Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A csintalan ápolónő

2019. augusztus 12. - Ethan Wolf

army_girl_1.jpg

Csillával tinderen ismerkedtem meg, de akkor még nem tudtam, mi a foglalkozása, csak annyi volt kiírva, hogy az egészségügyben dolgozik. Fekete haj, barna szemek, átlagos testalkat, csupamosoly képek. Több képen is gyerekkel pózolt, ezért nagyon takaréklángon beszélgettem vele. Azt hittem, saját a gyerek, ezért nem akartam azt éreztetni, hogy komolyan érdeklődöm iránta. Esetleg csak egy éjszaka fért volna bele részemről egy gyerekes nővel. Naponta ha háromszor írtam neki, mégis haladtunk. Olyannyira, hogy pár nappal később már facebookon folytattuk.

0c7488bcea3066bc78fe858df2ac3ea7.jpg

Persze nyomtam a szokásos dumámat neki is, de csak lassan, épp mikor eszembe jutott a csaj. Aztán csak leszerveződött az a randi a lakásomra, egy borozgatáshoz. Úgy voltam vele, hogy végülis tetszik, ráadásul mikor említettem a borozást nálam, akkor úgy reagált rá, hogy megkérdezte, csíntalan az a bor? Mármint, amivel kínálom. Egyértelmű volt, hogy mit is akar. Ekkor már ugrott egy szintet a prioritási listámon. :P Aztán még egyet, mikor kiderült, hogy a képeken a gyerek nem is az övé, csak a keresztfia. Hoppá. Rögtön úgy kezeltem, mintha az élmezőnyben lenne. :D

Eljött a találkozó, én pedig kimentem elé. Könnyen felismertem, élőben is csinos volt és szimpatikus. Puszi után beszóltam neki, hogy a késés miatt jön nekem egy üveg borral. :P Akkor még nem is tudtam, hogy van nála. A nők táskája őrületes, hogy mi minden elfér benne. Hazafelé viccelődtem vele, és vette a lapot, kóstolgattuk a másik humorát. Bent körbevezettem a lakásban, majd a táskájából elővett egy üveg bort. :P Ekkor ütött vissza a késésre adott poénom, de legalább oldott az amúgy is jó hangulatot. Mondtam, hogy nem bontom fel, mert a csintalan bort már behűtöttem. :P

mpvbfl-l.jpg

Meg is ittunk egy pohárral, és közben megtudtam róla pár dolgot. Semmi különös, egyedül él a város másik felén, három éve szingli, és ápolónő. Ekkor elmagyaráztam neki, hogy miért nem szeretjük azokat a nőket, akik másfél-két évnél régebb óta szinglik. Jól nézett ki, egy ilyen nő tuti naponta kap ajánlatokat, tinderen is fent van, szóval miért nem tudott három éve összeszedni egy normális kapcsolatot? Ennek két oka lehet, vagy olyan magasak az elvárásai, aminek egyik férfi sem tud megfelelni már, vagy olyan elbaszott személyisége van, hogy egyik férfi sem tud megmaradni mellette. :P Hangosan nevetett, bár nem cáfolt meg semmit, amit mondtam, annyit reagált, hogy elismerte, van tapasztalatom nők terén (ez is ritkán esik meg).

Aztán könnyedebb témára váltottam azzal, hogy azt pedzegettem van-e olyan szexi fehér ápolónős ruhája, mint a pornókban szokott lenni. De neki csak kék van. Közben egy kis zene, lement a második pohár bor is, és mikor az egyik poénon nevettünk és közel került a fejünk, megcsókoltam. Kicsit habozott, de nem fordította el a fejét, csak habozott. Határozottabbra váltottam és ekkor már visszacsókolt. Gyorsan belemelegedtünk. Pár perc előjáték és lekerültek a ruhák, felkaptam a csajt és a kanapéra fektettem. Ekkor azt kérdezte „most meg fogsz erőszakolni?” Ennél a résznél ledöbbentem, de mosolyogva mondta, úgyhogy egyértelműen ez egy jelzés, hogy milyen fantáziája van. hogyan szeretne szexelni, játsszuk el a megerőszakolóst. Egy gond volt. :P Hogy mikor ezt így kimondta, nyilván jelezni akarta csak a dolgot, de akkor már állt a dákóm és alig volt vér az agyamban. Ezért nem esett le elég gyorsan, hogy neki ez kell. 

45e41ac500000578-0-image-m-373_1509516501263.jpg

De bogarat ültetett a fejembe, és kicsit össze is voltam zavarodva, hogy most durvuljak-e, de mi van, ha mégsem  jel volt ez, csak félreértettem. Aztán bedurvulok, pedig nem kéne. Szóval a hatás nem maradt el, ugyanis nem állt fel. :P Vagyis eleinte állt, de mikor elkezdtem túlgondolni, akkor elszállt az ihlet. Szerencsére a lány jól reagált a problémára, nem adta fel és próbálkozott tovább, majd csak sikerült hadrendbe állítani Ő makacsságát. :)

Megdugtam ugyan, de három perc után el is mentem. Ami szintén nem jellemző rám. Még mindig zavarodott voltam, de most már nem csak az erőszakolós dolog miatt, hanem mert nem állt fel, és még azért is, mert aztán felállt, de elsült pikk-pakk. :) Mennie kellett, ezért elkísértem a metróig. Látszólag jól érezte magát velem, nem adta jelét, hogy nem. De gondolom egy kiadósabb kúrás jobb lett volna neki. :P A következő találkozásra készülök, ha sikerül megint áthívnom, eljátszom a megerőszakolós dolgot. :)

UPDATE: Sosem jelentkezett többé és törölve lettem az ismerősei közül. :P Ezt én basztam el. Ennyi. :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114946790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.08.12. 10:43:16

Tetszett a sztori, már egy ideje ez volt a legjobb szerintem. Érdekes ez az ápolónő téma, nekem valahogy kimaradt az életemből, de lehet hogy ezzel én vagyok az egyetlen, mert úgy vettem észre, hogy ápolónővel mindenki ismerkedett már. Épp tegnap olvastam egy MGTOW fórumon az erről szóló tapasztalatokat, kb. olyanokat írtak, hogy az ápolónők sok mindenre nyitottak a szexben, magas a toleranciaszintjük és ez azzal lehet összefüggésben, hogy naponta látják, milyen rossz is lehet egy embernek, ezért itt és most akarnak "élni". Hozzátéve még azt is, hogy mivel már csak szakmailag is ismerik az emberi testet, kiváló szexuális partnerek lehetnek egy férfi számára. Csak meg kell kérdezni egy kórházi orvos ismerőst.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.12. 18:48:56

Szóval a pasikat ezzel lehet zavarba hozni? :)

erkölcsi hulla 2019.08.12. 20:22:27

Tisztába tud majd tenni, öregkorodra. Főnyeremény.

VT 135 2019.08.12. 22:08:08

Nem hinném, h elbasztad volna, azért mert túl hamar elmentél. Egy normális nő ezt helyiértékén tudja kezelni és ad még esélyt, ha bejössz neki annyira. Inkább azt mondanám, annyira nem jöttél be neki - egy kósza kufircra jó lettél volna neki, de ennyi.

erkölcsi hulla 2019.08.13. 22:02:24

@VT 135: Még szép hogy nem, a csajnak is ugyanannyi ideje volt elmenni. Magára vessen.

tanor 2019.08.20. 18:11:26

Találkoztam az elmúlt hetekben olyan csajjal akinek varázs puncija volt szó szerint. Én se bírtam tovább aztán a második menetben kapott, de akkor is még a hihetetlen puncija volt.
Ápolónővel kezdtem már sztm semmi extra. Doki csaj hiányzik a gyűjteményéből már csak

Reactor 2020.03.31. 22:25:28

"miért nem tudott három éve összeszedni egy normális kapcsolatot? Ennek két oka lehet, vagy olyan magasak az elvárásai, aminek egyik férfi sem tud megfelelni már, vagy olyan elbaszott személyisége van, hogy egyik férfi sem tud megmaradni mellette."

Ez teljesen igaz! Természetesen, amikor ezt közvetítettem egy nő felé, egy nagy részük igen pipa lett, egészen zabos, hogy ő márpedig egyik se (aztán persze kiderült, hogy de), a másik részük meg összevissza magyarázott, hogy egy szó sem igaz az egészből, aztán már csak legyintett, hogy "megesik ez a legjobb családban is..."

@tanor: Milyen az a varázs-punci? :DDDDD
süti beállítások módosítása