Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A csokicsaj aki szerint kicsi a

2018. április 02. - Ethan Wolf

e0be704ab985d1ed84b7f9d3afdeb6ab2.bmp

Nincs kivetnivalóm a külföldi csajokkal szemben, időnként már csak nyelvgyakorlás céljából is érdemes randit szervezni velük. A nyelvgyakorlást mindkét értelmében gondolom. :)

Ayana (kitalált név, nem ez volt a neve, de ilyesmi egzotikus nevet képzeljetek el) tinderen bukkant fel és bármikor írtam, azonnal válaszolt. Mint kiderült, örült, hogy végre valaki beszél angolul, mert eddig eléggé szegényes beszélgetésekben volt része. Én meg eleve angolul írok rá minden nőre, akinek nem tipikus magyar neve van. Ayana gyönyörű arccal és  még szebb dekoltázzsal rendelkezett. :) A haja olyan tipikus (ez remélem nem rasszista) fürtös, jamaicai féle haj, biztos van ennek valami neve. Tudjátok, olyasmi mint Michele-nek (remélem, jól emlékszem, hogy ez a neve, lusta vagyok rákeresni) a walking dead-ben, csak vékonyabb fürtökkel.

c980d70c9ab281ee3af34f8cc7ac0aa72.bmp

Habár Ő maga nem jamaicai, hanem Afrikai, egész pontosan Johanessburgból érkezett, bár ott csak keveset lakott, előtte Fokvárosban élt. 20 éves és tanulni jött ide nem is olyan régen. 

Könnyen ment a kávéra invitálás, olyan könnyen, hogy vérszemet kaptam, hogy ha ennyire könnyen rávehető (pár mondat után elhívtam), akkor azt a kávézást tarthatnánk akár nálam is. :D Rá is beszéltem, hogy van spéci afrikai kávém és megszakérthetné. :) Nevetett, és végül abban maradtunk, hogy séta és meglátjuk. Nem kamuztam, tényleg van kávém kenyából.

A találkozóra másnap késő délután került sor, ennél könnyebben nem ismertem még fel randipartnert, hisz elég könnyen ki lehetett szúrni a tömegben. :) Élőben épp mint a képen, legalábbis a felsőteste, a fenekén volt egy kis plusz. De az összbenyomás nagyon rendben volt. Mosoly, puszi, séta. Kis dumcsi az ismerkedésről egy idegen városban, hogy milyen nehéz, mert a magyar férfiak jelentős része csak hebeg habog angolul, stb.

Nem kellett sok idő, a sétát úgy 20 perc után magam felé irányítottam és annyit mondtam, hogy muszáj innom egy kávét. Kérdeztem Ő kér-e, bólintott. Ezzel visszautaltam a lakásomon történő kávézásra, amiről beszéltem vele. Vette lapot. :)

5c37945c76937ebde4093761098087d0--dark-skin-girls-ebony-girls2.bmp

Főztünk egy jó erős feketét (áthallásos, de tényleg, a kenyai kávém hagyományos, kotyogóssal főztük le), és megittuk. Körbevezettem a lakásomban és teljesen rá volt csodálkozva majdnem mindenre. Nemrég jött az országba, még sosem volt sehol egyedül így hosszabban és olyan túl sok fehér ismerőse nincs is. Mármint közeli ismerőse nyilván. 

A zenei ízlésemre rácsodálkozott, a parfümömre (nem azért, mert nem tudta mi az, hanem csak az ízlésemen poénkodott) és sokat kérdezett. Láthatóan nagyon kíváncsi volt egy Magyar férfi életére. Közvetlen volt, elég sok összeérés történt, hála az égnek a testbeszéd nemzetközi, nem kell hozzá idegennyelvet tudni. :)

Könnyen elcsattant az első csók. Nagyon kíváncsi voltam én is, hogy milyen lesz. A fekete csajok híresen jól csókolnak és valóban, olyan tűz és szenvedély volt a csókjában, hogy leírni nem tudom. A nyelve vadul, de nem túl erősen játszott és határozott volt. Nem is én irányítottam már a dolgokat.

Ledőltünk az ágyra az előjáték során, majd lekerültek a ruhák is. Gumi fel és action!

2ccc35dcccca9880660217339b0acfbf--sexy-ebony-girls-ebony-ladies2.bmp

Hát az ágyban elég rendesen odatette magát az tuti. Nem tudom, hogy minden afrikai nő ilyen-e, de ő tudta mitől döglik a légy. Két menet között valamin kuncogott, miközben simogattam. Kérdeztem, hogy mi az, mire azt mondta, hogy nem hitte, hogy azzal a kicsi valamivel ilyen jó lesz. És a farkamra mutatott! 

Nehéz megfogalmazni, mit éreztem. Egyrészt ez egy amolyan bóknak álcázott sértés lett volna? Tulajdonképpen azt mondja, hogy kicsi, de ugyanakkor meglepődött a teljesítményén. Ez utóbbi pozitívum. Ami viszont még inkább zavarba ejtő volt, és nem is tudtam hova tenni, hogy miért is lenne pici a pöcsöm? Khm, átlag feletti a mérete, legalábbis Európai átlagot nézve, és nem kicsivel. Volt már, aki aggódott is, hogy fájni fog neki. Nem magyarázkodás, máskülönben a "kicsi a pöcsöm" részt egyszerűen kihagytam volna a posztból és kész. Egyszerűen tudom, hogy nem az, és röviddel utána kiderült, hogy miért is van igazam. :)

Négy pasija volt eddig és mindegyik fekete volt, Ayana pedig megerősítette, hogy bizony nekik nagyobb a dákójuk, mint nekünk itt Európában. A 24 centi és afeletti méretekhez van szokva. És röhögött a helyzet ostobaságán. :)

Mondjuk én is, mert erre mit lehet mondani. Végülis elégedett volt a teljesítményemmel úgyhogy nagy gond nem lehet.

Három menet volt a vége, majd mivel lassan éjfél körül járt, indulnia kellett. Mondjuk egyedül lakott, de nem akart máshol aludni... egyelőre. Ennek örültem, én sem rajongok az első éjszakán együtt alvós programért.

Amolyan barátság extrákkal dologgá nőtte ki magát a kapcsolatunk, napi szinten beszéltünk és időnként segítettem neki ebben-abban (ügyek intézése, ilyesmi). Amikor összejöttünk egy-egy éjszakára, azok ugyanazon menetrend szerint zajlottak: bor, kis csevegés, vagy lovaglás a kanapén, vagy kutyapóz a kanapén mint bemelegítés, majd irány az ágy. Mindig három menet lett belőle, holott én kettő után már kész voltam, mivel elég komoly tempót igényelt. Azonban a csodaszájával mindig elérte, hogy képes legyek még egy harmadikra is. 

Két és fél hónapig jártunk össze, aztán összejött egy sráccal (feketével, igen), és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a dolog véget ért.

Azon sokat gondolkodtam, megírjam-e, kicsit rasszista lesz-e, de teszek rá leírom. Kinyalni sosem mertem. Valami gát volt bennem irányába és állandóan azok a 24 centis faszok villantak be, amik már megjárták. Amint a nyelvemmel közelítettem a puncijához, ezek mindig bevillantak és egyszerűen nem ment. Nem tudom, hogy konkrétan a nagy farkak zavartak, vagy hogy azok fekete színű farkak voltak ott előttem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1613737286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.02. 08:40:11

Kicsit off.

"A haja olyan tipikus (ez remélem nem rasszista) fürtös, jamaicai féle haj"

Ez vazze, szomorú, hogy ilyen mértékű társadalmi betegség lett, hogy kimondjuk az egyértelműt, a tényt és rettegünk valamiféle megbélyegzéstől.
Ne legyünk már ilyen betegek.

On.

2018.04.02. 08:46:17

"Azon sokat gondolkodtam, megírjam-e, kicsit rasszista lesz-e, de teszek rá leírom. "

Itt is ez, uhhh...
Azért harakirit ne kövess el, mert az álságos Szent PC tankönyvnek nem felelsz meg 100%-ban basszus...

erkölcsi hulla 2018.04.02. 10:57:53

Nem merted kinyalni? Fúúj, rasszista ! Nem semmi, hogy mindenki ennyire retteg a pc megtorlástól, főleg hogy mo. az eu egyik legdurvább rasszistája, mèg az országba sem nagyon engedjük a niggereket, ès sandniggereket. Na de mindegy, ez már politika. A nèger nők amugy nem jönnek be, egyrèszt mert nèger faszok jártak bennük, ès elèg durva az aids fertőzöttek aránya közöttük, másrèszt azèrt mert nègerek. Na ez rasszizmus. Viszont egy szèp japánt vagy pinayt fúú de kiprobálnèk...ez is rasszizmus. Pokolban fogok ègni. A pc pokolban, amièrt elhiszem hogy lèteznek rasszok, ès utalok is rá.

Figy L M 1 ideYEeeah 2018.04.02. 15:52:02

"A haja olyan tipikus (ez remélem nem rasszista) fürtös, jamaicai féle haj"

Raszta haj. Ezt kimondhatod ettől nem leszel rasszista.

Wildschwein 2018.04.02. 18:51:10

Csatlakozom az előttem szólókhoz, mit számít az, ha bárki azt gondolja rólad, hogy rasszista vagy? Manapság ezt már szinte dicséretnek lehet felfogni, hasonlóan ahhoz, mintha azt mondanák, hogy hímsoviniszta vagy, esetleg hogy antidemokratikus.

Ethan Wolf 2018.04.02. 20:00:01

Értem-értem, de a poszt senkit nem érdekel, csak az, hogy nem vagyok rasszista? :D :D

whoamiohmy 2018.04.03. 15:20:37

Hehe! Én azon nem igazan csodálkozom hogy 24 cm feletti dákókhoz szokott, azon viszont már igen, hogy te nem harangoztál benne... bár végül is 20 évesen még hamvasak, akkor még megtartja a tónusát a punci.

VT 135 2018.04.03. 15:33:30

@Ethan Wolf: Igen, csak az érdekel minket! Megvédünk (akár önmagadtól is), Wolf!!! :)))

Lehet, h a csokicsaj csak ilyen nagy dákókkal találkozott, de erről azért volt már kutatás, h közkeletű tévedés - ami sokszor a pornóból táplálkozik - , h a négereknek általánosságban nagyobb lenne. Sőt, emlékeim szerint átlagosan talán még kisebb is. (Engem mondjuk nem érdekel, az enyém, női visszajelzések szerint pont megfelelő méretű, szóval nem faszméregetésként írom. :D )

VT 135 2018.04.03. 15:35:08

@VT 135: Nekem egyébként nem jönnek be a feka csajok. A félvérek, akik már egyenes és nem böngyörű hajjal rendelkeznek, inkább, meg vannak ettől még vonzó példányok, de azért maradok a fehér bőrű nők kedvelője. :)

Ethan Wolf 2018.04.03. 17:42:57

@VT 135: Nem tudom, mennyire tévedés vagy sem, pár éve az egyik konditerem öltözőjében két fekete srác öltözött át mellettem, nem voltak szégyenlősek, simán boxer csere is volt edzés után (na nem egymással cseréltek), és elég jól fel voltak szerelve... Persze ez nem mérvadó...(most jön az, hogy Wolf megnézi a fiúk dákóját, biztos meleg).
:D

Viszont régebben hallottam, vagy olvastam valamit (nem tudom hol) és nem tudom annak van-e valóság alapja. Úgy szólt, hogy akinek ilyen 30 centi vagy annál nagyobb van és nem elég magas (180 centi alatt van), az nem is tudja felállítani, mert egyszerűen nincs annyi vér, amit a szervezete oda tudna pumpálni, hogy az rendesen álljon. Nagy szerszámhoz nagy termet is kell. Ennek lehet valóság alapja?

whoamiohmy 2018.04.03. 21:14:29

@Ethan Wolf: Simán. Sőt, a 70-es, 80-as években még nem alakultak ki a "tökéletes" pornós testarányok, így rengeteg kísérletezős film volt, többek között irgalmatlan nagy farkú emberekkel (Dirk Diggler egy ismert példa, de ott van például John Holmes), na, már ott lehetett látni, hogy oké, hogy irgalmatlan nagy, de tisztességes erekcióra képtelen.

2018.04.06. 00:13:33

És igen, megtörtént, vendégposzt a férfihangon, gratulálunk!

szuperpocok 2018.04.06. 13:55:26

@VT 135:
"h közkeletű tévedés - ami sokszor a pornóból táplálkozik "

Én is így tudom. A fekete bőrük miatt nem látszanak meg annyira az implantátum behelyezése után keletkezett varratok.

Krisz101 2018.04.06. 18:29:29

Én rasszista vagyok és imádom DDD
süti beállítások módosítása