Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szexrandi teszt

2018. január 15. - Ethan Wolf

Teszteltem már néhány ismerkedős oldalt/eseményt a közelmúltban:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/10/18/happn_nagyszeru_de_elhalt_otlet

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/12/14/okcupid_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/03/szerelemdoboz_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/05/01/rapdirandi_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/24/salsa_party

A Happn, Okcupid, Lávboksz, Rapidrandi, Salsa bulik után egy ezeknél nyíltabb oldallal próbálkoztam. Sokszor érezzük azt, hogy de jó lenne hagyni a játszmázást, levetni a mázat, az unalmas körítést és csak a lényeggel foglalkozni. Elviekben erre szolgál a kifejezetten szexpartner kereső oldal, a Szexrandi.

tumblr_ni3lycxde01qgm518o1_12802.jpg

Az oldalt használtam régebben is, és volt már onnan kalandom, azt hiszem egyikről másikról még poszt is született. Ami így hirtelen eszembe jut :

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/09/14/anett_az_elso_szexrandi

De ezek régebbi esetek voltak, és nem töltöttem sok időt az oldalon. Ezúttal azonban előfizettem hosszabb időre és alaposan letesztelem az oldalban és a fent lévőkben rejlő lehetőségeket. Nos, 2017 nyara érdekes időszak volt. 

Az oldal felépítése nem túl bonyolult, ugyanúgy működik, mint egy sima társkereső. Ha nincs előfizetésed, akkor nem látod a képeket, nem mindenkinek tudsz írni, stb. Szóval, ha férfiként keresgélsz, akkor előfizetés nélkül itt se lesz esélyed. Az legtöbb nő nem vállalja az arcát, de sokan tesznek fel erotikus képet a lábukról, mellükről, esetenként punciról. Néhányan pedig kifejezetten pornóba illő képeket tesznek fel.

Később, sok-sok tapasztalattal a hátam mögött rájöttem, hogy arcképet azért nem tesznek fel, mert java részük párkapcsolatban él egyrészt, másrészt pedig, mert eszük ágában sincs találkozni. Egyszerűen csak kell nekik a testükre vonatkozó bók, hogy vannak férfiak, akik az Ő testükre vágynak, de ennyi elég is nekik.

Sok hivatásos is akad fent (nagyjából, akik arccal rendelkező fényképet tesznek fel), illetve egy másik elég nagy merítés a nők között....a férfi.... :)

maxresdefault2_1.jpg

Elég könnyű kiszűrni őket, mert nem túl okosak...kicsit olyan ez, mint facebookon, mikor megtetszik egy profilkép és megnézed az adatlapját. Azt látod, hogy egy kép van fent róla és ennyi. Egy jó nő, sosem rak fel egyetlen képet magáról! Ha ilyet látsz, hogy de jó csaj, de csak egy fotója van fent, akkor az nem csaj! 

Szexrandin kicsit máshogy, de ki lehet szűrni a hímeket. Túl jó csajról szoktak képeket felrakni. Mikor egy ilyen oldalon meglátsz egy 10/8-as csajt, akkor elég egyértelmű, hogy valami nem kerek. De ennél még többet árul el a szóhasználat. Említettem, hogy a magukat nőnek kiadó férfiak nem túl okosak. Olyan szavakat és mondatszerkezeteket használnak, amiket egy érett nő sosem. A "Hali","Csá", "basszunk", "kúrjunk" és azok a szavak, amiket férfiként izgatónak titulálunk, azokat egy nő nem nagyon szokta használni. Azért poénból elbeszélgettem pár ilyennel, akik azt hitték, nem tudom róluk, hogy ugyanazon a pályán játszunk. De arra nem jöttem rá, miért jó ez nekik. 

Ami a valódi nőket illeti, ahogy említettem egy jelentős réteg csak a testi bókok miatt van fent és valójában nem fog találkozni senkivel, dugni meg inkább nem fog. Vannak az egyértelműen sérültek (lelkileg, érzelmileg), akik állításuk szerint szexet akarnak, de az odavezető útnak ugyanazt a vonalat jelölik ki, amit egy sima társkeresésnél is végig kell járni: hosszas levelezgetés, randizgatás, közös programok...ööö...ez már egy párkapcsolat baszod, nem szexrandi. :)

Valódi húszas csajt nem fogsz találni, maximum, ha hivatásos. A legtöbb 40 fölötti és hát ja, olyanok is. Nem bántásból, de egy jól szituált harmincas férfi ezekhez hozzá se érne, ezeknek a nőknek az 50-es palik közt kéne keresgélniük, de persze elvárnák a fiatal huszas férfit. :D 

Ja, és aranyásók is akadnak! Se arckép, se semmi lényegi, csak egy láb, vagy mell, de vidd el vacsorázni, meg operába...Mi van? Rossz oldalra jöttél anyukám...

ladygunn_carolineburt12.jpg

Az elkeseredés is érezhető egy-egy levelezés mögött. Mikor valaki rám ír vidékről, én pedig közlöm, hogy szex miatt nem utazom annyit, akkor olyan besértődés és szitkozódás van, hogy hajjaj. Tulajdonképpen rádöbben szerencsétlen, hogy nem ér annyit a puncija, hogy utazzak miatta. Gondolom, abban a hitben volt, hogy elég megvillantania a lucskost és a világ másik feléről is repülnek hozzá a kanok. Csak hát nem.

A másik, amin nagyot röhögtem, hogy a profilokon, az elvárások résznél ugyanúgy szempont a magasság, tehát a férfi legyen 180+ magas. Miközben azt hirdeti, hogy szexpartnert keres. Miért is kell a dugáshoz 180 magasnak lenni? Csak kérdem. :) Mert párkapcsolatnál a külsőségekre utazó nőknél még érthető, hogy "hogy néznénk ki egymás mellett", de aki csak dugni akar, annak miért is fontos a másik a magassága? 

Egy másik érdekesség, hogy miért írja sok nő a profilján, hogy aki neki ír, az adjon elérhetőséget, mert nem előfizető? Az oké, hogy ő nem az, de... Csak az tud írni neked aranyom, aki előfizető, aki pedig elő van fizetve annak az is tud válaszolni, aki nem előfizető. Magyarul, a férfi úgyis előfizet.

Maga az oldal valószínűleg nem szerveren fut, hanem egy krumplin, mert olyan lassú az egész, hogy párszor ez jobban felbaszott idegileg, mint a fent lévők hülyeségei. :) Sokszor le is fagyott, mindennapos a szerverleállás és a "nem elérhető az oldal" üzenet. 

Összességében nem éri meg az oldal. Pesten keresve úgy 70-80 nőt találtam (18-45 éves korig), akik nem régebben léptek be mint pár nap és nem jól láthatóan hivatásos prostik, vagy férfiak. Hiába a sok profil, ha a többség utoljára hetekkel, hónapokkal azelőtt volt online.

carolinefeatureimage-1024x5762.jpg

Elég sok levelet írtam, az összes pestinek a fenti kategóriából, meg kurva sok vidékinek is tesztelési célból. Választ ritkán kaptam, pedig fullos profilom volt, névvel, arccal, mindennel. Akivel tudtam beszélni (az elküldött levelek kb. 15-20%-ára jött válasz), azoknál is felmerültek a fentebb említett problémák: levelezgessünk mert épp elutaztam pár hétre, vigyél el vacsorázni, stb... 

Ugyanazt a metodikát lehet itt is alkalmazni, mint máshol is, hogy pár levélváltás után vagy randi (előbb egy italra), vagy telefonszámcsere. Ez utóbbi kettőnél szokott kibukni, hogy a másik mégsem dugni van ott, mert ilyenkor elhal a dolog. Illetve volt olyan, aki a találka előtt egy órával mondta le, majd még azt is megírta, hogy ez neki nem megy, nem képes megtenni ezt a férjével! Ja, hogy családod is van ... :D

Sokan valószínűleg munkahelyről használják az oldalt, mert a péntek délután elküldött levelek jelentős hányadára hétfő délelőtt/délután jött csak válasz. 

Végeredményben nem érdemes használni az oldalt, a siker esélye itt a legkisebb. Ez annak köszönhető, hogy eleve online manapság a legsérültebbek ismerkednek, de erre az oldalra azok közül is a legalja jön. Amelyik már csak abban bízik, hogy a melle villantásáért kap legalább 1-2 bókot. Kevesen is vannak fent, és sok a selejt (férfi). Vicces, hogy a bevezetőben említett poszt mindezek ellenére összejött. Kezdők szerencséje talán, vagy akkor más volt a felhozatal...nem tudom. De az elmúlt három hónap tanulságos volt.

A nők nem ismerkednek csak a szexért, ez alapszabály! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr313505291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2018.01.15. 09:18:23

Én természetesen nem ismerem ezt az oldalt, még az ismerőseim elmondásából sem :) de nagyjából el tudom képzelni az alapján, ami a posztban szerepel. Azon viszont csodálkoztam, hogy ilyen sok rajta a buzi meg az egyéb identitászavaros férfi. (Ja és Wolf, ezeket a képeket igazán lecserélhetnéd, tekintettel a törzskommentelőid döntően heteroszexuális irányultságára és ezzel kapcsolatos kifinomult ízlésére. Ha már mindenképp kapcsolódnia kell a képnek a témához, akkor legyenek a képeken inkább formás lábak, szép harisnyában. Örülök, hogy segíthettem.)

A másik meglepő dolog, hogy úgy látszik, ezen az oldalon nem jellemző az olyan profil, amelyben a hölgy hangsúlyozza, hogy ő bizony komoly kapcsolatot keres. (Akinek most az jut eszébe, hogy "de hiszen ez a Szexrandi oldal, miért tenne ilyent, ez nem arra való", azt emlékeztetem, hogy nőkről beszélünk.) Végül is, ha nincs sok ilyen, hát nincs, de egyáltalán nem csodálkoztam volna azon, ha ezt a típust is említed.

Végül egy kérdés. Sosem értettem ezt a "farkamról küldök / teszek ki képet" dolgot. Teljesen nyilvánvalónak tűnik, hogy egy mentálisan többé-kevésbé egészséges nő számára (van ilyen amúgy???) ez nem teszi vonzóvá a pasit, sőt pont az ellenkező hatást éri el. Mégis, rengetegszer olvasni a nők kommentjeiben, hogy gyakran futnak bele ilyen esetbe, és ilyen kommentekben sosem láttam még olyant, hogy a nőnek ez bejött volna. Akkor mégis miért ilyen gyakori ez? Ilyen sok a beteg gondolkodású pasi? Vagy nem is olyan gyakori ez, csak a nők eltúlozzák? Vagy pedig ez mégis bejön nekik, és csak egy shit tesztről van szó (mint oly sokszor)? A kellően megmagyarázott válasz küldőjét szívesen meghívom egy sörre.

VT 135 2018.01.15. 15:47:54

Nem meglepő. Miért adnák a nők ingyen magukat, ha cserébe kaphatnak mást is? Másrészt, gondolom ott a Slut Blocker program - ilyen oldalra regisztrálva már nem lehet eladni maguknak, h ők csak "belesodródtak". :)

whoamiohmy 2018.01.17. 01:08:43

Basszus, Wolf, a puncs.hu-ra kéne regisztrálj és azt kéne tesztelned. Még gyűjtést is szerveznénk, hogy kipróbáld. Állítólag 100.000 forintért kapsz egy gyémántot, ha az a neved mellett van, maguktől dőlnek a csajok. Nagyon kíváncsi lennék erre.

Ethan Wolf 2018.01.17. 06:11:37

@whoamiohmy: Év első felére betábláztam már magam, de akkor nyáron kipróbálom. A regisztrálás nem hiszem, hogy gond. Esetleg egy sokkal nagyobb kecó fog kelleni, hogy élőben is hitelesen adhassam a gazdagot. :D Majd kitalálok valamit...

Ethan Wolf 2018.01.17. 06:14:36

@Wildschwein: A farokképes dolog nekem is izgatja a fantáziám (nem úgy). Vajon létezik, hogy ekkora mennyiségben küldik a férfiak, vagy csak női túlzás. Ha pedig valóban, akkor miért? Hisz mi sem vagyunk komplett hülyék, ha egy módszer nem működik, akkor nem űzzük. Ezek szerint működik?

Van beidőzítve egy olyan tesztem tavaszra, hogy kockahassal ,kocsival, napszemüveggel feszítek képeken és azokkal próbálok majd csajozni, csak hogy lássam tényleg nem működik (szerintem fog). :D Majd első kapcsolatfelvételkor pöcsképekkel nyitok :D

VT 135 2018.01.17. 09:28:20

@Ethan Wolf: "ha egy módszer nem működik, akkor nem űzzük."
Na azért ne felejtsük el, h szép számmal mozognak férfi idióták is a neten! A napszemüveges, halmutogatós, (átlag)autótámasztós és hasonló ökörségek is inkább taszítják a nőket, mégis azt hallom, tele van ilyenekkel a férfi részleg.
Szívesen meghallgatnám én is, akár a néha ideírogató hölgyek véleményét erről.

IndaMuncher 2018.01.18. 18:12:25

"adjon elérhetőséget, mert nem előfizető"
Na ettől kapok agyfaszt én is. Nekem ezért jött be az Elittárs, mert ott a nőnek is fizetnie kell, és ez is egy jó szűrő, hogy az a nő tényleg akar valamit. (Persze technikailag az az oldal is hulladék ahhoz képest, hogy mennyibe kerül. )

2018.01.19. 12:38:10

@IndaMuncher: Nem csak technikailag, hanem elvi alapokon is hulladék az oldal, mert az elittárson nem tudsz keresni csak azt a választékot adja amit az algoritmusuk neked szán. Elit-nek nevezi magát az oldal és konkrétan egy takaritónőt tolt egy ismerősömnek tavaly. Ezt konkrétan kiírta a csaj az adatlapjára, de legalább nem kamuzott.

varosilany 2018.01.20. 23:13:12

En kaptam mar farokkepet...es nem kertem... Eloben ismerkedtunk meg majd ment a cseveges es 1. Alkalommal mar kaptam felmeztelen kepet mire kozoltem en ettol nem indulok be..sot engem taszit ha egy pasi evvel akar hoditani (tok mindegy randi vagy csak szexet akar, nalam egyiknel se nyero ha evvel indit) . Majd ezek utan elmondtam a velemenyem errol es hogy itt elveszett az erdeklodesem....miutan nem reagaltam par nap mulva mintha mi sem tortent volna irt egy miujsagot es kuldjek pucer kepet popsimrol

Ethan Wolf 2018.01.22. 06:12:05

@varosilany: Tehát már volt egy találkozótok élőben, mielőtt küldte volna a farokképet. Azon a találkozón mi volt? Úgy értem, pár másodperc alatt eldöntötted, hogy bejön vagy sem gondolom. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha élőben nagyon bejött volna, akkor is zavarta-e volna a további ismerkedést a farokkép?
Kutatási szempontból érdekelne, hogy gondolod/érzed.

Az is lehet, hogy épp úgy, ahogy a nőknél is van a rosszul működő következtetés ("ha nekem, mint nőnek bejön a karrierista pasi, akkor a pasiknak is bejön a karrierista nő"), Úgy itt is ez áll a háttérben. Mivel a pasiknak bejön, ha egy nő képet küldd a melléről, puncijáról, akkor talán fordítva is így működik, a nőknek is bejönnek a farokképek. De ez is csak elmélet.

varosilany 2018.01.23. 15:14:36

@Ethan Wolf: Igen, találkoztunk előtte, de nem randiztunk, az utcán felcsillant a szemem, mikor megláttam, majd ugyanez volt fordítva és csodák csodájára odajött....na ez nálam már egy plusz pont volt, mert szeretem, ha valaki elég bátor, hogy odajöjjön :) aztán beszélgettünk, de nekem mennem kellett és felkeresett, de még se randi se konkrétum nem volt megbeszélve. majd kb. 2. - 3. alkalommal érkezett a farokkép. Nekem élőbe nagyon bejött külsőleg is, és jót beszéltünk ameddig tartott :) És kb két mp alatt rájöttem nagyon bejön :D...a farokképpel kb nálam lesüllyedt a mínusz 10 alá :) még az, hogy bejött, meg odajött ez sem segített rajta. Mármint egyértelmű miért küldte nekem és nem azért zavart, mert csak dugni akart volna (azt is le tudom pattintani)...hanem maga az hogy ha látom egyből mindenét, nincs amiért érdekeljen :) nem mozgatja meg a fantáziám, nem tudom pontosan megfogalmazni mire gondolok...de kb kiröhögtem (nem adottságok miatt), hogy már a pasik is idejutottak? és valószínűleg azért küldte mert más csajnál már bejött. onnantól kezdve nem foglalkoztam vele. persze ő próbálkozott még pár napig a "soha nem voltam ilyen kitartó egy nőnél se" dumával, de már mondhatott bármit, szimplán nem reagáltam. Mivel nem értette meg.... A félmeztelen képnél is én már elmondtam engem ez nem mozgat meg, sőt még taszít is, ennek ellenére küldte a farokképet. lehet gondolta akkor majd biztos ráugrok :) Ezek után eléggé elgondolkodtam, hogy én vagyok rosszul összerakva, mert tuti másnak ez bejön és azért próbálkoznak vele :D

Ethan Wolf 2018.01.23. 18:07:19

@varosilany: Nálad nem vált be ezek szerint. De jó lenne egy ilyen ember statisztikáiba belepillantani, hogy milyen eredményeket ért el eddig ezzel a módszerrel.

2018.06.20. 23:54:37

Szia Wolf mi a véleményed erről a posztról? rustymaze.blog.hu/2014/07/18/on-lany#c24374319
Ezt a posztod találtam ehhez kapcsolható hivatkozásként. Félreértés ne essék nem reklámcélja van csak, ha már leírod életed történeteinek némi szeletét kíváncsi lennék rá ezt, hogy látod.
Különösebben ezen részre lennék kíváncsi: ,,Szóval egy hónapnyi tesztidőszakot követően, egy kivételével minden oldalról töröltem magam, tekintve a projekt kontraproduktív mivoltát. Érdekes kísérlet volt, haszontalan, de szociológiai szempontból azért volt egy sajátos lecsapódása: megítélésem szerint az emberek 98 százalékának webkettes inkarnációja nagyjából semennyire nem korrelál a valós személyiségükkel. Én ugyanis annyi szép, boldog, optimista, magasan képzett, világlátott, őszinte, sportos, egészséges és jómódú embert egész életemben nem láttam, mint amennyit ebben a néhány hétben a neten. Vagy csak egy alternatív valóságban tengetem napjaimat és akkor rossz nekem..."
Keresés közben néha nem ez az érzés játszódik le benned?:D

VT 135 2018.06.29. 22:31:31

Az elmúlt két napban írtam kb. 30-40 levelet. Ugyanis valami ismeretlen okból történő akció miatt pár napig ingyenes minden. :) Ezzel éltem, tekintve, h értelmetlen dolgokra nem költök pénzt, de így megér egy próbát. Persze gondolom, nem csak engem dobott meg ezzel az ajándékkal az oldal, tehát bizonyára a nőket ilyenkor a szokványos levéláradat sokszorosa önti el.
Ehhez képest meg is lepődtem, h sokan megnézték a profilomat (kitöltve, normális fotóval vagyok fent), válaszolni mondjuk a megadott mail címre senki nem írt - ez azért jelent valamit...ha mást nem azt, h a gondolkozás sokaknak nehezére esik, mert mi van akkor, ha közben lejár az előfizetésem? Akkor bukja ő is a lehetőséget. Viszont az oldalon többen visszaírtak. Volt ezek között olyan nyomorék is, aki semmilyen szinten nem vette a humor-szemtelenkedés lapot, úgyh csak bunkóskodott egy sort. Ezt rövid úton elküldtem a francba. Van, aki simán nem érti a humort. Vagy meg van sértődve, amiért nem a szokásos egó-, és izgalom hízlaló bókokat és "mit csinálnék veled" szövegeket kapta, hanem máshogyan közelített valaki hozzájuk.

Összességében nekem is az a megállapításom, h ilyen oldalra tényleg csak a legalja nő jön, aki normális módon nem talál magának palit. Ezt viszont nem hajlandó elismerni, ezért nyomatja az irreális elvárásait. Tényleg nem tudok már erre mit mondani.

Ethan Wolf 2018.06.30. 16:05:40

Legalább csináltál egy ellenőrző tesztet, ezek szerint még mindig helytálló a tesztem. :)

Alexa Bp 2019.02.22. 23:39:42

Szia! Tok veletlen keveredtem a blogodra, es egybol irnom kellett :) Ugy erzem szukseg van par tisztazando dologra, a noi oldalrol:
1, Sok farokkepet kapnak a nok?
El se tudom mondani mennyit...azon gondolkozom, hogy naptart kene csinaltatni beloluk...tudod...Mr.Marcius "fasza" stb. Amikor egy pasi elkezd ilyenekkel bombazni total turn-off... Ertjuk, hogy Ti pasik szeretitek a cicis-puncis kepeket, mi nem...egy not eloszor agyban kell elcsabitani, meg szexre is!
2, Magassag es szexrandi osszefugges
Igenis legyen magas a pasi...UTALOM, amikor a szexrandi oldalakon ezzel jonnek a 98%-ban 170cm koruli pasik, hogy "vizszintesen nem mindegy?". Sajnos nem...rohadtul nem azt szeretnem erezni, hogy egy kis koala megmaszik...a ferfi legyen ferfi, ami nalam 180cm-nel indul. De ez nyilvan teljesen egyeni izles dolga (a kozmetikusom pl. 175-nel magasabb pasikat utalja). Ha viszont egy no azt irja magas pasit akar, akkor azt tessek komolyan venni. O arra gerjed...en is... a magas pasikra. Ahogy a ferfiaknal sem mindegy, hogy vekony vagy kover egy no...kinek mi. ott is mondhatnank, hogy dehat dugni nem jo az ilyen vagy olyan no?
3, En mas oldalon vagyok fent, mint amikrol irtal...es letezem. Van olyan no aki csak szexet akar. Amikor en keresgelek eme kellemes celbol (fuggetlenkent), az a szomoru hirem van, hogy bar rugalmasabbak a keresesi felteteleim, de alapvetoen meg szexualis kapcsolat eseten is nagyjabol hasonloak a parameterek, mint egy komoly tars keresesenel. Meg szoktak lepodni, hogy "igenyes,magas,ferfias testalkatu,intelligens" pasit keres egy no egy ilyen oldalon. Attol meg, hogy szexelni akarok, nekem nagyon nem mindegy kivel. Lehet barmilyen Adonisz, ha megszolal es elmegy az eletkedvem is az IQ-jatol...
4, Igenyesseg
Errol nem irtal, de ha mar Ti ferfiak olvassatok ezt a blogot, lenne egy keresem...KERLEK, hogy furodjetek/mossatok fogat es hajat/hasznaljatok deot/tiszta ruhaban gyertek stb. Szemely szerint pedig nalam irto szexi ha egy ferfi hasznal parfumot...Elkeserito, hogy hany pasival talalkoztam, ahol kb 5 perc utan el is valtunk egymastol, mert budosek es apolatlanok voltak. Ha en szepen keszulok, illatosan tisztan varom a talalkozot, ugy gondolom ez a minimalis keres a pasik fele is...megha "csak" szexrandi is... Kulonben ne csodalkozzatok, ha nem lesz sikeres a talalkozo. Igen...vannak olyan nok akiknek valoban mindegy kivel...ha viszont igenyes nore vagysz, ez alap szerintem! Egyebkent asszem egy hires ember mondta egyszer, hogy "Nincs mocskos szex, csak ha nem furdesz" vagy valami ilyesmi. Reszemrol a szexrandiknal meginkabb fontos a higenia es apolt megjelenes minden teren.

Alexa Bp 2019.02.22. 23:49:35

Meg egy dolog...a farok merete. Szexualisan tapasztalatlanabb, vagy onismereti hianyokkal kuzdo nok gyakran mondjak azt, hogy "nem szamit"...oh dehogynem! Max. meg nem jott ra...az egyik barati hazasparnak erre ment ra a kapcsolata...a no felrelepett, megtapasztalta vegre az igazi farkat, es utana el is valt, mert rajott, mennyivel jobb is lehet a szex...mas farokmerettel. Nekem is megvan a kedvenc tipus...persze ez is egyenileg valtozo lehet. Amiben viszont az ismeros nok legalabb 80%-a egyetert...a vastagsag a lenyeg, nem a hossza. Szoval egy 23 centistol en nem indulok be, ha az ugy nez ki, mint egy giliszta vastagsagban...akkor mar inkabb egy RedBull doboz meret legyen:)...remelem most nem kezditek lemerni a RedBull dobozokat :D

Ethan Wolf 2019.02.25. 06:51:41

@Alexa Bp: Szia, mindig öröm, ha a másik oldal is kifejti a véleményét.

"nem azt szeretnem erezni, hogy egy kis koala megmaszik." - Ezen jót nevettem. :)

Azon viszont meglepődtem, hogy mosdatlan férfiakkal is össze lehet futni (randizás céljából persze), azt hittem, egy minimális igényessége mindenkinek van.

"akkor mar inkabb egy RedBull doboz meret legyen:).."
Na de melyik red bull doboz, a 250 vagy a 330 ml? :D

Azon viszont ne lepődj meg, ha páran ízekre szedik a kommentjeidet, ez általában így szokott itt történni.

Alexa Bp 2019.02.26. 23:33:56

@Ethan Wolf: Van mar 473ml Redbull is ;) Bocs, ezt nem hagyhattam ki :D
Az apolatlan pasik sajnos a szomoru valosag reszei...en se hittem, hogy ez extra igenykent feltuntetendo...

Alexa Bp 2019.03.01. 00:43:47

@M87 En nem erzek ellentmondast...mert a farokkepek kb 5 percen belul jonnek keretlenul...mig a farok meretet illetoen csak azt fejeztem ki, hogy igenis szamit. Legalabbis nekem. En is ksierletezgettem mire rajottem nekem melyik a legjobb:) Ezert is irtam, hogy tapasztalatlanabb nok konnyen mondjak azt, hogy nem szamit...amig nem tudod, hogy milyen mas lehetosegek vannak, nem hianyzik mas.
De soha nem kertem meg pasi farkarol kepet, es igen, emiatt ertek is kellemetlen meglepetesek. Ugy gondolom nem ez kene legyen az elso szuro...ha odaig jutunk ugyis kiderul, ennyi "varazs" maradjon mar meg ebben az instant vilagban. Masreszt a ferfiui egotok ugyis elarulja magatol is milyen a farkatok, nem kell kerdezni :)
Amikor a szex reszleteirol beszelgettek ugyis kiderul abbol ki mit hogyan szeret, egyaltalan varhato-e, hogy osszhangban lesztek es hasonloan gondolkoztok bizonyos dolgokrol stb...meg persze lehet ugy flortolni, hogy siman elmondjatok mi a helyzet odalent...
Igen...volt olyan megjelenes es duma -inkabb karizmanak mondanam-, hogy teljesen levett a labamrol es szuper volt a szex is. Bar a kemia is ott volt az elejetol, de megsem volt tipikusan az esetem. De volt csalodas is, ahol minden tokeletesnek tunt (igen, a farka is)...aztan megis egy semmitmondo szex volt. Azt hiszem , ezeket mar sokan ateltuk.
Ti is hiaba randiztok egy bomba novel, ha aztan ahogy mondani szoktak "fekszik az agyban, mint egy fadarab"...nem fog maradando elmenyt hagyni. Pedig hat lehet, hogy minden porcikajarol kuldott kepet es tetszett is...de vegul megis csalodas. Egyebkent ezert sem szeretem amikor egy pasi 4-5 kep utan is meg kepeket ker...minek? Fussunk ossze, ugyis eloben dol el, es az meg semmire sem garancia.
A multkor kaptam egy ilyen kerdest, hogy milyen a csiklom...a kovetkezo az lesz, hogy huvely atmerot kene centizni valahogy? :D

2019.03.01. 09:29:03

@Alexa Bp: "hogy huvely atmerot kene centizni valahogy?"

Bizony tökéletesen mondod. Intimtornán van egy műszer, amit a hüvelybe kell dugni és méri milyen erővel tudja szorítani a hölgy.
Mivel te nőként csak a saját punciddal vagy intim viszonyban, én, mint férfi elmondhatom neked, hogy a hüvely méretében, izomzatában nagyon nagy eltérések vannak a nők között. És egy laza, renyhe izomzatú, vagy akár anatómiailag nagyobb méretű puncit csak egy vastag farok tud jól kitölteni.
Míg egy szűk puncinak egy vékonyabb farok is jó élményt tud nyújtani.

Szóval az a legjobb, ha mindenki megtalálja a maga párját. És persze ily módon igenis számít a méret akár férfi, akár női oldalon.

2019.03.01. 12:16:16

@Alexa Bp: RedBull... ja.. 23centis.. ja... én azt vettem észre, hogy a pasik zizegnek folyton a centiken.

"A multkor kaptam egy ilyen kerdest, hogy milyen a csiklom..."
Kérdeznek ennél viccesebbeket is.. amúgy meg miért baj, ha valakinek ez a fétise?
"Fussunk ossze, ugyis eloben dol el, es az meg semmire sem garancia."
:)) Ez a legjobb módszer a beszélgetés lezárására. Ilyenkor kiderül, hogy éppen másnap kell elutaznia Kumisztánba, de ha visszajön rögtön keresni fog (nem fog..) Vagy éppen visszajött az exe és ad neki még egy esélyt...de ha van képed, ő is küld. ..a legjobb, aki 300 km-ről rádír, hogy két hét múlva feléd jár (munkaidőben..nyilván) és ha gondolod..
@Yotengri:

"Míg egy szűk puncinak egy vékonyabb farok is jó élményt tud nyújtani."
Már ha a potenciál rendben van.. és sajna azzal néha vannak gondok.

erkölcsi hulla 2019.03.01. 12:21:18

@Yotengri:
Ki van akadva hogy a hüvely átmérőt centizni kéne, meg hogy igenis számít, mennyire feszes, de amúgy ő igenis a vastag faszokat szereti, és ez fő követelmény.

Szóval pontos igény az van, de ha már az ő pinájára is lenne követelmény, azt elvicceljük :)

Kívánok neki sok sok redbull dákót, vagy esetleg több véknyabbat egyszerre :D

2019.03.01. 15:10:03

@Womb Raider: 50 felett már lehetnek gondok nagyobb százalékban, igen. Egy 30as 40es pasinál ritkaság a gond. De persze lehet olyan is.
Mint ahogy sivatag száraz nőre is van bőven példa.
Egyikre a sikosító, másikra a viagra a megoldás. Problem solved. Egyéb kérdés?

2019.03.01. 17:09:36

@Yotengri: "30as 40es pasinál ritkaság a gond"

Lehet, különböző a potenciát illető definíciónk ;) ..és egyébként a 'néha' szócskát is használtam.A 'sivatag száraz' nő bőven lehet fogamzásgátló mellékhatás... meg a partner kudarca is.

"a viagra a megoldás"
Talán, ha a szarka szinkronba hozná a képességeket az elképzeléseivel...
süti beállítások módosítása