Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szánalmas kirohanás facen

2019. május 27. - Ethan Wolf

Az egyik ismerkedős facebook csoportba valaki beírt egy hosszabb hozzászólást, ami generált is több száz kommentet a csoport tagjaitól. 

Egy kissé szánalmas kirohanás volt ez egy fiútól, akinek elege lett abból, hogy a csoport lány tagjai nem akarnak ismerkedni vele.

Igazából nincs sok minden, amit érdemes elmondanom erről, mert a posztja magáért beszél.

Lehetne ezt elemezni, de minek. Van itt minden, ami egy pszichológus álma. :)

Tipikus "jófiú", aki valójában nem az, de annak hiszi magát és azt gondolja, ezért már alapból kijár neki egy nő. Az is gyanús, hogy volt olyan nő, akinek az apja ráhívta a rendőröket, azért ilyet csak indokolt esetben tesz az ember. Biztos, hogy nem olyan kedves jófiú Ő, mint amilyennek hiszi magát.

Mint kiderült, a poszt nem eredeti, egy angolul írt poszt magyarra fordítása és a srác csak figyelemfelkeltésből írta be. Kérdés, hogy az angol eredeti tényleg valós, vagy eleve kamuként született. Esélyes, hogy az utóbbiról van szó. De attól még érdekes, mint ahogy az is, hogy a többiek a csoportban, hogy reagáltak erre.

A lányok elküldték a srácot melegebb éghajlatra, hogy biztos pszichopata. A fiúk egy része szintén betámadta, hogy minek sír a szája, míg a fiúk egy kisebb csoportja tippeket adott neki a csajozáshoz. Ez utóbbiak két részre szakadtak, egy részük a jó fiús szöveggel jött, egy másik részük a PUA-ból merített trükköket ecsetelte. 

Mit gondoltok a kirohanásról? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2414826278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.27. 10:02:44

hahaha ez kamuposzt. A háború és békét Csehov írta! Ez volt a csavar benne?

julius_caesar 2019.05.27. 11:48:53

Egyértelműen fordított poszt, azt incel szót szerintem nem használják sokan, még egyszer sem hallottam egy társaságban sem.
trends.google.com/trends/explore?geo=HU&q=incel

A szöveget nem elemezném, mert másolt, de így is érdekes a dolog. Valószínűleg a srác annyira elkeseredett, hogy mindenmindegy alapján lefordította, és beírta. Arra számított, hogy ezek után az OLYAN lányok majd rájönnek mit hagytak ki, és ő egy igazi főnyeremény, hiszen olvas régi könyveket, stb.

Ami viszont érdekessé teszi, hogy szerintem ő tényleg azt hitte hogy ebből jól fog kijönni, ha ezt kiírja (máskülönben miért tette volna? tátott szájjal menni a faszerdőbe? hogy mindenki screenshotoljon és megossza hogy hű micsoda gyökér?), és így ilyen szinten nincsen realitás érzéke a dolgokról, hogy ezt sem tudta elképzelni.

youtu.be/jdwQTvOUDTw?t=2764

Csak Orosz László része releváns, a mintázat keresésig.

Az alábbi videó megint nem egy szokásos TRP videó, hogy milyenekazolyanlányok, hanem egy érdekes elméleti megközelítés, ami megmagyarázatot arra amit leírtam, egyszerűen szar a csávó modellje a külvilágról.

Wildschwein 2019.05.27. 13:37:44

"a fiúk egy kisebb csoportja tippeket adott neki a csajozáshoz. Ez utóbbiak két részre szakadtak, egy részük a jó fiús szöveggel jött, egy másik részük a PUA-ból merített trükköket ecsetelte."
Redpilles nem is volt? Valahol ott kellene kezdenie ennek a "teljesen normális, fizikailag egészséges biológiai férfinek", hogy vajon mire is vágynak ezek a csajok, akiket ő ugyebár annyira vonzónak talál. Ha erre sikerül találnia egy eléggé realisztikus választ, akkor innen már csak egy ugrás a siker. Na jó, nemcsak egy ugrás. De ez lenne az első lépés. És amelyik férfi nem született natural alpha-nak, annak ezt az utat végig kell járnia. Vagy pegig benne marad a blue pilles álomvilágban. Vagy pedig megőrül.

whoamiohmy 2019.05.27. 19:01:14

Jaja, elég lúzer szegény.
Egyszerűen meg kellene már érteni hogy a nők SOKKAL INKÁBB a külső alapján ítélnek mint a férfiak és 2 mp után tudják hogy szex lesz vagy kex. És a férfiak 90%-a egyszerűen nem üti meg azt a mércét külsőre hogy lapot kapjon.
Ha valaki ebben a kategóriában van és nem tud elsőre vonzó külsőt kialakítani akkor igazából egy esélye van ha igy vagy úgy de fizet a szexért. Na most a 35 alatti korosztályban a nők fizetése ma már magasabb mint a férfiaké, ráadásul a legtöbb országban egy teljes munkaidő utáni átlag fizetésből egy ember még megél, de egy család mar nem. Vagyis fizetni az átlag AFC nem igazán tud mivel (legalábbis egy hosszú távú kapcsolatot nem tud finanszírozni).
Marad a marok marcsa és az esetenkénti fizetős csajok no meg az online pornó. Ezt kéne megérteni, hogy Átlag Jóska ennél többre nem fogja tudni vinni. Ez van.

whoamiohmy 2019.05.27. 19:02:57

Ez melyik csoportban volt egyébként?

Krisz101 2019.05.27. 19:10:10

@julius_caesar: szia! az a probléma hogy rendszeresen inceleznek mostanában, ezen én is ledöbbentem. pl trash of tinderen és ahhoz kapcsolódó szituációkban.

elképesztő h az összes gyalázkodó, férfiellenes fogalom gyakorlatilag közszájon forog meg már le is lett fordítva, teljesen up to date-ek a csajok meg az őket ajnározó béták ezekből. ugyanakkor az olyan fogalmak és azok magyarázata ami a valós női viselkedést és annak motivációit tárná fel, azokban elképesztő lemaradás van, semmilyen csatorna v facebook oldal nem foglalkozik vele.

illetve ha bármit kifejtesz ezekből (nem ilyen bénán mint fent) 10-en ugranak neked

Krisz101 2019.05.27. 19:24:08

a poszthoz meg hogy ez egy állatorvosi lóábra, csak az a bökkenő h a srácnak 90%-ban igaza van.

a fennmaradó 10% meg az, hogy ezt így nem lehet leírni, hanem be kell fogni a szádat és csak ezeknek tudatában cselekedni.

van egy olyan olvasata is, hogyha a férfiak nem lennének ennyire nőseggnyalók (na nem olyan értelemben :P), lennének annyira elkeseredettek/tökösek, és mindenki leírná, kihívná a nőket ezen viselkedésük miatt, akkor nem lenne ez a viselkedés sem.

vagy legalábbis jóval kisebb mértékben.

a másik olvasata meg, hogy ha még sokan így gondolkodnak és ennyire nem látják az alapképet, akkor több jut nekünk... Ezért ne mondj inkább semmit.

én pár hónapja megpróbáltam a Trash of Tinderben osztani a red pill észt, de folyamatosan manginák meg az azok által széttámogatott ottani hangadó picsák támadásaival találkoztam, amiből elég jó rutinnal is max döntetlenben tudtam kijönni.
mivel a saját nevemmel voltam bent ezért inkább hanyagoltam a dolgot.

konkrétan arra számítottam egyébként h ott pár red pill arccal egymásra találunk és bevédjük egymást, ahogy a nők teszik. 30-40 ember elég lett volna egy 20ezres csoportban. de annyi tökös pali nem volt.

a magyar palikban ez az ostoba kádárista reflex van hogy ott basszák egymást ahol tudják.

meg kell nézni egy amerikai oldalt ott már kőkeményen bevédik egymást, kihívják a nőket.
pl
www.youtube.com/watch?v=_Y5DFBrOKuc

Krisz101 2019.05.27. 19:30:49

@whoamiohmy: ez oké, de a probléma számomra itt nem a nőkkel van, hanem azzal h a férfiak 90%-a nem áll mellé és nem hívja ki a nőket a viselkedésük miatt.
kussolnak, a csávót támadják be, gúnyolódnak rajta.

ha a nők ilyenek akarnak lenni, tőlem csinálják, pörgessék a nárcizmusukat a face-en.
de a sok ostoba balfasz ne támogassa már őket.

mondjuk az a nő is érdekes lehet aki egy FB-os társkereső csoportban benne van... biztos nem csak a figyelemért van ott...
egyébként a nőknek a letiltogatás/nem válaszolgatás is dopamin hit. ez a legújabb.
vagy csak nekem új :D

Krisz101 2019.05.27. 19:31:58

én is kiváncsi lennék melyik csoport ez.

whoamiohmy 2019.05.27. 19:38:49

@Krisz101: nézd ezen a felálláson addig, amig Apuci Állam kiszedi a férfiak zsebéből a pénzt és becsorgatja a csajszeek zsebébe, nem fogsz tudni változtatni. Ez van. Az meg, hogy az 5-10% alfa ne kurja le az összes csajszeet, megint lehetetlen, mert ők is férfiból vannak ugye.
Ha Átlag Jóska vagy, vagy kitörsz (10% esélyed van ra), vagy elfogadod hogy ez van. De ez a picsogas amit a srác nyom (fordított tartalom ide vagy oda) szánalmas és értelmetlen.
Nekem inkabb az bassza a csőröm hogy a red pill felkent papjai hogy basszak át a huszoneves fiatal férfiakat. Vedd meg a könyvemet és dőlni fognak a nők. Fizesd ki az 1000 dollaros hétvégi szemináriumot és 180 fokot fordul a magánéleted. Bullshit az egész, közben kifosztjak a reménytelen manginakat. Egy alapos helyzetfelismeressel kene kezdődjön az egész és én ilyet Roosh könyvein kívül sehol nem látok.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.27. 20:10:36

Most akkor neki (vagyis az eredeti posztolónak inkább) mi is a baja? Hogy nem akartak vele ismerkedni, és ezért ostobák? Az is baj, ha megírja valaki, hogy "bocs, nem vagy az esetem"? Vagy hogy barátkozni sem akarnak? Nem éppen a nőket éri folyton az a vád, hogy berakják a pasikat a "barátzónába"? Nem lehet, hogy ez az egy szem srác tényleg idegesítő, azért kap ennyi elutasítást?

Az incelezés mostanában került bele igazán a köztudatba az egyes terrorakciók után, úgyhogy ma már elég sokan tudják, mit jelent.

whoamiohmy 2019.05.27. 20:14:20

@Serial Slut: nem. Az idegesíti hogy bepróbálkozott 50 (vagy a joeg tudja hany) nőnél és a finom fokozatos barátkozásos stílus ellenére (amit egesz addigi életében magyaráztak neki hogy mennyire jó stratégia lesz) egy se akart lefeküdni vele. Egyszerűen hibás volt a kognitív modell a fejében a nőkről és lassítás nélkül ütközött bele a valóság nevű falba.
Nem is ez a gond. Az a gond hogy ma az a szemlélet ami a ferfiakat értelmes, reális felfogásra tanítaná, még mindig underground és nem mainstream, mivel sértené a nők érdekeit ha az igazság kiderülne. Ez a probléma.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.27. 20:30:47

@whoamiohmy: Nem tudhatod biztosan, hogy ez volt a gond, hiszen nem ismered, lehet, hogy tényleg csak rohadtul irritáló-fárasztó egy fazon.
Alapból a "finom fokozatos barátkozós stílus" is működhet, hány olyan történet van már sok éve házasoktól, hogy "barátokként kezdtük". De máshol, máshogy, inkább szemtől szemben az életben, baráti társaságban vagy munkahelyen alakulnak ezek ki, nem a neten, pláne egy ismerkedős közösségben, ahol mindenki a párkapcsolatra vagy szexre hajt.
De persze abban egyetértünk, hogy ha a csajozás (szex) a cél, akkor ez sok esetben kevés lehet, mert gyakorlatilag hazugságra építi, előadja, hogy nem is azt akarja, miközben mégis, és ez taszító. Semmi baj az egyenességgel, népszerűek azok a férfiak, akik rögtön a lényegre térnek és nem tekeregnek, vetítenek. A társkeresők többsége nem barátkozni jár fel, mert azok megvannak nekik, ezt pasik is gyakran mondják. Az ilyen hímneműről süt a bizonytalanság és az is egy fekete pont, hogy nem őszinte a céljait illetően, ezt tudat alatt mindenki megérzi és elfordul tőle.

julius_caesar 2019.05.27. 20:50:37

@Krisz101:
Igazad van teljesen, tényleg kell a szakirodalom, hogy javítsuk a hatásfokot. A mellékelt ábra mutatja, hogy lányoknak a mainstreamből is jön az áldás: imgur.com/a/Y5n3P

Véleményem szubjektív, de ne kommentelj ilyen témában sehol fb (max ha csinálsz egy kamu fb accountot), mert csak rosszul jöhetsz ki belőle, nem hiszem hogy bárki meg fogja köszönni.

Amúgy nemigaz amit @whoamiohmy írt, Magyarországon jelentősek a jövedelemkülönbségek a férfi javára, több fiú megy mérnöknek, mint óvobácsinak, szülésznek, és vannak jelentős fizetéskülönbségek a nemek között. A tanárok kezdőfizuja 160ft nettó, a mérnöké pozi függően 3-400e nettó (MSc). (tessék glassdooron körbenézni ha valaki nem hiszi)
35 alatt is lehet párkapcsolat, csak SMV-ben jól kell helyezkedni, javaslom a csajok és pasik blog-ot esettanulmányok céljából, én néha olvasgattam szórakozásból.

Most elkezdtem egy párkapcsolatot, de mire eljutottam odáig, sokat ment fejben az analitika amit Wolf is ír (most nem válaszolok direkt fél napig, stb), és most, hogy kvázi összejött, úgy érzem ugyanaz megy mint eddig,(játszmázás) ha kiesel a szerepből (hogy a legalfább énemet adom) részéről érezhető a figyelem csökkenés. Szóval még idő amíg zsigerből megy. Most azzal szenvedek, hogyan jussak el oda, hogy ez zsigerből menjen,mert ez így fárasztó, ha párhuzamosan randiztam ezeket leszartam, de így már nehezebb.

Kill the innter Beta mondja az internet, de ez nem olyan egyszerű...
@Krisz101, te hasonló esetben merre indultál el?

whoamiohmy 2019.05.27. 20:54:47

@Serial Slut:
Kicsit menjünk bele mélyebben a dologba (és előre is köszi az intelligens diskurzust mert annak ígérkezik és ha jól sejtem, nő vagy, márpedig nőkkel ritka élmény ebben a kérdésben jót vitatkozni).

Nekem az a meglátásom hogyha szexről van szó (és feltételezem hogy hősünk nem makramezni akart szíve szottyaival), akkor ferfi oldalról a csábításnak 2 feltétele van: külső és belső. Én úgy szoktam ezt nevezni hogy alfa hardver es alfa szoftver. Természetesen minden nő egyedi, de ezek azok a tulajdonságok amik a nők túlnyomó részében pozitív reakciókat váltanak ki:

1. Alfa hardver: a sablonos hellyessspasseee ismérvei: magas, izmos, alacsony testsulyzsir és legalabbis relatíve izmos megjelenés (nem kell hogy 250 kiloval nyomjon fekve de az izmos kockahas hatalmas pluszpont), arca szimmetrikus, bőre tiszta, haja az egész hajas fejbőrt fedi, dús, egyenletes. Ezeken belül aztán lehetnek egyéni preferenciák: van aki a barna szemet szereti, van aki a kéket de ezek kb egyetemes jellemzői a hellyessspasseee-nak.

2. Alfa szoftver: voltaképpen itt ha nagyon leegyszerűsítjük 2 tulajdonság játszik: magabiztosság és dominancia. A magabiztosság annak a meggyőző kisugárzása hogy bármilyen szituból ki tudom hozni a lehető legjobb végkimenetelt. Es ehhez tapasztalat (azaz sok meghódított nő) kell. Ha belépek egy szobába ahol újraélesztés történik, magabiztos tudok maradni mert ügyeletes héten kb 10-szer élesztek újra. Lehet a magabiztosságot megjátszani de általában visszafele szokott elsülni a dolog (a nők VESZETT jó érzékkel szúrjak ki az ilyesmit).

Folyt köv

whoamiohmy 2019.05.27. 21:02:00

@Serial Slut:
Dominancia. Ez voltaképpen annak a kisugárzása hogy nekem kevésbé van rád szükségem mint neked rám. Bármely emberi kapcsolatban az a domináns fél akinek kevésbé fontos a másikkal való együttműködés. És ha két ember kontaktust teremt, kettő másodperc alatt tisztázódik hogy ki a domináns fél. Szerintem a non-verbalis szinten első körben ez a kommunikáció folyik le.

Na most. Kismillió pasi van akinek alfa a szoftvere de nem alfa a hardvere. Ezek a pasik általában 95%-ban hiába próbálkoznak de ha elég pszichopaták ahhoz hogy leszarják, akkor addig próbálkoznak amíg bejön a dolog. Voltaképpen ez az egész PUA lényege. Mímeld az alfa szoftvert és szarj le kellő számú visszautasítást.
És van jopár pasi akik bar alfa hardverrel rendelkeznek, de nincs alfa szoftverük. Ezek a pasik borzalmasan rá szoktak baszni az életben mert a nőik rájuk unnak és otthagyják őket. A szépség egy idő után unalmas ha nincsenek mellé izgalmas belső tulajdonságok.

Még valami: elvileg ugye a ferfiak kezdeményeznek. Szerintem ez nem igy van. Alapvetően a nők kezdeményeznek azzal hogy non-verbalisan meghívják a pasikat a kezdeményezésre. Ilyen jel egy felhúzott szemöldök, egy csábos mosoly, egy ottfelejtett tekintet, egy kacsintásra adott önkéntelen felnevetes. Az alfák folyamatosan minden nap kapnak nagy vonzerejű nőktől ilyen jelzéseket. A béták maximum olyan nőktől akiket bottal se piszkálnának meg.

Hősünk szerintem se hardverben se szoftverben nem alfa. A való életben eleve nincs esélye ezert próbálkozik facebookon.

whoamiohmy 2019.05.27. 21:05:06

@julius_caesar: figyelj most Budapesten a neonatologian 850.000 a KEZDŐ rezidens fizu. Elsőéves rezidenseket egy év gyakorlattal 6000 forint oraberert veszik fel SBO-ra. És a rezidensek 75-80%-a csajszee...

Nemcsak a mérnök szakmában lehet am jó pénzt csinálni. És akkor még a multiveteran közgazdász csajszeekrol nem is beszeltünk, akik sokszor 100 euros oraberert mennek el 2 év munkatapasztalattal...

EzVan:) 2019.05.27. 21:25:46

Rendes sztori nem lesz? Kicsit bulvarhigfos az utóbbi időben kibontakozó trend.

Nem dőlünk be a popogandának! Rendes cirkusz köll a népnek. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.27. 21:26:10

@whoamiohmy: Nem igazán vita tárgya ez, mert nagyjából egyetértek azzal, amit mondasz (magabiztosság és domináns jellem kell), kivéve talán abban, hogy szerintem mit jelent a dominancia, vagy mit kéne jelentsen, bár sokan félreértelmezik. Nem mondom, hogy jól meg tudnám fogalmazni egyelőre, bár gondolkozom rajta egy ideje, de megpróbálom.
Szóval még ha az igaz is, hogy sok esetben fenn lehet azzal tartani egy kapcsolatot, kialakítani a szerepeket, hogy klasszikusan az dominál, akinek a másik kevésbé fontos, de ez hosszabb távon nem jó. Dominálni úgy is lehet, hogy a felek voltaképpen egyenrangúak és egyaránt fontosak egymásnak, gondolj csak a bdsm szexre, amiben alapvető, hogy bár megvan a fölé-alárendelt viszony, csak akkor működik (jól), ha mindkét fél tisztelettel és tekintettel van a másik igényeire. A dom nem nézi le a "szolgáját", hanem abban az esetben kifejezetten értékeli benne, hogy ő a párja, és fontos neki, hogy mindketten élvezzék azt a felállást. Ugyanez igaz egy párkapcsolatra, amikor már bejön a képbe (vagy eleve úgy indul), hogy te nekem kevesebbet számítasz, mint saját magam, abból rögtön visszaélések lesznek, amit a másik természetesen egy idő után nem fog tolerálni és szétesik az egész. Nem tudom, ez így mennyire érthető, mennyire jön át a lényeg, viszont szerintem épp ezért téved a PUA, mert az csak azt mondja, hogy alakíts ki egy rossz értelemben vett/használt fölé-alárendeltséget, amiben minden arra épül, hogy magad többnek tartsd a másiknál és a te érdekeid fontosabbak. Vannak kapcsolatok, amik így is eldöcögnek, de nagy átlagban nem működnek, és attól nem lesz kevésbé domináns valaki, ha felvállalja, hogy neki a másik ugyanolyan fontos, sőt papuccsá sem válik tőle automatikusan. A lényeg a tudat, az adja az érzelmi biztonságot, amire a nőknek szükségük van egy ilyen kapcsolatban. Szerintem ez maga az alfaság, hogy jól eltalálja az arányokat, van lelki élete is, de nem hagyja magát manipulálni, befolyásolni, megvan a saját világa és a szabályai szerint von bele, de belevon és elismer, ez nagyon fontos.

whoamiohmy 2019.05.27. 22:11:46

@Serial Slut: várj mert van a dolognak egy másik része is - egyelőre azt írtam le, hogy mik azok a dolgok amik ösztönösen szexuálisan felizgatják a nőket. Mert a férfi-női dinamikának van egy másik fele is.

Megint Rooshra kell utaljak, szerintem ő fogalmazta ezt meg a legjobban: férfiként kétféleképpen juthatsz szexhez:
1. Clown game (amit leirtam fent, alfa hardver es szoftver)
2. Provider game

Ez utóbbi nagyjából annyit jelent, hogy a férfi fizet a szexért. Viszont valamit látni kell: fizetni nem csak pénzzel lehet, sőt, "rendes" párkapcsolatban azzal egyre nehezebb mert a nők kőkeményen jönnek fel gazdaságilag, így egyre kevesebb az olyan nő aki hajlandó lenne eladni a szexualitását eltartásért cserébe (és itt igaza van a femcsiknek hogy a házasság valójában klasszikus értelemben ezt jelenti).

Fizetni nagyon sok mindennel lehet: érzelmi támasszal, munkahelyi előrejutással, szociális státusszal, intelligenciával (szerintem a közhiedelemmel ellentétben az intelligencia a nők számára nem szexi, viszont jó fokmérője annak, mennyire jó provider lesz a pasi).

Nekem az a meglátásom hogy a nők emancipációja a provider game-et nagyon háttérbe szorította. A legtöbb nő ma már dolgozik, önfenntartó, a szexuális életében kalandot, izgalmat, valódi ösztönös szexuális excitaciot keres. Hősünk egyébként lehet hogy 50 éve egy tisztességes provider lett volna de ma ez már kevés.

Nekem a közbeszédből az hiányzik hogy ezt elmagyarázzuk a férfiaknak. A red pillel egyebkent pont az a baj hogy az arányokon nem változtat: a nők clown game szempontjából MINDIG a felső 10%-ot keresik, bármilyen magasan legyen a léc. Ha a ferfiak 20%-a PUA lesz, akkor annyival magasabban lesz a léc, de az alapprobléma nem változik és az alsó 90%-nak ugyanúgy nem lesz normális nemi élete. Vagy visszaállítjuk a provider game régi szerepét (vagyis visszacsináljuk az emancipációt), vagy a férfiaknak egyszerűen hozza kell szoknia hogy 90% eséllyel max a prostiknal van sanszuk szexre.

davidlejardin 2019.05.27. 22:18:13

Nyilvánvaló volt, hogy fordított a poszt, de attól függetlenül elég jó esettanulmány. Még izgalmasabb lehetett volna, ha a reakciók közül is szemezgettél volna.

A delikvens egyértelműen kognitív disszonanciában szenved, van egy világlátása, amelyet igaznak és követendőnek tart, azonban nem érti miért nem működnek a dolgok. A korábban említett falnak való csapódás mozdítaná ki, vagyis úgy tűnik a kisebb döccenők (visszautasítások) nem elegek.

Esélytelen, hogy a páciens valaha rádöbbenne, mi a probléma. A szöveg szerint olyan mélyen benne van a saját világában, szinte nem is lehet kiút számára.

A korábbi hozzászólásban említett alfa hardver-alfa szoftver gondolathoz:
Szerintem ez egy nagyon jó összefoglalása a lényegnek, a külső dolgokban talán kevesebb az eltérés a női ízlések tekintetében, a szoftvernél annál inkább. Maga a dominancia és a kisugárzás különböző megjelenési formái már változhatnak. Akár a tetkós motoros akár az öltönyös viszkizős pasi is lehet alfa.

Személyes példa: nekem a szoftverem szerintem viszonylag alfa tud lenni, ugyanakkor a gyerekkorom és korábbi még blue pill életem miatt olyan automatizmusok épültek be, amelyeket nagyon nehéz levetkőzni. Az alfa hardverrel vannak nálam inkább a gondok, törekszem hogy javítsak amennyit lehet, azonban tudom hogy a lehető legjobb esetben is átlagos szintre tudom magam felhozni, ami sokszor zavart okoz magamban. Van annyi tapasztalatom mér, hogy tudom mikor van az, hogy a csajjal jól elvagyunk és érzem a helyzetben azt, hogy jó lenne a dolog, de a megjelenésem nem elég.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.27. 22:24:33

@whoamiohmy: hát ennyi erővel mindkét fél "fizet" a másiknak, egyáltalán nem arról van szó, hogy csak az egyik. Normál esetben ez a kapcsolat lényege, hogy te is adsz, ő is, te is kapsz, ő is. Az a gondolat nekem továbbra sem szimpatikus, hogy a férfi fizet a szexért, mert azzal azt mondja, hogy női részről arra nincs igény csak úgy. Szerintem csak arról van szó, hogy a pasik jelenleg elég ötlettelenek abból a szempontból, hogy mivel váltsák ki ezt a fajta "zsarolást", ami régen még bevethető volt, azaz hogy megduglak, cserébe eltartalak. Mivel ez ma nincs, ezért akinek csak ennyije van, az tényleg bajban van, mégis az utolsó gondolatok között szerepel, hogy fejlessze magát, helyette inkább visszavágyná a régi szép időket. A 90% szerintem azért nagyon elszállt, nem csak 10% szexel, azért ezt ne állítsuk már. Inkább csak a lehetőségeikben vannak különbségek, az alfáknak több jut, többől válogathatnak, a többinek meg ami jut. De elég látványos továbbra is, hogy nem csak az alfák jutnak nőhöz, sőt élnek tartós kapcsolatban. Szerintem inkább van egy maradék 10-20%, akiknek aztán tényleg soha semmi nem jön össze és ők mostanában sokkal nagyobb figyelmet kapnak, mint a többség, akik ennyit nem panaszkodnak.
A "nem jut nő" és a "nem jut OLYAN nő, amilyet szeretnék" nagyon nem ugyanaz.

whoamiohmy 2019.05.27. 22:31:09

@Serial Slut: dehogyis nincs ra női részről igény "csak úgy"! Az a clown game.

Abban egyébként tökéletesen igazad van hogy minden szintnek "jut" nő - csak azt kell látni hogy mindkét nemnek van egy szint ami alatt inkább a maszti meg a hobbik. Szerintem a nőknek ez a ferfiak olyan felső 70%-a, a férfiaknak a nők alsó 30%-a (bizonyos értelemben a pareto-elv teljesül itt is). Ebben az értelemben viszont kőkemény különbségek vannak a 2 nem között: a nők válogatósabbak. De megtehetik, mert evolucios értelemben nekik jóval nagyobb kockázatot jelent a szex (amit mára a technologiai társadalom szinte teljesen kiegyenlített, de ösztönös szinten ezek nem érvényesülnek), vagyis a nők azért óvatosabbak. Emiatt a szexuális piacon férfi vágyból mindig túlkínálat, női vágyból alulkinalat van. Kvázi a szexpiacon a nők a kínálat és a ferfiak a kereslet. Ez mindig is igy volt es mindig is igy lesz (amig lesz szex).

A mai társadalom inkabb sellers' market vagyis magas keresletre es alacsony kinalatra alapul.

Krisz101 2019.05.27. 22:49:45

@whoamiohmy: persze, elfogadom az álláspontod, de akkor úgy gondolod hogyha ezek a problémák a fiatal fiúkban ugyanúgy internalizálva lennének, mint a lányokban az egyenjoguság, feminizmus, abortuszhoz való jog, akkor se változna semmi?

internalizálást úgy értem, hogy felelős szülők, ismerősök, meg úgy általában a többi férfi által, amikor a dolog elér egy kritikus tömeget.

pl egyre többet látok ilyeneket, érdemes a kommenteket megnézni alatta.
ez legalábbis bizakodásra ad alapot.
www.youtube.com/watch?v=PJvZQumfxB0

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.27. 22:54:18

@whoamiohmy: Igen, az lehetséges, hogy máshol húzzák meg a határt, ami alatt már inkább csak a pornó meg a macskaölelgetés. :)
Ami szerintem ebből a szempontból a férfiak ellen dolgozik a neten, társkereső oldalakon, hogy a nők ugye korántsem csak a külsőre mennek, számos egyéb tulajdonság alapján is tarthatják vonzónak a pasit, de ezeket nehéz kidomborítani ezeken az oldalakon. Sok férfi nem kommunikál jól, legalábbis írásban nem, élőben pedig meglepődsz, hogy mennyire érdekes, jó fej, egész más, mint amilyennek az üzenetei alapján képzelted. Szóval könnyen elképzelhető, hogy ha élőben találkoztak volna, simán megtetszik a nőnek annak ellenére is, hogy nem egy adonisz, de pl. a humora élőszóban tök jól működik, csak írásban nem, vagy hogy a lazasága alapvetően szerethető, írásos formában viszont csak tapló és irritáló. Szóval akár ezen is lehetne valahogy fejleszteni, és akkor lehet, hogy sokkal sikeresebbek volnának a próbálkozások.

2019.05.28. 07:01:28

@Krisz101: teljesen értelmetlen megpróbálnod tömegesen felvilágosítani a sok pancsert. Előben, ha hiteles vagy, még úgy sem egyszerű, mert akkor megkapod, hogy "persze, neked könnyű".

Ha képben vagy, akkor első számú küldetés az a saját érdekrvényesítésed maximalizálása kell, h legyen. A második az, hogy a gyereked ennek megfelelően készítsd fel az életre. Utána jöhet az ha van hozzá kedved, hogy kommentelsz, blogolsz stb. Akit érdekel, az megtalálja. Akit nem, az nem.

Nekem pl már mostanra szép kis munkásságom van a csp-n pl az évek alatt. Amikor pár hónapig nem kommenteltem, kaptam egy csomó privát érdeklődést, h mi van már, remélik, h nem tűntem el, mert tanulságosak voltak a kommentek stb.

Az az igazság, hogy a valóság annyira kemény ilyen szempontból, hogy ennek az ismertetéséért (ha korrekt vagy) nem lehetne pénzt kérni. Gondolj bele, mennyit fizetne pl egy 35+ elvált nő azért, hogy közöld vele a valós pártalálási esélyét, a 15%-ot? :)

Akit oktatni lenne érdemes, az a 17-20 korosztály.

2019.05.28. 07:11:45

De ott pl az a lány el fogja fogadni egy vadidegennek, hogy 30 után már roló lesz, miközben az anyjáéktól azt hallja évek óta, hogy bárkit megkaphat mert ilyen meg olyan?

A fiúk pedig már ekkorra tapasztalják, hogy mennyit érnek a piacon. Aki sorra kúrja a kisgárékat, ő fog fizwtni neked, hogy elmondd neki, hogy ami most elég, az 30 után nagyon kevés lesz a sikerhez? Aki 18 évesen ruppótlan és csúnya, az fog fizetni azért, hogy elmondd neki, hogy pénz nélkül az életben nem fog pinát látni?

Az összes ilyen lélekdoktor illúziót árul, az erre fogékonyaknak. Mostani kedvencem:
youtu.be/W3LrYLOzvNA

Eszméletlen pofátlansággal hazudik (már a csatorna neve is kamu). :) Ehhez gyomor kell tényleg, de ha a kommenteket figyeled, megérdemli mind aki ezért fizet.

Amiben fantáziát látok, az egy kerekasztal beszélgetős rendezvény sorozat, mint amiket puzsérék vavy a Funzine csinálnak. Össze ereszteni 1-1 lélekdoktor szélhámost, pszichológust, red pillert meg pua trénert.

Somogyi József 2019.05.28. 07:26:26

A facebook csoportokban a maginák nyalják a nők seggét és abban reménykednek hátha kapna puncit cserében ha ezt szóvá teszed akkor a magina horda rád támad. A másik meg ezek a facebook csoportok teli vannak kurvákkal meg olyan nőkkel akik csak az egójukat jönnek fényeztetni. Szánalmas az egész.
Volt egy vicces eset egy kővérnök csoportjában írt nekik egy kövér férfiak csoportja, hogy velük miért nem foglakoznak a kővérnök hisz ők is kövérek ők najivan azt hitték hogy egy kasztba tartoznak fnoman meg is kapták, hogy ők már pedig megérdemlik a kigyúrt férfiakat.Nyilván a kövér férfiak csoprtja azért jött létre hátha több eséjük lesz a kövér nőknél hát nem jött össze pedig nyomaták a szokásos dumát, hogy csak a kutyák játszanak csonttal szöveget. :D
Ez van a facebook csoportokat elkell felejteni az mindenek az alja. Nehéz a társkeresés igen az sokan nem válaszólnak a levelek de nem hisztizni kell.

2019.05.28. 08:15:19

@Somogyi József: egyáltalán nem nehéz a társkeresés. Bármelyik nőnek vagy férfinek mutatok 2 percen belül valóban hozzá illő ellenkező nemű embert.

Ja, hogy az nem felelne meg? Mert neki szerinte jobb jár? Hát, pár milliárdan gondolják még így. A nagy részük lottózik is. :)

2019.05.28. 08:50:08

@Somogyi József: nem a társkeresés nehéz, hanem az ember saját korlátainak az ekfogadása.

whoamiohmy 2019.05.28. 08:54:12

@Krisz101: ismersz, engem mindennek a gazdasági vonzata erdekel legelőször. Semmi gondom nincs azzal, hogy a nőknek nem kell a provider game. Legyen így. De akkor állítsuk le a masszív vagyontranszfert a férfiaktól a nők irányába (amit egyébként a feminizmus természetesen brutálisan növelt az elmúlt 80-100 évben). Én ezt tartanám a kérdésben a legfontosabbnak.

Nekem az a meglátásom, hogy ha nem lenne ez a vagyontranszfer (vagyis Állam Apuci nem fizetné ki a nőknek hogy ne kelljen a ferfiakkal szexelni és gyereket szülni) akkor a nők boldogan és önként rohannának vissza az "elnyomó" és "szexuálisan kizsákmányoló" patriarchátus ölelő karjai közé. A femcsiket meg egy kanál vízbe belefojtanák.

De még ha nem is ez történne, és a nők tenyleg megállnának a sajat lábukon és nettó pozitív közteherviselőkké válnának is, a ferfiak helyzete akkor is rengeteget javulna mert megmaradna a saját pénzük maguknak. És most az Állam 70-80%-at veszi el a fizetésünknek aminek 70-80%-at a nőkre költi, szóval nem kevés pénzről beszélünk egyéni szinten.

gibzin 2019.05.28. 09:01:33

Azt nem értem, hogy nem fut bele alapból MINDEN internetező férfi valamikor a csajozós anyagokba, PUA-ba és társaikba amíg éveket internetezik? Nevezzetek naivnak, de én 21 évesen találkoztam ilyenekkel és megváltoztatták az életem. Amint megláttam, egyből tudtam, hogy erre van szükségem. Most angol anyagokról beszélek, nem a rohadt gagyi magyar PUA-ról. Hogy nem képes egyesek elméje befogadni a csajozás helyes módszereit?
A nulladik lépése az egésznek az, hogy beismered nem a világgal van gond, hanem veled. És neked kell változnod, nem a világnak hozzád igazodnia. Sokan elképesztő, hogy még ennyire sem képesek.

2019.05.28. 09:02:29

@whoamiohmy: A bepróbálkozott 50 csajnál az a valóságban azt jelenti, hogy mindegyiknek írt egy ilyen emailt: "Szia, mizujs?". Egy társkeresőn levő jobb külsejű csaj naponta hetven ilyen szart kap. Kérlek gondolj már bele a helyzetébe mi a fenét kezdjen egy ilyen szánalmas lúzerséggel.
Dömpingben.

A blogger sorozatrandizó srác is kb panelekből építkezik, de ennél azért igényesebb szövegekkel nyit. És látod, hogy sikere is van.

Wildschwein 2019.05.28. 09:18:52

@Captain Admin: "Gondolj bele, mennyit fizetne pl egy 35+ elvált nő azért, hogy közöld vele a valós pártalálási esélyét, a 15%-ot? :)"
Na igen, ezt már a költő is megmondta: "Ki venne pénzéért rideg valót?" :) Egyébként Madách is sok minden érzett a redpill szemléletből, csak a saját életében nem tudta alkalmazni szegény.

@whoamiohmy: Mindig csodálkozom azon, hogy te, aki nemcsak hogy jól ismered a férfi-női viszonyok működését, nemcsak hogy tájékozott vagy a szakirodalomban, de még magad is ilyen találó elméleteket fel tudsz állítani (de tényleg, komolyan mondom), szóval hogy emellett ki tudod jelenteni azt, hogy aki nem néz ki jól, az nem fog nőt kapni. Ez így biztosan nem igaz. A kinézet valóban sokat számít, de ami igazán számít, az az általad "alfa szofvernek" nevezett tulajdonságok mellett az, hogy mit tusz kihozni a külsődből. A legtöbben sosem fogunk úgy kinézni, mint <nők körében népszerű férfiszínész neve>, de magunkhoz képest lehetünk 100% közelében, és ennek szerintem van jelentősége.

@julius_caesar: "Magyarországon jelentősek a jövedelemkülönbségek a férfi javára,"
Az ilyen kijelentésekkel nagyon vigyázzunk, mert a feministák egyik kedvenc hazugsága ehhez kapcsolódik. Ha jól értem, te olyan értelemben írtad ezt, hogy a férfiak jellemzően olyan szakmákban dolgoznak, amelyekben többet lehet keresni, mint azokban a szakmákban, amelyekben jellemzően inkább nők dolgoznak. És ez így, ebben a formában igaz is lehet (persze sok minden árnyalja, ahogy arra mások utaltak is). De a feministák ezzel csúsztatnak, úgy használják ezt, mintha a férfiak _ugyanazért a munkáért_ kapnának többet, mint a nők, és ezt utána kész tényként közlik, és erre alapozott követeléseikkel zsarolják a kormányokat és a cégeket.

whoamiohmy 2019.05.28. 09:26:48

@Captain Admin: megint egyetértünk, egy kis kiegészítést tennek: a modern élet rengeteg alternatívát kínál ami csökkenti mindkét fél motivációját, főleg ha anyagilag kicsit jobban vagy eleresztve. Én például azt vettem észre hogy mióta kicsit jobban keresek és van pénzem minőségi fizetős csajokra, azóta magas ívből leszarom a "hagyományos" csajozás témát. Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Ugyanez elmondható az online pornóra, kockulásra, macskákra, hobbikra, stb. stb. Régen jóval kevesebb választásod volt, ezért motiváltabb volt mindenki.

whoamiohmy 2019.05.28. 09:31:33

@Daenerys Targaryen: ezt már tőle kérdezd, hogy mivel nyit.

Nekem egyébként az a meglátásom, hogy se a való életben, se a neten nem az számít milyen szöveggel mész oda. Odamehetsz akár egy tudományos akademiai székfoglaló bevezetőjével is, annak pontosan ugyanannyi esélye lesz a sikerre, mint a sziamizunak. Az számít, hogy nézel ki. Gyakorlatilag mire kinyitnád a szádat már eldőlt hogy szex lesz vagy kex (persze elbaszni bármit el lehet menet közben, még ha erős is a nyitás).

Neten annyi előnyöd van, hogy be tudsz állítani előnyös képet vagy akar kamu profilt, van photoshop stb stb. Persze aztán élőben leesik a húsz fillér, de sokan arra számítanak hogy majd élőben kidumálják magukat a helyzetből. Rossz stratégia.

whoamiohmy 2019.05.28. 09:36:48

@Wildschwein: olvasd el még egyszer. Fent is írtam, hogy van a pasiknak egy rétege akik alfa szoftvert futtatnak full béta hardveren. Viszont ha elég sok nőhöz odamennek és kepesek az n+1-edik visszautasítást is érzelmi összeomlás nélkül kezelni, akkor mondjuk 100 nőből 1 össze fog jönni (nekem ez a "shotgun game" például sose ment, túlságosan megvisel a visszautasítás). Voltaképpen pontosan erről szól a PUA is.

Abban természetesen teljesen igazad van hogy a külsődből hozd ki a lehető legjobbat, de itt azért kőkeményen vannak ám korlátok. Plusz mivel MINDENKI megpróbálja a legtobbet kihozni, ezért a léc is megy felfelé ezerrel. Ha megnézed hogy a 80-as években mi számított jó pasinak és mi most, hát, ma szerintem sokkal feljebb van a léc. Amiben hatalmas volt az esés az az elhízás, a ferfiak minimum 60%-an van legalább egy kis kappanháj. Ami megint afelé húzza a rendszert hogy akinek rendben van a portfolioja az tarol, a többség meg mehet Marok Marcsához.

2019.05.28. 09:52:48

@whoamiohmy: ott van a cikkben, hogy azzal nyit, hogy "szia, hogy vagy?". konkrétan le van írva ez.

Somogyi József 2019.05.28. 11:01:27

Regény irt se írnak vissza :)

VT 135 2019.05.28. 11:46:01

@Captain Admin:

"Az összes ilyen lélekdoktor illúziót árul, az erre fogékonyaknak. Mostani kedvencem:
youtu.be/W3LrYLOzvNA
Eszméletlen pofátlansággal hazudik (már a csatorna neve is kamu). :) Ehhez gyomor kell tényleg, de ha a kommenteket figyeled, megérdemli mind aki ezért fizet."

Mondjuk az, h Dóra Gyulát (+ párját) ENNYIRE nem érted, az ismét csak nagyon látványos példája annak, mennyire nem érted/torz szűrőn keresztül látod a világot...
Csak mondogatod vissza papagáj módjára a RP-es szövekeget, elméleteket, h kétségbeesetten figyelmet gyűjts magadnak és fényezzed az egódat ("Szexistencsászár"), de mindig újra, meg újra lebuksz.

Pedig Dóra Gyula, a titkostanacsoknoknek.hu-n lévő írásai önmagában is hihetetlenül értékesek, elég ha csak a három, erős nőkhöz írt cikkét említem. Sőt! Férfiként is nagyon értékes, hiszen a férfi esszenciáról is olyanokat ír, amelyeket férfiként olvasva is jobban megértem, elfogadom magam férfiként.

Persze ezeket te, vagy Womb sosem lesztek képesek érteni...nem azért, mert olyan hülyék lennétek, hanem mert akkora egó-pajzsot növesztettetek magatok köré, h azon semmi fény nem hatol át. :( Na jó, sohase mond, h soha, esély mindig van valamennyi.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 11:50:24

@Daenerys Targaryen: a "szia, hogy vagy?" még nem is annyira gáz. Inkább csak ennyi legyen, mint hogy valami sablonszöveget másoljon be, mindenkinek teljesen ugyanazt. Ennek a még gázabb változata, ha még az is kiderül belőle, hogy baszott egyáltalán adatlapot olvasni, pl. én beleírom, hogy szigorúan csak egyszeri szexkaland, ő meg azt nyomja benne, hogy tartós, hosszútávú szeretői kapcsolatot akar.
Bár persze, a 100 emberből sokkal nehezebb kitűnni egy mizu-val, de mindig azt kell nézni, hogy van ennél rosszabb. :)

VT 135 2019.05.28. 11:57:29

@Somogyi József:
"a facebook csoportokat elkell felejteni az mindenek az alja."
Ezzel maximálisan egyetértek. Én ezeken az említett szutykokon nem vagyok rajta, hanem csak egy "spiri" témájú párkeresősön. Mondanom sem kell, h egyetlen találka nem született belőle, viszont általában a "felébredt, megvilágosodott" luvnyák ugyanúgy basznak legalább egy "kösz, kedves vagy, de nem"-et írni, mint bármelyik standard netes párkeresőn.

A különbség meg: egy netes társkeresőn azért általában látható az illetőről egy, vagy több használható fotó (mondom: általában!), valamint egy csomó adat, amivel tudsz kezdeni valamit. Egy fb-s csoportban a képen kívül kb. semmi infó nincsen, vagy még kép sem, de gondolom, férfiként azért rá kéne kattannom, a...nem tudom mire, talán a míves karakterekre, vagy névre, amit használ és írnom neki (mert ugye a nagy egyenjogúságban és görlpávör közepette még mindig a férfi dolga a kezdeményezés - ami amúgy nem lenne, legalábbis számomra gond, csak az említett egyéb körülmények).

VT 135 2019.05.28. 12:01:26

@whoamiohmy:
"Nekem az a meglátásom, hogy ha nem lenne ez a vagyontranszfer (vagyis Állam Apuci nem fizetné ki a nőknek hogy ne kelljen a ferfiakkal szexelni és gyereket szülni)"
Azért szerintem nem ennyire fekete-fehér a helyzet, mert az önállóságuk (?) abból is származik, h a technológiai fejlődésnek köszönhetően az egész nyugati civilizáció anyagi életminősége sokszorosára nőtt. Jelentős részben ez az oka a fizikai önállóságnak, h mindenki sokkal inkább megengedheti ezt magának - nem fog utána éhen halni. Az egy másik kérdés, h hiába 50-100 év hirtelen változás ezen a téren, ha közben azok a többszázezer éves ösztönök csak makacskodnak megmodernizálódni... :)

VT 135 2019.05.28. 12:10:28

@whoamiohmy:
"se a való életben, se a neten nem az számít milyen szöveggel mész oda. Odamehetsz akár egy tudományos akademiai székfoglaló bevezetőjével is, annak pontosan ugyanannyi esélye lesz a sikerre, mint a sziamizunak. Az számít, hogy nézel ki."

Masszív tévedés. Neten valóban csak a kinézet számít először (és emiatt az átlagférfi ritkán is jut tovább), de ez pont az 500+ levél miatt van. Egy átlagnőhöz élőben viszont szinte senki nem megy oda. A férfiak 80-90%-a nem mer odamenni a nőkhöz. Én sem (egyelőre). Tehát amelyik férfi odamegy az utcán egy nőhöz - most maradjunk a még nem meghülyült országoknál, ahol ez még nem számít szexuális erőszaknak... - az máris akkora előnnyel indít, h sokszor már akkor is megadja a nő neki a számát, ha aztán rájön, nem az esete a pali.

A másik, h nagy tévedés az hinni, h MINDEN férfi gőzerővel fejleszti magát. A francokat! Pár százalék lehet. A többi csak járatja a száját, szellemi maszturbál, szidja a rendszert, a feminizmust, a nőket, vagy elfut MGTOW-t játszani. Ez mondjuk mindig is ilyen arány volt, nincs ebben semmi különös.
A gáz az, ahogy ezt már megbeszéltük, h régebben egy átlagos képességű és világhoz hozzáállású nő és férfi megkaphatta egymást és élhettek egy relatíve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Ma ez már szinte ritkaság.

2019.05.28. 12:15:06

@VT 135: "Mondjuk az, h Dóra Gyulát (+ párját) ENNYIRE nem érted, az ismét csak nagyon látványos példája annak, mennyire nem érted/torz szűrőn keresztül látod a világot..."

Mindent értek. Ez hazug szélhámos, aki ugyanúgy a téves illúzió táplálásnak a vámszedője, mint az összes többi. Sok videót is megnéztem a csatornán, teljesen értelmetlenül, mert a véleményem ugyanaz maradt, mint ami következtetésre a csatorna nevének az elolvasása után is jutottam; hazudik.

"Titkos Tanácsok Nőknek" Olyannyira titkosak bazdmeg, hogy kibassza nyilvános youtube videókban. :D De láthatod a saját példádon, mennyien vagytok ostobák akik mindent elhisztek feltétel nélkül.

whoamiohmy 2019.05.28. 12:15:18

@VT 135: nekem az a meglátásom hogy a nyitásnál a szöveg édes mindegy. Az első 1 percben igazából annyi történik hogy a csajszee tudat alatt besorol téged "oké" vagy "nem oké" kategóriába. Ez pedig megjelenés alapján történik. A szöveg csak arra kell, hogy elaltassa a tudatos elméjét amíg az ösztönök döntenek.

1 percen túl már valóban rengeteg múlik a szövegen, de ezt írtam is, hogy nincs az a vonzalom amit ne lehetne elbaszni, és igen, itt az számít, amit mondasz. De fentebb arról van szó hogy mivel nyitsz ismerkedésnél. Szerintem a manifeszt taplóságot kivéve (ami szinten elsülhet jól, de kétélű fegyver), bármivel lehet indítani, úgyis a külső megjelenés fog dönteni.

whoamiohmy 2019.05.28. 12:17:51

@VT 135: a másikra: jaja, ezt is írtam feljebb: ma mar egyszerűen annyira sok mindennel le tudja magat foglalni az ember fia (és lánya) hogy teljesen kielégítő életet lehet élni parkapcsolat nélkül is. Ha nagyon hiányzik a punci legfeljebb elmegy az ember egy hivatásos "szakmunkashoz". Emiatt tény hogy nagyon sokan kiiratkoznak ebből és nem is próbálkoznak vagy fejlesztik magukat. Én is hajlamos vagyok erre, főleg mert az élet egyéb területein nagyobb mértékben vagyok sikeres mint a csajozásban.

VT 135 2019.05.28. 12:21:07

@Serial Slut:
"mint hogy valami sablonszöveget másoljon be, mindenkinek teljesen ugyanazt."
Azért itt megint megjelenik a netes társkeresés elképesztően aránytalansága. Mert úgymond a férfitől elvárt, h izgalmas, figyelemfelkeltő, egyedi ismerkedő levelet írjon. Sokszor a semmire, mert a legtöbbször a nők vagy semmit, vagy kétsoros, semmitmondó szöveget írnak. Sőt, újabban azt látom, h már alapvető infókat sem töltenek ki, pl. szemszín.
Szóval, férfiként sok órát el lehet tölteni egyedi, humoros, stb. igényes ismerkedő levelek megírásával, amelyek többségére ugyanúgy semmi válasz nem érkezik.

Jó, tudom, az élet nem habostorta. ;) Csak mondom, h azért tudj a másik oldalról is. És hát másfelől meg érdemes elfogadni a valóságot és ahhoz alkalmazkodni, azaz olyan leveleket írni, amelyekkel legalább az esély megvan, h jön válasz.

Ezzel kapcsolatban mesélek is egy sztorit:
Amikor még kb. 15 éve először volt egy ilyen netes párkeresős korszakom (hozzáteszem, volt több komoly, vagy annak induló kapcsolatom is netről, szóval 10-15 éve (!) még volt esély a sikerre is). Szóval gyártottam szépen a leveleket - hol volt akkor még RP, meg Wolf tippek! - szokás szerint minimális válasz. Aztán egyszer olyanom volt, rossz kedvem volt, idegállapotba kerültem Maunika, na, fogtam magam, elküldtem az összes csajt, akinek korábban írtam és nem válaszolt, melegebb éghajlatra! Na, azokra a levelekre már szép számmal jöttek a válaszok! :D (igaz, folytatás nem lett belőlük)

whoamiohmy 2019.05.28. 12:27:49

@VT 135: a boldog korai 2000-es évek! Az a durva hogy nekem az ÖSSZES alfa szexelmenyem chat.hu-rol volt gyakorlatilag. Volt egy csajszee akivel először Debrecenben találkoztunk és gyakorlatilag 5 perc utan a kocsiban rám vetette magát. Szinte nem en dugtam őt hanem ő dugatta magát velem. 8/10-es, isteni kis csaj volt. Utána 1 héttel lejött hozzám vidékre és gyakorlatilag megszakítás nélkül vegigdugtuk a hétvégét.

Teljesen más pálya volt még a net akkoriban. Ha kicsit intelligensen beszéltél a csajokkal és figyeltél rájuk, pillanatok alatt be lehetett csajozni. És micsoda nőkkel! Nem egy kapcsolatom volt ahol rendesen fel kellett kössem a gatyát hogy bírjam a tempót az ágyban. Pedig soha nem voltak gondjaim e téren.
Sokat változott a világ.

VT 135 2019.05.28. 12:28:36

@whoamiohmy:
"nekem az a meglátásom hogy a nyitásnál a szöveg édes mindegy. "
Részben egyetértek. A lényeg, h odamenj. De azért eltérőek a szituk. Ha előtte már egymásra néztetek, neadjisten még női eszközökkel bátorított is, h menj, akkor egész más, mintha csak bandukol az utcán a csajszi, te meg egyszer csak megjelensz előtte. Itt azért létre kell hozni egy keretet, jelezni, h mi a szitu, megnyugtatni, stb. Abban egyetértünk, h a "kifejtős rész" már az 1 percen túli rész, de az előtt kell a fentieket létrehoznod, különben jó eséllyel annyira furcsa, ismeretlen és ezért félelmetes lesz neki ez az egész, h inkább kimenekül a szituációból. Mondom, átlagnőről beszélünk, nem olyanról, akihez naponta tizesével mennek a csákók.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 12:29:52

@VT 135: azt értem, viszont esetemben nem érzem, hogy jogos volna csak egy copy-paste sablonszöveggel nyitni, mivel én mindent kitöltök és mellette írok egy tartalmas, informatív és lényegre törő bemutatkozást. Ha látom, hogy ezt pont kettészarta és csak bemásolta, amit mindenkinek, már zárom is be. Én is elolvasom az övét és reagálok arra, amit ott olvastam. Nem kell túlbonyolítani, írjon akár csak egy mondatot kezdésnek, de abból derüljön ki, hogy tisztában van vele, hogy miről is van szó és elfogadta.

Igen, az anyázásra szokás válaszolni, nekem is jött már, pedig nem mondanám, hogy gyakran társkeresőzök, talán épp ezért, mert személyes sértésnek veszik, hogy nem olvastam el, mivel azóta be sem léptem. Olyankor nyugodt stílusban visszaírok, hogy fejezd be a hisztikézést szépen. :)

VT 135 2019.05.28. 12:36:50

@Serial Slut: Te minek társkeresőzöl? Vagy egy szuper párkapcsolatod. OK, írtad, talán a blogodban, h szoktál időnként szexpartner keresőre menni. De ott meg kétlem, h a regényes bemutatkozások szükségesek. :) Megjegyzem, nekem a sokéves, netes párkeresős platformok közül a leges-legalja a szexpartner kereső volt: mind az ott lévő nők igénytelenségében, prosztóságában, unintelligenciájában, mind a totális eredménytelenségben. Persze, amióta Deansdale RP-t olvasok, már megértettem ennek is az okát.

A blogod amúgy csodás, örülök, h belekezdtél! OK, humor nincsen benne, cserébe olyan dolgokról írsz, amelyről nem sok helyen lehet hitelesen olvasni, másfelől pedig ott van időnként nagyon is az emberi, a lélek és a stílusod is remek. Hú, micsoda manginázást fogok én ezért kapni...!! :O :D (Mondjuk pont keresztbe leszarom.)

whoamiohmy 2019.05.28. 12:38:59

@VT 135: jaja, ezt is írtam: én nagyon azt látom, hogy ahogy mondtad is, az esetek 90-95%-aban NEM a férfiak kezdeményeznek hanem non-verbalis meghívásra mennek oda. Ezek (azok alapján amiket én kapok): mosoly, fenntartott szemkontaktus, kacsintás esetleg valami tesztre (kacsintasra, grimaszra, "muppet showra") adott önkéntelen felnevetes, szemöldök felhúzása (főleg ha már többször találkoztatok).

Valoban, a ferfiaknak csak egy elenyészően kis hányada mer ezek hiányában nyitni. Én párszor már próbáltam ezt, de ahhoz hogy ez jól menjen, szerintem kell egy kicsit pszichopata hozzáállás ami nem mindenkinek megy.

A masik ami rohadt frusztráló hogy rengeteg nő ad le jelzéseket még akkor is ha nem akarnak semmit, csak vagy az egojukat akarjak fényezni vagy rá akarnak venni valamire amit magadtól nem tennél meg de a punci reményében hajlandó vagy rá. Korábban írtam hogy itt például a rezidens csajok mennyire durván nyomják ezt: konkretan volt több is akik a combomat fogdosták, de aztán ha el akarod hívni egy randira akkor el vagy küldve a picsaba.

Nemrég volt egy randim (nem munkahelyről), ahol egy ponton a csaj elkezdett kacsintgatni. Én erre ramozdultam, de mire oda került volna a sor hogy csók (első randi volt), elsírta magát hogy van egy srác aki rendszeresen kefelgeti es csak azert akart velem találkozni mert a csavo lemondta a vasarnapi szexet es kellett valaki aki istapolgatja. Na így legyen magabiztos az ember.

2019.05.28. 12:51:50

@whoamiohmy: "nekem az a meglátásom hogy a nyitásnál a szöveg édes mindegy. Az első 1 percben igazából annyi történik hogy a csajszee tudat alatt besorol téged "oké" vagy "nem oké" kategóriába. Ez pedig megjelenés alapján történik. A szöveg csak arra kell, hogy elaltassa a tudatos elméjét amíg az ösztönök döntenek."

Akinek volt már sikeres puncivadászata (pl alkalmi dugás összeszedése, alkalminak induló) az tudja jól, hogy ez pontosan így van. Elég egy szemkontakt, hogy pl egy szórakozóhelyen a tömegben lévő nők közül ki tudd szűrni azokat, akik vonzónak találnak. Ekkor a nő már eldöntötte pillanatok alatt, hogy igen, lefeküdne veled, vagy pedig nem. Ami ezután következik (verbális kommunikáció), arra azért van szüksége, hogy el tudja dönteni, hogy ez neki megérné e.

Értelemszerűen ha egy csaj aznap csak egy jót akarna dugni egy jó pasival, akkor nem feltétlen lesz hosszú a kommunikáció, de ha mégis, akkor is nagyon hamar megszületik a kölcsönös megegyezés, még akár kimondatlan formában is. Ha a csaj komolyabb szándékokkal is rendelkezik, de már a punci is bizsereg, akkor pedig elindul az álláspontok közelítése, shit tesztek sorozata, ellenkezés stb.

VT 135 2019.05.28. 13:11:16

@whoamiohmy:
"Valoban, a ferfiaknak csak egy elenyészően kis hányada mer ezek hiányában nyitni."
Hidd el: még ha vannak is ilyen jelek - na jó, mondjuk legalább némi szemkontaktus tartás a nő részéről -, akkor sem mernek odamenni! Tudom, mert ált. én sem. :)

"ahhoz hogy ez jól menjen, szerintem kell egy kicsit pszichopata hozzáállás ami nem mindenkinek megy."
Valójában csak rengeteg gyakorlás és kitartás. Én anno belekezdtem egy férfifejlesztő projektbe, nem kevés pénzért, mentünk is a terepre coach-csal, meg magam is gyakoroltam. És el is kezdődött a fejlődés! Csak sajnos aztán egyéb, személyes okból nem csináltam rendesen, így félbe maradt az egész. Persze így is rengeteget tanultam belőle, de ez tipikusan olyan műfaj, h az elmélet csak a nulladik lépés, ha nem megy ki a férfiember az utcára, csinálni, akkor pont semmit nem ér.

"A masik ami rohadt frusztráló hogy rengeteg nő ad le jelzéseket még akkor is ha nem akarnak semmit,"
Na igen. Ez tényleg nagyon gáz és szerintem nagyon durván pusztítja is a férfi-női bizalmat és ismerkedést. Mert rohadtul tiszteletlen. Szerintem ez az oka annak, h egyre több férfi - erről írt Wolf is - úgy van vele, h a lehető legkevesebb befektetéssel akarja ágyba vinni a nőt. Mert az biztos. Mert amúgy jó eséllyel átverik, kihasználják. Azt gondolom, nem véletlen volt régen meg az udvarlás módja, kerete - ez mindkét félnek biztonságot adott. Pl. azt sem lehetett megtenni, h egy férfi csak úgy kúrogassa a nőt, de ne vegye feleségül. Vagy, h ha olyan kedve van, otthagyja a családot, gyerekestül - a saját apja verte volna agyon! Szóval mindkét nem szív ezzel nem kicsit, csak, ahogy mondani szoktam, a nők cukormázzal leöntve kapják ugyanazt a kakit, illetve a személyikölcsönös szerződésnek nem olvassák el az apróbetűs részét...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 13:29:51

@VT 135: Bocs, társkereső alatt azt értem, hogy ismerkedős oldal. Szexrandizni mindegyiken lehet, szóval hogy konkrétan minek állítja be magát, az nekem teljesen mindegy. :)
A szexpartnerkereső szerintem jó. A viszonyt és a badoo-t próbáltam még, általában utóbbi jött be. Általános tapasztalatom annyi, hogy nem a hellyel van a baj, hanem az emberekkel. Persze csak a pasikról tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy a nők milyenek.
Köszi, örülök, ha tetszik. Szomorú, hogy nincs hasonló, mert nekem is úgy kezdődött, hogy kerestem, de jobbára csak több éve magára hagyott, eleve is szerintem kamusztorikra épülő, kattintásvadász blogokat találgattam egy-kettőt. Szóval DIY lett. :)

Wildschwein 2019.05.28. 13:49:50

@whoamiohmy: Szerintem ellentmondasz önmagadnak. Nem lehet egyszerre igaz az, hogy "mindenki megpróbálja a külsejéből a legtobbet kihozni", meg az, hogy "Amiben hatalmas volt az esés az az elhízás, a ferfiak minimum 60%-an van legalább egy kis kappanháj." Nem minden férfi, messze nem minden férfi próbálja meg a külsejéből a legtöbbet kihozni. (Még Wolfnak is volt erről egy külön posztja régebben.) Azt hiszem, ez az egyetlen olyan párkapcsolattal összefüggő dolog, amiben hagyatkozhatunk a nőkre - ha valamelyik hölgyolvasónak van kedve, mondja el erről a véleményét (feltéve persze, ha megegyezik az enyémmel, haha).

És igen, persze, ebben "kőkeményen vannak ám korlátok" - ezeket tudomásul kell venni, el kell fogadni.

2019.05.28. 14:24:49

@whoamiohmy: szerintem semmi extra nem kell, némi önismeret (nagyjából legyünk képben a saját szexpiaci értékünkkel) és közepes adag beleérző képességen kívül. Ha van valamennyi redpilles ismeretünk is, akkor szerintem átlagos külsővel is lehet csajokat felszedni szórakozóhelyen.

Sokan szerintem azt rontják el, hogy pl meglátnak egy kurvajó seggű/testű táncoló kiscsajt, és azonnal dugni akarnak. Ami természetes, de nem szabad, hogy ez az ösztön felülírjon bármit is bennünk. Mert ha ezt megérzik a nők (azonnal), rögtön buktuk a dolgot. Ösztönösen akkor kell cselekedni, amikor már ott terpeszt/pucsít előtted.

Fokozatosan kell haladni, mint pl egy stratégiai játékban. Nem az a cél,h minél hamarabb betegyük neki, hanem az, hogy jó eséllyel eljussunk addig, hogy betegyük neki. Röviden összefoglalva azt kell elérni (a külsőnkkel, a megjelenésünkkel, a verbális és non verbális kommunikációnkkal), hogy az ismeretlen nő érzékelje az érdeklődésünket, de abban az állapotban maradjon, hogy "hmm, végül is mi bajom lehetne? Semmi." Szép fokozatosan el lehet jutni a "kizárt, hogy ezzel valaha is lefeküdnék" állapottól a szexig, még aznap este. A kulcs az alkalmazkodás, amihez tényleg kell némi pszichopata attitűd. :D

Lehet, hogy látszólag egy félénk kis picsa, erre olyan domináns méregzsák, hogy csak lesel és leolt a faszba első szóra. Vagy ugyanez, csak fordítva. Egy utolsó szutyok ribancnak kinéző, totál értelmes és normális lány. Teljesen másként kell reagálni az első pillanattól kezdve. Vannak, akik arra vágynak, hogy ott és aznap levadásszák őket. Nekem ez a kedvencem. Van, aki ránézni sem bír egy palira sem a sok csalódás után most, de most is úgy néz ki, mindent úgy csinál megszokásból (is) mint amikor ismerkedni akarna. Alapszabály, hogy amelyik nő sugárzóan szép, örörm ránézni, csillog a szeme, azt dugják. Ennek megfelelően az esélyeid sem a legjobbak, ami a puncijába jutást illeti. Olyat kell kiszemelni, aki rendben van, de mint ha kicsit be lenne fásulva, gondban lenne, akiről rikít, hogy ez most minden, de nem szerelmes senkibe.

Sehol nem láttam még leírva, de alsó hangon 30%-al azonnal közelebb visz a célhoz, ha nővel vagy nőkkel megy az ember puncira vadászni. Ideális a lány testvér, unokatesó stb, a legjobb a haver/barát nő, gátlástalanabbaknak barátnő/élettárs. :D Természetesen nem bányarémekre gondolok, hanem legalább olyan kaliberek legyenek, mint a célpontok. Alapszabály, hogy ne azt lássák, hogy te egy lány társaság béta csicskája vagy, aki taxisofőrt játszik ma nekik, hanem erősen látniuk kell, hogy a csajok bírnak, jól érzik magukat veled (piával ez szerintem senkinek sem lehet gond), férfi vagy a szemükben (flörtölnek veled) és lényegében ők most veled jöttek bulizni.

Nőismerőst nőhöz odaküldeni, mert mi balfaszok vagyunk odamenni, tilos. Önbebuktató shit teszt, vagy nem is tudom minek hívjam. De ha pl látni rajtad, h nem vagy egy elveszett gyerek, akkor kifejezetten érdemes odaküldeni egy havernődet valami orbitális kamuval, hogy te egy félénk stb nagyon rendes és szűz srác vagy, és annyira tetszik a csaj akit már szét szemeztél fél órája, hogy ránézni sem mersz, m a gyomrod összeszűkül stb. Brutál könnyű így ismerkedni, és a nők miatt sok kezdeti akadály már alapból megszűnik. Ők egymásban bíznak, vagyis az egymástól nyert információkban. Max átlagosként én havernőkkel próbálkoznék kezdetben, ez ezer százalék. A pofátlan és végtelenségig gátlástalan puncivadász haver is eszméletlen nagy segítség lehet. Mindenkire rámegy, semmi nem érdekli. Aki kicsit vevő a faszságaira, meg tudja nevettetni a csajt, de mégsem lesz belőle semmi, ahhoz kell odamenni és (kihasználva a kontraszt miatti érdekességed) érzékeltetni, hogy te vagy a tipikus rendes pasi. Nem balek, hanem az előbbitől nagyságrendekkel normálisabb, komolyabb, biztonságosabb, de mégis szórakoztató. folyt.

2019.05.28. 14:25:23

Aki eredményes puncivadász, vagy már voltak eredményei, az pl komoly előnyre tesz szert, ha tök egyedül jelenik meg. Ez már önmagában átlag feletti magabiztosságot sugall, mivel minden balfasz haverral vagy haverokkal, társasággal jelenik meg. Szórakozóhely függvénye, de érdemes még mielőtt fullon van megjelenni, mindig lesznek már a helyszínen nézelődő (pasira vágyó) lányok, csaj társaságok, és a sörüket markoló zsebre tett kezű balfaszok. Gondolom nem ritka a kép, ahogy könyökölnek a nők a kis itókájukkal az emeleten (ahonnan mindent és mindenkit jól látnak) a még szinte üres szórakozóhelyen. :) Most ha látják, hogy te eleve egyedül érkezel, pláne ha korán amikor még a riválisok is kevesen vannak biztos, hogy valakinek feltűnsz, megnéz, megjegyez. Ha tetszel valakinek, azonnal összesúgnak egymás között. Kell a szemkontakt, érezze, hogy realizáltad, hogy észrevett, de magasról leszarod egyelőre, fiatal az éjszaka, megnézed a többit is. Ma a zene miatt jöttél, délután már dugtál egy jót, de ha valaki le akar szopni, veled nem jár rosszul. Ez a nyerő image.

Irány a pult! Ha ekkor azt látják (mindig lesz nő aki nézni fog azok közül akikkel szemkontaktot vettél fel korábban), hogy a pultos csaj nevet az első hozzászólásodon (pl szia, adok egy ezrest ha most látványosan nevetsz egy nagyot) ez mindig plusz pont, mert még érdekesebb leszel. Első fizetésnél KÖTELEZŐ az aránytalanul nagy jatt. Ha a pult közelében látja a célpont, akkor bazdmeg nem kötelező, hanem a legalapvetőbb kötelező kötelező cselekedet. Olyan jatt, hogy a pultos csaj visszakérdezzen, hogy de biztos? Csak nagy címlettel fizetve természetesen. Hatalmas előny, ha nem alkoholt fogyasztasz. Ha minden 7 végén iszol, akkor sem szabad, ha aznap dugni szeretnél. A cél, a lehető legjobban kitűnni az összes más alternatíva (vetélytársak) közül. Mindtől érdekesebbnek, majd jobbnak, minőségibbnek látszani.

Milyen az élet, ezek után garantáltan a közeledben (hogy ha akarod, pár lépéssel leszólíthasd) fog jól esni nekik táncikálni. Ha nevetgélnek egymással, és rád néznek, mosolyognak stb, sima liba az ügy. Alapszabály, hogy MINDIG a kevésbé jó csajt szólítjuk le először. Nem azt akit le akarsz kúrni, hanem a másikat. Túl hamar odamenni hülyeség. Meg kell legyen az első összemosolygás, pl az első "úgyis én nézek tovább a szemedbe" játék után. Amikor már megfordul a fejében, hogy "na bazdmeg, ez sem mer idejönni", amikor már érzed, hogy már rég oda kellett volna menned, akkor kell. TILOS italmeghívással indítani! Ha rákérdeznek, lássa, hogy fogod a pénzt, nem vagy te pancser,h idegeneknek fizetgess.

A nyerő image ilyenkor továbbra is az, hogy CSAK jól érezni magad jöttél, tök egyedül (ha időközben ismerősök jönnek oda köszönni az kibaszott nagy plusz pont, pláne ha nők is), de amúgy kurvajó társaság vagy, jó lenne veled bulizni ma este. Mielőtt elkönyvelnek impotensnek éreztetni kell, hogy ha véletlenül ráülne ma valaki a farkadra, nem zárkóznál el. Hogyan? Úgy, hogy miközben dumálgattok, pofátlanul megnézed a jó nőket. Akár velük is szemezve. Nem az átlagosakat, hanem a jó nőket. Előny, ha jobb, de a legfelső 10% nőket nézed meg. Ha egy ilyen nőtől visszajelzést kapsz (pl rád mosolyog) ez már belépőjegy az eredetileg leszólított csaj puncijába. Érdemes nem túl sokáig húzni az első testkontaktust. Pl megfogod a karját és óvatosan odahúzod, mert mondani akarsz neki valamit. ALAP, hogy a körmöd olyan makulátlan, mint aki soha semmit nem dolgozott még a kezével! Mert amint karon fogod, oda néz. Bármilyen féltékenység jelét látod miközben más jó nőt megnézel, vagy azt,h igényli a figyelmed, innentől már csak elbaszni lehet. Az,h kapcsolatban vagy-e, ez így látatlanban inkább hátrány. Ha szabad vagy, akkor az a bevált szöveg, hogy nemrég szakítottál (Te, nem az ex nőd, hanem te, mert megteheted). Ha a csaj pasi nélkül van a buliban, akkor lényegtelen, hogy mi a kapcsolati státusza. Inkább előny, ha foglalt. Ekkor ezer%, hogy valami nem működik otthon, ha pedig minden oké és végre van egy szabad estéje, azt ki is fogja akarni használni.

2019.05.28. 14:26:00

Kis idő után érzékeltetni kell, hogy vele most megjött a kedved egy kicsit többhöz is. Ha van vonzalom, a szájra pusziig el lehet jutni viszonylag hamar. Igazából az lenne a cél idővel, hogy a csaj kezdeményezze ezt, de ha ez nem történik meg nekünk kell. Ide eljutni nagyobb feladat, mint egy valódi nyelves smárolástól eljutni a tényleges dugásig, és pont ezért a jelentősége is sokkal nagyobb. Ezért ehhez szinte bármi megengedett. A legócskább duma (megkóstolod a szívószálával a piáját, ami nagyon fincsi lesz, de csak mert a nyála még a szívószálon maradt stb). Ugyanez fordítva még jobb, mert akkor ő kóstolhatja meg a te nyálad. Most őszintén, melyik nő állna ellen annak, hogy megkóstolja a Coca kóládat? Ha máshogy nem, gusztustalan alkudozással, lókupec módjára kell kialkudni. A lényeg, hogy egy szájra puszit nem lehet elbaszni, és ha ápolt vagy, az kellemes lesz a csajnak is. Vagyis ismételni akar majd. Utána pedig többet. Ezzel lehet beindítani egy nőt, ami ha bekövetkezik, szüksége lesz egy nyugodtabb helyre, ahol lehet ezt folytatni nyugodtan, csendesebb körülmények között. Pl kocsi.

Ezen a ponton shit tesztek tömkelegére kell számítani. Pont menstruál, ezért kár próbálkoznod is a szexszel. Beteg, folyása van, műtétje volt, szerelmes, soha nem csalta meg a barátját, beteg a kutyája, meghalt az anyja, meghalt a kutyája, már várja a barátnője stb. Alap alap dolog, hogy makulátlanul pöpec, tiszta a verda BELÜL! Hatalmas plusz pont hátul egy gyerek ülés. :D Aki nem hiszi, próbálja ki! Lesz csaj, akivel már nincs ekkor kecmec, meg kell baszni. Azonban (szerencsére) lesz, akit feladat megdugni. Te magadban tudod, hogy itt szex lesz. Pont ezért nyugodtan lehetsz, és nyugodtnak is kell lenned, mert ez nagyon imponál nekik és nem mellékesen idomulnak is ehhez, vagyis ő is biztonságban fogja érezni magát. Lépésről lépésre kel haladni, az első ülésről hátra kerülni, a legszarabb indok is elég lesz ehhez, ha dugni szeretne, ha azt hiszi, hogy nem fogod tudni megdugni. Innen már gyerek játék, de ha mégsem, addig el kell jutni, hogy rápiríthass, hogy be van nedvesedve. Ezt bugyin (és harisnyán) keresztül is érezni. Ekkor már mindenféle ellenállás csak színjáték, de ha köti az ebet a karóhoz és nem engedi pl megújjazni magát (mert onnan már nincs vissza út), akkor elő kell venni a farkad, bármennyire is pofátlanságnak tűnik ez az előzményeket figyelembe véve, és a kezébe adni. Innentől szórakozni addig, amíg már nem bír magával. Lesz akinek már minden baja van, de az istennek nem akarna ráülni. Addig kell duruzsolni a fülébe, húzni az agyát, amíg (ha másért nem csak addig, amíg egy gyors próba jelleggel, csak az érzés miatt) kicsit betesszük. Innentől kötelező szétdugni, bármit is mond vagy csinál. Pár ilyen után már onnantól is az lesz, hogy még ruhában van, de már fogj a farkad.

whoamiohmy 2019.05.28. 14:28:13

@Captain Admin: na ehhez van egy sztorim. Pár éve hobbiból fiatal orvosokat mentoralok, szervezek nekik külföldi gyakorlatokat, tanácsokat adok, ilyesmi. Persze eljárogatunk velük bulizni is Európaban mindenfelé. Van a csapatban pár natural srác, extrém jó adottságokkal. Ők mesélik, hogy ha egy csajnak elmondják, hogy orvosok, akkor sokkal NEHEZEBB lehúzni a bugyit róluk, mert akkor a csaj mar komoly kapcsolatban kezd el gondolkodni és próbálja minél később hozzáférhetővé tenni a szexet.

Nekem ez úgy jön le, hogy az egzisztencia miatt itt eltolódik a hangsúly a clown game felől a provider game felé. Amig a nőnek nincs fogalma az egzisztenciáról addig clown game megközelítés van, vagyis ha zizzen a puncika, akkor irány az ágy, minél hamarabb és minél kevesebb nehézséggel. Ha kiderül hogy a lovagnak egzisztenciája is van, na akkor már a provider game kerül előtérbe, vagyis a lovagnak kőkeményen meg kell dolgoznia a punciert, hiszen bétáknak (providereknek) nincs ingyen ebéd (illetve punci).

Én például rendszeresen próbálok egzisztenciával csajozni, de látni kell, hogy ezek béta játszmák: voltaképpen alkudozás az egész. Én értelemszerűen szeretnék minél hamarabb bugyin belül kerülni, a lovagina viszont ezt próbálja húzni illetve ha már megkaptam, a hozzáférést a szexhez korlátozni és egyre többet elvárni cserébe.

A legtöbb béta alapból elköveti ezt a hibat, hogy azt hiszik, az egzisztenciájuktól a nők majd a lábuk elé vetik magukat, holott pont az ellenkezője igaz: ha a nő tenyleg vágyakozik rád szexuálisan akkor rohadtul nem érdekli hogy milliárdos vagy vagy szobafestő. Nekem az a szerencsém hogy volt részem nem kevés kapcsolatban ahol alfa voltam, és tudom hogy milyen a másik oldal is.

whoamiohmy 2019.05.28. 14:30:40

@Wildschwein: jogos. De irtam is, hogy a modern élet rengeteg elfoglaltságot biztosít, ami mindkét nemet demotivalja, hogy kihozzák magukból a legtöbbet. Inkabb arra ertettem a dolgot, hogy HA minden ferfi kihozna a maximumot magából, a nők hipergamiajan az sem változtatna, tovabbra is a felső 10% vinne mindent. Ezen csak a monogámia és a provider game előnyben részesítése tarsadalmi szinten (valójában ez a klasszikus patriarchátus) tudott változtatni. De annak vége.

whoamiohmy 2019.05.28. 14:56:21

@VT 135: ne is mondd, most is van egy rezidens csaj aki ezerrel küldi a jeleket... de miután az előző 6-tal megszívtam, nem tudom, hogy egyáltalán bepróbálkozzam-e vele...

2019.05.28. 14:59:26

@Captain Admin: ez nagyon cuki volt :)
Nem tudom hanyan olvassák el, de reméljük, nem mind ugyanakkor, ugyanoda megy, mert ha mind így csinálja, akkor egyik sem fog kitűnni a többi közül.
Lányok,

2019.05.28. 15:03:05

@Captain Admin: Egyébként fiatal libáknál biztos vagyok benne, hogy működik.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 15:04:54

@Frau Untermensch4: Milyen átgondolt. :) Mondjuk a fele elég klasszikus trükk.

2019.05.28. 15:05:45

@whoamiohmy: nem azért nem dugnak ezek az orvosok, vagy csak nehezen, mert a csaj kapcsolatot akar, és magára ragasztja a bugyit. Hanem azért, mert alapból nem jól indítják az ismerkedést. Ezért írtam feljebb, hogy nagyon sok múlik az alkalmazkodáson.

Egyértelműen tudatni kell, hogy ebből, vele, kapcsolat nem lesz, kizárt. De az tény, hogy ő ma este dugni fog. Egy nyitott kérdés van csak, mégpedig az, hogy az az adott nő fogja meglovagolni azon az este, vagy egy másik, akár tőle jobb?

Egyszer, amikor először csináltam azt, hogy már nem volt fix nőm, és ki akartam próbálni az egy éjszakás kalandot (tehát elmegyek egy buliba, és megdugok egy idegen csajt), akkor emlékszem, hogy már délután eldöntöttem. Azt találtam ki, hogy kezdem egy olyannál, aki teljesen megfelel, majd ha nem jön össze, fokozatosan egyre gyengébb kategóriájú nőknél kezdek, pina pina alapon, de az kurva élet, hogy aznap dugni fogok..

Erre szinte ki sem fizettem a piám, már ott vigyorgott és táncolt előttem 2 lépésre két csaj. :) A kettő közül a kevésbé feltűnő, de amúgy jobb (és szerényebb) csaj lett levarrva. Ezután jöttem rá, hogy egyedül érdemes bevetésre menni, ha dugni akarok. Lehet ezt csiszolgatni, kinek mi fekszik, mert pl nekem az az ideális, ahol vadidegen vagyok, ahol soha nem láttak még. De az meg rengeteg előnnyel jár, ha ismernek egy helyen, ez nagyon imponál egy olyan nőnek, aki viszont ott nem ismer senkit.

Ha vadidegen vagy, és van vonzalom valakivel, még akkor is bátran belemegy, ha nagyon komoly kapcsolata van. Messziről jöttél, nem tudod bebuktatni, soha nem fogjátok látni egymást utána. Ha egy nő biztos abban, hogy senkit nem ismersz az adott helyen, és mégis úgy csinálsz, mint ha hazai pályán lennél, nagyon érdekes leszel neki. Valamit tudsz, amit ő nem. Hiszen idegen környezetben mindenki meg van kicsit szeppenve. Te nem szarral gurigázol, te tudsz valamit. :)

Hidegvérrel, magabiztosan, józan paraszti ésszel és egy kis emberismerettel még egy átlagos palinak is lehetnek eredményei, ebben biztos vagyok. Nem a felső kategóriából, de szép eredmények biztosan. Bármikor amikor alkoholt ittam, soha sem lett belőle szex. Lehet, hogy mert szét trollkodtam az egészet a saját magam szórakoztatására, de szerintem más miatt. :D Olyan azonban volt, hogy józanul kezdtük az ismerkedést, és közösen piáztunk be, majd dugtunk. De itt a döntés a nőben még akkor született meg, amikor én még nem ittam, tehát ő normálisan tudta kiértékelni a helyzetet

Bepiált nők ugye szót sem érdemelnek, 5/10 értékkel már bárki meg tudja dugni őket. De szerintem az nem olyan. Jobb küzdés után dugni valahogy. :)

2019.05.28. 15:09:14

@Frau Untermensch4: mindenkinél működik. 30+ nőknél azért nem, mert azokhoz semmi nem kell. Jönnek oda ezerrel. Elváltak meg már eleve szopásra jelentkeznek szinte. Talán a 40+ kibaszott tipp topp (aki tudja magáról, hogy jó nő, jó az ágyban) azok megint küzdősebbek, kellenek a lépések, a fokozatosság, mert ők nem akarnak már úgy baszni, hogy azt csak a pali élvezi, mivel ilyenen már rengetegszer átestek.

2019.05.28. 15:10:13

@Serial Slut: Igen, de Admin szépen összeszedte, tett hozzá sajátot, kipróbálta és leírta most.
Gyorstalpalóba.
Mennyi youtube-os videó, mennyi óráig, talán nem ilyen lényegretörő és érthető :)

2019.05.28. 15:10:55

@Serial Slut: melyekre gondolsz? Ne magadból indulj ki, a foglalkozásod miatt jóval jobb emberismerettel rendelkezel, mint az átlag!

2019.05.28. 15:11:43

@Captain Admin: Ok, elhiszem bevállik ott is :) egyébként megdícsértelek ám :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 15:15:11

@Frau Untermensch4: Nem is kritizáltam, szerintem is jól összerakta, hasznos, olvasni meg szórakoztató. Csak azért ott van, hogy ezeknek jó részét azért ki lehet szúrni egy kis élettapasztalattal. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 15:19:28

@Captain Admin: A flegmaság, pláne mondjuk más csajok feltűnő nézegetése szerintem lebuktatós. Ez olyan kicsit, mint amikor pl. nézel egy festményt, amin van egy másik, rejtett minta, mondjuk hogy a táj kicsit távolabbról nézve egy emberi alakot formáz. Amint kiszúrod ezt, már nem tudod nem látni többé. :)

2019.05.28. 15:24:00

@Frau Untermensch4: köszi. :) Az hozzá tartozik, hogy én eléggé magabiztos vagyok, eleve olyan a kiállásom stb, és szerintem ez nekem az optimális.

De pl nem hiszem, hogy ugyanez lenne a helyzet, egy tőlem jóval szociálisabb, cukifiúnak, ne adj isten egy önbizalom hiányosnak. Átlagosakat ismerek, látom mi a problémájuk, alfákat is. A lényeg az alkalmazkodás, mert bár sosem gondoltam, de kurvára létezik a szánalomszex a gyakorlatban. Totál szinten aluli a csávó, mégis ad neki egy puncizást a nő. Fogalmam nincs hogyan, mivel érik ezt el náluk, mert annyira testidegen nekem ez. :) Azt már leszűrtem, hogy az ilyen nők erősen nőiesek, anyáskodóak. Talán még önbizalom hiányos nők is csinálhatnak ilyet. Mert ha elképzelem, hogy egy önbizalomhiányos jó nő azt látja, hogy csori kis béta elájul tőle, ez biztosan jó érzés lehet neki.

Szinten aluli nővel pont ezért szeretnek dugni szerintem sokan, mert egyrészt nincs vele macera, valamint jó érzés jót cselekedni. :D Amikor nekem ilyen volt, láttam, hogy élmény számba ment az adott csajnak. Semmi nem motivált benne, de mégis figyeltem, hogy jó legyen neki. ŰHa meg maximálisan leszartam, az is jó volt az ilyennek. :D Mivel nem lehet elhibázni, pont így egy jó nőnek is hasonló lehet lélektanilag egy szinten alulival. Nem tudom, érdekes minden esetre.

2019.05.28. 15:30:26

@Serial Slut: Kérdés, hogy aki ki tudja szúrni, ki is akarja-e szúrni, vagy végig nézi/éli ezt a "műsort", aztán a kocsi hátsó ülésén kielégülten pihegi a fülébe, ha egyszerűen odajössz, megfogod a kezem és idehozol is ez lett volna, de előjátéknak is tökéletes volt, nagyon tetszett :)

2019.05.28. 15:32:21

@Serial Slut: elgépeltem az eredetiben, mert úgy értettem, hogy kell más nőket nézni, de ha pl egy 7/10-et akarsz megdugni, akkor felesleges a 10/10-eket megnézni. A 8/10 nőktől kell úgy pozitív visszajelzést kapni, hogy akit meg akarsz dugni ő is lássa.

Felgmaságról szó sem volt. Szerintem ha látni, hogy gyakran van dolgod nővel (amiből már rengeteg a nő számára pozitív tulajdonság következik, pl ápolt vagy, van pénzed), és meg tudod nevettetni, ennyinek elégnek kell lennie.

2019.05.28. 15:50:21

@Frau Untermensch4: mindenki végig játssza. :) Amit írtam, hogy egy havernőm odament egy csajhoz, hogy a gyomorideg miatt már majd el ájulok olyan félénk vagyok, de nagyon tetszik stb, bár fülig ért a szája a vigyorgástól de sokáig így ment a beszélgetés a szerepben. Közben meg a havernő még tolta, hogy kicsi a farkam, meg szűz vagyok, gyorstüzelő is vagyok, de amúgy nagyon rendes, de nyerítve élvezek, meg még anyám is rámnyitott a héten is miközben vertem stb. :D
Kolléganőkkel aztán meg pláne kabaré az ilyesmi. :D

Az is érdekes, hogy ti nők tényleg mindig idomultok. Volt olyan pl, hogy nőm is volt, meg kurvára nem esett jól még beszélgetni sem senkivel, erre odajön egy kis cukimuki átlagos kiscsaj. Mondom neki, hogy rossz emberrel akarsz kezdeni, kifejezetten rohadék vagyok. Erre csak marad, és ugye milyen nőknek szokott rohadék palija lenni? A tök normális, rendes nőknek, és totál ezt a képet mutatta. (Valószínűleg az is volt).

Olyan is volt, hogy kibaszott jó formában éreztem magam, na most bárkit befűzök állapotban. Úgy leoltottak a gecibe, hogy köpni nyelni nem tudtam. De mivel a határozott nő csak azért az, hogy elriassza a csak látszólag azokat, miután megfelelően lett kezelve a shit teszt (poénnal vegyítve, de még nagyobb oltást kapott), kezdődhetett az ismerkedés. :)

Amikor meg erősen foglalt voltam és életemben először ismerkedtem úgy, hogy abból garantáltan csak max egy eltitkolt szexkapcsolat lehet, akkor pedig pont olyan nő akadt, akinek ez pont megfelel. Barátnő barátnője. :) Érdekes, de szerintem pl a kő kemény őszinteség sokkal célravezetőbb, mint az, ha csak kicsit is megneszeli a nő, hogy jobbnak akarjuk magunkat mutatni. Ha merek őszinte lenni, az azért van, mert ezzel nem veszítek, vagyis puncihoz jutok így is úgy is. Vagyis kellek más nőknek, vagyis jó pasi vagyok. A nő ezt így dekódolja.

Ha hazudnom kell, akkor azért teszem, mert punci gondjaim vannak. Ha már kamu, akkor legyen akkora, hogy egyből vágja egy eszesebb, és kezdje el a szerepjátékot ő is hasonlóan, aztán legalább jót röhögünk.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 16:01:44

@Frau Untermensch4: Persze, szerintem aki képes kiszúrni, az eleve is élvezi a műsort. :)

2019.05.28. 16:15:13

@Captain Admin: "őszinteség sokkal célravezetőbb, mint az, ha csak kicsit is megneszeli a nő, hogy jobbnak akarjuk magunkat mutatni" Igen, szerintem is. Megfordul a kocka, a nő kerül komoly előnybe, amivel a férfi elvesztheti az "előnyét", és a vezetést. Az is igaz, hogy 7/10-es nőt nem 10/10-esssel kell féltékkennyé tenni, mert ha túl nagy a konraszt a kiválasztott nő és a féltékenységet előidézendő nő között, akkor feladja, mondván, ha neki ilyen jó kell, akkor vele csak játszik. De azért a női szeszélyt is be kell számítani, van belőle bőven :)

2019.05.28. 16:17:42

@Serial Slut: Hát még ha ő is "játszik" kicsit, növelve az izgalmakat ;)

2019.05.28. 16:23:20

@Frau Untermensch4: nem. Azért nem kell a 10/10 nőt megnézni, mert azt a legostobább csaj is feltudja mérni, hogy az nekem elérhető e. A legtöbb még egy 10/10 palinak sem az.

Nekünk a célunk azt éreztetni a kiszemelttel, hogy ha ő most nem lesz velem hajlandó, semmi gond, mint látható akár még jobb lehetősgeim is vannak.

És emlékezz, mi azt sugalljuk, hogy nem akarunk csajozni most. De mielőtt ez átfordulna, hogy tényleg nem érdekelnek a nők, mutatni kell, hogy igenis érdekelnek, és akár most is, még tőle jobb csajnál is van keresni valónk.

2019.05.28. 16:26:15

@Captain Admin: "nem. Azért nem kell a 10/10 nőt megnézni, mert azt a legostobább csaj is feltudja mérni, hogy az nekem elérhető e. A legtöbb még egy 10/10 palinak sem az." Látod nekem ez eszembe se jutott, csak amit én írtam. Ezért szeretem meghallgatni a másik nemet :)

2019.05.28. 17:38:01

@Serial Slut: vagy senkivel, vagy egy 9-10/10-el. De ha figyeltél, most egy alkalmi dugás kapcsán kerültek szóba.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 17:45:44

@Captain Admin: Igen, csak mellette kicsit elkalandoztam. A 10/10 olyan nő, akit fél évente egyszer látsz, ugye? Azt hiszem, a Puzsér így jellemezte.

2019.05.28. 18:06:38

@Serial Slut: Nos, ő az, aki már csak szánalomból szexelhet, és akkor bárkivel :)

Wildschwein 2019.05.28. 18:17:17

@Captain Admin: "Sehol nem láttam még leírva, de alsó hangon 30%-al azonnal közelebb visz a célhoz, ha nővel vagy nőkkel megy az ember puncira vadászni."
Mert nem olvasol szakirodalmat! Folyton csak a gyakorlat, elmélet meg semmi? Itt van két összefoglaló a témáról a legjobbaktól:

sorozatrandizo.blog.hu/2017/01/05/a_baratzona_elonyei

www.masculinedevelopment.com/friend-zone-hot-girls/

És ezért a jó kis leírásért, amit ma délután osztottál meg a nagyközönséggel, bónuszként mutatok egy cikket a "hogyan menjünk egyedül csajozni szórakozóhelyre" témában is:

www.masculinedevelopment.com/field-guide-how-to-go-out-alone/

2019.05.28. 18:33:55

@Wildschwein: nos, mint azt írtam már párszor, én nem elméletből tanultam, hanem a saját káromon. De ezek szerint nem vontam le rosszul a következtetéseimet. :)

Örülök ha tetszett a leírás. Nekem is megjött a kedvem most egy szombati bevetéshez, rég voltam már.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 18:46:16

@Frau Untermensch4: Ezt a szánalomból szexelést sosem értettem. :)

2019.05.28. 19:04:52

@Serial Slut: igazán leírhatnátok a lélektanát, komolyan mondtam, h nem vágom mi van ez mögött! De létezik.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 19:36:53

@Captain Admin: én sem értem, én ilyet még nem éreztem, hogy szánalomból. De volt egy évfolyamtársnőm, aki vagy másfél évig volt együtt a pasijával csak azért, mert félt, hogy nagyon megbántja, ha szakít vele. Úgy gondolta, nagyon összetörne, szóval ő szánalomszexelt. :)
Szerintem a "ha ló nincs, a szamár is jó" hozzáállás még nem szánalomszexes, hiszen magadért csinálod, nem érte. Csak akkor áll meg, ha te tényleg nem akarnál dugni, de annyira megsajnálod, olyan cukin szerencsétlennek tartod, hogy úgy teszel, mintha te is akarnád.

2019.05.28. 19:56:48

@Serial Slut: az nem szánalom szex. Én ez alatt azt értem, amikor egy csajnak egy bőven szinten aluli pasi ismerőse van, akit már régóta ismer, tudja, hogy szinte teljesen esélytelen a nőknél, szerencsétlen csak veri a farkát (nyilván ő rá is, hiszen már 100x visszautasította) és egyszercsak rendesen lefekszik vele, de kerek perec megmondja, hogy csak egyszer, mert olyan rendes volt, meg sokat segített neki stb, és senki meg sem tudhatja.

Egy ismerős párnál volt ez, hogy a csaj palijának a legjobb haverja rengeteget volt náluk, szinte családtag volt. És itt ilyen tízen éves ismerettségre gondolj. Egyszer olyan időszak alakult, hogy keveset volt otthon a pali, de a kis gyerekek miatt feljárt a haverja ugyanúgy segíteni stb stb, a pali tudtával. Aztán egyszer bebuktak véletlenül, h kúrnak is. De tényleg azt képzeld el, hogy 7/10 pali, 5/10 nő, 4/10 a haver. Én azt mondom, h 9/10 vagyok, és ki nem állhat a csaj, de a szeme mindent elárul. :D Most ha akkor én kúrom le, az egy természetes dolog és elválnak. Így meg csak megszakadt a barátság, de együtt maradtak. Konkrétan valahogy megsajnálta a csaj és először csak egy nyalásban egyeztek meg, de utána bepucsított neki mégis. :) És tényleg ez is ilyen nagyon nőies, anyáskodó csaj.

Amúgy azt nem értettem, h ha már így alakult miért nem jártak össze hárman szexszelni is, de csak mekegtek makogtak amikor kérdeztem. Sosem fogom megérteni ezt a magunkra kényszerített monogám erőlködést.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 20:20:07

@Captain Admin: és ha a szintjén van, de a csaj mégis csak azért fekszik le vele, mert olyan rendes volt, sokat segített, akkor minek nevezed? :)

2019.05.28. 20:50:56

@Serial Slut: nem. Akivel már 100x dugott, az nem szánalom szex szerintem.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 21:01:25

@Captain Admin: miért, nem lehet szánalomból százszor dugni?

2019.05.28. 21:16:34

@Serial Slut: ne fárassz már így 2 nappal a 16%-os DK feltörés után! :) Ha egyszer kölcsön adsz valakinek, m megsajnálod, az ugyanaz mint amikor valakit havonta támogatsz? Naugye.

VT 135 2019.05.28. 21:38:29

@Serial Slut:
"A szexpartnerkereső szerintem jó."
Ok, de ez irreleváns. :) Mármint te nő vagy és ezt már tudományos kutatások is bizonyították, h egész más a helyzete egy nőnek egy társkeresőn, mint egy férfinak. Másrészt te amúgy is könnyedén állsz a szexhez, tehát még csak nem is igazán lehet semmivel kiakasztani egy ilyen oldalon.
A társkeresős oldal miben különbözik az ismerkedőstől? Ne gyere azzal, h te csak barátokat keresel rajt'! :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:09:24

@Captain Admin: Miért kölcsön? Azt vissza kell fizetni. Inkább az a kérdés, mi a különbség a között, ha csak egyszer adsz valakinek (jótékonykodsz), és ha pl. egy éven át folyamatosan? Szerintem semmi. Lehet 1 éven át is sajnálni egy embert.

@VT 135: társkereső-.ismerkedős-szexrandi: tök ugyanazt jelenti mind, ha ugyanarra használod, ezt próbáltam elmondani. Nem az a lényeg, hogy hívjuk (vagy hívja magát hivatalosan), hanem hogy miért vagyunk ott. Bármelyik szót is választom, ugyanarra gondolok. Ezen kéretik nem fennakadni.
Egyébként számos dologgal ki lehet akasztani engem is, csak épp az ellentétével, mint a többséget. :)

2019.05.28. 22:16:26

@Serial Slut: az egyszeri szánalom szex az gesztus. A rendszeres szex pedig szolgáltatás. Remélem így már érted.

Olyan nincs bazdmeg, hogy valakinek egész évben minden nap segítek azzal, hogy ingyen dolgozok neki. Ott ki vagyok használva. Olyan van, hogy egy nap ingyen segítek neki. Az a segítség, mert pl megsajnálom,m szar helyzetben van.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:19:48

@Captain Admin: Még sosem adakoztál hosszabb időn át folyamatosan egy jótékonysági szervezetnek? Vagy esetleg nem önkénteskedtél minden hétvégén?

2019.05.28. 22:32:25

@Serial Slut: a kérdést sem értem. Most szopatsz? Miért tettem volna? Senkitől nem kaptam soha semmit, nincs ami miatt lelkiismeret furdalásom lenne.

Segíteni segítettem már olyannak aki nagyon nyomorult helyzetben volt, neki önzetlenül, olyannak pedig akivel kapcsolatban ezt számon tartottam, sokaknak. De mára már megfogadtam, hogy senkinek, soha semmit. Azt tanácsolták nekem, hogy amikor segítek valakinek, akkor egy problémát generálok magamnak a jövőben. És ez nagyon igaz.

Intéztem már fasza melót ruppótlan havernak, pár hét után már engem fúrt. Adtam kölcsön, eltűnt. Megbíztam, át akartak baszni. Rendes voltam, geciztek. Támogattam emberileg, ugyanez fordított szituban kiröhögött. Mit mondjak még? :) Én nem szopni akarok az életben, hanem szopatni.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:44:46

@Captain Admin: Izé, hát most nem értem, mit nem értesz. Arról volt szó, hogy ha egy nő több alkalommal szexel egy pasival, akkor az szerinted már nem lehet szánalomszex, mert szánalomszex csak egyszer történhet. Próbáltalak más példákat hozva rávezetni arra, hogy nem csak egyszer adakozhat az ember, ezért kérdeztem a jótékonykodást, önkénteskedést, ami gyakran nem egyszeri, hanem folyamatos egy bizonyos időn át. Szóval de, szerintem az is jótékonykodás, ha a 100. hétvégén is elmész ételt osztani a szegényeknek, és az is lehet az, ha 100-adszorra fekszel le valakivel csak azért, mert sajnálod.

Tényleg nem jön át, mit akarok mondani? Már nem tudom, hogy máshogy írjam le.

2019.05.28. 22:52:50

@Serial Slut: én értem, te nem érted, de már értem miért nem érted. :D Mert nő vagy és nem tudod a helyünkbe képzelni magad.

Képzeld el a szitut a fenti példámban az ismerős párral. Van a csaj, aki tudja, h egy elérhetetlen nőkategória a szinten aluli ismerősének. Éveken keresztül elutasítja stb. Egyszer csak puncit ad neki. Itt ennek van jelentősége, ez a szánalom szex. Megsajnálta, odaadta. Ha lesz ismétlés az azért lesz, mert a nőnek is jó. Az már nem szánalom szex.

Pasi szemszögéből egy hosszú kudarc sorozat után egyszer csak szánalomból ajándék puncit kap. Megalázó? Igen. Él a lehetőséggel mégis? Persze. Ha lesz ismétlés, az már teljesen más lesz. Oké így már?

Maddness69 2019.05.28. 22:54:07

@Wildschwein: "A legtöbben sosem fogunk úgy kinézni, mint <nők körében népszerű férfiszínész neve>, de magunkhoz képest lehetünk 100% közelében, és ennek szerintem van jelentősége."
Nincs.

Szerintem LFA mondja jól. A nők nem saját magunkhoz képest viszonyítanak, h lám-lám Átlag Józsi most tényleg 120% saját magához képest, hanem az összes pasik halmazához. Ha Best Átlag Józsi még mindig a férfiak 80-90 %-a alatt van, akkor továbbra sem fogják meglátni/észrevenni.

MGTOW.
Bármit is csinálsz, azt magad miatt tedd!
www.youtube.com/channel/UCkS25_BA441NQMkbJG_k9Kg

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 22:57:47

@Captain Admin: nem oké, mert nem bizonyítottad semmivel, hogy a 2. szex már azért van, mert a nő élvezi. Az évfolyamtársam másfél éven át csinálta szánalomból, mint egyfajta jótékonykodást. Ez a te elképzelésed, hogy a 2. már élvezetből van, mert csak. Ez nem érv.

2019.05.28. 23:03:02

@Serial Slut: mi másért lenne? Miért dugna egy nő ha semmi haszna nincs belőle és nem is élvezi?

Plusz férfi oldalról is az első dugásnak van jelentősége, pláne ilyen helyzetben. Az az eredmény, h megdugta. A 12. után a 13. dugás nem eredmény, hanem csak szükséglet kielégítés.

A barátnőd kamuzott. Valami érdeke volt a palijával dugni, akitől nem tudott elszakadni. Ha nem érzelmi, akkor anyagi okok miatt.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.28. 23:10:56

@Captain Admin: Ez egy feltételezés, mert te nem tennéd, neked ez nem volna ok. De mondjuk miért megy el valaki a 100. hétvégén is ételt osztani, abban mi érdeke van, mi haszna? Ez a jótékonykodás, a sajnálat, szánalom lényege, hogy nincs benne több, nem kapsz cserébe semmit, mégis úgy érzed, így helyes és örülsz, hogy neki jó.
De régóta vitatkozunk ezen és nem közeledünk. Szerintem fogadjuk el, hogy teljesen mást gondolunk erről a kérdésről. :)

2019.05.28. 23:14:58

@Serial Slut: "De mondjuk miért megy el valaki a 100. hétvégén is ételt osztani, abban mi érdeke van, mi haszna?"

Az, hogy ezért azt feltételezi, hogy amikor majd ő is olyan hekyzetbe kerül mint amiben most azok vannak akinen segít, akkor majd neki is fognak. Azt hiszi, hogy ez lesz, mert most, hogy segített, ő már ezt kiérdemelte. Lényegében ezt is a félelem irányítja.

VT 135 2019.05.29. 00:25:32

@Serial Slut:
"Az évfolyamtársam másfél éven át csinálta szánalomból, mint egyfajta jótékonykodást."
Neeem, ezt azért én sem kajálom be. Arról lehetett szó, h nem volt rossz az illetővel, csak a csajnak nem volt jobb akkor épp kilátásban (vagy azt hitte, h most nincs jobbra lehetősége), ezért "feláldozta magát" egy olyan palival, aki, úgy érezte, nem méltó hozzá.
Ha nem élvezte volna minimum testileg a dolgot, akkor csak feküdt volna ott, mint egy darab fa, ez pedig nem igazán van olyan férfi, akinek bejönne. Mondjuk szerintem ezzel te is tisztában vagy. :)

2019.05.29. 07:39:44

@Wildschwein: a belinkelt wolf bejegyzés kapcsán eszembe jutott egy érdekes dolog. Azt írja a végén, hogy azért is jó a barátzónájában lenni nőknek, mert így tudsz velük gyakorolni. Ez oké.

De ami érdekes, az az, hogy egy fordított felállásban is működik ez, tehát amikor egy csaj van a te barát zónádban (már ha létezik egyáltalán fasziknál ilyen). :)

Egy időben hozzám csapódott egy kiscsaj futni. De csak futni. Ismertem rég, nem volt szép csaj, sőt igazából az arca olyan fura volt, de nem csúnya. A teste patent, a bőre szép, ápolt stb. De nem volt szerencséje a paliknál, mivel nyilván fölfelé akart volna választani. (azóza sem jött össze).

Nekem akkor komoly kapcsolat, gyerek stb. Futás előtt bemelegítésnél és az első pár km-en mindig beszélgettünk. Nekem akkor jött képbe egy kiscsaj aki később a szeretőm lett. Kérdezgette, hogy mit szoktunk csinálni, hol, hogyan oldjuk meg stb. Egyértelmű volt, h valami foglalt paliért epekedik, próbálta megérteni az én (és így a másik foglalt pali) nézőpontját. Szegénykém eléggé gátlásos volt, szerintem már annak is örült volna ha az a foglalt pali rendszeresen "csak" megdugja, de valahogy mégis úgy, hogy az neki se legyen megalázó, legalább a körítés legyen meg.

Egyszer mesélem neki, hogy hol milyen hotelben voltam pénteken a kiscsajjal, meg milyen jó volt stb, erre kifakad, hogy ha ez ilyen, akkor őt miért nem akarja senki elvinni így egy hotelbe pl? :)

Elmagyaráztam neki, hogy ezt neki kell elérnie, ha tetszik ha nem. De tapasztalatlanul, mivel még egy (hosszabb kapcsolata sem volt hanem csak ilyen pár hónaposak) így nehéz. Kicsit emésztette ezután az ajánlatomat, ami szerint jó szeretőt faragok belőle, de belement. Csorinak erősen konfortzónán kívülre kellett kerülnie, erősen konzervatív csaj volt. Ismerte a nőmet, gáz lett volna rá nézve egy bebukás.

Először csak közös program, éjszakai fürdőzés stb. Kb 2x kellett rászólni, hogy nem eléggé mutatós az a fürdőruha amiben jönni akart. Legalább is amiben én úgy érzem, hogy megnézik majd őt, ami meg neki lesz jó élmény. Sokat beszélgettünk, komoly munka volt elfogadtatni vele, hogy a szex két olyan ember között is lehet jó, akik nem érzelmi alapokra helyezik a találkát. Konkrétan meg kellett tanítani mindenre, hogy hogyan viselkedjen ilyenkor, miről és hogyan érdemes beszélgetni stb. Az ment nehezen neki, hogy egy férfinek az a jó, azért tart szeretőt, hogy a nő ilyenkor úgy viselkedjen, mint ha ez egy kapcsolat lenne. De ő nem fogja megjátszani magát! Mondom muszáj, m nekünk ez fontos. Cserében te pedig szép élményeket kapsz. Ez erről szól. Lényegében kicsit túlgondolta valahogy. Szerintem jó munkát végeztem, de mivel a fölfelé választás ösztönből jön, azóta sincs kapcsolata amennyire tudom. :)

Hihetetlen, de sok nő van aki még ma is full konzervatív. Akit decemberben beújítottam milfet, vele kb a 10. találkára értem el azt, hogy ne legyen zavarban, amikor nálam be van öltözve egy utolsó utszéli ukrán kurvának. Megalázónak és lealacsonyítónak tartja, hogy combfix stb. :D Jó, mondjuk így, amilyen színösszeállításokat ráerőszakolok, nem is engedném ki utcára sem. :D De nem ez a lényeg.

Amúgy ez sok nőt izgat, hogy milyen egy szexkapcsolat a gyakorlatban stb. Nemrég kérdezte egy ismerős csaj, hogy de mégis ez hogy megy? Átjön hozzám a csaj akivel össze járunk, se szó se beszéd és megyünk az ágyba, mint egy pornóban? Elképzelhetetlen neki. :) Mondtam, h nem, mert van amikor már a bejárati ajtóban alá nyúlok, pláne ha szoknyában jön, bugyi nélkül. :D

A nők fantáziáját ezek a tipikus szituációk ugyanúgy izgatják. Pl szomszéddal, csak szexkapcsolat valakivel, főnök beosztott alkalmi dugások, szex vadidegennel, egyéjszakás, szex barátnő pasijával stb.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:25:24

@VT 135: ez azért nem annyira fekete-fehér. Inkább olyan, mint hogy én sem kedvelem pl. anyám minden főztjét, viszont ha hazalátogatok és azzal vár, akkor jó pofát vágok és megeszem, mert nem akarom megbántani. Ez olyankor nettó szánalomebéd a részemről, mert szívem szerint inkább rendelnék valamit. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:40:49

@Captain Admin: a pasik combfix iránti vonzódása is örök rejtély számomra. :)

2019.05.29. 15:45:59

@Serial Slut: az a titok, hogy jól néz ki. Valamint a fókuszt a seggre, intim tájékra irányítja, mivel kiemeli azt.

Amúgy én kurvás szerkóról írtam, nem csak combfixről. :) Nem tudom honnan ered, de nekem mindig is a szakadt ócska kurvás outfit volt a leginkább vágyfokozó. Plusz a téli hidegben hordott viselet valamiért. :) Lehet, mert abból jó kibugyolálni a csajt amikor a kinti hidegből hazaértek.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 15:58:31

@Captain Admin: sejtem, hogy a látvány miatt, csak nekem személy szerint a harisnya viseletként sosem jött be, szerintem csak zavaró. Szerencsére ma már vannak olyan "combfixek", amik nem harisnyák, nincs lábfejük, sőt harisnya részük sem, hanem csak bőrcsíkokat lehet sűrűbben, ízlésesen feltekerni combig. Az szerintem ugyanazt a látványt nyújtja, sőt még jobban is néz ki és jobb benne az érzet. :)
Kerestem rá példát:
p1-ssl.teszvesz.hu/photos/f1/99/leg-avenue-mubor-jellegu-combfix-9143-7f69_1_big.jpg?v1

De igen, az utcai kurvás stílushoz nagyon megy a combfix. Magassarkú, combfix, (farmer) picsaszoknya (vagy picsaegyberuha) és szőrmekabát vagy dzseki. Van erre pár szettem, bár annyiféleképpen lehet variálni, hogy ugyanazt a hatást érd el. Viszont otthon, a négy fal között ez mégis olyan "meh". A szabadban kell csinálni, az adja meg azt az extra élményt, amiért megéri így kinézni. :)

2019.05.29. 16:21:52

@Serial Slut: figyu, én nem kötözött sonkáról beszéltem. :D

A harisnyában nem mellékesen az anyaga is kurvára izgató valamiért. Különösen jó ráélvezni, vagy pl a normális harisnya (nem a combfix) bugyi nélkül a nőn eszméletlen vadító, m látszólag meztelen, de mégsem tudod bedugni neki. :) Eleve jó a fogása is amúgy.

A kurvás cuccban pedig nekem mindig a kifejezetten ócska, szakadt kurvás cucc tetszett. Szó szerint szakadt lyukacsos harisnya, rikító színű tanga, miniszoknya stb, összeegyeztethetetlen színekkel. Mint egy random kis cigány szutyin. :)

Volt olyan, hogy a nőmnek megmondtam, hogy vagy ebben a miniruciban (normális miniruha, de azért a picsája ki van benne szinte) jön buliba bugyi nélkül, vagy nem jön. Nagy sírás rívás, de csak megoldotta. :) A szórakozó helyen kiadtam az utasítást, ő lent én meg megyek fel az ismerősökhöz. Fentről látom, hogy sorra próbálkoznak nála a verebek, fűzik jobbról balról. Jön föl fülig érő vigyorral, óó tényleg jó ötlet volt ez a ruha. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 16:51:25

@Captain Admin: csak a kövér csajokon kötözött sonka. :) Mindegy, csak mutattam alternatívaként a combfixre. Nekem továbbra is a gyerekkori élményem jutnak eszembe róla, amikor muszáj volt harisnyát hordani, szóval akármilyen szexi darab is, jobb nélküle. Szerencsére a pasimnak sem fétise.

Van nő, aki azon meglepődik, hogy ha szinte kivan a picsája, akkor sokan leszólítják? :)

2019.05.29. 17:06:31

@Serial Slut: látod. :D Sokan szégyellősködnek. Addig oké, hogy olyan helyre ahol sok az ismerőse oda nem erőltetném rá, de akkor olyan helyen voltunk, ahol nem ismerték.

Jók az ilyen játékok, m utána hazaérve reggelig alig bírtam vele, totál bevolt gerjedve. :)

Egy haverom a nőjével régen azt csinálták mindig, h bent szétváltak az útjaik, és smárolásig "megcsalhatták" egymást. Amikor meg már nem bírták egymásnak estek a kocsiban. :) Utána totál bepunnyadtak később, gyerekek, sok meló, lakás cserék, építkezés stb. Nem tudom mi értelme így.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 19:30:08

@Captain Admin: igen, tudom, hogy sokan ilyenek, és éppen ezért nem is igazán tudják megélni a vágyaikat. Mit szólnak mások, mit fognak gondolni, nem illik, nem vagyok olyan lány. :)

A haverodék meg még egyenesbe jöhetnek, a családalapítás első pár éve, amíg mindent össze nem raknak, ilyen. Gondolom.

2019.05.29. 19:36:17

@Serial Slut: nem. Ez 15 éve volt kb. Azóta elkapta őket a mókuskerék, de alig dugnak. Totál befáradtak.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 19:43:45

@Captain Admin: ez a befáradás előbb-utóbb minden hosszabb kapcsolatban eljön, érződik. Ezért kellenek mások is, hogy mindenki magának fenntartsa az izgalmat, a monogámia hülyeség. :)
Mi is jobban pörögtünk még pár éve, több volt az outdoor bevállalás. Unalmasnak nem mondanám, ami ma van, de azért érezhető, hogy visszavettünk a lendületből, többször választjuk a kényelmet.

2019.05.29. 21:39:10

@Serial Slut: valahogy az esetedben nem tartom hitelesnek párkapcsolati témában bármilyen véleményed is. Kiemelten a jelenlegi partnereddel.

Szex, ffi-nő viszonyokban abszolút, de ebben nem.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.29. 21:43:53

@Captain Admin: az a te dolgod, én nem szólok bele, de attól még leírom.

2019.05.30. 08:53:24

@Serial Slut: kolléga úr arra gondolt, hogy ha egész nap más pasik pénzért dugnak téged, akkor a te privát párkapcsolatodat a legkevésbé sem lehet a hétköznapi emberekkel összehasonlítani. Ingerdömping, kiégés, ilyesmi.
Vagy hogy megy ez nálad?

Untermensch4 2019.05.30. 09:02:07

@Serial Slut: "a pasik combfix iránti vonzódása is örök rejtély számomra. :) "

Pedig egyszerű, a combok iránti vonzódás + szexibb egy jól eltaláltan hiányos öltözékű nő mint egy teljesen meztelen. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 09:06:40

@Daenerys Targaryen: nincs olyan, hogy egész nap, és máshogy dolgozom. Heti 1-2 nap, 3-4 munka. Ez nem olyan, mint Kannácskának, hogy 0-24. :) Tudom, sokan vágták ezt már a fejemhez, hogy nem lehet összehasonlítani, pedig szerintem igen. Ugyanannyira össze lehet, mint bármelyik másik nyitott kapcsolatban élő páréval. Minden olyan, mint bárki másnál, csak nem monogám kapcsolat. De ennyi erővel annak sem vehető komolyan a véleménye, aki elvált, aki csalja a nejét/férjét vagy aki szingli.

2019.05.30. 09:40:54

@Serial Slut: párkapcsolat vonatkozásában lényegtelen férfi szempontból, hogy 0-24-ben fogadsz bárkit aki megfizet, vagy csak heti 3-4 gangbanget vállalsz.

Akivel te párkapcsolatot vízionálsz magadnak, neki anyagi érdeke fűződik ehhez. B verziónak is adok kb 2%-ot, hogy ő kifejezetten erre gerjed, hogy miután rojtosra dugtak, ő alig várja, hogy kinyalja belőled 5 pali anyagát. De ezt is inkább csak egy szexkapcsolatnak gondolnám, mert egy ilyen palira nem tud felnézni egy nő, bárki is az az életben.

Aki monogám kapcsolatban él, annak nincs fogalma sem, hogy mire gerjednek a pasik, hiszen nagyon korlátozottak az isneretei a tapasztalatok hiányában. Aki bárkivel lefekszik aki megfizeti, annak fogalma sincs egy monogám kapcsolat problémáiról, kihívásairól, pláne ha számára a viszonyítási alapot egy olyan "kapcsolat" jelenti, ami mellett az említett munkát végzi.

Ha a tegnapi kommentedben példaként azt a kapcsolatod említetted volna, amikor még nem árultad magad, az rendben lenne. De így, EBBEN, nem voltál hiteles. Ezért írtam csak, nincs ezzel semmi bajom, örülök, hogy a sok hazug geci kurva között néha találni korrektet is, mert a tiéd is egy érdekes nézőpont lehet idevágó kérdésekben.

Ez a kurva vs párkapcsolat érdekes kérdés. Abban biztos vagyok, hogy egészséges férfi CSAK jelentős előnyökért tudná elviselni azt rendszeresen, ha bárki használhatná a nőjét, amikor azt megfizetik.

Azt elfogadom, hogy egy a hivatását már feladó nővel működhet jól egy kapcsolat, de csak egy olyannal, akinek ő önmagában is egy elérhetetlen nő kategória lenne. Valamit, valamiért. :)

Ismerek egy pornós csajt. Egy haverom a palija, sosem titkolta előle. Fiatalon még a csaj filmjeit nézve is kúrtak, a haverom is egy beteg perverz állat, azóta gyerekek vannak, élnek mint egy szép kis család, néha bevesznek valakit ha jól esik, de nem komplikálják túl alapból sem az életet. :) Egyszerűeknek mondanám őket.

2019.05.30. 09:43:22

@Serial Slut: ja értelek. Igazad van, én ismerek olyan csajt aki napi 2-3 különböző pasival dug szórakozásból. Akkor annak is fel van tolva az ingerszintje még jobban mint a tied.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 09:58:09

@Captain Admin: a két év alatt, mióta elég sokat netezek, én már olvastam mindent. Igen, mindenki megmagyarázza, miért nem kapcsolat, biztos csak a pénzért, hogy egy mangina, hogy én nem tekintem férfinak, csak szexkapcsolat (dacára az eljegyzésnek), szóval mindent. Bosszantó, hogy mindenki jobban akarja tudni, de a ráhagyáson kívül nem tudok vele mit kezdeni, mert győzködni senkit sem fogok, arra nem pazarlok energiát.

Miben különböznek annyira nagyon a monogám kapcsolat kihívásai? Hogy bejön extrának a hiszti a más nőre nézés miatt? Hogy szakítanak, csak mert az egyik bepiált és kefélt valakivel? Hogy x év házasság után elkezdenek titokban félrejárni, annyira unják egymást? De, értem ezeket, csak ez meg az én szememben elbaszása a kapcsolatnak, az életüknek úgy általában. Röhejes és infantilis szereplők, a végén erre mennek rá mindketten, még ha 10-20 évig építgették is. Érteni lehet, ahogy a hisztiző gyereket is, csak egyetérteni és támogatni nehéz, annyira súlytalannak tűnik minden ilyesmiből kiinduló vita.

2019.05.30. 10:09:16

@Serial Slut: amit meg szeretnél magyarázni, az kb az, mint h azt akarnád, hogy egy kurva az ugyanolyan rendes nő, mint egy rendes nő, akit csak a jelenlegi palija kúrt le eddig. Igazad van, ennek megmagyarázsába kár belefognod.

Miért? Mert értelmetlen, hiszen nekünk férfiaknak egy kurva maximum annyit ér, amennyiert meg akarunk dugni. Valljuk be, ez nem sok, forintban sem. Egy olyan nő, akit csak én dugok, az nagyjából a millió szorosát is megéri. Ezert kötjük össze szívesebben az életünket ilyen nőkkel, ezért veszünk nekik ezt azt, vállalunk velük gyereket, közös életet, hosszabb távú jelentős kiadásokat.

Nem szeretnék elmenni abba az irányba, mint egy fb ismerősömmel, akiről tudom, hogy párszor megjáratták a tevebaszók benne, aztán most ossza az eszt, hogyan kell sikeresen vállalkozást építeni. Csak arra a kérdésre nem tud válaszolni soha, hogy a kezdőtőkét pl ő miből szedte össze, és mi az a (szerinte) bárki által lemásolható út első lépése, amivel ma pl egy vállalkozni vágyó fiatal gyorsan leakaszt egy 20-ast,h elinduljon.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:12:17

@Captain Admin: szerintem valóban ugyanolyan rendes nő, de tudom, hogy ezzel 99% nem ért egyet. :)

2019.05.30. 10:18:56

@Serial Slut: ez nem egyetértés kérdése. Ma egy jobb kurva 20/h-ba kerül. Vidéken ennyibe sem. Egy normális nőre nem 20/h-t költenek, hanem átlagban a millió szorosát. És itt a párkapcsolatokra gondolok, nem is a szüzesség licitekre.

Szóval nem ugyanolyan nő a kurva, hanem jóval értéktelenebb. De ha azt mondod, hogy egy etiópiai noname árva gyerek (akit a kommentem végére már le is lőnek), ugyanolyan ember mint pl Trump vagy Putyin, ugyanannyit ér, akkor igazad van. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:25:25

@Captain Admin: de most te idegenek pénzköltését hasonlítod a párkapcsolatban pénzköltéshez. Ennyi erővel én még mindig többet érek, mert a monogám kapcsolatban álló nőre a férjén kívül senki más nem költ. Vagy a nőre, akit csak a pasija lát szépnek, aki szintén nem egy Adonisz és ki sincs bélelve. :) Szóval hagyd már ezt, mert teljesen rossz megközelítés.
Egy szolgáltatásról beszélünk, munkáról, üzletről.

2019.05.30. 10:39:35

@Serial Slut: "Egy szolgáltatásról beszélünk, munkáról, üzletről."

Így van. Ezért nem értem, hogyan is akarhattad ezt összemosni a párkapcsolattal. Olyan munka, ami összeegyeztethetetlen a párkapcsolattal. :) A tiétek nagyon maximum egy kft, esetleg egy érzelmi kft. Ami értéke lehet egy nőnek, azt te pont nem tudod adni a palidnak. Ebbő eredően neki más haszna van ebből a viszonyból. Ha csak a tested, akkor ő is csak egy kuncsaft. Ha anyagilag is származik haszna, akkor pedig csak egy üzleti kapcsolat.

Ez még az én értékrendemben sem párkapcsolat. :) Amit te adni tudsz egy kapcsolatba egy férfinek, azt bármelyik kurvánál megvehetjük max egy 20-asért, vagy bármelyik másik ugyanilyen nő is meg tudja adni, akit nem basztak meg ennyien és így.

Amúgy érved is van, hogy pl nekem miért érné meg, miért lenne jó veled kapcsolatra lépnem, ha szeretném elkötelezni magam? Mi az az előny, ami felül írja az életmódodból eredő hátrány hegyeket, és amit nem kapok meg más ugyanígy kinéző 28 éves csajtól? Az annyival jobban tudsz szeretni faszságot kár elkezdened is. Mérhető, igazolható, kézzel fogható előnyöket írj! Még a szexben sem tudsz többet attól, mint akit a saját igényeimet való kielégítésre benevelek.

2019.05.30. 10:46:49

@Captain Admin: a rendes nőre a millió szorosát költik? 20 ezernek a millió szorosát egy óra alatt? Te mészároslőrinccel dugsz :-)))) hahaha

Kicsit el vagy szállva. Egy normális nőre nem kell költeni, a te fejedben van beakadva a nők=pénz képlet, de nyilván ezt a világot építetted ki magadnak, innen vannak a pajtásaid és ezt a buborékot fújod magadnak valósággá.
Van élet a te világodon kivül is.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 10:59:17

@Captain Admin: Ez egy teljesen értelmezhetetlen kérdés. Neked nem tudnék semmit és nem is nagyon igyekeznék. Nem egy akármilyen férfinak kell tudni adni, hanem annak a bizonyosnak. A jó partinak. Azt meg a magad nevében megmondhatod, mi az értékes, de mindenkiében nem nyilatkozhatsz, nektek pasiknak ezt már nagyon meg kéne tanulnotok. Két színt láttok: a feketét és a fehéret, és csak magatokból tudtok kiindulni. Most akkor mit is magyarázzak neked?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 11:00:08

@Daenerys Targaryen: Aztán valamiért még sincs ilyenje, akire a 20 milliószorosát költi, úgy látom. :)

2019.05.30. 11:01:55

@Daenerys Targaryen: aki nő legutóbb ilyen jól tudott számolni itt a blogon (borzlány) az ő férje is többet tesz be a közös kasszába, mint a nő.

2019.05.30. 11:06:37

@Serial Slut: "Nem egy akármilyen férfinak kell tudni adni, hanem annak a bizonyosnak."

Annak a bizonyosnak, aki kényszerből elfogadja a foglalkozásod káros következményeit.

Most tényleg ott tartunk, hogy egy ribancvadász blogon akarod megmagyarázni, hogy egy faszi nem ÉRDEKBŐL garantálja a nemi betegségeket magának azzal, hogy rendszeresen kinyal/smárol/dug egy kurvával? :D

Olvastam a blogod, el se kezd a csak gumiban stb faszságot!

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 11:09:07

@Captain Admin: Ha tényleg olvastad volna, nem mondanád, hogy kényszerből. :)

2019.05.30. 11:23:43

@Serial Slut: ebéd idő van, de még ezt leírom. Bármelyik férfi örömmel élne együtt egy 28 éves kurvával ABBAN az esetben, ha az egyetlen másik opciója egy 80 éves össze aszott öregasszony lenne. Én is. De senki sem, akinek van más ugyanilyen nőhöz hozzáférése, aki azonban nem kurva.

Ebből láthatod, hogy irreleváns, hogy mit írtál a blogodban a kapcsolatnak vízionált kft-tekről, de ezt elsősorban std szempontból említettem. Azok meg pont úgy terjednek a legjobban, ahogy te csinálod.

2019.05.30. 13:57:43

@Captain Admin: én hiszek az őszinte tiszta szerelemben.

whoamiohmy 2019.05.30. 15:58:03

@Captain Admin: ismered a viccet?

Mi a hasonlóság a barátnő illetve feleség és a házi úszómedence között?

Ha utánaszámolszt mennyibe van, rájössz, hogy nem töltesz elég időt benne... ;)

whoamiohmy 2019.05.30. 16:04:08

@Daenerys Targaryen: hehehe, én is igy voltam vele, a válásig. Azóta úgy vagyok vele mint Petyr Baelish (ha már a nicked is GoT-s): valahányszor találkozom valakivel, mindig azt nézem, mik lehetnek a motivációi - és a LEGALANTASABB motivációkat veszem a legvalószínűbbnek.
A nők rohadtul kiszámíthatóak ha így gondolkodsz. Sok pasi azt mondja, nem érti a nőket, de valójában arról van szó, hogy nem képesek a nőket a számukra megfelelő viselkedésre rávenni illetve rábeszélni. Valójában a nők veszettül egyszerű kis lények, tisztelet a kivetelnek.
Örök igazság még: ha a nők után futsz, pénzed sose lesz. Ha a pénz után futsz, le se tudod majd vakarni magadról a csajokat. Tavaly már 300.000 euró fölött kerestem. Maximálisan igazolódik a tézis. Legfeljebb időnként beugrik a képbe a fizetős verzió (ami egy bizonyos árszint felett nagyságrendekkel magasabb színvonal mint a hagyományos történet).

julius_caesar 2019.05.30. 17:58:07

@whoamiohmy:
Miket értesz a legalantasabb motivációk alatt, a hipergámiára gondolsz?

OFFTOPIC, de ezt akartam neked korábban javasolni, hogy menj el konferenciára/ nyaralni Szingapúrba. (ez egy 6 milliós metropolisz budapest méreten, volt brit gyarmat, angol a hivatalos nyelv)

Miért? Mert ha történetesen fehér vagy, és férfi, akkor a sexual market value a felső 5%-ban van, mert az összes bennszülött kompetitor (160 cm vézna szemüveges) nem igazán egy született Brad Pitt, és kultúrálisan nagyon közel állnak a nyugathoz, ezért angol/amerikai sorozatokon filmeken nőnek fel -> a nők elvárásai is onnan jönnek, tehát nekik fehér férfi kell.
Beszéltem ilyen témáról ausztrálokkal, azt mondták, hogy egyértelműen oda kell ilyen céllal menni. Egyéb ázsiai ország a nyelvi akadályok miatt neccesebb.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 19:29:52

@Captain Admin: Jó, egyezzünk meg abban, hogy úgy gondolod, ahogy akarod, meg én is.

2019.05.30. 21:16:59

@whoamiohmy: ennyi a bevételed, vagy ez már a nyereséged?

whoamiohmy 2019.05.30. 21:21:59

@Captain Admin: meg egy orszagban kell adot fizessek, ugyhogy nem a 100%. De szerintem 250 felett leszek.

2019.05.30. 21:23:34

@whoamiohmy: nem azt kerdeztem, hogy ez bruttó vagy nettó-e, hanem azt, hogy ez a bevételed vagy a nyereséged?

whoamiohmy 2019.05.30. 21:30:56

@Captain Admin: befektetéseken? Kb fele jött össze munkabérből kb fele befektetésekből.

whoamiohmy 2019.05.30. 21:33:01

@Captain Admin: nyereség (osszes koltseg, ado levonasa után) olyan 150k körül lesz

2019.05.30. 21:46:08

@whoamiohmy: vagyis évente realizálsz 50% hasznot a 75K befektetéseden, és mindez már az adózás utáni eredmény? :)

whoamiohmy 2019.05.30. 21:50:17

@Captain Admin: nagy része meg a crypto amiből sikerult idoben kiszallni (sajnos nem pont a tetején de valamivel alatta mar mikor lefele ment). Egyébként nem 75k befektetesem van már. Meg eladtam egy lakast is tavaly.

2019.05.30. 22:05:09

@whoamiohmy: Oké. Tehát a 300K fölött kerestél kijelentésből a valóság lehet, hogy csak pont ennek a 10%-a.
Na mindegy, csak kíváncsi lettem, hogy mivel lehet ennyit keresni.

whoamiohmy 2019.05.30. 22:13:34

@julius_caesar: szingapúr tobb szempontból is erdekel. Egyreszt alacsonyak az adók, másrészt javareszt magan az egészségügy, harmadrészt a GDP ott mar PPP-aranyosan 88.000 dollar per capita.
Kb 3 ev mulva lesz meg a nefrologus szakvizsgám. Utána lépek Svájcból, Hong Kong, Szingapúr vagy Dubai lesz a következő állomás.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:09:23

@Captain Admin: figyelj, hát pár nap után ez a Cortez belém is állt, ugyanazt a végeláthatatlan vitát akarja folytatni velem, mint veled, engem is "leleplezett", szóval mivel téged láttalak eddig kommunikálni vele, téged kérdezlek: ez ilyen helyi hülye? Innen is ezért tiltották ki? Megfogadtam, hogy én aztán maximálisan tolerálom a szólásszabadságot a magam pici blogján is, mert bárki elmondhatja a véleményét, max. nem értek vele egyet, de pár nap után eljutottam vele addig, hogy egy mozdulatra vagyok attól, hogy kivágjam a gecibe. Azt hiszem, ez az első találkozásom egy valódi, csak rombolásra született és azért élő trollal.

2019.05.30. 23:18:43

@Serial Slut: az egy agyatlan hülyegyerek. Amikor a blogjára akadtam már fura volt, hogy ami témákról alsó hangon lehetne írni 20000 karaktert, ez 3 bekezdést tudott kicsikarni.

Valami szakmunkás nőgyűlölő bétának tippelem, aki alapból balfasznak született, de a sok kudarc miatt megkeseredett. Nem kell vele foglalkozni. Vagyis felesleges.

Láttad, fogadtam volna vele, mivel tudtam, h ruppótlan, direkt meghagytam neki, hogy ő nevezze meg a tétet. De hát nem lenne balfasz, ha nem csinált volna segget a szájából.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:21:49

@Captain Admin: én abba nem akartam beleszólni, mert nem ismerem az előzményeket, sem egyikőtök karakterét sem. Velem most ott tart, hogy pár nap alatt gyakorlatilag telefosta a blogot, már sok poszt alatt pörög és követelőzik, vagdalkozik. És nem értem, hol ment félre, próbáltam a legnagyobb türelemmel állni hozzá, válaszolgattam, de ez nem kérdez igazából, hanem csak azt keresi, hol köthetne még beléd. Azt hiszem, trollkezelésből megbuktam, csak annyira elveim ellen való a kitiltogatósdi, szóval nem tudom, mit csináljak. Törölni nem fogom, mert akkor utólag azt hazudik, amit akar, így bárki odamehet, elolvashatja, hogy zajlott. Igazából nem tudom, mit ártottam neki, nem is értem, mi váltotta ezt ki nála, miért szállt belém, de azt látom, hogy csak az a célja, hogy felbassza az agyam.

2019.05.30. 23:28:58

@Serial Slut: ki kell tiltani a faszba. A kommentjeit is kitörölni. A trollkodásnak is lehet értelme meg szórakoztató is, de ez egy beteg szerencsétlen. Se nem tanulságos, se nem érdekes, se nem szórakoztató.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.30. 23:36:17

@Captain Admin: Oké, köszi a tanácsot! Még adok neki egy esélyt, egy utolsót, hátha észbe kap és visszavesz, most már úgyis eléggé rövidre zártam ezeket a "beszélgetéseket", jelezve, hogy akármit is csinál, nem folytatom. Nem értem, miért jó neki így élni, hogy csak ellenségeket gyűjt, még azokkal is összeveszik, akik jóindulattal fordultak felé az után is, hogy már többször volt paraszt. És még azt mondja, nem vagyok keresztényi. :)

VT 135 2019.05.31. 00:47:05

@Serial Slut: Vágd ki a gecibe. Nagyon orvosi eset. Teljesen önkivületi állapotban vegetál. Egyetlen dolog, ami élteti, a kétségbeeséséből származó düh, ami miatt az egész világot utálja. Tisztára, mint Darth Maul. :) Persze együttérzek a szenvedésével és a kínjaival, mert amit mi látunk belőle, az apró darab, ő meg magával napi 24 órában kénytelen, 100%-os mennyiségben együttélni. De ez nem jelenti azt, h hagyni kéne a vergődését, h mindent összemocskoljon.

VT 135 2019.05.31. 00:49:27

És igen, töröljed ki a szemetelését, mert lehúzza a blogodat, tönkreteszi a hangulatot, a munkádat. Gondolom, nem ezért indítottad, h utána egy nyomorult vergődése miatt elmeneküljenek az olvasók. Fontos, h meg tudjuk húzni a saját határainkat.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.31. 01:27:48

@VT 135: Köszi, közben én is eljutottam erre a felismerésre, úgyhogy most kiganajoztam egy adagot. :)

Untermensch4 2019.05.31. 06:55:15

@Serial Slut: Majd még néhány néven próbálkozni fog... :)

erkölcsi hulla 2019.05.31. 09:47:20

@VT 135: "És igen, töröljed ki a szemetelését, mert lehúzza a blogodat, tönkreteszi a hangulatot, a munkádat. Gondolom, nem ezért indítottad, h utána egy nyomorult vergődése miatt elmeneküljenek az olvasók. "

Tényleg ? Itt sem menekült el senki pedig méhlovas és a többi attention whore önkielégítő picsa és egyéb intrikusok már rég teliszarták színültig az egészet.

2019.05.31. 10:15:42

@erkölcsi hulla: nos, te viszont ritkán "szarsz" ide, de akkor nagyon büdöset, pedig nincs is benne semmi.

erkölcsi hulla 2019.05.31. 11:16:02

Milyen szépen alátámasztja az állításomat. Máris próbálná elszívni a figyelmet, 'vitákat' generálni, amikre maszturbál. Keress mást akire vergődhetsz.

2019.05.31. 11:28:51

@erkölcsi hulla: sunyika, attól, hogy nem nekem válaszolsz, te is és én is tudom, hogy nekem válaszolsz, és ettől még szánalmasabb vagy.
Szemlesütve, oldalra pillogva nyomod a nyomorod nekem.
Alja vagy a nemednek.

És kis butus, attól, hogy általánosan írogatsz itt és máshol a nőkről, mert nem mered megszólítani őket (még nick-ként sem), nem leszel "valaki".

Mivel jársz-kelsz férfias blogokon, legalább azt kéne megtanulnod tőlük, hogy szemtől-szembe jár a szájuk, nem ilyen alamuszi, kis szánalmas módon.
És mivel itt is keringsz mindig, olvashatod, hogy az itteni férfiak már megfogalmazzák konkrétan a megszólított nővel szemben a véleményüket, és beszélgetnek is vele már, nem ezt a semmit mondó "minden nő szar" dumát használják.
Fel kéne nőnöd, ha már felnőttek közé próbálsz felkapaszkodni.

erkölcsi hulla 2019.05.31. 11:32:34

El sem olvasom már, olyan unalmas. Még azt is csontnak veszi, ami kimondottan nem csont.

2019.05.31. 11:57:47

@erkölcsi hulla: kár, hogy nem olvasod el, azért írtam, hogy tanulj belőle, felnőtté válj, egyenes férfivé, megtanuld vállalni a véleményedet, és tanulj a férfiaktól érvelni, véleményt nyilvánítani, embernek lenni.
De ha nem, hát nem...

2019.05.31. 12:23:27

@Frau Untermensch4: na, most már akkor értem, miért szeretnek a nők. :)
Már megérte benézni.

2019.05.31. 14:06:26

@Serial Slut: Slutykám jól felbaszbattad az agyát csori balfasznak, már a csp-be is kezd beleszarni. :)
Még a végén megéled, hogy a blogodra költözik majd a fél blog.hu-s szekció.
Vagy csinálni kell egy cortezmentes övezetet. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.05.31. 15:01:27

@Captain Admin: Nem szopatlak, csak nem ismertem a blogot. Nem járok annyifelé a neten. Látom, hogy veszekedtek ott, de ehhez mi közöm? :)

VT 135 2019.05.31. 15:51:22

@erkölcsi hulla:
Fogalmad sincs, hányan menekültek el, tekintve, h nem látod a hosszú távú látogatószám alakulást. És igen, amikor az itteni trollok teleszemetelték a fórumot, engem is zavart, rossz érzéssel, nem pedig a megszokott, kellemes, érdeklődő érzéssel jöttem az oldalra.
Azt, h womb-ot nem rakja ki Wolf, az ő döntése, ne rajtam kérjed számon.

VT 135 2019.05.31. 15:53:55

@Captain Admin: Teljesen megkettyen szegénykém, már nekem is a hogyvolt trónok harcás fórumában próbál írogatni. Egyetlen megoldás van: szigorúan ignorálni, akármit szenved össze!

2019.05.31. 20:04:25

Ezt is megéltük. A ribancok már a szopás ellen is lázadnak.
youtu.be/2WseqYVQPZc

2019.05.31. 20:34:03

@Captain Admin: "na, most már akkor értem, miért szeretnek a nők. :)"
Van ott biztos más is :)

Somogyi József 2019.06.01. 08:08:07

@Captain Admin: A munka ellen mikor fognak lázadni? :D

2019.06.01. 09:56:32

@Somogyi József: hááát nem tudom, de ezek se szopni nem akarnak/tudnak, sem dugni nem akarnak. Csak az elvárások bmeg. Aztán csodálkoznak ha dobják őket villámgyorsan a faszba.

youtu.be/Hk9LpfnLv5k

Krisz101 2019.06.12. 16:43:58

@Captain Admin: az én felfogásomnak az volt a lényege, azért próbáltam kvázi 'megéríteni' embereket, mert úgy láttam: a nyomás egyre növekszik, exponenciálisan egyre több férfinek kellene felébredni, nyitottá válni erre, biztosítéknak kivágódni nála.

beletenyerelek a tutiba, épp jókor a kínálatom találkozik a kereslettel. sajnos ez úgy tűnik, mégsincs így.

viszont úgy tűnik h voltak azért itt más dolgok is, pl kiderült hogy valószínű a face flag-elte az accountomat, és elrejti a kommentjeim olyanok elől akik egyetértenének, és folyamatosan mutatja olyanoknak akik várhatóan támadnak miatta.
ezzel azt az érzést keltve a felhasználóban, sikertelen, mintha egy elszigetelt, dühös kis csoport tagja lenne akit a "normális társadalom" kivet magából.

eddig azt hittem paranoid vagyok, de történtek olyan dolgok az elmúlt hetekben, amik nem magyarázhatóak máshogy. egyelőre Roosh V fórumon próbálom kideríteni, mennyire reális a meglátásom.

Krisz101 2019.06.12. 16:55:17

@whoamiohmy: gazdasági vonzat érdekel :P ? akkor mit szólsz ehhez?
érdekes felvetések. kiváncsi vagyok mi válik valóvá belőle.
www.youtube.com/watch?v=dxjhwetz7Lw
www.youtube.com/watch?v=h34NeYRnrQQ
süti beállítások módosítása