Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Kis Gömböc

2019. augusztus 05. - Ethan Wolf

portuguese-977981_340.jpg

Az ismerkedés kicsit olyan, mint pókerben a bankroll. A bankroll a pókerben a rendelkezésedre álló pénzt jelenti, ami normál esetben olyan sok, hogy akkor sem fogy el, ha rossz a lapjárás és hetekig csak vesztesz. Ha elég nagy, akkor egy hosszabb peches, vesztes időszakot is túlélsz vele. Az ismerkedésnél önbizalomból kell lennie annyinak, hogy kibírd, ha beüt egy ínséges időszak, amikor nem jön össze semmi. Minden kudarc, elvesz egy picit az önbizalmadból, de ha van elég, akkor nem érzed meg annyira. Ez persze inkább a férfiakra igaz.

-faces-and-double-chins-2019.jpg

Nekem is volt/van/lesz olyan időszak, hogy akár 1-2 hónapig sem jön össze semmi. Ma már ezt le se szarom, de nem olyan rég, az első ilyen időszakomnál picit megviccelt a sors. Úgy alakult, hogy beütött egy hosszabb sikertelenségi sorozat nők terén és kezdtem aggódni, ami miatt hibáztam. Az egyik fontos szabály (amiről régebben írtam is párszor), hogy olyan nővel nem találkozunk, akinek csak profilképe van. Legyen egészalakos is, különben olyanba futhatsz bele, akivel csak az idődet vesztegeted.

Szóval épp fűztem pár nőt, de egyikkel se nagyon alakultak a dolgok, kivéve őt. A nevére nem emlékszem (volt már ilyen), írhatnék akármilyen nevet, de most lusta vagyok. A lényeg, hogy csak profilképei voltak fent és mégis bíztam a szerencsémben, hátha kellemesen csalódom benne élőben. Mivel jól haladt a beszélgetés, le is szerveztük a találkozót. Olyannyira bíztam a mázliban, hogy elkezdtem lebeszélni egy főzős randit magamhoz. Igazából sütős randinak kéne nevezni, mert pizza sütés volt a terv. Mindegy, lebeszéltem vele. Belement.

9a9b5934-c67c-4c4c-b3a0-8f86b7b2a3d9-m.jpg

A találkozón jött a hidegzuhany. Várom őt és a zebrán, az átjövő tömegben kiszúrok egy alacsony, dundi csajt. Az arca ismerős volt a képekről… Ő az. Olyan 150 centi magas lehetett, és legalább 85 kiló, ami ezzel a magassággal érdekes kinézetet kölcsönzött neki. Mint egy nagyobb gombóc… kis gömböc. Persze nem bántani akarom, de ezt jelezhette volna 1-2 képpel. Arcra csinos volt, szőke haj, zöld szemek és nem volt pufi az arca, vagy széles a nyaka. Átlagosnak tűnt. Amúgy ilyen is volt már, posztot is írtam róla…

Leizzadtam és reméltem, hogy csak hallucinálok, de mosolyogva jött oda hozzám. Puszi, én pedig elkezdtem lökni neki a sódert, poénokat, mintha minden rendben lenne. Séta közben persze már körvonalazódott a menekülés. Azt mondom, hogy csak vicceltem a sütéssel, mégse menjünk lakásra első alkalommal, nem vagyok én olyan (nem, a faszt nem).

Félúton jártunk, mikor mondtam, hogy akkor üljünk be valahová. Meglepődött, azt mondta pizza sütésre számított és éhes is. Gondoltam, sebaj, beülünk egy pizzériába. Ám ekkor olyasmi történt, amire nem számítottam. A táskájából elővett egy ételes dobozt és közölte, hogy Ő sütött pizzát és össze akarja hasonlítani azzal, amit én sütök. Hogy melyikünké a finomabb. Ledöbbentett, ilyen még nem történt. :D Kicsit haboztam, közben pedig elértünk hozzám. Gondoltam, egye fene, felhívom magamhoz és megesszük a pizzát. Kimagyaráztam, hogy így semmi értelme a közös sütésnek, együk meg, amit csinált, és igyunk hozzá bort. Az volt a tervem, hogy gyorsan túlesek az egészen és „kidobom”. Ma már nem így csinálnám, nem engedném fel magamhoz, de ha már sütött is szerencsétlen nekem, és eleinte azt beszéltük, hogy hozzám jövünk, ezért felhoztam. Gyenge voltam. :P

fat-dating-site.jpg

Pizzát megettük (egész finomat csinált), bort megittuk és beszélgettünk. Elég hamar a lényegre tért. Kezdtük a szokásos ki, mit keres, mit vár el az ismerkedéstől és innen már ugrottunk is a következő témára, a „ki hány emberrel kalandozott”-ra. Ez a téma nagyon érdekelte, de azt vettem észre, hogy ez inkább a félénkebb, kevésbé tapasztalt nők vesszőparipája. Egy rutinosabb tudja, hogy ilyet nem ajánlott kérdezni. Volt még pár apró jel, amiből az az érzésem támadt, hogy szűz. Ilyen volt az, hogy összevissza küldte a jeleket, mikor véletlenül hozzáért a térdemhez, kiborította bort, próbált szemezni, de csak 1-2 másodpercig bírta. Félénk volt, annak ellenére, hogy játszotta a lazát (hisz fel is jött hozzám).

Rá is kérdeztem, mire elpirult, de visszakérdezett, hogy miből látszik. Szóval az volt. :P 22 éves és eddig egy kapcsolata volt egy sráccal, akivel egy évig jártak úgy, hogy kétszer találkoztak. Csak emailben tartották a kapcsolatot. Még azon a két találkozón sem történt más, csak csók. Ez így arra utal, hogy ez a lány sem normális, hogy ilyen kapcsolatnak sem nevezhető izébe belevág. Én meg ettem a kajájából, akár meg is mérgezhetett volna. És miért emailben tartotta a kapcsolatot a csávóval, amikor van facebook, viber, akármi, ami közvetlenebb forma. Mindegy, nem firtattam.

images_3.jpg

Igyekeztem a másnapi elfoglaltságra hivatkozni, és hogy korán le akarok feküdni, de csak sokadik említésre vette a lapot. Úgy tűnt, mintha arra várna, hogy kezdeményezzek nála. De eszem ágában sem volt. :P Végül csak hazament. Másnap írt, érdeklődött én pedig kissé távolságtartón, de válaszolgattam (ez hiba volt). Három napig még írogatott és arra célozgatott, hogy nekem kéne elvennem a szüzességét. Persze nem ez volt a baj, vettem már el több lány szüzességét is (egy-kettőről poszt is volt talán), de akire nem gerjedek, azzal nem fekszem le. Gömbire pedig nem gerjedtem. Pár nap után feladta a hiábavaló utalgatásokat, és nem írt többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5214946904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló Leó! 2019.08.05. 09:08:19

"Az egyik fontos szabály (amiről régebben írtam is párszor), hogy olyan nővel nem találkozunk, akinek csak profilképe van."

Hogy ez mennyire így van... Ez az egyik legfontosabb szabály!
Borzasztó bosszantó, amikor sok levelezgetés, telefonos dumálás után elképzelsz egy csinos lányt, aztán megjelenik Kis Gömböc.
Szerencsére a legtöbb társkeresőn meg kell adni a magasságot és a súlyt. De ahol nem (Tinder, Badoo), ott bizony rá kell valahogy kérdezni ezekre, mert ha csak arcképe van egy lánynak akkor legtöbb esetben annak oka van...
Ha az a válasz ezekre, hogy "miért fontos ez, hát nem a belső értékek számítanak igazán?", akkor bezony husi lesz a lány.

2019.08.05. 14:31:49

@Helló Leó!: belső értékek? Úgy érted lenyelt egy kiló kokaint csomagokban?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.06. 06:23:11

Valahol nagyon szomorú ez a történet.

2019.08.06. 14:57:48

@Serial Slut:

Az.

Én is elszomorodtam, simán megért volna egy patront és erre kihagyta.

Krisz101 2019.08.06. 16:26:52

Borsodzik a hátam a gondolattól, amikor még nem volt elterjedt a fotókuldes, nekem is volt pár ilyen randim.

Több itt a vörös zászló mint egy kínai kommunista felvonuláson.

Ijesztő hogy milyen szinten jelzi egy nő valós értékét, társadalom által érzékelt értékét a saját viselkedése.

Nincsenek csodák, nincs ingyen ebéd. Azért viselkedik így, mert kénytelen, kötelesség szerűen rá van szorítva, a társadalom kőkeményen beárazza.
Viselkedés = érték.
No exceptions.

A régi szép idők amikor még ettől el lehetett térni. Bele lehetett nyúlni a tutiba.
Ebből is látszik igenis van értelme a game-nek, önfejlesztésnek, hogy ebből ki tudj törni. A férfi módszere ez. A nőé a feminizmus meg a body positivity és hasonló denialban lévő polkorrekt baromságok.

Ráadásul ez a csaj küldetésben volt. Elveszíteni a szüzességét... Brrr....

Krisz101 2019.08.06. 16:45:19

@icipicicsipa: nem ajánlott. Nő aki ennyi idősen szűz ott más bajok is vannak.
El van maradva és ez nem csak a szüzességre vonatkozik. Valószínűleg maradi nevelésben, életmódban, lehetőségekben volt része az elmúlt években, ezért nincs tisztában azokkal amit egy ennyi idős nőnek tudnia kell. Nincsenek is körülötte olyan barátnők akik ezt elmondanák.

Pl. Szaga van a muffnak, a fehéres váladékot természetesnek tekinti, intim szappant nem használ, fizikai terhelésnél hónaljszaga lesz, nincs testtudata, tehát az egész aktus kimenetelének terhe rajtad áll stb stb.
Utóbbi ugye olyan dolog amit egy 15 évesnél bevallalsz de 22 nél már nagyon nem kéne

Tapasztalat amúgy mind a kettő sajna még naiv korombol amikor 5 forintot nem bíznék akkori önmagamra

2019.08.06. 21:51:19

@buttercup13: pajzsmirigy probléma is lehet. Az ilyen kövérség mögött több áll, mint sem hogy sokat eszik és sporttal lefogyhatna. Sajnos ez súlyosabb dolog.

2019.08.07. 06:55:47

@Daenerys Targaryen:
"pajzsmirigy probléma is lehet"

Persze.
Tuti, hogy az.
Minden dagadt ember ezt nyomja.

Pedig vagy abba kellene hagyni a csokikát meg a szörpikét meg a mértéktelen zabálást, vagy el kellene menni kicsit többet mozogni, nem a seggünkön ülni.

Olyat soha a büdös életben nem láttam, hogy valaki mozgott aktívan, életvitelszerűen, az - ha nem testépítő az ember - ne lett volna az ideális alkathoz közel.

Szóval ez a csaj vélhetőleg szimplán igénytelen zabagép volt.

2019.08.07. 07:04:01

@icipicicsipa: Nem!
Beszűkült a világod és csak azt veszed észre ami igazolja az elméletedet, hogy a kövér ember az igénytelen lusta.
Ahova járok futni mindig több nő van akiken +10..15..20 kiló van. És évek óta igy néznek ki és rendszeresen futnak. Van olyan testalkat, olyan genetika amivel nem lehet mit kezdeni.
Még a te kedvedért sem.

2019.08.07. 07:51:03

@Daenerys Targaryen:
"Ahova járok futni mindig több nő van akiken +10..15..20 kiló van. És évek óta igy néznek ki és rendszeresen futnak. Van olyan testalkat, olyan genetika amivel nem lehet mit kezdeni."

Ez szimpla mentegetés.
Elmondom mi a gond.
Lehet, hogy ott futkorásznak, de mellette akkor is többletkalóriát visznek be, illetve ülőmunkát végeznek, gondolom.

Én is ismerek kövér(!) futó nőt, aki tisztában van azzal, hogy hiába futkorászik, ha mellette este kenyeret zabál vacsorára lefekvés előtt, mert hát szereti.
Meg mellette nutella.
Ugyi, megint ott vagyunk, hogy az egyenletet felrúgjuk és utána nem gondolkodunk plusz tagadunk meg másokra mutogatunk.

Olyan autó nincs, amit ha hajtunk és nem töltjük, nem fogy ki belőle az üzemanyag és lesz egyre könnyebb az autó.
Ez a realitás.

A te világod meg az ideológiagyártás a gyenge picsogó igénytelen emberekre.

Be kell fejezni a zabálást, nincs és nem lesz olyan, ha több a munka energiaigénye és ezzel arányos vagy kevesebb a bevitt kalória, hogy nem lesz belőle fogyás.
Rizsa.

Be kell fejezni a zabálást, a nasikát, az üccsikét, stb-stb...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2019.08.07. 08:24:01

@buttercup13: "Nem találkoztam még olyan emberrel, akit vonzott volna egy kövér nő..."

Többször látok az utcán olyat, mikor normál testalkatú fiú megy kézen fogva teltebb, esetleg tényleg kövér lánnyal. Sőt kifejezetten helyes, jóalkatú fiúkat is. Azért nincs minden veszve a duci lányoknak.

2019.08.07. 14:43:29

@icipicicsipa: "ülőmunkát végeznek"
igen ez végső érv.
Képzeld, a XXI. században a nyugati lakosság döntő többsége városokban lakik, és a munkahelyek 99%-a ülőmunka. Akkor az itteni emberek 99%-a is elhízott?
Ugye hogy ez az érved butaság?
Te egész nap trénerkedsz egy fitnesszklubban? Vagy kukoricát kapálsz Mezőhegyesen?
Mesélj bogaram, az ülőmunkát hogy kerülöd ki?

2019.08.07. 15:57:33

@Daenerys Targaryen:

Te semmit nem csinálsz, csak ideológiát és ellenséget gyártasz.
Érintett lennél, hogy ennyire fáj az igazság?

Ha nem fér bele a buksidba az, amit leírtam, amik a tények és ami a matek illetve fizika/biológia, akkor azt beszéld meg az orvosoddal.

És huszadszorra: be kell fejezni a zabálást és az igénytelen lustaságot és nem leszünk gusztustalanul elhízott dagadt disznók.

2019.08.07. 17:12:03

@icipicicsipa: a 167 centimhez a 77 kiló nem sok. Pont jó.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.08. 00:53:55

@Daenerys Targaryen: a BMI kalkulátor szerint az már túlsúly, az ideális 60-61 kg lenne. A normál súly felső határa a 70 lenne ehhez a magassághoz.

2019.08.08. 06:47:21

@Daenerys Targaryen:
Kétrészes fürdőruhásat.

Aztán döntünk.

2019.08.08. 08:27:49

@icipicicsipa: szopatlak csak nyuszifül. Igaziból 57 kg vagyok és C kosaram van, amivel a piacra járok. Na csá :-)

erkölcsi hulla 2019.08.08. 12:53:22

@Szőkenőő:
Többször látok az utcán olyat, mikor normál testalkatú fiú megy kézen fogva teltebb, esetleg tényleg kövér lánnyal. Sőt kifejezetten helyes, jóalkatú fiúkat is. Azért nincs minden veszve a duci lányoknak.

Ez puszta kényszer.
Vannak azok a (nevezzük bétának) férfiak, akik ha nem jutnak normális nőhöz, inkább a csalánba verik, mint egy szinten aluli dagadt mangalicába. Tegyük fel ezeknek van egy minimális önbecsülése, és pl. hajlandóak fejlődni hogy normálisat találjanak.
Es vannak azok a férfi típusok, akiknek ha nem jön össze a normális nő, lejjebb adják, és bármit lekúrnak. Ilyet láthattál az utcán.
És persze, van kb. 0.00001 százalék, akiknek a háj a fétisük, szeretik a kövéreket, keresni, hol lehet a hájréteg alatt a pina, és a hatalmasra hízott csöcsöket. Nem kizárt hogy ilyet láttál.

És ne keverjük a ducit és a kövéret, ezek fokozatok. Pl. még egy duci csajnak nagyon talán még jól is állhat hogy van rajta mit fogni, a nőiesség talán még fellelhető rajta egy bizonyos szintig (de inkább fogyjon le), a kövér pedig már a legtöbb férfinak teljesen taszító tulajdonság.
A fasznak pedig nem lehet megmondani mire álljon fel, hiába próbálják sulykolni a body posiivity szarságot, pont a célközönséget, az erekcióra képes faszokat nem hatja ez meg.

erkölcsi hulla 2019.08.08. 12:59:17

@Szőkenőő: +1:

Belegondolva, hogy egyre több normális férfi ezekre kelljen hogy fanyalodjon, magyarul ennyi jut neki, még inkább megerősíti a feltételezést, hogy az átlag férfiak szexpiaci értéke kb 0., és a gazdagok és szépek kúrják a normálisan kinéző nők fennmaradó 80%-át. A maradék meg a mangalica szint. Nos igen, a férfiak élete farkastörvényeken alapszik, küzdj, és nyerj, ha nem akkor mész a levesbe. Sad story.

exilis 2019.08.09. 16:38:34

Egyik haverom kifejezetten a dagadt csajokat keresi, most is egy olyannal jár aki vagy 20kg-al nehezebb nála. És nem egy bétagyuri, jól keres, magas, szálkás, inas. Az első barátnője egy kicsit duci volt, és aztán a következőben nem találta azt amire rászokott, így azóta tudatosan a kövéreket keresi. Különben is azt mondják, hogy ha megkérdik tőled, hogy mi az ideálod, akkor az első komolyabb barátod/barátnőd paramétereit fogod megadni (nemrég hallottam ezt a bölcsességet, és nálam teljesen igaz, le se esett eddig).

A testsúly nem a sporttól változik, hanem az evéstől. A sport, és testmozgás semmit nem jelent, főleg úgy, hogy aki hetente háromszor csinál valamit az már azt mondja sportol. A valóban sportos életmód azt jelenti, hogy minden nap ott van minimum egy óra közepesen nehéz fizikai aktivitás, de még ez mellett is simán lehetsz túlsúlyos, ha nem figyelsz az evésre.

erkölcsi hulla 2019.08.10. 10:09:20

@exilis: Szóval mindenképp megéri dagadt nőt választani első partnernek, akkor egész életedben dúskálni fogsz a nők között, akárhogy is nézel ki.

Nem tudom, szerintem ez az elmélet nem állja meg a helyét. Valami továbbfejlesztett változata annak az elméletnek hogy a gyerek az anyjára hasonlító párt részesít majd előnyben.

2019.08.11. 08:14:07

@erkölcsi hulla: pedig ez egy sokszor bizonyított elmélet, hogy a lányok az apjuk tipusához, a fiúk meg az anyjuk tipusú párhoz állnak közel. Olyat keresnek, akár tudat alatt. Ösztönösen.
Nyilván ésszel, gondolkodással, önismerettel ezt a mintát felül lehet írni, de ehhez önismeret, analizálás kell.

gibzin 2019.08.11. 09:32:37

Az meg hagyján, hogy nem is futni kell a zsírégetéshez, fogyáshoz, hanem gyalogolni. Ezt sem tudja az emberek 95%-a sajnos. Meg persze, hogy valóban miket kell/nem szabad enni, ha fogyni akarnak.

testepitek.hu/edzestervek/183-aerob-edzes-a-zsiregetes-egyik-alappillere
shop.builder.hu/mindent-az-aerob-edzesrol-a3864

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.11. 22:20:38

@buttercup13: Kerékpározni egyszerűbb és "láthatatlanul" erősít/fogyaszt

Krisz101 2019.08.13. 13:17:19

@Daenerys Targaryen: képet vagy meg se történt ;) pp
süti beállítások módosítása