Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Kincső a kétségbeesett

2019. január 14. - Ethan Wolf

172.jpg

Badoon ismertem meg, 177 magas, barna rövid haj és barna szemek. A nevére figyeltem fel, megtetszett a csengése. :) Átlagos testalkatot írt, de azért volt rajta 7-8 kg plusz, főleg a combja volt vaskos. De összességében aranyos volt, úgyhogy elkezdtem beszélgetni vele a fagylaltokról.

Amúgy is épp beköszöntött a jó idő, és ez mindig jó téma. Lehet beszélni a különleges fagylaltokról, arról a fagyizóról, ahol virágszirom alakú gombócokat adnak és olyan mintha egy rózsát nyalnál, vagy a gluténmentes, esetleg cukormentes fagyikról. Elég hamar rá is tértünk a telefonszám cserére, nem voltam rest, nem sokkal később fel is hívtam.

cb3bb846a515bf54d6a8b66654e7bfa6--beautiful-curves-sexy-curves2.jpg

A hangja nem volt valami nőies, kissé mély volt, de nem az a szexin mély. És annyira sem volt mély, hogy férfi legyen. :P Picit zavart is a hangja, de elbeszélgettem vele. Hazafelé tartott egy állásinterjúról. El is mondta, hogy nincs munkája három-négy hónapja és kicsit aggódik. Ez még talán picit meg is ijesztett, mármint nem az, hogy nem volt melója, hanem hogy ezt így rám zúdította első telefonhívásra.

Azért sikerült elviccelni, elterelni a gondolatait és megbeszéltünk egy találkozót másnap estére. Kimentem elé, és élőben picit gyengébb volt, mint képeken.  A beállítások, fények miatt a fotókon olyan 10/6-os volt, élőben inkább 10/5-ös. Sebaj, ha már megbeszéltük, hogy borozni viszem a lakásomra, akkor legyen. Maximum kicsit eldumálunk és kikísérem. Nem mondom, hogy nem jött be, de azt sem , hogy igen. Mármint az alakja. Inkább semleges volt, amolyan átnézek rajta típus. Egy nő ilyen esetben elképzelni sem tudna szexet egy ilyen férfival, de mi másképp vagyunk drótozva. Ha nagyon kanos lennék, nyomulnék rá. De így, hogy előtte két nappal volt egy sikeres randim, így az járt a fejemben, hogy egy órát iszogatunk, hogy azért az esélyt megadjam, aztán visszakísérem.

mj-618_348_virginity-37-stats-about-sex.jpg

Körbevezettem a lakásban, majd borozgatni kezdtünk és beszélgettünk. Az jött le, hogy kicsit kétségbe van esve, mert nem talál munkát és a tartalékai kezdenek elfogyni. Ezt el is mondta. Meg, hogy a nővérével lakik együtt. A szokásos „nekem nincs tévém” típus, de nem is olvas, legalábbis nem tudott visszaemlékezni rá, hogy mit olvasott utoljára. Valamint semmiféle hobbiszerűséget nem tudott felsorolni. Nem is értem, hogy mivel tölti akkor a szabadidejét, főleg most, hogy még munkája sincs. Eléggé untam, hogy sokat beszél, de nem mondd semmit. Csak locsi-fecsi volt, én meg csak ittam a bort és ittam, remélve, hogy gyorsabban telik az idő.

Tudjátok, hogy van az a szitu, amikor valamit sokszor csinálsz és az rutinná válik.. Én sokat randizom és a próbálkozás is már rutinból megy. Odahajolt megnézni valamit, bennem pedig már volt pár pohár bor és rutinból, anélkül, hogy akartam, vagy gondoltam volna rá, lekaptam. Nem akartam tőle semmit, pedig Ő küldte a jeleket ezerrel, de nem akartam látni őket. Nem érdekelt a csaj. De jött az alkalom, a reflexek dolgoztak és lekaptam.

apparently-dont-want-sexy-women-they-want-average-ones.jpg

Innentől nem volt megállás, visszacsókolt és olyan hévvel kapott el, hogy nem sok mindent tehettem. Szinte azonnal az ölemben termett és úgy csókolt, hogy a biológiám működésbe lépett, engem is beindított. :) Alig egy perc előjáték és már vetkőztetett, ha pedig már elkezdte, akkor én is vetkőztetni kezdtem őt.  Pillanatok alatt meglovagolt, majd irány az ágy és még két kört lenyomtunk. Bár én a harmadikat nem akartam, de egy mélytorokkal meggyőzött. :P

Hullafáradt voltam és kicsit bántam ezt a dugást, mert nem sok kedvem volt hozzá, de persze picit azért jól is esett.  Beszélgettünk még, vagyis inkább ő, én pedig igyekeztem ébren maradni. Nem adtam semmi olyan jelet, amiből arra következtethetne, hogy ennek folytatása lesz. Szerencsére mennie kellett. Nem kísértem ki, de nem is kérte.

Lezuhanyoztam és aludtam. Nem írtam, nem kerestem. Szerencsére Ő sem. Most vagy neki is csak egy dugás kellett és semmi több (remélem), vagy várta, hogy jelentkezzem. Attól is féltem, hogy rám akaszkodik, elvégre nem volt melója, kicsit kétségbe is volt esve... De nem léptünk kapcsolatba egymással soha többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7414522364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.01.14. 12:23:18

"Kincső - A nevére figyeltem fel, megtetszett a csengése."
Mintha azt említetted volna még a legelején, hogy nem valódi neveket használod :)

"Lehet beszélni a különleges fagylaltokról, arról a fagyizóról, ahol virágszirom alakú gombócokat adnak és olyan mintha egy rózsát nyalnál, vagy a gluténmentes, esetleg cukormentes fagyikról."
Ezen meg lehidaltam, mintha nem is te írtad volna, inkább úgy hangzik, mint a Nők Lapja Café ismerkedési tanácsai bétáknak :)

Ebben a történetben nagyon meglepőnek tartom azt, hogy ő nem keresett utána téged, pedig abból, amit elmondtál róla, az következne, hogy neki egy próbát mindenképpen megért volna.

Érdekes, hogy a külsőleg ugyan kevésbé vonzó (itt pl. vastag comb, mély hang), ámde azért nem teljesen bányarém külsejű nők sokszor jobb teljesítményt nyújtanak az ágyban, mint mondjuk egy 10/8-as. A fenti hölgy is ugyebár szenvedélyesen csókolt, mélytorkozott, és úgy általában is nem kérette magát sokat.

erkölcsi hulla 2019.01.14. 17:12:23

@Wildschwein: "A fenti hölgy is ugyebár szenvedélyesen csókolt, mélytorkozott, és úgy általában is nem kérette magát sokat."

Éljenek a randa nők ! :D
Pedig igazából önbecsülés, és szintkülönbség kérdése, mennyire teszi oda magát.
Egy ronda nő is viselkedhet úgy, mint egy modell. Meg is teszik.

VT 135 2019.01.14. 20:33:57

Erről már sokat olvastam, h a ronda, vagy dagadt nők odateszik nagyon magukat a szexben, "az életükért basznak".
Wolf, amúgy olyan gyorsan történtek az események a leírásodban, a gumiról nem is írtál, h az mikor került fel. :)

Ethan Wolf 2019.01.15. 06:48:23

@Wildschwein: Nem ez volt a neve, de amilyen különlegesen cseng a Kincső, olyan volt az igazi neve is.

VT 135: Alap állapot, hogy van gumi, ha nem kerülne fel, azt külön említeném.

gibzin 2019.01.16. 09:04:48

Ez még régen történt? Manapság dugnál ilyen kinézetű nővel? Azért kérdezem, mert nekem a nők negyede/ötöde akikkel voltam, külsőre olyan volt, hogy utólag nem büszkélkednék azzal, hogy megvolt, de régen nagyon a számokra mentem (+1 nő akivel dugtam, jeee) és ezért voltak ilyenek. Most eldöntöttem, hogy nem szeretnék számomra átlag alatti nővel lenni a jövőben, de lehet hogy ez az elhatározás semmit nem fog érni, mert ha adja magát a könnyű szex lehetősége, akkor ugyanúgy bevállalom majd :D

VT 135 2019.01.16. 15:54:18

@gibzin: hát ez egyre nehezebb lesz, mert egyre több a túlsúlyos ember. Ha jól emlékszme, itthon ez már kétharmad... Ahogy Wolf írta korábban: az "átlagos" kategória, amit beírnak, egyre inkább a plusz súlyokat jelenti.

Ethan Wolf 2019.01.17. 07:46:12

@gibzin: Kb két-három éve, és akkor sem akartam dugni vele, csak "jött" a helyzet.
Ma már nem is vinném haza, hogy biztosan ne legyen semmi.

2019.01.17. 10:39:13

Kissé kapcsolódik csak a témához, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem tudom Ti férfiak erre a jelenségre felfigyeltetek-e, de én úgy látom a kortársak és ismerősök esetében (26 és fölötte), hogy a 3-4-es és a 8-10-es csajok bőven 30 előtt elkelnek, családot alapítanak, kívülről nézve szépen élnek. Talán azért, mert tisztában vannak azzal mennyit érnek (külsőre)? Az 5-7-esek, az átlagos lányok azok, akik 30 évesen és fölötte is pár és család nélkül vannak általában, mert hogy várjak az igazit és az istennek se hajlandóak "rangon alul házasodni". Nyilván ez durva általánosítás, de én így tapasztaltam. Az 5-7es lányok azok akik nem tudják beloni a saját szintjuket abszolút. Legalább 8 ilyet tudnék mondani a szűkebb ismerősi körből.

vanderkaay 2019.01.17. 11:57:22

@buttercup13: Jól látod. Ebből a rétegből kerül ki a legtöbb ún. alfa özvegy, akiknek fiatalon, a vonzerejük csúcsán alkalmi jelleggel összejön néhány top pasi; onnantól kinézeti téren azt tekintik szintnek, plusz amellé jönnek még az életkorral az egyéb elvárások, legyen stabil egzisztenciája, szeresse a gyerekeket stb. Mindezt úgy, hogy ők eközben folyamatosan veszítenek a szépségükből, mást pedig amellett jellemzően korábban sem nagyon tudtak felmutatni. Nem csoda, hogy virágzik napjainkban a kisállatkereskedelem.

VT 135 2019.01.17. 15:21:44

@vanderkaay: Csak tudnám, h számoljátok ki ezeket a fokozatokat. Én 4 kategóriát tudok belőni: 1., aki egyáltalán nem tetszik ("bottal sem"), 2., aki nem igazán az esetem, de ha nincs más/nagyon kiéhezett vagyok, akkor legyen, 3., Aki tetszik 4., Akitől el vagyok alélva.
És akkor még jöhetnek a további módosító tényezők, h lehet, h van, aki külsőleg szép adottságokkal rendelkezik, de akkora flegma picsa fejet vág, vagy annyira látszik rajta, h buta, mint a tök, h rögtön lekerül ezzel az 1-2 kategóriába. Ez viszont így akkor helyből nem objektív mérés.
Vagy említhetjük a szemüveget, fiús frizurát, tetkót, cigizést, ami megint csak egy csomó férfinál befolyásolja azt, h mennyire tart vonzónak egy nőt.

vanderkaay 2019.01.17. 16:53:52

@VT 135: Részemről én nem számolgatok semmit, nagyjából hasonlóan kategorizálok mint te. Akikről szerintem itt beszélünk, azok talán leginkább az általad említett 2. csoporthoz állnak közel, mondjuk egy bővített mondatban kb. úgy jellemezném őket, hogy "amolyan átlagos, középkategóriás nő, akit a modellkarrier veszélye ugyan nem fenyeget, de a férfiak többségének radarján azért valamilyen szinten megjelenik, és van esély rá hogy egy vagy több unatkozó jópasi alkalmi jelleggel végigmenjen rajta". Az itteni sztorikban is feltűnik nem egy ilyen, akikről az egyébként nem túl hosszadalmas és mélyenszántó beszélgetésekből is az látszott lejönni, hogy a nagyjából átlagos külsőhöz átlagon felüli elvárások tartoznak, hirtelenjében az x éve szingli csaj története ugrik be, akiről azt írta Wolf a végén, hogy arcoskodás nélkül úgy gondolja, hogy ha ő nem volt neki elég jó, akkor valszeg más se lesz. Az ilyenek magas létszáma pedig pörgeti a kisállatkereskedelmet (mint az állat)

Walsh és Kirby 2019.01.17. 19:42:13

@buttercup13: Kiegészíteném: a 30 alatt elkeltek nagy része 30 felett már újra egyedülálló(eetleg gyerekkel) és akkor ugyanúgy nem hajlandóak "rangon alul"

VT 135 2019.01.17. 22:38:44

@vanderkaay: Szerintem azt nem lehet überelni, h 35-40-es nők bejelölik az elvárt pasi paraméterei között, h "legyen sportos, ne kopaszodjon, ne őszüljön". :D

2019.01.18. 00:11:48

@Walsh és Kirby: ez számomra elképzelhetetlen. Mármint az, hogy a gyerekeimet ne az apjukkal együtt neveljem. Bár én nem csonka családban nőttem fel, nekem ez a természetes. A család az apa és anya + n számú gyerek. Nem anya+anya n-edik pasija+ gyerek y és x apától.

2019.01.18. 00:17:19

@vanderkaay: sajnos ez így igaz. Ide jutottunk a nagy emancipációval. Be kéne látni már végre, hogy semmi, de semmi sem JÁR senkinek, főleg úgy, ha cserébe nem tud felmutatni semmit. A legtöbb középkategóriás no ráadásul belül meg csúnyább, mint kívül.

Wildschwein 2019.01.18. 09:28:19

@VT 135: Azt, hogy "legyen sportos", még meg is értem, szerintem egy férfinek már saját magával szemben is (tehát nem amiatt, mert a nők ezt szeretik) legyen annyi elvárása, hogy formában tartja a testét. De ez a "sportos" a nők részéről sokszor egy eufémisztikus kifejezés a nagydarab, mackós, 15-20 kg plusszal rendelkező férfira :) Persze ha valakinek ez jön be, hát ki vagyok én, hogy elítéljem :)
A "ne kopaszodjon" viszont tényleg túlzó elvárás már 40 felett is, kevés férfi van, akit ez nem érint. A "ne őszüljön" meg aztán végképp érthetetlen, mert egy férfinek ez ebben az életkorban általában kifejezetten jól is áll.

Walsh és Kirby 2019.01.18. 23:24:45

@buttercup13: Jah csak nem számolsz azzal, ha a pasid másik nőbe teszi a farkát, vagy meghal, vagy erőt vesz rajtad a szokásos női elmebetegség, miszerint úgy érzed nem szeret, meg nem fejlődik a kapcsolat, stb.

VT 135 2019.01.19. 01:03:05

@Wildschwein: ebbe beleférne az átlagos is. A sportos az már a gyúrós verzió. Ez megint a "mindent nekem, mert az nekem jár" hozzáállás, miközben a másik oldal igen távol van attól. Örüljön, h nincs pocakja az illetőnek!

2019.01.25. 21:11:38

@gibzin: A fiatal kor nem jelenti önmagában, hogy vonzó is egyben. Van az a mondás, hogy szép nőt megdugni nem teljesítmény egy rondához ellenben igazi férfinak kell lenni:)

@Foxi Foxovics: "Nekem nem jó érzés, ha olyannal dugok akit igazából csak a helyzet hozott és nem volt vonzódásom hozzá. Nem ad örömöt az átlag alatti csaj."

Úgy lehet vele, hogy a helyzet adja, kanos és nincs kivel és megtesz. Nyersen szólva tüzet oltani a moslék is jó.

@VT 135: "Erről már sokat olvastam, h a ronda, vagy dagadt nők odateszik nagyon magukat a szexben, "az életükért basznak"."

Talán a csajok és pasikon olvastam az egyik kommentelőtől, hogy volt neki egy olyan kapcsolata, ahol az ő személyében (állítása szerint) a nője felülválasztott. A kezdeti eufória után jött a "kijózanodás", ahol "rádöbbent" nem ő az egyetlen, akinek a párja tetszhet és ez hosszabb távon szorongást okozott nála. Nem lehetett más, mint a kapcsolat vége.

Wildschwein 2019.01.27. 09:31:53

@M87: "A kezdeti eufória után jött a "kijózanodás", ahol "rádöbbent" nem ő az egyetlen, akinek a párja tetszhet és ez hosszabb távon szorongást okozott nála. Nem lehetett más, mint a kapcsolat vége."
Érdekes, mert a Red Pill erről egészen mást tanít. Egy hosszú távú kapcsolat a női hipergámia miatt csak úgy tartható fenn, ha a férfi folyamatosan dolgozik rajta több módszerrel is. Az egyik ilyen módszer a "dread game", ami kb. azt jelenti, hogy a férfi finoman, stílusosan, de egyértelműen rendszeresen emlékezteti a nőt arra, hogy neki igenis vannak más opciói is, bármikor leléphetne egy másik nővel. És ez nem a kapcsolat megszakadása, hanem a megerősödése felé hat.
Egyébként pont a nők egyik kedvenc toposza az, hogy egy kapcsolat fenntartásán "dolgozni kell". Na igen, csak ők soha nem mondják meg, hogy ez konkrétan mit is jelent. Erre csak a Red Pill ad használható, működő választ.

2019.01.27. 23:03:18

@Wildschwein: Szerintem cáfolata akart lenni a szintelmélet azon részére, hogy hiába van a férfi azon a szinten, ahol a nő úgy érzi megütötte a főnyereményt hosszabb távon pont a különbségek miatt fog gallyra menni a kapcsolat. Arra utalhatott, hogy hiába a nagyobb szintkülönbség az se betonbiztos. Egyszerűen ellaposodhat idővel az ilyen kapcsolat is, mert a nő idővel elkezdi magát kevésnek érezni nem beszélve az állandó félelmekről, ami mérgezőleg hathat a hétköznapokra. Pont az lesz a taszító, ami az elején vonzó volt.

2019.01.28. 02:22:18

@M87:
Van az alfa.
Ezzel akar lenni a nő. De mivel alfa és folyamatosan emiatt kényszeríti "papucsba", akit elhord majd mindenféle mocskos hazugnak meg romantikáztatni akarja, és majd azért fogja majd megcsalni egy bétával, mert az kedves és aranyos és neki erre van szüksége, mert az alfa az mocsok vele és nem gyengéd és romantikus.
Van a béta, akivel rákényszerül a nő - szegényke -akit shittesztel és elhordja mindenféle lúzernek, semmirekellőnek, töketlennek és majd ahogy jön egy alfább vagy alfa, megcsalja vele, mert az a "férfi", aki határozott és tudja mit akar.

Voltam én a gyengéd, kedves béta, akivel csaltak.
Voltam én a lúzer töketlen béta, akit megcsaltak.
És voltam és bármikor lehetek az alfább, az alfa, akivel megcsalnak.

Mindig lesz ok megcsalásra.
A hörcsög mindig meg fogja találni az okot rá.

Ja és ezzel csak annyit igazából, hogy hosszú távon(!) mit sem ér a szint.

VT 135 2019.01.28. 19:07:09

@icipicicsipa:
- "akivel csaltak."
- "akivel megcsalnak. "
A kettő között mi a különbség?

2019.01.28. 22:46:34

@icipicicsipa: Ez az adott nőnek önigazolása az önértékelésében, ahol elhiszi, hogy más férfiaknak is kelendő. Ha úgy érted a szint mindegy hosszútávont, hogy az újdonság varázsával nem veheti fel a versenyt az állandó hiába bármekkora alfa, akkor igaz, mert idővel csökken a kezdeti intenzitáshoz képest a hév.

@Wildschwein: A dread game-et, ahogy olvastam, akkor érdemes alkalmazni, ha laposodna a kapcsolaton belüli intenzitás, ami elsősorban a szexet takarja. Ez feltételezi, hogy a férfinak van nagyobb szüksége a nőre és ezzel akarja fenntartani a látszatot. Ha meg olyan életvitelt él a férfi, ahol tudott mi van nincs feltétlen szüksége ahhoz, hogy mindenáron ráerősítsen.

erkölcsi hulla 2019.01.30. 09:28:44

@Foxi 2:
Azt már te se mered leírni, az általad említett "utálat" teljesen alaptalan ;)

2019.01.31. 07:26:13

@Foxi 2:
"@erkölcsi hulla: en bloc egy komplett emberi nemet utálni - ez számomra minősíthetetlen dolog"

Szerintem ne akarj ennyire okos lenni, mert fingod nincs, hogy én mit gondolok a nőkről.
Maradj szépen csendben, ne okoskodj.
Ez egy.

Aztán meg inkább azzal foglalkozz, ami veled egyidős.
Ez kettő.

És három: és egyébként ki nem sz@rja le, hogy te kit meg mit meg mi alapján minősítesz?
Ki a törpöm vagy te drágaság?
A kutyám nem létező bolhájának fingja többet számít, mint a te létezésed és véleményed számomra, mit gondolsz magadról?
Áruld már el, úgy igazán...

Somogyi József 2019.01.31. 09:48:11

Még a végén kiderül, hogy ide csak nő utálok írogatnak. :)

2019.03.21. 15:59:16

@VT 135: nem tudom ezt eddig nem tapasztaltam, külsőtől függetlenül random mindegyik lehet béna, amelyiknek nincs önbecsülése illetve nem tud feloldódni és nem fogja fel hogy a szex pusztán élmény szóval ha jó akkor nincsenek tabuk gátlások. Na most egy ronda nő sokkal gátlásosabb mint egy akár átlag közepes, így érthető ha gyakran úgy kell lerángatni róluk a ruhát mit mikor legalábbis erőszakolni készülsz. sokszor röhejes jelenetté fajul ez a rész.
De nem válogatok mondván sötétben mindegyik egyforma, általában amelyik dagadt az viszont Mozogni sem bír normálisan.
Tehát gyakorlatilag Én dolgozok végig akár órákig mert Ahányszor feláll fekhetek rá, Aztán pumpálhatok ameddig ki nem dőlök. Szopni meg általában egyik sem tud tisztességesen max legfeljebb az amelyik abból él. Erőtlen maszatolás 10 ből 8nak a technikája.

2019.03.21. 16:02:24

@Somogyi József: Hát Józsikám az hogy dugjuk őket nem kell őket különösebben tisztelni, nagyon nincs is mit a legtöbbikben.
De ha véletlen találsz egy olyat amelyiket tényleg lehet becsülni a tartásáért, jól is dug, meg jól is főz akkor vedd el azonnal papi, mert megütötted azzal a főnyereményt, de ezzel az erővel akár a lottó ötös is becsúszhat...

2019.03.21. 16:08:05

@VT 135:
30 környékén mindegyik magyar nő egy elhízott, letopisodott igénytelen tehén lesz, lógó hassal lapos seggel, vastag combokkal, ráncosodó pofával, romló fogakkal.
amelyik nem ilyen az egyszerűen a fél fizetését a konditerembe meg a kozmetikushoz hordja, nyilván sokaknak a tehetős hapi fizeti, vagy egyszerűen kurvajó génjei vannak, de hogy az átlag magától nem fog normálisan kinézni az biztos.
De ennek nagyon egyszerű a magyarázata annyi igénytelen büdös paraszt van ebben az országban hogy igazság szerint nincs is miért jól kinézniük, valami veréb így is úgy is rájuk fog repülni aztán lehet fejni a számláját meg a faszát.
Megnézhetsz egy korban ugyanilyen osztrák vagy akár szláv lányt, két fokkal fog jobban kinézni mint szinte bármelyik magyar, sőt lassan ott tartunk hogy már a német nők is jobban néznek ki. Legalábbis többet adnak magukra sokkal mint egy magyar és nem csak azért mert sokkal normálisabb egzisztenciájuk van.

2019.03.21. 16:15:21

@VT 135:
Persze lehet álmodozni 35 évesen is régen ki öregedve a piacképes korból, és aztán az ilyeneken vihog a fél világ, amikor tele írják a nyomorukkal a szaros internetet, aztán gyarapítják a semmire nem való blogok számát.
Ezek is csak élő példája annak hogy a nőknek realitás érzéke egészséges önkritikája és énképük sosem volt, jajj de elvárásaik viszont mindig rohadt sok meg az ego meg az önérzetesség ;)
De tudod mit, basszameg az összes ilyen aztán akassza fel magát.
Néha szórakozni is kell a másik nyomorán Elvégre tévét már évek óta nem néz normális ember. Hát ezek tökéletesen alkalmasak erre, jobb mint a megjátszott valóságsók :D
süti beállítások módosítása