Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Aszinkron

2019. szeptember 02. - Ethan Wolf

wig.jpg

Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány, nárcisz virággal reklámozza magát, ami azt sugallja, hogy egy nárcisztikus személyiség.  :P Tényleg ilyen néven futott, ami tuti kamu, ezért is írom meg.

Már sejthető, hogy abba a fotóba „kötöttem” bele, majd miután sikerült a figyelmét felkeltenem, jöhettek a borok. A szőlőlével nem lehet nagyot tévedni. :D Egy napnyi csevegés után, mintegy mellékesen elejtettem, hogy a különleges borokat szeretem és egy nagyon jó barátom messze külföldről szokott hozni különlegességeket nekem, de még nem volt rá megfelelő alkalom, hogy a legutóbbi borkülönlegességet felnyissam. Ez volt a csaliszöveg.

sri-lankan-brides-1554963444512.jpg

Az igazságot rendesen felturbóztam, mert a tények a következők: egy külföldön élő barátom tényleg hord nekem borokat, de azok nem különleges borok, szimplán csak nem elérhetőek itthon (ez mondjuk valamilyen szinten különlegesség). Nem messziről hozza, hanem egy szomszédos országból (itt túloztam), és nem évente egyszer jön haza, hanem havonta, így mindig van ilyen „különleges” borom. :P Alapvetően az igazságot torzítottam és kozmetikáztam, mégsem totális hazugság.

Rá is harapott a csalira és elkezdtem felépíteni az első találkozó vázlatát, aminek a vége az, hogy hozzám jövünk fel. :P A borkülönlegességemet, nem ihatom meg akárkivel (így nőt benne a bizonyítási vágy, hogy ő van olyan különleges, hogy ezt megérje), nem is ülhetünk ki vele egy padra, az milyen lenne már. Sem szórakozóhelyre, sem beülős helyre nem vihetünk be kintről piát, így nálam isszuk meg. :)

nki.jpg

Le is szerveztük a találkozót, három nappal azután, hogy elkezdtünk beszélgetni. Kimentem elé, alig két percet váratott, mikor megérkezett. Simán átnéztem rajta, mikor távolabb volt, csak az lett gyanús, hogy egyre közelebb jön egy nő és nagyon néz. Aztán mikor odalépett, akkor ismertem csak fel. Élőben szemüveget viselt és más frizurája volt. Máshogy nézett ki, de mégis ugyanúgy. Nem volt se csúnyább, se szebb, mint a képeken, de a szemüveg és a más frizura épp annyi változatosságot adott neki, hogy elsőre nem ismertem fel. :D

Mosoly, puszi, majd „beszólok”, hogy szemüvegről nem volt szó, menj szépen haza. :P Nevet, és lassan elindulunk felém. Azt vettem észre, hogy már az üdvözlő puszi is bénán ment, én balról hajoltam oda, ő rossz irányba rántotta az arcát (zavarában), szóval kissé idétlenek voltunk. Aztán séta közben hol nekem jött, hol annyira kilengett a másik irányba, hogy korrigálnom kellett a „röppályámat”. Mikor kerülni kellett valakit a járdán, én jobbra léptem (a jobbomon volt a csaj), hogy jelezzem, jobbról kerüljük ki az akadályt. Erre ő balra lép és nekem jön. És ezt megismételte párszor útközben. Párszor egyszerre szólaltunk meg, de tök ellentétes dologról kezdtünk volna beszélni. Aszinkronban voltunk. Írásban nem jött elő, mert sok ideje van az embernek végiggondolni, mit ír, mire mit válaszol. De élőben, annyira nem voltunk szinkronban, hogy olyat még nem láttam.

image-20160517-17030-1q8es4s.jpg

Lehet, hogy csak zavarában volt ez, de az is lehet, hogy csak ellentétes síkban rezegtünk (mi va’? :) ). Félúton jártunk a lakásom felé, amikor felteszi a nagy kérdést. Hova megyünk? :P

Ezt utálom. Elmondom, hogy zajlik az építgetés. Eleinte viccelődve írom meg, hogy nálam iszunk valamit. Aztán mikor egy napja beszélünk, akkor jön a fentebb említett csali, azaz megbeszéljük, hogy nálam isszuk meg. Ez már a második, hogy jelzem, hozzám megyünk, és a másodiknál bele is egyezik (kíváncsi a borra). Majd a találkozó előtti órákban, mikor ráírok utalok rá, hogy nem kell kiöltözni, nem fogom leszólni, milyen ruhában lesz nálam. Azaz háromszor adom a tudtára, hogy hozzám jövünk. Bármikor ki tud hátrálni, még ha az első említésnél csak viccnek is veszi, a második, de legkésőbb a harmadik jelzésnél, illik szólnia, hogy ő nem megy fel senkihez. Ez esetben eldöntöm, hogy lesz-e akkor italozás máshol, vagy passzolom az egész dolgot. DE! Ha akkor közli velem, hogy nem jön fel, mikor már félúton vagyunk hozzám úgy, hogy háromszor lett a tudtára adva a dolog, az nálam azonnali válóok.

Ugyanis vagy hülye az ilyen, vagy szívat. A szívat alatt azt értem, hogy hozzá van szokva, hogy a kiskutya mentalitású férfiak úgyis azt teszik, amit ő akar. Esze ágában sem volt feljönni, de úgy érezte, elég ha ezt útközben közli és majd beülünk valahová. Hát nem.

csc5uvrtqnnvfy7gwgia.jpg

Mondtam neki, hogy megbeszéltük, hova megyünk, mit iszunk. Jaaaa, hát ő azt hitte viccelődünk. Ja, háromszor is… :P Jött is a javaslat, hogy üljünk be valahova. Én erre megálltam és megfordultam. Mondtam, hogy gyere. Elindultunk visszafelé. Kérdezte, hogy hova megyünk. Mondom, úriember vagyok, visszakísérlek oda, ahonnan indultunk. :P Láttátok volna a képét, le volt döbbenve. :D Esküszöm rá volt írva az arcára, hogy ilyet vele még senki nem csinált, ugyanakkor a szemében ott volt a „gyilkos”. Meg tudott volna ölni a szemével. Kérdezi, hogy mi van. Mondom, megbeszéltük mi lesz a program, erre unfair módon az utolsó percben akarsz váltani, úgyhogy részemről itt vége a találkozónak.

Néma csendben sétáltunk vissza a metróig, majd elköszöntünk. :D

Maga a találkozó így nem tartott sokáig, kb 7-8-9 perc lehetett, ráadásul teljesen aszinkronban voltunk és a csaj még hülyíteni is akart. De az arca minden fáradtságot megért. Lehet, hogy gonosz voltam, de azt hiszem, ennyi kijárt neki.

Rohadtul kíváncsi lennék, hogy az ő szemszögéből, hogy zajlott ez a találkozó, de kb. így képzelem:  „Nem is akartam elmenni a találkozóra (soha nem akarnak eljönni, legalábbis utólag ezt mesélik a barátnőknek), de írásban szimpatikus volt. Aztán haza akart vinni, pedig erről szó sem volt (tuti nem mondja el a barátnőknek, hogy volt róla szó, ő pedig rá is bólintott), és mikor javasoltam, hogy üljünk be valahová, akkor lelépett. Ez is csak dugni akart…a paraszt… minden férfi disznó„ :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9614946864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Womb Rаider 2019.09.12. 14:00:06

@Wildschwein: Fubazzz... még egy szektás..anyám borogass..

"semmi értelme ezt annak magyarázni, aki be van kötve a Mátrixba"
"nem lehet segíteni senkinek abban, hogy leszakadjon a Mátrixról"

Mellesleg az egész RP/BP -Mátrix terminológia azért IS egy fa..ság, mert a VV nem bináris döntéshozatal mentén működik. Az ember nem gép és nem lehet tipizálni egyetlen paraméter, a biológia nem mentén. A beteges kis fantasy-safe space helyett végre tükörbe kellene nézni, nyitott szemmel ..és emberek közé menni. Sok beszéd...

mgdé 2019.09.12. 14:04:48

@Wildschwein:

Bocs, de hány redpilles hozzászólónak is van itt sikeres hosszú kapcsolata?
Mert az egyéjszakás alkalmi nők az nem siker.
Vagy netán a siker fogalma konkrétan a kihalást takarná?

Majd akkor beszéljünk, ha már vannak felnőtt gyerekeid, s azok normálisak is.
Amíg ez nincs meg, addig ugyanis kevesebbet tettél le a SAJÁT asztalodra.

Ha meg nem érted, akkor bizony te vagy még túl fiatal, nem én túl öreg.
Bocs a tükörért, és jó csajozást! :)

mgdé 2019.09.12. 14:16:58

@Raon:

Ennyire azért nem kell komolyan venni a dolgot:
"magadnak képzel ellenség-képet"

Senki nem ellenségem itt. (Fordítva nem tudom, de az a másik fél dolga.)
Túl nagy magabiztosságokat látok, ezért belekérdezek.
Aki dühödten reagál, annak a magabiztossága valószínűleg hamis, ál.
No de akkor mégsem tökéletes a módszer, a tan. :)

A szkepticizmus meg a korral jár.
(minden politikai célzatosság nélkül: én még láttam Viktort liberálisként)
Az elhülyülésnél, avagy mondjuk a szektássá válásnál sokkal-sokkal jobb pálya.

mgdé 2019.09.12. 14:51:57

(Ja, és amennyiben a biológia a kétségbe vonhatatlan hivatkozási alap, egy apró kérdés:
Az állatvilágban az alfahímek utódok nélkül ki szoktak halni?
A kölyöknemző alfahím oroszlánok, gorillák, stb. tudják már, hogy tévúton járnak?)

Womb Rаider 2019.09.12. 14:55:26

@Raon: " ő itt áhítja elérni a maga diadalát. "

Bolond lukból bolond szél.. 'diadal'? Ha végre kihúznád a fejed a seggedből az win-win szitu lenne minimum. Nekem nem az a bajom, hogy néhány pasi próbálja a kudarcait arcvesztés nélkül úgy kommunikálni, hogy közben a nőket próbálja démonizálni.
Szemrebbenés nélkül, korra, habitusra nem tekintve sztereotipizál, kinyilatkoztat, felmondja a leckét, amit előző este az imakörben tanult.
Nem ez a baj, magatoknak főztétek, a ti hasatokat fekszi meg.. lelketek rajta.
A baj csak az, hogy a véleményfasizmusotoknak a következő generációk fogják meginni a levét, festitek az ördögöt a falra, a jóslat magát hívja életre.
Picsogó gyerekek vagytok, de 'férfiset' próbáltok játszani, tanácsokat osztogattok, de közben önmagatokkal se nagyon vagytok képben. A gyengék stratégiája a kudarc maszatolása, a másokra mutogatás, a másokban látni vélt hibák felnagyítása és mások ostorozása.
Nem az a baj, hogy hályogot nyomtok egymás szemére..hanem az, hogy a hamis próféciáitokkal teleüvöltitek a netet, kritikát, ellenvetést nem tűrve, elnyomva, kiszorítva. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.. lesz, ami lesz.

..és még valami: nem kell a jóváhagyásod, de még csak az egyetértésed sem, ahhoz, hogy egy jelenleg még nyitott, nyilvános fórumon véleményt nyilvánítsak. Ha párbeszédet akartok, akkor ne tapasszátok be a másik fél száját.

Ethan Wolf 2019.09.12. 15:08:21

Pár napra elutazom és látom generáltatok egy halom kommentet. Kérdés, hogy releváns, vagy megint egymás vérét szívjátok. Ha lesz időm, hétvégén végigolvasom.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:40:46

@Én de genere Mi: figyelj, erre meg azt tudom mondani, hogy nem egy egyértelműen alfa ismerősöm van akinek 5-6-8-akarhany gyereke vam, sok esetben ugyanennyi nőtől. Szóval nyugi, nem halnak ki az alfák csak eljátsszák a "Trianon-cimbalmot": innen is egy kicsit meg onnan is egy kicsit...

Alapvetően az alfák szexuális óhajtása a nőktől pont a sperma és tudat alatt a teherbe esés óhajtása. Ezek a nők gyereket AKARNAK szülni ezektől a pasiktól (vagy legalábbis van egy ilyen ösztönös biológiai motívum, amit aztán a felettes én, karrier, társadalom, stb sokszor persze felülír).

Szóval nyugi, az utód nélkül kihalás béta tulajdonság.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:41:43

@Ethan Wolf: többnyire páran dumálgattunk egymással, de a végére egész kulturáltan baráti lett a hangulat. Szerintem nem kell majd törölj semmit.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:42:57

@Raon: b@$zki ne emlegesd ezt a nőszemélyt még egyes szám harmadik személyben sem mert soha nem unja meg...

Womb Rаider 2019.09.12. 15:56:13

@whoamiohmy: Ez jut rólatok eszébe az embernek:
index.hu/mindekozben/poszt/2019/09/05/talaljak_ki_hany_no_fert_be_az_elso_sorba_a_szuletesszam_noveleserol_szolo_budapesti_konferencian/
..vagy a sötét középkor az inkvizíciójával :)

"többnyire páran dumálgattunk egymással, de a végére egész kulturáltan baráti lett a hangulat. "
A gyűlölet mindig is komoly kohéziós forrásnak bizonyult a történelem során ;)

mgdé 2019.09.12. 16:00:55

@whoamiohmy:

Akkor van hosszú távú megoldás, s még a vagyonstatisztikáiddal sem ellenkezik:
Teljesen vagyontalan, csakis önmagukért megkívánt férfiak csinálnak gyerekeket egyéjszakás alkalmak során a már minden társadalmi vagyon felett rendelkező nőknek, akik viszont a vagyonnal a gyerek felnevelések teljes kötelezettségét is megkapták. Se lakáslenyúlás, se tartásdíj, se gyere át vízcsapot szerelni, se egyéb ...
S akkor az is elmondható lesz, ha és amennyiben dugtak veled, bizonyosan nem a pénzedért, a rövid- vagy hosszútávú kizsebelésedért tették, hanem csakis önnönmagad miatt. Ideális világ! :)

Wildschwein 2019.09.12. 16:19:10

@whoamiohmy: "A személyemet illető analízised ül, még a válássérültséget és a savanyú a szőlő illetve dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást is maximálisan felvállalom, sőt, a valosagteszteles illetve mentális szűrő torzulását is ezek miatt."
Most már meg kell hogy kérdezzem: nem ismered véletlenül Leutnant Dino blogját? Das Männermagazin - egy nagyon ütős német nyelvű MGTOW oldal.

whoamiohmy 2019.09.12. 16:42:33

@Én de genere Mi: jaja, csak tudod, a civilizációt se nem az alfa kúrógépek, se nem az emancipált csajszeekak tartják fenn, hanem PONT a patriarchalizmus által puncihoz és reprodukciós előnyökhöz (magasabb eltartokepesseg = több gyerek) juttatott béták.

Ergo most tökéletesen leírtad az ősközösségi állapotokat: 5-10% alfa szaporodik, a béták kihalnak illetve maximum annyit tesznek bele a munkába hogy a közvetlen eletfelteteleiket fenntartsák.

Most ezzel ugye az a baj, hogy ez egy civilizáció előtti állapot. Szerintem pontosan ezzel magyarázható egyébként a Flynn-effektus megfordulása is (Flynn-effektus: az emberiség átlag IQ-ja 10 évente 3 ponttal nő. 2003 óta visszafordult).

Nekem az a meglátásom, hogy a problémának technológiai megoldása lesz: a nők kefelnek az alfákkal és szülnek, vélhetően nem túl sokat (az emancipált, gazdaságilag aktív nők TFR-je olyan 0.9 körül van mindenhol). A béták pedig dugnak a robotkurvakkal és szaporodnak a mesterséges mehtankkal. Szerintem ez a világ közelebb van mint gondolnánk. Robot kupleráj már van, és a robotok többet keresnek óránként mint a hús-vér szakmabeli csajok.

A magam részéről pedig egyáltalán nem lennék meglepve, ha valamelyik reggel azt olvasnám a Züricher Zeitungban, hogy a kínai rendőrség rarugta az ajtót egy laborra, ahol műanyag zsákokban fejlődő élő embriókat vagy akár már kifejlett csecsemőket találtak... Aztán persze pár nap múlva kiderül, hogy állami pénzből ment az egész. A kínai kormány természetesen mindent tagad és váltig állítja, hogy a labor orvosai a saját szakállukra dolgoztak. Az első genetikailag módosított emberek esetében pontosan ez történt.

whoamiohmy 2019.09.12. 16:43:46

@Wildschwein: asszem párszor már eltévedtem arrafelé de nem olvastam az utóbbi pár évben

mgdé 2019.09.12. 17:08:38

@whoamiohmy:

"Most ezzel ugye az a baj, hogy ez egy civilizáció előtti állapot."

Csak apró pontosítás:
A letelepedett földműves társadalom hozta el azt, amit írsz.
Adott parcella, abból élő család. (nagyobb eltartóképesség, nagyobb népsűrűség)
A vadász-, avagy a pásztortársadalmak el voltak enélkül is. De még a polinéz hajósok is.
A föld, a mozdíthatatlan föld volt a megkötő erő.
Aminek a jelentősége az utóbbi 200-250 évben meglehetősen lecsökkent ...
(az még nem feltétlenül biztos, hogy végleg)

VT 135 2019.09.12. 17:15:18

@Én de genere Mi:
"Akkor csak azt áruld el még el, hogy a dolognak ez a része a posztokban és a hsz-ekben hol jön/jött elő? Mert én eddig ennek az aspektusnak nem láttam semmi nyomát .."

Ezzel most elég jól megmutattad, h igazából fogalmad sincs, mi az a RP, mert csak az itteni hozzászólások alapján vannak róla valamiféle feltételezéseid. De "természetesen" ez alapján a felszínes, minimális info alapján annyira látod a teljes képet, h bátran fikázod úgy am block az egészet... Ezt a mentalitást inkább tovább nem is kommentálom.

Az alfa-béta témához egy idézet Deansdale-től.
"Az átlagférfiak tömegének mindenféle szabad vagy nyitott szexualitás csak árt, mert a hipergám nők minden erre hajlamos kultúrában a magas státuszú férfiak köré gyűlnek. 10 nőből 9 inkább lesz a pasa sokadik ágyasa, mint egy névtelen senki tenyéren hordott egyetlen felesége. A monogámiára azért van szükség, hogy az átlagjóskáknak is legyen nője, ami motiválja őket a társadalom produktív tagjaivá válásra. A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre. A szexuális forradalom idején is abban hitt minden balek, hogy ha szabad lesz a szerelem majd tucatjával talál nőt. Ehelyett sokaknál az önkéntelen cölibátus jött, vagy "jobb esetben" a fütyikörhinátról kiöregedett nők őket választották az anyagi biztonság zálogául. A sok nőhiányban szenvedő pasi meg igazi romboló erő - például az iszlám is ezért tud könnyen mártírokat faragni a szerencsétlenekből a mennyei punci ígéretével."

whoamiohmy 2019.09.12. 17:17:56

@Én de genere Mi: a modern társadalom termelőeszköze nem a föld, ez tény, hanem az intelligens ember. Márpedig a kereskedelmileg hasznosítható szabadalmak 96%-át férfiak adják be, annak ellenére, hogy a phd hallgatók 68%-a nő.

És nem tudom, láttál-e már feltalálót/tudóst/professzort... nem éppen a kockahasu kefélőgépek közül szoktak kikerülni ezek az alakok...

Pont ezért katasztrofális a Flynn-effektus megfordulása: elveszítjük a neolut forrafalom óta LEGFONTOSABB erőforrásunkat: az intelligens illetve extrém intelligens embereket (akik túlnyomó többségükben férfiak és szinte kizárólag béták).

Persze lehet hogy majd lesz helyette mesterséges intelligencia de attól tényleg az isten óvjon meg minket, hogy a gépek intelligensebbek legyenek az embereknél (sok szempontból már most azok)...

whoamiohmy 2019.09.12. 17:23:00

@VT 135: pontos. 68 voltaképpen egy fausti alku volt: adjuk fel azt amik vagyunk (a patriarchalista, konzervatív társadalmat) cserébe azért amire vágyunk (szabad szex, kefélés a köbön, drogok, permanens eufória). És mint minden fausti alkunál, a vége az lett hogy semmik lettünk és semmink nem lett a végére.

Na EBBEN például, hogy ezt hagytuk, óriási felelőssége van a férfiaknak. Mentségünkre legyen mondva, puncifüggők vagyunk, márpedig a femcsik rájöttek, hogy lehet ezt az ördögi politikai erőműveik generátoraiba hajtani: voltaképpen a nők puncijanal fogva túszul ejtették a teljes nyugati társadalmat.

Az iszlamofilia pedig pontosan azt jelzi, hogy tudat alatt a femcsik is egy alarendelt szerepre vágynak amiben gonoskodnak róluk és keményen ki vannak osztva a szerepek és a határok. Lásd a kismillió lelkibeteg femcsi nyugati nőt aki áttér az iszlámra.

mgdé 2019.09.12. 18:03:43

@VT 135:

"A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre."

Tanultál te történelmet? :)
Az ókori Róma Birodalom városi lakosságának ? %-a származott házasságból?
A középkori Európa lakosságának - különös tekintettel mondjuk Fr.-országra és Angliára - ? %-a származott házasságból? A dél-amerikai meszticek ? %-a származott házasságból?

Röghöz kötés nélkül a monogámia sem áll meg a saját lábán, hiába 'jó' a férfiak 80 %-ának ...

Amúgy meg nem a redpillt 'fikázom', csak tamáskodva olvasom egyes hirdetőit.

mgdé 2019.09.12. 18:12:22

@whoamiohmy:

"a modern társadalom termelőeszköze nem a föld, ez tény, hanem az intelligens ember"

Akkor ugye ebből többé-kevésbé az a következtetés is levonható, hogy a modern társadalom elvben monogámia nélkül is működőképes, lévén a működtetéséhez, fenntartásához nem szükséges a hímek mondjuk 95 %-nak folyamatos munkája.

2019.09.12. 18:22:31

"Bocs, de hány redpilles hozzászólónak is van itt sikeres hosszú kapcsolata?"

Az nem tudom, feltűnt-e, hogy a két hölgy közül, akik naphosszat itt népművelnek család, erkölcs, szexualitás, párkapcsolat stb. témakörökben, az egyik egy kiöregedett swingeres, a másik meg a blogja alapján egy prostituált. Csak a teljes kép kedvéért.

whoamiohmy 2019.09.12. 18:23:34

@Én de genere Mi: oké, vonjuk ki a mai tarsadalom gazdaságából a férfiak 95%-át. Működőképes lesz?

mgdé 2019.09.12. 18:25:45

@whoamiohmy:

Nem.
Viszont miért is kellene kivonni ennyit?

whoamiohmy 2019.09.12. 18:26:42

@Én de genere Mi: te vontad le az imént azt a tanulságot hogy 95% munkájára semmi szükség nincs.

whoamiohmy 2019.09.12. 18:29:52

@Én de genere Mi: egyébként engem az olyan társadalmak érdekelnének mint Dubai, Hong Kong meg Szingapúr. Azoknál nekem se jön ki a matek. Ahogy megvan a svájci második szakvizsga (kb 2 év) ezeket fogom következőnek végigjárni.

mgdé 2019.09.12. 18:46:16

@whoamiohmy:

Téves matek.
Nem azt írtam, hogy 95 % nem kell,
hanem azt, hogy
már nem kell, hogy 95 % folyvást dolgozzon.

Azaz, már kevesebbel is működik/működhet. A 95 és az 5 között azért van néhány átmenet. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 18:56:54

@Raon: nem mondom, hogy nem hatott rám a férfihang, még ha tudom is, hogy nem kellett volna hagyni, mert láttam én is, amit láttam. De egyébként pont ezért jó, hogy már egy ideje nem nézem, mert már tényleg sok volt, és elkezdtem érezni, hogy nagyon negatívan befolyásolta a világnézetemet, elkezdtem már én is a legnagyobb hülyeségeket szajkózni, de azért ebből jövök már ki. Viszont itt is rám jött már most ez a rossz érzés egyes kommentek, kommentelők miatt, nehezen viselem a depresszív környezetet.

mgdé 2019.09.12. 19:12:50

@VT 135:

Ja, ja, Herr Illig is rendben van. Már csak a kínaiaknak, indiaiaknak, perzsáknak, araboknak kellene szólni, hogy az ő történetükből is tüntessenek el 2-300 évet, mert azt Charlemagne szerzetesei toldották be, a valóságban nem is volt. (Ja, hogy pont a kérdéses időszakban voltak a legnagyobb arab-kínai összecsapások a Selyemút feletti ellenőrzés miatt? Nem számít.)

Szóval:
Hol is bizonyítja a citált cikk, hogy ez az esemény mind Amerikában, mind Ausztráliában, mind Afrikában, mind Eurázsiában valóban lezajlott, s valóban egyszerre.
Kérlek a "mind" szócskáról ne feledkezz meg ...
Ha meg ez történt, akkor annak inkább természeti vagy biológiai oka lehetett, lévén nagyon eltérő fejlettségű társadalmakról van szó. Ugyan minek öldököltek volna a perui fennsíkon attól, hogy mondjuk India népe megbolondult, s nekiindult kiirtani magát? Még csak India (vagy mondjuk az etióp fennsík) létezéséről sem tudtak.
Tehát, ha valóban volt ilyen, az inkább csak egy bizonyos népességre vonatkozhatott, nem az egész világra. Az, hogy ezen népesség utódai sokan lettek, történelmi szerencse. Ha ugyanez ez a karibi indióknál történik meg (mármint a 7 %-ra csökkenés) senki nem tudna erről, lévén ők - a spanyoloknak és a vírusoknak köszönhetően - már nem léteznek.

Dzsingisz ...
Mi is a bizonyíték, hogy konkrétan az ő leszármazottai? Konkrétan Dzsingisztől van DNS minta, amivel hasonlíthatnak? S az apjától is van? Vagy a nagyapjától, dédapjától, akik maguk is tekintélyes vezérek voltak? (Dzsingisz egyik rokona közismerten nagy nőzős volt. Egy csata után, aminek ő volt a hőse, azt kérte Dzsingisztől, hogy bárkit feleségül vehessen a Birodalomban, akit csak akar. Akkor is, ha az már férjezett, de a férj rangban őalatta áll. Megkapta. Százával szedte össze a csinos nőket.) Pl. az ő leszármazottai mitől is Dzsingisz leszármazottai? Pedig rokon gének.

Amúgy jó sztorik.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 19:19:17

@whoamiohmy: nekem erről ismét elég egyedi véleményem van. :)

Abban egyetértek, hogy egyik nem sem született a monogámiára, már ami a szexet illeti. Arra viszont, hogy találjon magának egy párt, egy társat, egy biztos pontot, igen. Akkor is igaznak gondolom ezt, ha több ilyen is van egy ember életében. A lényeg, hogy a többség ezt is igényli, nők között egyértelműen több, férfiak között kevés, de azért vannak. A Wolf-szerű karakterek, nagy csajozók szájából is ki szoktak esni gyengébb pillanataikban olyan megjegyzések, hogy "azért néha jó lenne már ugyanaz mellett ébredni", ezt egész sokszor hallottam már. Többekben van erre igény, mint ahányan bevallják, inkább az a tapasztalatom.

Úgyhogy szerintem az egészséges a nyitott kapcsolat, amikor ösztönökben, szexualitásban nem korlátozod sem magad, sem a másik feledet, de mégis összetartoztok, van közöttetek egy szövetség, romantikusan fogalmazva: a másik feled. Szerintem ez az az állapot, ami közel van már ahhoz, amit boldogságnak nevezhetünk, hogy ha egy ilyenben tudsz kiteljesedni, és nem érzed, hogy bármiről le kellene mondanod, senki nem is nyomaszt, adott egy komolyabb szabadság, de azért mégis vállalod önszántadból, belső indíttatásból, hogy a kapcsolatodban felállíts határokat, kompromisszumokat köss, amik nem visszafognak, hanem csak maximálisan így látod jónak, elégedett vagy a döntéssel. Én valami ilyesmiben vagyok már elég sok éve, és nagyon sokszor gondolkozom ezen, hogy ezt "össze tudnám-e hozni" még egyszer, valaki mással, mennyi volt ebben a szerencse stb, szóval kicsit olyan rejtélyes dolog. Az biztos, hogy agymunka rendesen, mellette pedig kitartónak kell lenni, hinni benne, mert közben a világ olyan, hogy üvölti feléd mindenfelől, hogy szar, amit csinálsz, az nem is kapcsolat, nincs semmi értéke és egy csomó ilyet, ami elég fárasztó tud lenni és képes elbizonytalanítani. De azért most már kiállok mellette, bár sejtem, hogy azért nem mindenkinek való ez a dolog sem, de a többségnek igazából valami hasonló kapcsolat tenne jót, kevesebb lenne a frusztrált idegbeteg, a megcsaláson való hiszti, szétrombolt családok, szexmentesség, sóvárgás mások után, állandóan jobbat akarás stb. Viszont ez társadalmi szinten még nagyon messze van, azt látom.

2019.09.13. 09:03:43

@Serial Slut: az ösztönökben korlátlan kiélés és a "mégis" kötődsz a párodhoz és összetartoztok. Na ez egy fából vaskarika. Olyan diznikirálynős gyermek álmok csak idősebb kiszerelésben.
Fenntarthatatlan és végtelenül parányi időszakra szóló létállapot ez csak. Erre nem lehet életet alapítani. Mert mindkét félnek tökéletesen egyforma szexpiaci értékének és ösztöneinek kell lennie. Másképp felborul az egyensúly. Bármi lelki testi baja lesz egyiknek akkor a másik máris ugrik az ösztönei nyomán dugni valami harmadik...sokadik szereplőt. És a társa meg ottrohadmeg.
Gyereket és családot meg aztán végképp nem lehet erre a szwingeres életre alapozni.
Én legalábbis évek óta ezt a témát tanulmányozom és akik ezt 3-4-5 évvel ezelőtt elkezdték, már régesrég a sokadik kapcsolatukban bukdácsolnak.
Szerintem az emberek 99%-ának ez a létforma nem működik.
És ettől kezdve már csak az egó kérdése, hogy te magadat akkora nagy zseniális intelligensnek érezd, hogy de bezzeg ez neked menni fog. Ezzel tudsz a másik emberek fölé pozicionálni magadat. Szóval végsó soron nárcizmus :-)

Womb Rаider 2019.09.13. 11:26:57

@Serial Slut: Frappáns.. el is raktam , mert én ilyen ügyesen nem tudtam volna összeszedni.
..de gyöngy a disznók elé. Itt még a birtoklás vágya tüzeli a pasikat. Egy férfinek legyen egy nője, ami csak az övé.. ez egyfajta próbatétel, kitűző..mint a jó cserkészeknél.
Megszerezni, kisajátítani, használni, aztán lehet tovább lépni, ha piacra került egy újabb széria.

@Daenerys Targaryen: "Gyereket és családot meg aztán végképp nem lehet erre a szwingeres életre alapozni."

Ha te mondod...
"Én legalábbis évek óta ezt a témát tanulmányozom"
Mint hobbista, vagy kompetens 'tanulmányozó'?

2019.09.13. 11:45:11

@Womb Rаider: a münnichferenc vitakörben szoktunk szimpoziumokat rendezni szigorúan elvi alapon.

Te úgy mentél férjhez, hogy épp megtetszett a szvingeres párod?
Vagy már egy monogám kapcsolatot nyitottatok ki amikor a gyerekezést meguntátok?
Nagyon nem mindegy a dolgok sorrendje ugyanis.

2019.09.13. 11:47:54

@Womb Rаider: igen, a birtoklási vágy meghaladása egy intelligensebb létforma.
De ez még csak alap. Még rengeteg minden szokott kelleni és rengetegen elbuknak ezen az úton. Én ilyeneket láttam.
A neten meg bárki bármit irkálhat, hogy neki ez milyen frappánsan megy.
Valójában hazudnak.

2019.09.13. 11:52:54

@Womb Rаider: "Itt még a birtoklás vágya tüzeli a pasikat. Egy férfinek legyen egy nője, ami csak az övé."

Drága Szívem, hát pont, hogy nem akarnak maguknak nőt :D
Nem olvastad ezt a rengeteget?
Zacskógyerekkel elintézik a szaporodást, másra meg ott a markuk, meg majd a robotnők :)
Na jó, az ősi mesterség még virágzik egy darabig, mikor rájuk jön a retro, ők lesznek az utolsó nők a földön...

Womb Rаider 2019.09.13. 12:02:04

@Daenerys Targaryen: "A neten meg bárki bármit irkálhat"

Pontosan..és ez a szerencséd :) Például leírhatod, hogy te mindent láttál és nem működik :)
Ezt akkor meg is beszéltük.
(Annyit azért hozzátennék, hogy nem azért szoktam 'frappánsan ' írogatni, hogy magam fényezzem, hanem azért, hogy másokat biztassak , bátorítsak. Azért, mert maximálisan egyetértek SS-el.
"Te úgy mentél férjhez, hogy épp megtetszett a szvingeres párod?"
Nem.. de szerintem a topik néhány tagja van akkora bunkó, hogy ezt a témát nem lehetne itt kulturáltan megvitatni, így ha megbocsátasz, inkább gondolj, ami jólesik :)
Csak jelezni szándékoztam, hogy elnagyolt és nem helytálló a véleményed. Azt nem várom, hogy változtass rajta.. de te is mondhattál valamit..meg én is. :)

"Még rengeteg minden szokott kelleni és rengetegen elbuknak ezen az úton. Én ilyeneket láttam."

Ez viszont igaz..de , ha azt nézzük, hogy a 'normális' (???) házasságok jelentős része IS bukó, tetejébe amelyik nem, azok közül sok merő szenvedés..akkor megéri kockáztatni.

Womb Rаider 2019.09.13. 12:03:59

@Frau Untermensch4: Igazad van.. Egy igazi férfi asszonyállatot is tart, meg két argentin dogot.

2019.09.13. 12:16:11

@Womb Rаider: csak ne harapjon :D

A nő egy férfi számára ha a sezlon mélyén tartja, és csak akkor engedi ki, ha éppen kedve szottyan rá, és csak addig, és csak övé, senki másé, nem is látott még más hímet, akkor is frusztrációt, problémát, kisebbségi érzést kelt benne, el kell dugni az értékeket is előle, mert még meg akarja szerezni és ennek érdekében beveti a bűbájt is, és akkor férfi legyen a talpán aki annak ellenáll - sőt azt hallottam, van amelyik még magától is képes önként, mindent odaadni egy ilyen bűbájoskodó nőnek -, ezért ezt megelőzendő hülyék lennének tartani belőle otthon :)

u.i.: most is, mint mindig, tisztelet a kivételnek, amiből hál' istennek van még, nem is kevés és most is csak kikarikíroztam a fent említett réteget! Így írásom helyenként túlzást is tartalmazott!

2019.09.13. 12:50:38

@Womb Rаider: igen, a normális házasságok is csak korlátozott szavatosságúak. Na látod, ebben egyetértünk.
Abban viszont nem, hogy te bárkit is itt vagy másik blogon is bíztattál volna.
Gúnyosan kioktatsz mindenkit. Ez a te védjegyed :-)
de nincs hari :-))))

mgdé 2019.09.13. 12:57:36

@Womb Rаider:

Meg rendszeresen eteti és dédelgeti is az asszonyállatot, különben időről-időre pótolni lesz kénytelen szerencsétlen argentin dogokat. 12 fejű asszonyállat esetén már akár naponta is. :P

Womb Rаider 2019.09.13. 13:04:22

@Daenerys Targaryen: Béjbe... (vagy Öcsi..néha te sem tudod)
örülök, hogy teljes blog.hu-s munkásságomat figyelemmel kísérted és rálátásod volt minden leírt mondatomra.. és emlékezetedbe véstél minden szót. ám lehet, lassan el kellene gondolkodni a Bilobil szedésén :)
"Gúnyosan kioktatsz mindenkit."
MINDENKIT, MINDIG/SOHA... innentől egyértelműen hiteltelenek az állításaid. Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj isten. Mindenkinek megelőlegeztem a kulturált kommunikációra való hajlandóságot, de ez egyszeri alkalom. Nincs ebből baj..
Tudok ilyen is és olyan is lenni.. te láthatóan nem :)

Womb Rаider 2019.09.13. 13:15:09

@Daenerys Targaryen: " igen, a normális házasságok is csak korlátozott szavatosságúak.
Ez összetettebb..
Nincs lejárati ideje egy kapcsolatnak.. eleve, nincs 'sztenderd' kapcsolat. És főként: egy kapcsolat nem statikus állapot. Irányítható, menedzselhető. Ha lerobbant, akkor általában kicsi az esély , hogy újra teljes értékű legyen, de ez mindig a két fél intelligenciáján múlik és a legjobb szándék mentén is futhat zátonyra.
Ezért értelemszerűen inkább a profilaxis a jó irány. Folyamatos interakció, kisérletezgetés, őszinteség, feltétel nélkül!... baszott sok energia, de egyszer önjáró lesz és onnantól halidéj.
Elmondhatnám, nálam miként zajlott mindez, de ahány ház, annyi szokás.. szerintem amúgy a mai fiatalok jobb pozícióból indulhatnának, mert a vitathatalanul megkerülhetetlen szexuális vetületet tekintve sokkal nagyobb nyitottság tapasztalható. Az internet is támogat.. szóval egyre inkább nőni fog az ilyen alapokon nyugvó-építkező kapcsolatok száma. Nem kell másokat másolni, nem kell a tuti receptet keresni. Bátorság kell és összefogás. A kapcsolat kezdetén erre is nagyobb a fogadókészség ..nagyobb a siker valószínűsége.

2019.09.13. 13:16:41

@Womb Rаider: ne menjünk el a gumicsont rágásba.
Az volt az állításod, hogy te itt a blogon segíteni jársz kommentelni.
Őszinte kacaj a részemről és meglepetés mímelése, mennyire nem vagy önreflexív.

Womb Rаider 2019.09.13. 14:17:39

@Daenerys Targaryen: Látod, ezt rühellem benned. Hogy szemrebbenés nélkül kiforgatod a másik mondatait és hazudsz, csúsztatsz.

"Az volt az állításod, hogy te itt a blogon segíteni jársz kommentelni."
SEHOL nem állítottam ezt, húzd ki a fejed a hátsódból. A blog.hu univerzuma nem szűkül a redpilles szcéna imaházaira.
..és a public felület mögött egy nem kevésbé aktív, de rejtett világ IS létezik..
Szóval : a te vélemyényed mekkora saját tapsztaláson is milyen metodikán érlelődött oly sarkossá, mint amit elővezettél?

2019.09.13. 14:47:19

@Womb Rаider: rendben. Utálj. Kellemes Karácsonyt!

Womb Rаider 2019.09.13. 15:03:34

@Daenerys Targaryen: Ahh... miért is hittem, hogy konkrét kérdésre lesz egyenes, egyszerű válasz..

whoamiohmy 2019.09.13. 23:42:16

@Daenerys Targaryen: nagyon szépen megkérlek, hogy ne etesd a trollt. Nem tudom, hogy WR és Fr.U. egyazon személy-e vagy két külön személy, de mindegy is. Egyszerűen nem kell velük foglalkozni, akkor előbb vagy utóbb megunják.

Raon 2019.09.14. 06:56:52

@VT 135: figyu, ez így olvashatatlan, emészthetetlen. Én megpróbáltam átrágni magam rajta, de ilyen szintű csacsogás még kommentekben sem könnyen dekódolható, nemhogy egy elvileg tanácsadó oldalon. Ráadásul az egészben nincs egyetlen kulva bekezdés sem, az egész egy szövegtömb, ami külön rettenet. Több hozzászóló ösztönösen jobb/átláthatóbb szövegrendezést tud felmutatni ennél.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 08:01:35

@whoamiohmy: Ehhez kapcsolódom, bár most én is hibát követek el, de ez szükségeszerű rossz. Hagyjátok már torzikát a kamujaival a búbánatosba.

@Candydaisy: Te tartottál? És elpusztult gyorsan? :D

2019.09.14. 08:35:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): milyen jól esett neked, amikor a HV-on megvédtelek, ugye Narika?
Nem vagyok Wombi.
Annyira hímsoviniszta bögyörők vagytok, hogy aki nem ismeri el azt a sok baromságot, amit összehordtok az csak egy nő lehet, akik ráadásul még a hecc kedvéért marják is egymást mindenhol.
Mi lenne, ha egyszer az életben érdemben reagálnál, valamire, és végre az eszed is kibugyanna, nem csak a nyálad a semmmilyen nőkre a neten.

2019.09.14. 08:36:56

@Raon: mivel okos ember vagy, tudod, hogy ez nem kicsit morbid mondat volt, a körülményeket tekintve.

2019.09.14. 08:39:44

@whoamiohmy: remélem anyucidnak nem szólsz, hogy bántanak csúnya nénik.
De okos fiúcska vagy, rájöttél, hogy a kivételek közé te nem tartozol.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 09:15:00

@Frau Untermensch4: gerzsonom, az értő olvasás neked sem az erősséged. Az idegbeteg, személyeskedő hiszti lehet női privilégium, büszkék is lehettek rá, de magatoknak is kurva ciki.
Úgyhogy maradjunk a semmilyen nőknél, ők hisztiszinten is semmilyenek. deal.

2019.09.14. 10:34:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egyszerű férfinek egyszerű nő való, Nari :)
Meg a sápítozás, hogy hisztis, femina picsa és Wombi.

2019.09.14. 11:34:55

"remélem anyucidnak nem szólsz, hogy bántanak csúnya nénik.
De okos fiúcska vagy, rájöttél, hogy a kivételek közé te nem tartozol."

Csak szeretném emlékeztetni a hölgyeket, hogy egy Svájcban élő magyar orvossal társalognak, nem a játszópajtásukkal. (Aki úgy tűnik, hogy többet letett már minden téren az asztalra, mint amennyit az ide irkáló trollok valaha is fognak. Ezt most csak úgy a miheztartás végett írom, hogy a tisztelt vitázók reálisan el tudják helyezni magukat.)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 11:52:37

@Frau Untermensch4: Jujj, most annyira kiszámíthatóan megbántottál, hogy meglepődtem...

2019.09.14. 12:20:28

@whoareyou12345: ne röhögtess :D
olvasd el, hogy hogyan kezdett és folytatta a kommunikációját velem a svájci orvos, amire kétszer is röviden és tömören kitérően reagáltam, de nem hagyta annyiban.
Igyekezz, amíg itt van minden, nem kerül törlésre, és nem csap le a bannerhammer akármelyikünkre.
Wombis kommunikációja nem érdekel. Azt majd ő megtárgyalja veled ha akarja.

2019.09.14. 12:22:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jujj, igyekeztem a szintedre lemenni Nari...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 12:31:33

@Frau Untermensch4: na de eleve ott voltál bébi. azt, hogy mit hiszel magadról nem releváns :D

2019.09.14. 14:19:10

@whoareyou12345: ez engem nem igazán érdekel, sírni meg biztos nem fogok érte.
Több elfolyik máshol, és egyébként is, aki nem akar itt maradni, ne maradjon, mert csak kárt csinál.

Az inkább sírásra ad okot, amik ebben a kommentrengetegben elhangzottak, ahogy a gyáva férfiak azt várják, hogy a nők eltűnjenek és zacskókban fejlődjenek ki az új generációk, férfiak egyedül neveljék ezeket a gyerekeket, mert a kutatások kimutatták, hogy az jobb. Mennyi ideig kutattak vajon? Hány évig (életük végéig?) és hány "darab" felnőtt embernél sikerült ezt vizsgálni. És kik vizsgálták? És mennyire lehet ezt teljes körűen elfogadni és tényként kezelni?

Már a robotnőktől remélt kielégülés sem volt semmi, de hogy a marok elég legyen, vagy még az sem...
Hát ez tényleg nagyon férfias...

2019.09.14. 14:25:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de én, de te, de te, de én...
Nem folytatom, már így is több időt töltöttem veled, mint amennyit érdemes lett volna, pedig már ismerlek, hogy mire vagy képes.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 15:56:17

@Frau Untermensch4: na mire vagyok képes? engem is érdekel, azon túl, hogy a nagy sátán vagyok :D

whoamiohmy 2019.09.14. 17:18:55

@whoareyou12345: teljesen jogos, de én egyrészt visszafizettem az egyetemnek a képzési díjat (lelkiismeretből a 12×1.2 millát), másrészt havi 600.000et utalok haza a mai napig, harmadrészt akik most végeznek azoknak MUSZÁJ visszafizetni, ha nem dolgoznak a szakképzés után legalább 10 évet otthon.

Egyébiránt látom nem bírjuk ki hogy ne etessük a házi troll(oka)t. Lelketek rajta, de én ebből kivonom magam. Szép hétvégét mindenkinek.

davidlejardin 2019.09.15. 00:32:52

@whoamiohmy:

nem szorosan kötődik a témához, de gyakorlati tanácsot szeretnék kérni, illetve véleményt.

Most lesz nagyjából egy éve, hogy rátaláltam az RP-re. Valamivel később pedig elkezdtem magam ebben a témakörben művelni.

Az utóbbi időben (8-9 hónap) már egész jó részsikereim is lettek a nőkkel, valamint az önfejlesztés terén is (3szor annyit keresek mint egy éve ilyenkor, edzeni járok, jobban odafigyelek magamra).
Egy csajnak a figyelmét már fel tudom kelteni, sokszor haza is viszem őket, vagy tinderrandik jól sülnek el stb.
Néhány csaj van azonban, akikkel esetleg szorosabbra is szeretném fűzni a dolgot, nem feltétlen párkapcsolatra gondolok itt, de egy egyéjszakásnál többre.
Itt szokott jönni a fordulat, hogy a régi Blue pill szokásaimat nem tudom levetkőzni pl. sokat írok nekik, esetleg felesleges dolgokra hívom meg őket, nem megfelelően kalibrálom a helyzetekt stb.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetekben hogyan tudnék változtatni a kimenetelen. Konkrét példa: az elmúlt 3 hétben két ilyen csaj volt akiket hazavittem, jó volt a szex, érdekesnek is tűntek, de hirtelen elvesztették az érdeklődésüket, és most már felejtős a dolog.

2019.09.15. 07:31:11

@whoamiohmy: nem vagyok troll, de azzá teszel például te, amikor folyton arra kell reagálnom, hogy nem vagyok troll és nem vagyok Wombi, de még Claire sem.
Amikor nem ahhoz szólsz hozzá, amit írok, hanem személyeskedsz, azzal baszogatsz, hogy én vagyok más és arra kell válaszolnom.
Amennyiben arra reagálnál, amit írok, akkor max. kiderülne, hogy a véleményünk egyáltalán nem hasonló, de még csak meg sem közelíti egymást, és kimaradna a "trollkodás". Ilyen még nem fordult elő, mióta itt vagyok.
Olvasd már el az egészet, ami itt van és vizsgáld meg, hogy te mit tettél hozzá érdemben és mit azzal, hogy másokat baszogattál, hányszor kezdted te és nem tudtad abbahagyni.
Nekem azzal kapcsolatban, amit leírtál a véleményem az volt, ami itt megjelent. Ez nem trollkodás. Vélemény nyilvánítás.

2019.09.15. 07:44:54

@whoareyou12345: csodák úgy is történhetnek, hogyha elfogadják azt, hogy más vélemény is van. Még itt is. Amíg lehet.

2019.09.15. 07:49:28

@whoareyou12345: @Frau Untermensch4: egyébként ez a csoda időnként meg is történik, csak valahogy mindig jön egy nagyokos, aki újra kezdi az egészet, mert képtelen elviselni ezt a "csodát"...

2019.09.15. 10:27:23

@Frau Untermensch4:
"Hát ez tényleg nagyon férfias... "

És mond, szerinted kit érdekel, hogy te - vagy bármilyen nő - mit tart "férfiasnak"?

whoamiohmy 2019.09.15. 12:19:57

@davidlejardin: alapvetően szerintem azzal a dilemmával küzdesz amivel én is szembesültem, csak a másik oldalról.

A nők szempontjából 2 fajta férfi van: alfa és béta. Az alfa az akivel szeretnek szexelni, minden másra ott a mastercard (béta). Vagyis ha alfa vagy, szexet akar a csaj és mást semmit. Ha béta vagy akkor sok mindent akar amiért alkalomadtán szex-szel fizet.

Voltam mindkét szerepben, és valóban, problémás egyik szerepből a másikba áttörni ha alfa vagy, problémás lesz komoly kapcsolatot kiépíteni, mert a csaj erre nem tart alkalmasnak. Ha béta vagy, folyamatosan alkudoznod kell majd a szexért, hiszen te minél több szexet akarsz minél kevesebb fizetségért, a csaj pedig pont fordítva.

Ahogy így leírod, alfa státuszban már fel tudsz lépni, vagyis szexre már kellesz a nőknek. A probléma hogy ki akarnál próbálni egy béta stílusú kapcsolatot is. Ehhez a legjobb, ha egzisztenciát, társadalmi státuszt, kvázi egy mini hírnevet építesz ki magadnak, mert ez vonzza a nőket a bétákban.

Nekem most pont a forditott problémám van. A magas társadalmi státuszom és jövedelmem miatt úgymond tapadnak rám a nők, de szigorúan béta értelemben. Mivel ezekkel a szituációkkal elég jó tapasztalatom van, ezért elég gyorsan levágom ezeket a szitukat és a nők motivációit velem kapcsolatban. Viszont ezzel a szereppel már a hócipőm tele van, és én meg pont alfa típusú, kötetlen szexre alapuló kapcsolatokban lennék szívesebben.

Ahogy egy bölcs ember mondta egyszer: minden ember a maga szintjén nyomorog ;)

Raon 2019.09.15. 12:25:12

@Frau Untermensch4: persze, hogy tudom - azért írtam. Ami lehet nem volt szép, de az én szempontomból oka volt.

Ide írtam egy hosszabb monológot, de a végére arra jutottam, egyszerűbb csak a fő kérdésre fókuszálni.
Egyetértek a csoda meglátással. :)
Ugyanakkor én nem úgy látom, hogy mindig jönne egy nagyokos. Azt viszont látni vélem, hogy az ide írt, messze nem teljes képből női oldalról olyan következtetést is levontok, ami szerintem simán lehet túlgondolkodás, saját szorongás, vagy bármi más. De kereknek valahogy nem kerek, legalábbis nem tűnik annak - kifejtem, miért.

Szerintem, akár csak az elmúlt pár hónapot tekintve nagyon kevés tényleges infó lett leírva férfi oldalról, hogy ki hogy áll a nőkhöz, ki hogy randizik, ki mit hogy szeretne még ezen a téren. Ehhez képest rendre születnek olyan megnyilvánulások, mintha ezek az infók rendelkezésre állnának, mi több, köztudomásúak lennének, és akkor erre az a reakció, hogy így meg úgy meg amúgy.... Az általad bevédett kollegina tipikusan így ír ide, én ezért írtam róla azt, hogy leginkább a saját tévképzeteivel vitatkozik, így erre reagálni sem kell. De mint láthattad, ha férfi csinált ilyet, ezt neki is jeleztem.

Azt gondolom, hibát követ el az, aki az itt folyó beszélgetésektől elkezdi rosszul érezni magát, hogy lám, kiderült, milyenek a férfiak. Nem, ez itt tényszerűen nem derülhet ki, csak annak, aki ezt ebbe mindenáron bele akarja látni. Pár ember írt erről, rájuk természetesen lehet reagálni - de aki nem írt, annál mi értelme kivetíteni, tömbösíteni?
Nagyon máshogy működünk ebben a kérdésben, ezért nem érdemes a hallgatás mögé bármit odaképzelni. Az a női módi, hogy a csend jelent valamit. :)
De most komolyan. Ha az lenne a kérdés, hogy hány itteni hozzászólóról tudod azt, hogy viszonyul a nőkhöz, hosszú távú párkapcsolatokhoz, egyéb ilyen dolgokhoz, akkor mennyi releváns infót tudnál felmutatni? Vagy ha kibővítenék a sort a saját, személyes tapasztalatokkal, akkor mennyi? Mert ezek a kijelentések a férfiakról néha úgy hangzanak el, mintha ezek az adatok komplett statisztikákkal megtámogatva a rendelkezésetekre állnának.

Szerintem itt alapvetően folyamatokról és jelenségekről beszélgetünk, és ehhez képest szokott ez rendre elgabalyodni abba az irányba, hogy ez egyéni szinten kire hogy hat, ki hogy éli meg, ki hogy érzi magát tőle. Ami egyáltalán nem baj, mert tanulságos eszmecserét bármiről le lehet folytatni - de a fő irányvonal itt akkor is a folyamatok és a jelenségek megfejtése, megértése, nem az egyéni szint kivetítése minden másra.

whoamiohmy 2019.09.15. 13:00:37

@whoareyou12345: én egyébként azt, hogy a képzésed költségét térítsd meg a magyar adófizetők felé, ha elmész, korrektnek tartom. Más kérdés hogy a 15 millát amit a 6 évért fizettetnek otthon, Nyugat-Európában egy jobb hónap alatt megkeresed.

mgdé 2019.09.15. 15:53:45

@whoamiohmy:

"Vagyis ha alfa vagy, szexet akar a csaj és mást semmit."

- mást semmit -

Ebben azért érzek némi ellentmondást egyes korábbi itteni_hsz-es_redpilles bölcsességekkel - nem feltétlenül te mondtad, sőt -, hogy, ha teheti, inkább lesz egy nő a pasa 19. ágyasa, mint a falusi rája annak kérges tenyerén hordozott (ámde a földeken görnyedni kénytelen) ici-pici felesége. Vagy ez idejét múlt értelmezés, s nem játszik már a hipergámiában? :)

mgdé 2019.09.15. 15:59:41

@whoamiohmy:

Azért egy 180 milla/év még Nyugat-Európában sem szokványos keresetnek számít.
Még komolyabb diplomával és fehér gallérral sem.

(Legalábbis - amennyire ezt érzékelhettem - Frankfurt környékén nem.)

whoamiohmy 2019.09.15. 16:19:36

@Én de genere Mi: hát assistenzarztkent egy klinikán valóban nem.

Szerencsére vannak life hackek. Már egyébként diploma után is. 300k bruttót simán lehet egy orvosi diplomával és mondjuk 1 év komolyabb tapasztalattal (sürgősségi vagy intenzivosztaly esetleg aneszt) keresni.

whoamiohmy 2019.09.15. 16:22:47

@Én de genere Mi: felhívnám a figyelmedet a differenciálásra amit fentebb is írtam. Egy nőnek egy férfi több szerepben indul. De igen, VAN csak a szexre szorítkozó szerep.

Tudod, ahogy a régi aforizma tartja. Az ideális férfi:
- Jó szerető
- Jól keres
- Elvégzi a házimunkát
- Bármit megszerel
- Jó családi háttere és társadalmi megbecsülése van

Az ideális nő pedig tudja úgy intézni hogy ezek a férfiak NE tudjanak egymásról ;)

2019.09.15. 18:57:36

@whoamiohmy: Ez jó volt!
Amúgy a férfiaknak is pont ilyen egymásnak ellentmondó, teljesíthetetlen fantáziáik vannak az ideális nőkről. Tudom, ez itt nem téma, csak halkan nyöszörgöm ide.

Raon 2019.09.15. 19:37:10

@Daenerys Targaryen: egyébként nyilván oda-vissza vannak irreális igények, ez nemtől független hüleség - a korszellem egyik szépsége, hogy a sok emberre igaz irreális önkép mitől termelne reális elvárásokat, ugye. :)

whoamiohmy 2019.09.15. 20:23:18

@Daenerys Targaryen: akkor itt halkan megjegyezném: MÁR AMELYIK pasinak (vannak irreális igényei)... ;)

davidlejardin 2019.09.15. 21:54:38

@whoamiohmy:
Azt túlzásnak tartom, hogy alfának tekintenének a nők, attól még messze vagyok. Azonban rájöttem, hogy a belső jellemem jobban hajlik az extrovertált, határozott tulajdonságok felé, de ezek eddig elnyomva voltak a gyerekkori dolgaim miatt.

Persze a korábban említett változások miatt valószínűleg már sok átlag pasit megelőzök, és reményeim szerint ez még tovább fog javulni.

Inkább azt érzem, hogy annyira blue pill kondicionálásom van, hogy ezekkel a dolgokkal csak rétegenként tudom lefejteni. Az egy éjszakás csajokkal nyilván csak a felsőrétegekben mozgunk, de ha esetleg egy csaj komolyabban érdekel, már lejutunk az alsóbbakhoz is, amelyek azonban még a korábbi állapotban vannak.

Bízom benne, hogy idővel majd ez is javulni fog, illetve rendelkezem anniy önkritikával és elemző szemlélettel, hogy tudok tanulni a hibáimból.

whoamiohmy 2019.09.15. 22:56:06

@davidlejardin: egy nő két okból fekszik le veled:

1. Kíván téged (mely esetben ott es akkor alfa vagy neki illetve a szexuálisan lokálisan elérhető legjobb opció)

2. El akar érni valamit a szex-szel. Magyarán fizet valamiért (általában előre, a nők a lehető legritkábban szoktak szex-szel fizetni valamiért amit már megkaptak).

Ha életedben feküdtél már le nővel akkor ez a kettő lehetőség volt (ha szakmabeli volt a csaj, akkor értelemszerűen a 2.). Márpedig ha nem akartak tőled semmit utána akkor az első lehetett, kizárásos alapon. Szóval nyugi, ott és akkor te voltál neki a legalfabb elérhető opció.

A hosszú távú kapcsolatokhoz: valamit a legtöbben itt elfelejtenek. Egyrészt, a hosszú távú kapcsolatokban a nők ösztönösen betasitanak. Ennek van egy nagyon jól körülírható, félelmetesen metodikus módja, de erről már volt szó itt. Én évekkel a válásom után akadtam rá egy írásra ami ezt leírja, életem legmegdöbbentőbb élménye volt VALAMENNYI addigi kapcsolatom szempontjából.

Na most a betasitast vagy hagyod vagy nem. Ha hagyod, béta leszel, vagyis a blue pill mentalitást ebben az esetben implicite elfogadod és átállsz rá. A blue pill valójában nem más, mint az a viselkedés és lista amit a nők a bétáktól elvárnak (pincsikutya szint cserébe NULLA szexért, ha röviden össze akarjuk foglalni).

Emiatt a béta alapú kapcsolatok MINDIG az alkudozásról szólnak. Én nem akarok a betasitas lépcsőfokain egyre lejjebb és lejjebb esni, de a nő folyamatosan lökdös lefelé. Magyarán ha nem hagyod hogy betasitson, akkor el kell fogadd annak a veszélyét, hogy a nő ki fog rúgni. Értelemszerűen minél inkább érezteted a nővel hogy BÁRMIKOR egy vallranditassal ki tudnál lépni a dologból, annál inkább akar majd, mert ez voltaképpen alfa mentalitás, vagy ahogy én hívom alfa szoftver.

Persze a nők NEM hülyék és pontosan tudják, ki játssza meg a nagylegenyt és ki az akinek tényleg sorban áll a következő, legalább olyan jó nő mint az előző volt. Pont emiatt az egyik legjobb amit tehetsz, hog mindig több nővel kavarsz egyszerre. Egyrészt bebiztosítod magad arra az esetre ha valaki útilaput köt a talpadra, másrészt minden résztvevő érzi hog a többieknek is kellesz, ergo mindenkinél nő az ázsiód. Kurvára ésszerűtlen ez az egész, de hát a nők ilyenek: logikusak de NEM észszerűek. Ha komolyan meg akarsz tartani egy nőt ahhoz pont az kell hogy folyamatosan bizonytalanságban és kételyek közt tartsd. Ahogy az ausztrálok mondják: treat them mean, it'll keep them keen. Ez van.

davidlejardin 2019.09.15. 23:03:13

@whoamiohmy:

Igy leírva ez a két opció valójában kristálytiszta az eddigi tapasztalataim alapján is.

Valószínűleg abban kell még fejlődnöm, hogy ezt a bétásítási folyamatot ne engedjem vagy ne adjak rá lehetőséget.

Esetleg azt a cikket ha tudod belinkeled? Következő házifeladatom magamnak, hogy tudatossan ne menjek el ebbe az irányba, és minden blue pill folyamatot már csírájában folytsak el.

.Delin. 2019.09.16. 01:42:42

Az alfa ès bèta tulajdonsàg nem vagy-vagy kategòria. Egy fèrfi se lesz alfàbb csak azèrt, mert kevesebb a bèta tulajdonsàga ès fordìtva. Egy jòl működő hosszù tàvù kapcsolathoz mindkèt tulajdonsàggal kell rendelkeznie egy fèrfinak: az alfa rèsz fenntartja a nő szexuàlis vonzòdàsàt, a bèta rèsz megadja az èrzelmi biztonsàgàt. Igazi kötődès nem alakul ki bèta tulajdonsàgok nèlkül, ami gyengìt egy kapcsolatot. A bètàsìtàs csak akkor kàros, ha a fèrfi közben feladja a sajàt kereteit, ami az alfasàgànak az egyik alapja. Ez azonban nem törvènyszerű.

Krisz101 2019.09.16. 08:13:23

@Raon: a Dóra Gyula megint... Annyira tipikusan magyar hogy itt ez tud ilyen top csávó lenni...))

Ha jobban megnézed a videóit bizonyos népszerű pozitívnak sulykolt sorozat karakterek ugranak be. Még valami párt szlogen is volt régebben "a szelíd erő"...?

Womb Rаider 2019.09.16. 08:26:18

Weisz most már nekibátorodott egy kicsit.
- Ezt a tagok gyűjtötték - mondta -, és a választmány rám bízta, hogy én őrizzem meg. Mert azelőtt Kolnay őrizte, mert ő volt a pénztárnok, de nála elszáradt, mert ő sohasem rágta.
- Hát ezt rágni kell?
- Igen, mert különben megkeményedik, és nem lehet nyomkodni. Én mindennap megrágtam.
- Miért éppen te?
- Mert benne van az alapszabályokban, hogy az elnök köteles mindennap legalább egyszer megrágni az egyleti gittet, mert különben megkeményedik...

Látom, lementek a szokásos körök és nagy örömmel látom, hogy @whoamiohmy: is jó szokásához híven kiselőadást tartott a kimagasló jövedelméről :) Ami azért arra láthatóan kevés, hogy legalább hétvégéken és éjszakákon át ne itt bassza a rezet. Vagy ez is valami Alfás dolog? A homlokodra is oda van tetoválva, hogy te svejci orvoslással tömöd a zsebed? Egy alfának nem kell a kényszeres önigazolás, nem kell magyaráznia, hogy ő jobb, mint a másik (főleg nem egy fundamentalista nőgyűlölő blogok. Az alfa csak úgy van..jelenség, akihez igazodnak. Nem kell neki a véleménye mögé folyton fizetési csekket lobogtatva nyomatékot gründolnia.
Jó estét nyár, jó estét szerelem...

VT 135 2019.09.16. 15:14:21

@.Delin.:
Ez egy igen bonyolult téma. Eleve ott kéne kezdeni, h megpróbáljuk definiálni az alfát. Igazából ez sem történt még meg sosem rendesen, sehol. Mert, h az az alfa, aki sok nőt tud(na) megdugni, erősen kamasz szinten rekedt mentalitás. Szerintem amúgy van fény alfa és sötét alfa is, de ezt most nem részletezem, mert hosszú lenne.
Az, h vannak alfa és béta tulajdonságok, igen, persze, de akárhogy csürcsavarjuk, egy férfi fellépése, kisugárzása mégis vagy az egyik, vagy a másik.

Egy alapból alfából nem lesz szalonna, akarom mondani béta. Illetve eljöhet az idő, amikor kiég, belefárad az állandó kalandokba és kéne neki egy lelki-fizikai hátország, kikötő, ahová megtérhet. Ettől viszont még jó eséllyel továbbra is mellette más nőket is le fog varrni, mert miért ne, ha megteheti. Illetve azt látta egész életében, h ez a mintázat - egyszerre több nőt - működik, neki ez jár, ergo miért is hagyná abba.

A másik irány sokkal érdekesebb. Bétából alfa. Ez mindkét félen múlik. A férfin, h keményen dolgozik, fejleszti önmagát (alfa irányba, de inkább az érett, stabil férfit, mondanám, mert az megfoghatóbb) és az életben megtalálja a hivatását. A nőre viszont legalább ekkora feladat hárul. Nem a férfi kedvéért, hanem önmagáért. A nő akkor képes erre, ha már túljutott, belehalt az irányításmániás, fasznövesztős Amazon/Boszi/Istennő korszakán és rájött, h igazán az tenné boldoggá, ha egy férfihez kapcsolódva, az ő Ügyét támogatva, a női erejét használva tenne hozzá a kapcsolatukhoz. Ehhez kell az a tapasztalat, h felismerje a megfelelő férfit, akinek igent mondhat. Ehhez kell az a végtelen bizalom, amikor már nem méricskél, hanem vállalva a kockázatot, dől. Ehhez kell az a tapasztalat, h meglássa a szakadt vándor szemében a csillagot (lásd Csillagszemű - minden ott van már a népmesékben, amely az emberiség ősi, archaikus tudástára). Meglássa benne azt a férfit, aki most gyenge, esendő - és ezt fel is meri vállalni! -, de aki az ő női segítségével, bölcsességével, hitével egyszer a Királya lesz, ő pedig a Királynéja.

2019.09.16. 16:20:22

@VT 135: Ebben sok igazság van. Azzal a kikötéssel, hogy ez a mintázat egészséges személyiségekre vonatkozik. Nade! Az itt és most élő emberek nagyon nagy rész kisebb nagyobb lelki sérülésekkel, torzulásokkal, rendelkezik. Ezek aztán alaposan megkavarják a fenti szép gondolatmenetet.
Sosem növi ki a frusztrált kisfiú vagy a harcos amazon korszakát. Vagy a narcizmus, ami hatalmas probléma lett manapság.

2019.09.16. 19:47:15

@Raon: lerágott csont ez már szerintem. A lényeg az lenne, hogy véleményt nyilvánítani lehessen, és ne a véleményt nyilvánítót minősítve passzolják le egyesek a korrekt választ, hanem vagy reagáljanak, vagy hagyják.

"Nagyokos"-nak neveztem azt, aki nem arra válaszol, amit írok, hanem azzal foglalkozik ki vagyok. Az elején is és most újra ott tartunk, hogy én vagyok Wombi. És megint a két Who...

Következtetésből a férfiak sem maradnak ki, anélkül, hogy bármit tudnának rólam, én nem közöltem a magánéletemről semmit, mindössze azt, hogy van egy fiam. Ehhez képest már minden kort és méretet és nem sorolom miket "hánytak" rám, amikor nem voltak képesek érdemben válaszolni.

Sok infót viszont olvastam már róluk. A a svájci orvosról nehezen tudom elképzelni, hogy miután leírta, hogy elvált, van egy gyereke, és válássérült és nem igazán kell neki nő, stb. nem sorolnám, ennek az ellenkezője az igaz, és boldog házasember 2 gyerekkel és imádja a feleségét és tiszteli, becsüli. Akik arról írnak, hogy milyen nőt szeretnének, gondolom azért, mert nincs nekik - szeretnének. Akiknek még nő sem kell, és kapásból esnek nekünk értelem nélkül, nem hiszem, hogy otthon kezesbárányok és szerelmes szavakkal és tettekkel ápolják a boldog kapcsolatukat.
Ha mégis, akkor nem értem, hogy boldog ember mi a csudának ír ide ilyeneket, amit.

Én itt találkoztam a PUA-val, és a többivel, innen néztem át a FH-ra, nekem már az is meredek volt, de kezdtem hozzászokni. Aztán jött ez az újdonság, hogy nem kellenek a nők, hát bocs, de ennek most megint időt kell szánnom, hogy megemésszem. Nekem ez a véleményem. Leírhatom.

"Aki nem írt, annál mi értelme kivetíteni, tömbösíteni?"
Ezt megbeszéltük már, hogy nincs általánosítás, mert mint írtad, az őt jellemzi, aki ezt teszi. Én pedig megírtam, hogy "tisztelet a kivételnek". Nem fogom állandóan leírni. Akire reagáltam, azt tudja, a többiekről nincs szó.

Egyébként lassan tényleg nincs kedvem ehhez a bloghoz, így azt gondolom, nem sűrűn fogok írni, meg lehet nyugodni :)

.Delin. 2019.09.16. 21:49:48

@VT 135: Szerintem is van "jò" ès "rossz" alfa pàrkapcsolati szempontbòl. Nagyon leegyszerűsìtve az egyik alkalmas rà, a màsik nem. Szerinted mitől lesz alkalmas az egyik? Csak nem a meglèvő bèta tulajdonsàgaitòl?

A női oldal se egyszerű, de az egy màsik törtènet.

VT 135 2019.09.16. 23:12:04

@.Delin.: A fény alfa az a férfi, aki a helyén van, a hivatását végzi, magánál több, nagyobb ügyet szolgál (ez nem a család). Hosszú fejlődési utat járt be a bétából, illetve az esendő férfiból, így értékelni tudja mindazt, ami megkapott, amit önnön erejéből és mások segítségével elért. Ettől van olyan önbizalma, egészséges magabiztossága, h semmi sem ingathatja meg - így a női manipulációk sem. Mindez kisugárzik belőle, lenyűgözi a nőket. A fény alfa képes kötődést kialakítani, családban él, nem vágyik más nőkre, mert a nője tökéletes kiegészítője, igazából a siker kettejük sikere. Nincs hiány a kapcsolatukban, így nincs szükség harmadik-negyedik játékosra sem, aki azt pótolja.

A sötét alfa kötődésképtelen, félelmekkel teli, a lelke mélyén nagyon boldogtalan, krónikusan alacsony önbizalmú kisfiú, ezért folyamatos megerősítésre van szüksége és mivel nem a hivatását végzi, csak önmagának él, nincs a helyén, ezért a puncivadászattal kompenzál. Ebben viszont profi. Megrekedt az érzelmi kamaszkorban. Emellett kiváló tanítómestere a nőknek, h megtanuljanak a maguk számára helyesen választani. Nem zárom ki, h egy részük képes fejlődésre, de egészen biztosan nem ebből az alfa állapotból! És nem a nő segítségével - mert ezt az utat egyedül kell bejárnia (tehát téves az a női elképzelés, h majd ő a szerelmével a rosszfiúból jófiút farag). Először meg kell járja a poklok poklát. Joós István is ezt az utat járta be, igazán őszintén írt erről, nem rejtve véka alá a saját "bűneit" sem.

.Delin. 2019.09.17. 06:35:40

@VT 135: Fèny/sötèt alfa kategòriàkat a jellemzőikkel valahol olvastad, vagy te talàltad ki? Ha van hozzà linked megköszönnèm, elsőre egèsz èrdekesen hangzik.

VT 135 2019.09.17. 17:28:40

@.Delin.: Én raktam össze a saját élettapasztalataim és a világban látott és összesített információk alapján. A fény alfa definiálásában és a sötét alfa lehetséges fejlődésében a Joós Istváni tanok is sokat tisztáztak, kristályosítottak számomra.

.Delin. 2019.09.18. 03:21:12

@VT 135: Amit te fèny alfànak hìvsz, pàr helyen màr làttam leìrva, csak ott erős keretekkel rendelkező bètakènt emlìtettèk, aki egyesek szerint màr alfa (igazàbòl ìgyis-ùgyis felső 10-15%, ezen nem szoktak vitatkozni). Az ùj elem nàlad, hogy àltalàban nem tartjàk magasabb szintnek fèrfiak, ha egy ilyen szintű fèrfi önkènt ès dalolva egy nővel is megelègszik, ez màr-màr unikornis kategòria, inkàbb valami deviancia, mint èrettsèg. A fèny alfàkat nem lehet egy az egyben àtlag RP alapon vizsgálni, mivel màsok a motivàciòik es az elvàràsaik a nők felè, mint a többsègnek. Vannak közös pontok, de sokban eltèrnek.

VT 135 2019.09.18. 23:44:28

@.Delin.:
" Az ùj elem nàlad, hogy àltalàban nem tartjàk magasabb szintnek fèrfiak, ha egy ilyen szintű fèrfi önkènt ès dalolva egy nővel is megelègszik, ez màr-màr unikornis kategòria, inkàbb valami deviancia, mint èrettsèg."

Ja, hát mondjuk nőknél ugyanez, h ha nem elég jó otthon, akkor keressen szeretőt. Tudjuk,a statisztikák a megcsalásokról is elég kiegyenlítettek a két nem viszonylatában, csak a közkép (meg a feminista mainstream média) ezt még mindig a férfiak főbűnének tartja.

Szerintem ez is több rétegű kérdés. Kezdjük azzal, h a párkapcsolatokban lévő férfiak és nők többsége gyerekember. Lelkileg éretlen, csak a magányosság elkerülése végett van párkapcsolatban. Tehát amikor arról beszélünk, h harmadik-negyedik csak akkor léphet be a képbe, ha valami hiányzik az adott párkapcsolatból, akkor ez eleve azt feltételezi, h amúgy viszont egy harmónikus kapcsolat lenne.

Mondják, h egy idő után unalmas lesz egymással a szex. Most eltekintve attól, h vannak párok, akik mégis képesek ezt újra, meg újra feldobni, vagy h a szex nagyon sokszor csak a kapcsolat egyéb problémájának a kivetülése. Aztán ott a tantraszex. Ezt nyilván nem lehet elérni egyéjszakás, meg barátság extrákkal kapcsolatban. :)

Nagyon érdekes előadást hallottam Chi Kung témában: azt, h az emberek többsége a 125-ös energiaszinten (ezt kinezológusok ki tudják mérni) van, ami a sóvárgás szintje. Amúgy, ha megnézzük, az egész fogyasztói társadalom a sóvárgásra épül... Viszont a hagyományos, klasszikus szerelem érzés is a 125-ös sóvárgás szint! Belegondolva tényleg nem meglepő: ugyanúgy vágyunk, várunk a másikra, a visszajelzéseire, üzeneteire, elismerésére, szerelmére...ha nem kapjuk meg, akkor meg rosszul érezzük magunkat. Chi Kung, meditáció, jóga, tantra, stb. gyakorlással sokkal magasabb szintre tudunk jutni. 200-as szint felett már felfelé emel. Ilyenkor a szeretkezés egyre kevésbé a gyökércsakrát jelenti, mint inkább a szíven keresztül történik. Azt mondta, 500-600-as szintén már fizikai behatolás sem szükséges ahhoz, h közös orgazmust éljünk át a férfi-női energiák ide-oda áramoltatásával.

Jöhet a hisztizés, h nem kell ide coelho-bullshit, semmi gond, aki nem akar, nem kell hinnie ebben, higyjen mást. Én tapasztalatokról beszélek, nem hitről.
süti beállítások módosítása