Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Alda a feminista

2019. március 18. - Ethan Wolf

il_570xn_817575728_czqv2.jpg

Badoon találtam rá erre a nőre, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a felső ajka zöld, az alsó pedig sárga rúzzsal volt kikenve. A haja erősen vöröses volt. Igazi lázadó, extrém csajszinak tűnt. A maga 21 évével ez még elfogadható is volt. Mindenesetre a kisugárzása nagyon szexi volt. Épp ezért írtam rá és finoman szóltam le a stílusát. Az ilyennek nem szabad hízelegni, de túl durván sem szabad leoltani őket, mert mindkét esetben öri-hari lesz. Szóval csak finoman domináltam, és beszélgetni kezdtünk, miután felocsúdott abból, hogy valaki nem dicséri agyba-főbe.

4edvjn-l-610x610-t_shirt-tees2peace-girl_power_tshirt-girl-girly-girly_wishlist-grl-girly_outfits_tumblr-girls_shirt-white_t_shirt-women-women_t_shirts-women_rights-feminist-feminist_tshirt-feminie2.jpg

Mint kiderült, feministának vallotta magát és a „színes” egyénisége mind jelképez valamit (azaz minden szín). Nőelnyomás, férfierőszak, minden szín valamire utalás volt. Ne kérdezze senki, mi mire, mert egyáltalán nem érdekelt. Tagja volt egy halom mozgalomnak és minden rendezvényen ott volt, ami nőkkel kapcsolatos. Mikor ez kiderült, le is akartam koptatni, de feltűnt, hogy minden feminista vonása ellenére, könnyedén csavarom az ujjam köré és észre sem veszi, hogy őt épp behálózzák. Gondoltam, akkor játszunk, jutunk ameddig jutunk. Amúgy is volt már dolgom feministával és jól végződött a dolog. Ugyanúgy „bántam” vele, mint akármelyik másik 21 évessel, akit fűztem. És minden ugyanúgy zajlott! :P

Telefonszámcsere, facebook, beszélgetés, gyere át pizzát sütni (tudom, mindig ezt nyomom, de működik) és borozni. És másnap jött. Persze kimentem elé, hogy lássam, mielőtt hazahozom. :D Olyan volt, mint a képein, csak nem volt olyan színes. Vörös rúzs, szoknya, normális vörös haj. Így nem tűnt olyan extrémnek. Teljesen átlagos 21 éves volt, tényleg semmi extra, max 5-6 kg plusz volt rajta. Nem vész. Sétáltunk a lakásom felé és közben elmesélte, hogy én vagyok a 19.-ik randija a netről, és eddig minden férfi nyomorult volt. Ezt ő mondta így. Az egyik túl nyomulós és egy kávézás után fél órával már sms-t ír, a másik túl domináns és megpróbálta megcsókolni első randin és így tovább. Mindegyikkel volt valami gondja. Ekkor azt gondoltam, hogy ebből nem lesz sok minden, ha első találkozásnál még a csók is tilos, ezért nyitottabban válaszoltam a kérdéseire. Megkérdezte, hogy hány lánnyal találkoztam a netről. Kérdeztem, hogy ebben a hónapban? :) Ő a 11.-ik. Elkerekedett a szeme, de mosolygott. 

heidi-van-horne-as-rosie-the-riveter_391_550_90.jpg

Pizzát odatettük, iszogattunk, majd trécseltünk egy darabig. Közel ültem hozzá, és a rúzsáról kérdeztem, milyen márka, mi a pontos megnevezése a színének, majd végül, hogy vízálló-e. Erre azt mondta, hogy igen, mire én: lássuk! magamhoz húztam és megcsókoltam. Visszacsókolt. A pizza elkészült, hát ettünk. :P

A testbeszédéből és jelekből arra következtettem (meg a csókból  is), hogy lehet itt még valami. Később megint csókolóztunk, egyre hosszabban és hosszabban. Kis taperolás is belefért. Jöttek is a tesztkérdések, milyen kapcsolatot keresek, milyen nőt szeretnék. Ha már őszintén kezdtem, gondoltam úgy is folytatom (de ez tulajdonképpen a játék maga, csak bizonyos esetekben egyezett az igazsággal is). Mondtam, hogy most csak kalandozgatok. Annyira nem szomorította el, mert rögtön utána megint csókolóztunk. A tapizásnál mindig visszavonulót fújt, egészen addig, míg egy alkalommal, csókolózás közben megfogtam a kezét és a farkamhoz tettem, hadd érezze a farmeren keresztül is, hogy be vagyok indulva. Egyszerűen tudtam, hogy nála át kell törni a gátat és keményen le-dominálni. Ekkor mintha átszakad volna benne az a fránya gát és rám vetette magát. Nagyon gyorsan lekapkodtuk egymásról a ruhát, gumi fel (mindig van a zsebemben) és már lovagolt is.

sexy-nerdy-girl-princess2.jpg

Irány az ágy, és másfél órán át nyomtuk, nagyon élvezte, ez látszott rajta. Én a negyedik menetet már kevésbé élveztem, de sebaj :D Rendesen leizzasztottuk egymást. Egy bókot is kaptam a végén, öltözködés közben: „te férfi vagy basszus” :D Először megijedtem, mert nem tudtam mit akar kihozni ebből, de csak egy bók volt. :P Kicsit még beszéltünk és arra jutottunk, hogy mivel én mondtam, hogy nem akarok semmi komolyat, olyan nagyon pedig Ő sem, mert a következő egy évben sokat fog utazni, ezért jó lenne csak a szexet megismételni időnként. Jó volt az ágyban, úgyhogy rábólintottam.  Vagy 20 percen át tudott lovagolni, ami nagyon jó, mert a legtöbb nő elfárad 5-10 perc után. :D

uapv16-l-610x610-t_shirt-urban_t_shirts-femme_liberte-femme_liberte_t_shirt-feminine-feminist-feminist_tshirt-feminism_t_shirt-feminist_apparel-female-cute_feminist2.jpg

Összegezzük: A feministám leszólta a többi férfit, azokat is akik csókkal mertek próbálkozni, de én simán meghúztam. Elnyomónak nevezett másokat, miközben én azt csináltam vele, amit nem szégyelltem és erősen domináltam a találkozót. Arról papol, hogy a férfiak a hibásak a mostani párkapcsolatok satnya minőségéért, de felkínálkozik nekem mint ágyszomszéd. Fuck logic!

A magyarázat nagyon egyszerű és közismert. Ha egy nőnek nem tetszel, akkor a nyomulásod nem kívánatos, jelent estben elnyomó, szexista fasz vagy. Ha bejössz neki, akkor a nyomulásod férfias, imponáló, jelen esetben annyira, hogy bármit megtehettem vele. Ennyi az egész. Lehet Ő feminista, vagy vallásos, vagy akármi, ha bejössz neki és esetleg a viselkedéseddel be is indítod, akkor dugni fog veled pár órán belül.

Egy éven át találkozgattunk elég rendszertelenül, mert tényleg sokat utazott. Aztán elhalt a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7014643754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanderkaay 2019.03.18. 11:49:35

"A magyarázat nagyon egyszerű és közismert. Ha egy nőnek nem tetszel, akkor a nyomulásod nem kívánatos, jelent estben elnyomó, szexista fasz vagy. Ha bejössz neki, akkor a nyomulásod férfias, imponáló"

Spot on. Mondjuk hamarabb ismerik be az anyjuk meggyilkolását, mint hogy ez így van ahogy leírtad.

TopszLee 2019.03.18. 12:22:11

@Wolf, szerintem menj pornószínésznek, ha tényleg képes vagy 1,5 órán át dugni (merevedést fenntartani), ez még kisebb szünetekkel is igen impresszív.

2019.03.18. 17:14:30

@TopszLee: ne már! Egy friss felpörgető kapcsolatban azért ez elég alap. Szerintem.

TopszLee 2019.03.18. 17:23:34

@Yotengri: Egy volt ismerősöm csinálta ezt. Nőket szedett fel és dugta őket. Mesélt sok mindent, azt is hozzátéve hogy kizárólag kamagrával tudott kefélni főleg hosszabb időn keresztül. Most nem tudom hogy ő-e a kivétel vagy Wolf hogy neki megy ilyesmi nélkül is. Magamból kiindulva, egy átlagos csajnál, nem vagyok képes folyamatosan így állni, még kisebb megszakításokkal sem. Az meg végképp tök érdekes hogy 20 percig vagy tovább tudja valaki ki be járatni a lompost anélkül hogy elélvezne. Wolf vagy őstehetség, vagy gyakorolt erre konkrétan, vagy én vagyok a kisebbség :P

Ethan Wolf 2019.03.18. 18:43:09

@TopszLee: Kisebb megszakítások kellenek, közben kényezteted, aztán némi pihenő után mehet a következő. Nyilván nem tudsz elélvezni minden alkalommal, de nem is feltétlen kell. Ha kétszer-háromszor elmész az már bőven elég.

2019.03.18. 22:30:36

"A magyarázat nagyon egyszerű és közismert. Ha egy nőnek nem tetszel, akkor a nyomulásod nem kívánatos, jelent estben elnyomó, szexista fasz vagy. Ha bejössz neki, akkor a nyomulásod férfias, imponáló, jelen esetben annyira, hogy bármit megtehettem vele. Ennyi az egész. Lehet Ő feminista, vagy vallásos, vagy akármi, ha bejössz neki és esetleg a viselkedéseddel be is indítod, akkor dugni fog veled pár órán belül."

Hozzá lehet tenni, hogy hiába van elváráslistája, ha bejön neki valamiért egy férfi úgy az elvárások is köddé válnak.

"Egy éven át találkozgattunk elég rendszertelenül, mert tényleg sokat utazott. Aztán elhalt a dolog."

Vele is szexkapcsolat volt alkalmi összejárások szintjén ez idő alatt?

2019.03.20. 14:38:15

@TopszLee: persze és első randira egyből befűzni a 21 éves hülye picsák alap típusát lakásos randira, mirelit pizza sütésre, ROFLOL.
Akár előre közölhetné hogy meg leszel dugva, jöhetsz.
Nem volt ritka eset az ilyen első randis csajokkal csak azok már bőven kinőtték az óvodás kort 30 körüliek voltak és tudták hogy felesleges színészkedni mikor van legfeljebb 6 jó évük még aztán a fasz se fogja dugni vinni őket.
De őszintén mindegyik nagyobb élmény volt mint egy 20 körüli dedós.

Ja a blog címe már az elejétől lehett volna grimmmesekhulyegyokereknek.blog.hu

2019.03.20. 14:45:44

@M87: ha előtte háromszor kifacsartak nem ritkán előfordul velem is hogy előbb fáradunk el mindketten minthogy elsüljön, szerintem ebben semmi rendkívüli. (Pláne ha gumival kell dugni, még az első is jó 10 perc alatt jön.)

A figyelmesebb ilyenkor azért kézzel befejezi amit elkezdett, amelyik nem azzal meg nem lesz második találka.
Nem leszek már egy lotyó önjáró baszógépe se aki kéznél van ha kell, megcsinálja ami hiányzik naccságának azt onnantól le van szarva :D

2019.03.20. 14:55:36

@M87: valójában azt is ki lehet jelenteni hogy a nők számára a legtöbb férfi puszta befektetés, haszonélvezeti tárgy meg a szexuális késztetések csillapítására szolgáló segédeszköz, mint egy hús vér vibrátor, aki még a fizetését is haza adja, fényezi az egójukat mikor az kell, csak a magyar nők többsége egy akkora kétszínű ocsmány gyökér hogy inkább leáll egy olyan faszival akit csak megtűr maga mellett, idomít míg meg nem unja, semhogy megálljon a saját lábán, mert az már a legtöbbnek nem menne.

viszont érdekes módon kutyába lemennek és pitiznek, lemennek kutyába és a buzgó mócsing feminista is engedelmes csöndes lotyó lesz évekig akár egy olyan fasz mellett aki csak kihasználja őket, semmibe veszi leszarja, viszont ennek ellenére folyton nedves a pinájuk tőle. Így persze neki mindent szabad.

Hiába na, ott baszta el ez a mocskos liberális trágya nyugati világ amikor a nőket egyenlő jogú emberként kezdte kezelni, jogokat adott nekik és kiengedte a konyha sarkából a szabad világba...

TopszLee 2019.03.21. 08:54:34

@Kritikus Intrikus: Elég nyers stílusban fogalmazol. Meséld el a történeted, hogy jártál pórul az agymosott nyugatiasodott nőcikkel.

2019.03.21. 16:21:08

@TopszLee: gyere fater, tartsál modoros blogot nekem. Úgyis régen röhögtem igazán jót ;)
aztán utána elmesélheted hogy mióta nem dugtál, az a mese parádé lesz a ráadás

2019.03.21. 16:29:33

@erkölcsi hulla: ebben semmi indulat nincsen komám hanem a puszta rögvalóság amit a sok kiszínezett mesére éhes pina sóvár verebek képtelenek elfogadni és felfogni.
Egyszerűen egy morálisan és demográfiailag szarul berendezkedett világba születtél faszikám szóval jobb ha veszel te is magadnak egy nőt indokínából ahogy a sok megcsömörlött pocakos jenki, az se baj ha átoperálták, de legalább magyarul nem tud és nem fog félre kefélni 6 hónap után :D
te meg mutogathatod a hasonló szintű haverok előtt hogy micsoda egzotikumot fogtál ki a thaiföldi nyaralás alatt ;)

erkölcsi hulla 2019.03.21. 17:28:25

@Kritikus Intrikus: Tartom az előző állításaimat. :)

TopszLee 2019.03.22. 00:10:24

@Kritikus Intrikus: Fogsz valami írni józanul is? :P

Wildschwein 2019.03.22. 07:57:21

@erkölcsi hulla: Vannak, akik benne ragadnak a gyászmunka düh fázisában, ő is ilyen. (Vagy időnként visszaesnek ide egy későbbi fázisból, ha nem elég stabilak.)
Az a megjegyzésed, hogy "indulatos, de igaz" , helytálló volt addig, amíg nem jött ezzel az "indokínai nőt kell hozni" javaslattal. Merthogy az sem megoldás, ha valaki egy thaiföldi nővel áll össze. Ez a feminista nyugati világ bármelyik nőből ezt hozza elő, amit ő kifogásol, hiszen ez a nôk alaptermészetéhez tartozik, és a feminizmus pont azért káros, mert megszüntette azokat a korlátokat, amelyek ezeket a tulajdonságokat kordában tartották. Egy thaiföldi nő Thaiföldön lehet kedves, házias, hűséges, odaadó, a nőiségét pozitívan megélő feleség, mert ott még érvényesek azok a korlátok, amelyek a negatív oldalát nem hagyják érvényesülni. De kerüljön csak el Európába, nemsokára úgy fog viselkedni, mint egy modern nyugati nő. Ez nem azon múlik, hogy melyik néphez tartozik. Szóval a t. intrikusunk ezt rosszul látja.

erkölcsi hulla 2019.03.22. 12:43:23

@Wildschwein: Indulatból beszélő emberrel nem éri meg vitázni.

2019.03.22. 13:36:01

@Wildschwein: "benne ragadnak a gyászmunka düh fázisában" Ez egy szépen bevitt jobb horog volt., lájkolom :-)

2019.03.22. 15:04:26

Valaki (férfi) le tudná írni nagyvonalakban (vagy bővebben is, ha akarja), hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akire vágyik ma egy átlag! férfi?
Mert azt olvasom, hogy milyenek, és ez nem jó, de kevés gondolat "hangzik" el, hogy milyennek kéne lennie, hogy az jó legyen.
A kérdésem teljesen komoly, nem baszogatós. Csak szeretném tudni, milyen az "álomnő".
Köszönöm.

Somogyi József 2019.03.23. 09:50:04

@Frau Untermensch4: Üdv nem álomnőre vágyok én legalábbis, amire én vágyok egy olyan társ aki elfogad a hibáim ellenére meglehet vele beszélni a problémákat és ne a pénzt lássa bennem én csak ennyire vágyok. (Tudom már, hogy ilyen nem létezik ezért reálisan látom a dolgokat)

2019.03.23. 10:46:37

@Somogyi József: Ez a leírás idáig még egy barát. Szex nem kell? Annak minősége nem érdekes?

Somogyi József 2019.03.23. 10:59:25

@Yotengri: Nem a szexről kérdezett....

2019.03.24. 15:01:43

@Somogyi József: úgy, mindenestől kérdeztem, hogy ki milyen nőre vágyik, milyen az "igazi", akit nem fikáz le, akit nem csal meg (legalább egy darabig), akire nem kiállt kígyót-békát, hanem azt érzi, igen... őt akarnám. Szóval... otthonra, konyhába, ágyba, nappaliba... a valóságot.

Köszönöm, hogy válaszoltál :)
Csak te. Úgy látszik, nincs ilyen nő, vagy nem tudják, hogy milyen az, vagy nincs kedvük válaszolni, vagy...akármiért.

Kíváncsi voltam csak, azt már olvastam sokszor, hogy milyen szarok a nők, mind a farkat meg a pénzt akarja, 35 felett már nem nők, ők aztán nem tudnak szerelmesek lenni, a hüvelyük olyan tág, mintha elefántokat hoztak volna világra, nem csinálják a Kegel-gyakorlatokat (amit egyébként pasiknak sem ártana és akkor nem végeznének olyan gyorsan és egyébként is, a farok-méret sem mindegy, de gondolom mindenkinek nagy van és nem azért harangoznak, mert mégsem) folyton megcsalják a férfit, akik természetesen erről nem tehetnek, hiszen mindent megadnak nekik.

Nos, ha jönnek majd a robotnők, akkor az nekünk, nőknek is sokkal jobb lesz.
Kielégítik a magasrendű, alfa, nagyképű, alkalmazkodni képtelen, gazdag pasikat és nekünk pedig maradnak azok, akiknek nem erre van igényük.

2019.03.24. 21:36:01

@Frau Untermensch4:
"Csak szeretném tudni, milyen az "álomnő"."

Már ott tévedsz, hogy a férfiak - akik itt társalognak - "álomnőt" szeretnének.

De mit akarsz, mit akartok ezen beszélgetni?
Mit lehet bármilyen kérdést is igazából megbeszélni egy érzelmi lénnyel, akinek totálisan más a világnézete a férfiéval szemben, akinek a szavak más vagy mindig ideológizálható jelentésekkel bírnak?
Mit akarsz, mit akar egy nő erről beszélgetést kezdeményezni, amikor ösztönszinten úgyis a képlet vége az lesz nála, hogy meggyőzi önmagát, hogy a másik beszél hülyeségeket és ő látja jól a világot?

Minek álljon le egy férfi egy ilyen beállítottságú lénnyel erről a dologról - meg még sok másról - akkor vitatkozni, ha eredményessége szinte a nullával lesz egyenlő?

Tehát egy ilyen erősen ösztönlénnyel, aki nem tart ott az evolúcióban, hogy valami kis szellemi emelkedettséget is mutasson, minek ilyenen társalogni?

2019.03.24. 22:01:30

@Somogyi József:
rettentő egyszerű, nem kell kimutatni milyen egzisztenciád van és máris megoldódott hogy a pénzedért aztán nem fog egyik se ragaszkodni hozzád :D
más kérdés hogy ezzel a potens kategóriájú nők többségét máris kiejtetted a játékból, de sebaj, ezekkel úgyse vesztettél semmit.

Sajnos a mese folytatása az annyi hogy amelyik nem az anyagi segítséget keresi egy pasiban, legalább olyan szinten hogy az életköltségei jelentős részét vállalja át és a lakásra vett hitel ne a picsa nevére kerüljön az sajna karrierista, feminizmusból doktorált és megáll a saját lábán ergó már nem is kell neki egy férfi se.

Őszintén te ha sikeres felfutott vállalkozó lennél a nyakadra vennél állandóra egy elbaszott életű lotyót is? DEHOGY, helyette keresel mindig valami közepesen ostoba nagyra vágyó fiatal ribancot aki megszédül a pénz és a csillogás látványától, szórakozol vele míg megunod azt kidobod a picsába, nem kell neked egy évek alatt fonnyadó primadonna aki majd piócaként akaszkodik rá te viszont 2 év után áúnsz mert az egyénisége minden magyar nőnek egy szoba páfrányéhoz mérhetően változatos és izgalmas, de addigra már úgy befurakszik hogy fájdalmasan sokba kerülne megszabadulni tőle. Ugyanígy gondolkozik egy befutott önálló femipicsa is, megbaszatni magát mindig akad valami hímringyó, de gyakran az ilyen már csak nőkkel baszik mert tudja hogy azok ugyanolyan gerinctelenek mint ők maguk tehát nem kell félni tőlük hogy kezelhetetlenné válnak, na meg érzelmeik se lesznek, nyalni tudnak viszont.

neked aki kéne az már kihalt kategória, az egyszerű, jóindulatú tanyasi juliska akit nem torzított el a világ szennye és nem ismer más pasit az apján kívül aki megtanította oda figyelni a másikra, de az ilyeneknél te már úgyis piacképtelen vagy mostanra, inkább örülj hogy eddig nem tudta egy kurva se tönkretenni az életed vagy legalább nem szart bele olyan nagyot amit nem tudsz kipucolni magadról ebben az életben. Te jártál jobban az átlagnál.

2019.03.24. 22:03:26

@Frau Untermensch4:
mit vonyítasz mindenféle marhaságot te eszetlen bugris?! :D
rájöttél már végre neked miért nem jutott ész? azért mert azt használni és közben pinát tartani neked már sok lenne te szerencsétlen, amúgy is csak kifolyna azon a hasztalan lukon át ami oda nőtt a segged mellé!

2019.03.24. 22:14:11

@icipicicsipa: "Már ott tévedsz, hogy a férfiak - akik itt társalognak - "álomnőt" szeretnének. "
Tehát nem szeretnél. De akkor mit szeretnél? Ha egyáltalán szeretnél valamit egy nőtől?

"De mit akarsz, mit akartok ezen beszélgetni?"
Beszélgetni csak azzal, akivel értelmesen lehet erről beszélgetni. Akivel nem lehet, azzal semmiképpen sem szeretnék beszélgetni.

"Ösztönszint, érzelmi lény, ösztönlény, lény"...
Kíváncsi lennék, hogy te ki vagy.
Mutass "valami kis szellemi emelkedettséget"
Kíváncsian várom.

2019.03.24. 22:15:34

@Kritikus Intrikus: te is magas szellemi emelkedettséget mutatsz, mint kedves barátod.
A kérdésre természetesen nem tudsz válaszolni.
Így megérdemled azokat a nőket, akik neked jutnak :)

2019.03.24. 22:16:12

@fermivia: nos, megjelentek a macsók :DDD

2019.03.25. 11:17:45

@Wildschwein: és ezzel csatlakoztál is ahhoz a szellemi emelkedettséghez, amit őt jellemzi minden megnyilvánulásában, bárhol jár.
Gratulálok, többet néztem ki belőled időnként. Kár volt.
Mitől gondoljátok azt, hogy többek vagytok azoktól a nőktől, tőlem, akikről nyilatkoztok?
Őszintén érdekelne, mert ide semmit nem "tettetek" még le, amiből ez kiderülne.
Ismeritek a "zsák a foltját" közmondást?
Továbbra is kérdésem, minek nektek nő?

2019.03.25. 11:29:27

@Frau Untermensch4:
akkor ezek után, hogy a magad által túlértékelt fejeddel rájöttél hogy itt nem fogod megtalálni a szent grált, és megtudni azt hogy miként is kéne színészkedni ahhoz hogy még több hapiból csináljál hülyét azzal hogy ideig óráig eljátszod neki az "én kellek neked" szerepet el is húzhatod innen a beled valami púder szagú ostoba feminista blogra. javaslom az nlcafe, femina vagy Blikk kaliberű oldalaknál komolyabb helyre ne menjél mert megülné a kevés ésszel vegyített önérzetességed.

2019.03.25. 11:47:31

@M87:
kifejezetten szubmisszív beállítottságú nőt lehet találni itt az elbaszott európai nők között is, akik kifejezetten arra gerjednek hogy a férfi uralkodik fölöttük, megmondja mit és hogyan tegyen, nem mellesleg biztos vagyok benne hogy ezzel járnak a legjobban ahelyett hogy a saját ostobaságuk után futnának.
és ezek a nők kifejezetten ezt keresik egy férfiban erre fognak szexuálisan begerjedni, meg arra hogy az ágyban kihasználod őket Keményen megbaszod, kipicsázod, téped a hajukat és úgy szopatod. Ehhez persze olyan férfi kell akiben van erre tehetség hosszú ideig, de az tényleg tökös gyerek legyen a talpán, és állítom hogy a magyar pasik legtöbbike ehhez messze kevés lenne.
Ehhez teljesen konzervatív értékeket követő ember kell, majdnem olyan mint az öreg székely aki a feleségét verve neveli. Közben hiteles és következetes tud maradni, tehát az asszony továbbra is kívánja, lefekszik neki.

Az az igazság hogy a nyugati férfiak agyát kimosták, ők is ugyanúgy átalakultak csak a rosszabbik irányba ezért van az hogy nyugatabbra még ilyen emberanyag sincs mint itt, csak rengeteg buzi, meg metroszex elnőiesedett csicska, a nyugati nő már éhezik hogy legyen végre valaki aki megfogja a nyakánál őket és vissza vezeti a helyes útra. Mert ilyet már hírből sem ismerni a régóta liberalizált államokban.

Az pedig egy szóval se állítottam hogy permanens megoldást jelentene az hogy te ázsiai nőt hozol magadnak feleség gyanánt, de az biztos hogy sok évig megoldja a problémáidat tekintettel hogy eleinte nem tud érintkezni a szomszéd gazdag vállalkozó atom feminista kurváival, nem tud elmenni plázába vásárolgatni a te pénzeden az ostoba barátnőivel, nem néz rém primitív amcsi sorozatokat, ahonnan dől az agymosás és a nyugati dekadencia, sőt gyakorlatilag dolgozni se dolgozik, tehát teljes mértékben ki van szolgáltatva neked.
és szerencsére az ázsiaiaknak minden nyugati nyelv elég nehezen elsajátítható még az angol is, így aztán azokra az évekre amíg az öntudata nem jön meg és nem alakul át addig nem kell aggódnod. Sőt figyelembe véve azt hogy ő sok évig csak letelepedési engedélyt kap és nem állampolgárságot jó ideig megteheted azt ha nem tetszik azonnal vissza vágod a bokorba szaró indokínai nyomortelepére ahonnan össze szedted.

2019.03.25. 12:30:43

@Kritikus Intrikus: tévedsz.
Olvasd el az első hsz-emet.
Egy egyszerű kérdés volt.
A sok elégedtelennek vajon mi lenne jó?
De úgy látom, fogalmatok sincs róla.
Csak a saját középszerűségetek kudarcait borítjátok rá az összes nőre.
Tisztelet a kivételnek :)

VT 135 2019.03.25. 18:12:06

@Frau Untermensch4:
Te ismét teljesen hülyének próbálsz minket itt a fórumon tekinteni.
"Tehát egy ilyen erősen ösztönlénnyel, aki nem tart ott az evolúcióban, hogy valami kis szellemi emelkedettséget is mutasson, minek ilyenen társalogni?" - erős kijelentés, de eddigi aktivitásod valóban arról szól, h van egy eltorzult, hamis valóság-elképzelésed és ehhez akarsz mindent hozzá passzítani, miközben totálisan elzárkózol az elől, h ezt akárcsak bármilyen kicsi formában, de megengedd magadnak, h módosuljon...
Szóval nem próbáljad meg ártatlan, rebegő szempillákkal előadni azt a nőt, akit érdeklik a férfiak, nyitott rájuk, az ő nehézségeikre. Valójában csak meg akarod magadnak ismét indokolni, h miért a férfiak a hibásak - teljesen mindegy, mit írunk...
Ha valaki nem ír semmit, akkor az a baj, ha valaki leír pár dolgot, akkor az mennyire igénytelen, h csak a szex, meg a kaja a lényeg, ha valaki leír egy csomó dolgot, akkor meg nyilván elszált igényei vannak.
Olvass Joós Istvánt, olvass Dóra Gyulát (titkostanacsoknoknek.hu), ott minden le van írva, milyen női társra van a legtöbb férfinak szüksége. De ez persze korszaktól is függ. Nyilván, aki férfi még a nő-gyűjtögetős, erdőben tévelygős korszakát éli, más igényei vannak, mint aki már továbblépett egy másik korszakba.

2019.03.25. 19:07:37

@VT 135: "Te ismét teljesen hülyének próbálsz minket itt a fórumon tekinteni."
Csak azt, aki szerintem az. Ez gondolom kölcsönös, mindenki olyannak tekinti a másikat, amilyennek akarja.
Egyébként pont téged nem, mert egyike vagy annak a kettőnek, aki legnormálisabban tud vélemény nyilvánítani.

"Tehát egy ilyen erősen ösztönlénnyel, aki nem tart ott az evolúcióban, hogy valami kis szellemi emelkedettséget is mutasson, minek ilyenen társalogni?"
Írja ezt egy olyan férfi, aki így gondolkozik a nőkről:
"Majd ha az evolúció olyan irányba megy, hogy a női ösztönök hátrébb szorulnak az agyi tevékenységekben, akkor lesz esélye a nőnek boldognak lennie.
Addig meg megy a vergődésük ebben is.."
Kérdezem én az ösztönlény, ha női ösztönünk háttérbe szorulna az agyi tevékenység javára, akkor nem férfiak lennénk? A két nem közötti különbség nem éppen ez (is)?
És ez jó lenne a férfiaknak egyébként?
Nem lenne más mint az agyi tevékenység. Ösztönök, érzékenység, stb. nem lenne. Örülnél annak? Örülnétek annak? Komolyan?
A különbség annyi lenne, hogy a nemiszervünk más és szülünk?

"eddigi aktivitásod valóban arról szól, h van egy eltorzult, hamis valóság-elképzelésed és ehhez akarsz mindent hozzá passzítani, miközben totálisan elzárkózol az elől, h ezt akárcsak bármilyen kicsi formában, de megengedd magadnak, h módosuljon... "
Hol hamis a valóság-elképzelésem? Írjál már példát légyszíves. És mit szeretnék ehhez passzintani és hol zárkózom el bármilyen kicsi formában?
Pont az a lényeg, hogy én mint ösztönlény, kíváncsi vagyok a másik oldalra. Hogy megértsem. Ha nem csak lehülyepicsáznátok, hanem vagy nem reagálnátok, mert nem éri meg a belefektetett időt, vagy végre valaki normális hangnemben írna arról, amit kérdezek. Akik itt és máshol minősíthetetlen módon fejti ki a véleményüket a nőkről, miért teszik? Csak (!) ilyen nőkkel találkoztak? De miért nem gondolkodnak el azon, hogy miért csak (!) ilyen nőkkel találkoznak? Nem lehet bennük is a hiba? Ahogy természetesen egy csomó nőben is, elismerem. De azt, hogy csak tág hüvelyű 35-nél idősebb senkinek sem kellő tehenek, meg 35-nél fiatalabb pénzre és farokra utazó ribancok vannak, azt nem. És ha valamihez, akkor ehhez ragaszkodom valóban.
Ahogy azt látom, hogy vannak olyan férfiak, akik nem ilyenek. Szerencsére.

A szempillámat nem rebegtetem, és soha sem rebegtettem, az, hogy te eldöntöd így van és nem hiszed, hogy érdekel a férfiak véleménye, nem tudok változtatni.
Nem ismersz. De ha így döntesz, akkor ne írd le, más se írja le, a kérdésem úgy látszik egy emberben ébresztett válaszadást. A többi csak ontotta magából a szennyet. Nos, akkor milyenek ők? Így kell ezt csinálni? Ez a jó?

Sosem húztam rá az összes férfira, hogy hibás! Ilyet sosem írtam le és sosem mondtam ki és nem is fogom. Én szeretem a férfiakat, tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy nem. Csak azokat nem igazán tudom férfinak tekinteni, akiknek a nő csak egy "pina".

Untermensch4 2019.03.25. 19:18:22

@Kritikus Intrikus: " itt nem fogod megtalálni a szent grált, és megtudni azt hogy miként is kéne színészkedni ahhoz hogy még több hapiból csináljál hülyét azzal hogy ideig óráig eljátszod neki az "én kellek neked" szerepet"

Sztem azért a "szellemi emelkedettség" olyasmit is magában foglal hogy egy primitív ösztönlény színészkedése nem téveszti meg az embert. Hiszen emelkedetten nem vezethető egyszerűen a farkánál fogva.

VT 135 2019.03.25. 23:46:27

@Frau Untermensch4:
Igen, egy kissé itt is kezd átmenni a hangulat férfihangosra és az érdekes, változatos Wolf-bejegyzéseket sokszor tényleg csak velejéig megkeseredett vélemények kísérik... Mondjuk megértem ezeket. Csak tény, h ezzel a "nyivákolással" tényleg nem lehet előbbre jutni... Férfiként a cselekvő-teremtő, problémamegoldó attitűd az, ami előrevisz.

Akkor igyekszem összeszedni, én milyen női *társra* vágyom. (Tehát dugásra, barátság extrákra nem ez a lista lenne.) Ehhez tegyük hozzá/egészítsük ki a Joós István - Dóra Gyula által közvetített üzenetekkel.

Hát akkor lássuk:
- Testileg vonz, jó az ágyban, de legalábbis nyitott új dolgokat tanulni, odafigyelni az én szükségleteimre is (a kölcsönösség sok területen fontos).
- Legalább 170 cm magas, mert én is magas vagyok és nem ideális egyik félnek sem a túl nagy magasságkülönbség. Ez mondjuk nem döntő szempont, csak jó lenne, ha teljesülne.
- Intellektuálisan is partner tud lenni.
- Nem idegen tőle a konyha sem, én is nagyon szeretek főzni, de nem mindig. :)
- Odafigyel az egészségére, nem dohányzik, nem drogozik, nincsenek tetoválásai (vagy max valami nem látható bizbasz, mondjuk a bokáján).
- Már túljutott a kontrollmániás, fejlevágós, fasznövesztős Amazon korszakán és immár tud feltétlen bizalmat adni, mert képes volt meglátni a szemeben a csillagszeműt, a Férfit, aki az ő támogatásával, hitével, kiegészítésével, szövetségével, hátországával meg tudja valósítani az Ügyét. Amely ezáltal kettőnk Ügye, sikere, csak mindenki azt rakja bele, amiben nemileg jobb. Ez természetesen azt is jelenti, h már kinőtt a feminizmusból, mert megtapasztalta, h attól független lehet, de boldog nem... Szerintem a teljes listából ez a legfontosabb pont!
- Ehhez kapcsolódik a hasonló világszemlélet, amibe sok minden beletartozik, nem fejtem ki részletesen. Meg ez kisebb mértékben változhat, de mondjuk egy ateistával nem hiszem, h működne a dolog, bár nem vagyok vallásos, hanem "spiri". Emiatt viszont egy vallási fanatikus sem fog bennem potenciális társat látni. Ez van. A tudatosság viszont elengedhetetlen.
- Ne legyen politikai mániás, szélsőséges, bármelyik oldalról. Elvileg ez is változhat, ha amúgy kellően látja bennem a Férfit, akkor női részről az ilyen elvek gyorsabban olvadnak, pláne, ha megérti a lényegét, h miért nem vezet sehová, miért öncélú az egész politikai bohóckodás (mert rendszerszinten lehet csak változásokat elérni).
- Lehet vele közös programokat is csinálni.
- Érdekelje az ökológikus szemlélet, kövessen, ha vidékre költözöm. (Mondjuk ez is elvileg nem kell feltétel legyen, mert ha férfiként kötődik hozzám, akkor úgyis követ.)
- Olyan korban legyen, amikor még tud egészséges gyereket szülni. = 40 év alatti.
- Ne legyen még gyereke.

Mint írtam, nem minden kőbe vésett szabály, amennyiben később változni tud, akkor az a lényeg, h nőként tudjon működni, lássa bennem a Férfiját, tudjon női társként támogatni az Ügyemben.

Ethan Wolf 2019.03.26. 06:41:47

@VT 135: Gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben átment a kommentszekció ugyanabba a "keserűségbe/megmondoménatutit" - ba, mint férfihangon. De ez szerintem kifejezetten 1-2-3 ilyen beállítottságú kommentelőnek köszönhető.
Érdekesség, hogy az olvasottsági statisztika alapján is, azok a posztok népszerűbbek, ahol bele lehet kapaszkodni a posztban említett nő valamely tulajdonságába és lehet szapulni.

Ethan Wolf 2019.03.26. 06:43:47

@Kritikus Intrikus:
"mit vonyítasz mindenféle marhaságot te eszetlen bugris?! :D "

Személyeskedést kerüljük. Attól, hogy próbálod humorosan fogalmazni és a végére szmájlit teszel, attól az még személyeskedés.

2019.03.26. 07:48:33

@VT 135: Az előző véletlen ment üresen. Buszon ülök, és az út hepe-hupái nem alkalmasak írásra. Így rövid is ledzek :)
Köszönöm a válaszod!
És nekem tökéletes a tartalma is. Ha férfi lennék, hasonlókat írtam volna.
A feminizmust ki nem állhatom, bár úgy érzem ennek meghatározása elég tág és egyénfüggő, illetve ki nem kerülhető, így én is viselem néhány "jegyét", de ma már ez egyszerűen kikerülhetetlen.
A bizalom egy férfi irányába a nőtől a legszebb "ajándék" szerintem. Nélküle értelmetlen "társ"-ságról beszélni.
Milyen jó azt nőként átélni :)

2019.03.26. 07:50:20

@Ethan Wolf: A cirkusz mindig érdekesebb.

2019.03.26. 07:56:52

@Diorella Queen: Lehet, de hátha mégsem :)

Raon 2019.03.26. 09:27:22

@Ethan Wolf: a Férfihang elő két évben én voltam a főmoderátor - és azért vállaltam el, mert úgy láttam, rengeteg hasznos és érdekes anyag került fel oda, és szerettem volna megvédeni a kommentszekció tisztaságát, hogy a diskurzusok ne a vitákról és indulatokról, hanem a témákról szóljanak. Sokféle megközelítést kipróbáltam, így tapasztalatból mondhatom: ilyen kényes témák esetén csakis a zéró tolerancia adhat működő megoldást. Sajnos.

Én kommunikációpárti vagyok, és nekem nem gond, ha kicsit besározódok a munkában - ha van nagyobb, értelmesebb célja (például vitákon át el lehet jutni bármilyen előremutató konszenzusig). De ilyenkor ez nem érhető el, mert az egész jelenség eleve nem erről szól, ez kb. benne sincs a pakliban.
Ezekben a témákban sokaknak a lényeg a szimpla feszültséglevezetés, ami soha nem is lesz ennél több vagy másfélébb. A miértek könnyen beláthatóak: ezek ekkora mértékű, és ilyen mélységű társadalmi sebek, amelyeket egy cikkel, egy beszélgetéssel nem is lehet megoldani, feloldani. És úgy általában még ez sincs meg sehol sem, ezért hatja át az egészet ennyi - főként elfojtásról és feldolgozatlanságról árulkodó - negatív energia.

A Férfihangon anno szerintem kivételes társaság jött össze, és ami a legszebb volt az egészben, hogy még egy kifejezetten erős, nagyon korrekt, megértő és támogató női mag is csatlakozott hozzánk - szuper családanyák, okosak, tapasztaltak, csakis megoldáskereső szemlélettel, bármiféle ítélkezés nélkül. És gond nélkül megvolt a közös cél, és példaértékű összefogással, együtt dolgoztak a helyenként kb. dupla y kromoszómás férfi kollégákkal. Megkockáztatom, hogy ennél ideálisabb közeget pszichológiai-szakmai oldalról nézve sem lehetett volna abból kihozni - és még ez sem volt elég. Egy-egy esetben még akadtak rész-sikerek, de idővel olyan szinten begyűrűzött a frusztrált gyűlölködés, hogy a normálisak lettek elüldözve, a sötét oldal meg ott tobzódik azóta is. Természetesen ez nem mindenkire áll, de a komment szekció átlagos hangvétele jó ideje nem olyan, hogy bárki úgy érezze, érdemes beszállnia a diskurzusba.
Itt is ebbe az irányba történt hangsúlyeltolódás az utóbbi időben.

Wolf, szerintem elismerésre méltó az a tolerancia, amit itt követsz, hogy tényleg csak akkor avatkozol közbe, amikor a delikvens már többször átment a szemközti sávba is, de "érted, nem ellened" jelleggel szeretném jelezni, hogy ennek többféle oldalon, blogon eddig mindig csak egyféle vége lett. És az egy dolog, ha ilyen kommentek jönnek egyre nagyobb számban, de ugye ezzel abszolút összefüggően eltűnnek a másmilyenek is, mert már nem lesz olyan a közeg, hogy simán csak érdekes témákról lehessen beszélgetni.

Raon 2019.03.26. 09:49:13

Dear hölgyek,
az előző hozzászólásom zárógondolatának folytatásaképp - az, hogy milyen közeg alakul itt ki, abban ötven százalékban benne van a ti felelősségetek is.
Amit itt most Frau csinál, az egy szimpla önbeteljesítő jóslat. Ő ugye eddig finoman szólva sem azt mutatta, hogy érdemes lenne vele komolyan beszélgetni, és most ugyan tök normálisan kérdezett, de ahogy nem jött meg a számára elvárt válasz, azonnal át is váltott az itteni védjegyévé vált ítélkező-vérszívó üzemmódba. Azután jöttek mások is, mintha árhullám effektus esete állna fenn.
De most komolyan, akik ide írtak, azoknak tényleg csak ennyi sütnivalója van?
Most tekintsünk el attól, hogy eleve ez az egész úgy tűnik, mintha valamilyen blogon megint megbeszélték volna páran, hogy "idejönnek kérdezni", amely eljárásnak természetesen csakis az a célja, hogy a kapott válaszokra reagálhassanak (!), azaz jól elmondhassák, hogy szerintük ki mennyire hülye idióta. Tekintsünk el, mert ez abszolút nem biztos - de neked Frau pl. érdemes lenne eltűnődni azon, hogy miért is alakulhatott ki ez a látszat.
De tételezzük fel, hogy ez egy őszinte érdeklődés, és itt valós beszélgetősdi-eszmecsere szándék húzódik meg egy valóban érdekes-kényes témáról.
Na akkor ezt most gondoljátok végig.

Szerintetek ha valaki idejön, látja ezt a kérdést, majd lejjebb görget, és azt látja, hogy a kérdező már egy nappal a normális kérdése után habzó szájjal fröcsög, hogy "mi milyenek vagyunk", majd ehhez a summon haver varázslat jól ismert működése szerint csatlakozik néhány másik - vélhetően női - kommentelő is, akkor az az a közeg lesz, ami majd jól megszólítja a férfiakat, hogy kifejtsék a meglátásaikat?
Nálatok ez tényleg így működik, ez a megszokott-bevett eljárás?

De átfogalmazhatom, ha úgy egyértelműbb, mi itt a valós probléma: ti tényleg ilyen primitív indulati szinten működtök, hogy a normális kommunikációs módszerekkel képtelenek vagytok érvényesülni, és csak azt a trükköt ismeritek, hogy kiprovokáljátok a választ?

Pedig a válasz megjött - a csend az. A nemválasz az.

Normális nőkkel (akik elég stabilak érzelmileg ahhoz, hogy ilyen dolgokról ítélkezéskultusz nélkül lehessen beszélgetni) nagyon sok férfi nagyon szívesen beszélget ezekről - mert az ő meglátásaik bármilyen férfi számára értékesek lehetnek.
A fontos dolgokon gúnyolódóké, a reális önképpel nem rendelkezőké, az érzelmi cirkuszba gabalyodott hisztérikáké nem azok - ezért nem is jön nyitás ilyen inputok felé. Ezt ugyanis már jól ismerjük, teljesen mindegy, hogy Niki a név mögötte vagy Ágica, a tartalom tökugyanaz.

Természetesen akinek nem csipkés tangája, ne vegye magára.

(és félreértés ne essék, ez a komment nem is kifejezetten nektek szólt, hanem azoknak az olvasóknak, akár nőknek, akár férfiaknak, akik lehet, hogy hozzászóltak volna, de ilyen klubba inkább nem akarnak belépni)

Raon 2019.03.26. 10:11:26

@VT 135: ez egy tök jó felsorolás - egy szépséghibája, hogy az ilyen nő 99,9 %-ban már rég foglalt. És nem tudom, hogy a mai világ egyáltalán ki tud-e "nevelni" még ilyen nőket (átmeneti korszakban vagyunk, általában nincs jó/elfogadható szülői minta és úgy még nehezebb), de az biztos, hogy annyira ritka és értékes dolgok már ezek, hogy a kapcsolatkeresés a férfi oldalról ilyenkor már kb. "várólista" jellegű. Több női (nagyon szuper jellem) ismerősöm is mesélte, hogy amikor kiderült, hogy vége az aktuális kapcsolatának, szinte azonnal be is estek nála a kb. bármire kész udvarlók - akikről később több esetben is kiderült, hogy már jó ideje figyelték, hogy mikor lehet lépni. Nem feltétlenül várták, hogy mikor lesz egyedül, de ahogy így alakult, azonnal léptek is.

Régebben társkeresőkön is ismert jelenség volt, hogy amikor feltűnt egy efféle, nagyon normális nő, aki csak tök ártatlanul beesett ebbe az egészbe (azaz nem csak lepedőpartit keresett, és nem is az egóját akarta hízlalni, hanem tényleg azzal a szándékkal regisztrált, hogy társat találjon), azt maximum napokon, de néha órákon belül vitték is, mint a főnyereményt. És bár ez kicsit tárgyiasító megfogalmazás, de férfiszempontból lényegben erről is van szó.

Raon 2019.03.26. 10:32:19

@Frau Untermensch4: a korrektség jegyében szerintem ide tartozik, hogy ha döntő többségben ilyeneket írnál, nagyon másféle értekezések - vagy konkrét beszélgetések - is kialakulhatnának itt.

davidlejardin 2019.03.26. 12:54:59

@Raon: Ahogy az elmúlt napokban olvastam ezt a blog posztot, illetve az érkezett kommentháborút nekem is a férfihang jutott eszembe. Amikor volt a Red pilles ébredésem volt rátaláltam arra az oldalra. Igyekeztem nem csak frissebb cikkeket elolvasni hanem régebbieket is, és nagyon szembetűnő volt a minőségbeli különbség a kommenteknél.

@Frau Untermensch4: Őszintén? Emlékeztem, hogy sokszor találkoztam a neveddel itt a kommenteknél, de azok többsége nem ragadt meg bennem (ebben semmi személyeskedés nincs), szóval nem bocsátkozom abba, hogy megítéljem, milyen hasznos tagja vagy az itteni szcénának. A kérdésfelvetésed nagyon tetszett, szerettem volna válaszolni azonban eddig nem akadt időm rá. Közben előtörtek az indulatok, ezért úgy érzem most már muszáj reagálnom nekem is, annka ellenére, hogy nem vagyok aktív kommentelő.

Az alap kérdésed az volt, milyen az igazi nő. A testi adottságokról most nem fogok részletesen beszélni nyilván ez mindenkinek más és más. Ugyanakkor én kiemelném, hogy ne legyen kövér, mert az extrém esetektől eltekintve az szinte mindig azt jelenti, hogy egészségtelen életmódot követ. Ezzel nem azt mondtam, hogy aki vékony az biztosan healthy af, csak szerintem azok, akik nem betegségből kifolyólag túlsúlyosak, azoknak mindig a saját egyéni döntéseik miatt nem sikerül az életmódváltás. Illetve ami külsőség, de ugyanakkor sokat elárul a személyiségről, az az hogy milyen az öltözködése, kiegészítői sminkelése stb. Számomra az taszító, ha nagyon kirívó, bizonyos eseteket kivéve, de azok inkább erősítik a szabályt.

Belső tulajdonságokat tekintve, tisztában vagyok, hogy itt kell magamban a legnagyobb kompromisszumokat kötnöm. Én sajnálom a legjobban, hogy ezt kell leírnom, de azt figyeltem meg, hogy minél butábban és egyszerűbben viselkedem a társaságban, annál inkább népszerűbb és "jófejebb" vagyok a csajoknál. Lehetne mondani, hogy rossz körökben mozgok, de az elmúlt hónapban 2 orvos, egy filmesztéta, és egy mérnök csaj fordult meg az ágyamban(nem felvágásból írom, csak a kontextus kedvéért), emiatt azt mondom, hogy nem a legaljával ismerkedem talán.

Amikor bármelyik csajjal, eljutottam oda, hogy esetleg többet szeretnék, vagy csak jó lenne többet megtudni, mert kíváncsi természet vagyok, rögtön eltávolodtak tőlem, nem érdeklik őket a komolyabb témák, még a saját szakterületükön se.

Szóval nálam, ha egy csajszi képes mélyebb témákban elmerülni, esetleg arról hosszabban kimerítőbben beszélni/beszélgetni, akkor nálam már pozitív a kép róla.
Ami fontos még, hogy ne legyen elkényeztetett pics@, válallja a feleősséget a tetteiért, legyenek tervei az életre, és lehetőség szerint haladjon is azok felé.

Elég hosszú lett ez a komment, de már nagyon írhatnékom volt :D Remélem tudunk felnőttek módjára beszélni ilyen témákról.

VT 135 2019.03.26. 14:00:56

@Frau Untermensch4: @Raon: Egyetértek Raon-nal - korábban nem ezt a stílust adtad, nem ezt a mostani nyitottságot, érdeklődést. Szóval azért azok az élesebb megjegyzések nem légből kapottak voltak... :) Az ösztönlény szerintem ebben a kontextusban azt akarja jelenteni, h valakit *kizárólag* az ösztönei irányítanak és nem akarja a világot valamennyire tudatossággal szemlélni, illetve a saját tudatosságában fejlődni, aszerint viszonyulni másokhoz, aszerint cselekedni.
Mindenesetre én örülök, ha ez benned változik, változott! Annak is örültem, h egyet tudsz érteni, el tudod fogadni a listámat.

VT 135 2019.03.26. 14:15:18

@Raon: köszi az összefoglalást! Nem is tudtam, h te ilyen szerepet is vittél a FH-n. :) A régebbi cikkek, különösen Deansdale, Dennis cikkei továbbra is kifogyhatatlan kincsesbányát jelentenek. És igen, egy időben a hozzászólás folyamban is rengeteg értékes információ jelent meg. Mostanában még - unalmamban, legutolsónak - ránézek néha az oldalra, de a cikkek dögunalmasak, mert 1., Ismétlése ugyanannak a témának századszorra 2., Szimpla hisztizés, illetve "gyűlölet-félóra", h háborogjanak az olvasók, h mik vannak a nagyvilágban.
A fórum rész tönkremenete döntően egy személyhez köthető, aki az egész oldalt és a (volt) közösséget a maga kis egó-homokozójának tartja, úgyh sikerült valóban minden értelmes embert, így engem is elüldöznie. Kár, mert jobb sorsra érdemes oldal és közösség, (mozgalom?) lehetett volna. A tipikus esete annak, h ha valami egy embertől függ, abban mindig benne van a veszély, h ha az az egy ember kiszáll, vagí meghülyül, akkor az egész addigi elért eredmények mennek a lecsóba.

De lehet még egy másik, mélyebb ok is: a fent lévő régi, jó cikkek kiváló kiindulási pontot adhatnak az "ébredésre". De ha ezt idővel nem követi cselekvés, akkor az egész megreked a szellemi maszturbáció szintjén. Már régóta mondom és fogom is mondani: a feminizmus, a férfi-női kapcsolatok válsága is csak egy tünet. Egy fájdalmas, mert ezt már most is megszenvedjük, nem úgy, mint a klímakatasztrófát, amit pár évtized múlva fogunk...

De az egészet érdemes rendszerben látni. Hogy az általunk ismert civilizáció, kultúra, társadalom utolsó pillanatait éljük. Ezért nem működik semmi! De legalábbis nem hatékonyan. Ez nem jó vagy rossz - ez egy folyamat, ahogy az évszakok is változnak, korszakok is, jobb esetben változnak, emberiség és egyén szintjén is. Ezeket válságok kötik össze, amelyek lehetőséget adnak a továbblépésre. Lehetőséget, de nem garanciát. Tehát vagy sikerül átállnunk egy harmónikusabb, tudatosabb, közösségi-együttműködésre épülő világszemléletre, vagy egy-két generáción belül kipusztulunk a Földről.

És hogyan kapcsolódik ez az itteni témákhoz? Szilárd meglátásom, h a változás egyik dimenziója az, h férfiak, tököt növesztünk. Ez nem azt takarja, h minél több elérhető pinát stoppolunk be (ez max. következmény :D ), hanem cselekvő-teremtő, egymással együttműködésre képes, valódi vezető és követő férfiakká válunk. Majd ezen az úton haladva, a feminizmus mákonyából már kigyógyult nők támogatásával, szövetségével visszavesszük az irányítást. Ma ugyanis nem csak feminizmus-elmebaj van, hanem a férfienergia hiánya is. A férfienergia pedig nem rinyálás, hanem a helyzet felmérése, megismerése, majd cselekvés, problémamegoldás a többi férfival közösen.

VT 135 2019.03.26. 14:24:27

@Raon: @VT 135: ez egy tök jó felsorolás - egy szépséghibája, hogy az ilyen nő 99,9 %-ban már rég foglalt.

Értelek, de szerintem nem ennyire fekete-fehér a kép. Inkább azt mondanám: az a nagy nehézség, h nem találják meg egymást a megfelelő emberek. Valójában van egy csomó, jobb sorsra érdemes nő, aki ahelyett, h nyitott lenne egy számára ideális palira, ehelyett álmodozik, vagy képtelen leszakadni az olyan pasi(k)ról, aki kapcsolatban van, vagy egyszerre, akár nyilvánosan több másik nőt kúrogat.

A másik pedig az, h az élet változás, mi is változunk, illetve az tud változni, aki hajlandó változni. Ergo lehet fejlődni, magamról is tudom, h az elmúlt 20 évben mennyit változtam, fejlődtem. Szóval sokféle életút van. Nem arról van szó, h csak a tökéletes férfinak és nőnek van joga harmónikus párkapcsolathoz - már csak azért sem, mert nincsen tökéletes férfi és nő, valamint egyelőre a legtöbb párkapcsolat is inkább gyerekemberek, "jobb hijján" együttlevése, mint valódi, egymást fejlesztő kapcsolat.

VT 135 2019.03.26. 14:30:06

@Raon: "és ami a legszebb volt az egészben, hogy még egy kifejezetten erős, nagyon korrekt, megértő és támogató női mag is csatlakozott hozzánk - szuper családanyák, okosak, tapasztaltak, csakis megoldáskereső szemlélettel, bármiféle ítélkezés nélkül."

De jó, h ezt külön kiemelted! Igen, nagyon jó volt a női véleményeket is hallani! Mert valóban, ezek már "megállapodott, megbölcsült" nők voltak, ami nem azt jelentette, h mindenre bólogattak, de képesek voltak szélesebb aspektusból, illetve önreflexív módon szemlélni a témákat. Kiválóan megerősítették az oldalt, h nem nőgyűlöletről, meg egyéb zöldségekről szól. Egyik remek példa erre, amikor egy egyik, családos nő írta, h igen, ő is észreveszi utólag, h időnként shit-teszteli a férjét. Persze nem szándékosan. De, ahogy egyre mélyül a kapcsolatuk, azt veszi észre, h ezek a shit-tesztek egyre ritkulnak.

2019.03.26. 15:41:29

@VT 135:
Igazándiból teljesen mindegy hogy millió helyen le van írva hogy milyen tulajdonságokkal kéne rendelkeznie egy nőnek ahhoz, hogy megfelelő minőségű és tartós kapcsolat legyen a végeredmény.
esetleg harmóniában és boldogságban is éljen a párjával, arról nem beszélve hogy esetleg egészséges neveltetésben részesítse a gyerekeit, mert egyszerűen a nők java része ha bele szakadna sem tudna olyan lenni amilyen ehhez kell. Az mindegy hogy te elmondod nekik, ha valaki nem olyan természetéből adódóan akkor bele nevelni se fogod tudni ezeket a tulajdonságokat.

Majdnem biztos vagyok benne hogy ez a kérdés az elején pusztán vitaindító szándékkal lett feltéve hogy folytathassa a kötekedést, az lett volna a vége ha választ kap rá elő hozta volna, hogy lám lám ilyen nő nem is létezik a világon csak a mi fantáziánkban. Ha nem kap választ rá akkor felhánytorgatja hogy mit akarunk mikor magunk sem tudjuk hogy ki is kell nekünk.

a lényeg az hogy megint a nők gusztustalanul egoista ostobaságát erőltesse rá a másikra, hogy akárhogy is van csakis neki lehet igaza, ha van rajtad sapka az a baj Ha nincs akkor az, és addig magyarázza a dolgokat saját maga előtt, míg végül elhiszi hogy teljesen mindegy mit mondasz akkor is csak ő lehet az okos senki más.
Ha megpróbálod ész érvekkel meggyőzni előveszi a primitív személyeskedését ahogy láthattad most is ez történt.

Ki lett már tárgyalva rengeteg oldalon hogy a nők rettentő kiszámíthatóak, mindig ugyanabból az elcsépelt ócska repertoárból merítenek és próbálnak hülyének beállítani másokat.

2019.03.26. 15:52:23

@VT 135:
Azért ezt a listát végig olvasva rájöttem hogy te is rettentő egyszerű gondolkodású ember vagy, mert a legfontosabb dolgokat pont kihagytad ebből a felsorolásból ami tartós eredményes kapcsolat reményét hozná, viszont mindjárt az első több mint fél rész arról szól hogy nézzen ki, milyen legyen az ágyban, meg tudjon főzni rád,

Na most ezek a rohadt lényegtelen dolgok amiket minimális kompromisszummal meg lehet oldani, Megnyugodhatsz hogy te is a legtöbb nő számára korlátozottan élvezhető szexuális teljesítményt nyújtasz, ahogy te se fogod megtalálni a engedelmes készséges szexistennőt csinos testbe csomagolva, de közös munkával talán össze lehet csiszolódni élvezhető mértékig, a külső 30 éves kor felett lényegtelen, mert tíz éven belül úgyis meg fog ereszkedni. Na meg miután gyereket csinálsz neki azonnal eltorzul a teste, a személyiségéről viszont roppant egyszerű elképzeléseid vannak amiből a lényeg az jön le, hogy önálló gondolata lehetőleg ne legyen, véleménye se és ne foglalkoztassa a közélet, viszont az a jó hírem van neked hogy a magyar nők többsége Az pont ilyen, önálló gondolat nélkül élő rettentő egyszerű lelkületű ösztönlény. De ha ez neked jó légy boldog velük...

2019.03.26. 15:54:47

@Ethan Wolf: ugyanúgy ahogy az ő megnyilvánulásai 80% a is személyeskedés, de ezen ugye kicsit sem lepődök meg, ahogyan feljebb kifejtettem ez a nők határ primitív repertoárjának egyik legfőbb oszlopa, ha egyebet nem tud akkor tartalmatlan személyeskedésbe megy át a vita. De legalább jól szórakozunk rajta

2019.03.26. 16:04:51

@Diorella Queen: Ó istenem ez az irónia és az öngól enciklopédiába illő példázata lehetne, amikor elkezd itt bugyogni egy bőven menopauzás koron túl lévő, mérhető egzisztenciát eddigi életében felmutatni nem tudó, ostoba vérproli bűn randa takker csaj, és előveszi a legócskább szöveget amivel pont a saját demográfiai helyzetére affektál!
Gyerekek Hát jött A próféta és megfejtett minket, itt biztos csupa impotens vénember károg és nyilvánvalóan az ilyen vénemberek kergetnek húszéves csitriket mindenféle internetes online felületen :DD
te mami, ha volna Az általad említett embereknek női megfelelője az pontosan te lennél ;)

Komolyan most belegondolok ezen a blogon talán Egyetlen értelmes nőt nem tudok említeni aki felszólalt volna, de mikor ilyen mentális katasztrófákat látok, mint ezek ketten akik a sokéves átlagot is mélyen alulmúlják eszembe jut hogy jobb lett volna ha írni sem tanítjuk meg az ilyeneket annak idején.

2019.03.26. 16:16:27

@Raon: nagyon dicséretes amit a férfihang érdekében tettél sok évig, de elmondom az a szebb napokat látott oldal az egyszerűen a szerkesztők hanyagsága és nemtörődömsége miatt Sok éve meghalt, érdemi cikk már nem született ott évek óta vagy csak nagyon nagyon ritkán, gyakorlatilag csak az elmúlt nyolc tíz évből próbál meríteni az a hely.
de ebben egyetértek hogy az ottani nőkből sokkal több kéne, és boldogabb lenne az egész társadalom.

De valószínűleg azok a nők is csak hosszú évek megvilágosodása után jutottak el addig a pontig és korábban már megégették magukat többször A nyugati feminizmus következményei miatt, amit azok a férfiak teremtettek akik engedtek a nyomásnak és mindenféle nem kívánt szerepet erőltették rá nőkre, és olyan dolgokat engedtek meg ami kibillentette a hagyományos nemi szerepeket az egyensúlyból.
Persze hogy mindig lesznek olyan nők akiknek nem tetszik a dolgok következménye. De vajon hány olyan nőnek van meg a húszas évei végére (amikor még megvilágosodni nem késő) a kellő mennyiségű önkritikája, racionális gondolkodás módja, józansága és megfelelő szkeptikus felfogása hogy magától rájöjjön ezekre a következtetésekre, amiatt sok év kollektív munkájának az eredménye? Rettentő kevés arányban van meg az ilyen.
A moderációval meg semmiféle mértékben nem értek egyet, mert mindenki gondolatában megvan a rész igazság és lehet belőle meríteni.

davidlejardin 2019.03.26. 16:16:54

@Raon: Esetleg ha van időd és kedved, belinkelnél pár régebbi férfihang cikket? Hátha van olyan, amit még nem olvastam és tudnék belőlük tanulni.

2019.03.26. 16:32:25

@davidlejardin: Na ez már közelít a valódi megoldáshoz, hogy milyen női tulajdonságok kellenének az igazán tartalmas és élvezhető kapcsolathoz, de én őszintén megdöbbentem azon hogy téged ez meglep, hogy a kvázi komolyabb képzettséget felmutatni tudó nők ugyanúgy rettentő egyszerű mentalitásúak, és a hasonló férfiak társaságát kedvelik.
eddig azt hittem hogy ez teljesen evidens és mindenki saját magától könnyedén rájön hogy a nők többnyire közömbösek a közéleti témákkal, nem tudnak kollektív módon gondolkozni és a csoportot előtérbe helyezni a saját igényekkel szemben, de még a saját szakterületük komolyabb témával is közömbösek, hát nézd már meg a komoly eredményeket felmutatni tudok kutatók között milyen arányban vannak nők? Nem meglepő módon rohadtul kevés.
gyakorlatilag felszínes szellemi vegetáció szintjén él a legtöbb, egyszerűen úgy rakta őket össze az evolúció, hogy nem kell gondolkozni csak tudat alatti ösztönből nyomják az ostoba teszteket amit a férfiak vagy megtanulnak átugrani vagy nem. kiélezett radarral figyelik a potenciális apa jelöltek tulajdonságait. Aztán amikor valakinél elkezd jelezni a vészharang a fejükben gyorsan felcsináltatja magát az egyikkel, így vannak programozva. Van akinek ennél a szintnél többre van igénye önmagával szemben de ez a nők elenyésző, legfeljebb tizenöt százalékát teszi ki.

És akkor még nem vettük bele a hipergámiát Ami arra ösztökéli őket, hogy az utódjaikat lehető legtöbb különböző apától szülje a genetikai változatosság jegyében, így aztán egyre kevesebb lesz az olyan kapcsolat ahol a kölykök mellett pár évnél tovább fog maradni a valódi biológiai apa.

2019.03.26. 17:55:47

@Raon: „De tételezzük fel, hogy ez egy őszinte érdeklődés, és itt valós beszélgetősdi-eszmecsere szándék húzódik meg egy valóban érdekes-kényes témáról.”
Őszinte érdeklődés volt, de abban igazad van, hogy vitára is alkalmasnak találtam, nem csak beszélgetésre, és kíváncsi is voltam, ki hogyan reagál. Én úgy tapasztaltam, hogy sok-sok hozzászólás szólt arról, milyenek a nők. De nem mindegy, hogy milyen tapasztalat van emögött. Talán igazat adsz abban, hogy a nők megítélése a lehető legnegatívabb formája jelent meg folyamatosan, általánosítva. Feltettem a kérdést, illetve kijelentettem is, hogy a rossz tapasztalat talán nem csak a nők hibája, hanem a férfiaké is. Nem tudom ki hol „rontotta” el, mennyire, milyen nők jutottak neki, amitől ilyenné vált. De magában is keresnie kell a „hibát”. Már csak azért is, mert remélem nem vagyok egyedül, vannak jó példák kapcsolatokra, házasságokra hosszú távú együttélésekre. És ahogy olvasom, azért igény is lenne erre, csak valamiért nem találkoznak az emberek, vagy nem jókor, az ítélet megszületik a legtöbb férfiben/nőben.
Én azt képviseltem -valóban nem mindig megfelelő hangnemben-, hogy hallgattassék meg a másik oldal is. Egy nő kevés, ennyi férfi mellett. Gyanús, hogy mit akar, miért így fejezi ki magát és jöttek a durva, személyeskedő reagálások. Erre én sem mentem a szomszédba a „megfelelő” válasszal. Talán nem kellett volna, de túl sokan voltak/voltatok és kicsit sem éreztem, hogy a témához kapcsolódó véleményem érdekelt volna bárkit is, arra reagált volna. Így ment a beszélgetés át vitába, nem jó irányba.
Felvetettem kérdéseket is még régebben. Például az erőszak ügyében. Továbbra is úgy gondolom, hogy a nőnek más lehet az „erőszak”, mint a férfinek. Ezt sajnálom, de a nő a bőrén érzi, szó szerint, a testében, a lelkében. Nem szeretem a metoo-t. Tudom, hogy túlzásba estek a nők és hirtelen tele lett minden azzal, hogy engem is… engem is. Így váltak egymásra mutogatássá az egyszerű és igenis jóleső flörtölések is lehetőségei ennek a csapdának. Kár…
Emlékszem talán pont VT135 írta, hogy az is szexuális erőszak, mikor a nők kirakják a mellüket és felveszik a bugyit szoknyának. Amire én azt írtam, de hiszen ez régen jó volt, szívesen nézték, örültek a tavasznak, a melegnek, amikor a nők „levetkőztek”. Mi lett ebből is…
A kérdésemre, hogy milyen az „álomnő” azért jött érthető, kulturált válasz is és én ennek örülök. És tudtam, hogy lesz olyan válasz is, amik nem erről szóltak. Kiprovokáltam? Nem tudom ezt hogy érted. És igen, a csend is válasz.
A „primitív indulati szintet” -elfogult vagyok magammal- nem én produkáltam. Igyekeztem nem személyeskedni, és nem olyan „szellemi emelkedettséggel” válaszolni annak, aki „esztelen bugris”-nak nevez. „Ösztönlény”… egy férfi valóban sosem tesz/mond olyat, amit nem gondolt át, mindent „aggyal” tesz? Én nem szeretném, ha mindent „aggyal” tenne egy férfi. És az ösztönlények is tesznek aggyal sok mindent, talán azért nem veszik észre ezt a férfiak, mert máshogy gondolkodnak.
Nekem értékesek a férfiak gondolatai. Miért? Mert szeretném megérteni őket. Akkor tudom, hogy mit miért tesznek. A tetteik legtöbbje női „aggyal” érzelemmel gondolkodva érthetetlen. Ez van. Egy fiam van (még nem párkereső, messze van még az, de fiú és férfivé váló szépen, lassan) Nőként az ő születésétől látom, hogy mennyire befolyásolhatatlan sok dologban. Egyszerűen más. El kell fogadnom, hogy más. Nem nevelhetem, rá kell jönnöm, hogy nem is tudom és nem is lehet. Ez nem könnyű mindig, mert én meg nő vagyok. Nem tudom ezt mennyire tudtam érthetően elmondani… Nagyon sokszor jövök rá arra, hogy amit vártam/elvártam az mennyire hibás elvárás volt a kapcsolataimban régen. A legjobb lecke egy nőnek azt hiszem az lenne, ha fia is lenne. Nagy tanítás. Egyet nagyon szeretnék. Szeresse a nőket, ne gyűlölje. Ne töltse meg a fejét az elvakult düh és gyűlölet a nők iránt. Mert ezt boldogtalansághoz és elégedetlenséghez vezet. Szerintem.

2019.03.26. 17:57:44

@VT 135: "Mindenesetre én örülök, ha ez benned változik, változott! Annak is örültem, h egyet tudsz érteni, el tudod fogadni a listámat."

Nem tudom, hogy bennem változik-e valami.
Szerintem csak egyszerűen annyi történik, hogy normális, kulturált válaszra én is tudok magamból többet adni, ami akár jelentheti is a változást :)

2019.03.26. 18:24:06

@davidlejardin: „sokszor találkoztam a neveddel itt a kommenteknél, de azok többsége nem ragadt meg bennem (ebben semmi személyeskedés nincs), szóval nem bocsátkozom abba, hogy megítéljem, milyen hasznos tagja vagy az itteni szcénának”
Volt ilyen és volt olyan is :)
Én sem ítélem meg, hogy hasznos vagy nem hasznos tagja vagyok. Egyszerűen csak egy, és más, leginkább.

„minél butábban és egyszerűbben viselkedem a társaságban, annál inkább népszerűbb és "jófejebb" vagyok a csajoknál.”
Ez nem jó, és én mindig abban reménykedem, hogy talán kor, tapasztalathiány, előző kapcsolatok miatt ilyenek a „csajok”. Sokszor olvasom azt is, hogy minél durvább, kegyetlenebb egy férfi egy nővel, annál jobban ragaszkodik az hozzá. Miért szeretik a nők ezt? Nem tudom igaz-e még -nem vagyok up to date a mai irányzatokban-, hogy az apját keresi a nő a férfiben. Nem tudatosan. Ritkábban előfordul, hogy a totális ellentétét, de kicsit nehezen hiszem, hogy ez ennyire egyszerű lenne. Ha van benne valami, akkor is kell, hogy jöjjön még hozzá a környezete, a barátnők. A barátnők és az ő életük nagyon meghatározó. Sajnos a rossz példákkal is. És abból bőven van.
Én a helyedben lehet, hogy megpróbálnék azért nem a legalján, de az esztéta, orvos, mérnök „alá” menni kicsit. Hiszen tervei, elképzelései, komoly témák iránti érdeklődése nem csak a „felső rétegnek” van. Nem tudom hány éves vagy, úgy gondolom, hogy 25-30-as, tehát fiatalabb lányokat keresel magadnál. Abban nem vagyok biztos, hogy a mai 20-25-ösök már „érettek” kapcsolatra. De biztos van közöttük ilyen is, nem lehet könnyű megtalálni. Ha csak a városban, közlekedésben, moziban, üzletekben látom ezt a korosztályt, és nem a környezetemben, akkor nincs túl jó véleményem, de talán majd több tapasztalattal, korral, kapcsolattal a hátuk mögött és egy jó társsal, lehetnek nagyon jó, akár „álomnők” is, muszáj, hiszen ők a jövő. Ha nem így lesz, akkor nem tudom mi lesz, de majd leírják itt mások :)

Untermensch4 2019.03.26. 20:13:15

@Diorella Queen: Figyu, olyan deja vu-m van. Már több próbálkozással bebizonyosodott hogy hisztizni legjobb egy hisztiblog.

Ethan Wolf 2019.03.26. 22:12:52

@Raon: Köszi a tanácsot. Hiszek a kommunikációban és hogy lehet értelmesen is diskurálni bármiről, ezért nem szoktam beavatkozni moderálással, csak ha nagyon elengedte magát valaki.
De igazad lehet abban, hogy kemény kézzel kell moderálni máskülönben elmenekülnek a normális emberek és marad a zajos kisebbség.

erkölcsi hulla 2019.03.28. 12:53:40

Omfg mi van itt? Jól sejtem hogy megint valami hölgy kezdett trollkodni, a sok idióta pedig eteti?

2019.03.28. 13:36:24

@erkölcsi hulla: mi a troll? Miért nevezel trollnak?
Ha lehet kulturáltan fogalmaznod, annak örülnék. Ha nem sikerül, az sem baj természetesen.

2019.03.28. 15:18:04

@erkölcsi hulla: nem válaszolsz arra a kérdésemre, hogy milyen neked az "álomnő". Ok.

Leírod Karácsonykor ezt nekem: "Csak anyuci azert gurizik ennyit a semmiert, hogy majd tudja hibaztatni apucit es a gyerekeket hogy ő mindent megcsinált, (pedig senki sem kèrte) ès hogy milyen hálátlan szar családja van. Cèlja egyedül a bűntudatkeltès, ès az áldozatszerep. Na ehhez mit szól holgyem."

Leírom, hogy azért mert az Édesanyád így csinált, nem kéne azt a következtetést levonni, hogy más nő is, illetve, lehet, hogyha segítenél a Karácsonyi őrületben, csak egy kicsit, akkor már sokat tennél annak az érdekében, hogy a párod (nem létező, de még létezhető) ezt örömmel fogadja és még jobban is szeressen téged. Amíg nem próbálod meg, nem mondhatod, hogy nem működik így sem. Szerintem!
És azt kívántam, hogy találd meg. Leírom ide neked, bár nem kell elhinni, komolyan is gondoltam.
Nem válaszoltál semmit. Ok.

Most írok néhány hozzászólást, amiben a gondolataimat írom le személyeskedés és általánosítások nélkül -amit eddig ebben a formában hiányoltak-, és erre az az összes "gondolatod", hogy troll vagyok és jól sejtetted?

Mégis mit kéne tennem -ha már úgy döntöttem, hogy teszek és beléptem a "férfiak birodalmába, mert miért ne lehetne, vagy ha nem akármilyen nő írhat ide, akkor az, hogy milyen nő írhat és milyen nem-, hogy mondjuk te is -ha már hozzám szólsz-, értelmeset válaszolj?

Nincs gondolatod a témában?
Vagy csak ennyi?
De ezt minek?
Nem olvastad fentebb, hogy akár értelmesen is lehetne beszélgetni?
Vagy úgy gondolod, hogy itt csak férfiak szólhatnak hozzá a témákhoz vagy egymáshoz? Nő nem? Vagy nem akármilyen nő? Hát milyen nők jöttek eddig ide? És meddig tudtak maradni? És miért?

Lehet az a véleményed, hogy értelmetlen bullshit amit írtam, de a tiéd akkor mennyivel különb?

Walsh és Kirby 2019.03.30. 18:25:56

@Frau Untermensch4: Álomnő: tényleg csak álom.

-legyen okos, legyen igénye elmélyülésre,
- legyen humoros, akár szarkasztikus, ironikus, cinikus módon is, és ezt bírja is
- legyenek azonos elveink alapvetően,
- ahogy fentebb valaki írta vállalja a felelősséget a tetteiért,
- legyen családszerető,
- ne legyen prűd.

2019.03.31. 08:32:36

@Walsh és Kirby: De ha mindez meg is van benne, akkor meg a hálivúdi álomlovagra vár fehér Bentley-vel. Ez valami ősi késztetés bennünk, hogy azt hisszük visszatér az Aranykor, amikor minden heppiség van és nekünk elég megfogalmaznunk azokat a túlzó és elszállt vágyainkat és az úgy meg is valósul.
Végtelenül lényegtelen milyennek képzeli valaki a számára álompárt, ha ő maga messze nem felel meg a szintén túlzó és infantilis elvárásoknak.

2019.03.31. 08:50:41

@Walsh és Kirby: köszönöm, tetszik amit írtál :)
Egyedül a cinizmus az, amiből én a lehető legkevesebbet szeretném -sőt...-, mert az kicsit bennem kiégett ember benyomását kelti. De a szarkazmus, irónia, önirónia nagyon jó ha van, sőt legyen is belőle elég :)

2019.03.31. 09:08:02

@Yotengri: szerintem nem olyan különleges tulajdonságok ezek.
Csak nem a cicababák tulajdonságai.
Érettebb nők szoktak ezekkel rendelkezni.
Csak azok már többségben -szerencsések természetesen vannak- külsőségben nem cicababák.
Így kompromisszumot is kell biztos kötni.

Tulajdonképpen a tulajdonságok/igények jellemzik azt, aki írta.
Akik válaszoltak nekem, hogy milyen az "álomnő" a minőséget képviselték, és én ennek örülök.
Én legalábbis így ítéltem meg :)

A többiekét nem ismerem...

Walsh és Kirby 2019.03.31. 11:14:01

@Yotengri: mint írtam tényleg csak álom. Egyébként bennem azok megvannak,amit elvárok a nőtől.

@Frau Untermensch4: közben lemaradt: nem csak azért estek neked a komment társak,mert milyen volt a stílusod, hanem mert ha megfogalmazzuk a kritikákat, azokból le lehet szűrni simán, hogy milyen nőt szeretnénk, így tényleg erősen trollkodás szaga van.

Ösztönlénység: nem az a baj, ha azok vagytok, hanem az ehhez való képmutató hozzáállás.

Krisz101 2019.03.31. 12:07:14

Érdekesebb kérdés hogy ezek az álomnők vajon tényleg léteztek a kétezres évek közepén, ahogy én tapasztaltam? Vagy az is csak egy Blue Pill illúzió volt..?

Mondjuk azt tudom hogy nagyon sokan elmentek közülük az országból a saját környezetemből. Akik talpraesettek voltak, okosak, nem túl entitledek, nem voltak lusták keresztbe szalmát tenni nem csak a pasitól vártak mindent...

Ki Ausztráliába ki Spanyolországba... Valamelyik José vagy William legnagyobb örömére

2019.03.31. 12:13:50

@Walsh és Kirby: "közben lemaradt: nem csak azért estek neked a komment társak,mert milyen volt a stílusod, hanem mert ha megfogalmazzuk a kritikákat, azokból le lehet szűrni simán, hogy milyen nőt szeretnénk, így tényleg erősen trollkodás szaga van."

Ezt nem értem.
Azért estek nekem, mert a kritika megfogalmazásával ... ?
Miért baj, ha leszűröm, milyen nőt szeretnétek?
És ez miért trollkodás? Az én trollkodásom?

"Ösztönlénység és képmutató hozzáállás..."
Talán a képmutató hozzáállás azért alakul ki, mert az ösztönlények azért tisztában vannak azzal, hogy az aggyal működő férfiak többek között az ösztönlénységet róják a nők szemére. Ezért vannak az ösztönlénységet vállalók és nem vállalók. Mellettük pedig az aggyal működő férfiak, akik nem szeretik (a legtöbb férfi vajon?) az ösztönlénységet. Vajon mit csináljanak az ösztönlények, akik pasit szeretnének (társnak is akár).
Eleve bennünk van az ösztön, bennetek az agy. A kettőnek viszont normál esetben mégiscsak "együtt"-nek kellene lenni (ha most nem arról beszélünk, hogy a "külön" manapság a divat és az egymásra óbégatás) nem?

"Azok vagytok" - az általánosítást továbbra sem kedvelem :)

2019.03.31. 12:23:27

@Walsh és Kirby:
ki kell ábrándítsalak, ezt így egyszerre nem tudja egy nő se 60 éves kora alatt, felette meg már kb mindegy is, kivéve ha a te öreganyádról van szó ;)
Eben a korban már a nőknek semmiféle nemi-társadalmi kényszere nincs a megfelelésre, tehát egy fiatalon kellően kiművelt nő akiben volt humor ilyen korban felszabadul.

de szerencsére azt nem tetted bele hogy legyen vonzó, feszes testű így nem is zártad ki ezt a kérdéses korosztályt, állítólag használható a vagina a 6. X felett is ha megkenik :D

2019.03.31. 13:31:29

@Kritikus Intrikus: szerintem ezt azért nem csak 60 éves korú nők tudják "produkálni" :)

A kérdés az, hogy mit tud kihozni a két ember egymásból és magából.
Például van akivel szeretsz beszélgetni, van akivel nem. Akivel nem, az azt fogja mondani rólad, hogy magadnak való, befelé forduló, öntelt ember vagy. A másik meg az, hogy de jó, okos, értelmes, humoros férfi.
Miközben te, te vagy, csak nem mindenkivel ugyanolyan. Az egyiknek nyitsz, önmagad adod és vágysz arra, hogy adhasd magad minél jobban és többet, a másiknál elnémulsz és sündisznó leszel.

A kérdés az, hogy mit akar a két ember egymástól?
Ha csak dugni akarnak, akkor nem kell hozzá más, mint a két test. Ha mindketten ezt akarják, akkor minden rendben. Ne is várjanak mást a másiktól, ha ők is csak ennyit adnak.

Ha nem csak testiség kell, akkor össze kell csiszolni az agyat és az ösztönt, bár továbbra is fenntartom, hogy mindkettőnek megfelelő arányban benne kell lennie mindkét nemben.

Egy erős férfi mellett igenis lehet, sőt jó "gyengédnek" lenni.

És én női oldalról tudom azért azt írni -bár már sok helyen olvastam, hogy ez nem olyan nagy dolog és mit sírnak a nők-, jó néhány éve a nőknek (nem huszon-harmincas korban) kicsit sok a "feladata" és ezt azért elvárja a férfi is. Dolgozzon, hozzon a konyhára pénzt, ne eltartassa magát vele. De nevelje a gyerekeket és legyen társa is és teremtsen kellemes otthont, amibe jó hazamenni, ami szép, és még kaja is kerül az asztalra. Álljon a férfi mellett, de legyen önálló is. Fogadja el a véleményét, de legyen sajátja is. Ezt azért nem könnyű teljesíteni :)

Ha egy férfi úgy érzi megtett mindent, amit tudott de nem sikerült, akkor viszont nem az összes nőre kéne húzni a vizeslepdőt, hanem meg kell próbálni mással, mert egyszerűen csak nem illettek össze, vagy nem volt jó az "időpont" még, mert mást akartak, mások voltak az elképzelések.

Kitolódott az a kor, amikor már komolyabb kapcsolatot akarnak az emberek.
És ebben a nők léptek sok-sok évet -lettek valahogy olyanok, akikről írtok- sajnos, és ezzel egészen komolyan összezavartak mindent. Pedig a gyerekneveléshez nem 40 évesen kéne nekikezdeniük. És ez valószínű, hogy nem fog már változni, bár de jó lenne, ha igen, csak mi kellene hozzá?

2019.03.31. 14:07:55

@Frau Untermensch4: Érettebb nőkkel foglalkozok a koromból eredően. Nem, nem és nem.
Még 40 és 50 felett is a bredpittet várják, ebből sosem gyógyulnak ki. És idősebb korukra megkeserednek, magukban levezetik, hogy mekkorákat csalódtak a férfiakban, apjukban, volt férjükben, párjaikban, "hüjemindenpasi". Ezt a keserűség halmazt aztán ráöntik az új kapcsolatra. A bizalomra való képességük elmaradt a huszonéves korukban.
Vagy kompenzálnak és az életük meg nem oldott problémáját mind mind a pasitól várják megoldani. Legjellemzőbben anyagi dolgokról van szó.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.03.31. 14:10:01

@Kritikus Intrikus: rossz hírem van.létezik ilyen, de nem engem akar. Ha mégis, akkor picsabarátnők lebeszélik. Vagy szeretőjét keresi bennem.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.03.31. 14:15:13

@Frau Untermensch4: azért trollkodás,mert ha azt mondom, hogy nem kell semmire nagyarcú, ostoba nő, akkor ebből rá lehet jönni, hogy az ellentettje kell.

Ösztönlénység, ez esetben, ha a férfiak az agy, nincs helye az egyenjogúságnak, gyávaság alatt a helyetek.

2019.03.31. 14:51:55

@Yotengri: ok, te találkozol ezekkel a nőkkel, én meg nem ismerek sokat és mást "akarok" tőlük, így a te tapasztalatod a döntő, nekem kevés az, mert a magamé van, illetve a beszélgetésekből adódó :)

De, miért lettek ilyenek?
És a te kapcsolataidból "kikerülő" nők mit gondolnak a férfiakról, mit szűrtek le a veled kapcsolatokból? Hogy érzed?

És a te problémáidat várod-e hogy ők oldják meg -ha tudják, természetesen-, illetve segítsenek benne, vagy már úgy vagy vele, hogy fene az egészbe, úgysem érti, úgysem érdekli, marad az enyém? Társ vagy? Meddig?

És a legnagyobb kérdés: a tojás volt előbb, vagy a tyúk?
Ki önti előbb a másikra, hogy hülye minden pasi/nő és áll így a kapcsolathoz?
Amin aztán a másiknak nem igazán van sok lehetősége változtatni, vagy csak úgy, hogy "lehozza a csillagokat is" (ezt a nő is), de hasztalan, mert nincs befogadás, csak zsigerből jövő ítélet, így kezeket széttárva azt lehet mondani, mint fent?

A rövid és viharos kapcsolatból nem lehet, hogy mindkét fél azt szűri le, hogy a másik a hülye? És megy bele a következőbe ezzel a szájízzel?
Tényleg nincs nagyjából egyetlen normális nő sem a 40-50-es korosztályban?
És erről csak a nők tehetnek?

2019.03.31. 14:56:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szerintem ez egy jó kérdés volt egy olyan blogon, ahol eddig csak a nőkről volt szó, és az nem éppen pozitív :)

Igen, a férfiaké az agy, de a nők a másik pólus.
Nem élvezed sosem a másik pólust?
Ne legyen? De akkor mi legyen?
Két férfi beszélget?... és ennyi?

Gyámság? Akkor a gyereked szinte, nem?
Megmondod mit csináljon és mit ne?
Nari, olvasd el, milyen elvárásaid lennének. Ezek beleférnek abba, hogy egyébként gyámság alatt vannak? Lehet gyámság alatt ilyennek lenni?
Hogyan?

2019.03.31. 15:46:49

@Frau Untermensch4: Mi ez a rengeteg kérdés? Nekem furcsa ez a kommunikációs mód, nem tudok ehhez kapcsolódni.
Millió oka van mindennek, nincsenek egyen válaszok. Ki ezért ki azért ábrándul ki.
Az életben túl sok ingert kapunk és kiégünk, ez az emit általánosságban elmondhatok. Előbb utóbb eljön ez az életkor amikor csömör lesz.
Ezzel a válasszal sokra mentél?

2019.03.31. 16:11:27

@Yotengri: "Ezzel a válasszal sokra mentél?"
Nem sokra menésre "mentem" :)
Kérdéseket tettem fel, mert a kijelentéseid kérdéseket keltett bennem.
Tévesen azt a következtetést vontam le, hogy a véleményedet beszélgetésre bocsájtottad és nem csak kijelentetted.
Nem teszem máskor. Sajnálom, hogy félreértettelek.

2019.03.31. 16:41:17

@Yotengri: ha nem csak a te hozzászólásaidra reagálásomat olvasod, akkor is úgy látod, hogy csak faggatózom, és nem írom le az álláspontomat? Nem volt látható egyáltalán?
Én úgy érzem, hogy de, igen...
Nem könnyű ebben a környezetben.
Lassan fel is adom, újra a tiétek lehet :)

2019.03.31. 17:20:16

@Yotengri: Új vicc:
Férfi: hülye...
Nő: de miért? És ki? És miért pont most?
Férfi: csak!
Nő 1: akkor jó
Nő 2: beszéljük meg?
Nő 3: szarom le, nem érdekel, te dolgod.
Nő 4: igazad van

2019.03.31. 18:04:18

@Yotengri:
Nő 2: beszéljük meg? :))))

Reactor 2020.06.21. 14:58:35

Uh, leírás alapján ez a csaj echte úgy nézhetett ki, mint Yubel a Yugioh GX-ből :D
süti beállítások módosítása