Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Sarolta és a tetovált kopaszok

2017. szeptember 25. - Ethan Wolf

clipboard01.jpg

Sarolta egy kolleginám. Ez a rohadt házinyúlra nem lövünk szabály ugyebár. Szerencsére ő sem olyan kollegina, akivel összefuthatok ott, ahol én vagyok és nincs is vele napi kontakt. Hivatalos, céges ügyintézés e-mailben, amiből flört lett. A flörtből facebook kontakt és folyamatos csevegés (ez eddig megszokott menet, volt már ilyen). Kezdve a szokásos, kibeszélünk mindenkit a cégnél témával, egészen az enyhén erotikus csevejig. Kiderült, hogy nem én vagyok az első, aki közeledni próbált felé a cégtől! Hoppácska, itt többen lövünk ugyanarra a nyúlra. :)

2a6600d0ca4ece5a290226f8c92da765.jpg

A képeken nem kopaszok a pasik, nem volt gusztusom olyat kitenni :D

Saci nem volt szívbajos, el is mondta, kik azok a kollégák, akik rámozdultak és ki is beszélte őket. Kivel, meddig jutott és kivel, milyen kínos szitukat élt át. Azért valahol fura érzés tudni, hogy a két irodával melletted dolgozó csávó, akivel amolyan haveri a viszony, megpróbálta megdugni, de nem állt fel neki. A vészcsengő persze üvöltött a fülemben: ha a többieket kibeszéli ilyen könnyen, akkor engem is kifog. Ekkor már tudtam, nem fogom megdugni. De kíváncsinak kíváncsi voltam. Maximum, ha kibukik, akkor hárítok, hogy én csak építeni akartam a csapatot egy kis ismerkedéssel. :P 

Trükköztem picit, mert a munkahelye (a cég egy másik épületében dolgozott egy kerülettel odébb) melletti kávézóba szerveztem a dolgot, így mondhatom, hogy hivatalos ügyben találkoztunk. Más is megláthat, de eleve úgy készültem, hogy vele nem lesz semmi, csak kíváncsi voltam erre a nőre. Aki nagyobb cégnél dolgozik, az tapasztalta, hogy eleinte csak pletykákat hall: "de jó csaj ez az xy", "láttad már xy-t?" Majd maga is kíváncsi lesz, és nem hagy ki egy lehetőséget arra, hogy találkozzon az illetővel.

cw17qumwcaevwxy.jpg

Sarolta egész jó nő (mondjuk ez már körvonalazódott facebookról is). Szép arc, hosszú haj, jó test (rendszeresen sportol), buta, mint a tök (ha csak szexet keresel, akkor ez bizony előny), a hangja pedig olyan izgatóan szexi. Nem az a kislányosan szexi, hanem olyan mély hanglejtése van, olyan...nem is tudom... van egy színésznő, akinek nagyon hasonló az orgánuma...ha majd eszembe jut a neve, megírom.

Kávéztunk és beszélgettünk, de ezúttal semmi olyan témát nem hoztam fel, amit ne lehetne kimagyarázni. Két kolléga miért ne beszélhetne a kutyákról, a munkáról, ésatöbbiről. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak rajtam múlt, hogy nem volt szex. Neki sem voltam az esete. Jól elbeszélgettünk, amolyan baráti szinten, de érezhető volt, hogy részéről sem lenne semmi. Ezek szerint a két irodával arrébb lévő kollégám jobban bejött neki, ha már az ágyig eljutottak. Ez milyen megalázó már. :P

Nem tartott sokáig, mire kifakadt, hogy a normális férfiak eltűntek. Itt már masszívan barátzónás voltam, de olyan nagyon nem is bántam. Beszéltettem, és mint kiderült, szegénykét eddig mindig megcsalták, ami nem csoda, szerintem ő sem az a hűséges típus. Előkapja a telefont és mutatja a mostani exét. Teljesen klisés, tipikus, kigyúrt, kopasz, szolizott, akármi. Hát mondom, hogy ezek a típusú férfiak milyenek…. és az előző pasid? Hát az is megcsalta. Nézzük már meg facebookon. Megnézem. Mintha csak az előző pasast látnám, csak az arca volt picit kerekebb. Ugyanaz, kigyúrt, tetovált, kopasz… Oké, nézzük az azt megelőzőt. Tökre ugyanez!

Amúgy legyünk őszinték, a jóképű, kigyúrt férfiak nem azért fektetnek ennyi energiát magukba, hogy egy nőt dugjanak. :D Az is érdekes, hogy nem ő az első nő azok közül, akikkel ismerkedtem, akiről kiderül, hogy ugyanerre a típusra bukik és panaszkodik, hogy mindegyikkel baj volt...

380690_339896472733234_959009421_n_large.jpg

Mondom neki, oké, hogy a határozott, alfaszerű pasik jönnek be, de ha x alkalommal a kopasz, kigyúrt, tetovált, kliséhalom megcsal, akkor ez egyszerűen nem a te kategóriád. Válassz másikat. Kopasz motorost például. Ugyanolyan klisé, de talán jobban jársz velük. :)

Persze ez számára nem így megy, neki szikra kell. Hát mondom, ha eddig több, mint két tucatszor cserbenhagyott a szikrád, akkor én arra a szikrára nem hallgatnék. Itt még az jutott eszembe, de nem kérdeztem rá, hogy akkor a kollégámmal, hogy-hogy majdnem dugtak, mikor ő egyáltalán nem esik bele a kopasz klisé kategóriába? Az valami mellélépés lehetett Sarolta részéről, mert a srácnak semmi köze a fentebb említett kategóriához, de erre nem kérdeztem már rá. Talán ő is érezte, hogy más típus felé kéne keresgélnie, ki tudja. 

A fenti eset két és fél éve történt, két éve hogy már nem dolgozik ott és most, hogy írok róla, eszembe jutott és ránéztem a facebook profiljára. Fél éve kapcsolatban és csodák csodája a srác nem kopasz, kigyúrt kategória, hanem az a normálisabb/átlagosabb fajta (kinézetre), szép nagy audival, és rolexxel (miért szeretik azt annyira, van annál jobb is). Saroltán pedig ledöbbentem, ez a két év sokat rontott rajta, nagyon gyorsan és rosszul öregedett. De lehet, hogy ezt csak utólag belemagyarázom, de úgy tűnik pedig.

Ha rosszmájú akarnék lenni, érezte ő már akkor is amikor találkoztunk, hogy megy az idő és esik az értéke, ezért próbálkozott például a kollégával is, hogy ha már a kigyúrt kopaszok nem jönnek össze, akkor legalább egy jó módú essen le neki. :D Leesett.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1212800318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.09.25. 20:23:37

" van egy színésznő, akinek nagyon hasonló az orgánuma"

Hegyi Barbara?

2017.09.25. 20:27:33

"Saroltán pedig ledöbbentem, ez a két év sokat rontott rajta, nagyon gyorsan és rosszul öregedett"

Dehogy.
Csak nem volt kisminkelve.

IndaMuncher 2017.09.27. 08:44:57

Egyszer randiztam egy nővel akinél szintén nem volt meg az ab"valami"
Aztán a későbbi faszija ugyanúgy lehúzta pénzzel mint az előző. :D

Az ember néha a saját hülyeségéből sem tanul. (Nem mintha kivételt képeznék ez alól néha.)

Ethan Wolf 2017.09.29. 05:42:47

@icipicicsipa: Egy bizonyos kor felett évről évre egyre rosszabbul néznek ki...

2017.09.30. 10:49:57

@Ethan Wolf:
Persze, a kor nagyon rátesz a nőknél a dologra.
De igazából rosszul fogalmaztam meg, azt akartam ezzel mondani, hogy mennyire brutál számít az a fránya smink, még egy 20-25 évesnél is, 30 felett meg ég és föld a két ember.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a nőket akiket ismerek, hogy smink nélkül is azt mondaná rájuk az ember, hogy kellemesek a vonásaik, hogy szépek.

Volt már úgy, hogy kolléganőm sietve érkezett be - harminc-egynéhány éves volt, szép arc - és nem volt ideje sminkleni, és kb 8 év munkakapcsolat után így ledöbbentem benn a munkahelyen, hogy milyen jó, hogy nem gabalyodtam vele össze még egy röpke kupircra sem, mert reggel ébredésnél ugrottam volna ki az ágyból az ijedség végett....

ÉS ugye baromi sok híresség/celeb kapcsán a "no makeup" keresőszövet automatikusan dobja fel a google, hát elkeserítő, amit a szépségipar jelent ma már.
Két teljesen más embert láthatunk....

És hát nem véletlen énekli Charlie, hogy "az aki szép, az reggel is szép".... :)

Krisz101 2017.10.01. 19:19:28

@Ethan Wolf: na erről is írhatnál, említetted, h az önfejlesztés magyar vonatkozásairól írsz majd egy posztot. h ezek nálunk miért nem működnek annyira. belevehetnéd a red pillt is

pl amit mostanában észrevettem... ugyebár az az alaptanítás, h a nök 30 körül elérik a falat és onnan látványosan csökken a randipiaci értékük... most mindenki erről beszél.

én arra lennék kíváncsi h akkor ezt nálunk miért nem látom. az ember azt gondolná, h ez alapján 35-38 éves relatíve csinos (7-8) nőket kifejezetten könnyen meg lehetne szerezni. aminek azért meglenne az előnye. érti a csíziót, nem kell az ovodás köröket megfutni, vsz tapasztalt, jó az ágyban, normális körülmények között él, lehet hozzá menni, nem nálam kell a randit szervezni, takarítani bevásárolni stb...

ehhez képest teljesen elszállt igényekkel nyomulnak, instán, ismerkedős oldalakon fényezik magukat 10+ olvasatlan levéllel, és egyáltalán nem úgy tűnik, mintha csökkenne az értékük, vagy az érdeklődés irántuk. posztolgatják a bálna előtt készült képeket 150 lájkkal, stb.

akkor hogy is van ez??

sureee. 2017.10.02. 03:33:49

@Krisz101: Nem olyan meglepő, h a redpilles dolgok nem annyira látványosan működnek/ütköznek ki nálunk, mégse ebben a társadalmi (kelet-közép európai, volt szocialista) berendezkedésben íródtak, de maga az alapmotívumok, jelenségek tökéletesen érzékelhetőek.

Szerintem azért nem tudod feloldani az ellentmondást, mert alapvetően összemosódnak a rövid és hosszútávú stratégiák illetve fogalmak nálad, és miközben például randipiaci értékről beszélsz, valójában a szexpiaci értéket írtad körül egy bekezdéssel lentebb. A 'fal elérése' nem hinném, h ennyire egzaktan egy korhoz lehetne köthető. De ha mégis, a férfi illetve nő smv-je inkább a 35. életévhez közelebb fordul meg látványosan, de ez akkor se jelenti azt, h egy kötetlen, tét nélküli kapcsolatra egy relatíve csinos 7-8-as csajt bárki könnyen összeszed. A 'könnyen összeszedéshez' hozzá képest még mindig fölötte (akár jócskán) kell lenned, de hogy összejöjjön valami, ahhoz még mindig minimum azonos szinten kell állni.

A fal elérésének akkor van igazán jelentősége, ha egy nő hosszútávon gondolkodik és családot, gyereket akar. (randipiac-> itt mégiscsak ezek a végső elvárások, elképzelések a felek részéről) Itt már jelez a biológiai óra és a korábbi elszállt igények gyakran mérséklődnek ilyenkor, hisz már van miért engedni belőlük (gyerek, esküvő, anyagi biztonság, etc.). Ugye, erre klasszik női mondás, 'végül úgyis a jófiúk nyernek', ja, csak ebbe gyakran nincs is túl sok köszönet a mi szempontunkból. A red pill (kiindulási pont) is azzal a klasszikus felállással számol alapvetően, hogy a felek hosszútávú kapcsolatot, gyereket akarnak. Alapvetően mégiscsak a biológiai adottságok, változások miatt esik a nők randipiaci értéke. Már nem olyan feszes a test, több a ránc, romlik a külső, ráadásul a biológiai tulajdonságok miatt bejönnek a képbe a gyerekvállalással kapcsolatos közismert nehézségek, korlátok.

De, ha kivesszük a játszmából a hosszútávú elvárásokat (szexpiac-> kötetlen, tét nélküli együttlét), akkor igazából a nőknek sincs okuk engedni az elvárásaikból. A te leírásodból pedig igazából ennek a területnek a jellemzői köszöntek vissza. Írod: 35-38 éves, csinos csaj (7-8), lakással ("lehet hozzá menni") Ő már alapjáraton elkésett a 'normális ügymenet' melletti gyerekvállalással, valószínűleg nem is akar gyereket (valljuk be, egyre több ilyen nő is van), és ezzel valószínűleg tökéletesen tisztában is van. Akkor miért is kellene engednie az igényeiből? A fal elérése akkor se üti azt a mindenek feletti szabályt, h "Nobody -woman- fucks down, nobody", akkor pedig végképp nyilván nem, ha nem is érinti a fal. (nincs hosszútávú célja, nincs miért rákényszerülve)

Azon pedig ne lepődjünk már meg, h kötetlen kúrogatásra, szexkapcsolatra bármelyik nő talál magánál jobb pasit. Claire írta múltkor, h egy fénykép nélküli társkeresős profilra is még mindig tízesével érkeznek a levelek. A puncira mindig túljelentkezés van. Az, h egy nő ilyennel henceg, az kb. annyi, mintha egy pasi azzal vadászna, hogy ő mindig lehúzza maga után a budit. Ez annyira alap, említésre se méltó.
Ráadásul te se kövesd el azt a hibát, h a like-ok számából következtetsz egy nő szexpiaci értékére, iránta realizálódó keresletre. Már maga a felület, insta, face stb, hagyjuk már... Részben azért se, mert maga a like korlátlanul osztogatható és annyira elhanyagolható ráfordítással (1 katt) jár, h nincs igazi tétje, értéke. Ráadásul a visszajelzések jelentős része nőktől, mangináktól érkezik, nem potenciális partnerektől. Ezekből tök fals ilyen következtetéseket levonni, teljesen torz az egész. Ha csak megnézed, h kik írják egy csinos nő képéhez a "jaj, de szép vagy drágám", "gyönyörű vagy, puszillak" jellegű hozzászólásokat, 95 %-a nőktől (barátnő, nagynéni lánytestvér), maradék 5 % meg a mangináktól érkezik.
Egyébként pedig ezekre az eltorzult igényekre reagálva is tartalmaz a redpill csajozási taktikát, a 'neg'-ek témaköre ugye.

Ethan Wolf 2017.10.02. 05:52:48

@Krisz101: Az nem az önfejlesztésre vonatkozott, hanem a PUA módszerekre, felszedési technikákra.
sureee jól összeszedte, amiről az utolsó bekezdésben ír, arról én is írtam anno egy posztban:
sorozatrandizo.blog.hu/2017/02/01/a_parvalasztas_illuzioja

whoamiohmy 2017.10.02. 09:49:29

@sureee.: azt se felejtsük el hogy egy 35-38 éves nőnek már kb a tizede a libidója a saját, 20-22 éves önmagához képest. Ez pedig pontosan azt jelenti, hogy rohadt nehéz lesz egy laza szexalapú kapcsolatra összeszedni. Ráadásul az igényei nagyságrendekkel magasabbak mint 20-22 évesen, magyarán amíg 20 évesen elég volt, ha a srác jól nézett ki, szórakoztató volt és jó volt vele a szex, addigra 38 évesen már kell, hogy sok pénze legyen, magas társadalmi státusza, szeresse a gyerekeket, gondolkodás és visszapofázás nélkül azonnal adja oda az összes pénzét, ugyanolyan nézeteket valljon mindenről, stb stb.
A Fal valójában szerintem nem a szexuális piaci érték drasztikus zuhanása miatt következik be, hanem attól, hogy elkövetkezik az a pont, mikor az elvárások méréseken emelkedő görbéje metszi a szexuális piaci érték alapján megszerezhető pasik lassan de biztosan csökkenő görbéjét. Miután a kettő metszi egymást, senki nem lesz jó aki szóba jön és jöhetnek a macskák meg a fotelfeminista internetes oldalak. Tetejébe manapság az internet maximálisan kielégíti a nők narciszizmusat, ahogy magad is írtad, ezt 95%-ban meg is oldják maguk között, vagyis ehhez se kell már pasee. És ne feledjük, hogy a nők libidójának 80%-a narciszizmus. Erre mondanáazt egy ismerősöm, hogy a nőt fejben kell megdugni legelőször.

2017.10.02. 19:47:55

@whoamiohmy: "azt se felejtsük el hogy egy 35-38 éves nőnek már kb a tizede a libidója a saját, 20-22 éves önmagához képest."
Ez egészen durva tévedés. Pont fordítva van! A 30+, de inkább 40-es nők sokkal nagyobb libidóval rendelkeznek, mint egy királykisasszonykodó finnyás gyereklány. És most kizárólag a szexet nézzük, ne a társadalmi gazdasági elvárásokat. A libidó ugyanis szexéhséget jelent, nemi vágyat.

whoamiohmy 2017.10.02. 20:27:12

@fremina84: Ez elképzelésnek és vágyálomnak szép, de a valóság teljesen mást mutat: míg a 41-50 éves korosztályban a férfiak több, mint 92%-a szexuálisan NAGYON aktív, ugyanez az arány alig 28% a nőknél:

medind.nic.in/iaa/t13/i8/iaat13i8p207.pdf

Értem, hogy te ezt SZERETNÉD hinni, de attól még az igazság más.

Wildschwein 2017.10.03. 09:17:38

@whoamiohmy: Ez a kérdés engem is nagyon érdekelt. Alapból azt gondoltam, hogy a kor előrehaladtával a nők libidója csökken, valahogy ez tűnt természetesnek. Aztán pár hónapja hallgattam a rádiót, amelyben épp Puzsér ment, aki a maga visszafogott, szerény stílusában azt fejtegette, hogy pont fordítva van, a nők libidója növekszik a korral, akár még 50 év felett is. Ez elgondolkodtatott, és megkérdeztem erről két nőt, mindkettő negyvenes, és mindketten az utóbbit erősítették meg: a libidó növekszik a korral.

whoamiohmy 2017.10.03. 09:29:57

@Wildschwein: Ismét a fent linkelt tanulmányra utalnék: a tudományos vizsgálatok eredményei nagyon nem ezt igazolják. A női libidó nagyon gyorsan csökken már 25 fölött is, jóval gyorsabban, mint a férfi.
Puzsér abszolút nem releváns semmilyen természettudományos (és a szexológia ennek tekinthető) témában, ha a nőket kérdezed, ők meg kivétel nélkül azt fogják neked mondani, hogy az idősebb nőkkel jobb, hiszen szeretnék, ha a szexuális piaci értékük az életkor előrehaladtával inkább nőne, mint csökkenne. Nyilván, a pasik is ezt szeretnék, ezért is lökjük mi is szüntelenül a "válassz idősebb, érettebb, tapasztaltabb partnert" szöveget a húszéves nőknek. Ha egy negyvenes nőt fogsz megkérdezni, az meg FŐLEG ki fog állni a saját szexuális piaci értéke mellett, nyilván, hiszen a saját maga értékét növeli ezzel.

2017.10.03. 15:05:35

@whoamiohmy: te ugye tanulmányokból éled az életedet. Semmi gyakorlati tapasztalat, semmi kommunikáció más emberekkel az életben. Csak a fotel meg az internet. Hát jól van.

whoamiohmy 2017.10.03. 15:10:05

@fremina84: Nyilván nem. Viszont a gyakorlati tapasztalataim 100%-ig megerősítik a fentieket. Egy 30 éves nő libidója egy 20 éveshez képest kb. tizede, egy 40 évesé kb. 100-ada. Már 25 és 20 között is óriásiak a különbségek, és például nem egy barátnőm/nőismerősöm/szeretőm volt, aki maga mondta 27-28 évesen, hogy már jóval kevésbé vágyik a testiségre, mint 20 évesen.

Sadist 2017.10.04. 23:28:24

Beleolvastam a tanulmányba és beigazolódott a sejtésem, szerintem tudom, hogy mi okozza a félreértéseket és az egymásnak ellentmondó tapasztalatokat.

A tanulmányban az összes nő házas volt, vagyis ez azt bizonyítja, hogy a nők libidója a hosszútávú, monogám kapcsolatban bizony rendesen lecsökken. Hallott már valaki olyat, hogy "x éve házasok vagyunk, de mostanra sokkal jobb a szex, mint a kezdeti időkben"? Ugye, hogy nem?

Másrészt viszont empirikus tapasztalat, hogy az idősebb, de kapcsolat nélküli nők sokkal hajlandóbbak a szexre, de ez korántsem nevezhető magasabb libidónak. Mégpedig azért nem, mert nem a szexre való igényük nő, hanem a lehetőségeik szűkülnek. Már nem annyira kelendőek, nem olyan szintű férfiak kezdeményeznek náluk, mint a húszéves önmaguknál, ezért valamivel kompenzálniuk kell, hogy versenyben maradjanak. Ezt pedig legegyszerűbben úgy érhetik el, hogy bevállalósabbak lesznek az ágyban és nem adják olyan drágán a szexet. Ezért van, hogy egy egyedül maradt MILF-et könnyebb ágyba vinni, mint egy ugyanolyan szintű, de fiatal lányt. Ők a több és/vagy minőségibb szexszel fizetnek a kapcsolatért vagy annak az illúziójáért.

whoamiohmy 2017.10.05. 14:26:44

@Sadist: valóban van egy ilyen effektus, ez a betasitasi projekt, amit már többször belinkeltem. Abban is egyetértünk, hogy az idősebb nők a kapcsolat kedvéért több szexre hajlandóak, mint amit a saját belső libidójuk diktálna. Azt viszont nem gondolnám, hogy egy 45 éves nőt könnyebb szexre rábírni mint egy 20 évest. Mind a statisztikak, mind a saját tapasztalataim mást tanúsítanak. Egyébként a "mézeshetek" fázis a fiatal csajoknál ugyanúgy megvan, mint az idősebbeknél, csak legfeljebb nem betasitanak be, hanem szimplán dobnak, ha rád untak. Nyilván, magasabb a szexuális piaci értékük, így könnyebben talalnak jobb opciókat. De ha a kapcsolat megmarad, ugyanúgy megy a betasitas a huszonéveséknél is. Engem legutóbb egy 27 éves nő betasitott be úgy röpke 3 hónap alatt. Röpült is mint a győzelmi zászló.
süti beállítások módosítása