Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szextelefon a rúdtáncossal

2018. szeptember 17. - Ethan Wolf

 

sexy_exotic_dancer2.jpg

 

"Sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt."

Ez egy érdekes eset volt. Van az a szitu, mikor minden túl szép és túl gördülékenyen megy ahhoz, hogy igaz legyen. Ilyenkor gyanakodsz, óvatoskodsz és próbálod bebiztosítani magad. Aztán kiderül, hogy semmi okod rá. Egy applikáció segítségével ismertem meg Patríciát. Első körben a tánctudását firtattam, mivel az egyik fotón táncolt. Persze sima táncnak tűnt akkor még. A képein is látszott, hogy nagyon jó teste van, még egy tetoválást is felfedeztem, ami szintén jó témának bizonyult. Talán ha 15-20 mondatot váltottunk, mikor áthívtam face-re és gond nélkül jött is.

sexy-pole-dancer-pole-dance-13-721x3502.jpg

Nagyon sok kép volt fent és piszok jó csaj volt. Fantasztikus test, szép arc, már szinte láttam a kérdőjeleket a fejem felett, hogy miért megy vele minden ilyen flottul és gyorsan. De úgy ment. Számára is szimpatikusnak tűntem a képeim alapján. Ezt persze nem mondta, de abból sejtettem, hogy minden nap ő írt rám előbb, ő volt, aki jobban érdeklődött irántam.  Másnap este telefonszámot cseréltünk, pár perccel később hívott is. Nem kértem, nem beszéltük meg, hogy hívjuk egymást, egyszerűen csak a bizalom építése jegyében kértem el a számát. Erre rögtön fel is hívott. Gyanús. :D

Kellemes, nőies hang, semmi gyanús. Beszélgettünk vagy egy órán át. Van egy átlagos munkája, banki üzletkötő vagy valami ilyesmi. Ilyenkor kimegy az ügyfelekhez, kosztüm, céges autó ilyesmi, esténként, illetve hétvégente pedig egy sztriptízbárban rúdtáncol!

Ez megmagyarázza a sok táncos képet, és a piszok jó testet is. Egyedül él, és most vett pest egyik legjobb környékén házat. Nem támogatja senki, valamint a testvére beteg és sokba kerül a gondozása, emiatt dolgozik ennyit. Persze itt még fenntartásokkal kezeltem minden infót. Arra, hogy mióta szingli nem akart válaszolni, de nem is firtattam. Gondoltam, hogy sok pasival van dolga.  Később mondta, hogy egy éve nem volt senkije, mert egyszerűen nincs rá ideje. Másnap este megint hívott és szex-telefonáltunk. Ez nem az én műfajom, még sosem próbáltam, de hát miért is ne. A legizgalmasabb része az volt, mikor a telefont a puncijához tartotta, hogy hallgassam, hogy csattog, miközben ujjazza magát.

pole-dancing-3-reasons-everyone-should-give-this-sexy-new-workout-a-try-photo42.jpg

Egy ismerősöm régebben mesélte, hogy megismert egy piszok jó nőt és felhívta magához. Amikor belemelegedtek a dologba és már fel volt izgulva, a csaj közölte, hogy jó, akkor mostantól húszezer forint a folytatás. Magyarul kurva volt, aki arra játszott, hogy ha már áll a farka a férfinek, akkor könnyebben fizet, csak hogy dughasson. Van benne ráció, amikor áll a dákó, nehezebb mérlegelni és gondolkodni, olyankor már dugni akar az ember és esélyes, hogy sokan tejeltek is. A lényeg, hogy ez járt leginkább a fejemben. Hogy ez a nő erre játszik. De sebaj, ha áll, ha nem, nem fogok fizetni. Ha így alakul, akkor inkább haza küldöm.

Pár nappal később találkoztunk a Jászain. Ő ismert meg engem és jött oda mosolyogva. A helyszínt én választottam, direkt olyat, hogy legalább 15-20 percet sétálni kelljen. A kisebb utcákban jöttünk erre-arra és fél szemmel azt néztem követ-e valaki :D Hátha van társa, vagy ilyesmi. Végig nagyon gyanús volt, mert top kategóriás csaj volt. Élőben is bombázó volt. Persze ő nem gyanakodott, hogy gyanakszom, ügyes gyerek vagyok. Végig poénkodtunk, és tök jól elbeszélgettünk idefelé jövet.

478938211-612x6122.jpg

Pálinkázni volt kedvünk, úgyhogy azt töltöttem és a kanapéra leheveredtünk. Végig mosolygott és a „bassz meg” tekintetet láttam a szemében. Incselkedett, úgyhogy simán odahajoltam megcsókolni. Ekkor még nem voltunk a lakásban 10 perce sem. Megittuk a páleszt és smárolni kezdtünk, az ölembe ültettem és olyan hévvel csókolt, mintha évek óta nem lett volna pasival. Előjáték közben kérdeztem, hogy a bárban akárkit fel tudna szedni, miért online ismerkedik. A válasz annyi volt, hogy sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt. Azaz hogy egy alfát keresett és a képeim alapján én annak tűntem. Azért ez megdobogtatta a büszkeségem. A másik ok pedig, hogy a sok munka mellett csak online tud ismerkedni, mert azt tudja csinálni telefonról bármikor.

Meglepett az is, hogy mennyire értelmes. Mondjuk ha egy banknál dolgozik napközben, akkor csak nem lehet teljesen buta. Nem volt az, sok mindenről tudott beszélni. Újabb cáfolat az előítéletekre, miszerint a szép nők, vagy épp a táncosnők buták. Nem azok. Vagyis, találtam egy kivételt, bár ez nem teszi semmissé a szabályt. :)

Azt mondjuk nem tudom, hogy a banki munka és a rúdtánc hogyan fér meg egymás mellett. Gyanítom, ha kibukna a táncos élet, akkor ugrana a banki meló. Vagy ki tudja. Szóval vetkőztetni kezdtem. Ruha nélkül is iszonyat jó teste volt, de hát abban a szakmában nem is lehet rossz alakja a nőnek. Ekkor még volt bennem egy kis gyanú, hogy esetleg szponzorvadász lenne, esetleg arra játszik, hogy valaki felcsinálja, de mint később kiderült semmi ilyesmi nem volt. Tényleg csak egy jót akart szexelni. Rám ült és meglovagolt (óvszerről én gondoskodtam), aztán volt egy kutyapóz. Újabb kör pálinka és egy kis csevej az újratöltés ideje alatt.

1517395792-19502.jpg

Neki nem kell pasi az életébe, csak a baj van velük. Köszöni, egyedül jól elvan, építi a karrierjét, gondoskodik a tesójáról, és ha összejön elég pénze, miután a friss ház rendbe lett téve, valamilyen vállalkozásba kezd. Addigra fog kiöregedni a táncból. Tök reálisan látta a dolgokat, voltak tervei és tett is értük. Egy állandó játszópajtást keres, aki akkor ér rá, mikor ő azt mondja és csak arra, amire ő akarja. De nehéz ilyet találni, mert még régebben volt pár pasi, de egy idő után mindegyik többet akart. Nekem speciel semmi ellenvetésem egy ilyen kapcsolat ellen, volt már pár ilyenem, úgyhogy megvan benne a rutinom. :P

Az ágyban lezavartunk még két kört és éjfél körül kísértem ki a megállóba. Két nappal később váltottunk pár üzenetet, akkor ecsetelte, hogy neki egyelőre ennyi kellett tőlem, de jelentkezik, ha megint kedve támad. Gondoltam, ez egy sima lerázás. Aztán három hét elteltével írt, hogy van egy kis ideje, de aznapra volt már randim, így lemondtam. Én hiába ajánlottam időpontokat azok neki nem voltak megfelelők. Még egy alkalommal írt rám jó két hónappal később, de céges vacsora miatt nem volt jó. Ez volt az utolsó kapcsolatfelvétele velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3214127231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2018.09.17. 08:59:07

Azért mégiscsak lehettek más opciói, ha ilyen könnyen feladta. Azt, hogy "egy éve nem volt senkije", inkább úgy érthette, hogy komoly kapcsolata nem volt, akit mondjuk már a rokonoknak is bemutatna vagy összeköltözne vele. Ha mondjuk utánad egy héttel találkozott valaki mással, akkor annak is lehet hogy ezt mondta, és még csak nem is szánta hazugságnak, mert hát az, hogy veled (vagy akárkivel) egyszer szexelt, az még semmi, nem számít, nem kell megemlíteni.

Azt egyébként nem tudom megerősíteni, hogy egy banknál csak olyan nők dolgoznak, akik egyrészt értelmesek, másrészt pedig jó testük van. Persze azért van ilyen is, de a többségre inkább egyik feltétel sem teljesül, nemhogy mind a kettő :) Pont mint a bankon kívüli világban, ugye.

"Amikor belemelegedtek a dologba és már fel volt izgulva, a csaj közölte, hogy jó, akkor mostantól húszezer forint a folytatás. Magyarul kurva volt, aki arra játszott, hogy ha már áll a farka a férfinek, akkor könnyebben fizet, csak hogy dughasson. Van benne ráció, amikor áll a dákó, nehezebb mérlegelni és gondolkodni, olyankor már dugni akar az ember és esélyes, hogy sokan tejeltek is."
Ez nagyon veszélyes játék a nő részéről szerintem. Ha egyszer kifog egy igazi férfit, akkor az nem tejelni fog, hanem jól megerőszakolja, és a nő még örülhet, ha szájon nem vágja. És ebben az esetben nem is tudnám sajnálni a nőt, mert magának kereste a bajt. (Még mielőtt valaki kiakadna: nem propagálom az erőszakot, nem tartom helyesnek azt, ha egy nőt megerőszakolnak. De aki ennyire inkorrekt, az ne csodálkozzon, ha így jár.)

"A legizgalmasabb része az volt, mikor a telefont a puncijához tartotta, hogy hallgassam, hogy csattog, miközben ujjazza magát."
Csak én vagyok az, aki ezt egyáltalán nem tartja izgatónak?

Slepy 2018.09.17. 12:40:12

"A legizgalmasabb része az volt, mikor a telefont a puncijához tartotta, hogy hallgassam, hogy csattog, miközben ujjazza magát."

Lehet hogy a csámcsogását hallottad.

VT 135 2018.09.17. 14:41:00

A klasszikus Amazon életkorszak (nőként férfiéletet élni), amiben van. Nincs ezzel semmi gond - amennyiben idővel megkapja azokat a pofonokat, amelyek továbblendítik a Hölgy korszakba. Mert különben maradnak neki is a macskák, meg persze a szexkapcsolatok 40 tájban. Mert ugye amíg ilyen "top", addig élő férfit nem fog maga mellé találni, aki neki kellően Férfi - és aki le is horgonyoz mellette.

gibzin 2018.09.17. 17:17:31

Érdekesek ezek a nők, akik céges piócaként, karrierépítő férfiként élik az életüket. Mi is örülünk rövid távon nekik, mert gyors dugásra abszolút vevők, sok köztük az intelligens és művelt is munkából adódóan akivel beszélgetni is lehet értelmesen, mégis: Mit gondoltok, nem ők lesznek azok, akik 30-35 felett sírnak majd a lassan enyészeté levő méhükkel, petefészkükkel együtt, hogy hová tűntek a férfiak? Amikorra már össze-vissza keféltek, felépítettek egy egzisztenciát, már megállapodnának (természetesen elvárások az egekben), viszont előrehaladott koruk miatt nem nagyon állnak le velük a korábban általuk megszokott minőségű férfiak.

Jeronimo 2018.09.18. 08:40:59

Szerintem téves implicite azt feltételezni helyből, hogy a csaj mentálisan és szellemileg teljesen ép és fejlett. Az összes olyan vonatkozású dolog, amiben az ember a testét bocsájtja áruba, főleg ha szexuális vonatkozásban, előbb-utóbb komoly nyomokat hagy. Ide sorolom ezt a táncos csaj melót is. Egy ilyenben benne van a promiszkuitás állandósulása, ami már egy egész komoly marker a pszichológusnál. :D Csak úgy mondom.

2018.09.18. 10:10:45

álmodj királyány... ;) azért mindenkit érdekelne milyen fotókat és kiről tettél te fel ilyen ostoba applikációkra amitől egy kvázi értelmes nő azt hiszi hogy te valami tuti parti vagy. mert nyilvánvaló hogy kurvára se alfahím se jó parti nem vagy max egy nagypofájú pojáca akinek időnként pár szociálisan torzult ékegyszerű agyú pesti ribanc szét dobta a lábát, gondolván hogy egy baszásra megteszi ez is ha jobb éppen nincs.

2018.09.18. 10:17:24

@Jeronimo: eleve nem lehet komplett aki ennyire kettős életet él, persze arról nem szól a fáma hogy a bankban mit csinál, ennyi ésszel én nem tenném a kirakatba felelős ügyeket intézni, lehet hogy a hátsó lukban fénymásolgat vagy hasonló,
esélyes hogy a rúdon pörgés mellett néha vén pénzes faszokkal elmegy egy kis extráért ezt azt megtenni,

ránézésre megismerhető ez a túltoltan extrovertált, kivarrt bőrű full műanyag urbánus kategóriás picsa, egyre több az ilyen szarházi ezekben a nyomor keleti vicc országokban az ilyenből, főleg azok közül kerülnek ki akiknek sose volt annyi esze hogy vállalható életkörülményeket kaparjanak össze maguktól, és ilyenből akad elég sok a magyar nők között és valami félreértelmezett feltűnési viszketegségből próbál az ilyen jobb híján figyelmet és tőkét kovácsolni.
egy hetet nem ér egyik se amit az ember az idejéből áldozna ezekre.

2018.09.18. 16:21:40

". A válasz annyi volt, hogy sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt. Azaz hogy egy alfát keresett és a képeim alapján én annak tűntem."

VS

"Aztán három hét elteltével írt, hogy van egy kis ideje, de aznapra volt már randim, így lemondtam. Én hiába ajánlottam időpontokat azok neki nem voltak megfelelők. Még egy alkalommal írt rám jó két hónappal később, de céges vacsora miatt nem volt jó. Ez volt az utolsó kapcsolatfelvétele velem."

Egy alfa a dugás után csettint és ugrik a nő, vagy legalábbis teper, hogy úgy legyen minden téren, ahogy a pali mondta.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.09.19. 01:57:58

@VT 135: „A klasszikus Amazon életkorszak”

Milyen PC-n fogalmaztál.

„Nincs ezzel semmi gond - amennyiben idővel megkapja azokat a pofonokat, amelyek továbblendítik a Hölgy korszakba.”

Nem-nem. Amazon korszak után nincs Hölgy korszak. Addig nincs baj vele, amíg nem akar kilépni az előbbi kategóriából. A sztriptíztáncos csaj ilyen szempontból mondjuk normális ribancnak tűnik.

Krisz101 2018.09.19. 09:31:13

ebben a történetben több a piros zászló mint a kinai néphadsereg felvonulásán :D

Krisz101 2018.09.19. 09:39:47

@Jeronimo: bizony bizony! az összes olyan munka vagy hobbi ahol a nő a szexuális vonzerejét váltja anyagiakra, nagy piros zászló. táncos, pultos, pincérnő, hostess, színész, de akár a különböző kommunikációs munkák is ide tartoznak, ahol személyes kontaktus van. különös tekintettel az olyan szituációkra ahol rengeteg férfi van és kevés nő, vagy akár egymaga. pl hobbiknál motor, gyorsulás, szörf, lovaglás, siklőernyő stb stb.

keress egyébként fordított szituációt- ha megtaláltad, kérlek tudasd velem is :)

Krisz101 2018.09.19. 09:42:54

@Wildschwein: "Csak én vagyok az, aki ezt egyáltalán nem tartja izgatónak?"

mielőtt redpilled lettem volna:
"hű de fasza gyerek vagyok, h ez kiváltom belőle, biztos nagyon rám van kattanva a csaj"

miután redpilled lettem:
"hű vazz ezt hány palival játszotta már el? - ezen a héten v ebben a hónapban?"

:DDD

Wildschwein 2018.09.19. 12:33:12

@The Cortez: "Amazon korszak után nincs Hölgy korszak."
Persze hogy nincs, de a nők 95%-a úgy gondolja, hogy van :) A média, a filmek, a nekik szóló regények mind ezzel tömik a fejüket, ők meg lelkesen fogyasztják, tekintet nélkül arra, hogy a valóság ezt nem igazolja vissza. Tulajdonképpen ez egy külön üzletág, a hazugságipar.

VT 135 2018.09.19. 13:54:43

@Wildschwein: De van. Csak ehhez kell önismeret, illetve igény a továbbfejlődésre. Nem fogsz meggyőzni arról, h csak random, értelmetlenül létezünk és mindenki abba az állapotba, amibe beleszületett, kell kötelezően végigélnie az életét. A többség persze ezt csinálja és persze igyekszik azokat is visszahúzni, akikben megvan a szándék a fejlődésre (megint csak nemtől függetlenül).

VT 135 2018.09.19. 13:56:40

@VT 135: Ne keverjük össze ezt a Szex és New York-os, Cozmo-s mese-mesketével, "te csak önmegvalósítgasd magad, meg kúrjál jobbra balra, aztán majd, mikor eljön az idő, akkor megérkezik a te Herceged is, akivel szép nagy és boldog családod lesz".!

2018.09.19. 15:23:06

@VT 135:
"De van. Csak ehhez kell önismeret, illetve igény a továbbfejlődésre."

Aztán ezzel szépen visszakanyarodunk a probléma elejéhez, ugyanis amiről te beszélsz dolog - önismeret és igény a továbbfejlődésre - az a nőné nincs, abszurd dologról beszélsz.
Aki kurva, az kurva is maradt, ez a helyzet, illetve akinek nem volt jó semmi, annak sosem lesz az, a többi csak mese meg rózsaszín-ködös Coelho-maszlag.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.09.19. 22:41:17

@Wildschwein: „Persze hogy nincs, de a nők 95%-a úgy gondolja, hogy van :)”

Sajnos ez igaz. Puzsér erre szokta mondani, hogy a nőknek mindkét archetípus, vagyis a Mária és az Éva szerep is kell egyszerre, vagy egymás után.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.09.19. 22:44:23

@VT 135: „Csak ehhez kell önismeret, illetve igény a továbbfejlődésre. ”

A szokásos lélekbúvárkodás...
Amúgy ha egy pedofil férfi elvégzi a kötelező önismereti tréninget, akkor x idő után nyugodtan mehet felügyelni a gyerekedre?

VT 135 2018.09.19. 23:44:34

@icipicicsipa: ki beszélt kurváról? Én egy (több) női korszakról írtam, ezeknek amúgy megvan a férfi oldalon is a megfelelője. Amúgy ezek szerint egy férfi sem tud fejlődni? Ha nyomoroncnak született, egész életében az is kell maradjon? Akkor a RP vajon mi? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.09.19. 23:50:40

@VT 135: „ ki beszélt kurváról?”

A férfierkölcsű nő szerinted micsoda?

„Amúgy ezek szerint egy férfi sem tud fejlődni?”

Dehogynem. De egy férfinak az a jó, ha fejlődik, egy kurvának meg az, ha inkább nem.

2018.09.21. 21:04:56

Egyik régebbi posztban vagy hozzászólásban említésre került egy sztriptíztáncosnővel való randi, ahol volt ez az idézet.

"Sztriptízbárba olyan lúzerek járnak, akik nem jutnak ingyen puncihoz. Neki meg olyan férfi kell, aki meg tudja szerezni magának a nőt." Részéről ez teszt lehetett, hogy reagálsz, ami furcsa, mert akkor miért csinálja? Ha tudott is a válasz ezt aligha csinálhatna savanyú hangulattal, amit megérezhetnének rajta a látogatók. Ellentmond, hogy megveti az oda járó férfiakat, de az ebből befolyó azért pénz jól jön.

Ez az a sztriptíztáncosnő volt?
Volt egy modellel is randid, ami végül kölcsönös vonzalom hiányában elhalt.
Jól látom, hogy ez a csaj is megütötte azt a szintet, amilyen kinézetű a modell is volt?
Utóbbit persze nem láthattad ruha nélkül, de sejteni lehetett valamit.:P
Az alfát szó szerint mondta vagy ráutalóan mondta, ami megegyezik az alfahím definíciójával?
A befejezés hasonlónak tűnik, mint a vörös csajnál is, ahol egy jól sikerült este után nem sikerült összehozni az újabb találkozót és abbamaradt a folytatás.

2018.09.21. 21:23:07

@Wildschwein: "Azért mégiscsak lehettek más opciói, ha ilyen könnyen feladta. Azt, hogy "egy éve nem volt senkije", inkább úgy érthette, hogy komoly kapcsolata nem volt, akit mondjuk már a rokonoknak is bemutatna vagy összeköltözne vele. Ha mondjuk utánad egy héttel találkozott valaki mással, akkor annak is lehet hogy ezt mondta, és még csak nem is szánta hazugságnak, mert hát az, hogy veled (vagy akárkivel) egyszer szexelt, az még semmi, nem számít, nem kell megemlíteni."

A leírt adottságai miatt megengedhette magának, hogy válogathat. Foglalkozásából adódóan a vendégkörből is kaphatott ajánlatokat bőven. Megtörténhetett, hogy előtte és utána is kalandozó életvitelt folytatott, amit nem volt köteles elmondani, mivel Wolf se a jövendőbeli kapcsolatát láthatta a csajban. Ettől nem zárható ki, hogy állandó partnert keresett, akivel összejárós szex van kötöttségek nélkül.

Ethan Wolf 2018.09.24. 07:01:55

@M87: Igen, Ő volt, aki ezt a kijelentést tette.

Az olyan esetekben, mint ez is, nem a vonzalom hiánya az ok szerintem. Hanem, hogy annyi lehetősége van, hogy nem fog 2-3 alkalomnál többször kísérletet tenni a folytatásra (még akkor sem, ha te voltál az atyaúristen az ágyban), hanem leakaszt máshonnan mást.

Ethan Wolf 2018.09.24. 07:04:02

@Slepy: Azért a petárda hangját összekeverni a pisztolylövéssel...
:) Aki érti, érti, aki nem, annak több Bud Spencer és Terence Hill filmet kéne néznie. :D
süti beállítások módosítása