Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ügyvédnő – és egy tipp az első csókhoz

2019. július 29. - Ethan Wolf

life-is-short-get-a-divorce-lawyer-ad.jpg

Jolánról kezdetben csak azt tudtam a profilja alapján, hogy szereti a söröket, amolyan curvy kategória, szép barna szemei és átlagos magassága van. Kérdés persze, hogy nők esetén mi az átlagos magasság, 170 körül volt. Még tűsarkúban is rendben vagyunk, a fotói alapján pedig szeretett olyat hordani. Minden képen egy gyerekkel pózolt, rá is kérdeztem, hogy azzal akarja-e eladni magát, de kiderült, hogy csak unokaöcs. Miért szeretnek a nők társkeresőkön gyerekkel pózolni? Azt hiszik, ettől anya-alapanyagnak tekintjük őket? Épp hogy ijesztő egy nőt gyerekkel látni (társkeresőn persze), mert rögtön az az első gondolatunk, hogy van már neki egy, lehet, hogy a gyereknek is meg kell felelni, vagy épp azonnal akar mégegyet. Vagy hogy mi van az apával? Miért is nem alkotnak egy családot? Miért menekült el az apa? Mert nyilvánvaló, hogy elmenekült, biztos olyan természete van a csajnak, hogy szegény flótás elmenekült. :P Tudod mit, malacka? Baszd meg a talicskát. Ez a vicc jutott eszembe erről.

sexy_judge.jpg

Lehet, hogy egy férfit vonzóvá tesz egy nő szemében, ha gyerekkel mutatkozik, mert azt sugallja, hogy remek apa-alapanyag, de a nők kerüljék ezt a módszer plíz. :) Hamar sikerült rávennem egy kávéra, de előtte a bizalom jeleként legalább egy FB profilt akartam szerezni. Kockázatos úgy randit szervezni, hogy csak az adott applikáción, vagy oldalon tartjátok a kapcsolatot. Egy telefonszám, vagy profil kell (inkább telefonszám). Nem adott profilt és a számát sem akarta megadni. Erre én megírtam, hogy rendben itt a számom, ha érdekellek, szia. :) Másnap jött egy viber üzenet tőle. Viberen szerintem nem tudta, hogy a teljes nevét használja, így már tudtam milyen Jolánt kell keresnem. A facebook profilja alapján már tudtam, hogy ügyvéd, és mi a hobbija. Így könnyebb volt újabb témákat felhozni viberen. Azonban a kávémeghívást nem sikerült találkozóra váltani. Mindig közbejött neki valami. De persze folyamatosan beszéltetni akart. Gondolom, több infót akart kiszedni belőlem, mielőtt eljön egy randira. Ezt nem hagytam. Mikor lemondta a találkozót, de csacsogni lett volna kedve, megírtam, hogy majd akkor írjon, ha ráér találkozni.

Egy héttel később írtam neki, hogy mi a helyzet. Megint elindult a beszélgetés és mindenre válaszolt perceken belül. De a találkozót megint nem sikerült összehozni. Megint leléptem pár napra. :) Ez már rég átment szórakozásba, kíváncsi voltam mire jutok egy ilyen nővel, aki fél találkozni, de már rég lemondtam a randiról. Azonban a következő nekifutásnál sikerült időpontot egyeztetni és még csak le sem mondta az utolsó pillanatban. Bár negyedórát késett, de azt a forgalomra fogta.

lawyer-women-sexiest-jobs.jpg

A kávézó előtt találkoztunk, és beültünk egy italra (ami végül két forró csoki lett). Közvetlen, nyitott, aranyos csajszi, jó beszélőkével. :) Látszik, hogy hozzá van szokva, hogy fent tartsa a beszélgetést, mert nagyon érezte, mikor mit kell mondania. De kellemesen elbeszélgettünk mindenféléről. Rutin témák voltak, nem is sorolom már fel őket. Megemlítette, hogy azzal tettem kíváncsivá, hogy nem akartam vele beszélgetni, mikor kiderült, hogy nem jön össze a találkozó (még első alkalommal). Kíváncsi volt, hogy miért hiszem azt, hogy ezt megtehetem. Aztán már ő játszott, mikor direkt lemondta a következő találkozót. De végül érezte, hogy muszáj lesz személyesen is találkoznia velem, különben végleg eltűnök. :)

Elmondtam, hogy jobban ismerem a nőket, mint ők magukat. Ha 3-4 nappal az első kapcsolat felvétel után még nincs számcsere, vagy randi terv, akkor bukta. Legalábbis javarészben. Én pedig nem adom ki magam addig, amíg nincs randi. Mindenki ismeri azt a nőtípust, amelyik hetekig csacsog online, hogy mindent megtudjon rólad és majd az alapján dönt, hogy lesz-e találkozó (persze ők úgy tekintenek magukra, hogy félénkek, nehezen nyílnak, de az igazság az, hogy ők csak biztosra akarnak menni, kerülik a kockázatot).

article-2545268-1aee142300000578-898_634x641.jpg

Az első kínos csendet, direkt idéztem elő. Ez egy módszer, amit most megosztok veletek is. Ennyi randi után, az ember tudja, hogy kell kontrollálni egy beszélgetést, hogy az ne üljön le. DE! Érdemes (ha már haladó vagy) megpróbálni a következőt. Az első 45-60 percben folyamatosan megy a beszélgetés, gondoskodom a humoros, érdekfeszítő témákról, nincs 5 másodperc csend sem. Aztán egy óra után direkt idézek elő egy 20-30 másodperces kínos csendet. Ekkor mosolyogva közlöm, hogy az első randik átka, a kötelező kínos csend. Ilyenkor a lányok elpuffogtatnak olyan kliséket, hogy miért zavar másokat a csend? A csend is lehet meghitt azzal, akit kedvelsz, blablabla. Ez talán igaz is lehet, ha már ismered a másikat, de első randin a kínos csend halál. Ezt jobb, ha tudja mindenki. Jó, valaki tuti beírja, hogy a kínos csendes randijából kapcsolat is lett, úgyhogy a gyengébbek kedvéért: ha első randin beáll a kínos csend, akkor 90%-ban bukta a dolog.

Mikor randiztok és leültök, akkor egymás mellé üljetek. Ösztönösen lesz köztetek egy-másfél embernyi távolság persze (ülő embernyi távolság). Nem is szabad erőltetni, ne ülj le rögtön szorosan mellé, az ijesztő. Egy embernyi hely maradjon, az a védőzóna.

1354393187800469987-2.jpg

Szóval, egy óra után, előidézem a kínos csendet, megjegyzem, hogy ez egy kínos csend, ő mond rá valamit, mire én így folytatom: tudod, mi a jó módszer ezek ellen a kínos csendek ellen? Valami váratlan. Ekkor mellé huppanok. Teljesen egymás mellett ülünk. Még egyszer mondom, ekkor már egy órája zajlik a jóízű beszélgetés. Mellé ülök és folytatjuk a beszélgetést, humor, poénok, minden ami eddig is volt. Azzal a különbséggel, hogy már mellette ülök és a karom a hátánál a háttámlán (ezt meg lehet fogalmazni ennél jobban is?). Mikor nagyon vicces a szitu, akkor meg is lehet érinteni a lány vállát. Szép lassan felépül a fizikai kapcsolat, hogy szokja. Ez kell is. Ha szimpatikus vagy számára, akkor el is várja. Ja, igen, mielőtt az első kínos csendet előidézem, nem árt, ha látom, hogy érkeznek felőle jelek. Máskülönben nem fog örülni, hogy mellé ülök. Ha ez van, akkor azt látod az arcán, vagy ösztönösen arrébb huppan. Ebben az esetben kérd ki a számlát és keress másik csajt, ez nem vonzódik hozzád egy óra után sem, kár az időt pazarolni. :)

Szóval folytatódik a beszélgetés, vannak érintések, 90-100 perc után elő lehet idézni a következő kínos csendet. Ekkor megint lehet poénkodni: tudod, mivel lehet elűzni a kínos csendet megint? Odahajolok és megcsókolom. Az ügyvédnő mosolyogva fogadta a csókom és egy rövid csatát lezavartunk.

Aztán belépve a beszélgetés következő órájába, jelezte, hogy mennie kell (mondta előre, hogy csak pár órája lesz valami találkozó előtt). Elkísértem a parkolóig és elváltunk.

A lényeg, hogy mellé kell ülni, egy óra után közelebb lehet huppanni hozzá, majd másfél-két óra múlva jöhet a csók. Ha mindkettő megy, akkor bejössz neki, lesz második randi is, azon pedig szex, ha ügyes vagy. Ha elhuppan mellőled, akkor biztos a bukásod. Ha mellé tudsz ülni, de a csók elől elfordul, semmi baj, az csak 50% esély a bukásra. Lehet, hogy még korai és több idő kell neki a csókhoz. Próbáld meg egy újabb fél óra múlva. Ha akkor sincs csók, akkor vége a dalnak.

Mondjuk pont a fenti randi nem folytatódott, mert soha többé nem találkoztunk. Az ok prózai, engem kiküldtek külföldre egy projekt miatt két hónapra. Kéthetente egy hétvégére jöttem vissza, akkor is csak a családra volt időm, Jolán pedig nem várt rám. De a módszer működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4614946918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2019.07.29. 17:43:50

"hogy azzal tettem kíváncsivá, hogy nem akartam vele beszélgetni, mikor kiderült, hogy nem jön össze a találkozó (még első alkalommal). Kíváncsi volt, hogy miért hiszem azt, hogy ezt megtehetem." - inkább miért NEM. szomorú látni hogy a sok idióta magyar béta férfi ezeknek a kiszolgálásával is csak nekünk állítja az akadályokat. meg volt lepődve hogy nem kepesztesz, nem ugrálsz neki mint egy bohóc, amit a balfaszoktól megszokott.

remélem házassági szerződésekkel foglalkozik....

van benne sok jó tanács. de ugye ezen kívül még: nem kávézunk. csak open ended találkozóra megyünk, tehát időkorlátot csak a férfi állíthat. a legtöbb női időkorlát amúgy is kamu. women make rules for betas and break rules for alphas.

Ethan Wolf 2019.07.30. 12:56:42

@Krisz101: Épp úgy kamu a női időkorlát, mint a miénk. Hisz, ha látom, hogy van esély hazavinni, akkor máris megszegem a saját magam állította időkorlátot.

Krisz101 2019.07.30. 23:56:14

@Ethan Wolf: oké, de a férfi azért férfi hogy ő vezessen, ő állíthat korlátokat, az más :D

Wildschwein 2019.08.05. 18:06:29

@Krisz101: Nem nekem szól a kérdés, tudom, de azért elmondom a véleményemet. Először is, látom te továbbra is csak azokat a csávókat veszed komolyan, akik egy kocsiban ülve készítik a videóikat :) De a lényeghez:
- Ez a "women make rules for betas and break rules for alphas" nagyon találó szerintem, ennek valahogy ott kellene lennie a redpilles alapigazságok között, valahogy mégsem találkoztam vele eddig. (Magamtól meg persze nem jövök rá ilyenekre, akármennyit is olvasom a szakirodalmat, pedig milyen jól kereshetnék vele.)
- A másik téma pedig, a levelezések, üzenetek törlése: Ez szerintem pont a másik irányból merül fel. A videóban a csávó arról az esetről beszél, amikor az exed kéri azt, hogy töröld a korábbi üzeneteket. Szerintem viszont ez már eleve ott kezdődik, hogy magadtól se őrizgesd ezeket. Ha valakivel szakítottál, akkor lépj tovább, zárd le az életednek ezt a szakaszát, és nyiss új lapot. Ehhez hozzátartozik az is, hogy törlöd a vele váltott üzeneteket is. Igen, azt is, amelyekben azokat a combfixes képeket küldte. Meg azokat is, amelyekben azt írta, hogy nagyon vágyik az érintésedre, meg hogy melletted igazi nőnek érzi magát, meg hogy az orális kényeztetésedet tanítani kellene, vagy hogy te igazán tudod, hogyan kell egy nőt felizgatni. És akkor - más előnyök mellett - teljesen irreleváns lesz, ha arra kér az exed, hogy törölj minden levelet.

2019.08.05. 20:44:26

@Wildschwein: jajj ne már. Ennyire be kell csicskulni egy pasinak?
Az én múltam az én életem.
Ha úgy döntöttem hogy lélekben lezártam akkor miért is kéne törölgetnem minden emléket mint egy mániákusnak? Mert félek hogy még megérint? hahaha Akkor mégsem zártam le?
Értem én hogy ez is egy minta hogy mindent töröljünk. Vannak más életek, más minták.
Egyáltalán nem evidens ez a végképp eltörölni a múltat c. kommunista jelszó.
Szerintem lúzerség.
De hogy egy új csaj várja el ezt és ellenőrizgesse a telódon. Ez nem redpill hanem béta csicska lúzer papucs. Csaxólok.

Krisz101 2019.08.05. 23:29:53

@Wildschwein: na ne viccelj már, és utána kapod a meetoo-t akkor meg mehetsz a datarecoverybe 200 ezerért visszanyerni a képeket a vinyódról hogy mégsem erőszakoskodtál a csajjal. egyébként elmondta pontosan hogy miért ne töröld.

te nem nézel híreket h mit csinálnak most az úszó sráccal? perma bant kaptam instán mert megvédtem a srácot az Ő SAJÁT instáján... 21 éves olimpiai sportoló és ott mocskolják, gyalázzák, egy seggreütés miatt.

de elmondott egy másik okot is h miért nem töröljük, amiért a nők kérik elsősorban, hogy nekik miért kell ez. tisztára akarják mosni magukat, vadi új ferrariként akarják eladni használt toyotát hiányzó díztárcsákkal

nem azért nézem mert kocsiban beszél, hanem ezért
socialblade.com/youtube/user/the33secrets/monthly
és látod a negatív megtekintéseket is, ami azt jelenti h ott törölték videóját, mert nem felelt meg a mainstream polkorrekt narrativának.
rengetegen iratkoztak fel rá és kommentelnek mert nagyon korrekt a tartalom

"alahogy ott kellene lennie a redpilles alapigazságok "hát szerintem ott van, mivel Rollo mondta először, csak ez a srác jobban fejti ki. a legtöbb videója úgy néz ki, hogy nem csak elmondja mi van, hanem a ballibek ellenérveit is, hogy mikkel szokták erre megszégyeniteni a férfiakat és arra válaszol is, tehát tkp felkészít egy vitára, v shame-elésre, hogy meg tudd védeni magad.

Krisz101 2019.08.05. 23:30:32

@Daenerys Targaryen: szia, nincs fürdővized 30 dollárért, paypalen tudnám ;) :P

vanderkaay 2019.08.06. 11:45:15

@Krisz101: Az első két bekezdésed amúgy félelmetes összefüggéseket is mutat egymással. A minap az index címlapján éppen sikerült egymás mellé rakniuk egy Kenderesi-ekéző cikket, meg egy olyat ami arról szólt hogy egy talán brit nő visszavonta a vádat miszerint őt nyolc férfi megerőszakolta, miután nyilvánosságra került néhány olyan video amelyen éppen önként és dalolva veszi torokra őket (ja, és természetesen az sem lehet kérdés, hogy ha ezt leírnád bármely liberális/feminista/whatever fórumon, onnan is ugyanúgy repítenének mint az instagramról)

Krisz101 2019.08.06. 15:49:13

@Daenerys Targaryen: gondoltam nyomok egy szarkasztikus bókot, baj? :D
Ha már ettől hangos a net.
google: bath water belle delphine

2019.08.06. 16:01:51

@buttercup13: @Krisz101: köszi, nem hallottam erről. Én egy kő alatt élek :-)

Krisz101 2019.08.06. 16:08:21

@Daenerys Targaryen: sebaj. Pár év és lesz magyar változatban is :)

Krisz101 2019.08.06. 16:09:33

@Daenerys Targaryen: mondjuk pár srác úgy kapott herpeszt tőle hogy még szűz. Az milyen már?

VT 135 2019.08.06. 22:11:07

@Wildschwein: Már minek törölném? A múltam, az életem része volt. Miért kéne megtagadnom? "A múltat végképp eltöröööölni...?"
Elrakom az elmentett képeit, érdekesebb üzeneteket, leveleket, esetleg, ha több éves, szerelmi kapcsolat volt, akkor a begépelt sms-eit egy könyvtárba. Ott jól elvan, nem zavar senkit. Ha meg a csaj ezen retteg, h valaki meglátja, nem kicsit paranoiás...mennyi az esély, h egy közös ismerős meglátja a gépem mélyén...?

2019.08.09. 13:25:41

@buttercup13:
" Azzal is húzza a kis csokak agyát, hogy pornhub accountot csinált, amire olyan videókat tesz fel, amin pl macskát simogat"

Elképzelem, aki erre élvez:
"igen, simogasd a macskát....ez az.....most kicsit keményebben, a füle tövét is....ahhhhh.....igen.....csináld még...még erősebben.....óóóóóhhh.....áááááááhh......."
...........na most meg gyújts neki egy cigit.....

Krisz101 2019.08.24. 18:39:59

@buttercup13: nemhogy megitták de elszívták elektromos cigiben vizipipában v mi a szöszben (nem értek ezekhez). meg még ki tudja mit csináltak vele...
süti beállítások módosítása