Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Lucy Liu hasonmás

2019. szeptember 23. - Ethan Wolf

beauty-portrait-model-beautiful-spa-asian-girl-sexy-woman-face-perfect-skin_48212-193.jpg

Oké, a képeken nem Ő van.

Arra tippeltem, hogy vannak ázsiai felmenői és igazam volt, egyik szülő kínai, míg a másik magyar. De kezdem az elején. Zsanett a badoon tűnt fel, és rögtön gondoltam, hogy mindenki a tipikus kérdéseket szegezi neki (kínai vagy, jártál ázsiában, stb), úgyhogy inkább a sálján élcelődtem. Olyan nagyon nem vette a humoromat, de válaszolt minden írásomra. Elég gördülékenyen ment a beszélgetés filmekről, majd két nap után már facebookon folytattuk.

en9i473g.jpg

Le is szerveztük a találkozót, amit aznap le is mondott. Leszerveztük a másodikat, de azt is lemondta. Ekkor már hét-nyolc napja ismerkedtünk. Már írtam régebben, a hogyan ismerkedjünk online posztomban is, hogy ha nincs személyes találkozó pár napon belül, akkor bukta a dolog. Viszont ha a lány nagyon dögös (az volt, fut, kondizik, figyel az étrendre, kis kínai beütés), olyankor a férfi hajlamos a saját szabályait áthágni (nagyjából hasonló a helyzet a kolleginákkal is). A következő találkozónál nekem jött közbe valami, így azt én mondtam le. Ez már rég intő jel amúgy, ha ennyire nem jönnek össze a dolgok. :P

Lényeg a lényeg, három hét múlva sikerült összehoznunk egy találkozót, de előtte még volt intő jel arra vonatkozón, hogy ne erőltessem ezt a nőt. Mégpedig, az általam javasolt beülős hely nem nyerte el a tetszését. Étterembe akart menni, és nem is valami általános jellegűbe, hanem olyanba, ahol azért nem két fillér a kaja. Nem skót vagyok, de hülye sem. Első randin nem költekezünk, majd megkapja a drága vacsoráját étteremben, ha együtt voltunk és van értelme folytatni.

sexy-asian-girl-swimming-pool_1323-550.jpg

Csak lebeszéltem az étteremről, de oda sem akart menni, amit én javasoltam (több hely is szóba jött), így kerestünk egy köztes megoldást. Olyan beülős helyre mentünk, ahol még egyikünk sem járt. Előtte persze próbálkoztam a lakásomra invitálásos módszeremmel, de nála egyáltalán nem vált be. Amúgy 28 éves, marketing vezető, egyedül él, saját lakás és autó, igazi karrierista nő. Ez is intő jel mondjuk, de hát a fasz nagy úr… :D

Csak összejött a találkozó egy szombat este. A Balhán találkoztunk és már az első pillanatban bukó volt az egész. Olyan volt, mint a képein, sőt…azonban látszott, hogy rendesen el van eresztve anyagilag. Én se voltam épp olcsón felöltözve, de Ő más szintet képviselt. Versace, Dior, Dolce csak hogy pár márkát idézzek, amit rajta láttam. Bassza meg még az órája is Hublot (nem, ez nem reklám)…élőben még nem láttam ilyen órát senkin. Fél milliótól indulnak az árak és az csak az alja. Marketingesnek kellett volna mennem.

Szóval éreztem, már akkor mikor az első pillantást váltottuk, hogy le vagyok írva. :P Persze jópofiztunk és elsétáltunk arra a beülős helyre. Jól látszott az arcán, hogy megbánta, hogy oda mentünk be. Pedig olyan volt, mint akármelyik beülős hely. DE láttam rajta, hogy ez akkor sem az ő világa. Azon csodálkozom, hogy abba belement, hogy Blahán találkozzunk. :D

sexy-red-dress-asian-girl-long-legs-hair-style_iphone_1080x1920.jpg

Kértünk két italt (hosszúlépést), amit persze kritizált, hogy nem így kellett volna azt kiadniuk, de ezen már nem lepődtem meg. Kínos beszélgetés következett, mivel a humoromra egyáltalán nem volt vevő élőben. Mondjuk írásban sem annyira, de itt most nagyon hiányzott, hogy ez a „fegyverem” nem működött. Visszafogott, rideg, zárkózott, semleges, felszínes. Ezekkel a szavakkal nem a nőt írom le, hanem a beszélgetésünket. Nem hagyott ajtót résnyire sem nyitva, legalábbis úgy éreztem, teljesen elzárkózik attól, nehogy véletlenül is megkedveljen.

Azért csak sikerült megnevettetnem egy jó poénnal, olyannyira, hogy hangosan vihogott, majd nagyon hirtelen, mintha rájött volna, hogy ezzel esélyt ad, hogy megkedveljen, abbahagyta a vihogást és közölte, hogy nem haragszom-e meg, ha most inkább hazamegy? :D

Ilyen se volt még. Fél óra után, azt mondja nekem egy nő, hogy inkább hazamenne????? Oké, hogy nem működött volna, de ez azért… Értékelem az őszinteséget, ha azt mondta volna, „figyelj, ez nem fog menni, nincs értelme, mert két külön világ vagyunk”. Azt mondom oké, de úgy éreztem, hogy direkt volt ilyen kissé lekezelő. Odaszúrt, és azt éreztette, hogy annyit se érek, hogy valami kifogással rukkoljon elő.

Nevetés tört elő belőlem, amin meglepődött. Azt nem tudta, hogy a helyzeten nevetek. Hogy ilyen még nem történt velem, és hogy erre mennyire nem számítottam. Az járt a fejemben, hogy ebből jó kis poszt lesz ide. :)

Felálltam, vettem is a kabátom. Ő is sietve felkapta a sajátját, megvártam azért, majd kimentünk a bejárat előtt pedig puszival elköszöntünk. Mondjuk pont abba az irányba kellett volna mennem nekem is, mint amerre ő ment, de rohadt ciki lett volna, úgyhogy kerültem egyet. :D

Lucy Liu bekaphatja. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8914946854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.09.23. 14:57:01

Azt nem értem, hogy egy ilyen nő miért ismerkedik egyáltalán a Badoo-n? A leírás alapján nagyjából nulla az esélye annak, hogy ott olyan férfit talál, aki kettővel az ő szintje felett van (merthogy az alatt, ugye, a férfiak láthatatlanok). Neki már valami személyes társkereső tanácsadó vagy mi kellene, nem ilyen szutyok ismerkedős-csetes oldalak.

Somogyi József 2019.09.23. 15:06:37

jajj már megint lenézed a nőt meg irigy vagy a sikerére természetesen a te hibád mert érezte rajtad az irigységet :D

2019.09.23. 15:40:02

@Somogyi József: ezt most hülyeség volt ideírnod, innen elmentek már a feministák.
Értékelem Wolf bátorságot, hogy az ilyen bukott randikat is megosztja.

Untermensch4 2019.09.23. 19:28:30

@Wildschwein: "Azt nem értem, hogy egy ilyen nő miért ismerkedik egyáltalán a Badoo-n? "
Hát ezt én sem értem. Arra tippelek hogy egyszerre két, összeegyeztethetetlen dolgot akar megtalálni a keresett pasasban (legyen "macsó" és uralható) és marketinges rutinnal meggyőzi magát hogy ez lehetséges. :) Mármint :(

erkölcsi hulla 2019.09.23. 20:01:24

@whoareyou12345:
"Erősen utal erre a vacsora minél korábbi erőltetése is,"

Faszom se viszi már első alkalomra a mekibe :D
Valami kibaszott hercegkisasszonynak képzeli magát vagy mi?

VT 135 2019.09.24. 14:49:33

Gyakorlatilag garantált a 40+ éves, magányos (esetleg gyereket egyedül nevelő) macskás lét a számára... Mert persze, átmenetire fog tudni pénzes pasast szerezni, de ilyen felszínes, karrierista picsával egyetlen olyan státuszú férfi nem fog akarni hosszútávon együtt lenni. Ami meg az alatt van státusz, az pedig Miss Versace Dior nem fogja elfogadni, mert neki több jár. Ezzel együtt együttérzek vele, mert ahogy a nem-alfa férfiaknak, úgy az ilyen, nem túl magas érzelmi intelligenciájú nők is megérdemelnék a párkapcsolatot, családot gyereket. Ő korunk tipikus terméke.

Plusz lehetséges a kínai származás is. Azok, akik kint élnek nyugatiak Kínában, írják, h a kínaiak többsége totálisan anyagias - Maoék sikeresen kiírtottak mindent, ami nem anyagi szintű érték... Ergo egy kínai nőnél végképp kiemelt vonzalmi szempont, h a férfi pénzes(ebb) legyen (mint ő).

VT 135 2019.09.24. 14:51:34

Wolf, lehetséges lenne, h prezentálsz nekünk statisztikát (vagy legalább privátban :) ) a sikereses-nem sikeres hódításaidról? Pl. hány tinderből lett találka, hány találka volt ebből "pizzasütős-szobárafelmenős", hány volt ebből célbaérős?

2019.09.24. 15:31:22

@VT 135: A kínai társadalomban nincs állami nyugdíj, ezért a férfinak el kell tartania a saját szüleit és a felesége szüleit is. Ez nem vicces teher azért. A lányoktól nem várhatják el a szülők az eltartást, ezért ölték meg egy időben a kislány csecsemőket tömegesen. Csak a fiú gyerekeket akarták. Most ott tartanak, hogy súlyosan felborultak a nemi arányok és a férfiak nő nélkül maradnak.
Ez az egész nyilván arra nem vonatkozik aki ebben az országban él, de az anyagiasság biztos kihat rájuk is.

2019.09.24. 15:36:10

@VT 135:
Na igen, nekem is egyből a 40+-os macskás szint beugrott a Szex és New York-os álomvilágban élő agyatlanról.

De ezzel a résszel nem értek egyet, ellentmondás:
"Ami meg az alatt van státusz, az pedig Miss Versace Dior nem fogja elfogadni, mert neki több jár. Ezzel együtt együttérzek vele, mert ahogy a nem-alfa férfiaknak, úgy az ilyen, nem túl magas érzelmi intelligenciájú nők is megérdemelnék a párkapcsolatot, családot gyereket. "

A nem túl magas érzelmi intelligencia önnön magának, a saját ostobaságának köszönhető.
A nem túl magas érzelmi intelligenciájával - ami a saját önimádatunk és a másik semmibe vételét jelenti 99%-ban - neki miért is járna bármi is?
Illetve a nem alfa férfi és a nem túl magas érzelmi intelligenciájú nő az semmilyen pariban nincs ilyen formán, mert a nem túl alfa férfi az nem a férfi emberi minősége jellemben azon a vonalon, ahol viszont egy eredményről beszélünk akkor, amikor azt mondjuk egy nőre, hogy nincs érzelmi intelligenciája vagy a zéróhoz közelít inkább.

Szóval nem, a patkány természetű embernek - legyen az férfi vagy nő - nem jár semmi.
Az használja az agyát és képezze magát emberi jellemében, nézzen a tükörbe és tegye magát jobb emberré.

Persze tudjuk, ez nőknél nem nagyon fog menni a sokkalta erősebben jelen lévő primitív ösztönlény mivoltuk miatt.

Somogyi József 2019.09.25. 06:04:42

@icipicicsipa: Az emberek nagy része nemtől független primitív ösztönlény.

vanderkaay 2019.09.25. 13:07:52

@VT 135: Volt ilyen statisztika pár hónapja, ha jól emlékszem kb. válasz/randi/csók/szex lebontásban. A pontos értékekre sem emlékszem, de összességében véve nekem akkor az volt az érzésem a számok alapján, hogy ha egy Wolf kategóriás, kinézet alapján a nőknél már a helyespasi kategóriába eső, randizásban tapasztalt valaki "csak" ekkora százalékkal dolgozik, akkor az Átlag Józsik helyzete nyugodtan nevezhető körülbelül reménytelennek.

Wildschwein 2019.09.25. 14:52:29

@vanderkaay: "akkor az Átlag Józsik helyzete nyugodtan nevezhető körülbelül reménytelennek".
Valóban így van, legalábbis ami a "jó nő" kategóriát illeti. Az Átlag Józsik többnyire kénytelenek beérni egy vonzónak nem nevezhető, túlsúlyos nővel. Jól megfigyelhető ez pl. egy bevásárlóközpontban, ahol sokan vannak párok: a fiatal férfiak meglepően sokszor vannak egy kifejezetten ronda nő társaságában. Persze, erre lehet azt mondani, hogy tanulja meg a game-et, és akkor majd a szép nők is szóba állnak vele.

vanderkaay 2019.09.25. 16:03:40

@Wildschwein: Abban a huszonéves korosztályban, amire pl. Wolf is lő, a pasi jó kinézete alapelvárás; ezt elég ritkán lehet egyéb tényezőkkel ellensúlyozni. Ez leggyakrabban sok pénz, ritkábban extrém magabiztos fellépés; az utóbbit viszont jellemzően nem könyvekből vagy tanfolyamokból szedik fel, hanem pl. olyan munkakörben dolgoznak ahol anélkül nem élnének meg. Szerintem Wolf az elmesélt sztorijai alapján valahol azon a beugró helyespasi szinten mozog, ami az átlagoshelyes lánykák számára már elfogadható; a megdöntött nők többsége ebből a rétegből is kerül ki, a bukó randijai pedig azok amikor ennek a szintnek fölé lő (pl. mikor a csajról a randin derült ki hogy 9-es szintű nehézbombázó; vagy úgy emlékszem volt egy éppen külföldi "munkára" készülő eszkortgyanús lány) vagy a nő nyilvánvalóan teljesíthetlen elvárásokkal érkezik (mint a mai sztori; vagy volt pl. egy 30-as erős alfaözvegy jeleket mutató versenyző)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.25. 18:50:24

Szimpatikus, hogy Wolf így felvállalja a bukott randikat is, ez a nő tényleg valami irritálóan felszínes picsa lehetett.

Viszont azért nem értek egyet azzal, ha valakit eleve megbélyegeznek csak azért, mert drága ruhákat visel. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, bár soha senkinek nem adnék olyan tanácsot, hogy verd el a fizetésed jó részét drága holmikra, legalábbis amíg nincs meg a lakás, autó, tartalék stb, hiszen azok szerintem jóval fontosabbak, mint felesleges göncöket vásárolni. Viszont több olyan csajt ismerek, akik ránézésre ilyen kiállhatatlan, sekélyes nőknek tűnnek, közben viszont teljesen normálisak nem csak másokkal, hanem a párkapcsolataikban is, szóval annak ellenére, hogy karriert építenek, pl. nem derogál nekik vacsorát főzni vagy úgy általában partnerként viselkedni. Szóval nem tartanám "intő jelnek", ez maximum olyanoknak az, akik a világot fekete-fehérben tudják csak elképzelni.

Untermensch4 2019.09.25. 19:53:30

@Serial Slut: Nem a csomagolástól lett "megbélyegezve". Sztem itt az volt a gyanús hogy randizik egy pasival akinek nem kedveli a humorát és láthatóan tesz azért némi erőfeszítést hogy ne is kedvelje meg...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.09.25. 22:52:58

@Untermensch4: akkor most olvasd el újra, amit írtam, légyszi :)

whoamiohmy 2019.09.29. 15:29:57

@whoareyou12345: Basszus, ez annyira szar, hogy már JÓ!!!!!

You've made my day. Fogadd hálám jeléül az elmúlt évekből az alábbi kis csokrot, hasonlóan "annyira cringe, hogy a szekunder szégyenérzet kimaxolása már kéjes élvezetet okoz (by Puzsér)" kategóriában:

www.youtube.com/watch?v=V2E8mIFKMl8&

www.youtube.com/watch?v=G_C8upZEJXo

www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s

whoamiohmy 2019.09.29. 15:32:12

@VT 135: Az ázsiai (vagy félig ázsiai) nőknek EXTRÉM magas az értéke a húspiacon, részben pont azért, mert (főleg, ha tartják az ázsiai étkezési szokásokat és nem híznak el), az ilyen nők még 40, 50, 60, sőt, 60+ évesen is ÉSZBONTÓAN csinosak tudnak lenni.

Nekem most a közvetlen főnököm egy dél-koreai nő. Nálam 10 évvel idősebb (48 éves), de nemcsak, hogy egy zseni a szakmában (én ritkán szoktam ilyet mondani bárkire, de tényleg egy lángész a nő), de a tetejében még hihetetlenül vonzó és ízléses is. Nekem a személyisége nem jön be túlzottan, de ez már egyéni preferencia kérdése.

A férje a zürichi Credit Suisse egyik nagykutyája. Go figure...

whoamiohmy 2019.09.29. 15:36:51

@Daenerys Targaryen: Kínában van egy pár dolog, amit nem szabad elfelejteni. Ugye az 1 család, 1 gyerek modell miatt nagyon sok család elvetette a lánymagzatokat (vagy ami még borzalmasabb, a már megszületett lánygyerekeket fojtották vízbe, mert ilyen is volt), ami miatt kb. 80 MILLIÓ nőt vesztettek el 1978 óta. Borzalmas szám.

A kínai kormány ezt úgy próbálta meg kompenzálni, hogy a nők nem fizetnek jövedelemadót, ezért nagyon sok családi vállalkozásban a nő lesz a strómann, hiszen ezzel rengeteget spórol a vállalkozás. A nők oktatására többször több pénzt fordítanak, hogy ezzel is növeljék a nők értékét. Mindezek miatt most Kínában a GDP kb. 41%-át állítják elő a nők. A TFR ennek megfelelően 1,6 - ami most már elég nagy problémákat okoz, mert sok helyen már Kínában is érezhető a munkaerőhiány.

Tehát eleve jóval több pasi van, mint nő. A vagyon többsége már most a nőknél van, és a nők átlagosan többet is keresnek (hiszen nem fizetnek adót) ugyanannyi munkával, mint a férfiak. Emiatt a nők ott pontosan ugyanabba a hipergámia csapdába estek, mint az én drága svájci kolléganőim: egyszerűen nincs pasi, aki elég jó lenne. Maradna a keféltetés az alfákkal, de ez az ázsiai kultúrákban nem annyira elterjedt (nem tudom miért, a múltkor egy Tokióban élő fizikus barátommal csevegtünk erről, de ő se nagyon tudta megfejteni a rejtélyt, hogy ott miért nincs faszkörhintázás, mint Nyugaton).

És már el is jutottunk a fűevőkig, a szexrobotokig, a japán prostitúciós kultúráig (meg a kínai prosti kultúráig).

Somogyi József 2019.09.30. 07:30:26

@whoareyou12345: Látom a szar lapátolásba nagyon bele jöttetek egy lapáttal én is rádobnék :D

www.youtube.com/watch?v=TVkvpusICOk

Wildschwein 2019.09.30. 10:02:55

"de ő se nagyon tudta megfejteni a rejtélyt, hogy ott miért nincs faszkörhintázás, mint Nyugaton"
Egy lehetséges magyarázat: Annak idején, még évszázadokkal vagy akár évezredekkel ezelőtt, amikor a mai társadalmi modellek még nem léteztek, korlátlanul érvényesülhetett a női hipergámia, a férfi poligámia és ezekből adódóan a Pareto-elv: a nők 80%-át a férfiak 20%-a dugta, a többi férfinek (a bétáknak) nem jutott nő, nem lett utóduk, és ezért nem is igyekeztek a saját létfenntartásukat meghaladóan dolgozni (legfeljebb amennyi a csapat / horda érdekében még szükséges volt). Ez a társadalmi modell nem is volt igazán sikeres, nem fejlődött magas szintre. A ma ismert társadalmak sikerességének az egyik kulcsa az volt, hogy különböző eszközökkel (pl. erkölcsi normák, törvények) korlátozta a női hipergámiát. És a férfi poligámiát is. Így kialakította a monogám családmodellt, amelyben az egyszeri béta Átlag Józsinak is jut nő, lesznek utódai, akikért hajlandó erejét megfeszítve is dolgozni, és ez végső soron a társadalom fejlődéséhez is vezet. A nyugati társadalom évszázadokon át a legfejlettebb volt a világon, de kisebb eltérésekkel hasonló elv érvényesült a muzulmán országokban és Ázsiában is. A nyugati társadalmakban viszont már jó ideje (évtizedek óta) az említett korlátok lebontása folyik, legalábbis a női hipergámiát már nem igazán korlátozza semmi, így törvényszerűen elkezdődik a faszkörhintázás. Lehet, hogy Ázsiában még nem tart itt a korlátok lebontása. Például ha az embereknek rossz a véleménye arról, ha egy fiatal nő egyedül él és férfi kíséret nélkül jár szórakozni, és az újság, tv stb. sem dicsőíti az ilyen életformát, akkor a nők kevésbé fogják követni ezt az életformát.

Untermensch4 2019.09.30. 15:33:06

@Wildschwein: Vagy nem annyira biológiailag determinált ez hipergámia-dolog hanem van jelentős kulturális összetevője is, nem csak olyan módon hogy van-e korlát vagy nincs.

2019.09.30. 18:36:23

@whoamiohmy: miért offoljátok szét a témát ilyen vállalhatatlan mocsokkal? Már az fáj, hogy rákattintottam egyáltalán.

2019.10.01. 07:42:07

@whoareyou12345: jó! nem kattintok. Mert bekerül a statisztikámba és rossz fényt vet rám az ügynökségnél, hogy miket nézek.

whoamiohmy 2019.10.01. 10:37:00

@Daenerys Targaryen: ha nem tetszik, ne nézd. Nekem bejön a cringe meg az annyira rossz hogy már jó történet. Jókat lehet rajta röhögni. Az igazság az, hogy ahogy öregszem, egyre inkább élvezem a cringe szituációkat. Az az élet sója.

whoamiohmy 2019.10.01. 10:54:43

@whoareyou12345: jó lesz ez!!! Nekem még ez a nagy kedvencem:

youtu.be/BH6onQjCT8o

whoamiohmy 2019.10.01. 10:55:17

@whoareyou12345:
One, two, three, four,
Puncikát előretol!
süti beállítások módosítása