Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ajánló - Férfiak a díványomon

2018. szeptember 24. - Ethan Wolf

Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz.

A mai témánk Brandy Engler szexuálpszichológusnő, Férfiak a díványomon című könyve.

b1326246.JPG

Egy szexuálpszichológus, aki rendelőt nyitott nők számára, mire elözönlötték a férfiak.
Az ő történeteiket osztja meg, kicsit megváltoztatva a személyes adatokat (ismerős). Ebből a szempontból érdekes az írás, mert megtudható, hogy mi áll a szexfüggőség, vagy épp a perverzió hátterében.

Azzal indult neki, hogy voltak előítéletei a férfiakkal szemben, de menet közben ez megváltozott. Valóban, ahogy a könyv elején szinte megveti a hozzá forduló férfiakat, a végére már egészen más hangnemet üt meg velük szemben.

Megtudtam a könyvből, hogy a skalpvadászatnak három szintje van:

- Amelyik férfi beéri a nők telefonszámával, de nem feltétlenül lép tovább. Szerintem ez nem igazi skalpvadászat, hisz egyáltalán semmi nem garantálja, hogy az a nő amúgy meglenne. Ez csak arra jó, hogy az adott férfinak megnyugodjon az EGO-ja, hogy képes lehet nőt szerezni, de nem mer tovább menni, mert akkor a sikertelen szexuális közeledések miatt sérülne az EGO.


- Amelyik férfi le is fekteti a nőket.  Ez a "normális".

- Amelyik férfinak az számít sikeres vadászatnak, amikor a nő belé is szeret. Valamelyik híres nőcsábász volt ilyen, talán éppen Casanova, de erre nem vennék mérget. Lehet, hogy Don Juan volt az (oké, Ő kitalált karakter). Nem hiszem, hogy ez normális dolog lenne. 

Vissza a könyv írónőjéhez.

Egy alanyáról kiderült, hogy különböző technikákkal manipulálja a csajokat és úgy szedi fel őket.
Rájött, hogy a neten közössége is van azoknak, akik így szednek fel lányokat (PUA?), és egy barátnőjével regisztráltak is egy ilyen közösségbe, ahol ledöbbentek, hogy milyen technikák vannak a csajozásra. 2012-es a könyv, akkora már bőven léteztek ilyen közösségek.

Az elemzések során róla is kiderülnek dolgok, például beismeri, hogy magába szerelembe, a szerelem gondolatába tud beleszeretni, ezáltal könnyen "szeret" bele férfiakba. Arról nem ír, hogy akkor ugyanilyen sebességgel ki is szerethet belőlük.


A szerelmet is túl sokszor emlegeti, pedig elvileg szakember. Az is érdekes, hogy apránként akaratlanul csepegtet magáról is információt. Például, hogy az ellenszenves pasassal elmegy egy randira pedig az a pasas nem az esete. De azért csak kiderül, hogy a pasi magas, mediterrán, utazgat, izgalmas, van pénze, stb. Szóval a tipikus női jellemzők kiolvashatók az íróból.

Egy alfával összejött és milyen szépen dolgozott a hörcsög, mindent megmagyarázott magának, amíg csak bírt. :)
Az se zavarta, hogy ez az alfa naponta jobb nőkkel smúzol, mint ő, valami béna magyarázattal meggyőzte magát, hogy miért is nincs baj azzal, hogy ez a pasi ilyen nők között mozog. Tuti kúrt velük, nincs az az isten, hogy nem. De írónőnk hörcsöge generált egy jó kis magyarázatot, hogy nem úgy van az, majd önként beállt a férfi háremébe.

Nem hiszem, hogy jó terapeuta, mert állandóan a szerelemmel jön, egyik páciensét szó szerint bétásítani akarta (csak neki nem esett le). Egyik esetben pedig szakítást idézett elő a módszerével, de megmagyarázta, hogy miért jobb is így annak a szerencsétlen párnak (páros terápia volt).

Hihetetlen hogy jár az agya, észre sem veszi, hogy pocsék tanácsokat ad, ha pedig rosszul sül el valami, akkor gyárt hozzá magyarázatot, hogy pszichés szempontból miért is jobb ez most a páciensének.

Természetesen egy másik pasija gazdag, jóképű, jacht tulajdonos. Akiről kiderül, hogy nős :)
Évekkel később a pasi felbukkan a nő életében és bevallja, hogy Ő különb volt, minden más nőnél. Mint valami álom, amiben a nő a legjobb nő a világon és a pasik még évek múlva is iránta epekednek. Egy szó sem igaz belőle (legalábbis ezt érzem).

Nem tudom, merjem-e ajánlani. Aki nagy újdonságra, felfedezésre vágyik, az nem ettől a könyvtől fogja azt megkapni. Annyiból lehet érdekes, hogy megtudjuk, hogy gondolkodik egy olyan nő, akinek az a szakterülete, hogy férfiak szexuális viselkedését elemezze. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8414203469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2018.09.24. 08:59:49

A férfiszférában lehet találkozni egy olyan véleménnyel, mely szerint soha nem szabad női terapeuta segítségét kérni. Alapvetően azért nem, mert nem tud objektíven hozzáállni a problémához, mindig is személyesen fogja kezelni, és aztán ebből mindenféle következmények származhatnak, akár durván elfajulhat emiatt az ügy. Ez a poszt is megerősíti ezt a véleményt szerintem, de saját élményeim is ezt támasztják alá. És ez utóbbiak közül még a legártatlanabb az, amikor a vonaton utazva fél órán keresztül hallgattam (a többi utassal együtt persze), ahogyan a terapeuta hölgy a telefonban kitárgyalta a barátnőjével az éppen aktuális érdekes esetét, nevekkel, tényekkel, beazonosíthatóan.

VT 135 2018.09.24. 18:26:28

Azt tapasztalom, h nagyon kevés nő van, aki hajlandó elfogadni azt, h alapvetően ösztökön alapján működünk - azaz többes szám, tehát nem csak a férfiak, hanem ők, nők is! Ha leírsz, elmondasz Red Pill dolgokat, hipergámia, háremesedés, stb. tudományos kutatásokkal, felmérésekkel alátámasztott információkat, a reakció vagy az, h "nem hiszem", vagy ignorálás (ez a Hörcsög, másfelől meg gyakori férfi-női hozzáállás, h ha nem tetszik a valóság, akkor azt ignoráljuk :) . Innentől kezdve a tudatosság, tudatosodás felejtős is. Vagyi tanulság továbbra is: ha azt akarjuk, valami változzon, nekünk férfiaknak kell változnunk és közösen cselekednünk. Aztán majd ehhez csatlakozik valahol útközben társként a nők értelmesebb része.

Wildschwein 2018.09.25. 09:24:47

@VT 135: "Ha leírsz, elmondasz Red Pill dolgokat,"
Erre csak a Harcosok Klubja c. klasszikust lehet idézni: "Rule Nr. 1.: You don't talk about the Fight Club." Magyarán, ne beszélj nőknek a Red Pillről. Csak viselkedj úgy, mint aki már bevette a piros pirulát.

whoamiohmy 2018.09.26. 11:43:40

Na, pont ma reggel olvastam valamit, amit itt "imádni" fogtok:

index.hu/tudomany/til/2018/09/26/7000_eve_egyszer_csak_eltunt_a_ferfi_genek_95_szazaleka/

Szóval ez a hipergámia illetve alfa fucks, beta bucks dolog már volt egyszer a történelemben, nem is akármennyire brutális mértékben. Adott a helyzet: lezajlik a neolit forradalom, a társadalom szerkezete megváltozik, de ami még fontosabb: a korábbiakhoz képest arányaiban hirtelen hihetetlenül "meggazdagszik" az emberiség, a mindenhol felbukkanó mezőgazdaság miatt az egy főre jutó gazdasági erőforrások mennyisége drasztikusan megnő. Mi történt? Lefogadom, hogy a társadalom elhalmozta a nőket ezekkel az erőforrásokkal, ők pedig azt csinálták, amit ma is: szépen elkezdtek válogatni, és csak a felső 5%-kal voltak hajlandóak dugni illetve utódokat összehozni. A többiek meg futhattak a pénzük után.

Na most LEFOGADOM, hogy a házasság intézménye kevéssel ez után jelent meg, ahogy azt is, hogy pontosan a nőkre kényszerített intézményes monogámia oldotta meg a kérdést. Az sem véletlen, hogy miért kellett a nőket szűzen férjhez adni.

Ma nagyon hasonló a helyzet. Az ipari forradalom következtében nagyon hirtelen nagyon nagyot nőtt a gazdaság teljesítőképessége, ennek a java részét ma a nőkre költjük, mert puncijuk van, és kész. Emiatt a nőknek nem érdeke a punciért meg a gyerekekért cserébe gondoskodó bétát találni, hiszen Apuci Állam így is, úgy is náluk csepegteti le a béták által megtermelt vagyont, hála az adórendszernek. Így a nőknek bőven van lehetőségük válogatni és kizárólag alfákkal akarni kefélni. Adjuk hozzá mindehhez a modern fogamzásgátló módszereket is, és máris megmagyaráztuk a demográfiai krízist is. A férfiak 95%-ának nem áll módjában gyereket csinálni, hiába akar, a maradék 5% meg már nem termékenyíti meg a nőket kellő arányban, mert mindkét nem védekezik.

whoamiohmy 2018.09.26. 11:45:03

@VT 135: Egyetértek, ha változást akarunk, nekünk, férfiaknak kell kiharcolnunk, mint mindig. A nők a világ végéig ellennének Apuci Állammal meg az alfákkal.
Csak hát a legnagyobb probléma, hogy sajnos a férfiak jó fele még mindig cuck vagy fehér lovag. Ha legalább a túlnyomó többség piros pirulás lenne, lehetne tenni valamit a fenyegető összeomlás ellen. De így...

VT 135 2018.09.26. 13:28:05

@Wildschwein: OK, lehet, h félreérthető voltam. Nem a "csajozós", "hogyan legyek olyan férfi, akire vágynak a nők" részére gondoltam a RP-nek, hanem mint pl. hipergámia. Ami a női tudatosság, fejlődésképesség része (lenne).

VT 135 2018.09.26. 13:29:30

@whoamiohmy: Igen, ezt felejti el sok férfi, aki az egész problémát a nőkben, illetve a feminácikban látja. Hogy nem csak a nők hiányoznak a képletből, hanem a férfiak is.

Wildschwein 2018.09.26. 15:58:42

@whoamiohmy: "A nők a világ végéig ellennének Apuci Állammal meg az alfákkal."
A "világ végéig" itt nyilván azt jelenti, hogy addig, amíg az állam ezt nyújtani tudja. Ha már nem tudja nyújtani, akkor van itt a világvége, és akkor lesznek a nők ismét rászorulva arra, hogy egy férfihez csatlakozzanak, és tudatosan kitartsanak mellette.

Jeronimo 2018.09.29. 18:32:52

Nem értek egyet az előző kommentekkel teljesen. Az, hogy egy adott (felső) 5% adta a férfi génkészletet nőknek, egy dolog. De mi ebben a negatív? Ha a felső pár százalék egy időben komparatíve aránytalanul életképesebb javakkal, státusszal stb bír egy társadalomban, akkor a genetika hülye lesz a maradék, rosszabb adottságok felé tolni a tovább szaporodást. Az, hogy az ember sport szinten űzi a funkciótlan szaporodási műveletes verziót viszonylag egyedi jelenség. Az, hogy az ember ezt élvezeti és egyéb indíttatásból űzi, egy újabb fejezet. Nekünk sem az alja szekció kell, hanem a felső 5-10-20% persze valamelyest egyéni preferenciák szerint vizsgálva, és ezeket is tovább szűrve. Ha a másik oldalról nézzük a dolgot, az emberiség jelenleg így is kvázi túlszaporodott állapotban van, most valahol 11 milliárd körüli teszik az évszázad végére beálló népszaporulatot, és nagyságrendileg 1.5 Földet használunk erőforrásilag és ökológiai lábnyom elviselésileg. Megy a genetikai harc a tortaszeletekért. A gének meg nem az utód felnevelésével mennek tovább, hanem a legyártásával. :D És bárki bármit mond, sok b@szásnak előbb-utóbb gyerek a vége. Ha meg úgyis demo módban űzi egy nő, akkor meg minél inkább alfával tegye. Oh wait. Egy szavunk sem lenne, ha minden itt kommentelő a felső 5%-ban lenne. Lehet kezdeni cáfolni! :D

gibzin 2018.09.29. 21:41:41

@whoamiohmy: Saját magadat akard megváltani, ne a világot. Ez az egyik alapja a Red Pillnek is, az egyéni fejlődés, amikor te idomulsz a világhoz (itt most jó értelemben, mert hosszú távon az eredményeid miatt elégedett leszel), nem a világot próbálod megváltoztatni, ami lehetetlen.
Ha amúgy ez megvan már az életedben, akkor bocs, nem szóltam, néha bennem is előjön ez a váltsuk meg a világot, az mellett hogy a saját életemre figyelek és változom jó irányba.

@Jeronimo: Döntsük el, hogy állatok vagy emberek vagyunk-e. Egyszer te is full genetikai ( = állati, természeti) alapon nyomod, hogy csak az arra érdemes szaporodjon, aztán pedig átváltasz felvilágosult humanistába, aki a túlnépesedés miatt aggódik.

A monogámia egy humanista, emberi, emberszerető dolog volt, ami azért is volt kitalálva, hogy lehetőleg szinte minden férfi és nő szaporodhasson, ami egy alapvető vágy gyakorlatilag mindenkiben és hogy mindenkinek legyen társa, mert a nemek aránya durván 1:1.
Most jelenleg a visszatérés zajlik az őskorba, a törzsi társadalomba, ahol megint kevés férfi dug sok nővel alkalmi szinten. Az hogy kb egyetlen nő sem (de férfiak tömegei sem) ismerik fel, hogy mennyire ösztönök irányítják őket, az valami brutális, közösségi szinten szomorú, de egyéniben meg lehet lovagolni (pua, red pill).

Az nem igaz, amit írtál, hogy a férfiak is csak a nők top 5-10-20 %-át hajtják. A nők a férfiakhoz képest elkepzelhetetlenül válogatósabbak.

A Férfihangon volt egy nagyon jó írás arról, hogy a monogámia nem jó a férfiaknak, nem jó a nőknek, viszont nagyon jó a gyerekeknek, akik mentálisan úgy válnak a legnagyobb eséllyel egészséges emberekké, hogy egy anya és egy apa neveli fel őket. Mit számít a jó gének továbbadása emberileg, ha a gyereked gyönyörű lesz, mert egy gyönyörű emberrel csináltad, de csonka családban felnőtt lelki roncs lesz rengeteg ebből eredő gátlással, problémával, szülői példakép(ek) hiányával? Ebben többek vagyunk az állatoknál, hogy ilyen igényei is vannak az emberi pszichének.

2018.10.07. 16:10:03

@whoamiohmy: Maga a cikk nem írta az említett fogalmakat úgy, mint hipergámia, alfa, béta stb. csak tényszerűen leírta, hogy kevés férfinek született több utóda, mint a példában megemlített Dzsingisz Kán mongol uralkodónál, akiről ez köztudott.
Ha már orvos vagy leírok egy másik hasonlatot. Van az alapvetés, hogy egy nő inkább lesz egy alfa háremének tagja, mint egy béta egyetlen párja. Ennek nyomán rosszhiszeműen közelítve egy nő inkább lesz egy nemi beteg alfa sokadik szeretője, mint egy egészséges bétával kizárólagos kapcsolatban.

2018.10.07. 16:15:51

Nem egy önigazolás akart lenni a szerzőtől, hogy ő mennyire kiismerte a férfiakat a hozzá fordulók által? Mintha számon kérne olyan dolgokat, amiket, ha tudat alatt, de maga
is elkövetett. Példának okáért, ha jött egy számára megfelelő férfi és körülmény se lát se hall üzemmódba kapcsolt.
süti beállítások módosítása