Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ez történt a napokban

2017. augusztus 28. - Ethan Wolf

Nem egy megszokott poszt, csak gondoltam kiírom magamból, ami a napokban történt. Beszélgettem pár csajjal online, és a többségnél előjött pár mondat után a kérdés: Milyen magas vagy? 

Nem vagyok egy égimeszelő, de alacsony sem. Alulról nyalom a 180-at. Megírom milyen magas vagyok és az addig jól pörgő párbeszéd megszakad. :) Voltak persze köztük nálam magasabb lányok is, de a többség 165-175 között mozgott. Még magas sarkú mellett is megvan a kinézet. Abba most nem megyek akkor bele, hogy tulajdonképpen csak kellék lennék mellettük, hisz az a legfőbb gond, hogy hogy néz ki egymás mellett az a pár, ahol a férfi nem magasabb egy fejjel a nőnél. Nincs ezzel baj amúgy, csak az ilyen nő nehogy elő merjen valaha is hozakodni azzal, hogy Ő őszinte/mély/akármi kapcsolatot keres, hisz egyértelmű, hogy az elsődleges szempont számára a mások által alkotott vélemény.

De nem ez a lényeg, ezen rég nem ütközöm meg. Hanem, gondoltam egy merészet és mikor újabb csajokkal kezdtem el beszélgetni, és feltették a nagy kérdést, nem válaszoltam, hanem visszakérdeztem, hogy "ne haragudj, hány kiló is vagy?". Vártam a reakciókat. Volt aki megmondta (kettő, mindegyik 70-75 körül volt), egy nagyobb halmaza a lányoknak nem írt onnantól kezdve, míg a legnagyobb halmazuk kissé felháborodottan számonkért. Be is olvastak nekem, legalábbis azt hitték. 

Én finoman felvilágosítottam őket, hogy ők a magasságom után érdeklődnek, innentől kezdve jogomban áll megtudni a súlyukat. Hisz a kettő ugyanaz a kategória, mindkettő testi adottságok alapján szelektál. Volt aki meg akarta magyarázni, hogy nem így van, és az én kérdésem színtiszta bunkóság, az övé (a magasságomra vonatkozó) pedig teljesen ártalmatlan kérdés. Hozzáteszem, írtam már posztot olyan nőről, aki szerint a szopás nem szex, hallottam olyanról, aki szerint ha külföldön kúr félre, az nem megcsalás. Szóval a nők racionalizáló képessége brutálisan működik. Néhányuknak megpróbáltam elmagyarázni, hogy a magasság alapján szelektálni az nagyobb parasztság, hisz azon nem lehet változtatni, míg a testsúlyon azért lehet. Kivéve persze, aki betegség miatt hízott el, de ők a kisebbség. 

Nem voltak lenyűgözve az észjárásomtól. Folyamatosan vesztettem beszélgető partnereket, gondolom érezték, hogy talán igazam is lehet, és hogy ne kelljen ezt beismerni, ne kelljen szembenézni önön tahóságukkal, inkább megszakították a kontaktot velem. :) 

Jöttek páran a szokásos reklám szlogenekkel, hogy ne ítéljek súly alapján, lehet attól még kedves az a lány, lehet attól még szép a lelke, stb. Ezt nem is vitatom, és most nem akarok mélyen belemászni a témába, de igyekeztem elmagyarázni, hogy nem döntés kérdése, hogy feláll-e a faszom egy kövér nőre. Ha úgy vagy behuzalozva, hogy nem gerjedsz a dundikra, akkor lehet neki akármilyen kellemes személyisége, lehet akármilyen lelkitárs, ha nem áll fel rá, akkor a kapcsolat halálra van ítélve. Olyan, mintha egy nő, aki undorodik a nagy hastól, vagy épp a groteszkre gyúrt pasiktól, egy olyannal kéne együtt lennie. Naná, hogy nem fog, mint ahogy én sem fogok olyan nővel együtt lenni, akire nem áll fel. 

Aztán eszembe jutott, hogy a nők szempontjából is hasonló lehet a magasság dolog. Nem gerjednek egy alacsony pasira. Vagy, ha a pasival nem lehet büszkén megjelenni, akkor nem tudnak rá gerjedni? A lényeg, hogy ugyanazon okból nem akarnak maguknál alacsonyabb férfit, amiért én például nem akarok kövér nőt? Mert nem lenne gerjedelem? De akkor miért nem ezt mondják? Hisz a betanult frázis, miszerint nem néznének ki jól egymás mellett, csak azt a látszatot kelti, hogy felszínesek. Ellenben, ha kimondanák, hogy nem tudnának felizgulni egy alacsony pasitól, az egy korrekt magyarázat, a biológia biológia, a kémia pedig kémia. 

Később, újabb projektbe kezdtem, kiírtam a bemutatkozásomba, hogy "csak 60 kg alatt". Megint kaptam az ívet és jött a fent már vázolt események sora. Aztán meguntam. :) Magyarázhatom én ezeknek egész nap... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2112677273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Wolf 2017.08.29. 18:15:23

@claire85: A szintelméletemmel nincs baj, amíg a tapasztalat alátámasztja, addig az működik. :)
Voltam magasabb nőkkel és sokszor velem egy magassal is, itt megint csak arról szól a fáma, hogy most nagyon összejött egymásutánban pár ilyen és kiakadtam. :P

erkölcsi hulla: Még nem próbáltam a magasságommal kamuzni, mert úgy voltam vele, hogy fordított helyzetben ha egy nő kövérebb, mint aminek vallotta magát, akkor esélytelen minden.

Krisz101: Nem olvastam az illető munkásságát.
Van abban valami, hogy a magasabb nő elejtése nagyobb büszkeséggel jár, én is éreztem párszor ezt. És az is belejátszhat, hogy tizenévesen életem első szerelme, egy nálam magasabb lány volt. :D

whoamiohmy 2017.08.29. 19:01:28

@TopszLee: A helyzet az, hogy (és most mindenki ismételje):

A PUNCIÉRT MINDIG FIZETNI KELL

Csak nem mindegy, mivel.

Van, aki hiper-szuper génekkel (magas, izmos, jóképű, stb.). Van, aki szociális státusszal. Van, aki szórakoztatással, humorral, jó kommunikációval. Van, aki pénzzel. A Tankcsapda zseniális sorait idézném még ide:
"Van aki ésszel, van aki pénzzel. Van aki egyszerű, puszta kézzel. Van aki tudja, van aki érti, van aki az életét se félti."

Egyébként tényleg vannak olyan csajok, akik státuszra/pénzre magyarán béta bucks tulajdonságokra hajtanak. Ma már elég gyorsan kiszúrom őket.

erkölcsi hulla 2017.08.29. 22:12:10

@whoamiohmy: A PUNCIÉRT MINDIG FIZETNI KELL

"béta bucks tulajdonságokra hajtanak." - a legtöbb ilyen is-is szerintem, legalábbis egy bizonyos mennyiségű fogyasztott év és fasz után már inkább ezt, de addig is inkább az alfa jegyeket favorizálja, de tuti hogy a legtöbb átlagba mindkettőt valamilyen szinten, nem fekete fehér a dolog

Krisz101 2017.08.29. 23:06:08

@whoamiohmy: haha köszi a nekem szóló kommentet :) épp a Rational Male-t olvasom vagyis hallgatom, és még annak ellenére is ledöbbent, hogy nem a legjobb az audiobook narrátora.

remélem a végéig ilyen érdekes lesz! ezt tényleg minden érettségiző fiúval el kéne olvastatni!

Krisz101 2017.08.30. 00:06:18

@Ethan Wolf: csak mert most mindenki erről beszél, már nekem is kicsit tele volt a tököm vele h mi ez a sztárolás, aztán elkezdtem olvasni.

Wildschwein 2017.08.30. 08:54:52

@Krisz101: "ezt tényleg minden érettségiző fiúval el kéne olvastatni!" Komolyan, épp a napokban gondoltam rá, hogy a fiamnak a 18. születésnapjára (négy év múlva lesz) beszerzem díszkötésben.

Csárli atya 2017.08.30. 14:53:27

@claire85:

"Hozzád pont az ilyen nők illenek... gondolj csak bele. Semmi nem megcsalás a szemükben, lecumiznak ott ahol akarod, cseébe mással is smárolnak ha együtt vagytok.. tuti hatalmas tapasztalatuk van minden téren.

Halássz közülük.. jó a merítési esélyed.. ;)"

Ezek a csodálatos képességek ugye bármelyik nőből kihozhatóak. Utána jön az "én nem olyan vagyok" mese. Ami kb. olyan, mint amikor valaki sittre kerül. Ő soha semmit nem csinált, ilyenekkel van tele a börtön, ártatlan báránykákkal. Aztán mégis csak kiderül, hogy mégis csak jogosan van ott, ahol. Mivel felrobbantotta, elütötte stb...

claire85 2017.08.30. 15:00:24

@Csárli atya: Kihozhatók vagy alapból ilyenek.. különbség van a kettő között...

De ha az így van, ahogy mondod akkor vajon miért van az összes festményen, az összes népmesében, a nagy, klassz filmekben is sőt.... úgy ábrázolva, hogy a férfiak egyszerre többel is, családjuk mellett is és miért van az, h. még mindig a válások fele a férfi 'keres egy fiatalabbat'..-tal ér véget. hmh?

Egyébként felesleges folyton ezzel jönni 'minden nő ilyen-olyan'... pont annyian olyanok- vagy vagyunk olyanok- mint amennyire ti olyanok vagytok.

Egyébként meg a hűség ,eskü, ígéret... rég nem hiszek bennük.
Csak azt tudod megígérni, hogy éppen ott és akkor így érzel.. Az meg, h. a jövő hogy alakul egy csomó körülmény nem is rajtunk múlik.
Felesleges. És elavult.

Wildschwein 2017.08.30. 16:34:57

@claire85: Tudom, hogy nem akarsz velem beszélgetni, de ehhez azért elmondom a gondolataimat.
"Kihozhatók vagy alapból ilyenek.. különbség van a kettő között..." Én nem látom a különbséget. Csak az hozható ki, ami már alapból benne van. Ha az lenne a társadalmi elvárás, az erkölcsi korlát, hogy ezt a nő ne hozza ki magából, akkor nem tenné. Nem tette például azokban az időkben, amikor még voltak ilyen korlátok, elvárások. Ma már ki korlátozza a fiatal nőket? Senki. Egyáltalán nem kap negatív megítélést, bármennyit ribanckodik. Ki is jön belőlük az alaptermészetük szépen.
"vajon miért van az összes festményen, az összes népmesében, a nagy, klassz filmekben is sőt.... úgy ábrázolva, hogy a férfiak egyszerre többel is, családjuk mellett is" Na ne mondd már, a népmesékben? Melyikben? És a "nagy, klassz filmek"? Melyik?
"miért van az, h. még mindig a válások fele a férfi 'keres egy fiatalabbat'..-tal ér véget." Talán azért, mert nem tudta, hogyan kell viselkedni férjként. Senki nem tanította ezt meg neki, nem látott rá példát, sőt mindenhonnan azt hallotta, hogy jó bétának kell lennie, és akkor meg majd boldog házassága lesz. De hát nem lett, hiszen az asszony boldogtalan, folyton zsörtölődik (ami persze érthető, hát hogyisne, egy béta mellett hogyan is lenne boldog? de hát ő sem tudja, hogyan faragjon férfit a béta férjéből), aztán a férfi egyszer csak lelép egy fiatalabbal - azt hiszi, hogy majd azzal jobb lesz, de hát nyilván ugyanaz fog történni, csak ott még jobban félhet attól, hogy az asszony megcsalja. Hát ezért. Egyébként én úgy tudom, hogy a válások 70-80%-át a nők kezdeményezik. És általában nem járnak rosszul vele anyagilag.
"Egyébként felesleges folyton ezzel jönni 'minden nő ilyen-olyan'... pont annyian olyanok- vagy vagyunk olyanok- mint amennyire ti olyanok vagytok." Akkor ezzel, ha jól értem, elismerted, hogy AWALT :)
"Egyébként meg a hűség ,eskü, ígéret... rég nem hiszek bennük.
Csak azt tudod megígérni, hogy éppen ott és akkor így érzel.." Igen, ezt elhiszem, hogy egy nő csak erre képes. És nem is vetem a szemére. Csak azt nem értem, hogy akkor mire fel az a nagy felhajtás ezzel kapcsolatban? Álomesküvő, kastélyszálló, csodás ruha, rengeteg vendég - miért, könyörgöm??? Erre a pillanatnyi érzésre? Hát normális, aki ilyesmibe belemegy?
"Az meg, h. a jövő hogy alakul egy csomó körülmény nem is rajtunk múlik.
Felesleges. És elavult." Igen. Hát éppen ez a baj.

claire85 2017.08.30. 19:08:39

@Wildschwein: Az idézet idekívánkozik. :

"„Én jót akartam, és jó voltam. A nyomorúság faragott belőlem démont. Tégy boldoggá, s megint erényes leszek." M.W.S.

Ez a véleményem a fentebb írottakról, valahogy így fordulhatott elő h. nők szerintetek elkurvultak...

Csárli atya 2017.08.30. 22:19:11

@claire85: Igen, ezt is tudjuk. Ilyenkor kezdődik az önsajnáltatás és a körülmények vagy mások okolása...

Ilyen és az ehhez hasonló hegyi bölcsességek "hirdetésével".

claire85 2017.08.31. 08:55:00

@Csárli atya: Nem. Nem terveztem Coelho-t idézni, sem napi 'oravecznórát' sem 'bihariviktóriát' .......

Nem vagyok az idézgetős típus. De pont ez odapasszolt.

És amíg nem látjátok be, h. a férfiak ugyanannyira tehetnek erről, mint a nők...
Addig jöhettek pirospirulával.. meg a többi..

A vitába egyre nehezebben megyek bele, mert nincs józan érvelés, és általában egyedül képviselem az álláspontomat nőként, míg odaát 1-nél azért többen vagytok.

Nem baj ez, majd olvasgatok 'kívülről' :)))

varosilany 2017.08.31. 13:43:57

@claire85: Teljesen jogos...de nehogy megbántsd őket a farokméretükkel...tudod azon nem tudnak változtatni és degradáló,...de egy nő 65 kg felett nem nő...azért én nem vagyok sem dagadt sem kövér mégis 65 kg felett vagyok...de akkor ezek szerint nem vagyok nő :D :D basszus az elmúlt 30 évem hazugság :O :O :O akkor mi vagyok??????

2017.08.31. 13:47:39

@varosilany:
A farokméretűknél csak egojuk nagyobb :D

erkölcsi hulla 2017.08.31. 15:16:20

@varosilany: @claire85: @a_dri: Lányok, ez egy teljesen moderált hangvételű blog, nem értem miért vagytok ennyire kiakadva. Olvassatok férfihangot, na az ehhez képest ég és föld, és azt legalább 10-100 szor ennyien olvassák :D El sem tudnám képzelni a felháborodásotokat :)

erkölcsi hulla 2017.08.31. 15:17:35

( de amugy durva, hogy pl. ti hárman, ahogy nézem csak emiatt a blog miatt regisztráltatok, ez már sejtet valamit :D )

claire85 2017.08.31. 15:25:23

@erkölcsi hulla: Minden viszonylagos. Vmihez képest durva, vmihez képest meg laza..

.. és mit sejtet?

.. hogy van még pár emailcímünk?
...vagy azt, h. máshová más néven kommentelünk.

Jah. Az tilos. Ugyebár.

Most rájöttél vmire..., de pssszzt, nehogy a többiek rájöjjenek.. Wolf úgyis tudja, tudod ;)))

Ethan Wolf 2017.08.31. 18:23:51

@a_dri: Na, ez egy tök jó válasz komment volt mindenre. Elértük azt a határt, amikor jó lenne ha a másik oldal is rendelkezne ilyen bloggal, vagy jobban képviseltetné magát, mert jó lenne látni mindezt a másik nem szemével is.

varosilany: a farokméret örök favorit, ami időről időre előkerül, pont olyan téma, mint a magasság, mellméret, vagy a testsúly.

Ethan Wolf 2017.08.31. 18:25:28

@claire85: "És amíg nem látjátok be, h. a férfiak ugyanannyira tehetnek erről, mint a nők..."
Na, ezt kéne alaposan kifejteni, hogy tisztábban lássunk. Szétszedni elemeire és mindet kibeszélni. Kár, hogy rövid időn belül egymás marása lenne belőle..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.08.31. 19:34:04

Én azért nem adnék felmentést a kettős mérce alól, gerjedelem hiányára hivatkozva.

claire85 2017.08.31. 21:21:54

@Ethan Wolf: Igen. Ettől tartok. És nem, már nem vállalom be, hogy élő célkereszt legyek.

2017.09.01. 07:57:07

@Ethan Wolf:
Amig a válogatott kommentelő pasik nem adják meg a tiszteletet a nőknek, addig felesleges ezzel próbálkozni.

erkölcsi hulla 2017.09.01. 09:01:32

@merlen: pfffffff xd xd Nehogy már egy teljesen nyilvános blogban hajlongani kelljen nők előtt, csak azért mert ők NŐK. Itt a sírás az egyenjogúrangúságról, akkor annyit le kéne nyelni, hogy ugyanúgy beszélek a magukat nőnek valló egyénekkel is mint bárki mással, főleg ha az írásról az illető neméről semmi nem derül ki.
Tényleg egy anonim netes kommentgödörben meg kelljen kérdezni valakitől hogy ő nő e, és ha igen, akkor megadni neki a nemének kijáró feltétel nélküli tiszteletet szeretetet, odafigyelést, mézesmázas beszédet?
Ezentúl akkor én is kijelentem hogy nő vagyok, beszéljetek velem szépen vagy hisztizek, kiakadok, felháborodok, és kikérem magamnak.

erkölcsi hulla 2017.09.01. 09:07:52

@claire85: Élő célkereszt? Inkább célpont, de mindegy is, mert tényleg ha ennyire nem bírja valaki, azt hogy szétszedik az írását szóban, teljesen anonim módon, és magára vesz minden személyeskedést, annak szerintem nem való ez a nyilvános kommentelés, sajnos ez egy ilyen műfaj, mindig van valaki aki beléd köt, szétszed, személyeskedik, és megaláz, DE az veszi igazán magára a dolgokat, akire tényleg igaz, mert csak az tud fájni, ami igaz.
" Az igazság a legnagyobb oltás."
Ezt nem rád írom, inkább általában, mert az élő célpont elég erős kifejezés, szíriában más értelme van. Itt csak súlytalan kijelentés, hogy páran megbántják az online képzelt anonim karakteredet.

erkölcsi hulla 2017.09.01. 09:15:29

Én pont ezért szeretem néha ezt a műfajt, mert nem érdekel ki vagy, mi van a két lábad között, hány éves vagy, te vagy-e a miniszter feleségének az unokaöccsének a 3. gyereke, leszarom, mindenkivel ugyanúgy tudok kommunikálni ezekre semmilyen tekintettel, mindenkinek ugyanazt az alap 'tiszteletet' megadva, szerintem pont ezért szép ez a dolog.
Nem adom meg a nemednek, korodnak, stbnek a beszéd előtt kijáró privilégiumokat, csak és csak azt nézem mit írsz, és az alapján írok vissza, egy alapot mindig megadva.

erkölcsi hulla 2017.09.01. 09:25:09

@Ethan Wolf: " jó lenne ha a másik oldal is rendelkezne ilyen bloggal," - lehet van ilyen, de gondolj csak bele, míg neked poén hogy leírod a naplódban úgymond hogy mikor kivel lett valami kit sikerült megdugni hogyan, közben elmélkedni mi miért nem jött össze, stb.
De a másik oldalnál ez teljesen másképp néz ki, kb. annyi hogy kihez mikor ment fel dugni, és hogy közben mit érzett, és hogy magyarázza meg az érzéseit előtte, utána, közbe, hogy elmereng vajon miért nem hívta vissza ez az , vagy miért nem érzi már a második nap az illető iránt ezt azt amazt, és hogy emiatt nem hívja vissza.
Na, csak azt akartam mondani hogy, lehet ezért nincs ilyen blog, mert a nők ezt nem ilyen objektívan nézik, és, hogy ha visszaolvasná bárki az rá nézve lehet hogy kicsit szégyen, elvégre, ha objektívan összeszámolja majd a kommenteket, lehet hogy nagyon nagy szám jönne ki, amire lehet nem büszke, mert utólag visszaolvasva lehet nem tudná mindet a szerelemre fogni, vagy egyéb érzésekre. Ergó kiderülne saját maga számára hogy: úristen most én akkor egy ribanc vagyok ?? :D

claire85 2017.09.01. 09:37:36

@erkölcsi hulla: Nem oly régen, volt egy kommentáradat...miután Wolf elkezdte kigyomlálni...
Olvastad.

Pontosan ezért, ezt szem előtt tartva és jól megjegyezve, ilyen és ehhez hasonló dolgokba már nincs kedvem részt venni.
Nem való nekem a nyilvános kommentelés?
Hmmm.. Lehet. Nyilván ez miatt is hagytam abba...
De szabad a pálya bárkinek.... ;)

"DE az veszi igazán magára a dolgokat, akire tényleg igaz, mert csak az tud fájni, ami igaz."
Ez nem igaz. Van olyan lelkiállapot, élethelyzet, amikor érzékenyebben reagálsz a külvilág rezdüléseire.
A ' mindent leszarok' - nálam nem működik. ... és agyalósoknál szerintem ugyanennyire kevésbé.

És látod egyből jön az 'ujjal mutogatás', hogy azért nem írsz, mert igaz, amit utána kapsz.
Nem igaz.
De tudnám tőle rosszul érezni magam, és lenyomná a hangulatomat.
Ennyi és nem több. Ne láss bele többet.

erkölcsi hulla 2017.09.01. 09:46:05

@claire85: Ha tényleg ennyire meghat, akkor igazad van, ez tényleg nem neked való dolog, de el sem tudom képzelni, hogy ha így online ennyire meghatnak a dolgok, a való életben hogy kezeled ezeket. Az ujjal mutogatást meg akkor úgy mondom hogy ezt nem csak rád értettem, és tényleg eléggé általában írtam a dolgokat.

claire85 2017.09.01. 09:53:05

@erkölcsi hulla: Csakhogy itt senki NEM "hisztizett, akadt ki, háborodott fel és kérte ki magának'.....

Leírtuk, Leírtam, h. mi állhat a hátterében a női kommentek ritkulásának..
Vélemény volt, sehol nem olvasom a hőbörgést, amit emlegetsz, vagy emlegetni szoktatok..

claire85 2017.09.01. 09:54:38

@erkölcsi hulla: Nem hat meg.. már megint felnagyítod.

Pillanatnyi kellemetlen érzést okoz.

2017.09.01. 10:26:48

@erkölcsi hulla:
Xd xd?
Xd-t szorzod d-vel? Ez hogy jön ide?

erkölcsi hulla 2017.09.01. 10:54:22

@merlen: Látom a lényegi részt megragadtad a kommentből :)

claire85 2017.09.01. 11:42:24

@erkölcsi hulla: Ennyi is volt lényeg, ami belőle megfogható :DDDD

2017.09.01. 11:49:01

@erkölcsi hulla:
Pontosan!
Ahogy írtad is, ez egy anonim netes gödör. Vagyis egy nicknév mögül könnyű osztani az észt...

erkölcsi hulla 2017.09.01. 11:50:03

Megbántottatok női mivoltomban, mostantól nem kommentelek ide, kikérem magamnak :D

erkölcsi hulla 2017.09.01. 11:53:20

@merlen: Megint egy új érv, az álláspontom ellen, gratula. Ha nincs érved ellene, csak a nevetségessé tétel, nem tudom, melyikünk a nagyobb troll :)

2017.09.01. 11:56:57

@erkölcsi hulla:
Csak kiváncsi voltam,mit reagálsz :D

claire85 2017.09.01. 12:04:45

@erkölcsi hulla: Megragadt a fejemben,a mit írtál 'kitalált, netes, anonim karakter'..

Aha. Milyen durva, ha vki a szöges ellentétét 'játssza' a valódi énjének, és mindenféle tulajdonságokkal ruházza fel magát...

Én ilyen vagyok a való életben is.

Érzékeny. :D

Szóval nem tudom elképzelni, hogy vki ne önmagát alakítsa... :)

erkölcsi hulla 2017.09.01. 12:14:15

@claire85: Remélem nem nézel filmeket :D

claire85 2017.09.01. 12:15:30

@erkölcsi hulla: Célzás arra, h. naiv lennék??? Áhh.... dehogy...

Filmet sem nézek, tudod... ;) Az X-akták óta...:D

Csárli atya 2017.09.01. 13:31:32

Nem hittem volna, hogy ilyen parasztlázadás lesz...:D

claire85 2017.09.01. 20:07:28

@Csárli atya: De az, hogy lehet, h. te is csak ide kommentelsz és mégsem 'gyanúsítanak meg', h. tetszik neked a cikkíró?
Hogy is van ez? :DDDD

erkölcsi hulla 2017.09.01. 21:03:27

@claire85: Igazából pont nem arra gondoltam, hogy tetszik neked a cikkíró, most lebuktál :) Hanem arra inkább hogy szereted ha fáj, azaz pont azért írsz ide, mert érdekel a mások véleménye, és szereted ha leoltanak :D

claire85 2017.09.01. 21:14:21

@erkölcsi hulla: Hmmm.. Tévedsz.

Érdekel mások véleménye, ez igaz. Nem magamról, azt leszarom.
És hogy szeretem, ha 'leoltanak' :D - nem. Mert akkor többet írnék ide.

Egyébként talált.. 'szeretem, ha fáj' csak nem mindegy, h. hol és mennyire..

zselédrazsé 2017.09.01. 23:30:49

Ez a videó tökre idevág: www.youtube.com/watch?v=hujZqUdVGSg

Én amúgy tényleg alacsony vagyok, 161 cm. Ez azt jelenti, hogy kvázi láthatatlan vagyok a nők számára. Hiába nézek ki egész jól, ha tinderre kiírom a valós magasságom, egyszerűen nincs matchem. Kipróbáltam 180 centivel és mintha Ryan Gosling lennék... Nyilván túlzok, de 0 match után 14, tényleg ilyen érzés. :D

Gondolkoztam, hogy mi az, amit én nem tudok megadni, de egy 180-as férfi igen. Igazából rém egyszerű a válasz: az érzést, amikor egy magas férfi van melletted. Hülyén hangzik, de igaz. Elfogadom.
Pontosan ezért, mert tudom "hol a helyem", nem erőlködök a magasabb lányoknál, de hogy a nálam alacsonyabbaknak is a 180-as kell? Abszurd...
Töröltem is a profilom, mert amíg vannak nálam magasabbak, addig nekem nincs helyem tinderen. Így is felzabálta az önbizalmam. Hogy baszná meg.

2017.09.02. 08:16:19

@zselédrazsé:
Magas ívből....nem kell neked magas nő, válogass a valódi életben. Ott nem egy kép, meg a centik alapján döntenek.

Ethan Wolf 2017.09.02. 09:03:16

@zselédrazsé: Egyetértek merlennel. Ha valóban ennyire alacsony vagy (nem bántás), akkor a tinder nem a te tereped. De a szórakozóhelyek igen, sok 155 körüli lány van és biztos, hogy nem akar mindegyik 180as férfit. Főleg amelyik gondolkodni is tud, mert egy 160 magas nő és a 185 magas férfi között a csókváltás is nehézkes, plusz a túl nagy különbség is hülyén néz ki.

Deetha 2017.09.02. 13:02:58

Aki így keres komoly kapcsolatot, az megérdemli. Aki meg csak dugni akar, az meg véleményem szerint megmondhatja, hogy legyen 55 kiló vagy 180 cm, vagy 22 cm, mert arra indul be. Még ha szarul is esik, hogy rád pont nem. Nőként mondom, hogy ez a komment-áradat picit túl lett tolva. A fiúk is tudják, hogy ők nagyobb eséllyel lépnek félre, hiába tudnak mondani fejenként 3 női példát. Mindig voltak és mindig lesznek ribik. Ja, ha minden ember a kudarcaira fogná a félreb.szásait, akkor k.rva nagy lenne a baj. És azt látom, hogy egyre nagyobb...

erkölcsi hulla 2017.09.02. 15:45:06

@zselédrazsé: " Hogy baszná meg " Vègre egy egèszsèges hozzáállás :D

claire85 2017.09.02. 17:17:58

@Ethan Wolf: ..ezt majd írd meg Krisz-nak is. :D

A magasság már nála is téma volt..nekik a 155 cm-esek jönnek be, és amíg egy 190 cm-es pasi is a 150 cm-est 'vadássza'.. akkor mi marad a 160-175 cm-es pasiknak.

Kérjétek meg, h. legyen tekintettel rátok. :)

Most tökkomolyan.

2017.09.02. 21:23:56

@claire85:
De ki az a szerecsétlen, aki a dizsiben ismerkedik? Oda szórakozni jár a nagyérdemű :D

claire85 2017.09.02. 22:19:03

@merlen: Van aki privát emailben teszi ugyanezt :D

2017.09.03. 00:03:47

@claire85:
Meg aztán van, aki csak reagál privát levélben :D

claire85 2017.09.03. 12:03:44

@merlen: így van. Azért az a beszélgetés el is hal.. :D

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.03. 18:44:33

@claire85:
Biztos ez van megírva a nagykönyvben...

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.03. 18:57:35

@claire85:
Akkor nincs semmi baj.

Csárli atya 2017.09.04. 16:03:02

@claire85: Jóhogy csak ide, mivel ezért regisztráltam, az érdekesebb bejegyzésekért. De nem is tudtam, hogy ha valamit elkezdek használni, akkor az összes funkciójával élnem kell...

Ezért a kedvedért ránéztem a többi blogra is. És hát igazából a semmit mondják el, csak más köntösben, az meg rohadtul untat. De ahogy látom, sokak nagy szerencséjére te máshol is osztod az igét.

Ezek után gondolhatod mennyire érdekelhet a bejegyzés gyártó személye, az a "kinemszarjale" kategória, csak az alkotásaiban legyen benne az érdekesség.

Kivéve ha M.Bence fogalmatlankodik kézilabdával kapcsolatban, na őt viszont agyon tudnám verni, olyanokat tud néha írni :DDDDD

claire85 2017.09.04. 16:23:36

@Csárli atya: 'máshol is osztom az igét'- ezen kívül még egy helyre írok, annak is 'oka' van. :))

Osztani sehol semmit nem osztok. De ahhoz látom te eggyé váltál a 'karaktereddel' csak kár, h. 'ige' helyett észt osztasz ... a kettő nem ugyanaz. ;)

claire85 2017.09.04. 16:25:45

@claire85: ahogy. ahhoz helyett.

éljen a szerkesztő.

Sadist 2017.09.12. 20:53:14

@claire85: "De ha az így van, ahogy mondod akkor vajon miért van az összes festményen, az összes népmesében, a nagy, klassz filmekben is sőt.... úgy ábrázolva, hogy a férfiak egyszerre többel is, családjuk mellett is"

Jó ég, te mit szedsz? Szinte kivétel nélkül az összes művészeti alkotás, népmese arról szól, hogy a főhősnek van EGYETLEN szerelme/múzsája/hercegnője, akiért bármit megtesz. Mutass már egyetlen népmesét, filmet, festményt, költeményt, bármit, amit száznál többen ismernek és a poligámiát emeli piedesztálra vagy mutatja be követendő példaként!

"és miért van az, h. még mindig a válások fele a férfi 'keres egy fiatalabbat'..-tal ér véget. hmh?"

Az, hogy a férfi keres (és jó esetben talál) egy fiatalabbat, az legfeljebb a válás után van. Eleve a válások háromnegyedét a nők kezdeményezik és a maradék egynegyed részben sem az a jellemző ok, hogy a pasas talált egy fiatalabbat.

"Egyébként meg a hűség ,eskü, ígéret... rég nem hiszek bennük.
Csak azt tudod megígérni, hogy éppen ott és akkor így érzel.. Az meg, h. a jövő hogy alakul egy csomó körülmény nem is rajtunk múlik.
Felesleges. És elavult."

Na, itt ütközik ki igazán, hogy a nők fejben mennyire gyerekek és nem mernek felelősséget vállalni.

Wildschwein 2017.09.13. 09:19:11

@Sadist: Lényegében ugyanezeket kérdeztem tőle én is. Válaszolt ugyan, de a kérdésekre nem adott választ, mellébeszélt. Általában ez a reakciója a nőknek, ha számukra kellemetlen, ámde valós dolgokra kérdezel rá. Úgyhogy tényleg én vagyok a szamár, hogy olyan választ vártam, mint pl.: "Tényleg, igazad, van, tévedtem. Nincs is ilyen népmese."

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.13. 18:56:44

@merlen: „Amig a válogatott kommentelő pasik nem adják meg a tiszteletet a nőknek, addig felesleges ezzel próbálkozni. ”

És az ide kommentelő nők mikor adják meg a tiszteletet a férfiaknak?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.13. 19:15:11

@claire85: „De ha az így van, ahogy mondod akkor vajon miért van az összes festményen, az összes népmesében, a nagy, klassz filmekben is sőt.... úgy ábrázolva, hogy a férfiak egyszerre többel is, családjuk mellett is"”

Inkább az az érdekes, hogy miért nincsenek úgy ábrázolva a felsorolt művek, hogy a nők egyszerre többel is, családjuk mellett is.

claire85 2017.09.13. 19:23:58

@Sadist: @Wildschwein: :) igazatok van, teljsen jól elvagytok ti önmagatokban is. Ehhez nem kell nő sem. Sem női komment sem. Ahogy gondolom a valós életben is ugyanez a helyzet.. Bár ez csak következtetés, nyilván nem látok bele..

Egyszerűen itt nem nagyon lehet higgadt vitát folytatni, mert vagy személyeskedő, kisarkított, direkt máshogy értelmezett, szó-szerinti áthallások, meg elburjánzott újraértelmezések születnek.

De a legjobb és az az ominózus- legutóbbi- elvadult kommentháború után levont konzekvencia, hogy nőként, egyedüli-nőként abszolút nem szabad ilyenbe- sőt most már tovább megyek élcelődő, beszológató- alázó , általánosító elemzésekbe sem belemenni.

**** egyszerűen kiveszett innen a jó kedélyű, vicces, nevetős hozzászólás. Nem nagyon látok olyat, h. el lehetne tét nélkül vigyorogni egy poénra vett szitun, vagy poszt után.
**** és az, hogy egymást marjuk szabadidőben, munka után, ebédszünetben sem lelki késztetésem, sem affinitásom, sem szbad energiám nincs.

Persze mondhatjátok, h. ohhh.. gyenge a nőci, meg nem állnak meg az érvei. Amikor ide feljövök és megosztok egy-két gondolatomat, nem arra védekezési módra vagyok felkészülve, h. minden mondatomat kínosan ügyelve tűpontosan megfogalmazva, kitekerhetetlenség nélkül ideírjam. Bocs.

**** kérdem csendben: miért ti nem 'szórakozni'- agyat kikapcsolni jártok ide??

Akkor biztos én néztem be vmit, de nem hiszem, h. bocsánatotokért kellene esedeznem ha meg merek 'mukkanni' és nem egymás után csak a ti egysíkú véleményetek görög.

Ha ekkora seggfejnek tartotok, nem érzem a késztetést ami arra visz titeket, h. az egyetlen megmaradt női kommentelőt baszogassátok csapatban.

De ha ti erre maszturbáltok. Ám legyen.

És ti nem 'okádtok ' csapatban ide semmit.. mer' az úgy van.. ahogy akönyvből kiolvastátok. Akkor miért vagytok k***va egyedül? Vajh???

Na befejeztem. Cortez majd leírja, h. kalsszul sajnáltatom magam. Pedig nem így van...

De már k****va unalmas, h. átment a blog ilyen bocs, de néha nagyon prosztó véleménynyilvánításba-. Oké, h. a nő nem ember, nem jár neki tisztelet.. Nah, de magatokkal szemben sem?

.... végeztem!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.13. 20:09:30

@claire85: „ mert vagy személyeskedő, kisarkított, direkt máshogy értelmezett, szó-szerinti áthallások, meg elburjánzott újraértelmezések születnek.”

Főleg a te részedről.

„hogy nőként, egyedüli-nőként abszolút nem szabad ilyenbe- sőt most már tovább megyek élcelődő, beszológató- alázó , általánosító elemzésekbe sem belemenni.”

És tényleg! Már megint sajnáltatod magad :)

„Akkor miért vagytok k***va egyedül? Vajh???”

Ki mondta, hogy egyedül vagyunk?

„ Oké, h. a nő nem ember, nem jár neki tisztelet..”

Dehogynem sajnáltatod magad, meg a többi nőt is.

claire85 2017.09.13. 20:10:57

@The Cortez: Tudod mit. Mára elég lesz belőled.

Keress másik céltáblát.

claire85 2017.09.13. 20:19:48

@The Cortez: Mióta vagy itt? Mióta kommentelsz.

Ha ennyire képben vagy, akkor nyilván 'zug'olvasó voltál eddig... Csak akkor nem értem, mire ez a nagy hév, arra, hogy feljárj ide belém és még másik női néven kommentelő(k) írásaiba.

Mi a célod vele?
Tudod, ha valakit provokálnak egy idő után vagy kussban marad, vagy B: elönti a fejét a lila köd.. és ez a célod, hogy bebizonyíthasd mekkora hülye ostoba, buta picsák vannak... itt és másutt. Némi ellenmondást vélek felfedezni ezen megnyilvánulásaid, meg azok közt h. " ki mondta h. egyedül vagy" válasza közt. Ha van vkid ő nem ribi? De az összes többi igen? Csak nálad van kivétel.? De akkor honnan tudod, h. nincs máshol is még 1 kivétel legalább.

Neked mi a célod azzal, h. folyamatosan baszogatsz másokat... ille ve csak a női nicken írókat, meg Merlen-t aki még nem fújja utánatok a mocskos dallamot.
Jah olyankor ő is manginává válik.. vagy mit is írtatok?

Úgy érzem magam, mint a gimiben ahol van egy 'hangadó' az összes többi meg felbátorítva érzi magát, h. még vehemensebben bunkóskodjon.. a többiek meg vagy röhögnek, mert azért még jó lavírozgatni ide-oda.. míg megint mások csendben figyelik h. virtuálisan megtaposol pár eltiprandó kis 'férget'. Az lennék én.. nem egy hálás szerep. De hát ha ez van. Ez van.

Egész eddig visszafogtam magam.
De pofátlan vagy.
Te is meg a prosztóként írogató szájhős követőid.. Akik lelkes látogató a blogodnak is.

;)

claire85 2017.09.13. 20:26:40

Írtam egy csomót. Most akkor hogyhogy nem szeded minden mondatomat ízekre- rágod meg.. és köpöd ki máshogy?

Akkor csak nem te is kedved szerint szelektálsz?

Akkor ha most elkezdelek csesztetni, h. igenis minden mondatomban lévő szónak a jelentését kezd el elemezni, különben buta paraszt vagy akkor csak nem olyanná válik mint te?
Csak nem leszek én is részrehajló?

Ha leírom, h. 'teleokádod' a falat a posvány kötözködéseddel, akkor csak nem leszek személyeskedő?

Vagy jujjj.. megszólítottalak- kérd ki magadnak, és írd azt h. megszegtem az összes írásban, neked tett ígéretet és minden társadalmi írott és nem írott kommunikáviós szbaályt? Jah.. Hogy nincs is ilyen? Jééé.. már mit nem mondtok...

Várj megkérdezem Wolfot engedi-e.. :)
Ha engedi csakis a pinám miatt...
Ha nem részrehajló bunkó lesz???

Vagy...?

Nem is az előbb most végeztem.

Sadist 2017.09.13. 21:34:31

@claire85: "Egyszerűen itt nem nagyon lehet higgadt vitát folytatni, mert vagy személyeskedő, kisarkított, direkt máshogy értelmezett, szó-szerinti áthallások, meg elburjánzott újraértelmezések születnek."

vö.

"igazatok van, teljsen jól elvagytok ti önmagatokban is. Ehhez nem kell nő sem. Sem női komment sem. Ahogy gondolom a valós életben is ugyanez a helyzet.."
"De ha ti erre maszturbáltok. Ám legyen."
"És ti nem 'okádtok ' csapatban ide semmit.. mer' az úgy van.. ahogy akönyvből kiolvastátok. Akkor miért vagytok k***va egyedül? Vajh???"

Nem érzed az iróniát, hogy folyamatosan csak személyeskedsz, semmi higgadt, normálisan alátámasztott érvelésed nincs, most meg itt hisztizel, hogy téged bántanak?
Egyébként ha visszaolvasod a hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy sehol nem személyeskedtem, nem a személyedet támadtam, hanem a hamis állításaidat.

"Persze mondhatjátok, h. ohhh.. gyenge a nőci, meg nem állnak meg az érvei. Amikor ide feljövök és megosztok egy-két gondolatomat, nem arra védekezési módra vagyok felkészülve, h. minden mondatomat kínosan ügyelve tűpontosan megfogalmazva, kitekerhetetlenség nélkül ideírjam."

Akkor az internet meg úgy egyáltalán a felnőtt vitázás nem neked való. Ez nem safe space, itt az internet normálisabb részén bizony intellektuálisan szétcincálják az állításaidat és érveidet, nem lehet rohanni anyucihoz, hogy megbántottak, nem lehet elbújni a nemedből fakadó privilégiumaid mögé, itt csak és kizárólag az érveidre támaszkodhatsz, ha azok gyenge lábakon állnak, akkor így jártál, simán lenyomnak azok, akiknek az érvei jobban kiállják a próbát. Ha buksisimire meg csillámpónira vágysz, akkor menj moderált női blogokra!
youtu.be/3yjFPjF66J8?t=2m03s

Ethan Wolf 2017.09.13. 22:05:49

Kezd unalmas lenni ez az állandó kötözködés, ami mostanában zajlik. Akik nem "jönnek ki" egymással, azok egyszerűen ne szólítsák meg egymást kommentben, és ne reagáljon olyanra, akivel csak marják egymást. Mindenki, egyszerűen csak "lépjen át" a dolgon.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.13. 22:12:53

@claire85: „Mióta vagy itt? Mióta kommentelsz.”

Mit számít? Amúgy kurva bonyolult kinyomozni.

„folyamatosan baszogatsz másokat... ille ve csak a női nicken írókat, meg Merlen-t aki még nem fújja utánatok a mocskos dallamot.”

Írtam eddig még nem nagyon láttam itt Normális nőt. Sajnos. Merlen mangina, jól írtad. De nem azért, mert nem ért velünk egyet, hanem azért mert nektek pincsizik.

„ Mára elég lesz belőled.”

Akkor minek jössz vissza hisztizni? :D Ennyit az ígéreteidről.

Tényleg felesleges ideírnod, mert magadból csinálsz hülyét állandóan, most is ezzel a hisztis, óvodás vergődéssel. Sadist végül is leírta a lényeget. Amúgy ez az oldal nem csak szórakoztató jellegű. Lehet annak indult, de ha tetszik, ha nem, ez már kőkeményen férfiszféra. És általában mindig az történik a feministákkal, meg a kamu antifeminista, nőkkel elfogult nőkkel, miután betörtek ide, mint ami most veled is. Csakis akkor lehetne értelmes, higgadt párbeszéd a 2 nem között, ha valóban Normális nők, és Red Pill Womanek lepnék el az oldalt, csak hát belőlük kibaszottul kevés van.

claire85 2017.09.14. 07:03:15

@Ethan Wolf: Jah, igen, akkor megyek újra hallgatásba burkolózni, de most már kezd divatba jönni, h. az én gondolataimon lovagolnak, a másik belőle idéz, a 3.-ik meg kimagyarázza. Lásd fent a példát. Trükkös, mert tulajdonképpen nem is szólt 'hozzám' valahogy mégis oda vezethető vissza.

De jól van...

De ugye legközelebb rászólsz majd azokra is, akik módszeres és dikrekt belekötnek egyesekbe. Ugye így lesz?

Mert úgy látom ez itt az óvoda.. miután valakit provokálnak és leírja a véleményét, akkor az hiszti.. utoljára ilyet az ovónő csinált a kisfiammal.

Na de sebaj.
Gondolom ellesztek, férfiak- magatok közt- mint a Távol afrika c. film egy jelenetében, amikor a fehér férfiak kitiltják a fehér nőket a hely ivóból..

claire85 2017.09.14. 07:04:47

@Ethan Wolf: és. nem is arról van 'nem bírja a másikat, hiszen nem is ismeri'...

claire85 2017.09.14. 07:06:30

@Sadist: és nézd meg hetekkel előtti Cortez hosszászólásokat. Te nem érzed logikusnak, h. visszaszóltam?

Jah. _Nem. Férfi vagy. Azt kell mondanod amit az oldalán olvastál ;)

claire85 2017.09.14. 07:15:53

@Sadist: Egyébként nem lehet könnyeden elbeszélgetni, miért kell vérre menő, falhoz szorított vitákat folytatni. A blogírás könnyed műfaj.. És elvileg azok olvassák, akik ebben a témában érdeklődnek..

A vélemény szabadon leírható. Ha vitázni szeretnék gondolom átmennék más oldalakra, ahová jártok, de nincs ehhez késztetésem. És nem azért nem írok ide érveket, magam védelmére, meg a nők védelmére, mert nem tudok, hanme azért mert annyira elvakultam és korlátoltan gondolkodtok csak EGY irányban, h. mindenképpen a 'csak nektek van igazatok' ' sőt neketek mindig igazatok' elv érvényesül.
Az egyik indok erre a férfi létetek, mint ehhez való jogosultság. Ez mindent felülír.
A másik pedig, h. minket csakis az érzelmi hullámaink irányítanak. Titeket a racionális stabilitás.

Tehát ha számításba veszem, hogy már mínuszból indulhatok.. és még eközben,h. jó kedélyű adok-kapok indulna, még kőkeményen le is' aláznak' övön aluli dolgokkal..

Nem kell, h. igazam legyen, nem ezért vagyok itt...

Mint ahogy a legutóbb női hozzászólásokat is 'parasztlázadásnak' tituláltátok.

claire85 2017.09.14. 07:31:06

@The Cortez: Én meg úgy látom, h. tökjó kis közösség volt. Jóindulattal, viccekkel, röhögéssel amíg át nem jöttetek ide a férfihangról és le nem taroltátok ezt a fórumot is. Sadist és Cortez a nem írom le ki, a többiek pedig azóta még hangosabban nyomják ezt pedig előtte még jókedvvel és kevesebb harci festékkel írtak. ( Icipicicsipa, Wildschwein, Suree, Erkölcsi hulla)

Ergo lett itt két nőalázó.. falkavezér.. a többiek pedig vígan követik őket...

Tipikus.
férfiműködés.
Gáz.

Azóta itt nincsenek női hpzzászólok, ellenben állandóan megy a vita, a számonkérés és kötözködés.

VT 135 2017.09.14. 15:18:26

Bár távolról sincs mindenben igaza a kollegínának - valóban ő is sokszor személyeskedik, eleve "troll"-ként határozta meg magát, aki csak provokálni jön ide, ebbe meg ugye nem tartozik bele a megsértődés, vitázni meg nyilván női stílusban vitáz (lásd red pill tanok) :) - abban viszont tökéletesen, h nagyon szar, lehúzós energiás, mérgező irányba ment el már jó ideje a komment szekció. Már magam is elhatároztam, h csak Wolf cikkeit olvasom, mert azokat érdemes és kihagyom a kommenteket, de a kiváncsiság nagy úr, illetve időnként - egyre ritkábban - előjönnek jó gondolatok is.
A komment szekció átalakult, lelkisérült, keserű, boldogtalan férfiak PICSOGÓHELYÉVÉ.
Ismerem ezt az állapotot, nem kell bemutatni. Csak én nem hibáztatom mindezért a nőket, mert a nők csak mérőeszköz abban, h lásd, férfiként mennyire vagy az utadon. Hogy miért picsogás? Mert a panaszkodás és a megoldások mástól várása pontosan az! És ez messzemenően feminim viselkedés. A férfi viselkedés a helyzetfelmérés-tett-megoldás. Tehát kell a helyzetelemzés is, de ha ennek az az eredménye, h a másik a hibás, ő változzon meg, akkor ez a "helyzetelemzés" csak ego-rugózás volt... Meg lehet osztani egy adott helyzetet, de ezt megoldási-cselekvési javaslat kell kövesse a megosztótól, vagy segítségkérés a többi férfi felé, hozzátéve, h a jó megoldást felvetőt segíti-követi, nem pedig akkor tőle várja a helyzet megoldását. Rövid és tömör, érzelmek nélküli helyzet összefoglalás, részletes megoldási javaslat, amelyhez bárki tud kapcsolódni, aki akar (és nem csak szellemi maszturbálni akar a neten, okoskodással). Ilyen írásai voltak Deansdale-nek és Dennis-nek a Férfihangon, nagyon hiányoznak a továbbiak! Sajna helyette ott is többségbe kerültek a saját boldogságtalanságukat a nőkön leverő picsogók. (Ennek persze szerepe lehet az oldal férfijogi-picsogás irányba fordításának is.)

Nyilván mindjárt megkapom, h én is mangina vagyok. :) Nos, ez pontosan a feminista totalitárius gondolkodás érme másik oldala, csak ők változatosabban mondják, mert aki más véleményen van, mint a csorda, az lehet náci, férfisoviniszta és nőgyűlölő is - vagy mind egyszerre. :) Ez a komment szekció pedig nagyon hasonlít egy átlagos női fórum kommentszekciójára, ahol arról megy a picsogás, h a férfiak gecik és szegény nők és ha odatéved egy férfi, neadjisten ellenvéleménnyel, akkor közösen nekiugranak.

VT 135 2017.09.14. 15:19:13

Ja igen, tisztelet az egy-két kivételnek.

Wildschwein 2017.09.14. 16:10:00

@VT 135: Nem gondolom, hogy mangina vagy, ez a hozzászólásod egyáltalán nem erre utal. Igazad van abban, amit a férfias viselkedésről írtál, az egyetlen baj ezzel az, hogy ilyennek az ember nem születik, hanem jó esetben ilyenné válik, és akkor is hosszú tanulás után -már ha egyáltalán végig tud menni ezen a tanulási folyamaton. És ennek során időnként ki kell engedni a gőzt. A Red Pill subredditen is van egy "Rant / Venting" kategória, az pont arra való, hogy a piros pirulát még nem teljesen lenyelő férfiak picsoghassanak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.14. 21:10:05

@Wildschwein: „Nem gondolom, hogy mangina vagy, ez a hozzászólásod egyáltalán nem erre utal”

Dehogynem. Nem ez az első ilyen kirohanása az önjelölt lélekbúvárnak.
„A komment szekció átalakult, lelkisérült, keserű, boldogtalan férfiak PICSOGÓHELYÉVÉ.”
Vicces, hogy ő okoskodik a feminista érme másik oldaláról a fenti demagóg, totálisan blue pilles, femináci mondata után :)
Ja meg miért írta ő először magára, hogy mangina? Mert legalább tudja, hogy az :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.14. 21:33:22

@claire85: „Jóindulattal, viccekkel, röhögéssel

Mármint nyálaskodással, locsogással, meg semmitmondással? Nem a posztokra gondolok.

„amíg át nem jöttetek ide a férfihangról”

Neked rögeszméd az az oldal? 1-2 éve a mangihang név jobban ált neki (most már újra kezd fejlődni), de nem mindenki onnan jött.

„és le nem taroltátok ezt a fórumot is”

Is? Mit nem értesz azon, hogy férfiszféra? Ha nem vetted volna észre, akkor a posztok tartalma is megváltozott. Ethan már nem csak sztorikat ír, hanem komolyabb témákba is belevág, részben ezért is van sok millió komment. A fórumot meg te taroltad le az 1 éve tartó, masszív trollkodásoddal, femináci fröcsögéseddel, megsértődés kultúráddal, na meg a szerző baszogatásával, számonkérésével is. Kár, hogy sötét vagy, vagy csak szándékosan nem veszed ezt észre?

„előtte még jókedvvel és kevesebb harci festékkel írtak”

Menj be a fürdőbe, állj a tükör elé, majd köszönd meg magadnak.

„Ergo lett itt két nőalázó.. falkavezér”

Ha voltak itt ilyenek, akkor nyilván te hoztad "létre' őket.

„ Azóta itt nincsenek női hpzzászólok”

Eleve nem is volt sok, pedig sokan szívesen olvastuk volna Normális nők gondolatatait.

„állandóan megy a vita, a számonkérés és kötözködés. ”

Igen, ez mind tőled jön. Írtam a szerzőt is állandóan baszogatod, számonkéred. Ezt egyébként senki más nem csinálta. Vicces, hogy te pofázol itt mások csesztetéséről :)

claire85 2017.09.14. 22:25:09

@The Cortez:

Mármint nyálaskodással, locsogással, meg semmitmondással? Nem a posztokra gondolok.

A jóindulat meg a vicc egyenlő a nyálaskodással meg locsogással?
Írd be az értelmező kéziszótárba. Nem ezt dobja ki. Erre írtam korábban, h. átértelmezett áthallás meg kifacsart értelmezés.
Akkor ezek szerint számodra vicc, mint műfaj nyálaskodó. A vicces pedig jelzőként használva locsogást jelent. Hmmm...

****
"Neked rögeszméd az az oldal? 1-2 éve a mangihang név jobban ált neki (most már újra kezd fejlődni), de nem mindenki onnan jött."- Igazad van, biztosan a saját oldaladról verbuváltál.. oda jobban illetek.

****
"Is? Mit nem értesz azon, hogy férfiszféra? Ha nem vetted volna észre, akkor a posztok tartalma is megváltozott. Ethan már nem csak sztorikat ír, hanem komolyabb témákba is belevág, részben ezért is van sok millió komment. A fórumot meg te taroltad le az 1 éve tartó, masszív trollkodásoddal, femináci fröcsögéseddel, megsértődés kultúráddal, na meg a szerző baszogatásával, számonkérésével is. Kár, hogy sötét vagy, vagy csak szándékosan nem veszed ezt észre? "
- Majd megkérdezzük miért így vannak a témák, elmondása szerint időrendi játék csupán. Ahogy azt többször kifejtette nem ásta bele magát a Red pill olvasmányokba. Ezek saját tapasztalatokon alapulnak.

Azért kérdeztem legutóbb mikortól kommentelsz, mert azt állítod mindenhol én 'fröcsögök' mutasd meg.. mert te a legelső posztoknál nem voltál jelen. ;)

'baszogatom" - itt te baszogatsz hetek óta másokat. De tudod mit szarok már rád.. mármint nem fog felkúrni agyilag, mert ez a célod.. de hát még mindig itt vagyok ;)
Bármi is vele célod, nem éred el.

"Ha voltak itt ilyenek, akkor nyilván te hoztad "létre' őket."- te vagy az... és magadtól jöttél, senki nem hívott,

"Eleve nem is volt sok, pedig sokan szívesen olvastuk volna Normális nők gondolatatait."- ki dönti el,h. ki a normális TE? :) vagy mutasd a normális NŐ definícióját ahol olvastad.. pontosan idézz kérlek!

"Igen, ez mind tőled jön. Írtam a szerzőt is állandóan baszogatod, számonkéred. Ezt egyébként senki más nem csinálta. Vicces, hogy te pofázol itt mások csesztetéséről :) "
Nem oly rég rád szólt Wolf, hogy állj le a kötözködéssel. Szó-szerint ezt írta... és hogy mi ez részedről figyelemfelhívási technika.. annak k***va szar.
Egyébként pedig milyen alapon kéred ki mások nevében a basztatást, ha az az illető nem kért meg rá, h. megvédd Wolf nagyfiú.. Vagy nem vagy elég biztos magadban h. folyton megerősítésre vágysz?

Igen majd jönnek, megsimogatják a buksidat.. vagy írnak még pár alázó hozzáköltött mondatot.

Ui. Írj vmi építőt is, ne csak a mondataimat elemezd.. Jobban járnak itt a többiek..

Ui. Időben majd visszakeressük ki szólt először hozzá a másikhoz. ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.14. 23:14:36

@claire85: „Akkor ezek szerint számodra vicc, mint műfaj nyálaskodó. A vicces pedig jelzőként használva locsogást jelent.”

Soha nem voltál vicces, a viccet pedig hírből sem ismered. Úgyhogy nem talált.

„Igazad van, biztosan a saját oldaladról verbuváltál..”

Az az oldal meg a másik rögeszméd? Mitől olyan elképzelhetetlen a primitív világodban, hogy hasonló gondolkodású emberek külön-külön ráakadnak 1 oldalra?

„mert te a legelső posztoknál nem voltál jelen”

De. Te is, csak akkor még más névvel. Örültünk is, hogy végre visszatakarodtál a safe space-edbe, és fájt is a szívünk amikor visszajöttél rombolni az oldalt.

„itt te baszogatsz hetek óta másokat” - Ne beszélj többes számban, csak téged, de te ezt élvezed. A szerzőt te kezded ki állandóan, meg a normálisabb kommentelőket is.

„De tudod mit szarok már rád” - Látom :) Akkor mi a faszért írsz megint?
„mármint nem fog felkúrni agyilag” - Akkor miért vergődsz? Meg mi a fasznak írsz ennyit? :)

„te vagy az” - Mondja a férfigyűlölő femináci :) Előbb néz utána az alapfogalmaknak miután rágalmazol.

„vagy mutasd a normális NŐ definícióját ahol olvastad.” - Nőtípusok vol. 3 és vol 4.

„Egyébként pedig milyen alapon kéred ki mások nevében a basztatást,”

Mert folyton erről ugatsz.

„ne csak a mondataimat elemezd.” Ha nem írsz ide, akkor nem lesz mit elemeznem :)

„Időben majd visszakeressük ki szólt először hozzá a másikhoz.” Inkább ne, miért akarod ennél is jobban beégetni magad? :) De ha én írtam előbb, az sem jelent semmit.

claire85 2017.09.14. 23:18:03

@The Cortez: Többes szám... "Örültünk h. visszatakarodtál."- kikkel? Csak nem a dokit védelmezed és ezért a királyi többes?

claire85 2017.09.14. 23:19:04

" Ne beszélj többes számban, csak téged, de te ezt élvezed. A szerzőt te kezded ki állandóan, meg a normálisabb kommentelőket is."- és a 'városi lány ' nicken író nőt.

claire85 2017.09.14. 23:20:52

"
Soha nem voltál vicces, a viccet pedig hírből sem ismered. Úgyhogy nem talált."

Látsz itt olyat, h. én lennék 'vicces'-- ezt írtam? Nem.

Idézd!

claire85 2017.09.14. 23:45:06

@The Cortez: Egyébként mindig csak a kiragadott fél mondatomba kötsz bele, de ha másikat hozzá olvassuk akkor totál más az értelme.. úgy h. ez nem idézet, amit csinálsz.. úgy hívják szövegkörnyezetből kiragadás..

;)

claire85 2017.09.14. 23:49:08

@claire85: .. és Merlent és ma még vt-be is belekötöttél.

De nem gond. Aki megtanult olvasni látja.

Ethan Wolf 2017.09.15. 06:03:51

Érdekes, hogy mindkét fél megpróbál finoman engem is behúzni a vitába, vagy legalábbis pajzsnak szeretne használni:

"Nem oly rég rád szólt Wolf, hogy állj le a kötözködéssel" claire85
"Írtam a szerzőt is állandóan baszogatod, számonkéred" The Cortez

Mindkettőtöknek szólt, ami fentebb írtam és most írok utoljára emiatt. Aki arra játszik, hogy majd felé hajlok és másikat büntetem, az téved. Ha nem fejezitek be (még utalgatás szintjén is), akkor mindkét fél ki lesz tiltva.

claire85 2017.09.15. 10:43:28

@Ethan Wolf: Érdekes, amit írsz.. aki olvasta nyomon követhette az egész liturgiáját.
Részemről nekem ez itt 'csak' a szabadidő jóleső eltöltésének pici hányada. Nem létszükség. Olvasni 'kívűlről' is tudlak.
Alapvetően ha nem megyek bele ebbe a vitába, ez itt tovább burjánzott volna.

Jah: Részemről ok.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.15. 18:01:03

@claire85: Tök jó egyenként válaszolgatsz.

„kikkel?” - Minden épelméjű emberrel.
„és a 'városi lány ' nicken író nőt. ” - Őt közel nem annyira mint téged, mivel ő fejlődőképesebb. Ezen elgondolkodhatnál.
„úgy hívják szövegkörnyezetből kiragadás” - Nagyon nem :)
„és Merlent és ma még vt-be is belekötöttél.” - Ők meg manginák. Merlen barátod amúgy tényleg beleáll majdnem mindenkibe (sunyi módon persze). Azért miért nem pattogsz?

„Mindkettőtöknek szólt, ami fentebb írtam és most írok utoljára emiatt.” - Látod? Ez rád is vonatkozott, sőt rád még jobban :) Jó olvasgatást kívülről!

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.15. 20:59:56

@The Cortez:
Kicsit tévedsz :D nem vagyok senki barátja :)
süti beállítások módosítása