Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 11. rész

2017. szeptember 11. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: 

screenshot_20170808-1157022.jpg

A beírt szöveggel kezdem a tapasztalaton alapuló fotel-elemzést. :)

Mint a tinderező nők jelentős többsége, nem magától regisztrált fel, hanem valamilyen külső tényező miatt. Olyan kifogásokat szoktam hallani: már rajt volt a telefonomon, magától települt egy este, barátnőm feltelepítette, nem tudtam mi is ez. :) Mai alanyunk a leggyakoribb "barátnőm tette fel" mese egy változatával indít. Nyilvánvalóan fegyvert szorítottak a tarkójához, hogy márpedig feltelepíti vagy vége a dalnak.

Nem szereti az egyforma fejű embereket. Egyszerűen, már-már prózai szinten fogalmazta meg, hogy nem kedveli azokat, akik mennek a divat után. Ők az egyforma fejű emberek, például fiúknál most ez az ecset frizura. De ebben az esetben a kopaszság is kizáró tényező kéne, hogy legyen, de mind tudjuk, hogy nem az. :D

Ha úr vagy és párba álltatok rész: Ez finom lesz. :) Ha ő már kiválasztott a képeid alapján, azaz teccő neki, az csak az első szűrő (ámbár a legfontosabb is egyben), de még úrnak is kell lenned, hogy beszélhess vele. Az úr kifejezést azért szeretik a nők, mert könnyen magyarázható. Ha rákérdeznek, akkor megszeppenve válaszolják, hogy az úr alatt azt értették, hogy ne legyen a férfi bunkó. DE tudjuk, hogy valójában az úr kifejezés egy mélyebb, tudatalatti szintről érkező kitétel, ami olyasmi jelent, hogy legyen pénzed. Szóval, ha jól vagy eleresztve, és még szimpatikus is voltál neki a képeid alapján, akkor beszélhetsz vele.

Nem elvárás, alap jómódor: Ez a jómódor vagy egy új szó, aminek a jelentését nem tudom, vagy a jó modorra gondolt a költő. A fentebbi, úriemberes részt alátámasztja, hogy itt hivatkozik a jó modorra. Ha az úriember alatt azt értette volna, hogy ne legyen bunkó a férfi, akkor nem írja le alá, hogy fontos a jó modor. Ergo, az úriember alatt a pénzes részt kell érteni.

 

Nem jó jel, hogy sok emojit használ. Nem érdemes olyan nőre időt pazarolni, aki ennyire telebassza a profilját kis vicces ikonokkal. Ez sosem jó jel.

 és  gondolom arra utal, hogy van macskája, hisz két macskás ikon is van a felsorolásban, míg kutyás csak egy. Szereti a kutyákat, de inkább macskás. Ezen logika alapján a három majom ikon lenne érdekes, hisz akkor majmot is kéne tartania. De jelen esetben a majom arra utal, hogy ő maga kissé idétlen/vicces/stb.

= nagyszájú, be nem áll a pofája és ha jól sejtem, csupa faszságot mond.

 = Dagi, ami nem is csoda, ha annyira imádja a gyorskaját, hogy még ki is rakja ikonokkal.

Az ikonok alapján ez a nő majdnem mindent szeret: meleget, nyaralást, sátrazást, olvasást, bort, fotózás, telefon, zene....ezek jelentős részét mindenki szereti, kár az ilyet kiírni. Ennyire nem volt más, amit elmondhatott (izé, ikonokkal kirakhatott) volna magáról?

 

 

Nos, a sok gyorskajás emojiból már sejthettük, hogy kövér, de bátran vállalja, hogy kurvára kövér. :)

Van még itt street art, underground, filozófia, pszichológia (angolul ezek java). Elég széles érdeklődési kör első blikkre, de ne tévesszen meg minket. A pszichológia és a filozófia jelen esetben kimerül Oravecz Nórában, esetleg Csernusban. Semmi komoly, csak limonádé szint, amiről a saját értelmiségi körébe tartozókkal elcseverészhetnek a mekiben a sült krumpli felett, amit valamelyik úriember majom fizet neki.

:D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212741032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.11. 08:13:42

Ezekből ezt?
Merő spekuláció.

erkölcsi hulla 2017.09.11. 11:03:39

Egy sima idióta picsa a tinderről, már már tipikus.
Ezer év alatt sem tudnék összehozni egy ilyen agyatlan szar bemutatkozást, amit ezek 2 perc alatt összehánynak.
Külön tetszik, hogy egy ideig, az alap szavaknál még megy az trendiangol, aztán mikor meg kell fogalmazni 3 mondatot, már csak magyarul megy erre értettem az idiótát többek között.
Igazából, az ilyent, akárhogy néz ki, bottal sem piszkálnám, inkább a csalánra verném.
Nem szereti az egyforma embereket, mégis ő tartozik az egyik legegyformább és legfelszínesebb társadalmi csoporthoz, a beképzelt, szétajnározott tinderpicsák közé.

claire85 2017.09.11. 11:21:49

Új hét, új nap, új poszt...

Régimódi vagy.. hétfőn ezzel indítani a blogot.

Különösen egy ilyen elemzéssel, most védenem kellene, merhogy' nő , de nem tudom...

uhhh...

Ethan Wolf 2017.09.11. 17:26:54

@claire85: Előre megírtam párat, csak aktiválni kellett, és amúgy sem tudtam aludni. :D
De igazad van, szeretek tartani egy rendszert. :)

merlen: ne feledd, az én spekulációim nem kevés tapasztalatra épülnek. Nem másoktól hallottam, meg olvastam itt ott. Persze tévedhetek is 1-2 dologban, de nagy vonalakban ma már igazam szokott lenni..

VT 135 2017.09.11. 19:06:43

Én szeretem ezeket az elemzéseidet, de csak akkor, ha tartalmas, mély, azaz nem a totál egyszerű, mindenki által értelmezhető esetekről írsz. Ez az esettanulmány a kettő között van. De azért inkább egyszerű. Nem baj, szódával elmegy, volt egy-két hasznos értelmezési info benne.

VT 135 2017.09.11. 19:23:02

Amúgy nemrégen én is feltelepítettem a tindert. De csak mert, a "barátnőm kényszerített rá" :DDD
Gondoltam, ha már egyszer megvettem életem első okostelefonját, megnézem ezt a híres-hírhedt, de már elkopott, lejárt platformot.
Nos...szerintem katasztrófális a felhozatal. Persze lehet, h csak visszatükrözi a társadalmunkat és én ezekkel a fajta emberekkel kevésbé kerülök kapcsolatba, de itt sokkoló ez a mennyiségű ostobaság és unintelligencia. A divat-igénytelenségről nem is beszélve. (Bizonyára a férfi felhozatal sem jobb, de érthető okokból nem őket néztem).
1., Napszemüveg katalógus. Valamiért hódít az idiótizmus, h egy nőn egy férfi a napszemüvegét nézi meg - a szeme helyett! Máskülönben nem tudom mire vélni a dolgot. Illetve hát, ha a lelkét nem mutatja meg, akkor miért csodálkozik, ha csak a teste kell a férfiaknak. Egyes esetekben, nagy kegyesen a 4-5. képnél van napszemüveg nélküli kép is.
2., Zsebkutyák, macskák, egyéb hobbik kiemelt bemutatása. Cuncimókus: KI A FASZT ÉRDEKEL??? Ha összejövünk, majd úgyis tudomást szerzek róla, de már úgyis a találkozón meg leszek az információkkal örvendeztetve, szóval hová ez a nagy sietség? Nem a kutyájáért, macskájáért, lováért fogom jobbra húzni...max balra.
3., Barátnőkkel összenőtt, sebészileg sem szétválasztható példányok. Ilyenkor felmerül, h akkor választhatok, melyik tetszik? :)
4., Láncos kutyák. :) Összevissza rakják magukra/ba a láncokat, bőrgörcsre emlékeztető fémcafatokat. Akkor már inkább rakja az orrába, h lehessen vezetni! :)
5., Tetkós ribancok. Ja, én kérek elnézést, ez ma kötelező divat, mint a szakadt farmer. Jó, akkor ez szubjektív, mindenesetre csökkenti a nőnemű ezzel az esélyét. De az mondjuk tényleg ideálisabb, ha legalább látszik a képen, így nem húzzuk feleslegesen egymás idejét.
6., Morc pofa. Végül is ez sem baj, legalább rögtön látom az ilyenen, h komoly lelki sérülései vannak, h még olyan képen sem tud mosolyogni, amelyet direkt ismerkedési céllal rak fel.
7., Háttal / sötétben / fél km-ről készült képek. Persze, babám, a trópusi környezet, vagy műemlék épület érdekel, ahol vagy, nem pedig a te kinézeted.
8., Mikor a szemén, arcán, testtartásán látszik (jó megfigyelő vagyok), h kurvára sokra tartja önmagát és persze még ennél is sokkal nagyobb elvárásokkal rendelkezik. Na majd megkapod az élet pofonjait te is, babám... :)

Mikor besokallok ezektől a típusoktól, előfordul, h kijön belőlem a kisördög és azt mondom, nem is baj, ha ezeket szétbasszák azok, akik. Basszák is szét, hátha abból később tanulnak (naív feltételezés, tudom :) , én piszkafával sem nyúlnék hozzájuk. Olyan ez, mint, h a plázapicsák is biztosan sokakat felizgatnak, de számomra lohasztólag hat az intelligencia legalább egy bizonyos szintjének hiánya.

Vannak egyébként szép, természetes kinézetű, meleg szemű nők is, tehát nem kizárólagos a szenny, de az arányok, azok a fránya arányok...

erkölcsi hulla 2017.09.11. 19:29:55

@VT 135: "Vannak egyébként szép, természetes kinézetű, meleg szemű nők is, tehát nem kizárólagos a szenny, de az arányok, azok a fránya arányok..."

Meg az esélyek azok a kurva esélyek, hogy kifogsz egy ilyent, és nem a dzsigolórobival baszatja majd magát, a bmwben.

VT 135 2017.09.11. 21:13:15

@erkölcsi hulla: Ja nincsenek illúzióim, már 15+ éve, mikor elkezdett mainstream lenni az internet, meg a netes párkeresők, már akkor is elképesztően alacsony volt a válaszolási arány (mondjuk Wolf tudását alkalmazva talán jobb lett volna :), azóta meg ugye csak meredeken rosszabbodott a helyzet.

claire85 2017.09.11. 21:49:52

@erkölcsi hulla: Akkor gondolom te nem vagy rajta... jahhh, de mégis? :)

claire85 2017.09.11. 21:50:22

@VT 135: és te is ott vagy... habár halálra fikázod.. :D

claire85 2017.09.11. 21:50:56

@Ethan Wolf: és te is fenn vagy? 100 %..

claire85 2017.09.11. 21:51:27

@merlen: te is ott vagy? :P áááhh rólad nem gondolnám...

claire85 2017.09.11. 21:52:09

Jah igen. Trollkodtam egy kicsit, gondolom nem fájt senkinek :P

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.11. 21:54:02

@claire85:
A társ,partner,szex keresőket meghagyom másnak :)

merlen (törölt) · http://merlen.blog.hu 2017.09.11. 21:59:54

@claire85:
Ezt már kibeszéltük.

erkölcsi hulla 2017.09.12. 00:25:37

@claire85: Nem, én csak rövid ideig nyomtam, mert falbaszott, hogy a csilivili profilképemmel, majd 190 centimmel és kigyúrt testemmel alig válaszolt valaki, pedig már kb annyit csináltam hogy felléptem, és mindenkit jobbra húztam izomból még a képet sem vártam meg míg betölt :)
Egy valakivel cseteltem vagy 2 hetet, aztán mikor tali akkor lemondta, na azóta kidobott energiának tartom az egészet. Visszagondolva pár napi cset után törölni kellett volna a picsát, ha nem akar találkozni de fiatal voltam és naiv. Főleg hogy kb úgy indított hogy dobta a faszija és ne tudja fizetni az albidíjat :)

erkölcsi hulla 2017.09.12. 00:27:13

@erkölcsi hulla: Ez erkölcsi hulla sad storyja mára szevasztok

Krisz101 2017.09.12. 06:43:19

@erkölcsi hulla:
már kb annyit csináltam hogy felléptem, és mindenkit jobbra húztam izomból még a képet sem vártam meg míg betölt :)

itt cseszted el...

Egy valakivel cseteltem vagy 2 hetet, aztán mikor tali akkor lemondta, na azóta kidobott energiának tartom az egészet.

és itt megint.

mind2 no-no.

Krisz101 2017.09.12. 06:45:25

@merlen: még messze visszafogott volt. a 420at nem is érintette...

claire85 2017.09.12. 06:57:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Téged nem is kérdeztünk meg. No lám, mindenki 'gyónni' kezdett!

whoamiohmy 2017.09.12. 23:02:57

Egy haverom posztolta ma Facebookon. Zseniális:

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki társ
11. szakács
12. autójavító
13. barkácsmester
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos!
Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt legyél gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, (de mégis aggódó)
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal....
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja egyes nők erejét.
Következtetés:
Az együttélés csakis akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

erkölcsi hulla 2017.09.13. 14:06:56

@whoamiohmy: Főzök én mindkettőnkre...de mikor feláll szopjon mint egy kismalac :D

whoamiohmy 2017.09.13. 15:29:51

@claire85:
TE nem reagálhatsz, válaszolhatsz illetve szólhatsz hozzá.

claire85 2017.09.13. 15:35:39

@whoamiohmy: most mégis megtettem. és mi lesz megsértődsz?
Itt nincsenek szabályok. :) Másrészt bántóan nem szólhatnék hozzá, de nem érzem a hsz-mat bántásnak, és ameddig ez így marad.. addig okés.

Vitázni nem áll szándékomban többet veled.

whoamiohmy 2017.09.13. 15:49:20

@claire85:
Nem, nem okés. Ugyanis tőlem maximálisan elvárod, hogy kussoljak bármivel kapcsolatban amit te ide okádsz, sőt, még csak rólad se írhatok senkinek semmit sem ide, azt is megtiltottad, FŐLEG ha bármiben is kritizálni mereszellek. Ugyanakkor te veszed magadnak a bátorságot, hogy bármikor bármihez hozzászólj, amikor eppen kedved tartja. Ez maximalisan inkorrekt. Ezek után nem tudom, milyen alapon varod el, hogy még tiszteletben is tartson bárki is bármilyen kérést, miután a magad részéről felrúgtál minden szabályt ami a társas kommunikációban írva vagy íratlanul szokásos. Megint nyomod a szokásos "nem ér a nevem, káposzta a fejem" játszmáidat. Szerinted mért kapsz ennyi kritikát itt mindenkitől?

claire85 2017.09.13. 16:01:13

@whoamiohmy: Mert ez egy ilyen blog. Azért. És mert a férfiak összezárnak. És még van két tippem. De nem gondolom ,h. itt kelleen megbeszélni a személyes 'konfliktusunkat'. Ha lenne itt több nő.. Akkor valószínűleg ahogy legutóbb, hasonló véleményen lennének.. ahogy voltak is.

Van itt kialakulóban, csoport, akiknak nagyjából azonosak a céljaik, sértettségeik, életútjuk és sértettek is. Nem rám. Úgy ám blokk a női nemre, mint olyanra..
Alapvetően ez egy férfiaknak szóló blog..
Értem.

Nézd ha, a jövőben neked ez támadás. Akkor nem szólok hozzád továbbra sem.
Így ok?

Nem a kritikát kértem ki hónapokkal azelőtt hanem a stílust...ahogy rátámadtál egy nőre.

De nem szeretném most ez továbbgörgetni. Tehát ha a hozzászolásom oly provokatív volt, és sértő hát szomorú ...a kódolási radarod furán működik.

claire85 2017.09.13. 16:03:08

Ui. és nem 'okádok'...

2017.09.13. 20:42:50

Atyaég....Wolf, ez szellemi, mentális sérült hány éves volt?
Basszus, az ember ránéz erre a bemutatkozó "oldalra" és orvosért kiált......bár végül is csak hozza a "kötelezőt"..... sajnos...

2017.10.04. 15:01:25

@VT 135: vannak.....és a kutyának se kellenek
ha Te ilyen pasi vagy akkor nagyon vigyázz magadra kilövés előtt állsz!
..pedig tenyészteni kellene

2017.10.04. 15:04:01

@erkölcsi hulla: ez egy új divat, nem is tudom mire vélni..csetelünk hetekig és randi előtt eltűnünk...

Ethan Wolf 2017.10.04. 18:59:39

@drlover: Nem csetelünk hetekig nővel...
Ajánlom egy régebbi posztomat és kövesd az ott leírt lépéseket. Amelyik csajjal elakadsz valamelyik lépésénél, az már indikátora annak, hogy nem gondolja komolyan a találkozást. Előbb ki tudod szűrni, lesz-e belőle randi, mint ő maga azt tudatosítaná:
sorozatrandizo.blog.hu/2016/05/26/az_online_ismerkedes_merfoldkovei

erkölcsi hulla 2017.10.04. 19:13:28

@drlover: Nyilván mai fejjel másképp cselekednék, pár nap után találka, ha nem, kuka. Nem érdemes több energiát belefeccelni az optimális minimumnál.

2017.10.05. 16:12:07

@Ethan Wolf:
csaj vagyok és heteró
úgy hogy nem nagy segítség
viszont vágom a női oldalt !
hogy miért nincs randi..csak csetelés...és miért nyúlik el ez a periódus!

Wildschwein 2017.10.05. 18:00:41

@drlover: Mesélj! (De komolyan, tényleg nagyon érdekes lenne hallani ezt egy nő szemszögéből.)

Ethan Wolf 2017.10.05. 18:02:28

@drlover: Nyugodtan írhatsz beszámolót, szerintem többen is kíváncsiak rá....

sureee. 2017.10.06. 00:16:38

@drlover: Én is szívesen olvasnám. :)
süti beállítások módosítása