Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Nicole Kidman

2018. szeptember 10. - Ethan Wolf

nicole-kidman-heading-0606172.jpg

Tinderen ismertem meg, ezt a 180 centi magas nőt. Hasonlított kicsit Nicole Kidmanre, de volt az arcában egy kis doktor csont (a csaj a sorozatból). Nem tudom, a színésznő nevét, de a doktor csont című sorozatban volt a főszereplő, szóval az Ő és Nicole Kidman keveréke volt ez a lány. Valamint persze a magassága is Kidmant idézte, ő is magas.

Már az elején a magasság került szóba, ami bukó, ha alacsonyabb vagy a nőnél. Természetesen én is alacsonyabb voltam nála. Ilyenkor a nők mindig lerázzák a pasit, bezzeg ha egy pasi rázza le a nőt azzal, hogy kövér, akkor bunkó.

o-jimmy-choo-nicole-kidman-5702.jpg

De ez esetben, mivel nagyon vonzódom a magas nőkhöz, elsütöttem azt a szöveget, hogy nem számít az a pár centi, Tom Cruise is alacsonyabb volt Nicole Kidmannél és milyen jól megvoltak. Ha erre a nő úgy reagál, hogy igen, de el is váltak, akkor buktam a dolgot. De Ő nem így reagált, hanem nevetett, a beszélgetés pedig gördülhetett tovább. :P

Onnantól kezdve én voltam Tom, Ő pedig Nicole. Annyira megszoktam ezt a nevet, hogy valójában nem is emlékszem az igazi nevére. Mármint, az igazi keresztnevére. A tinderen ott volt, de onnan hamar átmentünk viberre és ott Nicoleként mentettem el. Szóval fogalmam sincs, hogy hívták. Pár napig csevegtünk, és Nicole vagy Tom-os videókat küldözgettünk egymásnak. Aztán eljött a találkozó estéje. Eleve azt beszéltük meg, hogy pizzát sütünk (szokásos) nálam, úgyhogy minden előkészítettem itthon. Kimentem elé és pár perc várakozás után meg is jelent. Szép volt élőben is, nem csak a képeken, és persze magas. Könnyen vettük fel a beszélgetés fonalát és sétáltunk el hozzám.

2108763-bigthumbnail.jpg

Beszélgetés közben kicsit nagyképűnek éreztem. Olyan kicsit fellengzős volt a stílusa, és leszólta a parkoló autókat, a házakat, az embereket. Persze ezeket amolyan passzív-agresszív módon tette, mintha Ő csak kimondaná az igazat, amit mindenki gondol, valójában semmi nagyképűség nincs ebben.

Lakásban körbevezetés volt, közben egy kis röviddel dobtunk a hangulaton. Aztán el is kezdtük a pizza sütését, amelyet utána el is fogyasztottunk. Közben tovább beszélgettünk. Azt ecsetelte, hogy most végzett az egyetemmel, pályakezdő, de ő nem vállal el semmi nem hozzá méltó munkát. Olyat keres, ahol kapásból nettó 380-as fizetést kap. Hát nem tudom, pályakezdőként ilyen nem nagyon van. :P

Leszólta azokat, akik külföldön próbálnak boldogulni, hogy milyen már, hogy azok takarítanak, meg mosogatnak a megélhetésért. Ő nem azért tanult, hogy alja munkát végezzen.  Elég ellenszenves volt a viselkedése, ezt csak a kinézetével tudta ellensúlyozni. Legalább dögös volt. Beszélgetés közben lassan átkaroltam, megsimogattam a haját, majd megcsókoltam. Eleinte félénken csókolt vissza, de aztán bevadult.

3192152.jpg

Mikor a kezem is elindult felfedezni a testét, akkor leállított, de még hevesebb csókok után már azt is engedte. Aztán nagyot sóhajtott és mondta, hogy ez most mi? Egy éjszakás kalandot keresek? Mire én annyit mondtam, hogy nem, legalább kétéjszakásat. Újra megcsókoltam ezúttal a vállát, mert rájöttem, hogy arra nagyon begerjed. Ekkor már le tudtam róla venni a felsőt, de többet nem engedett. Megint csókok, majd lassan, ruhadarabonként bontottam le a gátlásait. Fél órányi előjátékba került, mire minden lekerült róla, kivéve a bugyit és a farmert. De ekkor már rég tudtam, csak noszogatás kell neki és szétteszi majd a lábait. Imádják az olyan férfit, aki elveszi, amit akar.

Ágyba kerültünk, ahol 15 perc után már semmi sem volt rajta, ahogy rajtam sem. Orált nem adott, mert ahhoz még nem ismer, és én sem adtam, mert én sem ismerem. :D

34d7985cd1a2a3f2435c4cc0bb7782562.jpg

Végül megvolt, igaz csak egy menetet nyomtunk, mert másnap korán akart kelni, mivel állásinterjúra ment.  Elkísértem a megállóig és abban a hitben voltam, hogy ennyi. Túl hamar lelécelt, ez nem jó jel. De másnap reggel már jött a jó reggelt sms és folytatódott a beszélgetés. Gondolkodtam egy újrázáson, de annyira azért nem volt jó vele, hogy ismételjünk. A beszélgetéseink szép lassan elhalványultak, majd pár nap után megszűntek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9314190249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jeronimo 2018.09.10. 07:55:44

Már vártam a felénél, hogy na ebből se lesz semmi, olyan kiábrándító! :D Majdnem bejött. Amúgy a csaj mit tett hozzá, azon felül hogy nehezítve végül hagyta magát?

Wildschwein 2018.09.10. 10:50:52

"Gondolkodtam egy újrázáson, de annyira azért nem volt jó vele, hogy ismételjünk." Ez érdekes - ezek szerint úgy gondolod, hogy ha elsőre nem volt nagyon jó a szex, akkor nem érdemes többször megpróbálni? Nincs esély arra, hogy fokozatosan egyre jobb lesz?

2018.09.10. 13:59:09

@Wildschwein:
Szerintem azért nem elég a szex, ha jó, ha egy kicsivel több intellektuális és jellembeli elvárás van a férfi részéről - "Leszólta azokat, akik külföldön próbálnak boldogulni, hogy milyen már, hogy azok takarítanak, meg mosogatnak a megélhetésért. Ő nem azért tanult, hogy alja munkát végezzen. Elég ellenszenves volt a viselkedése" - és azt nem üti meg a nő, akkor az elég nagy negatívum lehet a jövőre nézve.

Szerintem Wolf számára ez is egy fontos dolog, ahogy az eddigieket olvastam, ha nincs benne egy bizonyos, ilyen jellegű értelmi és emberi szint, az eléggé taszító tud lenni és nehéz átlépni rajta akár egy egyszeri alkalom esetében is, nem, hogy még hosszútávon.
Így gondolom, talán ez lehet inkább a döntő és a jelentősebb tényező az elkövetkezendőkben.

Ethan Wolf 2018.09.10. 20:25:32

@Wildschwein: Éltem már párkapcsolatban, olyanban is, ahol közepes volt a szex. Eddig tapasztalatom alapján, idővel és csiszolódással, kommunikációval lehet javítani a szexen 1 vagy maximum két pontot, de többet nem. Ha valakivel a közepes a szex az elején abból még ki lehet hozni egy közepes fölét, de atom jó sosem lesz. De ez csak az én tapasztalatom. Azt most ne keverjük ide, mikor bele vagy zúgva a csajba és isteninek érzed a szexet, az nem objektív, vagy ha épp ki vagy éhezve egy menetre. A sima kenyér is királyi fogás egy éhező számára.

Ethan Wolf 2018.09.10. 20:26:51

@icipicicsipa: Van valami abban, amit írsz...

VT 135 2018.09.10. 21:13:50

@Ethan Wolf: Analizátor ON: ha ennyire nagyképű volt és el volt szállva magától más téren, akkor jó eséllyel azt gondolta, h A., az ágyban is egy (született szexistennő). B., Mivel ő egyébként is annyira, de annyira ......, ezért neki nem kell már nagyon alkotnia az ágyban, örüljön neki a szerencsés, aki megkaphatta őt.

2018.09.10. 22:11:39

Emily Deschanel a Dr. Csont főszereplője, akire célozhattál.

Krisz101 2018.09.11. 03:04:45

@Ethan Wolf: irtam tinder ügyben, kíváncsi lennék a véleményedre :D

meg egy másik dologban is érdekelne a véleményed, vagy más is hozzá szólhat, akinek van hasonló tapasztalata.
parfüm. ha már igényes csajról van szó. mostanában vettem észre, h egyre kevesebb nő használ legalábbis minőségi, igényes parfümöt. amit 1-2 nappal később is érzel magadon v a ruhádon, ágyadban, ha összeizzadtok.

régebben is érdekelt ez a téma, de Jeremy Fragrance kicsit rátett (most azt hagyjuk h megosztó személyiség). nem vagyok parfümbuzi, de van 6 teljes üveggel plusz 15 féle teszter, tehát évszaktól függően kb 10 féle illat közül választhatok. Ysl, chanel, armani, Issey...

ezek legtöbbje napokkal randi után is erősen érződik a ruhán, amikor bedobom a mosógépbe. tehát a csaj is egész biztos érzi magán.

én meg csak ezt a női "tisztatest" szaggal keveredett punciszagot érzem utánuk... ami hacsak nem ütnek a feromonok, nem nagy truváj. régen olyan csajaim voltak, h másnap felkeltem és még délig éreztem a parfümje illatát magamon....

whoamiohmy 2018.09.11. 13:29:43

Nekem a magas csajokkal az volt a tapasztalatom, hogy mivel magasak ezért eleve jóval kevesebben mennek oda hozzájuk. Emiatt ha te odamész biztos kiállással akkor jó pozícióból indulsz. Persze lehet hogy ez már a múlt és a mai magas nők flegmák és lekezelőek. Tény hogy nem volt nálam magasabb nővel kalandom legalább 5 éve.

TopszLee 2018.09.11. 18:13:39

@whoamiohmy: Nekem még soha nem volt dolgom nálam magasabb nővel :)

Reactor 2020.06.30. 04:37:00

Kapásból 380 ezres kezdőfizetés? Persze, semmiség, csak legyél senior programozó az Oracle-nál...

A külföldön dolgozókat pedig már csak azért is baromság leszólni, mert a gazdaságunkat jórészt az ő hazautalásaik tartják még úgy-ahogy talpon.
süti beállítások módosítása