Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szülinapi poszt - két éves a blog

Tinder megateszt - saját csevegésekről készült képekkel

2017. november 06. - Ethan Wolf

692de8d6b056cd9e9aefa2c3a390c214.jpg

Tavaly is volt szültésnapi poszt:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/11/07/szulinapi_poszt_320

Hát most sem marad el. Aki rendszeresen olvas az tudja, hogy a randik jelentős része a tinderről jött össze. Az alkalmazás sokat változott pár év alatt és életem egyik legszebb időszakát is ennek az applikációnak köszönhetem. Kár, hogy az lett belőle, ami...

Nem gondoltam volna amúgy, hogy ez a blog megéri ezt a kort. Igazából abban nem voltam biztos, hogy lesz türelmem ezt rendesen csinálni és nem unok rá menet közben. Nem így lett. :)

Különleges képekkel lesz díszítve a poszt, ezek az én kiragadott pillanataim, pár kép ahogy tinderen fűzök valakit. Aki tanulni akar, ez alapján a pár mondat alapján ki tudja találni, miről beszélgettem az adott lánnyal és meríthet belőle ötleteket. Cenzúráztam az arcokat, telefonszámokat, ilyesmiket. Semmiképp nem akarok személyiségjogi problémákat.

clipboard01_1.jpg

A tinder 2014-ben terjedt el itthon, bár addigra már két éves múlt az applikáció. A fejlesztők azon az eleven hozták létre, hogy "könnyebb megközelíteni valakit úgy, hogy tudod, akarja hogy megközelítsd". Ez be is jött nekik, hisz akivel összepárosít a program azzal már van egy alap szimpátia. Nem megyek bele a program működésébe, majd ráguglizik, aki akar. Szóval 2014-ben berobban itthon (talán előtte is már volt, de nem volt még népszerű), épp akkor amikor én egy hosszú kapcsolatból kilábalok. :)

Az aranykorszak:

Én hívom csak így, és csak számomra volt az. 2014-2015 végéig. Újdonság volt itthon, még nem dugós appnak nevezték kezdetben, és mindenki kíváncsi volt rá. Épp ezért minden második csaj regisztrált is. Annyian voltak fent, hogy ihaj. Minél többen vannak, annál többen nézik meg a profilodat, annál többen húznak jobbra, annál több a találatod. Randijaim jelentős része ebben az időszakban jött össze, Annyi találatom volt, hogy Excelben kellett vezetnem, hogy kivel hol tartok, milyen témát érintettem addig, mi a száma, és mit beszéltünk meg! :) Gusztustalan? Inkább célszerű.

clipboard02.jpg

Volt olyan hét, hogy minden estére volt randim. Olyan is volt, hogy egy nap kettőre mentem el, és persze sok dugás is összejött. Csodás időszak volt. Fent volt mindenki, értelmiségi, művelt, hülye, mindenki. Nagyobb eséllyel találtál "normális" nőt. A sok tinderen szövődött komoly kapcsolat is ezekből az időkből való, legalábbis nem hallottam komoly kapcsolatot innen az utóbbi egy évben. :)

Annyira nagy volt a választék, hogy tényleg komoly menedzsment kellett a randik lebonyolításához. Könnyen belefutott az ember a bőség zavarába. :) De mint minden, ennek is véget kellett érnie egyszer.

 

Az első jelek a manipulációra:

Azt vettem észre 2015 közepe táján, hogy drasztikusan csökkentek a találataim szinte egyik hétről a másikra. Nem értettem, miért. Nem volt még előfizetési lehetőség, legalábbis nekem nem volt akkor ilyen opció. Nem tudom, honnan vagy kitől jött az ötlet, de mikor teljesen új profilt regisztráltam új telefonszámmal, akkor megint jöttek a találatok pár hétig, majd megint lecsökkentek. Megint új telefon és profil, megint jöttek a matchek. Felvetődött a gondolat többeknél is, hogy a Tinder rangsorol. Sok cikk van a témában, egy részük hülyeség, más részük féligazság én csak azt írom, amit tapasztaltam.

clipboard03.jpg

A program az újoncokat többször mutatja, mint a régebben regisztráltakat. Megérte egy-két hónap után újra regisztrálni, hogy többen lássanak. Legalábbis akkortájt. Szóval egy kis kellemetlenség volt, de könnyen ki lehetett játszani, minden ment tovább egészen 2015 végéig. De az is lehet, hogy az már 2016 eleje volt, már nem emlékszem erre.

Az első fizetős éra:

Megjelent az előfizetési opció, ami akkoriban kb hatezer forint volt egy hónapra. Olyan opciókat adott, hogy végtelen jobbra húzási lehetőség,  pár kiemelési lehetőség, utolsó balra húzás visszavonása, és pár beállítás (név változtatás, kiírja-e a koromat, ilyesmik).

A végtelen jobbra húzás elég egyértelmű. Az alap beállítás az volt, hogy előfizetés nélkül naponta maximum 100 fotót (azaz száz lányt) húzhattál jobbra. Az előfizetéssel ez a korlát megszűnt, ahogy mondani szokták húzhatod őket jobbra, amíg le nem szakad az ujjad. Azonban már ekkor észrevettem (mert előfizettem), hogy napi 150-200 után elfogynak a lányok és néha alig van új. 

A kiemelési lehetőség annyit tesz, hogy fél óráig a profilodat az elsők között dobja fel a keresgélő lányoknak. Ezzel növelve az esélyét, hogy többen lássanak. Ahogy fentebb írtam, mikor arról beszéltem, hogy érdemes új profilt csinálni, hogy újoncként többeknek felhozzon, akkor ez a kiemelési opció még nem létezett. Mióta ez megjelent, azóta az újra regisztrálás sem mindig segít, hogy újoncnak nézzen és előbbre vegyen másoknál. Gondolom a program okosabb lett és már több dolog alapján szűri, hogy valóban friss regisztráció vagy-e.

clipboard04.jpg

A kiemelés amúgy csak havonta pár alkalommal járt, de külön vehettél is, amennyiben még aktív az előfizetésed. Egy kiemelés ára kb. 1300 forint. Viszont megérte, főleg ha volt annyi eszed, hogy péntek és szombat este vetted meg, amikor szerintem a legtöbb csaj lapozgatja az appot. Olyankor dobta a találatokat rendesen. Azonban ha lejárt a havi előfizud, nem tudtál külön kiemelést venni. Ráadásul heti két kiemelés az már 2600 ft, ami havonta  10000 + az előfizu, tehát elment rá 16 rongyod egy hónapban. 

*Az árak sokszor változtak az évek során, ezekre emlékszem.

 A többi előnyt nem részletezem a felsorolás magáért beszélt. Ekkorra az applikáció már eléggé pénzéhes lett és amint lejárt az előfizetés, szinte semmi találat nem volt. Nem érte meg anélkül használni. De mint írtam, még előfizetéssel is elfogytak a csajok napi 150 után. Elterjedt, hogy ez egy dugó applikáció, kicsit ciki volt fent lenni, sok lány el is pártolt. Plusz elmúlt az újdonság varázsa is. Megcsappant a fent lévő lányok száma. Ezt véleményem szerint a tinder azzal próbálta ellensúlyozni, hogy hamis profilokat forgatott. Akik kiléptek, de esetleg nem törölték a profiljukat, azokat mozgatta a program és még találatot is adhatott rájuk, de persze ezek a lányok sosem válaszoltak, hisz nem is voltak már fent.

clipboard05.jpg

Írtam régebben is a robotról, azaz olyan profilokról, amelyek mögött egy okos program fut és velük beszélgetsz. Hát ezek is megjelentek, szerencsére magyarul nem tudtak, így ha beszélgettél egy magyar csajjal az tuti ember volt. 

Ekkora már az értelmesebb nők java nem ment fel tinderre, maradt a sérült árú, a hamis profilok és a robotok. :D Kis túlzással persze, azért kitartással lehetett ismerkedni, és találni jókat, de ez már messze volt az arany korszaktól.

 

A második fizetős éra:

Ugorjunk egy nagyot 2017 nyarára. 2016-tól kezdve a tinder amúgy is csak másod, vagy harmadszámú opció volt az online ismerkedés világában, már túl sok időt, energiát és persze pénzt vitt el ahhoz, hogy jónak lehessen mondani. Persze a lányoknak nem kellett előfizetni most sem, mint ahogy az összes ismerkedős oldalon sem kell, hisz minek. :D

Új fizetős opció jelent meg, ez a golden akármi, azaz az arany előfizetés. Ez már havonta egy tízesbe fájt. Tudott mindent, amit az előző fizetős érában is tudott, de megjelent egy dolog, ami szerintem mindent megváltoztatott.

clipboard06.jpg

 

A lányok mit szerettek a tinderben? Hogy nem írhat nekik akárki, csak akit kedveltek. Hogy nem tudhatja senki, hogy ők kiket kedveltek és kiket nem. Nos, az új előfizetés legnagyobb dobása, hogy már értesítést kapok, hogy ki húzta a képemet jobbra. Meg is tudom nézni az illetőt, rá tudok menni a profiljára és azonnal megkapom a lehetőséget, hogy én is jobbra húzzam, ezzel elérve, hogy azonnal összepárosítson minket a program.

Ez eléggé megváltoztatja a játékot, hisz kombinálom a kiemeléssel, várok és csak azokat nézem meg, akik jobbra húztak és eldöntöm, melyiket húzom én is jobbra. Ezzel megfordul a kocka. Eddig a lányok kezében volt a döntés, most már a miénkben van. A sors iróniája, hogy a felhozatal továbbra is csökken, a hamis profilok száma pedig nő. Ezt abból tudni, hogy ha húzogatom jobbra, akkor jönnek a képek, de mikor kiemelésnél várom hogy kik húznak jobbra, akkor továbbra is kevés a potenciális partner. 

clipboard07.jpg

Egy nagyobb városban (USA), még így is megéri, mert ott vannak annyian, hogy nem kell trükközni kamu profilokkal, de itt Budapesten nincs akkora felhozatal ma már, itt és szerintem minden Európai városban trükköznie kell a rendszernek. Megy a pénzlehúzás a férfiaktól ezerrel. A nőknek még most is jó, mert nem fizetnek elő, húzzák jobbra a szimpi pasikat és tuti, hogy ha elsőre nem is, de másodikra lesz találatuk, hisz férfiakból túljelentkezés van az appon.

Sok külföldi találatot is kapok, amelyek egy része szintén hamis profil. Olvasni olyat is, hogy a tinder kategorizál, ha olyan húz jobbra, aki maga is népszerű, akkor jobban előtérbe rak a program. Ha pedig olyanok húznak jobbra, akiket kevesen húztak jobbra, akkor hátrébb kerülsz a ranglistán és csak kevésbé népszerűeknek hozza fel a profilod. Nem tudom, mi az igazság, azt tudom, amit tapasztaltam.

clipboard08.jpg

 

Az aranykorszak után mélyrepülés és még nincs vége. :) Nem tudom, vidéken mi lehet most a helyzet tinder ügyben? Eddig se volt nagyon használható, de most még annyira sem. Nem is feltétlen a találatok száma a mérvadó, hisz a hamis profilok/botok/sérült nők miatt lehet találatod, de abból mennyiből lesz randi?

Mikor ezen sorokat írom, már másodszor fizettem elő az arany akármire, ezalatt lett 27 találatom (az első két napban) úgy, hogy vártam kicsit, megnéztem kik húztak jobbra és azok közül válogattam párat. Ebből 12-vel sikerült beszélgetést kezdeményezni. Öt nap telt el ezen második előfizetés óta és a 12-ből 8 eltűnt szőrén szálán, mikor telefonszámot akartam kérni (még mindig működik, amit az Online Randizás Mérföldköveiben írtam, kell a szám, mert ha megadja, akkor komolyan is gondolja az ismerkedést, ezzel lehet a legjobban szűrni a komolytalankodókat). Végül két lánnyal sikerült randiig eljutnom. Ez öt nap krónikája, ha azt vesszük és a 27-ből, akiknek tetszettem, hisz jobbra húztak, csak kettővel került sor randira. Ez 7,4 %-os siker ráta. Elkeserítő. Szinte csak a lelkisérült/álmodozó/egyéb nem randizniakaró kategória maradt fent tinderen. Túl sok munka már olyat találni, akivel randizni is lehet. Vagy csak engem kényeztetett el az elmúlt pár év és már ennyi energiát sincs kedvem belefeccölni a punciba. :)

Máshogy kellett volna továbblépniük a fejlesztőknek. Megértem őket, hogy kell a pénz és a bevétel, de össze lehetett volna ezt hozni úgy is, hogy nem múlik el az aranykorszak. A marketinget is elbaltázták, hagyták eszkalálódni ezt a dugó app kifejezést és ezt már soha nem mossák le magukról. 

clipboard09.jpg

 

Aki kihagyta 2015 körül az sajnálhatja, aki most akar belevágni a tinderezésbe, az költse a pénzét inkább másra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1112954309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.11.06. 10:31:02

Szuper lett a szülinapi poszt! Gratula!

Kérdés: írod, hogy a tinderre nem érdemes pénzt költeni. Akkor szerinted mi éri meg a legjobban a magyar piacon most? Melyik a legjobb alkalmazás és mennyit érdemes költeni rá?

Wildschwein 2017.11.06. 11:52:09

Először is, boldog születésnapot! És persze remélem, még jó ideig lehet itt tanulni és egyben osztani is az észt!

Az előző szülinapi posztod volt egyébként az egyetlen olyan ezen a blogon, amelyik nem tetszett, pontosabban megijedtem attól, hogy ilyen szinten kell manipulálni ahhoz, hogy egy férfi (aki amúgy az adottságait tekintve a szexpiaci és a randipiaci átlag felett van) reálisan számíthasson sikerre egy randin. Ez a mostani poszt már sokkal emészthetőbb volt számomra :) bár megmondom az őszintét, az a hajra kenés nem az én világom.

És egy dolgot most sem hagyhatok szó nélkül: "még mindig működik, amit az Online Randizás Mérföldköveiben írtam, kell a szám, mert ha megadja, akkor komolyan is gondolja az ismerkedést, ezzel lehet a legjobban szűrni a komolytalankodókat" Ebben van igazság, de én inkább úgy fogalmaznék (és az egyik posztodnál már írtam is), hogy ha megadja a számát, akkor _van esély arra, hogy_ komolyan gondolja az ismerkedést. Tehát abban egyetértünk, hogy ha nem adja meg, akkor komolytalan és nem szabad vele tovább foglalkozni, de ha megadja, még az sem jelenti azt, hogy komolyan gondolja. Egyszerűen nem is tudnék olyant mondani, ami egy nő esetén biztosan arra utal, hogy komolyan gondolja az ismerkedést. Az alábbi esetek például nem jelentik ezt:
- Megadja a számát, fel is veszi, jól elbeszélgettek, megbeszéltek egy találkozót, előtte pár órával visszaigazolja sms-ben, aztán nem jelenik meg, és utána bármiféle bocsánatkérés nélkül azt üzeni, hogy közbejött egy üzleti ügy. Új találkozót javasol, nem érti a felháborodást.
- Megadja a számát, fel is veszi, jól elbeszélgettek, megbeszéltek egy találkozót, előtte pár órával eltűnik (nem igazolja vissza az sms-t), egy hét múlva magától jelentkezik, családi okokra hivatkozik és egy kis időt kér, magától megadja az email címét is, aztán újra eltűnik. Másfél hónap múlva emailen magától jelentkezik, találkozót javasol. A sűrű napirend miatt nehéz összehozni, de többször is ő maga forszírozza, aztán nem jelenik meg, email fiókját aznap törli, számot letiltja.
- Megadja a számát, eljön a találkozóra, jót dumáltok, sokat nevettek, megvan az összhang, az elköszönés spontán szenvedélyes csókolózásba torkollik, és szinte könyörög, hogy ugye felhívod majd. Aztán soha többé nem veszi fel, egy idő után letilt.
Szóval garancia, az nincs :)

whoamiohmy 2017.11.06. 14:12:24

@Wildschwein:
Egyik haverommal a következő eset történt: helyszín a haver hálószobája, szex közben, már behatolás után:
- Most jut eszembe... Ma randiztunk először? Basszus... húzd ki, én nem vagyok OLYAN lány!
Felöltözik, elmegy, telefonra nem válaszol.
Szóval tényleg SOHA nem lehet tudni ;)

Sadist 2017.11.06. 17:57:45

Az egész online társkeresősdi hányadék, mindenhol csak a férfiak lehúzása a cél. Egyszer kipróbáltam, hogy regeltem tíz ilyen szarra, hogy megnézzem, tényleg ilyen siralmas-e a helyzet, ahogy mindenhol hallottam róla. A tíz társkereső oldal között volt lovebox, randivonal, puncs, viszony, szexrandi, meg a fasz tudja még mi és egyetlen egy se volt köztük, amit fizetés nélkül normálisan lehetett volna használni. Ha üzenetet akarsz küldeni, előbb fizess! Ha meg akarod nézni a csaj képeit nagyban/elmosás nélkül, előbb fizess! Ha meg akarod nézni, hogy ki nézte meg a profilodat, előbb fizess! Mindegyiknél rákényszerítenek valamivel, hogy fizessél, különben egy guriga taknyot sem tudsz használni a funkciók közül. Van olyan oldal, ahol havonta hét (7!) üzenetet küldhetsz előfizetés nélkül, azt viszont már nem nézheted meg, hogy a címzett mikor lépett be utoljára, úgyhogy még az a 7 üzenet is nagy eséllyel valami inaktív regnél fog landolni.
Mindegyik úgy hirdeti magát, hogy sok tíz vagy akár százezer regisztrált társkereső van náluk, a sok szerencsétlen férfi meg azt hiszi, hogy a több nő közül nagyobb eséllyel akad a horogra egy, de paradox módon a nők hipergámiája miatt minél több regisztrált van az oldalon, annál kisebb az esélye.
makronom.mandiner.hu/cikk/20171011_makronom_a_tinder_tarsadalmat_afrikaban_kell_keresnunk_ismerkedesi_tanacsok_ferfiaknak

Az utóbbi néhány évben hatalmas biznisz lett a társkeresősdi. Akinek van fölös tőkéje és gyorsan akar nagy hasznot szerezni, annak most még érdemes befektetnie.
A másik nagy robbanás előtt álló dolog a VR pornó és az élethű szexbabák. Na meg a mestersége megtermékenyítés és meddőségi kezelések.

Ethan Wolf 2017.11.06. 18:45:23

@whoamiohmy: Jelen pillanatban (2017 vége), nincs legjobb. Ha most fegyvert fognának a fejemhez, hogy állítsak sorrendet, hogy érdemes ismerkedni, akkor ezt mondanám:
- Élőben, javarészt szórakozó helyen
- Rapidrandi
- Végső megoldás, ha minden nagyobb online "csatatérre" regelsz (tinder, rv, csp, stb) és egyszerre nyomod mindegyiken. De ez sokba kerül és nem csak pénzben, de időben is. Amennyi pénz így elmegy, abból megvan a heti kurvázás is akkor már.. :D

Jelen pillanatban én váltogatom, most jöttem le a tinderről, megyek egy másikra, közben pedig eljárok ide-oda. De közben tesztelem azt is, hogy milyen facen ráírni, jelölni ismeretlen nőket és elhívni őket. Eddig kettővel randiztam és kb 25öt jelöltem. :D

Ethan Wolf 2017.11.06. 18:47:14

@whoamiohmy: Valami nagyon fontos kimaradt. A tesztem javarészt a 20-27 közötti nőkre íródott, így az előző kommentem is rájuk vonatkozott.

Azért írom, mert elméletileg, ha 30 fölötti nőt keresel, vagy nem zavar, ha van gyereke, akkor a randivonal nyerő lehet. Lesz arról is teszt amúgy jövőre valamikor... :)

whoamiohmy 2017.11.06. 20:08:44

@Ethan Wolf: Na, egyébként a RV-ról volt egy futó kis kalandom úgy egy éve, de katasztrofális eredménnyel (frigid volt a csaj, egészségügyi okokból, amit nekem persze nem árult el előtte... és persze "akció" közben derült ki a dolog...). Az a nő asszem 34 volt akkor.
30 fölött átalakul a csajozás. Sokkal inkább előtérbe kerülnek a béta értékek (legyen jó állásod, keress sok pénzt, legyen jó társadalmi státuszod), viszont a szex mennyiségben és minőségben töredéke a húszas nőknél megszokottaknak. A nők libidója nagyon gyorsan csökken 30 fölött. Volt olyan "barátnőm", aki a MÁSODIK randin bemutatott a családjának (a nagyanyjának basszus!!!!), de szex még hírből se volt sehol se. Mondanom se kell, 30 fölötti volt. Azt hittem, álmodom. Előbb ismertem meg a nagyanyját, mint hogy a bugyiját lehúztam volna.

whoamiohmy 2017.11.06. 20:13:13

@Ethan Wolf: Élőben egyébként tényleg javult a helyzet, bár én már ott nem nagyon játszom "élesben". Most elkezdtem hatodéves hallgatókat mentorálni, kihozom őket klinikai gyakorlatra a klinikákra, ahol dolgozom. Nagyon jó, mert kb. 10-12 évvel fiatalabb srácokkal lehet kalandozni német nagyvárosokban az éjszakában (Berlin, Stuttgart, München, Frankfurt, stb.). Ez persze általában úgy szokott zajlani, hogy ők sakálra isszák magukat, én meg 1-2 sörrel a fejemben és peripatetikus félmosollyal az arcomon nézegetem őket meg a csajokat. Sose gondoltam volna, hogy összejön, de a legutóbbi kis padawanomnak ELSŐ éjjel, az első diszkózás alkalmával megállt egy nála 3 évvel idősebb német csaj, és bár nem aznap éjjel, de lett a dologból valami. Kettővel korábbi hallgatóval egy olyan diszkóba mentünk le, ahol chippendale show volt, és rám is mászott egy csaj. Szóval úgy néz ki, a diszkózás tényleg az egyik legjobb vadászterület mostanában.

whoamiohmy 2017.11.06. 20:23:45

@Sadist: Hehe, ehhez annyit, hogy amennyire én tudom, az EGYETLEN társkereső, ahol több nő van, mint férfi, az a puncsPONThu... illetve az angolszász verziója, a seekingarrangementsPONTcom. Van most egy francia könyv, ami nagyon behatóan foglalkozik a sugar baby jelenséggel, de sajnos még nem jött ki angolul, franciául meg nem tudok. Nagy-Britanniában állítólag több, mint 670 EZER sugar baby van...

Több haver rákapott a sugar baby témára egyébként. Meg kell mondjam őszintén, hogy ha van rá pénzed, irgalmatlan mennyiségű időt és energiát spórolsz meg vele, ugyanakkor a létező legjobb nők közül válogathatsz. Én még soha nem fizettem nőért életemben, de komolyan foglalkoztat a téma. Én egyébként a saját ismerőseim között azt látom, hogy az IGAZÁN nagy kúrógépek (200 fölötti szexuális partner) folyamatosan valamilyen formában, de pörgetik a kurvázást. Ha máshogy nem, már csak azért, hogy nedvesen tartsák a bránert, amíg éppen nem jön össze semmi rövid vagy hosszabb távú kapcsolat. Nem ritka, hogy egy állandó kapcsolat mellett 1-2 "barátnő" ÉS még rendszeres kurvázás mellette...

Tancélos cikk pont ma a Velvetről:
velvet.hu/randi/2017/11/04/hetente_2-4_not_fogyasztok_el_a_parkapcsolatom_mellett/

TopszLee 2017.11.06. 22:47:37

@whoamiohmy: Ahol több nő van mint férfi - mármint online társkeresők közül, az még az nlcafe emlékeim szerint. Érzelgős szar - tehát imádják a csajok.
30 -as, ahhoz közeli vagy a fölötti nővel pedig nem kezdesz ha csak szex kell, ezt már illik tudni, amennyi ingyenes red pill anyag elérhető manapság a neten.
Amúgy a te tapasztalatod szerint a német nők mennyire rondák?

VT 135 2017.11.06. 23:07:15

Na ez kicsit megnyugtat, amit írsz a Tinderről. Csak pár hónapja regisztráltam, rengeteg nőt húztam jobbra - de távolról sem mindenkit, csak aki bejött -, egészen konkrétan nulla (!) vissza-, vagy jelölés volt női részről. Pedig nem vagyok egy bányarém, 192cm magasság, humor, stb. Régen, mikor hagyományos netes társkeresőztem sok nővel találkoztam. Mindenesetre ez megmagyarázza akkor az eredményt. Hozzáteszem, ahogy azt már korábban itt írtam, annyira túltengenek a Tinderen az unintelligens (napszemüveg orrba-szájba, vagy fél km-ről kép, vagy a hülye hobbijairól kép, ahol ugyanúgy nem látni semmit őbelőle), vagy plázapicsa példányok, h kevés egyáltalán az a réteg, aki szóba jöhet.

VT 135 2017.11.06. 23:08:03

Tegnap töröltem is az appot. :)

VT 135 2017.11.06. 23:11:19

TopszLee,
nlcafe párkereső már nincs, jópár éve beolvadt egy másikba, nem jut eszembe a neve, mert már töröltem magam onnan. Az nlcafé-n amúgy elég magas volt a minőség a csajok kultúráltsága, intelligenciája alapján, ráadásul kicsit többen voltak is. Nekem lett onnan több éves, komoly kapcsolatom is.
Egy kicsit reménykedtem, h a Feelingfinder-rel egy új, hatékonyabb netes párkeresős irány indul el, de azt meg elrontották a fejlesztők, másrészt hiába egy jó rendszer, ha a rajta lévő népesség többsége ugyanaz a lelki nyomoronc, mint máshol.

VT 135 2017.11.06. 23:20:51

Ez a netes párkeresőre történő pénzköltés is gyakorta felmerülő kérdés. "Mert az nem is komoly pali, aki nem akar rá pénzt költeni" - szokott jönni a naív női kijelentés. (Most tekintsünk el attól, h ha annyira nagy egyenjogúság, meg függetlenség, meg grrrrlpower, akkor Nagysága miért nem emeli fel a seggecskéjét és fizet elő és ír leveleket - hagyjuk, mindenki tudja a választ. :)
Megmondom őszintén, én talán, ha egyszer fizettem elő. Az eredmény? Pont ugyanannyi, vagy még kevesebb, mint más esetben. Volt az az oldal, amelybe az nlcafé is beolvadt, ott volt havi 10 levélírásra lehetőség, tekintve, h az első után már mailen folytatódott a dolog, bőven elég is volt. Máshol is voltak, már nem emlékszem, milyen lehetőségek, de voltak. A randivonalon is van egy lehetőség, h 3 napig arany, vagy miafaszom fokozaton legyél. Namost, ha előtte keresővel kigyűjtöd a célközönségedet, akkor még sok is az a 3 nap. Emellett a mai napig vannak ingyenes párkereső oldalak is, még ha nem is tömegével, meg van, amelyik elég lepukkant.
És, h miért nem költöttem/költök ilyesmire? Mert értelmetlen dolgokra nem szeretek pénzt kidobálni! Tekintve, h ugyanolyan hatásfokkal lehet(ett) ingyen is randizni, tekintve, h a befektetett pénz semmiféle pluszt nem adott a dologhoz, így nyilván nem dobom ki az ablakon. Ha lett volna bármilyen érdemi hatékonyságnövelése, akkor fizettem volna.

VT 135 2017.11.06. 23:23:23

Ja és boldog születésnapot a blognak! Jó, h indítottad, nem csak a történetek miatt, de jópár nagyon hasznos tanáccsal, gondolattal is szolgáltál az ismerkedés, illetve a csajok gondolkodása (? :) kapcsán!

Ethan Wolf 2017.11.07. 06:08:28

Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat. Gondolom, nem kapok tortát, amiből egy szexi dög ugrik elő :D

VT 135 2017.11.07. 14:19:35

@Ethan Wolf: Ki tudja, lehet, h 2 éves munkásságoddal már építettél női rajongókat, akik szívesen vállalják a feladatot. Neked csak a tortát kell megsütnöd! :D

EzVan:) 2017.11.07. 15:03:20

@Ethan Wolf: boldog születésnapot... nahát, a történeteid legalább fele olyan, mintha én írtam volna, csak én sosem írtam naplót ilyesmikről. Némelyik konkrétan akár szóról szóra egyezne... :))) az időtávlatban lehet 7-8-10 év eltérés. Valószínűleg években is ennyi van köztünk.

A tinder megdöglésével egyetértek... asszem úgy lehet a kamu botokat (meg a sok orosz/ukrán álcát) kiszűrni, hogy néhány olyan cuccot lájkolsz facebookon, ami helyi jellegzetesség: helyi sikk szórakozóhely, kassszástibi, utazómanó... ahol nincs egy találat se ezekből, az valószínűleg kamu.
A másik oka lehet, hogy már vannak 3rd party programok meg appok, amivel szintén eléred... tind3r.com, vagy a windows telefonos klónok, ahol pl mindig ingyen volt a visszavonás. A tinderért sosem fizettem, szerintem a magyar fizetősökre talán egy fokkal jobban megéri rákölteni egy óvatos csütörtök estényit.

mi van még? happn, badoo?

sureee. 2017.11.07. 17:11:00

Boldog szülinapot a blognak! :)

whoamiohmy 2017.11.07. 17:47:32

@TopszLee: "30 -as, ahhoz közeli vagy a fölötti nővel pedig nem kezdesz ha csak szex kell, ezt már illik tudni, amennyi ingyenes red pill anyag elérhető manapság a neten."

Jogos, bár a magam "védelmében" én ezekkel a nőkkel nem CSAK szexelni akartam volna - csak nyilván, miután kiderült, hogy a szex egyáltalán nem működik, így a továbbiakra se tartottam már igényt.

"Amúgy a te tapasztalatod szerint a német nők mennyire rondák? "

Na, ez egy érdekes kérdés. Ronda és ronda között is van különbség. A német csajokat illetően a helyzet a következő:

1. A német nők arcra szépek, testre nem. Az arcuk olyan európaian szép, nem olyan széles a járomcsontjuk, mint az oroszoknak, általában apró szemük van, de a klasszikus babaarc gyakori a német nőknél. A testük viszont nagyon ritkán jó, a német nő teste általában olyan, hogy combtól nyakig kb. mintha egy fatörzs lennének, ha van rajtuk domborulat, az általában csípő és fenék, ami a német nőknél még a vékonyabbaknál is aránytalanul vastag tud lenni. Mellük többnyire nincs (persze az implantátumok elterjedése óta változott a helyzet ezen a téren, de ritka errefelé, hogy valaki megcsináltassa a mellét). A túlsúlyos nők nagyon gyakoriak, na, azoknál a fenék még nagyobb, a mellük ugyanolyan kicsit, csak persze rájön még 10-15-20-akármennyi kiló háj is a törzsre. Igazából a legjobb német nők a vékonyak (Heidi Klum vagy Helene Fischer tipikus mai német "bombanő" példák erre), mellük nekik sincs, és a csípőjük/fenekük nekik is széles, de legalább nincs rajtuk háj, és így kellemesnek mondhatóak. A legcsinosabb nővérkék, akikkel együtt dolgoztam mind már-már az anorexiába hajlóan vékonyak voltak. Persze ha valakinek nem jön be ez, az más eset, de bármi ennél vastagabb már egyszerűen nem jó testű nő a németeknél. Csinosan domborulatos vagy "van rajta mit fogni" típusú nő nincs a németeknél.

2. A német nők rohadtul igénytelenek, illetve nem nagyon hajlandóak energiát befektetni abba, hogy jobban nézzenek ki. Erre van egy sztorim is. Úgy 4 hete csaptunk egy "club crawl"-t Frankfurtban, egy éjszaka lementünk egy haverral 4 diszkóba is. Az első egy techno klub volt, de manapság a techno nagyon nincs divatban, egy darab nő volt lent meg kb. 15 pasi, szóval ez nem volt mérvadó (bár az az egy nő VESZETTÜL jó nő volt, ez tény). A második hely egy jól menő frankfurti diszkó volt, többnyire német csajokkal. Ők úgy néztek ki, hogy gyakorlatilag a mindennapi német nagyvárosi hipszter kinézet szerint öltözködtek (slim fit farmer, converse tornacipő, kinyúlt ujjú kötött vagy vászon szvetter, minimalista kivasalt frizura, fekete SZTK-keretes hipszter szemüveg), annyi eltéréssel, hogy mondjuk ahelyett a sima egyszínű felső helyett, amit minden nap hordanának, felvettek egy csipkéset vagy flittereset, de még a melltartó is a szokásos fehér vagy fekete volt, mindenféle szexi variáció nélkül. Smink semmi. Magyarán a német nő, ha diszkóba megy, nem csípi ki magát, gyakorlatilag az utcai ruhájában megy le, max. a blúzát cseréli le egy "speciálisabb" darabra, de még az alsóneműje is a mindennapi szerelék.
Ezek után lementünk egy balkáni klubba, főleg horvát és szerb nők voltak... hát, mint ne mondjak... BRUTÁLIS volt a különbség. Miniszoknya, dressz, neccharisnya, rendesen kirakott dekoltázs, szexi fehérnemű, ízlésesen, de kihívóan felrakott smink mindenfelé... a táncról már nem is beszélve. A német nők az "egyet jobbra, egyet balra" konstellációban lötyögnek, a balkáni nők rendesen táncolnak, kézjátékkal, csípőmozgással, mindennel.
Végül a negyedik klub megint egy nagyobb diszkó volt, ahol éppen dél-amerikai (kolumbiai és brazil) party volt, na, ez megint más. Az öltözködés teljesen vegyes volt, gyakori volt a fehér vászonnadrág, dekoltázsos fehér fekete felső kombó, viszont a nők itt konkrétan TÁNCOLTAK, de nem csak úgy, hogy odaálltak melléd, hanem átkaroltak, átfoghattad a derekát (szalsza tudás óriási pluszt jelentett itt), ritmusra csinálták, a lépéseket is tudták, ha jól vezettél, stb. Szóval öltözködésben nem voltak annyira igényesek, mint a balkáni buliban, viszont ténylegesen táncoltak, és nem csak szólóban, hanem társasan.

3. Németországban nagyon érződik, hogy egy vagyonnal és jóléttel piszkosul szaturált ország. A balkáni és dél-amerikai buliban ha elejtettük, hogy orvosok vagyunk (egyik hallgatóval mentünk le), MINIMUM leálltak beszélgetni, a német nők leszarták. Általában azt tapasztalom, hogy a vagyonnal kevésbé szaturált országokban az egzisztencia és a jó kereset irgalmatlanul menő, a jóléti országokban viszont a klasszikus alfa karakterek hódítanak: magasság, jóképű arc, kockahas. A srácnak, akivel lementem, piszkos jók voltak az adottságai, össze is jöttek neki dolgok innen-onnan (csók, telefonszám, 2-3. randin szex, stb.). Nekem érdekes módon eddig Angliában ment a legjobban a csajozás a külföldi országok közül, de ott is inkább vidéken, ahol az orvos karrier nagy durranásnak számít.

Csárli atya 2017.11.07. 21:58:15

@whoamiohmy: Itt az én példám, bár ez nyilván a földrajzi elhelyezkedésnek köszönhető. Mint egyszerű kézilabda halandó, az északi részről tudok nyilatkozni (Flensburg, Kiel, de ide vehető még Kolding is). Szép számban előfordulnak dán hölgyek, a szőke kék szemű alappal, néha 1-2 barnával, valamint testre is eléggé rendben szoktak lenni.

A dán hölgyek a balkáni és a német mentalitás keveréke, ide lehet kb. belőni őket. Mert nagyon bevállalósak, lazák és na, úgy összességében jó arcok, de érdekből senkivel nincsenek együtt. Persze számít, h mivel foglalkozik az ember, de a továbbiakban leszarták, h mérnök az ember :D És a dán nőkhöz azért arc is kell, mivel előfordul jó néhány "KevMagnussen" életfelfogású is. Aki hallott az F1-es megnyilvánulásairól (hogy mekkora gyökér tud néha lenni, a jó értelmében), az tudja miről beszélek, de összességében szerintem messze az egyik legjobb női alapanyag a dán, szerintem.

whoamiohmy 2017.11.07. 22:10:36

@Csárli atya: dániaban még nem jártam, de ahogy láttam, a fenti 3-as pont mindenhol mérvadó: ahol van lóvé, ott nem az egzisztencia, hanem a magasság-izom-babaarc-magabiztos kiállás kombo a nyerő. Ahol nem akkora a jólét, ott a felső 10, de főleg a felső 1%-nak megfelelő jövedelemmel tarolsz.

Anglia azért érdekes, mert például London tele van szaturalva jóléttel, de mondjuk Wales vagy Skócia főleg videken nyugati szinten kifejezetten szegénynek mondható.

Csárli atya 2017.11.07. 22:37:09

@whoamiohmy: Igaz, de szerintem ha a 4 jellemzőből valaki 3-at stabilan hoz, akkor már jó világ van.
2 ebből fejleszthető, mondhatjuk úgy, h kapcsolódnak is egymáshoz. Valakivel meg csak nem baszott ki annyira a sors, h a természeti adottságokból egyik sincs meg, de talán a magasság előrébb is van egy kevéssel. Nagyon nagy többségükben 160-165 cm között voltak a dán lánykák, és szerettek a 184 cm-be csimpaszkodni :D A "babaarc" meg mindenkinek személyi preferenciája. Bár 175-ig nem nagyon komálták a palikat, az feltűnt, nézhettek ki akárhogy. 175 cm-ig azért jó ha jár mellé egy Marc Fitt testalkat.
Én most rámegyek fölötte is :D

Ja, és nem nagyon szilikonoznak, ráadásul faszán megkomponált tetoválásaik vannak. Az egyediséget helyezik előtérbe. Ez nagyon tetszett bennük.

Ellentétben a pesti szórakozóhelyeken, nagy számban előforduló rózsás, picsán masnis, római évszámos, gagyi leopárd mintás tetoválással dekorált szilikonszörnyeteggel. Na nálam az az igénytelenség netovábbja. Igazából erre bárki képes, csak "szponzor" kell hozzá...

whoamiohmy 2017.11.08. 08:15:26

@Csárli atya: na, én 176 vagyok, úgyhogy már értheted, miért gyúrok elsősorban egzisztenciára ;)

whoamiohmy 2017.11.08. 08:16:50

@Csárli atya: engem a tetoválás minden formában taszít. Nem azt mondom, hogy nem szexelnek egy tetovált nővel, De tuti, hogy komoly kapcsolatba vagy akár házasságba nem fognék egy nővel aki tetovált. Persze ez ízlés kérdése elsősorban.

Helló Leó! 2017.11.08. 10:10:17

Boldog szülinapot Sorozatrandizó! :)

Fura, hogy milyen változásokat érzékelsz a Tinderen, nekem nincsenek ilyen hullámhegyek-hullámvölgyek. De az is igaz, hogy Te régebb óta nyomod, én csak egy éve. Sosem fizettem elő és mindig vannak párjaim.

VT135-nek (aki azt írta: konkrétan nulla visszajelölése volt Tinderről) üzenem: akkor bezony valamit nem jól csináltál!
Én az átlagos fickó és a jóképű között félúton vagyok kb, de sok párom van / volt a Tinderről. Ha neked egy sem volt, akkor nagy valószínűséggel nem jó fényképet tettél fel.
Próbálok kicsit segíteni:
Egy fotód van csak? Nem jó, több kell.
Napszeművegben vagy a képen? Nem jó, vedd le!
Nincs egész alakos képed? Akkor legyen!
Bárgyún mosolyogsz? Ne már! (Megnéztem párszor a pasikat ott: bekaksiztam, annyi harmincon felüli hülyegyereknek tűnő pasit láttam.)
Nincs kiírva semmi magadról? Akkor legyen! Legalább az, hogy milyen magas vagy és hány kiló. Mindig ki vagyok bukva azokon a lányokon akik a Tinderen kiírják: ennyi kg vagyok és ilyen magas, csak mert ez itt fontos. Úgy megkérdezném mindegyiktől: ITT fontos? Nem bébi, nem itt fontos, hanem mindenhol! Élőben mi az amit elsőre látsz egy lányon? Azt, hogy milyen magas és milyen alakja van. De ez ugye a Tinderen nem derül ki, hiszen sokan csak arcképet töltenek fel, de az egész alakos kép is sokszor csalóka, sokszor magasabbnak tűnik képen a nő, mint amilyen élőben. Még egy fontos dolog: írd ki, hogy komoly kapcsolatban gondolkodsz. Több találatod lesz! Sőt, minél több dolgot írsz magadról, annál jobbak az esélyeid.
Két-három naponta nézel csak rá a Tinderre? Nem jó, minden nap be kell lépni, hiszen azokat mutatja első körben a rendszer, akik aktívan használják azt. Logikus is: miért mutatná azokat, akik egy hete/hónapja nem léptek be?

Volt egy másik gondolata is, amin felkaptam a fejem: "megmondom őszintén, én talán, ha egyszer fizettem elő. Az eredmény? Pont ugyanannyi, vagy még kevesebb, mint más esetben."
Bammmeg, ideje rájönni, ha férfi vagy, akkor bezony a társkeresés pénzbe kerül. Ha szórakozóhelyre mész, ki kell fizetni a belépődíjat, ha netre mész, az előfizetési díjat. Vaaagy hasznlhatsz ingyenes társkersőt is, mondok is egyet: randik.hu. Nade! Olyan rút lányokat még életemben nem láttam, mint ott. Komolyan mondom, ott egyetlen jó nő sincs! Logikus, miért: a pénzt "befektetni" nem hajlandó sok hülye pasi mind ott lebzsel, ha egy jó nő oda beregisztrál, százezer levelet kap egy nap alatt, de azt mind gyökerektől. Ki is törli onnan magát már másnap.
Úgyhogy bátran fizessél csak elő egy normális helyen, legyen rendes reglapod és írogass leveleket. Persze nehéz lesz még így is...

2017.11.08. 19:30:32

@Sadist: ne csessz már ki velem: jézus koporsóját se őrizték ingyen. Az online világban van programozó, rendszergazda, tárhelyszolgáltató, üzleti vállalkozásként számlázni kell, könyvelő anyámkinja és a befektetett tőkét is kamatoztatni kell. Naná, hogy fizetős.
Miért is ne lenne fizetős?
Tökre el van kényeztetve a világ, hogy a google, facebook, hírportálok, youtube minden ingyen van! neeeem én nem nézek reklámokat, tehát belőlem ilyen bevételük sincs.

VT 135 2017.11.08. 19:59:11

@Helló Leó!: nem értetted meg a lényegét, amit ezzel kapcsolatban írtam. A lényege az volt, h netes társkeresőkön ablakon kidobott pénz előfizetni, mert nulla hatékonyságú. Rossz befektetés. Ennél pl. sokkal jobb befektetésnek tartom beiratkozni salsa/bachata/kizomba tánctanfolyamra (teljesen mindegy, mit gondolsz a tánc képességeidről), vagy - bár az 10-20-szor többe kerül, elmenniférfifejlesztő coach-hoz és elsajátítani a nappali, bárhol ismerkedést.

VT 135 2017.11.08. 20:10:19

@fremina84: Egy-két évitezede még szinte mindegyik ingyenes volt. Azok a költségek, amelyeket felsorolsz, akkor is megvoltak. Technikailag, szolgáltatásilag semmit nem fejlődtek azóta, tehát jelentősebb költségnövekmény nincs. Ellenben a regisztrált társkeresők száma szerintem többszörösére nőtt, ami reklámszempontból bevétel. Másrészt, ahogy a reklámok egyre inkább átmennek a web-re, ez önmagában nagyobb hirdetésből befolyó bevétel lehetőséget jelent.
Az ok szerintem más: mivel, ahogy telnek az évtizedek, férfi és nő egyre jobban eltávolodik egymástól, egyrészt az általános virtualitásba rohadás miatti elszemélytelenedés miatt, másrészt, mert büszkén haladunk tovább a lenini (feminista) úton. Emiatt egyre nehezebben tud férfi és nő kapcsolódni, viszont a vágy nem csökkent, így az emberek egyre kétségbeesettebbek, emiatt pedig könnyebben lehet őket bepalizni olyan szolgáltatásért fizetni, amely igazából semmiféle garanciát nem vállal, h a pénzért cserébe sikerek is lesznek.
Szóval én azt mondanám, azért lett most már szinte mindegyik fizetős, mert az emberek fizetnek érte. Félmilliós Iphone-t is csak azért mernek a piacra dobni, mert nagy az Isten állatkertje.

VT 135 2017.11.08. 20:13:40

@Helló Leó!: A társkeresőkön volt rendes reglapom, nyilván nem vagyok idióta, h napszemüvegben fotózkodjak. Mint írtam, régebben - előfizetések nélkül is - bőven találkoztam egy halom nővel.
Az mondjuk érdekes kérdés, h milyen a jobb kép egy férfiról: a mosolygós, vagy a komoly?

Sadist 2017.11.08. 21:35:33

@fremina84: "Az online világban van programozó, rendszergazda, tárhelyszolgáltató, üzleti vállalkozásként számlázni kell, könyvelő anyámkinja és a befektetett tőkét is kamatoztatni kell. Naná, hogy fizetős."

A programozót egyszer kell megfizetni, amíg megírja a backendet, onnantól kezdve csak rá kell húzni egy másik kinézetet és teljesen újként el lehet adni. Egyébként a legtöbb társkereső oldal egyazon cég tulajdonában van.
A tárhelyszolgáltatás meg rendszergazdai felügyelet költségei 2017-ben már a vicc kategória. Megírsz egy webalkalmazást, fellövöd valamelyik felhőbe és szarért húgyért üzemelteted, még csak skálázással se kell foglalkoznod. Ha Valentin napon hirtelen rászabadul százezer szingli, akkor csak raknak rá egy kis kakaót és minden flottul működik tovább. Mindig csak azután fizetsz, hogy mennyien használták az oldalad. Ma már bármelyik cég nevetséges összegekért üzemeltethet pl. webáruházat. Úgyhogy nem ez az ok, amiért fizetősek a társkereső oldalak.

Amivel egyébként önmagában még nem is lenne baj. De ha valamiért fizetek, akkor azért elvárok valamilyen szolgáltatást. Mert az nem az, hogy megkapom a lehetőséget, hogy írjak tíz egyedi üzenetet és ha csak egyre választ kapok, az már jó aránynak számít. Ha mindegyikre csak 15 percet szánok, már az önmagában két és fél óra, annyit meg szerintem senki nem akar elbaszni egy "aranyos vagy, de nem egymást keressük" válaszért. Akkor már inkább a lottó, mert ott legalább pontosan tudod, hogy mekkorák az esélyeid.
Pl. nagyon hasznos volna, ha a csajok adatlapján a lakhely és a kor mellett ott volna jó nagy betűkkel, hogy hány százalékban válaszolnak és azok közül is mennyi a sablon lepattintó szöveg. De ez ugye rontaná a bizniszt, mert a reménykedő srácok számára azonnal nyilvánvalóvá válna, hogy tök fölöslegesen fizetnek.
Még korrektebb lenne, ha csak azután kellene fizetni, hogy összejöttél valakivel az oldalról, amolyan teljesítmény alapú bérezésként. De ez megint csak ártana az üzletnek, mert csak a valódi szolgáltatás után látnának bármi pénzt. A társkereső oldalaknak nem az a céljuk, hogy minél többen társat találjanak, hanem hogy minél több felhasználójuk, előfizetőjük és reklámbevételük legyen.

Sadist 2017.11.08. 21:42:45

@VT 135: "Ennél pl. sokkal jobb befektetésnek tartom beiratkozni salsa/bachata/kizomba tánctanfolyamra (teljesen mindegy, mit gondolsz a tánc képességeidről)"

Már csak azért is sokkal jobb befektetés, mert önmagadat fejleszted vele és csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mennyire leszel benne sikeres.

"Az ok szerintem más: mivel, ahogy telnek az évtizedek, férfi és nő egyre jobban eltávolodik egymástól, egyrészt az általános virtualitásba rohadás miatti elszemélytelenedés miatt, másrészt, mert büszkén haladunk tovább a lenini (feminista) úton. Emiatt egyre nehezebben tud férfi és nő kapcsolódni, viszont a vágy nem csökkent, így az emberek egyre kétségbeesettebbek, emiatt pedig könnyebben lehet őket bepalizni olyan szolgáltatásért fizetni, amely igazából semmiféle garanciát nem vállal, h a pénzért cserébe sikerek is lesznek."

Ezért gusztustalan, amit a társkereső oldalak csinálnak. Ugyanúgy a legkétségbeesettebb embereket húzzák le, mint a halálos betegségre gyógymódot kínáló sarlatánok. Semmi különbség köztük.

VT 135 2017.11.08. 21:59:18

@Sadist: Hát mit nem mondassz (írsz)? Hát nem hiszed el a társkereső oldalak 80-120-1000%-os pártalálási garanciáját, amit ki is szoktak rakni főoldalra?? Hát milyen hitetlen, gyaur kutya vagy te?????

VT 135 2017.11.08. 22:09:30

Ja, még megtérülő befektetés: élő társtaláló szervezések! A magam részéről a rapidrandiban nem látok akkora potenciált, mert egy alkalom alatt túl kicsi a választék. Persze lehet pörgetni, de akkor annyiból már megvan a heti kurva (gondolom). A nagyobb, csoportos pártaláló rendezvények viszont jók tudnak lenni, amennyiben a szervezők nem csak annyira gondolják a szervezést, h "no! itt vagytok! ismerkedjetek, oszt' jól van!" Ha vannak olyan játékok, gyakorlatok, amelyek oldják a résztvevők kezdeti gátlásosságát, zavarát, akkor ebből sok jó sülhet ki! Nagyobb létszámál, nagyobb a választék is. Aki vallásos, annak ajánlom a Pálferis pártalálós rendezvényeket. Én egyszer voltam, tényleg nagyon profi volt, de én nem így kapcsolódom Istenhez/uviverzumhoz, úgyh megkaptam a számomra legszimpibb csajtól, akivel táncoltunk, egy órát dumáltunk, h ő Jézus útját járja és hagyjam abba az okkultizmust, mert az nem jó. :)

Ethan Wolf 2017.11.13. 08:52:55

@Kopasz Audis: Egyetértek. Nem csak a nők hibája, ami most zajlik, rendesen benne vagyunk mi is.

Sadist 2017.11.13. 16:45:52

@Kopasz Audis: "A felhasználók viselkedéséért hogy is vállalhatna felelősséget egy szolgáltató? Hát ilyenek vagyunk, mi itt emberek, ez egy tükör."

Nem felelősséget kell vállalni a viselkedésükért, hanem honorálni illetve büntetni. Pl. aki nem válaszol az üzenetekre, azt lejjebb rangsorolni vagy teljesen elrejteni az adatlapját. Aki meg értelmesen, lelkiismeretesen válaszol, az meg előrébb jelenne meg és extra funkciókhoz is hozzáférhetne.

Sadist 2017.11.13. 16:50:28

@Ethan Wolf: Bocs, de elárulnád, hogy a férfiaknak ugyan mi felelősségük van abban, hogy az egész társkeresés húspiaccá vált és egy átlagos férfinek több tucat levelet kell írnia, hogy egyáltalán válaszra méltassák?
Nehogy már a nők hipergámiájáért is a férfiak legyenek hibásak.
Persze ha a "mi" alatt nem en bloc a férfiakat érted, hanem csak egy szűk csoportjukat, akkor nem szóltam.

Ethan Wolf 2017.11.13. 18:28:08

@Sadist: PEdig a többséget értem alatta. Hogy minden mozdulatára a nőnek tolják a lájkokat, hogy istenítenek mindenkit a semmiért. Hogy tepernek a nő után, holott azzal csak a csaj egoját fényezik. Ha tökös lenne minden férfi és azonnal tovább lépne, és nem lájkolna minden szart, nem lennének elkényeztetve.

"aki nem válaszol az üzenetekre, azt lejjebb rangsorolni..."

Ezzel az a baj, hogy okkal nem válaszolnak. 10-ből 9 a szia, mizu tipusú levelek, ha már válaszolt tíz ilyenre, többre nem fog. Ez jogos. Az is, hogy minek írjon, ha a profilképed nem tetszik neki. Nem védeni akarom a nőket, de az online társkeresés nekik sem könnyű a túlkínálat miatt és amiatt hogy nem tudnak szűrni.

Férfiként nem olyan nehéz írni 100 nőnek, kb fél óra alatt megvagy. Két tipusú nyitószöveg kell a 20-as és a 30-as nőkre és copy+paste.

Wildschwein 2017.11.13. 18:42:28

@Ethan Wolf: "Két tipusú nyitószöveg kell a 20-as és a 30-as nőkre és copy+paste."
De hát pont te írtad valamelyik posztban, hogy nem jó a sablonszöveg, hanem valamit ki kell szúrni a képein vagy a bemutatkozásában, valami lényegtelen apróságot, és arra viccesen rákérdezni. (És ez tényleg működik is, legalábbis nagyságrendekkel jobb hatékonysággal, mint a "szia, hogy vagy", "tetszik a képed" stb.)

Ethan Wolf 2017.11.13. 20:30:07

@Wildschwein: A tipikus sablon szöveg a nem jó. Ha van valami jó nyitásod, ami nem tipikus, az mehet. Ez a kezdő módszer, az alap. A két módszer érdemes kombinálni, ezt is és mellette a nagyon különlegeseknek az egyedi "képre, adatlapra reagálósat" is.

Sadist 2017.11.14. 00:04:37

@Ethan Wolf: "PEdig a többséget értem alatta. Hogy minden mozdulatára a nőnek tolják a lájkokat, hogy istenítenek mindenkit a semmiért. Hogy tepernek a nő után, holott azzal csak a csaj egoját fényezik."

Na és ki tömi tele a fiúk fejét ezekkel a baromságokkal, hogy a nőkkel kedvesnek, segítőkésznek kell lenni, figyelni kell rájuk? Nem a férfiak, hanem bizony a nők. Ők mondanak egy dolgot, aztán homlokegyenest az ellenkezőjét várják el.

Mintha azt tanítanád valakinek, hogy egy baleset sérültjéhez inkább hozzá se érjen, nehogy nagyobb bajt okozzon, csak hívja ki a mentőket, utána meg felelősségre vonnád, hogy a sérült nem kapott időben megfelelő elsősegélyt.
Ezt bizony a nők baszták el, nem a férfiak, a felelősség is teljes mértékben őket terheli.

"Ezzel az a baj, hogy okkal nem válaszolnak. 10-ből 9 a szia, mizu tipusú levelek, ha már válaszolt tíz ilyenre, többre nem fog. Ez jogos. Az is, hogy minek írjon, ha a profilképed nem tetszik neki. Nem védeni akarom a nőket, de az online társkeresés nekik sem könnyű a túlkínálat miatt és amiatt hogy nem tudnak szűrni."

Micsoda első világbeli problémák, mindjárt megsajnálom őket. Egyáltalán minek vannak fent társkereső oldalon, ha csak ego boostra meg finnyás válogatásra haszálják? Ha tíz jelentkező közül egy sem elég jó, akkor ott nem lesz jó a 11. meg az 1001. sem.
Tényleg az kellene, hogy az apjuk kiválaszt maximum három pasast, akik közül szabadon választhatnak, hogy kivel akarják leélni az életüket, ha meg nem jó egyik sem, akkor takarodhatnak apácának vagy prostinak.

VT 135 2017.11.14. 00:49:16

A Copy - Paste ugyanúgy működhetne a nőknél is... "Köszi, h írtál, sajnos nem téged kereslek, szia!" Vannak nők, akik ezt azért nem teszik meg, mert egyes hím-barmok nem értenek a szép szóból és tovább zaklatják az illető hölgyet. Nos, ez esetben nem kell tovább foglalkozni vele, de elmondhatja magáról, h megtisztelte az illetőt egy válasszal, méltatva azt a figyelmet, energiát, amelybe a levél elküldése került. Ez mondjuk olyan tisztelet a másik felé, h én meg nem küldök farok-képeket, vagy nem írom le nyersen, h mit csinálnék az adott hölggyel és milyen gyakran.
Amúgy csinálhatnának egy ilyen opciót is a társkereső oldalak, h csak rá kelljen kattintani. ...és még akkor mindig kevesebb dolga van a nőnek, mert küldhet egy egyen-elutasító levelet, míg a férfinak - ha legalább beleírja a levélbe a nevet - szerkesztett levelet kell írnia. Hozzáteszem, ma már szerintem egyetlen férfi sem dühöng ezen, annyira megszokott - csak sok esetben az ilyen apróságok azok, amelyek az össznépi nemi bizalmatlanságban, megkeseredésben is szerepet játszanak! Sztori: egyszer sok-sok éve olyan hangulatomban voltam, h annak az éppen aktuális nőhalmaznak, akiknek küldtem levelet és nem válaszoltak, küldtem még egy kör, amelyben elküldtem őket melegebb éghajlatra. Na ARRA már egészen sokan visszaválaszoltak! :)) (...és természetesen ők voltak megsértődve - dolgozott a kishörcsög ;)

VT 135 2017.11.14. 00:52:49

@Ethan Wolf: egyetértek veled abban, h ha nem lenne ennyi gerinc nélküli, illetve ennyi, szexre ilyen kétségbeesetten éhező férfi, aki mindent megenged a nőknek, illetve állandóan körbeajnározza őket, akkor nem lenne a nők jelentős része így elszállva magától. Ennek azonban szerintem oka a apa/férfiminta hiánya is amely egyre súlyosabb, illetve az a feminista propaganda, h a nők angyalkák, velük hímestojásként kell bánni, akármit is tesznek.
Wolf, írtam amúgy neked mailt, megkaptad? Remélem, jó helyre küldtem. :)

Ethan Wolf 2017.11.14. 08:19:38

@VT 135: Nem kaptam mailt tőled. A mail cím a blog neve kukac gmail. :)

Wildschwein 2017.11.14. 09:38:52

@Sadist: Érdekes, hogy a sarkos megfogalmazásaid önmagukban nagyon jó meglátások, egyet tudok érteni velük, mégis más következtetésekre jutok. Például ezzel szerintem jól megláttad a lényeget:
"Mintha azt tanítanád valakinek, hogy egy baleset sérültjéhez inkább hozzá se érjen, nehogy nagyobb bajt okozzon, csak hívja ki a mentőket, utána meg felelősségre vonnád, hogy a sérült nem kapott időben megfelelő elsősegélyt."
És mégis igazat adok Wolfnak abban, hogy a férfiaknak _ennek ellenére_ nem lenne szabad elfogadniuk ezt a hozzáállást, nem lenne szabad hallgatniuk (ebben) a nőkre, és ha mégis megteszik, akkor az igenis a férfiak hibája. Találó nézet szerintem az, hogy a feminizmus nem más, mint egy össztársadalmi shit teszt, amelyet a férfiak a jelen állás szerint elbuktak. Az egyének szintjén, ha megfelelően kezeled a női shit teszteket (tehát nem engedelmeskedsz a teszteknek, visszadobod őket, megtartod a keretedet), akkor jó esélyeid vannak, hogy vonzódni fog hozzád a nő, ha viszont elbuksz a teszteken, akkor egyáltalán nincs esélyed. Mintha ugyanígy működne társadalmi szinten is. Ahogyan a nőket a társadalomban piedesztálra állítják, és elvárják a kritikátlan hódolatot, az pont ilyen, és a férfiak többsége ezen a teszten bizony elbukott. És ezért nem lehet másra tolni a felelősséget, a saját tetteiért mindenki maga felel.
Ugyanígy, ha egy metoo kampányra a férfiak a fülüket-farkukat behúzva reagálnak, nem győznek bocsánatot kérni azért, amit el sem követtek, és buzgón jelzik, hogy "howwillIchange", akkor ezzel elbukták a tesztet.

Amúgy pedig még az utolsó bekezdéseddel is tökéletesen egyetértek. No szmájli.

VT 135 2017.11.14. 14:45:03

@Wildschwein: "Találó nézet szerintem az, hogy a feminizmus nem más, mint egy össztársadalmi shit teszt, amelyet a férfiak a jelen állás szerint elbuktak."

Abszolút hasonlóan látom! Ha kicsit felülemelkedünk a mindennapi sérelmeken, kizoomolunk, jobban látjuk a képet, a folyamatokat. Annyi pontosítanék, h mindez a nyugati világ férfijait érinti. És ha nem sikerül tököt növeszteni, pár évtizeden belül jönnek más kultúrák férfijai, akik jól fogják megválaszolni a shit-tesztet...amiben még csak semmi meglepő, vagy igazságtalan sem lenne: ahol nincs erő/energia, ott vákuum keletkezik és máshonnan folyik oda az erő/energia, h kitöltse az ürességet.

Fontos látni, h a feminizmus valójában a férfierő eltűnésének a következménye. Az okát nem látom egyértelműen, feltehetően az elmúlt 50-100 éve technológiai és társadalmi változása, amely nagyrészt feleslegessé tette a fizikai erőt, másrészt a fizikai védelmet.
A sajnálatos az, h még azok a férfiak is, akik kidugták a fejükből a seggüket és észrevették ezeket a folyamatokat, ők sem képesek átmenni cselekvő, szerveződő, vezető-követő, együttműködő férfiba, csak az interneten tépik a szájukat a feminizmus ellen - mintha ettől bármi is változna. Illetve változik: tovább rohanunk a szakadék felé.

erkölcsi hulla 2017.11.14. 16:03:01

@VT 135: Szerintem inkább fordítva: a férfierő eltűnése a feminizmus következménye, és egyik célja. És mivl mindent az elit irányít, mint a történelemben mindig, ezért nem is lesz változás, amíg valakiknek az érdekei nem kívánják meg. Természetesen nem ufó dinoszauruszokra gondoltam, hanem különböző politikai érdekcsoportokra, akik a pénz és befolyás nagy részét birtokolják. Mivel a felső egy százalék kezében van a pénz mondjuk 90% százaléka a világon, szerintem a politikai befolyás tőkéje is így oszlik meg. Ezért nyomatják orrba szájba a feminista és férfiakat lealacsonyító médiaszart, egyszerűen az uralkodó elit érdekeivel ez egyezik. Majd ha nem fog egyezni, hirtelen eltűnnek a megélhetési feministák a társadalomból. És igen, sajna csak az internetes szájtépés marad.

Sadist 2017.11.15. 19:47:45

@Wildschwein: "Érdekes, hogy a sarkos megfogalmazásaid önmagukban nagyon jó meglátások, egyet tudok érteni velük, mégis más következtetésekre jutok."

Akkor hibás a következtetésed vagy a gondolatmeneted.
Egyszerűen nem hibáztathatsz és vonhatsz felelősségre valakit azért, mert nem akadályozott meg valamit. Ilyen a világon nincsen. Ezt csak és kizárólag abban az esetben teheted meg, ha az ő kötelessége, megvan hozzá a képessége és tisztában van a mulasztásának a következményeivel.
A te gondolatmeneted szerint a példában szereplő személyt lehet hibáztatni és simán felelősségre lehet vonni a sérült halála vagy súlyos sérülése miatt.

"Találó nézet szerintem az, hogy a feminizmus nem más, mint egy össztársadalmi shit teszt, amelyet a férfiak a jelen állás szerint elbuktak."

Vedd észre, hogy a felelősség áttolásával pontosan azt csinálod, mint a feminizmus. A férfiakat hibáztatod mindenért.

"És ezért nem lehet másra tolni a felelősséget, a saját tetteiért mindenki maga felel."

Na látod, pontosan erről van szó. A nők cselekedeteiért csak és kizárólag ők maguk felelnek, nem lehet azt mondani, hogy mindez azért van, mert a férfiak engedik nekik. Ez csak gyerekek és gyámság alatt állók esetén működik.
Ha patriarchális társadalomban élnénk, ahol minden nő az apjuk vagy a férjük gyámsága alatt áll, akkor jogos volna a számonkérés. Ez esetben a férfiak kötelessége volna, hogy kordában tartsák a nőket, de mellé ott volnának a jogok is, hogy rendelkezzenek felettük. A felelősségnek és a jogoknak mindig együtt kell járniuk, azt nem csinálhatod, hogy csak a felelősségvállalást várod el, de nem adsz mellé jogokat.

Sadist 2017.11.15. 20:23:43

@VT 135: "Fontos látni, h a feminizmus valójában a férfierő eltűnésének a következménye."

Az egész annak a következménye, hogy eltűnt a férfiak általános megbecsülése, mert a nők már nem közvetlenül, hanem már az államon/társadalmon keresztül függenek tőlük. Már nincs szükség férfire ahhoz, hogy a teremtő potenciáljának köszönhetően legyen víz, fűtés, villany és fedél a nők feje fölött. Már nem a férfi közvetlenül fogja a nőjét megvédeni, hanem az állami erőszakszervezet. De minden ilyet továbbra is a férfiak tartanak fenn, csak a nők ebbe bele se gondolnak. Azért nem fogják tisztelni a férfiakat, hogy ha megnyitják a csapot, akkor folyik a tiszta ivóvíz vagy hogy télen nem fagynak halálra.

Persze az ilyen önmagukat nagyon erősnek és önállónak gondoló nők sírnak leghangosabban, ha a férfiak nem ugranak, hogy megoldják a problémájukat. Pont nem rég az egyik ismerős csaj facebook posztban panaszolta, hogy a buszmegállóban taperolták a seggét, aztán egy hölgy kommentelő is leírta a saját traumáját és sérelmezte, hogy senki nem segített neki, nem avatkozott közbe, hanem közönyösen nyomogatták a telefonjukat vagy néztek ki a fejükből.

Az ilyen jóléti rendszerben alakulhatott ki a nőkben az a rák módjára terjedő káros gondolat, hogy ők aztán nagyon jól megvannak férfiak nélkül, nem függenek tőlük és egyáltalán nincs rá szükségük, mert ők maguk is képesek arra, amire a férfiak. Hát nagyon nem. Szerintem már linkeltem azt a Survivor évadot, ahol az egyik szigetre csupa férfiakat, másikra pedig csupa nőket raktak. A nők arra nem voltak képesek, hogy eljussanak a sziget egy pár kilométerre lévő pontjára, a férfiak meg együttes erővel legyűrtek egy aligátort és a bambuszból készült kunyhójukban a tábortűznél lakmároztak belőle.

Jelenleg szarba nézik a férfiakat, de ha jönne egy természeti katasztrófa, háború, éhínség, társadalmi összeomlás, nagyon gyorsan visszalendülne az inga és azonnal rájönnének a nők, hogy szükségük van a férfiakra.

Wildschwein 2017.11.16. 09:20:12

@Sadist: "Vedd észre, hogy a felelősség áttolásával pontosan azt csinálod, mint a feminizmus. A férfiakat hibáztatod mindenért."
Ez ellen tiltakozom :) de komolyan, ez nem így van. Nem "mindenért" hibáztatom a férfiakat, távol álljon tőlem. De azért igen, hogy hagyják magukat mindenért hibáztatni, egyéni és társadalmi szinten is. Tökös férfiakkal ezt nem lehet megtenni. Egy ilyen férfi igyekszik a legjobbat kihozni magából, de tudja, hogy nem tökéletes, elfogadja magát ilyennek, és ha hibát követ el, akkor azt elismeri, javít rajta, és túllép. Az viszont nem megfelelő viselkedés a férfi részéről, hogy ha a nő olyasmivel vádolja, ami nem is baj, ami hülyeség, vagy akár meg sem történt, akkor is hamut szórjon a fejére és könyörögjön a nő bocsánatáért. A nők ilyenek, természetükből adódóan nyomják a férfi arcába ezeket a shit teszteket, ezen nem lehet változtatni (sőt, ha belegondolunk, ez még érthető is evolúciós-biológiai okokból), a férfi dolga nem az, hogy ezért a nőket hibáztassa, hanem az, hogy megfelelően kezelje ezt. És ha nem megfelelően kezeli, akkor az bizony az ő hibája, ezt nem lehet másra áttolni.

Sadist 2017.11.16. 16:49:30

@Wildschwein: Teljesen fordítva ülsz a lovon. Mindig az agresszor a hibás és őt kell felelősségre vonni, nem pedig az áldozatot.

Ez a legfőbb probléma, hogy még odáig sem jutottunk el, hogy nyíltan kimondjuk, a nőknek a sara, hogy mára a férfi-nő kapcsolat ilyen szintre jutott, nem hogy még megoldáson gondolkodjunk. Férfi oldalon is túl sok olyan van, aki mosdatja a szerecsent.

VT 135 2017.11.17. 15:20:22

@Sadist: ez amit írsz, most már kezd egyre jobban a feminista-férfielnyomás-patriarchátus-szegény áldozat nők mítoszának a férfi ellenpárja lenni: ugyanúgy van egy mítikus, megfoghatatlan "a nők", akik agresszívan megtámadták a szegény áldozat férfiakat, akik nem is tudnak ezen változtatni, tehát valaki más tegyen a változásért - a nők (a feministáknál meg az állam).
A feminizmust nem 'a nők' hozták, hanem egy erőszakos, beteg kisebbség, aki egyes hatalmi háttér érdekcsoportok segítségével erőt és hatalmat kaptak. 'A nőket' senki nem kérdezte meg, h akarják-e, kapták. Persze, ők rózsaszín cukormázzal kapták a kakit, de ettől még a kaki íze végül ugyanaz. Sok nő agyát át is mosta a feminizmus? Így van! De vajon nem rengeteg férfi agyát is átmosta a feminista propaganda? Szerintem eléggé látjuk a manginák hordáit, akik segítségével végül bevetetik a

Másrészt teljesen felesleges azon rúgódzni, h mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás: h kicsavarták-e a kezünkből a kormányt, vagy magunk adtuk át. Végül nekimentünk a jéghegynek és kurvára süllyedünk! A kérdés az, h nyugati férfi megreked-e azon a "megoldási szinten", h fel-alá rohangál a hajón és rinyál, h "oldja már meg valaki!!", vagy szól más férfiaknak, megválaszt valódi vezetőket, akiket követ, kézbe veszi azt a kibaszott fejszét és tutajokat épít - amelyekből aztán később egy új, élhető hajót lehet összerakni.

VT 135 2017.11.17. 15:21:26

*jav: akik segítségével végül bevezetik a férfiellenes, feminsta törvényeket.

Sadist 2017.11.17. 21:38:17

@VT 135: Oké, te személy szerint milyen megoldást javasolsz? Hogyan lehet orvosolni a helyzetet kizárólag férfi oldalról anélkül, hogy a nők változnának?
Azzal nem oldod meg azt a problémát, hogy valaki az egyik oldalon megfúrta a hajót, hogy a másik oldalon elkezded ész nélkül megerősíteni.

Sadist 2017.11.19. 12:25:37

@fremina84: Ez egyetlen nő(?) véleménye az érzelmi manipulációról egy eldugott kis blogon, ami csak egy papírvékony szelete annak, amiről fentebb folyt a diskurzus. Szót sem ejt magáról a rendszerszintű problémáról.

Sadist 2017.11.19. 23:34:27

@fremina84: Finoman szólva is elég sovány vigasz egy ilyen blog poszt, miközben már hetek óta nem telik el nap, de lassan már néhány óra sem, hogy ne dobnának be valami újabb #metoo-s fasságot vagy férfigyalázó cikket.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.11.20. 15:40:21

@VT 135: „csak az interneten tépik a szájukat a feminizmus ellen”

Pont mint te.

„Szerintem eléggé látjuk a manginák hordáit, akik segítségével végül bevetetik”

Látunk bizony.
süti beállítások módosítása