Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 15. rész

2018. augusztus 20. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Ezúttal több lány is elemzésre kerül.

Kitölthetnék ezekkel akár két "csajok a netről" epizódot is, de minek? :)

1746222.JPG

Szilvi szeretné, ha a kalandorok kímélnék őt. Érdekes, hogy ezt minden harmadik nő kiírja, mintha ez érne bármit is. Majd a kalandor ennek hatására nem hajt rá. :) Amúgy, akik ezt kiírják azok simán dugásra mennek, csak már itt ezzel kiszűrik a bénább pasikat. Na de, Szilvi nem akar dugópajtit, de azért kiteszi a tüdejét nyitóképnek. :)

Említésre kerül a kocsi márkája, a farok mérete és a pénztárca. Normál esetben ezek elő sem kerülnének, de úgy tűnik, Szilvi olyan dugópajtit keres, akinek nagy a farka, van pénze és jó autója. Ettől a kombótól nyílni fognak azok a lábak. Őszinte és szókimondó, vagyis kamuzós és paraszt. Az egyszerű és mégis bonyolult annyit tesz, hogy instabil személyiség.

 

13421723.JPG

Vezeték névvel volt fent, ami elég egyedi, illetve a munkahelye is, ezért a cenzúra. Elég elolvasni. Weedám vagyok. :D Növérke :D Ez nagyon kislány még, de legalább nyitott mindenre. :)

1341512.JPG

Andrea már ott elrontotta, hogy kutyás képpel pózol. Bár ennél is van rosszabb, ha macskás képpel pózolna. :)

Ambíció annyit tesz, hogy a férfinek van egzisztenciája és jó munkája. A tartalmas beszélgetés mindig az, amiben éppen jártas és érdekli. Szeret utazni, de azt majd a pasi állja. Ahogy a sok tervét is. A rúdsport az most nagy divat lett a csajok körében. Ez nem gond, mert szexi és legalább az egész testet megmozgatja. Kérdés, hogy ez a hóbort rendszeres-e, vagy csak hébe-hóba bohóckodik.  Ő sem akar dugópajtit. :D

 

kkkkk.JPG

Ez már érdekesebb, mert nem a megszokott korosztályból való.

Gyerek van, de azért még vannak elvárások (ez nem gond), de milyen elvárások. Csupa olyan hobbi, ami nem két fillér: motor, snowboard. De a legviccesebb, hogy a sportok és a body art miatt, azt hinnéd, hogy sportos a csaj (mit csaj, asszony), de ehhez képest autóval szeret sétálni. A kedvencem: "Xboxon lőni", olyan mintha be akarna vágódni a fiataloknál. Megnézném én azt az xboxon lövést. :)

 

kkkkk2.JPG

Erről nem szeretnék írni, mert magáért beszél. Vagy az egész profil egy poén, vagy megvan a net legőszintébb nője díj nyertese. :)

kkkkk233.JPG

Ez az utolsó pedig egy beszélgetés részlete, amelyben leírja a versenyző, hogy mit, illetve kit is keres a tinderen.

Beismeri, hogy értékes. :) Lehetne szerényebben is csaje. :P 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4014004552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gibzin 2018.08.20. 09:56:05

Még húszas éveim elején vagyok és már mentálisan kezdem magam felkészíteni a család és gyerekek nélküli életre. A nagyszüleimnek tavaly volt a 60. házassági évfordulója és már elfogadtam, hogy nekem ilyen nem lesz, de azt is kezdem, hogy egy nővel 15-20 évig sem lehet együtt maradni, amíg felnevelünk normálisan pár gyereket. A család, barátok, társasági élet adnak annyit, hogy az ember ne legyen magányos és ne kelljen nő a mindennapjaiba; a rendszeres alkalmi szex, összejárós szex pedig összehozható azt látom, ha külsőre, anyagilag és csajozási tudásban rendbe teszed magad.

Ethan Wolf 2018.08.20. 10:36:02

@gibzin: Nem lehetetlen életreszóló párt találni, csak nem a nagyvárosokban kell keresni.
Két évvel ezelőtt írtam a témáról:

sorozatrandizo.blog.hu/2016/08/17/miert_jobbak_a_videki_lanyok

2018.08.20. 12:14:16

@gibzin:
Anyagiakra, státuszra baromira vigyázni, illetve gyerek be ne csússzon, csak azzal, akivel tényleg úgy látod - higgadtan, kívülről, elemezgetve hosszú időn át, az évek óta megtapasztaltakból - hogy az a nő, akinek gyereket csinálsz, nem tesz majd tönkre, nem fog anyagilag lehúzni majd egy válás és a gyerek által.

Ez sajnos a mai realitás a nőktől, a nők többségétől, okosan, ügyesen, higgadtan mindig.

2018.08.20. 12:17:35

@Ethan Wolf:
"Nem lehetetlen életreszóló párt találni, csak nem a nagyvárosokban kell keresni."

Ez bukó, sztereotípia.
Fele-fele arányban van az ismeretségi körömben a fővárosi illetve vidéki lányok/nők, kisvárosiak, de van faluból is.

Semmi különbség, na talán annyi, hogy nem olyan gyorsan jönnek ki azok a hisztik és igények illetve a "hörcsög működése" a megcsalásra, a pali kihasználására, mint a fővárosi hölgyeményeknél.

2018.08.20. 12:20:05

Egyébként van még egy olyan teóriám, hogy ezek a mai nők átmentek totál skizofrénbe.
Annyi faszi jött velük szembe már kezdve a kamaszkortól és annyi répát fogtak/cserélgettek, hogy konkrétan beleőrültek, belehülyültek és már fingjuk nincs és nem is lesz már a jövőben arról, hogy hogyan is kellene normálisan el lenni egy párkapcsolatban.

Krisz101 2018.08.20. 15:37:45

@gibzin: nézegesd szorgalmasan a Redman Groupot YT-on. remélem angol megy.
találhatsz életre szóló párt, de nem kevés redpill tudással kell felvértezned magad.
vagy megfogni egy unikornist, az a másik lehetőség :D

Krisz101 2018.08.20. 15:47:21

haha, épp most volt ezekről szó Rollóéknál :D

szilvike - beta bait. béta csali. ez a szakkifejezés :D
csak az alfára vár, aki ezt áttöri.
problémákkal, amikkel mostanában találkoztam: ha elkönyvel jófiúnak, pl képeim, stb alapján, hiába nyomom a teljesen saját, alfa szövegeket, állandoan vissza akar terelni a béta terepre, nagyon idegesítő.
nem elég már a bátorság, közvetlenség, rámenősség, nagyon lutri, hogy pont ő mit tart alfának.

BBdoll 23 - erről nem most húzták le a keresztvizet trash of tinderen :D ?

Gyerekes anyuci - ez is központi téma most.
erre elég 4 perc
www.youtube.com/watch?v=M-o304ftoGM

Utolsó - a női szollipszizmus maga.
én én én én én
me me me me me
hipergám, 30 az új 20 kozmopolita bullshitek.
+ degenerált szokások.
és utána megkérdezi, hogy te még mit tudnál neki nyújtani

és te? te mit teszel le az asztalra, hülye p--csa?

Krisz101 2018.08.20. 15:55:47

az utolsóhoz annyit, h azt h ezt így leírta neked, azért nem rossz érdeklődési jelzés. elég ritkán írják ezt így le.

Blacktron2 2018.08.20. 21:02:45

Sziasztok, hányingerem lett.
A poszt kiváló, mutatja a mai helyzetet. A legőszintébb oldal a beszamolok.com! Onnan kapunk is reális ellenértéket!
Az ugrott be, a Trónok Harca vajon mennyivel járult a női egó felduzzasztásához? Pár napja csak most kezdtem nézni, perpill túl sok a szabadidőm. (eddig 4 évad volt meg)
Ugye 2011-től tart, és elég népszerű. Daenerys agyon van sztárolva, minden az ölébe hullik, és mindenki leborul előtte.. Attól tartok túl sokan választották példaképnek.

2018.08.20. 22:45:16

@Blacktron2:

"Az ugrott be, a Trónok Harca vajon mennyivel járult a női egó felduzzasztásához? "

Most már, ma már minden csak cseresznye azon a bizonyos tejszínhabon, ami a süteményen van.
innen már csak lefele vezet az út, véleményem szerint ez a társadalmi helyzet és szituáció most ért el a falig és leng vissza az inga....nincs tovább....

erkölcsi hulla 2018.08.20. 23:38:57

@Blacktron2: Az a sok-sok dénerisz marad majd a faszkörhintán, problem solved. Szép is lenne, mindig lesz egy béta aki elviszi még a legrandábbat is.

Wildschwein 2018.08.21. 09:16:24

Na igen, business as usual. Tényleg sikerült tipikus példákat összegyűjteni. És a megjegyzésekkel is csak egyetérteni lehet :)
Külön kiemelném az "őszinteség" említését, ha ezt meglátod egy adatlapon, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami lényeges dologban hazudik a hölgy.
A 37 éves, elvált, gyermekes hölgy kapcsán kíváncsi lennék arra, hogy talál-e valakit, aki ezeknek az elvárásoknak megfelel. Mert hát egyrészt az a férfi, aki ezt tudja nyújtani, kis ügyességgel megkaphat egy dögös huszonévest is, akár minden hónapban másikat, akkor meg miért kellene neki egy leharcolt, a fénykorán már jóval túl lévő, és nyilván problémákkal teli nő. Másrészt meg azt is el tudom képzelni, hogy vannak kétségbeesett béták, akik még ebbe is belemennek. De még az is lehet, hogy valójában már senki nem áll szóba ezzel a hölggyel azok közül, akik megfelelnek az elvárásainak, viszont őt nem érdekli a valóság, és mégsem adja alább.

2018.08.21. 23:20:14

Volt olyan a hirdetők között, akikkel szerencsét próbáltál komolytalan szándékkal, ha személyes találkozó nem is lett a dologból?
Érdekes kérdés, hogy saját megítélés alapján a fotókat nézegetve jogosnak tűntek e az elvárások és reális esélyük volt e csak a töredékükre. Kétségtelen, hogy így is kaphatják a megkereséseket.

Jeronimo 2018.08.23. 21:49:05

Újraolvastam a posztot 2 nap után, és csak a csajoktól kishotolt szövegeket egymás után. Csak nálam van ez "a szó amit keresel: agyhalál"? Ékszíj ledob, a"nab*zdmeg" és az agyhalál elegye.

Az "olvasott, sokat utazott" nekem áthallásos a "használt, soka futott" de márkaszervízben karbantartott, vezetett szervízkönyveshez. (Ha rendes face profilja van évekre visszamenőleg, talán még "a szervízháttér lekérdezhető, ellenőrizhető" is odafér. :D )

Ethan Wolf 2018.08.24. 06:31:17

@Jeronimo: "használt, soka futott"
Ez jó :)

Wildschwein 2018.08.24. 13:42:49

@Jeronimo: Egyrészt igazad van, tényleg agyhalál. Másrészt viszont ezek nem különleges szövegek egy társkereső oldalon, szerintem teljesen átlagosnak tekinthetők. Ez van. Még jó, hogy Wolf nem válogatott az ezotérikus meg a nyíltan aranyásó típusok közül.

2018.08.25. 16:21:02

@Krisz101: "haha, épp most volt ezekről szó Rollóéknál :D

szilvike - beta bait. béta csali. ez a szakkifejezés :D
csak az alfára vár, aki ezt áttöri.
problémákkal, amikkel mostanában találkoztam: ha elkönyvel jófiúnak, pl képeim, stb alapján, hiába nyomom a teljesen saját, alfa szövegeket, állandoan vissza akar terelni a béta terepre, nagyon idegesítő.
nem elég már a bátorság, közvetlenség, rámenősség, nagyon lutri, hogy pont ő mit tart alfának."

Ez abban az előadásban volt benne vagy veled is megtörtént eset, ami alapján tudtál a témával azonosulni főleg annál a résznél, hogy kép alapján kialakul egy benyomás egy csajnál és az alapján akar beletuszkolni egy keretbe?
Lehet teszt szokott ez lenni részükről, ahol úgymond bizonyítani kell a férfiasságot, rátermettséget(?). Érzésem szerint előbb elnézik a bétáskodást számukra alfa pasiknál, ha nekik férfiasak külsőre, mint fordítva. Mivel többet engedhetnek meg ezen pasik maguknak sokkal több hibát kell véteniük, hogy semmi ne legyen, mint legyen.

Jeronimo 2018.08.26. 17:06:59

@M87: Preselection. Ha be vagy skatulyázva, abból kitörni felfelé irtózatos meló, lefelé pedig sok meló ha átmentél a teszten, sőt! Egy haverom rendesen kigyúrta magát az évek alatt és meséli a csajok hozzállásán bekövetkezett változásokat. Egyszerűen egy anno pöpecül végigvitt szöveg, stratégia csak néha működött rendesen neki, most meg ha a legbétább szarokat elsütögeti tesztnek poénból, amire anno egy csaj kb fél perc után elzavarta a picsába, most mi törtönik? Nevetnek meg legyintenek hogy ezzel csak viccel hiszen ezmegazmegamaz milyen jó nála és hogy mennyire de értékes meg hűdejó. Sőt, alfa osztályban a poénból elsütött kissé kifigurázott béta szövegektől még nősz is a csaj szemében. Magabiztosságot sugall hogy ez full szar szöveget is simán bedobsz, és tudod hogy ezzel nem esel ki a pixisből.
De azt is mesélte a haver, hogy pénzes, sportautós jóval kigyúrtabb diplomás csókák meg pl szarra se mennek még így sem, mert tiszta bluepill, esetleg gyógyulóban levő omegák, de semmi belső játék, és csak irigykednek meg pislognak.

Szép kis tükör volt szembesülni, hogy ha bukod a preselection részt, akkor buktad szinte 99%-ra és szembeszélbe hugyozol onnantól. Ha meg a preselection Top kategória megugorva, onnantól már csak elbaszni lehet.

Wildschwein 2018.08.27. 11:40:49

@icipicicsipa: Igen, a ROK-on is írták, ez már tényleg a vég, tipikusan az, amire azt lehet mondani, hogy "ez a világ megérett a pusztulásra". Döbbenet, hogy voltak nem kevesen, akik belementek ebbe a játékba.

2018.08.27. 17:43:11

@Jeronimo: "De azt is mesélte a haver, hogy pénzes, sportautós jóval kigyúrtabb diplomás csókák meg pl szarra se mennek még így sem, mert tiszta bluepill, esetleg gyógyulóban levő omegák, de semmi belső játék, és csak irigykednek meg pislognak."

Esetleg randiig eljutnak és ott basszák el? Az érdekes, hogy haverod állítása szerint jól néznek ki van pénzük mégsincs sikerük, noha ezek se garantálják önmagában a sikerességet. Vagy elhitték, hogyha van pénz, kocsi, jó kinézet, akkor automatikusan aratni fognak?

@icipicicsipa: Rögtönzött nagy ő verseny akart ez lenni? :D
Ha jóhiszemű akarok lenni ezek a pasik megütötték a fotóik alapján a mércét, hogy személyesen is akarjanak találkozni velük, ha ez ilyen módon is történt.

@Wildschwein: És, akik kritikátlanul belementek a játékba elfogadták a szabályokat. A csajnak nagyon jól kellett kinéznie vagy ennyi kiéhezett pasi is volt köztük, akik örültek, mint majom a farkának, hogy nekik így is megérte belemenni a játékba. Itt a távozók gerincessége dicsérhető, ha már pozitívumot akarunk keresni. Bizonyos jelenségre rávilágít, ami a netes párkeresést illeti.

Wildschwein 2018.08.27. 18:09:10

@M87: "A csajnak nagyon jól kellett kinéznie"
Ezt csekkolhatod magad is. Nekem nem az esetem, és akkor nagyon úriemberként fogalmaztam:

www.returnofkings.com/189819/girl-tricks-hundreds-of-men-to-show-up-for-tinder-date-at-the-same-time

"vagy ennyi kiéhezett pasi is volt köztük, akik örültek, mint majom a farkának, hogy nekik így is megérte belemenni a játékba."
Igen, sajnos ez a helyzet. Kérdés, hogy vajon mire voltak ennyire kiéhezve. Nem biztos, hogy a puncira, még ha azt is gondolták ők maguk is. Szerintem inkább arra voltak kiéhezve, hogy végre legyen már nekik is nőjük, végre legyen egy sikeres Tinder randijuk, végre ne legyenek már lúzerek a világ szemében. Szóval több lehet ebben a gyenge személyiségek külső visszaigazolás iránti vágya, mint a punciéhség. Érdekes lenne megvizsgálni azt is, hogy a résztvevő fiatal srácok közül mennyien voltak, akiket az egyedülálló anyjuk nevelt fel, normális apakép nélkül.
Nagyon-nagyon szomorú, hogy itt tartunk.

Jeronimo 2018.08.27. 20:59:10

@M87: Nem tudom mit gondolnak, én csak a két ember aktuális állapota közti különbségeket látom-hallom. Ha valaki balfasz kigyúrtan, pénzesen, sportautóval és sikertelen, ott már a szemlélettel, személyiséggel lesz a baj.

Krisz101 2018.08.28. 04:06:30

@Wildschwein: ezek miatt a gerinctelen balfaszok miatt szívunk mi is, ezek nyomják fel a sok átlagos nők sztenderdjeit a közösségi médiás nárcizmuson keresztül... ezzel kezdődött a Roosh live amúgy. nagyon durva.
de ő kicsit tovább is vitte a narratívát, érdemes megnézni.

Wolf persze nem nyilatkozik :P lehet ő rendezte az összeröffenést :D

2018.08.28. 17:04:10

@Wildschwein: Annyit a csaj elért vele a figyelemfelkeltésen kívül, hogy az illúziója meglegyen neki lám mennyi pasinak kellek és hajlandóak értem küzdeni érzésével. A látványos körítéssel burkoltan a saját egóját is tudta hizlalni.

VT 135 2018.08.30. 21:51:46

@Wolf,
Ezt az ultragáz felhozatalt mennyi munkával gyűjtötted össze? Minden második ilyen, vagy még magasabb az arány? Amúgy örültem volna, ha bővebben elemzed (oltod) a versenyzőket. :)
Számomra csak a 37 éves (ÉS gyerekes) volt kiemelkedően "gyagyás"/elszállt igényű. A többi még vagy fiatal és azt hiszi, mindent, örökké megkaphat, vagy csak szimplán ketyós.

VT 135 2018.08.30. 22:43:23

@gibzin: Tényleg érdekesen alakulnak a dolgok - én a 20-as éveim legelején jöttem végre össze egy lánnyal, akivel rögtön komoly kapcsolatom volt. Igen tragikusan éltem meg az előtte való nőtlen éveket, mindezt úgy, h később megértettem ennek a lelki és családi okait.
Ehhez képest az elmúlt pár évben több sráccal is találkoztam, akiknek nem volt nőjük, pedig 24 és 27 évesek. És nem incel-ek, nem elmebetegek, nem pszichopaták és nem antiszoc.-ok. Viszont nem teng bennük túl a férfias viselkedés, ez tény. Ami nem azt jelenti, h nyivákolós, hisztis puncik lennének, átlagos srácok, csak hiányzik belőlük bármiféle Red Pill. Ilyen srácok pár évtizeddel ezelőtt ebben a korban már többgyermekes apukák voltak.

Szóval tényleg nagyon durvulnak a dolgok. A másik, amit érzékelek, h a nők 99%-a vagy nem is érti ennek az egésznek a problematikáját, vagy szarik magasan rá. Értsd: h a feminizmusnak köszönhetően egyre magányosabbak és boldogtalanabbak férfiak mellett a nők is ÉS ha nem lesz nagyon gyorsan változás eltűnik a nyugati civilizáció/kultúra. Persze ez igaz lehet a férfak többségére is, de mégis úgy érzem, több férfi látja ezeket a dolgokat és hajlandó foglalkozni vele, míg a nők számára ez totálisan nem téma.
Amivel semmi gond nem lenne, amennyiben a nők nem kaptak volna szavazójogot. Így viszont úgy tűnik, öntökönszúrás volt. Ismét csak: How women destroy civilizations c. alapmű a youtube-on.

VT 135 2018.08.30. 22:45:56

@VT 135: Illetve, ami lemaradt, a tanulság: vagy tököt növesztünk, nyugati férfiak és összefogva-együttműködve visszavesszük az irányt (ehhez már tudnak szövetségesként csatlakozni nők), vagy a kialakult erő-vákuum helyére beáramlik más, férfierős kultúra, mint az arab, vagy afrikai.

Ethan Wolf 2018.08.31. 06:27:56

@VT 135: Amikor belefutok egy ilyenbe lementem és később azok közül szemezek, hogy melyik kerüljön be a posztba.
Ma már a legtöbbnél semmi bemutatkozó szöveg nincs, amelyiknél van, ott viszont legalább a fele ilyen hülyeségeket ír le.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.08.31. 16:34:07

„Illetve, ami lemaradt, a tanulság: vagy tököt növesztünk, nyugati férfiak és összefogva-együttműködve visszavesszük az irányt (ehhez már tudnak szövetségesként csatlakozni nők), vagy a kialakult erő-vákuum helyére beáramlik más, férfierős kultúra, mint az arab, vagy afrikai. ”

Ezt a baromságot még hányszor fogod leírni? Mi itt páran már elkezdtünk tököt növeszteni, te mikor kezded el? Az afrikai meg az arab "férfierős kultúra" már rég beáramlott. Erről különben sem mi döntünk.

2018.08.31. 16:47:51

@VT 135: "Számomra csak a 37 éves (ÉS gyerekes) volt kiemelkedően "gyagyás"/elszállt igényű. A többi még vagy fiatal és azt hiszi, mindent, örökké megkaphat, vagy csak szimplán ketyós."

Volt szerencsém megismerkedni az interneten keresztül egy nővel, akire illik az alfa özvegy definíció. Személyesen sose találkoztam vele, de volt szerencsém a 2010-es évek elejéig látni a vergődését, mikor felléptem a közösségi oldalra. Ma már közelebb jár a 40-hez. Nem tudom mi lehet vele azóta, de nem is érdekel. Alighanem törölhetett rég az ismerősei közül, de ez mellékes. Azért hozom szóba, mert eszembe jutott. Lényeg, hogy megosztott magáról sokmindent. Egy gyerekes anya volt, akinek huszonévesen lett gyereke egy alfásabb karakterű férfitől, és hozzá hasonlót kereshetett azóta, amiből egy jottányit se volt hajlandó engedni. Amíg láttam őt közvetve mindig felül akart választani. Meg is tett mindent a "szent cél" érdekében, ami a külseje fejlesztését illeti. Mellette szóljon, hogy ezért sokat tett és nem a csodára várt. Láthatólag próbálta felvenni a versenyt a vonzóbb kategóriájú nőkkel vagy a fiatalabbakkal. Minden egyes képén látszódott az erőlködés és, ha beesett a szinten felüli férfi meg akarta mindenáron tartani. Nem lepne meg, ha ezen férfiak léptek le tőle. Top kategóriás férfiak számára nem okozhatott gondot, ha csak szexet akartak tőle. Egy álomvilágot hajszolt azon időszakban. Nem tudni azóta változott e valamennyit a hozzáállása. Tény, hogy sokat javított a külsején a belefektetett energia révén, de a top kategóriától messze elmaradt. Egy átlagtól jobb nőről volt szó ez esetben.

2018.08.31. 17:02:04

@VT 135: Több helyen olvastam az incellel kapcsolatban. Ezek olyan férfiak, akik nem kellenek egyáltalán a nőknek? Nem tiszta, hogy sokat próbálkoztak eredménytelenül vagy várták a sült galambot és kezdeményezzenek a nők vagy legyen előre elrendezett kapcsolatuk.

@Ethan Wolf: "Ma már a legtöbbnél semmi bemutatkozó szöveg nincs, amelyiknél van, ott viszont legalább a fele ilyen hülyeségeket ír le."

Ez miért lehet? Ahol társkeresőkön régen jártam nem egy adatlap volt hiányos bemutatkozó szöveg nélkül, ami akkor is feltűnt. Lehet, hogy kamu esetleg nem is akar találni igazán vagy mindezek ellenére kapja az üzeneteket és ezzel ezt is megengedheti magának.

Wildschwein 2018.08.31. 17:37:30

@M87: "Ez miért lehet? Ahol társkeresőkön régen jártam nem egy adatlap volt hiányos bemutatkozó szöveg nélkül, ami akkor is feltűnt. Lehet, hogy (...) mindezek ellenére kapja az üzeneteket és ezzel ezt is megengedheti magának."
Bingó!

Jeronimo 2018.09.01. 19:44:29

Feldobnék egy gyakori sort, ezt mint komplett szöveg csaj profilbanl. Ki hogy fordítaná le értelmesre?

"Amit keresek: sok nevetés, őszinte beszélgetések, tartalmas időtöltés "

Wildschwein 2018.09.02. 08:08:36

@Jeronimo: Az én értelmezésem: Legyél vicces, szórakoztass 0/24-ben (="sok nevetés"), a dumáddal is meg a programokkal is, amikre elviszel. És ezek olyan programok legyenek, amelyekre a barátnőim irigyek lesznek (="tartalmas"). Amikor pedig rossz hangulatom van, akár ok nélkül, akkor csendben, megértően hallgasd végig a siránkozásomat, még ha alaptalanul téged szapullak, akkor is (="őszinte beszélgetések").

Jeronimo 2018.09.02. 16:15:29

@Wildschwein: Kösz az értelmezést, nekem ennél kevésbé tűnt elrettentőnek, hiába az optimizmus.. Ettől tuti kirúgnám a széket magam alól és még a vakolat is lejönne mögöttem.

Wildschwein 2018.09.03. 10:27:45

@Jeronimo: Welcome to the club :)
Egyébként vannak itt nálam járatosabbak is, ők is elmondhatnák az értelmezésüket, illetve úgy általában szívesen meghallgatnám bárkiét.
Szintén gyakori toposz a női adatlapokon, hogy "szeretek utazni, új kultúrákat megismerni". Az én értelmezésem erről a következő: Az utazás (ebben az esetben is) olyan legyen, amire a barinők irigyek lesznek. Annak a bizonyos "új kultúrának" csak ebből a szempontból van jelentősége, tehát legyen valami távoli hely, Egyiptom, Dubai, Mexikó, Bali. Egyébként is hülyeség ez a megfogalmazás, mert nem "új" kultúrát kellene mondani, hanem "más" kultúrát, hiszen amiket az ilyen helyeken mutogatnak a külföldi turistának, mint azték, óegyiptomi stb. kultúra, az a legkevésbé sem új. Különben is, egy ilyen úton nem lehet a kultúrát "megismerni". A régit azért nem, mert ahhoz nem elég az idegenvezető, hanem alaposan tanulmányozni kellene hozzá mindenféle szakirodalmat, az meg ugye, hát igen. A mostanit meg azért nem, mert ahhoz ott kellene élni a mindennapokat, nem pedig a külvilágtól elzárt wellness hotelben ejtőzni és kefélgetni. (Amúgy sem hiszem, hogy ezek a hölgyek nagyon örülnének, ha testközelből megismernék mondjuk a mai egyiptomi kultúrát :))
süti beállítások módosítása