Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ügynök a csaj

2019. május 06. - Ethan Wolf

181602.jpg

Tinderen ismerkedtünk meg, mondjuk nem tudom, hogyan, mert normál esetben nem húztam volna jobbra őt (azaz nem kerülhettünk volna össze), mivel a profilképe nagyon homályos volt, egy másik kép volt még fent róla, egész alakos, de annyira távoli, hogy az arcából semmit sem láttam. Gondolom, őt is jobbra húztam, mikor pörgettem a képeket. Mindegy is, összepárosított a rendszer. Törölni akartam, de abban az időszakban nem volt épp kapás, ezért beszélgetni kezdtem vele.

amy-drew-thompson-women-undercover-female-spy-image-shutterstock_152214749_sm2.jpg

Kérdeztem, hogy miért nincs róla fent normális kép, de csak annyit mondott, hogy majd ha lesz rá alkalma, elmondja. Ez talán felkelti pár férfi kíváncsiságát, de én töröltem volna egy ilyenért, ha épp lett volna más nő is radaromon. De egye kutya, belementem a játékba. Én is elkezdtem titkolózósat játszani és a végén már egyikünk sem hitte el, amit a másik kérdezett. :D

A beszélgetésünk két napig zajlott vidáman és jópofán, mikor reflexből a találkozóra tértem. Ez hiba volt, de annyira hozzászoktam ehhez, hogy itt is előjött belőlem. Pedig a tervem az volt, hogy egy facebook elérhetőséget szedek ki belőle, hogy legalább rendes képeken lássam, kivel van dolgom. De egy találkozót szerveztem le vele pikk-pakk. Gondolkodtam még aznap is, hogy lemondjam-e, mert aki ennyire titkolódzik a képein, az általában rejteget valamit. De gondoltam, azzal nem vesztek semmit, ha kimegyek elé és sétálunk picit. 

Vártam rá és csak körülbelül tudtam, milyen testalkatú nőt várok. Mikor pár perces várakozás után felnéztem, egyből kiszúrtam őt. Nem tudom, miért vagy hogyan. De ő is kiszúrt engem, miközben lassan közeledett, egymást néztük. Kellemes meglepetés volt. Nálam egy fejjel alacsonyabb, vékony, zöld szemek, szőkés-barnás haj, szép arc, széles mosoly. Szép volt. Nem mondanám, hogy gyönyörű, vagy hogy 10/8-as, de nagyon erős 10/7-es nő, nagyon „basznivaló” kisugárzással. Egyből megtetszett.

9c3edd430bb05772774b4186f5aaef162.jpg

Sétáltunk a belvárosban össze-vissza és sikerült érdemleges beszélgetést folytatnunk. Sokat sportol, teniszezik, úszik, kondizik és fut. Látszott is a testén, mikor jobban szemrevételeztem, vékony volt ugyan, de rendkívül formás, ívelt. A feneke ránézésre is betonkeménynek tűnt. Az érdekes része a beszélgetésnek az volt, miután engem kifaggatott, mikor a munkájáról kérdeztem. Azt mondta, hogy valamilyen szinten a kormánynak dolgozik, de többet nem mondhat. Olyan vaskos titoktartásit írattak vele alá, hogy még nem volt ideje végigolvasni (mondjuk, mikor én olyan helyen dolgoztam, akkor köteleztek, hogy mielőtt aláírom ott olvassam el) és nem tudja, mennyit árulhat el.

Hozzátartozik a dologhoz, hogy nem ez az első eset, hogy olyan nővel randizom, aki valamilyen szinten a kormánynak dolgozik. Az a régebbi csaj is, mindent tudott rólam, mert egyszerűen le-ellenőrzött ilyen olyan adatbázisokban. De ez a mostani nő, sokkal titokzatosabb volt.

Ez megmagyarázza, hogy miért nem kaptam tőle telefonszámot. Ez amúgy eleve red flag, ha egy nő nem adja meg, akkor kuka. Ha belegondolok, a saját szabályaimat szegtem meg több helyen is. Mindegy, én is ember vagyok. A lényeg, hogy eddig a pontig nem is bántam meg, hogy találkoztam vele.  Nagyon bizalmatlan volt eleinte, de gyorsan enyhítettem a feszültséget a humorommal, és a háromnegyed órás séta után, már egész laza volt. Egy kirakatban épp amerikai foci ment, eszembe is jutott, hogy nemrég volt egy nagy meccs, amit letöltöttem és meg kéne nézni valamikor. Ezt el is meséltem neki és teljesen le volt döbbenve, hogy ismerem a szabályokat. Nagyon érdekelte ez a sport, de nem ismert senkit, aki elmagyarázná neki. Felajánlottam, hogy nézzük meg nálam ezt a meccset. Félig poénra vettem, mert eszembe nem jutott, hogy erre rábólint. Pedig de. :P

10817542_1619652468280464_1028041049_n2.jpg

Ahhoz képest, hogy nagy titkolózás volt, simán feljött hozzám. Bár tény, hogy ettől én még nem tudtam meg róla sokkal többet, ellenben ő már azt is tudta, hol lakom. Ilyen hibát ne kövessünk el azért. Ha te nem tudsz semmit a másikról, akkor túl sokat te se árulj el magadról.

Szóval borozgattunk (nem nagy rajongója a bornak) és néztük meccset, magyaráztam a szabályokat. Közben egyik témából ugrottunk a másikba. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Tetszett, hogy a hangja olyan kis vékonyka, kényeskedős, de ő maga egyáltalán nem volt az. Végig én domináltam. :D Már együtt voltunk bő három órája, amikor megcsókoltam. Meglepetésszerű volt, én sem terveztem, csak úgy jött. Visszacsókolt, de hamar kihátrált belőle. Aztán csevegtünk tovább, majd időnként megint csókolóztunk, de csak rövideket. Aztán egyre hosszabbakat. De épp, mielőtt nagyon belendültünk volna, mindig kihátrált. A maximum egy kis taperolás volt, de akkor már egyértelműen, határozott nemet kaptam. Ez volt a határ, eddig mehettem el. Sebaj, beszélgettünk tovább és időnként csókolóztunk, de nem léptem át ezt a határt.

Éjfél előtt jelezte, hogy indulnia kéne, én pedig elkísértem egy darabon. Kellemesen telt az este, jól éreztük magunkat.  Hazafelé láttunk egy helyszínelést, valakit elütöttek, ez picit kizökkentett minket az esti mámorból, de hamar továbbhaladtunk. Így utólag vicces, hogy a csaj ügynök és látunk egy helyszínelést. Kicsit krimis, így utólag végiggondolva, de ez csak véletlen egybeesés volt. :) A megállóban még csókolóztunk és meg is beszéltük a következő találkozót két nappal későbbre. Mosollyal és csókkal váltunk el.

Másnap nem kerestem, csak rákövetkező nap (ahogy kell), és reggel még minden jónak tűnt, bár elég ritkán válaszolgatott. Ám este lemondta a találkozót egy órával előtte. Gondoltam, hogy akkor ennyi. De mondta, hogy máskor találkozhatunk, így megbeszéltük annak a hétnek a péntekjét. 

469585932.jpg

Eljött a péntek és a ritkás beszélgetések ellenére Ő is megjelent. Borozni mentünk végül, bár nem volt bor rajongó, de aznap ahhoz volt kedvünk. Már az első percekben jelezte, hogy nem ér rá sokáig, mert másnap korán kell kelnie, utazik valahová (bevetésre? :) ). Nem örültem, mert a találka előtt rendet raktam itthon és az volt a tervem, hogy bemelegítünk borral, majd a keményebb piát már nálam isszuk, aztán jön, aminek jönnie kell. De nem jött, mert csak két órát ért rá. :(

Kellemes este volt egy olyan borozóban, ahol még egyikünk sem járt. Laza beszélgetés zajlott, a témák többsége említésre sem méltó, kivéve egy fontos momentumot.

Valahogy a kimondhatatlan nevű borokról beszélgettünk (volt ott pár furcsa elnevezés), mikor viccelődött a nevemmel. Ugyanis hasonlított az egyik boréra. Ezen felhúztam a szemöldököm, mert soha nem árultam el a vezetéknevemet! Nem voltunk ismerősök facen, soha nem említettem a teljes nevem. Rá is kérdeztem, hogy ezt honnan... Elpirult, és gondolom 2-3 üveg sör hatására már lazább lett, annyit elárult, hogy kicsit kihasználta a munkahelye előnyeit és „utánam nézett a számom alapján”. Azt tudni kell, hogy a számom nincs engedélyezve, hogy a szolgáltató megjelenítse online telefonkönyvben, vagy tudakozóban. Facen sem vagyok kereshető szám alapján.

Annyit még elárult, hogy mivel bizalmatlan, mindig ezt csinálja. Minden adat könnyen elérhető számára egy adatbázisból, még az orvosi kartonjaimhoz is hozzáfér. De esküdött, hogy nem nézett bele, csak ha akarná, megtehetné.  Ez már idegesített, mert azt mindenki sejti, hogy amióta így elterjedt az internet, azóta bárki megfigyelhető, de amikor ezzel szembesülsz... ráadásul egy randin... az ijesztő. Többet nem mondott, de azért apránként haladtunk. Hamar elrepült az este, elkísértem a buszig, majd csókkal búcsúztunk.

17013211057_2ac84dc670_b2.jpg

Egy hét telt el, mire újabb találkozót sikerült szerveznem vele. Alig ért rá. Ez mindig gyanús. Elmentünk meginni valamit egy közeli beülős helyre. Mesélt arról, hogy gyakran álmodik Ryan Goslinggal (!), és George Clooney-val. Ez azért meredek, mert minek kell ezt bevallani? Másrészt pedig, sokat elárul róla, hogy ilyen pasikról álmodik heti rendszerességgel. Ha ez egy jelzés a tudatalattijától, akkor ez azt jelenti, hogy ilyen 10/10-es pasik jönnek be neki? 

Idővel, egy csók is elcsattant, de nem hagyta, hogy hevesebbé váljon a dolog. Amikor pedig a kezem a combjára tettem, ijedt arcot vágott. Nem értem, első találkozásnál ennél azért több mindent lehetett, most meg már ettől is megijedt. Ha tippelnem kéne azt mondanám, történt vele valami régebben, ezért ez a nagyfokú bizalmatlanság a férfiakkal szemben és ezért ellenőriz le mindenkit, akivel találkozik. De azt nem értem, hogy az első randi óta, nem hogy több minden történne, hanem épp ellenkezőleg. Találkozóról találkozóra csökkent a kontakt köztünk.

Úgy két órát töltöttünk együtt iszogatva, mikor sétálni invitáltam. Jött is, de mikor rájött, hogy a lakásom felé andalgunk, megmakacsolta magát. Szó szerint megállt a járdán, mint mikor a kutyám hirtelen megáll és hiába húznám, nem akar arra menni. Nem értettem, de mondtam, hogy rendben és visszamentünk a körútra. Kérdeztem, hogy lassan menned kéne? Mire bólintott. Itt valami nem stimmelt, mert a találkozó előtt még viccelődtem is, hogy remélem, másnapra nincs programod, mint legutóbb. Írta, hogy nem, ráér. Erre most mennie kellett. Feltettem a villamosra és ennyi.

Többé nem kerestem. Többször is találkoztunk, még a normális esetekben is van valami a harmadik randin, itt meg olyan, mintha minden randival csak távolabb kerülnék tőle. Valami biztos történt vele, vagy nem tudom, de nem érek rá, hogy hónapokig udvarolgassak neki, mire megnyílik esetleg. Ha keres, válaszolok, de én nem fogom többet keresni. Nem keresett ő sem engem.

Nyilván nem ügynök volt, csak több "projektet" is futtatott párhuzamosan, azért ért rám ritkábban. Gondolom voltak jobb jelöltek, akikkel "bevetésre" mehetett. Utólag persze tudom, hogy már akkor sztornózni kellett volna mindent, mikor láttam, hogy nincsenek fent róla normális képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5714643790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davidlejardin 2019.05.06. 14:16:04

Érdekes látni, hogy Wolfnak már nem ez az első története, ahol a fő motívum a saját szabályaink be tartása vagy be nem tartása.
Nyilván nem nehéz belátni, hogy ha feladjuk ezeket a belső szabályokat, amelyeket magunknak állítunk fel, sok sikerre nem számíthatunk, a szerencsés kivételektől eltekintve.

Ismét saját példát szeretnék hozni ami nem teljesen off. Nemrég posztoltam ide, hogy van egy csajszi aki iránt komolyabb érdeklődést tanúsítanék. Volt negatívabb es pozitívabb válasz is. Legnagyobb sajnálatomra nem fog sehova vezetni a dolog. De nem is ez a lényeg.

Analitikus alkatként inkább megnéztem mik azok a dolgok, amik esetleg számíthatnak.
Red flagek: tetkók, orrkarika, köldökpiercing, olyan helyen dolgozik ahol rengeteg validációt kap férfiaktól, nagyon élénk socialmedia használat, rövidebb kapcsolatai voltak, komoly horoszkóp hívő és sok negativ tulajdonsagat azzal magyarázza hogy ő mar csak ilyen a horoszkópja miatt. Ez csak pár dolog a teljesség igénye nélkül.

A magam oldaláról: sajnos nagyon mély hatással van rám, emiatt konnyen feladom a domináns személyiségemet. Szinte minden élethelyzetben az vagyok, ez tetszik is neki de vele extra nehéz annak maradnom, így érzem hogy elveszti az érdeklődését. Plusz a rengeteg más férfi közeledésével és neki adott validációjával nem tudok versenyezni, bár talan nem is akarok.

2019.05.06. 15:07:04

@davidlejardin: sajnálom...
Nem lehet, hogy pont olyanokba szeretsz bele, akikbe tudod, hogy nem kéne? Azok az érdekesek, vonzók? A tiltás erős vonzóerővel bír. Már gyerekként azt szeretjük csinálni, amit nem szabad.

Felállítasz egy listát, de azt az eszeddel tudod, hogy red flag, "tiltásod" a választásnál tudatos, de az érzékeid pont az ilyeneket teszi izgalmassá és kerülsz aztán tényleg egy olyan bűvkörbe, ahol ezek az aránylag erős egyéniségű nők nagyjából "megesznek"?
Kiszolgáltatottá válsz, sérülékennyé, ezzel visszaélnek és aztán vagy te szakadsz el, mert győz az eszed, a férfias dominancia-vágyad sérül túlzottan, ami legyőzi benned a "szerelmet", vagy ő, mert megun, a ragaszkodásod, a szerelmed már a "szabadságukat" olyan mértékben akarja elvenni, hogy szakítanak veled, vagy jön egy új, érdekesebb "préda"?

Valahol olvastam, talán itt (?), hogy a féltékenység egy férfiben egy idő után pont az ellenkezőjét váltja ki, mint amit a nő el akarna érni a féltékennyé tétellel.
Ez lehet direkt - azt hiszi, ha ezzel hergeli a pasit, az jobban összeszedi magát, jobban akarja őt, érdekesebbé válik, ha másnak is kell, stb - és lehet úgy is, mint a fent nevezett esetben, alapból sok férfi van a közelében, és a lehetőség mindig ott van, hogy választ belőle mást is, nem csak téged, vagy hűtlenkedik kicsit, ezt te tudod, és ott fészkel benned mindig, és így megy el a kedved egy idő után a nőtől.

Sajnálom, hogy ilyen nő az, akinél pont azt írtam, legyél szerelmes és ...
Viszont jó lenne, ha nem általánosítanál emiatt. És valahogy másmilyen nőbe szeretnél.
Fogalmam nincs, hogy lehet, talán nem lehet, ezt az itt jelen lévő férfiak talán tudják, és talán nem youtube-os hittérítőket javasolnak, hogy hogyan "törd be alád a nőket".
De persze lehet, hogy ez a te példád ismét ezt váltja ki.
Fiatal vagy és úgy érzem "még" akarod a szerelmet is, remélem sikerül és nem adod fel.

"konnyen feladom a domináns személyiségemet"
Az életed melyik területén vagy domináns? Vagy az olyan nőknél vagy az, akik nem hatnak rád igazán?
Nem lehet, hogy ha a lány tetszik, akkor "behódolsz neki"? Szinte megadva magad?
Valahogy ezt is máshogy kéne. A szerelem igazán akkor jó, ha van valamiféle egyensúly, ha nem azt érzi a szerelmes, hogy "feladja a domináns személyiségét".
Mindkét nemnek meg vannak a helyzetek, amikben nemétől fogva erősebbek, de ez nem borulhat fel úgy, hogy az egyik fent a másik meg lent úgy... általában.

davidlejardin 2019.05.06. 15:40:21

@Frau Untermensch4:
Köszönöm, de azért sajnálatra nincs szükség, magamnak is megvannak a red flagjeim.

Konkrétan az élet minden területén domináns vagyok, munka, magánélet, szüleimmel, sok nővel akiket esetleg "csak" hazaviszek stb.

Tudom magamról, hogy olyan nőt keresek aki képes megbirkózni az egommal és a személyiségemmel, az ingerküszöbömet máshogy nem tudják átlépni.

Igyekszem nem általánosítani, és mindenben a leckét illetve a magam tanulságát keresni.

Természetesen az egyéni ízlésem az ilyen, azon változtatni azért elég nehéz.

venszivar 2019.05.06. 15:43:17

Mindkét nemnek meg van a maga "szerepe".... HA azok tetszenek a másiknak, mert jól csinálja, talán sokáig jól érzik magukat egymással. Persze ezért sokat kel tenni, elnézni, de szeretni IS.

VT 135 2019.05.06. 16:32:31

@davidlejardin: Elvileg ilyenkor azt ajánlják, h ne ess "oneisis"-be, azaz ne egy nőre koncentrálj. Akkor lazább is tudsz lenni. Persze vannak kivételek, amikor - legalábbis azt hiszed - annyira erős a kettőtök találkozásakor az energia, érzés, h ez a "tuti". Lehet, h így van, de sajna elképzelhető, h te hiába gondolod ezt és olvadsz fel a nő felé, ha utána ez mégis úgy jön le nála, h nem tartottad a keretedet és emiatt már nem is vagy annyira vonzó. Persze ez azt is jelenti, h mégsem volt akkora az energia, érzés - legalábbis egyik oldalról nem - tehát innentől nem él a "kivételesség".

Red flag-ek közé fel lehet még venni az extrém bizalmatlanságot, a játszmakiránynőt, a dráma-hercegnőt. Én most már az Amazont is felvenném, de ez korszakfüggő: ha férfiként te még a Vándor korszakban bolyongsz, akkor pont az Amazon az, akivel ilyenkor jól tudsz együttműködni.

VT 135 2019.05.06. 16:56:06

Wolf, mondjuk azzal, h telószám nélkül találkoztál vele, tényleg alapvető határt léptél át. A telefonszám két okból is kell: egyrészt a találkozás technikai feltétele, h ha bármi közbejönne, késés, nem találjuk egymást, stb. a másik el tudjon érni (bár lehet, h ez ma már a mobilnet korszakban nem fontos, elég a fb/viber/whatsupp is, de szerintem az mégsem ugyanaz). A másik meg az, h ha valaki ennyire parás, ennyire képtelen a bizalom minimális fokát megadni, akkor nem szabad az ilyen emberrel erőltetni az ismerkedést, hiszen mint az ábra mutatja, még Mr. Fúrógép sem ér célba. ;) A harmadik meg, h azért elég gyakori igény, h ha a másik nemből érdekel minket valaki, akkor azzal szívesen beszélnénk élőszóban is, hiszen abból is rengeteg kiderül az illetőről. Amikor valaki ennyire bizalmatlan, h nem ad telefonszámot, azzal azt mutatja, h inkább még ezt a lehetőséget is kihagyja, csak ne kelljen semmilyen kockázatot vállalnia.

Persze lehet arra hivatkozni, h dehát volt egy ilyen, meg olyan idióta, aki utána zaklatta. De ha ezen meg képtelen túllépni, akkor nem kell ismerkedni: akkor otthon kell ülni és rettegni mindentől - az hátha segít...

VT 135 2019.05.06. 17:34:00

Nos, nekem is volt egy nagyon hasonló mintázatú esetem. Annyi extra volt még hozzá, h a csaj inkább átlagos (kissé elhízott) volt, semmint sportos és 36 éves. Valamint játszmázni próbáló, dráma-hercegnő. Ja és, mint kiderült, probléma nélkül belehazudott a képembe is. :)
De a bizalmatlansági szint hasonló volt. Meg az is, h 2-3. alkalommal nem h tovább lehetett nála lépni, hanem visszafelé haladtunk. Bár tőlem azért azt várta, h én mindent elmondok, mindent megmagyarázok, hősszerelmesként hétvégén már 2. tali után hívogatom, meg nyilván fizetem állandóan a találkozás költségeit.
Neki állítólag nem volt fb-ja, viber-je, whatsupp-ja. Nem akart mailen kommunikálni, csak netes párkeresőn. A telszámot, némi unszolásra megadta (ezért találkoztunk).

De a csúcs az volt, h 2. találkozás végén, miután már 1. alkalommal is volt csók, meg simogatás, 2. alkalommal meg tánc, nem volt hajlandó megmondani a vezetéknevét, meg azt sem, h melyik megállónál száll le a buszról (!). Itt igazából be is lett volna érdemes fejezni a történetet, de csak beszélni akartam vele erről. Harmadik alkalommal hazudott nyíltan a szemembe, én hülye, még akkor sem hagytam ott, csak 10 perccel később. Igazából sajnálom az ilyen embereket, mert borzalmas lehet ilyen állandó félelemben, görcsben, bizalmatlanságban élni...

davidlejardin 2019.05.07. 07:53:51

@VT 135: sajnos igencsak közel vagyok a "oneitishez". Várom hogy írjon, beszéljünk, a hangulatom gyakran ingadozik annak függvényében éppen ő hogyan viselkedik. Nem épp a legférfiasabb hozzáállás...
Red flagnél meg sajnos ezeket is kihagytam igen, simán benne vannak.

2019.05.07. 08:35:14

"Valami biztos történt vele, vagy nem tudom, de nem érek rá, hogy hónapokig udvarolgassak neki, mire megnyílik esetleg. "

Hahh... mindig ez a rohanás..
Azon esetleg elgondolkodtál valaha, hogy a sok-sok feszített tempójú (az ágybakerülést forszíroszó) projektből mennyi lehetett volna eredményesebb..akár hosszabb távon is, ha icipicit türelmesebb vagy? Vagy valami kitűzött darabszám hajt? Nem értem.. Oké, impulzív alkat vagy.. de egyszer elfogy a muníció..és a vad is.. az időről már nem is beszélve.

VT 135 2019.05.07. 10:17:16

@davidlejardin: Azt mondják, ezt úgy tudod semlegesíteni, ha elfoglalod magadat, férfiként a világban olyan dologgal, munkával, ami érdekel, amivel ezt érzed, hasznosat csinálsz, valamit hozzáteszel a világhoz.
Persze van az az érzelmi elborulás, amikor már teljesen csak a nőre - vagy annak hiányára... :( - tudsz koncentrálni és majd belehal a szíved... Ilyenkor nincs más, mint elfogadni ezt a helyzetet, próbálni lélekben elengedni a nőt és remélni, h mielőbb túl vagy rajta. Az idő gyógyít, csak képesnek kell lenni fokozatosan eltávolodni tőle.

davidlejardin 2019.05.07. 10:47:15

@VT 135: Igen már utánanéztem, amennyire tudtam. Jelenleg egy új projekten dolgozom, ami nagyon sok örömet okoz és bele tudok feledkezni, szóval az legalább megvan. Eljárok gyakrabban edzeni, amivel a felgyülemlett stresszt is nagyjából le tudom vezetni.
Ahogy a jó orvosok szokták mondani: "majd elmúlik!"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.07. 11:46:50

Anno én is jártam Kadhafi egyik testőrével, gondolom nem titok csak nőket alkalmazott.
Egyik este borozgattunk, datolyát majszolgattunk és mikor combjához ért a kezem, tőből kitépte.
Azóta kicsit tikkelek, de már tudok vele fogni dolgokat, idő kellett mire kimentem az emberek közé :)

venszivar 2019.05.07. 12:04:35

@szociál: Akkor arrafelé azért van annyi félkarú! Nekem meg azt mondták, hogy azok tolvajok (voltak).!?

2019.05.07. 12:12:15

A nő helyettesítésére alkalmas a pecabot, nagyzenés kisgolf, gyúrás, Helly Hansen bézbólsapka, teremfoci a haverokkal.. szelfi a Kings Cross lépcsője előtt, jetskizés és sok csupa-csupa MGTOW dolog.

Gyerek helyett pedig tartsunk kurtított fülű argentin dogot!
FAKT.. Férfi Akinek Kérges a Tenyere
valahogy ideje lenne már túllépni azon, hogy a nő=kúrópajti.

2019.05.07. 12:32:35

@Womb Raider: Te valamiféle térítő missziót végzel itt a pasik között? Van eredménye? Legalább te jól érzed magad ettől?

2019.05.07. 12:58:36

@Daenerys Targaryen: Miért is? Nekem tilos, hogy jól érezzem magam?
Te amúgy milyen missziót végzel zsírúj másodnickeden?

erkölcsi hulla 2019.05.07. 15:59:01

@Daenerys Targaryen: Van eredménye, már rutinosan ugrom át a hszeit, csak az a kár, hogy annyira szétbaszták az oldalt, hogy lassan már csak ezek a trollok maradnak. :)

2019.05.07. 16:16:01

@Womb Raider:

Te még arra sem lennél jó, annyira sötét gyökér vagy vazze, húzzál már vissza a gumiszobába, ott a helyed.

2019.05.07. 16:17:34

" Mesélt arról, hogy gyakran álmodik Ryan Goslinggal (!), és George Clooney-val."

Oké, köszi, ez már tényleg orvosi eset.
Akinek ilyen szinten van huzalozva az agya, ennyire önszuggesztiót képes generálni valótlanságokból, az beteg, de nagyon.

Darcy70 2019.05.07. 18:59:18

Igen szórakoztató ez a blog :D. Mennyi nő típus! Kicsit egyoldalú ugyan...de annyira nem gond, ez nem egy regény.
@VT 135: ismeretlenekkel az ember ösztönösen bizalmatlan es ez igy is van jol :). Ha volt már negatív tapasztalata, akkor miért ne vigyázzon még jobban? Ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy ő mindenkivel az, pláne hogy ezután csak gubozzon be. Lehet, hogy te nem voltál neki egy bizalomgerjesztő alak :).
És akkor most felteszem a kérdést: ma amikor van már a telefonon kívül egy csomó más lehetőség inkognitóban kommunikalni ...ugyan miért fontos pont az a fránya szám?!? Igen gyanús :). És ez most kicsit nem ide...de miért nem video chatelnek az emberek az első tali előtt? En se tudtam senkit rávenni... pedig annyira praktikus lenne szerintem. Csak egy mobil kell hozzá és egy nyugis hely otthon és máris nincs az, hogy jaj 10 évvel ezelőtti a képe vagy egyaltalan nem tudunk miről beszélgetni. Látszódnak a gesztusok. Sokkal több infó, mint jópár sor+ kitudjahonnanvalo fénykép. Férfiak még a kávé árát is megspor :).

VT 135 2019.05.07. 19:00:44

@erkölcsi hulla:
"már rutinosan ugrom át a hszeit"
Én is ezt teszem, az a baj, h egyesek képtelenek betartani a szabályt, h "ne etesd a trollt!"...

"csak az a kár, hogy annyira szétbaszták az oldalt, hogy lassan már csak ezek a trollok maradnak. :) "
Sajnos Wolf túl jószívű és ezt a net súlyosan sérült részei nem restek kihasználni...

VT 135 2019.05.07. 19:02:04

@szociál:
"és mikor combjához ért a kezem, tőből kitépte."
Gondolom, tartósította, aztán felhasználta vibrátornak. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.07. 19:38:25

@VT 135:

úgy tudom megbánta, és szent jobbként hordja körbe Tripoli utcáin, és közben buzgón méltat.

VT 135 2019.05.07. 22:04:10

@szociál: Remélem, a gyűjtésből juttatott neked a cyber-karod üzemeltetésére.

2019.05.08. 08:25:48

@Darcy70: "És ez most kicsit nem ide...de miért nem video chatelnek az emberek az első tali előtt? En se tudtam senkit rávenni... pedig annyira praktikus lenne szerintem."

Ööö.. ez nem annyira egyértelmű.. én inkább hazai berögződött reflexnek érzem. Mert az oké, hogy a profilfotók a lehető legelőnyösebb képet mutatják..ha tudják.. de egy notebook vagy mobiltelcsi kamerájával kicsúszik a kezedből a jobbító szándékú manipuláció lehetősége. Eleve szar a közelijük ezeknek a cuccoknak.. ha meg az alapanyag is az.. akkor könnyen a szakadékba zuhanhat az éppen csak épülgető híd.
Persze vannak spec területek, ahol azért icipicit nagyobb a rugalmasság.. de a kapcsolatépítő szakaszban errefelé nagy az óvatosság.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.05.08. 13:55:18

@VT 135:

jobb mint az eredeti, a farkamról nem is beszélve ,már nem is bánom hogy letépte a kislány, mert azt is letépte, de eddig titkoltam.

Darcy70 2019.05.08. 17:08:18

@Womb Raider: jaja, egy felhomalyos borospinceben/kávézóban talizni valóban előnyösebb :).
Én személy szerint nem bántam volna a "szépítő manipuláció" elvesztését, ha ezzel kicselezhetem az ordas nagy hazugsagokat. De egyébként mindegy, mert úgyse használja ezt a lehetőséget senki.

2019.05.08. 17:51:07

@wolfieafatökű: :))) Ejj..milyen frusztrált is vagy. Kidobtak az ajtón, már mászol is vissza az ablakon.

"különben nem tudom én vagyok csak így ezzel a dologgal, hogy már tulajdonképpen leszarom ennek a büdös parasztnak a bejegyzéseit egy ideje, és a 10. sorig nem jutok az olvasásban csak a pár még itt maradt balfasz kommentjeit olvasni jövök ide? :D"

Ja..pont így látszik. :)) Lúzer vagy..és ezen 100 nicken nyomulva sem tudsz változtatni. Üres fröcsögés, amit előadsz.

Untermensch4 2019.05.08. 22:02:44

@wolfieafatökű: Olyan vagy mint don Quijote. Leszámítva hogy ő idealista volt, te meg csak... vagy. :)

Ethan Wolf 2019.05.09. 06:51:33

@Womb Raider: Vicc ez az ember. Mennyire lehet szánalmas élete, ha arra pazarolja az idejét, hogy mindig újra regisztráljon és írjon egy olyan helyre, ahol nem látják szívesen? Azért ehhez kell egyfajta szellemi szint.

2019.05.09. 22:11:27

@wolfieaköcsög: nyuszitündér: nem kapja meg emailen, akinek esze van, mert a profil regisztrációnál bármilyen emailt megadhat, hamisat is. Én sose írok valódi email címet és sosem kapok ostoba emaileket ostoba kommentelőktől.

LucretiaBorgia 2019.05.10. 12:43:06

@Ethan Wolf: A szomorú az, hogy nem csak ez az egy van. És a szánalmas életen túl más is van emögött. Egyszer egy érintett maga mondta el (mivel finoman lelepleztem), írta le, hogy ez azért is jó, mert több személyiség tud lenni. Az egyik vadbarom, a másik aranyos, a harmadik humoros, a negyedik udvarlós, nyalizós és így tovább.
Itt is van több ilyen többszörözés. A jelenség egészen addig megy, hogy egy ilyen illető random időpontokban random nick-kel csinál egy újabb regisztrációt (évek során akár 10-et, 20-at vagy még többet), adandó alkalommal változtatja a regek nick-jét és más stílusban, más szóhasználattal párhuzamosan kommentel, ad absurdum saját magát küldi el melegebb éghajlatra.
A jelenséget elneveztem net-ön-skizofrenézis-nek.

2019.05.10. 13:02:40

@LucretiaBorgia:Nézd! Hogy rázza a ketrec rácsát.. szerinted szabad etetni? Olyan kis szomorú a szeme.

erkölcsi hulla 2019.05.10. 13:19:36

Kezdem tisztelni a csávót, nem adja fel, ideje végtelen.

2019.05.10. 16:03:21

@wolfieazatomloser: ezt az email cím dolgot te nem értheted, mert amatőr lúzer vagy. Nem kéne belebeszélni az okosabbak dolgába, mert magadat járatod le, kedves Tourette szindrómás betegünk.

VT 135 2019.05.10. 16:08:35

Mondjuk, ha nem etetnétek folyamatosan, az is sokat segítene!
Komolyan, itt alapvetően intelligens emberek vannak - miért nem lehet ezt az egyszerű alapszabályt betartani???

Untermensch4 2019.05.10. 16:25:18

@VT 135: Magától nem hal éhen... de ha agyvérzést kap akkor abba fogja hagyni :)

LucretiaBorgia 2019.05.10. 16:32:11

@Womb Raider: Nem szabad! Nem, nem! Még betegebbé teszed. Nem tudjuk mit szabad ennie, honnan jött, milyen faj!? Inkább éhezzen, az a kisebb baj! Adoktorpszikologusnéni

Ethan Wolf 2019.05.10. 16:36:50

Kitettem szerencsétlent, bár ha elég beteg, talán még élvezi is.

Viszont mostantól, aki eteti ezt a szerencsétlent, az is kapja a tiltást!

LucretiaBorgia 2019.05.10. 16:50:56

@wolfieazatomloser: Szükseghelyzetben ingyen dolgozok. Úgyhogy ne kritizáld a divány rugózását.

LucretiaBorgia 2019.05.10. 16:52:17

@Ethan Wolf: 10 perc és más néven visszajön. Tapasztalat.

VT 135 2019.05.11. 16:53:23

@Untermensch4: De éhen hal. Az ilyen ember annyira alacsony energiaszinten van, h ennyire kétségbeesett megoldásokkal próbálkozik, h másoktól figyelmet = energiát zsákmányoljon. Ha nem kap, akkor más helyet keres, ahol kap.
Az etetés az a ti egótokról is szól - mert amúgy miért is kéne rá reagálni...?

VT 135 2019.05.11. 16:54:25

@LucretiaBorgia: nem lehet ilyenkor a blog.hu szolgáltatóinál IP cím alapján tiltani? Bár tudom, h sokaknál dinamikus az IP cím, de mégis több, mint a semmi.

Untermensch4 2019.05.11. 19:38:18

@VT 135: Hát igen... nekem nagyon bizarr egóm van :)
"Ha nem kap, akkor más helyet keres, ahol kap."
Ja, csinál saját blogot mint die Cortez :)

2019.05.11. 19:42:35

@Untermensch4: ne is mond, még a nevemet sem tudja rendesen leírni, és ez ír blogot :D

VT 135 2019.05.11. 23:28:13

@Untermensch4: Neee, biztos, h Cortez az?? Ő is nagyon sérült volt, de ennyire nem volt lent. Persze, azóta lesüllyedhetett erre a szintre... :(

2019.05.12. 06:42:23

@VT 135: nem biztos. Felmerült bennünk. Beleolvastam a blogjába (mikor itt volt akkoriban megnéztem, és most valahogy eszembe jutott).
Még most is (április végi poszt) arról ír, hogy olvassa a Sorozatrandizót még mindig, nem felejtette még a kitiltást, amiért még most is haragszik Wolfra (téged is említ ebben is és egy régebbiben is, nem éppen pozitív a kicsengése). Így felmerült bennünk, hogy talán már a mostanában kitiltottak között is ő volt az egyik, és esetleg ez is.

2019.05.12. 11:27:18

Összességében tetszenek ezek a leírások, és el is hiszem őket. Amit nem értek az az, hogy az összes ilyen történetben amiben nem jutsz el a szexig, mindig ugyanaz a forgatókönyv, de mégsem változtatsz semmit. Pláne nem fejlődsz.

Mi a sztenderd menetrend?
1. Csit cset, begyakorolt sablon szövegekkel, jól időzített poénokkal(?) stb.
2. Randi nálad vagy egy semleges helyen, de szinte soha sem a csajnál.
3. Próbálkozás mindkét oldalról, te a szexet erőltetnéd, a nő pedig a shit tesztekkel operál.
4. Mivel a teszteken rendszerint elbuksz, ebből kifolyólag még akkor sem jutsz el a szexig, amikor a nő kifejezetten dugni akar akkor és ott.

Egy magyarázatot tudok arra, hogy miért nem fejlődsz (legalább is a leírások alapján) és miért nem mersz átlépni bizonyos kereteket, miért nem mersz kilépni a komfortzónádon kívülre. Ennek az oka az, amit már korábban is leírtam. Te nem saját magad adod el (vagyis próbálod) ezeknek a nőknek, hanem a veled járó körítést.

Miért? Azért, mert önmagad nem mered, mert valószínűleg korábbi tapasztalataid alapján megtanultad, hogy kevés vagy. Van egy belvárosi szép (állítólag) lakásod, egy nagyvárosi környezetben is elfogadható egzisztenciád, állásod stb, kocka hasad, kondis test stb. Lényegében CSAK ÉS KIZÁRÓLAG külsőségekkel akarsz csajozni, olyan nőket megcélozva akik vagy CSAK a külsőségekre hajtanak, vagy pedig nem CSAK arra, hanem egyéb értékeket is keresnek egy férfiben.

Az első esetben a kudarcaid oka az, hogy a csak külsőségekre hajtó nőknek kevés vagy, ilyet bármikor leszophatnak akár a szomszéd irodában is. Miért tennék ezt meg veled, aki még a shit tesztjeiken is sorozatban elbukik.
A második esetben pedig a kudarcaid oka az, hogy bár a nő nem csak külsőségekre hajt, benned nem talál meg semmi egyebet, ami megmozgatná, hiszen sorban bukod a shit tesztjeit.

Hatalmas hiba puncivadászként azzal hitegetni magad, hogy ezt és azt a nőt biztosan nem lehet megdugni elsőre stb stb bla bla. Ugye nem gondoljuk azt komolyan, hogy egy aktívan társkeresőző nőt még soha nem szopattak le és nem kúrtak rommá az első alkalommal? :) Nyilvánvaló, hogy igen. Innentől a feladat adott, csak elrontani lehet, ezt olvastam ebben a leírásban is.

"Mikor pár perces várakozás után felnéztem, egyből kiszúrtam őt. Nem tudom, miért vagy hogyan. De ő is kiszúrt engem, miközben lassan közeledett, egymást néztük. Kellemes meglepetés volt. Nálam egy fejjel alacsonyabb, vékony, zöld szemek, szőkés-barnás haj, szép arc, széles mosoly. Szép volt. Nem mondanám, hogy gyönyörű, vagy hogy 10/8-as, de nagyon erős 10/7-es nő, nagyon „basznivaló” kisugárzással. Egyből megtetszett."
Ezt ő azonnal érzékelte rajtad, hogy elájultál tőle. Első shit teszt bukta. Ebben a pillanatban azt kellett volna érzékelnie, hogy na, én ennek a palinak csak egy vagyok a tucat közül, akiket bármikor leakaszthat. Ezzel szemben azt érzékelte, hogy ő különleges neked. Még ha olyan a nő,h az agyad eldobod azonnal, akkor is CSAK azt szabad érzékeltetni vele, hogy egy a sok közül, egy sima átlag csaj. Megkockáztatom, hogy nagyon kínos lett volna végignézni ezt a pár percet amikor találkoztok és szóba elegyedtek. Ha arra járt valaki, akkor azt láthatta, hogy egy jó nőnél próbálkozik valaki.

"Már együtt voltunk bő három órája, amikor megcsókoltam."
Három óra????????????????????????????
Maximum az első komolyabb összenézés, össze mosolygás az ideális pillanat erre, amit a nő tud nagyon jól, hogy mikor van, te is, de nem merted meglépni. Második shit teszt bukta.

"Meglepetésszerű volt, én sem terveztem, csak úgy jött. "
Nem tervezted? Konkrétan azt tervezted, hogy szétkúrod. A helyes megfogalmazás az, hogy nem hitted el magadról, hogy ezt a nőt te megdughatod, amit ők tökéletesen kiszagolnak. Ebből még lehet szex, ha olyanja van, hogy épp szánalomszexet akar adni, mert... (és ide bármi beleképzelhető, pl mert ő rendes akar lenni, vagy csak tesz egy próbát, lelkiismeretet akar nyugtatni vagy a fasz tudja még mi miatt).

"Eljött a péntek és a ritkás beszélgetések ellenére Ő is megjelent. Borozni mentünk végül, bár nem volt bor rajongó, de aznap ahhoz volt kedvünk. Már az első percekben jelezte, hogy nem ér rá sokáig, mert másnap korán kell kelnie, utazik valahová"
Vagyis azonnal, gondolkodás nélkül lemondtál az aznapi szexről, és ezt hibátlanul tudattad is vele. Harmadik shit teszt bukta.

"Egy hét telt el, mire újabb találkozót sikerült szerveznem vele. Alig ért rá. Ez mindig gyanús. "
Semmi gyanús nincs ebben, teljesen logikus, és az ő szempontjából teljesen érthető. Ekkorra már elbuktál 3 olyan shit tesztet, amiből egy is sok.

2019.05.12. 11:28:41

Folytatás:
"Elmentünk meginni valamit egy közeli beülős helyre. Mesélt arról, hogy gyakran álmodik Ryan Goslinggal (!), és George Clooney-val. Ez azért meredek, mert minek kell ezt bevallani? "
Ez már konkrétan az alázás kategória. A nők nem tudják elviselni a balfaszokat, és mindig alázással hálálják meg a próbálkozást. Újabb shit teszt bukta, immáron a negyedik. Valamiért még a 3. után is adott neked egy esélyt, egy mentő kérdést a vizsgán, de nem tudtad a megfelelő választ.

"Idővel, egy csók is elcsattant, de nem hagyta, hogy hevesebbé váljon a dolog. Amikor pedig a kezem a combjára tettem, ijedt arcot vágott. Nem értem, első találkozásnál ennél azért több mindent lehetett, most meg már ettől is megijedt. Ha tippelnem kéne azt mondanám, történt vele valami régebben, ezért ez a nagyfokú bizalmatlanság a férfiakkal szemben és ezért ellenőriz le mindenkit, akivel találkozik."
Nem megijedt, hiszen azt már BIZTOSAN TUDTA ekkorra, hogy tőled nincs mitől tartania. A helyes kifejezés az lett volna, hogy a csaj megilletődött, mert nem értette, hogy egyáltalán hogyan fordulhat meg az a fejedben, hogy tapizással próbálkozz? Ami szájra puszikat kaptál, ugyanazt megadja egy kollégája makkjára naponta, vagy ha egy barinőjével koktélozgatott volna helyetted, akár neki is. Ennek ennyi csak a jelentősége, teljesen félreértelmezted.
A tipped borzalmas vakvágány, egy a sok, teljesen irreleváns, de kényelmes magyarázatból a miértekre. De valóság csak egy van, így az okok is csak erre vezethetőek vissza. Ezt próbáltam kifejteni.

Te dolgod, mit hogyan alakítasz a jövőben, de örömmel olvasnék egy randidat egy bőven szinten aluli csajjal. Nem tudom neked ez mit jelent a gyakorlatban, én az arcból tudok engedni pl, a testből nem annyira. Kifejezetten előnytelen arcó de kibaszott jó seggű nővel pl lehet eszméletlen jó a szex. Tanulságos lenne, mert biztos vagyok benne, hogy rommá kúrnád, pizza, bor meg minden lófasz nélkül is.

Talán majd lesz női kommentelő aki megerősít ebben, de képzeld magad a nő helyébe, aki végre kúrni akarna egy egészségeset, érezni akarná a sok balfasz, lépni érdemben nem merő tinderhuszár után, hogy egy férfivel van dolga, aki kérdés nélkül felkeni a falra, alányúl, megbassza. Ami után a nő majd azonnal ismételni akar. Nos, ehhez képest ez a mostani randid...? Még az illúziót sem tudtad felkelteni (pláne nem megerősíteni) a csajban, hogy ez vele valamikor a jövőben egyáltalán bekövetkezhet.

2019.05.12. 12:42:11

@davidlejardin: ez a csaj egy ribanc. Első ránézesre is, meg másodikra is.

Voltam már így. Az eszem azt diktálta a lap aljáig sorolható indokokkal, hogy hagyni kell, de teljesen paffra vágott amikor csak megláttam. A gesztusai, a mozdulatai, a mosolya, mimikája, maga a külső. Végem volt.

2 évig dugtam. Hogyan? Bár majd meg döglöttem érte, mégis a jelenlétében akként kezeltem, ami. Egy fasszopó kis ribancként. Szex közben ez nem volt gond, de azon kívül kifejezetten nehéz volt, mert legszívesebben tejben vajban fürdettem volna, a seggét nyaltam volna állandóan. De ekkor nem jutottunk volna el a szexig. :)

A csaj tudja magáról, h egy ribanc. Aki ezt érezteti vele (kultúráltan), vagy csak jelzi, hogy tudja róla, hogy az, az férfi a szemében. Aki ezt egyértelműen érezteti vele a 4 fal között is, az A FÉRFI a szemében. Aki nem, az pancser. Jelenleg az utóbbi vagy a szemében.

Úgy állj hozzá, mint azzal a nővel lennél, aki 8 ezer ft-ért bárkivel lefekszik, és te már odaadtad neki a 10ezrest, és nem adott vissza. Teljesen mindegy, hogy verbálisan hogyan reagál a változásra, a tettei fognak érdekelni.

Sokan azt nézik be, hogy arra a következtetésre jutnak a nő viselkedése alapjan, hogy a nőnek segíteni kell. Jobbá kell tenni az életét. Ehhez az összes béta idomul, de pinát nem látnak.

A nőnek valóban azért kell a férfi, hogy általa jobbá váljon az élete, de aki erre a feladatra önként ajánlkozik, az nem fogja tudni jobbá tenni a nő életét olyan mértékben, mint amire ő vágyik. Mert ő olyan életre vágyik, mint amilyen az a faszi mellett lenne, aki észre sem veszi őt mint nő, mert tegnap is, ma is olyat dugott, aki tőle jobb nő. És ezután is olyanokat fog. De ha akarja, semmi akadálya, leszophatja, a lehetőség adott. Ezt kell, hogy lássa benned ez a nő.

Mit tehetsz? Vagy ilyen leszel holnapra és megdugod, vagy elhiteted vele, hogy ilyen vagy és megdugod. Más megoldás nincs, az elhitetéshez ezer és egy eszköz áll rendelkezésre. (Alternatív megoldásként felmerülhet, hogy pénzt ajánlasz neki. Ennek sok előnye és hátránya is van. Előny az, h megdugtad, időt spóroltál, ugyanazt kaptad mint ha önerőből jutottál volna el a testéig. Hátrany az, hogy tudni fogod, hogy önmagadban kevés voltál egy olyan nőnek, akit ezért az összegért bárki megdughat. Ezt szerintem nem lehet egyszerű megemészteni később.)

Amúgy egy ilyen csajnál már csak az is elég lehet, ha meg tudod győzni, hogy rendesen meg lesz baszva. Pl nagy a farkad, vagy sokáig bírod, esetleg közös nőismerősöd véletlenül megemlíti, hogy őt még soha senki úgy le nem rendezte mint te stb. :) Kreatívnak kell lenni, mert egy ilyen csajnál már akármilyen impulzus nem válltja ki a megfelelő reakciókat.

Egy haverom aki külsőleg maximum átlagos, a fősulin egy olyan csajt próbált megkörnyékezni, akiért konkrétan ölték volna egymást a palik. Nagyon szép, bomba csaj volt, stabil kapcsolatban stb. Állandóan fűzni próbálták. Kb másfél éve próbálkozott mindennel, végül az hozta meg az áttörést, amikor megmondta neki kerek perec, hogy akivel nőkkel eddig együtt volt, mind azt mondta, hogy ilyen jó faszba még az életben nem ültek bele. És ekkor ez elindított a csajban valamit, ami miatt a korábbi elzárkózás megszűnt. Hatalmas respektje lett miután megdugta. :) Nagy kockázat, nagy nyereség.

Visszatérve. Nehéz feladat egy tapasztalt ribancnak olyat nyújtani, amit elismer. De kurvára megéri, mert brutálisan önbizalomnövelő. Amúgy pedig parazni felesleges, mert hiába baszták meg 80-an eddig, még ha azok jobb palik is voltak és mindnek pl a farka is nagyobb volt, a 80-ból 70 2 percig muzsikált. A gyorstüzelést félcserélheted a méret problemával, bénán dugással, határozatlansággal stb stb.

davidlejardin 2019.05.12. 14:25:42

@Captain Admin:
Köszönöm szépen a hozzászólást, a te kommentjeidből sokat tudtam eddig is tanulni. Amiket leírtál, nagyjából bennem is megfogalmazódtak, de így leírva és összeszedve elég egyértelmű a kép.
Hozzáteszem most már semmi nincs, mert kiderült hogy van még valaki a képben, én pedig megmondtam hogy ez nekem nem pálya.

Amúgy nem maga a szexig eljutás volt a probléma, hanem ami utána jött, mivel én többet szerettem volna, amivel needyvé váltam és rögtön elvesztettem minden kontrollt.
Volt pár nap, amit együtt töltöttünk akkor. Amikor találkoztunk, egy félmosoly kíséretében megkérdeztem higy hiányoztam e, ez láthatóan bejött latszott a szemében. Jól telt a délután, viszont amikor meg akartam csókolni elhuzódott, hogy ő nem erre számított, de ezt a shit testet elbuktam mert utána nagyon magamba szálltam.
Később az segített, hogy az utcán szembetalálkoztunk egy korábbi "hóditásommal" aki, hát jobb nő mint a szobanforgó delikvens, beszélgettem vele par mondatot es mondta hogy talakozzunk valamikor.

Mikor tovább mentünk, utána megkérdezte hogy volt e valami vele, mondtam hogy igen de teljesen neutrálisan. Gondolom ez visszahozott a játékba, mert aznap estétől fogva már minden a rendjén ment.

A korábbi rossz szexualis tapasztalatok kapcsán is beszélgettünk, és mondta hogy korabban csak egy orgazmusa volt életében, velem meg rögtön sikerült. Ezt onnan tudom hogy utána többször kérte hogy ugyanazt csináljam, szoval ennek hiszek.

2019.05.12. 14:34:38

@davidlejardin: semmi értelme annak,h ne dugd tovább, pláne, hogy amúgy sem érzed rosszul magad amikor vele vagy. Ha nem te, majd kezelgeti más. Ne akarj vele kapcsolatot (nem is érdemes), de élvezd ki amit ő adni tud!

A leírásodból is jól látszik, és egyben valamelyest alá is támasztja amiket fentebb írtam, hogy hogyan kell "bánni" a nőkkel. Röviden összefoglalva, abban a látszatban/illúzióban/képben kell bent tartani őt, hogy te bármikor le tudsz akasztani egy olyan csajt mint ő, vagyis itt csak ő veszíthet. Amíg ez az image megvan, addig a nő részéről él a viszony. Láthattad, amint felbukkant egy másik nő aki alapján meg tudta ítélni a szexpiaci értéked, és a sajátját hozzád viszonyítva, máris sínen volt minden, mivel jobbnak ítélt.

davidlejardin 2019.05.12. 14:43:39

@Captain Admin: pontosan így történt, ahogy mondod.

Még visszatérve az előző kommentedhez, nagyjából meg is tudom fogalmazni, miért gyakorolt rám olyan nagy

davidlejardin 2019.05.12. 14:46:38

@davidlejardin: nagy hatást. Amióta ismerkedem a red pillel, és sok mindenre rájöttem a korabbi életemből, miket ronthattam el magasabbra került az inger küszöb a nőkkel szemben is. Egészen addig amig nem ugorják át, szinte csak biodiszletnek érzem őket barmennyire is negatívan hat ez, meg talán kissé túlzó is. Ugyanakkor ez a csaj a maga szexuális kisugárzásával, meg az ultra erős frame-jével at tudott lépni a lécen, így hatással lenni rám.

2019.05.13. 07:28:44

@davidlejardin: @Captain Admin: Akár össze is bútorozhatnátok :)

VT 135 2019.05.13. 15:34:25

@davidlejardin: Igazából azt kell eldöntened, h ilyen ribancra pazarlod az idődet, energiádat, ahol ráadásul állandóan élesben, résen kell lenned. Vagy keresel-e inkább egy normálisabb nőt, aki már képes ennél felnőttesebben működni, alkalmas komolyabb párkapcsolatra is. Persze átmenetileg dugásra akkor is jó lehet.

2019.05.13. 15:44:17

@VT 135: "Persze átmenetileg dugásra akkor is jó lehet."
Arra még egy kecske is.. ha beledugod a két hátsó lábát a gumicsizmádba!

Nagy lehet a córesz, ha minden mindegy, csak luk legyen, éppen üresen ;)

davidlejardin 2019.07.23. 00:03:32

@M87: " Valószínűleg annyira tetszett, hogy feladtad az elveidet." gyakorlatilag ezzel az egy mondattal összefoglaltad, ami történt.

Amúgy azóta már semmi nincs, összejött egy nála 10+ évvel idősebb faszival, aki a tudomásom szerint béta, de az egzisztencája ezt nagyon is ellensúlyozza. Én teljesen behódoltam, gyakorlatilag nulla maszkulin energiát mutattam felé. Egyszerű ez mint az egyszeregy. De amúgy nem haragszom rá, tudom hogy az én hozzállásom következménye ez.
Next.
süti beállítások módosítása