Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Gazdag exek

2019. január 28. - Ethan Wolf

1_2.jpg

Kinga (25) arca gyönyörű, hatalmas, csillogó kék szemek, fekete haj, nagyon rendben volt. Egyik képen sem volt egyedül, hanem barátnőkkel, de mivel mindig más barátnővel, ezért könnyű volt őt beazonosítani. A csoportos képek meg is adták a beszélgetés alapját. Kibeszéltettem vele a barátnőit. A nők még a legjobb barátaikat is hajlandóak kibeszélni, hogy ők jobb színben tűnjenek fel. Eleinte nem is volt gyanús (pedig lehetett volna), hogy az összes kép valami fancy helyen készült. Színes koktélok a kézben, háttérben olyan dekoráció a falon, ami nem épp filléres helyre utal. 

5_1.jpg

Két napig csevegtünk a találkozó előtt. Könnyen ment az adok-kapok, mert vevő volt a szívózásra. Állítólag azért, mert sok fiú barátja van (ajjaj, nem jó jel). Természetesen késett aznap este, de időben szólt is róla, úgyhogy nem volt gond. Élőben is szép volt, gyönyörű arc, formás test. Azt hittem, hogy mint rendesen, a valóságban 1-2 ponttal el fog térni a képeken látottaktól. Hát nem. :)

Minden a terv szerint zajlott, a program kávézás volt, amit nem voltam rest a lakásomra szervezni. Persze útközben ki akart térni a program elől, mondván, hogy azt hitte, csak viccelek, hogy nálam kávézunk. Ilyenkor az a gond, hogy ha meghajolsz az akarata előtt és változtatsz a programon, azaz elviszed valahova, akkor bukott helyzetben vagy. Egy férfi kitart a terve mellett. Persze ez nehéz, mert ha olyan a csaj, akkor otthagy. Kockáztattam. Mondtam, hogy ez volt megbeszélve, én kávézom otthon, ha jössz jössz, ha nem, akkor szia. Jött velem. :P

2_1.jpg

Nálam a szokásos körbevezetés volt a lakásban és kávéfőzés. Könnyen egymásra hangolódtunk, viccelődtünk és sokat is beszélgettünk. Többet, mint ilyenkor szoktam. Kiderült, hogy az exe (amúgy ez tök idétlen kifejezés, legalábbis a magyar nyelvben, de legalább rövid) az egyik felkapott magyar együttes énekese (nem írok bandanevet bocs), az azelőtti pasija pedig valamelyik NB 1-es focista volt. Picit megrökönyödtem, de ezt igyekeztem nem mutatni. Kinga ránézésre az a kategória, akinek ilyen pasijai vannak. Vagy inkább az olyan pasiknak vannak ilyen cicababáik. Bár Kinga elég okos is volt, valamint tudta, mi az az irónia. :) De lényegében elég magasan volt nála a léc. A lakás körbevezetésnél is húzta a száját. 

A megjelenése is elég elegáns volt, drága (vagy annak tűnő ékszerek), óra, táska, stb. Azt nem tudom, hogy mivel érkezett a randira, akár autóval is jöhetett, hisz kávézás volt megbeszélve, nem pedig alkoholizálás.

Több kérdés is felmerült bennem. Ha valóban két ilyen híresség gazdagítja az exei sorát, akkor miért nem maradt meg egyik mellett? Vagy ezek az exek, nem is igazi exek, csak meghúzták párszor Kingát és kész? :) Gondolom, az igényei is az előző férfiakhoz voltak igazítva anyagi szempontból. Ez megmagyarázza, hogy miért nem találkoztunk soha többet. Mert bármilyen jól is zajlott a randi, és azzal köszöntünk el, hogy következő héten találkozzunk valamikor, sajnos nem láttam többet. Pár sms váltás még volt, de elhalt a dolog. Lehet, hogy felmérte az anyagi helyzetemet és nem ütöttem meg az NB 1-es focista szintjét. :D Pedig a beszélgetés, ami úgy két órát tartott, nagyon jóízű volt. A legjobb beszélgetéseim egyike (randi közben persze, nem atomfizikáról diskuráltunk).

3_1.jpg

A sors iróniája, hogy mostanra egyáltalán nem emlékszem, hogy miről beszélgettünk olyan jót, mivel azt nem írtam le magamnak, de arra emlékszem, hogy jóízű beszélgetés volt. Csak egy darabon kísértem el, mert az egyik nagyobb kereszteződésnél odahajolt, puszi és elköszönt. Átment a zebrán én meg haza, nem tudom, hogy a kocsijához ment, ami valahol arra parkolt, vagy taxizott, vagy nem akarta lebuktatni magát azzal, hogy metróra száll a jómódú lány és ezért nem akarta, hogy tovább kísérjem. Simán benne van, hogy kamuzott az exeiről. Amúgy pedig, miért neten ismerkedik az ilyen? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5214522338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Somogyi József 2019.01.28. 06:50:06

"Amúgy pedig, miért neten ismerkedik az ilyen?"

Lehet unta maga és kellet neki egy beszélgető partner.

erkölcsi hulla 2019.01.28. 09:26:44

Sok van az ilyen csajokból tinderen is, mármint, hogy látni a képeiről is, hogy nem műmájer, hanem tényleg gazdag. Húzom is balra mind :D Ha valami csoda folytán be tudnám hazudni az anyagi helyzetemet (nem, és nem is fogom), akkor sem érné meg, mert egy ilyen picsával való kapcsolat túl sokba kerül. Na meg mindig érezném, hogy hajtanom kell, mert gazdagabb mint én. Felejtős.

2019.01.28. 23:30:59

Wolf lehetséges, hogyha hozod az általa elképzelt anyagi szintet aznap lefeküdt volna veled? Ezek szerint nem hoztad lázba megjelenésben, pedig elmondásod szerint van egy jól kereső munkahelyed jelentsen ez bármit is.
Csillogó szemekkel beszélt az előző partnerekről? Az utolsó kérdés alapján a miért neten ismerkedik. Elsőre úgy jön le megvan a szélesebb szociális köre. Lehet egónövelésnek használja vagy ott is nyitva hagyja a kaput hátha akad a számára megfelelő onnan is. Ez már nem derül ki, de legalább nem kellett rá költeni.:)
Volt egy régebbi poszt Magas fenntartású nő címmel. Akkor még fiatalabb voltál, mikor történt, de ott az akkori lánynál családja lévén is a költségesebb programok voltak az alap, ami hosszabb távon nem volt tartható számodra annak ellenére, hogy mindenki fizette a maga részét. A két történet végülis nem ugyanaz. A cím elsőre félreérthető volt.:)
Mostanában egy NB1-es focista kiemelten jól keres.:D

Ethan Wolf 2019.01.29. 06:44:24

@M87: Nem tudom, hogy akkor lett volna kufirc vagy sem, arra pedig nem emlékszem, hogy csillogott-e a szeme, mikor az exekről mesélt.
Itt nem csak arról van szó, hogy mennyit kell költeni egy nőre, hanem hogy a vele töltött idő ér-e annyit, amennyibe kerül.
A magas fenntartású poszt anyaga régebbi, akkor még csak kezdett szárnyalni a karrier. Ma már az a lány nem lenne probléma, persze csak akkor, ha olyasmit tud nyújtani, ami miatt megéri költenem rá. :)

Nagy Janos 3 2019.01.29. 12:29:17

Igazabol a "joizu" beszelgetes fogott meg az iromanybol (a lenyeg ugye :D ). Basszus, nekem ugyanilyen elmenyem volt es idonkent elgondolkodok ezeken de az egvilagon semmilyen reszlet nem ugrik be. Csak a feeling.

Amugy lehet egy ugyesebb jeloltel futottal ossze, raerzett hogyan kezelhet, csak bizonyos valtozok nem lehettek szimpatikusak. Valoszinuleg van ebben rutinja :)

2019.01.31. 00:45:00

@Ethan Wolf: Az még érdekes kérdés lehet név nélkül, hogy az előző pasik milyen szintet képviselhettek megjelenésre vagy a hírnevük vitte a prímet?:)
A magas fenntartású posztban írtad, hogy hosszútávon zavart a lány nagyobb anyagi lehetőségei, amit ő is megérzett és lett szakítás. A mostaninál nem volt benned kisebbségi érzet amit a pillanat szült, hogy nem ütöd meg a szintjét és ezt megérezhette rajtad?
Erre gondolok: "Picit megrökönyödtem, de ezt igyekeztem nem mutatni."

Vagy egyszerűen a találkozáskor tudta, hogy a részéről nem lesz semmi testiség se most se később, amire a későbbi hozzáállása utalt.

Jeronimo 2019.02.01. 11:32:50

@Ethan Wolf: Ahogy olvastam a posztot, egyértelműen megfogalmazódott bennem, hogy "szar lehet neki".
Magasan van a léc, hány férfi esik bele a potenciális jelölt kategóriába, főleg ha még magas is és köti az ebet a karóhoz. Plusz meglehetősen vetítésszagú, de mindenképp rohadt sekélyes és külsőség centrikus a csaj. Ennél lájtosabb macerafaktorú csajra is írtad már, hogy még az erőfeszítés is kár érte, kamatyolási potenciál ide vagy oda.

Mafla 2019.03.08. 10:41:49

Basszus ma találtam rá a blogodra, nagyon jók az írásaid, csomóval tudok azonosulni :D
Meg alapból is jó stílusban írsz, így tovább.
süti beállítások módosítása