Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Kerülendő nőtípusok

2018. január 08. - Ethan Wolf

Ez egy kicsit eltérő poszt lesz. Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele. 

Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a dolgai és minden nőt ribancnak tart. Azonban ezt nem ilyen listának szánom. Sőt, megpróbálom időnként bővíteni, ahogy eszembe jutnak még dolgok, vagy ahogy elég tapasztalattal alá tudom támasztani azt.

Ez utóbbi fontos, olyan dolgokat akarok csak felsorolni, amelyeket pár tucat személyes tapasztalattal is alá tudtam támasztani. Persze tudom, nem reprezentatív, hisz nincs minden egyes pontra ezer kísérleti alanyom, akikkel ezt a kísérletet bármikor meg tudnám ismételni. De próbálok csak olyat feltenni a listára, amelyben egészen biztos vagyok, hogy amolyan red flag. Azzal is tisztában vagyok, hogy kivételek mindig akadnak. Van olyan pont, amelyeknél magam is tapasztaltam kivételt képező alanyokat, azonban mégis olyan számban jöttek negatív alanyok is, hogy fel kellett kerüljön a listára. Ezért ésszel tessenek kezelni. :)

Össze is rakhatnék egy listát az eddig posztokról, amelyek sikertelen randik voltak, de az nem lenne fair. Ahogy a bevezetőben említettem, csak olyan tulajdonságokat jegyzek ide, amelyekre sokszor volt példa, amely alátámasztotta az adott pont jogosságát. Hogy volt sikertelen randim olyannal aki kutyával pózol a képein, az még édeskevés, hogy levonjam a konzekvenciát, hogy a kutyával pózolós nőket kerülni kell. Ellentétben a macskákkal pózolósokkal, mert azokból volt dögivel. Remélem érthető. Nem mindegyik ponthoz találtam példát, illetve némelyik példa poszt csak részben érinti az adott pontot, de egyelőre ez van. :)

A kerülendő jellemzők listája:

- A társkeresőn a profilja össze van kötve az instagram profiljával. Kerülendő, mert szinte biztos, hogy csak a like és követőszerzés a célja.

- Elmúlt harminc, de még keresi a szikrát. Kerülendő, mert ha ennyi idősen még nem nyílt fel a csipája, akkor később más helyzetekben még több gond lesz vele. Túl naiv.

Példa.

- Elmúlt harminc, és elképzelhetetlen elvárásai vannak: Túl sokra taksálja a saját értékét és várja a gazdag jópalit. 

- Gold digger: A jó öreg anyagiakra hajtó nő.

Példa.

Én nem vagy olyan, mint a többi – mind ezt mondja..ha nem vagy olyan, azt nem mondani kell hanem mutatni. De ha azt látom, hogy olyannak mutatod magad mint a többi, akkor mindegy, hogy azt mondod magadról, hogy nem vagy olyan, hisz olyan vagy. Ez a típus ezzel hangoztatja, hogy ő bizony különleges, hisz más. Persze...mondjuk viszonyítás kérdése, mert ha könyvmoly a csaj, akkor nyilván nem olyan, mint a többi plázázós, de attól még lehet olyan, mint a többi könyvmoly. A lényeg, hogy ha hangoztatnia kell ezt a mondatot, az már régen rossz. Hangoztatnia kell, mert maguktól nem veszik ezt észre a férfiak, mármint azt, hogy ő különleges. Azért nem veszik ezt észre, mert bizony nem különleges.

- Nem vagyok könnyű eset (tudom magamról, hogy nehéz eset vagyok) – magyarul, tudja hogy elviselhetetlen a személyisége, de szarik bele, nem akar változtatni.

- Rám megéri várni / szexet belengetős. A mézesmadzagos típus, volt már róla poszt régebben.

Példa.

- Ha túl sok hangulatjelet használ. Sokan már a bemutatkozó szövegüket telenyomják ilyen kis szarokkal. Mások túl sokat használnak online beszélgetés közben, felfelé mutató hüvelykujj, túl sok szmájli, stb. Az persze nem baj, ha néha használ párat, de ha ezeket túlzásba viszi, az nem annak a jele, hogy vicces és jófej, hanem, hogy problémás.

- Túl keveset reagál rád. Például mindig csak egy-két szavas válaszokat ad. Te vagy a tartalék. 

- Túl "emelkedett, fölényes, értelmiségi, megmutatniakaromhogymásvagyok": Ezt jól összevontam, hisz ha külön szedném őket, akkor több tucatnyi plusz pont lenne a felsorolásban. Olyanokra gondolok itt, akik nem azt válaszolják, hogy a rosét szeretem, hanem a Chateau D'Esclans -t. Amelyik nem azt válaszolja, hogy xy filmet néztem utoljára moziban, hanem ő többre tartja az olvasást (amivel nincs is baj, én is, de ha a kérdés az volt, hogy mit láttál utoljára a moziban, akkor leszel szíves baszd meg arra válaszolni). Azt hiszem, érthető kikre gondolok.

Példa.

Példa.

- Ha macskával pózol, vagy van macskája (és egyedül él), vagy ő maga a macska. Ez a mondás férfiak körében nem ok nélkül dívik, az egyedülálló nő macskával, rossz ómen. Annyira elbaszott a személyisége, hogy csak egy macska hajlandó vele egy légtérben élni. :)

- Csak a szeméről van fent kép. Két típusa van, az egyik nagyon csúnya, azért a szép szemével csábít, a másik olyan szinten művészlélek, hogy még a macska sem hajlandó vele egy fedél alatt élni.

Példa.

- Csak nagyon közeli profilképekkel operál, illetve nem kivehető a fotó: Csúnya, kövér. Ami még nem is lenne baj, ha nem akarna trükközni.

Példa.

- Amelyik csávókkal pózol a képein. Ez egy hibás női fordított pszichológia. Egy nő számára vonzó az a férfi, aki körül nők vannak, hisz az azt jelenti, hogy férfinak értéke van (bővebben a magyarázat egy régebbi posztban a linknél), és azt hiszik, hogy ez fordítva is igaz, Hogy vonzóbb a nagyobb kaliberű férfi számára, ha más hímekkel pózol. Nem az, plusz még hülye is a csaj, hogy pasit keres, más pasikkal a képein.

Link a régebbi poszthoz.

- Hülye applikációval arceltakarós. Amikor ilyen kutyafüleket, meg más marhaságokat tesznek a fotójukra.

- Babával/gyerekkel pózol AMI NEM az övé: Természetesen ha van gyereke és van róla kép az jó, hisz nem akarja eltitkolni, korrekt. De amelyik úgy pózol a társkeresőn, hogy ott a gyerek, ami nem az övé, az hülye. :) Ezzel azt üzeni, hogy ő már szeretne sajátot, de így nem lehet ismerkedni. Ennyi erővel kitehetnék egy képet a farkamról, hisz ha minden jól megy, előbb-utóbb látni fogod. :) /Még nincs tesztelve a farokképes dolog/

- Lehet róla szó. Ha ez a mondat elhagyja a száját, vagy megírja, akkor vedd úgy, hogy soha! HA találkozni szeretnél vele és azt írja, lehet róla szó, akkor garantáltan vagy közbejön neki valami, vagy sosem ér rá. A lehet róla szó, csak egy csali, hogy a beszélgetést fent tudja tartani a reménnyel, hogy majd valamikor találkoztok...

- Olyasmiket oszt meg, hogy „ha neki sikerült férjhez mennie, akkor nekem is” és hasonlók. Problémás személyiség és eddig nem kellett senkinek.

- Sokszor emlegeti hogy szingli, meg várja a lovagot. Elviselhetetlen a személyiségük általában dirigálósak.

- A férfiak nem szeretik az okos nőket. Ez is egy tipikus mondat. Az okoskodást és az arroganciát nem szeretjük és ha már ezt felhozta, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő maga is az (arrogáns és okoskodó, amit valamiért kevernek az intelligenssel és az okossal).

- Két éve szingli (vagy több). Ennyi idő alatt illett volna valakit összeszedni. Vagy csúnya, vagy olyan elbaszott a személyisége, hogy senki nem maradt meg mellette tartósan. Macska biztos nincs? :)

- Bármit szervezel, ő átszervezi: Kontrollmániás. 

- Magyar, de angolul/spanyolul/egyéb nyelven ír bemutatkozó szöveget: Vagy külföldi hapsira vágyik, vagy ezzel bizonygatja műveltségét.

Példa.

- Diplomával pózol vagy okosnak akarja feltüntetni magát: Nem okos.

Példa.

-Túl sok utazós képpel keres társat: Ez nem fog nyugton maradni, problémás a kapcsolattartás vele.

Példa.

- Túl arrogáns a bemutatkozója: Ő maga is az, mit vársz?

Példa.

- Mindig be van táblázva: Heti hat napot dolgozik, reggeltől estig: Sosem lesz ideje találkozni veled.

Példa.

- Hipster szemüveges: Nincs még saját stílusa. Bár egy numerára vihető némelyik.

Példa.

- Túl vagány: Ez nem a nők alaptermészete, egy korban persze ez megszokott, de ha még 25 fölött is vagizós, annak oka van.

Példa.

- Az igazi férfi ilyen és olyan: Ezt mondja, írja, vagy osztja meg. Az a kategória, akire ő vágyik már nem érdeklődik iránta, ezért megideologizálja, hogy miért is az az igazi férfi, aki neki jutott. Vagy, nem jutott neki jópasi (régen volt, de kiöregedett), ezért most "agymosást", "bogár fülbe ültetést" hajt végre a férfi ismerősei körében, hogy őt tartsák ideálnak, ne a 20 éves bombatestű csajokat.

- A 30 az új 20, a 40 az új 30 féle faszságokat mondogatók: Nem képesek elfogadni, hogy már nem ők állnak a húspiac tetején, és már nem olyan kapósak. Jó kis önvigasz.

- Őszinte vagyok: Mind ismerjük őket, olyasmiket mondogatnak, hogy ők kegyetlenül őszinték, sőt...emiatt sokan még utálják is őket (ezzel próbálva nyomatékosítani, hogy ők tényleg őszinték). Kamugép mind. Ja, és nem azért utálnak, mert őszinte vagy, hanem mert egy hülye picsa. :) 

- Akinek fura hobbija van: Erre nem tudok példát linkelni, mert még nem került sor azokra a posztokra.  Első blikkre érdekesnek tűnik, akinek nem a megszokott hobbija van, de szinte mindig kiderül, hogy van valami zizi vele. 

- Aki olyan szavakat használ, ami idejétmúlt: udvarló, édesapa, stb.

Közben eszembe jutott, hogy egy hasonló, ám rövidebb listát már elkezdtem összehozni az egyik posztban. Érdemes átolvasni, van egyezés a fentiekkel, de van olyan, ami itt nem került említésre:

AZ ONLINE ISMERKEDÉS MÉRFÖLDKÖVEI

Ha van olyan, amire nem gondoltam, azt megírhatjátok. Azon gondolkodom, hogy ezt és a fenti, onilne randizás mérföldkövei posztokat kirakom a nyitóoldalra valahová, hogy aki újoncként téved ide, az rögtön képbe kerüljön. :P

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr6712618003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2018.01.08. 22:04:30

Tudom, Wolf, h neked bejönnek a tetkós csajok, ettől függetlenül, ha egy nő telerakja a testét mindenfelé tetkókkal, nagy mennyiségben, szerintem az is nagy red flag, mert nincsen nagyon rendben nála valami

whoamiohmy 2018.01.09. 15:21:24

Hehe, kb leírtad a mai fiatal nők 95%-at...

Egy kérdés: a "kerülendő" ebben a kontextusban azt jelenti, hogy ne pazarolj időt és energiát rá mert úgyse fog dugni, vagy azt, hogy megdugni meg esetleg meg lehet, de ennél többre alkalmatlan? Mert én például több, a fenti felsorolásnak megjelölt nővel szexeltem már, de teny, hogy akivel hosszú távon is érdemes volt kezdeni valamit, az egyik se volt a fentiek közül.

Ethan Wolf 2018.01.09. 17:54:11

@whoamiohmy: Lehet, hogy nem fogalmaztam meg jól, természetesen egy-egy menetre leakasztható minden kategóriából némelyik. De komoly kapcsolatra nem ajánlottak.

VT 135: Szeretem a tetkókat, de igazad van, akinél túl sok van, ott sem stimmel valami.

Helló Leó! 2018.01.10. 12:51:09

Az "elmúlt harminc, és elképzelhetetlen elvárásai vannak" kategóriához hozok én is egy példát. Olyat, amitől majdnem agyvérzést kaptam.
A csaj a Randivonalon ismerkedett. Egyetlen (!) fotója volt csak, azon is csak az arca látszott. 37 éves, és ha jól emlékszem, még gyereke is volt. Szóval, nem a pasik álma a csaj.
A Randivonalon az alap adatoknál ki lehet azt is tölteni mennyit keresel és azt is, mennyit keressen az ideális társ. (Szerintem elég gyökér dolog ez, de mindegy, van ilyen opció, de nem kötelező kitölteni.) Be kell jelölni előre megadott összegeket: 100.000-től 200.000-ig, vagy 200.000-től 300.000-ig, stb., a legnagyobb összeg úgy néz ki: 500.000 Ft felett.
Na, a csaj beikszelte, hogy az ideális partner fizuja legyen 500.000 Ft felett, de a szöveges bemutatkozásában (ami jó hosszú volt egyébként) ezt írta:

Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz.

jaj nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 1,5 - 2 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.)
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.

Ethan Wolf 2018.01.10. 18:12:41

@Helló Leó!: Annyira jó lenne egy ilyennel elbeszélgetni úgy 10 év múlva, hogy akkor mit gondol, mit baszott el a múltban (jelenben).

VT 135 2018.01.10. 19:01:39

@Ethan Wolf: szerintem ez a típus annyira egy alternatív világban lebeg, h onnan nagyon nehéz a kitörés - mindig meg fogja magyarázni magának, h épp ki a hibás, ki a felelős (persze nem ő). De a sors tud azért segíteni is, nagy válságok képében: válás, közeli ember, szülő halála...ez akkora sokkot okoz, h ilyenkor az egó is elhallgat és van esély a léleknek, meg az észnek is szóhoz jutnia.

2018.01.10. 22:39:43

@Ethan Wolf:
"Annyira jó lenne egy ilyennel elbeszélgetni úgy 10 év múlva,"

www.youtube.com/watch?v=PBdmpag02m4&t=610s

"hogy akkor mit gondol, mit baszott el a múltban (jelenben)"
Semmit.
Nem ő volt a hibás, hanem az elvárások - a férfiak - nem akartak megfelelni az igényeihez: a férfiak a hibásak.
Lásd a linkelt videót, én szép vagyok, okos, jól keresek, minden vagyok, szuper vagyok és nincs senkim.
Meg a kommentek is jók alatta, ez a nők - szomorú és beteg - életszemlélet-realitása.

Montanaxy 2018.01.12. 19:12:34

@Helló Leó!: Ezt úgy hívják, hogy troll, ráadásul a kevésbé kreatív fajtából :D Azért nem kell mindent komolyan venni, amit a neten olvasol.

Montanaxy 2018.01.12. 19:14:12

Wolf a bigott vallásos hitgyülis szűzkrvákat is tedd be a felsorolásba. Tapasztalat.

sureee. 2018.01.12. 19:55:06

Őszintén, kicsit rövidebb cikkre számítottam, mint ami lett belőle. :D
A kedvencem az 'én nem vagyok olyan, mint a többi lány' típus. Ami itt kimaradt még az a vegán, de ez a jellemző mintha korábbi bejegyzésben felmerült volna.
Az agyontetkó mellett én kifejezetten red flagnek tartok bármilyen piercinget, ékszert az arcon, nyelvben, de legfőképp az orrkarikát. Akiket ismertem lányok haveri körből, és volt ilyen ékszerük, mind valami komoly lelki defekttel küzdöttek.

"Az igazi férfi ilyen és olyan" hozzáállásra pedig Esther Villar - Az idomított férfi könyvének egyik gondolata kiváló magyarázatot ad erre. A nők minden olyan tulajdonságot, ami számukra hasznos, férfiasnak tartanak, és minden, ami számukra értelmetlen, felesleges az gyerekes lesz.

Csárli atya 2018.01.13. 00:57:13

@sureee.: Nekem semmi bajom nincs a tetoválással, szeretem a nőkön.

Nem is oly régi történet, agysebészünk hátát borítja egy nagyobb alkotás. Gyorsan tudattam is vele, h a testén kívül másra nem lesz szükségem tőle, és ezt maguktól is le szokták vágni azért. Aztán benyomja, h szexre van partnere. Ezzel még nem is lenne semmi gond, akkor nem húzzuk egymás idejét tovább feleslegesen. De elkezdi nyomni a "komoly kapcsolat" mantrát, h ő már 2 éve egyedül van (nyilván nem véletlenül, tegyük hozzá), meg blabla hülyeségek. Valamint a végére odanyomja, h azért ez az embere, mert fiatal és gazdag (vagyis a szülei azok valószínűleg), azért ez egy komoly indok, lássuk be.
Hány szerencsétlen futhatott vele felesleges köröket személyesen, irányukba őszinte részvétem:DD

30 évesen eddig sikerült eljutni. Persze ha a másik oldalról van más is a lecsóban, akkor azonnal megy az ugatás.

És ez már csak nem is általánosítás, hanem egyszerű tények, mert van még jó néhány hasonló kaliberű "nő", akiket alapból tisztelni, szeretni meg mindent kell velük, csupán ilyen kisebb zavaró tényezők hatására így ennyit sikerül produkálniuk.

Úgyhogy a jelen lévő pár hölgytől kérdezném, hogy ti tényleg ennyire hülyék vagytok?

Tisztelet a kivételnek, stb, lassan már azok is odavesznek :D

IndaMuncher 2018.01.13. 16:01:24

Az arrogáns nálatok egyenlő a határozott, nagypofájú "tökös" -sel? Csak mert sokszor látom, hogy a férfiak elriadnak a kicsit tomboyosabb csajoktól.

VT 135 2018.01.13. 21:28:34

@IndaMuncher: Felejtsük már el nők kapcsán ezeket a "félnek", "elriadnak" szavakat! Ezek női beképzelgések, eufemizmusok. Nem megriadunk, meg nem félünk, hanem undorodunk, taszítanak az ilyen nők, nem akarunk a közelükben, társaságukban lenni (ide tartoznak az ún. "erős nők" is).

claire85 2018.01.14. 11:58:26

@Csárli atya: Igen, ennyire hülyék vagyunk. Ezt akartad hallani, ugye?

Csárli atya 2018.01.15. 01:04:34

@claire85: Igen, ezt. De legalább akkor már nálatok is ismert a probléma. Úgyhogy kezdjetek el dolgozni az ügyön, különben nem marad senki. Amiből következik "a f@sznak se kellek" gondolatsor, vagyis ugye épp előtte volt abból túltengés és akkor mehettek állatboltokat fosztogatni.

claire85 2018.01.15. 09:05:42

@Csárli atya: Én jól vagyok, köszönöm. :) Remélem te is.

IndaMuncher 2018.01.18. 18:07:03

@VT 135: De miért? Mi a baj az "erős" nőkkel? Egy erős nő kellő IQ-val és EQ-val szerintem egy főnyeremény. Tapasztalataim szerint az ilyen nők egyenesek és nem vernek át, mint azok akik eljátsszák a szerénkét aztán kiderül róluk, hogy igazi házisárkányok.

VT 135 2018.01.18. 20:08:21

@IndaMuncher: Mert te mást definálsz "erős nőként".
Már eleve az "erő" egy férfias esszencia, amennyiben kifelé, a világ felé mutat. Tehát, amikor egy nő magát erős nőként határozza meg, azt mondja: "én férfibb vagyok a férfinál, nagyobb farkat növesztettem, mint ti, férfiak!" - aztán csodálkozik, h egyetlen férfinak sem kell...pedig milyen sikeres...(férfiként).
Amire te gondolsz, az a nőiesen erős nő. Aki belül erős és ezt nőiesen sugározza ki magából, nőies viselkedéssel, nőies látásmóddal, női kommunikációval.
Gyula ezt még egy kicsit alaposabban meg tudja fogalmazni, h a(z erős) nők is értsék:
titkostanacsoknoknek.hu/noiesseg-noies-szep-vonzo-igazi-no/sikeres-eros-no-titka/
titkostanacsoknoknek.hu/noiesseg-noies-szep-vonzo-igazi-no/az-eros-no-eros-no-es-ferfiak/
titkostanacsoknoknek.hu/noiesseg-noies-szep-vonzo-igazi-no/a-noies-ero/
süti beállítások módosítása