Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A cukrász és a francia újságíró

2019. április 29. - Ethan Wolf

12_1.jpg

Két rövidebb randit tettem egy posztba, mert külön-külön nagyon kevesek lettek volna. De elég érdekesek ahhoz, hogy ne hagyjam ki őket a blogból.

Irénnel elég laza beszélgetés zajlott, érződött, hogy nem akar semmi komolyat. Legalábbis úgy tűnt, de mint tudjuk, lehet ez játék is, hogy így szűrje a felhozatalt. 182 cm magas, átlagos testalkat, vállig érő, göndör haj, csinos pofi, 25 az éveinek száma. Ő volt Irén, akinek a fotói is arról tanúskodtak, hogy szeret sütni-főzni. Poénkodtam is, hogy első találkozóra, süssön nekem egy oroszkrém tortát. Ez persze nem történt meg. :) Abban maradtunk, hogy megiszunk nálam egy kávét és kettesben beszélgetünk.

chef_outfit_sexy_cook_costume.jpg

Kimentem elé, hazahoztam és kávéztunk. Közben beszéltünk mindenféléről és nagyon gördülékeny volt minden, bár ez a gördülékenység elmúlt, mikor körbevezettem a lakásban. De azért maradt egy órát, de már akkor, a körbevezetés után jelezte, hogy nem tud sokáig maradni. :D

Jól felmérte a helyzetemet és már jött is a kibúvó. Nem teljesen értem, szép lakásom van és nem egy lyuk. Ízlésesen van berendezve, ráadásul Ő maga két másik emberrel lakik együtt! Se saját lakás, se autó, se semmi. Cukrászként dolgozik, nem is vezető, vagy mestercukrász, plusz azonkívül, hogy csinos a pofija (csinos, nem gyönyörű), nincs semmi, ami miatt ennyire magasra kéne tartania a saját értékét. Úgy értem, mit remél? :P

1c30e4cee241eb2aa382ebe37007e588--kitchen-cook-sexy-kitchen.jpg

Ha eddig voltak olyan pasijai, akik megadták, amit elvárt, akkor joggal hihetné, hogy neki ennyi meg annyi jár. De szingli, azaz azok a pasik dobták, magyarul, hosszabb távra nem ért Ő annyit. Mindenesetre én csak mosolyogtam, és elbeszélgettem vele bármiről. Azért a végén biztos, ami biztos bepróbálkoztam egy csókkal, amit fokozatosan építettem fel: egyre közelebb ültem mellé, kar a vállán, érintések, simogatás, de a csóknál elfordította az arcát. Mondtam is, hogy akkor ennyi volt, mire Ő kérdően nézett, és mondta, hogy „dehogyis”, „csak ez túl gyors”, blablabla. A szokásos szöveg, de mind tudjuk, hogy ez egyértelmű. Ha a tudatalattija, a szexuális ösztöne vonzónak tartott volna, akkor lett volna csók, elhatározás ide vagy oda.

Kikísértem, és mikor elváltunk még annyit mondtam „majd hívlak”. :)

1_1_2.jpg

Joséphanne-ra Badoon írtam rá, már a bemutatkozó szövegében angolul írt és jelezte, hogy nem beszél magyarul. Barna szemek, fekete haj (olyan rasztaszerű). Kreol bőre volt, látszódott rajta, hogy afrikai felmenők is szerepet játszottak a genetikájában. :P Nagyon vonzó megjelenés, és erotikus tekintet.

Nem sokat beszélgettünk, de elég hamar megbeszéltük, hogy milyen érdekes lenne pizzát sütni úgy, hogy meglocsoljuk whiskey-vel. Ez csak úgy jött, hülyéskedtünk pár mondatban és ez jött ki belőle. Meg is beszéltük, hogy ezt kipróbáljuk. Írta, hogy most utazgat, de jelentkezni fog, ha ráér.

Nem is tartottam vele addig a kapcsolatot, mert lerázószövegnek gondoltam. Aztán péntek este hétkor jön egy üzenet tőle, hogy aznap este ráér. Lett volna más programom, de sztornóztam, mégiscsak egy francia lányról van szó. :P

Nyugatinál találkoztunk, majd séta hozzám. Gyorsan beszélt és sokkal jobban, mint én angolul, de nem volt gondunk. Suliba jár, 24 éves, mellette pedig egy külföldi online oldalnak dolgozik (mondta a nevét, de nem értettem), elviszik minden nagyobb fesztiválra és koncertre és azokról ír kritikát. Érdekes foglalkozás. :) A kötelező lakásbemutató után, egy pohár whiskeyvel a kezünkben elkészítettük a pizzát, amit elkészülte után meglocsoltunk whiskeyvel a poén kedvéért. Közben sokat beszélgettünk munkáról, tervekről, utazásokról, mintha csak egy magyar lánnyal találkoztam volna.

A kaja finom volt, mi pedig már túl voltunk sok-sok hangos nevetésen és pár pohár italon, mikor azt mondta, kezd álmosodni. Este 11 körül járt az idő addigra, és azon a héten alig aludt. Mondtam, hogy van egy ötletem, mivel tudom ébren tartani és megcsókoltam. Ő pedig visszacsókolt. Minden szépen halad előre, ahogy kell, már nem volt rajtam csak a boxer, rajta pedig a bugyi és fehérnemű, mikor kicsit zavarodottan közölte, hogy mégsem jó ötlet ez, Ő nem szokott ilyesmit csinálni. Gondoltam, csak kéreti magát, finoman folytattam az előjátékot, ami ment is, benne volt, de mikor megint próbáltam volna továbblépni, kihátrált és nem győzött szabadkozni.

Mondtam, hogy oké, semmi baj. Felöltöztünk és kikísértem. Nem győzött bocsánatot kérni és szabadkozni, de konkrét magyarázatot nem kaptam. Egy darabon kísértem csak el, aztán elváltak útjaink. Másnap még írt és megint bocsánatot kért.

Nem reagáltam.

Utólag elemezve immár rutinosabban, ha már fehérneműre vetkőztettem, akkor mehetett volna minden, csak határozottabbnak kellett volna lennem és dominálnom. Most már persze tisztábban látom a helyzetet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2214690168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.29. 09:41:59

"Utólag elemezve immár rutinosabban, ha már fehérneműre vetkőztettem, akkor mehetett volna minden, csak határozottabbnak kellett volna lennem és dominálnom. "

Jó reggelt! Kb már 20 ilyen posztnál írtam le,h ezt b.szod el.

" Gondoltam, csak kéreti magát, finoman folytattam az előjátékot, ami ment is, benne volt, de mikor megint próbáltam volna továbblépni, kihátrált és nem győzött szabadkozni."
Ez valami brutál gáz még így olvasva is. Ellentmondást nem tűrően kell tudatni, hogy ő itt most meg lesz b.szva! Ez amit leírtál, tapasztalatlan, konszolidált lányoknál működhet. De a randijaid mind sokat tapasztalat netes társkeresős ribancok. Ezeknél egy pizza már rég kevés ahhoz, hogy benedvesedjenek, és mint látni, egy normálisabb lakás sem több semmivel, mint amivel azok rendelkeznek, akik eddig dugták őket. Dominanciával lehet kitűnni, de ez nem megy mindenkinek.

2019.04.29. 12:01:58

Hmmm... itt az ideje, be kell szerezni egy vak komondort. Nagyon elszemtelenedtek ezek a nők..

erkölcsi hulla 2019.04.29. 12:03:58

@Captain Admin: Aztán mondjuk 100 ilyen ledomonálásos megbaszásból lesz 1-2 aki ezt utólag kijózanodva a sorozatos orgazmusokból, nemi erőszaknak fogja érezni.
És mivel az érzések alapján hoznak majd logikus döntést, mennek is perelni, és azt fogják hazudni hogy itt bizony erőszakos okból nyelték a gecit. És búcsúzhatunk majd eme kiváló blogtól, mivel börtönből nehéz randizni.

2019.04.29. 12:18:32

@erkölcsi hulla:
"És búcsúzhatunk majd eme kiváló blogtól, mivel börtönből nehéz randizni."

Majd várunk pár évet lesz belőle "börtönben randizni" blog.
Csak ott nem Wolf fog pizzasütésre invitálni hölgyeket, hanem őt fogják a tusolóba szappant felszedni....

2019.04.29. 13:00:20

@icipicicsipa: régebben futott egy szvingeres pár blogja, ott is börtönbe dugták a pasit -más ok miatt- és a csaj le is lépett. Ennyike.

2019.04.29. 13:06:37

@aszfaltfiniser: ja, kifutotta magát a projekt :)

2019.04.29. 13:35:45

@erkölcsi hulla: ha ezeknek a pereknek enne értelme/létjogosultsága, akkor:
- senki nem dugna meg nőket egy minden részletre kiterjedő, a nő részéről aláírt beleegyező nyilatkozat nélkül,
- senki nem dugna meg ismeretlen nőket, de amúgy is semmilyen nőt, beleegyező nyilatkozat nélkül.

Amúgy a mítu óta már van ilyen app is, amivel pár pillanat alatt generálhatja a nő a beleegyező nyilatkozatot a telóján. Onnantól azt csinálsz vele amit akarsz, és amit lényegében a szóbeli beleegyezése után is tehetsz normális esetben. Persze te nem, a balfaszok nem mernek rendesen megdugni nőket. :)

erkölcsi hulla 2019.04.29. 17:13:39

@Captain Admin: Erre tart a társadalom.

Mikor majd ratifikálják az isztambuli egyezményt, már törvénybe iktatva, legálisan lehet majd bárki életét tönkretenni, börtönbe záratni hamis vádak alapján. amennyiben férfi. Biztos jót fog tenni a házasságok számának és az öngyilkossági statisztikáknak.

2019.04.29. 17:37:11

@erkölcsi hulla: minden szabály/törvény annyit ér, amennyit be lehet tartatni belőle.

VT 135 2019.04.29. 18:07:01

@erkölcsi hulla: Csak akkor, ha a férfiak többsége megmarad töketlennek és csak vinnyog, ahelyett, h egymással és az értelmesebb nőkkel összefogva harcolna és kiállna magáért!

2019.04.29. 18:35:50

fehérneműben menekülőre fogja egy feltüzelt francia ribanc a dolgot, nagy balf*sz vagy te wolfi :D
gyakorold az angolt inkább, hátha még jó lesz valamire egyszer...

2019.04.29. 18:41:40

@erkölcsi hulla: biztonsági kameráról hallottál már? megnézheti bárki utólag hogy biza ott úgy lovagolt a HP a pasin mint aki épp pénzdíjas rodeón van, addig tekintik erőszaknak a nők is a dugást míg nem kapnak érte ellenszolgáltatást ;)

Na és magánlakásban nem kell közölnöd hogy az egész rögzítve lesz, meg amúgy se foglalkoznak az ilyen piti személyiségi jogokkal amennyiben a perben döntő bizonyíték valamelyik irányban.
Ha mást nem magán archívumba elfér valami tárhelyen öreg korára elmerengeni hogy akkor még hús vér ribancokkal kúrtunk miután jó nagy hülyét csináltunk magunkból miattuk ;)
Ja ugyanitt IP kamera hálózat kiépítését vállalom

2019.04.29. 18:45:33

@Captain Admin:
szóval már van ilyen app ami az ilyen emancipált picsák ellen védi az ember jogait?!
azt hiszem a fehérek társadalma megérett a pusztulásra, és nem is kell sokáig várni már rá hogy ez bekövetkezzen. nem fog hiányozni. A sarokban úgyis elfér az imaszőnyeg, vagy a falra szegelve

2019.04.29. 19:39:41

@aszfaltfiniser: kiteszed az egyik diszkrét sarokba hogy kamerával megfigyelt terület, szerinted mekkora figyelmet fog egy ilyennek szentelni?
Harmadik félnek nem adtad át, nem használtad illegális módon, nem terjesztetted, ergó nem sértettél vele jogot.
Precedens jog van rá nem egy eset hogy előre nem reklámozott módon rögzített képi vagy hang felvételt vettek döntő esetben figyelembe. Persze a mocskos gumicsont jellegű bírói gyakorlatban bármi megeshet, a jogalkotás is egy vicc ebben a felcsúti király banánköztársaságában, mit várunk egy olyan helyen ami papíron nem is létezik? :D Önkéntesen eltörölték az alkotmányt és eddig ismeretlen nevet akasztottak erre a feldarabolt maradvány-országra, na most ha épp a közhangulat nyomása úgy tartja kívánatosnak akkor nyilván nem fogja figyelembe venni, de ebben az esetben a hülye picsát érdemes meggyőzni először hogy vonja vissza a feljelentést a picsába és álljon el a pertől mert biza megvan az amatőr pornó az esti külön akcióról és ha nem akarja viszont látni magát a tárgyaláson akkor ne emberkedjen.
ha egy minimális önérzetesség van benne nem erőlteti az egészet s könnyen gyorsan pontot tettél az ügyre.
De ezzel az erővel te is perelhetnél hogy az a fehérmájú kurva erőszakolt meg és zsarolt be előtte hogy befeketít a nyilvánosság előtt ha nem dugod meg, te meg jobb híján megtetted, na ebben mennyi realitás lenne? nem több mint egy olyan ribanc szövegelésében akit ismer a fél környék mert azoknak is megvolt.

Pusztán az elhülyített feminista szarral átmosott agyú társadalmunk hajlamos egyből a csóri "elnyomott szegény áldozat" szerepre desztinált nőknek vélelmezni az igazat, csak lásd azt a zsanett nevű ribancot aki meghurcolta a sündőröket, és a végén kiderült hogy egy újabb kóros hazudozó mentálisan zakkant picsáról van szó, aki előadta a régi mártír vagyok műsort, csak kicsit túltolta.

A faszikáimat addigra lejáratta, a munkájukat tönkre tette, minden büdös gyökér csak erre emlékszik azóta is, a mocskos konzum média tele harsogta az esti botrány híreket a témával, arra alig figyeltek fel mikor kiderült hogy átbaszás volt az egész.

Na látod ezért veszett el ez a világ a jelen formájában, sok tekintetben lehet nem vesztenénk vele ha inverz vallás háború söpörne itt végig és most az iszlám telepedne rá pár száz évig erre a helyre.

Untermensch4 2019.04.29. 19:41:35

@aszfaltfiniser: Bocsi de úgy vélem itt KriT -nek vagyon igazsága. Felvétel készítése teljes egészében magánterületen nem engedélyköteles, a FELHASZNÁLÁS érdekes. Viszont egy bírósági eljárásban ahol a nemi erőszak vádját felválthatja egy hatóság félrevezetése, ott bizony jön az a rész hogy bűncselekmény esetén nem hitelesített kamera felvételét is elfogadhatja a bíróság. És mivel két, egymásnak ellentmondó tanúvallomás esetén erősb hiányzik némi többlet bizonyíték... a kamera jó ötlet. Az appos beleegyező nyilatkozatra rá lehet mondani hogy kényszer hatása alatt kattintgatott szegényke. De egy kép többet mond ezer szónál :)
kinaicuccok.blog.hu/tags/rejtett_kamera

Untermensch4 2019.04.29. 19:46:04

@Kritikus Intrikus: "sok tekintetben lehet nem vesztenénk vele ha inverz vallás háború söpörne itt végig és most az iszlám telepedne rá pár száz évig erre a helyre"

Ez azért kicsit erős... tudsz esetleg olyan muzulmán országot példaként mondani ahol ilyen vallásos alapállásból jelentős fejlődést mutattak fel (életszínvonal, élhetőség tekintetében) nem bányakincsekre alapozva?

2019.04.29. 20:01:02

@Kritikus Intrikus: Miért vagy ilyen agresszív? Miért van benned ennyi gyűlölet? Miért nem vezeted le magadban valamivel a feszültséget?
Ha máshogy nem, térdelj le arra a szőnyegre, vagy elé, talán megkönnyebbülsz.

VT 135 2019.04.29. 23:18:20

@Untermensch4: Ez lehet, h így van, de Tomcaték / Tolvajkergetők viccnek sem nevezhető "jogi eljárása" (meg más is volt hasonló, csak ez van a legjobban dokumentálva) megmutatta, h ha a hatalom, vagy a hatalom valamelyik alszerve ki akar csinálni, akkor köp és röhög a törvényeken, az ügyészség és a bíró vezetésével.

Bizonyos fokig ez még a totalitárius rendszereknél is durvább, ami van a demokráciákban, mert akkor még meg kellett kínozni az áldozatokat, h kiszedjenek belőlük egy beismerő vallomást. Ma már ez sem kell, meg persze bizonyíték sem. (És ez most nem egy Orbán-nem Orbán hsz, hiszen a független bíróságok már jó ideje az igazságtól és a jogszabályoktól függetlenül működnek, éppen aktuális kormánytól függetlenül.)

2019.04.30. 12:16:19

@Untermensch4: " Felvétel készítése teljes egészében magánterületen nem engedélyköteles, a FELHASZNÁLÁS érdekes. Viszont egy bírósági eljárásban ahol a nemi erőszak vádját felválthatja egy hatóság félrevezetése, ott bizony jön az a rész hogy bűncselekmény esetén nem hitelesített kamera felvételét is elfogadhatja a bíróság."

Nem egészen ..

"Bírósági Döntések Tára 2011. 2442 kimondja: „Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése, felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.”"

:) Nüansznyi a különbség a régi gyakorlathoz képest.. de mégis óóóriási. Nem készíthetsz róla felvételt a tudta nélkül.

2019.04.30. 12:18:01

@Womb Raider: b+ a blogmotor..

"Magánterületen a tulajdonos saját döntése alapján üzemeltethet videós megfigyelő rendszert (rögzítheti is a felvételt), amennyiben azt élet- és baleset; személyi szabadság, vagy vagyonvédelem céljából telepíti, továbbá:
a rendeltetésszerűen ott tartózkodók ehhez hozzájárulnak;
tájékoztatja a szomszédokat és figyelmeztető táblával a járókelőket is, amennyiben fennáll a lehetősége annak, hogy bármelyik kamera látószögébe belekerülhetnek;
területre belépő személynek is a tudomására kell hozni, hogy róla felvétel készülhet. Ennek tudatában dönthet úgy az érintett, hogy az adott magánterületre nem lép be."

2019.04.30. 12:26:15

@Womb Raider: akárki készíthet, csak örökre az ő titka kell, hogy maradjon, -nem bizonyításra készíti- így nem derül ki hogy készített -nézegeti egyedül-, csak ha meghal és az utókor megtalálja, de akkor ő már nem vonható felelősségre.
Valószínű, rengeteg ilyen készült.

erkölcsi hulla 2019.04.30. 16:22:48

@Womb Raider: Ha mondjuk van egy házam, benne kamerával, és a betörő nem lett tájékoztatva, hogy itt megfigyelő rendszer működik, nem használhatom fel bizonyításként, hogy igen, engem ez a cigány rabolt ki? Még akkor sem ha csak ez az egyetlen bizonyíték rá, ki rabolt ki?

2019.04.30. 16:33:54

@erkölcsi hulla: Olvass..és értelmezz..már le volt írva.
Mondjuk abban nem mernék állást foglalni, hogy mi van abban az esetben, ha a betörő álmodban leszop.. vagy te megerőszakolod a betörőt. Majd nézz utána, mielőtt baj lenne ;)

Untermensch4 2019.04.30. 20:26:36

@Womb Raider: "közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében"
Ha egy nagyjából ismeretlen emberrel tartózkodik az ember négyszemközt aki feljelentheti/megvádolhatja bármivel akkor...

" a képmás vagy hangfelvétel felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet."

Mert tudtommal az efféle rögzített felvétellel való visszaélés (felhasználása bírósági eljárásban ami nem "nagy nyilvánosság előtt") kisebb súlyú jogsértés mint a hatóság félrevezetése / hamis vád.
És mint Frau is mondta, ha jó titokgazda az illegálisan saját otthonában kamerázó pógár' akkor csak ténylegesen közérdekből használja fel a felvételt ha szükségessé válik. A hatóság félrevezetése ellen tenni eléggé közérdek, nem?

2019.04.30. 21:33:53

@Untermensch4: az teljesen más nézőpont hogy egy ország geológiai, kereskedelmi, ipar és fekvés tekintetében mennyit tud fejlődni és éppen mi a társadalom túlnyomó többségének a vallása. De legyen példaként pl Törökország, kurva sokat fejlődtek az utóbbi 30 évben, iparuk sokszorosára nőtt termelékenységben, felhozták az előtte ismeretlen turizmust, rengeteg atom gazdag befektető épített sok milliárdos szálloda láncokat oda, na meg logisztikában is hatalmas potenciál, aki hozott vitt onnan árut megmondja neked hogy sok helyen mehetsz 50 km-t az autópálya mentén és szünet nélkül raktár hegyek.
Aztán az hogy a közelkelet az az olaj tartalékaik miatt a nagyhatalmi gazdaságog ócska játszótere ahol mesterségesen politikai és gazdasági káoszt, folytonos polgárháborús állapotokat tartanak fent az a vallástól teljesen független.

Ha az európai munkakultúrát és már létező gazdaságot vegyítenénk a szigorúbb etikai és vallási előírásokkal végre helyre zökkenhetne a család értéke, oda zavarnák a nőket ahova valók, vissza találhatnának a szerepük valódi értékeihez, ha már nem lehet csak erőszakkal észhez téríteni a legtöbbet, nem véletlen pofázták el sokan a történelem során ezelőtt sokkal okosabbak, hogy az asszonyt csak kemény pórázon tartva lehet sikeresen irányítani, egyszerűen a többség jelleme magában alkalmatlan hogy az életét úgy navigálja hogy akár a magánéletében sikeres legyen.

Végre megszűnnének ezek a felelőtlenül és következmények nélkül orrba szájba egymást licitálva baszunk össze vissza mindennel és mindenkive , divatból már a fekákkal és cigányokkal is össze fekszik a sok sose volt becsületű szégyentelen cafat, na meg már lassan trendi jelenség hogy a kitartott ribancot játszik valami életművész jampi mellett. Ez a jelen társadalom dekadens hanyatlása.

2019.04.30. 21:48:25

@erkölcsi hulla: hogy a picsába ne használhatnád, és nem is egy esetben felhasználta a nyomozás során az illetékes szerv az ilyet, elvégre a legtöbb elkövető azért követett el bűncselekményt a sértett kárára mert nem volt tudomása róla hogy rögzítik közben, ez a megfigyelés lényege.
Nem fogja keresgetni a sötétben a figyelmeztető táblákat és megelőzésképpen símaszkot húzni hogy ezzel értelmetlenné tegye a biztonsági rendszer működését :D

És mondtam már hogy arra is volt példa hogy kifejezetten a vád megdöntése érdekében készített valaki a másik tudta nélkül hang vagy kép felvételt valakiről, és mivel az volt az egyetlen bizonyíték ami tisztázta a vád alól bizony elfogadták bizonyíték gyanánt.

De először is ott kezdődik hogy ha valaki bevádol valakit akkor neki kell bizonyítania hogy az állítása igaz nem pedig a vádlottnak hogy ő ártatlan, ha nem így lenne az kész őrület volna, így mindenki bármilyen szart ráhúzhatna a másikra akinek nem bírja a képét és aztán bizonyítsd be hogy közöd sincs hozzá és ártatlan vagy.
pl itt ez a nemi erőszak, mi van ha feljelentés után azt állítod nem is láttad a nőt korábban, sose feküdtél le vele, az mivel támasztja alá hogy de te akkor is megerőszakoltad mikor nincs orvosi látlelet semmilyen külsérelmi nyomról, nem ment el utána sperma nyomokat keresni a hüvelyében ami egyértelműen bizonyítaná hogy a másikkal nemi aktusa volt?!

VT 135 2019.05.01. 08:34:25

@Kritikus Intrikus:
"ha valaki bevádol valakit akkor neki kell bizonyítania hogy az állítása igaz nem pedig a vádlottnak hogy ő ártatlan, ha nem így lenne az kész őrület volna"
Nyugaton már régóta nem, legalábbis nemi erőszak vád esetén. Simán lesittelnek évtizedekre mert az illető kishölgy szavainak hisznek, a tieddel ellentétben. A legszebb, amikor az illető kishölgy végül összeomlik azon, h a bohóckódása miatt évtizedekre a sittre kerülsz, visszavonja az állítását, de a rendszer már nem enged ki, vagy csak, ha nagyon jó ügyvéded és mázlid van. True story.
És igen, kész őrület. Egy elmúló világ, társadalom, kultúra, civilizáció haláltánca.

2019.05.01. 11:10:00

@Untermensch4: Akkor azt gondolom, a jogszerű és a lehetséges témakört kibeszéltük. Innetől ugye akkor a jogkövetés számonkérésében hasonló rugalmasságot várhatok el tőled ? ;)

@Kritikus Intrikus:
"Ha az európai munkakultúrát és már létező gazdaságot vegyítenénk a szigorúbb etikai és vallási előírásokkal végre helyre zökkenhetne a család értéke, oda zavarnák a nőket ahova valók, vissza találhatnának a szerepük valódi értékeihez, ha már nem lehet csak erőszakkal észhez téríteni a legtöbbet, nem véletlen pofázták el sokan a történelem során ezelőtt sokkal okosabbak, hogy az asszonyt csak kemény pórázon tartva lehet sikeresen irányítani, egyszerűen a többség jelleme magában alkalmatlan hogy az életét úgy navigálja hogy akár a magánéletében sikeres legyen."

Ez annyira szép! megengeded, hogy falvédőre hímezzem?

(persze tudom, mindez csak álom, gondolatkísérlet részedről..mert valóságban nem kerülsz efféle döntéshozatali pozícióba. Szóval betudjuk ezt a tegnap esti kanásboros-barátkozós kocsmázás utóhatásának.

2019.05.01. 11:31:50

@Womb Raider:
egy szánalmas cinikus verébfing vagy még mindig öcsisajt, legalább színeznéd ki a másoktól lopott szövegkörnyezeti stílusod mielőtt megpróbálsz oltogatni te balfasz :D
aztán majd ne csodáld ha véletlen lesz akkora nagy büdös gyökér aki gyereket szül neked, hogy majd az unokáid már lepedőbe csomagolva dughatják ki a képüket az utcára vagy arab faszok közt vágják partiba a szoláriumban pirított picsáját ;)

2019.05.01. 11:34:33

@Womb Raider:
és természetesen megint a magad korlátolt ótvar konzum proli világodból indulsz ki mint sokszor ezelőtt, de sebaj míg te a magadhoz hasonló balfaszok közt támasztod a sötét fejed valamelyik pesti romkocsmában majd iszok az egészségedre pár feles black labelt ;)

2019.05.01. 11:43:13

@Kritikus Intrikus: "hogy majd az unokáid már lepedőbe csomagolva dughatják ki a képüket az utcára vagy arab faszok közt vágják partiba a szoláriumban pirított picsáját ;)"

"Na látod ezért veszett el ez a világ a jelen formájában, sok tekintetben lehet nem vesztenénk vele ha inverz vallás háború söpörne itt végig és most az iszlám telepedne rá pár száz évig erre a helyre."

"azt hiszem a fehérek társadalma megérett a pusztulásra, és nem is kell sokáig várni már rá hogy ez bekövetkezzen. nem fog hiányozni. A sarokban úgyis elfér az imaszőnyeg, vagy a falra szegelve"

2 és fél nap alatt három ilyen gondolat, tőled...
Nem sok ez egy kicsit?
Nagyon várod?
Valami komoly baj lehet nálad...

2019.05.01. 11:46:25

@aszfaltfiniser: na erre is ott a megfigyelő rendszer, vagy simán távol tartást kérsz egyből az elején a válófélben lévő hárpiától, de szinte meg se lep már az ilyen ócska aljas húzás egy nyomorult becstelen válóperes hiénától, pláne ha mellé még picsát is hord maga alatt.
Megmondták már az okosok rég hogy a nő nem ember és akkor higgy neki ha ló legel a sírján. De ez legyen azoknak a gondja akik elég barmok hogy a nevükre vegyenek és haza vigyenek egyet :D

2019.05.01. 11:47:25

@Kritikus Intrikus: @Frau Untermensch4: vigyázz Inti, a TEK már lehet, hogy megfigyel ;)

2019.05.01. 11:58:05

@aszfaltfiniser:
Na és azt meg se kérdezem, hogy ki volt az a barom aki ezt bekajálta a bíróságon hogy ott a válóper közepén a férj és van olyan emeletes idióta hogy azzal rontja a saját helyzetét azzal hogy jól meg is veri a haszonra éhező picsát hogy utána látleletet vehessen utána?! De tényleg ekkora ócska kabarévá züllött a mai magyar gumi törvénykezési gyakorlat?

2019.05.01. 11:59:55

@Frau Untermensch4:
mi van mami, ma délelőtt nem akar egy fizetős kuncsaft se beesni a lebujba? :D
húzzál vissza pózolni a sarokra mert bajok lesznek

2019.05.01. 12:14:40

@Kritikus Intrikus: ócska válasz, ócska embertől.
Amit én írtam, az válasz arra, amit te írtál. Te meg csak próbálkozol, alap nélkül, gyenge vagy.
Inkább szarj be a gatyádba, mert a TEK már rád állt.
Majd magyarázhatod, hogy csak azért vágysz arra a világra, hogy végre puncihoz juss, semmilyen más cél nem vezérel :D

2019.05.01. 12:29:46

@Kritikus Intrikus: "korlátolt ótvar konzum proli világ" vs. "pár feles black label"

Rotfl.. a kommersz, blended skót whisky, mint egzisztenciális fokmérő... bravo!

"aztán majd ne csodáld ha véletlen lesz akkora nagy büdös gyökér aki gyereket szül neked, hogy majd az unokáid már lepedőbe csomagolva dughatják ki a képüket az utcára vagy arab faszok közt vágják partiba a szoláriumban pirított picsáját ;)"
Toché... ;) Nyomjad, bééébi! Nagyívű eszmefuttatásaidtól egész benedvesedtem.. arabok helyett nem lehetne négerekkel ugyanezt?
(ebédidő van, a bogyóidról ne feledkezz meg! Ha elfogyott, szólj, írok fel új adagot.)

2019.05.01. 14:03:45

@Frau Untermensch4
ez megint csak egy magadfajta élettel is haragban álló sokszor leírt ócska lukhoz méltó tartalmatlan szánalom fröcsögés, majd olvass vissza pár bejegyzéssel korábbra is, ott is megkapta a szottyadt picsád ami jár neki ;)
kezd a gyökér liga a szokottnál is unalmasabbak lenni, kellemes május elsejét, zabáljátok a babkonzervet

2019.05.01. 14:31:53

@Womb Raider: +u

@Kritikus Intrikus: Na, és te kivel állsz haragban?

"tartalmatlan szánalom fröcsögés"
??? Te még az egyetértésedet sem vagy képes trágár arrogancia nélkül elővezetni.. Mi a baj? Elrepült feletted az idő vasfoga? Elment a hajó, már kókadt árbóca sem sejlik a horizonton? Rögös az út, amin jársz? Egy vak komondor sem kísér a naplementében? Nem baj.. lassan túl leszel magadon.

2019.05.01. 14:49:26

@Kritikus Intrikus: ó te szegény, a markod sem segít már, hogy megkönnyebbülj? Hogy kiereszd magadból a feszültséget? Már az is ellened fordult és nem hajlandó téged Allah kertjébe segíteni, hogy néhány percig élvezd az életed?
Ó, pedig már a TEK a sarkadban van :D

Untermensch4 2019.05.01. 18:46:24

@Womb Raider: Igen, az eddigi etikai elveimet követve a magántulajdonhoz való jog alapján továbbra is ugyanolyan rugalmatlan maradok mint voltam.
Hogy ne fussunk felesleges köröket, amit te "rugalmasság"-nak nevezel abból nem vezethető le hO1G a politikusok lophatnak.

Untermensch4 2019.05.01. 18:50:50

@Kritikus Intrikus: Mielőtt bevezetteted az iszlám jogrendet azért gondolj bele hogy akkor nem menőzhetsz azzal hogy milyen whiskey-t iszol. Mellesleg ott sem jut mindenkinek elégpunci.

Untermensch4 2019.05.01. 20:35:02

@Kritikus Intrikus: Törökország annyiban tudott fejlődni Atatürkék óta amilyen arányban éppen elnyomták a vallást. A "fékek és ellensúlyok" nagyjából úgy működnek hogy ha nagyon megerősödnek és demokratikusan hatalomra jutnak a turbánfejűek akkor mielőtt lebontanák a demokráciát és bevezetnék az iszlám törvénykezést, a hadsereg megpuccsolja őket, rövid katonai diktatúra alatt tisztogatás, utána új választások.
Plusz geopolitikailag az olajos arabok káoszban tartásához mérhető erősségű érdek hogy az oroszokat a földközi-tengeri kijárattól elzáró ország stabil legyen és gyenge hajlamai legyenek oroszbaráttá válni.

Krisz101 2019.05.01. 23:38:24

@Womb Raider: ne haragudj te ezt honnan olvasod? mi az h birósági döntések? tudtommal nálunk nem precedens jog van.
mi ez a szörnyű agymenés??? ki kell írni a betörőnek hogy kamera van a lakásban? nem létezik hogy ilyen van a törvényben!
ez a közös használatú területekre vonatkozik szerintem, lépcsőház és társai.
arról nem beszélve hogy szabálysértést követsz el, és akkor mi van? azért majd indítanak egy eljárást és megbüntetnek. de olyan nincs hogy nem veszik figyelembe a kamerán látható perdöntő bizonyítékot...??

Krisz101 2019.05.01. 23:41:01

@aszfaltfiniser: kötve hiszem hogy perdöntő bizonyítékot elutasít csak mert az illető nem egyezett bele. akkor a betörőt sem lehet azonosítani kameráról mert nem szóltunk neki előtte vagy mi?

VT 135 2019.05.02. 01:50:30

@Untermensch4: "az oroszokat a földközi-tengeri kijárattól elzáró ország stabil legyen és gyenge hajlamai legyenek oroszbaráttá válni."
1., Az oroszok nincsenek elzárva a földközi-tengeri kijárattól, ez nem olyan mint a 2.vh, amikor a németek elől lezárták a törökök. Rendszeresen szállítanak orosz hajók fegyvereket is Szíriába a Boszporuszon keresztül.
2., Amióta az izraeliek pár éve lelőtték egy Palesztínába tartó török segélyhajó legénységének egy részét, azóta nagyot javultak az orosz-török kapcsolatok. Aztán, mikor a törökök lelőttek Szíriában egy orosz bombázót, akkor sokat romlott, de azóta ismét kibékültek és alapvetően jóban vannak.

VT 135 2019.05.02. 01:53:08

@Krisz101: Mondjuk Tomcaték/Tolvajkergetők perében is lazán leszarta a bíró és nem vette figyelembe számos bizonyítékukat és tanújukat. Szóval elvileg bármi megtörténhet... De azért nekem is meredeknek tűnik, h egy ilyen esetben elutasítaná a vádat megsemmisítő direkt bizonyítékot. Csak ha meg ellopják és feltöltik az internetre, akkor meg te vagy bajban...

2019.05.02. 07:51:37

@Krisz101: "mi ez a szörnyű agymenés??? ki kell írni a betörőnek hogy kamera van a lakásban? nem létezik hogy ilyen van a törvényben!"
Sajnos nem sikerült értelmezned.. de hadd kérdjek már valamit.. hozzád be szoktak törni a nők, mielőtt megerőszakoltatják magukat?
"Amennyiben a tulajdonos vagy a helyiség használója saját maga üzemelteti a kamera-rendszert, akkor az adatvédelem általános szabályait kell alkalmazni, így az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit, amely alapján az érintett személy megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes és kifejezett hozzájárulása szükséges az adatkezeléshez, tehát ilyen esetben nem alkalmazható a vagyonvédelmi törvényben szereplő törvényi felhatalmazás egyes elektronikus megfigyelőrendszerek üzemeltetésére."

"Amikor nincs szükség az érintett személy hozzájárulására:

[megfigyelőrendszer alkalmazásakor]
Az adatkezelési cél ilyen esetben kizárólag az emberi élet, testi épség, személyi szabadság védelme, veszélyes anyagok őrzése, üzleti, pénzforgalmi és pénzkezelési területek, bank- és értékpapírtitok védelme és vagyonvédelem lehet."
...
" A kamerás megfigyelésnek abszolút korlátját jelenti az”emberi méltóság tiszteletben tartása”.
Hómvideo készítése Jolán öklendezéséről deepthroat közben (hozzájárulása nélkül..) áthágja ezen korlátot.
Most olyanba már nem megyek bele, hogy a régi görögök úgy vélték, hogy az az ideális, ha az ember nem azért cselekszik helyesen, mert kényszer, fenyegetés, félelem motiválja, hanem azért, mert magáévá tette az erkölcsi iránymutatásokat ;)

Mit nem lehet ezen felfogni??? Kezdd ott, hogy a 'lehetséges' és a 'törvényes' fogalmakat tisztázod..

2019.05.02. 07:53:54

@Untermensch4: "Hogy ne fussunk felesleges köröket, amit te "rugalmasság"-nak nevezel abból nem vezethető le hO1G a politikusok lophatnak."

Pedig simán.. csak arra kell ügyelniük, hogy ne tudj róla :)

Untermensch4 2019.05.02. 09:09:03

@Womb Raider: Sztem eléggé egyértelmű hO1G a MAGÁNtulajdonú ingatlanában az ember azt csinál amit akar ha azzal mások jogait nem sérti. Kamerafelvétel készítése nem sérti. A felvétel láthatóvá tétele mások számára pedig sérti. Ha ez a "mások" a bíróság ahol azt a feladványt kell tisztázni hO1G az ingatlan lakója erőszakolta-e meg a vendégét vagy a vendég hamisan vádol, akkor a jogszolgáltatás rendeltetésszerű használata iránti közérdek miatt a felvétel átadandó a bíróságnak.
Az adónak és egyebeknek nevezett védelmi pénz NEM a politikusok magántulajdona. A te logikádat követve egy cég alkalmazottai is ellophatják a gépeket és alapanyagokat a cégtől, oszt' jónapot. :)

Untermensch4 2019.05.02. 09:14:30

@VT 135: Amíg törökország nato-tag és nem lehet áthajózni a boszporuszon úgy hogy végig nemzetközi vizeken maradjon a csónak, addig kb annyira nincsenek elzárva mint az ukrán hajók az azovi-tengertől :)
Jóban addig vannak amíg nem válik kényelmetlenné hogy a vágyott befolyási övezeteik a kaukázusban és onnan kissé keletebbre átfedik egymást.

2019.05.02. 09:32:04

@Untermensch4: "Kamerafelvétel készítése nem sérti."
Szerinted... és nyilván nem a vasárnapi fehérasztalos laposhúsozáson van a hangsúly, hanem az intimebb pillanatokon. ..mert nem biztos (a mai elektronikai/informatikai rendszerekkel összefüggésben) hogy garantálni tudod a kényes tartalom biztonságát.

" A te logikádat követve egy cég alkalmazottai is ellophatják a gépeket és alapanyagokat a cégtől, oszt' jónapot. :)"
Megpróbálhatják.. de prevenciónak is felfogható, hogy tudják: árgus szemek figyelik a kritikus pontokat (nem, nem rakunk a wc-kbe kamerát..és el-el tűnik a papír és a kézmosó :)

Na szóval.. te az utólagos büntethetőségre fókuszálsz én meg a megelőzésre. ...te mindenkit lekameráznál és utólag használnád..valamire.. a felvételt (mert egyébiránt 3 napon belül meg kell semmisíteni..) biztos ami biztos alapon..én meg eleve igyekszem megelőzni, hogy kritikus szituáció jöhessen létre.

"Az adónak és egyebeknek nevezett védelmi pénz NEM a politikusok magántulajdona."
Ez vitán felül áll... viszont az emberi mivoltom, a méltóságom az enyém, csak az enyém. Szeretem biztonságban tudni. Készült rólam kép és videó is (egészen intim..) sőt, meg is osztottam másokkal, távolban élőkkel (kvázi ismeretlenekkel) is ilyet (kölcsönösségi alapon) de ez az én dolgom, a saját akaratomtól függ..még akkor is, ha később megbántam esetleg.

2019.05.02. 09:42:45

@Untermensch4: " Amíg törökország nato-tag és nem lehet áthajózni a boszporuszon úgy hogy végig nemzetközi vizeken maradjon a csónak, addig kb annyira nincsenek elzárva mint az ukrán hajók az azovi-tengertől :)
Jóban addig vannak amíg nem válik kényelmetlenné hogy a vágyott befolyási övezeteik a kaukázusban és onnan kissé keletebbre átfedik egymást."

Tele van hibákkal.. dekoncentrált vagy.. hajszás volt a malájis?

A hajózási kérdés azért ennél picit komplexebb.. a montreux-i egyezmény szabályozza és csak közvetlen háborús helyzetben válik érdekessé. Amióta Oroszország konkrétan parti állam, a korlátozás háborúban és a török fél érintettsége esetén értelmezhető, már, ha szembenálló felekről beszélünk.

Untermensch4 2019.05.02. 09:54:21

@Womb Raider: Ama montreaux-i egyezmény is annyit ér amennyit be lehet tartatni belőle...

"a méltóságom az enyém, csak az enyém. Szeretem biztonságban tudni"
Ugyanez elmondható azokról is akiket nemi erőszak elkövetésével vádolnak amit nem követtek el. A kritikus helyzet megelőzése az ha nem megy fel vki másnak a lakásába rövid ismeretség után.

" nem biztos (a mai elektronikai/informatikai rendszerekkel összefüggésben) hogy garantálni tudod a kényes tartalom biztonságát"
Aki megsérti ezt a biztonságot (megszerez egy felvételt amin mások láthatóak és mások magánterületén készült), az követ el jogsértést. Azt sem tudod garantálni hO1G nem lopják el az autódat és használják fel tömegbehajtós terrorcselekményhez, ettől még a járművek birtoklását nem tiltják (kubában igen de nem ezért).

2019.05.02. 09:59:15

@Untermensch4: "A kritikus helyzet megelőzése az ha nem megy fel vki másnak a lakásába rövid ismeretség után."
Én meg tudom állni.. de a férfiaknál más a helyzet: fasz feláll..ész megáll.

"Aki megsérti ezt a biztonságot (megszerez egy felvételt amin mások láthatóak és mások magánterületén készült), az követ el jogsértést. "
NEM.. mindketten jogsértést követtetek el. Mi ezen nem érthető?

"Ama montreaux-i egyezmény is annyit ér amennyit be lehet tartatni belőle... "
Persze.. eleve faszakodás a jog. Az erősebb kutya baszik..oszt jónapot! Csak, hát akkor tessék hasonlóan nagyvonalú módon nyugtázni, ha más tesz a jogaidra ;)

2019.05.02. 10:03:06

@Untermensch4: "Azt sem tudod garantálni hO1G nem lopják el az autódat és használják fel tömegbehajtós terrorcselekményhez, ettől még a járművek birtoklását nem tiltják (kubában igen de nem ezért)."

Rossz példa.. mert az autó megszerzése is eleve jogsértő módon történt. Más a helyzet, ha te kölcsönadod , miközben ismert előtted a kölcsönkérő célja. És autót tartani nem törvénybe ütköző..a videó készítése meg, a törvény értelmében (jelenleg még..) bezony az.

Untermensch4 2019.05.02. 10:35:50

@Womb Raider: "a videó készítése meg, a törvény értelmében (jelenleg még..) bezony az"

Vicces módon a legtöbb ember zsebében a telefonjával egybeépítve ott egy kamera. Mindenki bűnöző. :)

A törvény értelmében mindenkinél lehet találni olyan tárgyat ami közbiztonságra különösen veszélyes eszköz. A te autódban is ha az intézkedő rendőrnek éppen a be kell hoznia vmennyit a tervezett bírságok kirovásában történt lemaradásból.

Az nem sérti az emberi méltóságot ha az akivel kefél vki meg tudja jegyezni az aktus minden pillanatát..? Az sztem sérti az emberi méltóságot ha a résztvevőkön kívül egyéb tanúk hiányára alapozva a jog nem rendeltetésszerű használatával hamisan meg lehet vádolni vkit nemi erőszakkal.

Az autó annyiból jó példa hO1G annál is korlátozva van a magántulajdonhoz való jogod mert a rendőri intézkedés szempontjából a belseje közterületnek számít.

2019.05.02. 10:58:14

@Untermensch4: Nem vagy formában..

"Vicces módon a legtöbb ember zsebében a telefonjával egybeépítve ott egy kamera. Mindenki bűnöző. :)"
??? Miért is? csakis suttyomban lehet használni?
"Vicces módon a legtöbb ember zsebében a telefonjával egybeépítve ott egy kamera. Mindenki bűnöző. :)"
Én magam halálos fegyver vagyok.. legalábbis ezt tanította az edzőm..(de soha nem hittem el..) Egyébként meg még önmagában sem állja meg az állításod a helyét..nem eléggé egzakt.. de abban az értelemben is szamárság, aminek igazolására próbálod használni.
Nem az a lényeg, hogy van-e eszközöd.. egy féltéglával is leget embert ölni, tiltsuk be a házépítést.. hanem az, hogy valóban használod-e az eszközt. Nyilván egy szintig, mert afelett már maga az eszköz birtoklása is törvénybe ütközik.

"Az nem sérti az emberi méltóságot ha az akivel kefél vki meg tudja jegyezni az aktus minden pillanatát..?"
Ezen még nem gondolkodtam.. de ugye nem életszerű elvárás öntudatlan állapotban dugni..ám, ha akaratodon kívül juttatnak öntudatlan (döntés/cselekvésképtelen) állapotba ..és még jól meg is kefélnek..az nyilván büntetést kellene vonjon maga után.
Nem olyan bonyi ám ez.. én dugni akarok, de nem akarom ennek képi dokumentálását.. csak..punktum. Ehhez minden jogom megvan. (Hogy miért..bármiért dönthetek így.. de úgy is, hogy KÖZÖS megegyezéssel egy endoszkópot is a suncimba dugjunk.. a testemről és az arról készült képi anaygról jogom van rendelkezni..

"Az ember képmása a személyiség megjelenésének és megkülönböztetésének egyik alapvető eleme. Képmás alatt a személy külső megjelenésének valamely eszköz útján való rögzítését értjük, amelynek egyik legjellemzőbb módja a fényképfelvétel készítése.

A képmás elkészítéséhez az érintett személy hozzájárulása szükséges. Tehát alapvető szabály, hogy a felvételt elkészíteni sem lehet az érintett beleegyezése nélkül. Alapvetően olyan esetben van szükség hozzájárulásra, ha a képen szereplő személy felismerhető, különösen, ha a felvétel az illető egyéni ábrázolására alkalmas.

A hozzájárulás megadható szóban vagy írásban, de akár ráutaló magatartással is. Ráutaló magatartás például, ha valaki a fényképen pózol. Rendszerint megadottnak tekinti a bíróság a hozzájárulást akkor is, ha valaki olyan helyiségbe belép, ahol tudja, hogy róla felvétel készül vagy készülhet."
Plusz... a felvétel készítése és annak felhasználása is külön téma.

"Az autó annyiból jó példa hO1G annál is korlátozva van a magántulajdonhoz való jogod mert a rendőri intézkedés szempontjából a belseje közterületnek számít."
Ez most ugyebár sehogyan nem függ össze a témával..

"A te autódban is ha az intézkedő rendőrnek éppen a be kell hoznia vmennyit a tervezett bírságok kirovásában történt lemaradásból."
Ez sem igaz így.. volna pár történetem, ahol simán levehettek volna halmazatilag akár 60-80k-ra is..de megúsztam figyelmeztetéssel. Pedig két teljesen más értékű kocsival esett meg az eset.. Full emberi volt mindkét kiccsapat, pedig az egyik két fiatal (fiú-lány) a másik két idősebb pasi volt.. ne légy előítéletes. Beszélgettünk 5 percig.. és ennyi.

Untermensch4 2019.05.02. 12:06:25

@Womb Raider: Ráutaló magatartásnak sztem az is megfelel ha vki bemegy egy magánlakásba. A képmás elkészülte kapcsán is igaz hO1G a jogalkotás a VAN és a LEGYEN összehangolásáról kell hO1G szóljon. Lehet hO1G csak én vagyok figyelmetlen de a közterületen telefonjukkal fényképezgető embereket nem szoktam látni ahogy körberohangálnak beleegyező nyilatkozatokat kérni a járókelőktől akik látszanak a képen.

Próbáljuk inkább részletezve. Képmás készítése magánterületen sztem a törvényi tiltás ellenére nem probléma. Amíg csak az nézegeti aki a felvétel elkészültekor is látta a rajta szereplőt addig semmiféle újdonság nem történik. Tárolt felvételnek a további felhasználása viszont szerintem is probléma, kivéve jogi eljárásban, bizonyítékként.

Az autó összefügg. A fedélzeti kamerák esetében pl nagyon is, sztem ott is az előző bekezdésben írtak érvényesek. Azért kiterjesztve a közútra mint közterületre mert a közlekedés veszélyes üzem.

Nem vagyok előítéletes, csupa jó tapasztalatom van a rendőrökkel. Az ismeretségi körömbe tartozókkal még munkaidejükön kívül is szoktam beszélgetni és természetesen nem ők mondtak nekem olyan igaz állításokat amik alkalmasak a rendőrség/belügyminisztérium jó hírnevének megsértésére és ezért szolgálati titok megsértésének ürügyén zaklathatnák őket. ;)

2019.05.02. 13:16:55

@Untermensch4: "Ráutaló magatartásnak sztem az is megfelel ha vki bemegy egy magánlakásba. "

Na, persze... "Gyere, megmutatom a bélyeggyűjteményem...és, ha már így itt vagyunk..le is szophatnál mellékesen!
Hidd el, ha a te szavad áll az övé ellenében, akkor azért bemondásra nem fognak kasztrálni és Halmajugrára száműzni.. Még akkor sem, ha a kék blézerén szárba szökken a vetésed..
Kicsit paranoid vagy :)

"Képmás készítése magánterületen sztem a törvényi tiltás ellenére nem probléma."
Nyilván, mert utcán annyira nem jellemző a dugás.. az, hogy a szabásmintát nézegeted a Váci utcában, még nem annyira kompromittáló.. de ettől eltekintve jogod van a kép készítőjénél tiltakozni. A "jogod van" és a "kell" közötti különbséget nem ecsetelném..
Minden esetre, amennyiben a képet publikálni is szándékozol, úgy nem biztos, hogy feleslegesen kérsz engedélyt..vagy feleslegesen blurözöd ki az arcokat.( A rendszámért meg faszkorbács jár, a Tiborcos paláver esetében lehet érdekes..)

2019.05.02. 15:02:13

@Womb Raider: Az utcán nem csak a dugás lehet kompromittáló, hanem egy férfi-nő ölelkezés is akár, ha Tamara és bőszbikája teszi ezt, amit aztán a boldog tudatlanságban otthon heverésző férj lát meg mondjuk egy "sétáljunk Budapesten a Várban" videón a youtube-on :)

2019.05.02. 20:46:22

@Untermensch4:
és kit érdekel hogy kinek jut egy szottyadt pina kinek nem? Az a legkevésbé ár/érték arányú kínálati termék amibe herdálhatod az időd, pénzed és türelmed.

éppen elég nagy fegyvertény és haladás lenne hogy az megfékezné ezt a modern kor pestisét a feminizmust, női emancipáltságot amivel sokak meggyőződése hogy maguk se tudtak mit kezdeni mióta valami ostoba liberál balfasz a nyakukba akasztotta, nincsenek nemi ráták mert oda lesz vissza dobva mind ahova való, de leginkább a hivatásos hipergám ribanckodás is a múlté lenne, végre nem a társadalom 80%-án élősködne az a 20% aki a pinájából akar megélni egyéb tartalmasabb tehetség híján.

Na azzal hatalmasat tévedsz hogy nem isznak azok, ajj te fingod sincs hogy de még mennyire hogy igen :D
A tiltás a ramadán idejére igaz, persze sok magyar életmód alkoholistának az az időszak is kibírhatatlanul hosszú lenne, de attól még javában megissza a legtöbb muszlim a maga szíverősítőjét. Ahogy a zsidók is.

Igaz ilyen alkeszeket ekkora tömegben véletlen se látsz egyik említett csoport esetében sem mint a bugris fasz magyarok közt, ez a szemét korcs nép egy tisztességes fegyelmezettséget és önuralmat követelő valláshoz is alkalmatlan és hülye volna.
Szóval végeredményben mindegy is hogy és mivel próbálnál itt megváltást hozni, még a proletár diktatúrával se sikerült azt az eredményt elérni mint a KGST összes többi blokkjában, mert itt gulyáskomcsi rendszert vezettek be, meg legvidámabb barakk és a többi deviáns ökörség, a lényeg hogy a mutyi, a patópál uramkodás és a saját zsebre dorbézolás az menjen ezerrel akkor is.

De attól maradék még menthető civilizált Európa még nem reménytelen, oda vihet valaki megváltást.

2019.05.02. 20:49:38

@Frau Untermensch4:

te mami ne nyomasd már a féltékenységi köröket ilyen szégyentelenül a csóri tamarára, attól mert a te szottyadtra aszott lógó bőrkulacsaidra már a lőtéri kutya se kíváncsi de attól még más kihasználja míg teheti hogy a feszes csöcseit van aki gyömöszölje és közben még jól le is rántja a szarvas barmot aki ezért hajlandó neki hülyét csinálni magából ;)
te elbasztad az esélyedet hogy azzal az egy adottsággal vigyed valamire, ez van attól még más kihasználhatja ha van veréb aki rárepül :D

Untermensch4 2019.05.02. 22:35:41

@Kritikus Intrikus: "Az a legkevésbé ár/érték arányú kínálati termék amibe herdálhatod az időd, pénzed és türelmed."
Nincs túlkínálat, így sztem ezt keresleti terméknek mondják. És a jelek szerint sok fogyasztó másként vélekedik az ár/érték arányról és a kockázatokról mint te.

"végre nem a társadalom 80%-án élősködne az a 20% aki a pinájából akar megélni egyéb tartalmasabb tehetség híján"
Ha jól számolom (az egyszerűség kedvéért kerekítési hibával vegyük a társadalom 50%-os nemi megoszlását) azt mondod hogy a nők 40%-a a többi 60%-on és a férfiakon élősködik... ez nem működhet párhuzamosan a "minden nő hipergám ribanc" álláspontoddal, nem jön ki a matek.

"Na azzal hatalmasat tévedsz hogy nem isznak azok, ajj te fingod sincs hogy de még mennyire hogy igen :D
A tiltás a ramadán idejére igaz,..."
Az alkoholfogyasztás tilalma 7/24 igaz, ramadánkor napkelte és napnyugta között (ha jól emlékszem az időpontot azzal is be lehet tájolni hogy hanyadik nyüszítésnél jár a turbános kakukk a tornyocskájában) nem lehet enni és inni, semmit.

Mindezekből és abból ahogyan összecsúsznak a mondataid és láthatóan a tamarás sztorinál sem működött jól a szövegértésed, nem látom jónak az esélyeidet hogy közgazdaságtanból, matematikából, történelemből és magyarból átmenj az érettségin :)

Krisz101 2019.05.03. 05:00:38

@Womb Raider: hülyeség. annyi látszik h beszélgetnek és 2 ember sziluettje ahogy szexelnek a félhomályban. ez messze nem emberi méltóság megsértése illetve bőven megállapítható belőle az erőszak hiánya.

nem látszanak pornó vagy intim jellegű dolgok csak egy FF surveillance video amin egyértelműen látszik h nem történt erőszakos cselekmény illetve a párbeszéd hallható. láttál te már biztonsági kamera felvételt?

de még ha rád is bizonyítják h nem feleltél meg minden előírásnak, olyan akkor sincs a törvényben hogy nem lehet bizonyítékként használni.

utálom az ilyen okoskodó kis jogtudor buznyákokat. valami feminista vagy te baszki?

de még akkor is tudnak annyit h csak a hangsávot használják fel, amin hallatszik az egész beszélgetés, beleegyezés pl, az előszobában meg felveheti a kamera hogy a csaj nevetve búcsúzkodik és teljesen jól van.

ne akard már az életet CD jogtárból értelmezni.

Krisz101 2019.05.03. 05:09:43

@Womb Raider: jézus, te nő vagy??? pff

amúg meg "Váci utcában, még nem annyira kompromittáló.. de ettől eltekintve jogod van a kép készítőjénél tiltakozni." dehogy van. közterületen azt fotózok vagy kamerázok le akit akarok, ne hülyítsd már itt az embereket. Rendőröket is le lehet. kúria v milyen döntés van róla.

vagyis persze joga van tiltakozni , csak joghatása nincs a tiltakozásának.

Krisz101 2019.05.03. 05:17:48

@VT 135: igen, de ugye ott pol. motiváció van a háttérben.
mellesleg annyira nem felelt meg a magyar törvényeknek a bíróság eljárása főleg a bizonyítékok kezelése hogy Kanadában pillanatok alatt megkapta a politikai menedékjogot, gondolom hallottál róla...

egy veréssel megerőszakolása valakinek szerintem nagyon durva vád, talán 10 év felett is lehet a büntetési tétel. azért bizom benne h odáig még nem süllyedtünk h nem vennének figyelembe egy perdöntő, felmentő bizonyítékot, mert nem irta ki hogy biztonsági kamera van a lakásban. (amin valszeg a fényviszonyok miatt intim részek nem is látszanának, csak a történéseket lehetne egyértelműen rekonsturálni ki merre mozgott mikor jött, ment, milyen állapotban volt stb. )

Krisz101 2019.05.03. 05:23:12

@Captain Admin: haha, mindig eszembe jut a blogod. nem állsz kapcsolatban lakókörnyezettel meg önkormányzattal való hadakozásban járatos ügyvédekkel?

2019.05.03. 06:55:24

@Krisz101: Bogárka.. már megint tolod a hülyeségeket.. nem velem vitatkozol, hanem hatályos jogszabályokkal, amik akkor is kötelezőek rádnézve, ha értelmezésük messze meghaladja a képességeid.
Szóval csak óvatosan..

" illetve bőven megállapítható belőle az erőszak hiánya. "
Azt azért még te is fel tudod fogni, hogy a szexuális erőszak/bántalmazás nem mindig látványos fizikai erőszak következménye..

"de még ha rád is bizonyítják h nem feleltél meg minden előírásnak, olyan akkor sincs a törvényben hogy nem lehet bizonyítékként használni."
Nos... felhívnám a figyelmed, hogy a beszélgetés egy ideje nem konkrétan a szexuális tevékenység dokumentálásáról szól.. tudom, lassú a felfogásod..de akkor szólj,megvárunk.
"ne akard már az életet CD jogtárból értelmezni."
A te pici buborékodban nyilván nincs jelentősége mindennek.. de a felnőttek között a felnőttek törvényei rád is hatással lehetnek.

"vagyis persze joga van tiltakozni , csak joghatása nincs a tiltakozásának."
Olyan rémesen buti vagy.. már unlak..fárassz mást.

Untermensch4 2019.05.03. 08:28:51

@Womb Raider: "Azt azért még te is fel tudod fogni, hogy a szexuális erőszak/bántalmazás nem mindig látványos fizikai erőszak következménye.."

" illetve a párbeszéd hallható"

A teendő mindössze annyi hogy meg kell várni amíg a hamisan vádoló szép részletes vallomást mond jegyzőkönyvbe és utána alkudozni egy vádalkura, ha a poltpot-hivatal eltekint a többrendbeli illegális kamerafelvétel-tárolás forszírozásától akkor kapnak bizonyítékot egy rendbeli hatóság félrevezetése vagy hamis vád (ahogy híjják') ügyében.

2019.05.03. 08:41:16

@Untermensch4: Nem is értem, ekkora tálentummal miért nem vagy ügyvéd... értem én, hogy te bármit el tudsz képzelni.. de érdemes lenne néha a valósággal is összemérni a fantáziád .
Jó agytorna ez a 'mi lenne ha' játék.. a való világ meg rideg és kiábrándító.

2019.05.03. 09:39:59

@Untermenisch4: Nem, nem vagyok ügyvéd.. csak képes vagyok értelmezni a jogot és nem egy álomvilágban élek, 70km/h-s tempó mellett..
Másfelől.. egyikünk sem jogász, de te vagy az aki mindenütt kiskapukat meg kerülőket fantáziálsz..mert te a jogászoknál is okosabb vagy. Csak arról feledkezel meg, hogy nálunk nincs olyan, hogy megúszod a büntetést, hanem csak arra, hogy a legenyhébb tétellel díjazzák azt...

"ha a poltpot-hivatal eltekint a többrendbeli illegális kamerafelvétel-tárolás forszírozásától akkor kapnak bizonyítékot egy rendbeli hatóság félrevezetése vagy hamis vád (ahogy híjják') ügyében."
Ez is csak nüansznyi eltérés, de néha ennyi is elválasztja a valóságot az élénk képzelet szülte álomvilágtól.

2019.05.03. 10:04:48

@Kritikus Intrikus: ó, te szegény...
Le kéne fagyasztatni magad, ez a világ nem való neked...

Krisz101 2019.05.03. 18:36:52

@Womb Raider: annyira hogy én mostanában is csináltam felvételeket az utcánkban uralkodó állapotokról. több órányi anyagról van szó. meg is állt egy szolg kivüli civilruhás, jött az igazolványával hogy mit kamerázok. elmondtam neki az okot illetve azonnal jeleztem hogy közterületen bárkit és bármit jogom van felvenni és a felvételt felhasználni, mondta hogy igen, természetesen tudja, csak mivel a családja is benne volt szerette volna tudni. még jelezte hogy abszolut egyetért azzal amit csinálok mert náluk is hasonló problémák voltak és szinte haverságban váltunk el

illetve volt pár hozzád hasonló tudálékos ujgazdag környékbeli fasz magánszemély aki elkezdett pampogni hogy nincs jogom felvenni, szintén jeleztem nekik h közterület, azt kamerázok amit akarok, ha nem tetszik nyugodtan hivja ki a rendőröket, meg kocsikázzon másfele ha nem akar benne lenni. puffogva elhajtottak.

olyanról nyilatkozz amit csináltál is már a valóságban is.

Untermensch4 2019.05.03. 19:41:13

@Womb Raider: Lusta voltam tanulni és nem vagyok hajlandó nyakkendőt hordani, meg az adminisztrációt is utálom. A

Untermensch4 2019.05.03. 20:14:52

@Womb Raider: Ez nem vádalku hanem idomítás. "A társadalmi szerződés" nem önkéntességen alapul, akinek nem tetszik az elmehet egy másik országba ahol hátrányosabb jogalanyi helyzetbe kerül mert még nem állampolgár.
Érdekes hO1G a méltóságos hatóság a statisztikák szépen tartásáért nem erőltette a bűnszövetségben elkövetett lopás felgöngyölítését.
És nekem úgy tűnik nem forszírozták hogy kamerát telepített a magánterületén... :)

Walsh és Kirby 2019.05.04. 08:36:04

@Womb Raider: A nőknél sem más a helyzet, ez megint egy hamis szarság, amit sikeresen a férfiakra kentek.

2019.05.04. 09:09:13

@Krisz101: Ne haragudj.. láthatóan funkcionális analfabéta vagy.. nem tudok veled mit kezdeni. Hajtogathatod a szamárságaid, de az anekdotikus érvelésed a hozzád hasonlóan jogi analfabéta rendőrökkel.. könnyeket csal a szemembe.
Nézz körül a neten..kérj meg valakit, hogy lassan, tagoltan olvassa fel neked:
Így csinálják a profik:
magyar.film.hu/filmhu/magazin/hogyan-forgassunk-kozteruleten-jarokelokkel-filmet-szakma-jotudni.html
Érted, cukorborsó?

2019.05.04. 09:39:59

@Walsh és Kirby: Hááát... én nem tudom.. de errefelé olvasni gyakran, hogy a férfi csakis a génjeiben kódolt parancsainak engedelmeskedve igyekszik minden bugyiba bejutni.. hogy nekik ez kell, jár, létszükséglet. Nekem ebből az jön le, hogy az eccerűbb férfiak nem képesek felülírni/kulturált formába szorítani a szaporítószerveik utasításait. Én csak alkalmazom a tanultakat ;)
Azért inkább a férfiakra jellemző, hogy még a kruplit is megdugják, ha sikerül sarokba szorítaniuk. Egy nő (még a fogamzásgátlással együtt is) messze megfontoltabb..és szelektál. :)

TopszLee 2019.05.04. 11:10:37

@Womb Raider: "én nem tudom.. de errefelé olvasni gyakran, hogy a férfi csakis a génjeiben kódolt parancsainak engedelmeskedve igyekszik minden bugyiba bejutni.. hogy nekik ez kell, jár, létszükséglet. Nekem ebből az jön le, hogy az eccerűbb férfiak nem képesek felülírni/kulturált formába szorítani a szaporítószerveik utasításait." Ha eleget olvasol red pill-t (és sikerül is megérteni), rájössz hogy nagyon is fontos hogy a férfinak meglegyen a szaporítószervi utasítása, gyakorlatilag a tesztoszteronnak köszönhetjük hogy felépítettünk egy civilizációt, és nem barlangban lakunk még. Az egészséges férfi megy előre, küzd, karriert épít (béta jelleg), vagy vállalkozást indít (alfa jelleg inkább), hogy gyarapítsa magát, anyagilag, emberileg - mindezt ösztönösen teszi, mert tudja hogy a több lóvé = több és jobb minőségű punci. Ez kicsit sarkított de valahogy innen indulunk. Mikor a férfi elveszíti, vagy tudatosan kikapcsolja ezt az ösztönét - mert képes rá - akkor találkozunk a nyugati világban már egyre inkább jelen lévő incel -ekkel, a black pill-lel, keleten a fűevőkkel, stb. Olyan férfiak tömegei akik akaratukból vagy azon kívül nem kívánnak / nem tudnak versenyezni a több pénzért, magasabb státuszért, mert a nyeremény - a nő - köszönhetően a nyugati agymosásnak, feminizmusnak, a jogszabályok nők felé való hajlásának, és az erőforrások állami újraelosztásának - nem éri már meg. Ehhez jön még a social média, az instragram, amik még inkább kifordítják - rontják - a helyzetet.
TL / DR: a jó nőkért való verseny globálissá vált, és erősödik, és sok férfinál a természetes tesztoszteron szintjéből fakadó motiváció hogy termeljen / versenyezzen már nem elég hogy be is szálljon ebbe a versenybe - főleg ha a nyeremény értéke is devalválódik....

2019.05.04. 13:18:21

@hülyék megváltója: Pfff.. bő lére eresztetted.. A lényeg: az aszexuális/impotens lúzereknek nem is kellene a nő.. nem azért mert képtelen a kapcsolatteremtésre..nem azért, mert semmit sem tud vele kezdeni.. hanem mert ő így akarja! Az akarat fontos és fontos a jó ideológia..ápol és eltakar.
Minek az embernek egy másik ember társnak..mikor van horgászbotja és tucc-tucc zenés 3-as golfja..

Legalább ne akarnád a lehetetlent megmagyarázni..
"Elég ha végig olvasod ezt a blogot és rájössz hogy a nők 80%-a semmi élményt nem ad az ágyban se, csak vegetálnak ott si mindenféle ötlet és találékonyság nélkül, te végezd el a dolgod azt menj a faszba. "
Így jár az, aki más elmondásából próbálja megérteni a valóságot...nyom nélkül tűnik el a semmiben..

2019.05.04. 15:01:23

@hülyék megváltója: "te még mindig képtelen voltál megmagyarázni a többi debilnek itt hogy mégis mi az anyád bundás picsáját keresel itt és mit is akarsz elérni az önmagad folyamatos lejáratásán kívül?"

Te meg tudod magyarázni, hogy "mi az anyád bundás picsáját keresel itt és mit is akarsz elérni az önmagad folyamatos lejáratásán kívül?"
Megtennéd, hogy megmagyarázod? Nekem nem sikerült, de te úgy látom nagyon okos és intelligens vagy, így neked biztos sikerülni fog. Talán mást is érdekel, de engem mindenképpen.

"óvónéni előtt dobálja magát a földhöz és keni magára a homokozóban talált kutyaszart"
Nem értem mire gondolsz. A szar a te szádból jön, és kened magadra, három hozzászólásod elolvasva nagyjából egyetlen épkézláb, értelmes, érdemi mondatod nem volt, csak:
- hülye picsa
- elbaszott életű picsa
- ostoba picsa
- pina
- bugris picsa
- ruppótlan vegetáló senkiházi
- ribancok
- felszínes ostoba fasz
- menj a faszba

"eleve már az minősíti ezt a bandát hogy ezt a mese blogot olvassa."
Te hülyék megváltója, te honnan tudod, hogy miről szól a blog és miről szólnak a hozzászólások, ha nem olvasod?

"Helyette ott vannak a lakóautók, a hangtecnika, a vadász-horgász cuccok meg a fényképezőgépek amire költhetem, na meg az utazásokra amik közben ezeket rendeltetésszerűen használom."
Nos, akkor csendben baszd meg ezeket és élvezd. Olyan szerencsés vagy, hogy ezek vannak neked, mindennap másikat dughatsz meg. Így legalább nem lesz belőled még egy, és nőnek sem kell elviselnie egy ilyen szart magán/magában :DDD

Nem vagy te rokona Kritikus Intrikusnak? Ha nem, javaslom keresd meg privát, meg fogjátok érteni egymást.
Minden szinten :)

2019.05.04. 18:56:13

@hülyék megváltója: "Te elhiszed ha azt mondom hogy pont leszarom hol és mennyire feltűnően unatkozol és égeted magad?"

Ennek némileg ellentmond, hogy barkácsoltál egy nicket, amin most jól beolvasol nekünk?

"legalább az ne fájjon már neked ilyen feltűnően hogy másnak tartalmasabb élete van a magad sivár nulla szarrakásánál te szellemi rövidgatya. :D"
Aha.. tudjuk.. nagyzene-pecabot-kamerás mobil.. Csak egyet mondj már el.. ha ennyire tartalmas magányban élsz, miért kell ezt kényszeresen bizonygatnod? Mér' nem szarod le? Vagy Anyu a takarításnál megtalálta a pornóújságaid és most córesz van? Fejből nem megy?

2019.05.04. 20:12:25

@hülyék megváltója: "Az eszed meg arra is kevés hogy rágyere ítéletnapig kivel is beszélgetsz most éppen."

Miért kéne rájönnöm melyik szerencsétlen hülye voltál eddig?
Most is az vagy, teljesen mindegy, hogy tegnap mi volt a neved.

"ki izzadva próbálja okosabbnak és szebbnek kiadni magát egy nick névtelensége mögé bújva mint valójában..."
Elmondanád, hogy te izzadva egy új nick névtelensége mögé bújva mit igyekszel elmondani és miért?

"másnak tartalmasabb élete van a magad sivár nulla szarrakásánál te szellemi rövidgatya. :D"
Az egészen mély tartalom lehet, hogy két nőről ábrándozol és leírod ide.

"te menthetetlenül korlátolt nyomorék proli ;)"
Meghatároznád a saját szavaiddal, hogy te mi vagy?

"szerencsétlen balfaszok mese blogján"
Nos, négy ilyen általad megnevezettel is beszélgetsz.
Miért?

Untermensch4 2019.05.04. 22:29:49

@hülyék megváltója: "te szimplán bele keveredtél a saját baromságaidba faszikám, számold újra ;)"

"végre nem a társadalom 80%-án élősködne az a 20% aki a pinájából akar megélni egyéb tartalmasabb tehetség híján"
A "társadalom" (ami gazdasági szempontból a felnőtt lakosság) 100%, a nemi megoszlás 50-50. 50-nek pedig 20 a 40%-a. Tehát azt állítottad hogy a nők 60%-a nem is parazita.

"Az eszed meg arra is kevés hogy rágyere ítéletnapig kivel is beszélgetsz most éppen."
Eléggé egyértelműnek látszik hogy kritikus intrikus reinkarnációja vagy és nagyon nagy mértékben hasonló javier2 nevezetűhöz.

Krisz101 2019.05.05. 17:29:50

@hülyék megváltója: lol, hát ja. bár az egyik nőnél még nagyon probléma hogy olyan stílusban és hangnemben beszél, hogy nekem csak most esett le, hogy nő. végig férfinek gondoltam, pedig már jó ideje írogat ide.

persze majd most jön a frappáns válasz tőlük hogy "mi is férfinak gondoltunk téged" bla bla :D csak azt a poént már 86-ban lelőtték az Aliens-ben :D

2019.05.05. 18:15:23

@Krisz101: "persze majd most jön a frappáns válasz tőlük hogy "mi is férfinak gondoltunk téged" bla bla :D csak azt a poént már 86-ban lelőtték az Aliens-ben :D"

Nos.. (biztosan hallottad már) a történelem ismétli önmagát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.06. 07:58:33

@Krisz101:

Wombinak nunája van, megfogtam neki, utána egy hét fekvőgipsz, de jó volt.

Krisz101 2019.05.06. 20:08:17

@Womb Raider: amit küldtél abban a nyilvánosságra hozatalról, annak céljából készült filmről van szó. amit én készítek az nem ilyen, hatóság részére készül, hatósági döntéshez. illetve ami az eredeti vita volt, perdöntő bizonyítékként bírónak bemutatás sem nyilvánosságra hozatal, főleg ha zárt tárgyalás van.

azon gondolkozom h te nem azon a hatóságon dolgozol e, ahová ez készül mert ott vannak ilyen büdös gyökerek.

jó szar lehet a fószerednek, legalább foggal pippantasz?

2019.05.07. 07:24:19

@Krisz101: "jó szar lehet a fószerednek, legalább foggal pippantasz?"

Miért? Te nem? Vagy kiveszed előtte?

"amit én készítek az nem ilyen, hatóság részére készül, hatósági döntéshez. "
Mondod te.. tudod mit? Kísérletezz.. de aztán ne picsogj, ha elkenik a szádat.

Még egyszer felhívom a figyelmed a "lehet" és a "törvényes" közti nem feltétlen egybevágóságra.

"azon gondolkozom h te nem azon a hatóságon dolgozol e, ahová ez készül "
Hómvideó Hatóság??? Vagy mit akartál?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.07. 11:49:29

@Womb Raider:

én előtte mindig kiveszem :B

így neveltek ;)

2019.05.07. 14:21:54

@szociál: Ja.. mint Joli néni az ATM-nél..

Walsh és Kirby 2019.05.09. 20:51:07

@Womb Raider: Jah, megfontoltabban, amíg látják, és amíg nincs valami tudatmódosító: alkohol, drog, vagyon, helyespasi hatása alatt... Erről ennyit.
süti beállítások módosítása