Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

PUA

2019. június 03. - Ethan Wolf

643x0w2.jpg

Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam meg, hogyan kell csajozni. Viszont minden poszt alatt előjön ez a PUA téma a hozzászólások között, illetve sok megkeresést is kaptam ebben a témakörben. Nem vagyok járatos a témában, nem ismerem a szakzsargonokat, és nem célom sem reklámozni, sem savazni ezt a "tudást". Úgyhogy PUA rajongók csak kíméletesen oltsanak le.

Ebben a posztban arról fogok írni, hogy miért nem hiszem, hogy ez vagy az a technika működik, vagy épp elmondom a véleményem valamiről a PUA berkeiből. Szóval nem részletes elemzés, kivesézés lesz, csak pár magánvélemény. Nem lesz különösebb rendszer sem az egészben.

masterpua2.jpg

Arról már beszéltünk régebbi posztok alatt, hogy elég sokba fájnak ezek az oktatások. Megnézel egy PUA videóstól pár oktatóanyagot, amik ingyenesek, de azok annyit is érnek. Kérdés, hogy mit kapsz a pénzedért, mert könnyen lehet, hogy idejét múlt anyagból építkeznek. A csajozás technikája időről időre változik. Persze van, ami állandó. A harminc közeli nők számára az igazi, férfias férfi mindig nyerő lesz. De idejétmúlt technikával megközelíteni egy 20 évest, kapásból bukta. Az is kérdéses, hogy a magyar nagymesterek, hogyan és milyen mélységben fordították le a külföldi anyagot. Rossz fordítás és fals tudást fogsz kapni.

Aztán ott vannak a külföldi PUA oktatók.

Érdemes szem előtt tartani, hogy ezek az emberek New Yorkban, L.A.-ben, San Fransisco-ban és ilyesmi városokban ténykednek. Ahol szó szerint milliónyi nőnél lehet bepróbálkozni, így a nagy számok törvénye jobban érvényesül. Azért itthon nem ilyen jó a helyzet. Az egyik applikáció, amit ők használnak a coffee meets bagel nevű, ami marha sikeres kint, de itthon összesen négy nőt láttam rajta pestről. :P L.A.-ben akármelyik utcán végigsétálsz egy óra alatt százával jönnek a 10/6 – 10/9 – ig terjedő csajok. Ez pesten talán csak a körútra lehet igaz.

Szóval a választék, és ezáltal a lehetőségek is korlátozottabbak. Például, van egy kedvenc szövegem, amivel nyitni szoktam és aminek a segítségével felszedem a nőket, időnként váltogatok persze, de ezt 2-3 éve használom. Az utóbbi időben többször futottam bele olyanba, hogy a csaj azt válaszolja, hogy ezzel a dumával már párszor próbálkoztak nála. Ha azt vesszük, az évek során legalább 6-700 nőnek sütöttem el ezt a nyitószöveget (de lehet hogy ezernek), és gondolom terjedt, elmesélték a barátnőiknek, eljutott a férfi ismerőseikhez és röpke pár év alatt, más férfiak is használják (remélem sikertelenül ti plagizáló mocskok). Ilyesmitől nem kéne tartanom New Yorkban. Lényeg, hogy egy amerikai városhoz képest Budapest egy putri, nincs akkora választék, hogy a nagy számok törvényére hagyatkozz. Ennél hatékonyabbnak kell lenni.

2267_vincekelvinseduction2_13129483152.jpg

Hatékony, ez az a szó, ami fontos. A PUA mesterek módszerei nem hatékonyak, mert minden 100.-dik próbálkozásból lesz csak dugás, ez sok idő és energia. Amit én csinálok az kb. úgy néz ki, hogy minden 100 próbálkozásból lesz 40-45 randi, abból lesz 20-25 csók, abból lesz 7-8 dugás. Azaz hatékonyabb, ami egy ilyen kisebb városban mint BP, fontos (L.A.-hez viszonyítva persze). Ha csak minden századik randiból lett volna szex, akkor nagyon rövid idő alatt kiégtem volna és hagytam volna az egészet a picsába.

Aztán ott van maga a folyamat, vagy inkább a lépések összefűzése. A PUA mesterek sosem mutatják be végig a folyamatot.

Egyik videóban arról beszél, hogy nyiss egy mondattal a csajnál, a másik videóban, hogy miről beszélj vele, a harmadikban, hogy kérd el a számát, aztán hogyan hívd el randira, hogyan vidd el haza, hogyan teremts hangulatot és végül hogyan dugd meg. De sosem mennek végig a teljes folyamaton. Például megtanítja neked, hogyan szerezd meg egy nő számát. Tegyük fel, hogy sikerül 100 próbálkozásból megszerezned 10 nő számát. Sikerként könyveled el, holott ez nem az. Ez csak egy részeredmény, ami pocsék, mert a 10 szám felhívása után jó ha lesz két randid. És akkor abból esélyes, hogy nulla dugás. Közben meg büszke vagy magadra és tejelsz neki, hogy hurrá van 10 telefonszámod. Ki nem szarja le. Ez az egész egy nagy folyamat, amit végig kell vinni… Nem mutatják be, hogy az egyik lépésből, hogyan menj át a következőbe. Hiányoznak az átmenetek. AZT HOZZÁTESZEM, hogy nem néztem meg minden PUA-s videóst, lehet, hogy van olyan, amelyik normálisan mutatja be a folyamatot.

dsc002432.jpg

A másik dolog, ami érdekes, hogy mikor konkrét példát hoznak, például egy online nyitó mondatra, az olyasmi, amire itthon még csak választ sem kapnál egy nőtől, nem hogy még a nő kérdezzen vissza KIVÉVE persze ha atom jóképű csávó vagy. Kicsit fura számomra, hogy a real life példáikban olyan reakciók jönnek a csajoktól, amikre itthon esély sincs. Mikor élőben leszólítja valami olyasmivel, hogy „te vagy ma a legszebb dolog, amit láttam” és a csaj beszélgetni kezd vele, az picit valótlannak tűnik. Itthon ez nem működne.

Magyarul, a nők kicsit mások itthon, mint odaát és nem minden fog működni, vagy nem úgy, mint ahogy a videókban látod.

Aztán sokszor félsikerrel reklámozzák magukat. A videókban mutatják, hogy lesmárolnak x nőt, csakhogy a csókig eljutni a könnyebbik része a dolognak, csóktól az ágyig... az a nehéz. A videók meg véget érnek a csókkal, hogy "siker". Persze vannak olyan férfiak, akik elhiszik magukról, hogy ha csókig eljutottak, akkor a dugás már csak rajtuk múlt volna, de ez kurva nagy önámítás és tévedés!

Egyik PUA videós ellent mondd a másiknak: egyik szerint a beszélgetésnél „jelen” kell lenni és figyelni a nőre, a másik szerint ilyenkor játszani kell a "nagyobb értékűt” azaz kissé hátra vetni magad a székben és kevésbé érdeklődőt játszani, hogy a nő azt higgye, tepernie kell a figyelmedért. Valójában mindkét megoldás életképes, de hogy mikor melyik, az mindig helyzetfüggő. És ez az, amire a videósok nem adnak választ (akiket én néztem), hogy mikor melyik a működőképes. Vagy hogy hogy alakítsuk úgy a szituációt, hogy működőképes legyen, amit elterveztünk.

how-to-get-threesomes-jeff-khan-1-1024x5762.jpg

A módszereik egy része sokba is kerül: meghívni egy italra, taxiba ültetni, aztán egyik azt javasolja, hogy legyünk mozgásban egyik helyről vigyük a csajt a másikra, hogy követhessen (így megszokja, hogy téged kell követnie), de mindenhol fogyasztani is kell valamit. Szóval sokba lesz az este. Egy magyar férfi ezt nem engedheti meg minden héten…

Aztán az, hogy lohol az utcán a nők után (cold approaching terepen) ez azért itthon elég gáz, jobb ha parkban vagy bárokban ismerkedik az ember. Aztán ha sikerül is elkapni valakit az utcán, akkor egyes videósok instant randira hívják őket. A mai világban, mikor mindenki rohan és mindenki be van táblázva, ennek a módszernek a működőképessége nem tűnik életszerűnek.

A telefonos szöveges módszereik lassúak. Elkezdi a chatelést a csajjal június 20-án és július 9-én kap randit. Ez 19 nap, majdnem három hét…megéri ennyit várni egy olyan nőre, akit még sosem láttál? Kétlem, ez túl lassú technika szerintem.

Egyelőre ezek jutottak eszembe, miközben néztem ezeket a mestereket. Természetesen kivételek mindig vannak, így simán lehet, hogy akármelyik, általam vitatott módszer beválik egyszer-egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3614804882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TopszLee 2019.06.03. 11:43:37

Wolf, túlnőttél már Budapesten, irány New York! Kimennél mondjuk 2-3 hétre, és csajoznál, majd megírod a tapasztalataidat :P Most úgy is nyár van, jó idő, szabadságolások.

whoamiohmy 2019.06.03. 19:08:13

Kezdjük azzal, hogy el se magyarázzák a hatalmas összegekkel levett pasiknak, hogy egyáltalán milyenek az esélyeik. Ha nem vagy legalább középszinten jóképű pasas, akkor a te statisztikáidat el lehet osztani 10-zel. Ha túlsúlyos is vagy akkor 30-cal... es ma a férfiak 60%-a túlsúlyos.
Szóval ja, etetés az egész. Többre megy az ember ha megpróbálja a kinézetéből kihozni a legtöbbet és a saját kárára tanulni.

Maddness69 2019.06.03. 19:11:58

Hogy egy nőt meg tudj fektetni pár kulcs-helyzeten sikeresen keresztül kell menni. Itt nincs és nem is lehet különbség.
Az összes többi körülményben (terep, módszer, stb.) van különbség közted és a PUA srácok között. A PUA egyébként teljesen végigmegy a folyamaton, de ahogy jól látod ebből szeretnének pénzt csinálni a srácok. Nem adják ingyen a tudást.
Viszont le lehet szedni pár könyvet a netről, ha tudod, h mit keress.
Az egyik legjobb: Natural Game By Richard La Ruina
Végigmegy a folyamaton és csak 96 oldal.
Ajánlom még: Sex God Method by Daniel Rose 285 oldal. Csak azzal foglalkozik hogyan dugd meg a csaj, h visszajárjon hozzád. :D
Amúgy meg a már korábban is említett LFA yt csatorna is foglalkozik a PUA-val:
youtu.be/nIKVdfO488Q

Krisz101 2019.06.04. 10:09:17

says pua doesnt work.
uses the very same tactics and behavioural traits they teach. (at least the good ones)

gibzin 2019.06.04. 23:19:26

A csajozás megtanulásához intelligencia is kell, HA alapból nem megy a dolog. Persze lehet alacsony az IQ-d, ha már alapból születésed/neveltetésed miatt a kezdetektől ösztönösen sikeres vagy és akkor mindegy, de amúgy bizony intelligensnek kell lenni a megtanulásához.

A csajozni nem tudók többségének mindegy, hogy tálcán nyújtják a tudást manapság, ugyanúgy nem tud megtanulni, mert sajnos tényleg nem elég okos ahhoz, hogy összerakja a dolgokat. Ha nem vagy született alfahím, akkor baromi komplex dolog elsajátítani ezt az egészet és sokaknak ezért nem is sikerül, mert nem értik, hogy itt nem csak egy-két trükköt kell megtanulni, vagy nem dumákat kell begyakorolni, vagy mozdulatokat és ennyi. Most nem mondom, hogy pl. pont 115-ös IQ alatt (ami pl. a népesség 85%-ának ez alatti) már nem tud a legtöbb megtanulni csajozni, de valami hasonlót képzeljetek el.
Meg lehet tanulni autodidakta módon is csajozni, mint Ethan, de sok PUA mester aki könyveket ír is így tanult meg magától. (Csak amíg Ethan több tucat órát szánt a blogra, hogy ide rendezze a gondolatait, azok mondjuk párszáz órát szánnak rá, hogy könyvbe rendezzék azokat.) Vagy könyvből is meg lehet tanulni, ha a megfelelő forrásokat használod. De ide is kell intelligencia, kreativitás, hogy jól értelmezd az olvasottakat és a könyvben lévő infók is csak alapok lehetnek, utána magadnak kell kialakítani személyre szabottan a részleteket.

U.i.: Végre egy tipikus elgondolkodtató írás, nem esetleírás. (Ezeket jobban szeretem.) Persze, hogy ez alá alig kommentelnek, hisz itt kevésbé lehet szétcincálni egymást.

gibzin 2019.06.04. 23:22:29

@gibzin: Ezt a könyvből tanulást értsétek jól, szóval nem könyvből megtanulod és utána már elsőre jól fogod csinálni a gyakorlatban, hanem csak mondjuk átugrasz pár tíz/száz/ezer órányi saját "trial and error" próbálkozást és kicsit jobban fogod tudni az elejétől, hogy mit csinálsz, de nyilván ugyanúgy a gyakorlat a lényeg.

VT 135 2019.06.05. 10:32:14

@gibzin: Szerintem ez ennél azért árnyaltabb. Az egyszerű férfiak lehet, h nem tudják megtanulni könyvből a csajozást, de nekik alapból megy a csajozás: míg az intelligens férfiak túlagyalják, túlkombinálják, túlaggódják a dolgot, minden tényezőt figyelembe akarnak venni, stb., addig a nép egyszerűbb fia odamegy a nőhöz és egyszerűen jelzi az igényeit.

Ez a határozottság pedig a legtöbb nőnek bejön, már csak azért is, mert így érti, tisztában van a férfi igényeivel, szándékaival. Az egy másik kérdés, h kapcsolat nem feltétlenül fog belőle születni, vagy legalábbis hosszú ideig tartani, mert "nem ilyen lovat akartam!", ott már előjönnének a nő részéről azok a szükségletek is, amelyet egy intelligens férfi tud biztosítani (kivétel, ha az illető nő is totál IQ-negatív).

2019.06.05. 14:31:11

@VT 135: bizony, nálad a pont.

gibzin 2019.06.05. 18:03:28

@VT 135: Értelek. Abban nem értek egyet veled, hogy szerintem intelligenciától függetlenül előfordulhat egy férfival, hogy befelé forduló, csendes, szorongó, szelid, félénk típusú. Emiatt nem mennek oda a nép egyszerűbb fiai közül sem sokkal többen a nőkhöz jelezni az igényeiket.

2019.06.05. 21:39:01

"Amit én csinálok az kb. úgy néz ki, hogy minden 100 próbálkozásból lesz 40-45 randi, abból lesz 20-25 csók, abból lesz 7-8 dugás."

Ha figyelembe veszem, hogy nem random nőknél kezdeményezel, hanem targetált célcsoportnál, akkor a 20-25% smárolási arány az kurva gyenge. Ez 7/10-el a sunázási hatékonyság kellene, hogy legyen.

Irdatlan rosszul méred fel, hogy kinél van esélyed, vagy pedig nagyon bénán tudsz fűzögetni, de a kettő együtt is reális. A posztok alapján (nem magad adod el, hanem a körítéssel próbálsz vágyat kelteni) egyértelmű, hogy sorra bukod a shit teszteket, valamint brutál gyengén fűzöl, ami szerintem azért van, mert semmi természetesség nincs az egész kommunikációban. Olyan gépies, sablonos.

Ha a fenti adatokba azt is beleszámoljuk ahol érdemben tudod használni a körítésed (lakás, egzisztencia stb), akkor pedig említésre sem méltó ez az "eredmény". Vélhetően egy már kis híján előnytelen arcú fazon lehetsz, de nagyon maximum csak átlagos. Erre utalhat a kifejezetten jőképű avatar is.

Pua. Azoknak, akik konkrétan összeszarják magukat ha oda kellene menni egy nőhöz, nekik hasznos, nincs mit veszíteniük. Minden más esetben csak lehúzás, értelmetlen pénzkidobás. Egy megoldás van, szintet emelni így vagy úgy, esetleg így is úgy is (külső + egzisztencia). Örömhír, h pénzbőség van, könnyen lehet villantani mire 30 fölé ér az ember, és akkor lesz nő mindenkinek. De a reális esélyek felméréséhez ismerni kell a szexpiaci alapokat, ezek nélkül nem megy.

A másik az, hogy amíg nem válik férfivá az ember, addig nem fog nőnek kelleni. Szilikon babának, műanyag nőknek lehet, de aki nem mer/tud férfiként viselkedni adott pillanatokban (saját lakásban megbaszni egy alkalmi dugásra jelentkezett tinder ribit), az nem fogja tudni felkelteni egy nő figyelmét sem komolyabban.

2019.06.06. 08:11:21

@Captain Admin: te előző életedben valami kiképző őrmester lehettél a horthy rendszerben. Hogy minden napra tudsz valami lebaszást kiokádni a netre. Nekem már kurvára unalmas vagy, rádküldök egy sárkányt.

2019.06.06. 08:15:00

@Daenerys Targaryen: kit basztam le ma? És tegnap?

erkölcsi hulla 2019.06.06. 10:36:59

@Captain Admin: "Pénzbőség van" - Hol is van az? :D

VT 135 2019.06.06. 11:29:30

@Daenerys Targaryen: dehogy baszta le, csak ismét, mellékesen megemlítette, h ő mekkora istencsászár és, h őhozzá képest meg még Wolf is csak egy kis porszem. CA kizárólag szívjóságból van fent az összes ilyen fórumon és ontja magából szakmányban a rengeteg élettapasztalatot, amelyet a több száz, 19 éves szűz betanításából gyűjtött. Bocsánat, pontosítok: neki már nem kellett semmilyen élettapasztalat, ő csepegtette az életbölcsességét az arra szerencséseknek. ;) :D Chuck Norris is tőle tanult csajozni, miután CA megsajnálta a bénázását és kicsit tanítgatta.

2019.06.06. 12:04:49

@VT 135: van érved is az mellett, hogy a 20-25%, az miért jó eredmény HA jól válassza meg a kiszemelteket, vagy csak csacsogsz a csajokkal?

julius_caesar 2019.06.06. 18:40:31

@Captain Admin:
Véleményem szubjektív, mint ahogy a tied is.

,,Ha figyelembe veszem, hogy nem random nőknél kezdeményezel, hanem targetált célcsoportnál, akkor a 20-25% smárolási arány az kurva gyenge. Ez 7/10-el a sunázási hatékonyság kellene, hogy legyen. "

Ebben igazad van, ennyi idősen ekkora tapasztalattal már jobban érezni kellene, hogy melyik fog alakulni, talán nem biztos hogy érdemes időt szánni egy ,,megnézem mi lesz, hátha" esetre.

,,Egy megoldás van, szintet emelni így vagy úgy, esetleg így is úgy is (külső + egzisztencia)."

Ebben itt nincs igazad, a személyiséget is lehet fejleszteni tudatosan, a játszmázást, a női jellem kiismerését, stb. A pénzügyi helyzet fejlesztésének az időállandója évek, a test az hónapok, még a jellem fejlesztése napok, hetek kérdése (!). Így alapvető filozófia, taktika fejlesztésével jó eredményeket lehet elérni.
utolsó bekezdésben utalsz is rá:

,,A másik az, hogy amíg nem válik férfivá az ember, addig nem fog nőnek kelleni."
Szóval ez is fejleszthető, és minden nap férfiasabbak lehetünk. (fura leírva ez így leírva)

Személyes javaslataim kezdésnek:

www.youtube.com/watch?v=R9OCA6UFE-0 (könnyű angollal)
www.youtube.com/watch?v=o0MzQZ_eFEY (nehéz angollal)

Gyakorlatban használható filozófia irányzat (tudom fúj), de elképesztően érdekes, és hasznos, csak javasolni tudom.

julius_caesar 2019.06.06. 18:53:35

@julius_caesar:
inkább csak ezt nézzétek meg, azok annyira nem jók:
www.youtube.com/watch?v=wf-7i3UmTzU

2019.06.06. 19:25:40

@julius_caesar: "személyiséget is lehet fejleszteni tudatosan, a játszmázást, a női jellem kiismerését, stb. A pénzügyi helyzet fejlesztésének az időállandója évek, a test az hónapok, még a jellem fejlesztése napok, hetek kérdése (!). Így alapvető filozófia, taktika fejlesztésével jó eredményeket lehet elérni.
utolsó bekezdésben utalsz is rá:

Korrekt. ;)

Annyit hozzáfűzök még, hogy ez a gyenge hatékonysági mutató biztosan annak köszönhető, hogy pina pina alapon megy oda mindenkihez ész nélkül, teljesen ridegen, személytelenül. Ezt levágják a nők. Ha sablon szöveggel kell indítani, az már rég rossz. Mindig alkalmazkodni kell, kell időt adni az ideális célpontnak is, okksan kiválasztani, majd észrevetetni vele, hogy észre vettük, szépen időt adni a dolognak és lassan de biztosan befűzni.

Eleve gyakran előkerül a posztokban a pia. Elképzelhetőnek tartom pl, h szórakozóhelyen csak piásan mer kezdeményezni, de ez visszafelé sül el. A nagyon gyenge 7-8% puncibajutás már eleve a gyenge smárolási arányból ered, végső soron pedig a rossz célpont választásból.

Gyanítom,hogy erősen fölfelé választ, ami pedig a kigés egyenes következménye. Ugyanúgy mint az alfaözvegyek esetében, akármi már nem váltja ki a megfelelő impulzust. Ezért hülyeség ipari mennyiségben dugni a nőket, pláne ha csak alkalmiak, a rendszeres szexpartner meg ritka, akivel rendesen össze is lehetne szokni.

countercunt 2019.06.06. 20:40:35

@julius_caesar: "Ebben itt nincs igazad, a személyiséget is lehet fejleszteni tudatosan, a játszmázást, a női jellem kiismerését, stb. A pénzügyi helyzet fejlesztésének az időállandója évek, a test az hónapok, még a jellem fejlesztése napok, hetek kérdése (!)" Ez tokeletesen igaz, csak eppen a jellem fejlesztese par tized %-ot fog hozni, a a teste par %-ot, a penz pedig par 10-et. (Legalabbis bizonyos celcsoportoknal, kisarkitottam, hogy coelhosabb legyen.) Tehat arra jo lehet a PUA hokuszpokusz, hogy egyaltalan elinduljon a jo iranyba valaki, akinek fogalma sincs az egeszrol, de mint az eletben mindenhol, itt sem szabad hinni annak, aki tud egy rovidebb utat (ez meg Muller Peter :D)

@Captain Admin: "Annyit hozzáfűzök még, hogy ez a gyenge hatékonysági mutató biztosan annak köszönhető, hogy pina pina alapon megy oda mindenkihez ész nélkül, teljesen ridegen, személytelenül. Ezt levágják a nők."
Egyreszt dehogy vagjak, vagy meg inkabb nem akarjak levagni, masreszt meg ugye van egy spektrum, aminek egyik vegen a trubadur szive holgyenek labai ele veti magat, hogy annak ne kelljen kis cipelloiben a sarban tapodnia, a masikon pedig a hurkasnyaku fukszos szabolcsi wannabe vallalkozo, aki kerdo tekintettel nyul ala a gadzsiknak a buliba' amig az egyik jovahagyolag bolint, a ketto kozott meg millionyi atmenet. Szerintem elolegezzuk meg Wolfnak, hogy kiprobalt tobb strategiat, es valamiert ez neki a leghatekonyabb/legszorakoztatobb. Egyszeruen nem tudunk eleget rola ahhoz, hogy megitelhessuk, hogy az o helyeben jobban csinalnank-e. (Marmint nyilvan igen, dehat kinel nem :D) Neki ez mukodik annyira, hogy ne valtoztasson rajta, az hogy egy csomo poszt kudarcokrol szol szerintem nem balfas*sag (bocs ha nem kell modoroskodni, csak ez a komment tul hosszu ahhoz, hogy egy szo miatt ne jelenjen meg :D), csak eletszerubbe teszi az egesz blogot. Nem sikerulhet minden, meg a legokosabb targetalassal a legkigyurtabb standuposba oltott Elon Musknak sem. Mondjuk nem tudom miert vedem, valoszinuleg csak az irrital, hogy letamadod :D Amig altalanos dolgokrol beszelsz szinte mindenben egyet tudok erteni veled, de aztan belemesz olyan megalapozatlan szemelyeskedesbe, ami sokszor mar gusztustalan, raadasul teljesen felesleges. Mondjuk ugy, hogy a hazimat megirhatnad, de nem szeretnek egyutt bulizni veled :D

Es akkor valamit a PUA-rol is, szerintem ezer sebtol verzik, de arra mindenkeppen jo lehet, hogy a szokasos bluepilles panelekbol segitsen kilepni azzal, hogy ad egy masfajta perspektivat. Csak aztan a minimalis elmelet utan neki kell allni gyakorolni, mert attol nem lesz senki elsportolo, hogy gyuros konyveket olvasgat ket big mac kozott.

2019.06.06. 20:59:25

@countercunt: sokadszor írom, nem támadtam le.

A 20-25%-os smárolási hatékonyság az minden, csak nem egy bevált módszer eredménye. Ez egy 7/10-es faszinál az utcán szembejövő első száz nőnél történő bepróbálkozás eredménye kb. 50%-ot szórakozóhelyen össze lehet hozni. Nem mellékes, hogy ilyen helyekre a nők nagy arányban ismerkedni mennek. Jól kell választani.

Eleve, ha tudjuk, hogy mi magunk melyik nőknek jövünk be, ezt képesek vagyunk érzékelni, akkor bőven 50% fölé lehet suhanni. A 25% az biztos, hogy a fölé választás eredménye, ami még nem volna gond, de közülük is lehetne jobban szűrni.

countercunt 2019.06.06. 21:26:44

@Captain Admin: nem feltetlenul Wolfot, de peldaul a Womb Raidert es a tobbi hasonlot teljesen szuksegtelen oltogatni, ha zummog egy szunyog korulotted akkor elzavarod vagy lecsapod, de nem tepkeded ki a labait egyesevel mikozben kortars magyar filmeket vetitesz neki. Ezek meg aztan meg csak nem is csipnek.

Na vegre valami, ahol a mondanivaloddal sem ertek egyet :D Nem vagyok biztos benne, hogy a dugasnal (nevezzuk csajozasnak, csak az kicsit soyboyos) a brutalis hatekonysag a legfontosabb. Van valami kimeletlen igazsag abban, hogy ha csak annyi a celod, hogy minel tobbet es sikeresebben _csajozz_, akkor egeszen egyszeruen lejjebb kell adni a minosegbol - ez azert nem csak errol szol, ahogy irtam, a trubadur es M. Ricsi kozott kell megtalalni azt, ami a legjobban mukodik. Ha neked ez az 50+%-os produktivitas, akkor legyen, de masnak ettol meg hadd lehessen mar mas. Ne erts felre, ha van ket egyforman 7-es no, mind a kettot akkor latod eletedben eloszor, az egyiknek szemlatomast bejossz a masikat meg nem erdekled, akkor en sem a nehezebb kihivast keresnem, csak nem ereznem szukseget annak, hogy leluzerezzem azt, aki meg igen, hacsak nincs vele valami mas bajom.

2019.06.06. 21:53:18

@countercunt: én úgy gondolom, hogy A-ból B-be a legrövidebb úton a két pontot összekötő egyenesen haladva lehet eljutni. Ez igaz mindenre. Mindent meg lehet oldani/valósítani AZ optimális módon, és egyéb más módokon is, de azok több idő és energiaráfordítást igényelnek. Mivel ezekkel mi emberek korlátozott számban rendelkezünk, így ezek az optimálistól eltérő megoldások nem optimálisak. :D

Szerintem a csajozás/puncivadászat ma már meg van fejtve. amint megtudjuk határozni a reálisan elérhető céljainkat, már csak az eléréséhez szükséges teendők ismeretére van szükségünk, aminek ha birtokába kerülünk, csak alkalmaznunk kell.

A leírtak alapján wolfnak van egy saját maga által kitalált, így vagy úgy működő stratégiája és ezzel operál. Szerintem semmi negatív nincs abban, ha valaki itt hibákat vél felfedezni. Ugye nem azt akarod mondani, hogy a 25%-os csók elérési hatékonyság (vagy ahogy a pua faszok hívják "Csók Zárás") az optimális? Virgoncabb időszakból vannak "rém"emlékeim, hogy egy este simán tudsz smárolni 2-3 csajjal is, és ehhez nem 12-nél kell bepróbálkozni. Ez hülyeség. Jóval jobb számokat lehet elérni.

Veled egy szinten lévő nőkkel fiatalon biztosan jóval magasabb számok elérhetőek, de pl 30-40 között is egy veled egy szinten nőtől már jóval jobb helyzetben vagy a szexpiacon, így egy szórakozóhelyen miért ne tudnál smárolni 6 próbálkozásból 3x? Ez egyáltalán nem irreális.

Ha pedig kifejezetten úgy indulsz neki egy szombat estének, hogy ma dugni fogsz a kocsidban pl, és ehhez minden ideális feltételt megteremtesz magadnak (virítasz), eladod magad hatékonyan, jól választod k a célpontot, nem pedig értelmetlenül pazarlod el az időt, akkor simán tudsz dugni veled egy szintű csajt. Ha ezer ember van egy helyen, akkor abból 400 a nő. Ha ebből csak 5% a felső 20%, az is 20 darab nő. A 20-ból annak ellenére meg kell tudj dugni aznap éjjel legalább egyet, hogy valószínűleg fölötted van szintben (ott és akkor abban a közegben).

Na mindegy, elkanyarodtunk, de én amióta ide keveredtem ugyanazon a véleményen vagyok, hogy amit a blog gazda csinál az kb az, mint amikor az egyszeri béta paraszt gyerek megveszi a fos 3-as béjemvét, és ettől már önmagában pinát remél. Aki körítés nélkül nem tud nőzni, az körítéssel sem fog. És ez köszön vissza nagyon sok bejegyzésben is ha alaposan végig gondolod. Tök átlag shit teszteken bukik el sorra úgy, hogy látni, hogy rutinból nyomják ezt a nők, megszokásból. És mindezt tét nélkül.

countercunt 2019.06.06. 22:34:58

@Captain Admin: persze hogy lehet ezt is optimalizalni, mint mindent, de akkor az mar munka, aminek bizonyos fazisait hatekonyabba teszed. Ez meg itt elvileg az eleted, tudod, az utazas a lenyeg, nem a vegcel (ez most sajnos nem ugrok be, hogy Oravecz Nora vagy Muller Peter). Mondjuk ebben biztos hogy az is benne van, hogy en szemely szerint mindig is nagyon alacsony hatasfokkal _ismerkedtem_, regebben tok mindegy volt, ugyis rogton akadt masik, most meg mar tokmindegy :D Siman otthagytam a francba az egeszet a kozepen, ha valami hirtelen nem tetszett. Szoval valahogy onmagaban egy dugas nem tudott, nem tud lazba hozni, ezert tokeletesen megertem azt, ha valaki nem arra fuzi fel az egeszet, hogy itt ma este mindenkeppen dolgoknak kell tortenni, hanem mas prioritasai (is) vannak. Ugyanakkor azokat is, akik meg igen :D Csak eppen az a tapasztalatom, hogy a profitmaximalizalas itt egyreszt kicsit gorcsos es pontosan ez az amibe aztan ki lehet egni, masreszt meg talan ezzel kompenzalni akarnak valamit, de ez csak ilyen empirikus velemeny, tenyleg nem akarok megalapozatlan konyhapszichologiai fejtegetesekbe belemenni, ezt siman elhiszem, hogy nincs mindig igy.

Aztan meg mi ez a hany novel smarolsz egy este, ez meg szamit mondjuk 17 eves kor felett? :D Nem akarok pozorkodni (csak ilyen humblebragbe nyomom :D), de nem emlekszem mikor volt utoljara olyan, hogy nem dugtam meg utana, akivel smaroltam. Na jo de, de nagyon regen volt es en kurtam el, teljes felelosseget vallalok.

Ha meg mar matematika, akkor ugye veled egy szinten levo nonel alig van eselyed, ha meg megis osszejon abban sincs sok koszonet utana :D

julius_caesar 2019.06.06. 23:41:00

@Captain Admin:
,,Ha pedig kifejezetten úgy indulsz neki egy szombat estének, hogy ma dugni fogsz a kocsidban pl, és ehhez minden ideális feltételt megteremtesz magadnak (virítasz), eladod magad hatékonyan, jól választod k a célpontot, nem pedig értelmetlenül pazarlod el az időt, akkor simán tudsz dugni veled egy szintű csajt."

Igen, a jó választás a kulcs. Talán a legnagyobb veszély nem a felül választás, hanem az alul, mivel akkor az egyből összejöhet, és egy szinten aluli fog boldogítani az este folyamán, de ha már jók vagyunk, sikerül beszélgetni egy szinten felüli, majd fél-1 óra faszkodás után offol le, hát annak tényleg semmi értelme.
Régebben én is ilyen voltam, mint bulihelyen mint tinderen, hogy iteráltam kb minden mindegy alapon, volt siker(szinten aluli lányokkal), de egyáltalán nem optimális taktika, meg a lányok megérzik, ha nem válogatsz.

Közben írok friss történetet, sajnos Béta Béla voltam, szedjetek szét, de tudom merre kell a hibát keresni.

Tinder, 2 hét + laza beszélgetés kb ( napi 1-2 sor) majd a program nálam borozás.
Neten a beszélgetés tele gyenge majd erősebb shit tesztekkel. A lány velem egy szinten van.
Semleges teljesen személyesen, (se nem elutasító, sem az OMG hejjes pasee)
Program borozás,(2 szék egymással szemben) majd 1-2 óra mulva felteszem a lábát az ölembe, le akarja venni, én visszarakom. (probléma itt indulhatott)
Közben megy mindenféle témázás, ő nekifeszíti a lábát a hasamnak, hogy ne tudjam magamhoz húzni. Amikor elfogyott a bor, akkor határozottan szétfeszítem, áthúzom az ölembe, lekapom, majd 15 (+/-) perces kavarás után bemegyünk, ágyban folytatjuk, majd lassan haladnék,(tényleg lassan) meg kijelenti hogy túl erőszakos vagyok, már ez jött le neki a konyhában is. Ezt elmondja megbeszéljük, majd ennek szellemében finoman megy tovább a kavarás, majd hazamegy lassan.

Tehát a probléma onnan jött, hogy nem figyeltem elég jelre, és nem határozottként jöttem le, hanem erőszakosnak, ami turn-downolta. Itt nehéz a játszma, hogy úgy cselekedj, ami határozottnak jön le neki (pozitív), és nem erőszakosnak (needy, negatív)
Én rendszerint itt bukom el, itt kell fejlődnöm. Jobb híjján majd olvasok valami könyvet, nem akarok több lehetőséget a saját hülyeségem miatt elbaszni. Ez nálam már többször is előjött, max szinten aluli csajoknál nem annyira, mivel ott nincs is akkora motiváció a továbbiakhoz. (mondjuk régen is voltam nővel, 2-3 hete)

Alapvetően nincsen veszve, utána írt negyedórával egyből miután elment, ügyes netes játszámázásokkal a 2. randin már hozható (nem rajtam fog múlni)

Olyan barátnő alapanyag, szóval nem para mert szívesen találkoznék még vele, de mégis bosszant hogy karnyújtásnyira volt a lehetőség és a türelmetlenségem miatt elbasztam.

countercunt 2019.06.07. 00:15:19

@julius_caesar: jaj ezt tenyleg szet fogjak szedni :D kezdve a 2 het csetelgetestol a feszitgetesig (most nem metoo vagy valami, csak en biztos nem surgetnem kulonosebben ha mar egyszer eljott, ott van nalam, raadasul alkoholt iszik). Utana viszont ha mar egyszer ugy dontottel, hogy ramenos leszel, akkor azt nem beszeljuk meg vele, hogy oke, persze, ahogy akarod, akkor maris lassitok (you entered her frame vagy mi a pua terminologia ra).
Aztan meg errol konyvet olvasni, na :D Probalj a sajat hibaidbol tanulni, probald meg kitalalni, hogy mit rontottal el es ezt korrigald ki azzal, hogy ez a lany miben mas, mint az elozo, akinel hibaztal, mert ugye azert nem teljesen egyformak (bar sokszor annak tunnek).
Vegul pedig masodik eselyt adni (sot itt inkabb kapni tole) valoszinuleg nem sokat segit, kijavitani mindig nehezebb ezeket, mint ujratervezni valaki massal, mondjuk baratnonek az kicsit mas oke, probalkozol, de statisztikailag nem sok esely van ra.

Es hogy valami pozitivat is irjak, koszonom, hogy leirtad hogy elbaszva, tehat nem kell finomkodnom, mint valami kis #@£$"%nak :D

VT 135 2019.06.07. 00:42:03

@Captain Admin: Igen, teljesen jó arány/eredmény. Teljesen reális. Most tekintsünk el az istencsászár mivoltodtól, ahol 10/10, 100% az arány (akár igaz, akár nem...), az, h egy átlagos kinézetű pali felvigyen első randira dugni nőket, bőven jó. Pláne, h azért nem arról van szó, h a legputrisabb, diszkóból előrántott, hullarészeg, vagy ultradagadék nőket viszi fel Wolf szobára, hanem - külsőleg - minőségi, fiatal nőket. Az, h ilyen jó az arány, abból adódik, h komoly gyakorlata van a témában - és nem hosszútávú kapcsolatként tekint ezekre a nőkre, így nem vállal ezzel kockázatot, h esetleg emiatt lepattanak.

Egy másik felvetésedre, miszerint mi a pláne odamenni utcán egy nőhöz, azt mondom, h a mai férfiak 90-95%-a nem mer odamenni. És fikázhatod emiatt őket, magadat ismét istencsászárnak beállítva, de attól meg a tény. Hozzáteszem, ebben azért vastagon benne vannak a nők is, akiknek a többsége képtelen kapcsolatba kerülni a férfival a kezdeményezés előtt: képtelen bíztatni metakommunikációs eszközökkel, h az adott férfi, látva a visszautasítás esélyének a csökkenését a biztatás által, oda merjen menni. Ennek több oka van: egyrészt a nők töredék része kapta meg ezt a mintát, oktatás az anyjától, más nőktől. Másrészt sok nő abban a tévhitben van, h attól, mert pina nőtt a lába közé, annyira egyedi különlegesség, h neki az égvilágon semmi dolga nincs azért, h egy ismerkedés, kezdeményezés elindulhasson. Erre sajnos masszívan rásegít a feminista propaganda média is és az ostoba női magazinok.

2019.06.07. 05:41:37

@countercunt: Én sem indultam úgy soha senkinek, hú de aranyos kiscsaj, megyek is, hát ha tudok vele smárolni. Hanem még úgy is emlékszek olyan estékre, ahol 2-3 csajjal eljuttounk eddig, hogy eszemben nem volt aznap csajozni. Buliztunk, jó volt a zene stb, jön egy csaj, leszóllítod valamivel,h röhögjetek vagy akár mi miatt tökmindegy, dumálgattok nevetgéltek aztán úgy alakul.

De ne feledjük, hogy egy sorozatrandizó írta ezt a 25%.ot, és ez már azok közül volt, akiknél szándékosan bepróbálkozott, tehát tervei voltak ezekkel a nőkkel. És pont itt lehet a hibája, hogy olyan mesterkélt, műanyag, sablonos az egész. Értelme semmi így szerintem, mert így garantáltan csak hasonló biorobot nőkkel fog tudni ismerkedni.

2019.06.07. 05:58:23

@julius_caesar: Aki ezért szét szed, az egy buzi. :D Ismétlem magam, ez egy sorozat randizó blogja, ahol az általa leírt esetekben elkövetett egyértelmű hibákhoz szoktam leírni a véleményem. De igazságtalanság lenne felróni egy random józsinak (neked) ezeket a hibákat. Ugyanúgy mitn egy hobbi futót sem fogt lebaszni egy szakember sem, mert például nem jó frekvenciával szedi a lábát, túl hosszúakat lép stb, de egy élsportoló szerinted mit kap ha ilyen jellegűt hibázna vagy ettől jóval kevesebbet? :)

"majd 15 (+/-) perces kavarás után bemegyünk, ágyban folytatjuk, majd lassan haladnék,(tényleg lassan) meg kijelenti hogy túl erőszakos vagyok, már ez jött le neki a konyhában is. Ezt elmondja megbeszéljük, majd ennek szellemében finoman megy tovább a kavarás, majd hazamegy lassan."

Ezt nem kell túlbonyolítani. Ott egy csaj, bejön, tetszik külsőre. Ha egészséges vagy, még szép hogy ott és akkor azonnal szétdugnád ha csak rajtad múlna. De ezt a nők tudják, hogy erre kellenek nekünk első sorban, ezzel nincs gond. Itt is, semmi más nem történt, mint rossz volt a metakommunikációd, valamint elbuktál egy shit teszten.

Felment hozzád egy csaj, ismerkedtek, puhatolóztok stb, de rólad már rikít, hogy dugni akarsz, amit a nő úgy kódol, hogy nem gyakran jutsz nőhöz. Ez kurva nagy hiba! Ha ezer éve nem voltál nővel akkor is azt kell, hogy lássa rajtad, hogy tegnap voltál, de holnap is jön egy másik. Ki kell próbálni! el kell mondani neki, biztosan kérdezni fog a csajról, hogy kit kezelgetsz, milyen nő stb (hogy el tudja helyezni magát hozzá képest) és be fog indulni. :) Szóval az elején csak nyugiban, mint ha eszedben nem lenne dugni aznap.

De! Ha már itt van, igazán játszhattok egy kicsit, nyilván van vonzalom, kis smárolgatás stb. És ha már ez van, és a csaj beindul, élvezi, akkor TELJESEN MINDEGY,H MIT MOND VAGY KÉR, le kell teperni, meg kell dugni. Úgy, hogy utána amikor megy haza vagy másnap amikor elmeséli a barinőjének, akkor azt tudja mondani, hogy bazdmeg ez nem sokat kérdezett, se szó se beszéd rendesen megbaszott. Így amit leírtál mit mesélt szerinted? Dicsekedett veled? Kb ez az a szint, amit a bloggazda sem mer megugorni a leírásai alapján. Ha egy ipari méretekben randizónak SEM sikerül, akkor egy random palinak miért kellene rutinból mennie?

Ezért érdemes szinten aluli csajjal tesztelni ilyesmit, mert ott láthatod élőben,h mire mit reagál a nő. A szintben jobb is ugyanúgy fog, sőt! Mivel annál sokan még inkább félnek a kudarctól,h nehogy elbasszák, és ezért ők is finomkodnak stb, pont ezért érdemes inkább a rámenős tapló paraszt véglet felé eltolódni, de csak akkor, amikor már annak van ott az ideje (amikor már beindítottad a csajt).

2019.06.07. 06:06:16

@julius_caesar: még valami. Sosem értettem, hogy miért csináltad így ezt te is, de kb a 90% így csinálja ismerőseimnek is. Nekem még nem volt olyan, hogy ha már kinyaltam egy csajt vagy csak lekerült róla a nadrág de a bugyi még nem, és a kezemmel foglalkoztam a puncijával bugyin keresztül, hogy ebből ne lenne dugás utána, bármit is mond a csaj. Úgy kell csinálni,h jól érezze magát. Ha bejön, vonzó, akkor kinyalom. Onnan nincs vissza út. Eleve, ha tetszik neki (miért ne tetszene, akkor ő is adni akar majd neked valamit. Ha pedig csak a kezeddel csinálod és élvezi, nedves stb, de mégsem akar dugni mert (ide tetszőleges hülye indokokat kell elképzelni), akkor el kel hárítani azt a max 2-3 kifogást, és mivel hajthatatlan vagy, megengedi amit amúgy is szeretne és amiért aznap amúgy is találkoztatok. :)

2019.06.07. 06:30:34

@VT 135: "Pláne, h azért nem arról van szó, h a legputrisabb, diszkóból előrántott, hullarészeg, vagy ultradagadék nőket viszi fel Wolf szobára, hanem - külsőleg - minőségi, fiatal nőket. "

Más bejegyzéseket olvasunk valószínűleg. Amikre én reagálok, azokban tinder/badoo stb ribancok szerepelnek, akiket idén többen basztak meg, mint ahány nőt te pornóban láttál idén. Olyat, hogy a tali után wolf ott hagyta a nőt, mert nem jött be élőben mégsem, ilyet egyszer sem olvastam. Bármennyire is távol áll a netes képektől a valóság, ő hazavitte, mert a pina az mégiscsak pina, és megdugta, de csak ha hagyta a nő első szóra. :D Nyilván ezek minőségibb alkalmak, mint amikor élőben testközelből látod a nőt és utána mozdulsz rá. Ez már ilyen Cortez-i szintű önszopásod volt, de inkább wolf felszopása.

"a mai férfiak 90-95%-a nem mer odamenni. "
Ők nem férfiak. Férfivá válni kell. Ezt nem lehet megvásárolni sehol. Lásd a blog bejegyzéseit. :) Amint egy kis akadály gördül a punci elé (pl egy bugyi), máris meghiúsul az eksön. :) A ribancok az ilyen palikat hívják pojácának és tűnnek el szó nélkül a tali után, amit aztán a pojácák úgy kommunikálnak le, hogy lekúrtam/megszopattam egy újabb jó nőt. :D

"Hozzáteszem, ebben azért vastagon benne vannak a nők is, akiknek a többsége képtelen kapcsolatba kerülni a férfival a kezdeményezés előtt: képtelen bíztatni metakommunikációs eszközökkel, h az adott férfi, látva a visszautasítás esélyének a csökkenését a biztatás által, oda merjen menni."

Én ekkora ökörséget komolyan mondom csak a csp-n szoktam olvasni. Minden nő alapból, ösztönösen tud jeleket küldeni. Ugyanúgy mint tudja,h mikor kell pisilnie pl. Abban igazad van, hogy a faszik 95%-ának fogalma sincs ezekről, mert egy könyvet el nem olvasna a témában az istennek sem, de pl a dögunalom forma egyet éveken keresztül nézi, ráadásul a hétvégéjéből elbaszva az idejét. :D Megérdemlik.

Más részről pedig, ha te nő lennél, akkror te bátorítani szeretnéd a balfaszokat, hogy csorgó nyállal loholjanak a sarkadban? ez tök jó lehet nekik igaz? Nem. Ők azt szeretnék, hogy az arra érdemesek levadásszák őket, és a vadász nem kér engedélyt. :) A többi pedig hagyja békén.

"Másrészt sok nő abban a tévhitben van, h attól, mert pina nőtt a lába közé, annyira egyedi különlegesség, h neki az égvilágon semmi dolga nincs azért, h egy ismerkedés, kezdeményezés elindulhasson. "
A pina érték. És pont ti árazzátok túl, nem a nők. Miért ne kérné meg az árát a nő? Te ingyen dolgozol pl? 100x írtam már, a kulcs a jól választás. Felesleges próbálkozni egy csillogó szemű szinten aluli csajnál is, aki épp halál szerelmes valaki másba. De egy akár szinten felüli csajnál ugyanakkor bőven lehet esélyed 3 méterrel arrébb a szórakozó helyen. tudni kell,h kinek vagy te az esete, és mikor van olyan hangulatban/állapotban/életszakaszban, hogy nagy eséllyel sikert érj el.

A 25% az pedig röhej, kár is ragozni. Nem néztem utána, mert nem kell, de ezer százalék, hogy leírták már korábban ide vágó fórumokon, kutatások során stb.

VT 135 2019.06.07. 09:34:27

@Captain Admin: "hanem - ***KÜLSŐLEG*** - minőségi, fiatal nőket. " Ez úgy néz ki, elkerülte a figyelmed. Tehát, akármennyi férfival dugott, ribanckodott, stb. előtte az adott nő, attól még külsőleg ez nem csökkenti a kinézetének a minőségét. És nem, mielőtt azzal jössz, h szét lett csapatva a pinája, nos, ez is egy tévképzet - attól, h egy nő sokat szexel, nem fog szétmenni a pinája. Sőt, inkább karban lesz tartva és ha sokat nem szexel, attól tudnak ellazulni az izmok, az időskor, valamint a szülés lazítja ki (de ezen meg lehet megelőző és utólagos intimtornával teljes sikert elérni).
Tehát, összefoglalva, semmi sem utal rá, h ezek a nők külsőleg nem lennének legalább átlagosak. Mondjuk a tetovált nők számomra tényleg undorítóak, dehát ez már egyéni ízlés dolga.

""a mai férfiak 90-95%-a nem mer odamenni. " Ők nem férfiak." - hát persze. Te viszont, mint tudjuk, maga vagy a Férfiistencsászár. Tudod, a nagyon alacsony önértékelésű emberek igyekeznek állandóan, kétségbeesetten mindenki mást maguk alá nyomni, mert ettől úgy érzik, ők többek...

2019.06.07. 10:34:02

@VT 135: "Tehát, összefoglalva, semmi sem utal rá, h ezek a nők külsőleg nem lennének legalább átlagosak."

Neked, aki női aggyal rendelkezik és mindent elhisz amit olvas. :) A TÉNY, hogy ezek a nők netes társkeresésre KÉNYSZERÜLNEK, az mire enged következtetni, még női aggyal is?

Talán max 3-4 nőt dugtam meg akiket neten szedtem fel. A többi az mind személyes ismerkedés eredménye volt. Hidd el, nem nehéz ez, még egy hozzád hasonlónak is sikerülhet ha eleget gyakorolnál. De ugye, ehhez kellene egy kis bátorság is, azzal meg csak a férfiak rendelkeznek.

julius_caesar 2019.06.07. 14:14:51

@Captain Admin:

Köszönöm az észrevételeket, hasznosak voltak, sajnos nem került le a bugyi, de ha már sikerül bejutni ujjal a gagyába, akkor onnan már simább ügy.

@countercunt

Majd kommentben írom mi lett a folytatása, most úgy érzem tényleg tanultam a hibámból.

davidlejardin 2019.06.07. 17:04:05

Nem tartozik a témához, de gondoltam én is beszámolok a heti történésekről. A héten felköltöztem végre Budapestre egy vidéki megyeszékhelyről. Ami elsőnek szembetűnt, hogy az éjszakai élet mennyivel másabb. Egy ismerőssel kimentem kétszer, ő elég komolyan tolja a game-t és sokat tanultam már csak két kiruccanásból is.

A nők sokkal nyitottabbak arra, hogy csak úgy leszólítsák őket akár nappal vagy éjszaka a szórakozóhelyen.

Vettem kondibérletet is, tindert újra raktam biztos ami tutifix alapon. Az oktogonnál lett albérletem, ha jól érzékeltem az logisztikában nem rossz hely nem?

Wolftól kérdezem, mert ha jól tudom valahogy ő is így kezdte, hogy milyen teendőim vannak még, hogy belevethessem tényleg magam a dolgokba.

Illetve a hétvégén lesz egy tinder randim is már, rokonszenves a csaj, fel akartam hívni pizzázni magamhoz (lopom az ötletet), arra azt mondta hogy nem akar, utána mondtam, hogy igyunk meg valamit ha pedig éhesek leszünk , utána pizzázunk nálam, abba már belement.

2019.06.07. 18:38:44

@davidlejardin: mik a céljaid ilyen téren rövid/közép/hosszabb távon?

VT 135 2019.06.07. 18:49:52

@Captain Admin:
Tudod milyen a valódi férfi? Aki mindig tökéletes, erős, mindig győzedelmeskedik, sosem hibázik? Mint mondjuk te?
Nem.
A valódi férfi nem fél. Nem fél felvállalni azt, h vannak gyengeségei is, emiatt tud hibázni és hibázik is. Mert ebből tud tanulni.
Te folyamatosan rettegsz. H kiderül, neked is vannak gyengeségeid, hibáid, nem vagy tökéletes.
Ezért állandóan kétségbeesetten bizonygatod a világnak, h "Nézzétek, nézzétek, mennyire TÖKÉLETES vagyok, nézzétek, könyörgöm, nézzétek már!!" Amúgy, ha egy kicsit kevésbé kétségbeesetten, kevésbé görcsösen csinálnád, még lenne egész sok ember a neten, aki így látatlanban, mivel nem tudja leellenőrizni el is hinné neked.
De te annyira túltolod az egészet, h ennek a szerepnek a totális paródiájává váltál. Gyakorlatilag senki sincs, aki ezt bekajálná. Sem a CsP-n, sem az összes többi fórumon, ahol tolod magad folyamatosan. Gondolom, ezeken az oldalakon is, mindenki más a hülye, aki szembejön veled az autópályán... :)

Hiába küzdesz kétségbeesetten az elismerésért, dicséretért - vagy egyáltalán a figyelemért (figyelem = energia), senki rád sem hederít, mikor rájön, ki vagy. Erre azt találtad ki, h megpróbálod becsomagolni magad a Red Pill-be. Te leszel a RP-szakértő, aki saját, önnön tökéletességén keresztül mutatja meg, h ez mennyire működik. Csak hát nem tudsz önmagad elől elmenekülni - a valós RP tényeg, infók között annyira kibuggyannak az önnön nagyságod hozsannái, h megint csak a többségnek rögtön világossá válik, ki vagy és mit csinál.
Semmi kétség, van pár ember, akit ideig-óráig meg tudsz téveszteni, mert azt hiszik, azért mert a bemagolt RP témákat jól visszamondod és folyamatosan tolod "mellékesen" a csodálatos tetteidet, ezért talán tényleg valós tapasztalatokról beszélsz.
Igazából azt is bőven el tudom képzelni, h már annyira rég óta éled ezt a rózsaszín mesevilágot, amit magadról felépítettél, h már te magad is elhiszed, ezt tartod valóságnak. Elég gyakori eset.

És h miért vesződöm ezzel, miért pazarlom az időmet, mindezt leírni? Mert sajnállak és együttérzek veled. Nem megsemmisíteni, megalázni akarlak, hanem valahogy áttörni azon önámítás falán, amiben vagy. Ha nem is ebben a pillanatban, akkor talán később. Mert tényleg szomorú látni ezt a vergődést, amit folytatsz. Hidd el, elengedi a saját magadnak hazudozást, csak az első pillanatban félelmetes - utána hatalmas megkönnyebbülést hoz és megadja azt, amiért itt vagyunk a Földön: a fejlődést.

VT 135 2019.06.07. 18:56:05

@julius_caesar:
Itt szinte senki sem fog szétszedni, max Captain megírja ismét, h hozzá képest mennyire porszem vagy, meg Womb kifröcsögi a szokásosát, h rohadék férfi vagy. :)

Ha annyira gáz lett volna, amit csinálsz, akkor a lábodahúzás-szétfeszítést sem hagyta volna, hanem kitépi magát, valóban ellenáll, nemhogy még csókba és folytatásba belemenne! Lehet, h nem csináltad tökéletesen, de gyakorlás teszi a mestert. Többek között azért is, mert minden nő kicsit más, máshol vannak a határai, más múltat hordoz, stb. Wolf bejegyzései részben pont erről szólnak, h mennyire volt képes ráérezni az adott nőre.

"Közben megy mindenféle témázás, ő nekifeszíti a lábát a hasamnak, hogy ne tudjam magamhoz húzni. Amikor elfogyott a bor, akkor határozottan szétfeszítem, áthúzom az ölembe, lekapom, majd 15 (+/-) perces kavarás után bemegyünk, ágyban folytatjuk, majd lassan haladnék,(tényleg lassan) meg kijelenti hogy túl erőszakos vagyok, már ez jött le neki a konyhában is. Ezt elmondja megbeszéljük, majd ennek szellemében finoman megy tovább a kavarás, majd hazamegy lassan.

2019.06.07. 18:56:37

@VT 135: ha összeszeded magad, szerintem meg fogod tudni fogalmazni, hogy mikor és miben hazudtam. Ha már megvádolsz valamivel, illene alá is támasztanod. Ha nem, akkor nem, véleményed neked is lehet. De ez így nem valami férfias, inkább csak ilyen kis nyafizás jellegű. Természetesen örömmel bizonyítom az igazam, amennyiben van értelme.

davidlejardin 2019.06.07. 19:18:57

@Captain Admin:
Jelenleg az önfejlesztés az elsődleges célom és tervem, mind külső mind belső szempontból. Nőkkel inkább tapasztalatszerzés szintjén szeretnék foglalkozni. Tavaly az év második felében nyeltem le a pirulát, az újévben a célom az volt hogy idén 25 nővel feküdjek le, jelenleg 13-nál tartok, szerintem jól haladok.

Jó lenne fejleszteni a szociális készségeimet, illetve határozottabbá válni. Sajnos azt nem tudom levetkőzni, hogy sokszor túlkomolykodom a dolgot és emiatt érezhetően távolodik el tőlem a csaj. Ezen kellene fejlesztenem, hogy képes legyek 'easy-going' lenni és csak a pillanatot megélni.

2019.06.07. 21:02:17

@VT 135: @Captain Admin: mások vagytok. Ez a lényeg. És szerintem nem az, hogy egymásról állapítsátok meg milyen a másik. Ti milyenek vagytok? Ez sokkal érdekesebb.

Más a célotok is. Máshogy igyekeztek elérni. Sikerrel, sikertelenül, hol így, hol úgy.
Bár a férfiak, így a ti célotok is a punci, de van aki mást is akar hozzá, van aki nem.
Füllentések, csúsztatások is vannak biztos, hiszen mindketten arctalan nick vagytok itt.
Úgy érzem, Admin letarol mindenkit, és nem igazán érti meg, vagy nem törődik azzal, hogy van aki nem úgy gondolja, ahogy ő, mást is akar, vagy máshogy akarja. Alfának nevezi magát, holott számtalan nőnek ő nem alfa, nem béta, egyszerűen nem veszi őt figyelembe, mint férfi.

Nem szeretem, amikor Wolfot piszkálja, aki -nekem ez a tulajdonsága mindig szimpatikus volt-, nem áll neki bizonygatni semmit. Válaszol, tárgyilagosan, vagy még azt sem. Ez egy jó tulajdonság. Ez itt egy blog, senki sem ismeri, ugyan kinek kéne bizonygatni, milyen alfa (vagy még az sem akar lenni, csak egy férfi).
A hibákat keresi, javítja is talán, és aztán tovább lép. De számon kérni, hogy miért így csinálja butaság.

Persze egyoldalú a megközelítése az eseteknek, az ő szemén keresztül látjuk a történeteket. Gondolom mondanom sem kell, hogy igazán akkor lenne ez az egész egyedülállóan érdekes és tanulságos, ha a lányok is megszólalnának, miért döntöttek úgy, ahogy. Mert egészen egyszerű mindig a nőket kikiáltani "hibásnak", de értelmes, intelligens, felnőtt férfi nem így tesz. Szerintem. Az ismertetett nők között szerintem volt értelmes, kedves, érdekes is, de nem volt fogékony Wolfra, akármiért. És az ő véleményük talán meglepő lenne nektek férfiaknak is, és Wolfnak is. De nekem mindenképpen :)

VT 135 máshogy közelíti meg a női-férfi kapcsolatokat, úgy érzem, hogy nem is kéne az Admin-féle "nőzés"-sel foglalkoznia, és arról írni, hogy nem mond igazat Admin és "kétségbeeséséről", "vergődéséről" írni, hiszen nem ismeri, így ő is bele esik abba a csapdába, hogy jelzőkkel illet valakit, ráaggat tulajdonságokat történéseket, akit nem tud megfejteni, egyszerűbb azt a fejéhez vágni, hogy nem hiszi amit ír.

Mert miért nem lehetne igaz, amit ír? Vagy a nagy része? Miért ne élhetne így? Ha neki ez jó, miért ne tehetné?
Egyszer már írtam itt, de ismétlem, a naponta nőzni akaró férfit nem kell meggyőzni arról, hogy a házas élet, a szerelem, az érzelmek az igazi és a csakis jó. És fordítva sem kéne Admin. Nem kéne VT 135-el személyeskedni. Nem tudom "női agya" van-e, de én például úgy gondolom, hogy az nem hátránya egy férfinek, ha női aggyal is tud kicsit gondolkodni, sőt...

Egyszerűen csak le lehetne írni, ki hogyan érte el azt, amit akart és nem lefikázni a másikat, ha az mást akar és máshogy éri el.
Az alfaság egy állapot, és csak bizonyos nőket érdekel. Ha az alfa azzal találkozik, akit ez érdekel, tökéletes a találkozás.
De nem mindenki alfa -szerencsére-, és nem minden nő csak azt akarja, hogy megbasszák az alfák és a 145-dik punci legyen! És vannak, akiknek ez elég.

Kinek bizonygatjátok az igazatokat?
Egymásnak?
Magatoknak?
Nekünk nőknek, akik itt vagyunk?
Más pasiknak, akik itt vannak?
Mások vagytok, nagyon mások, még akkor is ha a cél a nő -alul/felül/egészben-, és az élet szépsége az, hogy időnként eléritek, de nincs recept, higgyétek el nincs igazi, mindenkire ható recept. Akikre az általatok írt "szabályok" hatnak, azok nem igazi nők, nem érdekesek, nem különlegesek, nem igazi nők.
Illetve még egy: ha ti játszotok és szabályokat találtok ki a nőknek, akkor ne csodálkozzatok, ha a nők is játszanak, machinálnak titeket.
És ha valami, akkor szerintem az nem férfias tulajdonság, hogy mindent a nő nyakába varr a pasi, magát tökéletesnek kikiáltva, a nőt pedig belevágja a sárba...

2019.06.07. 21:10:25

@davidlejardin: Lényegében nem sikerült válaszolnod a kérdésemre, hogy mik a céljaid ilyen téren. Leírom a két szélsőséges célt:
1. Megtalálni a nagy őt, azt a csodálatos nőt, akivel boldogságban, szerelemben, szeretetben, békességben élhetek életem végéig, és akivel családot alapíthatok.
2. Minél több és minél jobb nőt megdugni. Akit csak lehet, mindenfélét, barnát, feketét, vöröset, szőkét.

Ez a két véglet egy olyan faszinak, akinek egyáltalán vannak puncihoz jutási esélyei, közte pedig az átfedés. Azt kell megérteni, hogy a világon semmi sincs ingyen. Senkinek. Akinek látszólag minden ingyen van, az is meg fogja fizetni az árát előbb utóbb, ha eddig még nem tette meg. Most választás elé állított az élet. De a két opciód nem az, mint amit most annak gondolsz.

A.) Most úgy gondolod, hogy az egyik választási lehetőséged az, hogy nem teszel semmit amit eddig ne tettél volna, és pl a csajozás terén az lesz mint eddig. Azt, hogy ez mennyire kielégítő neked, ezt csak te tudod. Mivel fejlődni akarsz, azt feltételezem, hogy nem ez az, ahogyan élni szeretnél.

B.) A másik választási lehetőségednek most azt gondolod, hogy önfejlesztésbe kezdesz (nagyon helyes) és az így elért szexpiaci értéknövekedésednek köszönhető előnyszerzésed puncira váltod, konkrétan megdugott nők számára (strigulákra), és akkor majd ettől egy boldogabb, kielégültebb, teljesebb, önmegvalósult meg a fasz tudja még milyen ember leszel.

Az "A" pontot szerintem nem kell magyarázni különösebben, mert az a 100% realitás jelenleg. Az érdekes a "B" verzió, ami egyelőre csak egy fikció a fejedben. A szomorú hírem az, hogy ha ezt az elképzelésed 350%-os hatékonysággal is sikerül megvalósítanod, az eredmény nem az így elképzelt lesz, hanem ez:

"Nincs elég bizalmam, hogy családot alapítsak egy nővel és már nincs annyi kedvem kósza dugásokat kergetni, mert aki szóba jöhet nő, túl sok energiámat és időmet vinné el, a szex amit adni tudna, az pedig nem kielégítő." Vagyis kiégsz a faszba, és egy ugyanolyan plasztik bábu, vagy biorobot leszel mint az alfa özvegy tinder ribancok és az elvált idiótáék és társaik. Pont mint a bloggazda. Ezt tőle idéztem ebből a bejegyzéséből:
sorozatrandizo.blog.hu/2018/11/05/utohatas_szintlepes_ido_miegymas

Más célt kell kitűznöd,, aminek értelme is van, mert a darabszám növelés az MINDIG a minőség rovására megy az élet minden területén. Nincs ingyen ebéd. Senki nem fogja megmondani neked a tutit, de elképzelt életutak pozitív és negatív velejáróit el tudják mondani, de csak olyanokat érdemes megkérdezni, akiknek nem érdeke elferdíteni a valóságot.

Egy biztos, amíg nem voltál még full szerelmes (viszonzottan), addig szart sem ér szerintem az élet sem. Kurva nagy kockázat van a dologban, de kockázat nélkül nincs nyereség. Én rövidtávú célnak az önfejlesztést javasolnám (pénz, külső, karrier ebben a sorrendben) és egy tudatos választás eredményeként egy komolyabb viszonyt, amiben megtapasztalod azt, hogy milyen az amikor totál egymásra vagytok kattanva. A szexben így kb annyival minőségibb a dolog, mint az éjszakai élet lehetőségeiben Nyírpuzsaj és Budapest között.

Ha ez megvolt, és ne adj isten évek alatt komolyra fordul a dolog az adott csajjal, akkor még mindig lesz választási lehetőséged. Ha akarod folytatod, ha akarod folytatod félkomolyan (szeretőt tartva vagy alkalmanként félredugogatva, így gyakorlatilag nem jár kompromisszummal a kapcsolat a számodra) vagy pedig elengeded a storyt és vadászgatsz szabadon.

Az biztos, hogy villám gyorsan, pár év alatt ki lehet égni, aztán csak lesel mint hal a szatyorban, hogy a nők sem érdekelnek már, egy jó dugásért már nem esik jó megtenni semmit szinte, és majd agyalhatsz, hogy bebuzulj-e (ugye nem kell sorolni az így járt popsztárokat, szuper alfákat stb) vagy pedig inkább a droghoz nyúlsz vagy egyéb faszsághoz.

Amíg azt át tudod élni időnként, hogy amikor egymásra néztek egy vadidegen csajjal, és a gyomrod összeszorul, a nyakadban kezd el verni a szíved, addig minden oké. Akkor még ember vagy. Ilyenkor könnyen rá is lehet baszni, ehhez kell a redpill, a tudatosság, és akkor nem lesz gond. De tapasztalatból mondom, hogy azt is fel kell tudni dolgozni, amikor mondjuk addigi életed legjobb nő pucsít előtted egy szállodában, és nem akarod elhinni az egészet, mert pár éve ez még így ebben a formában teljességgel elképzelhetetlen volt a számodra. Szóval mindent csak ésszel!

2019.06.07. 21:21:10

@Frau Untermensch4: a 2. bekezdésedig olvastam. Tovább nem látom értelmét.
1. Soha, sehol nem hivatkoztam magamra alfaként. 8/10-et írtam, talán 2 alkalommal.
2. Egyszer, egy felületen sem olvashattad azt, hogy én személyeskedést kezdtem volna. Ha betalálnak és van hozzá hangulatom, akkor beleállok. Mint az életben is.

Engem hidegen hagynak teljesen az ilyen Vt135 féle nyafizások, mert a tényeken semmit nem változtatnak. Láthatod feljebb, csak egy kérdést kapott, aztán csak mondja tovább a butaságot. Totál mint egy nő. :D

A mi társadalmunk (is) olyan, hogy sokakat irritál ha valakinek van önálló és határozott véleménye, mert az emberek 90%-a még azt sem teheti meg, hogy adott helyzeteben kimondja amit gondol. Otthon a nője ugat, a melőban a felettese(i), az úton a
rendőr, a család, az edző, a haver, stb. Egészségükre. :D Én nem olyan vagyok, és nem kérdés számomra, hogy melyik a jobb. Az igaz, hogy sok esetben ez a nehezebb.

2019.06.07. 21:38:42

@Captain Admin: én végigolvastam amit írtál, lehet, hogy ha végigolvasod te is az enyémet segítene abban, hogy láss a saját perspektívádon túl is, bár általában azt látom másé nem érdekel. De tulajdonképpen a célcsoportod meghatározásában és elérésében sikeres vagy, így valójában tényleg nem hiányzik az életedből a "más" perspektíva :)

2019.06.07. 21:49:41

@Frau Untermensch4: miért kellene a te szemszögedből néznem bármit is, ha egyértelmű, hogy az köszönő viszonyban sincs a valósággal?

Személyeskedéssel "vádoltál", pedig ez nem történt meg. Szerintem minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy kiderítsd ha érdekel, hogy időrendben ki mit és hogyan írt és kinek. Még womb raidernek is a legelső kommentem egy korrekt válasz volt, konkrétan arra a kérdésére, hogy szerintünk (faszik szerint) milyen a jó szopás. Ez ennyi, nincs ebbe több.

elev érthetetlen a számomra, hogy miért kellene nekem elfogadnom a te véleményed tényként. Fordítva én nem várom el tőled, és mástól sem. Nem is zavar egyáltalán ha más teljesen más világban él fogalmatlanul a valóságról.

2019.06.07. 22:02:35

@Captain Admin: "elev érthetetlen a számomra, hogy miért kellene nekem elfogadnom a te véleményed tényként."

Arról írtam, hogy mindketten mások vagytok és felesleges győzködnötök a saját igazatokról a másikat, hiszen mást akartok, máshogy - röviden.
Ha már ezt sem fogadod el, mert én írtam, akkor mit, ha pont azt írom, amit te?

Az alsó rész pedig, amit nem olvastál... az maradjon akkor az én titkom.

2019.06.07. 22:08:43

@Frau Untermensch4: "felesleges győzködnötök a saját igazatokról a másikat"
Nem győzködtem senkit. Remélem így már érted, hogy miért volt felesleges és értelmetlen a kommented. Nem nekem kellett volna címezned.

2019.06.07. 22:39:21

@Captain Admin: igazad van, rossz szót használtam, te nem győzködsz, kioktatsz és alázol inkább, valamint elakadsz egy-egy szóban, és aztán arról nem szállsz le, köré építed a választ és nem foglalkozol a többivel, amire nincs kedved reagálni/nem tudsz reagálni/nem akarsz reagálni/kellemetlen lenne reagálni.

Sokat írsz, sokat olvaslak, tulajdonképpen jól csinálod, beállsz valamire és nem lehet arról lerántani, az emberek többsége előbb-utóbb feladja.
Sosem értettem, hogy a CSP-on is a nők mi a fenéért magyarázzák neked a házaséletüket, hiszen teljesen felesleges, te eldöntötted amit akarsz és azok, akik élik azt az életet bizonygatják az ellenkezőjét. De miért?
Olyan mindegy, hogy te mit gondolsz az ő életükről - nekik - és akkor miért állnak ebbe bele és lesznek képtelenek rád hagyni inkább és élni az életüket, úgy, ahogy nekik jó...

2019.06.07. 22:46:37

@Frau Untermensch4: "Sosem értettem, hogy a CSP-on is a nők mi a fenéért magyarázzák neked a házaséletüket, hiszen teljesen felesleges, te eldöntötted amit akarsz és azok, akik élik azt az életet bizonygatják az ellenkezőjét. De miért? "

Mert a nők ösztönösen vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik átlátnak a szitán. ;) Ennek evolúciós biológiai oka az, hogy egy ilyen férfi partnert jóval kisebb eséllyel tud elcsábítani egy konkurens nőszemély, bármilyen fondorlatos női praktikája is lesz. Remélem hasznos infóval lettél most gazdagabb. :)

2019.06.07. 23:06:40

@Captain Admin: na de te, aki átlátsz a szitán simán elcsábítható vagy életednek a mostani szakaszában és akik magyarázzák az életüket 30+-osak, gyerekkel, ami ugye nálad nem nyerő, ennek ellenére fondorlatosan praktikáznak, mert vonzódnak hozzád, ösztönösen? Na ehhez mit szólnának? :D
Hát... elraktározom, aztán ha helyzet lesz, majd eszembe jut biztos ez az infó is :)

2019.06.08. 05:20:50

@Frau Untermensch4: "na de te, aki átlátsz a szitán simán elcsábítható vagy "
Nem, nem is írtam ezt.

A többinek nincs értelme. Ha meg tudod fogalmazni értelmesen, akkor válaszolok.

2019.06.08. 08:33:50

@Captain Admin: nos, én úgy értettem, hogy a kérdésemre -miszerint miért magyarázzák neked az életüket-, a válaszod az volt, hogy vonzódnak hozzád, ezért fontos, hogy te értsd és ne félre értsd, amiről írnak, nem kihasználják a párjukat és a pénztárcájukat, amit ugye te mindig valahogy kihozol, bármiről is szóljon, amiről írnak.
(egyébként borzlány "nem"-je, amiről nem mondtál le, mire írta, számomra is egyértelmű volt, hogy borzlánynak volt igaza, a kérdésedre válaszolta a nemet, majd magyarázta meg)
Azt még nem tudom most sem, hogy direkt állsz rá szavakra, kifejezésekre és hagysz minden mást figyelmen kívül -így képtelenség megmagyarázni azt amit félreértesz, vagy nem értesz-, és nagyjából "győztes" vagy így, vagy valóban csak ezekre a szavakra tudsz fókuszálni és nem megy egységében látni a másik írását és reagálni rá annak tükrében.
Nagyon nem könnyű így értelmesen beszélgetni, mert csak a "leragadás" van, az egy helyben topogás. Talán abban igazad van, hogy nem "követelsz" és "győzködsz" szó szerint, de írásaid arról szólnak, hogy az jó, és úgy, ahogy és amit te csinálsz, a többi egy hülyeség. Mert te magad vagy a bizonyíték, hogy ez így jó. Tényeket írsz, de nincsenek tények. Van az életed, amit mi nem látunk. Nem látjuk, hogy van olyan este, amikor magányos vagy és bármit megtennél egy családért, vagy soha ilyesmi eszedbe sem jut, élsz így, pontosan, ahogy írod.
Csak azt ne felejtsd el, hogy senki sem ismer, így a "bizonyíték", hogy úgy jó, ahogy te csinálod, nincs. Itt a virtuális világban ugyanúgy nincs, mint a másé sem. És az ami neked jó, nem jó másnak.
Régen pontosan ezt a "fókuszáló" stílust művelte ex közös képviselőnk (hogy kicsit blogod is helyet kapjon), sok öregasszony csüngött ezen, ő volt a szent, amit mondott az úgy volt jó, mert a fellépése határozott volt, aki kérdést tett fel, kifarolt belőle, és amiben "erős" volt, azt szajkózta folyton. Évek kellettek, mire a társaság rájött, hogy átveri őket, mert az, hogy hárman mondtuk nem volt elég.
Nagyjából én vagyok nőként, aki elfogad téged, és én úgy gondolom, az egyetlen vagy, aki a célcsoportját megtalálta és él, mint hal a vízben. Az egyetlen, ami nem tetszik, az az, amit itt fent írtam.

julius_caesar 2019.06.08. 16:32:32

@Captain Admin:
Leírom a helyzetemet, mert kíváncsi vagyok mit gondolsz.
,,1. Megtalálni a nagy őt, azt a csodálatos nőt, akivel boldogságban, szerelemben, szeretetben, békességben élhetek életem végéig, és akivel családot alapíthatok.
2. Minél több és minél jobb nőt megdugni. Akit csak lehet, mindenfélét, barnát, feketét, vöröset, szőkét."

Nekem a cél az 1 lenne, de ez is elég kihívást jelent nekem. Puzsér szerint a mai párkapcsolatok várható élettartama 5-10 MAX 15 év.
2. azaz easy mode, elég kötetlen, mondjuk itt más problémák vannak, nem tagadom, de itt annyira nem kell válogatni személyiség terén, kevesebb a hiszti, bizonytalanság, stb.

Konkrétra fordítva a szót, megvan az "ő", de elég hullámvölgyes a történet. A szerelmet inkább negatívként éltem meg, mert ahogy bennem erősödött, ezáltal mondjuk többet kerestem, és ő ezt inkább negatívként élte ezt meg. (nem növelte a vonzalmát)

Elején sima minden, majd néha csökken a vonzalom, majd néha helyre áll, most épp völgy szakasz van. (részemről legalábbis, én élem meg)
A gond maga a szerelem, mivel emiatt nem tudom annyira "leszarni" amennyire kellene, hogy jól működjön. Szintre szerintem 1 szinten vagyunk (+/-).

Red pilles szóhasználattal mintha alfa-özvegy lenne, legalábbis úgy viselkedik, ezt onnan tudom,hogy mert randiztam már olyan lánnyal, akinek az alfább tapasztalat voltam, réggebben volt erős oneitis (most már nem annyira erős) Eddigi hosszabb kapcsolataimban a lány szintje az enyém alatt volt, ezáltal sajnos nem voltam szerelmes, de gond se volt se a szexel se semmivel, vagy akár a ráéréssel a randikra.
Most van egy kb 2hetes kényszerszünet(külső esemény miatt)

Az SMV-ről annyit, hogy átmentem A-cégtől B-hez más poziba, de ez hosszútávon annyira nem dobta fel az egészet. Lehet venni drágább bort, drágább étterembe menni, menőbb nyaralást tervezni, nem 500 km-re hanem 3000 km-re, de nem hiszem hogy ez lenne a hosszútávú megoldás.
Szerintem egyértelműen túl sok shit tesztet buktam el, és bétának néz.
Tehát fejben kell a logikát fejleszteni, és tudatossággal lehet nyerni a helyzetet.
2 opció van, vagy alfább leszek, vagy keresek másikat.

Kedvenc filozófusomtól idézve csak a gondolatainkat tudjuk irányítani, a különvilágot nem, semmilyen külső esemény se nem jó, se nem rossz, csak amit gondolunk róla, és amit reagálunk rá, mivel irányítani nem tudjuk őket, csak befolyásolni ESETLEG.

Tehát amiért a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye, fejben fejlődnöm kell az új kihívásokhoz, mondjuk a honnan és mit ami nehéz, hogy meglegyen a megfelő tudás.

Ami leírtál, hogy úgy szerelmesnek lenni, hogy külcsönös a vonzalom, az tényleg merész, és gyöngyörű! Én is megpróbáltam, de béta lettem közben és így ez aláásta a dolgot.

2019.06.08. 17:01:52

@julius_caesar: "Ami leírtál, hogy úgy szerelmesnek lenni, hogy külcsönös a vonzalom, az tényleg merész, és gyöngyörű! Én is megpróbáltam, de béta lettem közben és így ez aláásta a dolgot."

?
Miből gondolod, hogy máskor nem leszel béta, amikor az eszedre rátelepedik a szerelem? Miből gondolod, hogy ha "tanulod" ezt az akármit, akkor felhőtlenül tudsz majd szeretni és nem a betanult lépéseket akarod csinálni, nehogy bétásodj?

Hát a szerelem nem az már, hogy belefeledkezik az ember a másikba, hogy kölcsönösen engednek egymásnak, hogy nem a taktika a lényeg, hanem a hirtelen jött ötletek, a spontaneitás, hogy nem méricskélik, ki mit adott és mit vett el, hogy a szerelmesek balgaságában hisznek az örökké-ben, hogy éjszaka hirtelen ötlettől vezérelve az egyik fogja a telefont (és nem azt gondolja, ehh, dehogy hívom, még elbízza magát) és elhívja a csillagokat nézni a sötét égbolton, hogy odaadja a legfinomabb falatot és nem pedig elveszi, hogy az övé legyen?
Ha szerelmet szeretnél, és gyönyörűt, akkor hogy egyezteted össze azzal, hogy magadat figyeled és "javítod" folyton a "szabályoknak" megfelelően? Mitől gondolod, hogy ez lesz majd a "gyönyörű szerelem"?

Tudom, nem nekem írtál és nem az én véleményem érdekel. Nem is kell válaszolnod, nem várom el, hiszen egészen másra vágy, Admintól, aki majd elmondja, mit is gondol erről :)
Bár nem értem, hogy szerelem ügyében miért pont őt kérdezed :O

De az írásod olvasása közben gondolkoztam el azon, hogy mi lett a szerelemből 2019-ben...

julius_caesar 2019.06.08. 18:12:52

@Frau Untermensch4:

,,Miből gondolod, hogy máskor nem leszel béta, amikor az eszedre rátelepedik a szerelem? Miből gondolod, hogy ha "tanulod" ezt az akármit, akkor felhőtlenül tudsz majd szeretni és nem a betanult lépéseket akarod csinálni, nehogy bétásodj?"

Egyik barátommal beszélgettünk erről, és hogyha egyszerre több lánnyal randizol, de nem exkluzívan, akkor az ilyen hisztiket, stb simán ki lehet azzal védeni, hogy mással foglalkozol, és egyáltalán nem feszülsz rá stb. Ha monogám kapcsolatban vagy, akkor ezt azzal tudod kivédeni, hogy olyan életet alakítasz ki, hogy a hobbik, barátok, munka stb annyira lefoglal jó értelemben, hogy nem leszel ráfeszülve a párkapcsolati témára.(nem leszel needy, mert jelen esetben aként jöhetett le a lánynak.)

,,Ha szerelmet szeretnél, és gyönyörűt, akkor hogy egyezteted össze azzal, hogy magadat figyeled és "javítod" folyton a "szabályoknak" megfelelően? Mitől gondolod, hogy ez lesz majd a "gyönyörű szerelem"?"

Onnan gondolom, hogy ha rájövök, hogy érem el az optimális viselkedést (vonzalmat), és ha eleget csinálom, akkor az felülírja a régi szokásokat. Mérnök vagyok a tényekben hiszek, megtudom változtatni magamat. Nézd meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=ELpfYCZa87g
Tehát nem PUA-s dolgokban gondolkodom, hanem ahogy interpretálom az egészet.

Nagyon rossz érzés amikor kellettél valakinek akit szeretsz, most meg kevésbé.

2019.06.08. 19:32:24

@julius_caesar: a női hisztiknek mindig van oka - a nők szerint :)

Úgy gondolom, hogy bármilyen jó és igazi a kapcsolat saját életnek, barátoknak, hobbinak, munkának helye/ideje kell, hogy legyen. A "mindig együtt"-lét egy idő után szűk lesz, valamelyik fél kitörésre vágyik és abból botrány van, ha a másik nem akarja. De ez nem egy játszma része kell, hogy legyen, hanem az egészséges "önzés"-é, amire szükség van.
Jól teszed, hogy ahogy írod, mással is foglalkozol.

Megnéztem, amit küldtél, ez működik szerintem is, hasonlót hallottam már, bár az más célú volt, és sikerült :)
Kíváncsi vagyok Admin gondolataira, remélem fog válaszolni neked.

2019.06.08. 19:44:22

@Frau Untermensch4: nyugi! Türelem, tornaterem. ;) De csak holnap valamikor.

2019.06.09. 10:58:16

@julius_caesar: Puzsérnak abban igaza van, hogy a mai kapcsolatok lerövidültek, de nem csak ennyire, mint ami időtávokat említ. Neki is pl talán 3 év volt a leghosszabb. Sokkal rövidebbek ma a kapcsolatok már. Vannak jó gondolatai amúgy, mert ő gyenge bétaként kezdte az életet, most meg már ilyen felső bétának vagy alsó alfának mondanám. De ha látnám élőben pl egy szórakozóhelyen, pontosabban be lehetne lőni, de azt is megkockáztatom, hogy most már alfa. Ha smuckandor tud szopatni egy külsőre egész elfogatható fiatal csajt, akkor neki vajon ettől jobbak vagy rosszabbak a lehetőségei? :) Nos, amennyiben kapcsolatot szeretnél, szerintem ez a jobb döntés. Jó lenne tudni az életkorod, de nem kell ezt túlbonyolítani, kb 25 körülire tippellek. Mit tegyél?

1. Először meg kell határozni könyörtelenül reálisan, hogy mi a valós szexpiaci értéked. A hibákkal/gyengepontokkal pedig foglalkozni és villámgyorsan önfejlesztésbe kezdeni. Mondok egy példát. Hiába kezdesz el többet keresni egy meló váltással, ugyanolyan 9-17-ig rabszolga maradsz. Ez egy bizonyos szint alatt kicsit sem izgalmas egy nőnek sem. Vagy hiába újítod be a ruhatárad, ha továbbra is cigizel. Ezzel kizárod az összes kicsit is igényesebb nőt, akik nem volnának hajlandók smárolni egy moslékpofájúval. Lényegében minden területen ki kellene hoznod a maximumot magadból, ami rövidtávon kihozható, és elindítani hosszabb távú projecteket, aminek később lesz meg az eredménye. Pl egy vállalkozás kicsiben ami később kinőheti magát, vagy egy újabb fősuli elindítása stb.

Ma szerintem nem nehéz kitűnni a balfasz tömegből. Ha már sportolsz valamit és ezáltal (is) kinézel valahogy, ápolt vagy és talán még a kommunikációd is határozott, magabiztos, akkor máris jobb vagy mint az alsó 70%. Nézd meg pl, hogy amikor étteremben állsz sorban a kajáért, hogyan kérnek a faszik. 10-9 "kérnék egy", "szeretnék kérni" stb mekeg makog. Max egy van, aki a kérdésre, hogy mit kér, azzal kezdi a választ, hogy kérek egy...
Ezer ilyen apró dolog van, ami megkülönböztet egy férfit egy balektól, és amit a nők azonnal dekódolnak. Öltözködéssel és rendszeres sporttal pedig szerintem itthon már a felső 20%-ba is be lehet csúszni mindenféle bravúr nélkül. Ha meg pl nem vagy gyorstüzelő szerencsétlen, akkor a fentiekkel együtt már rögtön a felső 10%-ba kerültél. :) Jó színvonalon művelni a szexet, amúgy is érdemes megtanulni szerintem, többszörösen kifizetődik hosszú távon.

Ha fogalmad nincs milyen ruha áll jó neked, akkor szerintem bármelyik üzletben egy eladó kiscsaj meg fogja mondani. Úgy sincs jobb dolga, meg én azt tapasztaltam, hogy értékelik ha emberszámba veszed, segítenek. Én nem is szoktam nézelődni, egyből megyek a csajhoz. Szia, van valami normális nadrágotok nekem? Max kapsz 2 kérdést, hogy mégis mire gondoltál, de ha rádnéz már alapból vágni fogja, h mi van. Pszichopata barátom még 10 év alatt sem unta meg, hogy úgy szokott pl ruházkodni is, hogy odamegy az eladóhoz, és vázolja, hogy most hétvégén végre szeretné elveszíteni a szüzességét egy buliban, legyen már szíves segíteni neki a megfelelő szett összeválogatásában. Mindig visítva röhögnek az eladók, ha fiatal ha milf.

2. El kell dönteni, hogy mire kell neked egy nő! Nekem pl a szex miatt kellett mindig is. Ha már konkrétan megtudod fogalmazni magadnak, hogy ELSŐ SORBAN mire kell neked, akkor sokkal könnyebben meg fogod tudni határozni is, hogy milyen nőtípus alkalmas erre. Sokszor írtam, választani nagyon tudatosan kell. Meg kell határozni, hogy melyik lesz az a terület, amiből engedni tudsz annak rétekében, hogy meglegyen az optimális szintkülönbség. Még egy ilyen módon alulválasztott nővel sem lesz egyszerű feladat működtetni a kapcsolatot, mert a veled egyszinten lévőktől ő is folyamatosan fogja kapni az ajánlatokat. És itt fog elválni, hogy férfi leszel-e a szemében vagy pedig csak egy valami a sok közül. Ha ugyanolyan vagy mint a többi hozzád hasonló aki fűzögeti, akkor az lesz, mint amiben most ezzel az alfaözvegy csajjal kínlódás. De ha 1-2 pár dologban jobb vagy amit ő már tud rólad, de a vetélytársaidról elsőre ezeket nem tudja eldönteni (pl azt,h milyen a szex vele), és ne adj isten még egy jól felvázolható és számára előnyös jövőképet is fel tud veled rajzolni a kis fejében, akkor sima ügy az egész.

Amíg pedig meg nem ismerkedsz egy barátnőnek is alkalmas csajjal, szerintem jobb 1-2 állandó foglalt nőt kezelgetni, mint egymás után dugni a tinder ribancokat. Már csak STD szempontból és a tervezhetőség miatt is.

julius_caesar 2019.06.09. 19:58:52

@Captain Admin: Köszönöm a választ, hasznos hozzászólás volt! Nem lőttél mellé, 24 éves vagyok.

Azt az öltözködős dolgot tuti ki fogom próbálni, flegma arcal a szemébe mondom az eladócsajnak, biztos lesz reakció! :D

Amúgy Puzsérnak van az APU nevű podcastja, tudom javasolni, egyik részében egészen jól elírta a hipergámiát, meg néha beszél a párkapcsolatokról ahogyan ő látja, meg úgy kb mindenről.

2019.06.09. 20:04:49

@julius_caesar: követem puzsér munkásságát, nagyjából mindent meghallgattam már tőle is. :)

Az eladóval isten őrizz flegmázni. Csak normálisan! Azt pedig elfelejtettem az előbbiben leírni, hogy érdemes rászánni az időt, és az elejétől a végéig megnézni a Dallas-t. Viccen kívül. :) Persze redpill szemüvegen keresztül.

julius_caesar 2019.06.09. 22:23:48

@Captain Admin: Majd belenézek! Feldmár Andrástól szoktam még hallgatni az agymosót, az olyan kicsit mint a csajok és pasik posztok 1000-el szorozva, de a válaszok nagyon jók.
Sokat lehet azokból is tanulni.

Van egy rövid regény ami sokat adott, 44 oldal, de elképesztően jó! mindenképp olvasd el ha van időd. Az a lényege, hogy a főhös minden társadalmi szokást megkérdőjezel, és minden mindegy neki, még az élet, halál is! 50 éve írták, olyan hipster redpill, megkérdőjelezi az akkori társadalmi szokásokat.

előzetes: moly.hu/konyvek/albert-camus-kozony

maga a könyv: literart.org.ro/files/Kozony.pdf

tényleg pár óra alatt kiolvasható, és a leírt személy gondolkodása, ahogy szó szerint szarik a morálra, az erkölcsre, és magára az életre is nagyon érdekessé teszi! A mai életben is érdekes a felvetés ahogy a világhoz viszonyul.

VT 135 2019.06.11. 00:16:16

@Captain Admin:
"ha összeszeded magad, szerintem meg fogod tudni fogalmazni, hogy mikor és miben hazudtam. Ha már megvádolsz valamivel, illene alá is támasztanod"

1., Teljesen felesleges téged bármivel is győzködnöm, hiszen leírtam nagyon sokszor, nagyon részletesen, miért állítom rólad, azt, amit. Ha valóban érdekelne, akkor azt már hasznosítottad volna. Csak neked mindez nem megy át a faladon. Nem jut be a feldolgozó-központa. Ahogy sok másik ember hasonló információja sem. Te élsz egy fantáziavilágban, ami szíved joga, én viszont nem fogok ezért neked rendszeresen "ingyen" energiát adni. Néha igen, mint most. De erre ne építs a továbbiakban sem! :)

2., Az összes ténykedésed másról sem szól, mint figyelem/energia lopásról, koldulásról. Ezt szinte mindenki látja rajtad kívül - akinek meg van minimális lélektani ismerete, annak meg elsőre, másodikra lejön.

3., Érdekes módon rajtad kívül egyetlen másik "Férfiistencsászár" sem érzi szükségét, h folyamatosan hirdesse - mellékesen - a maga nagyságát és folyamatosan lealázzon, leszóljon mindenkit, férfit és nőt. Még Wolf sem csinálja ezt, sőt, ő ugye képes leírni azt is, amikor sikertelen. Ettől hiteles. Tőled SOSEM lehet olvasni bármiféle sikertelenséget, ha igen, az is csak annak a megerősítésére, h ahhoz képest időközben mekkora TÖKÉLETESSÉG lettél. Dehát neked szükséged van erre, a figyelemre, a figyelemből származó energiára.

4., Bizonyítsam be, h miben hazudsz? Mester! Tudod, mi az az internet? Pontosan ez: h mindenki azt mond és ír magáról, amit nem szégyell. :) Mindenki, akinek ilyen igénye, van, eljátszhat magáról bármilyen szerepet. Te pedig pontosan ezt csinálod - erre mindaz utal, amiről írtam. Olyan ez, h a fekete lyukat sem látni, de a környező területek, csillagok, stb. állapota alapján ki tudják számolni a csillagászok, nem csak azt, h ott egy fekete lyuk van, sőt még a tömegét is. Hát így.

5., Állandóan elméleteket mondogatsz. Meg hozzá, "fűszerként, mellékesen" megemlíted a zseniális ténykedésedet a témában. De ez így semmi. Semmi életteli, valóságos nincs benne. Ezt én is tudnám csinálni, ha lenne hozzá ingerenciám: bemagolom a RP-t, hozzárakom, h ma éppen hány 19 éves szűzlányt "kúrtam le" és élvezkedem annak a pár embernek az elismerésében, akiket sikerül ezzel megtévesztenem.

6., Ráadásul annyira látszik, h meg vagy reccsenve! Egy (vagy több) nő, kifacsarta a szíved, ledöfött. Azóta menekülsz mindenfajta érzelemtől, mind ördög a tömjéntől és minden embert, egyenletek és elméletek alapján működő, érzelemmentes robotként próbálsz értelmezni. Ezzel nem vagy egyedül, többen vannak itt ugyanebben a cipőben az oldalon.
De ez egy borzalmasan szar, üres és élettelen, értelmetlen élet! És ezért tényleg együttérzek veled. Viszont hülyét nem csinálok magamból és ha te nem akarsz ezen változtatni, nem akarsz ebből továbblépni, mert jó neked ez a langyos, barna színű, fura szagú jakuzzi, akkor az is a te dolgod, a te felelősséged.

7., Hogy miért foglalkozom veled? És adok most ezzel mégis figyelmet, energiát neked? Mert egyenes ember lévén baromira irritál a hazugság, a megjátszás, az önámítás. Saját, érzelmi ügyet nem csinálok belőle, annyira azért nem érdekel, ezért lazán, humorosan tudom felfogni, hiszen ez is az internet része. De szó nélkül azért nem megyek el mellette.

2019.06.11. 06:07:05

@VT 135: "Tőled SOSEM lehet olvasni bármiféle sikertelenséget, ha igen, az is csak annak a megerősítésére,"

Most sosem, olvasni, vagy mégis olvasni? :)

"4., Bizonyítsam be, h miben hazudsz? Mester! Tudod, mi az az internet? Pontosan ez: h mindenki azt mond és ír magáról, amit nem szégyell. :) "

Nem nehéz, nekem is sikerült már többször is. Mivel régebb óta nyalogatod a zacsim, biztosan emlékszel pár hete borzlány-ra, aki előadta magát mint szerető családanya és feleség, közben pedig csak egy a férjét a végletekig kizsigerelő pióca, amire a bizonyíték a saját maga által leírtak. Vagy régebben csetlekbotlok.

Szóval, ha nem női aggyal rendelkeznél, akkor most is tudtál volna valami értelmeset ide vetni, így csak a szokásos nyafizás, csacsogás sikerült csak. Eddig a 4. pontig olvastam, tovább értelmetlen. Inkább egy wmn cikkel folytatom a reggelt. :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.11. 19:36:50

@VT 135:

"És nem, mielőtt azzal jössz, h szét lett csapatva a pinája, nos, ez is egy tévképzet - attól, h egy nő sokat szexel, nem fog szétmenni a pinája."

Ez így van, mégis valamiért kevés pasi tudja. :)

countercunt 2019.06.12. 14:49:09

@Serial Slut: nem olvastam el minden hozzaszolast a blogon, de nem hiszem, hogy barki is allitott ilyet, hogy kirojtosodik a pina a sok szextol, vagy meg kell szamolni rajta az evgyuruket mielott bedugod vagy barmi. A sokmindenkivel szexelo nokkel (es ferfiakkal) legfeljebb az a gond, hogy egyre kevesbe kepesek a kotodesre, ezt allitjak sokan, koztuk en is.

VT 135 2019.06.12. 15:54:39

@countercunt: Itt talán még nem került elő, de van az az észkombájn férfi típus, aki CsP-n, vagy a Férfihangon ebben a téveszmében veri magát.

VT 135 2019.06.12. 16:01:00

@countercunt: "A sokmindenkivel szexelo nokkel (es ferfiakkal) legfeljebb az a gond, hogy egyre kevesbe kepesek a kotodesre, ezt allitjak sokan, koztuk en is."
Igen, ezekről a tudományos kutatásokról én is olvastam éppen ezért igaz lehet. Persze ez is relatív, h mi a sok és a kevés, illetve az adott illető személyiségétől, illetve, h mit hoz magával a zsákjában.

Volt olyan barátnőm, aki 20 férfit mondott (vagy ennyit vallott be :) ), bár hordó alakú volt a rendszeres sportolása és óvatos evése ellenére, de csodás volt az ágyban. Ő azt mondta, ez úgy jött neki össze, h egy önbizalomhiányos időszakában falta a férfiakat. Aztán idővel szétmentünk, ő pedig összejött egy férfival, van két gyereke, boldog párkapcsolatban él már sok éve. Vagy ott van az egyik exem, akivel a szakítás után nagyon jó barátok lettünk, szóval az őszinteségét nem kérdőjelezem meg. Ő is 19-nél tart 41 évesen és nem az a faszkörhintázó, vagy extrém válogatós ribanc. De neki is vannak csomagjai a zsákjában, így pár komoly, több éves kapcsolata után volt jó pár 1 hónapig tartó is.

Ezzel tehát nem cáfolom meg a fenti tudományos kutatást, sőt látom teljesen a valós alapját, csak ahogy mást sem, ezt sem lehet feketén-fehéren mindenkire ráhúzni.

countercunt 2019.06.12. 16:55:42

@VT 135: igen, a pszichologia nem matematika, nagyon nehez ezeket a dolgokat merni. Mindenki ismer kiveteleket barmilyen pszichologiai szabalyszeruseg alol es az is erdekes kerdes, hogy mennyi kivetel kell ahhoz, hogy megcafolja az allitast (bar erre azert vannak valamilyen matematikai statisztikan alapulo valaszok). Mindenesetre ezt latom magam korul, sot sajat magamon is.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.13. 00:48:14

@countercunt: lehet, hogy itt nem, de vannak sokan még mindig, akik ebben a hitben élnek, nem véletlenül vágják oda a többet kefélő nőknek, hogy rojtos a pinájuk és hasonló szép megjegyzéseket. :)
süti beállítások módosítása