Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Aki megpróbált kijátszani

2019. február 25. - Ethan Wolf

photography-woman-beauty-blonde-green-eyes-12.jpg

Badoon ráírtam Majára, szőke haj, zöld szemek, szép arc, vékony/sportos testalkat. Szép csaj, nagyon egyben volt. Válaszolt, és elég sűrű beszélgetésbe kezdtünk, ami azért volt meglepő, mert mintha Őt jobban érdekeltem volna én, mint Ő engem. Ő görgette a beszélgetést. Az ilyen jó nők nem szoktak ilyet csinálni, de belementem a játékba.

Két napig csevegtünk, mikor eljött a telefonszámcsere. Megis kaptam. Első dolgom volt beütni facebookon a keresőbe és ki is dobta a hozzá tartozó profilt (azóta azt hiszem, a face már nem csinálja ezt). Kaptam egy kisebb sokkot, ugyanis volt vagy tíz közös ismerősünk. Megnéztem a munkahelyét és hát ugyanott dolgozunk. :P Nagy cég, és nem ismerek mindenkit, nem láttam mindenkit, de minden bizonnyal Ő már látott engem valahol. Sok céges összejövetelünk van, akármelyiken ott lehetett. Mikor ráírtam badoon, Ő szerintem azonnal tudta ki vagyok, ezért volt, hogy ő görgette a beszélgetést.

2203892-bigthumbnail.jpg

Az volt érdekes, hogy a munkáról nem beszéltünk, de már értem, hogy miért. Nem jelöltem facen ismerősnek, azt sem tudja szerintem, hogy az FB kiadja a profilt, ha nyilvános a telefonszám. Gondoltam, akkor játszom a játékát. Felhívtam, beszélgettünk és finoman rátértem a munkára, mivel is foglalkozik. Úgy válaszolt, hogy nem hazudott ugyan, de annyiból nem jöttem volna rá, hogy egy helyen dolgozunk. Erre olyasmit mondtam, hogy a fényképe alapján kicsit ismerős, nem találkoztunk-e már valahol. Azt mondta, nem tudja, talán. :)

Ez azért volt érdekes válasz, mert ha akarta volna, itt megmondhatta volna, hogy kollégák vagyunk, de nem tette. Játszani akart velem. Meg akart szívatni. Sebaj, játszunk. Megbeszéltünk egy találkozót és hogy nálam borozgatunk. Simán belement. Utólag már tudom, hogy valószínűleg kikérdezte rólam a kolléganőit, mert akadt köztük 2-3 csaj, akiket viszont ismertem. Ezért lehetett annyira bátor, hogy simán belement a találkozóba velem.

Aznap este kimentem elé, mosoly, puszi. Továbbra sem árulta el, hogy tudja ki vagyok. Feljöttünk hozzám, iszogattunk és beszélgettünk, de egy-két finom célzás elhangzott. Olyasmit mondott, hogy Ő annyira okos, hogy azt is tudja, pontosan mit csinálok munkában. Több ilyen célzás is volt, amiből arra következtettem, hogy lassan meg akarja ejteni a „Nagy leleplezést”. :P De én úgy gondoltam, hogy az tönkre vágná az estét, ugyanis éreztem köztünk a kémiát. Ezért fogtam magam és lekaptam. Csókolózni kezdtünk, sokáig, egyre vadabbul, ajakharapdálás, teljesen bepörögtünk. De nem engedett a vetkőztetésnek, első alkalommal ő nem fekszik le senkivel. Pedig láttam rajta, hogy be van indulva, de azt is láttam, hogy nem az a fajta, aki csak kéreti magát, ez komoly elhatározás volt részéről.

iveta-vale-women-blonde-green-eyes-wallpaper2.jpg

A következő csókcsatánál megfogtam a kezét és a gatyámhoz húztam, had érezze, mit váltott ki belőlem. Az utóbbi időben ezt a "kéz a gatyához" módszert favorizáltam és működött. Simogatni kezdte, majd kikapta a gatyámból és kézzel kezdett dolgozni rajta, miközben csókolóztunk. Ügyesen csinálta, kérdeztem, hogy a szája is olyan ügyes-e, mint a keze? A kanapén ültünk, mire lehuppant elém térdre és bevetette a száját is. Olyan mélytorkozást kaptam, hogy még ma is felemlegetem. Kézzel, szájjal, nagyon vágta a témát. El is mentem, ő pedig lenyelte. Nem volt szégyenlős. De utána sem akart dugni. Kérdeztem, hogy nem mindegy, ha már leszoptál? Mire azt a magyarázatot kaptam, amit Clinton adott a Mónika ügyben: a szopás nem számít szexnek, Ő pedig nem szexxel első alkalommal. :P

Most erre mit lehet mondani? :D Nekem így is jó volt.

Ezután még ittunk majd előrukkolt a nagy bejelentéssel, hogy tudja ám ki vagyok, ugyanannál a cégnél dolgozunk. Széles mosoly és várta, hogy most majd jól meglepődök. Én erre annyit mondtam, hogy XY a vezeték neved, itt és itt vagy, ilyen és ilyen pozícióban. Elkerekedett a szeme. Te tudtad? Kérdi. Mondom (kaján vigyorral az arcomon), már mióta. Mosolygott, de kínosan is érezte magát, azt mondta, hogy meg akart szívatni, hogy majd milyen fejet vágok, ha közli velem a dolgot. Én erre annyit mondtam, hogy engem akarsz megtéveszteni? Úgy látom, itt te lettél megszopatva, szó szerint. :D Nevettem, és szerencsére vette a lapot, ő is nevetett.

wallhaven-4956432.jpg

Lassan mennie kellett, úgyhogy elkísértem egy darabon. Közben amúgy elfecsegte, hogy a cégnél több férfi is nyomul rá, olyanok, akiket ismerek. De egyik sem volt olyan rámenős, mint én. Ezt vagy elhiszem, vagy nem. De elmondott pár dolgot a többi próbálkozóról. Az egyikkel egyszer találkoztak, megittak valamit, majd másnap a srác szerelmet vallott neki. Az a srác ott dolgozik mellettem, ismerem valamennyire és úgy adja elő magát, mint egy nagy macsó. Mondjuk nagydarab is, meg viszonylag jóképű. Azt hittem, Ő simán varrja le a nőket, de hogy ilyen szerelmetvalós legyen... Egy másik srác, akit szintén ismerek, olyan bénán próbálta felszedni Maját, hogy a csaj csak nevet rajta. Kérdés, hogy én, hogy leszek előadva a többieknek. Ha őket kibeszéli, akkor engem is? De vajon, hogyan? Kimarad a meséből, hogy lecummantott? :D

Nem kerestem két napig, mire Ő írt rám. Ismét beszélgetni kezdtünk és megbeszéltünk egy újabb találkozót. Miért is ne, lehet, hogy meg is dughatom, az lenne az igazi. De ha csak megint lecummant, nekem az is jó. :P

4506931-women-blonde-women-outdoors-green-eyes-long-hair-face-zubair-aslam-hat-portrait-white-tops-bokeh2.jpg

Természetesen lemondta a találkozót, de mivel ajánlott másik időpontot, hát belementem. Egy hét telt el azóta, hogy először találkoztunk mire a második is összejött. Sétálni akartunk, de pocsék, viharos lett az idő ezért bemenekültünk hozzám. :P Iszogattunk, majd elég hamar heves előjátékba kezdtünk. Aztán megtörtént aminek meg kellett történnie. Óriásit szexeltünk, Majának nagyon jó a mozgása. Vadul lovagol, ül rajtam, egyik kezével a kanapé támláját szorítja, a másik kezét hátra veti és a térdemen támasztja meg magát. Így mindkét kezével kapaszkodik valami stabilba, sokkal hevesebben tudja mozgatni a csípőjét rajtam, anélkül, hogy hamar elfáradna. Olyan erőteljes lovaglást művelt, hogy ilyenben még nem volt részem. Azt még tudni kell, hogy a munkán túl edzősködik. Lerakott valami fitnesz vizsgát és esténként órákat ad. Piszok jó teste van.

Aztán lenyomtunk vagy hat pózt, a megszokottakon kívül, ami még nagyon bejött vele az a „pók” nevezetű póz:

adcd8c23ab794008dcb9031b0e298f7c.jpg

De más néven is láttam már ezt a pózt. 

Kellemes éjszaka volt. Éjfél körül kísértem haza, majd másnap már beszéltünk is. Onnantól kezdve minden nap folyamatos volt a beszélgetés köztünk. Pár nappal később ismét találkoztunk, aminek megint óriási kefélés lett a vége. Meg is beszéltük, hogy mivel jók vagyunk az ágyban együtt, bírjuk a másik humorát, személyiségét, miért ne adnánk egy esélyt a dolognak. És Így kezdtem el járni Majával.

De a kapcsolatunk nem sokáig tartott, hat hétig járt át hozzám szexelni, de mikor el akartam hívni valahová lakáson kívül, sohasem jött. Hamar leesett, hogy csak duma volt részéről, hogy komoly kapcsolatot akar velem. Csak egy dugópajtit keresett, de nem volt mersze ezt kimondani. Én meg elkezdtem belelovalni magam a dologba. Mikor leesett, hogy ez ennyi, akkor szakítottam vele. Nem lett volna ellenemre egy szexkapcsolat vele, ha ezt már az elején tisztázzuk. De a hetek során, elkezdtem komolyra venni a dolgot, és onnan már nem tudtam volna visszatáncolni egy sima szexkapcsolatba. Mondjuk pár nappal később már bántam, hogy dobtam, mert piszok jó teste volt és olyanokat keféltünk...Mégiscsak ment volna az a szexkapcsolat. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4014643860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2019.02.25. 16:00:34

Vagy nem. Ha már elkezdted beleengedi magad érzelmileg, lelkileg, akkor nehéz utána semlegesen viszonyulni hozzá. Inkább az lett volna, h egy ponton újra elkezdesz érzelmileg nyílni felé és reménykedni, h már annyira bizonyítottál, h most már ő is akar egy komolyabb kapcsolatot. Ami amúgy egyáltalán nem is kizárt.
De igazad van: ha az elején, többszörösen nem volt képes őszinte lenni, onnantól már nagy lett volna a kockázat - vagy inkább biztos -, h ez az "életstratégiája" később sem változott volna.

Ethan Wolf 2019.02.26. 06:46:03

@M87: Arra már nem emlékszem, mi volt az adatlapján. Facen megnéztem, egy ideig volt valakije, de most megint szingli :P

erkölcsi hulla 2019.02.26. 13:18:56

A szopás nem számít szexnek. legalábbis a nő részéről. Van benne valami.
Férfi részről meg erősen hibádzik.

2019.02.27. 21:08:25

Nos, az van, hogy addig oké, hogy elmondta, h ő rá kik nyonulnak cégen belül, de arról bem szólt, h ő kit nézett ki magának. Nyilván valaki olyat, aki a ranglétrán fölötted van. Ezért nem fért bele neki egy kapcsolat veled, akinek ő kell, hiszen ő olyannal akarja lekötni magát, aki neki kell.

Az volt az ajánlata, h dughatod, de titokban,hogy ne rontsa az esélyeit azzal, hogy lássa a kiszemelt, h cégen belül lekúrtad őt alsóbb szintről, mint ahol a kiszemelt van. Te ezt nem fogadtad el, hanem kiakartad sajátítani. Így rólad is hasonlóan fog mesélni majd a kiszemeltnek, mint ahogyan neked mesélt a kollégáidról.

Azt hagyjuk is, h elsőre leszopott, de nem dughattad meg. Ez megint csak egy elbukott shit teszt. :) Eddig elsőre nem baszták meg soha? Nagyszerű! Itt az alkalom.

Ha leszopott, a legolcsóbb legszarabb dumával is le lehet szedni róla a bugyit, egy szopásért cserében nyalás ajánlattal. Esküdözöl, h már ha akarnád sem tudnád megdugni, hiszen te már elélveztél. Amikor pedig már szabadon van előtted a puncija, kötelező megdugni. Ha még nem tetted, próbáld ki, meglátod ez sokkal nagyobb élmény, csak nem kell parázni, mert nincs mitől. Ezek imádnak áldozatok lenni. :D

whoamiohmy 2019.03.01. 07:59:09

Ja, munkahelyi kapcsolatok... Engem mostanában az döbbent le, mennyi rezidens kiscsaj "dörgölőzik" mióta főorvos lettem. Nekem ez az első vezetői vagy fogalmazzunk úgy, hogy középvezetői pozícióm a szakmában, emiatt teljesen új ez a jelenség. Eddig maximum a nővérkék játszották el, hogy bejövök nekik, most kb. a rezidens kiscsajok fele vagy metakommunikatívan, vagy elég direktben érdeklődést színlel. Ami durva, hogy viszont ha rámoccansz, kegyetlenül gyorsan és hatékonyan ki leszel flakelve. 1 éve dolgozom ezen a klinikán, ahol most vagyok, de eddig nem kevesebb, mint 6 nő játszotta el velem ezt, ebből kettő gyakorlatilag majdnem a farkamat fogdosta (melléd ül, ráteszi a kezét a belső combodra, és elkezd felfelé simítani...). Na most ezt, akárhogy is nézzük, nem lehet máshogy értelmezni, mint szexuálisan kihívó viselkedésként. Ebből a 6 nőből 3-ra moccantam rá (Facebookon bejelöl, visszajelölés után némi beszélgetés és randi próbálkozás), mind a három visszajelölt, de már arra se volt hajlandó, hogy elkezdjen chatelni. Engem azért durván ledöbbentett ez, hogy a nők milyen arányban és mennyire durván visszaélnek a szexuális vonzerejükkel a munkahelyen.

erkölcsi hulla 2019.03.01. 12:25:37

@whoamiohmy: Mármint az döbbentett le, hogy munkahelyen dörgölődznek, de privát életben meg rád se basznak? Tényleg furcsa, az ilyeneknek a szintelmélet szerint már be kellett volna akadniuk a hálóba.
De nyilván csak az volt a céljuk, hogy ott, helyben, az alfával kavarjanak, előnyt kovácsoljanak belőle, és a többieknek mutassák, hogy ők vannak az alfával.

2019.03.20. 19:33:57

@whoamiohmy: ennyi ésszel te maximum a patológián vagy főorvos faszikám :D

whoamiohmy 2019.03.21. 13:04:29

@erkölcsi hulla: nekem az a meglátásom, hogy ez a nőknél úgy működik mint a reklámban: egy jó alfa farok megfizethetetlen. Minden másra ott a mastercard - azaz a béta.

En ezekben a szitukban béta vagyok de már van a kártyámon (az inherens értékemben) annyi, hogy megéri szexuális érdeklődést színlelni - ami persze nem valódi, csak a szimpatia keltését szolgálja. Plusz ezek még viszonylag fiatal csajok (25-28), és ebben az életkorban még nem a kellően dominalhato béta férj fogása a cél hanem a körhintázás az alfa farkakon. 30+ rétegnél már esélyes hogy punci is leesne ha egy ilyen sztorira rámozdulna az ember, de annál még az is jobb ha fizetőshöz jársz. Ott legalabb azt kapod ami tetszik.

whoamiohmy 2019.03.21. 13:08:03

@M87: nekem a legtöbb bejövős, mondjuk tegyük hozzá, hogy a svájci nők gyönyörűek, főleg 7 év Nemetország után. A magyar szintet nem ütik meg viszont kicsit jobban adnak magukra mert jobban van miből (szebb ruhák, kiegészítők, több pénz kozmetikusra, fodrászra stb).
Az a durva hogy azóta kicsit figyelem ezt és itt a fiatal orvos csajok mindenkivel ezt nyomják, a 70 éves profokkal is. Mindegy, durva volt szembesülni vele, ennyi.

whoamiohmy 2019.03.21. 14:41:54

@Kritikus Intrikus: erre mondaná azt a volt főnököm a kardiológián hogy mi a különbség a belgyógyász, a sebész es a patológus között?

A belgyógyász mindent tud de semmit se csinál.
A sebész mindent csinál de semmit se tud.
A patológus mindent tud és mindent csinál de akkor meg már minek... :))))

whoamiohmy 2019.04.08. 22:34:25

@rozsomák:
:))))))

Baszki ez most valami running gag ezen a blogon hogy senki nem hiszi el hogy főorvos vagyok Svájcban...

Suit yourself. Nekem semmi nem múlik rajta :)

erkölcsi hulla 2019.04.09. 17:09:38

@rozsomák:
Nem semmi, ennyi időt és energiát pazarolni, hogy sértegess valakit, aki ezt le se szarja.
Gratulálok, igazi egy köcsög lehetsz az életben is.
Mármint csak ilyen jelentéktelen köcsög, aki itt éli ki magát, mert máshol nem meri.

whoamiohmy 2019.04.09. 20:35:43

@rozsomák: mint már említém volt, tőlem azt csinálsz/hiszel/okoskodsz ami jólesik. Engem nem zavar. A továbbiakat illetően lásd az előző hozzászólást :)

VT 135 2019.04.10. 00:30:25

@erkölcsi hulla: nem tudom, ez valami ciklus lehet, mint nőknél a havi, h kb. pár hetente idetéved valami újabb nyomorék troll. :) Vagy mindig ugyanaz, csak más névvel?
süti beállítások módosítása