Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szappanopera

2019. március 11. - Ethan Wolf

d1013_49_190_0004_600.jpg

Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni azzal, hogy az ismerősi körből kavarni kezdett egy sráccal. Mint utólag kiderült, brahiból csinálta. Igazából nem érdekelt a dolog, de ha már Ő így játszik, akkor gondoltam, a saját fegyverével csapok vissza. :P Nem volt különösebb célom ezzel, hisz amint kiderültek a dolgok, részemről vége volt a szexkapcsolatnak is vele. Inkább csak meg akartam mutatni, hogy én is tudok ilyen idétlen dolgokat csinálni.

women-ladies-sexy-best-friends-t-shirt-sisters2.jpg

Szóval a terv annyi volt, hogy az egyik legjobb barátnőjét (Ivett) bejelöltem FB-n, majd csevegni kezdtem vele. Persze kettejük közt ment a pletyka, erre számítottam is. Hamarosan rám is írt a féltékeny csaj (Noémi), hogy mit csinálok. :D De nem reagáltam, gondoltam tovább fűzöm a barátnőt, hadd fortyogjon. Jól ment, mert aznap este, miközben beszélgettünk, épp az egyik, tőlem pár utcányira lévő szórakozóhelyre ment egy harmadik csajjal (Kata). Valahogy feljött az ötlet, hogy találkozzunk, hisz még sosem láttuk egymást. Amúgy onnan tudom, hogy Ő Noémi legjobb barátnője, hogy facen sok képen feszítettek együtt.

Gondoltam, miért ne, poénnak jó lesz. Találkozom a barátnővel (és az ő egyik barátnőjével, Katával).  Amúgy is itthon voltam aznap este, mert az utolsó pillanatban lemondták a randimat. :D Elmentem arra a szórakozóhelyre, ahol épp voltak. Ivett ugyanolyan magas volt, mint én, barna rövid haj, kék szemek, vékony és formás. Kata alacsonyabb, szőke, zöld szemek, hatalmas mellek, átlagos testalkat. Elpoénkodtunk, majd láttam, hogy van velük két srác is. Na mondom fasza, mindkettőnek van pasija? Ötödik kerék leszek, vagy mi? A szórakozóhely az egyik legrosszabb a környéken, mondtam is, hogy menjünk el egy beülős helyre. Volt egy kis vita, de rávettem őket a sétára. A két srác nagyon erőlködött, hogy maradjunk ott és igyunk, de a lányok (Ivett és Kata) rám hallgattak.

41aus_uv7zl_sy450.jpg

Séta közben elől mentem Ivettel és gyanús lett, hogy miért nem sétál mellette az egyik srác. Hisz ha az egyik a pasija, akkor nem hagyná, hogy én menjek ott. Rákérdeztem, és kiderült, hogy egyik srácot sem ismerik, azok csak odacsapódtak hozzájuk. Mondom fasza. Ivették nem problémáztak, mert a srácok fizettek nekik pár italt, arra pedig figyeltek, nehogy valamit beletegyenek a piájukba. Szerintem a történet egyszerű, a két srác le akarta itatni a csajokat és meghúzni őket. Persze a lányokat sem kellett félteni, az ingyen piának örültek, különben lekoptatták volna a srácokat.

Haladtunk az általam javasolt hely felé, mikor az egyik srác rácsapott Kata fenekére, majd ölelgetni kezdte. Kata ellenkezett és nagyon nem volt ínyére a dolog, ezért közbeléptem. A két srác már eléggé be volt rúgva, kicsit dülöngéltek is, szóval ha bunyó lett volna, jó eséllyel én nyerek. :D De a határozott fellépés megtette hatását, mondtam, hogy ezek a lányok foglaltak. Velük nem lesz semmi az este, lehet kotródni. Aztán elindultam a két lánnyal az oldalamon. A két srác lassan jött mögöttünk, de aztán egyre inkább lemaradtak, majd eltűntek. Gondolom, kerestek más lányokat.

screen-shot-2015-01-05-at-4-59-35-pm2.jpg

Nem is baj, Ivett, Kata és én beültünk egy kellemes helyre és meghívtam őket egy italra. Tőlem azonban nem fogadták el, kifizették a részüket. Csevegtünk és kiderült, hogy mindkettő jóban VOLT Noémivel és mindenről tudtak. Mindenről. Hányszor, hogy, mikor, meddig, stb. Poénnal elütöttem a dolgot, de így legalább megtudtam tőlük sok érdekességet. Noémivel már egyikük sincs jóban egy hete, mert elegük lett a csaj hülyeségeiből. Ezek szerint Noémi, nem is azért írt rám, mikor féltékeny lett, mert Ivett elmondta neki, hogy beszélünk, hanem egyszerűen látta FB-n, hogy Ivett és én ismerősök lettünk.

Remélem követhető ez még. :P

Hajnalig beszélgettünk, majd Kata egy barátnője is megjelent (nem tudom a nevét), de ők elmentek másfelé. Azt hiszem, Kata látta, hogy Ivett és köztem van kémia. És valóban volt. Hajnalban még arra is rávettem, hogy feljöjjön hozzám és igyunk még. Azonban nem történt semmi. Elmondta, hogy először találkoztunk és szimpatikus vagyok neki, de ismerve a történetemet Noémivel, nem tud velem, mit kezdeni. Ebből persze kidumáltam magam, de mikor reggel elkísértem, úgy tűnt, hiába a nagy szimpátia és kémia, Ivettel nem lehet semmi.

Szóval Ivettet csak arra „használtam”, hogy féltékennyé tegyem Noémit, de a találka olyan jól sikerült, hogy megkedveltem Ivettet és többet akarok tőle.

wholesale-summer-sexy-women-039-s-white-black2.jpg

Másnap írtam neki és egész nap beszéltünk. Bármikor írtam, perceken belül jött a válasz. Itt felhívnám a figyelmet arra, hogy ne azt figyeld, mit mondd a nő, hanem, hogy mit csinál. Ez egy bölcs mondás. Ivett elmondta este, meg írásban is, hogy velem nem számol, DE! Amint írtam valamit, Ő azonnal válaszolt. Ha picit sem érdekelném tudat alatt, akkor nem reagálna, vagy legalábbis jókora időeltolódással.

Ezért újabb randira hívtam. Amit nem sikerült leszervezni, mert állandóan dolgozott, amikor pedig volt pár pihenőnapja, olyankor hazautazott. Nem értettem, hisz folyamatosan beszéltünk, mindig válaszolt, de semmi. Épp ezért megkerestem facen a barátnőjét, Katát és rákérdeztem, hogy Ő hogy látja. Számomra úgy tűnt, hogy csak, mint havert érdeklem, de megerősítés kellett. Kata megerősített ebben, szerinte Ivett bírja a búrám, de nem úgy. Ennyi nekem elég is volt, mindkettővel (hárommal) megszakítottam a kapcsolatot. Amúgy is kezdett ez már túl problémás lenni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2514643906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló Leó! 2019.03.11. 09:36:35

Hát Wolfi bammeg, meg ne haragudjál, de ez most mi?
Meghekkelte egy 16 éves kislány a blogot és leírta a szombat esti kalandjait, hogy képzeljétek, ezzel és ezzel BESZÉLGETTEM?!?!?

Imádom a posztjaid, asszem az összeset olvastam, de eddig messze ez volt a leggyengébb. Tudsz Te ennél sokkal jobbat is!
Hajrá! :)

Wildschwein 2019.03.11. 12:47:56

@Helló Leó!: Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Ráadásul közben még várja is az ember, hogy végre történik majd valami az ilyen idétlen csajos kavarászásokon kívül is, de nem. Ott van pl. az a fekete-fehér kép, annak hatására azt hittem, olyan irányba fog elmenni a történet, hogy felmennek hárman Wolfhoz, ahol a csajok először egy kis leszbi műsort adnak Wolfnak, majd pedig ahogy kezd forrósodni a hangulat, ő is beszáll és szénné kúrja mindkettőt. De hát nem így alakult, ugye.

Amúgy mindig csodálkoztam azon, hogy Wolf hogyan képes elviselni ezeket a csajos manírokat. Meg hát persze azon is csodálkozom, hogy miért nem állunk már a sarkunkra, és vesszük el a polgári jogok egy részét a nőktől. Szerintem nem gondolhatja senki ép ésszel, hogy helyes az, ha az efféle csajszik saját jogon például ingatlan adásvételi szerződést köthetnek, házasodhatnak, választáson szavazhatnak anélkül, hogy egy férfi (pl. az apjuk) ezt jóváhagyná.

davidlejardin 2019.03.11. 13:02:08

@Wildschwein: én nem értek egyet veletek ebben a helyzetben. Szerintem van létjogosultsága ezeknek a posztoknak. Általában az én "sikereim" például sokszor nem olyan nyílegyenes utat járnak be mint Wolf "chat-randi-dugás" történetei. Átlagférfiként ez sokkal közelebb áll hozzám, valamint többet tudtam tanulni belőle. Ha nektek ez nem újdonság esetleg nem hordozott információt, akkor minden negatív felhang nélkül irigyellek titeket.

Persze megvan a normál Wolf történeteknek is, de nekem pont az tetszik a blogban, hogy a csajozás sok rétegét felfejtette már, már-már tudományos mélységekig. Ebbe szerintem beleférnek az ilyen lightosabb történetek is.

VT 135 2019.03.11. 16:38:45

Szerintem is teljesen rendben van a történet, sokat lehet tanulni belőle. Ha sikeres-dugós történeteket akartok csak olvasni, keressetek egy kamublogot, biztos van elég. Az unalmas posztok általában a netes párkeresős karakterlaposak.

TreVoR 2019.03.11. 16:59:32

Csatlakozom VT135 és davidlejardin véleményéhez, jöhetnek még ilyenek, illetve engem az sem nyugtatna meg, ha a posztban említett 2 srác közül bármelyik is dönthetne egy gilisztánál bonyolultabb lény jövőjéről, úgyhogy Wildschwein megoldása sem tűnik reális alternatívának, nem mintha a dolgunk lenne bárki megmentése is :D Az ilyen emberekkel egyszerűen nem kell kontaktolni vagy akár minimális energiát is fektetni beléjük...

TopszLee 2019.03.11. 17:28:01

@Wolf: Katával megismerkednék, imádom a nagy mellű nőket :P

Wildschwein 2019.03.13. 16:36:14

@davidlejardin: @VT 135: @TreVoR: Nekem nem az volt a bajom ezzel a poszttal, hogy nem tartozik a "sikeres-dugós történetek" közé. (Annak idején itt a blogon szerintem az elsők között fejeztem ki az elismerésemet Wolfnak, hogy beszámol a kudarcairól is, és nem az az elsődleges célja, hogy magát fényezze.) Inkább az nem tetszett, hogy nincs tartalma a történetnek. Mert hát ez a fészbúkon-jelölgetek-meg-haverjával-kavarok-hogy-féltékennyé-tegyem-közben-pedig-már-nem-is-vagyunk-barinők-Szandival-Nikivel-Alexával-Henivel dolog kb. egy hámozott luftballon tartalmasságával vetekszik. Jó nektek, ha ebből tudtok tanulni, engem az ilyesmi irritál. Ha azt kellene ebből tanulnom, hogy a "tipikus, mai huszoneleji csajokkal" hogyan kell viselkedni, akkor köszi, de ez nem nekem való, inkább foglalkozok a hobbimmal.

erkölcsi hulla 2019.03.14. 12:48:53

@Wildschwein: Lehet hogy mostanra már csak ezek maradtak, elfogytak az érdekes sztorik.

2019.03.15. 19:21:41

@erkölcsi hulla: ejnye már a fű se a régi, nem lehet cizelláltan színes ihletet meríteni belőle,

vagy a mirelit pizza fogyott el hogy legyen apropó felhívni a segg sötét naiv kis pesti ribancokat, akik maguk is tudják hogy csak meg akarja baszni őket mindenki, de az erkölcsösség látszatát legalább nyomokban fent kell tartani ugye...

2019.03.15. 19:27:07

@Wildschwein: szerinted az itt felvonultatott posztok közt hány realitás szagot nyomokban se tartalmazó sztori mellé lehetne kiírni hogy "valós történet alapján"?
vagy abban annyi valóság lenne mint egy határ szar propaganda kategóriás háborús amcsi filmben. kocsmában illuminált öreg fasziktól hallok ennél jobb sztorikat mint itt a legtöbb ;)
az se biztos hogy egy a pofa nem ilyen helyekről gyűjt össze amit átkonvertál a mai konzum idiotista környezetbe, tinder, faszbuk meg a többi határ lúúzerség.

Mafla 2019.03.19. 12:15:12

Én már a legelején otthagytam volna az egész bagázst a g*cibe és más csajt/csajokat kerestem volna :D
Persze hogy ilyenkor a barátnők mindent elpletykálnak egymás között, aztán ilyenkor már nem sok a lehetőség...
süti beállítások módosítása