Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Az iron girl és a punciban maradt gumi

2019. április 23. - Ethan Wolf

hi5.jpg

Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi magas lehetett, az egész csaj nem volt több 45-50 kg-nál. A sport volt a közös téma, kiderült, hogy hot iron edzésekre jár heti négy alkalommal. Azért az elég kemény, kérdeztem nem lesz-e ennek túledzés a vége, de azt mondta, hogy így csinálja már négy éve.

hi2.jpg

Négy napig csevegtünk az első találkozó előtt. Nekem nem volt jó, amikor ő épp ráért volna, szóval nem ő húzta a randit. A másik közös szenvedély a kávéimádat volt. A megbeszéltek szerint, megkóstoljuk a különleges kávémat, amit egy kollégámmal hozattam Kolumbiából. Kicsit késett, de könnyen felismertem, mikor megjelent. Nem okozott csalódást, nagyon formás volt élőben is. Poénkodva indultunk el hozzám és az online megkezdett csevegést folytattuk élőben, mindenféle zökkenő, vagy kínos csend nélkül.

Míg főtt a kávé, körbevezettem a lakásomban, majd megittuk a nektárt. Enikő 30 éves volt, ami aggasztó korosztály számomra, erről már sokszor írtam. Azt is megfogadtam, hogy többé nem kezdek harmincas nővel, de hát na...

A kávé után jöhetett egy kis whiskey. Közben persze sok mindenről beszélgettünk, de a szokásos, ki mivel foglalkozik, mivel tölti a szabadidejét téma ment. Azon meglepődött, hogy milyen sokat olvasok, főleg mikor meglátta a könyvgyűjteményem. Aztán meglátta a kártyapaklit és a zsetonokat a polcon, és érdeklődni kezdett a póker iránt. Kiderült, hogy ő egyáltalán nem tud. Meg is beszéltük, hogy épp itt az ideje megtanulnia.

hi6.jpg

Szóval, tanítgatom pókerezni, közben lecsúszott lassacskán két-két pohár whiskey is. Elcsattan az első csók, majd újabb leosztás, újabb csókok, egyre hosszabbak, egyre hevesebbet. Már kisebb tapizás is volt. Ravasz ötlet tőlem: mivel nincs tétje, ezért a póker sava-borsa hiányzik, így nem játék a játék. Legyen valami tétje!

Hát vegyük le a ruháinkat. Jó kis vetkőzős póker. Én régen játszottam, és már spicces is voltam, mellette pedig a kezdők szerencséje szólt, így nagyjából fej-fej mellett haladtunk. Leosztások közt persze ment a kemény előjáték. Aztán rajtam csak boxer maradt, rajta pedig még melltartó és tanga. De nem akart tovább menni. Nem is hagyta, hogy jobban tapizzam. Ő elsőre nem fekszik le senkivel, ezt akkor ki is jelentette.

Megfogtam a kezét és a gatyámhoz húztam, hadd érezze, mit váltott ki belőlem. Elővette, elkezdte kézzel kiverni, majd lerántotta rólam teljesen a boxert és lecumizott. Nem volt rossz, de cumiztak már sokkal jobban is. Semmi mélytorok vagy ilyesmi. Közepes mutatvány volt, de jól esett persze. Lenne azért mit gyakorolnia. Utána még próbálkoztam, de semmi eredménye, nem akart első alkalommal semmi többet. Ennek ellenére lecumizott, de ezen már rég nem lepődöm meg. Pedig nem is 22 éves, hanem érett harmincas.

hi4.jpg

Kikísértem. Másnap beszéltünk és mivel aznap, munka után csak egy edzés volt betervezve nálam, épp mint nála, ezért megbeszéltük, hogy este megint pókerezünk. Egymást követő napon randi és az elsőn le is cumizott...gondoltam, akkor ezúttal lesz dugás is. Hát nem volt. Megismétlődött az előző este, csak kevesebbet ittunk és gyorsabban estünk egymásnak, de megint nem engedett dugni. Ez eléggé letört, lecumizott, de látta rajtam, hogy nem tetszik a dolog. Nem is tetszett, ezúttal nem is kísértem ki. Sőt, nem is kerestem másnap.

Nem értem. Olyan volt, hogy első alkalommal nem lehetett dugni, de lecumizott egy csaj, ezen nem lepődöm már meg. De hogy másnap is találkozunk és megint semmi dugás, holott nyaljuk-faljuk egymást, nincs rajtunk szinte ruha sem... Ha csak nem akarja magát könnyen adni, akkor miért cumizott le (kétszer is)? Ezzel csak ellenkező hatást ér el. Jobb lett volna, ha cumi sincs (és lakásra sem jön) és akkor tudom, hogy állunk. Kell neki pár randi a teljes szexig. Ez tiszta lap. De azzal, hogy leszop, azzal azt üzeni, hogy mehet minden. Aztán mégsem. :P

Lehet, hogy van rá logikus magyarázat, pl.: nem akarja könnyen adni magát, de azt sem akarja, hogy lepattintsam rögtön, ezért ez a felemás megoldás. Lecummant, hogy maga mellett tartson. De ezzel csak elijeszt. Ezzel azt sugallja, hogy ugyan nem könnyen csapja majd le más a kezemről, de könnyen cumizgat le bárkit. Ha már van cumi, akkor legyen dugás is! Ha nem lehet dugás, akkor meg ne legyen cumi, sem pedig heves előjáték. Persze ez ízlés kérdése is, vannak férfiak akiknek önmagában a cumi is elég tud lenni, de ha olvassátok rendszeresen a blogot, akkor tudjátok, hogy nem vagyok nagy híve a szopásnak. Ha dugás előtt van, akkor oké, de csak önmagában a szopás, az nálam csak akkor fér bele, ha vészhelyzet van és annyira kanos vagyok.

hi3.jpg

Két nappal később Ő írt rám, hogy ráér, átjönne. A dugásról már lemondtam, de épp nem volt más nő a horog végén és kezdett kialakulni nálam a fent említett vészhelyzet, amikor már egy cuminak is örülök. :) Átjött és megnéztünk egy stand up comedy-t, közben megittunk egy üveg bort, amit Ő hozott. 

A show végén ő esett nekem és tépte le rólam a ruhát. Irány az ágy és végre dugtunk (legnagyobb meglepetésemre). Azonban, nem egészen erre számítottam. Szép teste volt, hála a sok edzésnek, a cickók is feszesek még, ezzel nem volt gond. De olyan hévvel dugott, szinte Ő kefélt engem. Ezt már páran biztos tapasztaltátok bizonyos nők esetén, hogy a lábával körbefonja a derekad, és elkezd a farkadon körözni és dörzsölni a csiklóját a dákód tövénél (miközben persze benne vagy). De brutál hevesen, mozdulni alig tudsz a szorításából. Mozognál, löknéd ki be a lompost, de alig van helyed, hogy mozogni tudj, Ő meg csak teljes erejéből szorít a lábával, és úgy mozog a farkadon, mintha valami fix műbroki lenne. Tulajdonképpen csiklóizgatást váltott ki ezzel magánál.

Mondanom sem kell, ez a fajta szex egy férfi számára nem egy nagy élmény. Küzdesz, mert te is el akarsz menni, de ahhoz mozognod kéne benne, de ahhoz meg hatalmas erőt kell kifejtened. Úgy 20-25 perc alatt úgy leizzadtam, hogy nem túlzok, csorgott a víz rólam és meg kellett törölnöm a homlokomat, mert kezdett a szemembe folyni az izzadságom (vagy a könnyem :D ) :P

Jött az ötlet, hogy pózcsere, lássuk, hogy lovagol...nos...igen....a kezeivel megtámasztotta magát hátul, a csípőjét feljebb nyomta és úgy lovagolt, hogy közben a farkamat feszítette hátrafelé. Ezáltal jobban dörzsölte a farkam a punciját, de olyan tempóban ugrált, miközben hátra volt feszítve a dákóm, hogy fájdalmasan súrolta a makkom felső részét. Szó szerint kicsit fájt, ahogy lovagolt.

hi1.jpg

Gondolom, nem képes a hüvelyi orgazmusa (nők nagy százaléka nem képes), csak a csikló ingerlésével tud elmenni és ezért kellettek ezek a mutatványok. De számomra kellemetlen volt. Megint fordultunk és ekkor vettem észre, mikor fordulás közben kivettem a farkam a puncijából, hogy helló, nincs meg a gumi!!!! Esküszöm rendesen rajtam volt. Mondom, ez bent maradt aranyom. :D Fasza. Az a helyzet, hogy lovaglás közben a fájdalomtól (hátrafeszített farok), egy idő után nem éreztem semmit, így azt sem, hogy a durva ugrálás közben valahogy magába szippantotta a gumit. Lehetséges, mert eleinte még éreztem, hogy a vaginájával is erőt tud kifejteni, éreztem hogy megszorítja vele a farkam. Amilyen rodeót lecsapott rajtam, és közben ahogy szorított a vaginája, akkor leránthatta rólam a gumit.

A mutatóujjammal benyúltam a punciba, de nem éreztem az óvszert, ezért a hosszabb, középső ujjammal próbálkoztam. A gumit végét (a peremrészét) éreztem és lassan kifelé húztam. Kijött. :D Feltettünk egy másikat és igyekeztem gyorsan elmenni, hogy túl legyek az estén. Sikerült. Yupii... a fürdőben összeszedtem magam, majd nem sokkal később elkísértem egy darabon.

Másnap beszéltünk, aminek az eredménye, hogy járni akart velem. Magam sem tudom, miért, de belementem. Nem tudom, a szex így nekem nem jó, a cumizása sem világbajnok, viszont a teste az volt. Talán amiatt bólintottam rá a kapcsolatra, de nem tudom. 

Két hónapig tartott a kapcsolatunk, ami már pár találkozó után kissé unalmassá vált. Olyan nyugdíjas tempóban zajlott vele minden, ami nem szex. Nem voltak felvillanyozó randik, csak lassú séta szinte mindig. A szex pedig ugyanolyan volt minden alkalommal mint fentebb (gumi nem maradt benne). Párszor felhoztam a témát, hogy a szex miért olyan, amilyen. Hogyan lehetne próbálkozni, változtatni, de ezen beszélgetések alkalmával, mindig felkapta a vizet. Ideges lett és terelt.

A másik érdekesség, hogy úgy éreztem, egy teljesen hamis arcot mutat felém. Két alkalommal, mikor telefonált és beszélt valakivel, az arca egy pillanatra megváltozott. Mintha előjött volna a valós énje, és mit mondjak, ijesztő volt. Mintha egy pillanatra lehullt volna az álarc róla, de gyorsan visszavette, nehogy észrevegyem. Az a két pillanat nagyon belém égett. Valami megérzés, vagy veszélyt jelző ösztön erősen azt súgta, hogy bajban vagyok.

A pontot az i-re az tette fel, mikor a gyerekekről beszélgettünk, ő elejtette azt a mondatot, hogy neki mindenképp lesz gyereke és egyedül fogja nevelni.

A fenti három ok együttese (bár ezek az okok egyesével is elegek lettek volna) okozta, hogy szakítottam vele. A szakítást olyan arccal és hangsúllyal fogadta, mint akivel ez történik évente háromszor-négyszer. Most mit mondjak, pedig komolyabb elbeszélgetéssel, jobb kommunikációval még az is lehet, hogy javítani lehetett volna sok mindenen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3114776754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mafla 2019.04.23. 08:17:02

Szerintem az ilyenekre nem érdemes sok időt pazarolni...Nem sokat tudtál volna rajta változtatni/illetve szex terén sem, annyira berögzült, merevnek tűnik így a leírtak alapján.

2019.04.23. 09:20:58

@Mafla:
"Szerintem az ilyenekre nem érdemes sok időt pazarolni.."

Egyikre sem éri meg, egyikre sem KELL sok időt pazarolni.

erkölcsi hulla 2019.04.23. 11:21:25

Nincs is szebb dolog azt hallani pár hónap kapcsolat után, hogy ő gyereket akar, és egyedül akarja felnevelni.

Niggerek előnyben :D

Beteg az ilyen, akármilyen teste van. Mondjuk elég gáz belegondolni, hogy hány faszit szopott le első alkalommal, ha mindig ezt nyomta :D

VT 135 2019.04.23. 15:49:24

"Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon."

Itt tartok a cikkben. Ennél nagyobb red flag nincs, Wolf! OK, h csak dugni akarod őket, de akkor is... A következő mi lesz? "Kb. 150-160 kilós volt, ilyennel még nem voltam, gondoltam, kipróbálom, milyen lehet belőle pinát hajtogatni, úgyhogy..."
Jó, gondolom, nem időrendi sorrendben írod a sztorikat, de ez kezd már úgy kinézni, mint az egyszer pornózó, aki már annyira unja a hagyományos és azon túli pornókat, h már tényleg csak az egészen elborult anyagokra képes elélvezni. :D

VT 135 2019.04.23. 15:58:31

Az orrkarika teljesen egyértelmű red flag, de az állandóan gyúrós (eleve a gyúrás nem nőies sport), a totálisan kisportolt test biztos jele annak, h nincs a helyén a nőci: nagyon alacsony belső önbizalom, folyamatos bizonyítási görcs a világ felé, mindez megfejelve, h neki erősebbnek kell lenni a férfiaknál, nagyobb farkat kell növesztenie, különben eltapossák, megsemmisítik... Ez látványosan kijött nálatok a szex közben is. De legalább észrevetted, mennyire más arcát mutatta másnak. Gondolom, ott láttad látványosan az Amazont. Ő mondjuk azok közül is a különösen extrém eset volt. Van, lehetséges, sőt fontos ebből a női korszakból - Amazon - is a továbblépés, de előbb bele kell "halni", fáradni, megadni magát a feltétlen bizalomnak. Ez pedig csak akkor fog bekövetkezni, ha már annyira szenved, annyira magányos, annyira unja az amazonságot, h "minden mindegy" alapon mer lépni. Persze ez nem automatikus, bármelyik korszakban, mindkét nem benne tud ragadni.

2019.04.23. 21:05:09

@erkölcsi hulla: megmondták már rengetegen, hogy azt a picsát amelyik 30 elmúlt és még nem vették el vagy legalább nem él stabil kapcsolatban az egy selejt, defektes agyú vagy szociopata esetleg az emancipált nők örök dilemmájában vergődik hogy fingja sincs mit akar kezdeni magával de azt nagyon akarja.
Sokan vagyunk akik végleg lemaradtak a jó természetű, érző lelkű szociálisan érzékeny és értelmes menatlitású nőkről, azokat az elején gyorsan kifogják és megbecsülik, a többinek marad az ilyen selejt, de akkor már nehogy komolyan is vegye az ilyet bárki!

Dugd meg és zavard el a picsába, úgyis kiderül hogy 10-ből 7 hülye a dugáshoz is, mint pl ez is, rendszeresen tapasztalom hogy kiábrándítóan unalmas, egyhangú vagy figyelmetlen a legtöbb picsa az ágyban, részéről egáll a dolog annál hogy szét pakolja a sonkáit aztán hajrá rakjad míg el nem mész, vagy simán kurva, és nyilvánvaló hogy a rutinja több fasztól származik mint ahány pinát itt bárki valaha látni fog. Az ilyennek megállni egy hétig is simán nettó baromság.

Ez a picsa is atom biztos hogy egy igazi feneketlen luk lett volna egy tehetségesagyturkásznak, rengeteg elnyomott komplexus amit kompenzál ezzel a gyurmázással, elfolytott agresszió, meg nem értettség, meg a hülye pisis korból megmaradt dac és lázadás.
Lehet 22 éves koráig egy hájas ótvar mangalica volt és annyira sérült agyilag hogy az életben nem hozza rendbe senki (a nők többsége amúgy is a saját primitív elméjének a fogja, és inkább bele döglik mintsem beismerje)
Hülye az aki egy napra is maga mellé költöztet egy ilyen zakkant beteget, már kérdés hol talál akkora istenverte barmot aki felcsinálja, simán lehet hogy megteszi hogy akaratán kívül felcsináltatja valakivel akinek bekamuzza hogy tablettát szed.

2019.04.23. 21:15:36

@VT 135: minden nő kompenzál valamivel, ha nem a férfiak felé akkor a többi eszetlen ribanc irányába. Sok nőismerős kibeszéli nekem a kollégáit vagy a "barátnőit" és mindig ugyanaz a mantra, határ sekélyes ostoba pletyó, felszínes szemlélet, egyből kipofázzák aki szebb, okosabb, vagy jobb faszival van éppen, de azt is aki szerintük szarabbul öltözködik, az igényük a művelődésre pedig megáll a legprimitívebb nőknek gyártott sorozatoknál és a valóság showk szintjén.

Az egész szaros életüket a külsőségek vetítése a többiek felé teszi ki. Nem értem hogy élhet rengeteg emberi lény a létezés ilyen szánalmas szintjén, de egyre többször bizonyítják be nekem a régi tézisemet hogy pina mellé nem jár ész csak ösztönök, ha mégis akkor azt a társadalmi elvárások végleg kiölik a kevés értelmes nőből.

"-Ne legyél okos, ne műveld magad magasan elismert tudományos fokozatig mert az ilyen nőket csodabogárnak nézi a világ és sikertelen boldogtalan leszel, elkerülnek az alfa jópasik, mert azok is agyilag a seggedig se érnek, stb"
tehát amelyik önmagában értelmes egyén lenne az is tetteti a hülyét.

Krisz101 2019.04.23. 21:56:46

@Ethan Wolf: ez a lehull az álarc elég ijesztő emlékeket hoz fel.
valszeg egy nárci, szociopata v BPD személyiség lehetett, ami nagyon gyakori a mostani elférfiasodott, kamuemancipált nők között.
engem ilyen tapasztalat indított el a red majd black pill irányába, mivel anno egy szuplikáns béta voltam, kiváló áldozat voltam az ilyeneknek.

ellenben úgy érzem neked sokkal erősebb a kereted és nem hiszem hogy meg tudna vezetni egy ilyen nő, ezért furcsállom h miért próbálta. ez a fapofával fogadta a szakítást is annyira jellemző rájuk.

mellesleg ezt a "szerepet játszik valamiért, másnak mutatja magát stb" inkább a népnyelv ismeri, ilyen nem történik csak úgy, aki hosszabb időn át álarcot hord ott mindig valamilyen konkrét személyiségzavar van a háttérben. (erről a média meg a mainstream mélyen hallgat, hisz ott 90% ilyen, magukat minek lepleznék le)

a gumin meg jó röhögtem, rólam egy csaj élvezéskor húzta le pont így, másnap ki is kellett fizetnem az eseményutáni tablettát (és lenyeletni vele). te még jól jártál.

TopszLee 2019.04.23. 22:21:58

@VT 135: Ezt soha sem értettem, hogy lehet annyi pornót nézni, hogy a normál dolgokra ráunsz, és elkezd valaki valami abberált szart nézni... Én nem tudok ráunni a normál, sima poreszra... :P

erkölcsi hulla 2019.04.23. 22:34:35

@TopszLee: Mindenre rá lehet unni. Wolf is ezért lett randi,-és alkalmi szex függő, egy átlagos alig dugott egyetemista vidéki csaj már nem köti le, neki a folyamatos új ingerek kellenek a dopamin és endorfin termeléshez. Ezért olvasható itt vagy 100 randija.
Persze kívánom, hogy állapodjon meg, stb.
Vagy majdcsak becsúszik egy gyerek hirtelen a derült égből :D Egyre nagyobb esély van rá :)

TopszLee 2019.04.23. 23:22:53

@erkölcsi hulla: Nem feltétlen mondanám Wolfot numerafüggőnek. Aki olvas red pill-t tudja, hogy a férfinak egyik legalapvetőbb ösztöne hogy minél több és minél magasabb szintű nőket dugjon...kb. ennyi.

Krisz101 2019.04.24. 02:11:08

@TopszLee: mindenki az, csak még nem tudja :D :D de komolyra fordítva, azért nem teljesen, meg szerintem ez egy elég új dolog.
az utóbbi két évben olyan gyorsan eszkalálódott a femcentrikus narrativa, hogy nehéz meghatározni végülís mi számít black pillnek.
az biztos hogy pár kérdésben black vagyok, de nem mindenben.
pl ha azt mondom h nagyon érdekel a kommunikációm fejlesztése, akkor az nyilván nem black.

VT 135 2019.04.24. 11:54:28

@TopszLee: Ezt már korábban megbeszéltük, kielemeztük, Wolf is elismerte. Amúgy ez nem numerafüggőség, hanem kötődésképtelenség.

erkölcsi hulla 2019.04.24. 12:54:53

@VT 135: A kötődési képtelenség viszont egyenesen következik a partnerek számából, ugyanúgy mint a nőknél. Ha egy patkánykurvának 100 partnere volt, nagyon kicsi az esélye hogy a 101. lesz az Igazi.

VT 135 2019.04.24. 13:18:44

@erkölcsi hulla: Nem, illetve nem ez a fő ok, legfeljebb következmény. Az ok az, h az adott illető valamikor akkora csapásokat kapott, h nem sikerült feldolgoznia, továbblépnie rajta, így ezt folyamatosan magával cipeli, mélyen, vagy nem mélyen elásva. Az újabb, fájdalomtól való félelem az, ami megakadályozza a kötődés kialakításában. Persze lehetnek ennek szülői gyökerei is, ami elég gyakori, akkor annyi a különbség, h a trauma már korábban kezdődött. De a végeredmény ugyanaz: csaj az adott illető tudja - feltehetően lelki segítővel, hiszen eddig sem tudta egyedül megoldani - ezt feldolgozni.
Viszont áldozati státuszba kattintani magát és a világot hibáztatni, a világtól várni a változást teljes zsákutca és önbénítás.

2019.04.24. 21:08:16

@TopszLee: még mi a fasz jöhet a baromságok sorában ezek után? Purple Pill?
Rakás kretén gyökér, aki önjelölt pszichológia és szociológia professzornak képzeli magát :D

2019.04.24. 21:11:27

@erkölcsi hulla: megnyugtatlak öcsisajt a nők közt sincs olyan hogy "Az Igazi" Pláne az ilyen teféléknek.
De azért vannak sokan akiknek sikerül egy kellően lojális empatikus és kompromisszum kész csajt kifogni maga mellé akivel nem gyötrelem az élet hosszú távon, és megmarad az ember mellett akár míg felnőnek a kölykök is, igaz ehhez normális élet és egzisztencia kéne, na meg fejben felnőtt gondolkodás, na most ezeket nem tudja együtt felmutatni egyik se ezen a blogon ;)
Innentől bukta.

erkölcsi hulla 2019.04.25. 00:47:03

@Kritikus Intrikus: Nem írsz baromságokat, de olyanok a hszeid mint egy veszett véreb, mindenkhez odakap, vicsorog, és pontosan nem is tudod, hogy mit akar, és mi a baja, csak azt, hogy véres a szája a sok morgástól. Értem én hogy utálsz mindenkit, és ezt itt mind a férfiak, mind a nők értésére adod, csak nem értem mit is akarsz elérni, van-e valami közlendőd, vagy csak vicsorogsz mindenkire.

"megnyugtatlak öcsisajt a nők közt sincs olyan hogy "Az Igazi" Pláne az ilyen teféléknek."
-ŐŐőő énféle? Mármint mit értesz ez alatt, red pill fórumokat olvasó férfiakat vagy pontosan mit? És egyértelmű volt hogy az 'Igazi" kifejezést teljes mértékben szarkasztikusan értettem.
"igaz ehhez normális élet és egzisztencia kéne"
-Definiáld személyeskedés és sértések nélkül. Ez tényleg érdekel.
"na meg fejben felnőtt gondolkodás,"
-Definiáld személyeskedés és sértések nélkül.

Untermensch4 2019.04.25. 07:49:50

@erkölcsi hulla: - Definiáld a "sértés"-t.
- Definiáld a "személyeskedés"-t.

A későbbiekben ezekre a definíciókra támaszkodva sokkal jobbá tehetnénk a társalgást, ki lehetne hagyni ezeket a kommunikációs zsákutcákat.

VT 135 2019.04.25. 11:09:33

@Untermensch4:
"ezekre a definíciókra támaszkodva sokkal jobbá tehetnénk a társalgást, ki lehetne hagyni ezeket a kommunikációs zsákutcákat. "
Ez szinte lehetetlen. Ezek a módszerek ugyebár energia-rablások. Akik ezeket használják, annyira alacsonyan van az energiaszintjük, h kétségbeesetten próbálnak másoktól elvenni. Mivel nem tudnak róla, h van más energiaforrás is.

Untermensch4 2019.04.25. 11:30:12

@VT 135: Rosszul fogalmaztam, hamarabb tovább lehet lépni a zsákutcákból.

Wildschwein 2019.04.25. 13:26:28

@Krisz101: A black pill témához hadd ajánljam a kedvenc RP gurum eszmefuttatását:
www.masculinedevelopment.com/is-the-black-pill-the-new-red-pill/
Nyilván lehet őt is "kretén gyökérnek" tartani, "aki önjelölt pszichológia és szociológia professzornak képzeli magát". Bár azért az anger phase sem magyaráz meg mindent, van aki egyszerűen csak egy tahó.

VT 135 2019.04.25. 14:55:47

@Wildschwein: Ezen cikk alapján a BP a valódi lúzerek kifogás-tudománya. Senki sem születik lúzernek, mindannyian kapunk/vállalunk komoly csomagokat (h ne legyen már annyira unalmas az élet), megoldásra. De bárki dönthet úgy, h lúzer lesz, nemtől, bőrszíntől és származástól és anyagi helyzettől függetlenül. Ezt hívják szabad akaratnak. Áltudományok, ideológiák gyártása meg amúgy is nagyon trendi ma. A cikkben felsorolt BP összes pontja az áldozati "én nem tudok semmit sem csinálni" kifogáskeresés bizonygatása.
Erre tényleg csak azt tudom mondani, h: "Ha szenvedni akarsz, szenvedjél. Senkit nem lehet megmenteni önmagától. De ha már eleget szenvedtél és nyitott vagy a segítségre, akkor szólj. Ha meg akarod oldani, ha akarsz változni, akkor abban tudok neked segítséget nyújtani."

Krisz101 2019.04.25. 16:33:20

@Wildschwein: szió, figy megnéztem, de már dumáltunk erről pár szót régebben és az a baj h én ilyen fiatal srácot nem tudok komolyan venni. elnézést.
nekem ez az igazság a kettő között van, ez olyan idealista, túl naiv szöveg, én is pont igy gondolkoztam amikor annyi idős voltam.
persze, a kettő között van, csak nem mindegy melyikhez közel és mennyire

de van itt vki aki az elmúlt hetekben nagyon kezdett nyomni a youtube és szerintem pofára abszolut hiteles, 7, 7+-nak mondanám. Game-et nyom, de black pillel meghintve.
annyira újakat nem mond, inkább nagyon nyersen és tömören foglalja össze (nem polkorrekt!!) - nekem tetsző stílusban.

www.youtube.com/watch?v=9YuSPF69Evk
www.youtube.com/watch?v=tMYz1PLZ8cI
www.youtube.com/watch?v=1mgNDzioFDI
ja meg ez majd a lamborghini-s hasonlattal :D :D 16:00 után valahol :D
youtu.be/JeESxEViuDU?t=940

whoamiohmy 2019.04.26. 18:40:00

Kicsit mas tema lesz, bar érintőlegesen kapcsolódik: tegnap ügyeletben jutott eszembe. Latom, hogy itt is sokszor megy az acsarkodas es az arcoskodas es ez sokszor disszonanciahoz vezet. Arra lettem figyelmes, hogy sokszor en is belemegyek ilyen csatározásokba online es elofordult mar az is, hogy felQrtam magam valakin facebookon es utana egy 20 eves ismerosomet kuldtem el a francba pedig egyaltalan nem szolgalt ra.

Szerintem ez azert van mert eloben a kommunikacio 80-85%-a nem verbalis sikon zajlik hanem metakommunikációs síkon. Gyakorlatilag ha 2 ember talalkozik, meg egy szo sem hangzott el, fe mar tisztázták, ki lesz a dominans fel, ki mit akar az interakciótól, stb stb.
Online ez nincs meg es szerintem ez az oka a "troll" jelenségnek. Egyszerűen az emberek a meta sík nélkül nem képesek normalisan összehangolódni. Pusztan verbalisan nem tudunk hatekonyan kommunikalni, mert hianyzik a hulloagy sikja, es profan modon pont ez teszi az interakciot civilizálttá.
Nekem az szokott a technikám lenni, hogy ha valaki beszol, egyszeruen ignoralom. Nagyon sokszor az illető kicsit lenyugszik es elkezd normalis hangon kommunikalni, es ekkor mar lehet vele ertelmesen beszelni.

Nagy Janos 3 2019.04.26. 19:43:56

Álarc - ez egy atomdurva jelenseg, ismerek es talalkoztam is ilyenekkel. Felelmetesek. De komolyan.

Wildschwein 2019.04.26. 22:25:40

@Krisz101: Látom, neked azok a kedvenceid, akik autóban nyomják a szöveget :)
Egyébként tényleg nyersen és tömören fogalmaz, és nagyjából rendben is van, amit mond, én azért jobban kedvelem, ha rendezettebben adják elő. Ja és ő sem tűnik nagyon idősnek.

TopszLee 2019.04.27. 12:06:21

@whoamiohmy: "Gyakorlatilag ha 2 ember talalkozik, meg egy szo sem hangzott el, fe mar tisztázták, ki lesz a dominans fel, ki mit akar az interakciótól, stb stb. "
Várj, ezzel azt akarod sugallni (hirtelen nem tudom mi a legmegfelelőbb magyar szó az imply -ra), hogy aki fizikailag dominánsabb az a kommunikációban is az lesz, mert már az első szó elhangzása előtt lerendeződtek az erőviszonyok? (Mást nagyon nem tudok elképzelni ebben az esetben csak a physical prowess-t). Nekem azért ez nem ennyire fekete-fehér, sőt.

2019.04.27. 23:23:11

@TopszLee:
"aki fizikailag dominánsabb "
Nem fizikailag.
Hanem fizikai megjelenésének összességében.
Ami több összetevőből áll.

whoamiohmy 2019.04.28. 00:52:39

@TopszLee: nem feltétlenül, ez kontextus kérdése. Például ha elmész az orvoshoz, akkor ott altalaban az orvos lesz a dominans, meg ha fizikailag kisebb is nalad. A dominancia azon dől el, kinek van nagyobb szűksége a másikra. Akinek kisebb szuksege van a masikra, az lesz a dominans fél.

Ezek rengeteg mindentől fuggenek, de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy a valo eletben ezeket a köröket mar lefutjuk, mielőtt az első szó elhangzott volna es mindket felben tudatosul is ez. Online nincsenek meg ezek a kommunikációs csatornak, emiatt sokkal nagyobb a zaj (trollkodas, ocsarlas, stb)

2019.04.29. 08:48:04

Két tanulsága van a történetnek:
1. Ismét beigazolódott az az állításom, hogy amelyik (látszólag) jó nő egyedül van, annak oka van. Egy (minden szempontból) jó nő nincs egyedül, nincs üres járatban. Mindig van kapcsolata.
2. Több bekezdésen keresztül taglalod, hogy vajon mi lehetett az oka annak, hogy bár leszopott elsőre, de megdugni még a 2. alkalommal sem engedte magát. A választ többször leírtam már, ismét ugyanaz a helyzet. A legtöbb nő férfire vágyik. Egy ilyen sportidióta, magát öntudatosnak képzelő nő pedig még inkább CSAK férfira vágyik. A férfi szerintük elveszi azt ami kell/jár neki. Miután leszopott, szerinted zöld vagy piros lámpád volt? :D Ez is csak egy tök egyszerű shit teszt, amin ismét elbuktál. Fogalmam sincs miért nem mersz érdemben cselekedni, és kérdés nélkül megbaszni a nőt, aki ezért megy fel a lakásodra.

A szex része is érdekes. Vannak nők, akiknek ilyen hülye, berögződött szokásai vannak a szexben. Én azt sem engedem,h a kezével izgassa a csiklóját akit dugok. Konkrétan pár alkalom után át tudnak szokni hüvelyi orgazmusra. Az első alkalom után el kell magyarázni neki, hogy ha veled akar lenni, akkor ez és ez, így és így lesz. Már ettől önmagában, hogy egyértelműen vázolod a kereteket, kiváltasz olyan impulzusokat, amelyek miatt minőségi lesz a szex.

A nők szeretik érezni, hogy egy férfival van dolguk. Minden egyes elbukott shit tesztnél nem ezt érzik.

2019.04.29. 18:59:02

@erkölcsi hulla:
neem apafej, az hogy te red pill vagy akármilyen nettó baromságokkal tele hányt oldalakat olvasol bármilyen nyelven sajnos a vele született tehetetlen korlátoltságodon nem fog segíteni, akár hugh hefner,a kibaszott Einstein és rocco siffredi egyszerre párhuzamosan 3 perspekívából is önthetné rád a tudást várva hogy egyszer csak a megvilágosodás paradigma váltás szerű fordulatot okoz nálad, egész biztos hogy az ítéletnapig se következne be az nálatok hogy megértsétek a nők valódi ostoba ösztönöktől vezérelt mentalitásának a lényegét, sem nem azt hogy mire is kéne használja a férfi társadalom őket.

De nem is értem hogy miből gondolod te hogy nekem gondom lenne a világgal vagy utálnék bárkit is :D Bár nem hiszem hogy ennyi ésszel először tévedsz de az is biztos hogy nem utoljára. Ja bocs már megint személyeskedek, hiába ezt nem lehet bizonyos helyzetekben kikerülni...

Azt momentán utálom hogy ennyi elbaszott nyomorék alakítja a világot a kevés maradék értelmes ember feje felett, de gyanítom ezzel nem vagyok egyedül.

2019.04.29. 19:03:32

@VT 135:
te nem olvasol mostanság túl sok paulocoelhót, müllerpétert vagy más ostoba nőket megcélzó masszív ökörséget hirdető önjelölt megváltót?
kezdesz aggasztó mód nagy baromságokat bele vonni a megjegyzéseidbe, kár lenne érted ha maradandó bajt okozna az agyadban egy ilyen olvasmány ;)

erkölcsi hulla 2019.04.29. 20:01:34

@Kritikus Intrikus: Biztos valami szeren vagy ilyenkor, elnézem neked. 15 sor a semmiről, ez már valami :D

2019.04.30. 07:47:10

@Kritikus Intrikus: "egész biztos hogy az ítéletnapig se következne be az nálatok hogy megértsétek a nők valódi ostoba ösztönöktől vezérelt mentalitásának a lényegét, sem nem azt hogy mire is kéne használja a férfi társadalom őket."

Lennél oly jó, urambátyám és pár egyszerű (hogy én is értsem) mondatban felvázolni, mire is kell rendeltetésszerűen használni egy nőt?
Ha arra is kitérnél, hogy a férfit..az 'igazi' férfit' mi vezérli..(már úgy értem, hogy a pöcsén kívül..) ..nos az jutalom lenne, a napom fénypontja!

2019.04.30. 08:15:49

@Womb Raider: Nos te tényleg nem vagy nőies az állandó tudálékos vitatkozásoddal. Gondolom a valódi életben nem jársz kocsmába így okoskodni, mert rövid úton pofáncsapnának. Ja, akkor meg meg metoo lenne ugyebár.

2019.04.30. 10:27:51

@Daenerys Targaryen: :) Kocsmába annyira nem.. de egyébként meg kerülöm az olyan férfiak társaságát, ahol a vak komondoros érvelés bevett szokás. Nem azért, mert félnék tőlük, meg tudom magam védeni.. ha másként nem, hát jól futok.. de az ember adjon magára ;) és ne keverdjen a korpa közé. Próbáld meg te is!!

De! Nem sikerült a kérdésre választ kapni. Még mindig nem tudom, milyen, mi célra gyúratott a megfelelő nő?

2019.05.01. 13:54:41

@erkölcsi hulla: akkor nyugodtan elkezdheted elemezgetni a magad elmúlt akár 10 évét, és a végén ha jól csinálod rájössz majd hogy az egy Tolsztoj műre elegendő üres pofázás a semmiről az életed meg egy feleslegesen elherdált rakás szar.
köszönjük, leülhetsz

2019.05.01. 13:56:34

@Daenerys Targaryen:
nem látod hogy a omkocsma töltelék bölcsész haverunk egy igazi főnyeremény, gondolom páran már meg is ütötték jó alaposan, azért romlott az állapota egész idáig, de még mindig ezen a blogon keresi a "megvilágosodást", reménytelen a szerencsétlen nyomorék.

2019.05.01. 14:35:45

@Kritikus Intrikus: Sötétben tapogatózol.. fogást keresel, klottgatyád lobog a meleg szélben..

erkölcsi hulla 2019.05.01. 18:00:58

@Kritikus Intrikus: Nem semmi, még mindig tart a szer hatása, amiben látod minden kommentelő eddigi élettörténetét :)

Megtaláltad a lélekkövet?
Remélem anyádat lökted le érte a szurdokba :)

Untermensch4 2019.05.01. 19:40:38

@egy vödör korom: Nem értem mire gondolsz. Mármint önmagában egy ilyen általánosító-fikázó megállapításnak mi értelme? :)
A tyúkól a cenzúrázott kommentszekcióval talán sokkal jobb?

erkölcsi hulla 2019.05.03. 09:44:38

@Kritikus Intrikus: "akkor nyugodtan elkezdheted elemezgetni a magad elmúlt akár 10 évét, és a végén ha jól csinálod rájössz majd hogy az egy Tolsztoj műre elegendő üres pofázás a semmiről az életed meg egy feleslegesen elherdált rakás szar.
köszönjük, leülhetsz"

Igazi veszett véreb vagy itt a fórumon :D
Már majdnem megijedtem a folyamatos csaholásodtól, aztán nézem, ez csak egy szaros pincsikutya :)

erkölcsi hulla 2019.05.03. 09:50:01

@egy vödör korom: "Az egész komment szekció törölhetó a picsába mert ennyi tahó parasztkodás rég olvasható egyszerre. Lezüllött ez a blog is :-("

Az túlzás hogy törölhető a picsába, mert voltak itt normális beszélgetések, de megjelent pár olyan elem, akiknek a blogokba szarás a fő szakterülete, sőt kaptunk egy direkt, csak ide hányó intrikust is, akinek 1000 sorából talán ha 5 sorban lehet nagy nehezen értelmet felfedezni, a többi pedig összefüggéstelen nyáladzva acsargás.

davidlejardin 2019.05.06. 12:49:22

@M87: van az a jelenet a a shop stopban, ide is be lett linkelve azt hiszem.

Az a gond, hogy nagyon jól összefoglalja a nőket. Volt egy exem akinek én vettem el a szüzességét, amikor először szexeltünk. Kapcsolat lett belőle és par hét után azert meg kérdeztem, hogy hogx az istenbe tud ilyen jól szopni ha meg soha nem szexelt. Azt mondja hat azert egy ket sracot hazavitt leápolni. Ja mondom jo tudni, biologialiag szűz volt, de kiderült hogy tobb pasival volt mint én nővel életemben kb.

2019.05.06. 13:28:55

@davidlejardin: Te találkoztál egy ilyen lánnyal.. ergo: minden nő ilyen! Stimmt! Ma is tanultunk valami hasznosat!

davidlejardin 2019.05.06. 13:33:03

@Womb Raider: igaz, rosszul fogalmaztam, sok nőt jellemez.
De szinte minden férfinak van ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalata, az véletlen lenne?

Elismerem, nyilvánvalóan nem szabad mindig mindent egyetemes érvényűnek venni, de sajnos az eddigi tapasztalataim inkább ebbe az irányba tendálnak. Hidd el én szeretném leginkább, hogy megcáfolnának.

2019.05.06. 13:55:16

@davidlejardin: Aztán mekkora és mennyire reprezentatív a minta, amin a te véleményed alapul?

"szinte minden férfinak van ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalata"
Vagy legalábbis a férfiak jelentős hányada szeret hencegni, tódítani, a másik fölé licitálni.. közben csak két szexpartnere volt.. Szent Jobb és a Szent Bal..

davidlejardin 2019.05.06. 14:03:52

@Womb Raider: maga a tapasztalat alul illetve felül reprezentáltsága szerintem másodlagos, abból szempontból nézve, hogy a saját életemben milyen csalódások vagy sikerek értek.
Természetesen igyekszem tanulni másoktól, akinek esetleg adnék a szavára, de mint mondtam én is a saját életemet élem és ebben az életben több ilyen irányú tapasztalat volt.
Nem gondolom, hogy az hibám lenne ha abból főzök amim van. Ha lesz ellenpélda természetesen rögtön fel is teszem ide a blogra. Sajnos ez a pillanat még nem jött el.

2019.05.06. 14:35:16

@davidlejardin: "Nem gondolom, hogy az hibám lenne ha abból főzök amim van. "

Nem.. de azt is hiba lenne gondolni, hogy ha valaki nem vevő a főztödre, akkor benne a hiba..

"abból szempontból nézve, hogy a saját életemben milyen csalódások vagy sikerek értek. "
Amikért mennyiben is vagy te felelős..és mennyiben lehet másokra kenni a felelősséget?

"de mint mondtam én is a saját életemet élem és ebben az életben több ilyen irányú tapasztalat volt. "
Ám mindebből még mindig nehéz objektíven leszűrni azt, hogy a nők ostoba kurvák..mert csak mással (vagy mással is) dugnak..Ja..és válogatósak!!
Te megdugtál minden esetleg felkínálkozó lányt? Karitatíve?

davidlejardin 2019.05.06. 15:35:04

@Womb Raider:
@Womb Raider: nem mondtam seholse, hogy ostoba kurvák és azt se hogy nem kurhatnak azzal akivel akarnak, ha nem velem az sem baj.

Szerencsére van annyi kritikai érzékem, higy tudjam nem csak az ő hibájuk lehetett/volt. De ahogy én felelősségre vonható vagyok az én dolgaimért, ugyanúgy ők is. Csak általában idáig nem jutunk el, mert a felelősség mint olyan nem nagyon használatos. Persze megint saját tapasztalatból indultam ki, ha van valakinek ellenkező tapasztalata szívesen meghallgatom.
Ha konkrét példánál maradunk pl. Abban mi felelősségem van ha a csaj azt mondja hogy szűz amiben technikailag igaza van, de tapasztaltabb mint én?

Untermensch4 2019.05.06. 16:28:22

@davidlejardin: Eléggé lehetetlen feladvány hogy a nő legyen szűz is és jó is az ágyban

davidlejardin 2019.05.06. 16:32:45

@Untermensch4: nem az ágyban volt jó, csak jol szopott. Azert mert azért azt gyakorolta...de ezt leírtam azt hiszem

2019.05.06. 16:37:33

@davidlejardin: "Abban mi felelősségem van ha a csaj azt mondja hogy szűz amiben technikailag igaza van, de tapasztaltabb mint én?"

Semmi.. de miért baj, ha tapasztaltabb..miért ne a saját tapasztalatlanságod miatt bosszankodsz?
Miért baj, ha egy nő szexuálisan éppen annyira aktív és nyitott, mint egy férfi? Ha egy férfi megcsinál 100-150 nőt.. az hős, félisten.. mindegy is, milyen nőkről beszélünk.
Ha én leírom, hogy harminc év alatt hasonló számú partnerrel voltam..a házasságom alatt letudva több, mint a felét.. akkor orbitális ribanc vagyok, ez nem is vitás.Miért a kettős mérce? A szex szükséglet.. persze az érzelmeken alapuló kapcsolat, a szerelem egészen más dimenzióba emeli..az már szeretkezés..és olyankor nem csak a testét fogadja magába az ember a másiknak..hanem a lelkük is összeolvad... de attól még mással is kielégítheted a szükségleted. ..de lehet szimpla gyakorlatiasság is.. az Elsőnek a legjobbat akarod adni. Ehhez némi előtanulmány, tapasztalatszerzés sem árthat..és nem mindent lehet könyvből meg filmről megtanulni..és igen, talán valóban szűz maradsz..mert teljesen, először neki adtad oda magad. Persze van, aki másként gondolja..hogy együtt, elsőként jó felfedezni a test kínálta élvezeteket..

davidlejardin 2019.05.06. 16:56:32

@Womb Raider: nem teljesen értem miről szól a kommented, igyekeztem a lehető legegyszerűbben leírni: egyáltalán nem zavar ha sok pasival volt, mint ahogy őt se zavarja ha sokkal voltam én. Az ő élete azt csinál vele amit akar. A problémám az, hogy beállítja magát szűzikének közben meg egyáltalán nem az mert sok pasival kavart, hazavitt stb.

Illetve azt sem mondtam, hogy én szűz voltam vagy tapasztalatlan, de ez félreérthető lehetett elnézést.

VT 135 2019.05.06. 16:58:16

@davidlejardin: Felesleges értelmes diskurzust próbálnod wombraiderrel - olyan szűrő van rajta, amely megakadályozza mindenfajta plusz információ bejutását, amely nem kompatibilis az ő sértett világképével..

2019.05.06. 17:33:36

@davidlejardin: "nem teljesen értem miről szól a kommented"
Nem baj.. rajtad az sem segít, ha érted ;)

"Azt mondja hat azert egy ket sracot hazavitt leápolni. Ja mondom jo tudni, biologialiag szűz volt, de kiderült hogy tobb pasival volt mint én nővel életemben kb."
Ez kissé anekdotikus.. és mindezzel együtt még mindig tartozol a magyarázattal, hogy miért támasztasz irracionális elvárásokat nőkkel szemben.,.illetve miért vártok el többet egy nőtől, mint magatoktól? Állandóan megy a görcsölés, hogy vajon most miért mondata.. ez mit is jelent a 'tanítás szerint'.. mi fog ebből kisülni.. több spontaneitás kéne, élni a pillanatnak.. a másikra koncentrálni, nem a holnapra..meg a 'tanultakra'. Nem kérdezni, vizsgáztatni kell..és ha nincs szinkronítás..hát el kell engedni.

@VT 135: "Felesleges értelmes diskurzust próbálnod wombraiderrel -"

ROTFL.. mondod ezt te.. aki mást sem tudsz, csak öklendezed fel a bebiflázott titkos tanokat, varázsszavakat mormolsz..lobognak a flag-ek, potyognak a pill-ek és nem érted, nem érted..cikkekből, könyvekből, blogokból próbálod az utad megtalálni..és vakként vezetni világtalanokat. Eleve.. milyen faszság, hogy folyton azon megy a vekengés, milyennek kellene lenni egy nőnek.. Miért? Mert nektek az kényelmes lenne? A nők ilyenek..meg olyanok.. sokfélék, miként ti is. Meg kell találn a komplementereteket.. vagy revidiálni a saját magatokról alkotott képet..és normalizálni az elvárásokat. Ehelyett másokat formálnátok át, miközben magatokkal sem tudtok mit kezdeni..
" olyan szűrő van rajta, amely megakadályozza mindenfajta plusz információ bejutását, amely nem kompatibilis az ő sértett világképével.."
Sértett??? Miért lennék az? Nem is értem, ez hogyan állt neked össze? Csak szánom a számolatlan balfaszt, aki mindenkire mutogat, mindenkit elemez, fitymál, kifogásol.. csak a tükröt kerüli messziről.
süti beállítások módosítása