a szexuális értékét kihasználva annyi alfával fekszik le, amennyivel lehetséges, egyúttal felfújva a saját egóját. Igen gyakran a fal vár rá az út végén."

jardasajatutad.wordpress.com/roviditesek-es-szleng/

Tehát tudatosság arra nézve, hogy ő dugható és dugni akarják és nem számít semmi, csak az alfákkal való kefélés - ami megy addig, amíg el nem jön a 30-as 40-es év - aztán a pánik roham komoly kapcsolatra meg gyerekre,, de akkor már vége a dalnak.

Ethan Wolf 2017.03.02. 20:07:41

@varosilany: Ha másféle férfiakkal akarsz találkozni, akkor lépj ki a komfortzónádból és járj el más közösségekbe. Ha eddig a belvárosba jártál bulizni, akkor menj el túrázni, vagy bowlingozni. A lényeg, hogy ha látod, hogy abban a közegben, amelyekben mozogsz, csak neked nem tetsző férfiak vannak, akkor válts közeget.

De amúgy, ha egy férfi olyan szintet képviselne, mind megjelenésben, mind egzisztenciában, akkor nem olyan biztos, hogy nem lennél benne egy kis kalandban. :) Vagy tévednék? :P

2017.03.02. 20:08:20

Egyébként Wolf, neked is ajánlom, nem tudom, te be szoktál ide nézni, de például Ijk is szokott ide irkálni, nem csak a PH-s fórumra:
www.ferfihang.hu/

Ethan Wolf 2017.03.02. 20:10:00

@icipicicsipa: Ezek csak gondolatok, elméletek. Nyilván egy bizonyos mennyiség után kirajzolódnak minták, formát öltenek elméletek az ember fejében. Én csak kiírtam magamból, nem várom, hogy bármely nő is "felébredjen" ennek hatására. Oka volt, hogy a természet őket ilyennek, minket pedig amolyannak formált. Csak próbálom megérteni. :P

Ethan Wolf 2017.03.02. 20:13:29

@icipicicsipa: Ismerem, még mikor indult a blogom valaki megadta és nagyon sok dologban segítettek az ottani cikkek. Egészen addig azt hittem, rájöttem dolgokra, de mint kiderült ezekre már mások régen rájöttek és már kifejezések, szakszavak is vannak rájuk. :D :D
Plusz már tudom használni ezeket a szakszavakat is (néha tévesztek ugyan), így azért könnyebb, illetve valamivel szakszerűbb is lehet egy-egy poszt.

2017.03.02. 20:16:43

@Ethan Wolf:
"Csak próbálom megérteni. :P "

Az nem megy.
Csak egy drasztikus ösztrogén kezelés után lenne rá esélyed.

whoamiohmy 2017.03.02. 20:18:41

Amit az önérzet résznél leírsz az inkább az alpha widow nevű jelenség: adott egy 5/10-es nő és valamikor a húszas éveiben összejon neki egy 8-9-es pasas. Onnantól kezdve ő azt fogja hinni, hogy 8-9 alá soha többé nem kell adnia. És emiatt nem fog maga mellé párt találni.

Jó példa erre Bihari Viktória alias a tekasztoris Kis Viku. Azért jó megvizsgálni, mert új hullámos celeb és az egész élete nyilvános. Ha kicsit böngészi az ember a Facebook oldalát, megállás nélkül arról posztol, hogy milyen magányos, mennyire hiányzik egy társ, mennyire jó hogy a karrierje 10/10-es de magánélet is kéne stb stb stb.

Aztán beleakad az ember egy-egy posztba ahol leirja az igenyeit:
- legyen 195 cm magas
- 100-105 kiló (izom)
- legyen hosszú haja
- legyen metalos
- legyen tetovált
- el tudja tartani öt meg a gyereket meg ha Viki nem is dolgozik
- legyen okosabb mint ő
- legyen megértő
- stb stb stb

Summa summarum: a csaj huszonévesen összejött 1 (2,3,5,10) metalos hiperalfaval és most ez lenne az etalon. Csakhogy eközben ő már 40 éves, a metalos csavok pedig valósággal térdig gazolnak a tizen- és huszonéves punciban. Viki tehát magányos marad de legalább jól megel belőle. Ő lett a magyar Bridget Jones.

Bővebben később, de most mennem kell mert mostanáig ügyeltem és 10-körül zár az edzőterem. Marpedig erős késztetest érzek rá hogy ROMMÁ gyúrjam magam.

Ethan Wolf 2017.03.02. 20:41:39

@whoamiohmy: Olvastam tőle egy-két posztot, és annyi következtetést nem tudtam levonni, mint te, de azt sejtettem, hogy ilyesmiről lehet szó nála is. Túl magas elvárások, miközben ő maga már nem tud ugyanannyi "értéket" belerakni egy kapcsolatba.

varosilany 2017.03.02. 20:56:05

@Ethan Wolf: járok én mindenfele...bár tény sose pasizni indulok csak megtalálnak :) de igazából igazad van :P és egy pasiról is az első 5 percbe látom mire "való" (elég csúnyán hangzik)...ott ha úgy van rajtam áll belemegyek-e vagy sem...szóval nem tagadom van mindig igazság abban amit írsz :P

whoamiohmy 2017.03.02. 22:27:05

No, akkor kicsit bővebben. Öveket becsatolni, kicsit mélyre fogunk ásni a dologban.

Szóval először is, azt kell látni, hogy a nők élethelyzettől függően két (illetve három) féle pasit különböztetnek meg:

1. alfa
2. béta
és a harmadik az omega, amelyik kb. egyikre se jó. No, de azoknak egyébként sincs semmi esélyük, úgyhogy őket el is felejthetjük.

Röviden alpha fucks, beta bucks, magyarán az alfa dug, a béta fizet. Az alfa hím az, akitől a nők szívesen esnének teherbe (vagyis a génjeiket elég jónak ítélik meg ahhoz, hogy kihordják a gyereket tőle) a béta hím pedig az, aki jó apa és jó férj, vagyis dolgozik majd látástól mikulásig és mindent úgy csinál majd, ahogy a kis felesége szeretné.

Mindkét férfitípusnak megvan a maga haszna és a maga szerepe egy nő életében. Amikor a nő felül a faszkörhintára, akkor alapvetően alfa jellegeket keres, vagyis dugni akar. Amikor pedig leszáll róla, akkor - elvileg - a bétát keresi. Na, és itt a modern kor legnagyobb rákfenéje. De először is: mik ezek a jellegek?

Alfa: itt egyszerű dolgunk van. Kérdezzük meg BÁRMELYIK tinicsajt, milyen pasit szeretne (illetve olvassuk el, mit keres egy online társkeresőn):
- magas
- sportos
- jóképű
- izmos/kockahasa van
- határozott/jó kiállású/magabiztos (ez egyébként annyit jelent, hogy már sok nője volt, ezért tudja kellő rutinnal kezelni a szitukat - vagyis itt azt is lehetne mondani, hogy sok nőnek kell
- szőke hajú/kék szemű vagy zöld szemű és barna hajú, a lényeg, hogy valamilyen egzotikus hajszín/szemszín kombináció legyen

Mik a béta tulajdonságok? A béta az a hím, akivel le akarja élni az életét a nő, vagyis aki jó férj/jó apa. Tehát:
- jól keres (legfontosabb)
- intelligens (részben azért, mert az okos pasiknak jó állása lesz, tehát jól fognak keresni)
- szórakoztat (nyilván, beta bucks, vagyis a punciért neki meg kell dolgozni, ez esetben szórakoztatás formájában)
- humoros (lásd eggyel feljebb, mért fontos ez)
- jó szociális háttere/státusza van (jó család, elismert pozíció, vezető, stb.)
- szereti a gyerekeket
- családcentrikus
- ezermester a ház körül
stb. stb.

Na most. A nők alapvető biológiai programja, hogy ess teherbe az alfától és neveltesd fel a bétával. Ideális esetben a kettő ugyanaz, ez esetben ess teherbe az alfától, utána bétásítsd le, hogy jó béta legyen. Ha ez megvolt, válj el tőle, és indulhat a program a következő alfával vagy bétával.

Itt egy kis sidenote: a bétásítási program a nőknél 100%-ban MINDIG ugyanúgy működik, erről itt egy zseniális cikk:
www.personalpowermeditation.com/forum/social-dynamics/the-betaization-process/

És akkor most jön a korosodó (mondjuk 30-35 éves) nők dilemmája. Dugtak az alfák 15-20 évig, sokszor már a gyerek is megvan, most kéne egy béta. Régen ugye mit mondtak az anyák a lányuknak? Kislányom, olyan férfit keress, aki JÓ FÉRJ, JÓ TÁRS és le lehet vele élni egy életet.

Na, ide ékelte be magát az a fránya fogyasztói társadalom. Miután sikerült atomjaira zúzni a családot, át kellett formálni a nőket, és ennek a legfontosabb lépése, hogy az életmodell forrását meg kellett változtatni: ne az anya adja a tanácsokat, hanem a Bravo, Cosmo, Elle, stb. stb.

És mi a LEGELSŐ dolog, amit ezek a magazinok a párválasztással kapcsolatban mondanak?

HALLGASS A SZÍVEDRE

Magyarán hallgass a puncidra. Az alfa karaketereket (azokat a tulajdonságokat, amik bezizzentik a puncidat) add fel LEGUTOLJÁRA. Márpedig ha a nők puncijukkal gondolkodnak, abból legalább annyira nem sül ki soha semmi jó, mint ha a férfiak a farkukkal. A nemi szervünkre hallgatni nem jó dolog.

Itt egy kiváló oktatófilm erről:
www.youtube.com/watch?v=dE8UHCDVYB8

A csaj a MAGAS tulajdonságot (ami a LEGFONTOSABB alfa tulajdonság) adja fel LEGUTOLJÁRA. Mert ugye, hallgass a szívedre. Mi köze van a magasságnak ahhoz, hogy milyen apa/férj/társ/segítség lesz az illető? Az égegyadta világon SEMMI. De nehogymár a pasim alacsonyabb legyen nálam!!!! Hát az hogy néz ki??? (itt meg kell jegyezni, hogy a nők legfontosabb erogén zónája a nárciszizmusuk, de erről majd esetleg máskor, mert vagy 4-5000 karakteres téma).

A probléma tehát, hogy a nők a 30-as éveikben bétát akarnak, de alfánál lejjebb nem adják. Márpedig az alfáknak maximum egy laza szexalapú kapcsolatra lesznek jók. És ide még valami: nagyon sokan elfelejtik, hogy a probléma nem csak az, hogy a nő vonzereje csökken, hanem elsősorban az, hogy mindemellett az igényszintje nő. Huszonévesen még elég volt, ha megdugott az alfa, aztán majd lesz úgy, ahogy lesz. 30 évesen már egyrészt nem elég mindez, tartson is el, legyen jó béta is, ráadásul a nők libidója 30 felett MEREDEKEN csökken, vagyis mindamellett, hogy alfa ÉS béta, még mondjon le a szexről is, illetve csak akkor akarja, amikor én megkínálom vele. Vagyis kéthetente egyszer, ha NAGYON jól viselkedett.

Na, egy ilyen kapcsolatból az alfák az első szexmegvonás után angolosan távoznak, és vissza se néznek.

Úgy kb. ennyi.

whoamiohmy 2017.03.02. 22:36:52

Még ide beékelnék valamit, ami úgy eszembe jutott olvasgatva a posztjaidat.

Szóval a helyzet az, hogy nagyon kevés férfi vegytiszta alfa vagy vegytiszta béta, de ezt gondolom, értjük is. Azt kell mondjam, hogy vagy 5 év óta először láttam újra VEGYTISZTA alfa játékot múlt szombat éjjel a mainzi karneválon. Megdöbbentő volt, ilyen nagyon ritkán lát az ember. Az a csávó SEMMIT, de az ég egy adta világon SEMMIT nem csinált, csak megállt a tánctér közepén, és két perc alatt körbevették a csajok, a teremben pedig csak úgy repkedett a nedves puncik illata. A csávó egyébként két méter felett volt, talpig bőrben, olyasmi arcvonásokkal, mint Jon Bon Jovi 20 évesen, hosszú, szőkésbarna göndör hajjal és zöld szemekkel. Egyszerűen lehengerlő élmény volt látni mindezt.

Mivel a férfiak kb. 0,1-1%-a genetikailag soha nem lesz ilyen, ezért mindenki "lopkod" mindkét oldalról. Kigyúrja magát, hogy izmos legyen, ez alfa karakter. Magasabb sarkú cipőt vesz, hogy a magasságán növeljen. Jól fizető állást keres, esetleg drága ruhákat, kiegészítőket, kocsit vesz, ezek béta karakterek.

A te posztjaidat olvasva például szintén ezt látom: ha jól értem, nem vagy 180 cm-nél magasabb, ami nagy mínusz az alfa vonalon. Viszont kockahasad van, gyúrsz keményen, ezzel kompenzálsz némileg. Szórakoztató vagy és humoros, ami béta karakter, viszont magabiztos és szexuális töltetű szövegekkel hódítasz, ami inkább alfa tulajdonság. Sok nőd volt, ami szintén alfa karakter, viszont sokat adsz a lakásod, ruházatod, egzisztenciális státuszod szintjére is, ezek béta tulajdonságok. Remélem, semmi sértőt nem mondtam mindezzel, nem akarok sértegetni.

Summa summarum: nagyon ritka a vegytiszta alfa vagy béta játék, de azért van rá példa. Ahogy a Tankcsapda írta: "Van aki ésszel, van, aki pénzzel, van, aki egyszerű, puszta kézzel. Van aki tudja, van, aki érti, van, aki az életét se félti."

Ethan Wolf 2017.03.03. 18:09:52

@whoamiohmy: Nincs ebben semmi sértő, messze vagyok én az alfától. Csak fejlesztettem magam, edzés, stílus, ilyesmi. Megfigyeltem, hogy akinek megy, annak vajon miért megy. Én tuti bétának születtem, romantikus kis papucs voltam :D

Viszont van egy érdekes jelenség, amiről lehet, hogy posztot is lehetne rittyenteni. Igyekszem magam is figyelni és elemezni, és azt vettem észre, hogy amióta változtam, és elhagytam sok béta tulajdonságomat (nem elnyomtam, már nincsenek meg, vagy olyan mélyen, hogy onnan már nem jönnek vissza), azóta a régi magamhoz hasonló férfiakat (papucs, romantikus jellegűek), lenézem és megvetem. Pedig eskü nem vagyok ilyen ember és senki mással nem vagyok ilyen, de azt a típust, amelyik a saját régi önmagamra emlékeztet, azt megvetem. Nem tudom, miért, vagy miből ered. Lehet, hogy csak azért mert a régi énemre emlékeztetnek... Folyton az jár ilyenkor a fejemben, hogy miért nem ébrednek fel végre, miért nem látnak a szemüktől.?. :)

Ethan Wolf 2017.03.03. 18:11:30

@varosilany: Miről lehet látni egy pasiról, hogy mire való? Női szemmel...
Mármint a nyilvánvalókon kívül (skatulyából kihúzott megjelenés, divat séró, stb...). Inkább a nem nyilvánvaló jelek érdekelnének.

whoamiohmy 2017.03.03. 20:39:39

@Ethan Wolf: ne is mondd. Pont van egy kollégám, aki KÉT HÓNAP után eljegyzett egy elvált, gyerekes anyukát... a csaj úgy lebetasitotta két hét alatt, hogy arról könyvet kéne írni. A legtöbben olyan kapcsolatokban vannak benne, aminél a szinglilet nagysagrendekkel jobb. Én se értem az embereket sokszor.

varosilany 2017.03.04. 09:49:44

@Ethan Wolf: Hát ez csak saját "tapasztalat". Két verzió van nálam...az első aki kb 3 perc után olyan bókokat mond és nem erőszakosan de nyomul. Bókok alatt értem az "eszméletlen szexi kisugárzásod van...gondolom minden pasi rádmozdul...3 perc beszélgetés után a de jó veled beszélgetni, nem ismételnénk meg egy vacsora mellett?..." ez csak a legutóbbiakból pár példa...és eddig mindig bejött a megérzésem..ha valaki többet akart tőlem, sose "nyomult" ilyen gyorsan..nem ilyen bókokkal jött...a másik része meg annyi ilyennel találkoztam hogy már az elején tudom...erre nem tudok pontos magyarázatot adni de ránézek megszólal és két perc után levágom és itt jön nálam a vagy belemegyek vagy nem...általában nem, viszont ha belemegyek akkor játszom a naivat akit teljesen levettek a lábáról :P engem ha érdekel egy pasi akkor sose engedek első alkalommal. Ha nem érdekel és csak kalandot látok benne akkor "teljesenelcsábulokazoktóladumáktólnaivan" nő leszek. Tudom valami nagyvilági nő praktikákra és jellemleírásokra gondoltál de nálam nincs ilyen...mondjuk azt megérzés?...egy pasi tudott teljesen behálozni de ő tényleg jól csinálta..sokat tanultam abból is..de a védelmére szóljon kapcsolat lett belőle majd azóta is barátság :) (fiatalabb nálam. Engem valamiért a fiatalabbak találnak meg. De azért kíváncsi lennék ha valahogy összefutnánk és nem tudom te vagy neked sikerülne-e? :P

Ethan Wolf 2017.03.04. 11:01:58

@varosilany: Honnan tudod, hogy még nem futottunk össze? :D

varosilany 2017.03.04. 12:35:47

@Ethan Wolf: mert mindjárt 30 vagyok :D :D de tényleg kíváncsivá tettél ;)

claire85 2017.03.04. 14:43:23

@whoamiohmy:

Szerintem Bihari Vikinek ez a szerep bőven egy kicsit kisarkított, megkreált 'szerep'. Az életben nyilván nem ilyen magányos és 'szerencsétlen'.
DE ha olvastad már korábbról is, ott leírja az élet első 20 éve pánikbetegséggel, és extra kövérséggel telt.

Így amit róla írtál az nem fedi a valóságot. És szerintem egyáltalán nem új hullámos celeb, mert ahhoz túlságosan sok a sütnivalója :)))

A humora és stílusa elképesztően jó, és jó nagy adag cinizmussal és öniróniával képes röhögni a saját dolgain is. A társadalom kritika pedig elgondolkodtató, ami egy -egy írása mögött felsejlik.

Persze nem példaképem, de élvezettel olvasom ha nevetni akarok :)))

Másrészt meg helyes csaj élőben is!!

claire85 2017.03.04. 14:49:20

@Ethan Wolf:

A régi éned az még mindig te magad vagy, szóval ilyenkor igazából önmagadat veted meg....

Hmm.... ez érdekes amúgy.

whoamiohmy 2017.03.04. 17:07:27

@claire85: pontosan azt és annyit írtam le róla, amit ő maga írt le saját magáról. Csak értelmeztem a dolgot. Nyilván nem ő maga írta, hogy metálos szuperalfát keresek de a lista amit fent írtam, tőle származik.

Az új hullámos celeb témakörhöz: a bloggerség nem új hullám? A valóságshow celebek szerintem már a tegnap játékosai, az pedig, hogy valaki celeb, nem zárja ki, hogy legyen esze. Bár Bihari Vikit a magam részéről nem tartom túl okosnak a btk-s diplomájával meg az angol babysitteres múltjával. Olyan szöveggel tudja oltani a pasikat, ami a legtöbb csajszikának bejön, ezért népszerű. Okos, talpraesett emberek nem ott tartanak 40 évesen, ahol ő.

claire85 2017.03.04. 19:39:15

@whoamiohmy: Attól még, h. valaki 40 éves és ott tart ahol, és ebből általánosítani...
hmmm.. azért ne zárjuk ki az emberi tényezőket sem. De nem vagyok csajszika így 31 évesen, annál is inkább és közel nem azért 'jön be a stílusa', mert oltja a pasikat. Azt leszarom. Szeretem az öniróniát és picit talán én is ilyen édesbús tudok lenni, ahogy néha ő is. Megtestesíti az átlag női gondolatokat, és az meg, h. időnként túlfűtött dühvel tud degradálni, engem nem zavar. Én is tudok ugyanilyen lenni, egy szakítás után.... és persze nem helyettesíti a Márai-kötetet, időnként olvasmányos. Én bírom...ahogy sok mindenkit még rajta kívül is.

A talpraesettség pedig legalább annyira függ emberi és sors tényezőkön, amennyire fizikai és intelligenciabeli adottságoktól.
A fizikai fejleszthető, utóbbi kevésbé, max. jól palástolható egy darabig kellő műveltség mögé bújtatott olvasottsággal.

De nem védem én, a Bridget Jones is jól szórakoztat, ahogy anno a Barbie is. :D

És a btk-s diploma.... naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :))))))))))))))))

Krisz101 2017.03.04. 21:48:53

@whoamiohmy: szia! kérdéseim:
ki a tököm ez a bihari viktória? (rákerestem láttam de nem értem)
milyen metálos alfája volt ennek?
kik azok a metálos alfák akik térdig gázolnak a 20as puncikban? manapság inkább ciki ha vki metált hallgat. vagy ilyen underground arcokra gondoltoltál?

whoamiohmy 2017.03.04. 21:52:42

@Krisz101:
Bihari Viktória egy Blogger, aki a tekasztorik című blogjával egyfajta celeb lett az elmúlt pár évben. Most jött ki egy film a blogról, most ment a Corvin moziban.
Nem tudom, milyen pasijai voltak, de egy Facebook posztban pont egy metálos alfa csávót ítt le, mint álmai lovagját.
Én nemrég jártam egy metálos csajjal, kicsit megmerített ebben a kultúrában, vannak ott huszonéves csajok, hidd el. És alfák is.

Krisz101 2017.03.04. 22:07:06

@whoamiohmy: lol :D köszi, elhiszem... mint ahogy van darkos, cure-os, gabber (v mi a szösz) stb szubkultúra és azon belül is nyilván pár alfa. mondjuk 1 kezemen meg tudom számolni - csak minek?

mondom ezt úgy h én metálos lennék, zenélek is, meg 25 éves koromig hátközépig érő hajam volt :D

de eszembe nem jutna ezek közé menni. belterjes szubkultúra, ahol még +1 kört kell futnod ahhoz h egyáltalán befogadjanak, és az ismerkedés csak utána jön. szerintem értelmetlen. azért furcsálltam a célzásod. én öszintén nem is látok már ilyeneket nagyon pedig elvileg jobban kiszúrom az ilyen nőket...

azt a csajt honnan szedted össze ha nem vagyok tolakodó? daygame, tinder?

amúgy baszki miket olvastok néztek ti :) irigylem h ennyi időtök van. így is annyi jó pickup anyag van, h alig győzi nézni/olvasni az ember...

az a nő meg... hát... egy hatos max, sokkal jobb nőim voltak komoly kapcsolatban is, nem tudom hol él. kiváncsi lettem volna arra a bizonyos csávóra azt hittem vmi ismert ember volt.

whoamiohmy 2017.03.04. 22:18:14

@Krisz101: azt a csajt nem én szedtem fel, hanem ő szedett fel engem. És hogy hogy... Na ez bonyolult. Kalandos életem van, általában a nők kezdeményeznek nálam, nem fordítva. Egyébként diszkrét metálos volt, ha szembejönne az utcán, nem mondanád meg róla.
Bihari Viki fénykorában volt maximum egy 6-os, mára szódával elmenne talán egy 5ösnek. De nem ez volt a lényeg, hanem a fenti kis eszmefuttatás. Nincs is igazán jelentősége.
Egy tipp: hagyd a PUA-t a picsába. Jó 4-5 millió forintot kiadtam már pua-s tréningekre, mert kíváncsi voltam, mi ez (voltam londoni meg német PUA tréningeken is), lópikulát nem ér az egész. Nem a pénzt sajnálom rá, mert két jobb hét alatt megkeresek ennyit, de kB mindegyik ugyanarról szól. Ha van státuszod és stílusod, a nők jönnek maguktól. Ha nincs, hazudd, hogy van. Fake it until you make it. A puás szarságokon a nők iszonyat gyorsan keresztüllátnak.

claire85 2017.03.05. 18:25:39

Most végre általatok megértettem a férfi pontozást. Szerintem mi nők szigorúbban osztályozzuk saját magunkat és egymást is.

Szóval ha ő az 5-6-os mindent értek. :)

VT 135 2017.03.05. 23:06:33

5-6??
Nekem 2-3, de inkább úgy definiálnám, h "részegen/nagyon kiéhezve sem". Ebbe persze belejátszik a fiús frizurája is, ami nálam döntően nem-vonzóvá tesz egy nőt (persze néha vannak kivételek). És ennek kapcsán el is jutunk a pontozási rendszer kérdőjeleihez. Mármint, h szubjektív.
Mert lehet, h mondjuk egy nő 10-ből 7 férfinak 8 pontos, de a másik 3-nak viszont csak 5, mert olyan külső jellemzői vannak, amit az adott férfiak nem komálnak egy nőben.

Én nem tudnék pontozni. Vagy tetszik egy nő, vagy nem, vagy kompromisszumokkal, de még belefér, illetve van még a bányarém. Ez összesen 4 kategória, nem 10 pont. És ahogy említettem, lehet, h egy adott nő bizonyos embereknek nagyon vonzó, de nekem meg nem.

VT 135 2017.03.05. 23:17:58

@whoamiohmy:
A PUA és a TRP számos ponton összeér, a TRP hasznosságához meg nem férhet kétség. Hozzáteszem, a PUA helyett azok a tréningek hitelesebbek, amelyek nem a becsajozásról, hanem a férfi személyiségfejlesztésről szólnak, amelynek csak egy bónusz eredménye az, h a csajozás is sokkal jobban megy.
Az meg, h neked nem ér semmit számos tréning egyáltalán nem feltétlenül a tréningek haszontalanságát jelenti, hanem azt is mutathatja, h te nem tetted meg azokat a dolgokat, amelyek elvártak lettek volna ahhoz, h a tréningek segítsenek. És persze aztán ezt már lehet fokozni, h szépen ugyanezt újra, meg újra eljátszod, h bebizonyítsd magadnak, h "áh, ez mind átverés!". Ez nyilván kényelmesebb, mint bevallni magadnak azt, h nem tettél meg minden tőled telhetőt, amely a tréning sikeréhez kellett volna. A tréningek sosem a résztvevők HELYETT oldják meg azok dolgait, csak útmutatót adnak a megoldáshoz.

Mindezt nem tudom, h így volt-e nálad, hiszen nem voltam mindennek a tanúja, csak egy lehetséges verziót írok le, ami vagy így volt, vagy nem. Az mindenesetre megerősíti a tippemet, h am block azt mondod, semmit sem értek ezek a tréningek. Ugyanis bizonyos mennyiségű hasznos információt mindenképpen át tudnak ezek a tanfolyamok adni, azt nem lehet mondani, h az egész PUA tudásbázis egy nagy kamu lenne. Ezt csak a felháborodott feministák vallják, akiket zavar, ha az ismerkedés is egyenjogú játékká válik.

Krisz101 2017.03.06. 00:27:38

@Ethan Wolf: erről a posztodról az alábbi filmrészlet jutott eszembe, ezen annyit röhögtem anno... és már 10 éves!
youtu.be/6PYPLmZrY44

Krisz101 2017.03.06. 00:55:17

@VT 135: hagyjad sztem, kissé vetít a srác :-D hitelesség ohne... pua önfejlesztés smafu miközben az rengeteg embernek segített már. de ő azért elkoltott ra 5M mielőtt rájött erre mármint hogy szerinte hülyeség... nos én nem költöttem egy fillért se mégis nekem rengeteget segített már. mint ahogy sok más embernek. 2 éve kezdtem és már 1-2 hónap alatt érezhető volt, illetve az élet más területein is segített, pl tárgyalások.

most egy cseszett műtétre várok, de ha utana végre emberi formában leszek akkor pedig daygame a köv célom, amiről most mindenki beszél. nem véletlenül. ugyanis az éjszakai életben a lehetőségek kibaszottul beszukultek, a neten a felhozatal meg olyan, amilyen. ezt nálunk még nem érezni de Amerikában már nagyon, és ide is át fog gyűrűzni...

Ethan Wolf 2017.03.06. 09:18:35

@Krisz101: Daygame, ahogy hivatalosan nevezik, sokkal nehezbb, mint a többi. Próbáltam, és nincs segítség (alkohol okozta oldottabb hangulat, bulizós környezet, stb..).
Nem tudom hirtelen, volt-e már poszt ilyenről, de ami beugrik az talán ez:
sorozatrandizo.blog.hu/2015/11/14/zsanett_a_vadasz

Krisz101 2017.03.06. 11:12:37

@Ethan Wolf: és mi alapján próbáltad...?

Krisz101 2017.03.06. 11:16:42

ja amúgy daygame ből születtem :-D ezek után úgy érzem jogos az igényem rá.

varosilany 2017.03.06. 12:03:51

@Krisz101: Kedvenc jelenetem :D És tökre igaz :D

Ethan Wolf 2017.03.06. 13:48:09

@Krisz101: Semmi alapján, gondoltam elkezdem és majd lesz valami. Végülis, ha már netről, az éjszakából megvan a rutin, akkor nem olyan nehéz a daygame, de kapábsól azzal kezdeni szerintem nem célszerű. Bár szerintem neked van már hozzá rutinod :D

VT 135 2017.03.06. 15:03:37

@Ethan Wolf: Wolf, ez a fehér háttér nagyon jellegtelenné teszi a blog külsejét... Meg a szöveg-dobozok is a semmiben lebegnek, olyan a látvány.

VT 135 2017.03.06. 15:06:53

@Krisz101: "daygame ből születtem" - mekkora duma! :D
Én 2 éve elkezdtem férfi személyiségfejlesztő coach tudását igénybe venni (+videó anyagait), el is kezdtem utcai ismerkedést, totál para az elején - később kicsit csökkent -, voltak is már kisebb sikereim, randi is, de aztán egyéb élethelyzetből adódóan nem tudtam tovább csinálni, úgyh megállt a dolog. De a lényeg az, h működik, csak sok gyakorlás, meg rengeteg pofára esésből tanulás kell hozzá, de ha vannak segédanyagok, vagy segítő, akkor könnyebb az úton haladni.

VT 135 2017.03.06. 15:23:22

@Krisz101: Köszi a videó linket, kurvajó! :)

Magyar MGTOW · https://jardasajatutad.wordpress.com/ 2017.03.06. 21:20:49

Egyébként a legjobban az tetszik a csajoknak, ha nem ájulsz el tőlük. Persze ez egy "szellem" MGTOW-nak inkább hátrány, mint előny, de a többieknek könnyű zsákmányt ígér.

VT 135 2017.03.06. 22:09:10

@Magyar MGTOW: Ez csak onnantól működik, ha látnak. Ha észre sem vesznek, mint férfit, akkor csinálhatsz bármit, nincs hatása, olyan, mintha egy zárt szobában csinálnád magadnak.

whoamiohmy 2017.03.07. 13:05:51

@VT 135: az teljesen jogos, hogy nem gondoltam komoly életmódváltoztatást beletenni a tanfolyamokba. Egyszerűen kíváncsi voltam, mit tudnak az I,yen trénerek ezért elmentem egy 8-10 ilyen hétvégére. Ebből a szempontból teljesen igazad van.

Az önfejlesztéshez: én a magam részéről abszolút meg vagyok elégedve azzal az iránnyal, amibe haladok, és oké az is, hogy ennek eléréséhez jól jön egy tréner. Szerintem jobb ha az ember ezt magának teremti meg, de például a könyvek olvasása elengedhetetlen, ez tény. Ebből a szempontból valóban hasznos tud lenni a PUA. De az általad leírt önfejlesztős tréning az abszolút kisebbség az iparágban. A többség arról szól, hogy jól felmotiválnak, kivisznek terepre aztán hazamész pártelefonszámmal. Többnyire nulla segítséget adnak a rád jellemző specifikus kérdésekben. Persze tisztelet a kivételnek, mert van.

whoamiohmy 2017.03.07. 13:12:01

@Krisz101: lásd az eggyel ezelőtti hozzászólást. Nem vetítésnek szántam, de ha annak tűnt, akkor bocs. Az önfejlesztés valóban fontos, ha neked a PUA-s anyagok adták meg a kellő lökéseket, akkor hajrá. Mindenkinek más a helyzete és más ami motiválja, nekem a PUA átlagban nem volt túl motiváló. Néhány kivételtől eltekintve, például Roosh V nagyon jó, de nála még nem voltam tréningen (sajnos).

whoamiohmy 2017.03.07. 13:26:17

@Krisz101: egyébként ide még valami. Az, hogy az egzisztenciád kit mennyire vonz, rettentően helyfüggő. Én Magyarországon már gond nélkül tudok ismerkedni huszonéves csajokkal, sokszor tényleg ők kezdeményeznek (és tényleg nem vetíteni akarok, tényleg így volt az előző kB öt csajnál - nem mindegyikből lett szex persze). Elég sokat forgolódom viszont skandináv országokban, Angliában, Nemetországban, Ausztriában és Svájcban (egyszerűen a munkám miatt), na itt változó. Angliában voltak óriási sikereim olyan is, hogy a csaj kezdeményezett, a német országokban a csatornapatkánnyal vagyok egy szinten a nőknél, skandináv országokban valahol a kettő között. Nyilván, az ember inkább a kisebb ellenállás irányába megy el, tehát minek szenvedjek egy német nővel, ha otthon sokkal könnyebb dolgom van.

Az egyik legemlékezetesebb sztori pár éve volt pont egy PUA tréningen. Lementünk egy felkapott nyári szórakozóhelyre, de a csajok kiszúrták az egyik trénert, és kihívták a rendőrséget. Egész este próbálkozott mindenki, NULLA eredménnyel. Másnap arrébb mentünk 10 kmrel egy kis faluba. Összehasonlíthatatlanul jobb volt, a csajok nyitottak, aranyosak voltak, egy este 4 telefonszám és egy csókzárás jöttössze.

VT 135 2017.03.07. 15:02:11

@whoamiohmy: Ok ez így korrekten hagzik. Mondjuk ettől még döbbenetes szám, ha tényleg milliókat költöttél erre. Max párszázezerből már ki lehetne hozni fejlődést. Én anno direkt olyat választottam, aki férfi személyiségfejlesztő volt és nem PUA. Pont azért, mert a nők, hozzánk való viszonya mindig egy mérőfoka annak, h férfiként mennyire járunk a saját utunkon, mennyire vagyunk legjobb önmagunk. Szóval a siker a nőknél az élet egyéb területein elért siker (ami nem feltétlenül anyagi) folyománya, kellemes mellékhatása.

Mondjuk, ha valóban ilyen pénzeket keresel (Mivel foglalkozol?), akkor ez meglátszik mind a magabiztosságodon, mind a külsőségeken, vagyis máris puncimágnesként üzemelhetsz. Na persze, ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor inkább jobb elrejteni az anyagiakat, h amennyire lehet, kiszűrjed a golddiggereket. Illetve vannak olyan nők is, akik megijednek a túl sok pénztől - ebben is van ráció, h nem akarnak aranyalitkában tartott madárkák lenni - és visszahátrálnak.

whoamiohmy 2017.03.07. 15:32:31

@VT 135: egy tízdolláros (vagy ha letorrentezed, ingyenes) könyvből meg lehet változtatni az életedet, ha van belső motivációd (pár példa ilyen könyvre: Starting strength, How to win friends and influence people, Early Retirement Extreme, vagy ha már PUA akkor The Rules of the Game). És pont ezért gondolom, hogy a tréner seíthet, de nem döntő tényező: ha megvan benned a motiváció, akkor csak az információ kell, hogy mit hogyan csinálj, az meg akár youtuberól beszerezhető ingyen. Ha nincs - hát, akkor a világ legjobb trénere se fog tudni veled hosszú távon mit kezdeni. Rövid távon fellelkesít, de másnap reggel már cseszheted.

A pénz egyébként nem lényeges, azért adtam ki ennyit rá, mert látni akartam, milyenek a legjobb hétvégi tréningek (RSD, Love Systems, stb). Mivel anyagilag tényleg nem erőltetett meg (és tényleg nem vetíteni akarok), ezért fogjuk fel úgy, hogy élményt vásároltam belőle. Kb mint egy nyaralás.

A golddiggerekkel egyébként nincs nagy baj, amíg te bányászod őket és nem ők téged ;) Magyarán amíg többet kapsz a kapcsolatból, mint amennyit ér neked az, amit ők kérnek cserébe, addig oké. Persze az ilyen nők mellett elköteleződni öngyilkosság, de hát ennyi esze már manapság kell legyen a férfiembernek (nagyon keveseknek van).

Egyébként szabadúszó orvos vagyok (locum), több országban.

2017.03.07. 22:43:49

@whoamiohmy:
'Az egyik legemlékezetesebb sztori pár éve volt pont egy PUA tréningen. Lementünk egy felkapott nyári szórakozóhelyre, de a csajok kiszúrták az egyik trénert, és kihívták a rendőrséget.'

Édes Istenem.
És mit mondhattak?
Úristen, jött egy csomó srác és csajozni akarnak mindenféle szöveggel, jöjjenek gyorsan!!
Vagy mi volt a szöveg?
És ki is jöttek a rendőrök?

Ha igen, - és nem küldték el finoman a picsába a nőt a telefonban - én összekarmolom magam...

whoamiohmy 2017.03.07. 23:04:13

@icipicicsipa: lel, kijöttek, mindenkit igazoltattak, aztán elmentek ;)

2017.03.07. 23:34:41

@whoamiohmy:

Jó.
Hát próbálom most feldolgozni ezt a történést úgy minden részletében, fogódzót keresni egy apró szösszenetbe, ami megindokolja azt, hogy ennek így kellett lenni.

Valami olyasmire jutottam, hogy akkor ez egy kandi-kamera volt.
Vagy az Üvegtigris 4 forgatása.
Vagy szakadás történt a tér-idő kontinuumban.

Ezek jöttek ki és ezek egyikének adok esélyt, hogy bekövetkezhetett.

Felírom ezeket a lehetőségeket egy-egy cetlire, kihúzom valamelyiket az egyik egy sapkámból, megnézem mi lett, elmosolyodom, hogy "ugye megmondtam" és aztán lefekszem teljesen ellazulva aludni.
Azzal a tudattal, hogy az élet szép és nem őrült meg mindenki....

erkölcsi hulla 2017.03.17. 10:33:56

Jó poszt volt, igazi red pilles, férfihangponthu- szerű, köszi.
Elolvasom mindjárt a posztokat is, fogadok hogy bejelentkezik pár sértett picsa is, mert az önérzete nem engedi, hogy magára vegye az olvasottakat, így inkább elkezd személyeskedni.
Na, lássuk :D

Ethan Wolf 2017.03.19. 07:02:01

@erkölcsi hulla: Köszönöm.
Azért szerencsére a női olvasók elég jól ki tudják fejteni az álláspontjukat, meg szerintem az ilyen fenti "kihívásokra" nem is reagálnak inkább.

Sadist 2017.03.26. 17:10:22

Nem kell ahhoz a férfiakat monitorozni, hogy egy nő belője, hogy kb. hol áll a szexpiaci értéke. Csak végig kell menni ezen a teszten, 10 perc az egész: heartiste.wordpress.com/dating-market-value-test-for-women/

Sadist 2017.03.26. 17:55:52

@Ethan Wolf: "A lényeg, hogy ha látod, hogy abban a közegben, amelyekben mozogsz, csak neked nem tetsző férfiak vannak, akkor válts közeget."

Érdekes adalék, hogy a nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják, vagyis 5-ből 4 férfi már odáig se jut el, hogy egyáltalán a nő potenciális partnerként tekintsen rá.

Ethan Wolf 2017.03.26. 20:29:44

@Sadist: "Kitöltöttem" a férfiaknak szóló tesztjét. Nem tudom, ez mennyire hiteles, persze fontos, hogy őszinte legyen magával az ember.

Sadist 2017.03.26. 22:59:13

@Ethan Wolf: Gondolom nem a skála alsó felében végeztél.

Ethan Wolf 2017.03.27. 17:45:50

@Sadist: 16 pontom lett :D És szerintem stimmel is, nem vagyok született spíler, de nem rossz ez...

VT 135 2017.03.27. 19:20:36

Megnéztem a férfitesztet, de szerintem ebben a formájában nem alkalmas a felmérésre, mert a fix dolgok (méret, súly, stb.) mellett egy csomó "mit tennél, ha" feltételes helyzetre adott reakciót kérdez. Az erre adott válasz meg abszolút nem tükrözi a válaszoló aktuális helyzetét, mert simán adhat észből "helyes" választ, de ettől még az éles helyzetben leblokkol, nem gondolkodik és rosszabb reakciót ad. Emellett, pláne, elolvasva a 3 lehetőséget, nyilván mindenki a legvagányabbat választja ki. Szóval ez a teszt így nagyon alkalmatlan felmérésre.
Viszont ez a hotornot oldal felkeltette az érdeklődésemet, h vajon tényleg lehet-e ott reális képet kapni a saját pontszámunkról.

Ethan Wolf 2017.03.27. 21:42:35

@VT 135: Ennél a tesztnél különösen fontos az önismeret, hogy tudd, az adott helyzetben hogy reagálsz. Ehhez kell némi tapasztalat is, mert ugye más az, amit elképzelünk, hogy reagálnánk egy helyzetben és megint más, amit valóban reagálunk, ha bekövetkezik! Ha van egy kis tapasztalatod, ismered magadat, és nem hazudsz magadnak, akkor ki tudod választani, hogy éles helyzetben, te milyen jellegű választ adnál.

Aki úgy választ, hogy "ez a legvagányabb szöveg", vagy azt hiszi, hogy azt mondaná, de élőben még sosem mondott olyat, az saját magát veri át.

Sadist 2017.03.27. 21:49:08

@Ethan Wolf: Erről van szó. A nőknek szóló teszten is behazudhatja a csaj magát 170 centi magas, 45 kilós, hosszúcombú, nagymellű, babaarcú szépségnek, de úgyis csak magát veri át. A férfiaknak úgyis az első másodpercben feltűnik, ha a leányzó szépített a pontszámán.
süti beállítások módosítása