Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ajánló - Szepesi Nikolett - Én a szexmániás

2019. március 25. - Ethan Wolf

Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz.

A mai témánk egy könyv, amelyet az ismert úszónő írt pár évvel ezelőtt, lerántva a leplet a hűségesnek tűnő olimpikonjainkról.

tn6_b1056727.JPG

Kitereget rendesen a híres sportolókról. Hiába nem ír konkrét neveket, elég jól körülírja őket, így könnyű kitalálni/kinyomozni, hogy kikről van szó. Bár őszintén, eddig is sejtettük, hogy milyen orgiák zajlanak az olimpiai falukban. :)

Érdekesség, hogy magára és a korosztályára facebook generációként hivatkozik valamint, hogy ők másképp kezelik a dolgokat, mint az előző generáció. 

Maga a könyv jól megírt, könnyen olvasható és érthető mindenki számára. Niki története nem annyira egyedi, nála is a gyerekkori traumák okozták a változást a személyiségében. Elhagyta az apja, majd a nevelőapja is. Gazdag család hirtelen szegény lett, az edzője "molesztálta", első szerelme megcsalta. Nem degradálni akarom, de eléggé tipikus életút sajnos.

Az, hogy a személyisége mennyire torzult el már fiatalon jól látszik abból, hogy mikor a pasija öngyilkos lett (miatta), akkor mintha büszke is lett volna rá (az írásból ez jön át), hogy ezt miatta/érte tette valaki.

A könyvből kiderül, hogy szerinte is a méret a lényeg, és a bronzérmes olimpikonok jelentős része kis pöccsel rohangál a világban és rosszak az ágyban. Hogy is nevezett párat: Gyorstüzelő kispöcsök. :)

Szerinte amúgy minden a férfiak hibája, ami vele történt. Ezt mondjuk olyan nagyon nem fejtette ki.

Az is érdekes, hogy azzal magyarázza a sok pasit az életében, hogy Ő nehezen megy el és ezért hajtotta jobban a vágy, hogy több és több férfival legyen. De érdekes mód, többségében mindig jobb és jobb (gazdagabb/híresebb) pasival jön össze. Persze akadt átlagos is, de javarészt a felső kategória játszott nála.

A görbe farok szerinte nevetséges. :)

Pár idézet a könyvből kedvcsinálónak:

"ha a pasi átlagos, ha elvész a tömegben, ha
nincs benne semmi különös, ha nem híres, ha nem
mutogatják a tévében, vagy ha nem terjedt el róla,
hogy - mondjuk - kutyakaja-eladásból milliomos
lett, akkor baszhatja az egészet. Akkor nő nélkül
megy haza. Vagy egy nagy seggű, trampli, „megmaradt”
csajszi lesz a zsákmánya. Olyan, akit jobb
híján cipel haza."

"A nő
rendszerint akkor cserél, akkor vált pasit, ha a következő
már biztosnak tűnik,"

 "De a nők már
csak olyanok, hogy szeretnek irányítani, szeretnek
dönteni - és szeretnek félredugni."

Még érdekes idézet, de ezeket nem Ő mondta (írta), hanem egy rutinos férfi ismerőse (Spanyol pasi persze) a nőkről:

"De még ennél is viccesebb a számomra,
amikor az interneten ismerkednek, sármos pasit
keresnek, magasat, barna szeműt, sportosat, és
úgy, mellékesen odabiggyesztik, hogy lehetőleg huszonöt
centis férfiassággal. Egy George Clooney-ba
öntött Eddie Murphyt. Szegény pasik, fel kell kötniük
a gatyájukat. Fel kell kötnünk a gatyánkat"

"Ahogy telnek
az évek, nem bölcsebb leszek, hanem inkább tanácstalan,
s már magam sem tudom, mit is akarok
az élettől. Helyesebben egyvalamire vágyom: valamiféle
harmóniára. Leginkább belső harmóniára."

 A lassú megnyugvás nála is tetten érthető, már kiélte magát és szeretne lenyugodni. Ebből az idézetből is látszik:

"Mert azt tudnod kell, ahogy telnek az
évek, úgy vált a mennyiség minőségre. A legszebb, a
legkülönlegesebb kell már csak."

Ezzel kábé jómagam is egyetértek. :)

Az tetszett még, hogy szerinte ha már csókolózott egy férfival, akkor az jogosan várja tőle a dugást is. Bárcsak így gondolkodtak volna azok a nők, akik feljöttek hozzám, volt csók, aztán meg semmi. :) 

És a végére egy olyan idézet, ami kissé klisés, de attól még igaz (és önigazolásnak sem utolsó):

"Mert az én eddigi történetem korántsem egyedülálló.
Sokkal inkább kortünet.
Egy felgyorsult, érzelmeit vesztett, felszínes világ
lenyomata.
Ilyen vagyok - ilyenek vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3914677584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Wolf 2019.03.25. 06:51:28

Üdv mindenkinek.
Csak jelzem, hogy megint elég sok üzenetet és emailt kaptam, amiben tanácsokat kértek és ezek között van egy halom, ami már vagy két hete érkezett. Most kezdtem el válaszolgatni rájuk. Csak azért írom ide, mert többen csinálnak egy ideiglenes email címet és onnan intézik a kérdést, de előfordul, hogy ha látják hogy pár napig nincs válasz, akkor többé nem nézik meg ezt az ideiglenes levelesládát. :)
A válaszidőm sosem pár nap :D

Wildschwein 2019.03.25. 08:25:55

"Szerinte amúgy minden a férfiak hibája, ami vele történt. Ezt mondjuk olyan nagyon nem fejtette ki."
Miért, mi van ezen kifejtenivaló? :)

"De a nők már csak olyanok, hogy szeretnek irányítani, szeretnek dönteni"
Mi van???

2019.03.25. 09:16:44

@Wildschwein:
A cigány Nikike úgy értette azt a második idézetet hogy a nők szeretnek szarvihart keverni, aztán utána várni hogy a pasi jó pofát vágon hozzá és megoldja.
Na meg a kedvencem a szemrehányó tekintettel feltett keresztkérdések amik nyílegyenesen vezetnek egy újabb rejtett shit teszthez.
Na Ilyenkor kéne egy kurva kiadós nevelést kapnia az összes ilyen megtévedt picsának, közölve velük hogy nehogy azt higgyék hogy bármiféle baromságot is elvisel az ember tőlük csak azért mert véletlen egy elég korlátozott képességű pina nőtt a lábuk közé.

Nekem ez eddig bevált, az amelyik hamar rájött hogy most pont nem a balek papucs irányítható típussal akadt össze az kiélvezte azt a pár dugást amit kapott, aztán megúntam és koccoltattam, amelyik meg kicsit jól neveltebb, racionálisabb és felfogta hogy a maga szintjén él ennyivel jobbat úgysem fog kapni, az befogta a pofáját eztán mielőtt a hülye ösztönei megint előhozta k volna ezeket a gusztustalan színjátékokat belőlük.

Az igazság hogy nagyon sok múlik azon hogy melyik nőt hogyan tartották a korábbi kapcsolataikban és ha véletlen valamelyik ilyen ostoba önbizalom zavaros idomítható papucs puhapöcs kategória volt, akkor azzal a nővel az utána következő pasik sem fognak tudni sokmindent kezdeni, mert teljesen átalakul a személyisége, olyanná válik mint egy elkényeztetett félre nevelt hülye gyerek, csak A
Annál sokkal veszélyesebb.
Szóval tulajdonképpen megint bebizonyosodott hogy a nőket egyedül a pasik tudják elrontani.

Aztán szepesinikike is belekeverheti az élete nyomorába a tyúkszaros filozófiát, hogy miért lett ilyen elbaszott élhetetlen büdös kurva. De attól még nem lesz igaza, valójában a nők önmagukban egy elbaszott lények, akiket ha szerencséjük van valaki korlátozottan használhatóvá formál, igaz hogy ez a dolog ebben a feminista liberális álszent mocskos világban már elég bajosan kivitelezhető, mert mindegyik önállónak és ép egész embernek képzeli magát, de valójában saját magát bassza el az összes nő.
több százezer ember írhatná az élete nyomorát, hogy mik történtek vele ezelőtt, és láss csodát mégse lett az összes ből egy szociálisan kiégett érzelmileg szociopata, kurva hajlamú szarrakás.

Na de nem is tudom hogy miért kellett felhozni ide ezt a réges régen lerágott botrány csontot amit egy számottevően semmit felmutatni nem tudó, többszörösen leírt szarházi szabadított a magyar könyvpiacra...
észrevettük a régi nagy igazságokat benne, Hűha ez eddig is így volt, a nők logikája valójában rohadtul egyszerű. Csak mivel kommunikálni is tehetségtelenek ezért a figyelmetlenebbek hajlamosak azt hinni hogy ők nagyon rejtélyesek és titokzatosak! Ja persze annyira amennyire titokzatos egy vákuummal töltött szódásszifon :D

whoamiohmy 2019.03.25. 11:39:29

Érdekes, hogy szexuálisan minél aktívabb egy nő, annál inkább nyomja a red pillt, ráadásul úgy, hogy többnyire magától jön rá az igazságokra es nem a manosphere-bol tájékozódik mint ahogy én "világosodtam fel" anno. Volt most egy kis afférom egy házas nővel, életemben nem láttam még nála red pillesebb nőt, de még sok férfit is megszégyenítene a szókimondása és a hozzáállása. Úgy tűnik, hogy a tesztoszteron (még ha "kívülről" jön is) okozza a red pillt.

gibzin 2019.03.25. 11:42:20

Érdekes könyv, néhány éve olvastam. Ezeken kívül amiket Ethan írt, még az maradt meg nagyon, hogy írja, hogy szerelmes volt egy férfibe (sikeres, jóképű, gazdag, stb), akinek csak a szeretője volt, mert a férfinak volt felesége, gyerekei és persze nem hagyta ott őket. Mikor arra kérte a férfit, hogy tisztázza milyen a kettejük kapcsolata, akkor a férfi csak annyit mondott "Te vagy az én kis szerelmem.". Aztán megmaradtak a dugásra összejárás mellett :D
A férfinek Niki szerint egy nála kevésbé szép felesége volt, aki szerinte nem volt való hozzá mert nem voltak egy szinten, amit -ha nem csak a női rivalizálás beszélt belőle, hogy le kell húzni a riválist minden áron- megértek, mert túl szép nővel összejönni családot alapítani nem éri meg, mert annyi figyelmet és érdeklődést kap, hogy egyszerűen a mai korban nem bír megmaradni egy férfin egy életen át. Amerikai PUA-któl is ezt olvastam, hogy családot kb 7-es külsejű nővel vállalj, mert az még nem extrém gyönyörű, viszont azért a génjei már elég jók, hogy esélyesen szép gyerekeitek legyenek és kielégítse a szépség iránti férfi igényed.

2019.03.25. 12:54:52

@gibzin: 7-esnél szebb nőt legfeljebb a tehetségesebb plasztikai sebészek tudnak faragni de nem a természet.
Miután lekölkedzik egy nő hiába volt előtte akármilyen feszes testű megereszkedik, kinyúlik, dagad tágul, terhességi csíkok, 10 kg plusz, stb. És nagyon nem az fog a fejében járni hogy mivel diétázzon vagy hány órát kepesszen a kondi teremben, de lehet a libidója is elmegy évekre.

A véletlen 8-as nők mellékhatásként szellemileg torzultak, képtelenek az együtt élére, sose neveled ki a hipergámiát belőlük, de majd 40 évesen a botoxtól félig lebénult pofával agyon ráncosodva a szoláriumtól ott fog pislogni a sarokban mind hogy vajon miért szarja le őket mindenki, és miért vannak egyedül. Netán egy későn becsúszott gyerekkel

gibzin 2019.03.25. 13:28:12

@Kritikus Intrikus: Nekem ez a skála az alap, amikor a nők 1-10 pont szerinti külsőre való osztályozására gondolok. Nem tökéletes, de ennél jobbat még nem találtam. (Aki tud, mutathat.) A kis szövegek is nagyon jók oldalt

www.somalispot.com/attachments/9957652a-b8bc-4297-9ae9-93dbaa4f2ce5-1457-000002a0fb175a53-jpeg.35518/

VT 135 2019.03.25. 18:15:44

"Egy felgyorsult, érzelmeit vesztett, felszínes világ lenyomata."
Ritka bölcsesség egy ilyen alacsony tudatosságszinten élő nőtől. De ezek szerint csak ráragadt valami, vagy akár elindult a tudatosodás útján.

2019.03.26. 16:49:34

@Yotengri: pontosan erről van szó, amit sokan nem vesznek észre saját maguktól, hogy az ilyen szenny irodalmi ponyvaregények döntő hányada szellemíróktól jön, olyan csóró emberektől akik fő állás mellett otthon megpróbálnak valami a kevés műveltséget felmutató célközönségnek is emészthető olvasmányt faragni egy ilyen alaptalanul felkapott ostoba pojáca memoárjaiból.
nyilvánvaló hogy nem a Szepesi Niki ült oda a gép elé bepötyögni 200 oldalra való önálló gondolatot hogy azzal utána elszaladjon az első kiadóhoz aki hajlandó ilyen szemetet a könyvpiacra dobni, hanem egy szervezett akcióról van szó, amiben ismét népszerűsítik a dekadens viselkedést A nők körében.

És egyúttal Persze jól lejáratta a magyar sportélet tekintélyét, de ez elhanyagolható veszteség a szent cél érdekében, hogy minél jobban eltorzítsák mentálisan a potens magyar nőket, mint családanya vagy felelős partner.

Krisz101 2019.03.26. 19:56:46

Köszi mindenki nevében h elolvastad ezt a csodát így nem nekünk kellett..
Bár a választásaid egyre kevésbé értem. Talán egy Tactical guide to Women vagy Sex at Dawn-nak több értelme lenne.
na de mind1 is, jöjjön az én 10 centem.

Krisz101 2019.03.26. 19:57:18

olvasható és érthető mindenki számára - mivel a négere írta.

"nem annyira egyedi, nála is a gyerekkori traumák okozták... pasija öngyilkos lett miatta" - BPD, narcisztikus szociopata, aki másokat eszköznek tekintve, azok hátán érte el azt a nagy nullát is, amit sikerült összehoznia a sportban. ha nem lett volna meg az a minimális genetikai tehetsége (ami puszta mázli, nem dolgozott meg érte) akkor most műkörmöt építene, vagy pincérnő lenne.

"A könyvből kiderül, hogy szerinte is a méret a lényeg, és a bronzérmes olimpikonok jelentős része kis pöccsel" - miért még ki szerint :D...?? az összes nő szerint, akinek edzetlen, tág a hüvelye. de vizsgáljuk meg genetikai szempontból. az átlagos farkú férfi 1000-10000 hasonló méretű férfi leszármazottja. Ezek a férfiak 1000-10000 év távlatából sikeresen örökítették tovább génjeiket. Furcsamód mind megfeleltek a párjuknak.
Illetve megfordítva - ha szükséges lenne a normális női test számára a 22-25 centis farok, ahhoz hogy közösülésre "felajzódjon", sikeres legyen az aktus, a női méhszáj is működésbe lépjen és felszívja a spermát, akkor az összes férfinek hatalmas lenne, és a mostani átlagméret már rég kihalt volna.

TEHÁT kedves hölgyeim, aki úgy gondolja hogy a 16-18cm kicsi, lehet nyugodtan Kriston Andrea oldalát nézegetni, mert ti vagytok a plöttyedtek, a hiba a TI készüléketekben van, nem a pasiban. (Tena Lady....)

"Szerinte amúgy minden a férfiak hibája, ami vele történt. Ezt mondjuk olyan nagyon nem fejtette ki." - minden a férfiak hibája, a nők tökéletesek, nincs mit kifejteni.

"Az is érdekes, hogy azzal magyarázza a sok pasit az életében, hogy Ő nehezen megy el és ezért hajtotta jobban a vágy, hogy több és több férfival legyen. De érdekes mód, többségében mindig jobb és jobb (gazdagabb/híresebb)" - igen, én is láttam tegnap a mikulást. egyébként leginkább frigid, csak ezt mégse írhatta le (Tena Lady). Ezek mind tipikus magyar, pocakos, feleséges, gazdag béta pasik lehettek, akiknél ő egy sideshow volt, amit megpróbál nagy jelentőségűként tálalni. De legalább nem porta potty :D
egyébként itt látható h egy magas értékű palinak milyen női vannak.
hasonlítsátok össze ezzel a nővel és vonjátok le a következtetéseket.
www.instagram.com/cobratate/

"A görbe farok szerinte nevetséges. :)" Ezt beszélje meg Christophe Clarke-kal. :DDD

Pár idézet a könyvből kedvcsinálónak:

"ha a pasi átlagos, ha elvész a tömegben, ha
nincs benne semmi különös, ha nem híres, " - a néger által megfogalmazott, a tipikus magyar ostoba, "ez van" mentalitású proliknál rezonáló gondolat. a valóság ellenben az, hogy ésszel, és önfejlesztéssel, férfias büszkeséggel nagyon is ki tudsz tünni a tömegből, nem ehhez kutyakaja örökösnek lenned...

"A nő
rendszerint akkor cserél, akkor vált pasit, ha a következő
már biztosnak tűnik," - monkey branching.

"De a nők már
csak olyanok, hogy szeretnek irányítani, szeretnek
dönteni - " - he??? :D nem a nők az irányítás illúzióját szeretik, de közben azt akarják h uralják őket. a legtöbb túlemancipált nő pont ettől a folyamatos kognitív disszonanciától olyan elviselhetetlenül hülye :D

"rutinos férfi ismerőse (Spanyol pasi persze) a nőkről:" - spanyol? szóval ez a csaj is egy travel addict - értsd: foreign cock addict...

"mellékesen odabiggyesztik, hogy lehetőleg huszonöt
centis férfiassággal. Egy George Clooney-ba
öntött Eddie Murphyt. Szegény pasik" - na ezt még a trash of tinderben kiemelten is nagyon kevesen biggyesztik oda, főleg az ő korosztályából. egy kezemen meg tudom számolni hány ilyet láttam 1 év alatt. ez a nő valami kibaszott tág lehet h folyamatosan a 25 centivel foglalkozik, szerintem gyűjtsön hüvelyplasztikára és spájzoljon a női pelenkából... :D

"Ahogy telnek
az évek, nem bölcsebb leszek, hanem inkább tanácstalan,
s már magam sem tudom, mit is akarok
az élettől. Helyesebben egyvalamire vágyom: valamiféle
harmóniára. Leginkább belső harmóniára."
A lassú megnyugvás nála is tetten érthető, már kiélte magát és szeretne lenyugodni. Ebből az idézetből is látszik:
"Mert azt tudnod kell, ahogy telnek az
évek, úgy vált a mennyiség minőségre. A legszebb, a
legkülönlegesebb kell már csak."
- post wall syndrome. nem nem tudja mit akar, hanem őt nem akarja már senki. a valóban magas értékű férfiak már rég leléptek nála sokkal jobb, és szebb lelkű, valódi emberekkel. óriási szakadék tátong aközött hogy ő milyet szeretne és őt milyenek szeretnék... hát, ha a mennyiséget még csak most akarja minőségre váltani akkor kicsit elkésett, egy nő a valódi minőséget 20-25 éves kora között tudja megszeretni, utána már csak egyre szarabbat. nem megnyugvás ez, hanem ennek felismerése...
lesz ebből még pánik is, meg a macskák persze.

mondjuk magyaroszágon a pénzes palik között uralkodó általános tudatlanságot, nőkkel szembeni tájékozatlanságot ismerve sajna lehet fog találni valami levetett supplicant bétát, aki szereti más használt zokniját hordani. de szívjon ha akar, legalább kivonja a mérget a társadalom szövetéből.

Maddness69 2019.03.27. 00:15:40

@Krisz101: Szívesen olvasnék még Tőled. Kommentelj többet, légyszí, v ajánlj blogot, ahol írsz. Köszi.

2019.03.27. 09:10:09

@Maddness69: megnézheted a profiljában ;) @Krisz101: van olyan nimfo nőismerős aki tényleg csak 20 cm felett dugatja meg magát mert attól bír csak elmenni hogy a méhét bökdösi tolja fel minden lökésnél. De általában kettőt tart ilyenből egyszerre és egész nap keményen baszatja magát felváltva, ájulásig csinálják vele. Sokszor mondta hogy bevérzik a hüvelye, havonta megy is emiatt a pinaturkászhoz maszekban, egyszer úgyis az lesz hogy kipakolják neki. Kár érte mert alapjában egy női allűröktől mentes értelmes talpra esett csaj.

Krisz101 2019.03.31. 11:52:19

@Maddness69: köszi, de plágium lenne meg nagyon sok időt vinne el. Régen nem írtam már ezért most jól esett. Nem tudom mennyire beszélsz angolul, főleg vlogokat nézek, azokból veszem az értesüléseim, amik egybe vágnak a tapasztalataimmal. Ilyenkor inkább rendezem, összefoglalom a gondolataim.

Tehát nem találtam fel sem a kereket sem a spanyolviaszt :-P
Már bedobtam itt a blogon is, hogy red/black pillben amit lehet leírtak, elmondtak. Az összes információ ott van kint. Csak a kezünket kell kinyújtani Már csak az előadásmódban futjuk a köröket.

Meg ami még poén amikor konkrét helyzeteket elemez valaki. Az elméletet gyakorlatra fordítja. Ezt próbáltam tkp én is

Van most egy srác akit nagyon bírok, nagyon nyomja a black pill-t, FACEandLMS, youtube-on. Tőle hallottam pár koncepciót ami nekem is meredek volt de nagyon élvezetes stílusban adja elő.

Meg vannak a legújabbak ezek a betelefonalos dolgok. Srác elmondja hogy mi a baj a barátnőjével, hogy nem jött össze xy csajjal és ilyen full red pill arcok szetkapják mint floki a lábtörlőt DDD
NA azokon lehet csak igazán jókat szórakozni, és okulni persze

davidlejardin 2019.03.31. 19:33:59

@Krisz101: esetleg leírnád konkrétan miket követsz, illetve miket érdemes? Hálás lennék!

Wildschwein 2019.03.31. 22:09:07

@davidlejardin: Tudom, nem engem kérdeztél, de mégis ajánlanék egy blogot / YT csatornát: Masculine Development. Ezt egy Jon Anthony nevű srác csinálja - azért mondom, hogy srác, mert még csak 24 éves, de valami hihetetlen alapossággal adja elő a Red Pill tanokat. Nem is értem, hogyan lehet ennyi idősen ilyen nagy ismeretanyagra szert tenni. Olyan, mint egy próféta, aki fentről kapja a tudást.

És világosan, egyszerűen fogalmaz, nem angol anyanyelvűeknek is könnyen érthető, főleg ha olyan régi motorosokhoz hasonlítjuk, mint Heartiste vagy Rollo Tomassi. (Krisz is utalt rá, hogy a Red Pill megismeréséhez nem árt, sőt kell valamennyire angolul tudni, anélkül nem tudsz benne elmélyedni.) És nemcsak párkapcsolati, hanem életvezetési, testépítési és befektetési tanácsokat is ad a blogján. Arra érdemes felkészülni, hogy sokszor ugranak fel reklámok az oldalán az e-bookjairól, de hát ez már csak így működik - még ha nem is veszel tőle semmit, akkor is rengeteg ismeretet lehet szerezni az oldalán ingyen is. Egyébként pár hónapja letöltöttem egy korábbi könyvét, és most, amikor megjelent az Amazonon az új könyve, kaptam tőle egy emailt, hogy mivel régi ügyfele vagyok, ezért egy hétig lehetőségem van arra, hogy 1, azaz egy dollárért megvegyem az új könyvet is. Meg is tettem - kitűnő, 227 oldalas összefoglaló arról, hogyan kell ismerkedni a nőkkel a Red Pill szerint.

Maddness69 2019.04.01. 02:05:47

@Krisz101:
@Wildschwein:
Nagyon köszönöm a hivatkozásokat. Már ez is nagyon sokat számít, mivel magyar nyelvű anyaggal eddig csak a ferfihang.hu-n futottam össze. (Sajnos az angolom messze nem tökéletes, de küzdök. ;)
Engedjétek meg, h ajánljak egy YT csatornát: Calrisianthagod. Remélem élvezetesnek találjátok.
Gondolom a seductionbase.com pedig alap a témában és sokan ismeritek.
Köszönöm a linkeket és további szép napot Nektek!

Krisz101 2019.04.01. 02:14:38

@davidlejardin: szia! nem ebben a sorrendben.

Roosh V,

Redman Group (Rollo Tomassi, meg még pár arc csinálja, szokott lenni betelefonálós rész is stb)

Entrepreneurs in cars (Richard Cooper, régen autós csatorna volt, de ma már csak redpill, szintén előfordul betelefonálás, főleg a Before the Trainwreck sorozata)

FACEandLMS (extrém black pill de elég szórakoztató)

LFA - (www.youtube.com/channel/UCkS25_BA441NQMkbJG_k9Kg) szakállas chad osztja az észt, szintén elég szórakoztató.

ezek mind youtubeon. nekem ennyi elég is. lehet hallgatni úgy hogy közben csinálsz mást, akár vezetés közben, edzés közben. suttyóságnak tűnik, de olvasni már nem akarok ilyeneket. túl sok időt vesz el, fél napok röppennek el úgy h bele se mélyedsz egy könyvbe. a fentiek meg nagyjából lefedik a mai red pill tematikát, még sok is.

meg nekem fontos h szórakoztató formában legyen előadva. az oltós, fekete humor. meg a live kommentek, ahol általában szétszedik a béta delikvenst :D

ja meg még van ez a cobratate nevű csávó, nagyon jókat mond, de gazdag, és elkezdett gazdagoknak gyártani anyagokat, olyan áron is... ez eléggé megkérdőjelezi a hitelességét. viszont amiket mond, az durva.

----

Amúgy már meg akartam kérdezni h a neved nagyon ismerős... nem dolgoztál régebben PUA-ként, vagy oktatóként valamelyik magyar PUA-nál?

Krisz101 2019.04.01. 02:28:55

ja, valaki tud normális magyar redpill csatornát, ahol a csávó vállalja is magát, nem valami idióta géphang beszél akkor nyugodtan jelezze.

kíváncsi vagyok ki meri majd először megcsinálni... vagy már megcsinálta?

múltkor volt nálam úgy teló, hogy nem voltam bejelentkezve a youtube-ba és láttam hogy a magyarok mit néznek, meg úgy általában kik a menő véleményvezérek ma a magyar youtube-on. tragédia... a polkorrektség, ostobaságok és féligazságok áradata, brutális fanboykodással megspékelve.

persze polkorrektség csak a mainstream dolgokkal szemben, ha viszont mást támadnak be mert kimondja az igazságot vmi kényes témában, akkor egyből megy az incelezés, lúzerezés, white knightkodás, megtámogatva az ostoba feliratkozóik hordáival.

igencsak fel kell kötnie majd a gatyáját annak, aki ezt a témát magyar YT-ra be akarja hozni...

2019.04.03. 22:06:19

Mikor megjelent a könyve nagy felhajtás kísérte főleg a gyerekkori traumái kapcsán, ahol a volt edzőjéről vagy masszőréről beszélt, aki állítása szerint szexuálisan zaklatta és a most már nyugdíjas férfi Kicsi bácsiként lett ismert a médiában.

Krisz101 2019.04.04. 16:34:35

@M87: ami géphangos az teljesen szar, meg nem is frissul nagyon, nincs aktivitás.
ill főleg tükörfordításokat olvas fel, azt megnézhetem eredetiben is, poénos, szórakoztató formában, betelefonálásokkal, élő hozzászólásokkal stb.

hideg kiráz az olyan emberektől akik olyan szinten áldozatnak próbálják meg beállítani magukat, hogy az arca nélkül még a saját hangját se meri vállalni. merthogy levadásszák meg mittomén. lehet kiderülne h beszédhibás v nem tud értelmesen beszélni? egyből hiteltelenné válik a nőkről alkotott véleménye. kerülendő.

szótár talán a puafestiválon van legjobb bár régen nem jártam arra elég idióták lettek. meg a férfihangon levő fordításokból egy csomó kifejezést be tudsz azonosítani, ha érdekel.
süti beállítások módosítása