Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Borász vagyok, kóstold meg a cefrémet

2019. május 13. - Ethan Wolf

13685933571c4be-600x8992.jpg

A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin, Judit, Jozefin, Júlia, Jácint, vagy valami „J” betűs volt. A másik oka, hogy nem emlékszem már annyira, hogy talán az agyam így próbál megóvni az emléktől. :P Mint mikor valami rossz történik velünk, de jóval később már nem emlékszünk a részletekre. :P Ugyanis kellemetlen emlék, annak ellenére, hogy lefeküdtem vele.

sexy-legs-glass-of-red-wine.jpg

Szőke, rövid haj, átlagos testalkat (olyan 4-5 kg plusz a fenekén), 170 magas, és ennyi. A szeme színe sem jut eszembe, pedig arra mindig emlékszem. Tinderen futottam bele, és első körben azzal hecceltük egymást, hogy nem árultuk el, mivel foglalkozik a másik, hanem helyette kitaláltunk mindenféle lehetetlen munkát. Én például légiforgalmi irányító voltam a Bermuda háromszögnél. Ebből jött is a poén tőle, hogy milyen szarul végzem a dolgom… :P A poénkodásból már másnap este találkozó lett. Utoljára azt kamuztam, hogy borász vagyok és ugorjon át megkóstolni a cefrémet. :D Arra már nem emlékszem, Ő milyen kamu munkákat talált ki, de az biztos, hogy sokat nevettünk.

Szóval kimentem elé, mosollyal és puszival üdvözöltük egymást, majd hazafelé ugyanúgy ment a másik szívatása. Felkészültem, és drágább borokkal fegyverkeztem fel, de mivel csak annyit értettem hozzá, mint az átlag, Ő pedig jobban, ezért gyorsan lebuktam. :P Körbevezettem a lakásban, majd megszenvedtünk a dugóhúzóval, amely megadta magát. Ilyen „oldalt lehajtom a két karját” típus volt és az egyik kar beragadt. De azért kiszenvedtük a dugót és inni kezdtünk. Másfél órás beszélgetés volt a kanapén ülve, borozgatva. Egyedül él, ráadásul nem is messze tőlem. Bevallotta, hogy sokadik tinder randija vagyok, egy éve alatt úgy 50 találkája volt. Nos, ez vagy igaz, vagy nem. :P

videob12.jpg

Mindenesetre kellemes este volt és nekem olyan kis átlagosnak tűnt. A beszédjében, a viselkedésében nem vettem észre semmi különöset. El is jött az idő, hogy megcsókoljam, ami elől kitért, de nem oldal irányba, hanem kissé lefelé, de azért még hozzáférhetővé hagyta a száját. Ez amolyan „elvárt” ellenkezés, valójában, ha nem akart volna csókolózni, akkor teljesen oldalirányba tér ki. Így, hogy még elérhetővé hagyta a száját tudtam, hogy csak határozottabban kell próbálkoznom. Másodjára már vissza is csókolt. Átlagos csók volt. Folytattuk, közben ittunk, majd lassan hevesebb lett a tempó. Az ölembe ültettem, de simogatáson és csókon kívül mást nem engedett. Még egy kis idő, további előjáték és szép lassan az átlagos csókok, elvadultak. Kis ajakharapdálás, nem nőies sóhajok, hanem inkább állatias hörgés. Aztán vetkőztünk, ledobtam az ágyra. Gondoltam, még húzom az agyát picit és lassan vetkőztetem, miközben a csókok hevesek. Erre viszont nem úgy reagált, ahogy ilyenkor szoktak.

shot-sexy-woman-black-hat-hiding-her-face-drinking-wine_7502-5082.jpg

Szinte dühösen lökött rajtam egyet, lerántotta magáról és rólam is maradék ruhákat, miközben azt mondta, ne szarozz már. Szinte mérges volt. Gondoltam, oké, csak jobban felizgult, és már nagyon kell neki a szerszám. Legyen. Betettem neki és toltuk. De nagyon vadul. Úgy vonaglott alattam, mintha áram rázná. Közben folyamatosan utasítgatott, de szó szerint parancsolt, mint valami kutyának. Gyorsabban, lassabban, keményebben, most állj… Elélvezett úgy 15 perc után, és én azt gondoltam, hurrá, gyors beledurrantok és végeztünk. De csak hittem, hogy ez ennyire egyszerű lesz. Szinte azonnal megállított és azt mondta, eszembe ne jusson elmenni. Vett egy nagy levegőt, majd oldalirányba lökött és átfordult rajtam, így én alul találtam magam, míg ő lovaglópózba rám ült. És már folytatta is. Közben a csuklyámat (gyengébbek kedvéért a nyak és váll közötti izmot) szorította, azt használta kapaszkodásra. Mondanom sem kell, eléggé fájt. Tíz perc után megint elment, ekkor nagy kegyesen azt mondta, most jöhetek én is. Hurrá, gondoltam akkor végre kirakhatom a szűrét, mert az orgazmusomig vezető szenvedés nem érte meg az élvezetet. Ez nekem rossz biznisz volt. :P

cbd3f21075cbb56b3c8657eb752c43142.jpg

Kicsit beszélgettünk, egészen más volt a hangtónusa, előjött a nagyképű, önelégült, „én mindent jobban tudok” ribi belőle. Szóba került az orál. Én hülye elmondtam az igazat, hogy szerintem 10-ből 9 nő pocsékul csinálja, csak azt hiszik, milyen jók benne. A férfiak persze nem merik megmondani, hogy bénák, mert akkor azonnal vége mindennek és dugás sem lesz. Ilyenkor úgy teszünk, mintha olyan baszott jól csinálnák. Erre J azonnal reagált, hogy Ő biza úgy cumizik, hogy arra még nem volt panasz (persze, sosincs panasz, épp az előbb ecseteltem, hogy miért) és már le is bukott. Sajnos Ő is azon táborba tartozik, aki pocsékul csinálja. Túl kevés volt a testnedv, magyarul nem használt elég nyálat, plusz úgy éreztem, hogy a makkom verdesi a szájpadlását. Ja, és olyan erővel segített rá a kezével, hogy nagyon kellemetlen élmény volt. Erősen szorította, gyorsan rángatta és ezt tetézte ugye a szájpadlásának verdesése és a kevés nyál. Nem is tudtam elmenni, inkább leállítottam azzal a szöveggel, hogy mivel az előbb mentem el, még kell egy kis idő az újratöltésre.

preview2_1.jpg

Ekkor hanyatt dobta magát, szétette a lábait és rám parancsolt. Akkor nyalj ki addig. Na most, ez a jelenet, ezzel a szöveggel kurva szexi tud lenni, ha egy olyan nő csinálja, aki előtte tök normális. Akiből ki sem néznél ilyet. De miután kétszer elment és közben tette, amit tett, mondta, amit mondott, rohadtul nem volt kedvem kinyalni. A személyisége olyannyira ellenszenves lett (pedig az elején milyen kis átlagoska volt), hogy azt éreztem, ha ki kell nyalnom, rosszul leszek. Próbáltam időt nyerni, hogy kicsit hangolódjunk (én hangolódjak, akinek erre sosem volt szüksége), amibe nagy nehezen belement. Próbáltam az órát lesni úgy, hogy lássa. Hátha rákérdez, miért nézem, én pedig előállhatok valami dumával, hogy mennem kell valahová, vagy ilyesmi. De nem tette, helyette tíz perccel később, mintegy félbeszakítva a beszélgetést a sarokban heverő súlyzóimról, azt kérdezte, hogy „kinyalsz már végre?”. De valami irtó megalázó hangnemben. Ekkor jöttem rá, hogy ez az egész helyzet miről is szól és majdnem elkapott a röhögőgörcs az iróniától.

Ő erre izgult, ha a férfi valami állat, akinek parancsolgathat szex közben. Akkor élvezi, ha a férfit megalázhatja. Ami azért ironikus, mert általában, mi férfiak gerjedünk arra, hogy nőt megalázzuk az ágyban (ésszerű keretek közt persze), erre most fordított esetbe futottam bele. Például az orál… amikor lecumizik egy csaj és közben a szemébe nézhetünk, az mindössze azért okoz nagyobb élvezetet, mert olyankor teljesen megalázott helyzetben van a másik (ők ezt tudják persze), teljes a kiszolgáltatottság. Alapvetően az állatias, szexuális ösztöneink jönnek elő. Ezzel nincs is semmi baj, addig, amíg mindkét fél önként teszi. Ha J megbeszéli velem, legalább az első menet után/közben, hogy mire gerjed és mit szeretne, akkor máshogy állok a helyzethez. De egyszerűen csak bele kerültem. Ha egy nő önként leszop, az oké. Ha kérnem kell/finoman rávezetni és megteszi, az is oké. Ha nem akarja, az is oké. De ráparancsolni valakire, hogy csinálja, az csak akkor lehet, ha előtte mindkét fél tisztázta, hogy ez egy ilyen „játék” lesz.

moderate-drinking-boosts-cancer-risk-for-women2.jpg

Azt mondtam J-nek, hogy nem nyalom ki, nincs kedvem. Olyan fejet vágott, mint aki vagy felrobban, vagy megfojt a párnával. Pár másodpercre megfagyott a levegő, majd felpattant, néhány másodperc alatt dühből felöltözött (még sosem láttam ilyen gyorsan öltözni egy nőt), kiviharzott és annyit mondott, hogy „kitalálok, te fasz”. És bevágta az ajtót maga mögött. Én meg odarohantam és a bevágódó ajtót rögtön kulcsra zártam. Felsóhajtottam és realizáltam, hogy még sosem örültem ennyire egy nő távozásának.

Másnap délután rám írt, hogy hogy vagyok (mintha meg se történt volna az előző este), de nem válaszoltam. Töröltem és tiltottam mindenhonnan. Ez tuti pszichopata. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8614805026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.13. 09:07:12

hogy érdemben is hozzászóljak: a Jácint férfi név :-)

2019.05.13. 09:16:09

Én meg igyekszem konstruktív lenni..

"Én hülye elmondtam az igazat, hogy szerintem 10-ből 9 nő pocsékul csinálja, csak azt hiszik, milyen jók benne. A férfiak persze nem merik megmondani, hogy bénák, mert akkor azonnal vége mindennek és dugás sem lesz. Ilyenkor úgy teszünk, mintha olyan baszott jól csinálnák."

Pár mondatban összefoglalná végre valaki (szakértő) , hogy milyen a zigazi szopás? Vagy csak a 10/8-as? Tessék végre a sarkatokra állni és lefektetni a jó szopás kiskátéját.

Helló Leó! 2019.05.13. 09:34:43

"Ha J megbeszéli velem, legalább az első menet után/közben, hogy mire gerjed és mit szeretne, akkor máshogy állok a helyzethez."

Jézusom Wolfi, mi történt Veled, nő lettél?? A 16 éves hülyepicsák szoktak így picsogni.
Mióta kell az ilyet megbeszélni?
Ezt a nőt szénné kefélhetted volna, az összes állatias ösztönöd kiélhetted volna rajta, és még örült is volna neki.
Add meg a számát, de rögtön! :)
(Tudom, már kitörölted.)

2019.05.13. 09:57:22

Ez nem pszichopata, hanem csak egy ribanc. Abból is a dominánsabb fajta. Na de hogyan lehet az, hogy ő itt úgy érezte, hogy te megfelelő vagy ehhez a játékhoz?

"lerántotta magáról és rólam is maradék ruhákat, miközben azt mondta, ne szarozz már. Szinte mérges volt."

Erről beszéltem tegnap. Eltoketlenkeded a találkozókat. Nem bántásból, de az alap férfiasság hiányzik belőled. Te magad kevésnek gondolod, pont ezért teljesen határozatlan vagy, amit bevált sablonokra támaszkodva próbálsz enyhíteni/leplezni.

Nem irányítod a találkákat, amire a domináns hímre vágyó nők azzal reagálnak, h nem szexelnek veled, a domináns meg ledominál a faszba.

Nagyszerű lehetőség lett volna ez a ribanc a tanulásra. Egyrészt semmi értelme nem volt ennek amit csináltál. Próba képpen simán lemehettél volna egy kis csicska szolgába neki, hagy élje ki magát. Könnyen lehet, h élvezted is volna. Ha nem, akkor meg már azt is tudod. Utána pedig a következő körben letesztelhetted volna azt amit mindig is mondok, hogy a domináns nők is csak azért dominálnak, mert így akarják kiszürni a valóban domináns pasikat, a csak annak látszók közül. Ezt a csajt is úgy becsicskíthattad volna, ahogy akarod, csak ehhez dominánsnak kellett volna lenned. Nem értem, h mit veszthettel volna egy ilyen vadidegen nő esetében? Vagyis igen. Egy dugást. És ez a baj, h ezt megérzik rajtad, hogy szükséged van a dugásra, vagyis csak korlátozottan jutsz hozzá, vagyis nem vagy piacképes a látszat ellenére, neki pedig nem ilyen pasi kell, ezért nem fog dugni sem.

Így jobban átgondolva te ilyen külső adottságokban piacképes palinak tűnhetsz, de mentálisan nagy gondban vagy. Még a töketlent is megkockáztatom. Ezen változtatni kellene szerintem, mert ezeknek a nagyvárosi sokat látott ribancoknak ez kevés, és olyan károkat okozol így magadnak, amit soha sem fog tudni orvosolni a megdugott pinák magas számának tudata.

Ethan Wolf 2019.05.13. 09:57:34

@Womb Raider: Pár dolog indulásnak, hogy milyen a jó szopás:
- NEM száraz, használ nyálat rendesen.
- Minimálisan veri kézzel, hisz nem kézimunkára vágyunk, hanem szopásra. Sok nő többet csapatja kézzel és csak néha veszi a szájába. Ez hiba.
- Egyenletes ritmust tart, illetve ahogy érzi, hogy közeleg a kilövés, kicsit gyorsít, de egyenletes marad.
- Mikor kilő, akkor nem fogja össze a végét (elég gyakori hiba), hanem addig lassan kézzel rángat rajta (finoman ilyenkor), amíg jön belőle anyag.
- Mikor már nem jön belőle anyag, max lenyalja, de akkor már nem rángatja.

A többiek majd kibővítik a listát, még vannak kritériumok, de most reggel ennyi jutott eszembe.

Ethan Wolf 2019.05.13. 10:00:25

@Captain Admin: Örülök, hogy te mindig jobban tudod, bár a vége mindig az, hogy nem vagyok elég tökös, te viszont szét kúrtad volna a pinájánál fogva (ja, előtte a falhoz baszod, mert a nők szeretik azt). :D
Értem én, hogy keménynek kell lenni, meg a PUA, meg a férfiasság, meg a többi. De az élet nem mindig igazolja vissza a szép kis elméleteket. Néha igen, sok posztom volt már arról, mikor szétdominálom, de ez nem mindig járható út.
Valahogy nekem mégis mindig jut punci, míg a férfihangon, meg itt keménykedők folyton sírnak.

erkölcsi hulla 2019.05.13. 10:09:38

Ez eddig a kedvenc posztom.

Egy ilyen patkánykurva minden férfi álma, aki csak baszni szeretne egy jót, erre te elhajtod :D

2019.05.13. 10:11:33

@Womb Raider: van pár alap dolog, ami miatt jobb egy szopás a többitől.

1. Lássam, érezzem, hogy vonzó vagyok neki, kívánja a testem. Jó példa erre a jelenet, amikor fekszek, a csaj kezében az álló farkam közel az arcához, és miközben pl puszilgatja az alhasam, a farkam tövénél a szőrbe nyomja az arcát és hallom ahogy mélyen magába szívja a szagomat, mert nem tud betelni vele.

2. Látni rajta, hogy akar szopni. Mert szereti csinálni, és mert nekem jót akar.

3. Úgy csinálja ahogy mondom, azonnal reagál a kérésre, barmi is az.

4. Azt az érzetet kelti, hogy ha kell, ő ezt órákig fogja csinálni, nem tud elfáradni, mivel ő egy gép. :)

5. Élvezés után a szájában tartja amíg lenyugszik a farkam, de fokozatosan egyre fonomodva kiszívja ami még esetleg szivárog.

6. Még lankadtan lassan, finoman, mereven már keményebben is, de közben lehetnek ritmus váltások, gyengédebb, lassabb időszakok.

2019.05.13. 10:14:09

@Ethan Wolf: Huhhh... nagy kő esett le a szívemről!!! Azt hittem, valami újat hallok/olvasok..
Ámdeviszont... mihez lehet kezdeni az olyan pöcsökkel, amik már akkor föladják, amikor igazából ki sem tudtad táncolni a koreográfiát??? Azokkal hogyan legyen jó az ember lánya?

2019.05.13. 10:18:58

@Ethan Wolf: az, h besértődtél, engem igazol. Igen, olvastam olyan posztokat, ahol valóban ledomináltad azt a csajt, aki bárkinek bármit megtesz. Szép munka. Aki kicsit is megkéri a pinája árát, azt rendszerint nem tudod megdugni,még akkor sem, amikor ettől már csak egy bugyi levétele választ el.

Alkalmi dugásaid vannak, tinder ribancokkal. Ez minőségileg lófasz igazság szerint, de ez a te dolgod. Nekem mindegy mit hogyan csinálsz, én csak a vélemnyem írom le, és azt, hogyan lehetne ezt jobban.

Egyszer sem olvashattál tőlem sehol olyat, hogy sírnék, mert nem jutok puncihoz.

TopszLee 2019.05.13. 10:19:55

"Tíz perc után megint elment, ekkor nagy kegyesen azt mondta, most jöhetek én is. Hurrá, gondoltam akkor végre kirakhatom a szűrét, mert az orgazmusomig vezető szenvedés nem érte meg az élvezetet." Nem semmi lélekjelenlét kell, hogy miközben tövig benne vagy a csajban erre tudj gondolni, mégha a másodperc tört részéig is. Én meg csakazért is elmentem volna hamarabb, kíváncsiságból hogy hogy reagált volna a csaj.... :P

2019.05.13. 10:26:29

@Captain Admin:
"1. Lássam, érezzem, hogy vonzó vagyok neki, kívánja a testem."
..hááát..ez olyan kettőn áll a vásár dolog. Mi van, ha valójában csalódás a fellelt 'kincs'?

"2. Látni rajta, hogy akar szopni. Mert szereti csinálni, és mert nekem jót akar."
Hááát..ez ilyen adok-kapok dolog.. hozomra szopjon az, aki éhezik. Egyszer talán , mert fő a bizalom, de ha azt eljátszod, a követezőt már nem mered meglépni ;)

3. Úgy csinálja ahogy mondom, azonnal reagál a kérésre, barmi is az.
Akkor keress egy kurvát, annak majd vezényelhetsz..és, ha belefér a csomagba a kérésed.

"4. Azt az érzetet kelti, hogy ha kell, ő ezt órákig fogja csinálni, nem tud elfáradni, mivel ő egy gép. :)"
Baromság..irreális.. nem a szolgád és nem kell eljátssza ezt. A jó szex mindig kölcsönösen kielégített vágyakon szökken szárba. Mert mi is lenne, ha azt kérné cserébe, hogy legalább 2 órán át keféld (nem alibizve) Hmmm???

"5. Élvezés után a szájában tartja amíg lenyugszik a farkam, de fokozatosan egyre fonomodva kiszívja ami még esetleg szivárog."
Persze..és közben a fülén vesz levegőt, nehogy a szuszogása zavarjon a relaxációban..
Másfelől.. te így szereted..más meg másként.. ha nem mondod el, akkor vagy kitalálja..vagy nem. A szexben kell a folyamatos interakció/kontroll.. nem barkochbázunk, hanem dugunk. Azzal, akivel összecsiszolódtunk, az más kérdés.

"6. Még lankadtan lassan, finoman, mereven már keményebben is, de közben lehetnek ritmus váltások, gyengédebb, lassabb időszakok."
Döglött kígyót nem piszkál az ember..
Az igazat megvallva, megette a fene, ha azért kell a szopás, mert a nagy duma mögött némi erekciós diszfunkcióval küzdő teremtés koronája bújik meg. Lankadtan... haggyá' má'!

TopszLee 2019.05.13. 10:36:18

@Womb Raider: "Pár mondatban összefoglalná végre valaki (szakértő) , hogy milyen a zigazi szopás? Vagy csak a 10/8-as? Tessék végre a sarkatokra állni és lefektetni a jó szopás kiskátéját."
Nem tudom hogy lehet ilyet kérdezni, a mai világban, ahol az internet teljes tartalmának 50% -a pornó. Nézz meg egy átlagos pornó filmet, ott mindig jól szopnak. Hogy kinek jön be a durvább fajta (mélytorok), kinek a lágyabb, ízlés kérdése. Vadidegennel biztos nem csináltatnék semmi durvát, könnyebben sérül a hám a szájban/ péniszben (feltételezve hogy gumi nélkül van az orál), így könnyebben kapható el STD.

2019.05.13. 10:40:51

@TopszLee: "Nézz meg egy átlagos pornó filmet, ott mindig jól szopnak. "

És a pornófilmekben az igazán jól dugó pasiknak 25/6-os farka van...;) Erről ennyit..

2019.05.13. 10:47:05

@Womb Raider: miért kérdezed meg egy fórumon, hogy szerintünk (akit szoptok) milyen a jó szopás, ha azt te (szerinted, nyílván tapasztalatból) jobban tudod?

Egyenként semmi értelme reagálni a pontjaidra,így nem is teszem,mert akkora ökörségek, amit csak egy olyan nő írhat, akinek a számunkra minőségi szexről fogalma sincs.

Nem akarlak elkeseríteni, de sok nő van, aki alapból, ösztönösen, nulla előélettel is jobban tud szopni, mint a magadfajta nők, akik azt hiszik, hogy jók a szexben.

Igaza volt wolfnak, az arányotok tényleg 90% körüli. A 90-ből én azt mondom, hogy egy 20% az, akit be lehet tanítani, ha hagyja, és képes idomulni. Te bizzosan nem vagy benne ebben a 20-ban sem. :)

Nem is értem mire alapozod magadban ezt, hogy a szopásnál neked elvárásaid vannak. Az nem rólad szól, vagyis nem arról kellene, hanem arról, akit éppwn szopni készülsz. Én sem várok el semmit attól, akit ki akarok nyalni. Csinálom a legjobb tudásom szerint, hogy neki jó legyen. Ez erről szól, bár én nem egy önző geci vagyok. :)

Ha csak fenntartásokkal szopsz, inkább hagyd a szerencsétlent, add oda neki a 8 rongyot és küldd el egy prostihoz! Amúgy tényleg pont az ilyen, csak érdekből hajlandó szopni nők művelik a borzalmas szopásokat.

2019.05.13. 10:53:34

@Womb Raider: és be is tudod kapni a 6cm széles faszt, igaz? :D Valamint a legtöbbször ilyenekkel találkozol, igaz? Ezért érdemes ezzel foglalkozni? :D

A pornós szopással nem kell foglalkozni, mert azokat a jeleneteket olyanoknak készítik, akik azért fizetnek, hogy ilyet egyáltalán lássanak. A jó szopás az nem látványos, hanem érzetre jó. A látványos az már másról szól, itt pedig az volt a kérdés, hogy nekünk mi a jó.

2019.05.13. 10:59:24

@Captain Admin: nem bírtok leállni a troll etetéssel.

2019.05.13. 11:09:00

@Daenerys Targaryen: Már csak azt kell eldönteni, hogy ki is a troll..(tudjuk, te nem lehetsz..)
Mert már ne is haragudj, de amikor ilyet olvas az ember (még a női ember is) hogy:
"Igaza volt wolfnak, az arányotok tényleg 90% körüli. A 90-ből én azt mondom, hogy egy 20% az, akit be lehet tanítani, ha hagyja, és képes idomulni. Te bizzosan nem vagy benne ebben a 20-ban sem. :)"
Akkor azt gondolja, hogy a Kapitánynál elmentek otthonról.. vagy csak benne van egy szerepjátékban és jókat röhög a pörköltszaftos trikójában, hogy mennyire megmondta a sok kurvának..

2019.05.13. 11:23:12

@Captain Admin: "miért kérdezed meg egy fórumon, hogy szerintünk (akit szoptok) milyen a jó szopás, ha azt te (szerinted, nyílván tapasztalatból) jobban tudod?"

Azért, mert az ember lányának ritkán adatik meg, hogy a téma felkent szakértőitől kérdezhet..
(persze bújkál a kisördög, hogy Murphy idevágó passzusát idézzem)

Nem, nem tudom milyen az "Ultimate Blowjob", csak azt, hogy sokféle módon lehet így örömöt szerezni.. nyilván vannak 'sarokpontok', de nincs általános recept. ..és persze evidens, hogy az igazi Macsó torkoztat, nyállal-takonnyal, ahogy dukál.. csak ugyanezen macsó ne csöppenjen már el a valóságban az első mélyebb merüléstől ;)
..és csak magam ismétlem: a szopás is olyan, mint bármi más a szexben: akkor az igaz, akkor maximális élvezet , ha konszenzuson alapul és a másik fél számára is élvezetet nyújt. Kikényszeríteni lehet..de minek.

"Nem akarlak elkeseríteni, de sok nő van, aki alapból, ösztönösen, nulla előélettel is jobban tud szopni, mint a magadfajta nők, akik azt hiszik, hogy jók a szexben."
Nem lomboztál le, mert nem hiszem, hogy a véleményed a valóságban is mérvadó lenne..egyrészt..másrészt: nem hiszem, hanem tudom. Eddig panasz nem volt..de repeta iránti igény jócskán. Ám azt ki is kell érdemelni, mert, mint mondtam: nincs ingyen ebéd.

2019.05.13. 12:12:19

@Womb Raider: azt kérsz a balfaszoktól a nyammogásodért amit csak akarsz. De hogy jön ez ide?

Ha tudod, h jól szopsz, akkor miért kérdeztél minket, hogy hogyan kell? Ha tudod, h jól szopsz, miért bizonygatod nekem?

Amíg nem tudod kinőni ezeket a faszságokat, hogy a macsók torkoztatnak, addig kár erről beszélnünk. Amíg pedig csak olyan nyomorékoknak a faszára jutsz rá, akik pillanatok alatt elélveznek (nem, nem azért mert te olyan ügyes vagy, hanem azért, mert balfaszok), addig inkább önfejlesztéssel foglalkozz. Kezdd az első neked szóló kommentemmel, és próbálj meg megtanulni rendesen szopni! De ha nem, akkor nem, te dolgod.

2019.05.13. 12:53:36

@Captain Admin: "Ha tudod, h jól szopsz, akkor miért kérdeztél minket, hogy hogyan kell? Ha tudod, h jól szopsz, miért bizonygatod nekem?"

Gondoltam egy messziről jött ember véleménye új preferenciákkal szolgálhat ;)

"Amíg nem tudod kinőni ezeket a faszságokat, hogy a macsók torkoztatnak, addig kár erről beszélnünk. "
Amíg a magukat macsónak képzelők (főleg a kommersz pornón szocializáltak..) nem képesek szakítani bizonyos tévhitekkel, addig nem lehet nem szóvá tenni ;)
Ugyanígy nem a minőségi szex kritériuma a szembe/hajra/lakástextilre fröcskölt ejakulátum sem..és sorolhatnám nepestig, de ugye az egész eleve ott bukik, hogy számodra a szex szolgáltatás, anyagiakért megvásárolt áru..nem pedig kölcsönös örömszerzés. Ez van..mindenki úgy fizet, ahogy és amivel tud. Inkább költsd bogyóra, mintsem elidd ;)

"Amíg pedig csak olyan nyomorékoknak a faszára jutsz rá, akik pillanatok alatt elélveznek (nem, nem azért mert te olyan ügyes vagy, hanem azért, mert balfaszok), addig inkább önfejlesztéssel foglalkozz. "
Látod, megint nem olcvasol, csak írsz.. pusztán azt jegyeztem meg, hogy a hozzád hasonlóképp önbizalommal és akarással teli hímek a megmérettetéskor elbuknak.. nem mindegyik, de akad nem kevés..

"Kezdd az első neked szóló kommentemmel, és próbálj meg megtanulni rendesen szopni! De ha nem, akkor nem, te dolgod."
Újfent benézted.. nem életcélom a te kívánalmaidnak megfelelni, pusztán azt jeleztem, hogy a te elvárásaidat etelonnak gondolni enyhe önteltséget sejtet ;)
Ettől még fel ne add az önkéntes mérvadó szerepedet, nagyon jól alakítod.. és kit érdekel, hogy mi is marad a nagy arcból a backstage magányában ;)

2019.05.13. 13:39:13

@Womb Raider: "de ugye az egész eleve ott bukik, hogy számodra a szex szolgáltatás, anyagiakért megvásárolt áru..nem pedig kölcsönös örömszerzés"

Most két lehetőség van. Vagy én köphetem szembe magam, mert valahol valamikor ezt tényleg leírtam, és így egy hatalmas ellentmondásba kerültem, vagy a másik lehetőség pedig az, hogy sík hülye vagy, aki olvasni sem tud, amit el tud olvasni azt sem érti, és csak találomra puffogtatod a hülyeséged duzzogva, mert felnőtt nő létedre kellett szembesülnöd azzal (külső segítséggel, de még csak nem is személyes élmény során), hogy amit te eddig jó szexnek gondoltál, az valójában nem az.

"pusztán azt jegyeztem meg, hogy a hozzád hasonlóképp önbizalommal és akarással teli hímek a megmérettetéskor elbuknak.. nem mindegyik, de akad nem kevés.."

Akinek van önbizalma, az nem akar. Miért akarna pl szopatni? A hozzám hasonló hímeket leszopják, ha akarjuk, ha nem. Erről beszéltem, hogy amíg ilyen fogalomzavarban vagy, és csak balfaszokkal tudsz összefutni többnyire, addig mással, foglalkozz! Ha jót szeretnél magadnak, akkor fejleszd magad!

Tudod ez az önbizalom dolog úgy működik, hogy ti nők ezt nagyon csípitek egy pasiban. Még látatlanban is kiszimatoljátok, pl egy fórumon, élőben pedig azonnal felismeri a kis radarotok, csak élőben kisugárzásnak hívjátok. Aztán amikor egy ilyen, egészséges önbizalommal teli egyed kerül a közeletekbe, nem bírtok magatokkal és kezdeményeztek, mert ez az ösztönös parancs. Hogy ez a kezdeményezés szopásban, szexben, flörtölésben vagy ki tudja miben nyilvánul meg, az már csak a helyzettől függ.

Örömmel oktatnálak még erről, és akkor megtanulhatnád fokozatosan és nagyon lassan, hogy hogyan lehet felismerni a valódi/megalapozott önbizalmat, és akkor nem dőlnél be olcsó trükköknek, amelyekkel tökös gyereknek hazudják magukat azok, akik még akkor az arcodba élveztek, mielőtt még bekaptad volna nekik. :D

Most tényleg, minden irónia nélkül. Azon gondolkozz el, hogy miért lehet az, hogy nekem az összes nő akivel hosszabb ideig dolgom volt, az mind olyan, amilyen nekem az ideális, vagyis szolga lelkű, problémamentes, maximálisan kihasználható szexuális téren is? És hogyan tudom kiszúrni az egyetlen ilyet 100 közül is? Elárulom. Úgy, hogy ez tanulható.

Ugyanígy tanulható lenne az is, hogy a műmájer macskajancsit meg tudd különböztetni a valódi férfitől, aki rendesen meg is tud baszni. De láthatod a saját példádon, ti még a szopást is lusták vagytok megtanulni, csak a fránya elvárásaitokkal foglalkoztok... :)

davidlejardin 2019.05.13. 14:26:30

@Captain Admin: jó szándékból mondom, hogy teljesen fölösleges foglalkoznod vele, csak az ujjad kopik a gépelésben.

Sajnos nekem még nem volt részem igazán jó szopásban, max egy-két közepesnél kissé jobban. Én mindig két véglettel találkozok: vagy szinte meg sem érzem mert nem kapja be rendesen, vagy max 1 percig csinálja; a másik amikor már szólni kell hogy tőböl letépi szinte.
Illetve lehet ez megint az én hibám, de én úgy szoktam nyalni vagy ujjazni, hogy el is menjenek tőle, mármint természetesen már akkor ha én elmentem már korábban, ez van hogy 10-15 percig is eltart. Ha fordul a kocka és ők jönnek, akkor azt hamar le akarják rendezni, mondhatni csak túl akarnak rajta lenni.

A Wolf-hoz intézett kommentjeidre annyit tudok hozzáfűzni, hogy némely történetéből azért tudok következtetni, hogy mikor történhetett a sorban, mármint ezek amiket pl az utóbbi időben megosztott, véleményem szerint inkább régebbiek, mint újabbak.
Amúgy sajnos a kritikák, amelyeket megfogalmaztál, engem is betaláltak, mivel magamon is érzem. Kövér gyerekként nőttem fel, így gyakorlatilag maradandó lelki sérüléseket szereztem a külsőmmel kapcsolatban. Észrevettem, ha bármi olyan shit-testet vagy csak megjegyzést kapok a külsőmre, ami kicsit is negatív rögtön érzem a zuhanó önbizalmat. Emiatt extrán igyekszem a külsőmet javítani (edzés, öltözködés stb. csak a szokásos), ez plusz önbizalmat tudott adni, de azért tudom, hogy a bennem rejlő csúnyafiút nem fogom tudni teljesen levetkőzni.

2019.05.13. 14:35:30

@davidlejardin: gyanítom, hogy sokan máshogyan vannak vele, de én szeretem ha jó a nőnek. Mert tetszik az audiovizuális élmény, ami ezzel jár. Ez a legelső nőnél is így volt és a legutolsónál is, nem esik nehezemre tenni azért, hogy jó legyen neki a szex. Utána jön a hála, amit csak ki kell élvezni, majd a csak ezután a keményebb dolgok, amit valószínűleg én jobban élvezek, de összességében ki vannak egyenlítődve a dolgok.

Női oldalról nem tudom hogyan megy ez, lehet,h igazuk van és feleslegesen a kisujjukat sem mozdítják, mert nem éri meg. Én ha érzem valakin,h adni akar, annak én is adok, legtöbbször előre is. Aki elvár, az is kap, csak ő másfajta törődést. :) Egy nőben kevés taszítóbb dolog van, amikor még nem nyújtott semmit, de már az elvárásai világosak. Ezeket meg kell hagyni a 2 perces idiótáknak és a bétáknak.

2019.05.13. 15:16:18

@Captain Admin:
"duzzogva, mert felnőtt nő létedre kellett szembesülnöd azzal (külső segítséggel, de még csak nem is személyes élmény során), hogy amit te eddig jó szexnek gondoltál, az valójában nem az."
WTF??? A jó szex az arról ismerszik meg, hogy te rányomod a kóser pecséted? Na.... nagy neked ez a kabát, Őrmester! Nagyon el vagy te tévedve :))))))

"Akinek van önbizalma, az nem akar. Miért akarna pl szopatni? "
Miért is ne? Az orális szex bőven lehet jó előjátéknak..és nőként is lehet élvezetes..;) de ehhez olyasféle nexus szükségeltetik a két partner között, amit te félő, még nem tapasztaltál.

"A hozzám hasonló hímeket leszopják, ha akarjuk, ha nem. "
Ha-ha-ha... ha akarjátok, ha nem..így megy ez..fizetsz-szolgáltatnak.

"Erről beszéltem, "
Óóóó.. beszélsz te össze-vissza és mondtál mindent, ami épp eszedbe jutott.. de nem ez a lényeg, arra majd visszatérek.

"Ha jót szeretnél magadnak, akkor fejleszd magad!"
Nem érzem szükségét..nem szenvedek hiányt ;) Maximum én nem tanítom..de átélem.

"Tudod ez az önbizalom dolog úgy működik, hogy ti nők ezt nagyon csípitek egy pasiban. "
Ebben igazad van..de ugyanígy azt is hamar levesszük, ha csak egy lufival van dolgunk..most ilyen helyzet állt elő.

"Aztán amikor egy ilyen, egészséges önbizalommal teli egyed kerül a közeletekbe, nem bírtok magatokkal és kezdeményeztek, mert ez az ösztönös parancs. "
Baromság.. a kezdeményezéshez, ha egyáltalán van ilyen vágy, ahhoz még kevés egy fotelmacsó ömlengő önmarketingje..

"Örömmel oktatnálak még erről, és akkor megtanulhatnád fokozatosan és nagyon lassan, hogy hogyan lehet felismerni a valódi/megalapozott önbizalmat, és akkor nem dőlnél be olcsó trükköknek, amelyekkel tökös gyereknek hazudják magukat azok, akik még akkor az arcodba élveztek, mielőtt még bekaptad volna nekik. :D"

Te hogyan szoktad megállapítani, hogy ilyen magabiztosan nyilatkozol?

"Azon gondolkozz el, hogy miért lehet az, hogy nekem az összes nő akivel hosszabb ideig dolgom volt, az mind olyan, amilyen nekem az ideális, vagyis szolga lelkű, problémamentes, maximálisan kihasználható szexuális téren is?"
Nagy dicsőség.. és ettől hiszed magad szexuális ragadozónak? Nem vagy több, csak egy dögevő, aki személyiségzavaros, manipulálható, naív szerencsétlenekre utazol..
Üres handabandázás, zavaros , beteges elméletek összefüggéstelen öklendezésében és néhány még nálad is nagyobb lúzer rajongásában fürödve igyekszel kompenzálni silány életed ürességét. Osztod az észt, de csak mások, hozzád hasonlóan torz szemléletű műmájerek agymenéseit ismételgeted.

"Ugyanígy tanulható lenne az is, hogy a műmájer macskajancsit meg tudd különböztetni a valódi férfitől, aki rendesen meg is tud baszni. "
:))) Életed alfája és origója a dugás.. de jellemzően azok szoktak róla hosszasan és magukat fényezve értekezni, akiknek valójában csak mások élményei jutnak ;)
Nincs nagy ingerem végigmenni a szófosásodon, amit ide és a másik topikba borítottál, de az alapján, ahogyan a nőkről általánosságban beszélsz, ahogyan szemléled a nő-férfi kapcsolatokat, erősen sejthető, hogy valójában lúzer hangember vagy.
Kompenzálsz, hazudsz, pózolsz. Átlátszóbb már nehezen lehetnél..
De ne add fel, nem sok kell hozzá, hogy pár itteni lelkes imádód közül valaki rádcuppanjon..egy csodálatos barátság kezdeteként ;)

2019.05.13. 15:23:22

@Womb Raider: a dühkitörésedben (mindig ezt csináljátok amikor valami betalál) sikerült összehoznod egy érdemi válaszokat teljesen nélkülöző, ám ellentmondásokkal telített szarkupacot. Így érdemi válasz nem kapsz.

A kedvencem amúgy ez:

2019.05.13. 15:27:37

"Ebben igazad van..de ugyanígy azt is hamar levesszük, ha csak egy lufival van dolgunk..most ilyen helyzet állt elő."

Kicsit feljebb pedig leírtad, hogy sok menómanó macsó mielőtt még elkezdhetted volna a felszopásukat, már az arcodba élveztek. :D Ez ilyen megaLOOOooool.

Láthattad,megadtam az esélyt neked is, h érdemben beszéljünk, de sík hülye vagy ehhez, de ami még nagyobb baj, a szopáshoz is. Pedig ez nem egy megugorhatatlan szint.

2019.05.13. 15:41:14

@Captain Admin:"(mindig ezt csináljátok amikor valami betalál) "
Fúúúú.. tiszta olyan vagy már, mint a Gyalog galopp Fekete Lovagja :)))

"Ebben igazad van..de ugyanígy azt is hamar levesszük, ha csak egy lufival van dolgunk..most ilyen helyzet állt elő."
vs.
"Kicsit feljebb pedig leírtad, hogy sok menómanó macsó mielőtt még elkezdhetted volna a felszopásukat, már az arcodba élveztek. :D Ez ilyen megaLOOOooool."
Nos, ha ügyesen, minden agysejted erre mozgósítva végiggondolod, a kettő nem üti egymást..
Ha nem sikerül, szólsz és elmagyarázom..

"Láthattad,megadtam az esélyt neked is, h érdemben beszéljünk, de sík hülye vagy ehhez, de ami még nagyobb baj, a szopáshoz is."
Micsoda megállapítások.. mi lenne, ha olyasmiről alkotnál véleményt ami a kompetenciád? Mint már írtam, kínos ez az Önkéntes Mérvadó póz, amiben feszítesz. Pállott szájú pubertásban ragadt fiúknak biztosan kivívod az elismerését.. de sekély e kéj..

2019.05.13. 15:49:09

@Womb Raider:
"Nos, ha ügyesen, minden agysejted erre mozgósítva végiggondolod, a kettő nem üti egymást..
Ha nem sikerül, szólsz és elmagyarázom.."

Igen. Kérlek szépen magyarázd el nekem, hogy ha te ránézésre felismered azokat a balfaszokat, akik pillanatok alatt elélveznek és így neked a szexben teljesen alkalmatlanok, miért szopod le mégis?

Mert erre két ésszerű magyarázat van csak. Vagy kurva vagy, vagy pedig egy spermaimádó geciputtony, aki bárkit leszop, hogy megkapja a geci adagját. Kíváncsian várom a válaszod..

Addig is tippelek, de remélem nem csalsz és a korrekt választ adod.
Tippem: geciputtony vagy.

VT 135 2019.05.13. 15:52:22

Még csak a neveknél tartok - a Jácint férfinév, nem tudtad? Lehet, ezért volt rossz a randi...? :)))

VT 135 2019.05.13. 15:55:02

" Bevallotta, hogy sokadik tinder randija vagyok, egy éve alatt úgy 50 találkája volt." - gigant red flag! Ha igaz, akkor azért. Ha viccesnek/büszkeségre méltónak találja a ribanckodást, akkor azért, ha a súlyos lelki sérülést, akkor azért...

Krisz101 2019.05.13. 16:00:29

@Womb Raider: új vagy? már többször lefektettem itt a kiskátét. sőt, több nőt meg is tanítottam rá.

2019.05.13. 16:06:15

@Captain Admin: "Tippem: geciputtony vagy."

Óóó..ennél picit bonyolultabb..elnézést, túl sokat gondoltam rólad. Az én hibám..:)
Egyet állítottam: a férfiak egy jókora hányada (sajnos) szeret a saját szexuális teljesítményét illetően hamis képet festeni magáról.. (megengedő leszek: néhányan önhibájukon kívül. )
Rólad viszont lerí, hogy több nap, mint kóbász, üres pozőr vagy, ennek okait nem feladatom feltárni, bár sejtéseim azért vannak..
DE! Nem ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a szemléleted nagy buzgalommal próbálod átplántálni az erre fogékonyakba.. ezzel örökítve a defektusaid és a magányra determinált létedet.

Krisz101 2019.05.13. 16:11:46

@VT 135: bizony, ez nagyon sok! mondhatnám hogy nőknél alapból 2-3x szoros értéket kell nézni (pasinál meg pont fordítva :D) de akkor már szinte fizikai lehetetlenség lenne.

ha mondjuk ez nyáron történt akkor heti 2 randi fixen, folyamatosan. extrém lélekölő. képzeld ennyi emberre ráhangolódni, akik közül sok hülye van...
havi 2 inkább ami normális szerintem, hisz az ember eljár sportolni, vannak hobbik is, haverok, stb.
ráadásul látszik h fűvel fával elmegy randizni... nem válogat. red flag.

2019.05.13. 16:20:58

@Womb Raider: "Egyet állítottam:"

Nem nem. Tudtam, h hazudni fogsz. :) A magad fajta okoskodó kurvák mindig ezt csinálják, amikor nem tudják kimagyarázni magukat.

Jajj, elnézést! Lekurváztalak? Pedig ahhoz túl hülye vagy, hiszen szopni sem tudsz. Szóval GP vagy. Nem vártam, h ezt így leírd, hiszen ez mindenkinek kínos lenne.

Lényeg a lényeg, 2 dolgot állítottál.
1. Te már szoptál le olyanokat (vagyis csak próbáltad) akik (a te szóhasználatoddal élve) macsónak képzelték magukat, de hatalmas csalódást okozva pillanatokon belül elélveztek.
2. Te az ilyeneket (akik csak látszólag macsók) ránézésre felismered.

Ezeket te állítottad magadról. A következtetés teljesen helytálló, vagyis te kifejezetten azért szopsz, hogy minél előbb spermához juss, mert kifejezetten ilyen pasikat keresel. Egy spermatartály vagy, aki örömmel gyűjti bármiféle kritérium nélkül a spermáját a szájába bárkitől.

Nincs ezzel gond amúgy, de ne lépj ki ebből a szerepből és ne próbálj okoskodó kurvának látszani, mert mint láthatod, kilóg a lóláb.

VT 135 2019.05.13. 16:25:26

Wolf,
még egy kérdés: az nem zavart, h szex közben végig folyamatosan parancsolgatott neked? Persze különbözőek vagyunk, de nekem, amikor egyszer egy ilyen élményem volt, az nagyon zavart. Pedig ő nem is annyira parancsolgatóan mondta, csak irányítóan.
Hozzáteszem, ez szerintem elég nagyfokú önzőségről is szól az ő részéről, hiszen ahelyett, h kölcsönösen néznétek azt, mire vágyik a másik, ő csak a saját örömével foglalkozott. Persze ebben benne van az első alkalmas szex hátránya is, hiszen hosszabb távon már sokkal komfortosabb érzésekkel tudunk egymáshoz közelíteni mint első alkalomkor, amikor - általában - mindkét félben ott van a megfelelési ösztön is, h úgy csinálni, h a másiknak jó legyen, még ha nekem éppen nem is totál jó. Míg később már lehet ezekről beszélni, h kinek mi a jó és aszerint alakítani a futamot.

2019.05.13. 16:31:40

@Krisz101: egyáltalán nem sok egy év alatt 50 faszt magába engedni. (Amúgy a csaj randit említett, nem dugást.)

Szóval ez heti egy. Nem véletlenül mondom mindig, hogy érdemes legalább egyszer valódi, igazi faszcibáló zsigeri ribanccal jó viszonyba kerülni. Kibaszott sokat lehet tanulni tőlük. Én kúrtam ilyet egy időben. Szemrebbenés nélkül megdugják munkaidőben délelőtt melóban, hazafelé egy cseten letárgyalt autós kaland, este otthon az a pali, akivel pár hónapig van csak együtt, utána csere. És ez a csaj meséli nekem, hogy le van döbbenve, hogy a ribanc barátnője milyen keményen tolja a pasizást. :D

Az, hogy 5-6 rendszeres ágyrajárója van, ez az alap. Közben még azok is ott vannak, akik időközben beesnek. Aki pedig fent van 3 közösségi oldalon és 4 társkeresőn és basznivaló nőnek néz ki, annak beesnek. Mindeféle túlzás nélkül mondom, hogy ezek képesek úgy elmenni egy találkára, hogy még folyik belőlük az előző pinavadász cucca.

2019.05.13. 16:31:41

@Captain Admin: Ne hari... de nem kockáztatom a keszonbetegséget és nem követlek ;)

Azért arra még megkérnélek, hogy ezen állításod mellé bizonyítékot (idézetet) mellékelni szíveskedj ;)

"1. Te már szoptál le olyanokat (vagyis csak próbáltad) akik (a te szóhasználatoddal élve) macsónak képzelték magukat, de hatalmas csalódást okozva pillanatokon belül elélveztek.
2. Te az ilyeneket (akik csak látszólag macsók) ránézésre felismered."

Várok....(és nem érdekel, hogy te mit látsz bele egy mondatba, maradjunk a tényeknél...)

2019.05.13. 16:43:19

@Womb Raider: nem kell sokáig várnod, te kis édes. :D

1.
"Ámdeviszont... mihez lehet kezdeni az olyan pöcsökkel, amik már akkor föladják, amikor igazából ki sem tudtad táncolni a koreográfiát??? Azokkal hogyan legyen jó az ember lánya?"

2.
"Ebben igazad van..de ugyanígy azt is hamar levesszük, ha csak egy lufival van dolgunk.."

Mekkora egy ostoba picsa lehetsz te bazdmeg. Viccen kívül te az a típus vagy, aki munkaidőben játsza a fellengzős hercegnőt, közben meg a szabadidejében vödör számra nyeli a gecit. De mi az anyámért kell ezt titkolni,és álca mögé bújni egy ilyen blogon?

2019.05.13. 16:52:42

@Captain Admin: Áááácsi!!!
Te az előbb ezt állítottad: (mondjuk inkább vádnak?)
"1. Te már szoptál le olyanokat (vagyis csak próbáltad) akik (a te szóhasználatoddal élve) macsónak képzelték magukat, de hatalmas csalódást okozva pillanatokon belül elélveztek. "
ezzel szemben mi is az idézet:
"Ámdeviszont... mihez lehet kezdeni az olyan pöcsökkel, amik már akkor föladják, amikor igazából ki sem tudtad táncolni a koreográfiát??? Azokkal hogyan legyen jó az ember lánya?"

Azt hiszem, ezt benézted, macsókám ;)

"Viccen kívül te az a típus vagy, aki munkaidőben játsza a fellengzős hercegnőt, közben meg a szabadidejében vödör számra nyeli a gecit."
Élénk a fantáziád..vagy az irígység szól belőled? Hmmm? Ne hagyd, hogy bármelyik is elhomályosítsa a látásod és olyat láss bele mondatokba, ami nincs is azokban :)

" De mi az anyámért kell ezt titkolni,és álca mögé bújni egy ilyen blogon?"
Miért is kéne egy olyasfajta sudribunkóval, mint amilyen vagy, részletekbe menően kitárgyalnom a szexuális életem?

Egy dologra mindenképpen tökéletes volt a beszélgetésünk: portrét rajzolni rólad :))

2019.05.13. 17:05:34

@Womb Raider: te vagy a 20. idióta aki portrét akar rajzolni rólam. De kijavítalak, mert gondolom, hogy személyiség profilt akartál írni, csak nem találtad a szavakat, ami érthető, egy hülye kurvának is buta geciputtony esetében. Az egyik részük balfasz, kiöregedett, impotens béta, a másik részük kövér és gusztustalan arcú elvált agyhalott nő.

Az 1. pontban idézetthez egy kérdés? Miért kérdezted itt azt, hogy ugyan már mit tudsz kezdeni egy olyan fasszal, ami már akkor elsül, amikor még csak el sem kezdet szopni, HA MÉG SOHA NEM VOLT DOLGOD ILYENNEL? Azért, mert volt ilyennel dolgod, annak ellenére, hogy te ezt ki tudod szűrni.

A 2. pontban az idézettel arra céloztál, hogy engem felismertél mint álmacsót, vagyis csak egy lufi vagyok, hiszen neked ez a képességed megvan. Ezt állítod.

Amúgy teljesen mindegy a vergődésed, aki végig olvassa ugyanarra a következtetésre fog jutni, mint én: egy fellengzős geciputtony vagy, aki ilyen fórumokra jár okoskodni próbálni, és bosszúból kóstolgatni azokat ismeretlenül, akiktől hasonlóktól már hektoliter számra lenyelted az éltető nedűt bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. Ez a te kis bosszúd lenne. Hát..., elég gyengére sikerült. :)

VT 135 2019.05.13. 17:07:41

Mondjuk nem is értem, miért nem küldted már el korábban a halál faszára. Nagyon kis békés és türelmes voltál. Dehát kívülről könnyű okosnak lenni, nekem is volt már nem egyszer olyasmi, h nem álltam ki a saját érdekemért, mert nem akartam "bunkó" lenni (persze végül mégis annak lettem beállítva) és magamat szívattam.

VT 135 2019.05.13. 18:07:16

@Helló Leó!: Nem figyeltél, leülhetsz, egyes! :)
Pont az egésznek a lényegét nem értetted...ez a nő nem arra vágyott, h leuralják, lealázzák, megdugják, hanem ő akarta - és tette is - leuralni, lealázni Wolfot!
Kevered a vágyaidat a valósággal.

Nevem senki. 2019.05.13. 18:13:53

Jácint az fiúnév. :D

VT 135 2019.05.13. 18:22:01

@Ethan Wolf:
"Valahogy nekem mégis mindig jut punci, míg a férfihangon, meg itt keménykedők folyton sírnak."
Touche! :)

VT 135 2019.05.13. 19:14:13

@erkölcsi hulla: egyetértek - rohadt fárasztó megint a két súlyos lelki sérült egymással való pitymergését - nem olvasni, mert azt skippelem - scrollozni...

erkölcsi hulla 2019.05.13. 19:50:03

@VT 135: Igen. De admin kapitány vagy ki a faszom legalább témába vágó társalgást folytat néha másokkal is. A méhlovagló meg csak a mai nap vagy 2-4x buzizott le másokat, plusz engem is még régebben, minden ok nélkül, beleköt minden beszélgetésbe, és egy retkes troll. Nem kéne etetni.

2019.05.13. 20:05:29

@erkölcsi hulla: ezt mondom: egy szerencsétlen attention-whore kielégítése folyik. Annyira már rafinált, hogy úgy tudja a mondatokat csavarni, provokálni, hogy kikényszerítse a reakciót. Aki erre a működésre nem jön rá azzal felmossa a internetet és kielégíti a saját kisstílű vágyait. Sosem lesz vége, amíg eteti valaki. Pedig kurvára unalmas már ez az önkielégítés.

2019.05.13. 20:29:01

@Daenerys Targaryen: ma kivel mosta fel a zinternetet?

2019.05.13. 21:17:07

@Captain Admin: veled. Te etetted. Kurvára semmi értelme nem volt a párbeszédeteknek.
Csak színteret adtál WR-nek az ostobasága kihirdetésére.
Bedobta ezt a szánalmas: "hogy kell szopni és majd egy szakértő írja le nekem" dumát és ráharaptál, mert te szakértőnek érezted magad. Minden manipulátor a hiúságot támadja.
Buta vagy, hogy nem jössz rá erre a játszmájára. Ujja közé csavart és észre se vetted.

2019.05.13. 21:37:36

@Daenerys Targaryen: ha nem lett volna értelme, nem lett volna párbeszéd.
1. Ezt is megéltem, hogy összeszedtem gondolatban, hogy milyen a jó szopás számomra.
2. Kiderült erről az ostoba ribancról, hogy egy hazug idióta, önkéntes geciputtony. Ez még jól jöhet a jövőben nekem is, de bárki másnak is.
3. Én kifejezetten élvezem az ilyen idiótakurvák álcájának lerántását.

Most őszintén, szerinted ez nem élvezetesebb, mint pl egy ilyet szopatni, amiben mint tudjuk, semmi köszönet? Naugye. :)

Wildschwein 2019.05.13. 22:52:51

Na jó. Jácint miatt már szóltak többen is, de a másik lényeges dolog nehogy elsikkadjon: "lecumizik" nincs. Lecumiz. Nem ikes.
Bár, ha belegondolok... a "cumizni" ige viszont ikes, ez biztos. E/3, cumizik. Akkor pedig az igekötős alakja is az, nem? Lecumizik lenne, mégiscsak? Nem, nem. Maradok az eredeti véleményemnél.

A történet egyébként tetszett, az utóbbi hetekben ez volt a legjobb. Még ha szomorúan is vettem tudomásul, hogy ismét kiderült, nem vagyok eléggé domináns férfi, mert én aztán nem próbáltam volna meg túlszárnyalni a csajt dominanciában, mint ahogyan azt néhányan ajánlják, inkább beletörődően legyintettem volna már az első menet után, "á, hagyjuk, nem lesz ez így jó". Hiába, nem minden kihívás való már nekem.

VT 135 2019.05.13. 23:50:05

@Wildschwein:
Amúgy igen, jó, h felhoztad, a nethuszárok sok felesleges szócséplése mellett majdnem elveszett, szóval:
Wolf,
ez egy nagyon jó és érdekes bejegyzés volt! Egyrészt eltért a szokásostól, másrészt ismét bebizonyítottad, h nem az egód simogatására írod ezeket a bejegyzéseket (hiszen ez nem mondható sikernek - vagy mégis? megúsztál egy pszichopatát...)

Ethan Wolf 2019.05.14. 06:24:00

@Wildschwein: "Ha tudnák, akkor se mondanák semmit." "Tudnék és mondanék, ikes ige". - Haláli fegyver. :)

Ethan Wolf 2019.05.14. 06:25:08

@VT 135: Az ego-m rendben van, sok sikertelen és félsikeres találka göröngyös útján formálódtam, így nem is szégyellem ezeket a randikat sem.

2019.05.14. 07:53:09

@Ethan Wolf: Ki is égtél a faszba, mint azt ki is fejtetted a legutóbbi szülinapi posztodban. Idézlek:

"Nincs elég bizalmam, hogy családot alapítsak egy nővel és már nincs annyi kedvem kósza dugásokat kergetni, mert aki szóba jöhet nő, túl sok energiámat és időmet vinné el, a szex amit adni tudna, az pedig nem kielégítő."

Pár bekezdéssel feljebb pedig arról írtál, hogy a szex sem érdekel már, mert nem élvezed.

Lehet itt is okoskodni, lefikkantank a határozott véleményeket megfogalmazókat, de azt, hogy amit így csinálsz puncivadászatnak csúfolva, az kiégéshez vezet, amit ha jól emlékszem az első kommentjeimben le is írtam.

Nem a kisújjamból szívtam, nem egy ostoba haverom van, aki ugyanitt tart. A jó nőknek kevés vagy, pláne a befutottabb tinder ribancoknak. Nem mondom, hogy soha nem volt még olyan élményed, de szerintem a minőségi szexről fogalmad sincs. Sem arról, hogy ez neked mi jelentené, sem arról, hogy a nőknek.

Amivel a kapcsolat kerülést magyarázod, az hatalmas önbecsapás csak, amivel simán csak a gyávaságot próbálod leplezni. Egyszerűen kezdeni sem mersz komolyabban olyan nőkkel, akit alkalmasnak tartanál erre a szerepre, mert bizonytalan vagy magadban, hiszen mint írtam már, nem te magad fogod meg a nőket (vagyis csak próbálod), hanem csak külső körítéssel, amit könnyen lepipál más magasabb egzisztenciával, jobb külsővel, jobb dumával.

A kudarcokból már eleged volt rég, ezért kitaláltad, hogy engedsz az elvárásokból, elengeded az igényed egy nő kizárólagos szexuális használatára, és amint megdugtad dobod, még mielőtt szembesülnöd kellene azzal, hogy más is megbaszta közben, vagyis kevés vagy.

Okos stratégia. :) Olyan nőket dugsz (és nyalsz) akikben több fasz fordult meg, mint womb raiderben. A mennyiség miatt garantálható, hogy sokszor volt már olyan, hogy csak órák választottak el egy másik kan akciójától ugyanabban a női testben.

Már bocs, de ez igénytelenség. Abban igazad van, hogy a nők nagyrésze nem nyújt maradandó élményt a szexben elsőre. De most őszintén, tőled pl mit tanult bármelyik is? :D A mennyiség helyett először a saját igényed kell pontosan meghatározni a nővel kapcsolatban, megfogalmazni, hogy mire kell neked, aztán azt az erre alkalmas jelöltet megkeresni, akit a számodra ideálissá lehet formálni. És ha ezt elérted, akkor fasza lesz.

Csak ehhez ugye melót kell belefeccölni. De mivel fogalmad sincs az elérhető eredményről, így bele sem vágsz, mert nem tudod, h mit és mennyit kell befektetni. Ezért inkább megragadtok ezen a (még tudatlan) szinten. Mi meg jót nevetünk ezen.

Én azt mondom, hogy nem szégyen segítséget kérni, kezdj el külső segítséggel férfit faragni magadból, hogy merj majd kezdeményezni, külsőségek nélkül, csak saját magaddal ismerkedni, magad eladni a húspiacon, és akkor leszoksz majd ezekről az önámításokról, hogy "az egóm rendben van".

Egója minden falusi cigánygyereknek van, aki össze szedte a pénzt egy trendi farnerra. Mentálisan kell rendben lenni, ami miatt majd vonzod a nőket, nem pedig neked kell rájuk írogatni.

2019.05.14. 08:08:53

@Captain Admin: " De kijavítalak, mert gondolom, hogy személyiség profilt akartál írni, csak nem találtad a szavakat,"
Ha azt akartam volna írni, hidd el, az is írom. :)

" Az egyik részük balfasz, kiöregedett, impotens béta, a másik részük kövér és gusztustalan arcú elvált agyhalott nő."
Amit csinálsz az a kognitív disszonancia redukciója ;)

"HA MÉG SOHA NEM VOLT DOLGOD ILYENNEL? "
Ne üvölts.. látod, vergődsz, mint néger a jégen.. se ezt..se az előbb nekem tulajdonított mondatokat nem írtam. Ha funkcionális analfabéta vagy, akkor inkább maradj csendben, az nem annyira kockázatos.
"Azért, mert volt ilyennel dolgod, annak ellenére, hogy te ezt ki tudod szűrni. "
No, látod.. szóltam.. Saaaajnos nem ezt írtam.. de megpróbálom pár rövid, kevéssé bővített mondatocskával újra elmagyarázni..
Volt dolgom olyan férfivel, aki picit többet hitt a szexuális teljesítményéről, mint amit a valóság igazolni tudott... biztos rossz napja volt :) ÉS a hozzád hasonló szájhősökről szoktam relatíve hamar levenni, hogy csak hantaboyok. Hogy a titkot is tudd: ~15 év swingeres múlt áll mögöttem..láttam ezt-azt.

"egy fellengzős geciputtony vagy, aki ilyen fórumokra jár okoskodni próbálni, és bosszúból kóstolgatni azokat ismeretlenül, akiktől hasonlóktól már hektoliter számra lenyelted az éltető nedűt bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. "

Te, ezzel a masszív orális fixációddal, férfiként (?) hogyan tudsz együtt élni? semmiféle bosszúról nincs szó.. csak már kinyílt a bicska a zsebemben az arrogáns, nagyképű űbermacsó handabandázásodat olvasgatva. Leszarom a nyomorod, de az probléma, hogy sok itt száját tátó pasinak szentírás az, amit elővezetsz.. fürdőzöl az elismerésükben, megerősítést kapsz és még nagyobb hangerővel nyomod. Valójában nem a megoldás felé orientálod ezzel őket, hanem egyre távolabb taszítod a sikeres partnerketereséstől és a tartalmas, hosszabb távú kapcsolat lehetőségétől azokat. Egy mocskos szájú árokásó vagy, nem több.. Admin Kapitány.. röhögnöm kell.. a Bilkó Főtörzs jobban illik hozzád.

2019.05.14. 08:27:15

@Womb Raider: "Hogy a titkot is tudd: ~15 év swingeres múlt áll mögöttem..láttam ezt-azt."

MuhahaHaHAHAHAHAHA. Tudtam, hogy egy geciputtony vagy. Ráadásul a rusnyább változat.

Egy kényszeres gecinyelő, meg a párkapcsolatok... :D Komolyan mondom, ömlöttek a könnyeim, visítva röhögtem most rajtad.

Egy mondattal alátamasztottad mindazt, amit tegnap rólad leírtam. Páran nyalták már a zacsim a csp-n is, de most ezt nem tudom hogyan értékeljem.

Talán mégis. :) Ezután következik majd az, hogy rám írsz privát, hogy figyu, miért nem folytatjuk inkább ezt nornálisan egy kávé mellett? :D Most szólok, ne alázd magad ezzel, látatlanban is mondom, hogy nem vagy célcsoportom.

Untermensch4 2019.05.14. 08:32:13

@Womb Raider: Sztem Bilkó főtörzs mint szerencsejátékos rossz párhuzam. Vicces, de attól még rossz. :)

2019.05.14. 08:37:09

@Wildschwein: "nem vagyok eléggé domináns férfi" basszus, nehogy már az ilyen elmebeteg nőket tekintsd mércének a dominanciádhoz! Ezeket kukázni kell, nem dominálni. Fogalmazd meg először mi az ami számodra vonzó és nőies. És aztán ezekhez mérd magad.

2019.05.14. 08:37:12

@Captain Admin: Valójában semmit nem tudsz rólam, a saját elcseszett életed igyekszel projektálni:)

"Talán mégis. :) Ezután következik majd az, hogy rám írsz privát, hogy figyu, miért nem folytatjuk inkább ezt nornálisan egy kávé mellett? :D Most szólok, ne alázd magad ezzel, látatlanban is mondom, hogy nem vagy célcsoportom."
:)))))))))) Te nagyon buta vagy... eszembe nem jutott volna. Szerintem gyorsan gyere le az anyagról, mert valami szarral lehet felütve.. vagy keres valami normális dílert.. ennek így rossz vége lesz.

2019.05.14. 08:39:13

@Daenerys Targaryen: Naaa... másik csont után kell nézni, a régi ízetlenné lett rágva..

Szóval: Miért is kell dominálni egy nőt???

erkölcsi hulla 2019.05.14. 08:45:06

@Captain Admin: ezzel a legutolsó Wolf kommenteddel is az a gond, hogy leoltod a picsába, de megoldásként csak közhelyeket pufogtatsz. Ès mivel csprol már régebben olvaslak, úgy általában is. Szarozni pedig mindenki tud, te kicsit jobban az átlagnál.

2019.05.14. 08:50:49

@Womb Raider: te nem érzed kínosnak a helyzeted? Bmeg, már kezd olyan érzésem lenni (és ezen most kurvára meglepődtem), mint ha sajnálnálak. Pedig ócska ribancokat soha nem tudnék sajnálni. Legalábbis eddig ezt hittem....

Semmit nem tudok rólad? Anyukám, mindent tudok rólad. Tegnap hosszasan taglaltam, hogy egy geciputtony vagy, aki hektoliter számra nyeli a gecit válogatás nélkül. Erre ma leírtad, hogy 15 éve valóban ezt csinálod a swinger klubbokban.

Igaza van a többieknek, neked kár válaszolni. (Mint írtam, szerintem még nyeletni is ócska vagy, ezért szorultál már 15 éve a minőségi swinger közegbe). :D Bele sem merek gondolni, milyen egy rusnya kurva lehetsz most. :D Na de ez mindent megmagyaráz, mivel már minőségi partner spermájához nem jutsz hozzá, így maradt neked az életben a trollkodás.
Szia

2019.05.14. 08:54:47

@erkölcsi hulla: te mit javasolnál neki? Én azt, amit leírtam.

Amit ő csinál az kb az, mint amikor nekem pl jogi tanácsra volna szükségem, és elmegyek az ügyvédhez, majd elkezdek neki okoskodnk,,dicsekedni,miközben mindenki tudja, hogy gondban vagyok. Én is, és az ügyvéd is, hiszen ezért mentem oda.

Ami a nehéz ebben az az, hogy néha olyat hallunk, ami nem egyezik az addigi elképzeléseinkkel. Itt is ez a helyzet.

2019.05.14. 09:03:09

@Captain Admin: Túlspilázod...de már késő.. a Kapitány meztelen.. :)))))

Ethan Wolf 2019.05.14. 09:55:54

@Captain Admin: A nyelvezetből vegyél vissza, komolyan még olvasni is fájdalmas a kommentjeidet. Lehet hogy több troll is van itt, de azok legalább nem ilyen nyelvezetet használnak.

TopszLee 2019.05.14. 12:48:43

Ejj, Wolf épp szétdominálja Captain Admin-t :P

whoamiohmy 2019.05.17. 12:13:07

Komolyan irigylem az ilyen embereket mint a Captain meg a Méhlovas... hogy a francban van idejük meg energiájuk ilyen értelmetlen csörtékre a neten?
A Captainnel zömmel egyet szoktam érteni de ez a kényszeres konfliktuskereses szamomra rejtély.

2019.05.17. 13:07:54

@whoamiohmy: Méhlovas.. ja.. :) Ahogyan a Raiders of the Lost Ark pedig az elveszett frigyláda lovasai!!!

2019.05.17. 13:54:36

@whoamiohmy: "A Captainnel zömmel egyet szoktam érteni de ez a kényszeres konfliktuskereses szamomra rejtély."

Legalább idéznél valamit, ami konfliktuskeresésre utal! :) Az első kommentem GP-nek az volt, hogy leírtam, milyen a jó szopás szerintem. Mivel ezt kérdezte. Ezt segítő szándéknak hívják. Önzetlenül.

Pusztán csak szeretném, hogy egy szebb és jobb világban élhessünk. Gondold el, ő 15 év alatt mennyi boldogtalan embert tehetett volna boldoggá a swinger klubbokban, ha már korábban megtanult volna rendesen szopni? De ami késik, nem múlik. Reménykedjünk, hogy nem fog lustálkodni a jövőben sem, és egy kielégültebb (írnám,h egészségesebb, de std-k nélkül nincs swinger) férfi társadalom alakulhat ki idővel, köszönhetően az ő munkásságának is.

whoamiohmy 2019.05.17. 14:21:48

@Captain Admin:
"Gondold el, ő 15 év alatt mennyi boldogtalan embert tehetett volna boldoggá a swinger klubbokban, ha már korábban megtanult volna rendesen szopni? De ami késik, nem múlik."

:)))))))

Nem kritika volt hanem irigység. Jó neked hogy van időd meg energiád a Méhlovashoz hasonló, a farkad után ácsingózó, kiöregedett nőcikkel vitatkozni, miközben bottal se piszkálnád meg őket. Engem rohadtul idegesít ez a típus aki azt hiszi, a passzív-agressziv szarsagaival addig tud baszogatni amig fel nem figyelsz rá. Facebookos kommentfalnal egy masik forumon a multkor az egyik ilyen kepes volt messengeren felhívni. Azt hittem, nem jól látok.
Voltaképpen bosszantják a faszt és elhiszik hogy az alfa providerek majd egymas kezebe adjak a kilincset náluk. Hihetetlen.

whoamiohmy 2019.05.17. 14:22:38

@wolfieribancokcsicskája: na, megint kivágnak innen mindjárt valakit...

2019.05.17. 14:24:51

@Captain Admin: Háááá... és megint találtál magadnak valamit, amiről segédfogalmaid se nagyon vannak, de ez nem tántorít el, te bármit el tudsz képzelni és azt beleszőni a valóság szövetének hozzád elérő foszlányaiba.
Valójában a nőket illetően is másodkézből jövő, kétdimenziós tapasztalataid vannak, ugyanez érvényes a swingerre :)
Oly rémesen vicces is vagy a vég nélküli, habzó szájú csaholásoddal.. amíg valaki egyszer megunja és elaltatnak ;)

2019.05.17. 14:28:26

@whoamiohmy: Aki nem tud norvégul, az nem beszéljen norvégul ;)

"Voltaképpen bosszantják a faszt és elhiszik hogy az alfa providerek majd egymas kezebe adjak a kilincset náluk. "
ROTFL.. te ezzel szedálod magad??? Muhahahaha.. jól megtaláltátok egymást.. fészbúkbuzi szájjalnőző kis pöcsök :)))

whoamiohmy 2019.05.17. 14:36:07

@wolfieribancokcsicskája: aaaa, most vágtam le hogy te ki vagy és miről van szó... minden vili.

whoamiohmy 2019.05.17. 14:37:15

@Womb Raider: méltó lezárása ez annak a párbeszédnek, amit eleve nem volt időm elkezdeni - puszi a hasira!

2019.05.17. 16:21:08

@wolfieribancokcsicskája: És te most sokadjára, csak azért is regisztráltál egy új nicket, hogy elmondhasd (azoknak, akiknek elvileg teszel a véleményére..) hogy te győztél???
Tényleg? Vadász, vadász...:)))

VT 135 2019.05.17. 16:32:46

@whoamiohmy:
"A Captainnel zömmel egyet szoktam érteni"
Fura, h nem veszed észre, h Admin kapitány MINDEN hozzászólása arról szól - itt és minden más blogon is - , h azt bizonygatja: ő mekkora egy überhiperszuperistencsászár és hozzá képest mindenki más mekkora kis nyomi.
Nem ismered fel ennek a viselkedésnek a pszichológiai hátterét?

whoamiohmy 2019.05.17. 16:42:16

@VT 135: igen, de ettől a világképe még megegyezik az enyémmel, bár én nem tartom magam Istencsaszarnak a csajozas terén, sőt.

Az meg, hogy ő annak tartja magát, vagy hogy milyen személyiség, így az internetes anonimitás ködébe burkolózva laza 1300 km tavolsagban teljesen hidegen hagy.

2019.05.17. 16:42:21

@Womb Raider: ne etesd, az etetőt is kitiltja Wolf!
Nem ér annyit egy ilyen hülye kis pöcs.
Kevés olvasója van a szar blogjának, idejön olvasókért kuncsorogni.

Ethan Wolf 2019.05.17. 17:40:38

@Frau Untermensch4: De ezzel a módszerrel kit csábít át oda? A hozzá hasonló trollokat? Mi lesz akkor az ottani komment szekcióban? :D

whoamiohmy 2019.05.17. 18:06:00

@Ethan Wolf: nézz át, én most röhögtem könnyesre magam. Nem ott találják meg a válaszokat az élet nagy kérdéseire de az oltások szórakoztatóak tudnak lenni mikor már kidüllednek a nyakon az erek és vérbe borulnak a szemgolyók...

VT 135 2019.05.17. 18:24:14

@whoamiohmy:
Az alap világkép stimmel, amiből kiindul, csak mivel olyan szinten túltolja, túlfújja a saját személyisége miatt, h komolyan vehetetlen komédiává válik az ő szájából.

Most kinek a blogjára mentél át?
Mondjuk, ha én oltásokon akarok nevetni, akkor a csajokespasik komment szekcióját nézem, ott tényleg nagyon szellemes egymás-, cikkíró és egyéb oltások vannak. :)

whoamiohmy 2019.05.17. 18:31:09

@VT 135: jaja, ott dekkolok most én is. Gyakorlatilag ugyanezek az arcok osztják ott is most a lapokat (Captain, Méhlovas, stb). De ahogy nézem, mindenki hazaert a melóból mert lelassultak a kommentek. Én is húzok lassan, mert ideje edzeni ;)

2019.05.17. 18:46:21

@Ethan Wolf: nem ott, itt kuncsorog olvasóért és reagálásért, mert az nála nagyon ritka :)
Féltékeny rád, neked sikerül/t ami neki sosem, ez bosszantja kissé (és az első kitiltás még mindig, de mennyire...) és mivel primitív a lelkem, ezt így önti "szavakba".
A blogján is elsírta nagy bánatát, de ez senkit sem érdekelt.

TopszLee 2019.05.18. 11:57:54

@whoamiohmy: csajokespasik blogjában ezelőtt 2-3 évvel volt egy Kisházy Dezső nevű kommentelő, aki igazi red pill szemüvegen keresztül, és stílusosan írta a dolgait, érdemes rá keresni a kommentjeire. Anno beszéltem vele face-n is, egy könyvön dolgozott (csajozás-red pill témában). Azután teljsen felszívódott...kár.

2019.05.18. 12:48:38

@TopszLee: azóta is kommentel, de nem minden nap. Father Justice néven. A Kisházy Dezső az FB-os nick volt.

erkölcsi hulla 2019.05.18. 13:11:56

@TopszLee: arra a dezsőre én is emlékszem, kb. miatta kezdtem el olvasni a csp kommenteket :D Aztán tényleg eltűnt.

julius_caesar 2019.05.19. 12:04:37

@Captain Admin:
A tanácsodra vagyok kíváncsi, mivel Wolfnak folyamatosan azt mondod, hogy legyen dominánsabb, így valószínűleg nekem is erre kell keresnem a megoldást. A story röviden annyi hogy kialakul hogy párkapcsolat egy határozottabb nővel (tudom ez felér egy red flaggel), és a sima szituációk kezelése nem okoz problémát, csak ha kitalálja hogy most nincsen kedve a szex-hez és kész.

Más lányoknál kisebb birkózással és puszikkal lehetett eredményt elérni, itt ez esélytelen, csak azt hallom vissza hogy miért vagy ilyen értetlen, stb, végén már akár erősebb hangnemben. Nyilván minnél többször tudja visszautasítani, annál inkább rájön, hogy tudja ezt a fegyvert használni, ha éppen el akar érni valamit. (itt még azért nem tartunk szerencsére)
Ilyenkor lehetne egy kisebb dread-gamet-t játszani?

Kíváncsi vagyok ki hogyan oldotta meg ezeket a szituációkat.

2019.05.19. 12:27:06

@julius_caesar: ezen mindenki átesik. Aki azt mondja, h neki soha nem mond nemet a nője, az hazudik.

Ott válik el a férfi a hímnemű valamitől, hogy:
1. Felismeri, hogy ez valójában csak egy teszt,
2. Ennek megfelelően kezeli a hekyzetet, vagyis eredményesen érvényesíti az érdekeit.

Wolf rendszerint ezeken bukik el, ezért nem lesz szex a randin. Ami mint írtam teljesen érthetetlen, hiszen nincs mit veszíteni. Oké, lehet fosni, hogy majd megvádol erőszakkal, de könyörgöm, ismerjük már magunkat annyira, higy vagyunk e olyan jók az ágyban, hogy ez fel sem merüljön miután megbasztuk a ribancot! :)

Személy szerint én kifejezetten kedvelem az ilyen határozottabb(nak látszó) nőket. Két dolog miatt. Az egyik az, hogy élvezem, h küzdeni kell velük. A másik az, hogy jó látni és jó érzés amikor átlépve azt a bizonyos határt ledomináltad a faszba, és teljesen átadja magát neked. Le fogsz döbbenni, hogy ezért mennyire hálás lesz utána. Remélem lesz nő itt aki érti mire gondolok és már tapasztalatból rám igazol.

Szóval ha semmi oka nincs annak, ami miatt hárítja a szexet (betegség, most felmerült probléma ami foglalkoztatja, kimerültség stb), vagyis egy tök átlagos nap, akkor agyalás nélkül meg kell baszni, ha kell, akkor a fizikai erőfölényeddel. Kb a 3. lökésnél vált át szeretkezésbe a dolog. Öröm nézni is. :D

Még valami ami miatt egy kapcsolatban nagyon megéri ezt meglépni. Ezzel férfiasság terén brutálisat nőlsz a szemében, és ha közben más is csapja neki a szelet, az egyidejűleg rengeteget csökken, mert mint láthatod a példáitokon, sokan nem tudják/merik megugorni ezt.

Érdemes valódi, zsigeri ribancokkal baráti viszonyban maradni (miután megdugtad), mert az aktuális viszonyaikról mesélve rengeteget lehet tanulni. Én ribancot panaszkodni még nem hallottam az miatt, mert kérdés nélkül felkenték a falra és faszra húzták. Bármilyen gyökér is volt az illető.

Meg kell adni nekik az élményt, csak nem szabad túltolni. Pl ha menstruál és állítólag fáj a hasa és ebben következetes, vagy látni, h tényleg szarul érzi magát, akkor hagyni kell, neki is lehet szar napja. De a kamuzásnak nem szabad bedőlni. Ha jó a kedve a nődnek, akkor dughatod, mindegy mit mond.

julius_caesar 2019.05.19. 13:16:47

@Captain Admin: Köszönöm! Én is hasonlóra gondoltam. Lehet hogy most kicsit túltoltam, konkrétan az ágyból ő mászott ki, hogy NEM, és elmondta már többször hogy nem, ezután ráhagytam.
Amúgy amit leírtál, azt átéltem egyszer (2. tinderes randi), konkrétan 1-1.5 óra ágyban birkózás, fél óra hegyi beszéd utána sikerül, és utána ahogy kezelt látszott hogy a szemében már férfi vagyok.
Amúgy tudsz jó Red pill-es könyvet ami releváns párkapcsolatra? Eddig a Rational Male-t, és a No more Mr. nice guy-t olvastam, azok elég jók voltak.

@Ethan Wolf
Nem szeretnék okoskodni, de szerintem gondolj arra, hogy nincsen következménye ha dominánsabb vagy. A posztok alapján nem feleség alapanyagot keresel, így ha kicsit túltolod, még akkor sem lesz következménye, nem kell egy masszív flegmázást-kussolást elviselned, majd azon agyalni, hogy akkor mennyi ideig hagyjuk ezt rá, stb, hiszen csak kibaszod, és lesz másik.(ellnézést a női olvasóktól a kifejezésért) Ilyen megközelítéssel egyszerűbb próbálkozni a dominanciával, hogy mikor túl sok és mikor túl kevés. Véleményem szerint a lányok( nők) nem hülyék, ha valaki nem akar téged megdugni, az nem valószínű, hogy felmenne a lakásodra.

2019.05.19. 13:55:39

@julius_caesar: ebben a posztban is a csaj játszani akart csak. Most olyanja volt, vagy így szokta meg, de elsőre ő domináskodni akart. Nem is értettem, h ezzel mi a fasz probléma van? Ha játszani akar, akkor játsszunk! Ennyi. Ettől még nem lesz senki balfaszabb ha a szexben domináns a csaj.

Nekem a legelső csajomra is rájött néha ilyen, pedig egy kis szende, a végletekig kihasznlható kis nyuszimuszi volt. :) Utána ezer %, hogy ez a csaj is várta volna a visszavágót. De ezek felismerésehez kell az EQ.

Egy könyvet nem olvastam még a témában, m szerencsére nagyjából illeszkedik a gondolkozásom ehhez. De sok pszichológiai és párkapcsolati könyvet olvastam/olvasok. Most a kedvencem Almási Kitti, jók az előadásai is. Red pillben inkább fórumozok, és sokat tesztelgettem régen élesben, ismerkedve is és kapcsolatban élve is. Amikor már látod, h mennyire működnek ezek az életben ott az adott helyzetben a nővel amiben vagy, akkor már magyarázhat neked bárki bármit az ellenkezőjéről. :)

Azt előbb elfelejtettem mondani, hogy biztos észre vetted már, de van olyan időnként, h a nőd nem tud magával mit kezdeni, kínlódik. Nem unatkozik, nem is tudja megfogalmazni mi baja, még akár jó kedve is lehet, de inkább ilyen semleges, és csapdos pl, nem találja a helyét, nem tud koncentrálni, mint ha kicsit szét lenne esve. Na, ilyenkor kegyetlenül meg kell baszni, mindegy ő mit akar. Utána pillanatok alatt helyre jön.

Nekem volt olyan, hogy elkezdett tesztelni utána azonnal. Hogy gondolom ezt így, h csak úgy megbaszom meg hogy beszélek vele stb?
- Jó volt?
Nagyon.
- Akkor így. :D

Alkalminál is van ugyanilyen. És ezek sokkal komolyabb élmények, mint megdugni valakit akit első szóra meglehet. A jó kapcsolat egy jó dugással kezdődik. A legjobb dugások pedig azzal, hogy kíméletlenül elhajtanak a faszba. :D

2019.05.19. 16:16:26

@Captain Admin: az ténylegesen számodra teljesen elképzelhetetlen, hogy egy nő TÉNYLEG ne kívánja a szexet, amikor a pariódusa miatt épp olyan hormonális hatásoknak van kitéve???
Egész elképesztően szűklátókörű vagy, hogy kizárólag a nő erőszakkal megdugásában tudsz gondolkodni. Hogy mindegyik nő örökkön örökké CSAKIS teszteli a pasi dominanciáját. Honann veszed ezt a súlyos aránytévesztést?
De látom a kis nebulóid szorgalmasan isszák a szavaidat. Brávó, brávó!

2019.05.19. 17:16:40

@Daenerys Targaryen: leírtam érthetően, hogy ha láthatóan tényleg valami problémája van, akkor nem vele kell dugni. Nem vagyunk állatok. De a fisz fasz periódusait leszarom. Ha olyan periódusban van, akkor ne akarjon kapcsolatban élni. Ha pedig kapcsolatot akar, akkor abban dugni fog. KÜLÖNÖSEN abban az esetben, amikor esetleg még szexuális kizárólagosságot is elvárna.

2019.05.19. 17:51:39

@Captain Admin: ez végre egy normális, elfogadható 6 mondat volt. És ha férfi lennék, egyszerű, nagyjából testi kapcsolatban, akkor azt mondanám, teljesen igazad van. Az már "vérmérséklet" gondolom, hogy a "dugni fog"-ot hogy éri el egyik vagy másik. Megelőlegezem, hogy durvaság és erőszak nem szerepel az elérésében.
Meg azt is, hogy ez nem egy szerelmes kapcsolat.
Ha mégis, akkor nőként ez nem ilyen fekete-fehér.

Szívesen leírnám, ami most erről, amit írtál eszembe jut (több dolog) de mivel itt azzal, amit ír az ember általában visszaélnek néhányan, és visszafordítják, illetve kifordítják, nem teszem, amit most tényleg sajnálok.

2019.05.19. 18:25:47

@Frau Untermensch4: tőlem még nem olvastál olyat. Ezer oldalnyi normális vitám volt már csak a csp-n nőkkel. Nem egyszer simán közös nevezőre is jutottunk.

2019.05.19. 21:58:58

@Captain Admin:
"Egész elképesztően szűklátókörű vagy, hogy kizárólag a nő erőszakkal megdugásában tudsz gondolkodni. Hogy mindegyik nő örökkön örökké CSAKIS teszteli a pasi dominanciáját. Honann veszed ezt a súlyos aránytévesztést?"

Ja és ezt mind egy olyan személy mondja, aki olyan profilképet és nevet használ, ahol ezen személy nagy részében egy ösztönlényt formál meg.
Hiteles.
Nyilván a szende szűz lelkivilága miatt lett a hölgyike profilja ez....

2019.05.19. 22:12:55

@icipicicsipa: nekem az a tapasztalatom a nőkkel kapcsolatban, hogy amelyik nem érti amit olvas, arra 1db kommenttől többet nem érdemes fordítani.

Untermensch4 2019.05.20. 06:56:59

@icipicicsipa: Mondja ezt egy olyan hitelesítő szaktekintély aki kép nélkül egy váladékot használ névnek... :)

2019.05.20. 08:47:10

@icipicicsipa: nem néztem a gyűrűk urát, a profilképet kölcsönkaptam egy barinőmtől. Érdemi mondanivalód is van?

2019.05.20. 08:51:46

@Captain Admin: "Nem vagyunk állatok. De a fisz fasz periódusait leszarom. Ha olyan periódusban van, akkor ne akarjon kapcsolatban élni. "

Egy vicc vagy.. :)) Nem is érted, mire célzott D.T... csak dől a baromság belőled.

2019.05.20. 09:18:44

@Daenerys Targaryen:
Igen, van.

A nő ha tetszik, ha nem, többségében ösztönlény, mint józanul gondolkodó egyén, ellentétben a férfivel.
A szövegelésetek meg kizárólag abból áll, hogy véditek magatokat a nyilvánvalóval szemben.

2019.05.20. 09:21:47

@icipicicsipa: "A nő ha tetszik, ha nem, többségében ösztönlény, mint józanul gondolkodó egyén, ellentétben a férfivel. "
&
"véditek magatokat a nyilvánvalóval szemben."

Hol az állításaid mögé igazolásul állítható , tudományos, hiteles bizonyíték?? Bemondásra ugye nem kell , hogy komolyan vegyük?

2019.05.20. 09:24:10

@Womb Raider: Ja.. és annyit a 'józanul gondolkodó' férfiról szóló tézis mellé, hogy ugyanezen józanul gondolkodó férfiak szokták az ösztöneik áldozataként széttárni a kezüket, midőn kiderül, hogy a 1.2kg-os agyuk helyett egy 6dkg-os virsli irányítja őket...hogyan is van ez?

2019.05.20. 09:53:48

@Womb Raider:

"Hol az állításaid mögé igazolásul állítható , tudományos, hiteles bizonyíték?? "

Az ég kék, a fű zöld.
A nőket meg sokkalta jobban irányítja a puncijuk, mint a faszikat a répájuk.

A kialakult társadalmi nézet és helyzet az, hogy a nőnek baromi pozitív piárja van.
Pedig pont az ellenkezője van annak, mint amit a nőről a társadalomban el van ültetve.

De hát erről veled felesleges beszélni igazából, hiszen ez abszurd, minden téren gátolva vagy ennek beismerésében, ez ellent mondana önnön magadnak, akkor nem lennél az, ami.
Ennek beismerése már egy evolúciós ugrás lenne, az meg talán a npi nem 2%-ra ha igaz lehet, hogy képes ezzel szembenézni és önvizsgálat után ezt kinyilatkozni.
Ez már olyan jellembeli ugrás, ami a férfiak többségére vonatkozik, a férfiak tulajdonságai közé tartozik, egy magasabb szint.

Te sajnos nem vagy ilyen, nem leszel ilyen, te maradsz a saját primitív szintednél továbbra is.

TopszLee 2019.05.20. 10:10:14

Jesszus Hétfő és nincs új poszt? Zavart érzek az erőben.

Untermensch4 2019.05.20. 10:16:11

@icipicicsipa: "A nőket meg sokkalta jobban irányítja a puncijuk, mint a faszikat a répájuk."
Ennek ellentmondani látszik hogy nagyobb előfordulású jelenség a puncijával neki megfelelő férfit fogó és megtartó nő mint a répájával magának megfelelő nőt fogó férfi...

2019.05.20. 10:23:10

@Untermensch4: Touché :))))

@icipicicsipa: "A kialakult társadalmi nézet és helyzet az, hogy a nőnek baromi pozitív piárja van. "
Ezt úgy kell értsem, hogy valójában a társadalom egyik felét alkotó férfiak egy hangos (de nem feltétlen mérvadó) része eképpen vélekedik?
Mert én valami igényesebb, pszicho/szocio/etológia igazolásnak jobban örültem volna.

"Te sajnos nem vagy ilyen, nem leszel ilyen, te maradsz a saját primitív szintednél továbbra is."
Bár erre vonatkozóan nem szegeztem neked kérdést, most meg kell tennem: Az állításod is társdalmi nézeten, közvélekedésen alapul..esetleg csak érezvén 'érveid' súlytalanságát, gondoltad, egy kis személyeskedés terelés gyanánt (utolsó szalmaszál) talán megteszi.
Hát nem :)
Szóval? Mire is alapoztad a karakán kis véleményed?

2019.05.20. 10:40:12

@icipicicsipa: Igen, a férfi az tényleg nem ösztönlény, amikor elbaszott házasság és válás után az addigra felnövő kamasz gyerekei ellene fordultak.
Vagy az anyja nevelte ellenük, vagy csak simán szart a gyerekekre - ez most mindegy a téma szempontjából.
Na és akkor ez a nemösztönlény ötvenéves mélyen racionális, megfontolt hím egyed felcsíp egy huszonéves csajt, hogy majd szüljön neki gyereket mert ő akar utódot. Olyat akit ő nevel majd.
Természetesen ebben semmi ösztönlénység nincs. A nők az ostoba ösztönlények, hogy ilyen baromnak gyereket szülnek.
Nagyon tévedsz ha azt hiszed egyedi esetről beszélek. Társkeresőn hemzsegnek az ötvenes pasik akik MOST akarnak gyereket. Elmebaj a köbön.
De a nő az ösztönlény te szerinted. Gratulálok.

Untermensch4 2019.05.20. 10:43:48

@Womb Raider: Francia szavakról jut eszembe... ki találtál hagyni egy, a közlegény által feldobott közepesen magas labdát. :) Az egzaktos ütővel, ha javasolhatom... :)

Untermensch4 2019.05.20. 10:46:48

@Daenerys Targaryen: "Társkeresőn hemzsegnek az ötvenes pasik akik MOST akarnak gyereket."
Az a bizonyos biológiai óra nőknél 30, pasiknál 50 körül kezd hangosan ketyegni.

És egyébként a férfiklimax sokkalta viccesebb mint női ami hőhullámokkal és hangulatingadozásokkal jár, míg a férfiaké fiatal nőcikkel és motorkerékpárral. :)

2019.05.20. 10:48:22

@Untermensch4: Most hirtelen nem tudom..valójában az egész faszi egy ide-oda pattogó, belül üres, gömbölyded ojjektum..

Volt amúhy más fura is nekem.. bár az meg a lelki társa esszéiben leltem.. hol pinay feleségéről áradozik..hol meg inday-ról beszél.. az utóbbit nem is tudom hová tenni..

2019.05.20. 10:51:05

@Untermensch4: "És egyébként a férfiklimax sokkalta viccesebb mint női ami hőhullámokkal és hangulatingadozásokkal jár, míg a férfiaké fiatal nőcikkel és motorkerékpárral. :)"

Valójában pont ugyanolyan tüneteket képes produkálni.. és, míg a kék tabi nem volt, sokkal kellemetlenebbeket is. Az akarat ugye csak fél siker :)
Ezen a vigaszdíjnak vásárolt tárgyak és a tárgyakra szálló pillangók sem mindig tudtak változtatni.

2019.05.20. 10:54:45

@TopszLee: tudod ilyen mértéktelen hülyeség össze hallucinálásáhiz már kell némi folyékony meg por alakú inspiráció, lassan hó vége van, haverunknak is kifogy az eleve nem túl vastag kaszája ilyenkorra :D

2019.05.20. 10:57:52

@Womb Raider: női klimaxba belevehetjük a baszatlansági unalom egyenes következményét, az itteni blogos vergődésedet.
Valószínűleg ennél szánalmasabbat a természet már nem képes produkálni, úgyhogy Ebben a kérdésben hogy ki mennyire teszi magát röhejessé pár tucat hasonló blogot olvasó marha előtt meg is egyeztetünk.

2019.05.20. 11:02:19

@PuhaPöcsökRéme: A te itteni vergődésed, a te gondolatmeneteden alapulón ezek szerint nem több, mint a korai impotenciád feletti frusztráció kompenzálása.. :)

Amúgy meg tessék konzekvensnek maradni..hol baszatlan kurva vagyok..hol meg az ellenkezője..

2019.05.20. 11:07:34

Hölgyeim.

A ti primitívebb, a dolgokat komplexitásában átlátni képtelen agyi működésetekkel + ösztönök működésével képtelenség ebben a témában - illetve másban - érdemi eszmecserét folytatnunk.
A hülyeséget ilyenkor - ahogy én is teszem - azzal követi el a férfi, hogy nekiáll ennek a dolognak.

Nem vagyunk egyformák és soha nem is leszünk azok, illetve nincs és nem is lesz közös életcélunk, kivétel azon az egy ponton való találkozásnak, ami a szex.

Ezzel ki is merítettünk mindent, ami férfi és nő között érdemleges, a többi meg életképtelen és hasztalan.

Felesleges szócséplés, ez a hideg és józan valóság.

A világban két akadálya van a boldogságnak.
A férfi számára a nő.
A nő számára pedig önnön maga.

És ezt tudomásul kell venni és ez ellen a férfi tud tenni és tesz is, de a nő erre sosem lesz képtelen.

És itt egy vesztese lesz a dolognak - illetve van már - kedves hölgyeim hosszútávon:
Ti vagytok azok.

További szép napot.

2019.05.20. 11:11:43

@PuhaPöcsökRéme: 2érdekes én már sok éve fel nem toltam a pofám netes társkeresőkre de ilyen állatokkal korábban se találkoztam hogy 50 éves pali gyereket akar a sokadik válás és korábbi házasságból való kamasz kölykök mellé. "

:))) Talán a buborékodból kiszabadulva más tapasztalataid lennének.. Nagyon-nagyon sok ilyen idős pasi nevel páréves kisklambókat.. (azt nem tudom, hogy akarták-e..de lettek..vannak. Nyilván (biológiai okból) nem az első házasságban, de a naaagy-naaagy kapuzárási pánik mellékhatásaként, összebútorozva még szülőképes nőkkel..vagy a szülőképességüket csapdának használó egészen fiatal lányokkal. Mindegy, csak szerelem legyen, meg pina, mert ezek nélkül a józan gondolkodás zavarokat szenved.

2019.05.20. 11:16:21

@PuhaPöcsökRéme: "Az hogy előtte 15 évig a swinger klubok réme voltál az csak plusz minősítő tényező. "
Már sokadjára kérdem, hogy miért is, de félek, te sem eszel képes megindokolni, miért is gond, ha egy nő is férfi módjára éli meg a szexualitását..
Ha én 30 év alatt lefekszem ~100 emberrel, akkor én kurva vagyok..ha egy férfi elújságolja, hogy évente kétszáz thaiföldi suncit varrt le, úgy ő a legelő hőse... :)))
Minő kettős mérce.

"Máshol nem találtál olyan igénytelen embert aki hajlandó lett volna hozzád nyúlni de mostanra elérted hogy onnan is kitiltsanak. "
Látom, te sem igazán vagy képben a swingert illetően.. és nem zavar, hogy a férjemmel együtt , közös elhatározás eredményeként éltük/éljük így az életünk.

Az új nickeddel sem lettél egy szemernyit sem okosabb.. nem is értem, miben bíztál..

Untermensch4 2019.05.20. 11:31:28

@Womb Raider: Ha az őrült spanyolt akarod etetni akkor javaslom a blogját. Érdekes lesz ahogyan elvi okból NEM tilt ki téged... :)

2019.05.20. 11:38:41

@Untermensch4: :)) Én azon röhögtem, hogy az utolsó bejegyzésében ott is hamar beszőtte a szex hiányát a szomszédok közti konfliktus lehetséges okai kozé :))

A faszit szerintem úgy rajzolták..mint Lolkát és Bolkát, mert ilyen lény nem születik..vagy nem az anyjából bújik ki..

Ezzel együtt nem életcélom a vele folytatandó vita..Zpetal..én meg nem tudok sajtreszelővel maszturbálni..nem is akarok :)

2019.05.20. 13:13:50

@Daenerys Targaryen: "Társkeresőn hemzsegnek az ötvenes pasik akik MOST akarnak gyereket."

Ugye nem nagy kérés a részemről, hogy linkelj 3 darab ilyen adatlapot, amin egyértelműen kiderül, hogy:
- egy férfi (nem béta nyomoronc, hanem férfi) aki 50+
- kifejezetten a leendő gyerekei anyját keresi.

Az is jó ha képkivágatokat dobsz ki felhőbe, vagy emailben nekem.

erkölcsi hulla 2019.05.20. 13:16:47

@icipicicsipa: "Ennek beismerése már egy evolúciós ugrás lenne, az meg talán a npi nem 2%-ra ha igaz lehet, hogy képes ezzel szembenézni és önvizsgálat után ezt kinyilatkozni. "

Evolúciós ugrás :D:D:D:XD

2019.05.20. 13:21:17

@Captain Admin: barátnőim panaszkodtak erre a jelenségre. Nem vagyok fenn én.
Amúgy nem adatlapról derül ki, hanem a randikon mondják szóban. Sztem nem macsó dolog ilyet adatlapon hirdetni - nem is teszik.

2019.05.20. 13:24:15

@erkölcsi hulla: Azért nehéz lehet nap mint nap azzal a teherrel élni, hogy mindannyiótoknak egy-egy ilyen evolúciós zsákutca génállományának átlagosan a felére támaszkodva kellene sikeres férfivé válnotok :))))
Nem marad más, hát bűnbakként anyátokra háríthatjátok saját sikertelenségetek okát.

erkölcsi hulla 2019.05.20. 13:27:04

Mivelhogy nincs új poszt, és nincs min ölni egymást, témaindítónak beteszem ide egy mai prosti véleményét a feminizmusról:

2019.05.20. 13:27:25

@Daenerys Targaryen: aha. Szóval semmid nincs ami ezt az eget verő ökörséget alátámaszthatná.

A szexpiacról kiszorult barátnőid azért panaszkodnak erről neked, mert őket ilyen ócska és egyben röhejes szövegekkel lehet leszopatni, mivel ők akarnak gyereket, és ehhez a feltételhez kötik a kapcsolat létrejöttét. Vagyis kötnék, mert a kutya sem akar velük kapcsolatot kialakítani. :)

erkölcsi hulla 2019.05.20. 13:27:51

Mivelhogy nincs új poszt, és nincs min ölni egymást, témaindítónak beteszem ide egy mai prosti véleményét a feminizmusról:

serial-slut.blogspot.com/2019/05/az-en-red-pillem-noknek.html

Egészségetekre, jó triggerelést kívánok.

2019.05.20. 13:47:39

@erkölcsi hulla: nem rossz, de 2 hiba van benne. Az egyik az, hogy a párkapcsolati valóság (a résztvevő felek valódi motivációi és érdekei) az egy és ugyanaz. Valóság csak egy van, aminek az értelmezése lehet más és más nemenként, de még nemeken belül is (alfa véleménye vs béta véleménye). Vagyis nincs külön red pill nőknek és férfiaknak.

A másik az, hogy a nők igenis kifejlesztették magukban az evolúció során a számukra leghatékonyabb túlélési és alkalmazkodási stratégiát. Ez a hipergámia.

2019.05.20. 13:51:45

@Captain Admin: Jól látod, csupa hulladék barátnővel vagyok körülvéve, annyira kiszorultak már mindenhonnan: nem csak a szexpiacról, de a Bosnyák meg Lehelről is.
Barátnőim gyerekes elvált csajok, - na ők meg mehetnek a pokol mélyére tudom - szóval őket pont azért keresik "ezek" a pasik, mert nem meddők és tudnának még nekik is szülni trónörököst.
Képzeld annyi minden dolog van a világom ám a szűk kis agyadon kívül is!

2019.05.20. 14:56:10

@Daenerys Targaryen: "szóval őket pont azért keresik "ezek" a pasik, mert nem meddők és tudnának még nekik is szülni trónörököst. "

Azért keresik ezeket, mert ezek jelentik a legkönnyebben dugható nőkategóriát. Pusztán csak pár üres ígéret kell nekik és már szopnak is mint a gép. Ha annyira keresnék ezeket a pasik komoly szándékkal, akkor a barátnőid sem lennének egyedül, hanem már rég a sokadik házasságukba szülték volna a sokadik gyereküket.

Képzeld, annyival másként láthatnád a világot, ha néha gondolkodnál is.

VT 135 2019.05.20. 18:13:56

@julius_caesar: Wolf írt ilyen szituációról (legalábbis úgy rémlik, ő írta): miután a csaj bemondta az unalmast, h ma csak simi-öleli legyen, ő szó nélkül kiment a másik szobába és elmerült a gépezésbe. Mire a csaj utána jött és szex lett belőle. :)

VT 135 2019.05.20. 18:22:59

@Untermensch4:

" icipicicsipa: "A nőket meg sokkalta jobban irányítja a puncijuk, mint a faszikat a répájuk."
Ennek ellentmondani látszik hogy nagyobb előfordulású jelenség a puncijával neki megfelelő férfit fogó és megtartó nő mint a répájával magának megfelelő nőt fogó férfi... "

Szerintem ezt nem gondoltad át igazán, csak csípőből lőttél. Gondold végig, miért találták ki a monogámiát? Deansdale mondatai beugranak a háremről és a női ösztönről?
Továbbmegyek: vajon miért is van az, h a nők többsége nem bír ellenállni a látszólagos és valódi alfahímeknek, megdugatja magát, utána nyilván repül, majd telesírja a világot "mindenférfiszemét" hashteggel - majd legközelebb ugyanezt csinálja, vagy élete végéig vár a "Zigazi"ra...?

És miként lehet az, h számos férfi inkább lejjebb választ, akár duci csajt is, mert elfogadja, h lehet, h nem csúcs nő, cserébe odaadó és alkalmas családalapításra?

VT 135 2019.05.20. 18:35:36

@Daenerys Targaryen:
"Barátnőim gyerekes elvált csajok, - na ők meg mehetnek a pokol mélyére tudom - szóval őket pont azért keresik "ezek" a pasik, mert nem meddők és tudnának még nekik is szülni trónörököst. "

Ez valahogy nekem sem áll össze.
1., Miből gondolod, h *pont ezért* keresik meg őket ezek a palik? Ezt is megmondják a barátnőidnek?
2., A legtöbb nő, két gyerek után már nem nagyon akar kockáztatni egy harmadikat-negyediket egy újabb palival. Már megégette magát egy (több) válással, valamint a gyermek/nevelés projekt már ki van pipálva, nem hajt a tatár. Legtöbbször azt látom az elvált, gyerekes nőknél, h azt jelölik be, h nem akarnak több gyereket.
3., Miért akarna egy 50-es férfi, aki sikeres, gyermekes nőt? Azaz más gyerekét nevelni, elvált másik oldal komplikációit felvállalni? Igen, biztos van az az 50-es réteg, aki annyira nem talált párt, nőt magának, h már beéri a gyerekes, elvált nőkkel. De, h ez a két halmaz összejön, szerintem elég ritka, mert ezek a nők vagy ismét várnak a Szőke Hercegre (ez is elég gyakori), vagy inkább egy elvált, gyermekes palit látnak biztosabb társnak - ezt teljesen reális hozzáállásnak látom és tényleg ez lehet a legjobb megoldás. Akár még úgy is, h lesz még egy közös gyerekük.
4., A mai világban, elvált, gyerekes nő az legtöbbször 35 év feletti. Tehát pont, h kisebb az esélye a szülőképességre, mint egy gyermektelen 35 év alattinak.

Ha válaszolsz, kérlek pontokba szedve tedd, érdemben.

julius_caesar 2019.05.20. 19:38:37

@VT 135:
@Captain Admin
Teljes mértékben figyelmenkívül hagyni egy kis időre a másikat - ez jó tanács, aztán majd észreveszi magát.

Amúgy ha a csaj elkezd játszmázni (nem ír egész nap, 4 órával később sem hív vissza), stb. egy kezdeti párkapcsolatban akkor mit érdemes lépni?

Teljesen nyilvánvalóan manipulál, és szorongással stb, a saját kezébe szeretné venni a gyeplőt. Ez a kinek kell a másik a kevésbé tipusú játszma, ami mondjuk amíg össze nem jöttök kivéded azzal hogy mással is randizol, hiszen nem vagytok exkluzívak, de így hogy már exkluzívak vagytok, övön alulinak érzem.
Nyilván ezzel akarja megtörtni a keretet, a frame-t, bétásít, de ez fárasztó így.
Ami eszembe jutott, hogy én sem keresem, mondjuk nem azért mentem bele egy párkapcsolatba hogy ezzel basztassanak.

Untermensch4 2019.05.20. 19:53:03

@VT 135: " Gondold végig, miért találták ki a monogámiát?"
a) kisebb fertőzésveszély
b) üzembiztosabban nyomon követhető leszármazás a belterjesség elkerülésére
c) a nők génjei sem szeretik a konkurrenciát, a "jópasi" elzárása mások méhétől evolúciósan előnyös az egyednek

" miért is van az, h a nők többsége nem bír ellenállni a látszólagos és valódi alfahímeknek"
Amiért a férfiak többsége nem tud ellenállni a szülőképes korú látszólagos és valódi nőstényeknek. A továbblépés utáni viselkedés is az "a sperma olcsó, a petesejt drága" így (is) jelenik meg a gyakorlatban.

"És miként lehet az, h számos férfi inkább lejjebb választ, akár duci csajt is, mert elfogadja, h lehet, h nem csúcs nő, cserébe odaadó és alkalmas családalapításra?"
Ugyanaz, maximalizmus nélkül. A génjeink továbbadásának "létminimuma" 2,4 utód. 2-t egy üzembiztos nővel és 0-x létszámot az alkalmi, kisebb energiaigényű próbálkozásokkal össze lehet hozni úgy hogy a társadalom működőképessége ne sérüljön közben.

"Csípőből" arra lőttem hogy az aranyásó nők tudják szexen keresztül cserkészni a férfiakat, fordítva ez sokkal kevésbé működik (pedig vannak saját egyéni egzisztenciával bíró nők).

2019.05.20. 20:06:41

@VT 135: Nézd, a randikon nem végeznek az emberek általában mélylélektani elemzéseket. Feljön a téma, hogy az ötvenes pasi gyereket akarna még, és ha a csaj meg nem akar, akkor itt vége is a történetnek. Nem kezdik el szarrá elemzgetni.
Sajnálom, hogy nem tudok tudományos igényű válaszokat a kérdéseidrel és az is lehet, hogy statisztikailag 100-ból csak 2-3 ilyen eset van, de furcsamód ismerősi körből több ilyen esetről hallottam.
És ez az egész téma csak onnan jutott eszembe, hogy ment a mantra megint, hogy a nők ostoba ösztönlények, de bezzeg a férfiak csodás racionális mesterpéldányok.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.05.20. 21:05:16

@Daenerys Targaryen: Jöhetnek az ilyenek, kár, hogy csak elképzelt lények.

VT 135 2019.05.20. 22:52:45

@Daenerys Targaryen:
"a nők ostoba ösztönlények, de bezzeg a férfiak csodás racionális mesterpéldányok."
Pedig egyértelmű, h mindkét nemet 95%-ban az ösztönök irányítják. A maradékkal lehet gazdálkodni, tudatosságot fejleszteni. Ugyanakkor az is teljesen egyértelmű, h totál különböző a két nem, így teljesen természetes, ha másként látjuk a világot és más téren vagyunk erősek.

2019.05.21. 07:18:59

@VT 135: Az ösztönök semmi többet nem diktálnak, csak azt: válaszd a szerinted legsikeresebb géneket hordozót..az elérhető legsikeresebbet. Innentől jön a tudat: az, hogy te kit gondolsz a siker zálogának.

erkölcsi hulla 2019.05.21. 14:15:41

@Womb Raider: A büdös kurva anyádat.

@Ethan Wolf: Kérlek legalább ezt a szennyet tiltsd ki !

2019.05.21. 15:57:24

@erkölcsi hulla: Trónok harca!
Spoilerezik Wombi.
Mindössze ennyi történt.
Tisztán.
Semmi szenny.

Ethan Wolf 2019.05.21. 17:17:23

@erkölcsi hulla: Töröltem a kommentjét, hátha valaki nézi a sorozatot és nem látta még az utolsó részt.

Womb Raider: ne spoilerezz! Plusz még ha annak is szántad, aki nem jártas a sorozatok világában, érezhette ezt fenyegetésnek.

2019.05.21. 17:27:03

@Ethan Wolf: " Plusz még ha annak is szántad, aki nem jártas a sorozatok világában, érezhette ezt fenyegetésnek."
Talán... E.H. viszont csak a nyálát veri, mert a lábára léptem :)

"A büdös kurva anyádat. "
ööö..és ezt én minek is értelmezzem? Hisztinek?

..

VT 135 2019.05.21. 17:33:38

@Frau Untermensch4: Ez jó nagy parasztság, mondjuk Wombtól nem is vártam mást. Enyhítő körülmény, a 8x3-tól olyan szinten szétcseszték a sorozatot, h már igazán nem oszt, nem szoroz, h mi lesz/lett a vége...

erkölcsi hulla 2019.05.21. 20:46:00

@Womb Raider: èn szimplán alja rosszindulatnak èrtelmeztem. Amint találtál egy való èletben, nem csak elmèleti komment tèma szinten megragadható alkalmat hogy másokkal kibassz, azonnal èltèl vele. Megint csak étterem a trollt, mintha nem lennèl teljesen tisztában ezzel.

erkölcsi hulla 2019.05.21. 20:52:11

@VT 135: Mindegy, ennyi öröme legyen az èletèben. Eddig senkinek sem kívántam rosszat, mivel nèvtelenül vitázva pár tèmáról ez nehèz, de neki sikerült elèrnie, hogy felbasszon.

2019.05.22. 09:42:26

@erkölcsi hulla: " Amint találtál egy való èletben, nem csak elmèleti komment tèma szinten megragadható alkalmat hogy másokkal kibassz, azonnal èltèl vele. "

Konkretizálnád??? Képzeld.. a Húsvéti Nyúl, a Mikulás és a Jézuska is csak kitalált figurák!!!
Uhh.. az élet naaagy dolgai.

@VT 135: "már igazán nem oszt, nem szoroz, h mi lesz/lett a vége..."
:) A stáblista!

2019.05.23. 06:59:29

@Captain Admin: "tőlem olyat még nem olvastál"

Van annak már egy hete is, ha nem több, hogy Wombi leírta 15 évet swingerezett (nem dicsekvésként, magyarázatként, egy feltett kérdésre, miért tudja azt)
Azóta mintha nagyjából e köré fűznéd a hozzá szólásaidat, ellehetetlenítve a "normális" kommunikációt, vagy rosszul látom?
Az ilyenekkel az veszik el, hogy két normális ember társalgása értelmes is legyen és a többi olvasónak is szórakkoztató. Pedig mindketten azok vagytok.
Te hogyan látod ezt?

2019.05.23. 07:05:57

@Frau Untermensch4: másként látom. Ő egy megkeseredett, nemhogy a szexpiacról, de szerintem már a swinger világ húspiacáról is kiszorult, kivénhedt troll. Olvasd el a legelső kommentem neki, és az övét nekem. Én leírtam a kérdésére, hogy szerintem milyen a jó szopás, erre kezdte (vagyis folytatta) a trollkodást. Én csak idomultam.

Természetesen ha tudom, hogy ekkora vadbarom, nem írom meg az első kommentem. Nem tudtam, csak már ezután írták, hogy vele nem kell foglalkozni.

2019.05.23. 07:51:14

@Captain Admin: nos egyszer hasonló kérdést én is tettem itt fel a férfiaknak, mivel általában az jelent meg, milyen szarok a nők, én kíváncsi voltam, akkor ugyanezek a férfiak meg tudják-e fogalmazni milyen az "igazi" nő, vagy az olyan, ami megfelelne, legalább egy ideig :)
Kaptam ilyen és olyan választ én is, de akkor, ott végre voltak akik normálisan válaszoltak, és én is tudtam végre "normálisan" viszont válaszolni.

Úgy gondolom, hogy egyszer, valakinek el kell kezdeni értelmes mederbe terelni a beszélgetést, mert akár jó is kijöhet belőle, "beszélgetés", például két más nemű között, ilyen helyen (vagy a CsP-ban), ami akár érdekes is lehet, más oldalról láttatva eseményeket.

Nekem vannak olyan gondolataid, amikkel simán egyetértek, és igazat adok neked. De ez általában az agyammal megy, kívülállóként, szinte "nemtelenül". Ha nőként, anyaként olvasom, már nem mondanám ezt, mert az érzelmeimet is beleviszem és hát nő vagyok...
Szeretem látni a másik oldalt. Még a nyers valót is, mert az nekem segít érteni titeket, férfiakat, és a fiamat.
De azért nem mindegy, hogy mibe van csomagolva.

A beszélgetések ott is félre mehetnek, hogy mások az igények és ezt nem látják, tolerálják egymásban.
Pedig ez fontos, csak dugást akaró férfit azzal bombázni, hogy feleség és két gyerek kell, mert ez a normális, felesleges. És viszont is.
Két, vagy több egészen más igényű ember egymás győzködése, hogy mi a jó szerinte, meddő vita, vagy trágárság tömege lesz csak - ha valaki nem változtat ezen :)

2019.05.23. 08:21:26

@Frau Untermensch4: értem a mondandód, de ha beleolvasgatsz a kommentjeimbe max pár hónapra visszamenőleg, akkor láthatod, hogy nem egy nővel volt már értelmes, kultúrált hangnemű eszmecserém. De nekem womb raiderrel nincs miről beszélnem, bármennyire is szórakoztató lenne azt másoknak olvasnia.

2019.05.23. 09:12:50

@Captain Admin: Csetleknél olvastalak azért régen, aztán szünet volt, de beleolvasok az általad említettekbe majd.

2019.05.23. 09:23:24

@Frau Untermensch4: csetlekkel az volt, hogy egy bizonyíthatóan (erről szólt a blogja, a szeretőkről, a sorozatrandizásról) faszról faszra ugró és nem mellékesen folyamatosan hazudozó, ellentmondásokba kerülő nő létére egy normális, monogám, korrekt családanya szerepben tetszelgett. Ne kelljen már ezt szó nélkül hagyni egy párkapcsolati blogon. :D

2019.05.23. 10:46:17

@Captain Admin:
"csetlekkel az volt, hogy egy bizonyíthatóan (erről szólt a blogja, a szeretőkről, a sorozatrandizásról) faszról faszra ugró és nem mellékesen folyamatosan hazudozó, ellentmondásokba kerülő nő létére egy normális, monogám, korrekt családanya szerepben tetszelgett. "

Tetszenek ezek a kifinomult stílusban megfogalmazott személyiségrajzok, amiket megfellebbezhetetlen határozottsággal vázolsz fel.
Mondjuk fura, hogy valójában csak önmagaddal vagy elégedett és nővel soha. Ha meg odáig merészkedik, hogy megkérdőjelezi a kinyilatkoztatásaidat, akkor semmi nem menti meg az aljas mocskolódásodtól :)
süti beállítások módosítása