Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 16. rész

2019. január 21. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Régen jelentkezett már ez a sorozat, ezért hoztam pár érdekes adatlapot. 

img_0215.jpg

Nem tudom, két hivatásos lány reklámját látom-e, vagy szimplán csak kíváncsiak, milyen lehet hármasban. Azt tegyük hozzá, hogy az említett filmben a pasas nem épp átlagos fazon. Ami miatt mégis bekerült ide az adatlap, az az hogy remélem két kíváncsi nő van mögötte és ez esetben értékelendő az őszinteségük.

 

img_0216.jpg

Judit több ponton is problémás eset. Túl sokszor szerepel olyan szó, ami nem jelez előre túl sok jót vele kapcsolatban: Őrült, bolond, vicc. Ha humoros, azt kifejezhette volna máshogy is. Ha saját magát is őrültnek tartja, az nem jó ómen. Természetesen csak a társaságom akarja élvezni, azaz szórakoztassam, de cserébe nem kapok semmit. Érdekes, hogy magyarul és angolul is megírja ugyanazt, de az angol verziónál a csoki, tanulás után szerepel a 'Who knows" kifejezés is, azaz nyitva hagyja a lehetőségét annak, hogy valami más is történhessen, de csak az angol verzióban. Ami a külföldi hímek számára szól. Azaz, ha külföldi vagy, akkor még akár szex is lehet. Magyar esetén ez az opció zárt. :)

Ja és nem is 25 éves, de hogy valójában mennyi, azt jótékony homály fedi. 

 

img_0219.jpg

Ez viszont szimpatikus, ennek a nőnek tényleg van humora. Álljon hát itt, mint ellenpélda.

 

img_0221.jpg

Anita csak angolul ír, ami egyértelműen jelöli, hogy külföldi férfi kell neki. Az intelligenciára bukik, de azért a hím legyen legalább 182 magas, mert ha alacsony és intelligens, az úgy nem oké. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy szeretem az okos nőket, de csak akkor ha feszes a cickó és a fenék. Sebaj Anita, ideje kinézni valami macskát.

img_0230.jpg

Amuugy Tímea nem lehet több 20 évesnél, ez a felsorolás nem sok jót sejtet. Azt se tudja kit keres, de legalább a nutellát szereti. Ezt fontos volt közölni már az elején. :D Szeret főzni, de mosogatni nem, szóval kérdés, hogy főz, mert ha rosszul és még mosogatni is kell utána, akkor nem egy jó deal ez a nő. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114522320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló Leó! 2019.01.21. 08:36:03

Annyira bírom ezeket a nőket, akik így írják ki az adataikat: "x cm, y kg, mert úgy látom, ez itt fontos."
Nem bébi, nem ITT fontos, hanem mindenhol! Hát mi az amit először látsz meg a másikon, amikor szembe jön veled? Azt, hogy mekkora. De ha felteszel csak egy arcképet, akkor honnan kéne tudnom??
A legtöbb netes társkeresőn ezeket az adatokat kötelező kitölteni, amíg nem teszed meg, nem is tudsz regisztrálni.
A legjobb volt az, mikor egy csak arcképet feltöltő nőnek órákig könyörögtem, hogy írja már meg, milyen magas, és hány kiló. Nem értette a némber, miért van erre szükség...

erkölcsi hulla 2019.01.21. 11:17:14

Ez csak a jéghegy csúcsa, amennyi elbaszott bemutatkozó szöveget lehet olvasni tinderen...minden másodikat be lehetne ennyi erővel rakni.

A legjobban utáltak általam azok a picsák, akik annyira aranyásók, hogy alig leplezett szándékkal, bármilyen külföldi faszt azonnal szopnak.

VT 135 2019.01.21. 16:05:06

Őszintén szólva ez elég gyenge felhozatal volt, ahhoz képest, amennyi elbaszott igénylistát/bemutatkozást (inkább "bemutatkozást") lehet látni. Ennél sokkal durvábbak vannak.
Esetleg kiemelném még az újabb trended, h a nőcik nem töltik ki azt sem, h milyen a szemük színe. Mert ugye nehogymá' bármennyire is megerőltessék magukat a bemlap minimális kitöltésével... Ez is igen megmozgató "Ismerkedni érkeztem az oldalra. Az esély adott, hogy itt találjak párra..." Ja. Az ég meg kék, a fű meg zöld. Mondjuk ezt le is oltottam, írtam neki, de hagytam az oltás mellett esélyt is arra, h viccként értékelje és reagáljon és elkezdődjön az ismerkedés. Persze nem válaszolt. :)

Tényleg olyan szinten szétkúrt lett ez az egész ismerkedési bohóckodás férfi és nő között, mint egy faszkörhintázó nő picsája.

VT 135 2019.01.21. 23:25:33

@foxi füles sapka: Igen, én is ebben látom az okot. Nem feltétlenül manginák - lehet, h csak annyira ki vannak éhezve a puncira. Mi, férfiak így működünk... Persze ettől még lehetne gerince mindenkinek. Dehát nincs.
Ugyanakkor persze a nőnek sem jó ez, mert attól még, h kismillió fickó irogat nekik, egyáltalán nem biztos, h lesz köztük olyan, akire neki szüksége lenne. És persze emellett egy eltorzult egó is igen nagy kolonc az életben...

Krisz101 2019.01.22. 22:58:52

vigyázzatok a tinderen. fent vagyok abban a bizonyos csoportban aminek nem irom ide a nevét, de lényeg h már direkt csali regekkel próbálkoznak emberek h kontentet gyártsanak és magukat fényezzék. utána ha az áldozat szólni mert h nem szeretne fent lenni arccal névvel akkor azt is detto kiposztolják, és össznépi megszégyenítés, cyberbullying van főleg ha olyan az illető, aki csoporttag is egyben.

sztem a magyar net legszutykabb csoportja bár ha valaki tud rosszabbat jelezze. moderáció gyakorlatilag nincsen miközben a legaljasabb gyalázkodások mennek arccal névvel.

az elmúlt hetekben nagyon eldurvultak a dolgok és több olyan poszt is volt tinderről ahol a lapon a csoportra reflektáltak.
ha nagyon fura, provokatív stb lappal, üzenetekkel szembesültök, akkor kezdjetek gyanakodni h vki kontentet akar csinálni belőletek.

Helló Leó! 2019.01.23. 08:34:44

"fent vagyok abban a bizonyos csoportban aminek nem irom ide a nevét"
Én is fent vagyok a Tinderen de fogalmam sincs, miről van szó. Pedig nagyon érdekelne! Milyen csoport? Hol? Mi van?
Mondj már valamit, megöl a kíváncsiság.

Jeronimo 2019.01.23. 18:43:05

@Helló Leó!: Nem Tinderen van amit Krisz101 említett.

2019.01.23. 20:14:21

Nem értem mi a faszért erőltetitek ezt a netes keresgélést. Csak alkalmi szexpartnerkeresésre alkalmas, de ennek meg sokkal egyszerűbb módjai vannak, pl kurva vagy ismerős, ex, munkatárs stb.

5 éve nem találkoztam netről senkivel. Élőben szórakozóhelyen már az első szemkontaktnál le lehet vágni, h érdemes-e vele foglalkozni vagy sem. Utcán is simán le lehet szólítani a nőket, de pl buszmegállóban (pláne ilyen hidegben) fagyoskodó csaj sem ellenkezett még, ha felajánlottam, h elviszem. Rengeteg időt és felesleges találkákat lehet megspórolni.

Ethan Wolf 2019.01.24. 06:45:53

@Captain Admin: Idegen csajnak felajánlod, hogy elviszed és be is ül? Akkor Ő se százas. Más ha ismered vagy a kollégád és felajánlod, hogy hazaviszed.
Vagy rosszul értelmeztem, amit írtál?

Ethan Wolf 2019.01.24. 06:46:32

A tindert én sem ajánlom már jó ideje, ezek régebbi anyagok, amiket posztolok.

2019.01.24. 08:20:00

@Ethan Wolf: miért ne lenne százas? Nyílván egy kancigány mellé hülye lenne beülni bárki is, de mellém miért ne? Oké, most lehet ez kicsit nehezebb lesz egy darabig Lars von trier új filmje miatt. :D

Amúgy jóval nagyobb az esély a folytatásra mint bármilyen netes platformon idegenre ráírva. Látjátok egymást élőben azonnal. A leghülyébb is tudja, h nem jószolgálati taxis vagy, és azonnal eldől, h lesz-e folytatás max a számcserénél. Van aki óvatos és nem pattan be elsőre, de nem kellett ott hagyni még senkit, plusz a számcsere helyett van amikor csak a nevét árulja el, vagy egy kamu fb profilját, ők a foglaltak. Én eleve nekik mondom, h csörgessen meg, mert hajlamosak kamu számot megadni. :) Ez tetszik nekik mindig, h ezzel máris kivéded ezt, plusz zöld a lámpa innentől már. Ha foglalt és megadja a számát, az már azt jelenti ilyen helyzetben, h dughatod.

Ha bármilyen jellegű kapcsolatot akarnék, csak személyesen támadnék. Eleve jóval előbbről indulsz (ha kicsit is normálisabb (jobb) pali vagy) mint a neten írkálók, bár egyúttal hátrányban is, m így nem tudsz akkorát hazudni, de ezzel csak kiszűröd az irreális elvárásokat kergetőket. Szóval nem ilyen pua scriptekre gondolok, hanem ha ott a csaj előtted, akkor meg kell állni, oda kell menni. Értékelik, mert kiment a divatból ez már. Pl plázában ha kajálsz, mindig látni egyedül jó csajokat. Pont foglalja a helyed. :D De nekem volt már olyan, h ezer szabad hely mellett pont az asztalomhoz akart leülni a csaj. Jó, ő nyílván a dugod dobod kategória, de ezért kell a 4 személyes asztalhoz ülni egyedül is, sosem lehet tudni. Ha látod, h helyet keres, egy gyors szemkontakt, h észre vegyen és kész. Nem kell feltűnően. Ők is ezt csinálják fordítva. Egyszer leült egy kis pocakos fiatal csaj velem szemben. Megkérdeztem, h a kisbabának biztos jót tesz a mekis menü? Erre felpattant és elviharzott, gondolom nem terhes volt, csak pocakos. :D

Netes talinál meg mire ide eljutsz, már beleöltél egy csomó időt. Így meg ha pl valami nem tetszik, akkor nem folytatod és kész. Legutóbb egy taxiállomáson várt egy csaj, rákérdeztem merre menne, pont erre jött ő is. Nekem ugyanannyiba került, ő meg jött egyel. Ehhez kell mák is persze, de ezért kell próbálkozni. Vele egy éve dugogatunk. Decemberben meg egy milfhez mentem oda csak úgy, 2 hét alatt megdugtam, azóta 2x volt nálam már idén, ez is hosszabb project lesz. És mindkettő foglalt. Szingliket még könnyebb.

Helló Leó! 2019.01.24. 08:32:42

@Jeronimo: Jó-jó, nem a Tinderen. De akkor hol?
Baromi kíváncsi vagyok, lehet, hogy rólam is írogatnak ott? :)

erkölcsi hulla 2019.01.24. 11:45:27

@Helló Leó!: Thrash of tinder nevű tinder csoport, magyar

erkölcsi hulla 2019.01.24. 11:47:34

@Captain Admin: Na igen, az ilyen személyes hideg bepróbálkozásoktól kezdődik az önbizalom. Már itt kiesik a férfiak 90%-a.

2019.01.24. 11:55:28

@erkölcsi hulla: értelemszerűen nem egy vajna timit kell betámadni. Max velünk egyszintűt.

Érdekes,m pl ha egy metrón próbálnám, ott szerintem nem menne, m a csaj azonnal bekategorizálna egy "csak bkv-ra telik" szintre. Ugyanez a csaj az utcán meg teljesen fogadóképes is lehet. Sajnos vagy nem sajnos ezek szempontok nekik. Vidékről fekszabadultaknak is, hiába, h azok egy fokkal normálisabbak, a nagyvárosban a nagy lehetőségeket látják ők is, amit nem egy bkv-s melós srác jelenti egyiknek sem. :)

erkölcsi hulla 2019.01.24. 12:03:16

@Captain Admin: Nem újdonság, hogy egyértelműen a pénzesebbek vannak előnyben, feltaláltuk a spanyol viaszt :D
Más kérdés hogy ez vagy idősebbekre, vagy az alapból gazdagokra igaz.
Egyébként szar lehet ez az anyagiasság, mert ha talál egy gazdagabbat, azonnal lián.
Fránya hipergámia.
A másik véglet meg az hogy kapcsolatban a csaj nem tudja feldolgozni, hogy a faszija többet keres, mint ő, ez a mostani egyetemet végzett picsákra jellemző, akik nem tudják befogadni, hogy nem érnek annyit mint egy férfi, holott mindenhonnan ez ömlik a képükbe. Itt ilyen 10-50 ezer forint különbségekről beszélek, azaz szinte semmi, mégis ment róla a hiszti, ráment a kapcsolat.

2019.01.24. 12:11:57

@erkölcsi hulla: én fiatalon totál ruppótlan voltam. Mégis könnyen volt nőm. Ma és idősebben is lehet szerintem, de sok nő ha egyértelmű infót kap, h nem ütöd meg a szintet, esélyt sem ad (pl bkv). De ha pl más körülmények között elnyered a szimpátiáját mielőtt még leírhatna (pl pláza evédlő), akkor szerintem befűzhető a nő. A kapcsolat működőképessége persze erősen kérdéses. Van haverom, aki melóban 4 ranglétrával följebbről dugott meg egy csajt, pedig csak egy totál átlagos arc, a csaj meg egy kifejezetten szép, csinos, de már sok faszt látott egyedülmaradó 40 körüli milf. Addig puhította, ellenkezett vele, szórakoztatta, míg egyszer összejött. De kapcsolat kizárt így, h alacsonyabb szintű a pali. Az életben nem láttam még olyat. :)

Wildschwein 2019.01.25. 10:40:31

@Captain Admin: Mi a véleményed Roosh V-ről? Amit írsz, az eléggé megfelel az ő tanításának.

Ezekben a hosszabb ideig fenntartott dugópajti jellegű kapcsolatokban (még a foglalt nők esetén is, de a szingliknél főleg) nem szokott előfordulni az, hogy egy idő után komolyra akarják fordítani veled a viszonyt, és ha nem vagy erre hajlandó, akkor lelépnek?

Wildschwein 2019.01.25. 10:45:26

@Foxi Foxovics: "Azért ez a legritkább, amikor az a baj, ha a pasi keres többet. Inkább ezt szeretik a csajok."
Ezzel teljes mértékben egyetértek. "Fel akarok nézni a férfira": ez egy olyan női elvárás, ami a génjeikben van, és ennek egyik eleme az, hogy a férfi keressen többet. Még amelyik nő ezt letagadja, annál is így van szerintem. Jó példa erre a BUÉK című, nemrég kijött magyar film, amelyik egyébként is egészen jól mutatja be a férfi-női kapcsolatok működését.

2019.01.25. 10:55:59

@Wildschwein: nem hallottam még róla, majd utána olvasok.

Nekem vagy hosszabb komoly, vagy rövidebb laza, vagy hosszabb csak szex alapú szeretői kapcsolataim voltak. Ez utóbbi mind foglaltakkal. A legelején letiztáztam mindent, így nem merült fel, h komolyabbra akarták volna fűzni. Hozzá tartozik, hogy ezek a nők egy kivételével szeretik használni (kihasználni) a palijukat, velem meg ez esélytelen.

Akit most hosszabb ideje kezelgetek, ő a parancsnok otthon. Nálam meg a kezes bárány. :D Így van meg a lelki békeje, de tényleg. Teljesen megértem a csajt amúgy, m amikor nekem nem felelt meg minden nekem fontos (de nem a legfontosabb) feltételnek a nőm, én is szeretővel pótoltam. De itt ne csak szexre gondolj, hanem pl olyan programra, amit te szeretsz, de a nőd nem. Nekem pl a szaunázás ilyen, vagy az éjszakai fürdőzés stb.

Wildschwein 2019.01.25. 12:05:02

@Captain Admin: "Érdekes,m pl ha egy metrón próbálnám, ott szerintem nem menne, m a csaj azonnal bekategorizálna egy "csak bkv-ra telik" szintre."
Öltözet ilyenkor nem számít? Márkás cucc, jó cipő, drága óra, stílus? Főleg hogy a metrón tényleg kevés ilyen van (mert az urak inkább nyomják autóval, stresszesen, sokkal nagyobb költséggel a dugóban).

2019.01.25. 12:16:03

@Wildschwein: kifejezetten szeretek metrózni, villamosozni a kombínóval pl. De még életemben nem támadtam így. Az a kategóriájú nő akivel összenézünk vagy egymásra mosolygunk ha szembe jön az utcán, az a metrón pl fel sem néz a telójáról. Eleve mint ha olyan üzemmódban lennének amikor így utaznak, hogy ott biztosra veszik, hogy nem a nekik való pasik vannak. Most beugrott 2 kivétel amúgy akikre emlekszem, de ők 40 körül voltak már. Az egyik kifejezetten feltűnően szemezett.

Az outfit számít persze, de ez alap.

2019.01.25. 21:21:07

@Foxi Foxovics: "Ez sajnos a sok mangina idióta pasi miatt is van, hogy egy normálisabban kinéző nőt megbombáznak tizes-százas nagyságrendű levéllel. És ettől elszáll a csaj agya, hogy ő mennyire kelendő."

Így vannak akarva-akaratlan elkapatva ott a nők, ami illúzió. Arányaiban több férfi tag van a kamukról nem beszélve.

Somogyi József 2019.01.26. 09:15:46

ez most olvastam egy társkereső oldalon:

"Legyél vicces,és jókedvű!..Nem baj, ha még nem nőttél fel...)
Azonkívül talpraesett, férfias, de ugyanakkor érzékeny, és gyengéd...
Szeresd az állatokat, a gyerekeket,na és persze engem!
És nem baj, ha van némi olvasnivaló a lapodon..."

Wildschwein 2019.01.26. 09:24:43

@Somogyi József: Haha, epic :) Odaférne mellé az is, hogy "legyél egy romantikus trubadúr és egy latin csődör ideális keveréke" . Egyébként a csaj is fel tud mutatni valamit? Legalább jól néz ki?

Somogyi József 2019.01.26. 09:37:23

@Wildschwein: 46 éves de nem néz ki rosszul de ez még nem is gázos kívánság lista a kedvencem amikor a nagy mangalica jóképű kigyúrt fiatal legényről álmodozik ja és persze legyen vicces :D

erkölcsi hulla 2019.01.26. 11:36:55

@Somogyi József: kurva sok a mangalica, nem is értem minek teszik fel magukat. Elveszik az ember kedvét.

davidlejardin 2019.01.26. 14:57:07

@erkölcsi hulla: gömbölyded=minimum 15 kiló felesleg....
Egyszer találkoztam tinderről egy csajjal akinek nem volt rossz alakja a képeken. Élőben volt rajta bőven felesleg. Próbáltam tapintatosan megkérdezni miért rakott fel olyan képeket, amelyekre nyilvánvalóan élőben már nem hasonlít. A válasz egyszerű volt: most felszedett valamennyit, de akármikor ledobja, ha akarja...
Beszéltünk egy ideig, de hazamentem utána..nézzen hülyének mást.

Wildschwein 2019.01.27. 09:14:56

@Somogyi József: Márpedig szerintem nagyon is gáz, ha egy nő 46 évesen azt írja, hogy "Nem baj, ha még nem nőttél fel...)". Ehhez hasonló az is, amikor ebben az életkorban úgy hivatkoznak magukra az adatlapjukon, hogy "csaj" , "csajszi". Egyértelmű red flag.
Szegények, nem tudják, hogy már nem a 40 az új 20, hanem a 70! :)

Somogyi József 2019.01.27. 10:26:22

Találtam még egy jót:

58 éves nő
"jóképű, sportos, okos, intelligens emberek érdekelnek.
Szeretem a keskeny izmos csípőjű és fenekű férfiakat.
Na és főleg kékszeműek.
Aki kép nélkül ír ne fárassza magát."

Walsh és Kirby 2019.01.27. 11:05:30

A Tinderen valami olyasmit láttam, hogy az elvek rabjai húzzák őt balra- én jobbra húztam,hátha lesz alkalmam megkérdezni az elvtelenségéról:D

2019.02.02. 09:49:46

@Wildschwein: egyszer rámírt egy 45-50 közötti nő, aki ráadásul nem is az az igazi badznivaló pornós milf típus volt, hanem 1-2 fokkal gyengébb. Azt írta magáról (többek között), hogy egy ilyen meg olyan faszom tudja milyen "huncut csajszi". Esküszöm, amikor ezt elolvastam és elképzeltem ahogy élőben ezek a szavak elhagyják a száját a jelenlétemben, a gyomrom felfordult. Elmebetegek.

VT 135 2019.02.04. 16:41:13

@Captain Admin: Mármint ebben mi volt számodra a gond?

2019.02.04. 16:45:05

@VT 135: most szivatsz, vagy neked ez nem undorító amit leírtam?

VT 135 2019.02.04. 19:47:24

@Captain Admin: Nekem a "huncut" szóról kellemes asszocuációim támadnak. Attól, h neked nem jött be külsőleg, még miért ne lehetne jó az ágyban, vagy azon kívül? Tehát mi az undorító? Hogy egy számodra nem vonzó nő szexuális asszociációkat igyekezett benned kelteni?

Wildschwein 2019.02.05. 13:21:54

@VT 135: Komolyan nem érted, mi a gond azzal, ha egy ötvenhez közeli nő "huncut csajszinak" nevezi magát???

VT 135 2019.02.05. 17:19:03

@Wildschwein: komolyan nem. Miért ne lehetne jó az ágyban? Miért ne élhetné meg a szexualitását, nőiességét a maga teljességében? Vagy a csajszi a 'gond'? Ez nem életkort jelent, hanem egy érzést, hozzáállást.
Vagy ti abban a hitben éltek, h 30 felett egy nő már csak kiélt, aszott múmia lehet? Azt mondják, inkább fordítva a jellemző: idősebbként már lenyugodnak a paráikból, hisztijeikből, beakadásaikból ezért jobban tudnak koncentrálni a lényegre (persz nem mindegyik, egy részük).

Somogyi József 2019.02.05. 20:01:08

"Miért ne lehetne jó az ágyban?"
Ki irt ilyet?
"Miért ne élhetné meg a szexualitását, nőiességét a maga teljességében?"
erről se volt szó

:D

2019.02.05. 21:02:27

@VT 135: ugyan miért lenne alapból jó az ágyban? Csak azért, mert lassan 50 lesz és több fasz fordult meg benne mint ameddig el tud számolni? Mitől lenne minőségibb a szex? Mert mindent bevállal önként, és pont ezért egy gombatenyészet (szerencse ha csak az) minden testnyílása?

Ez egy ócska mítosz, hogy az idősebb nők jobbak az ágyban. Azok vallják ezt, akik sekélyes tapasztalattal rendelkeznek és/vagy nem férnek hozzá fiatal, jó testű csajokhoz.

A legbénább akár full szűz csajt is max 2 hónap alatt be lehet nevelni akármire. Az lesz a minőségi, mert a saját igényeidre alakítod. Ha nem tudod betanítani, az a te hibád, mert rosszul választottál, vagy nem tudod hogyan kell. Én inkább tanítanék be egy szűz vagy tapasztalatlan csajt, mint egy 200 faszt fogott leélt nőt dugjak.

VT 135 2019.02.06. 16:24:58

@Somogyi József: Nos, akkor miről van szó?

VT 135 2019.02.06. 16:30:22

@Captain Admin:
Segítek értelmezni azt, amit írtam:
"Miért ne lehet*NE* jó az ágyban? Miért ne élhetné meg a szexualitását, nőiességét a maga teljességében?" Tudod ez minek a jelzője? A feltételes mód. Tehát én nem írtam azt, h *alapból* jó nő az ágyban, ezt te írtad és most vígan püffölöd a szalmabábodat. :)

Viszont akkor visszakérdeznék: te honnan tudod, milyen az ágyban? Honnan tudod, hány fasz fordult meg benne? Elmondta? Vagy csak a te, szokásos előítéleteid jönnek ilyenkor elő?

"A legbénább akár full szűz csajt is max 2 hónap alatt be lehet nevelni akármire." - mármint, amennyiben te neveled, tudjuk... Annyir átlátszó egy a folyamatosa szájkaratés nethuszárkodásod... Ez már előjött akkor is, mikor Wolfot leoltottad, h mekkora lúzer, ehhez képest te aztán így meg, úgy, meg majd, ha fiad lesz, amúgy...

Tudod, aki rendben van magával, aki stabil, annak nincs ingerenciája arra, h folyamatosan azt hirdesse, h ő mekkora király....... :)

2019.02.06. 18:44:02

@VT 135: "te honnan tudod, milyen az ágyban?"
Kellő tapasztalat birtokában meg tudom ítélni. A rohadt almába sem kell beleharapnom, hogy tudjam, nem fog ízleni.

"Honnan tudod, hány fasz fordult meg benne? Elmondta? Vagy csak a te, szokásos előítéleteid jönnek ilyenkor elő?"
Igen elmondta. Én meg tudom, h erre mekkora szorzót kell rádobni. De ha még csak nem is érintettük volna a témát, akkor is jól megtudnám ítélni.

"mikor Wolfot leoltottad, h mekkora lúzer, ehhez képest te aztán így meg, úgy"
Nem írtam ezt. Bemásolnád?

De ha már nethuszárkodás, igazán elárulhatnád nekem te tapaszfalatból, h miért jobb a szex egy 50 éves szottyadékkal (az aranyeres seggével, a tág pinájával, a szottyadt bőrével, a csúnyább arcával/testével, a lógós mellével, a nagyobb csiklójával, a lelkisérültségével, a kihívás teljes hiányával, a magasabb korábbi szexpartnerszámával és így a nagyobb valószínűséggel egy esetleges std fertőzöttségre), mint egy 22 évessel? Izgatottan várom, mert meggyőzhető vagyok. ;)

VT 135 2019.02.08. 11:07:28

@Captain Admin:
"Kellő tapasztalat birtokában meg tudom ítélni."
- Előítélet, alternatív világkép nem egyenlő a tapasztalattal.
"Igen elmondta."
Bizonyára. Az első, vagy második levélben kifejtette, amikor még nem is találkoztatok, h 66,6 férfival volt már az életében.

Igazából nem érzem szükségét, h tovább vitatkozzak veled, mert:
1., A világképed úgy néz ki, h mindenki terminátor: azaz mindenki belül érzelmek, érzések, lélek nélküli robot, amit egy húsréteg borít. Ez még tesco gazdaságos világképnek is kevés, ha a valóságot nézzük.
2., Teljesen hiteltelen vagy. Folyamatosan, minden fórumon, minden mondatod arról szól, h te - mellékesen - mekkora istenkirálycsászár vagy. Még egyszer mondom: aki valóban az, az nem érzi szükségét folyamatosan ezt fitogtatni... Tudod, Wolf miért hiteles veled szemben? Mert ő egyrészt nem fitogtatós stílusban ír, másrészt nem fél leírni azokat az eseteket is, amikor hibázott (?), vagy nem sikerült neki egy cél.

Ethan Wolf 2019.02.11. 06:45:55

Uraim, csak ésszel menjen a vita, ne guruljatok át személyeskedésbe. Amúgy pedig senki ne húzza fel magát a másik véleményén, mindenkinek joga van azt hinni és írni, amit akar (elfogadható keretek között).

2019.03.25. 12:03:36

@erkölcsi hulla: Te mégis Biztos vagyok benne hogy mindegyiket jobbra húzod ahelyett hogy inkább jót röhögnél rajtuk, kitenni ezeket a napiszarra aztán száműznéd a picsába bal oldalra. Hiába na, álszent a világ...
süti beállítások módosítása