Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Halmazok

2017. október 02. - Ethan Wolf

Egy barátnőm mesélte, hogy az anyukája tanácsot adott neki férfi ügyben. A tanács így hangzott: A férfiaknak három halmaza van, az anyagilag stabil, a testileg vonzó, és a hűséges. Olyan férfi, amely a három halmaz metszéspontjában van (anyagilag rendben van, vonzó, hűséges) nem létezik. Ha vonzó és anyagilag stabil, akkor biztosan félrekúr, hisz megteheti. Ha testileg vonzó és hűséges, akkor anyagilag nem lesz stabil, és épp a pénz miatt együtt marad a párjával és nem kockáztatja azt megcsalással. Ha hűséges, és anyagilag stabil, akkor pedig nem lesz egy Adonisz.

Azért ha belegondolunk, ez nem olyan nagy hülyeség. Persze vannak kivételek, miért ne létezne minden variációra példa, de tegyük a kezünket a szívünkre: A férfiak túlnyomó részére igaz a fenti "elmélet". Ha lenne rá lehetőséged, alkalmad, akkor dugnál össze-vissza. :D

Megpróbáltam összeállítani ugyanezen halmazokat a másik nemre vetítve. Akárhogy gondolkodom, mi férfiak több halmazból akarunk válogatni.

- Testileg vonzó: jól néz ki, szívesen megjelensz vele, könnyen gerjedsz rá.

- Jó az ágyban: bizony, ez is kitétel, hisz a nők többsége nem olyan nagy eresztés.

- Hűséges: Ezen nincs mit ragozni.

- Feleség: Ez kicsit összetett, olyan nő, akit akár el is vennél. Ebbe beletartozik, hogy elég okos számodra, vannak közös témák, társad lehet mindenben, szívesen együtt élnél vele. Nem akartam mindennek külön halmazt, így összevontam őket, de nem szó szerint kell értelmezni, hogy feleség. :)

Kis magyarázat: A nők jelentős többsége, úgy 80% szar, vagy közepes az ágyban, esetleg közepesnél egy fokkal jobb. A legtöbb férfi, aki lefeküdt mondjuk 10-15-20 nővel jó eséllyel ebből a 80%-ból került össze valakivel, így nincs igazi viszonyításuk. Nem tudják, milyen a jó szex azzal a maradék 20%-kal. Simán leélik az életüket abban a hitben, hogy az volt a jó szex, amit tapasztaltak. Mégis ott van az a hiányérzet. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy jól szexelni nem tudsz megtanulni 4-5-6 partnertől. Sok kell hozzá. Erről most nem indítok vitát, már megtettük régebben valamelyik poszt alatt. Azt is tudom, hogy a jó szex részben fejben dől el, ha szereted a másikat, vagy dögös, akkor a tudat nagy szerepet játszik benne, de ez még nem minden. A lényeg, hogy ha egy nő nagyon jó az ágyban, akkor biztos lehetsz benne, hogy volt előtted vagy 30 partnere, és aki ennyin túl van, az nem fog tudni megállapodni. Még ha össze is jössz vele, félre fog kúrni. Ez sajnos ilyen.

Ebből jön a következtetés is, hogy a fenti négy halmaz, valójában csak három lesz. Mert:

Ha jó az ágyban (igazán jó), akkor nem lesz sem hűséges, sem feleség alapanyag. Ha jó az ágyban, akkor a testileg vonzó halmazzal fog egyezni maximum. Tudom, persze mindenki felhozza a saját példáját, miszerint 5-10 éve együtt van a párjával, aki mindegyik halmaznak megfelel. Na persze. :D 

Szóval, a jó az ágyban halmaz nem tud találkozni a hűséges és feleség halmazokkal. Úgyhogy tegyük őt félre.

Marad három halmazunk (mint a másik oldalnak is volt a bevezetőmben). Vonzó, hűséges, feleség. Érdekesség, hogy a mi esetünkben ez a három még akár találkozhat is. Láttunk már vonzó, hűséges nőt, aki feleség alapanyag is. Egyszerűen nincs szükség a halmazokkal "játszani", hisz minden variáció életképes! 

A mi nagy gondunk az a fránya negyedik halmaz: Jó az ágyban. Illetve ez csak azon férfiak gondja, akiknek volt szerencséje megkóstolni párat abból a 20%-ból, akik tényleg jók az ágyban. Ha nem volt még ilyenben részed, akkor egyszerűen marhaságnak hangzik, amiket eddig írtam ebben a posztban. Semmi baj, legalább nem kell, hogy fájjon a fejed a halmazolás miatt. :D

Én viszont azon kesergek, hogy az ideális nő, aki mind a négy halmazt fedi, nem létezik. Megint bizonyságot nyert az a régi mondás, hogy kell egy hűséges feleség otthonra, meg egy vad szerető a szexre? 

Ha végiggondolom, azon nők, akikkel 2-3 évnél hosszabb ideig voltam együtt fiatalabb koromban, mind megfeleltek a halmazoknak, kivéve a "jó az ágyban" halmazt, de ezt sosem vettem észre a kapcsolat elején. Sőt, akkor realizáltam, hogy még sosem volt részem igazán jó szexben, mígnem először futottam bele jól szexelő nőbe pár éve (egy randioldalról). Kicsit olyan, mint a drog, ha megérzed a jó szexet, onnantól azt üldözöd és azt keresed. Minden más elé helyezed/helyeznéd...csak idővel rájössz, hogy amelyik ezt a szexet meg tudja adni, az sosem lesz a párod.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8012677341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.10.02. 08:34:04

ESZMÉLETLEN jó poszt! Abszolút egyetértek mindkét oldal elemzésével. A női oldalhoz: én ezt úgy fogalmazom meg, hogy a nők szempontjából 3 fajta férfi létezik: alfa (vonzó), béta (anyagilag stabil) és cuck (hűséges, azaz kellően idomított). Valóban, A nők mindhármat keresik egyszerre, és valóban, szinte lehetetlen ilyet találni.
A másik oldallal is egyetértek. A dilemmára szerintem az a megoldás, hogy egyedül kell élni és onnantól kezdve koncentrálhat kizárólag a szexre az ember. Egyetlen hátulütője a dolognak, ha gyereket szeretne az ember fia.

erkölcsi hulla 2017.10.02. 23:41:32

Nem lehet esetleg 'kikupálni' a "vonzó, hűséges, feleség" halmazú ritka kincset, hogy egy idő után illjen rá a 'jó az ágyban' jelző?

Ethan Wolf 2017.10.03. 05:38:57

@erkölcsi hulla: Sok olyan sztorit olvasok, ahol azt állítja egy férfi, hogy ő aztán kitanította a csajt, de a saját élményeim azt mutatják, hogy ez a típus nem olyan fogékony a tanításra. Előbb-utóbb besértődik, mikor rájön mennyi mindent kéne tanulnia. Egy másik réteg megalázónak tartja, hogy még ezt is tudnia kell, egy másik réteg pedig egyszerűen képtelen magát olyannyira elengedni az ágyban, hogy legalább az oktatáshoz szükséges alap meglegyen.
Szerintem a a vonzó,hűséges,feleség halmaz metszéspontjában lévő nők "ösztönileg" (vagy akárhogy) nem alkalmasak arra, hogy szexállatot csinálj belőle. De akinek ez sikerült és tényleg sikerült, nem csak nagyzol a többiek előtt, az írhatna egy részletes "How to..." -t nekünk. :D

whoamiohmy 2017.10.03. 10:13:56

@Ethan Wolf: A "feleségnekvaló" nők alapvetően bétát keresnek. Ha pedig béta, akkor bétásítási folyamat, aminek a pontos, tűéles leírását már megtették mások:

www.personalpowermeditation.com/forum/social-dynamics/the-betaization-process/

Ennek a folyamatnak velejárója, hogy a szépen lebétásított férjecske nem kap szexet, csak ha NAGYON jól viselkedett, de persze itt meg bejön az, hogy egyre nagyobbak és nagyobbak az elvárások a házasságon belül a nő részéről. Magyarán eleinte még elég egy szál rózsa és lesz szorgoskodás, de bizony pár év múltán már a 99 szál rózsával tarkított wellness-hétvége se biztosíték, hogy lesz "sexy time". Ezek után szerintem nem csoda, ha a feleségnek való hölgy nem tanítható szexuálisan, örüljünk, ha egyáltalán hajlandó szexelni (az idő előrehaladtával egyre kevésbé).

VT 135 2017.10.04. 02:53:05

Jók a halmazok, a "jó az ágyban" témájával viszont vitába szállnék. Mert egy nő sok partnerrel is megszerezheti azt a tapasztalatot és néhánnyal is - amennyiben NYITOTT és van rá IGÉNYE. Szerintem a nők többsége itt hasal el: minek erőltesse meg magát, ha az egyszeri férfi már annak is örül, h pinához jutott, pláne ha még hosszútávú, biztos pinához. Mindezt lehet még azzal fokozni, h lehetsz te kurva jó az ágyban, a csaj akkor sem fogja megerőltetni magát, mert miért tenné. (Most nem arra gondolok, h a minden férfi azt hiszi magáról, h egy istencsászár az ágyban, a többség meg ugyanúgy egy nagy átlag, vagy átlag alatti, mint a nők, hanem biztos visszajelzésekről - ez nem a sikítozás hangerejétől függ... ;)
Voltam én is egy több éves, komoly kapcsolatban, ahol ez történt. A csajnak szuper volt a szex - miután szétmentünk, mondta ezt, tehát semmi érdeke nem volt abban, h hazudjon - én meg a több év alatt jó, ha tucatszor szexeltem vele úgy, h elengedhettem magam, mert ő nem volt hajlandó semmilyen védekezésre az óvszeren kívül...azt meg én nem bírom, mert kb. 20-30%-ra csökkenti le az élvezeti fokot, nem beszélve a spontanitás teljes elvesztéséről. Maradt a kiszállásos módszer.
Szóval visszatérve, mindkét nemnek megvan a lehetősége egy partner mellett, h szexistenné váljon, csak mindenféle szerelsem-szöveges ellenére mégsincs meg a többségben erre az igény. Pedig mindenki jobban járni. És akkor még direkt nem hoztam a képbe a tantrikus szexet, mert az már tényleg egy olyan magasabb szintet képvisel, h felesleges erről beszélni, amikor még az alapokkal is baj van.

VT 135 2017.10.04. 02:55:37

Másik megjegyzésem a vonzó nő / jó az ágyban kategóriához szól. Olyan is létezik, h egy nő, akit annyira nem tartasz vonzónak - pl. mert kicsit túlsúlyos (de nem dagadék!), némi szex, esetleg érzelmek beindulása után már sokkal szexibbé válik - már amennyiben viszont jó az ágyban.

VT 135 2017.10.04. 02:58:26

Bocs, kicsit félregépeltem:
*"szerelem-szövegelés ellenére mégsincs meg a többségben erre az igény. Pedig mindenki jobban járna."

VT 135 2017.10.04. 13:17:43

Ami nem kerül szóba a halmazok kapcsán, illetve a "jó az ágyban, nő" kategóriájánál, azok az érzelmek. Megjegyzem, ez nálad, Wolf teljesen negligált téma, ahogy a fórum hozzászólóinak jelentős része is kerüli ezt, mint ördög a tömjénfüstöt. Persze tudom, értem ennek az okát, de ettől még szomorú tény marad. Holott érzelmek nélkül valójában csak robotok, illetve fél-emberek, fél-elem vagyunk. Még akkor is, ha maga a szerelem érzése (egy partnerrel) csak pár évig tart - amit persze fel lehet aztán ismét újra, meg újra éleszteni, illetve jobb esetben átalakul egy mély szeretetté. Tényleg Wolf, de utoljára mikor voltál úgy igazán szerelmes?

Ja és amiért mindez eszembe jutott: ha szerelmes egy férfi, akkor az amúgy átlagosra értékelhető szex is mennyei magasságokba kerül. Már csak azért is, mert mi, férfiak ugyebár a szexen keresztül tudunk igazán kapcsolódni a nőhöz, illetve kimutatni, megélni, átadni a szeretetünket. Szóval azt mondom, a szerelmes kúrás (lásd: szeretkezés) még mindig messze-messze jobb, mint egy bármilyen 10 pontos, de mély érzelmek nélküli szexakrobatika. (Nyilván a katasztrófális szexet még a szerelem sem írja felül.)
Ugyanakkor! Ha hosszútávú kapcsolatról beszélünk, akkor idővel a szerelem intenzitása csökken és akkor már olvadni kezd a cukormáz, amely eddig tökéletessé tette az átlagos (vagy annál is gyengébb) szexet. Megoldás persze lenne erre: ahogy a nők igénylik, h egy kapcsolat fejlődjön valamerre - pl. ne csak szexelgessünk, hanem költözzünk össze, köteleződjünk el, stb., azt gondolom, teljesen jogos igény a férfi részéről, h a nő pedig fejlődjön az ágyban! És ne visszafelé, ahogy az sokszor előfordul... Illetve persze közösen fejlődjenek, de most a női részről beszéltem.

2017.10.04. 14:47:03

@VT 135: teljesen egyetértek veled. Akik ide irogatnak pasik, azok teljesen kiégett elfásult, érzelmekre képtelenek és csak a nemzetközi statiszikáknak élnek, egésznap redpill videókat néznek és zsigerből gyűlölik a nőket, akik életük megrontói, a világ egyenlőtlenségeinek forrásai és újratermelői.

2017.10.04. 15:14:04

@Ethan Wolf: ...hiába vagyok nő...ebben bizony van valami !
DE, szerintem olyan hogy egy nő minden férfinak jó az ágyban, olyan NEM létezik. Saját tapasztalat, hogy a férfitől is nagyban függ, hogy el tudja-e engedni magát a nő. Ez bizony nekem is ritkán sikerül, de ha igen akkor a"jó az ágyban" minősítést kapom.

Ethan Wolf 2017.10.04. 18:56:10

@drlover: Igaza van mindenkinek, mind az érzelmek, mind a férfi hatása a nőre olyan változók, amelyek hatással vannak a szexre. DE ezek mind változók az egyenletben, amelyekkel nehéz kalkulálni, ezért nem is tettem.

Az érzelmek alatt gondolom javában a szerelemre gondoltok, azt már egy régebbi posztban kifejtettem, hogy micsoda és hogy működik.

whoamiohmy 2017.10.04. 19:39:42

@fremina84: kezdjelek el én is minősítgetni?

Sadist 2017.10.04. 22:54:41

Bármelyik nő lehet jó az ágyban, mert könnyedén tanulható, ráadásul még csak több partner sem kell hozzám, hanem egyetlen egy is pont elég. Csak a legtöbb nőnek, annak a 80%-nak, akikről írtál, nincs igénye a fejlődésre, nem nyitottak arra, hogy egyetlen férfivel kitanulják, hogyan kell jól szexelni. Ha valami nem megy magától, akkor nem önfejlesztésbe kezdenek, hanem inkább váltanak egy másik férfire, akivel egy kicsit más lesz az ágyban, aztán a több tucat partner mellett csak ragad rájuk valami.

sureee. 2017.10.04. 23:02:49

@fremina84: Ne haragudj, de lehetnél kevésbé hanyag. Kimaradt, hogy kopasz, elhízott, igénytelen, kispöcsű, mamahotelező, antiszociális, csóró lúzerek, akik akkor láttak közelről nőtt, ha kinyitottak egy playboyt - már ha volt rá pénzük.

2017.10.05. 08:52:59

@sureee.: ne told fullba a kretént. Valójában egyikőtöket sem ismerem. Abból a szövegből amit itt nyomtok, az következk, hogy utáljátok a nőket és permanenes forradalomban vagytok ellenük. A nők 80%-a nem akar fejlődni, kikosarazzák a férfiakat és csak a csúcsvadat akarják, semmi nem elég nekik.. stb stb. Ezeket ti írtátok ezen a blogon.

Wildschwein 2017.10.05. 09:01:48

@drlover: "Ez bizony nekem is ritkán sikerül, de ha igen akkor a"jó az ágyban" minősítést kapom."
Mennyi az n-count-od?

Wildschwein 2017.10.05. 09:08:10

@fremina84: Pedig mekkora nagy ordas hazugságok ezek, nem igaz? A valóság ezzel szemben az, hogy a nők nagy része:
- igenis fejleszteni akrja a jellemét,
- nem reagál totálisan elutasítóan a normális, kulturált ismerkedési kezdeményezésekre,
- nem is az alfákhoz vonzódik, hanem a rendes, aranyos nice guy-hoz,
- megelégszik azzal, ami jut, nem követelőzik, nem akar mindig többet és jobbat.
Szegény Walt Disney forog a sírjában.

claire85 2017.10.05. 11:09:49

Vajon miért van az, hogy a fenti példa jól mutatja, legyen az bárki ( tehát nem csak én), aki nőnemű vagy női nicknévvel ide kommentel, ugyanazt látja-olvassa ki belőletek, amiért korábban engem osztottatok. Na már most jó ideje csendben szemlélődöm, de pont most olvasom sorban a kommenteket és hát lám-lám megint csak ugyanoda jutottatok... Egészen eddig tehát fölöslegesen toltátok, h. velem van itt a probléma, merthogy korlátoltan, személyeskedően fogalmazok...

Jéé ma reggel mit látok... Már megint egy nővel kötözködtök. Mindig ugyanazok, ugyanott, ugyanúgy.

claire85 2017.10.05. 11:21:05

@Sadist: Ez baromság... Akiben nincs meg az a 'plusz'..hogy el tudja magát engedni és hozzá nincs meg benne az ösztönlény..aki vágyja, kívánja és éppen ezért klassz kis kefélőgéppé tud változni... ezt jó értelemben írom...

Tanulni és fejlődni.... egyénre szabottam lehet... kitanulni h. és megkeresni h. másiknak mitől lesz jobb.... nüansznyi különbségek is lehetnek akár... és vannak az alaptechnikák pl. szopásnál... de egyáltalán nem jelenti azt, h. azért mert azokat alkalmazni képes egy nő, minden férfinál beválik... az egész alapja szerintem, h. arra törekszünk h. a másiknak legyen jó, ő meg arra h. nekem..és az, h. nem vagyok alapból önző, az már egy olyan alap amire építkezni lehet, merthogy számít fordítva is ugyebár. Ráhangolódni tudás és akarás sokakból hiányzik. És én pl. ott látom a 'hibát' sok férfinál, hogy lehet ezt játékosan, normál módon is kommunikálni, h. mi esne pl. szopás közben még jól.. Sokan egyáltalán nem képesek ezt jelezni, vagy a másik féltől sértődésmentesen elfogadni... h. az- építő 'kritka' -esetleg, nem pedig 'szar vagy' minősítés..
Szóval fejlődni valóban lehet, csak kellő alázat is kell hozzá.. meg normális gondolkodás..

whoamiohmy 2017.10.05. 13:43:16

@fremina84: én inkább azt érzékelem, hogy mivel nulla ellenérvet tudsz megfogalmazni a mondanivalónk ellen, ezért inkább a nők szokásos módszeréhez nyúlsz és a véleménynek hangot adó embert minősítheted és ócsárlod ahelyett, hogy érvelnél. Ha megnézed, én semmilyen negatív megjegyzést nem írtam rád, sőt, még csak morálisan el se ítéltem a nők csökkenő libidóját. Ez nem morális kérdés, egyszerűen így van és kész. De persze ha egy férfi nem ért egyet egy nővel, annak egyes-egyedül az lehet az oka, hogy egy puncit csak képről látott, sikertelen, nőgyűlölő lúzer. Mi más?
Mi lenne ha ÉRVELNÉL, lehetőség szerint adatokkal, tudományos tényekkel alátámasztva és nem lehordanál minket mindennek, mert nem értünk egyet a gynocentrikus narratívával?

Sadist 2017.10.05. 20:37:49

@claire85: "Vajon miért van az, hogy a fenti példa jól mutatja, legyen az bárki ( tehát nem csak én), aki nőnemű vagy női nicknévvel ide kommentel, ugyanazt látja-olvassa ki belőletek, amiért korábban engem osztottatok."

Az már érv, hogy két ember ugyanazt gondolja?

"Egészen eddig tehát fölöslegesen toltátok, h. velem van itt a probléma, merthogy korlátoltan, személyeskedően fogalmazok..."

És az már legitimálja a hibás érvelést, hogy más is elköveti ugyanazt a hibát? Ennyi erővel egyél szart, elvégre több milliárd légy nem tévedhet.

Sadist 2017.10.05. 20:40:47

@fremina84: "Abból a szövegből amit itt nyomtok, az következk, hogy utáljátok a nőket és permanenes forradalomban vagytok ellenük."

Igazán levezethetnéd, hogy jutottál arra a következtetésre, hogy itt bárki is utálja a nőket, aki leír egy tényszerű állítást.

Sadist 2017.10.05. 20:43:09

@fremina84: "a világ egyenlőtlenségeinek forrásai és újratermelői."

Azt kihagytad, hogy az ártatlan bébi fókák legyilkolásáról is mi tehetünk.

claire85 2017.10.05. 20:55:02

@Sadist: Mint már mondtam, nem érvelek.. mert felesleges.

Érdekes megfigyelésre tettem szert.. amint ide 'mer' írni egy nő azonnali támadást kap, kb. a 2. komment-től.
"Az már érv, hogy két ember ugyanazt gondolja?"
Ha ismétlődést lehet felfedezni az egymás utáni reakciókban és abból sormintát fűzni.
Akkor abból következtethető, h. nincsenek véletlenek.

A légy hasonlat nem jó párhuzam.., mert szerencsére nem a legyek közt vagyunk.

claire85 2017.10.05. 20:58:16

@Sadist: Térjünk vissza az eredeti témához. ;)

Sadist 2017.10.05. 23:24:33

@claire85: "Mint már mondtam, nem érvelek.. mert felesleges."

Vagy inkább mert nem tudsz...
Nyugodtan lehet ovis módjára érzelmi alapon és személyeskedve "vitázni", de ne csodálkozz, ha támadni fognak miatta.

claire85 2017.10.06. 08:20:56

@Sadist: Az állításod szerint...

Ha valaki nem akar, nincs kedve, nem szeretne valamit megtenni, akkor nem is képes rá.
Érdekes felvetés.

Ha ebből kiindulnánk abból az következne, hogy emberek milliói azért nem teszik ugyanazt a dolgot egész nap, mert nem lennének képesek rá.
Akkor azért nem megyünk mozgólépcsőn felfelé a lefelé jövőn, mert nem lennénk képesek felfelé lépdelni rajta...?
Akkor azért nem eszünk 2 tábla csokit rántott hús előtt, mert nem lennénk képesek rá?
Akkor azért nem iszunk 3 tejeskávét egymás után, mert arra sem lennénk képesek?

Hülyeség amit írtál. Lásd be..
Van, hogy értelmetlen dolgokat az ember hasznos dolog tevése helyett már a kedve miatt sem tesz meg...
Erre nem gondoltál?...

-másrészt meg az ember tanulékony és kevésbé felejt... már aki, ugye..

Ha X-szer ugyanazokat a köröket futod ugyanazokkal , akkor már körözés előtt beugrik, hogy felesleges körbefutni még egyszer a pályát, hisz múltkor is ugyanitt rekedtünk meg..

2017.10.06. 14:43:19

@claire85:
"Vajon miért van az, hogy a fenti példa jól mutatja, legyen az bárki ( tehát nem csak én), aki nőnemű vagy női nicknévvel ide kommentel, ugyanazt látja-olvassa ki belőletek, amiért korábban engem osztottatok."

Baromira egyszerű.
Mert nőként képtelenek vagytok az önfejlesztésre, arra, hogy elismerjétek, valóban lehet igazság abban, hogy ha valaki mást mond.
A hörcsögötök ezt nyomatja és pluszban még rá is tesz erre a mai társadalmi berendezkedés, folyamat és helyzet.

10-ből 8 nő azt vallja, amit te is, hogy mi vagyunk a gyökerek.
Ego, ösztön, gondolkodásra való képtelenség - buta - az, ami ezt a 10-ből 8-at jellemzi.

De pont amiatt értelmetlen így az eszmecsere, mert nem vagy(tok) képesek a fenitek miatt bármi hibát is önmagatokban elismerni, ezért csak folyamatosan menni fog a megakadt lemez ugyan úgy részetekről.

Parttalan vita marad ez.

2017.10.06. 14:47:07

@claire85:
"Jéé ma reggel mit látok... Már megint egy nővel kötözködtök. Mindig ugyanazok, ugyanott, ugyanúgy. "

Nem. te ezt látod: Nővel kötözködtök.
Miközben ez történik: idejött valaki, beugatott. Valaki válaszol, az nem a nőnek, vagy a férfinek szólt, hanem a cselekedetnek.

Felfogod a dolgot?

claire85 2017.10.06. 15:23:14

'Parttalan vita marad ez'- én is így látom, ezért is fejtettem ki bővebben @sadist-nak is ezt... kétszer ugyanabba a pocsolyába nem dagonyázunk. De erre válasz, h. "mert nem tudok érvelni"....pedig lám te is elismered h. meddő...

És a másik kérdésedre a válasz miszerint "felfogod a dolgot"... Felfognám. Csak...
tudod mindig az fránya csak...

Csak női nicken írókkal bántok így.

De tőlem mehet, egészségedre. Ha ettől jobban érzed(zitek) magad(tokat)... mint mondtam részemről megfigyelés volt... Talán a kommunikációtokban is van hiba...bőven.

Például 'felfogod a dolgot'---eleve lenéző.. lekezelő hangnemet használsz. Nem értem miért érzed feljogosítva magad, hogy azzal, hogy ezt a stílust választod reakcióként, eleve sugallja, h. másik személyt a beszélgetés túl oldalán magad alá pakolod... Csak, mert így kommunikálsz. Habár virtuális tér meg miegyéb. De én úgy érzem, ha egy Ember és szándékosan nem írok nőt.. normál hangnemben ír, miért jön elő belőled is, meg a többiekből az automatikus támadás. Skatulyázol...10-ből 8 nő buta a leírásod szerint. És engem is belesoroltál. Az ha vki személyeskedik, nem feltételez butaságot, vagy alacsonyabb intelligenciát a tiédnél, vagy erkölcsi fölényt..
Általános jellemrajzot írkálsz miközben mindkettőnkből 5 %-t ha láttatni enged ez a felület. Ezek javarészt olyan témák, amikről markánsan eltérhet a véleményünk, mert adott esetben a két különböző oldalon állunk egy hasonlóan megtörtént ilyen szituációban. Te férfiként, én nőként. Telejsen más a benyomásunk. Másként működünk. Máshogy gondolkodunk. Máshogy válaszolunk. Más vezérel.
Akkor mégis miért várod el, hogy ugyanazt amit te ugyanabban a kérdésben..És ezért miért kell alázni... igen van olyan is, hogy verbális agresszió. És sajnos itt a férfi kommentelők javarésze így kommunikál, és egy kalap alá vesz minden nőt, minden ellenük elkövetett sérelem okozójával.
Sajnálatos.
De ettől hagyd meg- nekem is, a gondolati szabadságot... azért, mert más oldalról közelítünk még lehet igazunk is.
Ha..
Néha kívűlről szemlélnétek magatokat. (is).

claire85 2017.10.06. 15:26:43

* "beugatott"..

Megint csak a lekezelő stílus...

Sadist 2017.10.06. 18:14:43

@claire85: "Ha ebből kiindulnánk abból az következne, hogy emberek milliói azért nem teszik ugyanazt a dolgot egész nap, mert nem lennének képesek rá."

Teljesen hibás gondolatmenet.

Ethan Wolf 2017.10.06. 18:30:57

Minden ilyen vita ugyanoda fut ki, ennél közelebb nem fog kerülni egymáshoz a két oldal, mert másképp érzéklejük a dolgokat és másképp gondolkodunk.

Mivel elértük a határvonalat, vagy inkább az üvegfalat a két nem kommunikációjában, érdemes lenne továbblépni és arról folytatni az eszmecserét, hogy mit lehet ebből kihozni.

Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat, mert egyik félnek sincs igaza. Mi férfiak szabályszerűségeket állítottunk fel, amelyekkel a nők viselkedését, reakcióit igyekeztünk leírhatóvá tenni. Ez be is vált, nagy arányaiban ismerjük a működést és mindennek az okát. De ne a nők meggyőzése legyen, hogy fogadják már el ezt, hisz annak mi értelme lenne?
A nők részéről is biztos vannak ránk felállított szabályszerűségek, amelyek nem biztos, hogy a mi racionális felfogásunk szerint értelmes, de az Ő olvasatukban valószínűleg az. Márpedig ha mindkét fél a saját gondolkodásmódján belül rendelkezik olyan szabályszerűségek halmazával, amely leírja a másik nemet, akkor a következő lépés az lenne, hogy a másik nem szemével próbáljuk látni a világot.

Kicsit talán zavaros vagyok (mert elkezdtük a péntek esti bemelegítő piálást), de amit mondani akarok, hogy nincs senkinek igaza. A mi racionális érvrendszerünk csak a mi szemünkben állja meg a helyét, míg a nők rendszere gondolom csak az övékében. Elértük a két nem kommunikációja közti határt (vagy falat). Mindig is tudtuk, hogy a két nem sosem fogja megérteni egymást, mert eltérőek vagyunk. Azért nem tudunk érveket ütköztetni, mert ők nem érvek mentén gondolkodnak. És ez nem jelenti azt, hogy akkor rosszul gondolkodnak, azt jelenti, hogy a mi racionális látásmódunk szerint gondolkodnak rosszul, de az Ő látásmódjuk szerint mi gondolkodunk rosszul.

Párhuzamosan tudunk tovább haladni, mindkét fél marad a saját látásmódja mellett (a saját univerzumában), de ugyanazt a jelenséget leírhatná mindkté fél, hogy ő hogyan látja, érzi azt.

Wow, olyan mély vagyok... :D

Sadist 2017.10.06. 19:19:56

@claire85: "Csak női nicken írókkal bántok így."

Teljesen mindegy, hogy ki milyen nicken ír, ha személyeskedni kezd, fel fogjuk hívni rá a figyelmét és ha nem hagyja abba, finoman el is küldjük a francba.

"mint mondtam részemről megfigyelés volt... Talán a kommunikációtokban is van hiba...bőven."

Vagy inkább az interpretációdban. Ha valaki azt írja, hogy a férfiak 80%-ának az a szórakozás, hogy focimeccset bámul a TV előtt, miközben issza a sört és fingik, mi egyszerűen elkönyveljük mint tényszerű információt, mert egyszerűen tudjuk magunkról, hogy nem vagyunk ilyenek.
Ezzel szemben ha valaki azt írja, hogy a nők 80%-a béna az ágyban, ti rögtön támadásnak veszitek és azonnal megpróbáljátok védeni a kollektív egot. Még csak véletlen se az a gondolat merül fel bármelyikőtökben is, hogy az állítást leíró csávó valószínű több nővel volt közelebbi viszonyban, ezért valószínű igaza lehet, hanem rögtön személyeskedésbe kezdtek és a kijelentő személyét támadjátok, hogy kiégett, érzelmekre képtelen nőgyűlölő.
A nőkre (meg úgy az állatvilágban általában a nőstényekre) kifejezetten jellemző ez a nyáj mentalitás és gondolkodásmód, ilyen esetekben sose individuumként tekintetek magatokra, aki esetleg abban a 20%-ban van, hanem egyetlen hatalmas homogén nyájként. Az ősidőkben a ragadozók ellen kifejezetten jó stratégia volt, a 21. században egy intellektuális vitában már egyáltalán nem.

"Például 'felfogod a dolgot'---eleve lenéző.. lekezelő hangnemet használsz. Nem értem miért érzed feljogosítva magad, hogy azzal, hogy ezt a stílust választod reakcióként, eleve sugallja, h. másik személyt a beszélgetés túl oldalán magad alá pakolod... Csak, mert így kommunikálsz."

Jaj, brühühühü, kérsz egy zsepit, amíg valaki visszakísér a kis safe spacedbe?

"Habár virtuális tér meg miegyéb. De én úgy érzem, ha egy Ember és szándékosan nem írok nőt.. normál hangnemben ír, miért jön elő belőled is, meg a többiekből az automatikus támadás."

Aha, akkor most olvass csak vissza, hogy ki baszta oda a szaros csizmát az asztalra! Az nálad normál hangnem, hogy az ide kommentelő férfiakat lepszichopatázza?

"Skatulyázol...10-ből 8 nő buta a leírásod szerint. És engem is belesoroltál. Az ha vki személyeskedik, nem feltételez butaságot, vagy alacsonyabb intelligenciát"

Az ad hominem érvelés bizony a buták sportja, értelmes ember nem használja.

"igen van olyan is, hogy verbális agresszió. És sajnos itt a férfi kommentelők javarésze így kommunikál, és egy kalap alá vesz minden nőt, minden ellenük elkövetett sérelem okozójával."

Megint csak érdemes visszaolvasnod, hogy lásd, mégis ki élt a verbális agresszióval. Segítek, az utóbbi mondatodban pl. te, mégpedig azzal, hogy az itteni férfiakat sértett nőgyűlölőzöd.

claire85 2017.10.06. 19:25:40

@Sadist: " sértett nőgyűlőlözöm".... az itteni férfiakat.... hmh-hmh..

Egy valaki valóban kiváltotta a fentebb leírt reakcióm egyikét.

Sadist 2017.10.06. 19:28:41

@Ethan Wolf: "Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat, mert egyik félnek sincs igaza."
"amit mondani akarok, hogy nincs senkinek igaza."

Ez ugyanaz, mint amikor valaki azt mondja, hogy mindenkinek igaza van, csupán különböző nézőpontok vannak, de nincs abszolút igazság.
Ez viszont tévedés. Vannak abszolút igazságok és tények, így bármelyik félnek lehet igaza.

claire85 2017.10.06. 19:30:46

@Sadist: "A nőkre (meg úgy az állatvilágban általában a nőstényekre) kifejezetten jellemző ez a nyáj mentalitás és gondolkodásmód, "--- miközben te többesszámban nyilatkozol és írsz nekem választ.

A 'mi' nálad kiket takar?
Vagy akkor te is kollektíve az összes férfi nevében kéred ki a problémáidat?
Jééé.... akkor ne talán kis önelemzésre is szükséged volna, mert olyan dolgot hozol fel magad mellett érvként, amit te is épp ugyanúgy alkalmazol.

claire85 2017.10.06. 19:37:40

@Sadist: Te politológiát tanultál, hogy állandóan az érvelés rendszerét elemzed?
Vagy csak itt a virtuális térben szeretsz szerepelni ily módon? Ha ennyire ebben élsz, vajon milyen lehet élőszóban.. jesszus....

Sadist 2017.10.06. 19:44:11

@claire85: "miközben te többesszámban nyilatkozol és írsz nekem választ."

Óbazmeg, ott írom előtte, hogy mit értek nyáj mentalitás alatt, erre te jössz ezzel, hogy többesszámban írtam választ.

Sadist 2017.10.06. 19:45:22

@claire85: Jé, és megint az ad hominem kártya.

claire85 2017.10.06. 19:50:34

@Sadist: Nem-nem.... azt írtam, ( még mielőtt kitekerve átfordítod), hogy olyasmit írsz nekem, amit te is alkalmazol.. Így leszel a többi itteni férfi várvédője..

claire85 2017.10.06. 19:52:42

@Sadist: Mivel délután butának tituláltál, igyekszem ennek a szerepnek megfelelni... ;)

Ezután bátran kérdezek tőled, ha vmit nem értek... rendben?

claire85 2017.10.06. 20:01:18

@Sadist: Különben meg két különböző dolog egy virtuális térben egy annak megfelelő platformon online vitát folytatni, mint leírni egy kommentet a személyes véleményeddel mint egy széljegyzetként 'használva'.. Eddig én így tekintettem az itteni beszélgetésekre még az elején.
Az meg, hogy korrektúrázol minden általad nem helyesnek vélt véleményt érvként elemezve.. téves gondolat.
Talán ezért sem linkelek be magamat igazolva tanulmányokat, meg kimutatásokat.

Sadist 2017.10.06. 20:05:00

@claire85: Látom még mindig nem érted (vagy nem akarod érteni). Egyik oldalon az az állítás hangzott el, hogy a nők 80%-a béna az ágyban. Nem az ide kommentelők személy szerint, hanem általában.
Erre jött válaszként a személyeskedés, ami már személy szerint az ide kommentelő férfiak ellen irányult.
Ha így sem érted a különbséget, akkor sajnos nem tudok segíteni rajtad.

claire85 2017.10.06. 20:06:58

@Sadist: Igen, valóban nem értettem mire hivatkoztál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.08. 01:17:18

@VT 135: „ Megjegyzem, ez nálad, Wolf teljesen negligált téma, ahogy a fórum hozzászólóinak jelentős része is kerüli ezt, mint ördög a tömjénfüstöt. Persze tudom, értem ennek az okát, de ettől még szomorú tény marad. Holott érzelmek nélkül valójában csak robotok, illetve fél-emberek, fél-elem vagyunk.”

Már kezdtem azt hinni, hogy megússzuk az erőltetett blue pill propaganda nélkül.

Ethan Wolf 2017.10.08. 08:48:17

@The Cortez: Moderáltam az utolsó hozzászólásodat, mert megegyeztünk, hogy nem szóltok be egymásnak... következő alkalommal nem csak a hozzászólást moderálom.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.08. 13:21:45

@Ethan Wolf: Legfeljebb vele egyeztél meg. Őt miért nem moderálod, amikor beszól másoknak? Az mehet legálisan?

VT 135 2017.10.09. 23:21:11

@The Cortez:
Tudom-tudom, hát hogyan is felejthettem el: aki nem bólogat együtt lelkesen a te sértett-toporzékolós-haragszom-az-egész-világra véleményeddel, az vagy mangina, vagy blue pill propagandista. Vagy mindkettő. :)

whoamiohmy 2017.10.10. 09:37:04

@Ethan Wolf: Van azért egy nagyon fontos különbség. Még ha az analitikus (tények, érvek, illetve a téma darabokra robbantásával operáló) és a holisztikus (az egész témát egyben, érzések, benyomások alapján kezelő) megközelítést egyenlő erejűnek is gondoljuk (hogy ez mennyire jó ötlet, ahhoz csak annyit, hogy az egész emberi civilizáció és technológia az analitikus megközelítésre alapul, ugyanis az működik, míg a holisztikus maximum az ezotériában és az alternatív gyógyászatban fordul elő, nulla sikerrel), akkor is feltűnő, hogy az analitikusan érvelő férfiak jóval később nyúlnak a minősítgetés eszközéhez. Arról nem beszélve, hogy a férfi kommentelők se mindig értenek egyet egymással, sőt, sokszor több dologban különbözik a vélemény, mint amiben egyezik. Viszont nőkkel a "vita" úgy zajlik, hogy a férfiember állít valamit, a nő erre rávágja, hogy nem így van, hanem pont az ellenkezője, ha a férfi ezután elköveti azt a hibát, hogy erre még akár érveket és tényeket/adatokat közöl, amik a véleményét igazolják, na, akkor a következő reakció erre AZONNAL a minősítés és a megszégyenítés. Megfigyelhető még az is, hogy mindig ugyanazok a minősítések hangzanak el: az illető szexuálisan sikertelen, a nők folyamatosan visszautasítják, egy csődtömeg, nem viszi semmire, biztosan csak egész nap kesereg, stb. stb.

claire85 2017.10.10. 15:48:43

Még mielőtt boszorkányégetést kezdenétek...az utolsó szó jogán.. Tanultam az esetekből, és van amiben igaza volt annak, aki normális eszközökkel hívta fel rá a figyelmem.. Mindazonáltal viszont többen nagyon visszaélnek a verbális 'szabadsággal'...

claire85 2017.10.10. 19:40:21

@VT 135: kihagytad... vagy pedig nő csak ál-férfi néven ír.

Deetha 2017.10.10. 21:54:42

@claire85: Ahogy itt a fiúk “beszélgetnek”, simán belefér ez: Az autóvezetés is olyan, mint a sex, minden férfi azt gondolja, hogy jó benne. :D
(Lehet, hogy mert több autós műsort és pornót néznek, én nem tudom...)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.11. 17:52:00

@VT 135: „te sértett-toporzékolós-haragszom-az-egész-világra véleményeddel”

Megint 1 roppant intelligens sarkítás. Ügyes fiú vagy! :)

„az vagy mangina, vagy blue pill propagandista”

Nem, de te már rengeteget tettél azért, hogy az emberek így gondolják.
süti beállítások módosítása