Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Fanni az egyéjszakás lány

2019. augusztus 19. - Ethan Wolf

couple_sex_naked.jpg

Mindig érdekesek azok a nők, akik kiírják, hogy „kalandorok kíméljenek”, „ha csak egy éjszakásat keresel, lapozz tovább”, és társait. Tudjuk, hogy a nők mondanak, esetünkben írnak valamit és annak teljesen az ellenkezőjét csinálják. Nem is tudom, hány olyan nővel feküdtem le első randin, akik ehhez hasonló szövegeket írtak. Két elméletet is felhoznék ezzel kapcsolatban.

one-night-stands-6eo.jpg

Az egyik, hogy ez egy teszt, hogy kiszűrjék a nem elég kitartó hímeket. Egy nő, még ha csak dugni is akar, azt olyannal teszi, akivel amúgy párkapcsolatot is kezdene, és aki elég rátermett. Rátermett = rámenős, magabiztos, férfias, határozott, stb. Azok a férfiak, akik nem elég tökösek, tovább is lapoznak és keresnek könnyebben kapható alanyokat. Pedig lehet, hogy épp egy ilyet szalasztanak el. Azért nem lehet valós ez a fajta kiírás (kalandorok kíméljenek), mert azt sugallja, hogy a nőnek elege van ezekből. Csak akkor lehet eleged valamiből, ha már sok volt belőle. Ha már sok volt neki belőle, akkor már rég tudja, hogyan szűrje ki másképp is a kalandorokat, nem lenne szüksége ilyen idióta kiírásokra! Ez volt az egyik elmélet, hogy ez csak egy előszűrő teszt.

A másik elmélet, ismerős lehet sokak számára, sok oldal foglalkozik a témával. Ez pedig a szintelmélet. Amit a nők tagadnak, ám valahogy, valami fura oknál fogva mégiscsak működni látszik. Mindegy, mennyire szilárd elhatározású a nő, mindegy mit hisz magáról, mennyire nem adja magát könnyen…ha jön egy olyan hím, akit az ösztönei annyival magasabb szintűnek éreznek, mint ő maga, akkor biza le fog feküdni a hímmel még aznap. A szintelméletbe nem akarnék mélyebben belemászni, google segít. A fenti két elmélet persze keveredhet is,  nem zárják ki egymást.

images_2.jpg

Ezen kis kitérő után, kitalálható, hogy a mai alanyom, Fanni is egy olyan nő, aki kiírta, hogy nem keres kalandot, hanem egy megbízható férfit, akivel sok közös vonásuk van. Ez utóbbi vicces, mert semmi közös vonásunk nem volt. :P

Váltottunk pár mondatot a borokról, pálinkákról, illetve arról, hogy ki milyen őrültséget csinált bepiált állapotban. Ezután jött a meghívás egy italra, amit el is fogadott. Az egész beszélgetés eddig a pontig állt vagy 15 mondatból, amit egy nap alatt tudtunk le. Semmi kedvem nem volt elmenni valahová, így arról írtam neki, hogy mennyivel oldottabban lehet beszélgetni egy kellemes lakásban, miközben egy különleges bort iszogat az ember. Ami azt illeti, tényleg van pár különleges borom, amit nem lehet kapni itthon. Így nem nehéz rávezetni a nőt, hogy ha ebből a borból akarunk inni, akkor hozzám kell jönnünk. :P Amúgy, ha épp elfogy a spéci borom, olyankor sima itthon is kapható borral újratöltöm az üveget és kész. :D

editorial-4.jpg

Kimentem elé, és nem kellett csalódnom. Öt percet késett, de ki számolja ugye… :P Szőke, vállig érő haj, kékes zöldes szemek, átlagos testalkat, has és fenéktájon pár kiló plusz. Nagy mosoly, puszi, majd rögtön nyitásnak pár poén, hogy oldódjon a hangulat. Ezt amúgy nagyon fontosnak tartom ilyen esetekben. Mikor először találkozik veled a nő, másodpercek alatt dönt az este sorsáról, ezért fontos, hogy rögtön az első másodpercekben jó benyomást tegyél. A humor erre tökéletes fegyver, még ha nem is vagy jóképű, ez megmenthet. Szóval azonnal feszültségoldó humor (némi pimaszsággal ugye), aztán még egy-kettő, így már a séta elején jók az esélyeink, hogy kellemes legyen az este vége.

Lakásbemutató, majd a bor felbontása. Youtube, kellemes zene (véletlenül olyan egy órás mix volt bent, ami ilyen pornófilmes zene, de gyorsan váltottam), borozgatás a kanapén. Pár témát körbejártunk, de sok közös vonásunk nem volt, annyi, hogy a humoromat csípte. Vagy nem, csak annyival magasabb szintűnek gondolt, hogy bármin nevetett volna, amit mondok. Ezt nem tudom. De küldte a jeleket ezerrel.

03onenight-stand.jpg

Nem is várattam sokáig a csókkal, mikor a rúzsáról kérdeztem és ecsetelte, hogy vízálló, rákérdeztem, hogy csókálló-e és megcsókoltam. Ez egy jól bevált módszer, a rúzsról érdeklődni, majd a csókálló szöveggel jönni. Működik. Visszacsókolt. Fél órás nyelv kényeztetés után az ölembe ültettem, és folytattam. Eleinte a kezemet nem engedte felfedező útra menni, de csak látszat ellenállást tanúsított, második nekifutásra simán engedett. Le is kerültek a ruhadarabok, majd felálltam vele együtt és az ágyhoz vittem. A nadrágot úgy fogtam meg, hogy összefogtam vele a bugyit is és egyszerre rántottam le. Így könnyebb, mint úgy, hogy előbb a gatya, majd a bugyi, mert több idő és a bugyinál nagyon félénkek, olyankor újabb látszat ellenállással találkozol. Persze mikor már minden lekerül, rögtön megszűnik minden ellenállás. Szóval jobb egyszerre megszabadulni a nadrágtól és bugyitól.

Nem hatoltam be rögtön, előbb az ujjaimmal kényeztettem lent, miközben csókoltam, majd egy tíz perc után, mikor már olyan nedves volt, hogy úszott a lepedőm a nedvében, felkerült a gumi és jött az action rész. Igazándiból az a hosszabb kézijáték azért kellett, mert túl hirtelen ittam meg a bort és nem voltam azonnal harcra kész. :) De nem sokkal később már igen. Két kört nyomtunk le úgy negyven perc alatt. Azt vettem észre, hogy régebben több órás köreim voltak (régebben, ami egy-két évvel ezelőtt volt), mostanában már beérem kétszer húsz perccel is. :)

standheader-900x600-c-center.jpg

Kis bújás és simogatás a végére, majd mennie kellett. Természetesen elkísértem addig a pontig, ahol találkoztunk mintegy három órával azelőtt. Azért picit fura, három órája egy vadidegen nő volt, sosem láttuk egymást, 180 perccel később pedig már kétszer is megjártam a punciját. Szex után filozofálgatós kedvem szokott lenni és valahol iszonyat büszke vagyok magamra, hogy ilyen jó vadász vagyok, ugyanakkor szánalmasnak is tartom az egész emberiséget, hogy ide jutottunk. Vagy hogy ennyire szexvezéreltek vagyunk. Olyan lehangoló is egyben, hogy ilyen kevés ismertség után, már átadjuk a testünket a másiknak. Ezt nem tudom, minek írtam most le. Legyen ez a végszó.

Vagyis majdnem a végszó, párszor beszéltünk még írásban, de nem került sor második találkozóra. Nehéz megmondani, pontosan miért. A beszélgetés egyszerűen csak elhalt. Szerintem ennyit akartunk csak a másiktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr6914946822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanor 2019.08.20. 18:07:44

Rég volt palival vagy nem volt meg az plusz a fejében aztán nem akarta erőltetni, de szerintem nem volt rég palival aztán kellett neki egy rendbe rakás.
Sok nő ezt csinálja, ezzen nem kell meglepődni már.

tanor 2019.08.20. 18:15:10

@tanor: a másik ezekről a hülye női shitt tesztekrol leszokhatnanak.
Sztm jobb ha egy nő(férfi) nem ír ki semmit magáról, de ha ki ír akkor az legyen valami vicces mert ilyen fassagokat tokertelmetlen.

Krisz101 2019.08.21. 06:48:54

@tanor: kb mióta az ember képes beszédre, van shitteszt szóval elég nehezen fognak leszokni róla

tanor 2019.08.21. 07:21:25

@Krisz101: ez női tudat alatti program,ami szerintem az ős időkből maradt meg nekik.
Ki kell szűrni a kanokat, de pont ebből jön az hogy amikor egy nő benne marad egy kapcsolatban, hát semmi se jó egy köcsög a pali de ... igen a bétara nem izgul fel a alfara igen. Kell az a köcsög pali aki helyre teszi őket. Persze minden nő hazudik, legyen rendes a pali stb de nem ezt akarják. Akkor szakad le a pofám amikor jönnek a hol vannak az igaz férfi monológ .... Az igaz férfiak át látnak ezzen és inkább csak le k nak és tovább állnak.

Amennyire idős egy nő annyira bolond. Nincs kivétel sztm max az a férfi megtörte a nőt.
süti beállítások módosítása