Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Randivonal

2018. február 26. - Ethan Wolf

bigstock-online-love-30333098-708x4722.jpg

A randivonal a hazai társkeresés egyik alfája, a legrégebbi oldal, még én is kipróbáltam tizenx évvel ezelőtt. Elég sok olyan posztot is írtam már, amely úgy kezdődött, hogy ezen az oldalon ismertem meg a lányt. Ez a teszt elég nagy idő intervallumot fed le, hisz 4 éve is használtam és hogy friss legyen az írás, nemrég ismét előfizettem rá.

quick-online-dating-tips2.jpg

Eddig minden oldal közül ez a legáttekinthetőbb, és célirányos platform. Az előfizetés nem olyan vészes és mindenhez lesz hozzáférésed, kik néztek meg, kik kedvelnek, stb.

Az oldalról nincs mit írni, ránézel és elég egyértelmű minden. Amiért ez az ismerkedős oldalak anyja, az annak köszönhető, hogy mint legidősebb tag, őt ismeri mindenki, és a felhasználói bázisa is ennek a legnagyobb. Sok randi és kefélés jött össze innen évekkel ezelőtt. :)

Mostanra kicsit változott a helyzet. Régen ciki volt online ismerkedni, aztán 2013 környékén divat lett, hála az erre kifejlesztett applikációknak, de most mintha megint ciki lenne. Legalábbis úgy tűnik.

20-30 között is akadnak szép számmal lányok, és nagyjából a fele azok közül, akiknek írtam, válaszolt is. Szóval sikeresen lehet beszélgetést kezdeményezni, és még a találkozók is összejönnek. Tavaly a friss tesztben összehoztam három hónap alatt úgy két tucat randit. Mikor évekkel ezelőtt használtam, akkor is ilyesmi volt az arány, de van egy fontos különbség a két időszak között.

subdivision.jpg

Akkoriban sokakkal jutottam el második randiig, szexig. Mostanság viszont hiába a sok levél és randi, a mostani felhozatal a nők közül sajna az érzelmileg éretleneket teszi ki. A szokásos problémás csajok: olyan elvárások és lista a vágyott férfival kapcsolatban, aminek szerintem nem sokan tudnak megfelelni. Olyan leírások, olyan szikrák, és lángolások keresése, ami maximum a tiniknél lehetséges a hormonok tombolásának köszönhetően. Ők azok, akik nem értik a saját működésüket és olyasmit várnak el, amire a testük fizikailag képtelen (olyan hormon-kombináció előállítása, ami maximum tinédzserkorban megy, és minek a lángoló szerelmi élményeinket köszönhetjük).

Azt nem tudom, hogy a 35+ korosztályban milyen a merítés, de van elképzelésem. Én csak a 20-30 közöttiekről tudok biztosan nyilatkozni, de azoknál teljes a zűrzavar. Azt hiszem, mostanra elült a randizó applikációk okozta láz, ami magával rántotta pár éve a társkereső oldalakat is és visszatért minden a régi 5-10 évvel ezelőtti kerékvágásba. Azaz csak a "sérültek" ismerkednek a neten.

53d485fb0acd4_1-5313-internetdatinglies-lgn.jpg

Gondolkodtam, hogy írjak-e számokat, de olyan nagy eltérések vannak a pár évvel ezelőtti és a mostani állapotok között, hogy semmi értelme. Az tény, hogy ezen az oldalon vannak a legtöbben és itt a legnagyobb az esély arra, hogy választ is kapj, illetve, hogy randit is leszervezz, de ritka fehér holló a normális nő.

A nagy elvárásokkal rendelkező (ám ő maga nem egy tip-top modell csaj) kategórián kívül a másik nagy merítés a problémás személyiség. Sokszor írtam ezekről, jó ideje egyedül vannak, gyakran macskája is van. Általában arrogáns, beképzelt és első randin azt érezni, hogy igazságtalanság, hogy még küzdeni is kéne ezért a picsáért, neki kéne térdre ereszkedve imádkozni, hogy egy pasi elvigye valahová, olyan elviselhetetlen a személyisége. :D

Azoknak ajánlom, akiknek gondot okoz az ismerkedés kezdete, gyakorolni akarják a nyitómondatokat, írásokat és a kommunikációt. Ha jól nyitsz, jó eséllyel kapsz választ, szervezhetsz le randit, de sok dugást ne várj (20-30as kategóriáról beszélek még mindig).

Aki próbálta hosszabban és mélyebben elemezte a 30 fölötti, esetleg gyerekes nőket, nyugodtan írja meg, mit tapasztalt abban a kategóriában.

Egyéb ismerkedős oldalak/applikációk tesztjei:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/10/18/happn_nagyszeru_de_elhalt_otlet

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/12/14/okcupid_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/03/szerelemdoboz_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/05/01/rapdirandi_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/24/salsa_party

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4513605009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló Leó! 2018.02.26. 09:14:18

Hogy mi van a 30 felettiekkel?
Rengeteg sztorit mesélhetnék, de most csak röviden: 10 lányból 8 sokkal rosszabbul néz ki élőben, mint a feltöltött fotóin.
Ha valakiről csak arckép van (és azon egy picit is kerekebb az arca) az a lány tuti nagyon husi.
A legtöbb lány jóval idősebbnek tűnik élőben, mint a fotóin, már nem olyan szép hosszú a haja, mint a képeken, már felszedett "néhány" kilót.
A legdurvább sztorim az, amikor az egyik lány egy személyben megtestesítette ezt a három dolgot. Megjelent egy lány a randin és a fényképhez képest (egy darab képe volt csak, ezt is nagyon szeretem ám) legalább 15 kg-val több volt, legalább 5 évvel idősebb és még sokkal rövidebb is lett a haja.

erkölcsi hulla 2018.02.26. 10:20:26

Azon ne gondolkodtál, hogy nem az 5 éves állapotok tértek vissza hirtelen, hanem benned van a hiba? Mondjuk idősebb vagy (és látszik ), vagy esetleg kevesebb a türelmed törni magadat, nem éri meg a befektetett erő a kevés jutalom reményében? Ideje áttérni a 30+ korosztályba?

Krisz101 2018.02.26. 11:30:28

www.randivonal.hu/a-nok-vedelmeben/

miközben már teljesen átlagos nőknek is folyamatosan 10+ levele van. szánalmas egy hely, de sajnos nincs jobb, a magyar randipiac hű modellje...

Darnai Rwin (törölt) 2018.02.27. 03:50:01

@Krisz101: jaja ez a 10+ levél ez egy átverés. Valójában emailben megkapja a teljes levelet a csaj és emiatt nem kell hogy a randivonal felületén megnyissa, így is el tudja olvasni. A randivonalon meg azt látod, hogy olvasatlan levél. De az is van, hogy sokszor macerás ott egyenként megnyitogatni a levelet feleslegesen csak azért hogy olvasottnak lássa a rendszer. Ez egy rendszer hiba inkább, hisz ha emailben elküldi a levelet, akkor nem kéne olvasatlanként számolni.

Helló Leó! 2018.02.27. 09:29:37

@Darnai Rwin:
"Valójában emailben megkapja a teljes levelet a csaj"
Ez nem így van!
E-mailben jön értesítés, hogy kaptál levelet és a levél első sorát idézik be neked.

Darnai Rwin (törölt) 2018.02.27. 19:16:26

@Helló Leó!: Nem jól tudod.
A beállításoknál két opció van:
-Kérek értesítést
-Levelek továbbítása az emailcímemre (csak előfizetőknek)

Előfizetők a teljes levelet megkapják emailben, és nem csak az első sorát.

VT 135 2018.02.28. 13:27:18

@Darnai Rwin: lehet, de a csajok többsége eleve nem előfizető, mert minek legyen az... Másrészt, akik annyi levelet kapnak, csak ránéznek a küldő fotójára és ha nem jön be, nem törik magukat a levél elolvasásával.
De persze a férfinak "kötelessége" személyes levelet írni - a semmiért - mint tudjuk...

2018.03.01. 06:22:57

Elmondom, mi van a 35 felettiekkel.
A 40-es, 50-es korosztállyal.
Semmi.
Dettó ugyan ez.

Ez egy akkora ótvar sztereotípia, hogy bármit is jelent a kor a nőnél, hogy változna a személyisége..

50 éves haverom ugyan ezeket tapasztalja a korosztályával folyamatosan, én 40, dettó ezt látom 35-50-60, mindegy, a hiszti, a végtelen elvárás, stb-stb...

Tehát még egyszer: orbitális bullshit ez a duma, hogy majd 30 felett, majd 40 felett - és tovább és tovább - változna valamit a nő hozzáállása. Aki picsa volt régebben, az az is marad, mert az ember, de főleg a nők képtelenek önvizsgálatra, önfejlesztésre.

Mert amíg a férfi a világot, a realitásokat figyelve igyekszik magát elhelyezni benne, addig a nő önmagához próbálja "hajlítani" - "nincs kanál" ugye, :) - a világot, a realitást, ezt diktálja a női agy. Tehát olyan nincs, hogy ő rosszul csinál valamit, olyan van, hogy a világ szar és az próbáljon meg minden kis részével olyanná válni, amilyet ő akar.

Tehát mindegy a kor.
A lexikális tudás bővülésére van lehetőség a nőnél a kor előrehaladtával, jellemfejlődés - valós, nem pedig szerep kényszerből(!) - nincs, vagy csak teljesen, lényegében nem számító minimális szinten.

erkölcsi hulla 2018.03.02. 09:50:00

@icipicicsipa: Ruinolod itt az eljövendő 30 plusszos éveimet. Pedig már azt hittem én leszek a király.

Darnai Rwin (törölt) 2018.03.02. 20:37:33

@VT 135: Nem figyeltél. Azt írtam, hogy elolvassák a csajok a levelet, mert emailben magkaphatják. De erről a randivonal felülete nem tud és olvasatlannak mutatja. Magyarul: szar az az infó ezért kár filozófiát ráépíteni, hogy a csajok ilyenek meg olyanok.

VT 135 2018.03.02. 20:44:33

@Darnai Rwin: "Előfizetők a teljes levelet megkapják emailben, és nem csak az első sorát." - idézet tőled

2018.03.03. 18:53:13

Üdv Mindenkinek! Szerintem egyik se az igazi az oldalak közül.
@Krisz101: Tényleg belinkelted a NANE oldalát? XD

Natibaby (törölt) 2018.03.03. 19:00:21

@Ethan Wolf Gratulálok a bloghoz. Nagyon jól írsz. Élvezetes

Natibaby (törölt) 2018.03.03. 20:36:53

@Krisz101: Randivonalon nem valami jó a felhozatal.@icipicicsipa: Nők is tudnak fejlődni, ha akarnak. Véleményem szerint az embernek midig fejlesztenie kell magát minden téren. A férfiak objektívebbek.

Ethan Wolf 2018.03.03. 23:04:33

@Natibaby: Köszi. Ha van tapasztalatod akármelyik ismerkedős oldallal, nyugodtan oszd meg velünk a véleményed.

Natibaby (törölt) 2018.03.04. 20:11:59

Ez attól is függ, hogy mit keres az ember. Fogadjátok kellő humorral :D Kezdem a Tinderrel, mert az a legnépszerűbb és ami egyértelműen csak digi-dugi tanya. Nincs ezzel baj, de komoly kapcsolat céljából minimális százalék a hozam.
Szia, miza tali?/ Átjössz este?/Úgy megfark...Szereted ha ütnek/Dickpics/ ez egy üzem, ahol csak egy hús vagy.Tahófalva összes lakója felvonultatja magát: kigyúrt tetkós izomagy, perverz ügyvéd, pénzeszsák aranyásót keres esetleg lízingelne, házas szoknyasunavadász, Pumped Gaboszerű aki anyucira vágyik, aki majd szponzorálja edzőtermi tanulmányait XD etc. Normálisak is vannak, de ezek uralják a teret. Nagyon dominál a pénz vagy evvel kezdenek vagy a képek sugallják(kocsi, vitorlás hajó, óra, valuta), ami zavaró, de erről a nők tehetnek, mert ezt tették legfőbb értékeknek.
Tinderen nem sok matchből lesz beszélgetés, profilból nem sok információt kapsz meg.Kevés az értelmes férfi, aki tud beszélgetni egy nővel,bemutatkozik normálisan, tud magáról mesélni. Pedig a heteró egészséges férfiakra nagyon szükség van.

Okcupid jobb ebből a szempontból. Több és értelmesebb beszélgetés várható csak ott kevés a magyar. De ott átfogóbb adatlapod kapsz, mert ott több energiát fektetnek bele. Lehet személyiségteszteket kitölteni, milyen partnerre vágysz...

Krisz101 2018.06.06. 17:34:25

Tragikus, h most mi folyik azon az oldalon, ráadásul még az árat is visszaemelték 1000 forinttal, el nem tudom képzelni mire fel.

Embertelen cock-fest, már 6-6.5 ös nőknek is folyamatosan 10+ levele van

szuper egyéni adatlappal és nyitással (RSD cuccból magyarítva, aktualizálva) alig kapok választ, minimális invesztálással. Szia, igen? Na? mond! hogyan? stb. bullshit 1-2 szavas válaszok. Miközben a regemen is sok cue van, amire egy diplomás, okos nő számtalan labdát tudna lecsapni. 30 feletti nőkről van szó!

közben van egy női regem is, látom miket írogatnak a palik, ezért tudom, h bármikor top 10%-ban van a lapom, nyitásom.

rendszeresen megtörténik, h csak a levelet olvassák el, vagy csak a reglapot nézik meg, nem a kettőt egyszerre. ez már a természetes emberi kíváncsisággal ellentétes.

25-35 közötti korcsoportban napi 2-3 elfogadható kinézetű nő regisztrál, persze egyből megrohanja őket a sok béta, mint az éhes disznók, az idióta, bókoló, egónövelő leveleikkel.

elmúlt 3 hét szürreális történései kivonatosan:

1.
tök egyéni, 3 soros nyitásra visszaírja, h ezt nem érti, talán fussak neki mégegyszer (kb ilyen stílussal). csaj 1 szál képpel 6-os, esetleg 6+, lapján semmitmondó pár szó.

2.
második levélváltásra:
...
és nem tudtam nem észrevenni, hogy nagyon szép a hajad.
valódi? (8as csaj, tényleg szép haja volt)
...
bla bla ne haragudj, de mikor érdeklődöm bővebben akkor nem erre számítok.. én nem 17 éves vagyok. A hajam igazi már a kérdés is furcsa...
...
WTF??

3.
én
...
oké, de csak ha utána összekócolhatom a hajad bla bla (előtte már mentek célozgatások mind2 részről)
...
erre ő, hogy nem kutya hogy összekócolják különben is bla bla
...
wtf?? mire közöltem, h a legtöbb embernek erogén a feje és nem épp kutyául érzi magát, ha beletúrnak és simogatják, köztük én sem.
képzelem mi lett volna ha azt mondom, h húzni szeretném a hajad és közben rácsapni a popsidra.

ezek jutottak eszembe mint kirívó, a többi inkább olyan, h megy az oda vissza beszélgetés, amiben 4-5 labdát is adsz neki egymás után, amit egyáltalán nem csap le, sőt, visszatereli a beszélgetést a mivel foglalkozol, mi a hobbid, hova mentek este és hasonló bullshit témák felé.

mintha autistákkal beszélgetnél baszki.

@whoamiohmy: a fentiek téged is érdekelhetnek, mint friss élmények.

Ethan Wolf 2018.06.06. 17:39:01

@Krisz101: Ez gondolom inkább 30-as mintsem 25-ös csaj.

Krisz101 2018.06.06. 19:35:38

@Ethan Wolf: a felhozatal per pillanat olyan, h nincs is érdemi 30 alatti csaj.
30 alatt csak olyannak írok, akin látszik h valami értelmiségi háttere van és képes volt pár mondatot írni. az ilyen "fiatal csaj vagyok szeretek bulizni pasik írjatok" c dolgokat meg se nézem

a leírásban szereplő 3 db különböző csaj.
35/6+
33/8
37/7
de ide is linkelem őket ha gondolod.

Ethan Wolf 2018.06.07. 05:59:07

@Krisz101: Ide ne linkeld, személyiségi jogok, GDPR... :)

2018.06.07. 10:56:57

@Krisz101:
"wtf?? mire közöltem, h a legtöbb embernek erogén a feje "

"Erogén"
- Figyu, te most valami külföldi vagy, hogy ilyeneket írsz??

Krisz101 2018.06.07. 15:06:27

@icipicicsipa: ??? mi? :D mi a gond ezzel a szóval? erogén zóna...

2018.06.08. 02:43:16

@Krisz101:
A beszélgetés továbbgondolása a hölgyeménnyel.... :)

Krisz101 2018.06.08. 21:44:36

@icipicicsipa: ja. figy az van h behúztam ugyanezt a csajt tinderen a fake chad adatlapommal és már konkrétan arról megy a duma hogy hogyan torkozna le "engem" meg mennyire erősen szereti ha basszák a torkát...

ja, és a megnyitásom az volt hogy:

"Szia :)

rá akarok élvezni a szép arcodra,
és a barátnőmmé tenni téged 3 teljes hétre
aztán soha többé fel nem hívni

vélemény :P ...?"

és utána a csaj még nekiállt invesztálni... :-/

Csárli atya 2018.06.10. 15:37:58

@Krisz101: Nem kell így túlbonyolítani, nagyon nagy része úgy sem fogja megérteni a csökött agyával, bármennyire is próbálja ezt sugallni, h komolyat, meg nem olyan, mint a többi, lófaszt...

Ez az utolsó hozzászólásod a járható út, tudatosítani kell bennük, h csak használatra kellenek :D

2018.07.04. 21:54:23

@Ethan Wolf: Nem tudom beírható e a cím, ezért megpróbálom másképp. A találkás társkereső oldalt tesztelted már vagy tervbe van véve?

Ethan Wolf 2018.07.04. 21:58:23

@M87: találka.hu erre gondolsz? Mostanáig nem is hallottam erről :D

2018.07.04. 22:20:36

@Ethan Wolf: Nyert.:D Pedig egy ideje léteznek. Nem tudom mikor indult. Még 2009-ben találkoztam vele talán egy reklámblokkra kattintva. Belenézve akkoriban rögtön elvette a kedvem, mivel annyi jó megnyerő fotójú csaj és pasi között nem teremne sok babér. Nem tudni mennyi lehetett benne a kamu. Ennyire nem merültem el benne:D
Ha már próbálkoztál különböző oldalakon gondoltam erre is ránézhetnél mik a benyomásaid. Ha jól emlékszem még fiatalkorú is regisztrálhatott ott, amely kor minimuma a 16 év volt. Opcionális, ha időd engedi és érdekel, amiből posztot lehetne írni később.:D

Ethan Wolf 2018.07.05. 07:17:21

@M87: Idén nem fog beleférni, talán jövőre.

VT 135 2018.07.05. 09:13:03

@M87: Nem voltam ennek tagja, de kinézetre tizenkettő-egytucat párkereső oldalnak tűnik, amelyek egy kaptafára üzemelnek. Még a kinézete, kezelőfelülete is nagyon hasonlít egy-két másikhoz.
süti beállítások módosítása