Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ilona a régimódi

2019. február 18. - Ethan Wolf

images_3.jpg

Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek is. Mármint nem hitte el, hogy vannak lányok, akik elsőre jönnek. Nem akartam összetörni az illúziót, amiben élt, ezért meghagytam ebben a hitében. Azonban a számát gyorsan megszereztem. Állítása szerint, azt sem adja ki könnyen, de tetszett neki, hogy van humorom.

843c9c07be5c31eab949c26f423e839b.jpg

Normál esetben nem fáradoztam volna Ilonával, hisz nem akart elsőre jönni, én pedig már rég nem vagyok az a türelmes típus. De tetszett, hogy keményen visszaszólogatott nekem. Nem bunkón, de erősen. Valamint, volt humora, és a humorra humorral reagált. Azért telefonban is próbáltam rávenni a pizzázásra, de nem jött be. Azt mondta, Ő hagyományos tempóban ismerkedik. Erre mondtam, hogy jó, majd megbeszéljük és elköszöntem. Akkor tényleg úgy gondoltam, hogy ennyi, nem erőlködöm, de később meggondoltam magam. Nem azért, mert nemet mondott, vagy mert kihívást láttam benne (ezt a nők előszeretettel mondogatják, de tévesen), hanem mert megvolt benne a plusz, amit miatt érdekelt.

Dobtam egy üzit, hogy másnap este itt és itt ekkor és ekkor. Belement. Addig váltottunk azért pár mondatot és kiderült, hogy ugyanazt az írót szeretjük, egyezik a zenei ízlésünk és sok a közös vonásunk. De igyekeztem nem belelovalni magam bármibe. Egy játékot is játszottunk, ami úgy nézett ki, hogy nem árultam el neki, mivel foglalkozom Ő pedig tippelhetett hármat. De ha nem találja el, akkor én szabom meg, mit vegyen fel a randira. Vesztett. :)

epstein_k2.jpg

Eljött a találkozó napja, amiről késett pár percet, de felismertem könnyen. Betartotta, amit ígért. Elvesztette a tippelős játékot, ezért én magas sarkút, szoknyát és harisnyát kértem „jutalmul”. Ezek voltak rajta. Nagyon nőies volt. 165 magas volt a magas sarkúban, azaz alapból olyan 155 lehet. Vékony, barna haj, barna szemek, szép arc. Tetszett. Bár első blikkre olyannak tűnt, mint akit egy keményebb szexcsatában megsemmisítenék, de majd kiderül. :D

Borozgattunk egy beülős helyen, úgy két órát voltunk ott. Viccelődtünk, átkaroltam, ami nem tetszett neki eleinte. Időnként hozzáértem, amit meg is jegyzett, hogy mi ez az intimitás? Minden közeledésemre rámutatott, amolyan „tudom, miben mesterkedsz” módon. De leszartam. Éreztem, hogy csak tesztel, hogy mennyire vagyok tökös. Mesélt arról, hogy épp törölte magát badoo-ról (igaz, ellenőriztem), mert csalódott a férfiakban. Túl nyámnyilák.  Beszéltünk a háziállatokról, randikról, a nemekről, szóval semmi extra. De nagyon könnyen meg tudtam nevettetni, szinte végig vigyorogta a randit. Közben hajcsavargatás, mellkas kidüllesztés, csukló birizgálás, jelek tucatjait kaptam.

201710231310250232_sbig.jpg

Lassan indulnia kellett, úgyhogy elkísértem a megállóig. Még mindig kicsit távolságtartónak éreztem, de egy váratlan pillanatban lekaptam. Visszacsókolt. Aztán pont jött a villamos és ment. Még beszélünk.

Másnaptól a kommunikáció nagyon lelassult (tipikus), majd két nappal később megírta, hogy szerinte, nem egymást keressük. Én ezt már akkor tudtam, mikor másnap írtam és csak fél nappal később válaszolt. Kár, nekem szimpatikus volt, de hát van ilyen, hogy nem jövök be egy nőnek. Bár ha nagyon nem lett volna kémia, csók sem lett volna. Szerintem elkezdett gondolkodni, elemezgetni és egyszerűen túlgondolta, vagy megijedt. Vagy egy újabb teszt volt a lerázásom, hogy vajon kitartóan próbálkozom-e tovább. De nem tettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2314522274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.02.18. 07:39:26

Nem tudjátok véletlenül, hol vannak az igazi férfiak??? :)

davidlejardin 2019.02.18. 09:02:46

@Wildschwein: Állítólag az amerikai kormány az 51-es körzetbe szállította őket és ott kísérletezik rajtuk.

davidlejardin 2019.02.18. 09:08:42

Nekem most a hétvégén volt egy csajszi aki nagyon kitartóan mondogatta, hogy ő is inkább a tradicionális fajta és nem megy bele elsőre semmibe.

A szokásos helyemen ismertem meg, egy másik ismerősöm mutatott be neki. Sokat beszélgettünk, kutyákról pszichológiáról stb. Rokonszenves volt. De neki is megvolt az a rossz tulajdonsága hogy rámutatott miben "miben mesterkedem" amikor cigizni mentünk ki felhívta rá a figyelmem, hogy nagyon gavallér vagyok hogy ráadom a kabátot de nem kötelező közben megsimogatnom a hátát, ezen nagyot nevettünk.
Valami férfi ing volt rajta és mondtam neki hogy jól áll, reggel majd felpróbálhatja az én ingeimet is. Erre csintalanul elmosolyodott és megcsókoltam. Onnantól minden ment magától. De kb még a taxiban is mondta, hogy csak alvás lesz stb... utána lett 3 óra nem alvás, de szerintem ezt kitaláltátok.

Wildschwein 2019.02.18. 10:48:55

@davidlejardin: Ügyes vagy :)
Ehhez az "én nem vagyok olyan", "én ilyesmit nem szoktam csinálni" témához: Épp ma olvastam egy MGTOW blogon egy rutinos csajozónak számító kommentelő rövid beszámolóját (az ilyesmit, elméleti Red Pill szakértőként, mindig nagy érdeklődéssel olvasom). Idén eddig (február közepe, ugye) nyolc különböző nővel volt randija. Ebből héttel le is feküdt. Az első találkozás és a dugás között eltelt idő a legtöbb esetben kb. négy óra volt. Mindegyik nő hangsúlyozta, hogy ilyesmit tényleg most csinál először. (Mellékesen megemlíti, hogy egy kivételével mindegyik nő egyetemista volt, és sok mindenre nyitottak voltak az ágyban.)
Persze egy blogra beírni bármit lehet, mégis azt gondolom, hogy az illető nem hazudott. Amikor ugyanis valaki szóvá tette, hogy ehhez nagyon jóképűnek kell lenni, akkor kb. ezt válaszolta: "Ez hülyeség. Ha nem vagy kifejezetten ronda, akkor a domináns és magabiztos fellépés elegendő. És belsőleg le kell számolni a nőkről alkotott, belénk nevelt képpel."

davidlejardin 2019.02.18. 11:29:43

@Wildschwein: teljes mértékben egyet kell értenem azzal a kommentelővel. Nekem szilveszter óta 3 csaj volt, de lehetett volna tobb is ha nem lettem volna mondjuk 2 hétig ágyban betegség miatt stb.

Nekem az segített legtöbbet, hogy megfosztottam a puncit a piedesztáltól. Illetve rá kellett jönnöm, hogy a nők nem szentek nem tiszták és főleg nem cuki pillangók stb. Tudom ez eléggé tárgyias megközelítés és nem feltétlenül helyes, de amugy az épp aktuális helyzetben a csajok sem érzik annak.

Én is megkaptam már többször, hogy ultraközvetlen vagyok meg kevés pasi ilyen domináns. Nekik ez elég.

Múlthéten volt egy csajszi, dumáltunk két órát elkezdte mondani, hogy mennie kellene már haza. El akart indulni, én meg egyszerűen megfogtam a kezét és mondtam neki, hogy nem megy sehova. Belenézett a szemembe és mondta, hogy valójában tényleg nem akart menni és azzal hogy megfogtam biztos, hogy maradni fog és nem gondolta, hogy van pasi aki így megfogja.

Hozzáteszem: pocakos vagyok, abszolut nem testépítő alkat, jo indulattal 4-5-ös pasi lehetek.

Krisz101 2019.02.18. 18:44:55

ott volt a baj hogy megcsókoltad. csókolózni már csak akkor szabad ha aznap vszinű meg id dugod, de legalább szopinyali lesz.
régebben ez még csak a szórakozóhelyi ismerkedésnél volt probléma, hogy ha aznap csókolózás volt és utána számcsere, akkor ált nem lett folytatása. a csaj kiváncsisága kielégült, többet nem akart.
ma már ez ilyennél is előfordul.

jó trükk lehet: úgy csinálsz mintha lekapnád, jó határozottan, de csak súrolod az arcát és csak puszit adsz, vagy az arcotok összeér.... "haha, ha nem ismernélek azt hinném meg akartál csókolni. de az nekem legalább három hét" persze nevetve, és elbúcsúzol.

amúgy ez nem tűnt olyan tipusnak de manapság egyre több az ilyen idióta nő, aki minden ilyen után nekiáll túlkombinálni, meg egy csomó egyéb opciója van stb. utána tuti nem akar már találkozni.

mondjuk ráírhattál volna 2 hét múlva valami dugóhúzóval.

davidlejardin 2019.02.18. 20:49:14

@Krisz101: azóta folyamat irogat. Ezen a héten szeretném eszkalálni a dolgot.

davidlejardin 2019.02.18. 20:50:51

@Krisz101: azóta folyamat irogat. Ezen a héten szeretném eszkalálni a dolgot.

gibzin 2019.02.19. 09:38:24

Ezt nagyon át tudtam élni. Beteg dolog visszagondolva, hogy mennyi ilyen volt, amikor látszólag minden rendben ment az első randin. 3-4 óra folyamatos beszélgetés, nevetés, intimitás, látszólag kölcsönös vonzalom, majd csók, sokszor egész hevesen és sokáig. Aztán vagy eltűnt a csaj teljesen, vagy megírta, hogy ő ezt inkább mégsem gondolja úgy, nem illünk össze, nincs túl még valakin, stb.
Teljesen megértem miért kell az első randin dugni. Mert akkor még talán emlékezni fog rád, hogy akarjon második randit is.

Krisz101 2019.02.19. 11:37:45

@davidlejardin: ? a blogra írtam a kommentem. bár már feltűnt egy ideje h write only módban működik.

davidlejardin 2019.02.19. 11:41:17

@Krisz101: jaj ne haragudj, azt hittem nekem válaszoltál. Én azért kitartóan olvasgatom a blogot. Sokat tanultam Wolf-tol az elmúlt időszakban, illetve a Te kommentjeid a másik jó forrás nekem.

Krisz101 2019.02.20. 13:53:22

@davidlejardin: bocs, nem akartam bunkó lenni. nézegesd a youtubeot is azért, rengeteg már az anyag, szinte rád dől. lassan talán sok is. nem mint a 2000es években amikor félinformációkból próbáltunk kihámozni valami értelemeset.

Krisz101 2019.02.20. 14:03:00

@gibzin: ezt nagyon sokan mondják már h a csókkal, ujjazással stb a nő kiváncsisága kielégül és utána a sok opció miatt már nem akarja, lusta a folytatáshoz, motiválatlanná válik.

ezért utálom amikor itt is páran arról beszélnek hogy a game-et el kell felejteni, meg totál hülyeség, csak magadat kell fejleszteni és majd dőlnek a nők. ez tipikus amikor átesnek a ló másik oldalára. nagyon is kell game, hogy valaki értse ezt a pszichológiát, dinamikát, ez pont egy jó példa erre.

még vicces, hogy amikor nekem első randin komoly csókolózás, nyulkálás után volt folytatás, akkor 95%-ban utólag kiderült, hogy a csajnak van valami negatív háttere, ami nem látszik, de ő tudja magáról hogy alacsonyabb az értéke és neki is kell szalmát kereszbe tenni.

pl: nem önálló, szülőkkel lakik még, csak nálam lehet találkozni. tudja magáról h nem a legjobb az ágyban, v rosszabb a teste mint ruhában gondolnád, v gátlásos. Anyagi gondjai vannak, nincs egyenesben az élete, exproblémák, vagy túl ragaszkodó. ilyenek. a szociopatákat és hisztrionikusokat most nem is vettem ide...

Krisz101 2019.02.20. 14:09:26

viszont olyat is észrevettem, hogyha nem dugtok első alkalommal viszont kielégit valamilyen formában, pl kézzel, akkor utána már akarja a folytatást, mivel kvázi adósa vagy. mármint ha minden jól megy és elégedett az eredménnyel. nekem ezt több olyan csajnál is volt, akiről később egyértelműen kiderült h nem vonzódik annyira hozzám.

Krisz101 2019.02.20. 14:12:42

@Wildschwein: egyetértek, csak az a baj h ezek a jó elméletek mostanában a részleteken csúsznak el, ott az ördög. ez pedig a nőket érő eszméletlen mennyiségű társadalmi inger, nyomulás, megkeresés miatt van.

Krisz101 2019.02.20. 14:14:01

@davidlejardin: a csaj akinek megfogtad a kezét tinderes v szórakozóhely?

davidlejardin 2019.02.20. 14:52:26

@Krisz101: szórakozóhely. Tegnap kissé elbizonytalanodtam mert mondta hogy megint mennek ugyanoda és szól ha ott lesznek. Nem szólt csak már nagyon későn. Szerintem lehet túlságosan toltam a textelést és megunt. Lehet még próbálkozom de valószínű a Te elméleted lesz a helyes és ez ennyi volt.

davidlejardin 2019.02.20. 15:12:34

@Krisz101: meg visszagondolva túl sok validation-t adtam neki az üzengetések során.

2019.02.20. 23:43:16

@davidlejardin: Amiket írtál önfejlesztés alatt javítanak az esélyeken, amit az ominózus randi is bizonyított a megfelelő időben történt határozott fellépéssel. Akiknél próbálkozni szoktál milyen szintet képviselnek? Ne feledd, hogy a csajok véleménye számít a külsőd megítélésében, de pozitívabb kimenetel lehet, ha jól érzed magad a bőrödben és lazán állsz hozzá. Ezek a csajok neked kellenek, hogy tetszenek máskülönben nem kezdenél velük. Lényeg a siker, mert ha összejön valakivel nem azzal foglalkozol, hogy előtte mennyi visszautasítás volt.:)
Azért is érdekes, mert volt egy a gyakori kérdéseken egy kérdést beküldő magát átlagosnak vagy az alattinak írva le és kérdezte a hozzá hasonló külső megjelenésűektől, hogy a PUA segítségével sikerült e top szintre vinnie, ami alatt a jobb csajok felszedését értette. Ezzel sikerült neki szociálisan tágítani az ismertségi körét, amivel inkább azt érte el, hogy inkább jófej srácként tekintett rá a csajok többsége és nem potenciális partnerként. Ebből következik, hogy ritkán lett szex a vége a próbálkozásaihoz képest azaz nagyot kell "gamelnie", hogy nagy nehezen összejöhessen, mert külsőleg nem indítja be a csajokat, amit maga is elismer, hogy nem egy adonisz, ugyanis csak belsőleg fejlesztette magát, de megjelenésre nem lett jobb pasi. Mivel átlag fölötti csajoknál próbálkozik ezért, ha szex lesz a vége rendesen odateszi magát, amivel állítása szerint nagy örömet okoz nekik, de az oda vezető út nagyon rögös. Emiatt keserű a szájíze, mert úgy érzi ez csak szánalomszex a részükről.
A PUA segíthet, de nem csodaszer.

davidlejardin 2019.02.21. 04:17:20

@M87: huh ez elég sok infó volt egyszerre.

Én azért igyekszem külsőleg is fejleszteni a dolgokon. Az öltözködésem amúgy is jobb volt, de próbálok még javulni. Terembe is viszonylag rendszeresen eljárok már, egy éven belül várom el magamtól, hogy látható legyen a fejlődés. Családi genetikai örökségként kicsit sárgásabb árnyalatúak a fogaim (nem undorítóan) azt majd megpróbálom korrigálni.

Az igazán jó nőkkel mégha a kezdeti game használ is és esetleg jobban is haladunk, egy idő után tényleg átmegyek a jófej srác kategóriába én is.
Engem maga az a dolog, hogy PUA eléggé taszít. Bár lehet én nem értem a lényegét. Én nem "felszedni" akarom a csajokat, hanem olyan pasi akarok lenni, aki potenciális szexpartner lehet bármelyik nőnek, akivel kapcsolatot kezdeményezek. Legyen egy karizmám, egy kisugárzásom ami megfogja az embereket, ebbe beletartozik minden külső-belső dolog természetesen.

Azoknak a csajoknak a szintjével meg voltam elégedve, akikkel összekerültem az elmúlt hetekben. Ha ezt a szintet hozni tudom tartósan, akkor elégedett leszek.

Wildschwein 2019.02.21. 07:50:53

@Krisz101: "ezért utálom amikor itt is páran arról beszélnek hogy a game-et el kell felejteni, meg totál hülyeség, csak magadat kell fejleszteni és majd dőlnek a nők. ez tipikus amikor átesnek a ló másik oldalára. nagyon is kell game,"
De hát ez a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Igen, kell a game. És szükség van az önfejlesztésre is. Ez utóbbinak pedig nem az a célja, hogy "dőljenek a nők", hanem ez inkább egy mellékhatása. A célja az, hogy jól érezd magad a bőrödben férfiként. (És ezt nyilván nem neked magyarázom, csak úgy leírtam, mert szeretek okoskodni.)

"csak az a baj h ezek a jó elméletek mostanában a részleteken csúsznak el, ott az ördög. ez pedig a nőket érő eszméletlen mennyiségű társadalmi inger, nyomulás, megkeresés miatt van."
Ehhez érdekességképpen hadd idézzek ide egy pár nappal ezelőtti kommentet a Redditről (a karanténba zárt Red Pill fórumról), hogy egyes helyeken milyen furcsán el tudnak fajulni a dolgok: "spent 4 days in SF with my gf recently and i swear to god if the guys aren't gay then they're feminine as fuck. either or. no in between. I am not a 10/10 stud by any means but i am masculine. I talk like a man and I have masculine mannerisms. I have never gotten so many unwanted IOI's from random beautiful women in my life. If I ever break up with my gf I am definitely suggesting a guys trip out there. I can just sense that these girls are desperate for someone who wears old spice proudly and might even lift at least one weight every other week or so."

2019.02.22. 07:23:25

Ugyanaz a helyzet, mint a korábbi posztokban, ahol vita volt erről. Elbuktál a shit teszten. Meg akartad dugni, de nem tetted, ő pedig olyan férfit keres, aki megteszi ha meg akarja, persze csak ha megfelel az egyéb elvárásainak (külső, egzisztencia, humor stb).

Ezeknek megfeleltél, de nem mertél cselekedni. Érdemes időnként olyan nőkkel beszélgetni, akiknek semmilyen éddeke nem fűződik ahhoz, hogy ne mondjon igazat neked. Pl volt szeretők, havernők. Emlékezetes egyjszakás kalandról még soha nem hallottam nőtől olyat, h romcsi vacsi, andalgás stb, de olyat igen, h egy váratlan pillanatban falhoz baszták őket és ráhúzták a brére. Igénylik ezt, ha már eleve minden adott. Ez is kimaradt most.

TopszLee 2019.02.22. 13:47:40

@Krisz101: Nem értek egyet. Mire is kell a game? Arra hogy áthidald azt a szintkülönbségi HIÁNYT, aminek alapból fent kell álnia a te javadra (minimum +2) hogy a nő érdeklődését fenntartsd.
Ez ilyen egyszerű. Mivel a nő mindig felfelé választ, ha te nem vagy benne abban a szinthalmazban amit ő neki járónak gondol / érez, akkor kell a game. Csak ezzel meg az a baj, hogy végig gamel-ned kell a nőt amíg talákozgattok. Tehát olyan nincs hogy te felszeded game-el, megdugod, aztán ha lesz folytatás akkor megint game-elni kell, és megint és megint. Tehát te végig egy szerepet játszol, vagyis inkább megjátszod hogy magasabb szintű vagy mint valójában.

Krisz101 2019.02.22. 18:30:31

@TopszLee: legkevésbé sem értek egyet ezzel így leírva. igen, egy ideális világban ez lenne a normális. azonban ma +1-2 javulást a tizes skálán egy férfinak baromi nehéz összehozni belátható időn belül, ha épp nem 17 éves és a legjobb csajozós sulit választja illetve havi szinten izmosodik a vizilabdától, testéptéstől és a magas tesztoszterontól... vagy eredetileg nem valami extragagyi arc volt, igénytelen öltözködéssel, ápolatlanul stb.

tehát ha normál pali akinél többé kevésbé rendben voltak a dolgok, kialakult helyzete van, nem tud elmenni külföldre és hasonló.

és ez csak a változás része a dolognak, de ezen kivül abszolut értékben is nagyon el van tolódva a dolog a nők javára, ahogy írod plusz kettő, de miért lenne ez jogos bármilyen szinten? azért mert a társadalom aberrált, nekem ezt nem kell elfogadnom.

tehát egy férfinek minden pluszra szüksége van, főleg ha azt relative egyszerű megszerezni, alapvető game tudásról beszélünk, nem több 100 pua szöveg bemagolásáról.

igen, megint kell game-elned a nőt, és, akkor mi van? azt amúgy is kell.

végig szerepet játszol, és akkor mi van? a nő is ezt teszi és a legtöbb férfi nem is tudja, vagy sejti de magának sem meri kimondani hogy ez nem okés.
-sminkelés
-pushup
-ruhák
-insta önfényezés, ego növelés, valósnál magasabb státusz megjátszása barátnők segítségével
-női manipulációk, pszichológiai játékok.

pffff... ehhez képest elég jelentéktelen egy kis game.
nem kell itt a maszkulin büszkeséget játszani, felesleges.

Krisz101 2019.02.22. 18:46:29

@Captain Admin: itt az idő egy kis sz.háborút olvasni azonban egy nőtől nőügyekben soha de soha de soha ne fogadj el tanácsot se véleményt se értékítéletet. akár a nővéred, mamád, nagyanyád, exed, csajhaverod stb.

2019.02.23. 17:08:31

@Krisz101: sehol nem írtam, h nőtől nőügyben valaha is kérten volna tanácsot.

TopszLee 2019.02.23. 20:22:47

@Krisz101: "de ezen kivül abszolut értékben is nagyon el van tolódva a dolog a nők javára, ahogy írod plusz kettő, de miért lenne ez jogos bármilyen szinten? azért mert a társadalom aberrált, nekem ezt nem kell elfogadnom."
Most nem tudom hogy direkt nem akarod érteni amit írtam, vagy a tudásod a red pill témában csak felszínes (A pua != nem red pill, egyetlen közös pont a game, de ezt is másként közelítik meg). A +2 mindig is így volt mióta az első ember-előd lejött a fáról, és megtanult járni. Bármelyik ismertebb red pill szerzőnek tonnányi cikke van a témáról, már a csapból is ez folyik lassan, a nő mindig felfelé választ, a férfi meg lefelé. Ennyi. Miért? Mert a nőnek dugni sokkal rizikósabb volt (teherbe esik) az ősidőkben, mint egy férfinak kefélni, nem kockáztathatta hogy az utódok valami szeretncsétlen leszármazottai legyenek. Ez ennyi.
Amúgy értem mire akarsz kilyukadni, azt akarod sugallni hogy a mai világ rátett erre még egy -két lapáttal, és már nem +2 kell hogy legyen a szintkülönbség, hanem +3-4.
Nos, ezzel valóban nem lehet mit tenni - és mivel ahogy te is írod szintet növelni sem mindig lehet (gondolom), akkor marad a PUA. Hm.
Én csak azt akarom mondani, hogy ne a game-d legyen a fő fegyvered a vadászatban, mert akkor már régen rossza helyzet. Mint pl. testépítésben: hiába szedsz táplálékkiegészítőket, esetleg koxot, ha az alap táplálkozásod nincs rendben. Ugyanez itt is: akkor érdemes PUA-n meg game-n törnie a fejét bárkinek, ha úgy érzi hogy a szintjét már kimaxolta, vagy közel van hozzá (pénz+külső). És a gond itt van: rögtön első lépés a game / pua mert az gyorsabb eredményeket hoz, viszonylag kevesebb erőfeszítéssel. Nekem pusztán ezzel van bajom.
"nem kell itt a maszkulin büszkeséget játszani, felesleges."
Egyet értek, elvégre a 7 főbűn egyike a büszkeség. :P

Krisz101 2019.02.24. 18:07:21

@TopszLee: game denialist vagy, ennyi.

ezen az alapon a marketingkommunikáció is értéktelen, smafu, nem jutunk sehová vele. közben most gyakorlatilag az egész világ már erről szól, a manipulációról. és szarrá fizetik azokat nulla munkáért, akik jók benne (pszichopaták)

de én maradjak becsületes jófiú, aki igazi férfinak érezheti magát attól mert böcsületese n kaptam meg a pudvás pinájú x lábú rozikát.

ha nem baj, kihagyom. arról nem beszélve hogy a game nagy része kommunikációs technikák amit ha passzol a személyiségedhez, akkor internalizálod és egy idő után már a sajátod lesz.

rengeteg olyan szituáció van, amit ha megtanulsz kezelni akkor az élet más területén is segit. ezen az alapon üzleti kommunikációt se tanulj, mert elég ha csak jó az árud.

TopszLee 2019.02.25. 10:54:08

@Krisz101: Hidd el értem amit mondasz. A világ abba az irányba megy hogy már csak az számít mit tudsz másoknak mutatni, az hogy mi van mögötte senkit nem érdekel.
Márpedig hidd el számít hogy mi van mögötte. Nem hiszem hogy az előző kommentemben game denial jönne át. Nem mondtam hogy a game rossz vagy nem kell, azt mondtam hogy valós önfejlesztés HELYETT nagyon nagy gáz game-el kompenzálni. Ezt most írtam le kb. harmadjára, többször nem fogom, ha még mindig nem jön át, akkor magadra vess.
De hogy a te példádból induljak ki:
"ezen az alapon üzleti kommunikációt se tanulj, mert elég ha csak jó az árud."
Pontosan erről van szó. A legtöbb game- tanulónak áruja sincs, nincs mit felmutatni. Akkor meg minek kommunikáljon jól? Az egész képmutatás.
Biztosan voltál már PUA tanfolyamon. Ott milyen srácok voltak? A legtöbbnek rendben volt a külseje, karrierje, pénze, önértékelése, és ezeket akarta jobban érvényesíteni egy kis jobb PUA -val? Nehezen hiszem.
Fontos a jó kommunikáció, és valóban lehet a PUA-t csajozás terén kívül is használni (gondolom). Csak - sokadjára írván - a filozófia, miszerint a könnyebb utat választom - nem tetszik.
Nekem is van ilyen haverom. Még soha nem volt rendes állása, megtakarítása sem sok, 30 évesen bőven túl van. Elment PUA-ra, és alkalmazta a technikákat, és lett csaja.
A csajt sikerült megtartania (nem PUA-val, hanem mindenféle trükkös kommunikációs techinkával, meg mittudom én mivel), karrierje, jövőképe továbbra sincs. Nem választott egy utat, nem járta be, nem alkotott semmit, jó ha angolul tud makogni valamennyit. A szexhiány hatalmas motiváló erő. Ha nem tudott volna PUA-ra menni hogy becsajozzon, előbb utóbb vagy becsavarodik - vagy rájön hogy valamit kezdenie kellene magával, ha akar az életben valamit, és összekapja magát.
Részemről a témát lezártam.

Krisz101 2019.02.25. 15:56:30

@TopszLee: mai világban nem mindenkinek adatik meg hogy bejárjon egy utat sajnos. nekem sem. ismeretségi körömben csak annak aki elment külföldre. egy srácról tudok, aki úgy keres jól, hogy nem egy taposómalomban van és van ideje hobbikra. lehet h neked más a valóságod. mérnöki vonalon indultam el anno, ahol béta igáslovakkal voltam körülvéve, azt gondoltam az a normális.

nem voltam pua tanfolyamon, magam sajátítottam el mindent, akár a snowboardot, gitárt vagy zongorát. anno jól ment a csajozás. akkor kezdtem vele foglalkozni amikor 2010 körül extrém módon elkezdett zuhanni a színvonal, persze még le kellett esnie hogy ez a toxikus közösségi média, okostelefon, és a nők emiatt óriásira nőtt választási lehetőse miatt van. olyan nők kezdtek lepattintani akik pár éve simán megvoltak, miközben javult az öltözködésem, edzettem, lett kocsim, stb.

azt mondod h mindig is igy volt, hát kérdezz meg bárkit aki csajozott a 2000-es években... jobb csajaim voltak, akik az ágyban is jobbak voltak, pedig csóró voltam és röhejesen néztem ki. volt olyan h a csaj buszra ült, csak azért hogy leszophasson. ilyen ma hol történik? mesében max.

szerintem mi mást értünk pua alatt. a pua ma már egy kommunikációs és viselkedési eszköztár ami a passziv részére is nagy hangsúlyt fektet, pl a nő reakcióinak, mögöttes motivációinak megértése és az azzal kapcsolatos agymosással, tévhitekkel való leszámolás - még mielőtt mielőtt bármit is tennél vagy mondanál neki.

mint a legtöbb game denialist, te is a 2000-es évek közepére defaultolsz folyton vissza, amikor vastag válltömős bő zakóban hajtogatták a betanult hülyeségeket a nőknek tekintet nélkül annak reakcióira.

richard cooper a redman groupban ilyen. elég felelőtlen is szerintem. 20as évei óta pénzugyi területen vállalkozó, nem függ senkitől. neki könnyű olyanokat mondani, h csinálj egy új vállalkozást, ugorj szintet stb. van akinek ez könnyen megy, a férfiak 90%-nak ezt nagyon nehéz végrehajtani, szinte lehetetlen, főleg ha már előtte is maxoltak.

2019.02.26. 23:13:45

@davidlejardin: Ha fejleszted magad jobb esélyed lehet az igazán jó nők közül is. Leírásod alapján a pozitív első benyomás után valahogy elhal a dolog. Ez az újabb feladat rájönni, hogy miért lehet ez az esetleges szintkülönbségen túl. Lehet nem akarsz elsőre túlzottan nyomulósnak tűnni?
Nem vagy azzal egyedül, hogy először nem a megfelelő PUA irodalommal találkoztál először. Amit előző posztban írtál kritikai érzékről lehet az átlátszó marketingrészre vonatkozott?

davidlejardin 2019.02.26. 23:51:21

@M87: a kritikai érzék elsősorban arra vonatkozott. Azonban van egy nagyon erős analitikus gondolkodásom, amivel képes vagyok nagyon gyorsan elsajátítani új ismereteket. Novemberben kezdtem kb a redpill meg egyéb manosphere irodalmat, hamar fejlődtem december óta több nővel voltam mint előtte összesen, 25 vagyok.

Véleményem szerint a bennem rejlő needy nice guy-t még nem tudtam teljesen magam mögött hagyni emiatt lehet egy idő után már nem vagyok elég maszkulin. Arra kell rájönnöm pontosan mi az a viselkedés minta, ami ezt kiváltja. Vannak tippjeim: elég sok text, esetleg sok emoji illetve, sokszor kérdezek mintha érdekelne. Attól tartok, hogyha nem írok elmegy az érdeklődés.

2019.02.27. 00:51:06

@TopszLee: Egy alkalommal még könnyebb megjátszania magát valakinek, hogy többnek látszódjon, mint amilyen valójában, ha jól csinálja. Amiről az elején írsz az túlmutat az alkalmi szinten. Hosszabb távon nehezebb lenne fenntartani a látszatot, de ha nem ez a cél elég az újonnan jött ismertségnél szerepet játszani, ami könnyebb, ha hitelesen tudja magát előadni. Vannak benne mesterkélt elemek és nem megy mindenkinek, de ők abból főznek ami a rendelkezésükre áll. Ez nem jelenti azt, hogy minden része hülyeség, de tény, hogy aki erre az útra lép ki kell tudnia tapasztalni a maga személyiségére adaptálva. Nem mindenkinek van olyan türelme, hogy addig várakozik és épít karriert ameddig eljut valameddig, mert csajozni közben is lehet. Mindenkinek egyéni döntése milyen módszereket alkalmaz. Mindennel én se értek egyet, de a "könnyebb utat" választók szemszögéből a minél gyorsabb eredmény lebeghet a szemük előtt. Más kérdés, ha nem jön az azonnali siker hogyan dolgozza fel. Az említett haverod hasznosabbra is fordíthatná a kommunikációs oktatáson megszerzett tudását, amivel számára jó munkát találva a státuszán is javíthatna mellette csajozhat is. Nem zárja ki egymást a kettő.
Annyi hasznossága lehet egy ilyen oktatásnak is, hogy aki járt oda úgy fogja érezni nála a kulcs és ezen fellelkesülve lesz önbizalma.

@Krisz101: Elvileg pont ennek van értelme társadalmi dinamika/kommunikáció oktatása alatt, hogy jobban mozogjon az üzleti/társasági életben, aminek mellékhatása lehet a nőknél való sikeresség is. Önmagában lehet bármilyen jó egy termék, ha nincs megfelelő marketingje kevesebbekhez fog eljutni, mint amennyi a nagyobb ismertségével lenne. Sokan azzal azonosítják a PUA-t, hogy magolj be csajozós szövegeket, vegyél fel domináns testhelyzetet, menj oda x csajhoz, ha egy jól reagál az siker. Ebben mindenkinek magának kell kijárnia az utat.
Milyen korosztályúak közt csajoztál?

erkölcsi hulla 2019.02.28. 13:45:13

@TopszLee:
"A szexhiány hatalmas motiváló erő. Ha nem tudott volna PUA-ra menni hogy becsajozzon, előbb utóbb vagy becsavarodik - vagy rájön hogy valamit kezdenie kellene magával, ha akar az életben valamit, és összekapja magát."

Régen az volt. Aztán beindult a pornó-ipar, és nagyságrendekkel több lett a céltalan, motiválatlan, elbaszott életű férfiakból. Mármint ez is csak egy ok, de sokat közrejátszhat.

TopszLee 2019.02.28. 21:10:22

@erkölcsi hulla: "Régen az volt. Aztán beindult a pornó-ipar, és nagyságrendekkel több lett a céltalan, motiválatlan, elbaszott életű férfiakból. Mármint ez is csak egy ok, de sokat közrejátszhat." Egészséges férfinak szüksége van szexre, pont. A pornó nem szex, önkielégítés, és messze nem ugyanaz ha magadnak csinálod, vagy neked csinálják, valakivel csinálod....

VT 135 2019.02.28. 23:34:46

@TopszLee: Ezen én mindig dobok egy hátast, amikor férfiak képesek az önkielégítést a szex-, a kurvákat meg az érzelmi, szeretet-, és bizalomközpontú, hosszútávú párkapcsolat alternatívájaként elképzelni.

Alexa Bp 2019.03.01. 01:09:27

Jajj, ez a PUA...2 eve hallottam eloszor errol. Amikor kb allandoan "error" volt esetemben, es a sokadik randin a pasi elarulta, hogy semmire sem ugy reagalok, ahogy kene, es meg ilyennel nem talalkozott :D Egyebkent pont azert nem volt hatasos...mert tok nem ereztem hitelesnek hiaba tett vagy mondott olyan dolgokat, ami alapvetoen bejott volna.Valami folyamatosan zavart...lehet tul kifinomult a noi megerzesem. Rohadt fontos, hogy barmit tesztek az oszinten jojjon...sok no nagyon is erzi ezt.

2019.03.07. 15:13:09

@Alexa Bp:
Hogy van a macskád?

countercunt 2019.03.07. 15:30:15

@Alexa Bp: egeszen biztosan a tulsagosan kifinomult noi megerzesed lehetett.

2019.03.21. 06:37:43

@Krisz101: Érdekes módon egy kicsit is racionális ember előtt nem lehet megjátszani női magasabb státuszt, mert egyből átlát rajta, hogy egy ócska kis lotyó kupis élettel, aztán meg eleve Úgy áll neki hogy a magyar nők többsége ha komoly egzisztenciával rendelkezik, akkor nem fog leállni mindenféle jöttment kalandor fasszal a középosztályból, hanem megfelelő státuszban keresgél magának.
te se választanál mondjuk menő ügyvédként komoly partnert mondjuk Pitiáner kisvállalkozók vagy multinál tróger elő droidok közül pláne nem valami csóró alulfizetett faszt.
Össze vissza dugni meg pláne nem okos dolog leállni olyan szinten már mindenféle önbecsülés zavaros komolytalan hülye gyerekkel aki alkalmi szexekkel hizlalja az egóját, mert esetleg még visszaüthet, pl hírnévre vagy bármiben. ez ugyan úgy áll hogy ha multinál dolgozol egy bizonyos szint fölött.

Szóval azért nem véletlen az hogy a sztorik többsége itt is Általában 20 körüli unatkozó egyetemista picsákról vagy ostoba kevés hozzáadott szellemi értékű munkát végzett nőkről szól, egyébként is a magyar társadalom legtöbbje körülbelül ezen a szinten áll, normális nőnek amúgy sem jutna eszébe szaros internetes társkeresőkre járkálni, aztán onnan szedni fel mindenféle gyökeret.

Ha meg már neked úgymond Gameelni kell, hülye szerepjátékokat játszani egy nő előtt, akkor már rég megbaszta a franc, mert egyszerűen naturálisan nem vagy senki ahhoz hogy komoly kapcsolatot alakíts ki olyannal akivel már érdemes számolni.
össze vissza baszni Lehet céltalanul, de a részletekre odafigyelő tapasztalt harmincas picsa egyből leveszi hogy egy újabb csóró lúzer aztán legyint és pattint a faxba.

Most ha ez valakinek élmény Faktor hogy ribanc hajlamú 20 as évek elején járó picsákat hülyít meg akik egyébként is csak arra várnak hogy valami gyökér játsszon el nekik egy szép szerepet, dugja meg őket aztán lépjen tovább a francba mert nincsen türelmük hallgatni az ostoba komédiát.
Hát akkor lelke rajta csinálja ezt

2019.03.21. 16:17:29

@Yotengri:
Akkor végre sikerült kiverni 1 hét után az alulméretes pöcsödet, miután feldobtad ezt a hatalmas magas labdát és büszke vagy magadra

Supergranat az igazságosztó 2023.07.27. 17:10:15

Az ilyen régimódi, magát, telefonszámát nehezen adó nő mindig red flag. Kuka
süti beállítások módosítása