Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Az erdélyi lány megkísértése

2018. október 29. - Ethan Wolf

1e67af89-e5f7-4c1f-9114-35bd7de8cb4b.jpg

Badoo-n ismertem meg, és azzal nyitottam, hogy a haja olyan, mint a dzsungel. Nagyon göndör haja volt és elég nagy is. Viszont gyönyörű zöld szemei. Vékony, szép lány volt és könnyedén tudtunk beszélgetni. Pár mondat után már mentünk is át Facebook-ra és ott folytattuk. Csipkelődés, szívózás, humor, ment, mint a karikacsapás. Arról beszéltünk, hogy süssük meg a világ legjobb pizzáját. Belement, azzal a feltétellel, hogy ha nem ízlik, akkor a hajamra kenheti. :D

935_05622446160333453_360.jpg

Két nappal később találkoztunk, de azt megtudtam közben, hogy erdélyi, most költözött fel pestre. Alig ismeri a várost, két barátja volt eddig és kissé vallásos. Ezek azért nem hangzottak túl reménytelinek, két pasi eddig, meg a vallás... Ja, 23 éves. Eljött a találkozó estéje, kimentem elé és sétálni kezdtünk. Megegyeztünk, hogy sétálunk picit, hogy lássuk, milyen a másik és ha minden jónak tűnik, akkor sütünk pizzát. Minden jónak tűnt. :P Úgy beszéltünk élőben is, mint írásban, megvolt az összhang. Szerencsére bíztam a sikerben, ezért előre elkészítettem a tésztát (kiolvasztottam) és nekünk csak fel kellett dobálni az összetevőket és kisütni. :D Közben pedig boroztunk.

Annyira új még itt, hogy két hete költözött be a mostani lakásába, egy hete kezdett el dolgozni és én vagyok az első, akivel megismerkedett, leszámítva a kollégáit. A pizza kisült, finom volt, a borból pedig nem sok fogyott, de sokat beszélgettünk. Az életről Erdélyben, az új ország/város/lakás/munkahely dolgokról. Valamint arról, hogy nehezen ismerkedik, mert régimódi. Azért ez engem nem tántorított el attól, hogy megcsókoljam. Hagyta, de csak a pillanat hevében, mert egyetlen csók után kibújt előlem. Sebaj gondoltam. Kicsit cirógattam a haját és újra próbálkoztam. Már hagyta, de csak 2-3 csók erejéig, amint komolyabb nyelvjáték jött volna, kibújt a karjaimból.

29635248e24615e3c2c5b0dc69bff53a2.jpg

Kicsit később újabb próba, csók a nyakára, ilyesmi, és lassacskán, egyre hosszabb csókokat engedett. De közben állandóan a homlokára tette a kezét és fejét rázva mondta, hogy „én nem vagyok ilyen, nekem ez elég fura”, de közben mosolygott. Látszott, hogy nem az az egyéjszakás kalandra való csaj, valószínűleg igazat mondott, mert nagyon látszott rajta, hogy nem tudja, mi legyen. Egyfelől, a neveltetése, a gondolkodás módja, az erkölcse nem engedte, hogy történjen bármi is, másfelől viszont, sikerült beindítanom az ösztöneit és azt láttam, hogy szívesen folytatta volna.

Kis kitérő: Hiába bármilyen elhatározás, vallás, nevelés, erkölcs. Mindig van az a férfi, aki, ha megjelenik, akkor az adott nő szét fogja tenni a lábát, mindegy mennyire szilárd az elhatározása, hogy nem. Van akinek George Clooney, vagy Ryan Gosling, vagy akárki, de minden nő számára létezik olyan férfitípus, akinek gyorsan szétteszi a lábát. Az a férfi, aki úgy bekapcsolja a szexuális ösztönt, hogy az felülír minden elhatározást. A legtöbb nő talán nem találkozik élőben ilyen férfival, ezért tudja magát tartani ahhoz, hogy Ő első randin sosem szexel. De ez nem az erkölcs, vagy elhatározás győzelme, hanem puszta szerencse (szerencsétlenség), hogy nem fut bele olyan férfiba, aki úgy átkapcsolja, hogy magára sem ismer.

568391e1n4d4931d82.jpg

Láttam rajta, hogy viaskodik magában. Számára én voltam az, aki bekapcsolta a szexuális ösztöneit. Nagyon hosszan játszottunk egymással, rövidebb, hosszabb csókok másfél órán át. A szünetekben, pedig dillemázott, felállt, hogy inkább megy, majd odaléptem, megcsókoltam és máris az ülemben ült. Aztán megint felállt, de akkor már magától visszaült. Egyszer még a bejárati ajtóig is elment, ahol búcsúcsókot kértem, ami méghosszabbra és játékosabbra sikerült, mint az addigiak, és simán jött velem vissza a szobába.

Már több órája zajlott ez a játék, mikor megtört a jég. Levettem a felsőjét, miközben csókoltam. Felnézett a plafonra, mintha az égre nézne és nem is tudom, mit láttam a szemében. Nehéz megfogalmazni, de mintha Isten felé nézett volna, hogy engedélyt kérjen. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de elég fura volt. De azt láttam, hogy nagyon kíván. Kicsit, egy másodpercre úgy éreztem, mintha harcolnánk a lelkéért és én vagyok a kísértés. :D

Lassan lekerültek a ruhadarabok és az ágyban kötöttünk ki. Nagyon félénk volt, alig merte levenni a ruháit, de minden szabad felületét csókoltam a testének és a harisnyán/bugyin át is éreztem, hogy mennyire nedves. Annyira átázott rajta, mondjuk nem csodálom, több, mint két órányi előjáték után....

Húsz percnyi játék a mellekkel, csókok mindenfelé, mire minden ruhadarab lekerül. Gumi fel és hajrá. Annyira nedves volt, hogy ennél jobb síkosító nem létezik, olyan könnyedén csusszantam be, annak ellenére, hogy éreztem, milyen szűk!  Szeretem az ilyen szűk puncikat.

women-s.jpg

Hamar el is mentem a forrósága és szűkössége miatt, de pár perc alatt jöhetett is a második kör, amit egy kis kézimunkás játék vezett fel mindkét részről. Ekkor már elment ő is. Aztán lovagolt. Kellemes volt vele az ágyban és szép teste volt. Vékony, de formás is egyben. Később indulni akart, de már elmúlt éjfél és rájött, hogy annyira nem ismeri a várost meg semmit, hogy hiába mennek az éjjeli járatok, nem okos dolog egyedül mászkálni olyankor. Elmondtam ezt neki és mondtam, hogy aludjon nálam (pedig ez nem szokásom). Majd hazamegy reggel, másnap munkanap amúgy is, szóval én is korán kelek.

Úgyhogy vissza az ágyba. Aludtunk összebújva, de hajnali háromkor arra ébredtem, hogy pucéran (úgy aludt) nekem dörgöli a fenekét és felizgat. Nekem sem kellett több, lezavartunk egy kört. :P Aztán alvás vissza. Három órával később, azaz hatkor keltem, megittam a kávém és elkészültem az indulásra. Ő még lustizott. Könnyen volt, aznap csak délre kellett mennie. Fél hét tájékán odahajoltam, hogy felkeltsem, de a pucér látvány felizgatott és megint szexeltünk egyet. :P

Elkísértem egy darabon, majd munkába indultam. Alig váltunk el, 15 perccel később már küldte az sms-eket és viccelődött.  Hulla fáradt voltam egész nap, egyrészt a kevés alvás, másrészt a fárasztó éjjel és hajnal miatt, de megérte.

Két héttel később értem rá megint és simán átjött egyik szombat este, itt is aludt. Megbeszéltük, hogy én nem keresek semmi komolyat mostanában és mint kiderült, Ő is így látja, mármint, ő sem keres semmi komolyat. Túl új még neki ez a város, egyelőre csak kell valaki, akivel jól érzi magát, max heti egyszer elmegyünk valahova és ennyi. Így alakult ki egy újabb barátság extrákkal kapcsolat, ami mintegy négy hónapig tartott.

Volt olyan, hogy épp a közelben vásárolgatott, én készültem egy megbeszélésére és felhívott. Mondtam, hogy fél órán belül mennem kell és feszült vagyok. Hát felugrott hozzám, lecumizott és távozott. Hogy ne legyek feszült. :D

Akkor vetettem véget ennek, mikor éreztem, hogy többet is szeretne. Jobbnak láttam, "szakítani" vele, mielőtt nagyon beleélte volna magát.

Kellemes időszak volt ez vele és nem fogom elfelejteni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5014190227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2018.10.29. 13:26:23

De jó, végre egy komplikációktól mentes, normális (?) nő és célbaérés! :)

"Mindig van az a férfi, aki, ha megjelenik, akkor az adott nő szét fogja tenni a lábát" - Ez feltehetően így van. Mondjuk ezért lenne ideális, h megtalálja azt a palit, akivel komolyabb kapcsolatban is el tud lenni és akkor nincsen jobbra-balra keresztbe kufircolás.

VT 135 2018.10.29. 14:57:49

Egyébként kapcsolódva a bejegyzésben kifejtett gondolatmenethez. Azt látom, zsinórban, női beszámolókból, h mindenféle "az őszinteség a legfontosabb" hablaty ellenére - nem! Talán tudatalatt igényli a nő, h felmérhesse, mennyire béta, vagy alfa az illető, de ennyi. Ha már rákattant, semmi nem számít! Nem számít, h nős az illető férfi, nem számít, ha családos, nem számít, ha közben több másik nőt kúrogat, nem számít, h össze-vissza hazudozik a különböző nőknek, semmi nem számít, csak egyetlen dolog, h ő a Zigaziiii...

Rockolo 2018.10.30. 18:37:35

Egyrészről irigylésreméltó, másrészről kiábrándító. Viszont rendkívül jól példázza hogy a nőknek a szex olyan mint a levegő(a vásárlás közben felugrik egy cumira gondolok). Plusz a 2 órás hörcsög meló. Azért kiváncsi lennék pontosan hogy játszák le magukban.

Krisz101 2018.10.31. 08:34:05

erdélyi lányok mindig is a legjobbak között voltak. csak a gumizást sajnálom az egészben, én egyikkel se gumiztam. igaz, nekem nem megy ennyire fiatallal, inkább 25-30 között voltak.

az biztos ha bp-i lányok olyanok lennének mint az erdélyiek, ez maga lenne a kánaán.

Wildschwein 2018.10.31. 19:55:05

@Krisz101: Ezzel csak egyetérteni tudok. Az erdélyi nők az én tapasztalatom szerint sokkal jobban élik meg a nőiségüket, sokkal inkább elfogadják magukat nőként, mint az anyaországiak. És ez nemcsak a szexre igaz, hanem az egyéb női szerepekre is, pl. nem nyűg nekik a fôzés, a takarítás. Nyilván van kivétel, is, persze, de úgy általában könnyebb mellettük férfinek lenni.

2018.10.31. 23:31:29

@VT 135: Ebben benne lehet, hogy adott nőnek nem maga az igazság számít, hanem mit hisz igaznak. Mondhatjuk azt, hogy ott a PUA oktatás, ha már csajozás manipulációra is épül azaz jól tudja magát előadni a férfi a nőnek, amivel el is adja magát. Ha hitelesen játsza a szerepét és sikerül elcsavarnia a nő fejét a konkrét igazság nem számít.

IndaMuncher 2018.11.03. 16:36:27

@Wildschwein: nem nyűg nekik a fôzés, a takarítás.

Mert ez klasszikus női szerep? Én azért vagyok férfi mert utálok takarítani?

Krisz101 2018.11.04. 11:35:18

@IndaMuncher: szia! ez az a trollkodás, amiről hallottam a tévében :D ??

Krisz101 2018.11.04. 11:43:26

@Wildschwein: én még csak azt a részét tapasztaltam meg, h ez az odaadó nőiség mennyire jelenik meg a szexualitásukban és az teljesen rendben volt ;))

velük ezt az "ártatlansági szexet" tapasztaltam ami 20onegynéhány éves koromra emlékeztetett. tehát semmi mélytorok, anál, meg ilyen modern dolgok, hanem hagyományos szex, hagyományos orál, de az nagyon jól, nőiesen, érzéssel, befeszüléstől mentesen.

Ált szedtek tablettát, vagy engedték gumi nélkül, könnyebben elélveztek, vagy jobban élvezték a szexet, én is azt éreztem, h minden könnyebben megy, nem kell ráfeszülnöm, vagy hajtanom.

nekem ez tökéletesen megfelelt, bármikor ezt választom ahelyett h úgy nézzen ki a szex mint a modern netes pornóban.

Wildschwein 2018.11.04. 12:16:21

@IndaMuncher: A kérdéseidre rövid és hosszú válaszokat is adok.
A rövid válaszok:
- az első kérdésre: igen
- a második kérdésre: nem.
A hosszú válaszok:
- az első kérdésre: Szerintem ezt jól magyarázza az az elmélet, amely szerint kétféle szeretet van, a védelmező és a gondoskodó. (Rá lehet keresni, redpilles oldalakon részletes elemzések vannak erről, angolul és magyarul is.) A férfire inkább az első jellemző, a nőre pedig inkább a második. Ez többek között azt is jelenti, hogy egy nő akkor lesz boldog egy kapcsolatban, ha megélheti a gondoskodó szeretetét egy férfi felé, akitől pedig védelmező szeretetet kap. És igen, a gondoskodó szeretet része a főzés és a takarítás is. Lehet persze másképp is csinálni, mondjuk tolhatja a nő is a védelmező (férfi) mintát, vagy kihagyhatják a kapcsolatból ezt a szeretet nevű dolgot, csak akkor nem lesznek benne boldogok.
- a második kérdésre: Természetesen arról is van elmélet, hogy mitől férfi a férfi. Nem attól, hogy utál takarítani. A férfinek két útja lehet: "harcos" vagy "aszkéta". Utóbbi az, aki a szellem embere, tehát aki nem az anyagi világban, hanem a szellemi-lelki területen teljesedik ki, pl. pap, szerzetes, remete. A "harcos" pedig az anyagi világ küzdelmeit vállalja - szerintem egyébként ez nem egy szerencsés kifejezés erre, jobb lenne mondjuk az "alkotó". Ide tartozik mindenki, aki valamilyen (akármilyen) értéket hoz létre, a földműves, a munkás, a feltaláló, a tanár, de még akár az irodai csinovnyik is. Ettől férfi valaki, tehát hogy alkot valamit, anyagi vagy szellemi területen.
süti beállítások módosítása