Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Aszinkron

2019. szeptember 02. - Ethan Wolf

wig.jpg

Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány, nárcisz virággal reklámozza magát, ami azt sugallja, hogy egy nárcisztikus személyiség.  :P Tényleg ilyen néven futott, ami tuti kamu, ezért is írom meg.

Már sejthető, hogy abba a fotóba „kötöttem” bele, majd miután sikerült a figyelmét felkeltenem, jöhettek a borok. A szőlőlével nem lehet nagyot tévedni. :D Egy napnyi csevegés után, mintegy mellékesen elejtettem, hogy a különleges borokat szeretem és egy nagyon jó barátom messze külföldről szokott hozni különlegességeket nekem, de még nem volt rá megfelelő alkalom, hogy a legutóbbi borkülönlegességet felnyissam. Ez volt a csaliszöveg.

sri-lankan-brides-1554963444512.jpg

Az igazságot rendesen felturbóztam, mert a tények a következők: egy külföldön élő barátom tényleg hord nekem borokat, de azok nem különleges borok, szimplán csak nem elérhetőek itthon (ez mondjuk valamilyen szinten különlegesség). Nem messziről hozza, hanem egy szomszédos országból (itt túloztam), és nem évente egyszer jön haza, hanem havonta, így mindig van ilyen „különleges” borom. :P Alapvetően az igazságot torzítottam és kozmetikáztam, mégsem totális hazugság.

Rá is harapott a csalira és elkezdtem felépíteni az első találkozó vázlatát, aminek a vége az, hogy hozzám jövünk fel. :P A borkülönlegességemet, nem ihatom meg akárkivel (így nőt benne a bizonyítási vágy, hogy ő van olyan különleges, hogy ezt megérje), nem is ülhetünk ki vele egy padra, az milyen lenne már. Sem szórakozóhelyre, sem beülős helyre nem vihetünk be kintről piát, így nálam isszuk meg. :)

nki.jpg

Le is szerveztük a találkozót, három nappal azután, hogy elkezdtünk beszélgetni. Kimentem elé, alig két percet váratott, mikor megérkezett. Simán átnéztem rajta, mikor távolabb volt, csak az lett gyanús, hogy egyre közelebb jön egy nő és nagyon néz. Aztán mikor odalépett, akkor ismertem csak fel. Élőben szemüveget viselt és más frizurája volt. Máshogy nézett ki, de mégis ugyanúgy. Nem volt se csúnyább, se szebb, mint a képeken, de a szemüveg és a más frizura épp annyi változatosságot adott neki, hogy elsőre nem ismertem fel. :D

Mosoly, puszi, majd „beszólok”, hogy szemüvegről nem volt szó, menj szépen haza. :P Nevet, és lassan elindulunk felém. Azt vettem észre, hogy már az üdvözlő puszi is bénán ment, én balról hajoltam oda, ő rossz irányba rántotta az arcát (zavarában), szóval kissé idétlenek voltunk. Aztán séta közben hol nekem jött, hol annyira kilengett a másik irányba, hogy korrigálnom kellett a „röppályámat”. Mikor kerülni kellett valakit a járdán, én jobbra léptem (a jobbomon volt a csaj), hogy jelezzem, jobbról kerüljük ki az akadályt. Erre ő balra lép és nekem jön. És ezt megismételte párszor útközben. Párszor egyszerre szólaltunk meg, de tök ellentétes dologról kezdtünk volna beszélni. Aszinkronban voltunk. Írásban nem jött elő, mert sok ideje van az embernek végiggondolni, mit ír, mire mit válaszol. De élőben, annyira nem voltunk szinkronban, hogy olyat még nem láttam.

image-20160517-17030-1q8es4s.jpg

Lehet, hogy csak zavarában volt ez, de az is lehet, hogy csak ellentétes síkban rezegtünk (mi va’? :) ). Félúton jártunk a lakásom felé, amikor felteszi a nagy kérdést. Hova megyünk? :P

Ezt utálom. Elmondom, hogy zajlik az építgetés. Eleinte viccelődve írom meg, hogy nálam iszunk valamit. Aztán mikor egy napja beszélünk, akkor jön a fentebb említett csali, azaz megbeszéljük, hogy nálam isszuk meg. Ez már a második, hogy jelzem, hozzám megyünk, és a másodiknál bele is egyezik (kíváncsi a borra). Majd a találkozó előtti órákban, mikor ráírok utalok rá, hogy nem kell kiöltözni, nem fogom leszólni, milyen ruhában lesz nálam. Azaz háromszor adom a tudtára, hogy hozzám jövünk. Bármikor ki tud hátrálni, még ha az első említésnél csak viccnek is veszi, a második, de legkésőbb a harmadik jelzésnél, illik szólnia, hogy ő nem megy fel senkihez. Ez esetben eldöntöm, hogy lesz-e akkor italozás máshol, vagy passzolom az egész dolgot. DE! Ha akkor közli velem, hogy nem jön fel, mikor már félúton vagyunk hozzám úgy, hogy háromszor lett a tudtára adva a dolog, az nálam azonnali válóok.

Ugyanis vagy hülye az ilyen, vagy szívat. A szívat alatt azt értem, hogy hozzá van szokva, hogy a kiskutya mentalitású férfiak úgyis azt teszik, amit ő akar. Esze ágában sem volt feljönni, de úgy érezte, elég ha ezt útközben közli és majd beülünk valahová. Hát nem.

csc5uvrtqnnvfy7gwgia.jpg

Mondtam neki, hogy megbeszéltük, hova megyünk, mit iszunk. Jaaaa, hát ő azt hitte viccelődünk. Ja, háromszor is… :P Jött is a javaslat, hogy üljünk be valahova. Én erre megálltam és megfordultam. Mondtam, hogy gyere. Elindultunk visszafelé. Kérdezte, hogy hova megyünk. Mondom, úriember vagyok, visszakísérlek oda, ahonnan indultunk. :P Láttátok volna a képét, le volt döbbenve. :D Esküszöm rá volt írva az arcára, hogy ilyet vele még senki nem csinált, ugyanakkor a szemében ott volt a „gyilkos”. Meg tudott volna ölni a szemével. Kérdezi, hogy mi van. Mondom, megbeszéltük mi lesz a program, erre unfair módon az utolsó percben akarsz váltani, úgyhogy részemről itt vége a találkozónak.

Néma csendben sétáltunk vissza a metróig, majd elköszöntünk. :D

Maga a találkozó így nem tartott sokáig, kb 7-8-9 perc lehetett, ráadásul teljesen aszinkronban voltunk és a csaj még hülyíteni is akart. De az arca minden fáradtságot megért. Lehet, hogy gonosz voltam, de azt hiszem, ennyi kijárt neki.

Rohadtul kíváncsi lennék, hogy az ő szemszögéből, hogy zajlott ez a találkozó, de kb. így képzelem:  „Nem is akartam elmenni a találkozóra (soha nem akarnak eljönni, legalábbis utólag ezt mesélik a barátnőknek), de írásban szimpatikus volt. Aztán haza akart vinni, pedig erről szó sem volt (tuti nem mondja el a barátnőknek, hogy volt róla szó, ő pedig rá is bólintott), és mikor javasoltam, hogy üljünk be valahová, akkor lelépett. Ez is csak dugni akart…a paraszt… minden férfi disznó„ :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9014946864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Womb Rаider 2019.09.02. 10:31:14

Tudod mit! Baszd meg a fűnyíródat!

2019.09.02. 11:02:45

Nem voltál gonosz.
Ugyan mi abban a gonosz, hogy teljesen korrekt módon volt egy beszélgetésetek, amibe ő is ÖNÁLLÓAN dönteni tudó FELNŐTTKÉNT volt benne és nem így mentek a dolgok?

Ez nem gonoszság, csak erre vagyunk, erre is úgy vagyunk férfiak trenírozva a társadalom részéről, hogy ha nem úgy tesszük, ahogy abban a pillanatban elvárja vagy szeretné a nő, akkor mi vagyunk a csúnya rossz férfiak és ez ott motoszkál a buksiban.

Sőt, a legmesszemenőbbekig korrekt voltál, nem anyáztál, korrekten megmondtad az igazat és vissza is kísérted.

Az, hogy meg mit gondolt, teljesen mindegy, ezt viszont elrontja mindig a férfi.
Elkezd filózni azon, hogy egy tőle teljesen irracionálisan működő lény - akinek ösztönszinten az önmaga felmentésének programja fut minden esetben (racionalizáló hörcsög) - vajon mit gondolhat?
99,9%-ban vélhetőleg azt, amit levezettél.

Useless1997 · www.use-less.blog.hu 2019.09.02. 11:09:07

Hát ez hatalmas volt. :'D Hozzá teszem, jogos volt. :D

Womb Rаider 2019.09.02. 11:25:05

@icipicicsipa: "Sőt, a legmesszemenőbbekig korrekt voltál, nem anyáztál, korrekten megmondtad az igazat és vissza is kísérted."

Mert? Az, hogy a beetetős mese nem hozta a várt sikert, necces, volt, hogy a kiccsaj nem fog pucsítani, máris okafogyottá vált a dolog? De legalább a bor megmaradt..hátha lesz új muslinc, akit le lehet vele nyűgözni.

Köztünk szólva ez a 'borozós' dolog..ez elég lapos. Mondhatnám, műmájer.. még a bélyeggyűjtemény is stílusosabb.
Mert az oké, hogy flörtölgetünk, utalgatunk a nálad-nálam kérdéskörre, poénkodunk, kenjük a mézet a madzagra.. de ha igazán van vér egy pasi pucájában, akkor ne páváskodjon. Mondja meg fésztufész: feegyüssz hozzám? bebaszcsizunk, van pár szép címkés borom, aztán gerincre teszlek. Van rád három órám, benne vagy? Na, EZ döntési helyzet.. ez a sejtetős-utalgatós..ez bezony mindkét félnek tartogat menekülési útvonalat (és legyünk őszinték.. ennyi jár is). Miért kell folyton valamiféle hadviselésként tekinteni a párkapcsolat rös útján való bukdácsolásra? Miért kell folyton túlgondolni? Miért kell 'stratégiát' látni oda, ahol csak hangulati hullámzás, bizonytalanság van? Lehet, ő is másra számított..de neki nem volt akkora rutinja és nem tudta, miként pattintson le .. vagy csak nem akart megbántani..tudja a retek. Aggasztó, hogy sokan mennyire csőlátásúak..

"Ez is csak dugni akart…a paraszt… minden férfi disznó"
Ja.. mert te valójában csak egy jót akartál dekantálni..

Raon 2019.09.02. 12:07:49

Valakinek van esetleg valami tippje, hogy Womb minek jár ide? Volt már olyan, hogy valaki egyetértett vele? Volt már olyan, hogy valami értelmeset írt, amire megérte reagálni? Volt már olyan, hogy bármit elért a dafke ellenvéleményével? Őszintén érdekel, mert lehet csak lemaradtan róla.

Azt mondjuk érdekes látni, hogy egy ilyen helyzet (blog, téma, variációk a témára) rendre efféléket hoz ki egyes emberekből. :))

Wolf:
Ez csillagos ötös volt, iskolában is tanítani kellene, kb. közvetlen a felvilágosító óra után. Mondjuk biztos lenne felháborodás a felelősséget vállalni semmiért nem akaró, álláspontját-érdekeit akár helyzetenként váltogató hercegkisasszonyok körében, de pont ezért lenne hasznos. Mert ez így támadhatatlan, és valahol még gentleman is. :)
Innen nézve meg elképesztően fontos misszió: ha az "áldozat" ezt is traumatizálásnak akarja látni, akkor is az van, hogy ez a helyzet a valósággal traumatizált. És az a legszebb az egészben, hogy aki ebben bármilyen problémát lát, az lehet maga sem teljesen felnőtt, egészséges lélek ebben a kérdésben.

Raon 2019.09.02. 12:20:14

@Womb Rаider:
> Mert az oké, hogy flörtölgetünk, utalgatunk a nálad-nálam kérdéskörre, poénkodunk, kenjük a mézet a madzagra.. de ha igazán van vér egy pasi pucájában, akkor ne páváskodjon

Ez miért páváskodás? Sokkal inkább indirekt IQ teszt - ki veszi a lapot, ki nem.
Ja, hogy ezen van, aki elbukik? Hát, navajonmiért...

Egyébként elképesztő vagy, Wolf totál nyílt lapokkal játszik, korrekten, még vicces és szórakoztató is - de ez sem elég jó. Az megvan, mit sikerült demonstrálni ezzel? :)

2019.09.02. 12:47:25

@Raon: ő egy tipikus troll. Teljesen mindegy a téma csak ellenkezni lehessen. Politikai blogokon csiszolja a konfliktus generáló képességét, úgyhogy fekete öves ebben.

Womb Rаider 2019.09.02. 13:25:38

@Raon: " Sokkal inkább indirekt IQ teszt - ki veszi a lapot, ki nem."

"Wolf totál nyílt lapokkal játszik, korrekten,"
ROTFL...a pici füllentés az nem fáj.. tudom én... hogyan is fogalmazott:
"Az igazságot rendesen felturbóztam"
"Alapvetően az igazságot torzítottam és kozmetikáztam, mégsem totális hazugság."
"Aztán mikor egy napja beszélünk, akkor jön a fentebb említett csali, "
"Rá is harapott a csalira és elkezdtem felépíteni az első találkozó vázlatát, aminek a vége az, hogy hozzám jövünk fel. "

Nagyon 'maszek' egy IQ teszt, kétségtelen..

Persze lehetett volna körmönfontabban is: Hé! Kiccsaj! Maradt a szilveszteri buliról egy fél marmonkanna boroskóla, ugorj fel, kapsz belőle egy bögrével.. de gumit is hozz!!!
Lássuk be.. ebben is ott a humorfaktor!

Womb Rаider 2019.09.02. 13:26:20

@Daenerys Targaryen: [áááásít] Te ezzel haknizol már egy ideje.. nem uncsi?

2019.09.02. 14:53:53

@Womb Rаider: nem uncsi, ez mindig friss ropogós.

Raon 2019.09.02. 15:02:49

@Daenerys Targaryen: igen, látni látom (sokkal több oldalt olvasok, mint ahányhoz van kedvem hozzászólni) - és ehhez akkor már csak annyit érdemes hozzátenni, már ahol és már ameddig megteheti. :)

VT 135 2019.09.02. 15:34:05

Ah! Még olvasva is elégedettséget váltott ki belőlem! És igen, sokkal többször kéne nekünk férfiaknak ilyen esetben tökösnek lennünk, h a nők megtanulják - nem tehetnek meg bármit a férfiakkal. Vagy ha igen, annak következményei vannak.

Womb Rаider 2019.09.02. 15:34:33

@Raon: A nekünk tetsző vélemény szabad! Fújjunk buborékot!

erkölcsi hulla 2019.09.02. 17:27:46

@Raon: "Valakinek van esetleg valami tippje, hogy Womb minek jár ide? "

Nem rendezi le senki legalább heti 1-2x rendesen, vibrátorra nincs pénze, úgyhogy itt vezeti le.

Womb Rаider 2019.09.02. 17:53:19

@erkölcsi hulla: Azt hiszem, én bőven azok közé tartozom, akik néhanapján, esetlegesen látogatják ezt a blogot..
Így inkább az a kérdés , akik intenzíven, egyik poszttól a másikig konstans itt basszák a rezet (ha meg nem, akkor valamelyik pirosbogyós szakértői oldalon..) azok miért teszik?
Hadd ne kelljen névsort olvasnom.. Az itt tobzódó 'szakemberek' vajh miért is nem ültetik át a gyakorlatba végre a know-how-t???
Vagy még csiszolgatják, tökéletesítik? Szóval azt gondolom, felesleges a szexuális életem miatt aggódni. Nő vagyok, amire szükségem van, azt meg tudtam eddig is szerezni, ez után is meg fogom..

Neked viszont láthatóan segítségre volna szükséged..
"Nem baj ha nem akarnak pènzt, ettol meg kivegeznem mindet. Gyujtogassa a cigany apja faszat. " "Én egy Orbán nevű zsidóról hallok napi szinten :) ""Ja, az összes fehér embert aki nem niggerfasszopó libsi, leszemetezted "

Nem növelném tovább a redundanciát..

Maddness69 2019.09.02. 19:34:55

@erkölcsi hulla: Mindenhol megjelentek. A férfihangon is vannak. Próbálják visszaterelgetni a megtévedt pirosbogyós szakértőket az ültetvényre.
A módszerük: Shaming To Get You Back On The Plantation. :D

Amúgy tesztnek valóban jó. Rögtön látszik, h ki mennyire pirosbogyós szakértő. :D

Krisz101 2019.09.02. 19:55:35

respekt a posztért. nagyon jól tetted amit tettél.
amúgy is komolytalan alak volt, mert én is csináltam már hasonlót és ha tényleg komolyan áll hozzá akkor visszatáncol és rámondja h oké akkor menjetek hozzád.
bőven hagytál időt arra is, hogy átgondolja a hibáját.

Krisz101 2019.09.02. 20:00:22

amúgy csinálhatnál egy top 10 váratlan randi szituáció és azok helyes kezelése listát.

ez lehetne az egyik.

VT 135 2019.09.02. 20:44:22

@Krisz101:
Támogatnám ezen lista elkészültét. Bár Wolf így is sokat elhint ezekből a posztjaiban.

Krisz101 2019.09.03. 03:03:14

@VT 135: Gyulának vannak olyan listái szerintem :-D

Raon 2019.09.03. 11:19:26

Az az igazán tanulságos itt ebben, hogy a legtöbb ember magából indul ki - így aki vélhetően nem teljesen egészséges lelkű, gyűlölködésre hajlamos típus, az voltaképpen teljesen logikusan elképzelni sem tudja, hogy mások lehet nem teljesen olyanok/úgy működnek. :)

VT 135: tegnap már majdnem megírtam, hogy Degecz város díszpolgári címét tutira megnyerted (és ehhez őszintén gratulálok), erre Krisz csuklóból rákontrázott egy másik telitalálattal, szóval ez így egyelőre kb. egál. :D

Wolf:
Még valami eszembe jutott a "lehet hogy gonosz voltam" részre. Természetesen egyetértek azokkal, akik azt írták, dehogy - de emellé az villant be, eleve milyen beszédes, hogy a normálisabb férfiaknak sokszor ilyen viszonyulása van a negatív érzelmekhez. Pedig... Mert az rendben van, hogy evolúciós értelemben a nőknek sokkal erősebb a kapcsolódásuk, természetesebb a hozzáállásuk az érzelmeikhez, nade az meglehetősen tipikus társadalmi tünet/férfiszférára jellemző gond, hogy mi néha mennyire tapasztalatlanul/esetlegesen viszonyulunk ezekhez, pláne a negatívabb részéhez.
Pedig ugye, még ha ilyet éreztél volna, az is teljesen legális lenne, még véletlenül sem gonoszság, hanem az emberi létezés szerves része. Gonoszság csak onnantól léphetne be a történetbe, hogy mit kezdesz ezzel a negatív érzéssel, mire sarkall, milyen tetteket indukál, milyen következményekkel járhat. És te ebben a történetben semmi ilyet nem tettél, csak szembesítetted a hölgyet a döntése következményeivel, plusz ez a visszakísérés olyan plusz volt, amivel minden lehetséges támadási felület nullára lett csökkentve. Persze ez nyilvánvalóan megalázó lehetett számára, de ez jófajta, jellemerősítő határkijelölés volt, és ami fontos, verbális és fizikai erőszak nélküli. Ezért mondtam, hogy ezt tanítani kellene, ennél korrektebben nem lehetett volna csinálni.

VT 135 2019.09.03. 13:16:38

@Womb Rаider:
Hát persze...ugyanazt csinálod, mint CA (Captain Admin). Mindenbe belekötsz, lekicsinyelsz, magadról meg folyamatosan bizonygatod, h mennyire szuper(ül) vagy. :) Igazából együttérzek veled, de ettől még nem szabad, h az ilyen - boldogtalanságukban állandóan mindent fikázó - emberek lehúzzanak egy blogot. Persze ez a blog gazdájának a felelőssége.

2019.09.03. 15:02:44

@Raon: ez korrekt, én is így gondolom. Jó megoldás volt a posztbeli visszakísérés.

2019.09.03. 16:23:29

@Frau Untermensch4: nem érti meg. A saját buborékjában ül egyes egyedül és mindenki más meg helikopter. És nagyon nem tetszik neki ha léteznek sok személyes buborékok, ahol több ember egyetért. Ő ilyenkor késztetést érez hogy közölje velük, hogy ők hülyék.
Szerintem a melósaival nem meri kiélni ezt a kioktató stílust, de valahol ki kell jöjjön belőle. És a blogtér tökéletes terep ehhez arc és név nélkül, következmények nélkül.

Maddness69 2019.09.03. 18:22:42

@erkölcsi hulla: Angol nyelvű TRP oldalakon szocializálódom. :D :D :D

Mondhatom, h nincs új a nap alatt. Legfeljebb MO-ra kicsit később érkezik meg. ;)

VT 135 2019.09.03. 18:58:16

BREAKING NEWS!
Wolf szokott elszállt netes párkeresős bemutatkozásokat közzétenni, hát szerintem elég laposak, bár a háttérmagyarázat hozzájuk nagyon jó! Én is szoktam igazi remekekbe belefutni - már a 40+-os nők "a férfi ne kopaszodjon, ne őszüljön" elvárása is csúcs :) - de ez a mostani mindent visz!

"Szia! Én egy kedves ***őszinte***, nő vagyok, aki szereti a jó humorú embereket.
Jelenleg videkén élek, egy rossz kapcsolatban. Jelenlegi "párommal" nem jövünk ki túl jól, és szinte csak lakótársak vagyunk. Úgy érzem megérdemlek végre egy kis figyelmességet és kedvességet.
Csak komoly érdeklődök üzeneteit várom, akik szintén, ***komoly őszinte*** kapcsolatra és törődésre vágynak."

Csillag kiemelés tőlem. Szerintem nem kell komment. :) Ja és meglepő módon még csak nem is napszemüvegben van a csaj, hanem full láthatóan.

countercunt 2019.09.03. 23:39:56

Na itt minden karakter a helyen volt

2019.09.04. 06:55:43

@VT 135:
Milyen szépen körbeírta az igényét a liánozásra.

Ethan Wolf 2019.09.05. 08:19:03

Moderáltam kicsit, mert WR vs. a többiek eléggé elmentek más irányba.
Ha olyat is moderáltam, amit nem kellett volna, akkor sorry, kávé előtt vagyok.

vanderkaay 2019.09.05. 14:26:42

@Ethan Wolf: Csak azt csodálom, hogy ezzel mostanáig vártál. Womb Raider és Frau Untermensch megnyilvánulásai körülbelül annyira konstruktívak mint Admin kapitány rosszabb napjain, Untermensch kolléga tevékenysége pedig körülbelül kimerül annyiban, hogy vitába száll bárkivel aki vitába száll Frau Untermenschsel. A sztorid amúgy igen tanulságos. A csaj a leírás alapján egy átlagoshelyes Gizikének tűnik, napjainkban viszont a átlagoshelyes Gizikéknél is annyian próbálkoznak, hogy sokan közülük emiatt minimum Palvin Barbarának képzelik magukat akik tetszés szerint diktálhatják a feltételeket bármilyen jelentkezőnek. Jó eséllyel nem volt felkészülve arra, hogy adott esetben összefuthat olyan versenyzővel is, aki nem érzi úgy hogy élete nagy lehetőségét hagyja veszni, ha az előre megbeszélt paraméterek feladása helyett inkább lefújja a komplett randit. Kíváncsi vagyok mit tanult belőle, ha egyáltalán. Az arcát egyébként én is megnéztem volna.

2019.09.05. 19:17:14

@vanderkaay: a bloggazdának joga van törölni, tiltani, nincs ezzel baj, de mivel te azok után, hogy Wolf a személyeskedés és off miatt törölt néhány hozzászólást, nem elégedtél meg ezzel, hanem rúgtál még egyet a "szereplőkön", ezért úgy gondolom úgy sportszerű, ha válaszolhatok rá, bár egyértelműen jelezte, hogy itt van vége, ezt látnod kellett volna, én most -bocs Wolf-, nem tudom szó nélkül hagyni egy olyan ember reagálását, akit nagyjából alig láttunk itt...

Emlékszem rád.
De azért újra elővettem az aktivitásodat és átolvastam, hogy ne érezzem azt, hirtelen, ismeretek nélkül alakítottam ki a véleményemet, elolvasva újra azt, hogy te mit tettél le ide.
Itt 23 hozzászólásod született. Én az enyémet nem számoltam, talán elfogadod azt, hogy sokkal több és gondolom mindet elolvastad, ami alapján levontad a következtetést, értelmetlen volt és felesleges minden szavam itt.

A hozzászólásaid legnagyobb része arról szólt, hogy én vagyok Womb Raider, aztán Womb Raider Claire. Az erről szóló kommentjeid száma 8 db. Ezek nem szólnak másról, csak erről. Hol nekem, hol Wombinak, hol Clarire-nek, hol Unternek. Ezekre én kulturáltan válaszoltam, többször, sőt Claire is és még Kulics is, de te ragaszkodtál ehhez. Elég nehéz bizonyítani, hogy nincs igazad, hiszen szerencsére nem kell találkoznunk, így talán még mindig úgy gondolod én vagyok mindhárom, és ők én, és mi egyek. És persze Wombival magunkat küldjük el a jófenébe már egy jó ideje egy másik blogon, mert ezt élvezzük.
A többiben nagyjából helyeseltél valakinek a kommentjére, kevés saját gondolattal (természetesen voltak saját ötleted is egy-kettő, pld. Roosh), illetve igyekeztél tapasztalataiddal bizonyítani azt, amit ők írtak.

Ha szükséged van rá, én kikopiztam amiket írtál, szívesen bemásolom ide őket, hogy együtt legyen és láthasd, van-e jogod fikázni azt, amit más ír, mondjuk én.
Egyébként ahogy látom 2009. 07.15.-én regisztráltál, 44 hozzászólásod van a mai napig, így nem lenne sok itt sem, néhány kommentben elférne, és olvashatnátok (azért használom a többes számot, mert írásaid nagy részében magadra is többes számot használtál, nem tudom miért, talán ettől többnek érzed magad).

És akkor a végére néhány hozzászólásod, amiket talán már elfelejtettél, de valóban nagyon értelmesek, ha már az enyémek nem azok szerinted:

vanderkaay 2009.07.15 16:29:17
BKV
vanderkaay 2009.07.15 16:29:26
BKV
vanderkaay 2009.07.15 16:30:57
BKV
vanderkaay 2009.07.15 16:36:31
:)
vanderkaay 2009.07.15 17:41:03
:)
vanderkaay 2009.07.15 17:08:59
z
vanderkaay 2009.07.15 17:39:06
abcd

2019.09.05. 19:21:44

@Ethan Wolf: ok, nálad a gomb :)
Ha ezek után "elbúcsúzol tőlem", legyen itt ez az elköszönésem addig is, mert olyan érzésem van mindig, mikor ezt írod valakire, mint mikor egy tv-s műsorban a rossz válasznál szétnyílt egy ajtó és szegény játékos sikítva zuhant a mélybe.
Még annyi ideje sem volt, hogy páááááááá…

vanderkaay 2019.09.05. 21:57:04

Hirtelenjében nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek azon, hogy képes voltál elolvasni az összes valaha írt hozzászólásomat, majd írni róluk egy ötvensoros kommentet. Ha nekem ennyi időm lenne, megmenteném az őserdőket, vagy legalább levagdosnám az inggombjaimat és visszavarnám őket, mert annak is több értelme lenne. Ha ez neked megnyugvást okoz, szívesen elhiszem hogy nem vagy azonos Womb Raiderrel; ebben az esetben két egymástól teljesen független, megközelítőleg egyformán alacsonyeszű hozzászóló vagytok. Miért nem mentek inkább valami feminista blogra és társalogtok ott egymással? Untermensch faszi meg kontrázhatna a háttérben.

whoamiohmy 2019.09.05. 22:37:25

@VT 135: igen, de a captain legalább szórakoztató volt. Nekem mindig van 4-5 olyan mediaforras a tarsolyomban, ahol rendszeresen a fulladásos eszméletvesztés közelébe röhögöm magam, na a captain által diktált tempó a csajokespasik blogon ilyen volt. Ráadásul a captainnek még a valosagtesztelese is a helyén volt, jól látta a dolgokat. Viszont az hogy 3 kommentvaltasbol egymás anyját kurvázták n+1 emberrel (férfival ÉS nővel) azon a blogon, az minden pénzt megért.

Persze a captain is alapvetően dugni járt oda, és vagy az lett, hogy megdugta akit lehetett onnan vagy nem jött össze semmi és ráunt. Így aztán kifulladt a motiváció és ma már pár vérszegény redpill kommentnel többre posztonként nem nagyon futja tőle.

Hát igen, így van ez. Ahogy a gyerekvetőmag elárasztja a torpedóvetőcsövet, oda a tesztoszteron és vele a férfi energia. A captaint is kezelgetheti valami jó étvágyú szivola mostanában így nincs már energiája a jó kis csörtékre ahogy régen.

Sebaj, mindig van más forrás a hypoxiasra röhögésekre a hosszú munkanap végén estenként.

whoamiohmy 2019.09.05. 22:43:26

@Frau Untermensch4:
Te most komolyan KIMÁSOLOD mások kommentjeit innen??

Baszki neked TÉNYLEG a világon SEMMI értelmes dolog nincs az életedben? Baszki, legalább építhetnél katedrálisokat gyufaszalokbol vagy mittomén maszturbalhatnal grizzlymedve méretű vibrátorral 18. századi menüettre.

Valami, BÁRMI ami értelmesebb annál hogy sótlan, értelmetlen, stílustalan kommentekkel cseszegetsz tök ismeretlen embereket az interneten.

Vagy akkor már szerezz egy steam accountot. Egy évben kétszer a nagy leértékeléseknél bevásárolsz és még egy használt középszar PC-vel is eljátszhatsz az indie játékokkal egész évben. Bármi.

whoamiohmy 2019.09.05. 22:49:06

@vanderkaay: ahh, nincs is annál szebb, mikor úgy felbaszol egy nőt, hogy rád uszítja a pasiját vagy még szánalmasabb esetben a béta orbitereid valamelyikét. Az a durva, hogy ilyen a valódi életben is van. Azok a kínos pillanatok, mikor a csajoknál elfogytak az érvek, igy bevágják a durcit és nem szólnak egy szót se, a pasik meg nem mernek megmukkanni se mert tudják hogy akkor este ugrott a punci.

A kedvencem mikor a feldühödött csajszee benedvesedett puncogójának a szagára az aktuálisan kéznél tartott béta orbiter rád veti magát de FINGJA sincs miről van szó, csak azt tudja, hogy a punci nedves, az ő farka áll és az aktus előtt valami sárkányt le kell döfni. Azt még sejti, hogy te vagy a sárkány, de hogy miért azt már akkor se tudta mikor megcsapta az orrát az akciószag.

Mikor ezt megspékeli az ember egy barátságos perpatetikus felmosollyal egyiptomi hieroglifa stílusban plusz mond valamit az ember a lovagnak amin mondjuk még röhög is, na ott szokott elszabadulni a POKOL...

2019.09.05. 22:59:39

@vanderkaay: nem vagyok feminista. Nem szeretem őket, mert szerintem egészen sok kárt okoztak a nőknek. (képzeld erről is írtam már itt régebben)
44 hozzászólásod volt, ebből itt van 7 db, ne gondold, hogy sokat írtál, gyorsan végeztem. Csak nekem írtál sokat a bizonygatásaid miatt. Én minden hozzászólásodat elolvastam, hogy megkeressem miért érzed úgy, hogy te okosabb, bölcsebb vagy bármelyikünknél. Te ahogy írod, nem. De véleményt formáltál.

"Ha nekem ennyi időm lenne, megmenteném az őserdőket, vagy legalább levagdosnám az inggombjaimat és visszavarnám őket, mert annak is több értelme lenne."
Valóban nem sok értelme volt olvasni egyetlen mondatodat sem, de úgy gondoltam, ha már megszólsz minket, azzal a joggal teszed, hogy a te magvas gondolataid nélkül szegényebb lenne ez a blog, és igyekeztem ezt megkeresni.
Nem lenne szegényebb.

2019.09.05. 23:12:49

@whoamiohmy: köszönöm a javaslataidat, nem használom őket, ha nem haragszol.
Leírtam, hogy miért olvastam el a hozzászólásait. De elfogadom, hogy ez neked furcsa és nem értesz vele egyet.

whoamiohmy 2019.09.05. 23:19:18

@Frau Untermensch4: de baszki legalább ANNYI kreativitás lenne benned, hogy legalább ERRE valami stílusos hülyeséggel válaszolsz amin minimum röhögni lehet vagy jobb esetben úgy küldesz el a picsába hogy még jól is esik.

Mittomén, bedobsz egy klasszikus viccet, mondjuk "a szomszéd farka 5 centivel hosszabb ami apróság de jólesik az embernek". Vagy javasolsz kontrában valami hülyeséget amit én csináljak, mondjuk kössek a farkamra görcsöt majd verjem bele egy darázsfészekbe, hogy lenyugodjak.

Tényleg, VALAMI. BÁRMI!

Életem legszarabbul sikerült randijain kreatívabban koptattak le mint amit te csinálsz. Szomorú vagyok. Látod, ezért hiányzik a kapitány. Tőle legalább ilyenkor ha mást nem egy jó kis tesztoszteronban tocsogó harci szentségelést lehetett ilyenkor kapni. Humora nem mindig volt de legalább a felpaprikázott erőlködésén lehetett röhögni.

Na yo 8.

vanderkaay 2019.09.05. 23:32:03

Jó, akkor nem lenne szegényebb. Majd ha végeztem az inggombjaim visszavarrásával, akkor kiszórok egy adag mirelit kukoricát a sarokba, hogy legyen mire letérdelni. Elhiszem, hogy nem szereted a feministákat. Ebben az esetben nyugodtan elhúzhatnál innen egy olyan blogra is, ahol nincsenek feministák, nekem az úticélod tulajdonképpen teljesen mindegy, a lényeg hogy itt ne legyél. Se a Womb Raider. Ilyen alacsony jel/zaj arányt mint ti egy fűrészes sügér nem bírna generálni.

Womb Rаider 2019.09.06. 07:39:40

@vanderkaay: Apppám.. ez mán a konstruktivitás netovábbja!!! Keep it up!

Ha lenne vanderkaay-magyar szótár, nagyobb összegbe mernék fogadni, hogy a konstruktivitás mellet az "egyetértő smúzolás" szerepelne benne :)
És hidd el..én rettenetesen sajnálom, hogy a meleg, barátias, építő jellegű együttlétetekbe belerondítottam.. tévedtem, be kell látnom.. ti nem megoldást kerestek, hanem megnyugvást, a tünetek enyhítését. Pedig a valódi tutiság a profilaxis lenne.. nem pedig az, hogy újra és újra egymás sebeit nyalogatjátok (az se rossz, gondolom..de azé'...na...)
Nem látom, hogy a dolog haladna valmi irányba, helyette valamiféle körtánc felverte porban kántáló 'harcosokat' világít meg a tűz lobogó fénye.
Az, hogy ékesszólóan , saját titkos nyelven tudjátok a problémát 'megymagyarázni' ..azzal láthatóan nem haladtok a megoldás felé.
Nem megsértődni kellene (és talán az sem ártana, ha kissé lazábbra vennétek a figurát, nem ti vagytok a APA kihelyezett tagozata). Párkapcsolati problémák (diszfunkció) esetén alapvető a párbeszéd kezdeményezése.. egyenlő pozíciókból..

2019.09.06. 07:42:03

@vanderkaay: signal to noise ratio, ahhh ezt de rég hallottam már :-)
És jó volt.

2019.09.06. 08:04:53

@vanderkaay: az életed problémája attól nem fog megoldódni, hogy ebben a blogban csak olyanok fognak kommentelni, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Akik mögé odaállhatsz és helyeselhetsz.
Attól, hogy mi nem leszünk itt, az életed valóságában még ugyanúgy nem fog menni a "nőzés", hozhatsz és idézhetsz bármilyen eszmét, bújhatsz mögé és háríthatod el magadtól a felelőséget, sikertelen maradsz.

2019.09.06. 08:06:55

@whoamiohmy: egyáltalán nem áll szándékomban téged szórakoztatni. Menj randira.

vanderkaay 2019.09.06. 08:40:00

@Frau Untermensch4: Az én életem problémái között a "nőzés" napjainkban egy igen alacsony sorszámot visel; kicsivel talán a fehérrépa aktuális világpiaci árának alakulása felett, de még bőven a hazai vízilabdabajnokság hétvégi eredményei alatt helyezkedhet el. A blogot azért olvasom, mert érdekesek a sztorik, a kommentek között meg van egy csomó jópofa, függetlenül attól, hogy egyébként egyetértek-e vele vagy nem. A ti hozzászólásaitoknak viszont annyi hozzáadott értéke nincs mint ha a négyéves unokahúgomat ültetném a billentyűzet elé, és ezért lenne hasznos, ha elhúznátok innen a búsba. Biztos rengeteg blogtulaj van aki egyébre sem vágyik mint hogy néhány ilyen bohóc rendszeresen összetévessze a kommentfelületét a fővárosi nagycirkusz porondjával; mi meg itt nyugodtan helyeselhetnénk egymásnak, meg nyalogathatnánk a nőzés közben szerzett sebeinket, meg a fa--om tudja mit szoktunk még szerinted csinálni.

whoamiohmy 2019.09.06. 09:00:33

@Womb Rаider: na, itt legalább már egy laza 5000-es szókincs tettenérhető frau u.m. szokásos 500 szavas szókincsre alapozott, hamis felsőbbrendűségi öntudatra felhúzott polkorrekt böfögésein túl. Még nem érzem azt, hogy stílusosan lettem volna egy zsebhokizós, lelkisérült, frusztrált kis fütyinek beállítva, de már alakul a dolog. Van benned potenciál.

Tipp: legközelebb még tedd hozzá, hogy pénzünk sincs, a társadalmi pozíciónk egy lábtörlőét veri ALULRÓL és a pöcsünk is kicsi. A női visszautasításoktól frusztrált, randiképtelen, punci helyett egymás sebeit nyalogató balfék idióták egy jó indítás de nem elég ütős.

2019.09.06. 09:45:14

@whoamiohmy: te beszélsz szókincsről? Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy mit produkáltál eddig itt?

Lassan eléred az eddigi hozzászólásod számát, és miért? Csak azért, hogy három nicket baszogass.
Arról írsz, hogy jól teszi Wolf, hogy töröl minket? Te mit csinálsz itt tegnap reggel óta te szerencsétlen? Személyeskedsz folyamatosan. És ehhez hozzád illó társat is találtál.

Miért hiányolod, hogy küldelek el válogatott szókinccsel a picsába?
Nem foglak. Viszont nem értem, hogy miért tartod te magad többre és értelmesebbnek, mint minket és mitől érzed jogosabbnak az ittlétedet mint a miénket, akik a témához számtalanszor szóltunk és bár a véleményünk nem mindig egyezett, ritkán ment ez a minőség rovására.

A te hozzászólásaid tegnap óta csak a gyalázás és személyeskedés. Ezekért a tegnapelőtti kommentek tegnap reggel már törölve lettek, aminek nagyon örültél.
Tényleg úgy érzed, hogy a tieid maradhatnak és joguk van itt lenni? Mit csinálsz máshogy mint a tegnap előttiek?

"hamis felsőbbrendűségi öntudatra felhúzott polkorrekt böfögésein túl."
Mutass már egy mondatodat, amiben nem így teszel, légyszi.

Womb Rаider 2019.09.06. 09:58:41

@whoamiohmy: "Még nem érzem azt, hogy stílusosan lettem volna egy zsebhokizós, lelkisérült, frusztrált kis fütyinek beállítva, de már alakul a dolog."
Megszólítva érezted tán magad? Indokolt lett volna az elbocsátó szép üzenet?

"legközelebb még tedd hozzá, hogy pénzünk sincs, a társadalmi pozíciónk egy lábtörlőét veri ALULRÓL és a pöcsünk is kicsi."
??? Megint azt kell kérdenem.. hiányérzeted van? Bástya elvtársat már smeg sem akarják gyilkolni?
Hidd el, ha hozzád szerettem volna szólni (szükségesnek gondoltam volna..netalán reményt keltőnek) akkor ráböktem volna a kommented alatti szürke kis csíkra.
A hiányolt minősítéseket mellesleg tőlem ritkán olvashattad, de tudom, szeretnéd már leütni a labdát. Most ráérek, apportírozhatunk is.. elővezetheted, mennyire kiemelkedő egzisztencia a tiéd, mennyi és milyen különleges nagyvadat hoztál már terítékre, lengetheted a lompost a szájtáti siserehad elismerését learatandó..
Engem spec nem érdekel.. mindezek valójában másodlagosak (és igazán nem is hitelesíthetőek)
Magányos fecske nyarat nem csinál, maximum meleget..
És forgathatod bámi módon, a sztorik zöme nem sikertörténet és az , ahogyan a hangosabb koalíció azonosulni tud a kudarcokkal, az sokatmondó :)
De nincs harag, értetek haragszom, nem ellenetek.. ne kelljen ezt mindig elmagyarázni..

whoamiohmy 2019.09.06. 12:52:28

@Frau Untermensch4: @Womb Rаider:

Na, alakul ez, tudtok ti, ha akartok!

Még az is lehet, hogy ebből a kommentmezőből is egy közepesen szórakoztató médium kerekedik. Csodás.

whoamiohmy 2019.09.06. 13:02:42

@Frau Untermensch4: @Womb Rаider:
Ha ugyanazon személy vagytok (amit most már én is lehetségesnek tartok lassan), ha nem, attól tartok, félreértjük egymást. Az egyetlen dolog ami a magyar csajozós-pasizós blogoszfera kommentmezejeit még úgy-ahogy megtartja az érdekesség határán a kommentelők gyalázkodása egymással. A posztok magukban már más kérdés, Wolfot például pont azért jó olvasni, mert érdekes.

Vagyis én nem azt fájlalom, hogy semmirekellő útszéli utolsó szakadt senkiházinak tartotok, mert ez a FŐ motívum ami miatt érdemes veletek kommenteket váltani. Nekem a stílus és a kreativitás (vagy ezek hiányában legalább a bevérzett szemű, magatokból kikelt ordítozás) hiányzik, amit például a captain gond nélkül ki tudott belőletek hozni. Hiába na, sajnos nem vagyok a kapitány sarmjanak birtokában. Meg eleve rohadt kevés időm/energiám van az egészre.

Szóval: nem az a baj, hogy állandóan pocskondiáztok minket férfiakat itt, mert az a való életben is pontosan így megy 40-es nőknél, akik egész addigi életükben hozzá voltak szokva hogy a férfiak körberajongják őket, majd a 4. X után szembesülnek azzal, hogy megöregedve már a kutyát sem érdeklik. Ilyen összefonnyadt bútordarabok mindenhol vannak. A probléma az, hogy még stílus sincs. Legalább hallanék NÉHA valami olyasmit, hogy üljünk össze és dobjuk ki kockával, ki kinek milen sorrendben veri ki. De még ez se.

Na én ügyelek a hétvégén úgyhogy a magam részéről megint eltűnök jó időre. Szép apokat kedves mindnyájatoknak.

2019.09.06. 13:20:22

@whoamiohmy: azt tartasz, amit akarsz. Kicsit beteges gondolat, de téged jellemez és belőled indul, hogy a két személy ugyanaz és egymást basztatják folyamatosan, miközben ők szerinted ugyanazok. És az egyiknek 500 szavas a szókincse a másiknak meg 5000. Talán te így csinálod? Több nicked van?
Már javasoltam, hogy olvass el minket, de sem te sem a haverod nem hajlandó erre, csak ismerek nélkül jön belőle az "ítélet".

Ahogy az is, "hogy állandóan pocskondiáztok minket férfiakat itt". Én nem teszem ezt, az általánosítás ellen mindig szóltam, de nem igazán erről szóltak a kommentjeim. Sőt többször kértem véleményt az itt kommentelő férfiaktól, sőt időnként kaptam elismerést is tőlük. De mivel nem olvastál mindig mindent tőlem, sőt az írásaimra érkező válaszokat sem, ezért jön megint az általánosítás. Annyira egyszerű lenne, ha olvasás után formálnál véleményt! Mert így szart sem ér. Illetve csak kavarod.

"A probléma az, hogy még stílus sincs. Legalább hallanék NÉHA valami olyasmit, hogy üljünk össze és dobjuk ki kockával, ki kinek milen sorrendben veri ki. De még ez se."
Már nem először utalsz arra, hogy a szexuális vágyaidat és igényedet elégítsük ki verbálisan, hát édes kicsi farkú barátom, tőlem biztos nem kapsz ilyen választ.

Womb Rаider 2019.09.06. 13:42:28

@whoamiohmy: Ahhh... azt hiszem, sikerült egy életre elásnod magad Frau-nál :))

Egyébiránt egyetértünk: félreértjük egymást. Még pontosabban: félreértesz...ez fakadhat abból is, hogy láthatóan nem is akarod megérteni, amit írok és cserébe a valóságtól sikerült oly mértékben elszakadnod, hogy ez összevetve azzal, amit magadról vetítesz, az ember szívét jeges félelem fonja körül.
"én nem azt fájlalom, hogy semmirekellő útszéli utolsó szakadt senkiházinak tartotok"
A paranoid téveszméiddel most mit tegyek? Komplexusok gyötörnek? Bántottalak?

"vagy ezek hiányában legalább a bevérzett szemű, magatokból kikelt ordítozás"
Haluzol... így ne állj munkába és gyere le a szerről.

"nem az a baj, hogy állandóan pocskondiáztok minket férfiakat itt, mert az a való életben is pontosan így megy 40-es nőknél,"
Ezzel azt akarod mondani, hogy minden férfi úgy látja a világot, olyan mint 'ti'?? Ez kikristályosodott, szent meggyőződés, mely független, objektív véleményekkel is alátámasztatott, vagy csak személyes tapasztalások általánosítása?
Az, hogy az állításaitokat megkérdőjelezzük (vagy inkább most csak a magam nevében nyilatkozonm) tehát ha megkérdőjelezem , akkor annak hátterében pusztán annyi van, hogy más irányból, nem elhomályosult tekintettel, nem frusztrációtól befolyásoltan kicsit másként látszik a probléma. Ennek még a korommal sem függ össze direkt módon.
Azt azért megkérdeném, hogy te crossdresser, vagy transzvesztita vagy? Mert annyira pontos ismereteid vannak a 4. x-en túli nők párkapcsolati ellehetetlenülését illetően..
Próbáld máskor harmincötnek eladni magad..és borotválkozz a randi előtt közvetlenül. Mert így könnyen lehet, hogy téves elméletek forrása lesz a tapasztalásaid sokasága.

" Legalább hallanék NÉHA valami olyasmit, hogy üljünk össze és dobjuk ki kockával, ki kinek milen sorrendben veri ki. De még ez se. "
Ezért talán ne nekem reklamálj.. vagy légy kezdeményezőbb.. néma gyereknek anyja veri a f..át.

2019.09.06. 13:50:03

@Womb Rаider: nem egy életre, ha bocsánatot kér, megbocsátok neki :)

Womb Rаider 2019.09.06. 13:50:21

@whoamiohmy: " Wolfot például pont azért jó olvasni, mert érdekes. "

Ebben teljesen egyetértünk.. a stílusa nyilván nem egy Stendhal..de fiatal és fejlődik :)
A sztorik is rendesen körül vannak járva, fel lehet venni a hangulatot.. Egy a baj (vörös hajú, szemüveges..) hogy nem sikerült kibogoznom (de ez nyilván az én hibám, nem követem elég régről) hogy honnan, hová is tart ez az egész..és legfőképpen: miért??? Miért???
Mi mozgatja? Mi az elsődleges cél? Egy elméletet igazolni, vagy statisztikt készíteni? Mert ha dugni akar(na) úgy effektívebb is lehetne..tényleg nem tudom.
(A kommentszekciót hagyjuk.. olyan, mint a Keleti aluljáró egyik sarka, frontátvonulás után..)

2019.09.06. 14:50:04

@Womb Rаider: "A kommentszekciót hagyjuk.. olyan, mint a Keleti aluljáró egyik sarka, frontátvonulás után.."
És te pont itt érzed jól magad :-)))))P

whoamiohmy 2019.09.06. 15:33:53

@Daenerys Targaryen: pontosabban: azért ilyen, mert ő itt van. És örüljünk, hogy legalább ennyi van, mert tőle ENNÉL többre tényleg nem futja.

Candydaisy 2019.09.06. 19:38:26

@whoamiohmy: Neked ez a perverziód, ha a nők bántanak téged szóban vagy fizikailag. :D

whoamiohmy 2019.09.06. 19:53:37

@Candydaisy: ez az EGYETLEN dolog amire ezek a nők még alkalmasak: szórakoztató szemlélni a vergődésüket. Semmi másra nem jók már. Amire valamikor jók voltak, az 40. életévükbe lépéskor gyakorlatilag megszűnt értékesnek lenni. Bármi más értékelhető dologra képtelenek. Ha nem így volna, nem vergődnének azzal, hogy itt és más blogokon ezzel a szánalmas szurkálódással megpróbálják a férfiak figyelmét magukra irányítani. Bőven volna más, értelmes dolguk ehelyett.

De tényleg semmi más nem maradt nekik már.

Candydaisy 2019.09.06. 20:03:49

@whoamiohmy: Ez nem válasz a perverziód kérdésre Doki :D

whoamiohmy 2019.09.06. 20:11:03

@Candydaisy: egy szóval se állítottam hogy nem vagyok perverz ;)

Candydaisy 2019.09.07. 06:31:36

@whoamiohmy: Bealudtál a hokizásba?
Jó volt, mi? :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.07. 21:27:24

@Womb Rаider: nagyon sok pasi meséli, hogy a nőknél egyszerűen nem működik az ennyire nyers, egyenes beszéd, hogy igyunk meg valamit és dugjunk, még akkor sem, ha a csaj is csak ennyit akarna. Nem látom vétkesnek abban wolfot, hogy megvannak a maga trükkjei, csalijai, dumái, mert itt valójában a partnernek is tudnia kell, hogy miről is van szó. Vegyük ezt a nőcit: háromszor elmondta neki, hogy hozzá mennek, mégis át akarta átverni a pasit azzal, hogy majd a találkozón tekereg, gondolom, mert ő nem olyan lány, őt meg kell sétáltatni és etetni előtte, hogy jobban érezze magát, aztán akkor elmondhatja, hogy ő nem megy ám csak úgy fel idegen lakásokba. Ebben ő volt a hunyó, mert tök egyértelmű a szitu, hogy egy szexrandira invitálták.

A borkóstolás meg pizzasütős "csali" lehet, hogy kissé béna, de működik, és szerintem ennyi számít. Úgyis mindenki tudja, miről is van szó, mármint az értelmesebbek. Minek túlkomplikálni, ha ennyivel is célt ér? Még van egy bája is ennek a dolognak, pont azért, mert nem csak annyi, hogy gyere és basszunk, hanem legalább becsomagolja. :)

2019.09.07. 22:53:01

@Serial Slut: szerintem ez a WR is tudja hogy nem lehet ilyen nyersen csinálni. Ő csakis kötekedni jár ide, nem valódi hozzászóló, nem ad hozzá a témához.

Womb Rаider 2019.09.09. 09:35:27

@Daenerys Targaryen: Nem unod még ezt az utánam koslatást? vagy most Frau után téged állított rám a hivatal?
SS nagylány, majd kialakítja a maga véleményét, nem fogyatékos, hogy egy másiktól kérjen ehhez segítséget..

Womb Rаider 2019.09.09. 09:46:11

@Serial Slut: "Úgyis mindenki tudja, miről is van szó, mármint az értelmesebbek. "

Hááádebassz.. most komolyan.. mi élvezet van abban, hogy a baromfiudvarban durrogtatunk? Persze, szerencsétlen bamba picsákat terítékre hozni rutin egy kiképzett pirosbogyós szakembernek (amúgy lehet, hogy mégsem??) de ebben mi az élvezet? Egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Az a kihívás, ott van jutalom és van erőfeszítés.
A dugásban nem az a tutiság, hogy egy élő humanoid valamely testnyílásába tunkolod a micsodád , egy férfi számára nem pusztán ez kéne legyen a cél..
Persze én kérek elnézést, ha túl magasra teszem a lécet. Innen lejjebb már csak az van, hogy amit nem tudok levadászni, azt megveszem..
Azt is tudom, a nő picit más szempontok mentén választ olyat, akinek odaadja magát, akit a testébe fogad.. de a férfinek sem kéne, hogy ennyire a szimpla testi kielégülés vezérelje.
(most vegyük külön a kimondottan szexuális célú társkeresést. Ott nincs zsákbamacska, nincsenek trükkök százai, és nincs monetáris vetület. Se direkt, se indirekt módon)

mgdé 2019.09.09. 13:53:05

@Serial Slut:

"Ebben ő volt a hunyó, mert tök egyértelmű a szitu, hogy egy szexrandira invitálták."

S mi van akkor, ha valóban számára is egyértelmű volt a szitu, csak éppen ÉLŐBEN már nem volt annyira szimpatikus a korábban sosem látott, nem ismert poszter, hogy szexet akarjon vele? Előfordul az ilyen ... Vagy neki kutyakötelessége jó néven venni a posztert is láthatóan zavaró aszinkronitást?

Vagy a visszakozási jog már nem fér bele a jó kis elméleti rendszerbe? :D

Womb Rаider 2019.09.09. 14:00:09

@Én de genere Mi: Na.. valahogy így.. erre céloztam én is:
"Lehet, ő is másra számított..de neki nem volt akkora rutinja és nem tudta, miként pattintson le .. vagy csak nem akart megbántani..tudja a retek."

Wildschwein 2019.09.09. 14:35:10

@Én de genere Mi: @Womb Rаider: Ez valóban előfordulhat, de akkor az lenne a korrekt, ha azt mondaná: "Figyelj, tudom hogy azt beszéltük meg, hogy nálad borozunk, de most ezt mégsem szeretném, azt hiszem kissé elhamarkodtam ezt. Elnézést, ha most ezzel csalódást okoztam. Mit szólnál, ha inkább beülnénk valahová?" De ő ehelyett hülyének nézte Wolfot, úgy tett mintha nem beszélték volna meg az otthoni borozgatást.
Két dolgot lehetett volna csinálni úgy, hogy megmaradjon korrektnek: (i) Eleve nem fogadja el Wolf javaslatát, a lakásra történő meghívást, vagy (ii) Ha már elfogadta, akkor egy elegáns bocsánatkéréssel visszakozik, ahogy fent írtam. De az, hogy úgy csinál, mintha nem is erről lett volna szó... hát izé. Ez csak nektek, nőknek tűnik elfogadhatónak. (A Red Pill szerint egyébként a nők számára nincs különbség az igazság és a hazugság között.)

Wildschwein 2019.09.09. 14:36:23

Hol a hétfői poszt? Követelem Wolftól, hogy intézkedjen.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.09. 14:37:10

@Womb Rаider: mi a baj azzal, ha valakit a szimpla kielégülés hajt? Milyen jogon mondja arra bárki, hogy "nem jó" vagy "kevés, többet kéne akarnia"?

"A dugásban nem az a tutiság, hogy egy élő humanoid valamely testnyílásába tunkolod a micsodád"

De, sokaknak mindössze ennyi. Én is elég sok olyat ismerek, aki úgy él, hogy a lényeg, hogy minden napra jusson valami nő... mármint pina. Tartós kapcsolata egyiknek sincs, mert nem hisz bennük, ezért ők inkább próbálnak minél több állandó dugópajtást összeszedni, hogy valakit mindig fel lehessen hívni, mellette pedig próbálnak újakat is szeretni, folyamatosan vért frissíteni. Aztán ha esetleg valamikor úgy jön ki, hogy senki sem ér rá aznap, akkor el is gurul a pöttyös... Felesleges itt többről beszélni, nem tudom, hogy ez már valamiféle függőség határán van-e vagy micsoda, de létezik, és sokan vannak így, egyfajta életstílus.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.09. 14:39:17

@Wildschwein: igen, ha így volt, meg kellett volna mondania és kész. De hogy üljenek be máshová, meghívatja magát, hogy csak kihúzza az estét, aztán semmi nem lesz, ez egyáltalán nem korrekt.

"Ez csak nektek, nőknek tűnik elfogadhatónak."

Azért ne általánosíts, csak mert egy-két nő számára az.

mgdé 2019.09.09. 14:48:01

@Wildschwein:

Szerinted minden nő úgy született, hogy visszautasításban, visszakozásban rögtön profi? Értsd: udvarias, kedves, nem bántó, ugyanakkor egyenes és határozott. Sztem nem. :)

Van egy másik tévedésed is, s az nem csak véleményem szerint, egyszerű ténykérdés. :D

Wildschwein 2019.09.09. 15:31:19

@Én de genere Mi: "Szerinted minden nő úgy született, hogy visszautasításban, visszakozásban rögtön profi?"
Erre a kérdésre tudok adni egy általános és egy konkrét választ is. Általánosságban: bizony, nekem már volt olyan érzésem, mintha minden nő profi lenne a visszautasításban :) és a klubban már másoktól is hallottam ilyesmit. Konkrétan: bár lehet, hogy a posztban szereplő hölgy nem így született, de 25 éves korára azért illene az alapvető manírt megtanulnia.

Wildschwein 2019.09.09. 15:33:36

@Serial Slut: "Azért ne általánosíts, csak mert egy-két nő számára az."
Jó-jó, tudom, te nem vagy olyan, mint a többi nő :)

Candydaisy 2019.09.09. 15:45:26

@Wildschwein: Nem szabad általánosítani és nem tudjuk, hogy a lány mit gondolt. Milyen gondolatai voltak. @Womb Rаider: Van benne igazság, amit mondasz.@Én de genere Mi: Nagyon egyetértek veled. Van visszakozási jog.@whoamiohmy: Hol vagy? :)

mgdé 2019.09.09. 16:03:53

@Wildschwein:

Tudod, amikor a lányom elszólja magát, hogy állítólag kifejezetten értelmes egyetemista srácok már megint nem értették meg a visszautasítás udvarias változatát (túlontúl szép), akkor bennem, mint ilyenkor feldühödött apában ifjúkori előéletemtől függetlenül többnyire előtör a vágy, hogy elővegyem a luparát a fiatal kanok gyors és eredményes népnevelése céljából. (Igaz, ő még nincs 25, ennyiben, de csak ennyiben engedek neked.) Amúgy meg, tapasztalataim szerint sokkal jobb olyan nővel aki akar téged, mint olyannal, aki igazából nem. Akinek van esélye olyat/olyanokat keresni és találni, annak nem érdemes az "igazából nem"-eseket hajtani. Természetesen ízlések és pofonok, de szerintem inkább egy Pol Roger Brut, mint hat félédes BB. Ha gondolod, fokozhatom feljebb is. :)

Raon 2019.09.09. 16:44:33

Én értékelem, hogy végre vége lett a pete-fészek-rakásnak, de a nagy lendületben nem felejtettek el egy apróságot? Ha ugyanis itt arról volt szó, hogy a lánykának nem jött be Wolf, csak nem tudta elegánsan lepattintani, akkor miért is döbbent meg, majd akart gyilkolni a tekintetével akkor, amikor szembesült azzal, hogy Wolf simán csak visszakíséri a találkahelyre? Nem felhőtlen megkönnyebbülést kellett volna éreznie, hogy lám, ilyen civilizáltan is lehet intézni ezt?

Másképp megfogalmazva: az a reakció úgy nagyjából két bitre szűkíti a lehetséges okok listáját, és ebből az egyik kb. az, hogy Mózes nyilatkozta ki a fejében a maga exodusát újfajta, modern verzióban. :)

mgdé 2019.09.09. 16:56:04

@Raon:

Mert persacc egyetlenegy nő sem veszi jó néven, ha szó nélkül kiteszik a szűrét. Megbántódott, megsértődött, még ha feleslegesen is.

Majd megtanulod te is ... :)

Raon 2019.09.09. 17:00:50

@Én de genere Mi: ezt az újdonságot, nahát, már megérte annyi évtizedet élni :)

Womb Rаider 2019.09.09. 17:03:44

@Serial Slut: "Milyen jogon mondja arra bárki, hogy "nem jó" vagy "kevés, többet kéne akarnia"?"

Nem értesz... De! Ha arra hajt, azt tegye nyílt sisakkal, ne csapdázzon, ne húzogasson lépvesszőt..
Másrészt meg.. (ez szól @Wildschwein: és érintőlegesen @Raon: )
Egyszerűen nem értem, miért annyira elképzelhetetlen, hogy nem mindenki szexuális ragadozó, mindenre kész, elszánt és körmönfont.. Miért hihetetlen, hogy nem mindenki trenírozott, IX-es szintű faszcibáló? Miért baj, ha nem koreografál meg minden rezdülést, ha impulzív, ha bátortalan.. HA csak egyszerűen ember.Bizonytalan, bátortalan.

"Konkrétan: bár lehet, hogy a posztban szereplő hölgy nem így született, de 25 éves korára azért illene az alapvető manírt megtanulnia. "
Lónak a lomposát.. nem kell, hogy játszmázzon, nem kell, hogy mindenre legyen bevett protokoll..
" (A Red Pill szerint egyébként a nők számára nincs különbség az igazság és a hazugság között.) "
Na, ez gyönyörű.. A férfiakról mit mond a tanítás?
A nő (miként a férfi) nem algoritmus, ahol azonos inputok mindig azonos outputot generálnak. Még csak nem is fuzzy logic.. emberek, hangulatokkal, impresszióktól terelve, vágyakkal, elképzelésekkel. Nincs olyan, hogy én bevetettem minden sztenderd trükköt és két extrát, ezért tessék szopni, de izibe.
@Én de genere Mi:
" Amúgy meg, tapasztalataim szerint sokkal jobb olyan nővel aki akar téged, mint olyannal, aki igazából nem. "
Annál még a keze is jobb az embernek..Ezért nem látom a fantáziát a prostitúcióban.. (egyik oldalon sem) 'Barátnő fíling'.. ettől mindig rámtör a nevetés.. de boldogok a lelki szegények.

2019.09.09. 17:06:32

@Wildschwein: nos, ha már...
"A Red Pill szerint egyébként a nők számára nincs különbség az igazság és a hazugság között."
A férfiak számára van?
Ha olyan őszinteségi hullám van, akkor az úgy lenne teljes, ha Wolf (vagy más férfi akár) az igazság jegyében a bor mellé hozzáteszi, hogy meg is duglak, hiszen általában erre megy ki a borozgatási játék.
Persze lehet azt mondani, hogy nem biztos, hogy megdugta volna, meg sallalalala, de azért a posztok arról szólnak, hogy egy éjszakás kapcsolat a többség, bor, pizza, farok...

2019.09.09. 17:09:31

@Én de genere Mi: "Mert persacc egyetlenegy nő sem veszi jó néven, ha szó nélkül kiteszik a szűrét. Megbántódott, megsértődött, még ha feleslegesen is."

Tán ezt a férfiak jobban bírják?
Ne viccelj.
Szerinted miért lett olyan Kritikus Intrikus, Erkölcsi hulla, Cortez és még sorolhatnám, olyan, amilyen?
Számtalan "sérült" férfi van és ontják magukból, hogy bezzeg a nők...

Szerintem mindkét nemben van aki bírja és van aki nem, ez nem nem függő!

mgdé 2019.09.09. 17:12:18

@Raon:

Meg. :) De legalább abban egyezzünk meg, hogy felnőtt férfi jó bor üvegébe nem tölt át másikat, gagyibbat.

2019.09.09. 17:16:09

@Raon: milyen jó lett volna, ha már úgyis 7-9 perc volt az egész megkérdezni, hogy mire számított?
Hát nem érdekes lenne egyszerűen megkérdezni, mert mi történhet? Talán válaszolt volna rá és okosabbak lennénk egy információval és nem kitalálnánk, hogy miért az látszott az arcán, ami.
Annyira őszintézünk, akkor tessék megkérdezni a másik felet.
Kicsit bátornak kell lenni, nem mondom, mert lehet, hogy őrült a nő és ráborítja a férfire a világfájdalmát, de lehet, hogy értelmesen megmagyarázza.
Miért kell mindig kitalálni, hogy mit gondol egy nő, amikor meg is lehetne kérdezni.
Még akkor is, ha nem ér semmit az egész. Egy információval gazdagabb lehet a férfi és nem egy másik férfi magyarázza meg a YouTube-on, hogy milyenek a nők, hanem ők maguk.

Raon 2019.09.09. 17:17:31

@Én de genere Mi: abban bármikor :) (és jogos, ezt senki nem írta, hogy ez kb. kultúrhorror, nagyjából az újrahasznált gumi szintje lehetne)

mgdé 2019.09.09. 17:24:58

@Frau Untermensch4:

Ez talán nem ennyire egyszerű. Amennyire tapasztaltam, idegen-idegen kapcsolatokban a nők a sérülékenyebbek, érzékenyebbek. A semmibe vett nő - különösen ha korábban pozitív visszajelzésekhez szokott - megrémül, hogy most mi a fene is van? A fiúk (nyilván van kivétel) jobban hozzászoknak ahhoz, hogy többször és többeknél kell próbálkozni, egy elküldéstől, visszautasítástól, még ha akár netán bunkó módon történt is, nem dől össze a világ.

Az általad felsoroltakat viszont vélhetőleg olyan nő, illetve olyan nők bántotta/bántották meg (s most mindegy, hogy jogosan, okkal, vagy sem) akit/akiket ismertek, szerettek, akikhez kötődtek. S ez más szitu, más, komolyabb csalódás, csalódottság. (Meg esetleg az otthagyott lakás, gyerek is többet nyom a latban, mint akár egy kellemes este vagy egy kósza numera esélye.) Asszem, de nem vagyok pcihológus. :)

mgdé 2019.09.09. 17:27:32

@Raon:

(sajna ez előjött egy másik posztban)

mgdé 2019.09.09. 17:32:37

@Én de genere Mi:

"Amúgy, ha épp elfogy a spéci borom, olyankor sima itthon is kapható borral újratöltöm az üveget és kész. :D"

:(

Candydaisy 2019.09.09. 17:36:13

@Én de genere Mi: Te egy nagyon okos férfi lehetsz. Pótapaságot vállalsz? :D @Womb Rаider: "Na, ez gyönyörű.. A férfiakról mit mond a tanítás?" Teljesen jogos és ésszerű kérdés.@Frau Untermensch4: Ez hatalmas bor, pizza,...

mgdé 2019.09.09. 17:42:57

@Candydaisy:

Természetesen vállalok. :D

VT 135 2019.09.09. 19:06:30

@Én de genere Mi: Mást sem csinálsz, csak folyamatosan mentegeted ezt a nőt, meg általánosságban a nőket. Bármiféle felelősség alól, az alól, h a cselekedeteinknek az életben - akár férfi, akár nőről van szó, következményei vannak. Ezzel szemben a férfiaknak szerinted mindent tudniuk kell, mindent el kell viselniük. Nem egyenlőtlen neked egy kissé a mércéd...?

2019.09.09. 19:10:33

@Én de genere Mi: "idegen-idegen kapcsolatokban a nők a sérülékenyebbek, érzékenyebbek. A semmibe vett nő - különösen ha korábban pozitív visszajelzésekhez szokott - megrémül, hogy most mi a fene is van?"

Ahogy látom megelőzött VT 135, pont azt akartam írni, hogy jujjjj, vigyázz, ilyet itt csak halkan írjál le, mert én itt olvastam először, hogy a nők még szeretni sem tudnak, nem hogy érzékenyebbek és sérülékenyebbek :))))

Candydaisy 2019.09.09. 19:32:05

"Mert persacc egyetlenegy nő sem veszi jó néven, ha szó nélkül kiteszik a szűrét. Megbántódott, megsértődött, még ha feleslegesen is." Ez hol mentegetés? Kicsit ez a Red Pill, olyan mint a piramisjáték nem? Ígérget, hogy ilyen überfaszamacsó leszel ...aztán semmi. Se nő...se boldogság. Pont itt írták, hogy még a "tanítók" is hiteltelenségi válságban szenvednek. És nincs nőjük vagy nem olyan, amit előadnak. :D??

Raon 2019.09.09. 19:44:26

@Frau Untermensch4: amikor ifjú voltam és bohó (értsd: azt hittem, a kiemelkedő szociális érzékenységemmel majd hűde mennyivel jobb parti leszek az átlag férfinál azzal, hogy efféle helyzetekben magam leszek a megtestesült Megértés és Figyelem - jó-jó, ez így tényleg röhejes, de mentségemre szólva jó régen volt), én jópárszor végigjátszottam ilyesmit. Hogy is fogalmazzak úriemberesen... vannak válaszok, amelyeket bár sosenem tudtam volna meg. :)

Félre ne érts, természetesen sok igazság van abban, amit mondasz, és az élet sokféle területén remekül alkalmazható. Amikor pl. írástechnikát tanítok, a karakterábrázolásnál ott is első számú főszabály, hogy "másképp ítélhetsz meg egy karaktert, ha ismered a motivációit". Azaz igen, mindenkinek vannak olyan saját igazságai, miértjei, amelyekkel bármilyen tette, nemtette, gondolata akár alapvetően is átértelmezhető. Barátokkal, szülőként, munkában ezek fontos irányelvek is lehetnek.
Node az ismerkedést tényleg ilyesmikre kellene alapozni?

Sokan hajlamosak szem elöl téveszteni, hogy ilyen ismerkedős-randis helyzetben milyen jeleket érdemes fogni, érteni, és melyek azok, amelyek totál félrevihetnek.
A fenti esetben a lényeg az, hogy volt egy megbeszélt keretrendszer, amit a hölgy önkényesen felrúgott, és amikor erre Wolf zárással reagált, még a hölgy volt vérig sértve.
Namármost simán lehet, hogy ennek a hölgy részéről akár nyomós oka is volt - a kérdés az, hogy itt és most miért is kellene foglalkozni ezzel. Bármilyen válasz is jönne, a lényeg ugyanúgy a jelzésrendszer egyoldalúsága marad: semmi kettőn áll a vásár, semmi oda-vissza dolog, hanem csakis direkt fókusz a hölgy érdeksérelmeire, pont.
És ami a legszebb az egészben, hogy itt a kommentekben is ez a félrefókuszálás megy. Mintha a másik oldalé ne lenne 50 %-ban ugyanolyan fontos, nem érne ugyanannyit. És valójában miért is nem?

Szerintem innentől érdekes, amit írsz, hogy meg is lehetett volna kérdezni. Éppenséggel igen - de mi értelme lett volna? Szerintem nincs olyan felnőtt férfi, aki ne ismerné azt a jelenséget, hogy ha megkérdezel egy nőt valamiről, akkor lehet teljesen más válasz jön, reggel, délben és este, attól függően, hogy épp milyen érzelmi behatások alatt áll, és hol tart a napi hullámvasúton. És minél erősebben érzelem vezérelt valaki, ez annál inkább lehetséges/jellemző. A Red Pillnek amúgy ezért az a tanítása, hogy sok nő számára nincs különbség az igazság és hazugság között, mert az mindig az az infó, amit az adott téma kapcsán aktuálisan érez. Ez sajnálatos tény/feminim működési sajátosság, amitől sok értelmes nő is szenved, és nem őspatriarchális gonoszság (de cserébe amúgy a maszkulin jellegnek is megvannak a maga hátrányai, természetesen - csak ezeket sokan nem látják így egymás mellett).

És természetesen igazad van, ahogy írtad feljebb, hogy ez így durva általánosítás, mert akadnak kivételek is. Sőt, a nagyobb kép pedig valójában az, hogy nem a nők érzelmi lények, hanem az ember az, és azon belül a nők általában nagyobb, a férfiak kisebb mértékben. Azaz nem csak "női megérzések" vezérelnek dolgokat - magára az emberi pszichére jellemző, hogy sokféle döntésmechanizmus tudat alatti szinteken működik és alapvető érzelmeken alapul.

Ezzel együtt, akinek egy csepp esze van, helyén tudja kezelni ezt, és nem kategorikusan
általánosít, csupán tisztában van a reális arányokkal. Ha ebből valaki csak annyit akar látni, hogy "már megint a nőkre általánosítanak", hát lelke rajta - és mondjuk annyiban megnyugodhat, hogy a mintegy tíz éve tomboló, netes alapú önérzetkultusz már senkit sem kímél, egész generációk nőnek fel nemileg jellegtelen gyermeklélekkel, így ez az érzelmi igazságkezelés rövidesen ugyanannyi farokkal szaladgáló homo sapiensre is állhat. Az lesz ám a tökéletes egyenlőség...

És akkor vissza a lényegre. A fenti poszt szerintem éppen arról szól, hogy lehetne normalizálni az ismerkedésben meglévő esetlegességeket, ilyen-olyan emberi hülyeségeket. Itt egy átlagnál jobb emberismerettel bíró férfi levett bizonyos jeleket - és ezek alapján úgy döntött, ebből így akkor elég is volt. Lehet, hogy ez a hölgynek nem esett jól, de ennél tisztább, egyértelműbb segítséget jelzésként egy közel ismeretlen embertől nem is kaphatott volna.

2019.09.09. 21:16:52

@Raon: önérzetkultusznak is lehet nevezni, de talán plasztikusabb a sérelemkultusz. Mindenféle emberi csoportok a saját sérelmeiket emelik piedesztálra és ezzel akarnak többletjogokat kisajátítani maguknak. Jelzem, eddig egész sikeres ez a taktika, mert a többségi társadalom kiherélt, feminin férfijai meghajolnak e nyomás alatt. Nem baj, haladunk a szingularitás felé, ahonnan nincs visszaút.

2019.09.09. 21:33:12

@Raon: Az életünk különböző szakaszaiban mások azok a tulajdonságok, amik fontosak egy férfiben. Amikor én voltam bohó és fiatal, kevésbé volt fontos a "Megértés" és a "Figyelem", így "mindössze" ezzel engem sem lehetett volna levenned a lábamról :)

"Node az ismerkedést tényleg ilyesmikre kellene alapozni?"
A kérdés az, hogy az ismerkedés rövid távú kapcsolatra vonatkozik, vagy van benne lehetőség arra, hogy több legyen belőle.
Ha az első, akkor természetesen nem.
Wolf a maga egyediségével -hogy egyéjszakás kalandjait írja le-, válik ezért érdekessé. Miről beszélgetünk? Az ő egyéjszakás nőiről és viselkedésükről, vagy belekeverjük az érzelmeket, a hosszabb távú kapcsolatokat is. Vagy van aki erről beszél és van aki arról.
Csak akkor már elbeszélünk egymás mellett.

A fenti esetben valóban a lány ha úgy akarjuk értelmezni a megbeszélt lehetőségét az éjszakának felrúgta, de úgy gondolom, a teljesség akkor lenne, ha Wolf nem háromszor leírta volna, hogy hozzá mennek borozni, hanem legalább egyszer egyértelműen kijelentette volna, hogy ebből mi lesz. Tudom, nagyon hülyének kell lennie, hogy ezt a nálam borozást ne értse, de lehet, hogy az volt. És már hány lány, akikről írt...

"ha megkérdezel egy nőt valamiről, akkor lehet teljesen más válasz jön, reggel, délben és este, attól függően, hogy épp milyen érzelmi behatások alatt áll, és hol tart a napi hullámvasúton."
A férfiak mindig azt gondolják, hogy nekik milyen nehéz a nőkkel, pont ezért, amit itt írsz.
De elmondom most, hogy nekünk magunknak sem olyan könnyű mindig saját magunkkal, pont ezért, amit itt írsz, mert igen, ez jó néhányszor van így :)
Az érzelmek, a hormonok, a nehéz napok, a Hold, a fene tudja mi, de magukkal ragadják a józanságunkat és a reggeli "igen" délutánra "talán", estére pedig "nem" lesz.
Tapasztalt és szerelmes férfi azért tudja ezt kezelni, vagy viselni :)

Én örülnék annak, ha nem általánosítanának mindig az emberek (nők és férfiak). Bár a mondatokban sem lehet állandóan azt írni, hogy "vannak kivételek", vagy "több nő", "néhány nő", stb. Legyen úgy akkor, hogy az általánosításra én igyekszem nem reagálni már, és úgy venni, hogy bár úgy látszik minden nő, de nem azt jelenti :)

Ennek a lánynak én úgy érzem kellett volna a kérdés, ha másért nem azért, hogy tudatosuljon benne az, hogy mit válaszol, hogy ne lógjon meg a saját válasza elől, hogy tanuljon abból. Pont abból, amit kimond a kérdésre :)

2019.09.09. 22:16:13

Womb Raider:

"mi élvezet van abban, hogy a baromfiudvarban durrogtatunk? Persze, szerencsétlen bamba picsákat terítékre hozni rutin egy kiképzett pirosbogyós szakembernek (amúgy lehet, hogy mégsem??) de ebben mi az élvezet?"

"A dugásban nem az a tutiság, hogy egy élő humanoid valamely testnyílásába tunkolod a micsodád , egy férfi számára nem pusztán ez kéne legyen a cél..
Persze én kérek elnézést, ha túl magasra teszem a lécet. Innen lejjebb már csak az van, hogy amit nem tudok levadászni, azt megveszem..
Azt is tudom, a nő picit más szempontok mentén választ olyat, akinek odaadja magát, akit a testébe fogad.. de a férfinek sem kéne, hogy ennyire a szimpla testi kielégülés vezérelje."

Csak emlékeztetőül (hiába a nicktörlés, CA megőrizte az utókornak):
drive.google.com/file/d/1WN4E7rWFKwMt8iDjPm2ldFKVP3Fwsqfm/view

mgdé 2019.09.09. 22:25:49

@VT 135:

"Ezzel szemben a férfiaknak szerinted mindent tudniuk kell, mindent el kell viselniük."

:DDD S ugyan honnan szedted azt a hülyeséget, hogy ilyet állítottam volna?

whoamiohmy 2019.09.09. 22:34:45

@Candydaisy: dolgozom többnyire. Most például egész hétvégén. Úgy döntöttem, adok az egomnak még 3 évet ami miatt beleugrottam egy eléggé melós eletszakaszba.

whoamiohmy 2019.09.09. 22:44:46

Na egyébként úgy általában a témához.

Két dolgot kell megérteni az ilyen helyzetek elemzésekor.

1. A nők számára a szexualitás ELSŐSORBAN a narciszizmusuk megélését jelenti. Pontosan ebből származik az az élmény is, hogy a nők számára a fejükben lévő kép fontosabb a valóságnál. És így is van. A nő a maga számára főleg és elsősorban genetikai celebritás. Az ideál amire mindenki vágyik, de FŐLEG a top hímek.

Ennek megélése a nőnek SOKKAL fontosabb, mint a pasi megszerzése. Spermából minden szivdobbanasunkkal 100.000et termelünk. Petesejtből havonta 1 érik meg. Ennek megfelelően a punci mindig is sokkal értékesebb lesz mint a f@$z. Ez így volt, így van és egészen addig amíg a technológia ki nem találja hogyan lehet a nők hüvelyét és méhét JOBB eszközökkel helyettesíteni (még úgy 3-4 év) ez így is lesz.

2. A nők számára nagyrészt emiatt hihetetlen fontosságú a plausible deniability, azaz kicsit szerencsétlen tükörfordításban a hihető letagadhatóság. Ez kb annyit tesz, hogy bármi történjék is, az biztosan NEM a nő kezdeményezésére vagy explicit akarásával történt, hiszen akkor a nő jobban akarná, tehát elvesztené a gentikai celebritás státuszt. Egy gyakorlott hódító ezt tudja, és úgy intézi a dolgokat, hogy a plausible deniability NE sérüljön.

Egy példa.

Szeptember végén gimnáziumi osztálytalálkozóm lesz (kb minden évben megszervezzük). Zürichből repülök haza péntek este. Van egy csaj, aki ráadásul bitang jó nő és szerintem érdeklem. A szervezésre létrehozott messenger csoportban ahogy mondtam, hogy péntek éjjel érkezem és jövök le Budapestről (vidéki városban jártam iskolába), egyből rákérdezett mikor jövök le.

Barom fejjel egyből rákérdeztem, hogy a bérelt kocsival lehozzam-e. HATALMAS hiba. A csaj kb 20 km-re lakik a várostól ahol végeztünk, és korábban már pedzegette, hogy nem lesz hol aludnia. SIMÁN benne lett volna egy közös lejövetelben és akár egy közös hotelszobában is ha privátban, diszkréten kérdezek rá. De ha mindenki látja hogy együtt megyünk együtt jövünk, akkor a helyzet egyértelmű. Ugrott a plausible deniability.

mgdé 2019.09.09. 22:50:18

@Raon:

"de ennél tisztább, egyértelműbb segítséget jelzésként"

segítséget ... :D

Ja.
Közölték vele, hogy csak és kizárólag egy azonnali egyszeri dugásra jó vs még arra sem.

mgdé 2019.09.09. 23:16:55

@Daenerys Targaryen:

Szóval a Red Pill próféták "kiherélt, feminin" férfiak lennének? :D
Sárkányok Anyja, ennek bizony nem fognak örülni szegények ...

Vagy netán a csajszi írt volna panaszposztot, hogy jaj-jaj ma sajnos nem sikerült megdugatnom magam, mert sajnos-sajnos a pasi elszabadult farka NEM szakította ki rögvest a nadrágot amikor először meglátott, biztos nem is Igazi Férfi szegény?

Meglehetősen mediterrán családmodell szerint élek - apai minta -, s ebben a körben valahogy ritka a nyafogó férfi. No meg bort sem hamisítunk. Csak isszuk. :)

Krisz101 2019.09.10. 03:49:57

@Én de genere Mi: kislányodnak lehet szolnod kéne h ne viselkedjen ribanc módjára, ne verje magát közösségi médiákon, ill ne kavarjon maga körül nagyobb hírverést és érdeklődést, mint amit kezelni tud. ne adja ki messengerjét viberjét stb olyan srácoknak akiktől nem akar semmit csak hogy többnek érezhesse magát, egóját boostolja a sok üzenettel, aztán csodálkozzon amikor a srácok kiakadnak mert nem tud napi 30nak válaszolni.

mert természetesen a visszautasitás alatt ezt értetted.
szóval a lányod egy figyelemribanc, először erre kéne koncentrálnod.

egyébként meg ne gyere késsel pisztolypárbajba mert nem jársz jól, nem tudom hallottad e, Rollo Tomassinak, aki a red pill egyik erős embere, szintén lánya van, ráadásul olyan aki helyi szépségversenyeket nyer. számtalanszor beszélt a lánya körüli dinamikárol és ott nincsenek ilyen problémák.
tehát itt te basztad el a nevelést, a hiba nálatok van.

whoamiohmy 2019.09.10. 07:51:51

@Krisz101: jaja. A másik, hogy ha mi férfiak az első nem után feladnánk, tényleg soha az életben nem látnánk puncit. Én a volt feleségemet ÖTSZÖR hívtam el randizni (úgy hogy egy albérletben laktunk és az első pillanattól fogva egyértelmű volt hogy tetszem neki), mire hatodjára nagy nehezen a barátnői társaságában hajlandó volt egy közös bulira.

Mert ugye megint: ő a genetikai celebrity, a királykisasszony, akire már egy pillantast is csak akkor lehet vetni, ha előtte ledöftél vagy 4-5 sárkányt. És az insta/snapchat/facebook gyönyörűen kiszolgálja ezt.

VT 135 2019.09.10. 07:55:09

@Én de genere Mi:
Mondjuk itt: "állítólag kifejezetten értelmes egyetemista srácok már megint nem értették meg a visszautasítás udvarias változatát (túlontúl szép), akkor bennem, mint ilyenkor feldühödött apában ifjúkori előéletemtől függetlenül többnyire előtör a vágy, hogy elővegyem a luparát a fiatal kanok gyors és eredményes népnevelése céljából."

Meg itt:
"A fiúk (nyilván van kivétel) jobban hozzászoknak ahhoz, hogy többször és többeknél kell próbálkozni, egy elküldéstől, visszautasítástól, még ha akár netán bunkó módon történt is, nem dől össze a világ."

De amúgy a hozzászólásom kizárólag második felére koncentráltál, holott a kettő együtt érdekes, h míg a nőknek mindent elnézel, mert törékeny, érzékeny virágszálak, addig a férfiak meg így jártak... Ezt hívják mangina mentalitásnak.

A visszautasítás "udvarias" változata nem udvarias, hanem sértő, bántó és adott esetben megtévesztő. Csak éretlen, alacsony érzelmi intelligenciájú nők hiszik azt, h ez a jobb megoldás. Vagy mert gyávák nyíltan nemet mondani, vagy a megfelelési kényszerüktől hajtva akarnak továbbra is "jófejek" maradni. (Most azzal a további lehetőséggel nem is foglalkozom, amikor esetleg így akarják a férfi delikvenst barátzónába terelni és az ingyenfigyelmet, fókusz, szex adása nélkül megtartani.)

Ehhez képest egy normális lelkületű férfi sokkal többre értékeli azt, ha egy nő egyenes vele, megtiszteli azzal, h képes őszinte lenni és egyértelműen, de kedvesen jelezni felé, h nem érdekelt a további ismerkedésben.

Womb Rаider 2019.09.10. 08:41:26

@whoareyou12345: Szeeeva Kapitány...
Beteg-e vagy? Te is nyilvántartást vezetsz? Csak azért csinálsz egy új nicket, hogy éjjel visszasunnyogj oda, ahonnan kipenderítettek és beszólj??
Vannak gondok..de én már nem szólok :)
Arról nem is beszélve, hogy az értő olvasás nagyon nagy kihívás, nem is sikerül megugranod a szintet. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!

Womb Rаider 2019.09.10. 09:02:45

@Raon: "Lehet, hogy ez a hölgynek nem esett jól, de ennél tisztább, egyértelműbb segítséget jelzésként egy közel ismeretlen embertől nem is kaphatott volna. "

A szívnek kell megszakadni.. 'segítség'.. az.. eldurrant az agya, mert bukott a jól felépített szcenárió és tele zacskóval kellett hazakullogni. (Bocs Wolf!)

@VT 135: "Ehhez képest egy normális lelkületű férfi sokkal többre értékeli azt, ha egy nő egyenes vele, megtiszteli azzal, h képes őszinte lenni és egyértelműen, de kedvesen jelezni felé, h nem érdekelt a további ismerkedésben. "
Ööö.. kölcsönösség és empátia.
HA egy férfi egyenes..akkor nem trükközik. Van benne bátorság, hogy konkrétabban felvázolja, hogy az ismerkedési szakasz részéről pozitív kimenetellel lezárul, jó lenne továbblépni..és egy ráhangolós délutánt követően szeretne mélyebb benyomásokat tenni a nőihölgyre.
Mivel nem ismerjük a hiteles leiratát a kettejük évődésének, könnyen futhatunk vakvágányra. A lány nem tudta kezelni a helyzetet, de basszus.. azé' kapjunk észbe.. mindannyian voltunk "kezdők" és mindannyian átéltük a helyzetet, amiből nem tudtuk, hogy miként seggeljünk ki úgy, hogy ne legyen harag a végén.
A metakommunikáció a lényeg, nem az, hogy mit mond a szánk. Hiába mesél a pasi arról, hogy remek bor és gőzölgő pizza a délutáni műsor, miközben már letolt sliccel a gumit rángatja fel..
A szinkronitás megteremtése közös munka, nem lehet elvárni, hogy csak a másik igazodjon a tempóhoz..
@whoamiohmy:
"Ez így volt, így van és egészen addig amíg a technológia ki nem találja hogyan lehet a nők hüvelyét és méhét JOBB eszközökkel helyettesíteni (még úgy 3-4 év) ez így is lesz. "
Persze.. a fúziós erőmű is kb 10-15 év, már 50 éve :)
Előbb fogtok magatoknak AS-t (Artificial Sunci) fejleszteni, mint embernek életet adó mesterséges eszközt.
Egy egyszerűbb szervet sem igazán sikerül 'legyártani', nemhogy egy komplett embert in vitro.

2019.09.10. 09:13:00

@Én de genere Mi: Nem a redpillesekről beszélek, hanem arról a nyávogó mangina többségről, mint Schilling Árpád, aki szégyelli magát minden férfi helyében, hogy húsz évvel ezelőtt a mostani feleségének megmutattak egy faszt. A liberálbalos újmarxistákról beszélek. Kicsit már eltávolodtunk a jelen poszttól.

@Womb Rаider: Teljesen korrekt volt a komment, te fikáztad lenézően a blogger mentalitását, hogy bedugdossa a micsodáját mindenféle testnyilásba. A swinger pontosan erről szól, ismeretlenekkel nemi szerveket összedugdosni és szopni nyalni olyanokkal akiket akkor látsz először.
Persze te magadat annyira agyafúrt top intelligencsnek hiszed, hogy ezt is ki akarod magyarázni. Sok sikert.

Candydaisy 2019.09.10. 09:24:33

@Én de genere Mi: Vedd elő az Uzzit! ;)
@whoamiohmy: Köszi a választ. Egy férfi, aki éjjel-nappal dolgozik nem csodálom, hogy vágyod az akciót, ami felráz. :) Különben ne már egy olyan ember adjon gyereknevelési tanácsokat, aki egy hörcsögöt se tartott még soha. :D

Womb Rаider 2019.09.10. 09:28:00

@Daenerys Targaryen: Nem érted..kezdek kiábrándulni belőled :(

A swinger és a 'gyere, igyunk különleges bort' között ég és föld a különbség, ott nyílt lapokkal játszol..és még ott sem vagy köteles mindenkivel dugni, aki aznapra belépőt váltott.. sőt..
Most nem fogom az ismereteid hiányát pótolni, de a swinger annak szól erről, aki még életében nem swingerezett kultúremberek körében. Aki buta, az is marad..
Amúgy te lennél a kapitány táskahordozója?

2019.09.10. 10:00:59

@Womb Rаider: persze le lehet a világot annyira csupaszítani, hogy csakis az az egyetlen szempont legyen amit te képviselsz. De ez egy hamis világ ám!
Köszönöm hogy tanítasz, hogy mi is az a swinger. Holnap átvehetjük a szorzótáblát is.

Raon 2019.09.10. 10:07:22

@Daenerys Targaryen: a sérelemkultusz tényleg találóbb: konkrétabb, könnyebben érthető.

2019.09.10. 10:15:18

@Raon: by Puzsér Róbert

Womb Rаider 2019.09.10. 10:36:42

@Daenerys Targaryen: "persze le lehet a világot annyira csupaszítani, hogy csakis az az egyetlen szempont legyen amit te képviselsz. "
Ja.. veszem észre :) Küzdötök is, mint néger a jégen. Egységfrontba tömörülve, ki-ki a maga indíttatása okán.
"De ez egy hamis világ ám! "
Persze..a valóságot ebből fakadóan csakis te(ti) ismerheted..:)))
"Köszönöm hogy tanítasz, hogy mi is az a swinger. "
Eszembe sem jutott.. csak arra igyekeztem rámutatni, hogy buta ember módjára alkottál valamiről véleményt, amiről maximum közvetett infód van. Nem szégyen, mielőtt lekonyul a pici szád, de ha hallgattál volna, most egy illúzióval gazdagabb lennék :)

És, ha már említést nyert a sérelemkultusz.. te tökéletes szemléltető eszköz lehetsz erre ;)

2019.09.10. 10:53:28

@Womb Rаider: "most egy illúzióval gazdagabb lennék"
Nem igénylem az illúzióidat drágám!

"És, ha már említést nyert a sérelemkultusz.. te tökéletes szemléltető eszköz lehetsz erre"
Ó nagyon "kreatív" vagy, kaptál új játékot, lehet ezzel is dobálózni. Nem baj, ha semmi köze a témához.

Raon 2019.09.10. 10:55:04

@Frau Untermensch4: jogos, ez a rövid/hosszú távú megközelítés okozhat elbeszélést egymás mellett, és valóban így is lehet nézni a fentieket. Amire én gondoltam, hogy kifejezetten veszélyes lehet nem figyelembe venni az efféle jeleket - így kicsit másféle vetületet fogunk meg, de talán ez is megérhet egy kört. :)

Tegyük fel, hogy a fenti szituban Wolf rákérdez, a hölgy megnyílik, a konfliktus feloldódik, és valahogy végül egymásba gubancolódnak. Mi történik így valójában?
1. volt egy alapvetően működésképtelen helyzet, amit az egyik fél extrája tett működőképessé - és ami talán még egyértelműbb infó, krízishelyzetben a hölgy bezárt, és csak külső segítséggel tudott ezen továbblépni
2. eleve nem volt fele-fele arányú nyitás, eltolódtak a normális, korrekt arányok, és így eleve minden torzulva indul

Miért fontos ez? Mert alapvetően kijelöli az adott kapcsolat dinamikájának jellegét, arányait, kereteit, és minden későbbi akármi ezekhez lesz viszonyítva, ezeken alapul. Az arányokból elvárások lesznek, a keretekből vállalások, ami kb. kimondatlan szerződésként fogja kötelezni a feleket. Mindez tudatalatti, érzelmi-ösztönös szinten, természetesen.

És igen, nyilván ebben is lehetnek kivételek, de ha olyannal találkozik akár férfi, akár nő, azt holtbiztosan tudni-érezni fogja. Az alap séma az, hogy a kezdeti dinamika kb. MINDEN későbbi dolgot meghatározhat.
Én ezért mondom azt, hogy figyelni kell a jelekre, férfiaknak meg pláne, mert ebben úgy általában nem vagyunk túl tapasztaltak. Minden infó ott van az orrunk előtt, csak érteni kell belőle.

Egyébként ha csak arra gondoltál, hogy a lánynak jobban segíthetett volna szembesülni a tettével, ha rákérdeznek a miértekre, és beszélhet róla, akkor persze, lehetséges. Ugyanakkor az a pszichológiában is úgy van, hogy "senkit nem lehet akarata ellenére megmenteni", azaz ha nem tesz meg ő magától egy lépést, akkor nem érdemes fénnyel-igazságokkal háborgatni. Egyrészt, mert még nem áll készen rá, másrészt mert olyankor a teljes védelmi mechanizmus ellenállóképessége tesztelődhet, abból meg könnyen jöhet totális betli is (sok emberre áll, pláne a sérültekre, hogy ellenállni azt nagyon tud, kb. az isteni erőt is simán lepattintaná).

Womb Rаider 2019.09.10. 10:58:10

@Daenerys Targaryen: "Nem baj, ha semmi köze a témához. "
Nem baj..bár akkor miért is hoztad szóba? Tegnap tanultad, most gyorsan villantottál egyet?

Womb Rаider 2019.09.10. 10:59:42

Tegye már fel az a kezét, aki KÉPZETTSÉGE okán szakértője a témának..furdal a kiváncsiság..

whoamiohmy 2019.09.10. 11:01:03

@Womb Rаider: öööö...

gizmodo.com/artificial-wombs-are-getting-better-and-better-1833639606

Az EGYETLEN ok amiért embereknél MÉG nincs, az etikai aggályok része... de mivel a Távol-Keleten ezeket leszarják, ezért pár éven belül lesznek klinikák, ahova bemész, befizeted a pénzt, kiválasztod a petesejtet es 9 hónap múlva elhozod a gyereket.

Csak pár példa, hogy Kinában milyen vállalkozások vannak:

1. Házikedvencek klónozása szőrszálból
2. Saját genprofilhoz igazított petesejt megtalálása több milliós bankból
3. Üzemszerű beranya programok (ismerek olyan japán pasit például akinek NYOLC gyereke van 8 különböző béranyától)
4. Genetikailag módosított újszülöttek (2019 januárjában jött világra az első kettő)

Ez nem sci-fi, ez anyukám a véres valóság

Raon 2019.09.10. 11:05:12

@Én de genere Mi: szomorúan meg kell állapítsam, hogy borok ide vagy oda, a te filozófiád sem hamvas tétel (már ha teccik érteni a sorok mögött).
Lányos apukaként ez még valahol érthető lenne, de ezzel a mediterrán virtuskodással akkut gerinchiányról is árulkodik.

whoamiohmy 2019.09.10. 11:05:43

@Candydaisy: ez nálam ego kérdés. Tavaly találtam egy olyan vállalkozási lehetőséget amivel brutálisan kerestem. Ott volt a dilemma: vagy csinálom azt és meggazdagszom vagy adok a szakmai előmenetelnek még 3-4 évet, hogy nevem legyen az orvos szakmában. Ez utóbbit választottam. Meglátjuk mennyire jön be.

Raon 2019.09.10. 11:14:19

@Womb Rаider: a "szíve...".
A micsodád??? Holly fucking Jezus, ez aztán a live fantasy. :))
Ilyen extra swinger tapasztalatokhoz és ezós körítéshez vsz inkább más forrás dukál... mondjuk egy vulvameridián, vagy még inkább trippercsakra.

Womb Rаider 2019.09.10. 11:27:20

@whoamiohmy: Ohhogyne...

wishful thinking.
Azt persze tudjuk, hogy az idők kezdete óta van arra példa, hogy férfiak a nők hüvelyét , rendkívüli kreativitással , gyakran különféle emlősök (sőt..madarak) megfelelő testnyílásaival is képesek helyettesíteni.. ezen igény továbbgondolásából egyértelműen következik a továbblépés.. a fejlődés jegyében.
Kívánom neked, hogy gyermekedet egy takaros boci hordja ki! Irány Kína! Go East!!!

"1. Házikedvencek klónozása szőrszálból"
Ó, igen!!! Én láttam egy filmet a film+-on, ott dinoszauroszokat klónoztak borostyánba zárt vérből!!! De jó kis tudifanti film is volt!!

"2. Saját genprofilhoz igazított petesejt megtalálása több milliós bankból"
Semmi köze az 'AW'-hoz.. és értelme se sok van, hiszen a rekombináció fogja kimondani a végső szót..azt meg annyira nem uraljuk homos sapiens szinten...

"3. Üzemszerű beranya programok (ismerek olyan japán pasit például akinek NYOLC gyereke van 8 különböző béranyától)"
ööö... MŰ MÉH-ről beszéltünk.. nem arról, hogy létezik mesterséges megtermékenyítés..vagy félrekefélés :)

"4. Genetikailag módosított újszülöttek (2019 januárjában jött világra az első kettő)"
Ez sem AW.. és maradjunk annyiban, hogy mind etikai, mind technikai értelemben rengeteg a nyitott kérdés..
Persze, ha késztetést érzel, vágj bele.. egy pár gumicsizma szükségeltetik a kísérletekhez.. ja..meg pár alkalmas négylábú!

"Ez nem sci-fi, ez anyukám a véres valóság "
Én nem bégetek..nem lehetek az anyád.. ;)

Womb Rаider 2019.09.10. 11:31:30

@Raon: "a "szíve...".
A micsodád??? Holly fucking Jezus, ez aztán a live fantasy. :))"

???? Mi vaaan?

whoamiohmy 2019.09.10. 13:03:50

@Womb Rаider: hát baszki ha nálad a valosagteszteles zavara (alias pszichózis) olyan méreteket öltött, hogy konkrét tényeket nem hiszel el, azzal tényleg nem tudok mit kezdeni.

Enjoy your cats and dildos. Esetleg a swingerklubban pár ürítésre még jó lehetsz.

Womb Rаider 2019.09.10. 13:17:05

@whoamiohmy: Dottóre... magas neked ez a paripa. Le ne ess..csak szólok...

Hol is vontam kétségbe konkrét TÉNYEKET? Ma már lefárasztott egy hozzád hasonló álmodozó.. nem ezt érdemlem :(
Menjünk vissza a 3-4 éven belülre prognosztizált AW-hez.. várom a tényeket..

Womb Rаider 2019.09.10. 13:30:54

Hogy helyre tegyük a dolgokat:

A mű-méh egyelőre a koraszülöttek számára LEHET MAJD esély.. És 5-10 év múlva lezárulhatnak az állatkísérletek..de, hogy a megtermékenyített petesejttől egy érett magzatig mesterséges környezetben fejlődjön egy ember.. ahhoz kb 50!!!! év kell. Doktor bácsi...

2019.09.10. 14:01:54

@Womb Rаider: 50 év kell. Szerintem csak 49. Én nyertem ?

Jó dolog felelőtlenül dobálózni a számokkal, olyan területen, ahol nem vagy otthon.

Persze a wikipédiáról mindenki lehet szakértő bármiben. Te meg főleg ilyen polihisztor zseni vagy. Irigyellek is micsoda mély szaktudással tudsz bármilyen témához hozzászólni az atomerőművektől a tüzifa hasogatáson át a mesterséges emberi szervekig. Lenyűgözöl.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 14:31:56

@Womb Rаider: a méh használatba állítása egy dolog, essen meg az 5 vagy 50 év múlva, de arra utána még ki kell találni egy rendszert, hogy ki neveli fel őket, hogyan, miképp fog az megtörténni. Ez szerintem nagyobb feladat, mint csak létrehozni, sorozatban gyártani őket, gondolom, az nem akkora produkció. De hogy ténylegesen hasznos, értelmes embereket neveljenek belőlük, nem pedig csak lelki sérült, senkihez sem tartozó szerencsétlen árvagyerekeket, azt már jobban át kell gondolni. Az első pár generáció emiatt kb. megy a kukába, mire kitapasztalják, hogyan is kéne jól csinálni.

Érdekes téma, az biztos, inkább ez a része, nem az, hogy össze tudják-e őket kotyvasztani, hát az a kor nyilvánvalóan hamarosan eljön.

whoamiohmy 2019.09.10. 14:37:20

@Serial Slut: MINDEN a témában készült kutatás azt igazolja, hogy az egyedülálló anyák által felnevelt gyerekek borzasztó hátrányban vannak a teljes családban vagy akár az egyedülálló apák által felnevelt gyerekekhez képest (ez utóbbi kettő között nem igazán van különbség). Vagyis a gyerek felneveléséhez apa kell, anya már nem igazán. Mivel a modern korban az emberek eleve vagy nem házasodnak vagy kb 60-80% eséllyel elválnak ezért vagy az lesz, hog a férfiak teljesen mesterségesen vagy béranyától, egyedül vállalnak gyereket, vagy marad a hagyományos út: házasság, gyerek, válás, mely esetben ezek a gyerekel brutális hátránnyal indulnak majd a férfiak által egyedül nevelt gyerekekkel szemben.

Kb ez lesz a jövő. A hagyományos családi és párkapcsolati modellnek annyi. Ez a blog is pontosan erről szól. Ebből már nincs visszaút.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 14:39:57

@whoamiohmy: Tehát akkor a gyerekeket egyedülálló apák fogják felnevelni, az a jövő?

whoamiohmy 2019.09.10. 14:45:43

@Womb Rаider: PONTOSAN ugyanezt hallottuk a genetikailag módosított emberek tekintetében is 2016-2017 körül az összes továbbképzésen. Ahh, még 40-50 év mire ebből egyáltalán lesz valami, de még akkor e valószínű az etikai aggályok miatt. Erre 2019 januárjában már meg is született az első kettő.

De egy másik jelenség. Az emberi genom első szekvenálása 13 évbe és kb 850 millió dollárba került (Human Genome Project HeLa sejteken). Ma ugyanez 24 óra és 1000 dollár. 10 év alatt ennyit jött föl a dolog. Idén konkrétan elkezdték a japánok a kísérleteket ember-állat KIMÉRÁKKAL, vagyis olyan állatokkal akik emberi genatultetesek révén alkalmasak emberi szervek növesztésére. Emberi szív, tüdő, vese, méh kb egy haszonállat felnövekedésének időtartama alatt. 1-1.5 éven belül.

Ez nem sci-fi, ez a jelen. És az etika ezt nem fogja megállítani, mert etikája csak egy olyan társadalomnak van, aminek VAN valamilyen morális értékrendszere. És a femcsik bőven gondoskodtak róla hogy mára ennek nyoma se maradjon.

De mondok megint mást. A 2018-as US Social Survey alapján a 18-35 év közötti férfiak 30% MÁR ÉVENTE EGYSZER SEM szexel. Ha extrapoláljuk, úgy 50% nem szexel havi egyszer. 80% heti egyszer se. A férfiak egyszerűen elkezdtek tömegesen, hihetetlen gyorsasággal leszokni a szexről. A középvezető vagy afölötti férfiak NEGYVEN százaléka már egy helyiségben sem hajlandó tartózkodni nőkkel a metoo óta. Mindeközben például Spanyolországban a szexbaba/szexrobot bordélyok többet kapnak 1 óra használat után mint a hús-vér kurvák. Na? Összejön hogy 2+2 az mennyi?

Egyszerűen túl nagy kockázatot jelentenek a nők az élet minden terén és drámai gyorsasággal jelennek meg a jobb opciók. Menthetetlenül elavultatok. Ez van.

whoamiohmy 2019.09.10. 14:49:30

@Serial Slut: gyereke annak lesz, akinek lesz rá pénze. A gyerekvállalás elsősorban pénzkérdés lesz, biológiailag szerintem 2040-re minden tekintetben jobb opció lesz a petesejt/himivarsejt bank, CRISPR (genetikai módosítás) és mesterséges méh. Egyszerűen kiküszöbölhető minden kockázat és optimalizálható minden tényező.

Lesz az egyedülálló nőknek is pénze erre? Hogyne, hiszen ma már a nőknél van az összes pénz 85%-a (más kérdés hogy a gazdasági értékeknek csak 40%-at termelik meg). De hagyományos család nem lesz. És az egyedülálló apák által felnevelt gyerekek brutális előnyben lesznek at egyedülálló anyák által feneveltekhez képest.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 14:51:58

@whoamiohmy: egy nőnek miért lenne szüksége műméhre, amikor ő szülhet egyet magának, hisz van egy beépített gyárija neki? :)

whoamiohmy 2019.09.10. 14:56:34

@Serial Slut:
1. Optimalizált genprofil a megfelelően kiválasztott spermával

2. CRISPR-rel módosított génállomány ami a hibákat kiküszöböli illetve bizonyos tulajdonságokat felerősít/gyengít

3. Intrauterin fejlődési problémák teljes kiküszöbölése.

4. Biológiai időkorlát eltűnése. 20 évesen lefagyasztasz pár ezer petesejtet es 60 évesen mikor mar magadtól képtelen lennél rá, kihordja neked a méhtank.

5. Abortálás mondjuk az agykérgi aktivitás megjelenéséig (most sok országban például Magyarországon is ez az időkorlát) sokkal egyszerűbb, nem jár műtéttel, traumával stb.

Csak így első körben.

Persze az anyaságot sokan meg akarják majd élni, tehát a hagyományos biológiai út nem fog eltűnni. Lesznek hibrid modellek is (genetikai optimum kikotyvasztasa in vitro aztán beültetés például). De a nők monopóliuma a reprodukció szempontjából el fog tűnni (a szex szempontjából már most eltűnt).

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 15:01:09

@whoamiohmy: értem. Hát én még azért egyelőre nem érzem, hogy a szex szempontjából már most eltűnt, de ma olyan napom van, hogy hiszek neked. :)

És ezzel baj sincs, én régóta mondom, hogy a nőknek meg kell tapasztalniuk, milyen az, amikor valóban egyedül kell boldogulniuk, úgyhogy én minden erre irányuló törekvést vagy társadalmi változást örömmel fogadok.

whoamiohmy 2019.09.10. 15:17:14

@Serial Slut: ehhez elsősorban az kellene, hogy azt az irtózatos vagyontranszfert ami ma a férfiaktól a nők irányába történik, leállítsuk. A nők termelik meg a gazdasági értékek 35-40%-át, de ők rendelkeznek a fogyasztás átlag 85%-áról, bizonyos területeken 95%-ról. Vagyis kaptok 45-50%-ot csak azert, mert puncitok van.

Na ez nagyon gyorsan el fog tűnni. Ennek a vagyontranszfernek a legfőbb facilitatora, a gondoskodó állam szerintem 1 de legkésőbb 2 gazdasági cikluson belül csődbe fog menni. Nem csak itt meg ott, hanem globálisan. A házasságoknak meg a válásiparnak már most annyi, mert a férfiak nemes egyszerűséggel nem hajlandóak házasodni (hála istennek). Valódi versenyhelyzetben a férfiakkal szemben esélyetek nincs, már most az Állam alkalmazza a nők többségét.

Szóval enjoy feminism while it lasts. Gyorsan, masszívan fognak a dolgok megváltozni.

Raon 2019.09.10. 15:20:43

@whoamiohmy:
> MINDEN a témában készült kutatás azt igazolja, hogy az egyedülálló anyák által felnevelt gyerekek borzasztó hátrányban vannak a teljes családban vagy akár az egyedülálló apák által felnevelt gyerekekhez képest (ez utóbbi kettő között nem igazán van különbség).

Ez utóbbi elég durva - manapság tényleg mernek ilyet kutatni, és megússzák élve a femi sortűzben? :) Mondjuk azon nem lepődök meg, hogy a közmédia nem zajos ettől. Esetleg tudsz linkelni forrásokat hozzá?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 15:25:45

@whoamiohmy: érzem, hogy itt te most engem fenyegetni akarsz, de engem ilyennel nem lehet, mert totál leszarom ezt. :)

Én pont azt mondom, hogy mindenki keresse meg a magáét, mindenki találjon magának olyan szakmát, ami valóban hasznos és amire van kereslet, ami értéket teremt, aztán tartsa el magát abból. Én nem adnék senkinek semmilyen segélyt, támogatást, családi pótlékot, sőt még nyugdíjat sem. Úgyhogy ezzel nekem most hiába jössz, én alapból is úgy gondolom, hogy fejlődés akkor lesz, ha az állam nem tart el ingyenélőket semmilyen szempontból. Ha ott vagy azon a ponton, hogy senki sem tart el, nem segít ki, akkor mutatkozik meg, hogy mire is vagy képes, ha akarod. Ha aztán emiatt kihullik a többség, azokért nem kár, azok életképtelenek voltak. A jég hátán is megélő nőtípusé a jövő, mindig is azoké kellett volna legyen, a többire nincs szükség. Ma túl kényelmes az élet, biztonságos, ami nem a realitás, és nem is jó, mert ennek az árát mindig valakinek meg kell fizetnie. Inkább küzdjön, gazdálkodjon kevesebből egy nő, de akkor amije van, az a sajátja, ami mindig többet ér, mint amit csak úgy adtak. Ha ez a jövő, akkor a jövő szép. :)

Raon 2019.09.10. 15:27:45

@Serial Slut: sajnos ebben a kérdésben nem várható szép menet - ilyen az, amikor valakik mozgásba hozzák azt a bizonyos ingát, és nem számolnak azzal, hogy az bizony elkerülhetetlenül és megállíthatatlanul vissza is lendül.
Generációk nőttek fel apa nélkül, ilyen-olyan szétbombázott családmodellben és rosszabbnál rosszabb mintákban. Én biztos nem fogom azt mondani, hogy ez egy jó válasz/megoldás, de teljesen logikusnak látom, hogy akkor most anya nélküli verzió jön, és pár évtized múlva meglátjuk, mi lesz belőle. Másról sem szól az emberi történelem, csakhogy ilyesmikkel döcögünk tovább.

whoamiohmy 2019.09.10. 15:28:19

@Raon: alapvetően az Usa-ban már van egy "reakciós" konzervatív intellektuális establishment, akik már fel mernek tenni olyan kérdéseket is amit a kulturintervencionalista baloldal tabu témává tett az elmúlt 50 évben. És ez az iskola lassan kineveli a saját hőseit is. Dennis Prager, Stefan Molyneux, Jordan Peterson, Carl Benjamin, hogy egy párat említsek. Persze le van nacizva mind, de ez egyre kevésbé érdekli őket.

Az intézmények között Pew Research Center, Heritage Foundation, illetve szinte az összes ausztro-libertarius gazdasági kutatóintézet ugyanezen iskola részei. Szóval van ellenpropaganda, ha még egyelőre kevésbé láthatóan is.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 15:28:47

@Raon: persze, végre kiderítették és igazolták, hogy a nőknek nem való a gyerekvállalás. Nem kell ennél jobb érv arra, miért ne szüljön senki, hiszen egy anya egyértelműen a gyerek érdekei ellen való.

mgdé 2019.09.10. 15:30:48

@Krisz101:

"kislányodnak lehet szolnod kéne h ne viselkedjen ribanc módjára, ne verje magát közösségi médiákon," stb. ...

Már bocs, de hülye vagy. Szerinted írtam olyat, hogy ilyeneket művelne?
Egyiket se csinálja, szimplán egyetemista. (Miként a bátyja is, tehát látom mindkét oldalt.) Azt írtam az ő kapcsán, hogy a srácok egy jó része az udvarias visszautasítást nagyon sokszor nem akarja érteni, tudomásul venni. De nyugodtan fújd a lufit még nagyobbra, végül is szíved joga.

whoamiohmy 2019.09.10. 15:32:56

@Serial Slut: nem fenyegetlek, de nem tagadom, hogy elvált pasikent válássérült vagyok és van bennem keserűség rendesen. Ez nem is kérdés. Emiatt nyilván az én mentális szűrőim ebből a szempontból mások mint mondjuk wombraidere.

A szabad társadalmat illetően tökéletesen egyetértünk, én magam is libertarius vagyok 100%-ig (és minarchista). És nyilván mivel nem ismerlek, óvakodnék attól, hogy ítéletet hozzam feletted. Valóban, ahogy Ady mondta minden ember fenség, észak-fok, idegenség. De ettől még a statisztika beszédes és érdekes trendeket tár fel.

Majd lesz valahogy. Én most pont azt élem meg, hogy buknak rám a hatodéves meg rezidens orvos kiscsajok én meg hajtom el őket a picsába, inkább maradnak a maszturbációs eszközök meg a prostik. Tisztább ügy, kiszámíthatóbb költségek.

mgdé 2019.09.10. 15:34:36

@VT 135:

""egy elküldéstől, visszautasítástól""

Ez lenne a 'minden'? :D

Voltál te már háborúban? Életveszélyben? Mentetted már meg bárki életét?
Ha nem, akkor mit papolsz a 'minden' mibenlétéről?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 15:38:31

@whoamiohmy: abba viszont gondolj bele, hogy amíg prostikra költesz, nem vagy szabad, addig igenis függsz a nőktől, továbbá a saját elméletedet cáfolod, ami pedig ugye arról szól, hogy ma már nincs szükség nőkre a szexhez. Szóval ha csak nem akarsz segget csinálni a szádból, akkor át kell térned a babákra, robotokra, vagy bármiféle férfiak által férfiaknak alkotott segédeszközre. Szerintem, már ha meg nem sértődsz az őszinteségemen.

Womb Rаider 2019.09.10. 15:43:59

@Daenerys Targaryen: "Jó dolog felelőtlenül dobálózni a számokkal, olyan területen, ahol nem vagy otthon. "

NE FÁRASSZ. És az ahogy nyálas pincsiként loholsz utánam, az rém uncsi. Ki voltál az előző életedben, hol léptem a lábadra?
Nem kell wikipédia, elég, ha nem csak a napi híreket olvasod. Az a kínai kutató becsülte 50 évre a project kifutását, aki a 2000-es évek elején emberi zigótákkal és 'mű méhhel' kisérletezett. Ő már csak tudja..

@whoamiohmy: Itt nem pusztán az etikai aggályokról van szó.. de legyen úgy.. a te gyereked hordja ki egy ilyen nejlonszatyor..
A wishful thinking okoskodásod és a hablaty, amit utána levágtál, NEM érdekel.

"ehhez elsősorban az kellene, hogy azt az irtózatos vagyontranszfert ami ma a férfiaktól a nők irányába történik, leállítsuk."
Sokat költesz bér-pinára, doki bácsi? Hát hol a személyes varázsod?
A számaid légből kapottak, jó lenne látni a módszertant, ami kihozta ezeket. És nem valamelyik bebogyózott önjelölt messiástól..
"Valódi versenyhelyzetben a férfiakkal szemben esélyetek nincs, már most az Állam alkalmazza a nők többségét."
Hülyeség.. ne Mo. jelenlegi állapotát nézd, hanem a nemzetközi tendenciákat.
"
De mondok megint mást. A 2018-as US Social Survey alapján a 18-35 év közötti férfiak 30% MÁR ÉVENTE EGYSZER SEM szexel. Ha extrapoláljuk, úgy 50% nem szexel havi egyszer. 80% heti egyszer se. A férfiak egyszerűen elkezdtek tömegesen, hihetetlen gyorsasággal leszokni a szexről."
Savanyú a szőlő.. de áruld már el, ha igaz, amit írsz, miért virágzik a prostitúció???
(azt meg nem is igazán értem, miért és hogyan is extrapolálsz.. mert ÚGY illeszkedik a narratívádhoz???
Meglepő az érvelési metodikád, amikor teljesen eltérő területeken elért eredményekből jóslatokat alkotsz. Lehet, brókernek kellett volna menned.. folyton a múltból próbálsz a jövőre vonatkozó megállapításokat tenni.
"Gyorsan, masszívan fognak a dolgok megváltozni. "
Biztosan.. ha meg nem, hát ki fog emlékezni a csacsi jóslataidra..
Komolyan mondom, picit többet néztem ki belőled..és elég lelombozó a csapongó, vágyvezérelt flood, amit bemutatsz.

Womb Rаider 2019.09.10. 15:45:44

@Daenerys Targaryen:
"But as we all know, intentions don't mean much once an innovation is released. Liu thinks she and her team should have a viable mouse womb in 5 to 10 years. A human model will take longer--"10 years, maybe, or a little more," she says, assuming that restrictions on fetal testing are lifted or eased. "It could take as much as 50 years, but I'm very hopeful that this is possible." Her voice is soft. "It will be helping a life, a baby, helping parents. Those are good things, and that's all I can be thinking about right now."
Na, most ebből még az egér-méh 'szimulálása SEM vált valóra..

Raon 2019.09.10. 15:46:21

@Serial Slut: elképzelni nem tudom, ezt miért láttad bele, szerintem ez dafke sarkítás. Mármint persze van az a "szint", ahol így mennek a diskurzusok, de az engem nem érdekel... és ahogy olvastalak, szerintem igazából téged sem. :)

Nehéz ezt a kérdést reálisan látni, mert sokunk sokféleképpen érintett benne. Szakmai szempontból az pl. a legnagyobb jóindulattal is elmondható, hogy a mai negyvenesek szülei sokszor legjobb jószándékuk ellenére is olyan alapvető hibákat követtek el (és okoztak közel maradandó lelki torzulásokat) a gyermekeik kapcsán, amelyekben rég nem a női-férfi akármi a lényeg, hanem a sérült-károsult(megkárosított) ember. És ennek a legtöbbször olyan egyszerű oka volt, hogy ők is csak rossz mintát követtek, avagy egyszerűen rossz társadalmi beidegződésekkel, tájékozatlanul/odanemfigyelve csináltak dolgokat.
A gyermekét, gyermekeit egyedül nevelő anya "eszménye" csak egy a sorban, de ismert, könnyen azonosítható - és csak ezért szokták sokszor kiemelni, mert kb. az egyik legnagyobb átverés volt ebben az egészben (ezért sem érdemes benne bármilyen anyaellenességet látni).

mgdé 2019.09.10. 15:46:22

@Daenerys Targaryen:

Tudom, hogy nem róluk írtál, de itt a nagy redpilles srácok nyafognak azért mert egyiküknek véletlenül nem jött össze egy kóbor numera, s emiatt megbántódott a pici lelkecskéjük. :D

S azért csak-csak megkérdezem, bár nyilván nem neked szól, hanem nekik:
Miért is akarnak nagy red pill sztárok megdugni egy olyan nőt, akit amúgy eleve soha többet nem akarnak látni, aki még egy második esélyt se érdemel, még elvben sem,
lévén:
a) túl csúnya,
b) túl buta,
c) túl hisztis,
d) túl rossz az ágyban
vagy akár ezek összessége
?

Ennek még sportértéke sincs.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 15:49:56

@Raon: arra próbáltam finoman rámutatni, hogy ez egy kétélű fegyver, mert a feminizmus is úgy használja fel ezeket a kutatási eredményeket, ahogy akarja, márpedig akkor így fogja, hiszen a családalapítást egyébként sem pártolja. Mielőtt bárki ilyen statisztikákat lobogtatna, pláne egy férfi, gondolkodjon már! :)

Womb Rаider 2019.09.10. 16:01:16

@Raon: "
Generációk nőttek fel apa nélkül, ilyen-olyan szétbombázott családmodellben és rosszabbnál rosszabb mintákban."
Talán valami oka van annak, hogy az ilyen 'szétbombázott' családok 3/4-ében a nőre hárult a gyerekek felnevelése.. mert Apu kapott a lehetőségen és b..ott kivenni a részét a gyereknevelésből. Letudta valami alibi összeggel..aztán a láthatásokon már mással volt elfoglalva.

"MINDEN a témában készült kutatás azt igazolja, hogy az egyedülálló anyák által felnevelt gyerekek borzasztó hátrányban vannak a teljes családban vagy akár az egyedülálló apák által felnevelt gyerekekhez képest (ez utóbbi kettő között nem igazán van különbség). "
Nyilván... egy 'egészséges' családhoz képest minden egyszülős modell hátrány.. de van olyan 'család'.. amiben Apuval csak sűrűbben vannak, nem többen.. ahhoz képest az egyszülős (anyás) család is előnyösebb a gyerekeknek.
(A MINDEN kitétel picit túlzó..vagy nem igazán jól értelmezted az ÖSSZES tanulmányt)

mgdé 2019.09.10. 16:06:54

@Raon:

Lehet - remélem legalábbis - valamit félreértettél a mondandómból:
Mindenkinek joga van magát meggondolnia.
(Úgy meg különösen, ha előtte sosem látta élőben a másikat.)
Mindenkinek joga van zavarban lennie, sőt, akár hülyén is viselkednie.

Nem az a baj, ha valaki nőzik.
Az a baj, ha az egója nem tudja kezelni, hogyha hébe-hóba nem úgy fut ki a dolog, ahogy ő azt előre 'eldöntötte'.

S innentől kicsit nehéz prófétaként tekinteni rá.
Lévén egy prófétának, ha épp muszáj, bizony akár vízen is kell tudnia járni. :)

S ezt észlelni nem kell semmilyen virtus.

Raon 2019.09.10. 16:36:10

@Serial Slut: ótejóég, az ég meg kék, a nap meg süt :) Miért is kellene ezt lobogtatni, honnan veszed, hogy ez lenne a cél? Megártott túl túl sok Y hang? Szerencsére nincs mindenkiben ilyen alter egó.... :) Ez eleve femi módszer ugye, és aki egy kicsit is értelmesebb/szeret a dolgok mögé lát, rég máshogy csinálja.

VT 135 2019.09.10. 16:47:00

@whoamiohmy:
"ez nem sci-fi, ez anyukám a véres valóság"
OK. Ismét csak a szokásos két választás: vagy megyünk az elembertelenedés disztópikus világába, továbbra is abban a tévhitben ringatva magunkat, h majd a külső eszközök - pl. kütyük, technológia - elhozza a saját boldogságunkat, meg mindenkiét, de legalábbis sokakét. Vagy választhatjuk a nehezebb utat, a lélek és test harmóniáját, az önfejlesztést. Egyéni és emberiség szintjén. Persze a tagadás is egy"megoldás" - nem venni tudomást a lélekről, érzelmekről és egyfajta tökéletes egyenletet keresni a "robot-emberek" számára. Sok sikert hozzá!

VT 135 2019.09.10. 16:50:08

@Serial Slut:
"Az első pár generáció emiatt kb. megy a kukába, mire kitapasztalják, hogyan is kéne jól csinálni."
Kb. erről szól a Szép új világ c. könyv. Nos, azt mondom, akkor inkább haljunk ki, mint, h idáig eljussunk...

VT 135 2019.09.10. 16:56:14

@Én de genere Mi:
"""egy elküldéstől, visszautasítástól""
Ez lenne a 'minden'? :D
Voltál te már háborúban? Életveszélyben? Mentetted már meg bárki életét?
Ha nem, akkor mit papolsz a 'minden' mibenlétéről?"

Volt már olyan, h képes voltál egy hozzászólásra teljes tartalmában, annak összefüggéseivel, kontextusában válaszolni, vagy mindig csak kiválasztasz egy-egy részt és arra böffentesz valamit?

VT 135 2019.09.10. 17:00:31

@Én de genere Mi:
"Tudom, hogy nem róluk írtál, de itt a nagy redpilles srácok nyafognak azért mert egyiküknek véletlenül nem jött össze egy kóbor numera, s emiatt megbántódott a pici lelkecskéjük. :D "

Oh. Köszönjük a coming out-olást. Ilyen univerzálisan lekezelő, gúnyos stílusban csak két csoport ír férfiakról: a feminácik és hűséges pincsijeik, a manginák. Most már legalább tudjuk, h hova rakjunk. (Függetlenül attól, h nem vettem magamra, mert nem tartom magam nagy redpilles srácnak.)

Womb Rаider 2019.09.10. 17:03:41

@whoamiohmy: "Ez nem sci-fi, ez a jelen. És az etika ezt nem fogja megállítani, mert etikája csak egy olyan társadalomnak van, aminek VAN valamilyen morális értékrendszere. És a femcsik bőven gondoskodtak róla hogy mára ennek nyoma se maradjon. "

Egyre komolyabb erőfeszítéseket eszközölsz, hogy ne kelljen az embernek lelkiismeretfurdalással küszködni, amikor ̶h̶a̶b̶ó̶k̶o̶s̶ elvakult megszállottnak titulál..
Kezded kiírni magad a komolyan vehető kommentelők csoportjából.
Megértem a nostalhiád, a boldog békeidők iránt, midőn a férfi számolta a pénzt és verte a nőt.. de most magatokra vessetek.

Womb Rаider 2019.09.10. 17:08:16

@VT 135: Elképesztően ellentmondásosnak tűnsz.. Ha képes vagy felismerni a szélsőségekben, fekete-fehérben gondolkodásban rejlő csapdákat, a veszélyt.. akkor miért nem vagy képes a felismerésben rejlő erőt kihasználni..és miért esel a verembe te is?

mgdé 2019.09.10. 17:18:49

@whoamiohmy:

A vagyon és napi/havi/éves költések feletti rendelkezés még nem ugyanaz a kategória.
Ráadásul vagyon még családi szinten is csak a befektetésekből, beruházásokból lesz, a vacsi, vagy az új cipő ára nem konvertálódik át. Azaz, a vagyonátrendeződés is létező jelenség, de sokkal lassabb ütemű történet, mint a fogyasztás feletti rendelkezés ellenőrzésének átalakulása. Még nem láttam olyan statisztikát - ettől persze létezhet - ami azt mutatta volna, hogy a nők kezében több a vagyon, mint a férfiak kezében. Míg fogyasztásról már igen.
(Bár ez utóbbiban azért torzító tényező, hogy a gyereket érintő költések, étel, ruha, iskolakezdés, stb., stb., is általában a női költés oldalán jelennek meg, s ez erős torzító, tehát, valóban eltolódtak az arányok, de annyira azért nem, mint írod. (S bár az adott stat. módszertanát nem ismerem, a kijött számok alapján - szvsz természetesen - valószínűtlen, hogy a gyerekeket érintő költségeket kivették volna a kosárból. Lévén ha azokat 'felezik', egyszerűen nem jöhet ki még a 85 % sem, nem hogy a 95.))

A gondoskodó állam megszűnése sem ilyen egyszerű. Amelyik állam megpróbálja, valószínűleg hamarabb tűnik el, mint állam, mint az amelyik - ugyan akár a mostaninál jóval alacsonyabb szinten - de tovább biztosítja. Lévén jelenleg nincs semmilyen más megoldása a népessége túlnyomó többsége számára. Az emberek döntő többségének nincs ugyanis elég saját gyereke aki eltarthatná - ugyebár ez az évezredes 'afrikai modell' - , s nincs elég személyes vagyona sem, amiből még 1-2 évtizedet megélhetne. A lakossága 30-40 %-át pedig nem sok állam ítélheti éhhalálra - Pol-Pot gondolom nem példaértékű a megoldás keresésben -, pláne úgy, hogy az a következő 1-2 nemzedék számára is világos jelzés, hogy mi lesz velük is 10 évvel később. Ha erre megyünk, abból nem a mű-méhek világa lesz, hanem elkeseredett polgárháborúk, meg madmax világ.
Az 'afrikai modell'-re átállás - a sok gyerek, mint majdani eltartó - meg láthatólag nem megy, ahhoz már túl sokan vagyunk a bolygón. (No meg kellene hozzá 25-30 év átfutási idő is, hogy legalább elvben működhessen.) Tehát én arra tippelek, hogy valamilyen minimális elosztórendszer mindenképpen működni fog.

(Mint mondjuk Brazília egyes helyein most is, ahol a 'rom' toronyházakba beköltözők számára egész nap ingyen megy a tv adás (nem kapcsolják ki, megy a szappanopera és a foci), s kapnak annyi segélyt, hogy a napi 2-3 üveg olcsó sör beleférjen. Ezt fenntartani ugyanis kevesebb költséggel és veszéllyel jár, mint ha dühösen, elkeseredetten, korgó gyomorral kimennek lövöldözni az utcákra.)

Raon 2019.09.10. 17:23:05

@Én de genere Mi: lehet félreértettelek - ha így lesz, simán be fogom ismerni. De akkor nézzük. :)
Odáig teljesen egyetértek veled, hogy mindenkinek joga van meggondolnia magát, és bénázni, zavarban lenni, akármizni is. Én viszont nem látom, hogy a poszter egójával gond lenne, szerintem ebbe csak te látsz bele ilyet.

Én ilyenkor úgy szoktam megmérni, mennyire tartható a meglátásom, hogy elképzelem a helyzetet más szereplőkkel, más körülmények között.
Ha pl. a munkahelyen negálja valaki az előre megbeszélteket, mint munkatárs, mit gondolsz róla, mit reagálsz rá? Vagy ha a főnököd csinál veled ilyet? Vagy ha apaként azt tapasztalod, hogy a gyereked próbálgatja így a határokat?
Nálam ez egy nőtől, helyzettől független, elvi dolog - a határfeszegetés nem ördögtől való, semmi gond vele, de egyes, minősített eseteire (mint amilyen ez is) nálam indulatok nélküli, korrekt határkijelölés a megfelelő válasz. Bárhol, bárkivel, bármilyen helyzetben. Én ezért sem érzek ebben egót - ez szerintem bármelyik más helyzetben ugyanígy megállt volna.
Ráadásul Wolf az egészet kitette kirakatba ide, vállalva az esetleges hibáit, rákérdezve arra, amiben ő sem volt biztos (gonoszság-e) - én azt mondom, bár ez lenne a maximum tévedés faktor, amit emberek problémamegoldások során fel tudnak mutatni.

Ugyanakkor persze megértem, hogy ha pl. a te lányoddal történik ilyen, és mondjuk neked kell apaként tanácsot adni neki, amikor elsírja, hogy mekkora bunkóval találkozott és mit csinált vele (valamiért úgy érzem, te itt mintha élből így reagálnál ide), akkor az egy nagyon nem egyszerű helyzet. Nekem csak fiam van, ami azért nagyon nem ugyanaz, de ha ilyen kérdéssel fordul hozzám, én a legnagyobb jóindulattal és szeretettel arról fogok beszélni neki, hogy ő mit rontott el, és mit érdemes tennie, hogy legközelebb ne idézzen a saját fejére ilyen gondokat.

mgdé 2019.09.10. 17:24:50

@VT 135:

De kényesek vagy/vagytok! Egy elpuhult férfinemzedék. Ez van.
"Bizony, régen minden jobb volt!" :D

whoamiohmy 2019.09.10. 17:36:37

@Serial Slut: jogos. Jelen állásban úgy néz ki hogy kb havi 1 az "élő", a többi eszköz. Korábban az élőre voltak nem fizetős jelentkezők, de ezeket manapság már elhajtom és inkább ezt is pénzesben nyomom. Tisztább így, meg ugye ott lehet az egzotikumokat válogatni.

Egyébként a férfi kolléga peereknel (30-as szakorvos pasi, főorvos szinten) is azt látom hogy vagy van egy fix barátnő vagy parhavonta váltogatás van. Család, feleség vagy akár összeköltözés extrém ritka (10-ből 1). És itt a házasság szempontjából azért nem rossz képességű rétegről beszelünk (évi 100k+ nettó jövedelem svájci frankban, ráadásul Svájcban még le se vagy hajtva úgy mint a németeknél, többségük kiállásra, külcsínre is jó pasi).

Na most érted, ha ők nem, akkor ki fog itt házasodni? A munkás Józsik? Na ők aztán meg főleg inkább kurvázni járnak, ahogy én látom. És egyre gyakoribb a gyerek házasság nélkül program (egyre gyakrabban összeköltözés nélkül) és az a poén hogy ezek a kapcsolatok TARTÓSABBAK, mintha összeköltöztek volna.

Az oké, hogy a nőket az az 5-10% alfa mindenképpen lekúrja, abban nincs hiba. Ezt a réteget is látom.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 17:45:40

@VT 135: szerintem ez a mesterséges méh dolog egyelőre nagyon csak elméletben létezik, és ez még akkor is igaz, ha viszonylag közel áll a tudomány ahhoz, hogy létre tudjon hozni embereket ilyen módon. Az egy dolog, a kérdés inkább az, hogy "de milyet?"

Én nem vagyok se szülész-nőgyógyász, se immunológus, se gyerekorvos, de még csak laikus expert sem, viszont ha jól tudom, a tudomány még mindig oldotta meg azt a relatíve apró problémát sem, hogy a tápszer még mindig nem annyira jó, mint az anyatej, vagy hogy a császármetszéssel született gyerekek bizony hátrányban vannak a szülőcsatornát megjártakkal szemben, pedig mióta létezik már a tápszer és a császármetszés is. Egy teljesen művi módon létrehozott csecsemő pedig sok százezer hasonló gondot hoz még ezeken kívül.

Szóval egy dolog, hogy meg lehet csinálni, de nem hiszem, hogy az ilyen legyengített, sérülékenyebb egyedek tömeggyártásával olyan jól jár majd az emberiség, csak hát előre látható, hogy szokás szerint fontosabb lesz a profit, mint a józan ész.

Fenyegetőzésre jó ez egyelőre, hogy na 5 év múlva már nem lesz szükség a nőkre, majd jól meglátjuk, de én azért nem fogadnék nagy tétben arra, hogy ez jól is fog elsülni.

whoamiohmy 2019.09.10. 17:46:56

@Én de genere Mi:

www.businessinsider.com/women-now-control-more-than-half-of-us-personal-wealth-2015-4

A gondoskodó állam dologba most ne menjünk bele mert messzire mutat a téma és rohadtul nincs most rá kapacitásom. A lényeg; nem nagyon lehet a jövőben a GDP 10-15%-ánál majd többet újraosztani Állam bácsi által. Egyszerűen nem működik a gazdaság a jelenlegi, az OECD-ben szokásos 40-50%-os állami gazdasági szerepvállalás mellett.

mgdé 2019.09.10. 17:47:46

@Raon:

"Nálam ez egy nőtől, helyzettől független, elvi dolog"

Valószínűleg itt rejlik a különbség. Munkahely, főnök, barát, anyós-após, de akár hivatalnok, utastárs, stb. esetében teljesen egyetértek! (A gyerek annyiban más, hogy neki feszegetnie kell ahhoz, hogy tanulhasson, s nem magáról a feszegetésről kell leszoktatni, hanem a konkrét témában kell irányt mutatni.)

Egy ismerkedésnél viszont sokkal inkább kölcsönös(!) tapogatózásról van szó, mint feszegetésről. (Az később jön. :D) Azaz, szerintem ez egy más típusú történet. S ez esetben mindegy, hogy én mit gondoltam ki előre, az eredmény egy vmiféle közösből fog kijönni, kell hogy kijöjjön. S ha NINCS közös, azt el kell tudni viselni, s udvariasan elköszönni. Felesleges 'eligazítani' a másikat. Ha ekkor esetleg rákérdez, akkor normálisan válaszolni, s utána elköszönni.
S persze ezt is meg kell tanulni. Épp ezért a fiúk bénázása is megbocsátható. :)
(Ami nem, az viszont már nem "bénázás" kategória.)

whoamiohmy 2019.09.10. 17:49:37

@VT 135: nézd, egy szóval se állítom, hogy nekem ez tetszik. A káröröm részét bevállalom a magam feléről, amolyan savanyú a szőlő üzemmódban (ha nekem nem jött össze a konzervatív modell akkor másnak se lehessen), de ettől ez még disztopikus, az tény. De hát kismillió ilyen dolog van a 21. században sajnos. Ez van, ilyen időket élünk .

whoamiohmy 2019.09.10. 17:51:39

@Serial Slut: ez a "puncit nem lehet helyettesíteni" pontosan ugyanaz a wishful thinking a női részről mint a "férfiakat nem lehet helyettesíteni feminizmussal" volt 50 évvel ezelőtt. Egész faszan sikerült. Miért ne lehetne?

whoamiohmy 2019.09.10. 17:55:04

@Womb Rаider: na Anyukám akkor ebben meg is egyeztünk. Csápuszika.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 17:57:13

@whoamiohmy: most vezettem le, miért nem gondolom, hogy ez annyira könnyen helyettesíthető. Egyébként helyettesíteni alapvetően mindent és mindenkit lehet, a kérdés inkább az, hogy hosszútávon beválik-e a helyettesítés, amit előre nehéz megmondani.

Szexileg lehet, persze, abban egy odvas fa vagy a porszívócső is tudja. :)

mgdé 2019.09.10. 18:03:04

@whoamiohmy:

Az "ellenőrzés" azért nem teljesen ugyanaz, mint az, hogy az ő saját tulajdona.
(Eleve mit kezdesz az alapítványokkal, a nyugdíj és befektetési alapokkal, stb.)
De lehet, hogy nem jól értettem ... :)

(Valószínűleg évekkel ezelőtt már láttam a cikket, a szőke nő fényképe és a kezdőszöveg - mintha - ismerős.)

Az, hogy a jóléti állam változásokon fog keresztülmenni, az nem kérdés.
De ~0-ra nem hiszem hogy lemegy.

whoamiohmy 2019.09.10. 18:24:03

@Én de genere Mi: sose volt nulla, az az anarchia. Azt meg nem akarja senki. Az USA-ban egészen a New Deal-ig a háborúk kivételével a GDP 7-8%-a körül alakult. De ebben egy fillér szociális háló se volt, azt önkéntes alapon működő alapítványok, a helyi közösség vagy az egyházak látták el. Szerintem ennek az állapotnak a helyreállása várható az OECD-ben javarészt mindenhol.

whoamiohmy 2019.09.10. 18:25:26

@Serial Slut: szerintem megfeneklett a vita itt. Tudod mit, majd az idő eldönti.

Mindenesetre alpha phucks, beta bucks. Ez maradéktalanul teljesül ma is (sőt egyre inkább).

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.10. 18:39:27

@whoamiohmy: én nem éreztem vitának, csak eszmecserének. Nincs semmiről egy jól kialakult, megváltoztathatatlan véleményem, legfőképpen arról nincs, mi fog történni a jövőben, bár azt szerintem még nálam sokkal okosabb emberek is nehezen tudják megjósolni, már ha meg lehet egyáltalán, amit amúgy kétlek. Mindenre fel kell készülni. :)

Raon 2019.09.10. 19:05:42

@Én de genere Mi: alakul ez :)
> (A gyerek annyiban más, hogy neki feszegetnie kell ahhoz, hogy tanulhasson, s nem magáról a feszegetésről kell leszoktatni, hanem a konkrét témában kell irányt mutatni.)

Még ebben is egyetértek - és amit írsz, magától értetődő (mármint egy normális világban annak kellene lennie).

> Egy ismerkedésnél viszont sokkal inkább kölcsönös(!) tapogatózásról van szó, mint feszegetésről.

Még ebben is egyetértek, de akkor itt jön a fordulópont - én a fentiekben semmi kölcsönösséget nem látok, sőt, éppenhogy annak hiányát a hölgy részéről. Erre lett a reakció az, ami. Viszont látszik, hogy neked ez "eligazítás" lépés volt gond, az nem fért bele - tiszta sor, megbeszéltük.

mgdé 2019.09.10. 19:23:12

@whoamiohmy:

Meg a szakszervezetek - megrokkant munkások támogatása pl. -, míg a maffia meg nem szállta egy részüket (építőipar, szállítmányozás, stb.), illetve míg a már hivatásos funkciréteg be nem simultak a hivatalos állam mellé. (Nyilván a szükség is csökkent, jött a gazdasági boom, a politikai-gazdasági vezető szerep - ami gyakorlatilag a dollárt jól eladható amerikai exportáruvá tette -, s vele aztán a biztosítások, a nyugdíjalapok, stb., azaz lett sokaknak elérhető más megoldás.)

Európában a nagyegyházak karitatív szerepe* nem nagyon tudhat a vh-k előtti mértékre visszaállni, ahhoz hívők és támogatók is kellenének nagy számban. (*Erre nem nagyon kapnak az államtól. Másra igen.) A tendencia viszont jelenleg a csökkenés, s nem látszik, mi fordíthatná ezt át komoly növekedésbe.

whoamiohmy 2019.09.10. 19:37:38

@Én de genere Mi: kicsit több történt ennél. Ha megnézed manapság a gazdaság kettős arcot mutat: van a különleges gazdasági övezetek világa, ahol a tényleges értékteremtés kvázi 85-90%-a történik, itt alacsony (15% alatti) GDP-arányos állami gazdasági szerepvállalás jellemző. És van a többi ami ezen csimpszkodik, na ezt a részt egy az egyben a kommunista kiáltvány elvei alapján szervezik, és pontosan azokon a pontokon diszfunkcionális ahol az elvek a KK-bol lettek átvéve. Az egyház visszaszorítása tökéletes iskolapéldája ennek a mechanizmusnak.

De mondom ez messzire mutató téma és nincs rá kapacitásom megvitatni.

2019.09.10. 19:40:27

"itt a nagy redpilles srácok nyafognak azért mert egyiküknek véletlenül nem jött össze egy kóbor numera, s emiatt megbántódott a pici lelkecskéjük. :D"

A poszt egy egyszerű hétköznapi eset, a tanulsága mindössze ennyi: "vagy hülye az ilyen, vagy szívat".
Úgy tűnik, a legtöbb olvasónak sikerült is megértenie, viszont van kb. két ember, aki csak masszírozza itt naphosszat a langyos szart, és értelmetlen vitákat provokál. Nagyon izgalmas életük lehet.

mgdé 2019.09.10. 20:02:19

@whoareyou12345:

Látom, a nagy sorban álláskor neked még pont jutott az érzékeny pici lelkecskék egyikéből. :D

whoamiohmy 2019.09.10. 20:17:16

@whoareyou12345: captain! Is that you????

A múltkori válásos poszt a CSP-n jó volt. Megint a csörték mint a régi szép időkben...

Krisz101 2019.09.11. 06:22:17

@Én de genere Mi: persze haver. Se face se insta se vassap se viber se tinder. Sehol egy penis pipeline, a lányod az unikornis. Kemény lesz az ébredés.

Figyelj jobban, lehet már rég ott vagyok a telefonjában DD

Krisz101 2019.09.11. 06:27:49

@whoamiohmy: így van. Egy nőnél úgyis csak egy dolog határozza meg hogy a közeledés számára kívánatos, zaklató, vagy erőszakos. Az ürge általa érzett szubjektív értéke.

Na meg a six sixes ;)
6 feet tall
Sixpack abs
6 inches in the pants
6 figure income
6 months out of a relationship
600 horsepower car

whoamiohmy 2019.09.11. 07:01:56

@Krisz101: majdnem teljesen egyetértek, kérdés: a 6 hónap kapcsolaton kívül miért? Illetve ha a nő van 6 hónapja pasi nélkül akkor megértem. Viszont tapasztalataim szerint ha a pasi kapcsolatban van még kelendőbb. Sokkal.

Somogyi József 2019.09.11. 07:39:13

Nocsak egy magina azt hittem már kihaltak a pina hiánytól :D

mgdé 2019.09.11. 09:02:08

@Krisz101:

:DDD

Ahhoz te láthatóan és könnyedén leolvashatóan nagyon-nagyon kevés vagy.

Ha szintezünk - azt úgyis nagyon szeretitek :D - úgy 2-3 -mal van feletted.
De még az is lehet, hogy akár néggyel is. :P

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.11. 09:36:57

@Én de genere Mi: kell egy "jellem" ahhoz is, hogy valakit a gyerekével (vagy más szerettével) támadjanak. Ilyet feministáknál szoktam tapasztalni, de úgy tűnik, a másik oldalon sem különbek.

Ez egyszerűen csak szánalmas, hagyd a fenébe, magukat minősítik vele.

mgdé 2019.09.11. 11:46:30

@Serial Slut:

Részben ezért is gondolom, hogy bizony több szinttel "alatti" lehet, de teljesen igazad van.
Ezennel Chris ignorálva. :)

Womb Rаider 2019.09.11. 13:10:35

@whoamiohmy: "ez a "puncit nem lehet helyettesíteni" pontosan ugyanaz a wishful thinking a női részről mint a "férfiakat nem lehet helyettesíteni feminizmussal" volt 50 évvel ezelőtt. Egész faszan sikerült. Miért ne lehetne? "

ROTFL..
Hát hogyne.. tüzet oltani a moslékos vödör is jó!
NEM lehet pótolni.. a nőt sem és a férfit sem (ha most a homoszexualitást nem tekintjük opciónak.. de javítson ki valaki, ha tévednék.. az itteni macsók inkább levágnák.

"Mindenesetre alpha phucks, beta bucks. Ez maradéktalanul teljesül ma is "
Kerül, amibe kerül :)) Az utódodat is gondolom mással csináltatod meg ...

Womb Rаider 2019.09.11. 13:12:40

@Krisz101: "Az ürge általa érzett szubjektív értéke."

Osztán te hová sorolnád magad? Kiváncsi lennék..

vanderkaay 2019.09.11. 14:04:01

@Én de genere Mi: Naivitásod valóban irigylésre méltó. Bár annyi forintom lenne, ahány olyan apukát láttam már, aki meg volt győződve arról, hogy az ő kislánya osztán soha, senkivel, semmilyen körülmények között, hiszen a templomi kórusban énekel, meg amikor Spanyolországban volt Erasmus ösztöndíjjal, akkor is minden este hűségesen hazatelefonált (volt hogy többször is) hogy éppen megy lefeküdni. Persze lehetséges, hogy a te lányod valóban kivétel, de az a helyzet, hogy ebben az esetben tényleg eléggé ritka madárról beszélünk.

Womb Rаider 2019.09.11. 15:24:15

@vanderkaay: Bökd már ki, hogy minden nő kurva, aztán megkönnyebbülsz.

vanderkaay 2019.09.11. 15:28:48

@Womb Rаider: Womb Raider: Miért nem húzol inkább vissza a szvingerklubba, de te szerencsétlen kivénhedt ribanc. Ott betömnék a testnyílásaidat, beleértve a szádat is, és legalább átmenetileg csendben maradnál.

Womb Rаider 2019.09.11. 15:42:58

@vanderkaay:Mindent a maga idejében :) Most inkább a vergődéseden röhögök...

vanderkaay 2019.09.11. 15:57:17

@Womb Rаider: Régi motoros vagyok én már az interneten, te vagy kb. a hatszázadik ilyen szerencsétlen a praxisomban, aki a saját izzadság- és szarszagában fetrengve kettőötvenes vérnyomással magyaráz arról, hogy ő most éppen mennyire röhög. Tényleg nem igazán vágom, Wolf miért nem takarít ki innen miután az n plusz egyedik posztja alatt vered szét a kommentszekciót. A kapitánynak legalább stílusa volt. Hogy egy magadfajta szvingerklubbol szökött genetikai selejttel mi lehetett az anyatermészet szándéka, az még megfejtésre vár.

Womb Rаider 2019.09.11. 16:19:49

@vanderkaay: Jajj... annyira macsós, ahogyan Wolfnak árulkodsz..:) A homokozó lapátoddal pedig majd fejbe fogsz vágni? Leguggoljak?
Na, szaladj, játssz egy kicsit még Jenőkével, aztán irány uzsonnázni.

Krisz101 2019.09.11. 17:38:54

@whoamiohmy: ez egy ilyen mainstream feminista balfaszság. véleményem szerint nem annyira komolyan veendő, mármint az igény persze meglenne rá, csak elég kevés az olyan szintű nő aki ezt realizálni tudja hosszútávon.

erre is vonatkozik a 6 hónap, hogy hosszú távra kötné le a csaj providerként és akkor lelki szempontból fontos h az előző kapcsolata lezárt legyen.

mármint kötné le a csaj - a full alfa tulajdonságokkal rendelkező palit, aki válogathat a nők között és semmilyen érdeke nem fűződik az elköteleződéshez. enyhe kognitív disszonancia ugyebár :D

talán a Tate lehet ilyen, ő meg deklaráltan több kapcsolatot folytat párhuzamosan.

whoamiohmy 2019.09.11. 17:44:10

@vanderkaay:
"minden este hűségesen hazatelefonált (volt hogy többször is) hogy éppen megy lefeküdni."

Jaja, csak azt nem mondta el kivel ;)

A volt nejem is nyomta az Erasmust egy évig, többször meglátogattam kint, és kicsit ralattam az erasmusos csajszeekak mindennapjaira... Hát nagyot csodálkoznának ugyanezen csajszeek mai férjei ha látták volna drága kis hűséges asszonykáikat azokban a napokban. Kedvencem az volt mikor az egyik csaj egyszerre dugatta magát 3 pasival, aztán kerek perec közölte, hogy aki leghamarabb teherbe ejti, amellett köt ki. Mindezt úgy hogy mindhárom pasas a teremben volt és hallották.

whoamiohmy 2019.09.11. 17:49:09

@Krisz101: nem tudom, én ezt például még jóval a red pill megismerése előtt, a magam tapasztalatán láttam. Mikor volt nőm, repkedtek rám a csajszeekak egymás után. Mikor nem volt, egy istennek se jött el senki még egy kávéra se.

Egyébként az a durva hogy ez szerintem valami feromonokhoz kötött dolog lehet. Ha dugtál (még ha hivatásossal is), teljesen másképp állnak hozzád a nők. Érzik a másik nő puncijanak a szagát szerintem és ez tudat alatt befolyásolja őket. Meg persze biztos hogy a kiállása, testbeszéde is más az embernek ilyenkor.

A legnagyobb sunátor ismerőseim egyébként talán pont ezért SOHA nem hagyják szárazon a brét. Ha kell, fizetős opcióval de mindig van valaki, így mindig vannak érdeklődök. Nem ritka az ismerősök körében a feleség + 2-3 barátnő + mellette hivatásos menetek kombó.

Krisz101 2019.09.11. 17:53:47

@Én de genere Mi: persze tudjuk, a lányod egy 9-10-es unikornis, akinek ugyanakkor se közösségi médiája, se penis pipeline-ja nincsen.
Fater mégis valamiért ide jár fikázni a red pillt meg győzködni a még bizonytalan embereket, hogy az mind hülyeség, meg nem úgy van az.
Elmondom neked hogy amerikai oldalakon ahol ez a téma már nem gyerekcipőben jár, tömegével oltják le a hozzád hasonló embereket. Pár év múlva itt sem lesz már senki kíváncsi a hülyeségeire (remélhetőleg bár a magyaroknál sose tudni)

az a helyzet h Szimplán nem tudod feldolgozni az igazságot, mert fenekestől felforgatja a biztonságos világnézeted, meg a sok baromságot, amit gyerekkorod óta plántált beléd a társadalom, tanárok, szüleid stb a nemek közötti dinamikáról.

Az ilyen hozzád hasonlóknál mindig valami probléma van a háttérben vagy a lányoddal vagy a feleségeddel, de túl gyáva vagy h ezt magadnak is elismerd. inkább lelövöd a hírnököt.

Krisz101 2019.09.11. 17:57:46

@whoamiohmy: maradjunk annyiban hogy ez egy olyan lista amit egy nő ad, amikor megkéred hogy logikailag, tárgyilagosan foglalja össze az igényeit :P

mint tudjuk ott elképzelhetőek eltérések a valósághoz képest :D

whoamiohmy 2019.09.11. 17:58:10

@Krisz101: egyébként megint az a kérdés, milyen minőségeket keres a nő az adott férfiban. Vili, hogy alfa providert akar mindenki, és béta esetben valóban, a 6 hónapos puncimegvonas óriási előny, hiszen könnyebben befolyásolható, gyorsabban betasithato egyedről beszélünk. Ha viszont alfa phucks a felállás, akkor egyértelmű hogy a gyakorlott és aktuálisan is edzésben lévő sunatorok hatalmas előnyt élveznek a kiéheztetett kanokhoz képest.

Az alfa provider elvileg mindkettő, de pont ezért extrém valószínűtlen. Ha egy pasi alfa, akkor kell a nőknek. Ha béta, akkor jól idomítható. Hogy idomítasz valakit, akire minden utcasarkon ravillantanak minimum egy mosollyal? 2 perc alatt talál magának puncit ha az idomító megvonja tőle a sajátját.

Persze az alfákat is lehet betasitani, de nehéz. Pont ez a nők legnagyobb dilemmája manapság szerintem.

whoamiohmy 2019.09.11. 17:58:56

@Krisz101: ebben a konstellációban valóban meg kell hajoljak érveid súlya alatt ;)

whoamiohmy 2019.09.11. 18:04:00

@Én de genere Mi: figyelj, anélkül hogy a magam részéről személyeskednék vagy ítélkeznék a lányod fölött (akit nem is ismerek), én is lányos apuka vagyok és már most, a gyerek HAT éves korában kezdik sejtegetni, hogy ami a lábuk között van az valami miatt NAGYON kell a fiúknak és hogy ebből később hatalmas hasznuk lesz. Most tudnék sztorikat mesélni de azt hiszem, ha kicsit jobban belegondolsz, te is tudod miről beszélek. Elhiszem, hogy Apának eljátssza a szűzies kis tündérkét, de manapság egyszerűen mások a fiatal nők. Más lett a világ. Minden a nők narciszizmusarol szól, az egész világ erre lett átformálva.

vanderkaay 2019.09.11. 18:08:13

@whoamiohmy: Ja, arra utaltam én is a lefekvéssel meg a többszöri hívással. Nekem épp nemrégiben dobta fel a faszbúk egy olyan csaj lapját, aki pár évvel ezelőtt néhány hónapig a társaságunkhoz tartozott. Ókonzervatív, vidéki, vallásos családból jött, az otthonról hozott minták olyan erősek voltak nála, hogy minden este eljárt szentmisére, és hazatelefonált vidékre a szüleinek. Emellett viszont csak abban a rövid időszakban több pasi dugta meg mint ahány szóból ez a komment áll. Az említett posztjából amit a faszbúk most feldobott, az derült ki hogy azóta férjhez ment és őszre várják a gyereket. Lecsekkoltam a férje adatlapját, a szerencsétlen vélhetően az univerzum legnagyobb béta balekjai közé tartozik, szintén vallásos háttér, máltai kereszteslovagoknál dolgozik stb. A fél vagyonomat rá merném tenni hogy soha életében nem volt dolga nővel, és mind ő mind a csaj szülei a mai napig meg vannak győződve arról, hogy a csaj szűzen állt az oltár elé. Reménykedjünk, hogy a gyerek nem lesz se félvér se bernáthegyi.

whoamiohmy 2019.09.11. 18:11:59

@vanderkaay: ne is mondd. Nekem van pár budapesti orvos/fogorvos ismerősöm még a régi (szocializmusban született, nem "neokonzervatív" illetve "pszeudokatolikus" generációból) és mesélik hogy a mindeközben brutálisan vallásos reneszánszát élő orvostársadalom sarjaiban mi megy...

Csak egy jelenség: tudod mi az a KATANA? A katolikus anál. Mikor a barátnődet csak seggbe dughatod mert a puncija szűz kell legyen az oltárig. Ez az USA-ban már régóta megy de Magyarországon úgy 5 éve van...

mgdé 2019.09.11. 18:44:45

@vanderkaay:

Nem állítottam, nem is gondoltam, hogy soha-senkivel.
De hogy nem tinderen, stb. kihalászva, csakegyéjszakára, az .... :)

Ennél sokkal jobb választási lehetőségei vannak.

(S ennyivel le is zárhatjuk.)

mgdé 2019.09.11. 18:56:42

@whoamiohmy:

Nézd doki, te értelmesnek tűnsz az eddigi hsz-eid alapján (Chris viszont, sorry, nem igazán), tehát valószínűleg meg tudod ítélni: Mit kezdjen egy 150 fölötti IQ-val bíró meglehetősen szép lány egy átlagos redpilles nagyszájúval? A rózsaszín köd esetleges segítsége nélkül semmi esélye egy ilyennek.

whoamiohmy 2019.09.11. 22:03:56

@Én de genere Mi: alapvetően 2 gond van:

1. A női nem az esetek többségében nem biztos, hogy nem. Mondom, az én volt nejem ötször mondott nemet, aztán meg összeházasodtunk. Ha anno az elsőnél feladom, ma nincs gyerekem. És garantálom neked, hogy a kapcsolatok túlnyomó többsége így kezdődik.

2. Attól, hogy nem akar szexelni veled, egy nő még simán akar tőled egy csomó minden mást. Mondjuk a pénzedet. Vagy a segítségedet. Vagy előléptetést. Vagy érzelmi támaszt/valakit akinek a vállán kisírhatja magát. Vagy valakit, aki időről időre pozitívan megerősíti a narciszizmusat.

Summa summarum: amit egy nő mond, az az esetek túlnyomó többségében BIZTOSAN nem a valóság. Én úgy szoktam eljárni hogy ha egy nő valamit teljesen magától, a kontextustól függetlenül, spontán, kvázi rajtaütésszerűen mond, annak pont az ellenkezőjét gondolom igaznak. Ha kérdezek valamit es arra mond valamit, az a valósággal semmilyen kimutatható kapcsolatban nincs. Lehet igaz, lehet nem igaz, a kettő kvantummechanikai szuperpozíciója vagy ezek tetszőleges kombinációja.

Példa: ha leülsz kávézni egy nővel és teljesen spontán közli hogy ő az első randin még a kezét se hagyja megfogni, azt a nőt 1 órán belül irgalmatlanul meg kell dugni, különben nem fog férfinak tekinteni. Ha megkérdezed, hányadik randin tartja jó ötletnek a szexet és erre elgondolkodik majd mond valamit, azt meghallani se érdemes, mert semmilyen értelmezhető köze nincs a valósághoz.

Visszatérve a lányodra. Amit mond, azt az egyszeri lovag (FŐLEG a gyakorlott sunatorok) meg se fogja hallani, a fent kifejtett okok miatt. A legegyszerűbb, ha a lányod kerüli az illetőt, az elég egyértelmű. Természetesen ez azt is jelenti, hogy le kell mondjon az illető paseee által kínált fent példálózott előnyökről. A probléma az szokott lenni, hogy erre viszont a nők nem igazán vevők, mert azért igényt tartanak ezekre a szolgáltatásokra.

vanderkaay 2019.09.11. 22:31:21

@Én de genere Mi: Nálad a lemez láthatóan ott van beakadva, hogy valamilyen indíttatásból borzasztóan szeretnél beszólni a redpilles söpredéknek, legyenek ők egyébként bárkik is, Wolf, a kommentelők, vagy akárki más; és ehhez valamilyen másik indíttatásból a saját lányodat használod eszközként, mint aki ennél a vélelmezett szintnél állítólag lényegesen feljebb áll. Azt egyébként készséggel elhiszem, hogy a saját lányodról jó véleménnyel vagy; én nem ismerem őt, és nem is érdekel; de ha egy szép napon véletlenül mégis ráismersz mondjuk Wolf egyik sztorijában, vagy netán viszontlátod valami home videoban, akkor ne nálam reklamálj. Persze mint tudjuk, ilyesmi sosem fordulhat elő.

vanderkaay 2019.09.11. 22:57:14

@whoamiohmy: Hallottam már a kifejezésről, igen. Ennél a csajnál biztosan nem csak az volt, mert több alkalommal boldogított bennünket terhességi parával, egyszer pedig valami nemi betegséget is sikerült összeszednie, a társaságban az egyik csávó anyja orvos volt, többször ő segített neki. Szerencsétlennél az volt a fő probléma egyébként, hogy kéthetente hitte azt hogy megtalálta az igazit, akiknek aztán meg is tett mindent, azok persze meg miután néhány alkalommal megmártották a farkukat benne, ott hagyták mint a vak ember a vadkörtét. Arról is tankönyvet lehetne írni persze hogy milyen pasik voltak; nős-gyerekes aki beígérte, hogy otthagyja érte a feleségét meg a gyereket, vízilabdás, rockbanda gitárosa, akiknél kettős sorokban állnak a nők de ő elhitte hogy ő nekik az egyetlen, és a többi. Naiv szülők meg lenn vidéken azt hitték, hogy az ő drága szolid kislányuk naphosszat otthon morzsolja a rózsafüzért.

whoamiohmy 2019.09.11. 22:57:14

@vanderkaay: ez szerintem onnan jön, hogy ő mint az "öreg, tapasztalt róka", úgy érzi, tudja, mit tolnak el a mai "nyikhajok", így feljogosítva érzi magát hogy amúgy régimódian jól seggbe rúgjon minket amiért ilyen töketlen balfaszok vagyunk akik még ráadásul úriember módjára se tudunk viselkedni.

A generációk között mindig voltak ilyen egyet nem értések, de én speciel nem hiszek az ilyen szakadékokban. Ezek többsége olyan, a fiatalságot gyászoló/elsirató érzelmi gyászreakciókból fakadnak, mibt hogy "régen minden jobb volt" meg minden korcsosul" meg "mi még tudtuk, mitől döglik a légy, de a mai fiatalok... ahh, hagyjuk".

Ezek mindegyike arról szól, hogy mivel én megöregedtem, ezért a világ úgy szar ahogy van, hiszen nekem már nem jó. Pedig nem a világ lett más, hanem az egyén benne. De ennek a felismeréséhez kéne a bölcsesség, ami sajnos nem jön automatikusan a korral.

whoamiohmy 2019.09.11. 23:01:50

@vanderkaay: nekem egyébként mostanában a klasszikus női dilemma szokott szórakoztató lenni. Egyrészt ugye ott vannak az alfak, akikkel tök jó a szex, csupa móka és kacagás az élet, csak hat ugye lelépnek pár hónap után és még betasodni se hajlandóak.

Másrészt ott vannak a béták, akik közül azért még manapság is akad pár jobb képességű. És az ember lánya ugye őrlődik. Egyrészről tök jó lenne élete végéig az alfákkal faszkörhintázni, másrészt viszont bassza meg, már elmúltam 30 és fele annyira jó pasik vannak benne az elköteleződésben mint 10 évvel ezelőtt...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.11. 23:19:37

@whoamiohmy: "az én volt nejem ötször mondott nemet"

Ez össze is foglalja a lényeget szerintem. :)

A női nem az igent jelent, hát a valóságban nagyjából ezt jelenti. Eldöcög az a kapcsolat valameddig, amire előzőleg ötször nemet mondtak, de végül mindig ez lesz belőle, ugyanis a nő szemében az a férfi mégis csak egy lúzerré válik, akinek ötször kellett nemet mondani. Becsülete sok nincs abban a kapcsolatban, mert az asszonynál az előny, ő az akart fél, nem fordítva vagy kölcsönösen.

Ahogy az is azért megmosolyogtató (és bosszantó is egyszerre), amikor a tényleg rendkívül taszító emberke nem fogadja el a nemet, mert neki azt mondták, hogy a nő csak kéreti magát, a nem voltaképpen igent jelent stb. Letiltod már mindenhonnan, nem reagálsz a megkereséseire, átmész az út túloldalára, ha meglátod szembe jönni, de azért ő őszintén hisz benne, hogy csak nehezebb eset vagy. :) "Ismerek" olyat is, aki ezt tíz éve játssza egy szerencsétlen könyvtárosnővel, aki már feljelentette, kitiltatta, lexikonokkal is megdobálta, de szerinte a nő attól még akarja, csak hát húzza magát, mert úgy illik. Tíz éve. :)

A közösségi oldalakon, szexrandisokon is ez van. Nekem is van regem, de van, hogy fél vagy akár évig meg sem nézem, mert minek. Fél-egy év alatt van nem egy, aki gyakorlatilag szinte minden nap ír, és azt elég vicces utólag visszaolvasgatni. Néha kedves, máskor dühöng és szid, aztán megint próbál befűzni szebb szavakkal. Fél-egy éven át, 0 reakció nélkül. Ehhez hasonló az, amikor gyakorlatilag könyörög, hogy csak adj választ, elfogadja a nemet. Adsz egy nemet. "De miért?", és továbbra sem hagy békén. Jó így élni? Nem ez lélekromboló voltaképpen? Biztos, hogy mindig a csaj a szemét? A nem az sokszor bizony tényleg csak egy nem, miért jó azt terjeszteni, hogy a női nem az igent jelent?

Szerintem mindenkinek az olyan partnert kellene megtalálnia, aki őszintén, elsőre érdeklődik iránta. Ha rá kell beszélnie magát a másikra, az már gáz. Még szexrandinál elmegy, mert ott csak az az egy alkalom számít, de hosszútávon ilyen hátrányból indulni szerintem nem kéne. Miért jó szamárnak lenni ló helyett eleve is? Ha egy nő igent mond ötödjére, az valószínűleg úgyis csak annyit jelent, hogy na jó, jobb híján...

mgdé 2019.09.11. 23:23:45

@whoamiohmy:

:"akik még ráadásul úriember módjára se tudunk viselkedni"

Miért,
tudtok??

Az ugyanis, hogy tudtok, itt ezen a blogon még SOSEM derült ki. :P

whoamiohmy 2019.09.11. 23:36:40

@Serial Slut: jó, csak érted, akkor ezzel a logikával engem örök szüzességre, a lányomat pedig meg nem születés által halálra ítélted, mondván "így se úgy se voltam elég jó". Elmondom neked, hogy egy átlag férfi kb életében SOHA nem kap elsőre igent. Emiatt megpróbálja még egyszer meg lehet hogy még egyszer, főleg ha metakommunikációs síkon meg folyamatosan megerősítéseket kap. Mert ez is rohadt gyakori ám.

Oké, értem, mi átlagos pasik különben is minek vagyunk a világon, inkább forduljunk a falnak és dögöljünk meg mint az evolúció hulladéka. De akkor a lányom se szülessen meg?

De nézzük más oldalról: a kapcsolat véget ért. Ez azt jelenti, hogy azoknak az éveknek, amíg működött nem is volt értelme? Akkor minek voltál együtt minden pasival akivel eddig szakítottál? Bölcs hozzáállás ez az élethez? Ha valami nem tartott holtomiglan-holtodiglan az kár hogy megtörtént?

Abszolút tettenerheto a gondolatmenetedben a nők logikája, csak mint általában a női okoskodásoknál, ennek sincs semmi értelme. Logikus, de nem észszerű. Mint a nők általában.

whoamiohmy 2019.09.11. 23:39:43

@Serial Slut: persze abban egyetértek hogy a már szánalmas szintig lemenni kutyába színvonal férfi részről értelmetlen. És igen, érezni kell, hogy hol van az a szint ami már az. De azt is érteni kell, hogy a nők szinte SOHA nem adnak egyértelmű jelzéseket.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.11. 23:57:03

@whoamiohmy: úgy látszik, ebben nagyon nem értünk egyet, de egyébként azt elismerem, hogy jogosak ezek a kérdések, és nem, azt nem gondolom, hogy attól értéktelen volna valami, hogy nem tart örökké. Ha az egy valóban jó kapcsolat volt addig, ameddig tartott, az megint más, mint ami csak eldöcögött szerintem. A gyerekdolog meg olyan, hogy igen, akkor tőle nem lenne, de lehet, mástól igen, szóval azért én nem tekintenék erre a kapcsolatra úgy, mint az egyetlen lehetőségre családot alapítani. Te azt írtad, nem lenne gyereked, ha nem próbálkoztál volna ennyiszer, azért ez egy jókora "HA", egyáltalán nem biztos ez, de persze a te életedet jobban tudod, én nem akarlak benne kioktatni, ne értsd félre, csak ezt egy túl pesszimista gondolatmenetnek tartom.

Szerintem ez a női nem igent jelent mondás voltaképpen az incselkedésre vonatkozik eredendően. De ahhoz társul megerősítésképpen egy halom olyan jel, ami viszont megerősít abban, hogy "csak játszik" a nő. Ezért tartom veszélyesnek azt hirdetni, hogy a nem az mindig igent jelent, mert inkább azt kéne megérteni, hogy fontosabb azt figyelni, mit sugall a metakommunikációja, mint hogy épp akkor mit ejt ki a száján mondjuk egy félmosoly kíséretében. Az lenne a lényege, hogy működjön valamiféle hatodik érzék erre, ez nem egy kőbe vésett szabály, hogy a nem úgysem igazi nem, mert ezzel nagyon csúnyán be lehet fürödni.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy nincs pasi, aki már elsőre igent kap, már ha úgymond átlagos. Átlagos férfiból és nőből van a legtöbb a világon, mellettük vannak földöntúli lények, az a maradék 1-2%, akikkel nem is érdemes foglalkozni, hiszen ők egy teljesen más világban élnek. Egy átlagos ember is lehet maximálisan sikeres a saját életében, el kéne hagyni ezt az "átlagosozást", ami egyébként szinte csak arra jó, hogy a sikertelenek egy szinten állónak képzelhessék magukat a sikeresebb egyedekkel. Nem azt jelenti átlagosnak lenni, hogy relatíve sikertelen valaki, hanem hogy a földöntúli lényekhez mérten kisebb sikerei vannak, vagy csak egy-egy dologban erős, nem mindenben. Úgyhogy nekem ez nem szimpatikus, hogy az átlagos férfiakat te gyakorlatilag lúzereknek bélyegzed, mert ez nem így van, csak vannak köztük azok is. Átlagos férfi igenis kaphat elsőre igent egy átlagos nőtől akármikor, ha jól választ, nem pedig különleges hópihéket kerget, "mert olyan jól néz ki". (A leggyakoribb válasz arra, hogy de miért üldözöd, amikor láthatóan rád sem néz?)

whoamiohmy 2019.09.12. 00:08:10

@Serial Slut: figyelj, én most olyannyira nem üldözöm a nőket hogy a héten 3 rezidens csajt szereltem le mikor nyomultak. És ha valaki, én tényleg egyértelműen kimondom hogy a nem az nem.

Viszont szerintem a másik dologban tévedsz. Az átlagos pasi (értsd: 50-es percentilis, tehát mondjuk hot or not teszten 100 pasi közül 50 jobb nála, 49 rosszabb, illetve ez akkor hivatalosan medián) az átlagos nőnek soha a büdös életben nem kell. A férfiak 5-10%-a kell a nők 90%-ának. És ezen kizárólag az moderált, hogy a férfiaknál volt a gazdasági eltartokepesseg zöme, így a nők, ha enni akartak, kénytelenek voltak elfogadni Átlag Jóska udvarlását is. Na ennek van mára totálisan vége. A nőknél van több vagyon, a nők irányítják a gazdaság 85%-át és náluk van az értékesebb gameta is. Minden ütőkártya hozzájuk került az elmúlt 30 évben. Hogy ez jó vagy rossz, az egy másik topic.

Az eredeti mű méhes litániám pont arra vonatkozott, hogy a férfiak egyre nagyobb része ismeri fel ezt és dolgoz ki rá stratégiákat hogy ennek ellenére elfogadható élete (és reprodukciója) lehessen. És a férfiak találékony népség. Persze hogy mindennek mennyire lesz disztopikus vége annak csak a Jóisten a megmondhatója (már ha létezik). De egy ilyen korban élünk.

Egyébként a házasságunk egyáltalán nem döcögött, sőt. És mondom, a volt nejem jobban akart engem mint én őt, és ennek metakommunikációs szinten jelét is adta az első pillanattól fogva. Csak kérette magát egy kicsit, mert a fejében elő Nárcisz fontosabb volt mint a kapcsolat velem. Minden férfi LEGNAGYOBB ellensége a nő meghódításakor a nő narciszizmusa. Na ez viszont MINDIG is így volt.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 00:18:45

@whoamiohmy: tudom, hogy az antifeminizmus lobogtatja ezt a férfiak 5-10%-ás elméletét, de hát szemmel láthatóan ez nem igaz, hiszen a férfiak nem csak 5-10%-a él kapcsolatban. Az is ellentmondás, hogy miközben azt mondod, hogy az olyan átlagos férfiak, mint te, sosem kellenének a nőknek, mégis alig bírod levakarni magadról a fiatal csajokat. :) Akkor talán mégsem annyira igaz ez, csak borúsan tudjátok látni.

whoamiohmy 2019.09.12. 00:40:38

@Serial Slut:
1. Megismétlem a 2018-as US social survey eredményeit: a 18-35 év közötti (vagyis szexuálisan legaktívabb korban élő) férfiak HARMINC százaléka nem szexelt TÖBB MINT EGY ÉVE. Ha ezt extrapoláljuk, kb 50%-a havonta egyszer se, 70-80%-uk hetente egyszer se szexel. Es ebben benne vannak a szolgáltatók is.

Szóval a fiatal férfiak túlnyomó többségének NINCS említésre méltó szexuális élete, még kurvázással sem. Szóval de, a statisztikák alapján az átlag férfi szexuálisan semmiképp nem él kapcsolatban. Lehet hogy együtt él valakivel, de szex nincs.

Az én esetem annyiban speciális hogy itt az orvosok 80%-a nő, és a kicsit fentebb kifejtett dilemmával küzd. Javában lovagolgat a faszkörhintán, de nehezen talál megfelelően kifosztható bétát. Rólam meg elég sokan tudják, hogy 2 állásban melózom, úgyhogy tökéletes alany lennék sokaknak. Na, ez hajtja az érdeklődést, nem a szexuális vonzalom. Arra ott vannak a kiválóan felszerelt alfa rosszfiúk, ápolók, mutossegedek akik ápolgatják a doktorneniket. Ismét a fenti kb 85-15 arányosságban (15% lekúrja a nők 85-95%-át, a többi veri a faszat otthon.

Tény, hogy a tápláléklánc tetején lévő nőknek nehéz a hipergamia mert még a saját szintjükön kereső férfit is nehéz találni, nemhogy felfelé házasodni. De ez nem szexuális érdeklődés, hanem a balek keresése akitől 2-3 év múlva el lehet válni

whoamiohmy 2019.09.12. 00:42:52

@Serial Slut: különben meg nem te kardoskodtál itt 3 kommenttel feljebb amellett, hogy amelyik férfival a nő nem akar egyből ágyba ugrani az dögöljön meg?

mgdé 2019.09.12. 00:48:04

@whoamiohmy:

"De ez nem szexuális érdeklődés, hanem a balek keresése"

Látod, ezt nem értem, miért gondoljátok azt, hogy ez
kizárólagosan
így van?

Miért gondoljátok, hogy a nőknél csak és kizárólag a természet által determinált 'robot üzemmód' létezik?
Hogy mindenki csak és kizárólag 'egyéjszakára' való?
MI ebben az öröm??

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 00:53:59

@whoamiohmy: hogy jön ide ez a kérdés? Ilyen erős szavakat pedig te használsz, hogy dögöljön meg, én azt mondom, hogy nem jó, ha rá kell beszélni.

Az USA-ban nincs legális prostitúció, emellett nyilvánvalóan nem legálisan valamennyi van, de azért a szolgáltatókkal emiatt annyira nem is számolnék, mint Európában, ezt csak így halkan tenném hozzá. Viszont ez még mindig nem hozza ki az 5-10%-os legendát, akárhogy is csűrjük-csavarjuk a statisztikát. Az ilyen önbevallásos statisztikákkal meg egyébként is vigyáznék azért, hiszen jó pár éve egy hasonló azt hozta ki, hogy a magyar férfiak hímtagja messze a legnagyobb egész Európában, szóval bármi ilyesmit azért fenntartással kell kezelni, hogy most ki panaszkodik a kevés szexre, ki nem. Annyi biztos, hogy egyre kevesebben élnek aktív szexuális életet, szerintem maradjunk ennél, de biztos, hogy 5-10%-nál többen még a legelvadultabb statok eredményei szerint is. :)

Ha jól veszem ki abból, amit mondasz, akkor végülis így összefoglalva azt mondhatjuk, hogy te egy mgtow vagy, akinek volna alkalma a szexre és a párkapcsolatra is bármikor, csak nem akarsz. Ezt így vallanád be egy felmérés során is, vagy mondanád azt, hogy a magadfajta átlagpasik senkinek sem kellenek? Azért így egész más már a leányzó fekvése, itt dacról van szó, nem pedig a lehetőségek hiányáról, te semmiképp sem tartozol azok közé a valóságban, akik senkinek sem kellenek, csak találsz magadban indokot arra, hogy miért ne csajozz. Ez a te döntésed, nem a nőké.

VT 135 2019.09.12. 01:39:57

@Én de genere Mi:
"Mit kezdjen egy 150 fölötti IQ-val bíró meglehetősen szép lány egy átlagos redpilles nagyszájúval?"
Őszintén szólva ki nem szarja le, mennyi az IQ-ja? Mármint férfi részről. Ez inkább hátrány lesz neki az életében, már ha valóban ennyi az IQ-ja és nem csak az apai büszkeség emelte fel. Már ha egyáltalán az vagy, akinek mondod magad, mert a stílusod egyre egyre inkább hasonlít WR-hez... Szóval elárulok egy titkot: egy férfi szemében nem elsődleges, mennyi a nő IQ-ja. Persze, a magasabb IQ-jú férfi nem vágyik plázapicsákra, tehát jó, ha van esze a nőnek, de nem ez a legfontosabb. Ha már Q, akkor az EQ, na az valóban fontos lenne! Ráadásul kutatásokból kiderült, h a magas IQ-jú embereknek általában problematikusabb más emberekkel szociálisan kapcsolódnia, tehát még inkább hátrány ez egy nőnél, mint előny. Ha meg még elkezdi ettől nagyra tartani magát és tolni még magasabbra a mai, amúgy is extrém női elvárásokat, akkor nem sok jót jósolok neki...

VT 135 2019.09.12. 01:44:47

@Én de genere Mi:
Ja és mi köze a red pill-nek a nagyszájúsághoz? Látszik, h alapvetően fogalmad sincs a RP-ről, csak nagyképűen osztod az észt. Az ugyanis egy tudástár, tudásanyag. Ha valaki sokat gyakorolja, alkalmazza, akkor sikereket érhet el vele. Akár úgy, mint sunátor, akár úgy, h egyszerűen talál magának egy normális lányt hosszútávú kapcsolatra, ahol ráadásul tudatosan odafigyel rá, h ne csináljon belőle a nő látbtörlőt. Stb. Szóval a nagyszájúság, meg a RP semmilyen direkt összefüggésben nincs egymással.

VT 135 2019.09.12. 01:47:19

@whoamiohmy:
"Lehet igaz, lehet nem igaz, a kettő kvantummechanikai szuperpozíciója vagy ezek tetszőleges kombinációja."

:DDD

VT 135 2019.09.12. 01:52:48

@vanderkaay:
"Ókonzervatív, vidéki, vallásos családból jött, az otthonról hozott minták olyan erősek voltak nála, hogy minden este eljárt szentmisére"

Jó hát ez alap. Szinte mindig a korábban vallásosan (ön) vágy-elnyomott nőkből lesznek a legnagyobb ribancok.

Somogyi József 2019.09.12. 07:10:54

@Serial Slut: Nos van olyan része Amerikának ahol legális a prostitúció.

whoamiohmy 2019.09.12. 07:29:45

@Serial Slut: az 5-10% nem arra vonatkozott, hogy CSAK ennyi férfi szexel, hanem ez a férfiaknak az a része, akivel a nők túlnyomó többsége tényleg a szex miatt kezd kapcsolatot. A többi férfi is hozza tud jutni a szexhez, de ezért fizetnie kell. Vagy pénzzel (hivatásosaknál vagy nem hivatásosaknál) vagy érzelmi segítséggel, társadalmi státusszal, a női ego pátyolgatásával stb stb.

Az én olvasatomban az a férfi akivel "maguktól" szexelnek a nők, alfa, akinek ehhez "zsíroznia" kell a rendszert, béta. Például Hugh Hefner NEM volt alfa, a több ezer megfektetett playboy nyuszi ellenére sem, hiszen kismillió módon fizetett a nőknek a szexért (övé volt az a magazin amibe bekerülni a 20as nők nedves álma volt 50 éven át).

Na most, nekem 2 meglátásom van.

1. A béta szex ára egyre inkább megy fel, ahogy a férfiak eltartokepessege egyre nagyobb mértékben a nőknél landol (részint a megnövekedett női gazdasági szerepvállalás, részint a javarészt az állam által facilitalt vagyontranszfer miatt).

2. A jelenlegi szexuális-reprodukciós kollapszusban valahol (szerintem úgy 5 évvel ezelőtt) megjelent egy pont ahol a férfiak elkezdték"feladni" és már ők maguk, tudatosan nem keresik a szexet vagy megoldják párkapcsolaton kívül. Vagyis ez ma már nem CSAK azon múlik hogy a nőknek nem elég jók a pasik hanem egy életszemlélet változás is a férfiak részéről. Amit a nők természetesen telibe szarnak, hiszen a lóvé így is náluk landol, a 10% alfa meg így is lekúrja őket gond nélkül. A béták nyugodtan meg is dögölhetnek. Pont az imént demonstráltad ezt a női hozzáállást egy meglehetősen freudi elszólással.

A személyemet illető analízised ül, még a válássérültséget és a savanyú a szőlő illetve dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást is maximálisan felvállalom, sőt, a valosagteszteles illetve mentális szűrő torzulását is ezek miatt.

whoamiohmy 2019.09.12. 07:32:59

@Serial Slut: @Somogyi József: ja igen, és az USA-ban VIRÁGZIK a prostitúció. Ket szemléltető médiumot mellékelnek ide:

1. youtu.be/qG-vQ9U2NkY

2. I think you might like this book – "Salty: A Shocking Excursion Into The World Of Sugar Dating (English Edition)" by B rob.

Start reading it for free: amzn.eu/aKKiWHW

whoamiohmy 2019.09.12. 07:34:36

@Én de genere Mi: na, szerintem itt jön be az, hogy már nem vagy mai sütés (meg ne sértődj, én is a 40 felé közelítek): a mai 20-as nők TELJESEN mások mint a 40-es 50-es nők voltak (igen, a lányod is).

vanderkaay 2019.09.12. 08:08:21

@VT 135: Az IQ témát én se igazán értettem, hogy miért keverte ide az apuka. Valami azt súgja nekem, hogy a kedves lánya a hasonló korú női populáció túlnyomó többségével azonos módon hamarabb kezdene 100-as IQ-jú személyi edzővel mint a 180-as IQ-jú sakkbajnokkal. Pedig az előbbieknél aztán nincsen hiány red pillekben (deca durabolin, winstrol…)

2019.09.12. 09:05:36

@Serial Slut: ehhez nagyon tudok kapcsolódni!
whoamy kicsit túlzásba esett az érzelmi húrok feszegetésével, a "soha", "örökre" meg a "gyereket halálra itélni" szavakkal. Ez a hiszteroid magatartás meg állítólag a nőkre érvényes. Állítólag.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 09:13:06

@vanderkaay: erre pedig nagyon egyszerű a válasz. Egy szülőnek igenis fontos (ha nem a legfontosabb), hogy a gyereke okos, értelmes, jó képességű, jó tanuló, arra ő büszke, tehát ezt mindig ki fogja emelni. Más szemmel nézi, mint a lányra vadászó férfiak, akiknek a külseje számít, nem az, hogy mi van a fejében.

Womb Rаider 2019.09.12. 09:23:14

@VT 135: "Már ha egyáltalán az vagy, akinek mondod magad, mert a stílusod egyre egyre inkább hasonlít WR-hez... "

A zoroszok mán a spájzban vannak.. ÉdgM pedig egy ürgebőrbe warrt WR.. éberség, elvtársak!

Azé' megnyugtató látni, hogy a Blog.hu Elméleti Párkapcsolati Tanszékén is időben megérkeztek az ingyenes tankönyvek és menetrend szerint becsöngettek :) ..és az a szerencsés helyzet állt elő, hogy gyakorlatilag alig akad diák, professzorokból viszont túlkínálat van :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 09:36:31

@whoamiohmy: "A személyemet illető analízised ül, még a válássérültséget és a savanyú a szőlő illetve dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást is maximálisan felvállalom, sőt, a valosagteszteles illetve mentális szűrő torzulását is ezek miatt."

Ez nagyon jó dolog, mert rettenetesen kevesen vannak, akikben akad ennyi önkritika. Ahogy az is szimpatikus, hogy te meg tudod fogalmazni, kit nevezel alfának, mert a többség valahogy erre sem képes, csak van ez az általános alfakultusz, amivé mindenki válni akar, de amíg nem tudják megmondani, ki is az, addig elég nehéz lesz. :) Bár ezt azért én elég túlpörgetettnek látom, szerintem nincsenek ilyen éles határvonalak, gyakran teljesen eseti a dolog, sokan mozognak a két kategória között, pl. én Wolfot is oda raknám csak így a pár poszt alapján, amit eddig olvastam. Én valahogy úgy gondolom, hogy az alfaságnál nem lehet csak a szexet nézni, mert az egy dolog, hogy például van egy olyan külseje, kiállása, ami miatt sokan ágyba bújnak vele, de ha nem tudja a nőket megtartani, "csak szexre kell", akkor máris csökken az értéke. Ezt esetleg ki lehet küszöbölni azzal, ha rááll egy womanizer életmódra és soha nem is akar többet, de az akkor valójában nem saját döntés, csak kényszer, önáltatás. Szóval a valódi alfa szerintem az, akivel szívesen dugnak és maradnak is együtt önmagáért.

Azt viszont nem értem, miért használod ennyit ezt a megdögölhetnek a dolgot. A szomorú valóság szerintem inkább az, hogy egyszerűen a béták többsége annyira sem érdekli a nőket, hogy azt akarják, hogy megdögöljenek. :) Akin átnézel, az nem foglalkoztat, nem érdekel téged, mi lesz vele, miért kívánnál neki rosszat? Ha én nem szeretem a spenótot, akkor nem szeretem, nem foglalkozom vele, számomra nincs, és elég fura fejet vágnék, ha valaki azzal támadna, hogy én a spenótot egyenesen kiirtanám a világból, és azt akarom, hogy rohadjon meg mindenki, aki szereti. :) Érted, mit mondok. Ez a red pill vallás egyik nagy gyengesége szerintem, hogy azt feltételezi, hogy valamiféle gonosz hadjárat zajlik, miközben sok nő egyszerűen csak átnéz férfiakon és ennyi, nem kell túlaggódni.

2019.09.12. 09:48:05

@Serial Slut: ha átnéznek valakin az már a megölést is jelenti. Ma a "figyelem"-nek van túlpörgetett kultusza. Aki nem kap figyelmet az meghalt.
Az itt kommentelők is sokan ilyen attention-whore -ok (férfi-nő is lehet).

mgdé 2019.09.12. 09:50:48

@VT 135:

"akár úgy, h egyszerűen talál magának egy normális lányt hosszútávú kapcsolatra"

Akkor csak azt áruld el még el, hogy a dolognak ez a része a posztokban és a hsz-ekben hol jön/jött elő? Mert én eddig ennek az aspektusnak nem láttam semmi nyomát ... Persze ezért biztosan én vagyok a hibás. :D

mgdé 2019.09.12. 10:05:19

@whoamiohmy:

Persze hogy nem vagyok mai sütés.
Épp ezért, nyugodt szívvel láthatom másképp.

S nem az a bajom - nem vagyok vak -, hogy statisztikailag ne lenne igazolható a "tan" alapja.
Azt nem értem, hogy miért gondoljátok úgy, hogy ez villámokkal kőbe vésett mózesi törvény, s mindig, mindenhol és mindenkor automatikusan e szerint KELL működnie mindkét félnek, minden résztvevőnek. (Mert ha nem, akkor a) hülye, b) szívat.)
Egyrészt, így mi az emberi öröm benne?
(Egy redpilles enni is csak zsíroskenyeret eszik? A mindennapi jóllakáshoz elég.)
Másrészt - szvsz - ennél azért összetettebb a világ.

vanderkaay 2019.09.12. 10:48:51

@Serial Slut: Ezt általánosságban véve teljesen adom, csak a kontextus amiben behozta, az volt hogy egy ekkora IQ-val rendelkező lány ugyan nem ereszkedne le egy olyan szintre (ahol szerinte az ún. redpillesek tartózkodnak, bár ez itt részletkérdés, írhatta volna a punkokat vagy a barlangi embereket is). Erre mondtam és mondom továbbra is azt, hogy valószínűleg nem kicsit van eltévedve, ha tényleg azt képzeli hogy az egyetemista korú lányok óriási többsége számára a pasik IQ-ja bármilyen mértékben is meghatározó. Ez majd esetleg olyan 8-10 év múlva lesz szempont, bár vannak bőségesen olyanok akiknél még akkor sem, mert még 35+-osan is a "szikrát" meg a "kémiát" keresgélik. Persze változatlanul nem zárom ki, hogy ez a kislány tényleg a kivételek közé tartozik, de a haranggörbe közepe meg a széle közötti különbségtételhez azért nem kell a matematika kandidátusának lenni.

whoamiohmy 2019.09.12. 11:12:13

@Daenerys Targaryen: nézd, figyelembe véve hogy

1. Magyaországon 1947 óta hat MILLIÓ gyerek nem született meg abortusz miatt

2. A 40 éves férfiak 75%-ának ma NINCS gyereke

3. A férfiaktól az Állam a teljes munkaerő-költségük 80%-át szedi el, mialatt a nők jóval többet kapnak az Államtól mint amennyit a GDP-be beletermelnek (megsúgom, ez pontosan azt is jelenti, hogy a nők alkalmazása a gazdaságban kollektíve veszteséges, persze semmit nem mond az egyes nők gazdasági szerepvállalásáról)

4. A férfiak és a nők közötti több évezredes kommunikáció és együttműködés szemünk előtt omlik össze és nem a férfiak akarják ezt

Úgy érzem, nem annyira hisztérikus a részemről a szóhasználat, főleg a korábbi
statisztikai tények tükrében. Korábban
kifejtett elfogultságaim ismeretében a sarkított jelzőt bevállalom ;)

whoamiohmy 2019.09.12. 11:31:03

@Serial Slut:
Wolf abszolút alfa illetve alfa játékot játszik. Nekem egyébként a legérdekesebb motívum a blogban pont az alfa mindset, vagy ahogy én szoktam nevezni, az alfa szoftver. Van egy unokatestvérem, aki abszolut alfa: 188 cm magas, vízilabdázott 20 évig, kisportolt test (még ma is), szimmetrikus, vonzó arc (Freddie Prince Junior arcvonásai a legjobb éveiben), így 40 felett mindemellett ezüstbe forduló haj. És Nyugat-Magyarországon fogorvos, saját praxissal, több milliós nettó jövedelemmel.

Nem rossz pasi, na. Ehhez képest a magánélete egy KATASZTRÓFA. Elvette élete valószínűleg első dugását az egyetemen, a nő mint utólag kiderült, paranoid skizofrén így a fiuk is az lett (a lányuknál meg várat magára a diagnózis), elváltak, a nő az addig felhalmozott vagyonból gyakorlatilag mindent vitt és félmilliós tartásdíjat kap a mai napig, pedig a gyerekek többet vannak az apjuknál. Igazi lúzer na.

Miért? Hiányzik az alfa szoftver, pont az amit Wolf olyan szépen leír ezekben a posztokban. A nemek "kreatív" kezelése. A finom, szexuális csipkelődés. A határozottság, ugyanakkor a metakommunikációs jelek tűéles ismerete és felismerése stb stb.

Itt egyébként megint reflektálnék a korábbi vitás pontunkra: még egy olyan alfának mint Wolf sem esne le túl sok szex ha a nemet nemnek venné. Ez is az alfa szoftver része. Tudni kell, mikor mondják a fenti ajkak a nemet de a lenti ajkak az egyértelmű igent. És egyébként a magyar blogoszferaban volt pár ZSENIÁLIS női blog az elmúlt évekből amiben ezt a bloggerinak gyönyörűen leírták. Volt aki egy két bejegyzésben konkrétan veszekedett a saját puncijaval (fenomenalisan aranyos volt).

Mert minden hódító legnagyobb ellensége a nő fejében tekert narcisztikus verkli.

Említed az alfát, akivel szívesen egyuttmaradnak a nők. Na ez már a betasitas illetve alfa provider témaköre, de itt sajátságos evolúciós pszichológiai mechanizmusok vannak. Egyrészt EGYIK nem sem monogámiára fejlődött. A férfiak poligámok vagyis a legyet is röptében. A nők hipergamok tehát FOLYAMATOSAN próbálnak az aktuális hímnél egy jobbat tálalni. Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál csak más stratégiák. A nők legnagyobb dilemmája szerintem pont az, hogy az alfák betasitasa egyszerűen zsákutca: az alfa nem akar majd betasodni hiszen alfa vagyis bármikor talál nőt aki ágyba bújik vele. A nő számára ugyanakkor a megfelelően idomított alfa provider már nem alfa hanem béta és emiatt sürgősen másféle akar majd nézni. Egyszerű megoldás nincs, mivel a társadalmunk nem a biológiai ösztöneink kiszolgálására lett kitalálva, ugyanakkor most, hogy a jólét biztosítja a nagyobb szabadsagfokot, ezen ösztönök kiélése nem ütközik olyan egzisztenciális feltételekbe mint mondjuk 100 évvel ezelőtt. Szerintem a dilemmát a technológia fogja megoldani (az ugyanis szinte mindent fenekestul felforgat bizonyos időközönként). Akkor is lesznek majd persze dilemmáink csak nem a mostaniak.

Írod a figyelemhianyt. Igazad is van, csak egyvalamit ne felejts el. A mai társadalom egy az egyben a teljes technológiai apparátusával a nőkre irányított figyelemről szól, emiatt egy nőnek MINDIG vannak lehetőségei hogy részesüljön a társadalom, a többi nő vagy a férfiak figyelméből.

A férfiaknak erre JÓVAL limitáltabbak a lehetőségei, sőt. A férfi értékek manapság lenézettek, megvetettek, sarokba állítottak. Márpedig a nők figyelme a férfiak számára egyrészt az élvezet forrását (amitől mi SOKKAL inkább függünk mint ti) másrészt a biológiai kontinuitást (gyerek) jelenti. Persze hogy frusztráltak vagyunk ha nem kapjuk meg (egyébként anélkül hogy felvágnék, én nem érzem azt, hogy ne tudnám a nők érdeklődését felkelteni).

whoamiohmy 2019.09.12. 11:34:28

@Daenerys Targaryen: lásd amit SS-nek írtam. Egyetértek egyébként hogy az attention whore kultúrát éljük.

Raon 2019.09.12. 11:42:15

@Én de genere Mi: hát ez így igen érdekes álláspont. Adok egy másféle nézőpontot: te, aki nem vagy érintett ezekben a dolgokban, most azoknak próbálod elmagyarázni, hogy rosszul látják, akik érintettek, kvázi a saját bőrükön szereznek ezekről tapasztalatokat nap nap után. Mond csak, fordított helyzetben te mit gondolnál az ilyen frankónmegmondásokról?
:)
Ráadásul jól láthatóan prekoncepciókkal rendelkezel sok itteni is témában, illetve vissza is idézhetnék tőled, ami alapján nem vagy eléggé tájékozott pl. red pill dolgokban sem, de sommás véleményed az van.
Erre is adok másféle megfogalmazást: aki a tényleges tények helyett a saját vélelmezései alapján ítél el dolgokat, az ugye voltaképpen saját magával vitatkozik...

Több alkalommal említetted, hogy te itt nem láttad nyomát értékeknek, és akkor ebből levontál ilyen meg olyan következtetéseket. Akkor mondok én egyet - itt úgy általában azok veszik komolyan egymást, akik kellően nyitottak az eszmecserékre, nem csak pletyizni, de információcsere (értsd: tanulságok) céljából jönnek ide, és ha látják a másikban ezt az erőt, akkor máris kialakulhat egyfajta kölcsönös tisztelet, az esetleges véleménykülönbségek ellenére is.
Meg emellett persze vannak, akiknek már ez is kínai, és azt sem tudják, hogy jöhet ez ide. De ez nem gond. Egy átlag netes fórumhoz képest ez itt így is messze az értelmesebb szekció - az meg teljesen jó szűrő, hogy valaki vagy rálát-ráérez ezekre, vagy nem.

whoamiohmy 2019.09.12. 11:46:44

@Én de genere Mi: oké.

Itt szerintem az okozza a véleménykülönbséget hogy más az életpályánk. Én egészen a válásom előtt kb fél évvel (amíg működött a házasságom) pont úgy gondolkodtam ahogy te. Aztán az asszony lépett, én ott maradtam a romokkal (anyagi, érzelmi, egzisztenciális, mindenféle értelemben) és miután ezeket eltakarítottam (ez jó 3 évembe került) elgondolkodtam, hogy hol basztam el.

NEM KÉRDÉS hogy követtem el hibákat, sőt, bűnöket. Ugyanakkor rá kellett jöjjek, hogy az egész kapcsolatot teljesen rosszul ítéltem meg már az elején. És utólag visszagondolva anno, 24 évesen BŐVEN ott voltak a jelek! Ha kicsit kihúzom a fejemet az asszony puncijabol (allegorikus értelemben természetesen) akkor a házasságom akár menthető is lett volna pontosan akkor HA a red pill szerint járok el.

És tudod, mi az érdekes? Ahogy elkezdtem így viselkedni és bánni a volt nejemmel, azonnal újra meg akart kapni. Képes volt közös nyaralásokat szervezni és vagy 10 barátnőjét/rokonát összetrombitálni, hogy megfelelően álcázza a dolgot. De én már képtelen voltam a bizalomra és az őszinte érzelmekre miután lenyeltem a keserű pirulát, mert egyszerűen nem tudtam már rá úgy tekinteni mint egy olyan nőre akivel együtt tudnék élni őszintén.

A tetejében játszi könnyedséggel jöttek szebbek, fiatalabbak, csinosabbak (jönnének még ma is ha hagynám). Ha egyszer lenyeled a Piros Pirulát, nincs visszaút. Ő azóta megint megházasodott, született egy második gyerek, de a mai napig bánja hogy ott hagyott, ráadásul az utódom nem éppen valami jó merítés. Egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy felhívom a gyereket és már fél órája az anyja beszél az isten tudja miről.

Na most ha te ma boldog családban élsz a Lányod Édesanyjával akkor NYILVÁN nem kívánom hogy ezt az utat be kelljen járd. És a generációdban megvan holtomiglan-holtodiglan, úgyhogy jó esélyed van a happy endre. De azért kérlek fogadd el, hogy ma már nem ilyen a világ. És nem mi balfasz mai 20-as 30-asok tehetünk róla (vagy nem KIZÁRÓLAG) hogy ilyen.

Raon 2019.09.12. 12:01:17

@Serial Slut: többedszerre érzékelem azt, hogy fura ítélkezésekkel rendelkezel bizonyos témákban. Mivel láttam, milyen aktív vagy a férfihangon, kérdés - nem lehet, hogy ezeknek az ott szerzett tapasztalatok az okai? Ha így lenne, én érteném... Pl. alfa témában, ami az ottani (jellemzően sajnos inkább kb. omega, mint alfa) társaságnak régóta nagy achilles sarka. Ezért is vihet félre, ha az ott olvasottak alapján extrapolálsz szélesebb férfi szférás dolgokra.
Whoamiohmy most is okos dolgokat írt (ebben is) - de ha nem bánja ő sem, hogy ezt így mondom, ezek férfiak körében kb. magától értetődő dolgok. Ezért is fura, hogy te kiemeled, hogy végre valaki tudja. Hát a férfi tudja - a fiúk lehet nem.
Természetesen eszemben sincs mindenkit egy blokkban minősíteni, mert mindig is voltak, és most is vannak korrekt, figyelemre érdemes cikkírók és hozzászólók a hangon, de az átlag kép az sajnos nagyon nem ez - nem véletlenül döntött úgy a régi törzsgárda anno, hogy inkább elengedik a meddő harcot, és lelépnek (ez még jóval a te megjelenésed előtt volt).

Womb Rаider 2019.09.12. 13:06:31

Basszus..fiúk.. nem kéne magatokat ennyire komolyan venni :) Bohókásak az egymásra licitáló akadémikusi értekezések olyasvalamiről, ami láthatóan a gyakorlatban mindegyikőtök (minimális kivétellel) képességeit meghaladta.. Az elméletet vagy átültetitek a való világ gyakorlatába..vagy csak arra lesz jó, hogy jobb híjján szellemi maszturbációval egybefolyó kedélyes és kölcsönös flufferkedéssé lényegül.

A nő nem ellenség, a férfi-nő közti kapcsolat nem kizárólagosan dugásbó áll és a társas kapcsolat nem azért kell, hogy házi kurvája (is) legyen a teremtés koronájának.. ja, meg, hogy mindig meleg legyen a paprikás krumpli, ha megéhezett ő méltósága..Nem az a lényeg, amit végtelen redundanciával mantráztok, hetek, hónapok, évek óta, netszerte, hanem az, ami a sorok közül ordít. A vágy, hogy a palacból kiengedett szellemet visszagyömöszöljétek valahogy, hogy újra felülkerekedjetek az asszonyállat felett.. küzdelem és tettek, felelősség és elvárások nélkül, alanyi jogon, katalógusra bökve 9/10 limit felett.
Álmodik a nyomor.. és mindez akkor válik a leginkább szembetűnővé, amikor egy nő dörgöli az orrotok alá, amikor meg meri kérdőjelezni a butácska dogmáitokat.. akkor világlik ki, miként is viszonyultok a másik oldalon élőkhöz, hol is helyezkedik el a ti kis buborék-univerzumotokban a nő.
Olyankor kivillan a fogak fehérje, habzik a száj. Csak így tovább, a hanyatlásotok visszafordíthatatlan, itt már a vak komondor sem segít. Vígasznak marad a műnő..és minden egyébre ott a VISA kártya..

mgdé 2019.09.12. 13:12:22

@whoamiohmy:

"De azért kérlek fogadd el, hogy ma már nem ilyen a világ. És nem mi balfasz mai 20-as 30-asok tehetünk róla (vagy nem KIZÁRÓLAG) hogy ilyen."

Elfogadom.
És azt is, hogy nem ti, vagy nem kizárólag ti tehettek arról, hogy ilyen lett.

Csak azon tamáskodom, hogy minden egyes esetben csak és kizárólag ilyen lehet.
Hogy csak redpill szerinti válaszok létezhetnek.

S kösz a válaszokat! :)

mgdé 2019.09.12. 13:23:12

@Raon:

Tehát a focista bizonyosan jobban átlátja a meccset mint az edző. ;)

A kapásbóli tömeges leminősítések miatt valahogy nem tűnnek fel az értékek ...
Nyilván nem minden az egyes történetekhez hozzászóló teszi ezt, de ez az általános. (Vagy csak észlelem én annak.) Szinte mindig ezek a konklúziók: Vagy a srác lúzer, vagy a csaj ostoba vs szívat, ha nem minden szituációban a redpillnagykönyv szerint reagálnak. (Ilyen nagykönyvnek pedig léteznie kell, hisz kapásból tudja szinte minden hozzászóló, hogy hogyan is kellett volna ... :D) Nem gondolom, hogy a teljes egyformaság, a teljes idomulás előbbre visz. Sem ebben, sem másban. De azért kösz.

Wildschwein 2019.09.12. 13:45:37

@Krisz101: Ugyan, hagyd, semmi értelme ezt annak magyarázni, aki be van kötve a Mátrixba. Rollo Tomassinak van egy írása arról, hogy a "Red Pill aware" férfiak sokszor próbálják magyarázni az ismerősi, rokoni körben valamelyik Blue Pill férfitársuknak, hogy vigyázzon, mert éppen súlyos hibákat követ el a párkapcsolatában, és durva lesz majd az ébredés, de ennek soha nincs hatása. A Red Pillt mindenkinek magának kell megtalálnia, nem lehet segíteni senkinek abban, hogy leszakadjon a Mátrixról. Csak ha ez már megtörtént, akkor van értelme annak, hogy megosztod a tapasztalataidat azzal, aki még az elején tart.

Womb Rаider 2019.09.12. 13:51:38

@Én de genere Mi: "Tehát a focista bizonyosan jobban átlátja a meccset mint az edző. ;)"

Arról nem is beszélve, hogy ezek a csodacsatárok a kispadon ülnek...

Raon 2019.09.12. 13:55:59

@Én de genere Mi: focistája és edzője válogatja, én pl. mindig is csk/irányító voltam, és sok mindent jobban is láttam belülről. :)
Mondjuk szerintem ez a példa ott sántít, hogy az élet egyéni szinten nem a mások életéről és mások irányítgatásáról, hanem mindenekelőtt a sajátodról szól. Még szülőként is csak akkor lehetsz igazán hiteles, ha nem csak elméleteket citálsz, hanem a magad élete az ékes példa (de szerintem ezt te is pontosan tudod).

Egyébként, ha nem veszed zokon, rá kell mutassak, sokadszorra érzékelem azt nálad, hogy olyan dolgokat hozol fel érvnek (pl. itt is a teljes egyformaság, teljes idomulás kérdését), amelyek egyrészt meglehetősen evidensek (tehát nyilván kb. minden értelmes ember egyetértene vele), másrészt pont arra példák, amit fentebb írtam - hogy láthatóan csak ennyiket látsz-értesz ebből az egészből, ezért magadnak képzel ellenség-képet. Ami persze nem baj, ez a te döntésed, csak így akkor nincs értelme jobban belemenni. Nálam pl. kb. itt van a fordulópont: nyitott emberekkel szívesen beszélgetek, akár kényes kérdésekről is, de győzködni én biztos senkit nem akarok, rég kinőttem ebből.

Amikor azt írtam, hogy páran nem látnak itt értékeket, arra is gondoltam, hogy látni ugyan nem látnak, de valamit csak érzékelnek belőle - és erre a folyamatos jelenlétük a legjobb példa. Ezért nem hallgatnak, ezért szólnak hozzá, ezért követelnek néha extra provokatív módokon maguknak figyelmet. Itt van pl. fentebb a trippercsakra hölgy, aki rendszeresen majd megszakad azért, hogy valaki itt komolyan vegye végre - ezer helyre írhatna, ezer helyre is ír, van, ahol még el is fogadják, de legalábbis jobban, mint itt... de nem, neki ez nem elég, ő itt áhítja elérni a maga diadalát. Lehet ezt álcázni, meg lehet próbálni kiforgatni (menetrendszerűen lesz is tőle ilyen reakció), de a lényegi kérdés akkor is az, hogy vajh miért erőlteti itt ezt. Navajonmiért.

Amúgy érteni vélem, mit miért írsz - én is érzékelem az általad mondottakat, de lehet más a szűrőnk, vagy én láttam már sok jó példát is, ezért nem zavar a negatív része.

Raon 2019.09.12. 13:59:31

@Én de genere Mi: elnézést, a vége félreérthető. Negatív része=az itteni hozzászólásokban/közös tapasztalatokban sokszor felmerülő negatív jelleg.

Womb Rаider 2019.09.12. 14:00:06

@Wildschwein: Fubazzz... még egy szektás..anyám borogass..

"semmi értelme ezt annak magyarázni, aki be van kötve a Mátrixba"
"nem lehet segíteni senkinek abban, hogy leszakadjon a Mátrixról"

Mellesleg az egész RP/BP -Mátrix terminológia azért IS egy fa..ság, mert a VV nem bináris döntéshozatal mentén működik. Az ember nem gép és nem lehet tipizálni egyetlen paraméter, a biológia nem mentén. A beteges kis fantasy-safe space helyett végre tükörbe kellene nézni, nyitott szemmel ..és emberek közé menni. Sok beszéd...

mgdé 2019.09.12. 14:04:48

@Wildschwein:

Bocs, de hány redpilles hozzászólónak is van itt sikeres hosszú kapcsolata?
Mert az egyéjszakás alkalmi nők az nem siker.
Vagy netán a siker fogalma konkrétan a kihalást takarná?

Majd akkor beszéljünk, ha már vannak felnőtt gyerekeid, s azok normálisak is.
Amíg ez nincs meg, addig ugyanis kevesebbet tettél le a SAJÁT asztalodra.

Ha meg nem érted, akkor bizony te vagy még túl fiatal, nem én túl öreg.
Bocs a tükörért, és jó csajozást! :)

mgdé 2019.09.12. 14:16:58

@Raon:

Ennyire azért nem kell komolyan venni a dolgot:
"magadnak képzel ellenség-képet"

Senki nem ellenségem itt. (Fordítva nem tudom, de az a másik fél dolga.)
Túl nagy magabiztosságokat látok, ezért belekérdezek.
Aki dühödten reagál, annak a magabiztossága valószínűleg hamis, ál.
No de akkor mégsem tökéletes a módszer, a tan. :)

A szkepticizmus meg a korral jár.
(minden politikai célzatosság nélkül: én még láttam Viktort liberálisként)
Az elhülyülésnél, avagy mondjuk a szektássá válásnál sokkal-sokkal jobb pálya.

mgdé 2019.09.12. 14:51:57

(Ja, és amennyiben a biológia a kétségbe vonhatatlan hivatkozási alap, egy apró kérdés:
Az állatvilágban az alfahímek utódok nélkül ki szoktak halni?
A kölyöknemző alfahím oroszlánok, gorillák, stb. tudják már, hogy tévúton járnak?)

Womb Rаider 2019.09.12. 14:55:26

@Raon: " ő itt áhítja elérni a maga diadalát. "

Bolond lukból bolond szél.. 'diadal'? Ha végre kihúznád a fejed a seggedből az win-win szitu lenne minimum. Nekem nem az a bajom, hogy néhány pasi próbálja a kudarcait arcvesztés nélkül úgy kommunikálni, hogy közben a nőket próbálja démonizálni.
Szemrebbenés nélkül, korra, habitusra nem tekintve sztereotipizál, kinyilatkoztat, felmondja a leckét, amit előző este az imakörben tanult.
Nem ez a baj, magatoknak főztétek, a ti hasatokat fekszi meg.. lelketek rajta.
A baj csak az, hogy a véleményfasizmusotoknak a következő generációk fogják meginni a levét, festitek az ördögöt a falra, a jóslat magát hívja életre.
Picsogó gyerekek vagytok, de 'férfiset' próbáltok játszani, tanácsokat osztogattok, de közben önmagatokkal se nagyon vagytok képben. A gyengék stratégiája a kudarc maszatolása, a másokra mutogatás, a másokban látni vélt hibák felnagyítása és mások ostorozása.
Nem az a baj, hogy hályogot nyomtok egymás szemére..hanem az, hogy a hamis próféciáitokkal teleüvöltitek a netet, kritikát, ellenvetést nem tűrve, elnyomva, kiszorítva. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.. lesz, ami lesz.

..és még valami: nem kell a jóváhagyásod, de még csak az egyetértésed sem, ahhoz, hogy egy jelenleg még nyitott, nyilvános fórumon véleményt nyilvánítsak. Ha párbeszédet akartok, akkor ne tapasszátok be a másik fél száját.

Ethan Wolf 2019.09.12. 15:08:21

Pár napra elutazom és látom generáltatok egy halom kommentet. Kérdés, hogy releváns, vagy megint egymás vérét szívjátok. Ha lesz időm, hétvégén végigolvasom.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:40:46

@Én de genere Mi: figyelj, erre meg azt tudom mondani, hogy nem egy egyértelműen alfa ismerősöm van akinek 5-6-8-akarhany gyereke vam, sok esetben ugyanennyi nőtől. Szóval nyugi, nem halnak ki az alfák csak eljátsszák a "Trianon-cimbalmot": innen is egy kicsit meg onnan is egy kicsit...

Alapvetően az alfák szexuális óhajtása a nőktől pont a sperma és tudat alatt a teherbe esés óhajtása. Ezek a nők gyereket AKARNAK szülni ezektől a pasiktól (vagy legalábbis van egy ilyen ösztönös biológiai motívum, amit aztán a felettes én, karrier, társadalom, stb sokszor persze felülír).

Szóval nyugi, az utód nélkül kihalás béta tulajdonság.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:41:43

@Ethan Wolf: többnyire páran dumálgattunk egymással, de a végére egész kulturáltan baráti lett a hangulat. Szerintem nem kell majd törölj semmit.

whoamiohmy 2019.09.12. 15:42:57

@Raon: b@$zki ne emlegesd ezt a nőszemélyt még egyes szám harmadik személyben sem mert soha nem unja meg...

Womb Rаider 2019.09.12. 15:56:13

@whoamiohmy: Ez jut rólatok eszébe az embernek:
index.hu/mindekozben/poszt/2019/09/05/talaljak_ki_hany_no_fert_be_az_elso_sorba_a_szuletesszam_noveleserol_szolo_budapesti_konferencian/
..vagy a sötét középkor az inkvizíciójával :)

"többnyire páran dumálgattunk egymással, de a végére egész kulturáltan baráti lett a hangulat. "
A gyűlölet mindig is komoly kohéziós forrásnak bizonyult a történelem során ;)

mgdé 2019.09.12. 16:00:55

@whoamiohmy:

Akkor van hosszú távú megoldás, s még a vagyonstatisztikáiddal sem ellenkezik:
Teljesen vagyontalan, csakis önmagukért megkívánt férfiak csinálnak gyerekeket egyéjszakás alkalmak során a már minden társadalmi vagyon felett rendelkező nőknek, akik viszont a vagyonnal a gyerek felnevelések teljes kötelezettségét is megkapták. Se lakáslenyúlás, se tartásdíj, se gyere át vízcsapot szerelni, se egyéb ...
S akkor az is elmondható lesz, ha és amennyiben dugtak veled, bizonyosan nem a pénzedért, a rövid- vagy hosszútávú kizsebelésedért tették, hanem csakis önnönmagad miatt. Ideális világ! :)

Wildschwein 2019.09.12. 16:19:10

@whoamiohmy: "A személyemet illető analízised ül, még a válássérültséget és a savanyú a szőlő illetve dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást is maximálisan felvállalom, sőt, a valosagteszteles illetve mentális szűrő torzulását is ezek miatt."
Most már meg kell hogy kérdezzem: nem ismered véletlenül Leutnant Dino blogját? Das Männermagazin - egy nagyon ütős német nyelvű MGTOW oldal.

whoamiohmy 2019.09.12. 16:42:33

@Én de genere Mi: jaja, csak tudod, a civilizációt se nem az alfa kúrógépek, se nem az emancipált csajszeekak tartják fenn, hanem PONT a patriarchalizmus által puncihoz és reprodukciós előnyökhöz (magasabb eltartokepesseg = több gyerek) juttatott béták.

Ergo most tökéletesen leírtad az ősközösségi állapotokat: 5-10% alfa szaporodik, a béták kihalnak illetve maximum annyit tesznek bele a munkába hogy a közvetlen eletfelteteleiket fenntartsák.

Most ezzel ugye az a baj, hogy ez egy civilizáció előtti állapot. Szerintem pontosan ezzel magyarázható egyébként a Flynn-effektus megfordulása is (Flynn-effektus: az emberiség átlag IQ-ja 10 évente 3 ponttal nő. 2003 óta visszafordult).

Nekem az a meglátásom, hogy a problémának technológiai megoldása lesz: a nők kefelnek az alfákkal és szülnek, vélhetően nem túl sokat (az emancipált, gazdaságilag aktív nők TFR-je olyan 0.9 körül van mindenhol). A béták pedig dugnak a robotkurvakkal és szaporodnak a mesterséges mehtankkal. Szerintem ez a világ közelebb van mint gondolnánk. Robot kupleráj már van, és a robotok többet keresnek óránként mint a hús-vér szakmabeli csajok.

A magam részéről pedig egyáltalán nem lennék meglepve, ha valamelyik reggel azt olvasnám a Züricher Zeitungban, hogy a kínai rendőrség rarugta az ajtót egy laborra, ahol műanyag zsákokban fejlődő élő embriókat vagy akár már kifejlett csecsemőket találtak... Aztán persze pár nap múlva kiderül, hogy állami pénzből ment az egész. A kínai kormány természetesen mindent tagad és váltig állítja, hogy a labor orvosai a saját szakállukra dolgoztak. Az első genetikailag módosított emberek esetében pontosan ez történt.

whoamiohmy 2019.09.12. 16:43:46

@Wildschwein: asszem párszor már eltévedtem arrafelé de nem olvastam az utóbbi pár évben

mgdé 2019.09.12. 17:08:38

@whoamiohmy:

"Most ezzel ugye az a baj, hogy ez egy civilizáció előtti állapot."

Csak apró pontosítás:
A letelepedett földműves társadalom hozta el azt, amit írsz.
Adott parcella, abból élő család. (nagyobb eltartóképesség, nagyobb népsűrűség)
A vadász-, avagy a pásztortársadalmak el voltak enélkül is. De még a polinéz hajósok is.
A föld, a mozdíthatatlan föld volt a megkötő erő.
Aminek a jelentősége az utóbbi 200-250 évben meglehetősen lecsökkent ...
(az még nem feltétlenül biztos, hogy végleg)

VT 135 2019.09.12. 17:15:18

@Én de genere Mi:
"Akkor csak azt áruld el még el, hogy a dolognak ez a része a posztokban és a hsz-ekben hol jön/jött elő? Mert én eddig ennek az aspektusnak nem láttam semmi nyomát .."

Ezzel most elég jól megmutattad, h igazából fogalmad sincs, mi az a RP, mert csak az itteni hozzászólások alapján vannak róla valamiféle feltételezéseid. De "természetesen" ez alapján a felszínes, minimális info alapján annyira látod a teljes képet, h bátran fikázod úgy am block az egészet... Ezt a mentalitást inkább tovább nem is kommentálom.

Az alfa-béta témához egy idézet Deansdale-től.
"Az átlagférfiak tömegének mindenféle szabad vagy nyitott szexualitás csak árt, mert a hipergám nők minden erre hajlamos kultúrában a magas státuszú férfiak köré gyűlnek. 10 nőből 9 inkább lesz a pasa sokadik ágyasa, mint egy névtelen senki tenyéren hordott egyetlen felesége. A monogámiára azért van szükség, hogy az átlagjóskáknak is legyen nője, ami motiválja őket a társadalom produktív tagjaivá válásra. A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre. A szexuális forradalom idején is abban hitt minden balek, hogy ha szabad lesz a szerelem majd tucatjával talál nőt. Ehelyett sokaknál az önkéntelen cölibátus jött, vagy "jobb esetben" a fütyikörhinátról kiöregedett nők őket választották az anyagi biztonság zálogául. A sok nőhiányban szenvedő pasi meg igazi romboló erő - például az iszlám is ezért tud könnyen mártírokat faragni a szerencsétlenekből a mennyei punci ígéretével."

whoamiohmy 2019.09.12. 17:17:56

@Én de genere Mi: a modern társadalom termelőeszköze nem a föld, ez tény, hanem az intelligens ember. Márpedig a kereskedelmileg hasznosítható szabadalmak 96%-át férfiak adják be, annak ellenére, hogy a phd hallgatók 68%-a nő.

És nem tudom, láttál-e már feltalálót/tudóst/professzort... nem éppen a kockahasu kefélőgépek közül szoktak kikerülni ezek az alakok...

Pont ezért katasztrofális a Flynn-effektus megfordulása: elveszítjük a neolut forrafalom óta LEGFONTOSABB erőforrásunkat: az intelligens illetve extrém intelligens embereket (akik túlnyomó többségükben férfiak és szinte kizárólag béták).

Persze lehet hogy majd lesz helyette mesterséges intelligencia de attól tényleg az isten óvjon meg minket, hogy a gépek intelligensebbek legyenek az embereknél (sok szempontból már most azok)...

whoamiohmy 2019.09.12. 17:23:00

@VT 135: pontos. 68 voltaképpen egy fausti alku volt: adjuk fel azt amik vagyunk (a patriarchalista, konzervatív társadalmat) cserébe azért amire vágyunk (szabad szex, kefélés a köbön, drogok, permanens eufória). És mint minden fausti alkunál, a vége az lett hogy semmik lettünk és semmink nem lett a végére.

Na EBBEN például, hogy ezt hagytuk, óriási felelőssége van a férfiaknak. Mentségünkre legyen mondva, puncifüggők vagyunk, márpedig a femcsik rájöttek, hogy lehet ezt az ördögi politikai erőműveik generátoraiba hajtani: voltaképpen a nők puncijanal fogva túszul ejtették a teljes nyugati társadalmat.

Az iszlamofilia pedig pontosan azt jelzi, hogy tudat alatt a femcsik is egy alarendelt szerepre vágynak amiben gonoskodnak róluk és keményen ki vannak osztva a szerepek és a határok. Lásd a kismillió lelkibeteg femcsi nyugati nőt aki áttér az iszlámra.

mgdé 2019.09.12. 18:03:43

@VT 135:

"A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre."

Tanultál te történelmet? :)
Az ókori Róma Birodalom városi lakosságának ? %-a származott házasságból?
A középkori Európa lakosságának - különös tekintettel mondjuk Fr.-országra és Angliára - ? %-a származott házasságból? A dél-amerikai meszticek ? %-a származott házasságból?

Röghöz kötés nélkül a monogámia sem áll meg a saját lábán, hiába 'jó' a férfiak 80 %-ának ...

Amúgy meg nem a redpillt 'fikázom', csak tamáskodva olvasom egyes hirdetőit.

mgdé 2019.09.12. 18:12:22

@whoamiohmy:

"a modern társadalom termelőeszköze nem a föld, ez tény, hanem az intelligens ember"

Akkor ugye ebből többé-kevésbé az a következtetés is levonható, hogy a modern társadalom elvben monogámia nélkül is működőképes, lévén a működtetéséhez, fenntartásához nem szükséges a hímek mondjuk 95 %-nak folyamatos munkája.

2019.09.12. 18:22:31

"Bocs, de hány redpilles hozzászólónak is van itt sikeres hosszú kapcsolata?"

Az nem tudom, feltűnt-e, hogy a két hölgy közül, akik naphosszat itt népművelnek család, erkölcs, szexualitás, párkapcsolat stb. témakörökben, az egyik egy kiöregedett swingeres, a másik meg a blogja alapján egy prostituált. Csak a teljes kép kedvéért.

whoamiohmy 2019.09.12. 18:23:34

@Én de genere Mi: oké, vonjuk ki a mai tarsadalom gazdaságából a férfiak 95%-át. Működőképes lesz?

mgdé 2019.09.12. 18:25:45

@whoamiohmy:

Nem.
Viszont miért is kellene kivonni ennyit?

whoamiohmy 2019.09.12. 18:26:42

@Én de genere Mi: te vontad le az imént azt a tanulságot hogy 95% munkájára semmi szükség nincs.

whoamiohmy 2019.09.12. 18:29:52

@Én de genere Mi: egyébként engem az olyan társadalmak érdekelnének mint Dubai, Hong Kong meg Szingapúr. Azoknál nekem se jön ki a matek. Ahogy megvan a svájci második szakvizsga (kb 2 év) ezeket fogom következőnek végigjárni.

mgdé 2019.09.12. 18:46:16

@whoamiohmy:

Téves matek.
Nem azt írtam, hogy 95 % nem kell,
hanem azt, hogy
már nem kell, hogy 95 % folyvást dolgozzon.

Azaz, már kevesebbel is működik/működhet. A 95 és az 5 között azért van néhány átmenet. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 18:56:54

@Raon: nem mondom, hogy nem hatott rám a férfihang, még ha tudom is, hogy nem kellett volna hagyni, mert láttam én is, amit láttam. De egyébként pont ezért jó, hogy már egy ideje nem nézem, mert már tényleg sok volt, és elkezdtem érezni, hogy nagyon negatívan befolyásolta a világnézetemet, elkezdtem már én is a legnagyobb hülyeségeket szajkózni, de azért ebből jövök már ki. Viszont itt is rám jött már most ez a rossz érzés egyes kommentek, kommentelők miatt, nehezen viselem a depresszív környezetet.

mgdé 2019.09.12. 19:12:50

@VT 135:

Ja, ja, Herr Illig is rendben van. Már csak a kínaiaknak, indiaiaknak, perzsáknak, araboknak kellene szólni, hogy az ő történetükből is tüntessenek el 2-300 évet, mert azt Charlemagne szerzetesei toldották be, a valóságban nem is volt. (Ja, hogy pont a kérdéses időszakban voltak a legnagyobb arab-kínai összecsapások a Selyemút feletti ellenőrzés miatt? Nem számít.)

Szóval:
Hol is bizonyítja a citált cikk, hogy ez az esemény mind Amerikában, mind Ausztráliában, mind Afrikában, mind Eurázsiában valóban lezajlott, s valóban egyszerre.
Kérlek a "mind" szócskáról ne feledkezz meg ...
Ha meg ez történt, akkor annak inkább természeti vagy biológiai oka lehetett, lévén nagyon eltérő fejlettségű társadalmakról van szó. Ugyan minek öldököltek volna a perui fennsíkon attól, hogy mondjuk India népe megbolondult, s nekiindult kiirtani magát? Még csak India (vagy mondjuk az etióp fennsík) létezéséről sem tudtak.
Tehát, ha valóban volt ilyen, az inkább csak egy bizonyos népességre vonatkozhatott, nem az egész világra. Az, hogy ezen népesség utódai sokan lettek, történelmi szerencse. Ha ugyanez ez a karibi indióknál történik meg (mármint a 7 %-ra csökkenés) senki nem tudna erről, lévén ők - a spanyoloknak és a vírusoknak köszönhetően - már nem léteznek.

Dzsingisz ...
Mi is a bizonyíték, hogy konkrétan az ő leszármazottai? Konkrétan Dzsingisztől van DNS minta, amivel hasonlíthatnak? S az apjától is van? Vagy a nagyapjától, dédapjától, akik maguk is tekintélyes vezérek voltak? (Dzsingisz egyik rokona közismerten nagy nőzős volt. Egy csata után, aminek ő volt a hőse, azt kérte Dzsingisztől, hogy bárkit feleségül vehessen a Birodalomban, akit csak akar. Akkor is, ha az már férjezett, de a férj rangban őalatta áll. Megkapta. Százával szedte össze a csinos nőket.) Pl. az ő leszármazottai mitől is Dzsingisz leszármazottai? Pedig rokon gének.

Amúgy jó sztorik.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.12. 19:19:17

@whoamiohmy: nekem erről ismét elég egyedi véleményem van. :)

Abban egyetértek, hogy egyik nem sem született a monogámiára, már ami a szexet illeti. Arra viszont, hogy találjon magának egy párt, egy társat, egy biztos pontot, igen. Akkor is igaznak gondolom ezt, ha több ilyen is van egy ember életében. A lényeg, hogy a többség ezt is igényli, nők között egyértelműen több, férfiak között kevés, de azért vannak. A Wolf-szerű karakterek, nagy csajozók szájából is ki szoktak esni gyengébb pillanataikban olyan megjegyzések, hogy "azért néha jó lenne már ugyanaz mellett ébredni", ezt egész sokszor hallottam már. Többekben van erre igény, mint ahányan bevallják, inkább az a tapasztalatom.

Úgyhogy szerintem az egészséges a nyitott kapcsolat, amikor ösztönökben, szexualitásban nem korlátozod sem magad, sem a másik feledet, de mégis összetartoztok, van közöttetek egy szövetség, romantikusan fogalmazva: a másik feled. Szerintem ez az az állapot, ami közel van már ahhoz, amit boldogságnak nevezhetünk, hogy ha egy ilyenben tudsz kiteljesedni, és nem érzed, hogy bármiről le kellene mondanod, senki nem is nyomaszt, adott egy komolyabb szabadság, de azért mégis vállalod önszántadból, belső indíttatásból, hogy a kapcsolatodban felállíts határokat, kompromisszumokat köss, amik nem visszafognak, hanem csak maximálisan így látod jónak, elégedett vagy a döntéssel. Én valami ilyesmiben vagyok már elég sok éve, és nagyon sokszor gondolkozom ezen, hogy ezt "össze tudnám-e hozni" még egyszer, valaki mással, mennyi volt ebben a szerencse stb, szóval kicsit olyan rejtélyes dolog. Az biztos, hogy agymunka rendesen, mellette pedig kitartónak kell lenni, hinni benne, mert közben a világ olyan, hogy üvölti feléd mindenfelől, hogy szar, amit csinálsz, az nem is kapcsolat, nincs semmi értéke és egy csomó ilyet, ami elég fárasztó tud lenni és képes elbizonytalanítani. De azért most már kiállok mellette, bár sejtem, hogy azért nem mindenkinek való ez a dolog sem, de a többségnek igazából valami hasonló kapcsolat tenne jót, kevesebb lenne a frusztrált idegbeteg, a megcsaláson való hiszti, szétrombolt családok, szexmentesség, sóvárgás mások után, állandóan jobbat akarás stb. Viszont ez társadalmi szinten még nagyon messze van, azt látom.

2019.09.13. 09:03:43

@Serial Slut: az ösztönökben korlátlan kiélés és a "mégis" kötődsz a párodhoz és összetartoztok. Na ez egy fából vaskarika. Olyan diznikirálynős gyermek álmok csak idősebb kiszerelésben.
Fenntarthatatlan és végtelenül parányi időszakra szóló létállapot ez csak. Erre nem lehet életet alapítani. Mert mindkét félnek tökéletesen egyforma szexpiaci értékének és ösztöneinek kell lennie. Másképp felborul az egyensúly. Bármi lelki testi baja lesz egyiknek akkor a másik máris ugrik az ösztönei nyomán dugni valami harmadik...sokadik szereplőt. És a társa meg ottrohadmeg.
Gyereket és családot meg aztán végképp nem lehet erre a szwingeres életre alapozni.
Én legalábbis évek óta ezt a témát tanulmányozom és akik ezt 3-4-5 évvel ezelőtt elkezdték, már régesrég a sokadik kapcsolatukban bukdácsolnak.
Szerintem az emberek 99%-ának ez a létforma nem működik.
És ettől kezdve már csak az egó kérdése, hogy te magadat akkora nagy zseniális intelligensnek érezd, hogy de bezzeg ez neked menni fog. Ezzel tudsz a másik emberek fölé pozicionálni magadat. Szóval végsó soron nárcizmus :-)

Womb Rаider 2019.09.13. 11:26:57

@Serial Slut: Frappáns.. el is raktam , mert én ilyen ügyesen nem tudtam volna összeszedni.
..de gyöngy a disznók elé. Itt még a birtoklás vágya tüzeli a pasikat. Egy férfinek legyen egy nője, ami csak az övé.. ez egyfajta próbatétel, kitűző..mint a jó cserkészeknél.
Megszerezni, kisajátítani, használni, aztán lehet tovább lépni, ha piacra került egy újabb széria.

@Daenerys Targaryen: "Gyereket és családot meg aztán végképp nem lehet erre a szwingeres életre alapozni."

Ha te mondod...
"Én legalábbis évek óta ezt a témát tanulmányozom"
Mint hobbista, vagy kompetens 'tanulmányozó'?

2019.09.13. 11:45:11

@Womb Rаider: a münnichferenc vitakörben szoktunk szimpoziumokat rendezni szigorúan elvi alapon.

Te úgy mentél férjhez, hogy épp megtetszett a szvingeres párod?
Vagy már egy monogám kapcsolatot nyitottatok ki amikor a gyerekezést meguntátok?
Nagyon nem mindegy a dolgok sorrendje ugyanis.

2019.09.13. 11:47:54

@Womb Rаider: igen, a birtoklási vágy meghaladása egy intelligensebb létforma.
De ez még csak alap. Még rengeteg minden szokott kelleni és rengetegen elbuknak ezen az úton. Én ilyeneket láttam.
A neten meg bárki bármit irkálhat, hogy neki ez milyen frappánsan megy.
Valójában hazudnak.

2019.09.13. 11:52:54

@Womb Rаider: "Itt még a birtoklás vágya tüzeli a pasikat. Egy férfinek legyen egy nője, ami csak az övé."

Drága Szívem, hát pont, hogy nem akarnak maguknak nőt :D
Nem olvastad ezt a rengeteget?
Zacskógyerekkel elintézik a szaporodást, másra meg ott a markuk, meg majd a robotnők :)
Na jó, az ősi mesterség még virágzik egy darabig, mikor rájuk jön a retro, ők lesznek az utolsó nők a földön...

Womb Rаider 2019.09.13. 12:02:04

@Daenerys Targaryen: "A neten meg bárki bármit irkálhat"

Pontosan..és ez a szerencséd :) Például leírhatod, hogy te mindent láttál és nem működik :)
Ezt akkor meg is beszéltük.
(Annyit azért hozzátennék, hogy nem azért szoktam 'frappánsan ' írogatni, hogy magam fényezzem, hanem azért, hogy másokat biztassak , bátorítsak. Azért, mert maximálisan egyetértek SS-el.
"Te úgy mentél férjhez, hogy épp megtetszett a szvingeres párod?"
Nem.. de szerintem a topik néhány tagja van akkora bunkó, hogy ezt a témát nem lehetne itt kulturáltan megvitatni, így ha megbocsátasz, inkább gondolj, ami jólesik :)
Csak jelezni szándékoztam, hogy elnagyolt és nem helytálló a véleményed. Azt nem várom, hogy változtass rajta.. de te is mondhattál valamit..meg én is. :)

"Még rengeteg minden szokott kelleni és rengetegen elbuknak ezen az úton. Én ilyeneket láttam."

Ez viszont igaz..de , ha azt nézzük, hogy a 'normális' (???) házasságok jelentős része IS bukó, tetejébe amelyik nem, azok közül sok merő szenvedés..akkor megéri kockáztatni.

Womb Rаider 2019.09.13. 12:03:59

@Frau Untermensch4: Igazad van.. Egy igazi férfi asszonyállatot is tart, meg két argentin dogot.

2019.09.13. 12:16:11

@Womb Rаider: csak ne harapjon :D

A nő egy férfi számára ha a sezlon mélyén tartja, és csak akkor engedi ki, ha éppen kedve szottyan rá, és csak addig, és csak övé, senki másé, nem is látott még más hímet, akkor is frusztrációt, problémát, kisebbségi érzést kelt benne, el kell dugni az értékeket is előle, mert még meg akarja szerezni és ennek érdekében beveti a bűbájt is, és akkor férfi legyen a talpán aki annak ellenáll - sőt azt hallottam, van amelyik még magától is képes önként, mindent odaadni egy ilyen bűbájoskodó nőnek -, ezért ezt megelőzendő hülyék lennének tartani belőle otthon :)

u.i.: most is, mint mindig, tisztelet a kivételnek, amiből hál' istennek van még, nem is kevés és most is csak kikarikíroztam a fent említett réteget! Így írásom helyenként túlzást is tartalmazott!

2019.09.13. 12:50:38

@Womb Rаider: igen, a normális házasságok is csak korlátozott szavatosságúak. Na látod, ebben egyetértünk.
Abban viszont nem, hogy te bárkit is itt vagy másik blogon is bíztattál volna.
Gúnyosan kioktatsz mindenkit. Ez a te védjegyed :-)
de nincs hari :-))))

mgdé 2019.09.13. 12:57:36

@Womb Rаider:

Meg rendszeresen eteti és dédelgeti is az asszonyállatot, különben időről-időre pótolni lesz kénytelen szerencsétlen argentin dogokat. 12 fejű asszonyállat esetén már akár naponta is. :P

Womb Rаider 2019.09.13. 13:04:22

@Daenerys Targaryen: Béjbe... (vagy Öcsi..néha te sem tudod)
örülök, hogy teljes blog.hu-s munkásságomat figyelemmel kísérted és rálátásod volt minden leírt mondatomra.. és emlékezetedbe véstél minden szót. ám lehet, lassan el kellene gondolkodni a Bilobil szedésén :)
"Gúnyosan kioktatsz mindenkit."
MINDENKIT, MINDIG/SOHA... innentől egyértelműen hiteltelenek az állításaid. Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj isten. Mindenkinek megelőlegeztem a kulturált kommunikációra való hajlandóságot, de ez egyszeri alkalom. Nincs ebből baj..
Tudok ilyen is és olyan is lenni.. te láthatóan nem :)

Womb Rаider 2019.09.13. 13:15:09

@Daenerys Targaryen: " igen, a normális házasságok is csak korlátozott szavatosságúak.
Ez összetettebb..
Nincs lejárati ideje egy kapcsolatnak.. eleve, nincs 'sztenderd' kapcsolat. És főként: egy kapcsolat nem statikus állapot. Irányítható, menedzselhető. Ha lerobbant, akkor általában kicsi az esély , hogy újra teljes értékű legyen, de ez mindig a két fél intelligenciáján múlik és a legjobb szándék mentén is futhat zátonyra.
Ezért értelemszerűen inkább a profilaxis a jó irány. Folyamatos interakció, kisérletezgetés, őszinteség, feltétel nélkül!... baszott sok energia, de egyszer önjáró lesz és onnantól halidéj.
Elmondhatnám, nálam miként zajlott mindez, de ahány ház, annyi szokás.. szerintem amúgy a mai fiatalok jobb pozícióból indulhatnának, mert a vitathatalanul megkerülhetetlen szexuális vetületet tekintve sokkal nagyobb nyitottság tapasztalható. Az internet is támogat.. szóval egyre inkább nőni fog az ilyen alapokon nyugvó-építkező kapcsolatok száma. Nem kell másokat másolni, nem kell a tuti receptet keresni. Bátorság kell és összefogás. A kapcsolat kezdetén erre is nagyobb a fogadókészség ..nagyobb a siker valószínűsége.

2019.09.13. 13:16:41

@Womb Rаider: ne menjünk el a gumicsont rágásba.
Az volt az állításod, hogy te itt a blogon segíteni jársz kommentelni.
Őszinte kacaj a részemről és meglepetés mímelése, mennyire nem vagy önreflexív.

Womb Rаider 2019.09.13. 14:17:39

@Daenerys Targaryen: Látod, ezt rühellem benned. Hogy szemrebbenés nélkül kiforgatod a másik mondatait és hazudsz, csúsztatsz.

"Az volt az állításod, hogy te itt a blogon segíteni jársz kommentelni."
SEHOL nem állítottam ezt, húzd ki a fejed a hátsódból. A blog.hu univerzuma nem szűkül a redpilles szcéna imaházaira.
..és a public felület mögött egy nem kevésbé aktív, de rejtett világ IS létezik..
Szóval : a te vélemyényed mekkora saját tapsztaláson is milyen metodikán érlelődött oly sarkossá, mint amit elővezettél?

2019.09.13. 14:47:19

@Womb Rаider: rendben. Utálj. Kellemes Karácsonyt!

Womb Rаider 2019.09.13. 15:03:34

@Daenerys Targaryen: Ahh... miért is hittem, hogy konkrét kérdésre lesz egyenes, egyszerű válasz..

whoamiohmy 2019.09.13. 23:42:16

@Daenerys Targaryen: nagyon szépen megkérlek, hogy ne etesd a trollt. Nem tudom, hogy WR és Fr.U. egyazon személy-e vagy két külön személy, de mindegy is. Egyszerűen nem kell velük foglalkozni, akkor előbb vagy utóbb megunják.

Raon 2019.09.14. 06:56:52

@VT 135: figyu, ez így olvashatatlan, emészthetetlen. Én megpróbáltam átrágni magam rajta, de ilyen szintű csacsogás még kommentekben sem könnyen dekódolható, nemhogy egy elvileg tanácsadó oldalon. Ráadásul az egészben nincs egyetlen kulva bekezdés sem, az egész egy szövegtömb, ami külön rettenet. Több hozzászóló ösztönösen jobb/átláthatóbb szövegrendezést tud felmutatni ennél.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 08:01:35

@whoamiohmy: Ehhez kapcsolódom, bár most én is hibát követek el, de ez szükségeszerű rossz. Hagyjátok már torzikát a kamujaival a búbánatosba.

@Candydaisy: Te tartottál? És elpusztult gyorsan? :D

2019.09.14. 08:35:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): milyen jól esett neked, amikor a HV-on megvédtelek, ugye Narika?
Nem vagyok Wombi.
Annyira hímsoviniszta bögyörők vagytok, hogy aki nem ismeri el azt a sok baromságot, amit összehordtok az csak egy nő lehet, akik ráadásul még a hecc kedvéért marják is egymást mindenhol.
Mi lenne, ha egyszer az életben érdemben reagálnál, valamire, és végre az eszed is kibugyanna, nem csak a nyálad a semmmilyen nőkre a neten.

2019.09.14. 08:36:56

@Raon: mivel okos ember vagy, tudod, hogy ez nem kicsit morbid mondat volt, a körülményeket tekintve.

2019.09.14. 08:39:44

@whoamiohmy: remélem anyucidnak nem szólsz, hogy bántanak csúnya nénik.
De okos fiúcska vagy, rájöttél, hogy a kivételek közé te nem tartozol.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 09:15:00

@Frau Untermensch4: gerzsonom, az értő olvasás neked sem az erősséged. Az idegbeteg, személyeskedő hiszti lehet női privilégium, büszkék is lehettek rá, de magatoknak is kurva ciki.
Úgyhogy maradjunk a semmilyen nőknél, ők hisztiszinten is semmilyenek. deal.

2019.09.14. 10:34:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): egyszerű férfinek egyszerű nő való, Nari :)
Meg a sápítozás, hogy hisztis, femina picsa és Wombi.

2019.09.14. 11:34:55

"remélem anyucidnak nem szólsz, hogy bántanak csúnya nénik.
De okos fiúcska vagy, rájöttél, hogy a kivételek közé te nem tartozol."

Csak szeretném emlékeztetni a hölgyeket, hogy egy Svájcban élő magyar orvossal társalognak, nem a játszópajtásukkal. (Aki úgy tűnik, hogy többet letett már minden téren az asztalra, mint amennyit az ide irkáló trollok valaha is fognak. Ezt most csak úgy a miheztartás végett írom, hogy a tisztelt vitázók reálisan el tudják helyezni magukat.)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 11:52:37

@Frau Untermensch4: Jujj, most annyira kiszámíthatóan megbántottál, hogy meglepődtem...

2019.09.14. 12:20:28

@whoareyou12345: ne röhögtess :D
olvasd el, hogy hogyan kezdett és folytatta a kommunikációját velem a svájci orvos, amire kétszer is röviden és tömören kitérően reagáltam, de nem hagyta annyiban.
Igyekezz, amíg itt van minden, nem kerül törlésre, és nem csap le a bannerhammer akármelyikünkre.
Wombis kommunikációja nem érdekel. Azt majd ő megtárgyalja veled ha akarja.

2019.09.14. 12:22:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jujj, igyekeztem a szintedre lemenni Nari...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 12:31:33

@Frau Untermensch4: na de eleve ott voltál bébi. azt, hogy mit hiszel magadról nem releváns :D

2019.09.14. 14:19:10

@whoareyou12345: ez engem nem igazán érdekel, sírni meg biztos nem fogok érte.
Több elfolyik máshol, és egyébként is, aki nem akar itt maradni, ne maradjon, mert csak kárt csinál.

Az inkább sírásra ad okot, amik ebben a kommentrengetegben elhangzottak, ahogy a gyáva férfiak azt várják, hogy a nők eltűnjenek és zacskókban fejlődjenek ki az új generációk, férfiak egyedül neveljék ezeket a gyerekeket, mert a kutatások kimutatták, hogy az jobb. Mennyi ideig kutattak vajon? Hány évig (életük végéig?) és hány "darab" felnőtt embernél sikerült ezt vizsgálni. És kik vizsgálták? És mennyire lehet ezt teljes körűen elfogadni és tényként kezelni?

Már a robotnőktől remélt kielégülés sem volt semmi, de hogy a marok elég legyen, vagy még az sem...
Hát ez tényleg nagyon férfias...

2019.09.14. 14:25:12

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de én, de te, de te, de én...
Nem folytatom, már így is több időt töltöttem veled, mint amennyit érdemes lett volna, pedig már ismerlek, hogy mire vagy képes.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.14. 15:56:17

@Frau Untermensch4: na mire vagyok képes? engem is érdekel, azon túl, hogy a nagy sátán vagyok :D

whoamiohmy 2019.09.14. 17:18:55

@whoareyou12345: teljesen jogos, de én egyrészt visszafizettem az egyetemnek a képzési díjat (lelkiismeretből a 12×1.2 millát), másrészt havi 600.000et utalok haza a mai napig, harmadrészt akik most végeznek azoknak MUSZÁJ visszafizetni, ha nem dolgoznak a szakképzés után legalább 10 évet otthon.

Egyébiránt látom nem bírjuk ki hogy ne etessük a házi troll(oka)t. Lelketek rajta, de én ebből kivonom magam. Szép hétvégét mindenkinek.

davidlejardin 2019.09.15. 00:32:52

@whoamiohmy:

nem szorosan kötődik a témához, de gyakorlati tanácsot szeretnék kérni, illetve véleményt.

Most lesz nagyjából egy éve, hogy rátaláltam az RP-re. Valamivel később pedig elkezdtem magam ebben a témakörben művelni.

Az utóbbi időben (8-9 hónap) már egész jó részsikereim is lettek a nőkkel, valamint az önfejlesztés terén is (3szor annyit keresek mint egy éve ilyenkor, edzeni járok, jobban odafigyelek magamra).
Egy csajnak a figyelmét már fel tudom kelteni, sokszor haza is viszem őket, vagy tinderrandik jól sülnek el stb.
Néhány csaj van azonban, akikkel esetleg szorosabbra is szeretném fűzni a dolgot, nem feltétlen párkapcsolatra gondolok itt, de egy egyéjszakásnál többre.
Itt szokott jönni a fordulat, hogy a régi Blue pill szokásaimat nem tudom levetkőzni pl. sokat írok nekik, esetleg felesleges dolgokra hívom meg őket, nem megfelelően kalibrálom a helyzetekt stb.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetekben hogyan tudnék változtatni a kimenetelen. Konkrét példa: az elmúlt 3 hétben két ilyen csaj volt akiket hazavittem, jó volt a szex, érdekesnek is tűntek, de hirtelen elvesztették az érdeklődésüket, és most már felejtős a dolog.

2019.09.15. 07:31:11

@whoamiohmy: nem vagyok troll, de azzá teszel például te, amikor folyton arra kell reagálnom, hogy nem vagyok troll és nem vagyok Wombi, de még Claire sem.
Amikor nem ahhoz szólsz hozzá, amit írok, hanem személyeskedsz, azzal baszogatsz, hogy én vagyok más és arra kell válaszolnom.
Amennyiben arra reagálnál, amit írok, akkor max. kiderülne, hogy a véleményünk egyáltalán nem hasonló, de még csak meg sem közelíti egymást, és kimaradna a "trollkodás". Ilyen még nem fordult elő, mióta itt vagyok.
Olvasd már el az egészet, ami itt van és vizsgáld meg, hogy te mit tettél hozzá érdemben és mit azzal, hogy másokat baszogattál, hányszor kezdted te és nem tudtad abbahagyni.
Nekem azzal kapcsolatban, amit leírtál a véleményem az volt, ami itt megjelent. Ez nem trollkodás. Vélemény nyilvánítás.

2019.09.15. 07:44:54

@whoareyou12345: csodák úgy is történhetnek, hogyha elfogadják azt, hogy más vélemény is van. Még itt is. Amíg lehet.

2019.09.15. 07:49:28

@whoareyou12345: @Frau Untermensch4: egyébként ez a csoda időnként meg is történik, csak valahogy mindig jön egy nagyokos, aki újra kezdi az egészet, mert képtelen elviselni ezt a "csodát"...

2019.09.15. 10:27:23

@Frau Untermensch4:
"Hát ez tényleg nagyon férfias... "

És mond, szerinted kit érdekel, hogy te - vagy bármilyen nő - mit tart "férfiasnak"?

whoamiohmy 2019.09.15. 12:19:57

@davidlejardin: alapvetően szerintem azzal a dilemmával küzdesz amivel én is szembesültem, csak a másik oldalról.

A nők szempontjából 2 fajta férfi van: alfa és béta. Az alfa az akivel szeretnek szexelni, minden másra ott a mastercard (béta). Vagyis ha alfa vagy, szexet akar a csaj és mást semmit. Ha béta vagy akkor sok mindent akar amiért alkalomadtán szex-szel fizet.

Voltam mindkét szerepben, és valóban, problémás egyik szerepből a másikba áttörni ha alfa vagy, problémás lesz komoly kapcsolatot kiépíteni, mert a csaj erre nem tart alkalmasnak. Ha béta vagy, folyamatosan alkudoznod kell majd a szexért, hiszen te minél több szexet akarsz minél kevesebb fizetségért, a csaj pedig pont fordítva.

Ahogy így leírod, alfa státuszban már fel tudsz lépni, vagyis szexre már kellesz a nőknek. A probléma hogy ki akarnál próbálni egy béta stílusú kapcsolatot is. Ehhez a legjobb, ha egzisztenciát, társadalmi státuszt, kvázi egy mini hírnevet építesz ki magadnak, mert ez vonzza a nőket a bétákban.

Nekem most pont a forditott problémám van. A magas társadalmi státuszom és jövedelmem miatt úgymond tapadnak rám a nők, de szigorúan béta értelemben. Mivel ezekkel a szituációkkal elég jó tapasztalatom van, ezért elég gyorsan levágom ezeket a szitukat és a nők motivációit velem kapcsolatban. Viszont ezzel a szereppel már a hócipőm tele van, és én meg pont alfa típusú, kötetlen szexre alapuló kapcsolatokban lennék szívesebben.

Ahogy egy bölcs ember mondta egyszer: minden ember a maga szintjén nyomorog ;)

Raon 2019.09.15. 12:25:12

@Frau Untermensch4: persze, hogy tudom - azért írtam. Ami lehet nem volt szép, de az én szempontomból oka volt.

Ide írtam egy hosszabb monológot, de a végére arra jutottam, egyszerűbb csak a fő kérdésre fókuszálni.
Egyetértek a csoda meglátással. :)
Ugyanakkor én nem úgy látom, hogy mindig jönne egy nagyokos. Azt viszont látni vélem, hogy az ide írt, messze nem teljes képből női oldalról olyan következtetést is levontok, ami szerintem simán lehet túlgondolkodás, saját szorongás, vagy bármi más. De kereknek valahogy nem kerek, legalábbis nem tűnik annak - kifejtem, miért.

Szerintem, akár csak az elmúlt pár hónapot tekintve nagyon kevés tényleges infó lett leírva férfi oldalról, hogy ki hogy áll a nőkhöz, ki hogy randizik, ki mit hogy szeretne még ezen a téren. Ehhez képest rendre születnek olyan megnyilvánulások, mintha ezek az infók rendelkezésre állnának, mi több, köztudomásúak lennének, és akkor erre az a reakció, hogy így meg úgy meg amúgy.... Az általad bevédett kollegina tipikusan így ír ide, én ezért írtam róla azt, hogy leginkább a saját tévképzeteivel vitatkozik, így erre reagálni sem kell. De mint láthattad, ha férfi csinált ilyet, ezt neki is jeleztem.

Azt gondolom, hibát követ el az, aki az itt folyó beszélgetésektől elkezdi rosszul érezni magát, hogy lám, kiderült, milyenek a férfiak. Nem, ez itt tényszerűen nem derülhet ki, csak annak, aki ezt ebbe mindenáron bele akarja látni. Pár ember írt erről, rájuk természetesen lehet reagálni - de aki nem írt, annál mi értelme kivetíteni, tömbösíteni?
Nagyon máshogy működünk ebben a kérdésben, ezért nem érdemes a hallgatás mögé bármit odaképzelni. Az a női módi, hogy a csend jelent valamit. :)
De most komolyan. Ha az lenne a kérdés, hogy hány itteni hozzászólóról tudod azt, hogy viszonyul a nőkhöz, hosszú távú párkapcsolatokhoz, egyéb ilyen dolgokhoz, akkor mennyi releváns infót tudnál felmutatni? Vagy ha kibővítenék a sort a saját, személyes tapasztalatokkal, akkor mennyi? Mert ezek a kijelentések a férfiakról néha úgy hangzanak el, mintha ezek az adatok komplett statisztikákkal megtámogatva a rendelkezésetekre állnának.

Szerintem itt alapvetően folyamatokról és jelenségekről beszélgetünk, és ehhez képest szokott ez rendre elgabalyodni abba az irányba, hogy ez egyéni szinten kire hogy hat, ki hogy éli meg, ki hogy érzi magát tőle. Ami egyáltalán nem baj, mert tanulságos eszmecserét bármiről le lehet folytatni - de a fő irányvonal itt akkor is a folyamatok és a jelenségek megfejtése, megértése, nem az egyéni szint kivetítése minden másra.

whoamiohmy 2019.09.15. 13:00:37

@whoareyou12345: én egyébként azt, hogy a képzésed költségét térítsd meg a magyar adófizetők felé, ha elmész, korrektnek tartom. Más kérdés hogy a 15 millát amit a 6 évért fizettetnek otthon, Nyugat-Európában egy jobb hónap alatt megkeresed.

mgdé 2019.09.15. 15:53:45

@whoamiohmy:

"Vagyis ha alfa vagy, szexet akar a csaj és mást semmit."

- mást semmit -

Ebben azért érzek némi ellentmondást egyes korábbi itteni_hsz-es_redpilles bölcsességekkel - nem feltétlenül te mondtad, sőt -, hogy, ha teheti, inkább lesz egy nő a pasa 19. ágyasa, mint a falusi rája annak kérges tenyerén hordozott (ámde a földeken görnyedni kénytelen) ici-pici felesége. Vagy ez idejét múlt értelmezés, s nem játszik már a hipergámiában? :)

mgdé 2019.09.15. 15:59:41

@whoamiohmy:

Azért egy 180 milla/év még Nyugat-Európában sem szokványos keresetnek számít.
Még komolyabb diplomával és fehér gallérral sem.

(Legalábbis - amennyire ezt érzékelhettem - Frankfurt környékén nem.)

whoamiohmy 2019.09.15. 16:19:36

@Én de genere Mi: hát assistenzarztkent egy klinikán valóban nem.

Szerencsére vannak life hackek. Már egyébként diploma után is. 300k bruttót simán lehet egy orvosi diplomával és mondjuk 1 év komolyabb tapasztalattal (sürgősségi vagy intenzivosztaly esetleg aneszt) keresni.

whoamiohmy 2019.09.15. 16:22:47

@Én de genere Mi: felhívnám a figyelmedet a differenciálásra amit fentebb is írtam. Egy nőnek egy férfi több szerepben indul. De igen, VAN csak a szexre szorítkozó szerep.

Tudod, ahogy a régi aforizma tartja. Az ideális férfi:
- Jó szerető
- Jól keres
- Elvégzi a házimunkát
- Bármit megszerel
- Jó családi háttere és társadalmi megbecsülése van

Az ideális nő pedig tudja úgy intézni hogy ezek a férfiak NE tudjanak egymásról ;)

2019.09.15. 18:57:36

@whoamiohmy: Ez jó volt!
Amúgy a férfiaknak is pont ilyen egymásnak ellentmondó, teljesíthetetlen fantáziáik vannak az ideális nőkről. Tudom, ez itt nem téma, csak halkan nyöszörgöm ide.

Raon 2019.09.15. 19:37:10

@Daenerys Targaryen: egyébként nyilván oda-vissza vannak irreális igények, ez nemtől független hüleség - a korszellem egyik szépsége, hogy a sok emberre igaz irreális önkép mitől termelne reális elvárásokat, ugye. :)

whoamiohmy 2019.09.15. 20:23:18

@Daenerys Targaryen: akkor itt halkan megjegyezném: MÁR AMELYIK pasinak (vannak irreális igényei)... ;)

davidlejardin 2019.09.15. 21:54:38

@whoamiohmy:
Azt túlzásnak tartom, hogy alfának tekintenének a nők, attól még messze vagyok. Azonban rájöttem, hogy a belső jellemem jobban hajlik az extrovertált, határozott tulajdonságok felé, de ezek eddig elnyomva voltak a gyerekkori dolgaim miatt.

Persze a korábban említett változások miatt valószínűleg már sok átlag pasit megelőzök, és reményeim szerint ez még tovább fog javulni.

Inkább azt érzem, hogy annyira blue pill kondicionálásom van, hogy ezekkel a dolgokkal csak rétegenként tudom lefejteni. Az egy éjszakás csajokkal nyilván csak a felsőrétegekben mozgunk, de ha esetleg egy csaj komolyabban érdekel, már lejutunk az alsóbbakhoz is, amelyek azonban még a korábbi állapotban vannak.

Bízom benne, hogy idővel majd ez is javulni fog, illetve rendelkezem anniy önkritikával és elemző szemlélettel, hogy tudok tanulni a hibáimból.

whoamiohmy 2019.09.15. 22:56:06

@davidlejardin: egy nő két okból fekszik le veled:

1. Kíván téged (mely esetben ott es akkor alfa vagy neki illetve a szexuálisan lokálisan elérhető legjobb opció)

2. El akar érni valamit a szex-szel. Magyarán fizet valamiért (általában előre, a nők a lehető legritkábban szoktak szex-szel fizetni valamiért amit már megkaptak).

Ha életedben feküdtél már le nővel akkor ez a kettő lehetőség volt (ha szakmabeli volt a csaj, akkor értelemszerűen a 2.). Márpedig ha nem akartak tőled semmit utána akkor az első lehetett, kizárásos alapon. Szóval nyugi, ott és akkor te voltál neki a legalfabb elérhető opció.

A hosszú távú kapcsolatokhoz: valamit a legtöbben itt elfelejtenek. Egyrészt, a hosszú távú kapcsolatokban a nők ösztönösen betasitanak. Ennek van egy nagyon jól körülírható, félelmetesen metodikus módja, de erről már volt szó itt. Én évekkel a válásom után akadtam rá egy írásra ami ezt leírja, életem legmegdöbbentőbb élménye volt VALAMENNYI addigi kapcsolatom szempontjából.

Na most a betasitast vagy hagyod vagy nem. Ha hagyod, béta leszel, vagyis a blue pill mentalitást ebben az esetben implicite elfogadod és átállsz rá. A blue pill valójában nem más, mint az a viselkedés és lista amit a nők a bétáktól elvárnak (pincsikutya szint cserébe NULLA szexért, ha röviden össze akarjuk foglalni).

Emiatt a béta alapú kapcsolatok MINDIG az alkudozásról szólnak. Én nem akarok a betasitas lépcsőfokain egyre lejjebb és lejjebb esni, de a nő folyamatosan lökdös lefelé. Magyarán ha nem hagyod hogy betasitson, akkor el kell fogadd annak a veszélyét, hogy a nő ki fog rúgni. Értelemszerűen minél inkább érezteted a nővel hogy BÁRMIKOR egy vallranditassal ki tudnál lépni a dologból, annál inkább akar majd, mert ez voltaképpen alfa mentalitás, vagy ahogy én hívom alfa szoftver.

Persze a nők NEM hülyék és pontosan tudják, ki játssza meg a nagylegenyt és ki az akinek tényleg sorban áll a következő, legalább olyan jó nő mint az előző volt. Pont emiatt az egyik legjobb amit tehetsz, hog mindig több nővel kavarsz egyszerre. Egyrészt bebiztosítod magad arra az esetre ha valaki útilaput köt a talpadra, másrészt minden résztvevő érzi hog a többieknek is kellesz, ergo mindenkinél nő az ázsiód. Kurvára ésszerűtlen ez az egész, de hát a nők ilyenek: logikusak de NEM észszerűek. Ha komolyan meg akarsz tartani egy nőt ahhoz pont az kell hogy folyamatosan bizonytalanságban és kételyek közt tartsd. Ahogy az ausztrálok mondják: treat them mean, it'll keep them keen. Ez van.

davidlejardin 2019.09.15. 23:03:13

@whoamiohmy:

Igy leírva ez a két opció valójában kristálytiszta az eddigi tapasztalataim alapján is.

Valószínűleg abban kell még fejlődnöm, hogy ezt a bétásítási folyamatot ne engedjem vagy ne adjak rá lehetőséget.

Esetleg azt a cikket ha tudod belinkeled? Következő házifeladatom magamnak, hogy tudatossan ne menjek el ebbe az irányba, és minden blue pill folyamatot már csírájában folytsak el.

.Delin. 2019.09.16. 01:42:42

Az alfa ès bèta tulajdonsàg nem vagy-vagy kategòria. Egy fèrfi se lesz alfàbb csak azèrt, mert kevesebb a bèta tulajdonsàga ès fordìtva. Egy jòl működő hosszù tàvù kapcsolathoz mindkèt tulajdonsàggal kell rendelkeznie egy fèrfinak: az alfa rèsz fenntartja a nő szexuàlis vonzòdàsàt, a bèta rèsz megadja az èrzelmi biztonsàgàt. Igazi kötődès nem alakul ki bèta tulajdonsàgok nèlkül, ami gyengìt egy kapcsolatot. A bètàsìtàs csak akkor kàros, ha a fèrfi közben feladja a sajàt kereteit, ami az alfasàgànak az egyik alapja. Ez azonban nem törvènyszerű.

Krisz101 2019.09.16. 08:13:23

@Raon: a Dóra Gyula megint... Annyira tipikusan magyar hogy itt ez tud ilyen top csávó lenni...))

Ha jobban megnézed a videóit bizonyos népszerű pozitívnak sulykolt sorozat karakterek ugranak be. Még valami párt szlogen is volt régebben "a szelíd erő"...?

Womb Rаider 2019.09.16. 08:26:18

Weisz most már nekibátorodott egy kicsit.
- Ezt a tagok gyűjtötték - mondta -, és a választmány rám bízta, hogy én őrizzem meg. Mert azelőtt Kolnay őrizte, mert ő volt a pénztárnok, de nála elszáradt, mert ő sohasem rágta.
- Hát ezt rágni kell?
- Igen, mert különben megkeményedik, és nem lehet nyomkodni. Én mindennap megrágtam.
- Miért éppen te?
- Mert benne van az alapszabályokban, hogy az elnök köteles mindennap legalább egyszer megrágni az egyleti gittet, mert különben megkeményedik...

Látom, lementek a szokásos körök és nagy örömmel látom, hogy @whoamiohmy: is jó szokásához híven kiselőadást tartott a kimagasló jövedelméről :) Ami azért arra láthatóan kevés, hogy legalább hétvégéken és éjszakákon át ne itt bassza a rezet. Vagy ez is valami Alfás dolog? A homlokodra is oda van tetoválva, hogy te svejci orvoslással tömöd a zsebed? Egy alfának nem kell a kényszeres önigazolás, nem kell magyaráznia, hogy ő jobb, mint a másik (főleg nem egy fundamentalista nőgyűlölő blogok. Az alfa csak úgy van..jelenség, akihez igazodnak. Nem kell neki a véleménye mögé folyton fizetési csekket lobogtatva nyomatékot gründolnia.
Jó estét nyár, jó estét szerelem...

VT 135 2019.09.16. 15:14:21

@.Delin.:
Ez egy igen bonyolult téma. Eleve ott kéne kezdeni, h megpróbáljuk definiálni az alfát. Igazából ez sem történt még meg sosem rendesen, sehol. Mert, h az az alfa, aki sok nőt tud(na) megdugni, erősen kamasz szinten rekedt mentalitás. Szerintem amúgy van fény alfa és sötét alfa is, de ezt most nem részletezem, mert hosszú lenne.
Az, h vannak alfa és béta tulajdonságok, igen, persze, de akárhogy csürcsavarjuk, egy férfi fellépése, kisugárzása mégis vagy az egyik, vagy a másik.

Egy alapból alfából nem lesz szalonna, akarom mondani béta. Illetve eljöhet az idő, amikor kiég, belefárad az állandó kalandokba és kéne neki egy lelki-fizikai hátország, kikötő, ahová megtérhet. Ettől viszont még jó eséllyel továbbra is mellette más nőket is le fog varrni, mert miért ne, ha megteheti. Illetve azt látta egész életében, h ez a mintázat - egyszerre több nőt - működik, neki ez jár, ergo miért is hagyná abba.

A másik irány sokkal érdekesebb. Bétából alfa. Ez mindkét félen múlik. A férfin, h keményen dolgozik, fejleszti önmagát (alfa irányba, de inkább az érett, stabil férfit, mondanám, mert az megfoghatóbb) és az életben megtalálja a hivatását. A nőre viszont legalább ekkora feladat hárul. Nem a férfi kedvéért, hanem önmagáért. A nő akkor képes erre, ha már túljutott, belehalt az irányításmániás, fasznövesztős Amazon/Boszi/Istennő korszakán és rájött, h igazán az tenné boldoggá, ha egy férfihez kapcsolódva, az ő Ügyét támogatva, a női erejét használva tenne hozzá a kapcsolatukhoz. Ehhez kell az a tapasztalat, h felismerje a megfelelő férfit, akinek igent mondhat. Ehhez kell az a végtelen bizalom, amikor már nem méricskél, hanem vállalva a kockázatot, dől. Ehhez kell az a tapasztalat, h meglássa a szakadt vándor szemében a csillagot (lásd Csillagszemű - minden ott van már a népmesékben, amely az emberiség ősi, archaikus tudástára). Meglássa benne azt a férfit, aki most gyenge, esendő - és ezt fel is meri vállalni! -, de aki az ő női segítségével, bölcsességével, hitével egyszer a Királya lesz, ő pedig a Királynéja.

2019.09.16. 16:20:22

@VT 135: Ebben sok igazság van. Azzal a kikötéssel, hogy ez a mintázat egészséges személyiségekre vonatkozik. Nade! Az itt és most élő emberek nagyon nagy rész kisebb nagyobb lelki sérülésekkel, torzulásokkal, rendelkezik. Ezek aztán alaposan megkavarják a fenti szép gondolatmenetet.
Sosem növi ki a frusztrált kisfiú vagy a harcos amazon korszakát. Vagy a narcizmus, ami hatalmas probléma lett manapság.

2019.09.16. 19:47:15

@Raon: lerágott csont ez már szerintem. A lényeg az lenne, hogy véleményt nyilvánítani lehessen, és ne a véleményt nyilvánítót minősítve passzolják le egyesek a korrekt választ, hanem vagy reagáljanak, vagy hagyják.

"Nagyokos"-nak neveztem azt, aki nem arra válaszol, amit írok, hanem azzal foglalkozik ki vagyok. Az elején is és most újra ott tartunk, hogy én vagyok Wombi. És megint a két Who...

Következtetésből a férfiak sem maradnak ki, anélkül, hogy bármit tudnának rólam, én nem közöltem a magánéletemről semmit, mindössze azt, hogy van egy fiam. Ehhez képest már minden kort és méretet és nem sorolom miket "hánytak" rám, amikor nem voltak képesek érdemben válaszolni.

Sok infót viszont olvastam már róluk. A a svájci orvosról nehezen tudom elképzelni, hogy miután leírta, hogy elvált, van egy gyereke, és válássérült és nem igazán kell neki nő, stb. nem sorolnám, ennek az ellenkezője az igaz, és boldog házasember 2 gyerekkel és imádja a feleségét és tiszteli, becsüli. Akik arról írnak, hogy milyen nőt szeretnének, gondolom azért, mert nincs nekik - szeretnének. Akiknek még nő sem kell, és kapásból esnek nekünk értelem nélkül, nem hiszem, hogy otthon kezesbárányok és szerelmes szavakkal és tettekkel ápolják a boldog kapcsolatukat.
Ha mégis, akkor nem értem, hogy boldog ember mi a csudának ír ide ilyeneket, amit.

Én itt találkoztam a PUA-val, és a többivel, innen néztem át a FH-ra, nekem már az is meredek volt, de kezdtem hozzászokni. Aztán jött ez az újdonság, hogy nem kellenek a nők, hát bocs, de ennek most megint időt kell szánnom, hogy megemésszem. Nekem ez a véleményem. Leírhatom.

"Aki nem írt, annál mi értelme kivetíteni, tömbösíteni?"
Ezt megbeszéltük már, hogy nincs általánosítás, mert mint írtad, az őt jellemzi, aki ezt teszi. Én pedig megírtam, hogy "tisztelet a kivételnek". Nem fogom állandóan leírni. Akire reagáltam, azt tudja, a többiekről nincs szó.

Egyébként lassan tényleg nincs kedvem ehhez a bloghoz, így azt gondolom, nem sűrűn fogok írni, meg lehet nyugodni :)

.Delin. 2019.09.16. 21:49:48

@VT 135: Szerintem is van "jò" ès "rossz" alfa pàrkapcsolati szempontbòl. Nagyon leegyszerűsìtve az egyik alkalmas rà, a màsik nem. Szerinted mitől lesz alkalmas az egyik? Csak nem a meglèvő bèta tulajdonsàgaitòl?

A női oldal se egyszerű, de az egy màsik törtènet.

VT 135 2019.09.16. 23:12:04

@.Delin.: A fény alfa az a férfi, aki a helyén van, a hivatását végzi, magánál több, nagyobb ügyet szolgál (ez nem a család). Hosszú fejlődési utat járt be a bétából, illetve az esendő férfiból, így értékelni tudja mindazt, ami megkapott, amit önnön erejéből és mások segítségével elért. Ettől van olyan önbizalma, egészséges magabiztossága, h semmi sem ingathatja meg - így a női manipulációk sem. Mindez kisugárzik belőle, lenyűgözi a nőket. A fény alfa képes kötődést kialakítani, családban él, nem vágyik más nőkre, mert a nője tökéletes kiegészítője, igazából a siker kettejük sikere. Nincs hiány a kapcsolatukban, így nincs szükség harmadik-negyedik játékosra sem, aki azt pótolja.

A sötét alfa kötődésképtelen, félelmekkel teli, a lelke mélyén nagyon boldogtalan, krónikusan alacsony önbizalmú kisfiú, ezért folyamatos megerősítésre van szüksége és mivel nem a hivatását végzi, csak önmagának él, nincs a helyén, ezért a puncivadászattal kompenzál. Ebben viszont profi. Megrekedt az érzelmi kamaszkorban. Emellett kiváló tanítómestere a nőknek, h megtanuljanak a maguk számára helyesen választani. Nem zárom ki, h egy részük képes fejlődésre, de egészen biztosan nem ebből az alfa állapotból! És nem a nő segítségével - mert ezt az utat egyedül kell bejárnia (tehát téves az a női elképzelés, h majd ő a szerelmével a rosszfiúból jófiút farag). Először meg kell járja a poklok poklát. Joós István is ezt az utat járta be, igazán őszintén írt erről, nem rejtve véka alá a saját "bűneit" sem.

.Delin. 2019.09.17. 06:35:40

@VT 135: Fèny/sötèt alfa kategòriàkat a jellemzőikkel valahol olvastad, vagy te talàltad ki? Ha van hozzà linked megköszönnèm, elsőre egèsz èrdekesen hangzik.

VT 135 2019.09.17. 17:28:40

@.Delin.: Én raktam össze a saját élettapasztalataim és a világban látott és összesített információk alapján. A fény alfa definiálásában és a sötét alfa lehetséges fejlődésében a Joós Istváni tanok is sokat tisztáztak, kristályosítottak számomra.

.Delin. 2019.09.18. 03:21:12

@VT 135: Amit te fèny alfànak hìvsz, pàr helyen màr làttam leìrva, csak ott erős keretekkel rendelkező bètakènt emlìtettèk, aki egyesek szerint màr alfa (igazàbòl ìgyis-ùgyis felső 10-15%, ezen nem szoktak vitatkozni). Az ùj elem nàlad, hogy àltalàban nem tartjàk magasabb szintnek fèrfiak, ha egy ilyen szintű fèrfi önkènt ès dalolva egy nővel is megelègszik, ez màr-màr unikornis kategòria, inkàbb valami deviancia, mint èrettsèg. A fèny alfàkat nem lehet egy az egyben àtlag RP alapon vizsgálni, mivel màsok a motivàciòik es az elvàràsaik a nők felè, mint a többsègnek. Vannak közös pontok, de sokban eltèrnek.

VT 135 2019.09.18. 23:44:28

@.Delin.:
" Az ùj elem nàlad, hogy àltalàban nem tartjàk magasabb szintnek fèrfiak, ha egy ilyen szintű fèrfi önkènt ès dalolva egy nővel is megelègszik, ez màr-màr unikornis kategòria, inkàbb valami deviancia, mint èrettsèg."

Ja, hát mondjuk nőknél ugyanez, h ha nem elég jó otthon, akkor keressen szeretőt. Tudjuk,a statisztikák a megcsalásokról is elég kiegyenlítettek a két nem viszonylatában, csak a közkép (meg a feminista mainstream média) ezt még mindig a férfiak főbűnének tartja.

Szerintem ez is több rétegű kérdés. Kezdjük azzal, h a párkapcsolatokban lévő férfiak és nők többsége gyerekember. Lelkileg éretlen, csak a magányosság elkerülése végett van párkapcsolatban. Tehát amikor arról beszélünk, h harmadik-negyedik csak akkor léphet be a képbe, ha valami hiányzik az adott párkapcsolatból, akkor ez eleve azt feltételezi, h amúgy viszont egy harmónikus kapcsolat lenne.

Mondják, h egy idő után unalmas lesz egymással a szex. Most eltekintve attól, h vannak párok, akik mégis képesek ezt újra, meg újra feldobni, vagy h a szex nagyon sokszor csak a kapcsolat egyéb problémájának a kivetülése. Aztán ott a tantraszex. Ezt nyilván nem lehet elérni egyéjszakás, meg barátság extrákkal kapcsolatban. :)

Nagyon érdekes előadást hallottam Chi Kung témában: azt, h az emberek többsége a 125-ös energiaszinten (ezt kinezológusok ki tudják mérni) van, ami a sóvárgás szintje. Amúgy, ha megnézzük, az egész fogyasztói társadalom a sóvárgásra épül... Viszont a hagyományos, klasszikus szerelem érzés is a 125-ös sóvárgás szint! Belegondolva tényleg nem meglepő: ugyanúgy vágyunk, várunk a másikra, a visszajelzéseire, üzeneteire, elismerésére, szerelmére...ha nem kapjuk meg, akkor meg rosszul érezzük magunkat. Chi Kung, meditáció, jóga, tantra, stb. gyakorlással sokkal magasabb szintre tudunk jutni. 200-as szint felett már felfelé emel. Ilyenkor a szeretkezés egyre kevésbé a gyökércsakrát jelenti, mint inkább a szíven keresztül történik. Azt mondta, 500-600-as szintén már fizikai behatolás sem szükséges ahhoz, h közös orgazmust éljünk át a férfi-női energiák ide-oda áramoltatásával.

Jöhet a hisztizés, h nem kell ide coelho-bullshit, semmi gond, aki nem akar, nem kell hinnie ebben, higyjen mást. Én tapasztalatokról beszélek, nem hitről.
süti beállítások módosítása