Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A pizzás duma és egy rövid randi

2019. június 17. - Ethan Wolf

piz4.jpg

Aki olvassa a posztokat, az tudja, hogy sokszor alkalmazom a "süssünk pizzát" módszert, általában sikerrel. Többen kérdezték, hogy kell ezt felvezetni, hogyan zajlik ez az egész. Olvasgattam a naplómat és találtam egy randit, ami ugyan nem lett sikeres, de el volt mentve a beszélgetés, így egy konkrét példával tudom illusztrálni a dolgot.

piz3.jpg

Sok olyan nő van, aki valami okból kifolyólag nem érez rá a flörtölés művészetére. Ha flörtölsz, akkor utalgatsz, de nem konkretizálsz. Nem mondasz ki nyíltan dolgokat. Ha belemegy a játékba és úgy válaszol, akkor elkezdődik a „játék”. Itt is ez történt, bár utólag kiderült, hogy nem is zajlott az a játék :D

A beszélgetés előzménye, hogy a kajákról, majd konkrétan a pizzáról beszélgettünk.

Én: Szóval szereted a pizzát. Melyik a favorit?

Csaj: szalámis.

Én: Nincs is kielégítőbb egy jó szaláminál.

Csaj: :)

Én: Végigkóstoltam a város összes pizzériáját, míg végül megtaláltam a legjobbat.

Csaj: ne csigázz, melyik?

Én: Egy kellemes kis hely, nem sokan ismerik. A hely hangulatos, a társaság kellemes, és nem zavar senki. :)

Csaj: És ez a titokzatos pizzéria merrefelé is van? 

Én: Nem lenne titok, ha elmondanám. De meg tudom mutatni.

Csaj: :D látogatott az a hely?

Én: csak a kiváltságosok ismerik.

Tettem egy szalámis célzást és ugyanabban a mondatban használtam a „kielégít” szót. Ez egy elég erős nyitás, nem túl szofisztikált, de a célnak megfelel. Ő ezt lereagálta egy mosollyal, ami még nem jelenti azt, hogy benne van a játékban, lehet, hogy csak egyetértésében mosolyog. Aztán finoman rávezettem, hogy nálam fogunk pizzázni. Mikor megkérdezte, hogy ez a titokzatos hely, merrefelé is van, ott érezni lehetett, hogy veszi a lapot és elkezdődött a játék. Kicsit még puhítottam utána, de sosem mondtam ki konkrétan, hogy hozzám jövünk. De a csaj vette a lapot és beszállt a játékba.

piz5.jpg

Ilyen egy normális játék, mikor mindkét fél tudja, mit csinál. De épp ebben az esetben nem ez volt a helyzet. Mint utólag kiderült, a lány nem flörtölni akart a válaszaival. Csak épp olyan válaszokat adott, amelyek akár azok is lehettek volna.

Az első találkát lemondta, mert beteg lett. Ekkor már passzoltam volna, de egy héttel később rám írt, hogy rendbe jött. Újabb találka időpont egyeztetés. Aznap is lemondta, mert a kocsija elromlott és szerelőhöz kellett vinni. Már nem is érdekelt a csaj, nem reagáltam. DE pár nappal később megint írt. Adtam neki egy időpontot.. Nem hittem, hogy eljön, de eljött. Azért, mielőtt kimentem elé, rácsörögtem, hogy úton van-e. :D

Már ott volt, mire odaértem. Mosoly, puszi és elindultunk felém. Rá se kérdezett, hova megyünk, így egyértelmű volt, hogy tudja. 5-6 perc séta és közben végig nevetettem, Ő pedig igyekezett sokszor tartani velem a szemkontaktust. Mikor elértünk a lakásig, akkor kérdezte, hogy hol az a titokzatos hely? Mondom, hogy ott. És rámutattam a kapura. Hirtelen, az út közepén (épp mentünk át) megállt dermedten és ijedten nézett rám. Kérdezi, hogy ugye nem hozzád megyünk? Mondom, de igen. Erre ijedten válaszol, hogy Ő nem megy fel senkihez, akkor inkább hazamegy. Erre annyit mondtam, hogy akkor sétáljunk vissza, elkísérlek, de ezt mintha meg sem hallotta volna. Megfordult és eliszkolt.

piz2.jpg

Igyekeztem elemezni a beszélgetésünket, az online oldalon és észrevettem, hogy a „játék”, lehet, hogy nem is zajlott. Lehet, hogy nem is flörtölés volt, csak véletlenül reagált úgy, hogy én arra azt hittem, hogy már zajlik a játék. Gondolom, hogy nem arról volt szó, hogy élőben nem voltam szimpatikus, mert kaptam a jeleket. Szerintem csúnya félreértés volt. Ahogy fentebb írtam, én néztem be a dolgot és amit flörtnek hittem, az nem is az volt. :D

Épp ez a randi nem sült el jól, de az eleje, működött. A pizzás technika működik, amennyiben a másik fél tudja, hogyan kell flörtölni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5414776792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.06.17. 08:50:59

Ezt azért nehéz elképzelni, hogy ne tudta volna, mire megy ki a játék, és félreértette volna az egészet. Inkább valami olyan tényező játszhatott közre, ami a sztoriból nem derül ki, de a csajnál hirtelen és azonnal lenullázta az érdeklődést.
Ami viszont tényleg tanulságos ebben a történetben, az egy röviden említett körülmény: mindig érdemes rákérdezni egy-másfél órával az első találkozó előtt, hogy aktuális-e még. Hihetetlen, hogy a nők ebben a tekintetben mennyite nem megbízhatók. Nemcsak arra gondolok, hogy lemondják a megbeszélt találkozót (ez természetesen a szívük joga, és persze fordítva is), de nagyon gyakori, hogy le sem mondják, úgy nem mennek el. Tényleg olyan mennyiségben kapnak az 5+ nők ajánlatokat, meghívásokat, lájkokat, hogy simán elfelejtenek egy megbeszélt találkozót.

2019.06.17. 09:30:59

@Wildschwein:
"Hihetetlen, hogy a nők ebben a tekintetben mennyite nem megbízhatók."

Ööö....miben azok?
:)

Somogyi József 2019.06.17. 10:50:34

@Wildschwein: Sokszor csinálják, basznak eljönni randira és még nekik áll felljebb :D

2019.06.17. 11:04:06

Wolf:
"Én: Nincs is kielégítőbb egy jó szaláminál.
Csaj: :)"

Akkor lett volna flört, ha itt mondjuk azt mondja a lány a ":)" helyett, hogy
"de van :)"
"naaa, azért biztos ismersz mást is"
"én ismerek mást is"
stb.

Nem így reagált és én úgy érzem itt lehetett volna látnod, hogy nem lépett a "flört" mezejére. Ez a lány az én olvasatomban tényleg bevette, hogy jó pizzázó helyet tudsz, ahová elviszed.
Neki ez tényleg nem első randi = szex volt. Az ilyen gyors eliszkolásból én erre gondolnék, de kíváncsi vagyok ki hogy látja.
Azon kívül, hogy "minden nő késik"
Érdekelne, hogy ki hogy látja, vajon hol ment félre a beszélgetés és lett, mint kiderült végül egy másról szóló röpke találkozás.

2019.06.17. 11:47:52

@Csodor aki meghagja a vilagot: nem kell pizza, elég ha leteszed előtte az asztalra a deákferit :-)

2019.06.17. 12:51:27

Tudom tudom, a nők véleménye csajozásban nem számít, de sztem ez a kolbászos szöveg irtó gáz és béna volt :D Nekem azt sugallja, hogy a férfinak nagyon dughatnekja van, túl nyomulos = kevés opcioja van, beta. Bocsánat. A lány meg azért írt mosolygós emojit, mert kínjában nem tudott mást, le se akarta reagálni a szalámis poént.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.06.17. 13:05:58

Vannak ilyen "naiv" csajok. Gondolom fiatalka lehetett. Közöttük még találni hébe hóba ilyet :)
Nem kiabáltál utána, hogy héééé és a szalámival mi lesz? :D:D

erkölcsi hulla 2019.06.17. 16:07:03

@Wildschwein: "zt azért nehéz elképzelni, hogy ne tudta volna, mire megy ki a játék, és félreértette volna az egészet."

Simán hihető, hogy létezik ennyire agyhalott/fiatal egyén, akinél a flörtölés nem vagy még nem működik.

Untermensch4 2019.06.17. 19:14:22

@Frau Untermensch4: "vajon hol ment félre a beszélgetés"

Ott hogy írásban nincs hang, hangsúly, hanglejtés. Közben meg olvasva odaképzel az ember vmilyet.

2019.06.17. 19:27:44

@Untermensch4: igaz, de aztán a találkozásnál már volt, és mégis futás lett a vége :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.17. 23:19:05

Az az egy szem szmájli számomra is árulkodó, én ilyeneket akkor nyomok vissza, ha azt akarom jelezni, hogy hát ez nem jött össze, elég béna, erőltetett, gyerekes stb, mert tényleg az is, már bocs!:)
Viszont az tetszik, hogy így megtaláltad magadnak ezt a pizzasütős szöveget, tényleg elég egyedi. De ilyenkor ki is gyúrod a hölgyemény szeme láttára a tésztát, vagy csak bevágsz a sütőbe valami mirelitet, esetleg kajáról fent már egyáltalán szó sincs? :)

Krisz101 2019.06.18. 02:16:08

Az a nő aki ezt nem érti az hülye. Meg ez az elrohanás... Biztos a faszt is szalvétával fogja meg.
Nem vesztettél semmit.

Raon 2019.06.18. 11:35:59

@Serial Slut: józanabb gondolkodású nőnek tűnsz, így ezt duplán ne vedd támadásnak, csak tőled már érdekel a válasz. Most őszintén, hogy lehet ilyet tiszta szívvel így csinálni? Az első mondatodban ugyanis úgy minden benne van a férfi-női kommunikációs félreértésekről, kb. bármi levezethető lenne ebből... amikor az elvi vonalak nemhogy csak érintőlegesen kapcsolódnak össze, de a tér különböző pontjai felé homlokegyenest eltartanak egymástól. :)
Vagy íme egy kép, lehet ez beszédesebb lesz:
www.google.com/search?q=sosem+tudhatod+mit+jelent&safe=active&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig5J_c0vLiAhVOw4sKHRQeDqcQ_AUIECgB&biw=1680&bih=895#imgrc=E_rNtm0GtHcGPM:

Amit leírtál, arra definíció szerint itt van ez a hangulatjel:
:/
Miért nem ezt használod? Biztos volt már eseted, aki nem értett egyet ezzel a direkt megtévesztő használattal - olyankor abból nem volt problémád, hogy lényegileg ott eleve a másik félnek volt igaza?

Rengeteg nő csinálja ezt, hogy ő így lázad, így teljesedik ki hite szerint az "egyéni tökéletesség felé", hogy csak a maga valóságát fogadja el hitelesnek, és a világ majd meghajlik, ha akar valamit. Persze kellő energiával és kitartással meg lehet tanulni helyesen értelmezni ezeket a jeleket, és ebben az agyonemancipált világban jól idomított béták hosszú sorai törekszenek erre abban a hiszemben, hogy ezzel ők értékesebbek lehetnek a nők szemében - a probléma csak ott van, hogy ha ez valójában egy gigantikus shit-teszt, akkor ezzel így éppenhogy elbukják a lényeget. Márpedig ez lényegét tekintve nagyon annak tűnik, amelyre valójában kb. egyféle ideális kezelés létezik, valami ilyesmi irányban: csillagzafír arany bogaram, tudod te, mekkora szopás volt nekem, míg megkódfejtettem, hogy ez így valójában mit jelentett? Szóval ez akkor most neked is az lesz, ez így igazságos... sőt, akkor mostantól minden efféle helyzetre ez lesz a szabály, rendben? ;)

countercunt 2019.06.18. 22:01:38

azt hittem ez egy olyan univerzalis szabaly, amit mindenki betart, hogy 1 db szmajlira semmit nem valaszolunk, nezzetek meg, itt is hova vezetett :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.18. 23:39:46

@Raon: nem érzek ebben félreértést, mert azzal a pasival is probléma van, aki nem ért a jelekből, egy szem szmájli márpedig az. Képzeld el, hogy amikor szemtől szemben beszélsz egy nővel, próbálod fűzni, ő pedig semmi mást nem mond, csak egy udvarias mosolyt ereszt meg feléd és félrenéz. Ez az a helyzet. Ez annyi, hogy "nem akarlak megbántani, de nem tudok erre mit mondani és nem is akarok". Az a hangulatjel, amit te mutattál, más helyzetben használandó, az egy szem szmájli egy nem bántó lezárása alapesetben a beszélgetésnek. Ha én ezt küldöm bárkinek, akkor annyi van bennem, hogy valamit válaszolni kéne, de nem akarom azt elérni, hogy folytassa, úgyhogy talán ért belőle, nem kell vitába bonyolódnunk, mert ha bármi mást írok, esetleg kritikát fogalmazok meg, úgyis csak pattogni kezd, tovább fáraszt.

Wildschwein 2019.06.19. 06:28:06

@Serial Slut:
- És mit küldesz akkor, ha azt akarod kifejezni, hogy "tetszett, amit írtál, vicces volt, mosolyogtam rajta, folytasd csak ebben a stílusban" ?
- Nahát, micsoda kérdés ez. Egy szmájlit, természetesen.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.19. 06:32:54

@Wildschwein: nem. Akkor írok még valamit, vagy eleve valami frappánsabb választ küldök, mint egy szmájli. Kicsit furcsa nekem, hogy itt ezt ennyire magyarázni kell. :)

Paprikajancsi007 2019.06.19. 08:58:10

@Serial Slut: Kurvara nem egyertelmu az egy szem szmajli. En is szoktam kuldeni,es nem azert mert untat,hanem mert most nincs kedvem valaszolni,majd este irok. De a szmajlival jelzem,hogy ,,igen,olvastam..vicces,de majd kesobb reagalok"

2019.06.19. 09:45:17

@Serial Slut: teljesen egyetértek veled! Egy szem szmájli az minden csak nem biztatás. A fiúk írják ezt most fel a noteszükbe és ne kötekedjenek ezen tovább.

Raon 2019.06.19. 10:45:51

@Serial Slut: @Daenerys Targaryen: hölgyeim, azért ugye érzékelitek, hogy itt most elindult némi terelés/mellébeszélés? :)

Innen kezdtük, erre kérdeztem rá:
"én ilyeneket akkor nyomok vissza, ha azt akarom jelezni, hogy hát ez nem jött össze, elég béna, erőltetett, gyerekes stb, "
Erre válaszolta SS, hogy az egy szem szmájli az "udvarias lepattintás" (egyszerűsítettem a definícióját) bevett eszköze.

Ezzel még egyet is tudnék érteni - mármint értem azt, hogy egy bizonyos lelkialkat típus így oldja meg a kommunikációs zárást, hogy "ne bántsa meg a másikat" (és ha ebben itt most bármi lenézést érzékeltek, jelzem, hogy nincs benne, egyszerűen csak szerintem nem korrekt ezt így csinálni, de pl. kiváló jelzés lehet arra, hogy tudjam, az illetővel nekem semmilyen további komoly dolgom nincsen).

Viszont az "udvarias", "ne bántsuk meg" részbe hogy fér bele SS nyitó állítása? Idézem újra.
"én ilyeneket akkor nyomok vissza, ha azt akarom jelezni, hogy hát ez nem jött össze, elég béna, erőltetett, gyerekes stb, "

Összegzek:
- szerintem érdemes vigyáznotok arra, hogy ne vigyen félre a lendület, ugyanis rengeteg férfi tökéletesen tisztában van azzal, hogy az egy szmájli az sok nőnél nem biztatás, hanem zárás
- ugyanakkor persze sok más nőnél meg mást jelent, ezért az előbbi csoport nő ezt néha a hajára tűzheti, nem ér célt vele, a férfi nem fog leállni. Ilyenkor persze elő lehet húzni a "hülye férfi még ezt sem tudja" kártyát - csak hát tényszerűen ugye az van, hogy a "sok nő eldönthetné már végre, hogy egységesen hogy használja ezt", mert akkor lehetne tényleges jelzés értéke :)
- viszont amiért írtam, az nem ez, hanem a nyitó felütésben lévő - és most már kimondom konkrétan - durva képmutatás. Amiről én készséggel elhiszem, hogy lehet nem szándékos is, csak SS bele sem gondolt még - ezért kérdeztem erre rá.
Szóval hölgyeim, én mindenkit arra bíztatnék, hogy ha valakiről úgy gondoljátok, hogy "elég béna, erőltetett, gyerekes stb, ", akkor se élőben, se a neten ne reagáljatok olyan mosollyal, ami mögött valójában semmi efféle tartalom nincs, mert az így férfi szemmel nézve, tényszerűen képmutató, manipulatív, álszent cselekedet lesz.
Emellett ugye erősen devalválja a mosolyotokat (ami pedig elvileg nagy érték), illetve adott helyzetben lehet, hogy rövid távon megoldja, de szélesebb távlatokban nézve garantáltan csak tovább generálja a problémákat.

VT 135 2019.06.19. 13:22:58

@Serial Slut:
"Képzeld el, hogy amikor szemtől szemben beszélsz egy nővel, próbálod fűzni, ő pedig semmi mást nem mond, csak egy udvarias mosolyt ereszt meg feléd és félrenéz. Ez az a helyzet. "

A nagy zöldségborsófőzeléket, azt! Ennyire már ne akarjál egy szintre hozni egy virtuális beszélgetést, amelyből hiányzik a személyes kommunikáció jellemzőinek a 80-90%-a (pl. metakommunikáció), egy szintre egy fizikaival! Egy szmájli kismillió félét jelenhet, kontextustól függetlenül és függően.

VT 135 2019.06.19. 13:25:42

@Serial Slut: "Kicsit furcsa nekem, hogy itt ezt ennyire magyarázni kell."

Hát ez kb. az a szint, h "ha szeret, úgyis kitalálja, mit gondolok/mire vágyok/mi nem tetszik"...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.19. 16:17:20

@Daenerys Targaryen: persze, de ahogy látom, ezt nem akarják nekünk elhinni. Nem is erőltetem, én már leírtam, amit akartam ezzel kapcsolatban. :)

2019.06.19. 20:21:59

@Raon: kedves Raon, ez NEM egy mosoly. Ez egy emoji egy digitális világban. Itt ne keress valódi mosolyt, valódi metakommunikációt. Ez egy kilúgozott felszínes bullshit. Egy vacak emojinak jelentőséget tulajdonítani és ennyit beszélni róla: ez időrabló nonszensz.

Ha élőben tolja ezt a szöveget a posztoló és arra mosolyog a lány, abból rögtön láthatóvá válik hogy gondolja: kínosan, vagy lelkesedéssel. És ez a kettő ég és föld különbségű egymástól. És ne gyere azzal hogy akkor miért nem egy szomorú sírós emojit küldött a csaj. Azért mert nem akar megbántani senki senkit. Az ilyen csetelés millió félreértésre ad okot. Ezt se látod be?

whoamiohmy 2019.06.19. 22:42:39

@Raon: egy nő előbb harapja le a saját melleit és dobja oda a krokodiloknak, mint hogy BÁRMIKOR is felfedje a valódi motivációit. A smiley kérdés tökéletes demonstráció erre.

Egyébként pont ezen bukik meg az egész konszenzusos szex probléma is amit a femcsik nyomnak. Egyszerűen nem életszerű, hogy egy nő akár szóban, akár írásban, appon keresztül, akárhogy explicite igent mondjon a szexre. Én egy időben próbálkoztam azzal, hogy előjáték közben rákérdeztem hogy "Ugye te is akarod?"

A legerthetobb válasz amit kaptam annyi volt, hogy "nő vagyok, nem tudom, mit akarok". Mindezt úgy, hogy a bugyi már combkozepre volt húzva a csajszee meg atom nedvesen kb reszketett hogy dugjam már meg.

Raon 2019.06.20. 00:21:30

@Daenerys Targaryen: figyu, te láttál olyan részt a hozzászólásaimban, ami a posztoló esetéről szólt? Nem láthattál - mert nem arra reagáltam.
De ha te mindenképpen erről akarsz beszélni, akkor a válaszom az, hogy egyetértek veled. Egy ilyen csetelés valóban millió félreértésre adhat okot!

És akkor bekapcsolom ide, amire én reagáltam - sőt, aki szerint az normális, amiről SS írt, hogy a "elég béna, erőltetett, gyerekes" benyomásra egy szmájlival reagál, akkor nem is kell a feltételes mód, mert az általad említett félreértés máris ténnyé vált!
Köszi, hogy ezt így helyettem is bizonyítottad. :)

> ez NEM egy mosoly. Ez egy emoji egy digitális világban. Itt ne keress valódi mosolyt, valódi metakommunikációt. Ez egy kilúgozott felszínes bullshit. Egy vacak emojinak jelentőséget tulajdonítani és ennyit beszélni róla: ez időrabló nonszensz.

Szerintem azért mondod ezt, mert ezek szerint kb. még soha bele sem gondoltál, mi mindent jelent még az, ha így látod. Például, hogy szerinted teljesen normális élőben máshogy reagálni efféle helyzetre, mint a net előtt...

Az igazság ellenben az, hogy az nem egy vacak emoji, hanem az egyetlen jelzés, ami az adott helyzetben információt adhat. Nincs mellette más értelmezhető jel, nincs látvány, hang, mimika, testbeszéd, bármilyen más fizikai benyomás, így a szerepe sokkal fontosabb lenne... már ugye ha az emberek ezt ésszel felérnék és így állnának hozzá. :)

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy rengetegen úgy látják, ahogy te írtad - viszont azért, mert a többség így használja ezeket a dolgokat, ettől ez még HELYTELEN. Vagy legalábbis kis eséllyel segít, sokkal nagyobbal ront az általad is említett félreértési lehetőségeken.
Ez akkor is így van, ha ezt belátod - és akkor is, ha nem. :)

(a terjedelem amúgy nem neked, nektek szól - ha ezen diskurzusok nyomán csak egy ember is elgondolkodik azon, hogy jé, ezt máshogy is lehetne csinálni, már megérte két percet gépelni)

Raon 2019.06.20. 00:43:36

@whoamiohmy: szép egy sztori, részvétem. :)
Én most lehet mentálfasiszta leszek, de akikről írtál, azok szerintem lányok. Mindegy, hogy tizen vagy hatvanakárhány évesek - lélekben még lányok (avagy igazad van, a csajszee tutibb név rájuk).
Tény, hogy sajnálatosan sokan vannak - de szerencsére azért léteznek nők is, akik már nagyon nem így intézik ezeket. Nyilván nem mindig 1000 %-osan, ér a kivétel, ahogy férfiak is tudnak adott helyzetben fiúkká gubózódni - de nagyon nem mindegy, hogy mi az alapprogram.

Egy nővel szerintem sosem (vagy csak elhanyagolhatóan ritkán) lehet azt érezni, hogy "olyan kis éretlenke" - ettől nő. Az már más kérdés, hogy a "hol vannak az ilyenek" kérdésre a legtöbb esetben az a válasz, hogy köszönik szépen, jól elvannak a családdal, azaz már rég foglaltak.

countercunt 2019.06.20. 01:04:07

@countercunt: uramisten, mi van itt? Egy tucat hozzaszolas egy kurva szmajlirol? :D
Ezek szerint tevedtem, ez nem mindenkinek egyertelmu, ugyhogy akkor megismetelnem: ha valakivel cseteleunk es csak egy szmajlival valaszol, akkor azt ignoraljuk, ugy tekintjuk mintha semmit nem irt volna, maximum varunk, hogy van-e valami ertelmezheto hoozafuznivaloja is. Ugyanis - mint az itt is nagyon jol lathato - egy szmajli onmagaban BARMIT jelenthet, mindenkinek minden szituacioban mast es mast, ezert nem tudhatjuk, hogy eppen mire gondolt a kolto, igy tehat reagalni sem tudunk ra erdemben.

:)

whoamiohmy 2019.06.20. 01:08:25

@Raon: meg is válaszoltad a sajat kommentedet ;)

Jaja, normális nőkkel manapság szinte lehetetlen összejönni, mert aza a pár aki még van, már foglalt. Nekem egy ilyen nőm volt, el is vettem. Ott is hagyott.

Ahogy egy barátom mondaná, mára a férfiember számára már csak a plátói kapcsolatok maradtak: dugunk, dugunk, de nem főz rám ;)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.20. 17:01:35

"Egyszerűen nem életszerű, hogy egy nő akár szóban, akár írásban, appon keresztül, akárhogy explicite igent mondjon a szexre."

@whoamiohmy: már hogy ne volna életszerű? :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.06.20. 17:06:38

@Raon: miért érzed ellentmondásnak, hogy annak ellenére, hogy szerintem béna dumát nyomott le, nem akarom megbántani? Egyébként nem csak a nők használják, hanem a férfiak is, sőt ők bevallottan azért csak egy szmájlit tolnak vissza azért, hogy ne érezd úgy, nagyon kaparnak utánad. Most az akkor mennyivel őszintébb? Csak ezt nevezték el úgy, hogy game, aztán most, hogy neve lett, máris nem manipulációnak, megvezetésnek látják, hanem egy fasza stratégiának. :)
Ha egy nő csak egy mosolyt dob vissza és nem tesz hozzá többet, az semmiképp sem pozitív.

2019.06.21. 12:38:29

@Serial Slut: a redpill szerint a kettős mérce jogos. A ffi és a nő nem egyenlő, nem egyforma és a stratégiák sem lehetnek egyformák. A minden-lakatot-nyitó-kulcs vs a mindenre-kinyíló-lakat példabeszédével zárom soraimat.
süti beállítások módosítása