Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 13. rész

2017. december 18. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: 

kepkivagas.JPG

Nos, a külső nem minden, de azért legyél sportos, magas, tetovált, borostás (kétszer is) :D Hogy lehet valaki kétszer is borostás? Az már szakállas vajon. :D 

Azért az kemény, hogy ilyen kevés irományban is ellentmond önmagának, ez a nő már most egy főnyeremény...NOT.

A hölgyemény egy komoly sportoló, ez látszik is abból, hogy sok idejét elveszi. Randiztam olyannal, akinek a sport volt a munkája és nem ajánlott kategória. Túl kevés ideje van párkapcsolatra, és mivel mindig hullafáradt, nem akar dolgozni egy kapcsolaton, olyat keres, ami már "készen van".

A bulizós korszakból kinőtt, ami annyit jelent, hogy semmi spontán dolgot nem tolerál (csak mondja, hogy szereti a spontán dolgokat, de ha az valóban megtörténne, akkor kifogásokkal kivonná magát alóla), és hogy már kicsit besavanyodott. Még idősebb csajok is szeretnek néha-néha eljárni bulizni és ez így egészséges. Aki azt állítja kinőtt belőle, az annyit tesz, hogy kezd megöregedni lelkiekben.

Gasztro bárba jár és koktélozik. Az sem utolsó szempont, hogy megemlítette az autót. Ez a három már előrevetíti, mi is érdekli igazán. Persze nem érdekli, ki mennyit keres, de ahogy nála a külső sem mindegy, úgy ezt sem kell szór szerint venni. :)

Jön a vicces rész, mert a fentebbi felsorolásnak megfelelő férfi ne legyen több harminc évesnél. Ahhoz, hogy egy férfi így össze tudja rakni magát és legyen mindene (nyilván autó is), ahhoz idő kell,  pont az akit ő keresne a 35 körüli kategória. 

Azt külön kiemelném, hogy az alacsonyabb férfiakat le-hobbitozza! Azért sokat elárul valakinek a személyiségéről, hogy miként kezeli a számára nem szimpatikus embereket. Mondjuk ezt pont én mondom, aki sok posztban kövérez le másokat, de na...

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5913505629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.19. 06:21:49

" Hogy lehet valaki kétszer is borostás? "

Öööö....alul-felül?
:)

2017.12.19. 06:30:37

" Azért sokat elárul valakinek a személyiségéről, hogy miként kezeli a számára nem szimpatikus embereket. Mondjuk ezt pont én mondom, aki sok posztban kövérez le másokat, de na.."

Van egy baromi nagy különbség azért:
A testmagasságon nem lehet változtatni, velünk született, nem a lustaság és a zabálás végett van -> nem a jellem határozza meg.

Szóval ez a nő egy ostoba öntelt gyökér szimplán.

Másik még:
"Nagyon nagy állatbarát vagyok, szeretnék majd egy kiskutyát. Egyszer. "
Teljesen jó, ha valaki szereti az állatokat.
Gyerek meg gondolom majd 35-40 éves korában talán eszébe jut?

Vagy inkább már alakul a kiskutya-macskatartó szingli, "senkinemszeretengem" életvitel kialakulása tudat alatt?

Wildschwein 2017.12.19. 08:35:42

@icipicicsipa: "Van egy baromi nagy különbség azért:
A testmagasságon nem lehet változtatni, velünk született, nem a lustaság és a zabálás végett van -> nem a jellem határozza meg."
Ezzel egyetértek, hozzátéve azt is, hogy nem értem Wolf mentegetőzését. Ha valaki kövér, akkor azt mondani rá, hogy kövér, nem sértés, hanem pusztán a tények megállapítása. Ezért nem kell elnézést kérni. Az lenne a sértés, ha azt mondanád, hogy zsírdisznó. Ugyanígy, ha valaki alacsony, akkor azt mondani rá, hogy alacsony, még nem lenne sértés. De azt mondani rá, hogy hobbit, na az már igen.

Wildschwein 2017.12.19. 08:39:39

Egyébként pedig ez az adatlap tele van red flag-ekkel, amelyek egy körültekintő férfit el kell hogy riasszanak attól, hogy egy ilyen nőtől komolyan akarjon valamit. És sajnos tipikus is, szóval egyúttal egy szomorú társadalmi látlelet is a mai világ egy szeletéről.

whoamiohmy 2017.12.19. 11:11:00

@Wildschwein: Jó, ilyen alapon egyébként a csajok 99%-a red flages. Akkor meg csak az az 1% marad, akire mindenki hajt, ott meg nagyon kevés az esélyed. Sajnos le kell nyelni, hogy ha csajozni akarsz, akkor egy-két stikket be kell majd vállalni. Mondjuk ha csak laza, szexalapú kapcsolatok érdekelnek, akkor úgyis mindegy.

Ethan Wolf 2017.12.19. 18:45:30

@Wildschwein: Igazad van, nem gondoltam ennyire bele :)

Helló Leó! 2017.12.20. 08:51:29

"Mindent kitakarok, amiről felismerhető lenne"

Nos, én azért gyorsan megkerestem a csajt. ;-)
Van még egy dolog, amitől agyvérzést lehet kapni, és nem is írtál róla: a fényképe.
Bírom azokat a csajokat, akik EGY darab fényképet tesznek fel magukról. Ez a lány is olyan. Ráadásul csak az arca látszik, semmi más, de még az sem rendesen, mert a szemöldökétől fölfelé semmit nem látunk, úgy vágta le a képet az idióta...

whoamiohmy 2017.12.20. 10:23:32

Nem a témához tartozik de tegnap éjjel tálaltam egy zseniális videosorozatot a YouTube-on arról, hogy mi vonzza a nőket:
youtu.be/EFnJMPQow7A
Ez az első rész de mind a 4 részt javaslom. Nagyon átfogó, alapos munka.

VT 135 2017.12.20. 11:19:10

A csaj már első ránézésre versenyképtelen, esetleg kósza numera (viszont lemaradt az infóból, hány éves). Mondtam már Wolf, h erőltesd meg magad és ne ilyen, első látásra is egyértelműen alkalmatlan bemlapokat elemezzél, hanem olyanokat szakérts, amelyek első látásra nem egyértelműek. Ott sokkal jobban hasznosulna a tudásod, tapasztalataid!

VT 135 2017.12.20. 11:22:33

@Helló Leó!: ja, az egy kép azt jelenti, h A., annyira szarik bele B., annyira el van szállva magától, h ennyitől már aléljanak el a férfiak. Az arckép elsőnek jó lenne, persze normális, teljes, nem olyan nyomorék, mint amit írtál, h felrakott.

Ethan Wolf 2017.12.20. 17:31:04

@VT 135: Egy kép az azt is jelentheti, hogy kamu profil. Egy jó nő (mondjuk a posztban szereplő nem épp az), nem egy képet tölt fel, hanem többet...

VT 135 2017.12.20. 21:24:44

@Ethan Wolf: Jogos! Meg amiről már szó volt, h ha csak egy arc, vagy fej fotó, akkor jó eséllyel kövér a hölgyike.

Krisz101 2017.12.21. 03:03:27

@Ethan Wolf: köcsög leszek de én is rákerestem a csajra, a helyesírási hibáknak köszönhetően könnyű.

ennek így nem sok értelme, csatlakozom mostanában picit harmatosak ezen posztjaid. nem értem itt egy konkrét reglapot elemeznél vagy csak adott jelenséget akarsz bemutatni és ahhoz keresel példát.

Mert ha az előbbi akkor sok lényeges elem hiányzik.
24 éves, tanul, nem dolgozik és vezet.
Tehát szülők finanszírozzák. vszinu a lakhatást is, onnan a Kispest. olcsó albi esetleg lakás.
160 cm, tehát röhejes amit sértően a magasságrol ír, ő is átlagnál alacsonyabb.
Az első bekezdés a képről lemaradt. ott már burkolt szapulással kezdi hogy a pasik kvázi miért nem felelnek meg az igényeinek. nem vagyok ilyen lány olyan lány ha olyat keresel stb... szánalmas.
Ez olyanoknál szokott lenni akik már frusztráltak, jó párszor belefutottak az irreális igényük alatti pasiba (vajon miért)
egész leírás gyerekes és önismeret hiányáról árulkodik. számtalan ilyen nő van fent de 24 évesen tényleg ritka ez még.

fotója szánalmas, kritikán aluli, 2/10 de csak mert észrevettem hogy mintha lenne melle.
nagyobb gond h szerintem még így is 80 százalék egoboost levelet kap ahelyett hogy kihívná a sok balfasz hogy figy ha ennyire igényes meg jó vagy akkor miért nincsenek normális képeid??

talán lehet kamu... de akkor inkább valami pszichológiai érdeklődésű személy lehet max mögötte aki provokálni akar ezzel.

sportok meg...
maradjunk annyiban hogy csaj aki bármilyen társas sportot ilyen keményen csinál, elképesztő mennyiségű ismerkedési ajánlatot kap. ebből következően vagy balfasz, vagy ott is olyan szinten elszálltak az igényei hogy senki nem akar már vele kezdeni.

eleve utálok minden nőt aki komoly sport mellett neten kavar, mert egyrészt nincs önismerete másrészt 99% csak egónövelésre használja.
nagy kedvencem a rúdtánc és a crossfit. kibaszott szánalmas sportok amik tele vannak ezekkel az egónövelő picsákkal netes ismerkedés nélkül is.

"Mosollyal az arcomon beintek a világnak... :)" még semmit nem tud a világról de már oltják bele ezt a go girl power to you sportfeminista bullshittet

tényleg kicsit furfangosabb, okosabb kétértelműbb, polarizálóbb reglapokat kellene nézni olyan nőktől akik tudják kezelni a pasikat. akár negatív akár pozitív értelemben.

meg mondom nekem ez a Kispest, tanul de kocsival jár már eleve a nem ajánlott kategória. ja és az ágyban is egy kalap szar, mielőtt ezen elgondolkozna bárki

Krisz101 2017.12.21. 03:14:05

@Ethan Wolf: igen, de mostanában észrevettem, ha jobb nő, és nem ez az instás, szelfis típus, akkor gyakran újra csak egyet töltenek fel.

tinderen és rvonalon is látom ezt újabban. hogy már ez is elég, így is elég jó nő vagyok boruljatok le... sokkal de sokkal egyszerűbb képeket feltolteni mint pár évvel ezelőtt, és mégis még ennyivel is kevesebb munkát hajlandóak beletenni.
leírás dettó.

bár ilyenkor általában normális kép szokott lenni. nem mint a posztban szereplőe kritikán aluli

Krisz101 2017.12.21. 03:15:20

@VT 135: bizony egyetértek a kritikával

Krisz101 2017.12.21. 03:17:46

@Ethan Wolf: és utána megnézem face-en és látom hogy van még jopar hasonló jó képe, még publikus is. de már nem tud még 3x3 at rakoppintani a telefonjára. akkor már úgy érezné rangon alul túl sok energiát rakott bele.

Krisz101 2017.12.21. 03:21:23

@VT 135: sajna rengeteg így is a balfasz férfi az oldalakon akik megrohamozzák ezeket mint az éhes disznók. olyan fotókkal van nőknek 10+ levelük napi szinten hogy csak nézek...

VT 135 2017.12.21. 11:28:29

@Krisz101: én azért nem balfaszoznám le őket automatikusan. Az általunk ismert okokból a férfiat tekintélyes része nem önkéntes cölipátusban vegetál. Csodálkozunk akkor, ha kétségbeesésükben mindent megpróbálnak?? Nem arra vagyunk, különösen férfiak, kitalálva, h szex nélkül éljünk... (És nem, NEM! A kurvázás nem alternatívája a normális szexnek!) Másrészt meg ugye a tömeges vissza nem válaszolás miatt boldog-boldogtalannak írnak, h a nagy számok törvénye alapján valahol csak célba érnek.
Pedig az ilyen nőknek, mint ez is itt, tényleg az kéne, h tömegesen kapna olyan leveleket, ahol keresetlen őszinteséggel leírják neki, h milyen kecsesen elbaszott az élete és a hozzáállása és, h ebből, ha ezt így folytatja, jól nem fog kijönni...ugyanaz lenne a helyzet, mintha a bunkó nőket ugyanígy tömegesen küldenék el az anyjukba: az X-edik ilyen üzenet, vagy elküldés után már vagy leesne a tantusz, vagy annyira kellemetlen lenne számára a helyzet, h ezért kezdene el változtatni.

whoamiohmy 2017.12.21. 14:02:23

@Krisz101: én a magam részéről nagyon szeretnek látni egy vendégposztot tőled, mondjuk pont ilyen témában (online ismerkedési adatlap elemzése). Ha Wolf is benne van, csinálhatnátok egy ilyet.

erkölcsi hulla 2017.12.22. 13:40:18

Szeretne majd, egy kiskutyát, de azt is csak majd egyszer valamikor.
Ez sok mindent elárul, mennyire érett személyiség.
Hiperaktív picsa, semmiképpen wife-material.

A komolyabban sportoló nők mindenképpen fekete-listásak, szerintem a komoly sport nők esetében azzal jár, hogy egy sima ribancnál 100x többen kurták meg az alanyt, 25-30 évesen pedig már képtelen kötődni, és evilági (értsd: nem sportoló) emberekkel szemben irreális elvárásai vannak még a sok pénz mellett is, nem beszélve a félig sem titkolt lenézésről . Holott fiatalabb korában bárki megmászhatta a csapatból.
Komoly sportoló nő = legjobb ribanc, egyéb esetekben felejtős.

VT 135 2017.12.23. 22:04:36

Közben az is eszembe jutott, h ha heti 5-6 napon sportol - és gondolom emelett tanul/dolgozik, akkor mégis mikor van otthon??? Mikor táplálja a tűzhely, az otthon melegét? Mikor csinál házimunkát? Szóval már csak ezért is kizárható egy ilyennel a komoly párkapcsolat.

Ethan Wolf 2017.12.24. 09:03:41

@Krisz101: Én nem feltétlen gondolom így. Minden nő szereti az EGO tuningot és többet kap, ha több képet rak fel. Ha kicsit is jó nő, nem hiszem, hogy az EGO-ja benyelné, hogy ne mutogassa magát több képen is.

VT 135 2017.12.25. 16:18:32

Áldott, békés karácsonyt!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.01.03. 16:15:52

@VT 135: Ezzel mentegeted a manginákat?

„És nem, NEM! A kurvázás nem alternatívája a normális szexnek!”

Ja mert te eldöntöd, hogy mi számít normális szexnek és mi nem. Tudjuk, csak sötétben, misszionárius pózban szabad! Amit most csinálsz, azt hívják a férfi szexualitás irányításának.
süti beállítások módosítása