Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szánalmas kirohanás facen

2019. május 27. - Ethan Wolf

Az egyik ismerkedős facebook csoportba valaki beírt egy hosszabb hozzászólást, ami generált is több száz kommentet a csoport tagjaitól. 

Egy kissé szánalmas kirohanás volt ez egy fiútól, akinek elege lett abból, hogy a csoport lány tagjai nem akarnak ismerkedni vele.

Igazából nincs sok minden, amit érdemes elmondanom erről, mert a posztja magáért beszél.

Lehetne ezt elemezni, de minek. Van itt minden, ami egy pszichológus álma. :)

Tipikus "jófiú", aki valójában nem az, de annak hiszi magát és azt gondolja, ezért már alapból kijár neki egy nő. Az is gyanús, hogy volt olyan nő, akinek az apja ráhívta a rendőröket, azért ilyet csak indokolt esetben tesz az ember. Biztos, hogy nem olyan kedves jófiú Ő, mint amilyennek hiszi magát.

Mint kiderült, a poszt nem eredeti, egy angolul írt poszt magyarra fordítása és a srác csak figyelemfelkeltésből írta be. Kérdés, hogy az angol eredeti tényleg valós, vagy eleve kamuként született. Esélyes, hogy az utóbbiról van szó. De attól még érdekes, mint ahogy az is, hogy a többiek a csoportban, hogy reagáltak erre.

A lányok elküldték a srácot melegebb éghajlatra, hogy biztos pszichopata. A fiúk egy része szintén betámadta, hogy minek sír a szája, míg a fiúk egy kisebb csoportja tippeket adott neki a csajozáshoz. Ez utóbbiak két részre szakadtak, egy részük a jó fiús szöveggel jött, egy másik részük a PUA-ból merített trükköket ecsetelte. 

Mit gondoltok a kirohanásról? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4614826278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.28. 18:06:38

@Serial Slut: Nos, ő az, aki már csak szánalomból szexelhet, és akkor bárkivel :)

Wildschwein 2019.05.28. 18:17:17

@Captain Admin: "Sehol nem láttam még leírva, de alsó hangon 30%-al azonnal közelebb visz a célhoz, ha nővel vagy nőkkel megy az ember puncira vadászni."
Mert nem olvasol szakirodalmat! Folyton csak a gyakorlat, elmélet meg semmi? Itt van két összefoglaló a témáról a legjobbaktól:

sorozatrandizo.blog.hu/2017/01/05/a_baratzona_elonyei

www.masculinedevelopment.com/friend-zone-hot-girls/

És ezért a jó kis leírásért, amit ma délután osztottál meg a nagyközönséggel, bónuszként mutatok egy cikket a "hogyan menjünk egyedül csajozni szórakozóhelyre" témában is:

www.masculinedevelopment.com/field-guide-how-to-go-out-alone/

2019.05.28. 18:33:55

@Wildschwein: nos, mint azt írtam már párszor, én nem elméletből tanultam, hanem a saját káromon. De ezek szerint nem vontam le rosszul a következtetéseimet. :)

Örülök ha tetszett a leírás. Nekem is megjött a kedvem most egy szombati bevetéshez, rég voltam már.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 18:46:16

@Frau Untermensch4: Ezt a szánalomból szexelést sosem értettem. :)

2019.05.28. 19:04:52

@Serial Slut: igazán leírhatnátok a lélektanát, komolyan mondtam, h nem vágom mi van ez mögött! De létezik.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 19:36:53

@Captain Admin: én sem értem, én ilyet még nem éreztem, hogy szánalomból. De volt egy évfolyamtársnőm, aki vagy másfél évig volt együtt a pasijával csak azért, mert félt, hogy nagyon megbántja, ha szakít vele. Úgy gondolta, nagyon összetörne, szóval ő szánalomszexelt. :)
Szerintem a "ha ló nincs, a szamár is jó" hozzáállás még nem szánalomszexes, hiszen magadért csinálod, nem érte. Csak akkor áll meg, ha te tényleg nem akarnál dugni, de annyira megsajnálod, olyan cukin szerencsétlennek tartod, hogy úgy teszel, mintha te is akarnád.

2019.05.28. 19:56:48

@Serial Slut: az nem szánalom szex. Én ez alatt azt értem, amikor egy csajnak egy bőven szinten aluli pasi ismerőse van, akit már régóta ismer, tudja, hogy szinte teljesen esélytelen a nőknél, szerencsétlen csak veri a farkát (nyilván ő rá is, hiszen már 100x visszautasította) és egyszercsak rendesen lefekszik vele, de kerek perec megmondja, hogy csak egyszer, mert olyan rendes volt, meg sokat segített neki stb, és senki meg sem tudhatja.

Egy ismerős párnál volt ez, hogy a csaj palijának a legjobb haverja rengeteget volt náluk, szinte családtag volt. És itt ilyen tízen éves ismerettségre gondolj. Egyszer olyan időszak alakult, hogy keveset volt otthon a pali, de a kis gyerekek miatt feljárt a haverja ugyanúgy segíteni stb stb, a pali tudtával. Aztán egyszer bebuktak véletlenül, h kúrnak is. De tényleg azt képzeld el, hogy 7/10 pali, 5/10 nő, 4/10 a haver. Én azt mondom, h 9/10 vagyok, és ki nem állhat a csaj, de a szeme mindent elárul. :D Most ha akkor én kúrom le, az egy természetes dolog és elválnak. Így meg csak megszakadt a barátság, de együtt maradtak. Konkrétan valahogy megsajnálta a csaj és először csak egy nyalásban egyeztek meg, de utána bepucsított neki mégis. :) És tényleg ez is ilyen nagyon nőies, anyáskodó csaj.

Amúgy azt nem értettem, h ha már így alakult miért nem jártak össze hárman szexszelni is, de csak mekegtek makogtak amikor kérdeztem. Sosem fogom megérteni ezt a magunkra kényszerített monogám erőlködést.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 20:20:07

@Captain Admin: és ha a szintjén van, de a csaj mégis csak azért fekszik le vele, mert olyan rendes volt, sokat segített, akkor minek nevezed? :)

2019.05.28. 20:50:56

@Serial Slut: nem. Akivel már 100x dugott, az nem szánalom szex szerintem.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 21:01:25

@Captain Admin: miért, nem lehet szánalomból százszor dugni?

2019.05.28. 21:16:34

@Serial Slut: ne fárassz már így 2 nappal a 16%-os DK feltörés után! :) Ha egyszer kölcsön adsz valakinek, m megsajnálod, az ugyanaz mint amikor valakit havonta támogatsz? Naugye.

VT 135 2019.05.28. 21:38:29

@Serial Slut:
"A szexpartnerkereső szerintem jó."
Ok, de ez irreleváns. :) Mármint te nő vagy és ezt már tudományos kutatások is bizonyították, h egész más a helyzete egy nőnek egy társkeresőn, mint egy férfinak. Másrészt te amúgy is könnyedén állsz a szexhez, tehát még csak nem is igazán lehet semmivel kiakasztani egy ilyen oldalon.
A társkeresős oldal miben különbözik az ismerkedőstől? Ne gyere azzal, h te csak barátokat keresel rajt'! :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:09:24

@Captain Admin: Miért kölcsön? Azt vissza kell fizetni. Inkább az a kérdés, mi a különbség a között, ha csak egyszer adsz valakinek (jótékonykodsz), és ha pl. egy éven át folyamatosan? Szerintem semmi. Lehet 1 éven át is sajnálni egy embert.

@VT 135: társkereső-.ismerkedős-szexrandi: tök ugyanazt jelenti mind, ha ugyanarra használod, ezt próbáltam elmondani. Nem az a lényeg, hogy hívjuk (vagy hívja magát hivatalosan), hanem hogy miért vagyunk ott. Bármelyik szót is választom, ugyanarra gondolok. Ezen kéretik nem fennakadni.
Egyébként számos dologgal ki lehet akasztani engem is, csak épp az ellentétével, mint a többséget. :)

2019.05.28. 22:16:26

@Serial Slut: az egyszeri szánalom szex az gesztus. A rendszeres szex pedig szolgáltatás. Remélem így már érted.

Olyan nincs bazdmeg, hogy valakinek egész évben minden nap segítek azzal, hogy ingyen dolgozok neki. Ott ki vagyok használva. Olyan van, hogy egy nap ingyen segítek neki. Az a segítség, mert pl megsajnálom,m szar helyzetben van.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:19:48

@Captain Admin: Még sosem adakoztál hosszabb időn át folyamatosan egy jótékonysági szervezetnek? Vagy esetleg nem önkénteskedtél minden hétvégén?

2019.05.28. 22:32:25

@Serial Slut: a kérdést sem értem. Most szopatsz? Miért tettem volna? Senkitől nem kaptam soha semmit, nincs ami miatt lelkiismeret furdalásom lenne.

Segíteni segítettem már olyannak aki nagyon nyomorult helyzetben volt, neki önzetlenül, olyannak pedig akivel kapcsolatban ezt számon tartottam, sokaknak. De mára már megfogadtam, hogy senkinek, soha semmit. Azt tanácsolták nekem, hogy amikor segítek valakinek, akkor egy problémát generálok magamnak a jövőben. És ez nagyon igaz.

Intéztem már fasza melót ruppótlan havernak, pár hét után már engem fúrt. Adtam kölcsön, eltűnt. Megbíztam, át akartak baszni. Rendes voltam, geciztek. Támogattam emberileg, ugyanez fordított szituban kiröhögött. Mit mondjak még? :) Én nem szopni akarok az életben, hanem szopatni.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:44:46

@Captain Admin: Izé, hát most nem értem, mit nem értesz. Arról volt szó, hogy ha egy nő több alkalommal szexel egy pasival, akkor az szerinted már nem lehet szánalomszex, mert szánalomszex csak egyszer történhet. Próbáltalak más példákat hozva rávezetni arra, hogy nem csak egyszer adakozhat az ember, ezért kérdeztem a jótékonykodást, önkénteskedést, ami gyakran nem egyszeri, hanem folyamatos egy bizonyos időn át. Szóval de, szerintem az is jótékonykodás, ha a 100. hétvégén is elmész ételt osztani a szegényeknek, és az is lehet az, ha 100-adszorra fekszel le valakivel csak azért, mert sajnálod.

Tényleg nem jön át, mit akarok mondani? Már nem tudom, hogy máshogy írjam le.

2019.05.28. 22:52:50

@Serial Slut: én értem, te nem érted, de már értem miért nem érted. :D Mert nő vagy és nem tudod a helyünkbe képzelni magad.

Képzeld el a szitut a fenti példámban az ismerős párral. Van a csaj, aki tudja, h egy elérhetetlen nőkategória a szinten aluli ismerősének. Éveken keresztül elutasítja stb. Egyszer csak puncit ad neki. Itt ennek van jelentősége, ez a szánalom szex. Megsajnálta, odaadta. Ha lesz ismétlés az azért lesz, mert a nőnek is jó. Az már nem szánalom szex.

Pasi szemszögéből egy hosszú kudarc sorozat után egyszer csak szánalomból ajándék puncit kap. Megalázó? Igen. Él a lehetőséggel mégis? Persze. Ha lesz ismétlés, az már teljesen más lesz. Oké így már?

Maddness69 2019.05.28. 22:54:07

@Wildschwein: "A legtöbben sosem fogunk úgy kinézni, mint <nők körében népszerű férfiszínész neve>, de magunkhoz képest lehetünk 100% közelében, és ennek szerintem van jelentősége."
Nincs.

Szerintem LFA mondja jól. A nők nem saját magunkhoz képest viszonyítanak, h lám-lám Átlag Józsi most tényleg 120% saját magához képest, hanem az összes pasik halmazához. Ha Best Átlag Józsi még mindig a férfiak 80-90 %-a alatt van, akkor továbbra sem fogják meglátni/észrevenni.

MGTOW.
Bármit is csinálsz, azt magad miatt tedd!
www.youtube.com/channel/UCkS25_BA441NQMkbJG_k9Kg

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:57:47

@Captain Admin: nem oké, mert nem bizonyítottad semmivel, hogy a 2. szex már azért van, mert a nő élvezi. Az évfolyamtársam másfél éven át csinálta szánalomból, mint egyfajta jótékonykodást. Ez a te elképzelésed, hogy a 2. már élvezetből van, mert csak. Ez nem érv.

2019.05.28. 23:03:02

@Serial Slut: mi másért lenne? Miért dugna egy nő ha semmi haszna nincs belőle és nem is élvezi?

Plusz férfi oldalról is az első dugásnak van jelentősége, pláne ilyen helyzetben. Az az eredmény, h megdugta. A 12. után a 13. dugás nem eredmény, hanem csak szükséglet kielégítés.

A barátnőd kamuzott. Valami érdeke volt a palijával dugni, akitől nem tudott elszakadni. Ha nem érzelmi, akkor anyagi okok miatt.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 23:10:56

@Captain Admin: Ez egy feltételezés, mert te nem tennéd, neked ez nem volna ok. De mondjuk miért megy el valaki a 100. hétvégén is ételt osztani, abban mi érdeke van, mi haszna? Ez a jótékonykodás, a sajnálat, szánalom lényege, hogy nincs benne több, nem kapsz cserébe semmit, mégis úgy érzed, így helyes és örülsz, hogy neki jó.
De régóta vitatkozunk ezen és nem közeledünk. Szerintem fogadjuk el, hogy teljesen mást gondolunk erről a kérdésről. :)

2019.05.28. 23:14:58

@Serial Slut: "De mondjuk miért megy el valaki a 100. hétvégén is ételt osztani, abban mi érdeke van, mi haszna?"

Az, hogy ezért azt feltételezi, hogy amikor majd ő is olyan hekyzetbe kerül mint amiben most azok vannak akinen segít, akkor majd neki is fognak. Azt hiszi, hogy ez lesz, mert most, hogy segített, ő már ezt kiérdemelte. Lényegében ezt is a félelem irányítja.

VT 135 2019.05.29. 00:25:32

@Serial Slut:
"Az évfolyamtársam másfél éven át csinálta szánalomból, mint egyfajta jótékonykodást."
Neeem, ezt azért én sem kajálom be. Arról lehetett szó, h nem volt rossz az illetővel, csak a csajnak nem volt jobb akkor épp kilátásban (vagy azt hitte, h most nincs jobbra lehetősége), ezért "feláldozta magát" egy olyan palival, aki, úgy érezte, nem méltó hozzá.
Ha nem élvezte volna minimum testileg a dolgot, akkor csak feküdt volna ott, mint egy darab fa, ez pedig nem igazán van olyan férfi, akinek bejönne. Mondjuk szerintem ezzel te is tisztában vagy. :)

2019.05.29. 07:39:44

@Wildschwein: a belinkelt wolf bejegyzés kapcsán eszembe jutott egy érdekes dolog. Azt írja a végén, hogy azért is jó a barátzónájában lenni nőknek, mert így tudsz velük gyakorolni. Ez oké.

De ami érdekes, az az, hogy egy fordított felállásban is működik ez, tehát amikor egy csaj van a te barát zónádban (már ha létezik egyáltalán fasziknál ilyen). :)

Egy időben hozzám csapódott egy kiscsaj futni. De csak futni. Ismertem rég, nem volt szép csaj, sőt igazából az arca olyan fura volt, de nem csúnya. A teste patent, a bőre szép, ápolt stb. De nem volt szerencséje a paliknál, mivel nyilván fölfelé akart volna választani. (azóza sem jött össze).

Nekem akkor komoly kapcsolat, gyerek stb. Futás előtt bemelegítésnél és az első pár km-en mindig beszélgettünk. Nekem akkor jött képbe egy kiscsaj aki később a szeretőm lett. Kérdezgette, hogy mit szoktunk csinálni, hol, hogyan oldjuk meg stb. Egyértelmű volt, h valami foglalt paliért epekedik, próbálta megérteni az én (és így a másik foglalt pali) nézőpontját. Szegénykém eléggé gátlásos volt, szerintem már annak is örült volna ha az a foglalt pali rendszeresen "csak" megdugja, de valahogy mégis úgy, hogy az neki se legyen megalázó, legalább a körítés legyen meg.

Egyszer mesélem neki, hogy hol milyen hotelben voltam pénteken a kiscsajjal, meg milyen jó volt stb, erre kifakad, hogy ha ez ilyen, akkor őt miért nem akarja senki elvinni így egy hotelbe pl? :)

Elmagyaráztam neki, hogy ezt neki kell elérnie, ha tetszik ha nem. De tapasztalatlanul, mivel még egy (hosszabb kapcsolata sem volt hanem csak ilyen pár hónaposak) így nehéz. Kicsit emésztette ezután az ajánlatomat, ami szerint jó szeretőt faragok belőle, de belement. Csorinak erősen konfortzónán kívülre kellett kerülnie, erősen konzervatív csaj volt. Ismerte a nőmet, gáz lett volna rá nézve egy bebukás.

Először csak közös program, éjszakai fürdőzés stb. Kb 2x kellett rászólni, hogy nem eléggé mutatós az a fürdőruha amiben jönni akart. Legalább is amiben én úgy érzem, hogy megnézik majd őt, ami meg neki lesz jó élmény. Sokat beszélgettünk, komoly munka volt elfogadtatni vele, hogy a szex két olyan ember között is lehet jó, akik nem érzelmi alapokra helyezik a találkát. Konkrétan meg kellett tanítani mindenre, hogy hogyan viselkedjen ilyenkor, miről és hogyan érdemes beszélgetni stb. Az ment nehezen neki, hogy egy férfinek az a jó, azért tart szeretőt, hogy a nő ilyenkor úgy viselkedjen, mint ha ez egy kapcsolat lenne. De ő nem fogja megjátszani magát! Mondom muszáj, m nekünk ez fontos. Cserében te pedig szép élményeket kapsz. Ez erről szól. Lényegében kicsit túlgondolta valahogy. Szerintem jó munkát végeztem, de mivel a fölfelé választás ösztönből jön, azóta sincs kapcsolata amennyire tudom. :)

Hihetetlen, de sok nő van aki még ma is full konzervatív. Akit decemberben beújítottam milfet, vele kb a 10. találkára értem el azt, hogy ne legyen zavarban, amikor nálam be van öltözve egy utolsó utszéli ukrán kurvának. Megalázónak és lealacsonyítónak tartja, hogy combfix stb. :D Jó, mondjuk így, amilyen színösszeállításokat ráerőszakolok, nem is engedném ki utcára sem. :D De nem ez a lényeg.

Amúgy ez sok nőt izgat, hogy milyen egy szexkapcsolat a gyakorlatban stb. Nemrég kérdezte egy ismerős csaj, hogy de mégis ez hogy megy? Átjön hozzám a csaj akivel össze járunk, se szó se beszéd és megyünk az ágyba, mint egy pornóban? Elképzelhetetlen neki. :) Mondtam, h nem, mert van amikor már a bejárati ajtóban alá nyúlok, pláne ha szoknyában jön, bugyi nélkül. :D

A nők fantáziáját ezek a tipikus szituációk ugyanúgy izgatják. Pl szomszéddal, csak szexkapcsolat valakivel, főnök beosztott alkalmi dugások, szex vadidegennel, egyéjszakás, szex barátnő pasijával stb.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:25:24

@VT 135: ez azért nem annyira fekete-fehér. Inkább olyan, mint hogy én sem kedvelem pl. anyám minden főztjét, viszont ha hazalátogatok és azzal vár, akkor jó pofát vágok és megeszem, mert nem akarom megbántani. Ez olyankor nettó szánalomebéd a részemről, mert szívem szerint inkább rendelnék valamit. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:40:49

@Captain Admin: a pasik combfix iránti vonzódása is örök rejtély számomra. :)

2019.05.29. 15:45:59

@Serial Slut: az a titok, hogy jól néz ki. Valamint a fókuszt a seggre, intim tájékra irányítja, mivel kiemeli azt.

Amúgy én kurvás szerkóról írtam, nem csak combfixről. :) Nem tudom honnan ered, de nekem mindig is a szakadt ócska kurvás outfit volt a leginkább vágyfokozó. Plusz a téli hidegben hordott viselet valamiért. :) Lehet, mert abból jó kibugyolálni a csajt amikor a kinti hidegből hazaértek.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:58:31

@Captain Admin: sejtem, hogy a látvány miatt, csak nekem személy szerint a harisnya viseletként sosem jött be, szerintem csak zavaró. Szerencsére ma már vannak olyan "combfixek", amik nem harisnyák, nincs lábfejük, sőt harisnya részük sem, hanem csak bőrcsíkokat lehet sűrűbben, ízlésesen feltekerni combig. Az szerintem ugyanazt a látványt nyújtja, sőt még jobban is néz ki és jobb benne az érzet. :)
Kerestem rá példát:
p1-ssl.teszvesz.hu/photos/f1/99/leg-avenue-mubor-jellegu-combfix-9143-7f69_1_big.jpg?v1

De igen, az utcai kurvás stílushoz nagyon megy a combfix. Magassarkú, combfix, (farmer) picsaszoknya (vagy picsaegyberuha) és szőrmekabát vagy dzseki. Van erre pár szettem, bár annyiféleképpen lehet variálni, hogy ugyanazt a hatást érd el. Viszont otthon, a négy fal között ez mégis olyan "meh". A szabadban kell csinálni, az adja meg azt az extra élményt, amiért megéri így kinézni. :)

2019.05.29. 16:21:52

@Serial Slut: figyu, én nem kötözött sonkáról beszéltem. :D

A harisnyában nem mellékesen az anyaga is kurvára izgató valamiért. Különösen jó ráélvezni, vagy pl a normális harisnya (nem a combfix) bugyi nélkül a nőn eszméletlen vadító, m látszólag meztelen, de mégsem tudod bedugni neki. :) Eleve jó a fogása is amúgy.

A kurvás cuccban pedig nekem mindig a kifejezetten ócska, szakadt kurvás cucc tetszett. Szó szerint szakadt lyukacsos harisnya, rikító színű tanga, miniszoknya stb, összeegyeztethetetlen színekkel. Mint egy random kis cigány szutyin. :)

Volt olyan, hogy a nőmnek megmondtam, hogy vagy ebben a miniruciban (normális miniruha, de azért a picsája ki van benne szinte) jön buliba bugyi nélkül, vagy nem jön. Nagy sírás rívás, de csak megoldotta. :) A szórakozó helyen kiadtam az utasítást, ő lent én meg megyek fel az ismerősökhöz. Fentről látom, hogy sorra próbálkoznak nála a verebek, fűzik jobbról balról. Jön föl fülig érő vigyorral, óó tényleg jó ötlet volt ez a ruha. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 16:51:25

@Captain Admin: csak a kövér csajokon kötözött sonka. :) Mindegy, csak mutattam alternatívaként a combfixre. Nekem továbbra is a gyerekkori élményem jutnak eszembe róla, amikor muszáj volt harisnyát hordani, szóval akármilyen szexi darab is, jobb nélküle. Szerencsére a pasimnak sem fétise.

Van nő, aki azon meglepődik, hogy ha szinte kivan a picsája, akkor sokan leszólítják? :)

2019.05.29. 17:06:31

@Serial Slut: látod. :D Sokan szégyellősködnek. Addig oké, hogy olyan helyre ahol sok az ismerőse oda nem erőltetném rá, de akkor olyan helyen voltunk, ahol nem ismerték.

Jók az ilyen játékok, m utána hazaérve reggelig alig bírtam vele, totál bevolt gerjedve. :)

Egy haverom a nőjével régen azt csinálták mindig, h bent szétváltak az útjaik, és smárolásig "megcsalhatták" egymást. Amikor meg már nem bírták egymásnak estek a kocsiban. :) Utána totál bepunnyadtak később, gyerekek, sok meló, lakás cserék, építkezés stb. Nem tudom mi értelme így.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 19:30:08

@Captain Admin: igen, tudom, hogy sokan ilyenek, és éppen ezért nem is igazán tudják megélni a vágyaikat. Mit szólnak mások, mit fognak gondolni, nem illik, nem vagyok olyan lány. :)

A haverodék meg még egyenesbe jöhetnek, a családalapítás első pár éve, amíg mindent össze nem raknak, ilyen. Gondolom.

2019.05.29. 19:36:17

@Serial Slut: nem. Ez 15 éve volt kb. Azóta elkapta őket a mókuskerék, de alig dugnak. Totál befáradtak.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 19:43:45

@Captain Admin: ez a befáradás előbb-utóbb minden hosszabb kapcsolatban eljön, érződik. Ezért kellenek mások is, hogy mindenki magának fenntartsa az izgalmat, a monogámia hülyeség. :)
Mi is jobban pörögtünk még pár éve, több volt az outdoor bevállalás. Unalmasnak nem mondanám, ami ma van, de azért érezhető, hogy visszavettünk a lendületből, többször választjuk a kényelmet.

2019.05.29. 21:39:10

@Serial Slut: valahogy az esetedben nem tartom hitelesnek párkapcsolati témában bármilyen véleményed is. Kiemelten a jelenlegi partnereddel.

Szex, ffi-nő viszonyokban abszolút, de ebben nem.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 21:43:53

@Captain Admin: az a te dolgod, én nem szólok bele, de attól még leírom.

2019.05.30. 08:53:24

@Serial Slut: kolléga úr arra gondolt, hogy ha egész nap más pasik pénzért dugnak téged, akkor a te privát párkapcsolatodat a legkevésbé sem lehet a hétköznapi emberekkel összehasonlítani. Ingerdömping, kiégés, ilyesmi.
Vagy hogy megy ez nálad?

Untermensch4 2019.05.30. 09:02:07

@Serial Slut: "a pasik combfix iránti vonzódása is örök rejtély számomra. :) "

Pedig egyszerű, a combok iránti vonzódás + szexibb egy jól eltaláltan hiányos öltözékű nő mint egy teljesen meztelen. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 09:06:40

@Daenerys Targaryen: nincs olyan, hogy egész nap, és máshogy dolgozom. Heti 1-2 nap, 3-4 munka. Ez nem olyan, mint Kannácskának, hogy 0-24. :) Tudom, sokan vágták ezt már a fejemhez, hogy nem lehet összehasonlítani, pedig szerintem igen. Ugyanannyira össze lehet, mint bármelyik másik nyitott kapcsolatban élő páréval. Minden olyan, mint bárki másnál, csak nem monogám kapcsolat. De ennyi erővel annak sem vehető komolyan a véleménye, aki elvált, aki csalja a nejét/férjét vagy aki szingli.

2019.05.30. 09:40:54

@Serial Slut: párkapcsolat vonatkozásában lényegtelen férfi szempontból, hogy 0-24-ben fogadsz bárkit aki megfizet, vagy csak heti 3-4 gangbanget vállalsz.

Akivel te párkapcsolatot vízionálsz magadnak, neki anyagi érdeke fűződik ehhez. B verziónak is adok kb 2%-ot, hogy ő kifejezetten erre gerjed, hogy miután rojtosra dugtak, ő alig várja, hogy kinyalja belőled 5 pali anyagát. De ezt is inkább csak egy szexkapcsolatnak gondolnám, mert egy ilyen palira nem tud felnézni egy nő, bárki is az az életben.

Aki monogám kapcsolatban él, annak nincs fogalma sem, hogy mire gerjednek a pasik, hiszen nagyon korlátozottak az isneretei a tapasztalatok hiányában. Aki bárkivel lefekszik aki megfizeti, annak fogalma sincs egy monogám kapcsolat problémáiról, kihívásairól, pláne ha számára a viszonyítási alapot egy olyan "kapcsolat" jelenti, ami mellett az említett munkát végzi.

Ha a tegnapi kommentedben példaként azt a kapcsolatod említetted volna, amikor még nem árultad magad, az rendben lenne. De így, EBBEN, nem voltál hiteles. Ezért írtam csak, nincs ezzel semmi bajom, örülök, hogy a sok hazug geci kurva között néha találni korrektet is, mert a tiéd is egy érdekes nézőpont lehet idevágó kérdésekben.

Ez a kurva vs párkapcsolat érdekes kérdés. Abban biztos vagyok, hogy egészséges férfi CSAK jelentős előnyökért tudná elviselni azt rendszeresen, ha bárki használhatná a nőjét, amikor azt megfizetik.

Azt elfogadom, hogy egy a hivatását már feladó nővel működhet jól egy kapcsolat, de csak egy olyannal, akinek ő önmagában is egy elérhetetlen nő kategória lenne. Valamit, valamiért. :)

Ismerek egy pornós csajt. Egy haverom a palija, sosem titkolta előle. Fiatalon még a csaj filmjeit nézve is kúrtak, a haverom is egy beteg perverz állat, azóta gyerekek vannak, élnek mint egy szép kis család, néha bevesznek valakit ha jól esik, de nem komplikálják túl alapból sem az életet. :) Egyszerűeknek mondanám őket.

2019.05.30. 09:43:22

@Serial Slut: ja értelek. Igazad van, én ismerek olyan csajt aki napi 2-3 különböző pasival dug szórakozásból. Akkor annak is fel van tolva az ingerszintje még jobban mint a tied.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 09:58:09

@Captain Admin: a két év alatt, mióta elég sokat netezek, én már olvastam mindent. Igen, mindenki megmagyarázza, miért nem kapcsolat, biztos csak a pénzért, hogy egy mangina, hogy én nem tekintem férfinak, csak szexkapcsolat (dacára az eljegyzésnek), szóval mindent. Bosszantó, hogy mindenki jobban akarja tudni, de a ráhagyáson kívül nem tudok vele mit kezdeni, mert győzködni senkit sem fogok, arra nem pazarlok energiát.

Miben különböznek annyira nagyon a monogám kapcsolat kihívásai? Hogy bejön extrának a hiszti a más nőre nézés miatt? Hogy szakítanak, csak mert az egyik bepiált és kefélt valakivel? Hogy x év házasság után elkezdenek titokban félrejárni, annyira unják egymást? De, értem ezeket, csak ez meg az én szememben elbaszása a kapcsolatnak, az életüknek úgy általában. Röhejes és infantilis szereplők, a végén erre mennek rá mindketten, még ha 10-20 évig építgették is. Érteni lehet, ahogy a hisztiző gyereket is, csak egyetérteni és támogatni nehéz, annyira súlytalannak tűnik minden ilyesmiből kiinduló vita.

2019.05.30. 10:09:16

@Serial Slut: amit meg szeretnél magyarázni, az kb az, mint h azt akarnád, hogy egy kurva az ugyanolyan rendes nő, mint egy rendes nő, akit csak a jelenlegi palija kúrt le eddig. Igazad van, ennek megmagyarázsába kár belefognod.

Miért? Mert értelmetlen, hiszen nekünk férfiaknak egy kurva maximum annyit ér, amennyiert meg akarunk dugni. Valljuk be, ez nem sok, forintban sem. Egy olyan nő, akit csak én dugok, az nagyjából a millió szorosát is megéri. Ezert kötjük össze szívesebben az életünket ilyen nőkkel, ezért veszünk nekik ezt azt, vállalunk velük gyereket, közös életet, hosszabb távú jelentős kiadásokat.

Nem szeretnék elmenni abba az irányba, mint egy fb ismerősömmel, akiről tudom, hogy párszor megjáratták a tevebaszók benne, aztán most ossza az eszt, hogyan kell sikeresen vállalkozást építeni. Csak arra a kérdésre nem tud válaszolni soha, hogy a kezdőtőkét pl ő miből szedte össze, és mi az a (szerinte) bárki által lemásolható út első lépése, amivel ma pl egy vállalkozni vágyó fiatal gyorsan leakaszt egy 20-ast,h elinduljon.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:12:17

@Captain Admin: szerintem valóban ugyanolyan rendes nő, de tudom, hogy ezzel 99% nem ért egyet. :)

2019.05.30. 10:18:56

@Serial Slut: ez nem egyetértés kérdése. Ma egy jobb kurva 20/h-ba kerül. Vidéken ennyibe sem. Egy normális nőre nem 20/h-t költenek, hanem átlagban a millió szorosát. És itt a párkapcsolatokra gondolok, nem is a szüzesség licitekre.

Szóval nem ugyanolyan nő a kurva, hanem jóval értéktelenebb. De ha azt mondod, hogy egy etiópiai noname árva gyerek (akit a kommentem végére már le is lőnek), ugyanolyan ember mint pl Trump vagy Putyin, ugyanannyit ér, akkor igazad van. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:25:25

@Captain Admin: de most te idegenek pénzköltését hasonlítod a párkapcsolatban pénzköltéshez. Ennyi erővel én még mindig többet érek, mert a monogám kapcsolatban álló nőre a férjén kívül senki más nem költ. Vagy a nőre, akit csak a pasija lát szépnek, aki szintén nem egy Adonisz és ki sincs bélelve. :) Szóval hagyd már ezt, mert teljesen rossz megközelítés.
Egy szolgáltatásról beszélünk, munkáról, üzletről.

2019.05.30. 10:39:35

@Serial Slut: "Egy szolgáltatásról beszélünk, munkáról, üzletről."

Így van. Ezért nem értem, hogyan is akarhattad ezt összemosni a párkapcsolattal. Olyan munka, ami összeegyeztethetetlen a párkapcsolattal. :) A tiétek nagyon maximum egy kft, esetleg egy érzelmi kft. Ami értéke lehet egy nőnek, azt te pont nem tudod adni a palidnak. Ebbő eredően neki más haszna van ebből a viszonyból. Ha csak a tested, akkor ő is csak egy kuncsaft. Ha anyagilag is származik haszna, akkor pedig csak egy üzleti kapcsolat.

Ez még az én értékrendemben sem párkapcsolat. :) Amit te adni tudsz egy kapcsolatba egy férfinek, azt bármelyik kurvánál megvehetjük max egy 20-asért, vagy bármelyik másik ugyanilyen nő is meg tudja adni, akit nem basztak meg ennyien és így.

Amúgy érved is van, hogy pl nekem miért érné meg, miért lenne jó veled kapcsolatra lépnem, ha szeretném elkötelezni magam? Mi az az előny, ami felül írja az életmódodból eredő hátrány hegyeket, és amit nem kapok meg más ugyanígy kinéző 28 éves csajtól? Az annyival jobban tudsz szeretni faszságot kár elkezdened is. Mérhető, igazolható, kézzel fogható előnyöket írj! Még a szexben sem tudsz többet attól, mint akit a saját igényeimet való kielégítésre benevelek.

2019.05.30. 10:46:49

@Captain Admin: a rendes nőre a millió szorosát költik? 20 ezernek a millió szorosát egy óra alatt? Te mészároslőrinccel dugsz :-)))) hahaha

Kicsit el vagy szállva. Egy normális nőre nem kell költeni, a te fejedben van beakadva a nők=pénz képlet, de nyilván ezt a világot építetted ki magadnak, innen vannak a pajtásaid és ezt a buborékot fújod magadnak valósággá.
Van élet a te világodon kivül is.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:59:17

@Captain Admin: Ez egy teljesen értelmezhetetlen kérdés. Neked nem tudnék semmit és nem is nagyon igyekeznék. Nem egy akármilyen férfinak kell tudni adni, hanem annak a bizonyosnak. A jó partinak. Azt meg a magad nevében megmondhatod, mi az értékes, de mindenkiében nem nyilatkozhatsz, nektek pasiknak ezt már nagyon meg kéne tanulnotok. Két színt láttok: a feketét és a fehéret, és csak magatokból tudtok kiindulni. Most akkor mit is magyarázzak neked?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 11:00:08

@Daenerys Targaryen: Aztán valamiért még sincs ilyenje, akire a 20 milliószorosát költi, úgy látom. :)

2019.05.30. 11:01:55

@Daenerys Targaryen: aki nő legutóbb ilyen jól tudott számolni itt a blogon (borzlány) az ő férje is többet tesz be a közös kasszába, mint a nő.

2019.05.30. 11:06:37

@Serial Slut: "Nem egy akármilyen férfinak kell tudni adni, hanem annak a bizonyosnak."

Annak a bizonyosnak, aki kényszerből elfogadja a foglalkozásod káros következményeit.

Most tényleg ott tartunk, hogy egy ribancvadász blogon akarod megmagyarázni, hogy egy faszi nem ÉRDEKBŐL garantálja a nemi betegségeket magának azzal, hogy rendszeresen kinyal/smárol/dug egy kurvával? :D

Olvastam a blogod, el se kezd a csak gumiban stb faszságot!

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 11:09:07

@Captain Admin: Ha tényleg olvastad volna, nem mondanád, hogy kényszerből. :)

2019.05.30. 11:23:43

@Serial Slut: ebéd idő van, de még ezt leírom. Bármelyik férfi örömmel élne együtt egy 28 éves kurvával ABBAN az esetben, ha az egyetlen másik opciója egy 80 éves össze aszott öregasszony lenne. Én is. De senki sem, akinek van más ugyanilyen nőhöz hozzáférése, aki azonban nem kurva.

Ebből láthatod, hogy irreleváns, hogy mit írtál a blogodban a kapcsolatnak vízionált kft-tekről, de ezt elsősorban std szempontból említettem. Azok meg pont úgy terjednek a legjobban, ahogy te csinálod.

2019.05.30. 13:57:43

@Captain Admin: én hiszek az őszinte tiszta szerelemben.

whoamiohmy 2019.05.30. 15:58:03

@Captain Admin: ismered a viccet?

Mi a hasonlóság a barátnő illetve feleség és a házi úszómedence között?

Ha utánaszámolszt mennyibe van, rájössz, hogy nem töltesz elég időt benne... ;)

whoamiohmy 2019.05.30. 16:04:08

@Daenerys Targaryen: hehehe, én is igy voltam vele, a válásig. Azóta úgy vagyok vele mint Petyr Baelish (ha már a nicked is GoT-s): valahányszor találkozom valakivel, mindig azt nézem, mik lehetnek a motivációi - és a LEGALANTASABB motivációkat veszem a legvalószínűbbnek.
A nők rohadtul kiszámíthatóak ha így gondolkodsz. Sok pasi azt mondja, nem érti a nőket, de valójában arról van szó, hogy nem képesek a nőket a számukra megfelelő viselkedésre rávenni illetve rábeszélni. Valójában a nők veszettül egyszerű kis lények, tisztelet a kivetelnek.
Örök igazság még: ha a nők után futsz, pénzed sose lesz. Ha a pénz után futsz, le se tudod majd vakarni magadról a csajokat. Tavaly már 300.000 euró fölött kerestem. Maximálisan igazolódik a tézis. Legfeljebb időnként beugrik a képbe a fizetős verzió (ami egy bizonyos árszint felett nagyságrendekkel magasabb színvonal mint a hagyományos történet).

julius_caesar 2019.05.30. 17:58:07

@whoamiohmy:
Miket értesz a legalantasabb motivációk alatt, a hipergámiára gondolsz?

OFFTOPIC, de ezt akartam neked korábban javasolni, hogy menj el konferenciára/ nyaralni Szingapúrba. (ez egy 6 milliós metropolisz budapest méreten, volt brit gyarmat, angol a hivatalos nyelv)

Miért? Mert ha történetesen fehér vagy, és férfi, akkor a sexual market value a felső 5%-ban van, mert az összes bennszülött kompetitor (160 cm vézna szemüveges) nem igazán egy született Brad Pitt, és kultúrálisan nagyon közel állnak a nyugathoz, ezért angol/amerikai sorozatokon filmeken nőnek fel -> a nők elvárásai is onnan jönnek, tehát nekik fehér férfi kell.
Beszéltem ilyen témáról ausztrálokkal, azt mondták, hogy egyértelműen oda kell ilyen céllal menni. Egyéb ázsiai ország a nyelvi akadályok miatt neccesebb.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 19:29:52

@Captain Admin: Jó, egyezzünk meg abban, hogy úgy gondolod, ahogy akarod, meg én is.

2019.05.30. 21:16:59

@whoamiohmy: ennyi a bevételed, vagy ez már a nyereséged?

whoamiohmy 2019.05.30. 21:21:59

@Captain Admin: meg egy orszagban kell adot fizessek, ugyhogy nem a 100%. De szerintem 250 felett leszek.

2019.05.30. 21:23:34

@whoamiohmy: nem azt kerdeztem, hogy ez bruttó vagy nettó-e, hanem azt, hogy ez a bevételed vagy a nyereséged?

whoamiohmy 2019.05.30. 21:30:56

@Captain Admin: befektetéseken? Kb fele jött össze munkabérből kb fele befektetésekből.

whoamiohmy 2019.05.30. 21:33:01

@Captain Admin: nyereség (osszes koltseg, ado levonasa után) olyan 150k körül lesz

2019.05.30. 21:46:08

@whoamiohmy: vagyis évente realizálsz 50% hasznot a 75K befektetéseden, és mindez már az adózás utáni eredmény? :)

whoamiohmy 2019.05.30. 21:50:17

@Captain Admin: nagy része meg a crypto amiből sikerult idoben kiszallni (sajnos nem pont a tetején de valamivel alatta mar mikor lefele ment). Egyébként nem 75k befektetesem van már. Meg eladtam egy lakast is tavaly.

2019.05.30. 22:05:09

@whoamiohmy: Oké. Tehát a 300K fölött kerestél kijelentésből a valóság lehet, hogy csak pont ennek a 10%-a.
Na mindegy, csak kíváncsi lettem, hogy mivel lehet ennyit keresni.

whoamiohmy 2019.05.30. 22:13:34

@julius_caesar: szingapúr tobb szempontból is erdekel. Egyreszt alacsonyak az adók, másrészt javareszt magan az egészségügy, harmadrészt a GDP ott mar PPP-aranyosan 88.000 dollar per capita.
Kb 3 ev mulva lesz meg a nefrologus szakvizsgám. Utána lépek Svájcból, Hong Kong, Szingapúr vagy Dubai lesz a következő állomás.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:09:23

@Captain Admin: figyelj, hát pár nap után ez a Cortez belém is állt, ugyanazt a végeláthatatlan vitát akarja folytatni velem, mint veled, engem is "leleplezett", szóval mivel téged láttalak eddig kommunikálni vele, téged kérdezlek: ez ilyen helyi hülye? Innen is ezért tiltották ki? Megfogadtam, hogy én aztán maximálisan tolerálom a szólásszabadságot a magam pici blogján is, mert bárki elmondhatja a véleményét, max. nem értek vele egyet, de pár nap után eljutottam vele addig, hogy egy mozdulatra vagyok attól, hogy kivágjam a gecibe. Azt hiszem, ez az első találkozásom egy valódi, csak rombolásra született és azért élő trollal.

2019.05.30. 23:18:43

@Serial Slut: az egy agyatlan hülyegyerek. Amikor a blogjára akadtam már fura volt, hogy ami témákról alsó hangon lehetne írni 20000 karaktert, ez 3 bekezdést tudott kicsikarni.

Valami szakmunkás nőgyűlölő bétának tippelem, aki alapból balfasznak született, de a sok kudarc miatt megkeseredett. Nem kell vele foglalkozni. Vagyis felesleges.

Láttad, fogadtam volna vele, mivel tudtam, h ruppótlan, direkt meghagytam neki, hogy ő nevezze meg a tétet. De hát nem lenne balfasz, ha nem csinált volna segget a szájából.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:21:49

@Captain Admin: én abba nem akartam beleszólni, mert nem ismerem az előzményeket, sem egyikőtök karakterét sem. Velem most ott tart, hogy pár nap alatt gyakorlatilag telefosta a blogot, már sok poszt alatt pörög és követelőzik, vagdalkozik. És nem értem, hol ment félre, próbáltam a legnagyobb türelemmel állni hozzá, válaszolgattam, de ez nem kérdez igazából, hanem csak azt keresi, hol köthetne még beléd. Azt hiszem, trollkezelésből megbuktam, csak annyira elveim ellen való a kitiltogatósdi, szóval nem tudom, mit csináljak. Törölni nem fogom, mert akkor utólag azt hazudik, amit akar, így bárki odamehet, elolvashatja, hogy zajlott. Igazából nem tudom, mit ártottam neki, nem is értem, mi váltotta ezt ki nála, miért szállt belém, de azt látom, hogy csak az a célja, hogy felbassza az agyam.

2019.05.30. 23:28:58

@Serial Slut: ki kell tiltani a faszba. A kommentjeit is kitörölni. A trollkodásnak is lehet értelme meg szórakoztató is, de ez egy beteg szerencsétlen. Se nem tanulságos, se nem érdekes, se nem szórakoztató.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:36:17

@Captain Admin: Oké, köszi a tanácsot! Még adok neki egy esélyt, egy utolsót, hátha észbe kap és visszavesz, most már úgyis eléggé rövidre zártam ezeket a "beszélgetéseket", jelezve, hogy akármit is csinál, nem folytatom. Nem értem, miért jó neki így élni, hogy csak ellenségeket gyűjt, még azokkal is összeveszik, akik jóindulattal fordultak felé az után is, hogy már többször volt paraszt. És még azt mondja, nem vagyok keresztényi. :)

VT 135 2019.05.31. 00:47:05

@Serial Slut: Vágd ki a gecibe. Nagyon orvosi eset. Teljesen önkivületi állapotban vegetál. Egyetlen dolog, ami élteti, a kétségbeeséséből származó düh, ami miatt az egész világot utálja. Tisztára, mint Darth Maul. :) Persze együttérzek a szenvedésével és a kínjaival, mert amit mi látunk belőle, az apró darab, ő meg magával napi 24 órában kénytelen, 100%-os mennyiségben együttélni. De ez nem jelenti azt, h hagyni kéne a vergődését, h mindent összemocskoljon.

VT 135 2019.05.31. 00:49:27

És igen, töröljed ki a szemetelését, mert lehúzza a blogodat, tönkreteszi a hangulatot, a munkádat. Gondolom, nem ezért indítottad, h utána egy nyomorult vergődése miatt elmeneküljenek az olvasók. Fontos, h meg tudjuk húzni a saját határainkat.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.31. 01:27:48

@VT 135: Köszi, közben én is eljutottam erre a felismerésre, úgyhogy most kiganajoztam egy adagot. :)

Untermensch4 2019.05.31. 06:55:15

@Serial Slut: Majd még néhány néven próbálkozni fog... :)

erkölcsi hulla 2019.05.31. 09:47:20

@VT 135: "És igen, töröljed ki a szemetelését, mert lehúzza a blogodat, tönkreteszi a hangulatot, a munkádat. Gondolom, nem ezért indítottad, h utána egy nyomorult vergődése miatt elmeneküljenek az olvasók. "

Tényleg ? Itt sem menekült el senki pedig méhlovas és a többi attention whore önkielégítő picsa és egyéb intrikusok már rég teliszarták színültig az egészet.

2019.05.31. 10:15:42

@erkölcsi hulla: nos, te viszont ritkán "szarsz" ide, de akkor nagyon büdöset, pedig nincs is benne semmi.

erkölcsi hulla 2019.05.31. 11:16:02

Milyen szépen alátámasztja az állításomat. Máris próbálná elszívni a figyelmet, 'vitákat' generálni, amikre maszturbál. Keress mást akire vergődhetsz.

2019.05.31. 11:28:51

@erkölcsi hulla: sunyika, attól, hogy nem nekem válaszolsz, te is és én is tudom, hogy nekem válaszolsz, és ettől még szánalmasabb vagy.
Szemlesütve, oldalra pillogva nyomod a nyomorod nekem.
Alja vagy a nemednek.

És kis butus, attól, hogy általánosan írogatsz itt és máshol a nőkről, mert nem mered megszólítani őket (még nick-ként sem), nem leszel "valaki".

Mivel jársz-kelsz férfias blogokon, legalább azt kéne megtanulnod tőlük, hogy szemtől-szembe jár a szájuk, nem ilyen alamuszi, kis szánalmas módon.
És mivel itt is keringsz mindig, olvashatod, hogy az itteni férfiak már megfogalmazzák konkrétan a megszólított nővel szemben a véleményüket, és beszélgetnek is vele már, nem ezt a semmit mondó "minden nő szar" dumát használják.
Fel kéne nőnöd, ha már felnőttek közé próbálsz felkapaszkodni.

erkölcsi hulla 2019.05.31. 11:32:34

El sem olvasom már, olyan unalmas. Még azt is csontnak veszi, ami kimondottan nem csont.

2019.05.31. 11:57:47

@erkölcsi hulla: kár, hogy nem olvasod el, azért írtam, hogy tanulj belőle, felnőtté válj, egyenes férfivé, megtanuld vállalni a véleményedet, és tanulj a férfiaktól érvelni, véleményt nyilvánítani, embernek lenni.
De ha nem, hát nem...

2019.05.31. 12:23:27

@Frau Untermensch4: na, most már akkor értem, miért szeretnek a nők. :)
Már megérte benézni.

2019.05.31. 14:06:26

@Serial Slut: Slutykám jól felbaszbattad az agyát csori balfasznak, már a csp-be is kezd beleszarni. :)
Még a végén megéled, hogy a blogodra költözik majd a fél blog.hu-s szekció.
Vagy csinálni kell egy cortezmentes övezetet. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.31. 15:01:27

@Captain Admin: Nem szopatlak, csak nem ismertem a blogot. Nem járok annyifelé a neten. Látom, hogy veszekedtek ott, de ehhez mi közöm? :)

VT 135 2019.05.31. 15:51:22

@erkölcsi hulla:
Fogalmad sincs, hányan menekültek el, tekintve, h nem látod a hosszú távú látogatószám alakulást. És igen, amikor az itteni trollok teleszemetelték a fórumot, engem is zavart, rossz érzéssel, nem pedig a megszokott, kellemes, érdeklődő érzéssel jöttem az oldalra.
Azt, h womb-ot nem rakja ki Wolf, az ő döntése, ne rajtam kérjed számon.

VT 135 2019.05.31. 15:53:55

@Captain Admin: Teljesen megkettyen szegénykém, már nekem is a hogyvolt trónok harcás fórumában próbál írogatni. Egyetlen megoldás van: szigorúan ignorálni, akármit szenved össze!

2019.05.31. 20:04:25

Ezt is megéltük. A ribancok már a szopás ellen is lázadnak.
youtu.be/2WseqYVQPZc

2019.05.31. 20:34:03

@Captain Admin: "na, most már akkor értem, miért szeretnek a nők. :)"
Van ott biztos más is :)

Somogyi József 2019.06.01. 08:08:07

@Captain Admin: A munka ellen mikor fognak lázadni? :D

2019.06.01. 09:56:32

@Somogyi József: hááát nem tudom, de ezek se szopni nem akarnak/tudnak, sem dugni nem akarnak. Csak az elvárások bmeg. Aztán csodálkoznak ha dobják őket villámgyorsan a faszba.

youtu.be/Hk9LpfnLv5k

Krisz101 2019.06.12. 16:43:58

@Captain Admin: az én felfogásomnak az volt a lényege, azért próbáltam kvázi 'megéríteni' embereket, mert úgy láttam: a nyomás egyre növekszik, exponenciálisan egyre több férfinek kellene felébredni, nyitottá válni erre, biztosítéknak kivágódni nála.

beletenyerelek a tutiba, épp jókor a kínálatom találkozik a kereslettel. sajnos ez úgy tűnik, mégsincs így.

viszont úgy tűnik h voltak azért itt más dolgok is, pl kiderült hogy valószínű a face flag-elte az accountomat, és elrejti a kommentjeim olyanok elől akik egyetértenének, és folyamatosan mutatja olyanoknak akik várhatóan támadnak miatta.
ezzel azt az érzést keltve a felhasználóban, sikertelen, mintha egy elszigetelt, dühös kis csoport tagja lenne akit a "normális társadalom" kivet magából.

eddig azt hittem paranoid vagyok, de történtek olyan dolgok az elmúlt hetekben, amik nem magyarázhatóak máshogy. egyelőre Roosh V fórumon próbálom kideríteni, mennyire reális a meglátásom.

Krisz101 2019.06.12. 16:55:17

@whoamiohmy: gazdasági vonzat érdekel :P ? akkor mit szólsz ehhez?
érdekes felvetések. kiváncsi vagyok mi válik valóvá belőle.
www.youtube.com/watch?v=dxjhwetz7Lw
www.youtube.com/watch?v=h34NeYRnrQQ
süti beállítások módosítása